Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ  (ΨΕΥΤΟ) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝΙΣΧΥΡΗ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ  ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Έκπληκτοι παρακολουθούμε τους τελευταίους μήνες τα τεκταινόμενα παγκοσμίως και με αγωνία-ανησυχία βλέπουμε και ακούμε καθημερινώς, για τις εγκληματικές δραστηριότητες των Διεθνών τρομοκρατών, σ’ όλο τον κόσμο (Ευρώπη, Ιράκ, Αίγυπτος, Αφγανιστάν, Iράν, Φιλιππίνες, κλπ.), με πιο πρόσφατη την σφαγή αθώων πολιτών στο Ηνωμένο Βασίλειο (Η.Β.).
Πριν κοπάσει η θύελλα από την νέα δολοφονική επίθεση των 3 τζιχαντιστών στο Ηνωμένο Βασίλειο (Γέφυρα Λονδίνου, Αγορά Μπόροου/Borough market), με έκδηλη απορία πληροφορηθήκαμε την αιφνιδιαστική διακοπή των διπλωματικών σχέσεων όλων των αραβικών κρατών του κόλπου (Σαουδική Αραβία, Αίγυπτος, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μπαχρέϊν, Υεμένη), καθώς και της ανατολικής Λιβύης και Μαλδιβών, με το Κατάρ.
Η αιτία; Κατηγορία σε βάρος του Κατάρ ότι «υποστηρίζει την τρομοκρατία», περιλαμβανομένης της Αλ-Κάϊντα, της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος και των Αδελφών Μουσουλμάνων, και όλα αυτά δεκαπέντε ημέρες μετά το ταξίδι του Ντόναλντ Τραμπ στην περιοχή, ο οποίος κάλεσε τις μουσουλμανικές χώρες «να κινητοποιηθούν εναντίον του εξτρεμισμού». Το γεγονός χαρακτηρίστηκε ως διπλωματικός σεισμός.1
Η απορία μας συνίσταται κυρίως στο ότι, είναι γνωστόν τοις πάσιν πως η Σαουδική Αραβία, με τις ευλογίες της υπερατλαντικής δυνάμεως, έχει κατηγορηθεί βασίμως στο παρελθόν, ως χρηματοδότης και ένας από τους κρυφούς υποστηρικτές της τρομοκρατικής οργανώσεως ISIS.2 Πως έρχεται τώρα να κατηγορήσει το Κατάρ ότι υποστηρίζει την ισλαμική τρομοκρατία του ISIS;
Και όχι μόνον αυτό. Η Σαουδική Αραβία και τα Η.Α.Ε. έσπευσαν να ποινικοποιήσουν… δημοκρατικώτατα, ακόμη και την έκφραση διαδικτυακής συμπαθείας προς το Κατάρ.3
Υπενθυμίζουμε και υπογραμμίζουμε τα εξής:
1ον/ Το μικροσκοπικό Κατάρ είναι ο μεγαλύτερος εξαγωγέας υγροποιημένου φυσικού αερίου στον κόσμο, έχει το υψηλότερο κατά κεφαλήν εισόδημα στον κόσμο (129.700 δολάρια ετησίως), θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA το 2022 και είναι η έδρα του τηλεοπτικού καναλιού Al Jazeera. Στο πάμπλουτο εμιράτο εδρεύει από το 2003 το Κέντρο Επιχειρήσεων Αερομεταφορών των ΗΠΑ για την περιοχή, με 10.000 Αμερικανούς στρατιώτες.
2ον/ Τον περασμένο μήνα, ο Τραμπ είχε συνομιλίες με τον σεΐχη Ταμίμ για την αγορά αμερικανικού στρατιωτικού εξοπλισμού από το Κατάρ και είπε ότι οι δύο χώρες «είναι φίλοι εδώ και πολύ καιρό». Ως προς τις οικονομικές επιπτώσεις, οποιαδήποτε κρίση στην περιοχή του Κόλπου προκαλεί νευρικότητα στις αγορές πετρελαίου. Ακόμα και πριν από την επίσκεψη του Tραμπ, η Citigroup ανέφερε ότι οι αυξανόμενες εντάσεις μεταξύ των ΗΠΑ και του Ιράν, θα μπορούσαν επίσης να έχουν σημαντικές επιπτώσεις για τις πετρελαϊκές και χρηματοπιστωτικές αγορές.
Δεν προλάβαμε να συνέλθουμε από το νέο κτύπημα του ISIS στο Η.Β. και ήλθε «καπάκι», το διπλό τρομοκρατικό κτύπημα στην Σιΐτική Τεχεράνη (κοινοβούλιο, μαυσωλείο Χομεϊνί), από Σουνίτες ισλαμιστές του ISIS. Η κατάσταση περιπλέκεται ολοένα και περισσότερο και γίνεται άκρως επικίνδυνη.
Η σύγχρονη μορφή τρομοκρατίας, σε αντίθεση με το παρελθόν,  όπου είχαμε αναρχικές εκδηλώσεις, μαφιόζικα κτυπήματα, δολοφονίες, δολιοφθορές και σφαγές για πολιτικούς, κοινωνικούς, οικονομικούς και ιδεολογικούς λόγους, σήμερα η διεθνής τρομοκρατία, εμφανίζεται με την μορφή θρησκευτικώς υποκινούμενων οργανώσεων όπως, η Αl Qaeda, GSPC/AQIM Groupe Salafiste pour la Prédication et le Combat – Οργάνωση Αλ Κάϊντα στο Ισλαμικό Μαγκρέμπ (AQIM), AQAP (Al-Qaeda στην Αραβική Χερσόνησο), DAESH/ISIS (Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και της Συρίας), Al – Shabaαb – Harakat al-shabaαb al-mujahidin – Σομαλία, Lashkar-Taiba – LeT (Πακιστάν), Caucasus Emirate ImaratKavkaz (Caucasus Emirat) (Εμιράτο του Καυκάσου), Βokο Haram (Νιγηρία), Jabhat al-Nusra (Al-Nusra) μετονομάσθηκε σε Jabhat Fateh al-Sham, κ.α.
Στις τρομοκρατικές πράξεις περιλαμβάνονται ανατινάξεις, πειρατείες, ομηρίες, δολοφονίες, δολιοφθορές, εμπρησμοί, κλπ. σημαντικών στόχων καθώς και άλλες παράλληλες εγκληματικές πράξεις, όπως απαγωγές, ληστείες, κλπ. που εκτελούνται συνήθως από τις ίδιες τρομοκρατικές ομάδες. Τις περισσότερες φορές, τέτοιες πράξεις πλήττουν αθώους ανυποψίαστους πολίτες. π.χ. καταλήψεις σχολείων με ομήρους παιδιά.
Δυστυχώς, το φαινόμενο της ισλαμικής τρομοκρατίας απλώνεται ως λαίλαπα σε ολόκληρο τον κόσμο και μάλιστα με νέες μεθόδους (οδήγηση λεωφορείου με ταχύτητα εναντίον αμέριμνα περιπατούντος πλήθους, αιφνιδιαστικά μαχαιρώματα, κλπ.). Για κάποιους, εκδηλώνεται στην πράξη, αυτό που εδώ και χρόνια διατύπωσε ο Samuel Huntington ως «προφητεία» ότι, «οι πόλεμοι στον 21ο αιώνα θα εκδηλώνονται ως σύγκρουση θρησκειών και πολιτισμών».
Έτσι φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Όμως η αλήθεια είναι διαφορετική.
Κάποτε η Αραβική Ένωση (Ένωση αραβόφωνων κρατών, 1945), είχε ενιαία και υπολογίσιμη φωνή στο διεθνές στερέωμα. Σήμερα η φωνή του αραβικού κόσμου όχι μόνο ΔΕΝ είναι ενιαία και στιβαρή, αλλά έχει μετατραπεί σε «his master (USA) voice». Η μετάλλαξη της στάσεως των Αραβικών κρατών, άρχισε με την αποκληθείσα «Αραβική Άνοιξη» (ανατροπή του Μπεν Άλι στην Τυνησία, του Καντάφι στην Λιβύη, την ανάρρηση Σίσι στην προεδρία της Αιγύπτου, την αποτυχημένη απόπειρα ανατροπής του Άσαντ) [Οι ανατροπές κατά την λεγόμενη Αραβική Άνοιξη, σημειώθηκαν μόνο σε προεδρευόμενα κοσμικά καθεστώτα (Τυνησία, Αίγυπτος, Υεμένη, Λιβύη) και όχι στις διαβόητες αραβικές μοναρχίες].
Τώρα διανύουμε, πιθανώς, την δεύτερη φάση της λεγομένης «Αραβικής Ανοίξεως», (ή μήπως του «Αραβικού χειμώνος»;) από την οποίαν, μετά συνεκτίμηση των μέχρι τώρα διαδραματισθέντων σ’ ολόκληρο τον κόσμο, εκπέμπονται τουλάχιστον επτά (7) σαφή μηνύματα, για όσους γνωρίζουν την γλώσσα της σύγχρονης Συστημικής προπαγανδολογίας:
1ο/ Όποιος ΔΕΝ υποτάσσεται στις ορέξεις των ΗΠΑ, είναι εχθρός της και αυτομάτως χαρακτηρίζεται ως επικίνδυνος και τρομοκράτης.
2ο/ Το Ιράν ή παραιτείται από τις προσπάθειες ενισχύσεως των Ενόπλων δυνάμεων (συνεργασία με Ρωσία και Κίνα), του πυραυλικού και πυρηνικού προγράμματός του ή απειλείται άμεσα η σταθερότητά του, με όλα τα επακόλουθα.
3ο/ Η αποκατάσταση της δημοκρατίας, η προστασία των αδυνάτων λαών από «υπερεθνικιστές» και τυράννους/δικτάτορες, καθώς και η αποτροπή χρήσεως χημικών και άλλων όπλων μαζικής καταστροφής, που συνήθως προεβλήθησαν και προβάλλονται ως αίτια απρόκλητης, απρόσκλητης και βιαίας εισβολής των μεγάλων δυνάμεων σε διάφορες χώρες, με επικεφαλής την υπερδύναμη ΗΠΑ, αποτελούν αστείες αιτιάσεις, αβάσιμες προφάσεις και απαράδεκτα προσχήματα.
4ο/ Τα αραβικά σουλτανάτα του Περσικού κόλπου, παραμένουν πιστά «κυνάρια» των ΗΠΑ.
5ο/ Έχει ξεσπάσει ακήρυκτος πόλεμος μεταξύ Σουνιτών, υπό την καθοδήγηση της Σαουδικής Αραβίας και Σιϊτών υπό την ηγεσία του Ιράν ο οποίος δεν αποκλείεται να γενικευθεί, εάν αποφασίσουν να τον πατρονάρουν οι ΗΠΑ, εφ’ όσον κρίνουν ότι θα εξυπηρετήσει τα στρατηγικά τους σχέδια.
6ο/ Οι ΗΠΑ έπαψαν να είναι η μοναδική υπερδύναμη στον πλανήτη. Αναδύονται ή έχουν αναδυθεί ήδη και άλλες δύο υπολογίσιμες υπερδυνάμεις (Ρωσία και Κίνα), συγκρίσιμης ισχύος και αποτελεσματικότητος με τις ΗΠΑ.
Εάν το διεθνές γεωπολιτικό, γεωοικονομικό και γεωστρατηγικό παιγνίδι, δεν είναι «στημένο και μιλημένο» από τις τρεις υπερδυνάμεις ή τουλάχιστον από τις δύο εξ αυτών, τότε οι εξελίξεις μπορεί να είναι απρόβλεπτες, και εάν αποβούν σε βάρος των ΗΠΑ, πιθανώς να καταλήξουν σε Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.
7o/ O ISIS παρ’ όλον που απώλεσε αρκετά εδάφη, δεν πρόκειται να διαλυθεί, διότι εκτελεί «ειδικές αποστολές», επ’ ωφελεία των ιδρυτών και προστατών του. Οι «ζωντανές βόμβες» του ISIS είναι ατελείωτες, διεσπαρμένες σ’ όλο τον κόσμο και οι αποφασισμένοι να θυσιαστούν για τον «Αλλάχ», είναι αμέτρητοι και δυσκόλως εντοπιζόμενοι.
*
Τα τελευταία 47 χρόνια έχουμε πάνω από 19.000 τρομοκρατικές επιθέσεις παγκοσμίως, ενώ επισήμως από τον Ιανουάριο του 1970 ως και τον Δεκέμβριο του 2015, στην Ευρώπη έγιναν 18.803 τρομοκρατικές επιθέσεις, οι οποίες στοίχισαν την ζωή σε 10.537 ανθρώπους.4
Είναι ηλίου φαεινώτερον ότι, στο παιγνίδι της διεθνούς τρομοκρατίας, και συγκεκριμένως της φανερής Ισλαμικής τρομοκρατίας, υπάρχουν πολλές «υπόγειες διαδρομές» και «εκπλήξεις» τις οποίες είναι αδύνατον να προβλέψουν οι ανυποψίαστοι πολίτες, που αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία σε κάθε χώρα του πλανήτη μας.
Τι κάνουν όμως, οι κυβερνήσεις των λεγομένων δημοκρατικών χωρών και ιδιαιτέρως της Χριστιανικής Ευρώπης για την αντιμετώπιση της ισλαμικής τρομοκρατικής λαίλαπος;
Μετά την  ανάλυση των γεγονότων στις τελευταίες ανθρωποσφαγές, οι πάντες αναγνωρίζουν ότι, η διεθνής τρομοκρατία με την συνήθη μορφή που ενεργεί τα τελευταία χρόνια, ως ισλαμική/θρησκευτική τρομοκρατία, είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να αντιμετωπισθεί προληπτικώς ή κατασταλτικώς, από τα δημοκρατικά κράτη.
Με άλλα λόγια, οι κοινοβουλευτικές δημοκρατίες  αποδεικνύονται ΑΝΙΚΑΝΕΣ και ΑΝΙΣΧΥΡΕΣ να προβλέψουν ή να αποτρέψουν τέτοιες ανθρωποσφαγές. Το συμπέρασμα αυτό ενισχύεται και από το γεγονός ότι, η ισλαμική απειλή προέρχεται από έναν απροσδιόριστο, δυσκόλως ανιχνεύσιμο και απρόβλεπτο εχθρό, γι' αυτό και αποκαλείται «ασύμμετρος».
Αρκετοί ισχυρίζονται ότι οι στόχοι των ισλαμιστών τρομοκρατών δεν είναι θρησκευτικοί αλλά πολιτικοί. O μείζων στόχος, λένε, είναι η ανατροπή του δυτικού συστήματος οργανώσεως του κόσμου, όπως είναι δομημένος πλανητικά, που σημαίνει κυριαρχία στην οικονομία, την πολιτική και τον πολιτισμό του. Η ανατροπή του πολιτικού συστήματος που κυριαρχεί στην Δύση. Η ανατροπή της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας!
Το Σύστημα, προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει την διεθνή κοινή γνώμη και να καταστήσει ως προφανές ή πιο σωστά πασιφανές πως η ανθρωπότητα διέρχεται μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, αφού το σύστημα οικονομικής, κοινωνικής, αλλά και πολιτιστικής οργανώσεως ολόκληρου του κόσμου, η παγκόσμια Δημοκρατία επαπειλείται και διατρέχει άμεσο κίνδυνο.
Απειλείται, μας λένε, η κοινοβουλευτική Δημοκρατία παγκοσμίως, από την διεθνή Ισλαμική τρομοκρατία.
Απειλείται ο δυτικός οικονομικός, πολιτικός και νομικός πολιτισμός όπως αναπτύχθηκε τα τελευταία 300 χρόνια και εδραιώθηκε από το 1945 μέχρι και το 1990.
Απειλούνται, μας υπερτονίζουν συνεχώς, τόσον οι δημοκρατίες της δύσεως όσον τα «κοσμικά» καθεστώτα μουσουλμανικών κοινωνιών, τα οποία αποτελούν στενούς και ζωτικούς συμμάχους της Δύσεως. Ως εκ τούτου, πρέπει να προστατεύσουμε την Δημοκρατία μας, ως κόρην οφθαλμού, έναντι οιουδήποτε τιμήματος.
Το Σύστημα ομολογεί ότι, πρωταρχικό μέλημα κατά την αντιμετώπιση της Ισλαμικής Τρομοκρατίας είναι η προάσπιση της Δημοκρατίας ως πολιτικού συστήματος παγκοσμίως, και όχι οι ελευθερίες και τα πάσης φύσεως δικαιώματα των λαών.
Θα πουν κάποιοι: Μα, υπερασπιζόμενοι την δημοκρατία και τα δημοκρατικά καθεστώτα, αυτομάτως προστατεύονται και οι ελευθερίες, τα δικαιώματα κάθε λαού, οι παραδοσιακές και ανθρώπινες αξίες, κάθε δημοκρατικής χώρας.
Εάν έτσι έχουν τα πράγματα, γιατί απεφάσισαν οι ΗΠΑ, να επιβάλουν ακόμα και διά της χρήσεως ένοπλης βίας, την δημοκρατία και το δυτικό σύστημα κρατικής οργανώσεως, την δυτική φιλελεύθερη οικονομία, την κουλτούρα της Coca-Cola και των Mc Donald's, τους «μνημονιοφόρους» οικονομικούς δολοφόνους, το τοκογλυφικό τραπεζικό σύστημα, σε όλες ανεξαιρέτως τις κοινωνίες της υφηλίου, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι παραδόσεις, η ιστορία, η θρησκεία, η ψυχοσύνθεση, οι αξίες και η παιδεία κάθε κοινωνίας;
Μήπως αντί απειλής κατά της Δημοκρατίας, απειλείται η κυριαρχία της πλανητικής μονομερούς υπερδυνάμεως;
Πολλοί πιστεύουν, ότι ο πόλεμος εναντίον της τρομοκρατίας δεν είναι στην πραγματικότητα πόλεμος, και η τρομοκρατία θα πρέπει να αντιμετωπίζεται κυρίως με διακρατική συνεργασία, με ανταλλαγή πληροφοριών (intelligence), καθώς και με αστυνομικά και διπλωματικά μέσα.
Όμως τα αποτελέσματα από την εφαρμογή τέτοιων μέτρων, τα είδαμε και τα ζούμε καθημερινώς. Μηδαμινά έως Μηδενικά!
Το αξιοπερίεργο είναι ότι μετά από την 11η Σεπτεμβρίου 2001, υποστηρίζεται κυρίως από τις ΗΠΑ, ότι τα μέσα αυτά δεν αρκούν από μόνα τους, και μάλλον απαιτούνται επιπρόσθετα προληπτικά μέτρα (pre-emptive measures), τα οποία έχουν κυρίως άμεσο επιθετικό χαρακτήρα (π.χ. οι ενέργειες της Δύσεως στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ), θέσεις και απόψεις που έγιναν αμέσως αποδεκτές απ’ όλες τις υποτελείς χώρες, ακόμα και από μη προσκείμενες φιλικά προς τις ΗΠΑ, π.χ. Κούβα, Λιβύη, κ.λπ.
Τα προληπτικά μέτρα προφανώς είναι…αντιδημοκρατικά, αλλά οι παγκόσμιοι «δημοκράτες» τα νομιμοποιούν, με το πρόσχημα υπερασπίσεως της… Δημοκρατίας και της Ελευθερίας και όχι λίγες φορές, με την έγκριση του Σ.Α, του ΟΗΕ, το οποίον αποφασίζει αντιδημοκρατικώτατα, αφού δικαίωμα Βέτο έχουν μόνον οι 5 θεωρούμενες ως Μεγάλες Δυνάμεις.5
Ο ισχυρισμός λοιπόν, ότι η Ισλαμική τρομοκρατία αποτελεί πρωταρχική απειλή για το πολιτικό σύστημα της Παγκόσμιας Κοινοβουλευτικής (Ψευτο) Δημοκρατίας και όχι για τους λαούς, τις κοινωνίες και τους  πολιτισμούς των εθνών, ανεξαρτήτως φυλής και θρησκεύματος, είναι περίεργος αν όχι ύποπτος, παραπλανητικός και όλως κατ’ ουσίαν αβάσιμος.
Όμως, η Διεθνής τρομοκρατία (Δ.Τ.) και ειδικώτερα η Ισλαμική τρομοκρατία, είναι αδύνατον να αντιμετωπισθεί αποτελεσματικώς και ολοκληρωτικώς, με καθεστώς κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, διότι:
1ο/ Η σύγχρονη μορφή της δημοκρατίας, η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία (Κ.Δ.) ΔΕΝ είναι δημοκρατία, αλλά δικτατορία με κοινοβουλευτικό μανδύα. Είναι βουλευτοκρατία των υπερπρονομιούχων βουλευτών, εξυπηρετούσα την πλουτοκρατίαν, τουτέστιν την ιουδαιοταλμουδική τραπεζοκρατία και τους διεθνείς δανειστές. Συνεπώς ο ισχυρισμός ότι αντιμετωπίζοντας / πολεμώντας την τρομοκρατία, υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των λαών, την ισότητα και ισηγορία/ισοπολιτεία μεταξύ των πολιτών, είναι επιεικώς απαράδεκτος.
2ο/ Η διεθνής τρομοκρατία (Δ.Τ.) δεν είναι ένας ανόμοιος εσμός μεμονωμένων ατόμων (υπάρχουν και εξαιρέσεις τέτοιων «μοναχικών λύκων» με τρομοκρατικές δραστηριότητες)  ή ομάδων τρομοκρατών, αλλά παρακλάδια ενός ενιαίου κέντρου αποφάσεως και συντονισμού, με σκοπόν την δημιουργίαν και επίταση φοβίας, τρόμου και πανικού στους πολίτες ΟΛΩΝ των χωρών του κόσμου, ώστε οι πολίτες να ευρίσκονται σε κατάσταση διαρκούς πολιτικής και οικονομικής αιχμαλωσίας και εξαρτήσεως από το Σύστημα.
3ο/ Αμφότερες, Κ.Δ. και Δ.Τ. είναι συνιστώσες του Ιουδαιοταλμουδικού Συστήματος6 που ελέγχει αφανώς και εμφανώς, σήμερα, τον κόσμον. Συνεπώς, η Δ.Τ. ιδιαιτέρως με την μορφή της θρησκευτικής/Ισλαμικής τρομοκρατίας, δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπισθεί από έναν υποτιθέμενον πολέμιον (Κ.Δ.), αφού έχουν «κοινήν εντολοδότειρα μήτραν». Δηλαδή η Δ.Τ. προβάλλεται ως υπαρκτός εχθρός ενώ η Κ.Δ. είναι ο (φανταστικός, υποτιθέμενος) «φίλος» και προστάτης των λαών.
4ο/ Τα μέλη των ηγεσιών αμφοτέρων (κυβερνήσεις, αρχηγοί πολιτικών κομμάτων, ηγεσίες τρομοκρατικών/ισλαμιστικών οργανώσεων), ανήκουν σε αποκρυφιστικές οργανώσεις και εταιρείες (στοές, λέσχες, κλπ.) και λαμβάνουν εντολές από το κοινό κέντρο αποφάσεων-εντολών, είτε λέγεται C.F.R., Bildeberg ή Trilateral, κλπ.(αποκρυφιστικές εντολοδότειρες οργανώσεις 3ου επιπέδου).  Οι καθοδηγητικές αυτές οργανώσεις, με την σειρά τους, λαμβάνουν εντολές από το «αόρατο» Ιουδαιοταλμουδικό Σανχέντριν (2ο επίπεδο).7
5ο/ Οι ηγεσίες τόσον της Κ.Δ. όσον και  της Δ.Τ. μεριμνούν για τον αποκλεισμό από τα πολιτικά δρώμενα, υγιών πατριωτών και πατριωτικών δυνάμεων κάθε χώρας ή τον εκφοβισμόν ακόμη και τον βιολογικόν θάνατόν τους.
Η Κ.Δ. στερώντας την δυνατότητα να γίνει κάποιος βουλευτής (οι ηγετικές ομάδες των κομμάτων επιλέγουν τους υποψηφίους) ή παγιδεύοντας αληθινούς πατριώτες σε συστημικά ψευτοπατριωτικά / ψευτοεθνικιστικά κόμματα, πολιτικά γκρουπούσκουλα, με το δέλεαρ της αποκτήσεως της άκρως ελκυστικής «βουλευτικής έδρας».
Η Δ.Τ. εκφοβίζοντας, απειλώντας ή «εξαφανίζοντας» όσους πολιτικούς τολμούν να αντιτίθενται στο ΣΥΣΤΗΜΑ, και όσους πατριώτες πολεμούν και εκφράζουν δημοσίως την απέχθειά τους, για το κυρίαρχο ΣΥΣΤΗΜΑ και τους υποτακτικούς τους.
6ο/ Τα μέλη αμφοτέρων (Κ.Δ. και Δ.Τ.) έχουν ως «θεόν» το χρήμα και λατρεύουν ως Θεόν το Εωσφόρον με διάφορα ονόματα (Αλλάχ, Ιμπλίς, Υπέρτατο Όν, Μέγας Αρχιτέκτων του Σύμπαντος, κλπ.).
7ο/ Η Κ.Δ. έχει διαγράψει από τα σχολικά και πανεπιστημιακά εγχειρίδια, την αλήθεια για την Ισλαμική τρομοκρατία, που αποτελεί βασικό δόγμα εφαρμογής για κάθε πιστό μουσουλμάνο, πολλώ μάλλον για τους τζιχαντιστές. Ωραιοποίησε το περιεχόμενο του Κορανίου και απάλειψε, όσες φράσεις αναφέρονται στις σχέσεις μουσουλμάνων και «απίστων». Ανατρέξατε σε όποιο σχολικό εγχειρίδιο περιλαμβάνεται ως διδακτέα ύλη η Μουσουλμανική θρησκεία και διαπιστώσατε εάν καταγράφονται, οι παρακάτω εντολές του Μωάμεθ προς τους πιστούς μουσουλμάνους, όπως είναι γραμμένες στις σελίδες του Κορανίου (Σε παρένθεση η αντίστοιχη σούρα/κεφάλαιο και χωρίον):8
-Να μην συνάπτετε φιλίαν μετά απίστων παρά μόνον μετά πιστών Μουσουλμάνων (Δ΄/ΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, 143).
-Η απόφαση εγγεγραμένη στις αιωνίους δέλτους είναι: Οι μουσουλμάνοι να εξαφανίσουν και να τιμωρήσουν σκληρώς όλες τις χώρες της γης προ της ελεύσεως της ημέρας της κρίσεως (ΙΖ΄/ΝΥΚΤΕΡΙΝΗ ΟΔΟΙΠΟΡΙΑ, 60).
-Να μην συνάπτονται σχέσεις ούτε με Εβραίους ούτε με Χριστιανούς διότι είναι φίλοι μεταξύ τους. Όποιος συνάψει φιλίαν θα ομοιάσει με αυτούς που είναι διεφθαρμένοι (Ε΄/Η ΤΡΑΠΕΖΑ, 56).
-Όταν παρέλθουν οι ιεροί μήνες τότε να φονεύετε τους πολυθεϊστές όπου κι αν τους συναντάτε. Δεν θα συνθηκολογήσετε με αυτούς παρά μόνον με όσους επιζητούν την συνθηκολόγηση πλησίον του ιερού τεμένους (Θ΄/Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ, 7).
-Πολεμείτε εναντίον παντός μη πιστεύοντος εις τον Αλλάχ. Πολεμείτε δ’ επίσης εναντίον των Εβραίων και των Χριστιανών οι οποίοι, δεν πιστεύουν την πίστη της Αληθείας (τον ισλαμισμό) [Θ΄/Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ, 29].
-Δεν φονεύουν οι πιστοί τους απίστους αλλά ο Αλλάχ. Υπακούετε στον Αλλάχ και εις τους αποστόλους αυτού. Εννοήσατε; (Η΄/ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ,15-20).
-Oπόταν συναντάτε τους απίστους φονεύετε και κατασφάζετε, συγκρατούντες στερεώς τα δεσμά των αιχμαλώτων (ΜΖ΄/Ο ΜΩΑΜΕΘ,4).
-Φονεύετε τους απίστους όπου κι αν τους βρίσκετε (Β΄/Η ΒΟΥΣ, 190-193).
-Θα σπείρω τον τρόμο στις καρδιές των απίστων….Τσακίστε τους λαιμούς τους και σακατέψτε τα ακροδάκτυλά τους (8/ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ,12).
-Ο Αλλαχ τους έρριξε από τα φρούριά τους κι’ ΄εσπειρε τον τρόμο στις καρδιές τους…( 33/ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΟΙ,26).
«Η τρομοκρατία του εχθρού είναι αναπόσπαστο τμήμα του Ισλάμ. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το υπηρετήσουμε μέσα από την Τζιχάντ» (Κυνικές δηλώσεις του Ιμάμη του Λονδίνου Anjem Choudary στο R.T. (Newsbeast.gr, 4 Σεπ. 2014).
Εάν αυτό δεν λέγεται συμπαιγνία Κ.Δ. και Ισλαμικής τρομοκρατίας, και απόκρυψη αληθείας (περί προτροπής του Μωάμεθ για τέλεση ρατσιστικών, μισαλλόδοξων και αξιόποινων πράξεων), κατόπιν άνωθεν εντολής, τότε τι είναι;
Τι παραπάνω πράττουν στις ημέρες μας οι Ισλαμιστές τρομοκράτες, από εκείνα που διατάσσει ο «προφήτης» τους Μωάμεθ να κάνουν ΟΛΟΙ οι πιστοί εναντίον «απίστων»;
8ο/ Οι βουλευτές δεν ενδιαφέρονται για την ασφάλειαν των πολιτών ούτε για την δημόσια τάξη και κοινωνική συνοχή, παρά μόνον για την δική τους ασφάλεια, κοινωνική και πολιτική ανέλιξη. Για παράδειγμα, ενώ έχουν την οικονομική άνεση να προσλαμβάνουν φρουρούς για την προσωπικήν τους ασφάλεια, προτιμούν να αποδυναμώνουν το προσωπικό της Εσωτερικής ασφαλείας και δημοσίας τάξεως, προσλαμβάνοντας ενστόλους για προστασία.
Γιατί φοβούνται για την ζωή τους οι βουλευτές; Εάν ήσαν όντως φίλοι των πολιτών και προστάτες των λαϊκών συμφερόντων, προς τι ο φόβος από εκείνους που υποτίθεται ότι μεριμνούν και προστατεύουν;
9ο/ Η Κ.Δ. με τις ευλογίες της προστάτιδος των δημοκρατικών χωρών, τις ΗΠΑ, ενισχύει παντοιοτρόπως την Δ.Τ. σε περιοχές γεωπολιτικής, γεωοικονομικής και γεωστρατηγικής σημασίας. Πώς και από ποιούς προμηθεύτηκαν οι Τζιχαντιστές στην Μ. Ανατολή, οι ισλαμιστές στο Αφγανιστάν και οι Ουτσεκάδες στο Κοσσυφοπέδιο, αχρησιμοποίητο στρατιωτικό ρουχισμό, οπλισμό υψηλής τεχνολογίας, όλμους, πυροβόλα, άρματα μάχης,  Α/Α συστήματα, κλπ.;
Προφανώς τα επρομηθεύθηκαν από εκείνους που τα κατασκευάζουν. Που ευρίσκουν οι τρομοκράτες τα χρήματα για αγορές; Προφανέστατα από τους  σημερινούς δήθεν κατηγόρους της τρομοκρατίας και εκείνους που κατηγορούνται σήμερα για συνεργασία με την διεθνή τρομοκρατία!!!
Δεν θα μπορούσε η υπερδύναμη ή σε συνεργασία με άλλους υπερασπιστές της… Δημοκρατίας, μέσα σε λίγες ημέρες να έχει εξαφανίσει από προσώπου γης τον ISIS, τους Ουτσεκάδες, τους αδελφούς μουσουλμάνους και τις άλλες εξτρεμιστικές ισλαμικές οργανώσεις; Το ίδιο ερώτημα απευθύνεται και στους εγχώριους γερμανολάγνους. Δεν θα μπορούσαν σε λίγες ημέρες να έχουν καθαρίσει τα Εξάρχεια, να έχουν συλλάβει τους Ρουβίκωνες και να βγάλουν τις κουκούλες από τους κουκουλοφόρους; Γιατί δεν το κάνουν;
Η απάντηση είναι απλή: Διότι όλες αυτές οι αυτόνομες κατ’ αυτούς συλλογικότητες ή τα τάγματα κρούσεως καθ’ ημάς, είναι δικές τους εφεδρικές ομάδες, έτοιμες για αποστολές αμέσου δράσεως, όταν κινδυνεύει η… (ψευτο) Δημοκρατία!
10ο/ H διεθνής τρομοκρατία, χρησιμοποιεί ως δικαιολογίες νομιμοποιήσεώς της, την ολοένα και αυξανόμενη «δομική βία» σε μεγάλα τμήματα της ανθρωπότητας, τα οποία κυβερνώνται με κατ’ επίφαση δημοκρατικά καθεστώτα, όπως είναι η Αφρική, η Ασία, οι χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενώσεως, η Λατινική Αμερική κ.λπ. Εκεί οι πληθυσμοί είναι εξαθλιωμένοι κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά (δημοκρατικά) καταπιεσμένοι, αλλά κρατούνται όμηροι τρομοκρατημένοι, και φοβισμένοι, με το πρόσχημα της απειλής της «αδελφής» της Κ.Δ., Διεθνούς Τρομοκρατίας.
11ο/ Οι θεσμοί και οι νόμοι της Κ.Δ. είναι προκλητικώς υπέρ των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών και των δήθεν προσφύγων. Ουσιαστικώς η Κ.Δ. ενισχύει και νομιμοποιεί τους αγνώστου ταυτότητος και  σκοπού μεταναστεύσεως, αφικνουμένους στις ευρωπαϊκές χώρες, λαθρομετανάστες και «πρόσφυγες», μεταξύ των οποίων και στην πατρίδα μας.
Ήδη εκτρέφουμε στα σπλάχνα μας, άγνωστον αριθμό ισλαμιστών, πιθανών τρομοκρατών, χωρίς να έχουμε δυνατότητα προβλέψεως ή αποτροπής μελλοντικών ενεργειών τους, αναλόγων εκείνων που συμβαίνουν σχεδόν καθημερινώς, στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.
12ο/ Όσον η Δ.Τ. τρομοκρατεί τους πολίτες και τις κοινωνίες, τόσον η Κ.Δ. λαμβάνει περισσότερα και σκληρότερα μέτρα προς ισχυροποίηση και σταθεροποίηση του εαυτού της, των θεσμών που την συντηρούν και των υποτελών-διαχειριστών της εξουσίας που την υπηρετούν.
Συμπερασματικώς, ματαιοπονούν όσοι επιδιώκουν να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο της Ισλαμικής Τρομοκρατίας με δημοκρατικές διαδικασίες. Η κοινοβουλευτική δημοκρατία, παρέχει άλλοθι και άσυλο σε κάθε άγνωστο πρόσφυγα ή λαθρομετανάστη, εν δυνάμει τρομοκράτη, με το πρόσχημα της διεθνούς αλληλεγγύης, του αντιρατσισμού, του ανθρωπισμού, της περιθάλψεως προσφύγων (που δια των πολεμικών δράσεών του εδημιούργησε το ίδιο το Σύστημα), και της αγαπολογίας, όπως την εννοεί το Σύστημα.
Και τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι:
Αφού η Κ.Δ. είναι ανίκανη και ανίσχυρη να αντιμετωπίσει την Ισλαμική τρομοκρατία, τι πρέπει να γίνει;
Να καταργηθούν οι δημοκρατίες; Να αλλάξουν οι δημοκρατικοί θεσμοί; Με τι είδους πολιτικά συστήματα πρέπει να κυβερνηθούν οι λαοί; Να σκληρύνει την στάση της η Δημοκρατία απέναντι στους τζιχαντιστές και λοιπούς τρομοκράτες; Εάν ναι, κατά ποίον δημοκρατικόν τρόπον; Αφού οι δημοκράτες ισχυρίζονται ότι  «στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα», γιατί δεν δίδουν την «τελική λύση» στο θέμα της Δ.Τ.;
Τα ερωτήματα αυτά είναι ανάλογα του εξής απλού ερωτήματος: Πως θα σωθεί ένας ναρκωμένος καρκινοπαθής, στο σώμα του οποίου έχει εξαπλωθεί ο καρκίνος και η κατάστασή του πιθανολογείται από τους θεράποντες ιατρούς, ως μη αναστρέψιμη;
Όταν δοθεί απάντηση στο παραπάνω ερώτημα, τότε θα σας απαντήσουμε και εμείς, εκφράζοντας την θέση μας για τον τρόπο της αποτελεσματικής και οριστικής αντιμετωπίσεως του καρκινώματος της Ισλαμικής Τρομοκρατίας.9
Ο νοών νοείτω και ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω!!!








Το επίσημο σαουδαραβικό πρακτορείο ειδήσεων SPA μετέδωσε πως το Ριάντ διακόπτει τις διπλωματικές σχέσεις του και κλείνει τα χερσαία, εναέρια και θαλάσσια σύνορά του με το Κατάρ για να «προστατεύσει την εθνική ασφάλειά του από τους κινδύνους της τρομοκρατίας και του εξτρεμισμού». Κατήγγειλε ότι, «Το Κατάρ υποδέχεται διάφορες τρομοκρατικές οργανώσεις για να αποσταθεροποιήσει την περιοχή, όπως η αδελφότητα των Αδελφών Μουσουλμάνων, το Νταές (το αραβικό ακρωνύμιο του Ισλαμικού Κράτους) και η Αλ-Κάϊντα».
Κάποια στιγμή πριν από την 9/11, ο πρίγκιπας  Μπαντάρ Μπιν Σουλτάν, ο οποίος έχει διατελέσει πρεσβευτής της Σαουδικής Αραβίας στην Ουάσινγκτον και επικεφαλής της Σαουδικής Υπηρεσίας Μυστικών Πληροφοριών, είχε μια συνομιλία με τον επικεφαλής της βρετανικής Μυστικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, MI6, τον Σερ Ρήτσαρντ Ντήαρλαβ, στην οποία ο Μπαντάρ σημείωσε ότι:
«έφτασε ο χρόνος στη Μέση Ανατολή, Ρήτσαρντ, ώστε ο Θεός να βοηθήσει τους σουνίτες να δράσουν. Πάνω από ένα δισεκατομμύριο σουνίτες έχουν ταλαιπωρηθεί από τους σιΐτες. Ο θεός ας τους βοηθήσει.».
Σύμφωνα με την Independent, η στιγμή για πολλούς σουνίτες, που προβλέπει ο πρίγκιπας Μπαντάρ, μπορεί τώρα να έχει έρθει, με την Σαουδική Αραβία  να παίζει σημαντικό ρόλο στην υποστήριξη του αντι-σιϊτικού τζιχάντ, στο Ιράκ και την Συρία. Από την κατάληψη της Μοσούλης από το «Ισλαμικό Κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε» (ISIS) στις 10 Ιουνίου, χιλιάδες Σιΐτες, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά, έχουν σκοτωθεί σε χωριά νότια του Κιρκούκ.
Ο Ντήαρλαβ, δηλώνει ότι είναι σίγουρος πως, η ουσιαστική και σταθερή χρηματοδότηση από ιδιώτες στην Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, για την οποία οι αρχές κάνουν τα στραβά μάτια, έχει διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στην αύξηση της δύναμης των ISIS, σε σουνιτικές περιοχές του Ιράκ. Αυτό ακούγεται ρεαλιστικό, δεδομένου ότι η πλειοψηφία των τοπικών ηγεσιών στις επαρχίες αποτελείται από σουνίτες, οι οποίοι είναι αρκετά εξαρτημένοι από τους χρηματοδότες της Σαουδικής Αραβίας και του Κόλπου και θα ήταν απίθανο να συνεργαστούν με τους ISIS χωρίς την συγκατάθεσή τους. Πηγή: O ρόλος της Σαουδικής Αραβίας στην άνοδο των τζιχαντιστών - Tvxs,tvxs.gr/news/kosmos/o-rolos-tis-saoydikis-arabias-stin-anodo-ton-tzixantiston,19 Ιουλ 2014 - Επιμέλεια: Μικαέλα Κόλλια.
3 Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα απαγόρευσαν οποιαδήποτε έκφραση συμπάθειας για το Κατάρ, σύμφωνα με αρκετές εφημερίδες τις χώρας, που επικαλούνται τον γενικό εισαγγελέα.
-www.parapolitika.gr/article/saoudiki-aravia-sti-filaki-osi-simpathoun-to-katar.
4 Τα νούμερα αυτά προκύπτουν από την πλατφόρμα Global Terrorism Database, του Πανεπιστημίου του Μέριλαντ, την οποία «ξεσκόνισε» η Washington Post, φέρνοντας στο «φως» ορισμένα άκρως αποκαλυπτικά στατιστικά στοιχεία.
Παραμονές της 70ης συνόδου της Γενικής Συνελεύσεως του ΟΗΕ που έγινε το 2015, η Γαλλία κατέθεσε πρόταση για περιορισμό του δικαιώματος βέτο των μονίμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας. Ωστόσο, η Ρωσία τάχθηκε κατά αυτής της πρωτοβουλίας επικαλούμενη ότι αυτή, σύμφωνα με τον μόνιμο αντιπρόσωπο της Ρωσίας στον ΟΗΕ Βιτάλι Τσούρκιν, εμπεριέχει «πολύ συναίσθημα και δημαγωγία». Ποια ιστορία έχει, όμως, το δικαίωμα στο βέτο;
Το δικαίωμα διαθέτουν τα πέντε μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, Βρετανία, Κίνα, Ρωσία, ΗΠΑ και Γαλλία, οι χώρες δηλαδή, οι οποίες έπαιξαν «καθοριστικό ρόλο» -όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του ΟΗΕ- στην σύσταση του Οργανισμού. Αυτό επιτρέπει να παρεμποδιστεί η λήψη ψηφισμάτων οποιουδήποτε περιεχομένου από το ΣΑ του ΟΗΕ, εκτός από εκείνα που αφορούν διαδικαστικά θέματα. Στο δικαίωμα του βέτο για τα μόνιμα μέλη του Σ.Α., επέμεινε στην διάρκεια της διασκέψεως της Γιάλτας τον Φεβρουάριο του 1945, ο σοβιετικός ηγέτης Ιωσήφ Στάλιν. Πρόσφατα η Γαλλία προέβη στην πρωτοβουλία για μεταρρύθμιση του μηχανισμού χρήσως του δικαιώματος του βέτο στο Σ.Α. του ΟΗΕ. Το Παρίσι προτείνει τα πέντε μόνιμα μέλη του ΣΑ του ΟΗΕ να συμφωνήσουν για την μη χρήση του δικαιώματός τους για βέτο σε περίπτωση που είναι αναγκαίο να σταματήσουν εγκλήματα μαζικού χαρακτήρα. Πηγή: Το δικαίωμα του βέτο στο ΣΑ του ΟΗΕ: Παρελθόν και παρόν,30 Σεπτεμβρίου 2015 Αλεξέι ΤιμοφέιτσεφRBTH.
6 Βλέπε στην ανάλυση του θέματος «ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ» [Συνιστώσες του Συστήματος, (Θρησκευτική, Πολιτική, Υποκοσμική), 1-2 Ιανουαρίου 2015].
7 Βλέπε στην ανάλυση του θέματος «ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ».
8 Τα στοιχεία έχουν ληφθεί από το βιβλίον: «ΚΟΡΑΝΙΟΝ, μεταφρασθέν εκ του αραβικού κειμένου», υπό Γερασίμου Ι. Πεντάκη, πρ. πρώτου Διερμηνέως του εν Αιγύπτω Πολιτικού Πρακτορείου και Γενικού Προξενείου της Ελλάδος, Έκδοσις Δευτέρα, Εκδότης Ανέστης Κωνσταντινίδης, Αθήναι, 1886.
Παρ’ όλα αυτά, φρονούμεν ότι, όσοι εδιάβασαν και εμελέτησαν με ανοικτά μάτια και καθαρό μυαλό, τα θέματα που έχουμε ήδη αναρτήσει και αναλύσει διεξοδικώς στον παρόντα ιστότοπο, «ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ» και «ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ»,  θα έχουν ήδη σχηματίσει τον πυρήνα της απαντήσεώς μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου