Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

 


ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ: Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΜΕΣΣΙΑΣ- ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ: Ο ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΣ ΨΕΥΤΟΜΕΣΣΙΑΣ–ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.


Μέρος 1ον


1.   ΕΙΣΑΓΩΓΗ

α. Όπως καταγράψαμε και αποδείξαμε, στα αναπτυχθέντα θέματα, στις δύο προηγούμενες αναρτήσεις μας, ζούμε στην Εποχή κατά την οποία ήδη έχει αρχίσει η Τελική Επίθεση του Συστήματος κατά της ανθρωπότητος! Όσοι ΔΕΝ είναι μωροί, τυφλοί, δοκισήσοφοι, τυχοδιώκτες, εγκάθετοι, μισθωμένοι πράκτορες και δεν ανήκουν στην αποκρυφιστική συνομοταξία των Καϊνιτών Ιλλουμινάτων (αρχιερείς, ιερείς, αφοσιωμένοι/ χρυσοπληρωμένοι «νεωκόροι», κλπ), το αντιλαμβάνονται. Δυστυχώς όμως, και από αυτούς που το αντιλαμβάνονται, ολίγοι ΑΝΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ενώ η πλειοψηφία ΣΙΩΠΑ!!!

Ζούμε σ’ αυτό που τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερο ακούμε να αποκαλείται με την φράση «Νέα Εποχή» (Ν.Ε./New Age), φράση οποία εκφέρεται από τα στόματα πολιτικών, θρησκευτικών, στρατιωτικών ηγετών και οικονομικών «προσωπικοτήτων» όλου του κόσμου. Όλο και συχνότερα βλέπουμε να χρησιμοποιούνται τα γνωστά σύμβολά της Ν.Ε. [ουράνιο τόξο, πυραμίδα, αριθμός 666, πεντάλφα (εμφανέστατη στα είδη ενδύσεως-υποδήσεως, στα αγαθά πρώτης ανάγκης, στις διαφημίσεις, σε αθλητικό εξοπλισμό, σε εμβλήματα–συνθήματα πολιτικών κομμάτων, και αλλαχού), ανεστραμμένος σταυρός, πανεπόπτης οφθαλμός, κλπ].

Παράλληλα, ακούμε να γίνεται λόγος για Παγκοσμιοποίηση, Πολυπολιτισμό, Κοσμοπολιτισμό, Παγκόσμια Ειρήνη, Αδελφοποίηση των λαών, Οικουμενισμό, κλπ, σε μία αναποφεύκτως επερχομένη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Τι σημαίνουν όλα αυτά;

Eισερχόμαστε άραγε σε μια εποχή καθολικής ευτυχίας, αδελφότητος, ειρήνης και ευημερίας ή μήπως προετοιμάζεται από τους εντεταλμένους οπαδούς της Νέας Εποχής, κάτι σοβαρό, καταστροφικό και φρικιαστικό που κρύβεται πίσω από όλα αυτά τα μεγαλόσχημα λόγια και τις αδελφοποιητικές και φιλειρηνικές διακηρύξεις τους;

Όσοι έχουν τα αυτιά στο κεφάλι τους και όχι στο στομάχι τους και τα μάτια τους ορθάνοικτα και όχι θεόκλειστα, διαισθάνονται ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει και αντιλαμβάνονται ότι κάτι πολύ σοβαρό και τραγικό για την ανθρωπότητα, ετοιμάζεται από τους (υπ)ανθρώπους του Συστήματος.

β. Η λεγομένη Νέα Εποχή (Ν.Ε.) βασίζεται σε μια παλαιά αποκρυφιστική/αστρολογική άποψη που συναντάται σε όλες τις ανθρώπινες θρησκείες, ότι δήθεν κάθε 2.000 περίπου χρόνια (άλλοι την προσδιορίζουν…επακριβώς),1 η ανθρωπότητα εισέρχεται σε μια Νέα Εποχή. Μας λένε ότι η προηγούμενη εποχή ήταν η «Εποχή των Ιχθύων», η εποχή της κυριαρχίας του Χριστιανισμού. Τώρα εισήλθαμε, λένε, στη Νέα Εποχή, στην Εποχή του Υδροχόου, μια ειρηνική, απαλλαγμένη από δεινά και βάσανα για την ανθρωπότητα, για τα οποία, όπως μας λένε, μεγάλο μερίδιον ευθύνης έχει ο Χριστιανισμός.

Σύμφωνα με τις διακηρυγμένες θέσεις κορυφαίων νεοεποχητών, στην Νέα Εποχή θα αποκαλυφθούν νέες οντολογικές και κοσμολογικές αρχές, ο Χριστιανισμός θα τεθεί στο περιθώριο της Ιστορίας,  και θα έλθουν στο φως «Νέες αλήθειες», τις  οποίες θα φέρει ο «Μεσσίας» ή «Χριστός της Νέας Εποχής»…

Βασικά στοιχεία της διδασκαλίας αυτής της Νέας Εποχής είναι:

1/. Η πίστη σε ένα απρόσωπο θεό ή Συμπαντικό Νου. Σε μια απρόσωπη υπερδύναμη που βρίσκεται σε όλα τα μέρη της φύσεως, καθιστώντας τα όλα ιερά και ενώνοντάς τα μαζί σε μια πνευματική ενωμένη οντότητα (Ολιστικός Μονισμός).

Η πίστη ότι ο Θεός είναι ΟΛΕΣ οι φυσικές δυνάμεις, εκδηλώσεις, κλπ. Είναι αυτές οι ίδιες θεός…Ο Θεός και ο κόσμος ταυτίζονται. Πανθεϊσμός είναι η λατρεία όλων των θεών.2

2/. H προώθηση της λεγομένης πανθρησκείας του Οικουμενισμού, με το πρόσχημα της αδελφοποιήσεως των λαών, και πυρήνα της πίστεως την μετενσάρκωση.

3/. Η δυνατότητα της μετεξελίξεως του ανθρώπου σε κατ' ουσίαν θεόν με τις δικές του μόνο δυνάμεις, τις οποίες έχουμε μέσα μας αλλά δεν τις γνωρίζουμε και με την βοήθεια τεχνικών και μυήσεων από «φωτισμένους» ανθρώπους, έχουμε την δυνατότητα να…ανακαλύψουμε. Το παραπλανητικό αυτό μήνυμα των Νεοεποχητών συνοψίζεται στο μεγάλο εωσφορικό ψέμα, ότι, δηλαδή, ο άνθρωπος είναι από την φύση του ελεύθερος και θεός, αλλά ΔΕΝ το γνωρίζει και επομένως δεν χρειάζεται τον Θεό ή κάποια θεότητα για να σωθεί.

4/. Η λεγόμενη «πράξη καθάρσεως και εξαγνίσεως», ήτοι εκστρατεία μίσους και εξοντώσεως του Χριστιανισμού, ουσιαστικώς της Ορθοδοξίας, με την αιτιολογία ότι «οι Χριστιανοί είναι οπισθοδρομικοί και ακατάλληλοι για την Νέα Εποχή» (Ruth R. Montgomery, η επιλεγoμένη «κήρυκας της Νέας Εποχής»).

5/. Η αναθέρμανση της παλαιάς μαγικής θρησκείας της…Θεάς Μητέρας Γης, ενός μίγματος ριζοσπαστικής περιβαλλοντολογίας και σύγχρονου νεοπαγανισμού. Ένας συγγραφέας της Ν.Ε. έφθασε στο αυθαίρετο συμπέρασμα να υποστηρίζει ότι, η περιβαλλοντολογική κρίση προέρχεται από το ότι η «Μητέρα Γη» έχει απορρίψει και καταρρίψει την εντολή που έδωσε ο Θεός των Χριστιανών στους ανθρώπους να κυριαρχήσουν επί της γης !!!.

Ένα από τα σχετικά συνθήματα των Νεοεποχητών είναι: «Ο θεός είναι η φύση και επιστροφή στον Θεό σημαίνει επιστροφή στην φύση».

6/. Η έκρηξη εθνικιστικών και θρησκευτικών αντιθέσεων υποκινούμενες από τις καταχθόνιες δυνάμεις της Νέας παγκόσμιας Τάξεως, με την δημιουργία Συστημικών εθνικιστικών κομμάτων και εταιρειών, καθώς και θρησκευτικών οργανώσεων, ελεγχομένων ΑΠΟΛΥΤΩΣ από το Σύστημα.

Τα μηνύματα που διοχετεύονται πολλαπλώς και πολυτρόπως από τους εγκαθέτους της Νέας Εποχής είναι κυρίως : Σοδομισμός/ελευθεριότης/Σαρκολατρεία, εξουσιομανία, χρηματοθηρία (μηχανοποιημένο κυνήγι της ύλης), αποκρυφισμός, κ.ά.

Παράλληλα με την ευρεία χρήση εύηχων όρων όπως, ισότητα, σεβασμός στην διαφορετικότητα, ατελεύτητη αγαπολογία, προσευχή σ’ένα Ανώτερο Όν, κατανόηση, ελευθερία, ατομικά δικαιώματα, κλπ, η Νέα Εποχή καλλιεργεί την σύγχυση χρησιμοποιώντας όρους προς παραπλάνηση, με τελείως διαφορετικό νόημα και μάλιστα πολλές φορές τελείως αντίθετο προς την αληθή σημασία του.3

γ. Όσοι προωθούν τις απόψεις των νεοεποχιτών, εφευρίσκουν συνεχώς υποτιθέμενες ομοιότητες μεταξύ των ανθρωπίνων θρησκειών, με σκοπό να αποδείξουν ότι τα λεγόμενά τους είναι αληθή. Μία καταλυτική ομοιότητα που προωθείται είναι η πίστη των οπαδών όλων των θρησκειών στον ερχομό ενός αναμενόμενου Μεσσία, που θα σώσει τον κόσμο από τα δεινά, και θα φέρει την ειρήνη στην ανθρωπότητα.

Όλες οι ανθρώπινες θρησκείες του κόσμου (Ισλαμισμός, Ινδουϊσμός, Βουδδισμός, Ταοϊσμός, Ιουδαϊσμός, Παπισμός, Προτεσταντισμός,  με τα φανερά ή αποκρυφιστικά παρακλάδια τους, κλπ), διδάσκουν την μελλοντική εμφάνιση ενός «μεσσία» λυτρωτού των ανθρώπων. Συγκεκριμένα:

Στον Ινδουϊσμό υπάρχει η Kalki, που είναι η δέκατη και μεγάλη ενσάρκωση (maha avatara) του Vishnu, η οποία θα δώσει τέλος στο κακό που υπάρχει στον κόσμο.

Στον Βουδδισμό αναφέρεται ο Maitreya, ο οποίος θα εμφανιστεί στον κόσμο και θα του δώσει φώτιση και θα είναι ο διάδοχος του βούδδα Sakhamuni.

Στην θρησκεία του Ταοϊσμού, ο μεσσίας που αναμένεται ονομάζεται Li Hong, και λέγεται πως θα εμφανιστεί στο τέλος του κόσμου, θα διακρίνεται από κάποιες πρακτικές και αρετές.

Με το ίδιο όνομα αναμένουν και οι Θεοσοφιστές, καθώς και άλλοι αποκρυφιστές, τον δικό τους Μεσσία, ο οποίος θα είναι ένας «παγκόσμιος διδάσκαλος».

Στο Ισλάμ λέγεται πως ο μεσσίας θα είναι ο Mahdi, ο οποίος θα νικήσει τον ψευδεμεσσία Al-Masih ad-Dajjal, τον αντίστοιχο Αντίχριστο που αναφέρουν οι Χριστιανοί.4

Σημειώνεται ότι η ύπαρξη Μεσσία του Ισλάμ, δεν αναφέρεται στο Κοράνι, αλλά στις Χαντίθ,5 κάποια ιερά, κατά τους μουσουλμάνους, βιβλία του Ισλάμ, τα οποία δεν θεωρούνται έγκυρα ακόμη και από πολλούς Μουσουλμάνους.6

Οι οπαδοί του ταλμουδικού Ιουδαϊσμού (Καμπαλιστές) πιστεύουν στον ερχομό του δικού τους «Μεσσία», ο οποίος θα είναι ο βασιλιάς του Ισραήλ και θα καταστήσει το κράτος τους κυρίαρχο σε όλο τον κόσμο, ισχυριζόμενοι ψευδώς, ότι αυτά προφητεύονται στην Παλαιά Διαθήκη (ΣΣ: Την κατ’ αυτούς Τορά που δεν έχει σχέση με την Παλαιά Διαθήκη), και αληθώς ότι περιγράφονται στο Καμπαλιστικό Ταλμούδ.

Όμως, εκτός από τις μεγάλες παγκόσμιες θρησκείες, η πίστη του Μεσσία, υπάρχει και σε άλλες μικρότερες, όπως στον Ζωροαστρισμό, όπου σύμφωνα με την διδασκαλία του, ο Μεσσίας ονομάζεται Saoshyant, ο οποίος θα επιφέρει την τελική ανακαίνιση του κόσμου.

Την ίδια άποψη συναντάμε και στην θρησκεία Bahai, που πιστεύει στην ενότητα των θρησκειών και έχει περσική καταγωγή, όπου αναφέρεται ο ερχομός του Bahaullah, του Μεσσία τους, με την εμφάνισή του να έχει σχέση με τον Μωάμεθ και τον Μεσσία του Ζωροαστρισμού, κυρίως λόγω της γεωγραφικής συνυπάρξεως των θρησκειών αυτών. Ακόμα μια θρησκευτική ομάδα που αναμένει τον Μεσσία της είναι αυτή του Rastafari, θρησκεία από την Τζαμάϊκα, στην οποία αναμένεται ο αυτοκράτορας Haile Selassie, ο οποίος πιστεύεται ότι δεν σκοτώθηκε στον εμφύλιο πόλεμο της Αιθιοπίας και θα επιστρέψει.

Στο σημείο αυτό κάποιοι που δεν έχουν παρακολουθήσει ανελλιπώς την ανάπτυξη των θεμάτων της ιστοσελίδος μας, πιθανώς να ερωτήσουν:

1/. Γιατί δεν συμπεριλαμβάνουμε την Ορθοδοξία στις ανθρώπινες θρησκείες και την διαχωρίζουμε από τα άλλα λεγόμενα «χριστιανικά δόγματα» (παπισμός / «ρωμαιοκαθολικισμός», προτεσταντισμός και τα παρακλάδια αυτού, κλπ), όπως αποκαλούνται από το Σύστημα και δεν την εντάσσουμε στον γενικό όρο Χριστιανισμός ή την λεγομένη Μονοθεϊστική Χριστιανική θρησκεία, όπως αναγράφεται σ’όλα τα θρησκευτικά εγχειρίδια του Συστήματος και διδάσκονται σήμερα οι Ελληνόπαιδες, σ’όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες;

2/. Οι φραγκοπαπικοί και οι Προτεστάντες όλου του κόσμου:

α/. Δεν πιστεύουν στον Ιησού Χριστό ως Θεάνθρωπο, προφητευμένο Μεσσία, ενσαρκωθέντα «εκ Πνεύματος Αγίου και Αειπαρθένου Μαρίας»;

β/. Αναμένουν την Έλευση του Ιησού Χριστού, όπως οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί κατά την Δευτέρα παρουσία Του ; Εάν όχι διατί ; Ως τι αναμένουν την έλευση του Ιησού Χριστού; Προσδοκούν μήπως την έλευση κάποιου άλλου Μεσσία που θα τον αποκαλέσουν «Χριστό» και ποίου;

Για αναλυτικές απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα και άλλα συναφή με αυτά, τους παραπέμπομεν στα εκτενώς αναπτυχθέντα και ιστορικο-επιστημονικώς αναλυθέντα θέματα της ιστοσελίδος μας, ήτοι:

1//. Η αίρεση του Φραγκοπαπισμού (2015).

2//. Προτεσταντισμός: Εθελοθρησκεία του Ιουδαιοταλμουδικού Ιουδαϊσμού ή πολιτικο-οικονομικό Ιουδαιογενές κίνημα; (2016).

3//. Η Ορθοδοξία δεν είναι θρησκεία (2020).

Εάν παρ’ ελπίδα, δεν ικανοποιηθούν, τότε ας ακούσουν την φωνή των Πατέρων, δια μέσου των αιώνων, πιστοποιημένη Αγιογραφικώς ως «Λόγος Αληθείας».7

Βασική και θεμελιώδης δογματική διδασκαλία της Ορθόδοξης Εκκλησίας είναι ότι, ο Χριστός ίδρυσε μία και μόνον Εκκλησία, όπως ομολογούμε στο Σύμβολο της Πίστεως: «Εις Μίαν, Αγίαν, Καθολικήν και Αποστολικήν Εκκλησίαν», η οποία ταυτίζεται με την Ορθόδοξη Εκκλησία. Η Εκκλησία είναι Μία και μοναδική, διότι ένας και μοναδικός είναι ο Κύριος, ένα είναι το Σώμα Του, του οποίου Αυτός είναι η κεφαλή, μία και μοναδική η αλήθεια, την οποίαν εκήρυξε. Δεν υπάρχουν πολλοί Κύριοι, πολλές πίστεις, πολλές αλήθειες, πολλά βαπτίσματα, αλλά σύμφωνα με τον λόγον του Αποστόλου Παύλου «εις Κύριος, μία πίστις, εν βάπτισμα».8

Κατά τον άγιο Ειρηναίο «ο Θεός έθετο εν αυτή (τη Εκκλησία) αποστόλους, προφήτας, διδασκάλους και την καθολικήν επενέργειαν του Πνεύματος. Δι’  αυτό δε όπου Εκκλησία, εκεί και το Πνεύμα του Θεού. Και όπου το Πνεύμα του Θεού, εκεί η Εκκλησία και πάσα Χάρις».9

Ο άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης ελέγχει όσους αναγνωρίζουν τις αιρέσεις ως Εκκλησίες. Ερμηνεύοντας το ψαλμικό χωρίο «ίνα τί υπολαμβάνετε όρη τετυρωμένα»;10 σημειώνει ότι ο θείος Δαυΐδ λέγει αυτόν τον λόγον προς τους εχθρούς της Εκκλησίας, ρωτώντας τους:

Γιατί εσείς νομίζετε πως υπάρχουν άλλα όρη στερεά και άσειστα έξω από την Μία Εκκλησία των ευσεβών Ορθοδόξων Χριστιανών;

Δηλαδή γιατί νομίζετε πως οι άλλες συναγωγές και τα συστήματα των ασεβών και κακοδόξων είναι όρη στερεά και ακίνητα, ενώ δεν είναι; Παραθέτει επίσης και την μαρτυρία του αγίου Κυρίλλου Αλεξανδρείας, ο οποίος λέγει: «επιτιμά ουν τοις τας των αιρετικών Εκκλησίας υπολαμβάνουσιν είναι τετυρωμένας, ήγουν συνεστηκυΐας και στερεάς. Ουδέν γαρ αυταίς το δυνάμενον τρέφειν εις έξιν πνευματικήν».11

Aφού λοιπόν το Πνεύμα το Άγιον υπάρχει και ενεργεί μόνο μέσα στην Εκκλησία, μόνον αυτή είναι δυνατόν να οδηγήσει τα πιστά μέλη της στην σωτηρία. Επομένως μόνον όσοι ανήκουν στην Εκκλησία και μετέχουν της μυστηριακής ζωής αυτής ενεργώς και αξίως, δύνανται να μετέχουν της χάριτος του Πνεύματος.

«Κατά συνέπεια τούτων, πας αιρετικός, ως διασπαστής της εκκλησιαστικής ενότητος, απορρίπτεται εκ της Εκκλησίας καθ’ όσον ως «μη τηρών την εκκλησιαστικήν ενότητα, δεν τηρεί τον νόμον του θεού». Και ως εκ τούτου δεν δύναται να αναμένη τις, επενέργειαν της θείας χάριτος εις τας αιρετικάς ομάδας. Διά του τρόπου τούτου ο Κυπριανός περιορίζει τα χαρισματικά όρια της Εκκλησίας αποκλειστικώς εις τα κανονικά αυτής όρια».12

«Πάντα ταύτα λοιπόν μαρτυρούν, ότι η αλήθεια και η σωτηρία ευρίσκονται μόνον εντός Εκκλησίας, ενώ πάσα αίρεσις και πλάνη ευρίσκεται εκτός αυτής. Επακόλουθον τούτου είναι η πεποίθησις, ότι η (Ορθόδοξη) Εκκλησία μόνη κατέχει την ορθήν πίστιν και την σώζουσαν πλήρη αλήθειαν και κατά συνέπειαν εκτός αυτής δεν υπάρχει σωτηρία».13

δ. Όλα τα πρόσωπα που αναφέρθηκαν παραπάνω ως «μεσσίες» των ανθρωπίνων θρησκειών (παρ.1γ), γίνονται αντικείμενο επικλήσεων κατά τις αποκρυφιστικές συνάξεις  των οπαδών κάθε θρησκείας ή σέκτας, στις οποίες συνάξεις, τούς επικαλούνται μεν με διαφορετικό όνομα, και τούς αναμένουν να εμφανισθούν, αφορούν όμως σε ένα και μόνο κοινό πρόσωπο-«Μεσσία», που αναμένεται να εμφανιστεί δήθεν, ως ειρηνοποιός και σωτήρας της ανθρωπότητος.

Αυτός ο αναμενόμενος απατήλιος ψευτομεσσίας, δεν είναι άλλος από το «θηρίον της Αποκαλύψεως», ο Αντίχριστος, τον οποίον άπαντες θα δεχθούν  επισήμως ως «μεσσία», θα εξαπατήσει τους ανθρώπους, καθ’ όσον το Σύστημα έχει προετοιμάσει το έδαφος απανταχού της γης.

Οι προετοιμασίες για την υποδοχή του έχουν ήδη αρχίσει.

Ευρισκόμεθα στην πρώτη φάση της τελικής Επιθέσεως του Συστήματος κατά της ανθρωπότητος, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και την εμφάνιση του Ψευδομεσσία-Αντιχρίστου. Από της εμφανίσεώς του Αντιχρίστου, θα αρχίσει η 2α και τελευταία Φάση της Νέας εποχής που θα διαρκέσει μέχρι την Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου, η οποία θα σημάνει την τελική συντριβή του Αντιχρίστου και την αιώνια κυριαρχία του Ιησού Χριστού!!!

ε. Ενώ όλες οι ανθρώπινες θρησκείες και σέκτες αναμένουν τον…Μεσσία τους, οι Ορθόδοξοι εν επιγνώσει Χριστιανοί (τουτέστιν οι έχοντες Ορθόδοξη Πίστη, εδραία, ανόθευτη και τεθεμελιωμένη), αναμένουν την Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου Ιησού Χριστού.

Δεν είναι τυχαίο ότι σε όλες τις ανθρώπινες θρησκείες, ο «Μεσσίας», δηλαδή ο Αντίχριστος, παρουσιάζεται σαν ένα άτομο που εκπροσωπεί το…καλό και θα νικήσει το …κακό, όπως αυτοί ερμηνεύουν και εννοούν το καλό και το κακό, Είναι αυτονόητο πως η έλευση του Χριστού κατά την Δευτέρα Παρουσία Του, ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει με τον αναμενόμενο Μεσσία και …ειρηνοποιό της ανθρωπότητος, με την έννοια που διδάσκουν οι ινστρούχτορες της Νέας Εποχής, καθ’ όσον:

.Ο Ιησούς Χριστός ήλθε εις τον Κόσμον εδώ και 2021 έτη περίπου (Έτος 7529 από κτίσεως κόσμου) ως ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ, ένσαρκος Λόγος, προφητευμένος Μεσσίας, Λυτρωτής της ανθρωπότητος που αποτελούσε την Προσδοκία όλων των εθνών, από αρχαιοτάτων χρόνων.

.Έκτοτε ΟΛΟΙ οι εμφανισθέντες κατά καιρούς, «μεσσίες» όλων των ανθρωπίνων θρησκειών και σεκτών, από την εποχήν της παρουσίας του Θεανθρώπου Ιησού στην γη μέχρι τις ημέρες μας, ήσαν :

.Ψευδομεσσίες όπως κατεγράφησαν και απεδείχθησαν ιστορικώς.

.Κυνικοί μισανθρωπιστές, αρρωστημένοι ή εγκάθετοι, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

.Ο ίδιος ο Κύριος μας έχει περιγράψει επακριβώς το πότε και πώς θα επιστρέψει καθώς και το τι θα προηγηθεί της Δευτέρας Παρουσίας Του.

«ὁ δὲ Ἰησοῦς εἶπεν αὐτοῖς· Οὐ βλέπετε ταῦτα πάντα; ἀμὴν λέγω ὑμῖν, οὐ μὴ ἀφεθῇ ὧδε λίθος ἐπὶ λίθον ὃς οὐ καταλυθήσεται. 3 Καθημένου δὲ αὐτοῦ ἐπὶ τοῦ ὄρους τῶν ἐλαιῶν προσῆλθον αὐτῷ οἱ μαθηταὶ κατ’ ἰδίαν λέγοντες· Εἰπὲ ἡμῖν πότε ταῦτα ἔσται, καὶ τί τὸ σημεῖον τῆς σῆς παρουσίας καὶ τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος; 4 καὶ ἀποκριθεὶς ὁ Ἰησοῦς εἶπεν αὐτοῖς· Βλέπετε μή τις ὑμᾶς πλανήσῃ. 5 πολλοὶ γὰρ ἐλεύσονται ἐπὶ τῷ ὀνόματί μου λέγοντες, ἐγώ εἰμι ὁ Χριστός, καὶ πολλοὺς πλανήσουσι. 6 μελλήσετε δὲ ἀκούειν πολέμους καὶ ἀκοὰς πολέμων· ὁρᾶτε, μὴ θροεῖσθε· δεῖ γὰρ πάντα γενέσθαι, ἀλλ’ οὔπω ἐστὶ τὸ τέλος. 7 ἐγερθήσεται γὰρ ἔθνος ἐπὶ ἔθνος καὶ βασιλεία ἐπὶ βασιλείαν, καὶ ἔσονται λιμοὶ καὶ σεισμοὶ κατὰ τόπους· 8 πάντα δὲ ταῦτα ἀρχὴ ὠδίνων. 9 τότε παραδώσουσιν ὑμᾶς εἰς θλῖψιν καὶ ἀποκτενοῦσιν ὑμᾶς, καὶ ἔσεσθε μισούμενοι ὑπὸ πάντων τῶν ἐθνῶν διὰ τὸ ὄνομά μου. 10 καὶ τότε σκανδαλισθήσονται πολλοὶ καὶ ἀλλήλους παραδώσουσι καὶ μισήσουσιν ἀλλήλους…«..καὶ πολλοὶ ψευδοπροφῆται ἐγερθήσονται καὶ πλανήσουσι πολλούς, 12 καὶ διὰ τὸ πληθυνθῆναι τὴν ἀνομίαν ψυγήσεται ἡ ἀγάπη τῶν πολλῶν. 13 ὁ δὲ ὑπομείνας εἰς τέλος, οὗτος σωθήσεται. 14 καὶ κηρυχθήσεται τοῦτο τὸ εὐαγγέλιον τῆς βασιλείας ἐν ὅλῃ τῇ οἰκουμένῃ εἰς μαρτύριον πᾶσιν τοῖς ἔθνεσι, καὶ τότε ἥξει τὸ τέλος..…

27 ὥσπερ γὰρ ἡ ἀστραπὴ ἐξέρχεται ἀπὸ ἀνατολῶν καὶ φαίνεται ἕως δυσμῶν, οὕτως ἔσται καὶ ἡ παρουσία τοῦ υἱοῦ τοῦ ἀνθρώπου· 28 ὅπου γὰρ ἐὰν ᾖ τὸ πτῶμα, ἐκεῖ συναχθήσονται οἱ ἀετοί….»» (ΜΑΤΘΑΙΟΣ: 24/3-14, 27).

*

Είναι τραγικό το γεγονός ότι η μεγάλη πλειοψηφία των Ορθοδόξων Χριστιανών και σχεδόν η παμψηφία των οπαδών των αποκαλουμένων «χριστιανικών» δογμάτων, είναι παντελώς αγνώτες και τελείως απληροφόρητοι ή μάλλον παραπληροφορημένοι και σκοπίμως συσκοτισμένοι, για την Αλήθεια περί της διακαούς προσδοκίας των Νεοεποχιτών για την εμφάνιση του «Μεσσία της Νέας Εποχής».

Όλοι αυτοί που θα έπρεπε να γνωρίζουν από τους ποιμένες τους και τους αυτοαποκαλουμένους «θεολόγους» την Αλήθεια, «ΑΓΝΟΟΥΝ τις γιγαντιαίες προσπάθειες και την εκτεταμένη προετοιμασία των μαζών που πραγματοποιείται αυτή την στιγμή για την υποδοχή-αποδοχή του Μεσσία της Νέας εποχής (ΣΣ: του Αντιχρίστου, καλουμένου συγκεκαλυμμένως και «Μετρέγια»). Η προετοιμασία αυτή συμπεριλαμβάνει την ψυχολογική και συναισθηματική επεξεργασία των λαών όλου του κόσμου για την αναμονή ενός Μεσσία…».14

Υπεύθυνες γι’ αυτήν την αδικαιολόγητη ΑΓΝΟΙΑ της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, εκ μέρους των οπαδών των λεγομένων «Χριστιανών δογμάτων» όλου του κόσμου και την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ όσο και ΟΔΥΝΗΡΗ κατάσταση Πνευματικής Πενίας και ΑΓΝΩΣΙΑΣ που επικρατεί στις τάξεις των Ορθοδόξων Χριστιανών, είναι οι πνευματικές ηγεσίες τους.

Ειδικώτερα η λεγόμενη Διοίκηση της Εκκλησίας της Ελλάδος, οι ιεράρχες των μητροπολιτικών περιφερειών, με τις κουστωδίες των αθεολόγητων «θεολόγων» τους, είναι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ και ΥΠΟΛΟΓΟΙ για:

-Την  θλιβερή εικόνα της εκκλησιαστικής και πνευματικής ΕΡΗΜΙΑΣ της μεγίστης πλειοψηφίας του ποιμνίου τους.

Εξ αιτίας της εγκαταλείψεως του ποιμνίου τους ακατήχητου, οι άδολοι, οι αφελείς και οι ολιγόπιστοι Ορθόδοξοι, παντελώς αγνώτες της Αγίας Γραφής, ουσιαστικώς ανερμάτιστοι, εξασθενημένοι ή ευνουχισμένοι πνευματικώς, βομβαρδιζόμενοι με τις κακοδοξίες των ορθοδοξιζόντων, αιρετιζόντων, φαρισαϊζόντων και οικουμενιζόντων «θεολόγων» και ιερωμένων:

α/. Αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν την ακατανίκητη δύναμή του Θείου Λόγου (Αγία Γραφή, Ιερά παράδοση),  και αγνοούν  τον αποτελεσματικό χειρισμόν Του.

β/. Δεν γνωρίζουν (η μεγίστη πλειοψηφία) ούτε τον «κατασκευαστήν», ούτε τα στοιχειώδη χαρακτηριστικά του πνευματικού «υπερόπλου» (δόγματα της Ορθοδόξου πίστεως), ούτε τον «χειρισμόν» του (Αγιογραφική αιτιολόγηση των δογμάτων και ιστορική επιχερηματολογία της Ορθοδόξου Αληθείας), ούτε τις κολοσσιαίες και αγεφύρωτες διαφορές του, από τα κίβδηλα πνευματικά «όπλα» των άλλων υποτιθέμενων «χριστιανικών» ομολογιών και των ανθρωπίνων θρησκειών των αλλοδόξων.

γ/. Αγνοούν τα περί προφητευμένου Μεσσίου Ιησού Χριστού-ενσαρκωθέντος Θεού και τα περί του αναμενομένου Ψευτομεσσίου της Νέας Εποχής/Αντιχρίστου.

δ/. Καθίστανται ευάλωτοι και ευμετάβλητοι στα πανούργα πνευματικά «πυροτεχνήματα» και λογικοφανή επιχειρήματα των εχθρών της πίστεως, γενόμενοι εύκολα θηράματα των δημαγωγών, λαοπλάνων, αγαπολόγων και ευκολώτατη λεία των πνευματικών απατεώνων, των αιρετικών, των αλλοτρίων, των υιών της απειθείας, των σπιλάδων της αγάπης, των μισαλλόδοξων ανθελλήνων και των πάσης φύσεως αντιχριστιανών.

ε/. Αρκετοί αμφισβητούν την Αυθεντίαν και αμφιβάλλουν για την Θεοπνευστίαν της Αγίας Γραφής (Παλαιά και Καινή Διαθήκη) ή την περιορίζονται μόνον σε συμβολικές, κατ’αυτούς αλήθειες και ηθικά διδάγματα. Μία τέτοια αντίληψη, διακρίνουσα την Αγία Γραφή, ιδίως την Π.Δ., σε θεόπνευστα και μη μέρη, αφ’ενός καταδεικνύει ΑΓΝΟΙΑΝ, αφ’ ετέρου είναι καταστρεπτική τού όλου κύρους της, διά το ποίμνιον, διότι κλονίζει την αξιοπιστίαν και φιλαλήθειάν της.

-Την μη Ορθοτομίαν του Λόγου της Αληθείας του Κυρίου.

Αποτέλεσμα αυτής της αιρετίζουσας και οικουμενίζουσας παρεκτροπής, είναι η ετεροδιδασκαλία και εθελοθρησκεία που ακολουθούν, καθ’ ότι έχουν απομακρυνθεί, εκουσίως ή ακουσίως, από τις Εντολές του Κυρίου (Όπως καθορίζονται στα κείμενα της Αγίας Γραφής), τις διδαχές των Αγίων Πατέρων, τις αποφάσεις των εννέα (9) Οικουμενικών Συνόδων, και την Ιερά Παράδοση της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

-Την προσκόλλησή τους, στα γρανάζια του Αντιχριστιανικού Διεθνιστικού Οικουμενιστικού Συστήματος.

-Την αδιαμαρτύρητη αποδοχή των εντολών  της Ελλαδικής πολιτικής εξουσίας, ακόμη και όταν έχουν σαφή στόχον να πλήξουν την Ορθοδοξία και μόνον.

-Την ανιστόρητη, αντιπατερική και αντιαγιογραφική θεώρηση της Ορθοδοξίας, ως θρησκείας, από την μεγάλη πλειοψηφία των Ορθοδόξων Χριστιανών.

Οι άθλιοι, ανιστόρητοι, αγράμματοι και αντίχριστοι, ονόμασαν  αυθαιρέτως και πιθανώτατα σκοπίμως την Ορθοδοξία ως μία από τις υπάρχουσες ανθρώπινες θρησκείες και όχι ως ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ που εκφράζει την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. Δηλαδή, μετασχημάτισαν την ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ σε ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ όπως ΟΛΕΣ οι γνωστές θρησκείες, μονοθεϊστικές και άλλες, χριστιανικών καλουμένων δογμάτων (παπισμός, προτεσταντικές παραφυάδες).

Με άλλα λόγια, ΑΠΑΝΤΕΣ οι υπεύθυνοι, ρασοφόροι και λαϊκοί, απορροφημένοι από βιοτικές μέριμνες και λοιπές απολαύσεις της πρόσκαιρης ζωής, συμπεριφέρονται ως τυφλοί, οδηγοί άλλων τυφλών. Αλλά, «εάν ένας τυφλός οδηγεί έναν άλλον τυφλόν, (είναι βέβαιον) ότι θα πέσουν και οι δύο εις βαθύν λάκκον» (ΜΑΤΘ: 15/14).

στ. Ήδη διανύουμε την 1ην μεγάλη φάση της τελικής επιθέσεως του Συστήματος κατά της ανθρωπότητος, η οποία είναι εμφανής με τις αντιδημοκρατικές, απολυταρχικές, νεοναζιστικές αποφάσεις των κατά χώρα κατ’επιφαση δημοκρατικών κυβερνήσεων, σε βάρος των λαών και γίνεται εμφανέστερη, με την εκδήλωση της καθ’ημάς κατασκευασμένης πανδημίας και του κλίματος αστυνομοκρατίας, απολυταρχισμού και τρομοκρατίας των πολιτών που χρησιμοποιείται, με πρόσχημα την προστασία της δημόσιας υγείας.15

Η φάση αυτή, θα τελειώσει με την αναμενομένη εμφάνιση του Αντιχρίστου.

Κατόπιν των παραπάνω, θα παρουσιάσουμε συνοπτικώς, μέσα από τα κείμενα της Αγίας Γραφής, της υπάρχουσας γραμματείας, Ελληνικής και ξένης, την αποκρυπτομένη ΑΛΗΘΕΙΑ για τον ενσαρκωθέντα Υιόν και Λόγον του Θεού Πατρός, Ιησού Χριστόν, Τον Αληθινό Μεσσία-Σωτήρα της ανθρωπότητος και τον αναμενόμενον από τους Καϊνίτες πάσης ομοταξίας, Ψευδομεσσία, τον Αντίχριστον, καταστροφέα της ανθρωπότητος!!!

Πάντα ταύτα πράττομεν:

1/. Λόγω της απαράδεκτης ΑΛΑΛΙΑΣ της Διοικήσεως της Ελλαδικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, αλλά και κατ’αγιογραφικήν εντολήν του Κυρίου :

«Διαμαρτύρομαι οὖν ἐγὼ ἐνώπιον τοῦ Θεοῦ καὶ τοῦ Κυρίου Ἰησοῦ Χριστοῦ, τοῦ μέλλοντος κρίνειν ζῶντας καὶ νεκρούς κατὰ τὴν ἐπιφάνειαν αὐτοῦ καὶ τὴν βασιλείαν αὐτοῦ, 2 κήρυξον τὸν λόγον, ἐπίστηθι εὐκαίρως ἀκαίρως, ἔλεγξον, ἐπιτίμησον, παρακάλεσον, ἐν πάσῃ μακροθυμίᾳ καὶ διδαχῇ. 3 ἔσται γὰρ καιρὸς ὅτε τῆς ὑγιαινούσης διδασκαλίας οὐκ ἀνέξονται, ἀλλὰ κατὰ τὰς ἐπιθυμίας τὰς ἰδίας ἑαυτοῖς ἐπισωρεύσουσι διδασκάλους κνηθόμενοι τὴν ἀκοήν, 4 καὶ ἀπὸ μὲν τῆς ἀληθείας τὴν ἀκοὴν ἀποστρέψουσιν, ἐπὶ δὲ τοὺς μύθους ἐκτραπήσονται σὺ δὲ νῆφε ἐν πᾶσι, κακοπάθησον, ἔργον ποίησον εὐαγγελιστοῦ, τὴν διακονίαν σου πληροφόρησον». (Β΄ΤΙΜΟΘΕΟΝ: 4/1-5). 

2/. Προς τον σκοπόν, αφ’ενός νουθεσίας των οκνηρών και κακοήθων, παρηγορίας των ολιγοψύχων, και αφ’ετέρου φανερώσεως των σκοτεινών έργων των οπαδών του Αντιχρίστου, τα οποία είναι τόσον αισχρά και ολέθρια, ώστε και μόνον να ομιλεί κανείς γι’αυτά, προκαλούν εντροπήν…

«Παρακαλοῦμεν δὲ ὑμᾶς, ἀδελφοί, νουθετεῖτε τοὺς ἀτάκτους, παραμυθεῖσθε τοὺς ὀλιγοψύχους, ἀντέχεσθε τῶν ἀσθενῶν, μακροθυμεῖτε πρὸς πάντας. ὁρᾶτε μή τις κακὸν ἀντὶ κακοῦ τινι ἀποδῷ, ἀλλὰ πάντοτε τὸ ἀγαθὸν διώκετε καὶ εἰς ἀλλήλους καὶ εἰς πάντας.» (Α΄ΘΕΣΣΑΛΟΝ: 5/14-15).

«11 καὶ μὴ συγκοινωνεῖτε τοῖς ἔργοις τοῖς ἀκάρποις τοῦ σκότους, μᾶλλον δὲ καὶ ἐλέγχετε• 12 τὰ γὰρ κρυφῆ γινόμενα ὑπ’ αὐτῶν αἰσχρόν ἐστι καὶ λέγειν• 13 τὰ δὲ πάντα ἐλεγχόμενα ὑπὸ τοῦ φωτὸς φανεροῦται• πᾶν γὰρ τὸ φανερούμενον φῶς ἐστι. 14 διὸ λέγει• ἔγειρε ὁ καθεύδων καὶ ἀνάστα ἐκ τῶν νεκρῶν, καὶ ἐπιφαύσει σοι ὁ Χριστός.» (ΕΦΕΣΙΟΥΣ: 5/11-14).

Συνεχίζεται




 



1 Για παράδειγμα, σύμφωνα με την αποκρυφιστική οργάνωση Νέα Ακρόπολη, «ο λεγόμενος Ζωδιακός των Αστερισμών καθορίζει το Μεγάλο Ζωδιακό Έτος, με μια διάρκεια 25.920 χρόνων, κατά τον οποίο η γη περνάει από το κάθε Ζώδιο μέσα σε 2.160 χρόνια. Αυτές οι περίοδοι ή «αστρολογικοί μήνες», αποτελούν τις Αστρολογικές Εποχές. Σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε, ότι η γη μπήκε κάτω από την επίδραση του Υδροχόου από το 1950 και θα παραμείνει μέχρι το 4000 – 4100. Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου, όλες οι αστρικές επιδράσεις, πριν φτάσουν στην γη και στην ανθρωπότητα, θα περνούν από το Ζωδιακό Οίκο του Υδροχόου».[Πηγή: Η Εποχή του Υδροχόου-Νέα Ακρόπολη Αθήνας, https://www.nea-acropoli-athens.gr>…Feb 27, 2020 ].

2 Ορισμός του Πανθεϊσμού στο Παγκόσμιο Λεξικό Webster.

3 Ο Μεσσίας Χριστός και ο αναμενόμενος μεσσίας των θρησκειών – Αντίχριστος..Μανώλης Καρακώστας, MSc Διοίκησης Επιχειρήσεων, Επαγγελματίας Υγείας – Ερευνητής.

Δεν πρόκειται για πραγματική ομοιότητα, κυρίως γιατί το Ισλάμ στις απαρχές του εθεωρείτο μια χριστιανική αίρεση, οπότε φυσικό είναι να αντέγραψε από τον Χριστιανισμό την ύπαρξη του Αντιχρίστου, όπως και άλλα στοιχεία (http://oodegr.co/oode/islam/genika/ ioudaioxristianismos _1.htm).

5 Χαντίθ (Hadith)= Παράδοση. Σύνολο κανόνων και διατάξεων. Κατά τους Μουσουλμάνους το κοράνιον κατανοείται πλήρως υπό το φώς της Χαντίθ (Αντιπροσωπεύει τον ερμηνευτικό ή καθοδηγητικό λόγο του Μωάμεθ). Έκθεση ή συλλογή των λόγων που αποδίδονται στον Μωάμεθ. Έξη από αυτές τις συλλογές που θεωρήθηκαν αυθεντικές από τους Σουνίτες συντάχθηκαν τον 3ον από Εγίρας αιώνα [Έτος Εγίρας ή Εγείρας, συντομογραφικά ε.Ε. ή Ε.Ε. είναι το χρονολογικό έτος σύμφωνα με το ισλαμικό ημερολόγιο και σημαίνει «έτος της φυγής» (στην αραβική, χίτζρα). Στην περίοδο της οθωμανικής αυτοκρατορίας ο όρος αποδόθηκε στα Ελληνικά ως «χιτζρέ». Η αρίθμηση των ετών Εγίρας ξεκινά από το έτος 1, όταν ο Μωάμεθ εξορίστηκε από την Μέκκα και κατέφυγε στην Μεδίνα, όπου απέκτησε έναν πρώτο πυρήνα πιστών. Αυτό αντιστοιχεί στο έτος 622 μ.Χ. του Γρηγοριανού Ημερολογίου].

6 .Latif, Abu Ruqayyah Farasat, The Quraniyun of the Twentieth Century, Masters Assertion, September 2006.

.Brown, Daniel W., Rethinking Tradition in Modern Islamic Thought, Cambridge University Press, 1996 (Paperback 1999), σ. 15–16; excerpted from Abdur Rab, ibid, σ. 199–200.

.Esposito, John L, Islam – The Straight Path, Oxford University Press, 1991, σ. 134.

7 Κριτικές επισημάνσεις και παρατηρήσεις στο βιβλίο του Aθανασίου Μπασδέκη «Εμείς και οι άλλοι. Η Ορθόδοξη Εκκλησία και οι άλλες Εκκλησίες και ομολογίες. Τι μας ενώνει και τι μας χωρίζει» (Υπό των Αρχιμ. Παύλου Δημητρακοπούλου, και πρεσβ. Αγγέλου Αγγελακοπούλου, κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

8 ΕΦΕΣΙΟΥΣ: 4/4-5.

9 Ειρηναίος, Έλεγχος ΙΙΙ,24,1, PG 7,966C.

10 ΨΑΛΜΟΣ:67/17.

11 Μοναχός Ευθύμιος Ζιγαβηνός-Αγιος Νικόδημος Αγιορείτης, Ερμηνεία εις τους ΡΝ΄ Ψαλμούς του προφητάνακτος Δαυΐδ, τ. Β΄, έκδ. Ορθόδοξος Κυψέλη, Θεσσαλονίκη 1966, σ. 180.

12 Γ.Φλορόφσκυ, Το σώμα του ζώντος Χριστού. Τα όρια της Εκκλησίας, σ. 130.

13 Χρίστος Κρικώνης, Το μυστήριον της Εκκλησίας˙ πατερικαί απόψεις, εκδ. Πατριαρχικόν ίδρυμα πατερικών μελετών, Θεσ/κη 1989 (ανάτυπον εκ της «Κληρονομίας» τ. 18, τεύχος Α΄, 1986).

14 Ποιος είναι ο Μετρέγια, Troy Lawrence, εκδ. Στερέωμα, σ.8.

15 . Ο Jacques Attali, σύμβουλος του τότε πρωθυπουργού της Γαλλίας, Φρανσουά Μιτεράν, σε συνέντευξη που έδωσε το 1981, έκανε μία «πρόβλεψη» σοκ που αναστάτωσε τον κόσμο. Ο Attali μίλησε για μία πανδημία η οποία θα «σκοτώσει του γέρους», ενώ μίλησε και για μία «θανάσιμη θεραπεία»[Pronews, 11 May 2021].

«Το κύριο πρόβλημα στο μέλλον θα είναι ο υπερπληθυσμός. Οι άνθρωποι θα φτάνουν σε πολύ μεγάλες ηλικίες και θα καταναλώνουν πολύ παραπάνω από ότι παράγουν. Το ίδιο με τους αρρώστους και τους ηλίθιους. Όλοι αυτοί θα επιβαρύνουν την κοινωνία και την φύση άδικα - γι' αυτό θα πρέπει να φύγουν. Επειδή όμως δεν μπορούμε να τους εκτελέσουμε ούτε να κάνουμε σε όλους IQ τεστ, θα μπορούσε να μας βολέψει μία πανδημία πού θα σκοτώσει τους γέρους και τους αρρώστους, και οι χαζοί θα τρέξουν στην θανάσιμη θεραπεία που θα παρέχουμε εμείς, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι θα τρέξουν σαν πρόβατα στο σφαγείο...».

Δι’ ημάς δεν ήταν τυχαία όσα ανέφερε τότε ο σύμβουλος του Γάλλου Προέδρου. Κάπου τα άκουσε και επειδή ήταν πολύ σοβαρά, πιθανώτατα για να μην πούμε προφανώς, τα άκουσε εκεί όπου εσχεδιάζετο κάτι τέτοιο και προετοιμαζόταν, όπως ακριβώς συνέβη και με την λεγομένη Γαλλική Επανάσταση που εσχεδιάζετο δεκαετίες πριν την έκρηξη της στις σκοτεινές στοές των Ιλλουμινάτων.  Στην συνέχεια όσων έχουμε παρουσιάσει μέχρι τώρα για την ΠΡΟΚΑΤ «Πανδημία», τι άλλο να προσθέσουμε για να πείσουμε τους απίστους ότι υπάρχει παγκόσμια συνωμοσία κατά της ανθρωπότητος, την οποίαν φυσικά αρνούνται οι συνωμότες και οι στρατιές των οπαδών τους, ενώ παράλληλα συκοφαντούν ως «Συνωμοσιολόγους», χωρίς επιχειρήματα, τους καταγγέλοντες, αρνούμενοι κάθε δημόσιο διάλογο μαζί τους, επί του θέματος ; Στην περίπτωσή τους ισχύει το «ου με πείσης καν με πείσης».

Μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε τότε από αυτή την φοβερή δήλωση, ο Καϊνίτης Ιουδαίος Jacques Attali, έσπευσε, όπως συνήθως πράττουν σε ανάλογες περιπτώσεις οι συνωμότες, να «διαψεύσει» πως είχε πει κάτι τέτοιο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου