Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ Η ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΟΣ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΜΕΡΟΣ 2ον

3. Η ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΟΣ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
α. Παρουσιάσαμε συνοπτικώς και σε γενικές γραμμές (στο 1ον μέρος), τα αίτια που προβάλλουν οι συστημικοί αναλυτές και λοιποί «ειδικοί» υποστηρικτές, μερικοί από αυτούς καλόπιστα, διαφορετικών οικονομικών συστημάτων και πολιτικών ιδεολογιών, για την σημερινή φοβερή οικονομική κρίση που μαστίζει την πατρίδα μας.
Όμως, η διαπίστωση των αιτίων και οι καταθέσεις προτάσεων για επίλυση των προβλημάτων της οφθαλμοφανούς Ελληνικής οικονομικής κρίσεως, συνιστούν τετριμμένες επιφανειακές-ακαδημαϊκές αναλύσεις και αναποτελεσματικές μεθόδους, για επίλυσή της, αφού είναι προφανές πως ΔΕΝ διαφαίνεται οδός διαφυγής από την κρίση ή απαλλαγής μας από τους δυνάστες-δανειστές μας.
Και το ερώτημα που προκύπτει:
Γιατί δεν φαίνεται «φως στο τούνελ», ούτε ίχνος προοπτικής για ανάκαμψη και αντιμετώπιση της Ελληνικής κρίσεως, τουλάχιστον για τα επόμενα 90 έτη, όπως είναι δεσμευμένη η χώρα μας, για αποπληρωμή των χρεών της; (ΣΣ: Ποίος εγγυάται ότι η Ελλάς θα έχει αποπληρώσει το χρέος της σε 90 έτη και το σημαντικώτερον ότι δεν πρόκειται να ξαναδανεισθεί χρήματα από τους δανειστές-δυνάστες της, στο παραπάνω διάστημα;)
Απάντηση
Διότι, όλοι οι αναλυτές διαπράττουν το λάθος, από άγνοια ή σκοπιμότητα, να θεωρούν και να αναλύουν την παρούσα αθλία κατάσταση, ως Οικονομική κρίση και μόνον.. 
Όμως, δεν πρόκειται απλώς για μία σοβαρώτατη οικονομική κρίση ή για τραγική οικονομική κρίση, όπως και είναι, αλλά για Πολιτικο-οικονομική υποτέλεια/κατοχή της χώρας μας, από τους δανειστές-δυνάστες μας και όσους κρύπτονται, υπεράνω και  όπισθέν αυτών!
Άλλο πράγμα είναι η πολιτικο-οικονομική κρίση σε μία χώρα και τελείως διαφορετικό η πολιτικο-οικονομική υποτέλεια/κατοχή της χώρας!!!
Ομιλούμε λοιπόν, για μία τύποις δημοκρατική/κοινοβουλευτική εγχώρια κυβέρνηση, ουσιαστικώς κατοχική, αφού όλοι διαπιστώνουμε, εδώ και δεκαετίες, ότι οι…δημοκρατικώς εκλεγόμενες ελλαδικές κυβερνήσεις, αδυνατούν να νομοθετήσουν ακόμη και για παροχή ψυχίων σε πενόμενες μάζες πολιτών, εάν δεν λάβουν την έγκριση των δανειστών-βιαστών-κατακτητών-λεηλατών της χώρας μας!!!
Εάν ΔΕΝ συνειδητοποιήσουμε ότι σήμερα η πατρίδα μας ευρίσκεται υπό πολιτικο-οικονομική κατοχή, από τους δανειστές και τις υπερκείμενες αυτών αρχές και όχι απλώς ότι διέρχεται μία περόδον οικονομικής κρίσεως, στην οποίαν οι ελλαδικές κυβερνήσεις, έχουν την υποχρέωση της αποπληρωμής του χρέους στους δανειστές μας, ΔΕΝ πρόκειται ποτέ να απαλλαγούμε από τους κατακτητές μας και τις…δημοκρατικώς εκλεγόμενες κατοχικές, δοσιλογικές διαχειριστικές ελλαδικές κυβερνήσεις μας !!!
Συμπερασματικώς:
Οι αναλύσεις και τα πορίσματα όλων όσοι ασχολήθηκαν ή ασχολούνται με την Ελληνική οικονομική κρίση, έπρεπε να εστιάζονται στην αναζήτηση των αιτίων της τραγικής ελληνικής καταστάσεως, υπό το πρίσμα της πολιτικο-οικονομικής κατοχής της χώρας μας, από τους ξένους δανειστές-δυνάστες, τους εντεταλμένους επιτρόπους τους και τα εγχώρια «κατοχικά στρατεύματα» των γενιτσάρων τους (κυβερνητικοί και θεσμικοί υπηρέτες τους), και όχι να την αντιμετωπίζουν ως απλή ή σύνθετη οικονομική κρίση, κατά την οποίαν οι ελλαδικές κυβερνήσεις έχουν την υποχρέωση αποπληρωμής των δανείων/του χρέους της χώρας.
Δηλαδή, έπρεπε να αναζητήσουν την ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΟΝ ΑΙΤΙΑΝ, όλων των προαναφερθέντων παραγόντων και αιτίων της διαχρονικής Ελληνικής Οικονομικής κρίσεως.
β. Δυστυχώς, για λόγους προφανείς και γι’ άλλους ανεξήγητους, ΟΥΔΕΙΣ μέχρι τώρα επεχείρησε να αναζητήσει, να διερευνήσει και να εντοπίσει την ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΟΝ ΑΙΤΙΑΝ, της διαχρονικής οικονομικής κρίσεως και να προτείνει τον τρόπον ή τρόπους αντιμετωπίσεως και εξαλείψεώς της.
ΟΥΔΕΙΣ εφρόντισε να ερευνήσει και εάν το εσκέφθη, ΔΕΝ ετόλμησε να ακτινογραφήσει τις παθογένειες, τις ασθένειες, τα μειονεκτήματα,  και τον ρόλο που έπαιξε διαχρονικώς το πολιτικό σύστημα της αποκαλουμένης Κοινοβουλευτικής ή Συνταγματικής Δημοκρατίας, αφού ΟΛΑ τα οικονομικά συστήματα που εφαρμόζονται σήμερα απανταχού της γης, λειτουργούν θεσμικώς με διαφορετικές μεν μορφές σε κάθε χώρα, αλλά με την σφραγίδα του ίδιου πολιτικού συστήματος διακυβερνήσεως, που ονομάζουν, κατ’ ευφημισμόν, Δημοκρατία....
ΟΥΔΕΙΣ ετόλμησε να αναζητήσει  τους παράγοντες ή θεσμούς που εξέθρεψαν ή διευκόλυναν, εδώ και δεκαετίες, την εμφάνιση των αιτίων της Ελληνικής κρίσεως. Δηλαδή, εάν οι εγκαθιδρυμένοι θεσμοί ή οι διαπιστωμένες παθογένειες τού  ισχύοντος πολιτικού συστήματος της κοινοβουλευτικής ψευτοδημοκρατίας, ενέχονται στην σοβούσα οικονομική κρίση και εάν ναι, κατά ποίαν έννοιαν και διατί.
γ. Η αδυναμία ή αποφυγή διερευνήσεως αυτής της παραμέτρου, της Γενεσιουργού αιτίας, οφείλεται στο γεγονός ότι, η δημοκρατία έχει μυθοποιηθεί στην συνείδηση των πολιτών, και έχει χαρακτηρισθεί δογματικώς, σκοπίμως ή ανιστορήτως, ως «ελιξήριον» της πολιτικής ζωής.
Αρκετές φορές υπογραμμίσαμε, αναλύσαμε διεξοδικώς και αποδείξαμε με επαρκή και αναμφισβήτητα ιστορικά στοιχεία, ότι το πολιτικο-οικονομικό σύστημα που κυριαρχεί στην σημερινή εποχή και ονομάζουν Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, ΔΕΝ είναι αληθινή Δημοκρατία. Είναι Ψευδο-Δημοκρατία, κίβδηλη Δημοκρατία, Νεοφεουδαρχική Βουλευτική Δικτατορία (Κοινοβουλευτισμός),1 ένα τυφλόν όργανο της παγκόσμιας πλουτοκρατικής τραπεζικής τοκογλυφικής ολιγαρχίας, η οποία εξουσιάζει σχεδόν τα πάντα στον πλανήτη μας.
«Η σύγχρονη Δημοκρατία, όπως έλεγε ο Κορνήλιος Καστοριάδης, έχει γίνει υπόθεση μερικών χιλιάδων  εκλεκτών οικογενειών. Αυτή είναι και η έκφραση της λεγομένης «συστημικής κρίσης». Το πολιτικοοικονομικό μας σύστημα διολισθαίνει προς ένα σύγχρονο ολιγαρχικό σύστημα, περιβεβλημένο την λεοντή της Δημοκρατίας»2.
δ. Το πασιφανώς νοσηρό, ολιγαρχικό πολιτικό Σύστημα της Κοινοβουλευτικής ψευτοδημοκρατίας (Κ.Δ.), εξετράφη, εκτρέφεται και συντηρείται στην πατρίδα μας, εδώ και δύο αιώνες περίπου, από παθογένειες,3 και επίκτητες ανίατες ασθένειες,4 οι οποίες αποτελούν τις βασικές συνιστώσες βιωσιμότητας της λεγομένης Δημοκρατίας, μιας κατ’ ευφημισμόν Δημοκρατίας, κομμένης και ραμμένης στα μέτρα των κατασκευαστών και ονοματοδοτών, κρατών-λαών και εθνών.
Στόχοι αυτού του λεγομένου ψευτο-δημοκρατικού συστήματος διακυβερνήσεως, δεν είναι οι διακηρυγμένες αρχές της περί δήθεν πολιτικής ισότητος, ελευθερίας, ισονομίας, δικαιοσύνης, λαϊκής κυριαρχίας, ελευθεροτυπίας, κλπ αλλά η εσαεί ποδηγέτηση και έλεγχος πολιτειακών αρχόντων, κρατών, κυβερνήσεων, βουλευτών και λαών (ΣΣ: Καθημερινώς και ο πλέον αφελής πολίτης, διαπιστώνει την φενάκη των δημοκρατικών συνθημάτων, πλην όμως είναι ανίσχυρος ή μάλλον τον έχουν καταστήσει ανίσχυρον, να πράξει κάτι προς αντιμετώπισή τους).
Με άλλα λόγια, στρατηγικός στόχος των Διεθνών εμπνευστών, υποστηρικτών και συντηρητών της σύγχρονης κίβδηλης Δημοκρατίας, είναι να καταστήσουν κάθε χώρα, προτεκτοράτον τους και δια των αέναων δανείων, χρεο-δουλοπαροικία τους.
Εκεί εντοπίζεται η ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΟΣ ΑΙΤΙΑ-ΕΝΟΧΟΣ, της σημερινής πολιτικο-οικονομικής κατοχής της πατρίδος μας. Στο ισχύον από το 1844 πολιτικόν Σύστημα διακυβερνήσεως, είτε ως συνταγματική Μοναρχία είτε ως Συνταγματική Δημοκρατία, το οποίον ανιχνεύεται, δια της συστηματικής μελέτης των έργων και ημερών των κυρίων εκφραστών του, πολιτειακών και πολιτικών αρχόντων και των εκλεγέντων βουλευτών, από τότε (1844), μέχρι σήμερα.
ε. Στην νεώτερη Ελλάδα και μετά την χιλιετία της αντιδημοκρατικής Ρωμανίας μας («Βυζάντιον») και τον Οθωμανικόν ζυγόν, η «δημοκρατία» επεβλήθη στην πατρίδα μας, δια της βίας [πραξικόπημα 3ης Σεπτεμβρίου 1843 και θεσμοθέτηση του πρώτου Συντάγματος (1844)], ερήμην του Ελληνικού λαού, από τις ξενόφερτες δυνάμεις, πριν ακόμη οργανωθεί το αρτισύστατον Ελλαδικόν κράτος, και ενώ οι Έλληνες κυκλοφορούσαν ρακένδυτοι, ξυπόλητοι, ήσαν πενόμενοι, ακτήμονες και όμηροι των κοτζαμπάσηδων και των κουμπουροφόρων τους.
Ξενόδουλοι πράκτορες και Ελληνόφωνοι ορθολογιστές, αλαζόνες ή τέκτονες, επιστρατεύτηκαν από το εξωτερικό όπου ζούσαν τρυφηλόν βίον, καθώς και δοσίλογοι εφιάλτες που ευκόλως εντοπίσθηκαν και επελέγησαν στο εσωτερικό, ανέλαβαν το έργον της «διαφωτίσεως» και καθοδηγήσεως των ρακένδυτων και μέχρι χθες ραγιάδων Ελλήνων. Σ’ όλους αυτούς, το Σύστημα επρομήθευσε μεταξύ των άλλων «όπλων», την ισχυρή προστασία και πακτωλό χρημάτων που τους είχαν χορηγήσει γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγον, οι τότε ισχυροί, μέσω των Ιουδαιοκρατούμενων τοκογλυφικών τραπεζών.
Έτσι, χωρίς ποτέ να ερωτηθεί ο χιλιοταλαιπωρημένος Ελληνικός λαός, αφού εδολοφονήθησαν, απεμονώθησαν  ή απεμακρύνθησαν βιαίως από την Ελληνική πολιτική ζωή, οι Ελληνόψυχοι πολιτικοί και στρατιωτικοί (Οδυσσέας Ανδρούτσος, Γεώργιος Καραϊσκάκης, Ιωάννης Καποδίστριας, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, Νικηταράς, κ.α.), όλο το άνθος του Ελληνισμού, με ραδιουργίες και απειλές των τότε «Μεγάλων Δυνάμεων», το ΣΥΣΤΗΜΑ μεθόδευσε την δημιουργίαν προϋποθέσεων «θετικού λαϊκού κλίματος» για την εφαρμογή ενός πρωτόγνωρου συνταγματικού/δημοκρατικού πολιτεύματος, κατά τα πρότυπα της …..Γαλλικής Επαναστάσεως του 1789, όπως ισχυρίσθηκαν εντόπιοι και ξένοι κεκράκτες.
Μάθετε λοιπόν τι έγινε ΑΜΕΣΩΣ με την διεξαγωγήν των πρώτων δημοκρατικών εκλογών στην Ελλάδα, για την ανάδειξη των μελών της εθνοσυνελεύσεως, μετά το πραξικόπημα της 3ης  Σεπτεμβρίου 1843, όπως περιγράφει τα γεγονότα ο ιστορικός Γεώργιος Ασπρέας στο έργο του «Πολιτική Ιστορία της Νεωτέρας Ελλάδος», βραβευθέν από την ακαδημίαν Αθηνών την 10ην Μαϊου 1931… και αναλογισθείτε τι συνέβησαν αργότερα και τι συμβαίνουν μέχρι σήμερα με διάφορες παραλλαγές και …επιστημονικώτερον τρόπον..
«Αι εκλογαί των μελών της Εθνοσυνελεύσεως εγένοντο όπως και προεβλέποντο. Εις τας περισσοτέρας των επαρχιών ο λαός ή δεν εξέφερεν γνώμην ή η γνώμη αυτού παρεποιήθη και αι εκλογαί γενικώς ειπείν από απόψεως ελευθέρας θελήσεως  εκακοποιήθησαν. Αλλαχού οι καπεταναίοι, αλλαχού οι χωροφύλακες, αλλαχού αι αρχαί, εξέλεξαν όσους αυτοί εβούλοντο και εκείνους οι οποίοι είχαν συμφέρον να προκρίνωσι. Το ελεύθερον πολίτευμα εκακοποιείτο ευθύς αμέσως εις την θεμελιώδη αυτού βάσιν και τα γενόμενα έδιδον το μέτρον των μελλόντων να επακολουθήσουν και κατά την περαιτέρω εφαρμογήν του Συνταγματικού πολιτεύματος, εν τη ασκήσει του δικαιώματος του εκλέγειν υπό του λαού…» (σ.166).
Φρονούμεν πως τα παραπάνω είναι απολύτως κατανοητά, και για τον λόγον αυτόν τα παραθέτομεν χωρίς σχόλια..
στ. Μετά την ψήφιση του Συντάγματος (1844),  κατά την εφαρμογή στην πράξη των πολιτικο-οικονομικών διαδικασιών, στις διάφορες κοινοβουλευτικές περιόδους, συνεχίστηκαν τα ίδια και χειρότερα «παρατράγουδα», άρχισαν να εμφανίζονται δυσλειτουργίες και να εκκολάπτονται οι επίκτητες ασθένειες του κοινοβουλευτικού συστήματος διακυβερνήσεως, προκαλούμενες τόσον από τις παθογένειες όσον και από ξενόφερτους «θανατηφόρους» ιούς, που προσέβαλαν βαθμιαίως και ατάκτως, ΟΛΑ τα υγιή στοιχεία και κύτταρα, του διαχρονικού βίου των Ελλήνων, ήτοι:
Τις εθνοκεντρικές δομές της κρατικής μηχανής, τα παραδοσιακά Ελληνικά θέσμια, την Ορθόδοξη πίστη, την ελληνικήν οικογένειαν, τον έμφυτον πατριωτισμόν, το ενιαίον και συμπαγές πολιτικόν δυναμικόν της Ελλάδος, την ψυχοσύνθεση των Ελλήνων, την διαχρονικήν κοινωνική συνοχήν του Ελληνικού λαού, την ιδιοπροσωπεία/ταυτότητα των Ελλήνων, αλλά και την ιστορική πορεία του Ελληνικού έθνους στο διεθνές στερέωμα..
ζ. Έκτοτε, και μέχρι τις ημέρες μας, διαπιστώνεται, μετά από αντικειμενικήν έρευνα της πολυτάραχης πολιτικής ιστορίας μας (όχι της διδασκομένης συστημικής ιστορίας, στην οποίαν αποκρύπτονται μεγάλες αλήθειες για πρόσωπα, γεγονότα, εθνικές προδοσίες και συνωμοσίες Ελληνόφωνων), ότι:
1/. οι συνιστώσες αυτές (παθογένειες και επίκτητες ασθένειες), κεχωρισμένως ή εν των συνόλω τους:
.Απετέλεσαν κατά περίπτωση, εύφορον έδαφος, «επωάσεως», αναδείξεως και επικρατήσεως στο πολιτικόν προσκήνιον της Ελλάδος, ακαταλλήλων, αναξίων και αμφιλεγόμενων προσώπων, επαγγελματιών ψευδολόγων, τα οποία υπό διαφορετικές συνθήκες, θα ήσαν στην καλύτερη των περιπτώσεων, στο περιθώριον της πολιτικής ζωής του τόπου μας.
.Διευκόλυναν παντοιοτρόπως την ανάδυση από την αφάνεια και το περιθώριο της ζωής, καθώς και την ανέλιξη στους διάφορους τομείς του δημοσίου και ιδιωτικού βίου, των κοινωνικών «περιτριμμάτων».
.Συνέβαλλαν ενεργώς στην εμφάνιση και διάδοση ανθελληνικών και αντιχριστιανικών ιδεών και αρχών, στις οποίες επικολλήθησαν ψεύτικες ετικέττες ανθρωπισμού, αντιρατσισμού, ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αγάπης, φιλελευθερισμού, ανεκτικότητος, αλληλεγγύης κλπ., με τα εύηχα προσχήματα της παγκοσμιοποιήσεως, του κοσμοπολιτισμού, αποδοχής της διαφορετικότητος, της ειρήνης και του….εξευρωπαϊσμού.
.Διαίρεσαν τον ελληνικόν λαόν σε κομματικές παρατάξεις, αύξησαν τα πολιτικά πάθη και μίση, εξ αιτίας κυρίως των ψυχολογικών πιέσεων των αντιπάλων κομμάτων προς τους ψηφοφόρους, των νόθων εκλογών-παρωδίες, με τα σφαιρίδια τότε και τα ψηφοδέλτια με συστημένες επιστολές που αποστέλλονται σήμερα, στους ψηφοφόρους, με σημειωμένα (σταυροδοτημένα) τα ονοματεπώνυμα των υποψηφίων βουλευτών, των κρυφών χρηματοδοτήσεων των κομμάτων, της αλαζονείας των κομματικών αρχηγών και των απειλών των ψηφοφόρων από τους εγκαθέτους κάθε κόμματος προς τους αντιπάλους.
Αναζητήσατε τους λόγους για τους οποίους η πλατεία «25ης Μαρτίου» (1838), μετά το 1878 πήρε το όνομα «Πλατεία Κλαυθμώνος», πόσες, ποιες αλλαγές και γιατί έγιναν στην δημόσια διοίκηση αλλά και σε μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις, αμέσως μετά τις εκλογές του 1981, χρονολογία από την οποίαν άρχισε η κατάρρευση της ήδη κλονισμένης ανεπανορθώτως, Ελληνικής οικονομίας.
Διερευνήσατε, εάν δύνασθε, τον «μαγικόν» τρόπον, με το οποίον άλλαξε την μεταμεσονύκτιον ώραν, το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών του 2000, και τους αφόρητους ψυχολογικούς βομβαρδισμούς που δεχόμεθα προεκλογικώς από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων και τα ΜΜΕ (ΣΣ: Μέσα Μαζικής Εξαρτήσεως), και θα αντιληφθείτε γιατί επιμένομεν στην γενεσιουργόν αιτίαν της σημερινής κακοδαιμονίας της πατρίδος μας.
Οι έχοντες ώτα ακούειν, ακουέτωσαν.                          
.Μετασχημάτισαν από τότε και εμφανέστερα στις ημέρες μας, την ανθρώπινη προσωπικότητα σε σφαιρίδια-ψήφους, αριθμούς, μαζοποιώντας, θηριοποιώντας και απομακρύνοντας τον άνθρωπον από τον Δημιουργόν Του, τον Ιησούν Χριστόν.
ΟΥΔΕΙΣ, μα ουδείς από τους βουλευτές του σημερινού Ελλαδικού κοινοβουλίου είναι Ορθόδοξος Χριστιανός. Όσοι επικαλούνται την χριστιανικήν πίστη τους, και είναι ελάχιστοι, το πράττουν καθ’ημάς, φαρισαϊκώς και για ψηφοθηρικούς μόνον λόγους…
Τι επωφελές για τον Ορθόδοξον Ελληνικόν λαόν και το Έθνος των Ελλήνων, θα περιμέναμε από μίαν τοιαύτην πνευματικήν/ θρησκευτική χαρτογραφία του Κοινοβουλίου;
.Παρέσχον και παρέχουν νομικήν και παρακρατικήν ασυλίαν στην ίδρυση, λειτουργία και δραστηριότητες ξενόφερτων και πρωτόγνωρων για τα ελληνορθόδοξα δεδομένα, επαγγελμάτων, ομάδων, συλλόγων, οργανώσεων, κλπ (π.χ. αναρχικές και άλλες συλλογικότητες, ΜΚΟ, τεκτονικές στοές, διεθνιστικά ιδρύματα, φεμινιστικά κινήματα, κλπ), που διαβρώνουν τον κοινωνικό ιστό, αποπλανούν την νεολαία και προλειαίνουν το έδαφος, φανερώς ή κρυφίως, για την επιβολή των σχεδίων των πάσης φύσεως αλλοεθνών και αλλοδόξων, εχθρών της Ελλάδος.
.Εδηλητηρίσαν ακόμη και μέλη της Διοικήσεως της Ελλαδικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και αρκετούς ρασοφόρους, με αποτέλεσμα σήμερα, να είναι ορατά τα σημάδια της εκκοσμικεύσεως της Εκκλησίας μας και της επιδράσεως του ιοβόλου Οικουμενισμού και του Ιουδαϊκού Τεκτονισμού, τόσον σε ρασοφόρους οποιασδήποτε βαθμίδος, όσον και στην διατύπωση των δογμάτων, της ιεράς παραδόσεως και την ερμηνείαν των κανόνων των Οικουμενικών Συνόδων, της ενιαίας τότε και προ του Σχίσματος, Ορθόδοξης Εκκλησίας!
2/. Ελληνόφωνοι πολιτικάντηδες, «Συνταγματικοί» ή «Κοινοβουλευτικοί», επαναπατρισθέντες μετά την Επανάσταση του 1821 στην απελευθερωμένη-ρημαγμένη Ελλάδα μας ή εγχώριοι κοτζαμπάσηδες και λοιποί απάτριδες-ριψάσπιδες, πιθηκίζοντες, μιμούμενοι τις αρχές της λεγομένης Γαλλικής Επαναστάσεως, προδρόμου-προτύπου της σύγχρονης Κοινοβουλευτικής Ψευτοδημοκρατίας, εκμεταλλευόμενοι ΟΛΕΣ τις θεσμικές παθογένειες και επίκτητες ασθένειές της, και χρηματοδοτούμενοι αφειδώς από τους Ιουδαιοταλμουδιστές Τραπεζίτες:
.Εκχώρησαν από την επομένη της Εθνεγερσίας του 1821 τον πλήρη οικονομικό έλεγχο της πατρίδος μας, στους ξένους δυνάστες- «Συμμάχους» μας, είτε με δηλώσεις υποτελείας/υποταγής (όπως έπραξε ο αγγλόδουλος Μαυροκορδάτος το 1825), είτε με λήψη επαχθών-τοκογλυφικών δανείων (από το 1824 μέχρι σήμερα), τα οποία από τότε «έδεσαν» αλύτως την Ελλάδα μας οικονομικώς, στο άρμα των Διεθνών τραπεζιτών και ταυτοχρόνως την εξάρτησαν μονίμως, πολιτικώς, στην σφαίρα επιρροής της εκάστοτε «Μεγάλης Δυνάμεως».
.Διήνοιξαν ατραπούς οι οποίες διευκόλυναν, φανερώς ή αφανώς, την εισβολήν στην πατρίδα μας, ξένων πρακτόρων/επίβουλων προσώπων (πολιτικών, οικονομικών, «πνευματικών»/θρησκευτικών), που δρούσαν και δρούν, σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς δραστηριότητος του δημόσιου και ιδιωτικού βίου.
.Εφηύραν το Κοινοβούλιον, ως χώρον συγκεντρώσεως της αδελφότητός τους, με όλες τις σημασίες της λέξεως, διασκεδάσεως και …άλλων παιγνιδίων  και νομοθετήσεως των ανομημάτων τους, το οποίον ονόμασαν παραπλανητικώς «ναόν της Δημοκρατίας», ενώ η κοινοβουλευτική ιστορία απέδειξε ότι, τα κατά χώραν Κοινοβούλια μετετράπησαν σε όργανα του Συστήματος, με την μορφήν Ανταλλακτηρίου-Μεταλλακτήρος Ψυχών-Ιδεών και Αρχών.
.Επέτρεψαν την εγκατάσταση δεκάδων χιλιάδων αλλοεθνών και αλλοδόξων λαθροεισβολέων στην χώρα μας, τους οποίους εβάπτισαν «πρόσφυγες» και «μετανάστες», εν γνώσει τους, ότι όχι μόνον αλλοιώνεται επικινδύνως ο δημογραφικός χάρτης της πατρίδος μας, αλλά και ότι αποτελούν ανθρώπινες «ωρολογιακές βόμβες» στα σπλάχνα του Ελληνικού λαού.
.Παρέδωσαν στους δανειστές-δυνάστες μας, τον εθνικόν μας πλούτον και εκχωρούν διαχρονικώς και αδιαλλείπτως, κυριαρχικά ιστορικά/εθνολογικά/αρχαιολογικά/γεωγραφικά δικαιώματα του Ελληνικού Έθνους, σε αλλοεθνείς και αλλοδόξους άρπαγες γείτονες (Σκιπερία/Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία, Τουρκία).
.Ίδρυσαν στην Ελληνορθόδοξη πατρίδα μας, ξενόφερτες απόκρυφες οργανώσεις, εταιρείες, στοές, αιρετικές συναγωγές, με αποτέλεσμα να διεισδύσουν σταδιακώς στον κρατικόν μηχανισμόν και να αλώσουν τις ψυχές των άδολων, ακατήχητων και αμήχανων/ ανησυχούντων Ελλήνων, κυρίως της Ελληνικής νεολαίας, με ΕΝΑ και μοναδικό στρατηγικόν στόχον:
Την αέναη πολιτικο-οικονομική υποδούλωση της Ελλάδος και ομηρία των Ελλήνων στις αρπάγες της κοινοβουλευτικής (ψευτο) δημοκρατίας τους…Την μετατροπήν της πατρίδος μας σε χρεο-δουλοπαροικία.
3/. Με την δημιουργία των πρώτων ξενόδουλων κομμάτων (Αγγλικού, Ρωσικού, Γαλλικού), προδρόμων των σημερινών φιλοαμερικανικών και «Ευρωπαϊκών», άρχισε ο…δημοκρατικός ασφυκτικός κλοιός και απόλυτος έλεγχος, πολιτικώς και οικονομικώς, των πενομένων Ρωμηών/Ελλήνων.
Ουσιαστικώς, από το 1844, θεσμοθετήθηκε η πολυδιάσπαση του πολιτικού δυναμικού της Ελλάδος, ο διχασμός του Ελληνικού λαού, ο οποίος κατέστη όμηρος και «κομμα»τιασμένος, μέχρι των ημερών μας, με δύο μόνον αναλαμπές των περιόδων, 1936-1941 και Απρ. 1967-Νοε. 1973, τις οποίες οι άθλιοι, ανιστόρητοι, αγράμματοι και συκοφάντες (ψευδο) δημοκράτες, τις χαρακτήρισαν δικτατορίες.5
4/. Πολιτειακοί και πολιτικοί άρχοντες:
·Ανήλθαν στον πρωθυπουργικόν ή πολιτειακόν θρόνον, όντες αλλογενείς και αλλόδοξοι ((πολλοί απ’ αυτούς), μεταμφιεσμένοι σε Έλληνες πολίτες ή υποκρινόμενοι τους Ορθοδόξους Χριστιανούς. Απέκρυψαν ή πλαστογράφησαν την πραγματικήν προγονικήν τους ταυτότητα, με την βοήθειαν (πολιτική και οικονομική) των Ταλμουδιστών Ιουδαίων (Talmudist Jews) του Συστήματος.
·Δεν απέτρεψαν σε πολλές περιόδους, τον επάρατον πολιτικόν και Εθνικόν διχασμόν, ένιοι δε τούτων τον επεδίωξαν, δρώντες κατ’ εντολήν έξωθεν ή προς πολιτική προβολή τους και προσωπικόν όφελος, με αποτέλεσμα καταστρεπτικές συνέπειες για τον λαό και την πατρίδα [Α΄παγκόσμιος πόλεμος (1914-1918), Μικρασιατική τραγωδία 1922, 1941-1949, κλπ].
·Συνεργάστηκαν, εκουσίως τις περισσότερες φορές ή ενίοτε εκβιαζόμενοι, με κατοχικές δυνάμεις (στρατιωτικές ή οικονομικές) ή «συμμαχικές» τοιαύτες, καταπατώντας τον νενομισμένον όρκον προασπίσεως του Ελληνικού Έθνους και τηρήσεως της Ορθοδόξου πίστεως. Έτσι έγιναν δωσίλογοι και προδότες του Γένους των Ελλήνων, παραδώσαντες την εθνική κυριαρχία σε αλλοτρίους και αλλοδόξους.
·Ακολούθησαν και ακολουθούν μονομερή εξωτερική και ενεργειακή πολιτική υποτελείας σε συμμάχους που υπηρετήσαμε και υπηρετούμε πιστώς από της εθνικής απελευθερώσεως (1821) μέχρι σήμερον, όχι μόνο χωρίς ουσιαστικό αντάλλαγμα από αυτούς (συμμάχους), αλλά αντιθέτως επί ζημία των εθνικών μας συμφερόντων [Απώλειες Βορείου Ηπείρου, Βόρειας (κατεχομένης) Μακεδονίας (Σκόπια), Ανατολικής Θράκης, Αν. Ρωμυλίας (Βόρειας Θράκης), Ιωνίας (Μ. Ασίας), Πόντου, Βόρειας (κατεχομένης) Κύπρου].
·Δεν επεδίωξαν την μερικήν έστω «αποκόλληση» ή διαφοροποίηση/ ανεξαρτητοποίηση της εξωτερικής πολιτικής δι’ αναζητήσεως και άλλων συμμαχιών, εφ’ όσον θα εξυπηρετούντο τα εθνικά μας συμφέροντα. Οσάκις επεχειρήθη τέτοια εθνική προσπάθεια οι επιχειρήσαντες Έλληνες πολιτειακοί-πολιτικοί άρχοντες εδολοφονήθησαν ή «εξηφανίσθησαν» από την ελληνική πολιτική σκηνή (Ι. Καποδίστριας, Βασιλεύς Γεώργιος Α΄,  Ι. Μεταξάς,  Γεώργιος Παπαδόπουλος, Τάσος Παπαδόπουλος, κ.α.).
·Δεν χρησιμοποίησαν τα δύο «πυρηνικά» όπλα που διαθέτει η πατρίδα μας (Γεωστρατηγική θέση, ενεργειακός πλούτος) ως διαπραγματευτικό όπλο στην παγκόσμια σκακιέρα των οικονομικών-πολιτικών παιγνιδιών, μάλλον τα παρέδωσαν ή τα παραδίδουν σταδιακώς στα αφεντικά τους (υπερατλαντικά και φραγκοπαπικά/Φραγκοπροτεσταντικά),
·Συνέβαλλαν, εκουσίως ή ακουσίως, στην κοινωνική εξαθλίωση, την μονιμοποίηση της παρανομίας στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, στην κομματικοποίηση του κράτους, με αποτέλεσμα: Χαμηλή παραγωγικότητα, διογκωμένες-από πλευράς ανθρωπίνου δυναμικού-και κακίστης ποιότητος δημόσιες υπηρεσίες, διαπλοκή και διαφθορά του δημοσίου και ιδιωτικού τομέως (ιδιαιτέρως στις υπηρεσίες οικονομικού ελέγχου, εφοριών, πολεοδομίας, υγείας), απώλεια εμπιστοσύνης των πολιτών τόσον απέναντι στο κράτος όσον και απέναντι στους νόμους, με ταυτόχρονη αποθράσυνση των ιδιοκτητών ιδιωτικών επιχειρήσεων.
·Μεθόδευσαν εκουσίως και σκοπίμως (κατά διαταγήν των εντολοδοτών τους), την οικονομική μας υποδούλωση στους ξένους δανειστές (ΔΝΤ, ΕΚΤ, Διεθνείς τράπεζες, κλπ.) και την δημιουργία του αενάου χρέους (Κρίνεται ασυγχώρητη τόσον η ανικανότητα όσον και η τυχόν βλακεία των αρχόντων, ως πιθανά επιχειρήματα για «ακούσια» κατάληξη/προσφυγή σε δανεισμούς προς αποφυγή, δήθεν, χρεωκοπίας).
·Προεκάλεσαν ή ανέχθηκαν την πρόκληση ιδεολογικής συγχύσεως των Ελλήνων και τον αποχρωματισμόν της πολιτικής και εθνικής τους ταυτότητος. Αφαίρεσαν αυθαιρέτως και βιαίως το θρήσκευμα, την εθνικότητα και την ιθαγένεια από τις ταυτότητες των πολιτών.
·Απεμπόλησαν, σκοπίμως ή ανοήτως, τους δύο πνευματικούς πυλώνες της Εθνικής Ανεξαρτησίας που μας έδωσαν στο παρελθόν ΝΙΚΕΣ και ΘΡΙΑΜΒΟΥΣ, τουτέστιν την ιδεολογία (Πατριωτισμός/ Ορθόδοξος Εθνικισμός) και την Πίστη στον Θεόν (Ορθοδοξία), αμφοτέρους στον βωμό του λεγόμενου δυτικού «διαφωτισμού», του διεθνιστικού ψευδο-ανθρωπισμού, της πολυπολιτισμικότητος, του πολυφυλετισμού και του Θρησκευτικού συγκρητισμού (Οικουμενισμός).
·Συνηγόρησαν δια της σιωπής ή της ακαταλληλότητός τους:
-Στην μετατροπή της Δημοσίας Διοικήσεως σε  άντρο αρχικλώπων, ησυχαστήριον αργόσχολων, καταφύγιον κοαλέμων-κοβάλων και τυραννίδα πολιτικών αντιπάλων.6
-Στην αλλαγή της μορφής  της κοινωνίας και από Εθνική-Εργατική, την μετέτρεψαν σε αντεθνική/πολυφυλετική/αντι-εργατική, φοροδοτική.
· Μυθοποίησαν χωρίς προϋποθέσεις, τους όρους «κοινοβουλευτική δημοκρατία», «λαϊκή κυριαρχία», «πολιτικές ελευθερίες» και «λαϊκή βούληση», για να νομιμοποιήσουν τους ιδιοτελείς-αντιλαϊκούς στόχους τους και τις έξωθεν ληφθείσες αντεθνικές εντολές, όταν διαχρονικώς αποδεικνύεται ότι οι παραπάνω όροι, μαζί με άλλους συναφείς, συνιστούν:
-Απατηλές μεγαλοστομίες προς αφελείς, αμαθείς και ανοήτους.
-Δολόεσσα παγίδα ανθρωπίνων αδυναμιών και ρευστών συνειδήσεων.
-Δόγματα χρησιμοποιούμενα από κατ’ επάγγελμα πολιτικούς για να παρουσιάζονται στον λαό με πλαστά πιστοποιητικά «δημοφιλίας», «λαϊκής αποδοχής» και «λαϊκής εξουσιοδοτήσεως».
-Πολιτικά ναρκωτικά τα οποία δημιουργούν στα άτομα την ψευδαίσθηση ότι έχουν κυριαρχικά δικαιώματα, ενώ στην πραγματικότητα είναι μονίμως γονυπετή μπροστά στην πανίσχυρη εξουσία των ολίγων και ισχυρών.
«Οι κοινωνικά ισχυρότεροι, εκείνοι που διαθέτουν περισσότερα οικονομικά μέσα, εκείνοι που ελέγχουν τον ημερήσιο τύπο και τα άλλα μέσα επηρεασμού της κοινής γνώμης…ορίζουν τους φορείς της ανωτάτης εξουσίας ή γίνονται οι ίδιοι φορείς της..».7
·Κατήργησαν ή αδρανοποίησαν τα βασικά κύτταρα της κοινωνίας, την γειτονιά, το σχολείο, την ενορία, το χωριό, την κοινότητα. Διέλυσαν έτσι τον κοινωνικό ιστό και τον μετέτρεψαν σε «πλαγκτόν» πτωχοποιημένων πολιτών, αυτοδιοίκητων, δήθεν, περιφερειών, και περιφερειακών ενοτήτων, με τέτοια και τόσα προνόμια που εγκυμονούν κινδύνους αυτονομίας, αποσχίσεως, αναρχο-πολεοδομημένων μεγαλοπόλεων και αναρχοκρατούμενων-τρομοκρατούμενων συνοικιών.
·Νομιμοποίησαν και εξακολουθούν να νομιμοποιούν αποκρυφιστικές εταιρείες, και στοές, οι οποίες παρουσιάζονται ως oργανώσεις ανθρωπογνωσίας, «φιλανθρωπικές», θεοσοφικές, φιλοσοφικές και των οποίων τα μέλη, εν πολλοίς, αγνώστου ή μη ελληνικής φυλετικής προελεύσεως, συνεδριάζουν εν κρυπτώ, δεν δημοσιοποιούν τα πρακτικά ή τις αποφάσεις των συνεδρίων/συνάξεών τους, και απαγορεύουν την είσοδο ή παρακολούθηση των συνεδριάσεων/ τελετουργιών τους σε άλλους, ακόμη και σε υπευθύνους, προς τούτο, κρατικούς ελεγκτάς.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην γνωρίζουν τόσον ο λαός όσον και οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, τι είδους τελετουργίες πραγματοποιούνται στα ενδότερα αυτών, τι συζητούνται, τι σχεδιάζονται ή τι αποφασίζονται για τους ίδιους, το κράτος, τον λαό και το Έθνος. Ουσιαστικώς να δρούν ως δούρειοι ίπποι στα σπλάχνα της Ελλάδος.
·Διέλυσαν την εθνικήν οικονομίαν σε τέτοιο βαθμό, ώστε σε οποιαδήποτε εχθρική απειλή ή τετελεσμένον γεγονός σε βάρος της εθνικής ανεξαρτησίας και ακεραιότητος, μοιραίως να προσφεύγουν σε οικονομικούς δολοφόνους, διεθνείς δανειστές, προστάτες και διεθνείς οργανισμούς, για οικονομική βοήθεια, «ειρηνική» διευθέτηση και διαπραγματεύσεις, ικετεύοντες ουσιαστικώς για έλεος και όχι βοήθεια ή απόδοση δικαιοσύνης.
·Απεδυνάμωσαν τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας με την εισαγωγή  των δηλητηριωδών μικροβίων του κομματισμού και του λεγομένου …εκδημοκρατισμού, με στόχο την οιονεί υποταγή των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, στους πολιτικούς και την αποφυγή ελέγχου από τις Ένοπλες Δυνάμεις, των τυχόν συνταγματικών εκτροπών και εθνικών εγκλημάτων, από τους πολιτειακούς και πολιτικούς άρχοντες.
·Με την ανοχή ή  ένοχη σιωπή τους, επέτρεψαν την λειτουργία απατήλιων και αποκρυφιστικών  τεχνών και πρακτικών (αστρολογία, πνευματισμός, Ταρώ, ταοϊσμός, γιόγκα, παραψυχολογία, μελλοντολογία, κλπ), με αποτέλεσμα οι πάσης φύσεως(ψευδο)επιστήμονες-απατεώνες, λαοπλάνοι που τις ασκούν, εκμεταλλευόμενοι τις ανησυχίες, αδυναμίες και αγωνίες των προβληματισμένων πολιτών (αγαθών, ανόητων, ακατήχητων, βλακών, ψυχασθενών, κ.α.), να θησαυρίζουν απομυζώντας τον ιδρώτα όσων θεωρούν ότι προσφεύγοντες σ’ αυτούς, θα εξεύρουν κάποια λύση στα προβλήματά τους.
·Εγκατέλειψαν τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς της Δυτικής Θράκης, ιδιαιτέρως τους Ελληνογενείς Πομάκους, μετά την υπογραφή της συνθήκης της Λωζάνης (1923), στο έλεος της τουρκικής προπαγάνδας και τις διαθέσεις του τουρκικού προξενείου, με αποτέλεσμα σήμερα οι πλείστοι των μουσουλμάνων της περιοχής να δηλώνουν «τούρκοι», χωρίς να ενοχλούνται από την Ελλαδική εξουσία, να μεταφέρουν τα χρήματά τους σε τουρκικές τράπεζες και να είναι έτοιμοι σε περίπτωση εχθροπραξιών Ελλάδος-Τουρκίας, να υποστηρίξουν παντοιοτρόπως την πατρίδα που κατά τους ισχυρισμούς τους, αντιπροσωπεύει το «αίμα» τους.
·Αδιαφόρησαν και εξακολουθούν να αδιαφορούν για τα απαράγραπτα δικαιώματα του Γένους των Ελλήνων, όπως η απελευθέρωση κατεχομένων εθνικών εδαφών, η εκμετάλλευση εθνικών πόρων και προστασία των υπό κατοχή ευρισκομένων Ελλήνων αδελφών (Βόρειος Ήπειρος, Βόρειος κατεχομένη Μακεδονία/Σκόπια, Ανατολική Ρωμυλία/Βόρειος Θράκη, Ανατολική Θράκη, Ιωνία/Μικρά Ασία, Πόντος, Βόρειος κατεχομένη Κύπρος). Να σημειωθεί ότι, η εκάστοτε επίσημη ελληνική κυβέρνηση επέδειξε την ίδια αδιαφορία στα τέλη του 19ου και αρχές 20ου αιώνος, με αποτέλεσμα να απωλέσουμε την Ανατολική Ρωμυλία, την Βόρειο Ήπειρο, την Βόρειο Θράκη και να κινδυνεύσουμε να χάσουμε και την Νότια-ελεύθερη-Μακεδονία μας, η οποία διεσώθη χάρη στις ηρωϊκές προσπάθειες Ελληνόψυχων αξιωματικών-στρατιωτών-εξεχόντων πολιτών και γενναίων αρχιερέων-ιερέων !
·Επέδειξαν ανικανότητα στην προάσπιση της δημοσίας τάξεως-ασφαλείας και ελευθέρας διακινήσεως-δραστηριότητος και διαβιώσεως των πολιτών. Η ανασφάλεια των πολιτών με την ολοένα αυξανόμενη εγκληματικότητα, κυρίως συμμοριών αλλοδαπών, είναι καθημερινή διαπίστωση και διάχυτη στην ελληνική κοινωνία. Το σύστημα φροντίζει να υπερπροστατεύεται εξασφαλίζοντας τους δικούς του ανθρώπους, χωρίς να φείδεται προσωπικού, ενώ παραλλήλως έχουν απογυμνωθεί τα αστυνομικά τμήματα και έχουν διαλυθεί οι μονάδες εξασφαλίσεως του ελληνικού πληθυσμού (αστικού, αγροτικού, ακριτικού).
·Εγκατέλειψαν την επαρχία σε επίπεδο πρωτογόνου ή υποτυπώδους διαβιώσεως και στην θέση τους εγκαθίδρυσαν τα υδροκεφαλικά μεγάλα αστικά κέντρα, με το μείζον ποσοστόν των πολιτών να  διαβιούν σε επίπεδα απλής επιβιώσεως, πτώχειας ή κάτω του ορίου της πτώχειας.
·Είναι κατά κανόνα βιολογικοί ή πνευματικοί απόγονοι ή οικέτες γνωστών «τζακιών» της βουλευτοκρατίας με «κληρονομικό δικαίωμα» (καλυπτόμενο από κοινοβουλευτικό μανδύα), φιλοναζιστών/ φιλοφασιστών δωσιλόγων της κατοχής, τουρκολάγνων και εγκάθετων Ιουδαιοταλμουδιστών / ορκισμένων αντιχριστιανών.
·Ισχυρίσθηκαν ότι κατήργησαν τους φακέλους των εθνικών φρονημάτων των πολιτών οι οποίοι υπό προϋποθέσεις, ήσαν οι δικλείδες ασφαλείας τουλάχιστον για τον έλεγχο των εισαγομένων στις σχολές των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας. Ψεύδος!
Με πρόσχημα την προστασία της …δημοκρατίας τους αντικατέστησαν με απορρήτους φακέλους πολιτικών και πολιτειακών φρονημάτων του καθενός, στην ουσία συντάξεως απορρήτων καταλόγων συστημικών και μη συστημικών πολιτών, δημοκρατικών πολιτών και «εχθρών» της ψευτοδημοκρατίας τους.
· Μετάλλαξαν, με απαράδεκτες δικαιολογίες και απίστευτες/ ψευδείς αιτιάσεις, την Ελλάδα, την χώρα των σοφών, ηρώων και μαρτύρων, σε φραγκοφορεμένη «Ελλαδίτσα» χωρίς Έλληνες ή  χώρα Ελλαδιτών και Ελληνοφώνων:
-Αφιονισμένων πολιτικώς.
-Ευνουχισμένων εθνικώς.
-Αγραμμάτων ιστορικώς και γλωσσικώς.
-Ανάλγητων κοινωνικώς.
-Ευσεβιστών/ αιρετιζόντων/ ορθοδοξιζόντων/ αστρολογολάγνων, αθεϊστών, ασεβών θρησκευτικώς ή αλλοδόξων αντιχριστιανών.
-Απερισκέπτων, τρομοκρατημένων, ανεχομένων ακόμη και εκείνους που απειλούν τους ίδιους και την πατρίδα μας, φανερώς ή κρυφίως.
·Σχεδίασαν ακρίτως ή εκτέλεσαν χωρίς αντιρρήσεις, έξωθεν επιβληθείσες οδηγίες που αφορούσαν στην άκρατη Ελληνοποίηση δεκάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών, τους οποίους εβάπτισαν «οικονομικούς μετανάστες» ή έχρισαν «πολιτικούς φυγάδες» και στους οποίους έδωσαν την Ελληνική ιθαγένεια και πολιτικά δικαιώματα.
·Έδωσαν και εξακολουθούν να δίδουν την ταυτότητα του Έλληνος πολίτου στον οποιονδήποτε, από οπουδήποτε κι’ αν προέρχεται, σε ό,τιδήποτε κι’ αν πιστεύει. Έτσι αντικαθιστούν μαζικώς με τάση αριθμητικής εξισορροπήσεως, Έλληνες με λαθρομετανάστες ή πολιτικούς πρόσφυγες, για τους οποίους δεν γνωρίζουμε ούτε από πού «κρατάει η σκούφια τους», ούτε τους πραγματικούς λόγους της αυτοεξορίας τους. Μία δραματική κατάσταση που συνεχίζεται και τείνει να μεταβληθεί σε τραγωδία ανάλογη εκείνης της Μικρασιατικής καταστροφής.
·Επιτρέπουν, ανέχονται ή αδυνατούν να αποτρέψουν, ακόμη και τώρα, την είσοδο στην Πατρίδα μας χιλιάδων λαθρομεταναστών κάθε μήνα, κάθε έτος, με ορατόν τον κίνδυνον εκτός των άλλων:
-Της σοβαρής δημογραφικής αλλοιώσεως (ορατής πλέον), στην σύνθεση της Ελληνικής κοινωνίας.
-Της σταδιακής αυξήσεως της εγκληματικότητος.
-Της προκλήσεως θρησκευτικών συγκρούσεων.
-Της εκκολάψεως εστιών αιμοχαρών τζιχαντιστών.
-Της δημιουργίας εκ του μηδενός μειονοτικών κομμάτων, μετατροπής τους σε ρυθμιστές των πολιτικών πραγμάτων και σταδιακής απωλείας της πλειοψηφίας των ελλήνων πολιτών μέσα στην ίδια την πατρίδα τους.
-Της εγκαταστάσεως σ’ όλη την χώρα «ανθρωπίνων βομβών» με ωρολογιακούς μηχανισμούς που θα λειτουργήσουν σε βάρος των ελλήνων πολιτών σε περίπτωση εκτάκτου/ εκρύθμου καταστάσεως ή εμπλοκής μας σε θερμές επιχειρήσεις με γειτονικές χώρες.
·Συντηρούν ενσυνειδήτως την κομματοκρατία, τον νεποτισμό και την φαυλοκρατία είτε με το αμετάθετον της κληρονομικής πολιτικής διαδοχής είτε με τους κομματικούς στρατούς που δημιουργούν για την στελέχωση των δημοσίων υπηρεσιών και εκτέλεση δραστηριοτήτων νεποτισμού, ρουσφετολογίας, κομματισμού και πολύμορφης διαπλοκής.
·Συνυπέγραψαν με δανειστές-τοκογλύφους-εκβιαστές και συνεφώνησαν στην παράδοση της Εθνικής μας κυριαρχίας σ’ αυτούς, την εκποίηση του δημόσιου πλούτου σε πολυεθνικές εταιρείες και μεγαλοτραπεζικούς ομίλους, με όρους ειδεχθείς, σκανδαλώδεις και ταπεινωτικούς, σε σχέση με την οικονομική, εθνική και στρατηγική αξία της εκποιούμενης εθνικής περιουσίας.
5/. Νεοπροεστοί (Βουλευτές):
·Συνέπηξαν μία εξωφρενικώς φίλαρχον πολιτικο-οικονομική αδελφότητα, αποσκοπούσα στην συνταγματική προστασία του Συστήματος και την αποκλειστική εξυπηρέτηση των προσωπικών φιλοδοξιών και οικογενειακών συμφερόντων τους.
Γόνοι και «κολλητοί» γνωστών οικογενειών της αδελφότητος, από συστάσεως του Ελλαδικού κράτους, ανεδείχθησαν, επιβίωσαν και «γαντζώθηκαν» στην εξουσία χάρη στο ξενόφερτο σύστημα της (Κοινο) βουλευτικής δικτατορίας, εναλλασσόμενοι στα πρωθυπουργικά, υπουργικά και βουλευτικά αξιώματα, έχοντας επιβάλλει στον λαό, την απατηλή ιδέα ότι ΟΛΟΙ οι εκτός οικογενειοκρατικής κάστας, ούτε τις διεθνείς διασυνδέσεις έχουν, ούτε είναι κατάλληλοι για να εκλεγούν βουλευτές ή να κυβερνήσουν.
Συγκρότησαν με τις κουστωδίες τους και τους άρχοντες (πολιτικούς-πολιτειακούς), μία Ενισχυμένη Χιλιαρχία που εξουσιάζει ανενόχλητη και επιβάλλει χωρίς την παραμικρή αντίδραση, τους δικούς της όρους στο πολιτικό παιγνίδι (και όχι μόνον), που παίζεται σε βάρος των αποχαυνωμένων, ξεδοντιασμένων, πολιτικώς ανανδριών, απαγών, απαιδαγώγητων, απαρρησίαστων και πεφοβημένων πολιτών.8
·Υποκρίνονται υποδειγματικώς  και μεταμορφώνονται «Οβιδιακώς» στην περίοδο της προεκλογικής εκστρατείας τους (αδολεσχία/ ακατάσχετη υποσχεσιολογία/ παροχολογία/ ψευδολογία, πολιτικός χαμαιλεοντισμός, κλπ).
·Απολαμβάνουν τα απίστευτα υπερπρονόμια που εψήφισαν οι ίδιοι για τους εαυτούς τους, ως αντάλλαγμα υπηρεσιών αλαλίας σε σκάνδαλα και ψηφίσεως αντεργατικών / αντιλαϊκών / αντιχριστιανικών / αντεθνικών νομοσχεδίων.
·Διαιωνίζουν δια του παραδείγματός τους, τα ακόρεστα πάθη της εξουσιομανίας (εναλλαγή διακόσμου της κομματικής παμβασιλείας), της σαρκολαγνείας  και της χρηματοθηρίας.
·Συναλλάσσονται με τους ολιγάρχες των ΜΜΕ, των δημοσίων έργων και του μεγαλοεπιχειρηματικού κατεστημένου.
·Υμνολογούν χορωδιακώς, στο όνομα της …..δημοκρατίας, τους διαφορετικούς τρόπους υποταγής στο ξενόφερτο πολιτικό σύστημα διακυβερνήσεως που αποκαλούν κοινοβουλευτισμόν (Αγελαδοποιημένος πολυφωνικός Ραγιαδισμός).
·Συντηρούν την πολιτική μετριότητα, την κυβερνητική ανικανότητα και όχι σπανίως την  κυβερνώσα τάξη των αβελτέρων.9
·Λογοποιούν, εμπορεύονται και χλευάζουν την Ορθόδοξη Πίστη και λατρεία ενώ παραλλήλως αποφεύγουν να αναφέρονται στις άλλες θρησκείες. Ιδιαιτέρως στον Ταλμουδικόν Ιουδαϊσμόν, τον Ισλαμισμόν, τον Προτεσταντισμόν  και τον Φραγκοπαπισμόν.
·Είναι άθεοι, αιρετικοί, τέκτονες, αποκρυφιστές και αλλόδοξοι. Όσοι από τους υπολοίπους κοινοβουλευτικούς ισχυρίζονται ότι είναι ορθόδοξοι, ενθυμούνται την ορθοδοξία μόνον προεκλογικώς, ή στις περιόδους θρησκευτικών εορτών και πανηγύρεων, προς άγραν ψήφων. Αντιθέτως,   σιωπούν όταν καθυβρίζεται η ορθοδοξία από αντιχριστιανούς ή πιστούς άλλων θρησκευτικών δογμάτων, ενώ γίνονται λαλίστατοι κατήγοροι όταν σχολιάζονται ή κατακρίνονται από ορθοδόξους:
-Οι δογματικές θέσεις και εγκληματικές ενέργειες φανατικών άλλων θρησκειών (Προτεσταντών, Παπικών, Ισλαμιστών, Ταλμουδιστών, κ.α.).
-Οι αιρετικές απόψεις και συμπροσευχές/συλλειτουργίες των υποτιθεμένων ορθοδόξων λαϊκών και ιεραρχών με αλλόδοξους και αιρετικούς.
 *
Υπό αυτές τις συνθήκες των παθογενειών και επικτήτων ασθενειών της κοινοβουλευτικής (ψευδο) δημοκρατίας, ο Νεοέλληνας μετεμορφώθη σταδιακώς, από το 1844 μέχρι σήμερα, σε ένα αναλώσιμον φραγκοφορεμένον ανθρωπάριον, μονίμως ναρκωμένον, εσαεί αυταπατώμενον ότι είναι …κυρίαρχος, έτοιμος για άνευ όρων υποταγή, στον εκάστοτε ισχυρόν ξενόφερτον ή ξενολάγνον πολιτάρχην, στους νεοφεουδάρχες-ξενόδουλους βουλευτές, ανεξαρτήτως της φυλετικής καταγωγής και των πολιτικο-θρησκευτικών «πιστεύω» των τελευταίων, και ουσιαστικώς αδιάφορος για τις πράξεις κυβερνώντων και βουλευτών, ακόμη και εάν αυτές (οι πράξεις τους), προκαλούν οφθαλμοφανώς, βλάβη στο έθνος (ΣΣ: Όπως οι νυν ξενόδουλοι κυβερνώντες και βουλευτές, που παρέδωσαν το όνομα και την ιστορίαν της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς), ή φέρνουν δυστυχίαν στον ελληνικόν λαόν (ΣΣ: Όπως ΟΛΟΙ εκείνοι που έχουν ψηφίσει τα επαίσχυντα μνημόνια-μνημόσυμα των Ελλήνων)...
4. ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Όλες οι παθογένειες και επίκτητες ασθένειες της Κοινοβουλευτικής ψευτοδημοκρατίας:
.Συνδέονται αρρήκτως και διαχρονικώς, με τα παραπάνω επιγραμματικώς αναφερθέντα και αμέτρητα άλλα, αντεθνικά, αντιλαϊκά, αντιχριστιανικά γεγονότα, ιστορικώς καταγεγραμμένα, που ξεκίνησαν την επαύριον της δολοφονίας του Εθνάρχου Ιωάννου Καποδίστρια (27 Σεπτεμβρίου 1831) και «θεσμοθετήθηκαν» από τους πρωταγωνιστές του κινήματος-πραξικοπήματος της 3ης Σεπτεμβρίου του 1843, δια της ψηφίσεως του πρώτου Συντάγματος της Ελλάδος (1844).
.Έκτοτε, δηλητηριάζουν συνεχώς Έλληνες και Ελληνική Πατρίδα, όπως αποδεικνύεται από τα γεγονότα της πολυτάραχης πολιτικής ιστορίας της Ελλάδος.
.Εμφανίστηκαν εξ υπαρχής ή στα πρώτα στάδια λειτουργίας του καθεστώτος της κοινοβουλευτικής (ψευδο) δημοκρατίας στην Ελλάδα μας και συνεχίζουν να εμφανίζονται πολυτρόπως και με…επιστημονικώτερον τρόπον, μέχρι σήμερα !!!
.Συναποτελούν τις αναγκαίες συνιστώσες συντηρήσεως και βιωσιμότητος της λεγομένης Κοινοβουλευτικής ή Συνταγματικής Δημοκρατίας, η οποία ως συνισταμένη, έχει καταστεί ήδη, ιστορικώς και ηθικώς, η ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΟΣ ΑΙΤΙΑ της σημερινής πολιτικο-οικονομικής κατοχής της πατρίδος μας!!! 
Τα πάντα ξεκίνησαν από την δολοφονία του Εθνικού Κυβερνήτου (27 Σεπτεμβρίου 1831) και αργότερα το ξενοκίνητο πραξικόπημα της 3ης Σεπτεμβρίου 1843, που είχε ως αποτέλεσμα να επιβληθεί βιαίως το  πρώτο…δημοκρατικό Σύνταγμα, στον τράχηλο των Ελλήνων (1844)..  Ένα Σύνταγμα που απετέλεσε την ταφόπλακα της ανεξαρτησίας και εθνικής κυριαρχίας του Ελλαδικού κράτους, της εθνικής υπερηφανείας, της ουσιαστικής πολιτικής ελευθερίας του Ελληνικού λαού και της αποκαταστάσεως των Εθνικών μας δικαίων.
Μία ταφόπλακα, η οποία υπάρχει εμφανέστατα μέχρι σήμερα, με την εξής διαφορά: Επί της ταφόπλακας, τότε (1844) εφέροντο οι επιγραφές-υπογραφές των τριών νεκροθαπτών-«προστάτιδων» δυνάμεων Αγγλίας, Γαλλίας, Ρωσίας, σήμερα ευδιακρίτως, έχουν αντικατασταθεί με τις επιγραφές-υπογραφές των ΗΠΑ και της Φραγκογερμανικής Ευρωπαϊκής Ενώσεως.
Και τα ερωτήματα που βασανίζουν κάθε εχέφρονα και ανησυχούντα Έλληνα:
Υπάρχει άραγε ελπίδα να αφαιρεθεί κάποτε η ταφόπλακα και να αναστηθεί το Έθνος των Ελλήνων ή αιθεροβατούμεν εκστομίζοντας και μόνον τέτοια φοβερή φράση;
Εάν πράγματι υπάρχει ελπίδα, ποίος ή ποίοι θα τολμήσουν ένα φαινομενικώς ακατόρθωτον εγχείρημα; Με ποιες υλικές και πνευματικές δυνάμεις; Πότε, πως, και με ποιες προϋποθέσεις, θα πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο θαύμα;









1 Αποδεικτικά στοιχεία στο αναρτηθέν και αναλυθέν θέμα: «Κοινοβουλευτισμός: Αντιπροσωπευτική Δημοκρατία ή Βουλευτική Δικτατορία;» (22 Ιαν. 2015-9 Φεβ. 2015).
2 Εφ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 4 Μαρ. 2001, Τίτλος άρθρου: «Δημοκρατία των 10.000 εκλεκτών».
3 Παθογένεια = Μια παθολογική κατάσταση σε συνάρτηση με το αίτιο που την προκαλεί.---Παθογένεια σημαίνει πως κάτι πάσχει από γεννησιμιού του, είναι αρρωστημένο, δυσλειτουργικό από το ξεκίνημα της υπάρξεώς του. Oτι μια πάθηση (παθολογική κατάσταση) δυσλειτουργία δεν είναι «επίκτητη», δεν οφείλεται σε αιτίες και συγκυρίες μεταγενέστερες της συστάσεως-συγκροτήσεως του συλλογικού (θεσμικού) μορφώματος που σήμερα νοσεί, όπως είναι το πολιτικό σύστημα της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.
Oι παράγοντες που προξενούν το νόσημα υπήρχαν εξ υπαρχής, φανερώς ή σε λανθάνουσα κατάσταση.
Μερικές από τις παθογένειες της Κ.Δ. :
Πελατειακές σχέσεις κυβερνήσεως-βουλευτών και πολιτών, διαφθορά, διαπλοκή, αδιαφάνεια σε θέματα που αφορούν χρηματοδοτήσεις πολιτικών και κομμάτων, κρατικές προμήθειες, κλπ, άνιση κατανομή του εισοδήματος, εγκληματικότης (αναρχία/τρομοκρατία, νονοί της νύκτας, κλπ), φοροδιαφυγή, Δημοσιονομική ασωτία, παραοικονομία, κομματικοποίηση δημόσιας διοικήσεως, βουλευτοκρατία/ νεοφεουδαρχική νοοτροπία βουλευτών, (αέναον) κρατικόν χρέος, συνδικαλιστική κομματοκρατία, κυριαρχία οικονομικής ολιγαρχίας, παραπληροφόρηση/μονομερής και ασύδοτη (ψευδο) δημοκρατική προπαγάνδα, απόλυτη εξάρτηση από υπερδύναμη ή υπερδυνάμεις (πολιτικώς, οικονομικώς, στρατιωτικώς), ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι στους ορθοδόξους χριστιανούς, απαξίωση ή λοιδωρία των δογμάτων της ορθοδόξου πίστεως, κλπ.
«Η «λειτουργία» στην σχέση μεταξύ εντολέως και εντολοδόχου αποτελεί βαριάς μορφής παθογένεια του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος…» (από άρθρο στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, 6 Αυγούστου 2005).
4 Επίκτητη ασθένεια: Πάθηση-δυσλειτουργία οφειλομένη σε αιτίες και συγκυρίες μεταγενέστερες της συστάσεως-συγκροτήσεως του συλλογικού (θεσμικού) μορφώματος που σήμερα νοσεί, όπως είναι το πολιτικό σύστημα της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας (Κ.Δ.). Τέτοιες επίκτητες ασθένειες εξ αιτίας της Κ.Δ. είναι για παράδειγμα οι εξής:
Ανεργία, κατάρρευση ασφαλιστικών ταμείων, αθέμιτος ανταγωνισμός, πολυνομία-κακονομία, έκδοση ατελέσφορων δικαστικών αποφάσεων (υποβάθμιση κύρους δικαιοσύνης), Διεθνής τραπεζοκρατία, ανθρωποκρεαταγορά αθλητών και καλλιτεχνών, λαθρεμπόριον καυσίμων, εμπόριον λευκής σαρκός, ναρκωτικά με ό,τι αυτά συνδέονται ή συνεπάγονται, φοροαπαλλαγή στους ολιγάρχες, πάσης φύσεως «μαύρο χρήμα», εκροή εισοδημάτων σε τράπεζες και φορολογικούς παραδείσους του εξωτερικού, ασύδοτη δράση κάθε αντιχριστιανικής-ανθελληνικής ομάδος/οργανώσεως,  κλπ.
Οι επίκτητες αυτές ασθένειες της Κ.Δ. είναι ανίατες, διότι μαζί με τις παθογένειες, συναποτελούν ένα πλέγμα υποστηρικτικού μηχανισμού, «αναγκαίου» για την λειτουργία, συντήρηση και κατ’ επέκταση, την βιωσιμότητα της Κ.Δ.. Ως εκ τούτου, όχι μόνον ΔΕΝ λαμβάνεται κανένα ουσιαστικό μέτρο για την θεραπεία τους, αλλά όσα νομοθετήματα ψηφίζονται από το κοινοβούλιον, δήθεν για την καταπολέμησή τους, είναι σκοπίμως ανεπαρκή και εμφανώς αναποτελεσματικά, για την ίασή τους [ηχηρά παραδείγματα, οι λίστες Λαγκάρντ και Μπόργιανς με πενιχρή εισπραξιμότητα (16% και 1% αντιστοίχως), το συνεχιζόμενον λαθρεμπόριον καυσίμων, το «σκότος» για τις καταθέσεις των ημετέρων και υμετέρων στους φορολογικούς παραδείσους των υπεράκτιων εταιρειών, κλπ].
5 Δικτατορία= Αυστηρά, απόλυτος και αυταρχική μορφή ασκήσεως εξουσίας, ασχέτως πολιτικού συστήματος διακυβερνήσεως, αποσκοπούσα στην επικαρπία του δημόσιου πλούτου και την εξασφάλιση κληρονομικής πολιτικής διαδοχής από έναν, μία συγκεκριμένη ομάδα, τάξη ή ομάδες πολιτών.
Η λέξη δικτατορία δεν είναι ελληνική. Η ρίζα της έχει λατινική προέλευση (dictator). Οι αντίστοιχες ελληνικές λέξεις είναι απολυταρχία, αυταρχισμός, δεσποτεία, δεσποτισμός, δυνάστευση, καταδυνάστευση.  
Η δικτατορία μπορεί να ασκείται φανερώς ή συγκεκαλυμμένως.
Φανερώς, όταν η ανωτάτη εξουσία ασκείται:
oΚατά παράβαση του ισχύοντος συντάγματος (πολιτικόν ή στρατιωτικόν πραξικόπημα).
oΜε εφαρμογή αποφάσεων τις οποίες το ανώτατον δικαστήριον του κράτους έχει κρίνει αντισυνταγματικές, αλλά η κυβέρνηση αρνείται να τις εκτελέσει προφασιζομένη διάφορες δικαιολογίες.
Συγκεκαλυμμένως, όταν :
oΈχουν ψηφισθεί, σε οποιοδήποτε πολιτικό σύστημα, τέτοιοι νόμοι που να δίδουν υπερβολικά προνόμια/υπερπρονόμια, σε έναν, σε συγκεκριμένη τάξη ή τάξεις ή κοινωνικές ομάδες, τα οποία δεν είναι μόνον άδικα, προκλητικά, απαράδεκτα, σε σχέση με τις βασικές αρχές της ισονομίας, της δικαιοσύνης, της ισοπολιτείας, αλλά και τόσον καταπιεστικά προς τις μη προνομιούχες τάξεις, ώστε να συνιστούν ένα είδος πολιτικής και οικονομικής τυραννίας.
oΨηφίζονται κατά διαστήματα, νόμοι περιλαμβάνοντες προνομιακές-χαριστικές/σκανδαλώδεις διατάξεις υπέρ κάποιου ή κάποιων ολιγαρχών,  προκειμένου να διασωθούν ή κερδοσκοπήσουν οικονομικώς ο/οι ολιγάρχες, συντηρουμένης έτσι της κυριαρχίας της οικονομικής ολιγαρχίας.
oΟι υφιστάμενοι νόμοι και το Σύνταγμα, δεν περιλαμβάνουν μεν προνομιακές διατάξεις, οι παραβιάζοντες όμως τους νόμους και το Σύνταγμα, και ασκούντες αυταρχικώς εξουσίαν , δεν διώκονται  λόγω:
---Διεφθαρμένης δικαιοσύνης.
---Διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος.
---Διαπλοκής αμφοτέρων με την οικονομικήν ολιγαρχίαν.
---Ειδικής «ασυλίας».
Η δικτατορία, διαφέρει τόσον της εθνικής επαναστάσεως και της λαϊκής εξεγέρσεως, όσον και του πραξικοπήματος.
6 Kόβαλος=Αναίσχυντος, πανούργος, πονηρός, κόλαξ
Kοάλεμος= ηλίθιος, ανόητος,βλάκας.(Λεξ. Δορμπαράκη, σ.451).            
7 ΠΟΛΙΤΙΚΗ, Θεωρία πολιτικής δεοντολογίας, Κων. Τσάτσος, τ. πρόεδρος Ελλην. Δημοκρατίας, σ. 163, Εκδόσεις των Φίλων, 1975, Αθήναι.
8 Ανανδριείς= Οι ευνουχισμένοι
Απαγής= Χαλαρός, μαλακός, πλαδαρός
Απαρρησίαστος=Ο μη ομιλών με παρρησίαν, ο εστερημένος ελευθερίας λόγου (Λεξ. Δορμπαράκη, σ. 75, 107 και 111).
9 Αβέλτερος= Ο μη έχων το βέλτιον, μηδαμινός, ανόητος (Λεξ. Δορμπαράκη, σ.14).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου