Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

ΠΛΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΜΕΡΟΣ 1ο

Α. ΓΕΝΙΚΑ
- «…Υπάρχει μια συνωμοσία για την καταστροφή του δυτικού κόσμου και αυτό είναι ένας πρόλογος της αγελοποιήσεως της ανθρωπότητος και πρελούδιο για την παγκόσμια τυραννία…».
[Αrthur Kenneth Chesterton (1 May 1899 – 16 August 1973), «The New Unhappy Lords»]
- «Περισσότερες αποδείξεις πως οι διεθνείς τραπεζίτες ήταν υπεύθυνοι για τον ρόλο του Λένιν στην Ρωσική επανάσταση, βρίσκονται σε ένα white paper που εξέδωσε το καθεστώς του βασιλέως της Αγγλίας τον Απρίλιο του 1919 (Ρωσία Νο 1). Οι διεθνείς τραπεζίτες όμως, μέσω των διευθυντών της Τραπέζης της Αγγλίας, έπεισαν την Βρετανική κυβέρνηση να αποσύρει το γνήσιο έγγραφο και να το αντικαταστήσει με ένα άλλο από το οποίο είχε αφαιρεθεί κάθε αναφορά στους διεθνείς Εβραίους.
Ο Captain A.H.M. Ramsey, μέλος του κοινοβουλίου για το Midlothian και Peebleshire από το 1931 έως το 1945 αναφέρει στην σελίδα 96 του βιβλίου του «The Nameless War» (Ο Ανώνυμος Πόλεμος»: «Μου εδείχθησαν τα δύο White Papers…. την γνήσια και την συντομευμένη έκδοση, δίπλα-δίπλα. Ουσιώδη τμήματα είχαν αφαιρεθεί από την συντομευμένη έκδοση».
(Η Εωσφορική Συνωμοσία, William Guy Carr, εκδ. Στερέωμα, σ.147).
-  «Αυτοί που χειρίζονται τον αόρατο μηχανισμό της κοινωνίας, αποτελούν μία αόρατη κυβέρνηση, ο οποία είναι η πραγματική δύναμη εξουσίας της χώρας μας. Τα μυαλά μας παίρνουν το σχήμα…κυρίως από ανθρώπους που ούτε καν έχουμε ακούσει πως υπάρχουν».
[Edward Bernays, (Austrian-American pioneer in the field of public relations and propaganda, referred to in his obituary as "the father of public relations").Propaganda. (Routledge, 1928)].

*
Πολλά ιστορικά γεγονότα, διεθνώς επικρατήσασες επιστημονικές θεωρίες, αρχές, όροι και κρατούσες απόψεις επί ποικίλων και γνωστών θεμάτων (πολιτικών, ιστορικών, θρησκευτικών, κλπ), παρουσιάζονται σήμερα από το Σύστημα ως αληθή, αυθεντικά ή περίπου ως δόγματα, ενώ στην ουσία, συνιστούν πλάνες ή ενσυνείδητες απάτες.
Ένα θέμα είναι προϊόν πλάνης, όταν  οι παρουσιαστές ή εισηγητές ή συγγραφείς του θέματος, πιθανώς μη ανήκοντες στο Σύστημα ή μη εξαρτώμενοι απ’ αυτό, αποφαίνονται ουχί κριτικώς, επιστημονικώς, αντικειμενικώς και επισταμένως, αλλά από άγνοια, επιπολαιότητα, αλαζονεία, δοκισησοφία, κενοδοξία και εγωκεντρισμό. Έτσι, το πόρισμα ή τα πορίσματά τους είναι προϊόν/ προϊόντα πλάνης, καθ’ όσον:
Στηρίχθηκαν σε πηγή ή πηγές της συστημικής γραμματείας ή άλλων πεπλανημένων συγγραφέων, που ικανοποιούσαν τις αναζητήσεις-έρευνες-μελέτες τους, χωρίς να εξετάσουν την αξιοπιστία των συγγραφέων και αυθεντικότητα των πηγών.
Αποδέχθηκαν την αυθεντικότητα ή την «αλήθεια» του θέματος μόνο και μόνο, επειδή συμφωνούσε με τις πολιτικο-θρησκευτικές δοξασίες τους, ή επειδή και σε άλλα κείμενα, ανεφέρετο και ανελύετο το ίδιον θέμα από συγγραφείς, προβεβλημένοι από το Σύστημα, ως αξιόπιστοι ιστορικοί, μελετητές, αναλυτές «επιστημονικού κύρους».
Απέρριψαν άλλες πηγές τις οποίες αυθαιρέτως θεώρησαν ως μη γνήσιες ή συγγραφείσες από ερευνητές-μελετητές διαφορετικών πολιτικών, θρησκευτικών πεποιθήσεων, από τις δικές τους.
Ερμήνευσαν χωρία της Αγίας Γραφής, ενώ δεν επίστευαν στην αξιοπιστία και θεοπνευστία της, επιπολαίως και κατά την δοξοσοφίαν τους.
Δεν έλαβαν υπόψη τους, τουτέστιν αγνόησαν για διαφόρους λόγους, πλείονα στοιχεία προερχόμενα από άλλες πηγές, οι οποίες όχι μόνον ανέτρεπαν την κρατούσα συστημική θέση ή θεωρία επί του εξεταζομένου θέματος, αλλά συνεκτιμώμενες οδηγούσαν σε λογικώτερη και πιο αξιόπιστη οδό αναζητήσεως της αληθείας.
Ένα θέμα είναι προϊόν απάτης, όταν  οι παρουσιαστές, εισηγητές, συγγραφείς, είναι ενεργά μέλη του Συστήματος ή εξαρτώνται απολύτως από το Σύστημα, και εν γνώσει τους, ορμώμενοι από σκοπιμότητα προς ίδιον συμφέρον ή κατ’ εντολή άλλων ή από αμφοτεροβαρές όφελος (ΡΑΚΟΠΛΑΣΤΕΣ):
Ραμφίζουν κείμενα της υφισταμένης γραμματείας, επιλεκτικώς, προερχόμενα από διάφορες πηγές ή αναφερόμενα σε προϊστορικές περιόδους που καλύπτονται από την αχλύν της πλήρους αγνωσίας, φερόμενα να έχουν συγγραφεί από συγγραφείς των οποίων το όνομα, η ταυτότητα, η χρονολογία γεννήσεως και τα έργα τους είναι δύσκολο ή αδύνατο να επιβεβαιωθούν, με αποκλειστικό σκοπό να εντοπίσουν «σκοτεινά» σημεία, αμφιλεγόμενα χωρία, φράσεις που ικανοποιούν τις ιδέες, θέσεις και τους στόχους τους.
Κόπτουν και ράπτουν στα μέτρα τους όλα τα συγκεντρούμενα, όπως παραπάνω στοιχεία, και τα συνδέουν κατά τρόπον αληθοφανή, ώστε να προκαλούν ενδιαφέρον-αίσθηση και να παρουσιάζονται ως ιστορικώς σύνοχα και επιστημονικώς βάσιμα.
Πλαστογραφούν άλλα κείμενα με θέματα συναφή του επεξεργαζομένου/ παρουσιαζομένου, τα συνδέουν με τα προηγούμενα και τα παρουσιάζουν με τέτοιο έντεχνον και παραπλανητικόν τρόπο, ώστε να εξαπατώνται οι αναγνώστες, ακροατές, τηλεθεατές.
Στεγαζόμενοι σε σκοτεινές στοές ή αποκρυφυστικές εταιρείες, εκπαιδεύονται και χρησιμοποιούνται από το Σύστημα ως «εγνωσμένου κύρους» ερευνητές, επιστήμονες, αποκρύπτοντας συνήθως την ταυτότητά τους (ιδεολογική – φυλετική – θρησκευτική – πολιτική)  ή ότι ανήκουν στην ίδια συνομοταξία με τους εντολοδότες τους, προκειμένου να προσδώσουν «κύρος» και «ιστορικότητα-επιστημονικότητα» στα θέματά τους.
Ε(ς)στιάζουν την προσοχή ακροατών-θεατών-τηλεθεατών-αναγνωστών, σε θέματα που οι ίδιοι επιλέγουν, ανασκευάζουν, μετασχηματίζουν και μεταλλάσσουν, ώστε να επιτυγχάνεται ο στρατηγικός στόχος που είναι η πλύση εγκεφάλου των πολιτών.
Προς τούτοις, δια των ΜΜΕ (Μαζικά Μέσα Εξαγριώσεως/ Εξαπατήσεως) των πολιτών, που ελέγχονται απολύτως από το Σύστημα, πιπιλίζουν καθημερινώς το μυαλό των διπόδων εμψύχων-«ελλόγων» δεκτών, για την «αξιοπιστία» και «αλήθεια» των παρουσιαζομένων θεμάτων, τα οποία δεν είναι τίποτε άλλο παρά Μεγάλα Ψεύδη, Μύθοι, Μεγάλες Πλάνες και Απάτες.
*
Σήμερα όλοι δεχόμεθα τα καταιγιστικά «πυρά» των ΜΜΕ που μας κάνουν πλύση εγκεφάλου και διαμορφώνουν….δημοκρατικώτατα την κοινή γνώμη.
Το ΣΥΣΤΗΜΑ προκειμένου να ελέγξει τα μυαλά των ανθρώπων, εκμεταλλεύεται τους πεπλανημένους και εξαπατά τους υπολοίπους, χρησιμοποιώντας την σύγχρονη, δοκιμασμένη και επιλεγμένη, από τους δικούς του διαμορφωτές της κοινής γνώμης, βιβλιογραφία και καθημερινή «πληροφόρηση-ειδησεογραφία», με την μορφή ενός σατανικού συνδυασμού, πλανών, μύθων (απατών) και εικόνων (θεαμάτων).
Τον σχεδιασμό, προώθηση και  χειρισμό των πλανών, απατηλών μύθων και των εικόνων, έχουν αναλάβει οι μάγιστροι του μυαλού που χρησιμοποιούν τα δικά τους ανθρώπινα «ναρκωτικά», την μαζική ύπνωση δια της αδιάκοπης εγχύσεως στα μυαλά των πολιτών, μηνυματικής-παραπληροφοριακής ηρωΐνης, και την μαγεία δια της πολλαπλής δράσεως παραθρησκευτικών σεκτών, αποκρυφιστικών στοών – εταιρειών, προκειμένου να διατηρούν τις μάζες σε μία τοξική κατάσταση και μόνιμη εγκεφαλική νάρκωση.
Το Σύστημα, εδώ και αιώνες, δια των πειθηνίων οργάνων του, διοχετεύει και βομβαρδίζει την ανθρωπότητα με ένα καταιγιστικό εσμό από εκατόμβες ψευδών, μύθων, αμέτρητες πλάνες και απάτες, τις οποίες ενέχυσε στον εγκέφαλο των πολιτών και επαγιοποίησε στην συνείδηση των ανθρώπων, με την μορφήν δόγματος. Έτσι, οι λαοπλάνοι και συστημικοί απατεώνες:
-Αλλοίωσαν τα αληθινά ιστορικά και πολιτικά γεγονότα, διαστρέβλωσαν τα πραγματικά αίτιά τους και απέκρυψαν την αληθινή ταυτότητα και προθέσεις των πρωταγωνιστών τους.
-Θεοποίησαν την επιστήμη, αγνόησαν τους νόμους του Δημιουργού περί των φαινομένων της Κτίσεως («φυσικών» φαινομένων) και αρχών κατασκευής και λειτουργίας του σύμπαντος και των συμπάντων και επενόησαν δικές τους αρχές και νόμους.
-Παρουσίασαν τους παραπάνω νόμους και αρχές, ως μεγάλα επιστημονικά επιτεύγματα ή τα διετύπωσαν με μαθηματικές εξισώσεις και ισχύν δόγματος.
-Ίδρυσαν θρησκείες, θρησκευτικές σέκτες, αποκρυφιστικές στοές και εταιρείες, για να παγιδεύσουν πιστούς, αγνούς, ανερμάτιστους, αφελείς και ανόητους και ουσιαστικώς να πολεμήσουν τον μόνον κατ’ αυτούς «εχθρόν» τους, τον Ιησούν Χριστόν και την Ορθόδοξη Πίστη.
-Συνέβαλλαν και συμβάλλουν στην παγίωση της σημερινής καταστάσεως πνευματικής συγχύσεως, κοινωνικής ζούγκλας, πολιτικής διαπλοκής-διαφθοράς, χαοτικής οικονομικής ανισότητος και σκοτίας της ανθρωπότητος, περί Θεού, περί δημιουργίας του κόσμου και των ανθρώπων, περί εμφανίσεως των φυλών, ιδρύσεως των θρησκειών, πολιτικών συστημάτων, ιστορίας των εθνών, κλπ.
-Συνείργησαν στην εδραίωση καταστάσεως πνευματικής πενίας και ερημώσεως των Ελλήνων, οι οποίοι, λόγω πνευματικής κληρονομιάς, είχαν έναν λόγο παραπάνω από τους άλλους λαούς, να είναι διδάσκαλοι και ταγοί της ανθρωπότητος και όχι αμαθείς σχεδόν για τα πάντα, και υποτελείς κατά πάντα, στους αντίχριστους βαρβάρους αποικιοκράτες, όπως είναι σήμερον!!!
-Αλλοιώσαντες λοιπόν, ιστορίαν (πολιτικήν, στρατιωτικήν και θρησκευτικήν) και επιστήμη, μετέγραψαν και μετέφεραν/εδίδαξαν στους λαούς τα ιστορικά γεγονότα και τις αρχές-νόμους κατασκευής και λειτουργίας της Κτίσεως (της «Φύσεως» κατά το Σύστημα) και της επιστήμης, αλλοιωμένα, χαλκευμένα, κιβδηλοποιημένα [Συμβατική ή Συστημική Ιστορία, Συστημική Οντολογία, Συστημική επιστήμη (Επιστημονολογία), κλπ.].
-Στόχευσαν και στοχεύουν στην σταδιακή απομάκρυνση των ανθρώπων από την οδόν αναζητήσεως της Αληθείας, τον πολιτικόν ευνουχισμόν τους, τον εθνικόν μαρασμό τους, την οικονομική εξόντωσή τους, την επιβολήν μόνιμης αλαλίας χωρίς αντίδραση, την μετατροπήν τους σε θηρία, ζωντανά-νεκρά (ζόμπι) δίποδα όντα, με απενεργοποιημένο το λογικόν τους (αποχαυνωμένοι ναρκομανείς) και
-Στοχεύουν στρατηγικώς, στην ποδηγέτηση ατόμων, λαών και εθνών, σε ατραπούς αγνωσίας, σκοταδισμού και απόλυτης υποταγής στο ΣΥΣΤΗΜΑ, χωρίς δυνατότητα αντιδράσεως ή διαφυγής.
                                                                  *
Το οφθαλμοφανές αποτέλεσμα αυτού του ανελέητου και αδυσώπητου βομβαρδισμού ανθρώπων, λαών και εθνών, από τους  αδηφάγους εξουσιαστές- υπηρέτες- εντολοδόχους του Συστήματος, με μύθους, πλάνες, απάτες και απατήλιες εικόνες, είναι, οι πολίτες της Ελλάδος και όλου του κόσμου:
.Να έχουν σχηματίσει εσφαλμένη γνώμη ή να έχουν παγιώσει λανθασμένη άποψη-θέση (πολλές φορές με μορφήν δόγματος), για τα ιστορικά γεγονότα του παρελθόντος, τα αίτια και τους πρωταγωνιστές τους, για τα επιστημονικά επιτεύγματα και τις ανθρώπινες δυνατότητες, για τα πολιτικά συστήματα διακυβερνήσεως, τους θεσμούς και τις ιδεολογίες που αντιστοιχούν σε καθένα από αυτά, εντελώς αντίθετη της λογικής, της ιστορικής πραγματικότητος, της κοινωνικής–εθνικής ωφελείας και της επιστημονικής αληθείας!!!
.Να θεωρούν ως:
--Ήρωες, τους λιποτάκτες από τους πάσης φύσεως αγώνες της Πατρίδος, τους ωτακουστές και πράκτορες του Συστήματος,
--Εθνάρχες, τους Εθνοπροδότες και συνεργάτες των κατακτητών.
--Ειρηνοποιούς, τους πολεμοχαρείς, τους αποκλειστικώς κατέχοντες πυρηνικά όπλα, και διαχρονικούς καταστροφείς της ανθρωπότητος,
--Προστάτες και συμμάχους, τους αδίστακτους εμπρηστές της εσωτερικής και διεθνούς ειρήνης, βιαστές των λαών, νονούς των κρατών, λεηλάτες του εθνικού πλούτου κάθε χώρας,
--Δημοκράτες, τους τυράννους των πολιτών, τους νεοφεουδαρχίσκους βο(υ)λευτές, τους λαοπλάνους, τους διαφθορείς των κοινωνιών, τους εκφραστές κάθε μορφής ανισότητος και αδικίας,
--Δικτάτορες, αντιδημοκράτες και «ακροδεξιούς/φασίστες» τους αληθινούς/αγνούς πατριώτες,
--Χριστιανούς, τους αιρετικούς αντιχρίστους, τους φαρισαϊζοντες και αιρετίζοντες/ οικουμενιστές ψευδοχριστιανούς,
--Επιστήμονες, τους συστημικούς τσαρλατάνους, τους λυμαινομένους συστημικά ερευνητικά προγράμματα, τους «άθεους» διδασκάλους (όλων των βαθμίδων εκπαιδεύσεως), τους απατεώνες  «εφευρέτες» και «πρωτοπόρους» της επιστήμης,
--Ιστορικούς, τους αγράμματους και ανιστόρητους, τους κατ’ εντολήν ιστοριογράφους της Νέας συστημικής παρα/μυθ-ιστορίας,
--Φανατικούς / φουνταμενταλιστές χριστιανούς, τους αληθινούς ορθοδόξους χριστιανούς/ζηλωτές κατ’ επίγνωση,
--Ανθρωπιστές, τους διεστραμμένους, φαύλους, προπαγανδιστές της αγαπολογίας και της «ανεκτικότητος», τους παιδεραστές και σοδομαζοχιστές,
--Πρότυπα ελευθέρων και αυτεξούσιων πολιτών, τους ομοφυλοφίλους αμφοτέρων των φύλων, τις φεμινίστριες και πάσης φύσεως σαρκολάτρες,
--Συνανθρώπους μας, τα αλλόδοξα κτήνη (ισλαμιστές-τζιχαντιστές τρομοκράτες) και τους αμετανόητους Εωσφοριστές ταλμουδιστές ιουδαίους,
--Ευεργέτες και σωτήρες των κρατών, τους οικονομικούς δολοφόνους, τους ιουδαιοταλμουδιστές τοκογλύφους-τραπεζίτες και τους αδίστακτους διεθνείς δανειστές-κερδοσκόπους,
--Φύλακες του περιβάλλοντος (οικολόγους) τους προπαγανδιστές της αποκρυφιστικής πράσινης Εταιρείας της θεάς Μητρός Γης/Φύσεως, και εκτελεστές κολοσσιαίων συμβολαίων εκμεταλλεύσεως (λεηλασίας) του εθνικού πλούτου των λαών (κυρίως σε χώρες όπου ανθεί ο δασικός και ορυκτός πλούτος),
--Διεθνείς τρομοκράτες, τα «εγκάθετα λυκόσκυλα» του ίδιου του Συστήματος [εξτρεμιστές πάσης εθνικότητος και θρησκεύματος (π.χ. Ισλαμιστές Αλ-Κάϊντα-ISIS, αναρχικοί, νεοναζιστές/ψευτο-εθνικιστές, νυκτιπόλοι (υπάνθρωποι της νύκτας) ειδικών αποστολών)],
--Έλληνες πολιτικούς άρχοντες-κυβερνήτες, τους Ελληνόφωνους (αλλογενείς, αθέους και αλλόδοξους) εντολοδόχους και παχυλώς αμειβομένους διαχειριστές του Συστήματος,
--Εκκλησιαστικούς ταγούς της Ορθόδοξης Εκκλησίας, τους αιρετικούς, οικουμενιστές, κρυπτο-τέκτονες, αρνητές ή αμφισβητίες των αποφάσεων των Οικουμενικών Συνόδων, τους μερικώς ή παντελώς αγνώτες της Αγίας Γραφής, κλπ.
.Να αποδέχονται ως επιστημονικές και αληθείς, τις αυθαίρετες θεωρίες και νόμους περί δημιουργίας του λογικού, ζωϊκού και υλικού κόσμου (αυτόματη δημιουργία, εξέλιξη των όντων, φυσική επιλογή, κλπ.), αιτίων φυσικών φαινομένων (βροχές, χιόνες, κεραυνοί, κλπ.), κινήσεων αστέρων / πλανητών, γης, ηλίου, σελήνης, κλπ., που έχουν διατυπωθεί και επιστημονικοποιηθεί από συστημικούς επιστήμονες, με λογικοφανή ή με εξωφθάλμως παράλογα επιχειρήματα.
.Να εφαρμόζουν στον καθημερινόν βίον τους, επιβληθείσες  ιδέες, αξίες και αρχές, οικογενειακών/ διαπροσωπικών σχέσεων και κοινωνικής συμπεριφοράς, οι οποίες ΟΥΔΕΜΙΑΝ σχέση έχουν με τον ανθρωπισμόν, την αληθινή αγάπη, την ηθικήν, την αξιοκρατίαν και την δικαιοσύνην.
Κατόπιν των παραπάνω, θα παρουσιάσουμε σε συνέχειες, ικανόν αριθμόν από τις κυριώτερες πλάνες και απάτες του Συστήματος, προς γνώση, προβληματισμόν και αφύπνιση-απεξάρτηση ΟΛΩΝ των ναρκωμένων και σε κατάσταση «στερήσεως» (ή μήπως ψυχωτικών διαταραχών ελαφράς ή βαρείας μορφής;), ευρισκομένων Ελλήνων, επηρεασμένων από την εκατόμβη των μύθων, με κύριον και από τους πλέον επικίνδυνους, εκείνον της κοινοβουλευτικής ψευτοδημοκρατίας/βουλευτοκρατίας.
Βεβαίως υπάρχουν και άλλες αμέτρητες απάτες, όπως αυτές των νεοπαγανιστών, για τις οποίες, όμως, σας παραπέμπομεν σε ιστοσελίδες όπου κατά την γνώμη μας, δίδονται αναλυτικές και πειστικές απαντησεις.1
Όλες αυτές οι πλάνες και απάτες του Συστήματος και όσες παρουσιάσουμε στο μέλλον:
.Δεν είναι προϊόντα  δοκησισοφίας, ζηλωτισμού ου κατ’ επίγνωση ή συνωμοσιολογίας.
.Είναι καρπός πολυετούς ερεύνης και διασταυρώσεως, με πλήθος πηγών, συστημικών και μη.
Η παρουσίαση  των πλανών και απατών, θα είναι επιγραμματική ή συνοπτική και ουχί αναλυτική. Σε όσες κρίνομεν ότι είναι αναγκαίον, θα τις παρουσιάζομεν εκτενέστερον.
Όλες όμως, θα αφορούν στην επίσημη συστημική άποψη ή την κρατούσα, κυρίαρχη άποψη/ θέση, μικρής ή μεγάλης ομάδος πλανεμένων ή απατεώνων, που προβάλλονται στους υπνωτισμένους πολίτες, με την βοήθειαν των Συστημικών ΜΜΕ, και παντοιοτρόπως διδάσκονται στους Έλληνες και λοιπούς πολίτες όλου του κόσμου.
Για αρκετές απ’ αυτές, έχει δοθεί απάντηση κατά την παρουσίαση διαφόρων θεμάτων που έχουμε αναλύσει και αναρτήσει στο παρόν ιστολόγιον. Έτσι, ανατρέχοντας οι αναγνώστες, στο αντίστοιχο θέμα, μπορούν να βρουν αναλυτικές απαντήσεις, αφού εκεί έχουν καταχωρισθεί πλείονα αποδεικτικά στοιχεία και πηγές…
Για τις υπόλοιπες, θα ασχοληθούμε σταδιακώς και εν καιρώ. Όσα θέματα κρίνονται πολύ σοβαρά και επίκαιρα, θα αναλύονται κατ’ εξαίρεσιν, σε ξεχωριστές αναρτήσεις.
Βασική  προϋπόθεση λογικής επεξεργασίας και αντικειμενικής μελέτης, είναι η εξής: Οι ενδιαφερόμενοι, καθ’ όλην την διάρκειαν  αναζητήσεως της αληθείας, θα πρέπει να αποβάλλουν το πνεύμα της τυχόν αλαζονείας τους, να καταθέσουν τις πολιτικοθρησκευτικές ταυτότητές τους και να μην ακολουθήσουν το αντιεπιστημονικό δόγμα: «Ου με πείσης καν με πείσης».
Υπογραμμίζουμε και υπενθυμίζουμε ότι ΔΕΝ προτιθέμεθα να αναλωθούμε σε διαδικτυακούς διαλόγους και αντιδικίες, διότι:
-Τέτοιες μορφές διαλόγου, έχουν αποδειχθεί ατελέσφορες, ατέρμονες «ηλεκτρονικές κοκορομαχίες» προς επίδειξη ζηλωτισμού ου κατ’ επίγνωση, προβολή της προσωπικής πολιτικο-φιλοσοφικής θεωρήσεως και θρησκευτικών πεποιθήσεων του καθενός από τους διαλεγομένους ή «αντιδίκους».
-ΔΕΝ δεχόμεθα συζήτηση αμφισβητήσεως, αφ’ ενός της Αξιοπιστίας και Θεοπνευστίας της Αγίας Γραφής, ιδιαιτέρως της Παλαιάς Διαθήκης (μετ. των Ο΄), την οποίαν θεωρούμεν ως το βιβλίον των Βιβλίων, τον ΜΟΝΟΝ ασφαλή κανόνα επικυρώσεως ή απορρίψεως της Αληθείας,  αφ’ ετέρου περί της Αγίας Τριάδος της Ορθοδοξίας, ως μόνου αληθινού Θεού, καθώς και της Αειπαρθενίας της Θεοτόκου.
Για οποιοδήποτε άλλο βιβλίο ή θέμα της υφισταμένης ελληνικής, πατερικής και παγκόσμιας Γραμματείας και ιστοριογραφίας, θα είμεθα διατεθειμένοι, υπό άλλες συνθήκες να  συμμετάσχωμεν σε διάλογον, ΜΟΝΟΝ σε ζωντανή πανελλαδική δημόσια συζήτηση, αλλά υπό τις παρούσες συνθήκες,  δεν το κρίνομεν σκόπιμον, αναγκαίον και επωφελές.
Β. ΠΛΑΝΕΣ  ΚΑΙ  ΑΠΑΤΕΣ  ΤΟΥ  ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (1η δέσμη)
-Παρουσιάζομεν κατωτέρω, τμήμα άκρως απορρήτου εγγράφου, το οποίο έχει πλέον αποχαρακτηριστεί και έχει αναρτηθεί στην σελίδα της CIA, με ημερομηνία 16 Σεπτεμβρίου 1962.




- «Δεν είμαστε αντιχριστιανικοί ούτε μισούμε τους χριστιανούς, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η πάτρια θρησκεία μας είναι η ελληνική ειδωλολατρική» (Περιοδικόν Marie Claire, Δεκ. 1991, σ. 88).
*
Παραθέτομεν την πρώτη δέσμη, σαράντα (40) [1η-40η] από τις εκατοντάδες κυριώτερες πλάνες και απάτες, που μας έχει διοχετεύσει ή επιβάλλει διαχρονικώς, το Σύστημα:
1η/ Υπάρχουν απόκρυφα βιβλία της Παλαιάς Διαθήκης και απόκρυφα βιβλία της Καινής Διαθήκης, που εγράφησαν από τον 2ον π.Χ. αιώνα μέχρι τον 5ον μ.Χ. αιώνα, τα οποία απερρίφθησαν ή απεκρύβησαν από τις κατά καιρούς θρησκευτικές ηγεσίες των Χριστιανών.
2η/ Η δολοφονία της Ελληνίδος φιλοσόφου Υπατίας έγινε από τους Χριστιανούς της Αλεξανδρείας, με υποκίνηση του τότε επισκόπου Κυρίλλου.
3η/ Η Παλαιά Διαθήκη είναι το βιβλίο της αρχαίας Ιστορίας (πολιτικής - θρησκευτικής) των σημερινών Ιουδαίων (JEWS) του κράτους του Ισραήλ και της διασποράς.
4η/ Ο Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν ο Εθνάρχης που αντιτάχθηκε στον Γερμανόφιλο Έλληνα Βασιλιά, ετάχθη στο πλευρό των τότε Δυτικών συμμάχων (κατά τον 1ον Π.Π.) και οραματίστηκε την Ελλάδα των δύο (2) Ηπείρων και των πέντε θαλασσών.
5η/ Οι επικρατήσαντες και αναφερόμενοι σχεδόν από τους πάντες, όροι, Βαλκάνια και Βαλκανική Χερσόνησος.
6η/ Η ετυμολογία της λ. άνθρωπος προέρχεται από το επίρ. άνω και το ρήμα θρώσκω.
7η/ Ο Χριστιανισμός είναι μία από τις 3 μεγάλες μονοθεϊστικές θρησκείες (Χριστιανισμός, Ιουδαϊσμός, Ισλαμισμός).
8η/ Το αρχαίον ελληνικόν δωδεκάθεον είναι η πατρώα/προγονική θρησκεία των Ελλήνων.
9η/ Η κοινοβουλευτική Δημοκρατία είναι το μόνο πολιτικό σύστημα ορθής διακυβερ-νήσεως μιας χώρας, αφού εξασφαλίζει την πολιτική ελευθερία, τον πολυκομματισμό, την ελευθεροτυπία, την ισότητα, την λαϊκή κυριαρχία, και δεν υπάρχει καλύτερο.
10η/ Ο Ίππαρχος, ένας από τους γιους του Πεισιστράτου, εδολοφονήθη από Αθηναίους δημοκράτες τους Αρμόδιο και Αριστογείτονα.2 Οι δύο αυτοί ονομάστηκαν «τυραννοκτόνοι», διότι εφόνευσαν τόν τύραννο των Αθηναίων και αποκατέστησαν την δημοκρατίαν στις Αθήνες.
11η/ Η Γαλλική επανάσταση έγινε το 1789 από τους Γάλλους πολίτες, προς αποτίναξη της δεσποτικής Μοναρχίας και εγκαθίδρυση της δημοκρατίας με την μορφή της ισότητος, της αδελφότητος και της ελευθερίας.
12η/ Η αρχαία Ελληνική θρησκεία δεν ήταν ειδωλολατρική αλλά μονοθεϊστική.
13η/ Ο Ιησούς Χριστός ήταν Έλληνας ή ανήκε στην αίρεση των Εσσαίων.
14η/ Ο Χίτλερ εξόντωσε με διαφόρους τρόπους, 6.000.000 Εβραίους.
15η/ Ο Ναζισμός ή Εθνικοσοσιαλισμός ήταν το εθνικιστικό κόμμα της Γερμανίας, των Ναζί, που πολέμησε με φανατισμό τον Σιωνισμό και εδίωξε απηνώς τους Εβραίους.
16η/ Οι Χριστιανοί έκαψαν την βιβλιοθήκη της Αλεξανδρείας, όπου υπήρχε ανεκτίμητος πνευματικός θησαυρός παγκόσμιας αξίας.
17η/ Ο κατακλυσμός του Νώε είναι αντιγραφή του μυθολογικού προελληνικού κατακλυσμού του Δευκαλίωνος, που συνέβη περί το 20.000 π.Χ..
18η/ Οι Αρβανίτες είναι εξελληνισμένοι Αλβανοί.
19η/ Οι σημερινοί Αλβανοί είναι απόγονοι των αρχαίων Ιλλυριών.
20η/ Η Τουρκία με αφορμή το πραξικόπημα της «χούντας» κατά του Μακαρίου τον Ιούλιον του 1974, εισέβαλε στην Κύπρο και κατέλαβε το 40% της ελληνικής μεγαλονήσου. Υπεύθυνοι για την τραγωδία της Κύπρου είναι η Ελληνική χούντα και οι πραξικοπηματίες στην Κύπρο.
21η/ Οι Χριστιανοί κατήργησαν τους Ολυμπιακούς αγώνες.  
22η/ Οι Χριστιανοί κατέστρεψαν τον Παρθενώνα και τους αρχαίους ειδωλολατρικούς ναούς, στα ερείπεια των οποίων έκτισαν χριστιανικούς ναούς.
23η/ Τα «πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» είναι πλαστά και συνεγράφησαν από αντισιωνιστές και αντισημίτες, για να συκοφαντήσουν τους Ιουδαίους της Διασποράς.
24η/ Ο Ιησούς δεν ήταν ιστορικό πρόσωπο ή εάν υπήρξεν, ήταν μετενσάρκωση του Απολλωνίου Τυανέως (Α.Τ.) και οι Χριστιανοί στο πρόσωπο του Α.Τ. εδημιούργησαν τον Ιησούν, ως αρχηγό της πίστεώς τους.
25η/ Κατά την περίοδο της πολιορκίας της Κωνσταντινουπόλεως (1453), κανένας μοναχός δεν πολέμησε, αν και υπήρχαν  200.000 νέοι κλεισμένοι σε μοναστήρια, ενώ ο Παλαιολόγος είχε μόνο πέντε χιλιάδες στρατιώτες για να αμυνθεί!
26η/ Δεν υπάρχει Ινδοευρωπαϊκή φυλή ή ομοεθνία. Δεν υπάρχει κανένα προϊστορικό ή αρχαιολογικό μνημείο που να αποδεικνύει την ύπαρξη της Ινδοευρωπαϊκής φυλής. Οι Έλληνες είναι αυτόχθονες, οι αρχαιότεροι κάτοικοι της Ευρώπης και του κόσμου.
27η/ Ο Ιουλιανός ο λεγόμενος και Παραβάτης ήταν Έλληνας στην καταγωγή, ενώ ο Μέγας Κωνσταντίνος ήταν Ρωμαίος και όχι Έλλην.
28η/ Επί Ιουλιανού θεσπίστηκε η ανεξιθρησκεία και δόθηκε για πρώτη φορά η ελευθερία στους Έλληνες να ανασυνταχθούν, ώστε να αντιμετωπίσουν την επερχόμενη «Χριστιανική λαίλαπα» που απειλούσε να σβήσει τον πολιτισμό τους..
28η/ Ο Λιβάνιος υπερασπίστηκε τον ελληνικό πολιτισμό και, παραμένοντας πεισματικά Εθνικός, επέλεξε την οδό της αντιπαραθέσεως με τον μισαλλόδοξο σκοταδισμό των πιστών του χριστιανικού δόγματος.
29η/ Η Κομμουνιστική επανάσταση του  Οκτωβρίου 1917, ανέτρεψε την Τσαρική Μοναρχία και εγκατέστησε την λαϊκή δημοκρατία.
30η/ Οι επικρατήσαντες εγχωρίως και διεθνώς, από τα τέλη του 16ου αιώνος, όροι Βυζάντιον, Βυζαντινός/Βυζαντινοί (π.x. Bυζαντινός πολιτισμός, Βυζαντινοί πολίτες), Βυζαντινή Αυτοκρατορία.
31η/ Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ήταν εθνάρχης και Έλλην πατριώτης δημοκράτης διότι, επί της εποχής της διακυβερνήσεώς του ή προεδρίας του, η Ελλάδα εμεγαλούργησε, κατηργήθη η βασιλεία («καρκίνωμα» κατά τον ίδιον), εμπεδώθηκε η αβασίλευτη/ κοινοβουλευτική δημοκρατία, και η Ελλάς ενετάχθη στην Ενωμένη Ευρώπη των πολιτισμένων κρατών.
32η/ Οι ΗΠΑ την 7ην Δεκ. 1941, εδέχθησαν απρόκλητη επίθεση από τους Ιάπωνες στο Περλ Χάρμπορ. Η επίθεση εξαπολύθηκε από την πολεμική αεροπορία του ιαπωνικού αυτοκρατορικού ναυτικού εναντίον του Αμερικανικού στόλου που βρισκόταν αγκυροβολημένος εκεί, επιφέροντας τεράστιες απώλειες στις ΗΠΑ (με περίπου 2.400 νεκρούς, πολλούς τραυματίες και ζημιές σε πολλά πολεμικά πλοία).
Το γεγονός αυτό καθ’ αυτό, έθεσε τέλος στην μέχρι τότε εσωστρέφεια και ουδετερότητα των ΗΠΑ, που ήταν και η επικρατέστερη θέση της αμερικανικής κοινής γνώμης, οδηγώντας την χώρα στην ενεργό εμπλοκή της στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.
33η/ Το αγγλικό υπερωκεάνιο Λουζιτάνια βυθίστηκε από γερμανικό υποβρύχιο U20 στις 7 Μαΐου 1915. Με την βύθιση του πλοίου, που μετέφερε στα αμπάρια του πολεμοφόδια, χάθηκαν 1.201 ψυχές, συμπεριλαμβανομένων και Αμερικανών πολιτών. Η βύθιση του Λουζιτάνια ήταν αφορμή για την είσοδο των ΗΠΑ στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.
34η/ Οι ναζί διέπραξαν στο δάσος Κατύν (11 Απριλίου του 1943 ) ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος. Συνέλαβαν, αιχμαλώτισαν και εξετέλεσαν 15.000 και κατ’ άλλους 22.000 Πολωνούς αξιωματικούς και υπαξιωματικούς, αστυνομικούς, λογοτέχνες, πολιτικούς κρατουμενους και αιχμαλώτους πολέμου.3
35η/ Την 21η Απριλίου 1967 έγινε πραξικόπημα από μια χούντα Ελλήνων αξιωματικών, που κατήργησαν την Δημοκρατία και εγκαθίδρυσαν δικτατορία. Συνέπεια της δικτατορίας ήταν το πραξικόπημα στην Κύπρο και η επακολουθήσασα τραγωδία.
36η/ Ο θάνατος του στρατηγού Πάττον από αυτοκινητιστικό δυστύχημα.
Στις 9 Δεκεμβρίου 1945, μια μέρα πριν επιστρέψει στις Η.Π.Α., ο στρατηγός Πάττον πήγε για κυνήγι με τον υποστράτηγο Χόμπαρτ Γκάϊ. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με ένα φορτηγό. Ο Πάττον έμεινε παράλυτος και 12 μέρες μετά το τροχαίο, στις 21 του μήνα του έτους 1945, ξεψύχησε στο στρατιωτικό νοσοκομείο της πόλης Χαϊδελβέργης.
Ήταν 60 ετών και ενταφιάστηκε στο Λουξεμβούργο, στο Αμερικανικό Κοιμητήριο για τους πεσόντες του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.4
37η/ Ο Αρχάνθρωπος της Αιγηΐδος
Όλες οι ανθρώπινες φυλές αντιστοιχούν σε διαφορετικούς αρχικούς τύπους, οι οποίοι προήλθαν από εξέλιξη και όχι από δημιουργία. Κατά την Βούρμιο εποχή των παγετώνων, η Ευρώπη εκαλύφθη από πάγους, εκτός από το νότιο τμήμα της. Οι κάτοικοι αυτού του τμήματος περιέπεσαν σε κατάσταση ανάλογη με αυτή των Εσκιμώων. Όταν άρχισε το τέλος της περιόδου των παγετώνων, συνεπεία της τήξεως των πάγων, διαμορφώθηκε ένας μεγάλος ελεύθερος χώρος, η σημερινή Αιγηΐδα.
Η Αιγηΐδα είναι χώρος ανθρωπογενέσεως και κοιτίδα του Ευρωπαίου, εδώ και εκατομμύρια χρόνια. Οι Αιγαίοι δεν ήλθαν από πουθενά. Είναι αυτόχθονες!!! Ο Αιγαίος άνθρωπος είναι αποτέλεσμα βιολογικής και νοητικής εξελίξεως του πανάρχαιου Αιγέως.
38η/ Περί τον 12ον αιώνα π.Χ. ελληνικά φύλα κατήλθαν από τον βορρά προς την κυρίως Ελλάδα και την Πελοπόννησο. Η κάθοδος αυτή ονομάστηκε «Κάθοδος των Δωριέων» ή «Κάθοδος των Ηρακλειδών».
39η/ Μητρόπολις των Δωριέων ήταν η Σπάρτη, το δε Σπαρτιατικόν πολίτευμα ήταν ο τύπος και υπογραμμός της Δωρικής πολιτείας.
40η/ Σύμφωνα με τον επικρατέστερον γενεαλογικόν μύθον των Ελλήνων, ο Έλλην είναι υιός του Δευκαλίωνος και της Πύρρας, πατρός του Αιόλου, Δώρου και Ξούθου, πατρός του Αχαιού και Ίωνος. Άλλες πηγές τον παρουσιάζουν ως υιόν του Διός και της Πύρρας ή υιό του Προμηθέως και αδελφό του Δευκαλίωνος.
Αυτή είναι η συνηθέστερη διατύπωση της μυθικής διαιρέσεως του ελληνικού έθνους σε 4 φυλές (Ίωνες-Δωριείς-Αιολείς-Αχαιοί) που περιλαμβάνεται στα κείμενα της διδασκομένης συμβατικής Ιστορίας, περίπου με την μορφή δόγματος.


               

Συνεχίζεται








1.Κεντρική σελίδα με νεοπαγανιστικές απάτες 
.Συκοφαντίες Νεοπαγανιστών  
.Ερμηνευτική κακοήθεια – Παγανιστικές Απάτες 
Υπάρχει η εκδοχή ότι, ο Αριστογείτων δεν πρόλαβε να καταφέρει καίριο πλήγμα στον Ίππαρχο και τον σκότωσε ο Αρμόδιος.
Το Σύστημα απέκρυψε την αλήθεια μέχρι το 1990, λόγω της προηγηθείσης ανίερης και παράλογης εκ πρώτης όψεως, συμμαχίας Καπιταλισμού–Κομμουνισμού, Δημοκρατίας-Σταλινισμού/ Μπολσεβικισμού, προς αντιμετώπιση, δήθεν, του Ναζιστικού κινδύνου. Η Σοβιετική Ένωση, με την ένοχη σιωπή των τότε συμμάχων της, αρνήθηκε οποιαδήποτε ευθύνη, επιρρίπτοντας τη στη Ναζιστική Γερμανία μέχρι το 1990, όταν επισήμως αναγνώρισε και καταδίκασε το έγκλημα εκ μέρους της NKVD, όπως και μεταγενέστερες προσπάθειες συγκάλυψής του.
Το 2008 τα ρωσικά δικαστήρια προχώρησαν σε αποχαρακτηρισμό των σχετικών σοβιετικών αρχείων και το 2010 η Ρωσία αναγνώρισε πως η σφαγή του Κατύν διαπράχθηκε με εντολή του Ιωσήφ Στάλιν και της σοβιετικής ηγεσίας. Το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ρωσίας υποστηρίζει και σήμερα πως υπεύθυνη για την σφαγή είναι η Ναζιστική Γερμανία, ενώ η Ρωσική κυβέρνηση, πέραν της αποδοχής των συμβάντων, απέφυγε να αποδεχθεί τον χαρακτηρισμό της γενοκτονίας ή των εγκλημάτων πολέμου, για τα γεγονότα.



















Το κείμενο της προτάσεως του Λαβρέντι Μπέρια προς τον Ιωσήφ Στάλιν για την μαζική εκτέλεση Πολωνών αξιωματικών, ήλθε στο φως της δημοσιότητος μετά από 50 χρόνια περίπου.
Μετά την λήξη του 2ου Π.Π. ο Αμερικανός στρατηγός Πάττον είχε διορισθεί κατοχικός διοικητής της Βαυαρίας. Οι κομμουνιστές για τον Πάττον ήταν πιο μισητοί και από τους Ναζί. Έστελνε υπομνήματα στην ηγεσία των ΗΠΑ για τις επεκτατικές βλέψεις του Στάλιν και για την αναγκαιότητα επιθέσεως στα εδάφη της Σοβιετικής Ενώσεως. Ο φίλος του Ντουάϊτ Αϊζενχάουερ, του ανέθεσε να αναλάβει την διοίκηση του 15ης Στρατιάς και να αρχίσει την αρχειοθέτηση και συγγραφή τον γεγονότων του Δευτέρου Παγκοσμίου πολέμου.
Ο μυθολογικός Έλλην υιός του Δευκαλίωνος και της Πύρρας, δημιουργήθηκε ως εξής: Μετά από ένα κατακλυσμό που ονομάστηκε «κατακλυσμός του Δευκαλίωνος» διεσώθη μόνον ο ίδιος και η γυναίκα του,  ενώ κατεστράφη το ανθρώπινου γένος που ήταν διεφθαρμένο. Το ζεύγος (Δευκαλίων-Πύρρα) εξελθόν της κιβωτού, κατ’ εντολήν της Θέμιδος (Η Θέμις ως προστάτις, τότε, του μαντείου των Δελφών, είχε απαντήσει σε σχετικό αίτημα του Δευκαλίωνος με χρησμόν), άρχισε να προχωρεί και να ρίπτει πίσω του λίθους.
Όσοι λίθοι ερρίπτοντο υπό του Δευκαλίωνος μετεμορφώνοντο σε άνδρες και όσοι ερρίπτοντο υπό της Πύρρας μετεμορφώνοντο σε γυναίκες. Ο πρώτος λίθος που έρριψε ο Δευκαλίων ήταν ο πρωτότοκος λίθος/«υιός» του Δευκαλίωνος που ωνομάσθηκε Έλλην. Ο Έλλην γέννησε με την Ορθηΐδα τρείς υιούς. Τον Δώρο, τον Ξούθο και τον Αίολο. Ο Ξούθος έκανε με την Κρέουσα δύο υιούς τον Αχαιό και τον Ίωνα Απ’ αυτόν (τον Έλληνα υιόν του Δευκαλίωνος και της Πύρρας) λένε οι παραμυθολόγοι κατάγονται οι σημερινοί Έλληνες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου