Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

 ΛΟΓΩ ΜΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΩ ΔΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ (ΝΕΟ-ΔΙΟΚΛΗΤΙΑΝΩΝ)

ΜΕΡΟΣ 1ον

 

1. Η ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ «ΠΑΝΔΗΜΙΑ»

α. Όπως υπογραμμίσαμε στον Επίλογο της από 27 Ιουνίου 2021 αναρτήσεως του θέματος που αφορούσε στον αναμενόμενον ψευδομεσσία των Ταλμουδιστών (Αντίχριστον):

«Έχουμε ήδη εισέλθει σε μια οδυνηρή περίοδο, την οποίαν χαρακτηρίσαμε ως περίοδο «Γενικής Επιθέσεως του Συστήματος κατά της ανθρωπότητος». Αυτή η Γενική Επίθεση, είναι επιμελώς και επί μακρόν προσχεδιασμένη, με κύριους στόχους:

1/. Την κονσερβοποίηση των λαών (δημογραφικώς, πολιτισμικώς, φυλετικώς, εθνικώς, θρησκευτικώς, κλπ), στο παγκόσμιο εργαστήριο του κοσμοπολιτισμού και θρησκευτικού συγκριτισμού.

2/.Την βαθμιαία εξαθλίωση (οικονομική, ηθική, πνευματική, κοινωνική) των πολιτών όλου του κόσμου.

3/. Την αφανή και στάγδην μετάλλαξη του DNA και της εν γένει ψυχοσωματικής ταυτότητος-συμπεριφοράς των ανθρώπων [αέναες μεταλλάξεις «ιών», αντίστοιχοι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί (βιολογικοί βομβαρδισμοί των ανθρωπίνων κυττάρων), τεχνολογία 5G (Η/Μ κύματα και ραδιολογικοί παλμοί μέσω κινητών τηλεφώνων, ηλ. υπολογιστών, κλπ), chemtrailing, κλπ].1

 

 

4/. Την συναλλαγή της Αληθούς Πίστεως των Αποστόλων και Πατέρων της Ορθόδοξης Εκκλησίας, στον ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟΝ (ΤΡΙΑΔΙΚΟΝ ΘΕΟΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ), με ορθολογιστικές απάτες και εκκοσμικεύσεις και τον μετασχηματισμό της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ σε Θρησκεία ή Θρησκευτικό ιδεολόγημα, στα πλαίσια μιας παγκοσμιοποιημένης Κοινωνίας.

Πάντα δε ταύτα και άλλα συναφή, με σατανικό ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, την θεοποιημένη ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, «αφανείς εφεδρείες», την ΑΝΑΡΧΙΑ, ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟΝ και την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΑΜΟΚΛΕΙΟΝ ΣΠΑΘΗΝ τους κατ’ ευφημισμόν δημοκρατικούς και «φιλελεύθερους» νόμους, όπισθεν των οποίων κρύπτεται επιμελώς το Σχέδιον των κοσμοκρατόρων ιουδαιοταλμουδιστών (Talmudist Jews), για εξασθένηση της θελήσεως των πολιτών προς αντίσταση, και ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ εξάρτησή/υποδούλωσή τους (Subjugatification ή Zobification), με:

.Δέλεαρ τις φαρισαϊκές διακηρύξεις περί λαϊκής κυριαρχίας, τις παραπλανητικές «πομφόλυγες» περί σεβασμού των ατομικών ελευθεριών και διασφαλίσεως των προσωπικών δεδομένων των πολιτών, τις απατήλιες ιερεμιάδες περί ισότητος, ανθρωπισμού και κοινωνικής δικαιοσύνης,

.Παροχή υπερπρονομίων στους εμβολιασθέντες, προκειμένου να δελεάσουν όσους αρνούνται να εμβολιασθούν, χωρίς να μας αποκαλύπτουν την πλήρη επιστημονική αλήθεια για τα εμβόλια, πολύ περισσότερο να ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ δημόσιον επιστημονικόν διάλογον, ΕΦ’ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ... και

.Πρόσχημα την προστασία, δήθεν, της παγκόσμιας Δημόσιας υγείας,  από πανδημίες, δια της επιβολής υποχρεωτικού εμβολιασμού».

β. Πάντα ταύτα εγένοντο και εξακολουθούν να συμβαίνουν, με αυξανόμενον ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟΝ ΤΡΟΠΟΝ, όταν:

-Ο ιός της πανδημίας (COVID-19), είναι προκατασκευασμένος από το ίδιο το Σύστημα και διεσπαρμένος από τους χρυσοπληρωμένους υπαλλήλους του, σ’όλη την γη.

-Το καλοκαίρι που ήδη παρήλθε, οι εγχώριοι εξουσιαστές επέτρεψαν τις κατακλυσμιαίες τουριστικές εισβολές πολιτών στα νησιά και άλλες τουριστικές περιοχές, και ανέχθηκαν με εξαίρεση κάποιες «ανώδυνες αστυνομικές επεμβάσεις», τις ολονύκτιες διασκεδάσεις της νεολαίας και λοιπών πολιτών, τους αμέτρητους, ανεξέλεγκτους και επικίνδυνους συγχνωτισμούς, προς όφελος πλοιοκτητών, ξενοδόχων, ιδιοκτητών λοιπών τουριστικών επιχειρήσεων, εστιατόρων, κλπ.

-Δημοσιοποιήθηκαν αρκετοί θάνατοι από τον COVID-19 και τις μεταλλάξεις του, (μέχρι Σεπτ. 2021), σε άτομα που είχαν εμβολιασθεί με μία ή και τις δύο δόσεις εμβολίων (χαρακτηριστικό παράδειγμα το Ισραήλ).

-Η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού είναι απολύτως αντισυνταγματική και παράνομη, πέραν του γεγονότος ότι τα εμβόλια παρεσκευάσθησαν σε χρόνο ρεκόρ (απαράδεκτον επιστημονικώς) ή ευρίσκονται ακόμη σε πειραματικό στάδιο και όμως επιβάλλονται ετσιθελικώς στους πολίτες!!!

-Το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ έκρινε αντισυνταγματική την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, και ώ του θαύματος! Το ανώτατο δικαστήριο της Ελλάδος έκρινε συνταγματική την υποχρεωτικότητα εμβολιασμού προς δόξαν των…ατομικών ελευθεριών και της δημοκρατίας!!

«Η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού είναι απολύτως αντισυνταγματική και παράνομη. Ο πολίτης υποχρεώνεται να πάρει την απόφαση να εμβολιαστεί υπό καθεστώς φόβου με κατάληξη την ανελευθερία του. Εκβιάζεται να δεχθεί να κάνει ένα εμβόλιο που για τις παρενέργειές του έχουν αποποιηθεί τις ευθύνες τους οι εταιρείες που το παρασκευάζουν και οι επιτροπές των ειδικών που το συστήνουν.

Το εμβόλιο είναι το πρόσχημα. Απώτερος στόχος είναι μια δυστοπική κοινωνία, όπου για να μπορούμε οι πολίτες να ασκούμε τα δικαιώματά μας, θα πρέπει να έχουμε ηλεκτρονικό πιστοποιητικό. Αν υπήρχε πραγματικό ενδιαφέρον στην Ελλάδα για την επίτευξη συλλογικής ανοσίας θα καταγράφονταν και όσοι έχουν αντισώματα από φυσική νόσηση όπως γίνεται στις υπόλοιπες χώρες».2

2. ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ Ή ΑΠΟΣΙΩΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΜΕ)

Τα παραπάνω δεν τα ισχυριζόμαστε εμείς, οι κατά τους «Νέο-Διοκλητιανούς» του Συστήματος, «συνωμοσιολόγοι», αλλά επιβεβαιώνονται από επιστήμονες οι φωνές των οποίων έχουν αποκλεισθεί από τα συστημικά ΜΜΕ. Ενδεικτικώς αναφέρομεν τις παρακάτω  τεκμηριωμένες επιστημονικές θέσεις, που ανατρέπουν  τα επίσημα στοιχεία της καθημερινής συστημικής «πλύσεως εγκεφάλου» που δεχόμαστε τόσον από τις ενημερώσεις των «ειδικών και επιστημόνων» όσον και από τους Συστημικούς δημοσιογράφους των ΜΜΕ και οι οποίες :

α. Έχουν δημοσιοποιηθεί σε εγχώρια και διεθνή ΜΜΕ ή τα απεκάλυψαν επιστήμονες στους οποίους συμπεριλαμβάνονται και κάποιοι που χρηματοδοτήθηκαν από το Σύστημα, για σχετικές με τους ιούς και τα εμβόλια, έρευνες.

Μεταξύ αυτών είναι, ο Δρ Byram Bridle, Καθηγητής της Viral (Ιϊκής) Ανοσολογίας του Πανεπιστημίου του Guelph του Οντάριο και ο Peter Daszak, πρόεδρος της Eco Health Alliance, συνεργάτης του Ιδρύματος Gates, επιθεωρητής-συνεργάτης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και συνεργάτης των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, στην χρηματοδότηση του προγράμματος νέων κορωνοϊών του εργαστηρίου της Ουχάν και την εν συνεχεία, συγκαλύψεως της προελεύσεως του SARS CoV-2 ή Covid-19.

1/. Ο Byram Bridle, ερευνητής εμβολίων που είχε λάβει πέρυσι κρατική επιχορήγηση 230.000 δολαρίων, για έρευνα σχετικά με την ανάπτυξη εμβολίων COVID, σε συνέντευξή του με τον Alex Pierson, την Πέμπτη (28/5/2021), προειδοποίησε τους ακροατές ότι το μήνυμά του ήταν «τρομακτικό».

Μεταξύ άλλων απεκάλυψε τα εξής:

«Είναι η πρώτη φορά που οι επιστήμονες ΜΥΗΘΗΚΑΝ ΩΣΤΕ να δουν πού πηγαίνουν αυτά τα εμβόλια RNA [mRNA] μετά τον εμβολιασμό»… «Είναι μια ασφαλής υπόθεση ότι το εμβόλιο παραμένει στον μυ του ώμου; Η σύντομη απάντηση είναι: απολύτως όχι. Είναι πολύ ανησυχητικό….

Οι ερευνητές εμβολίων είχαν υποθέσει ότι τα νέα εμβόλια mRNA COVID θα συμπεριφερόταν σαν «παραδοσιακά» εμβόλια και η πρωτεΐνη ακίδων εμβολίου - υπεύθυνη για μόλυνση και τα πιο σοβαρά συμπτώματά της - θα παρέμενε ως επί το πλείστον στο σημείο εμβολιασμού στον μυ του ώμου. Αντ’ αυτού, τα ιαπωνικά δεδομένα έδειξαν ότι η διαβόητη ακίδα του κορωναϊού εισέρχεται στο αίμα όπου κυκλοφορεί για αρκετές ημέρες μετά τον εμβολιασμό και στην συνέχεια συσσωρεύεται σε όργανα και ιστούς, όπως ο σπλήνας, ο μυελός των οστών, το συκώτι, τα επινεφρίδια και « αρκετά υψηλές συγκεντρώσεις στις ωοθήκες…

Κάναμε ένα μεγάλο λάθος. Δεν το συνειδητοποιήσαμε μέχρι τώρα…Πιστεύαμε ότι η πρωτεΐνη spike ήταν ένα μεγάλο αντιγόνο-στόχος, ποτέ δεν ξέραμε ότι η ίδια η πρωτεΐνη spike ήταν μια τοξίνη και ήταν μια παθογόνος πρωτεΐνη. Έτσι, εμβολιάζοντας ανθρώπους, εμβολιάζουμε κατά λάθος μια τοξίνη»…

Γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό ότι η πρωτεΐνη ακίδα είναι μια παθογόνος πρωτεΐνη. Είναι μια τοξίνη. Μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο σώμα μας εάν τεθεί σε κυκλοφορία…. Η πρωτεΐνη ακίδα SARS-CoV-2 είναι αυτή που της επιτρέπει να μολύνει ανθρώπινα κύτταρα. Οι κατασκευαστές εμβολίων επέλεξαν να στοχεύσουν τη μοναδική πρωτεΐνη, δημιουργώντας κύτταρα στο εμβολιασμένο άτομο να κατασκευάσει την πρωτεΐνη η οποία, στην συνέχεια, θεωρητικά, θα προκαλούσε ανοσοαπόκριση στην πρωτεΐνη, εμποδίζοντας την μόλυνση κυττάρων. Ένας μεγάλος αριθμός μελετών έδειξε ότι οι πιο σοβαρές επιδράσεις του SARS-CoV-2, του ιού που προκαλεί το COVID-19, όπως η πήξη του αίματος και η αιμορραγία, οφείλονται στις επιδράσεις της ακίδας πρωτεΐνης του ίδιου του ιού..

Αυτό που έχει ανακαλυφθεί από την επιστημονική κοινότητα είναι ότι η πρωτεΐνη ακίδων από μόνη της είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου υπεύθυνη για την βλάβη του καρδιαγγειακού συστήματος, εάν τεθεί σε κυκλοφορία. Τα εργαστηριακά ζώα που εγχύθηκαν με καθαρισμένη ακίδα πρωτεΐνη στην κυκλοφορία του αίματος, ανέπτυξαν καρδιαγγειακά προβλήματα και η πρωτεΐνη ακίδα αποδείχθηκε επίσης ότι διασχίζει το φράγμα του εγκεφάλου αίματος και προκαλεί βλάβη στον εγκέφαλο..».3

2/. Ο Peter Daszak,, ο οποίος σε μία συνέντευξη που είχε δώσει στις 9 Δεκεμβρίου 2019, είχε αποκαλύψει μεταξύ άλλων, το πώς χρηματοδοτήθηκε το πρόγραμμα και πώς αναπτύχθηκε ο ιός!

Από το 2014, η οργάνωση του Daszak έχει λάβει χρηματοδότηση εκατομμυρίων δολαρίων από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των ΗΠΑ (NIH), τα οποία διοχετεύει στο WIV για να πραγματοποιήσει έρευνα σχετικά με τους κορωνοϊούς νυχτερίδας.

Στην συνέντευξη ομολογείται ότι ο ιός όχι απλά δημιουργήθηκε σε εργαστήριο, αλλά υπάρχει και συγκεκριμένη «αρχιτεκτονική» προκειμένου να γίνει εύκολα μεταδόσιμος και να αυτοπρογραμματίζεται εκ νέου!  (ΣΣ: Τουτέστιν να μεταλλάσσεται, όπως ακριβώς συμβαίνει στις ημέρες μας με την λεγόμενη Ινδική μετάλλαξη Δ, κι’έπεται η συνέχεια!)

Η Συμμορία της Wuhan: Φωτογραφία από το εργαστήριο της Ουχάν με τον Peter Daszak, την Shi Zhengli και συνεργάτες της, που μιλάει από μόνη της.

 

Όταν ο παρουσιαστής Racaniello τον ερώτησε τι μπορεί να γίνει για την αντιμετώπιση του κορωναϊού, δεδομένου ότι δεν υπάρχει εμβόλιο ή θεραπεία για αυτούς, ο Daszak στο σημείο 29΄54΄΄ του σχετικού βίντεο, φαίνεται να αποκαλύπτει ότι, ο στόχος των πειραμάτων ήταν να αναπτυχθεί ένα εμβόλιο παν-κορωνοϊού, με δυνατότητα μεταλλάξεων για πολλούς διαφορετικών τύπων κορωνοϊούς!!!

Με βάση την απάντησή του, είναι προφανές ότι λίγο πριν από την έναρξη της πανδημίας, το WIV (το εργαστήριο της Wuhan) τροποποίησε κορωνοϊούς στο εργαστήριο, αφού «Κάποιος μπορεί να χειριστεί αυτά τα θέματα στο εργαστήριο, πολύ εύκολα».

Αυτό που ανέφερε στην συνέχεια, έχει γίνει το χαρακτηριστικό γνώρισμα του SARS-CoV-2, της πρωτεΐνης spike: «Η πρωτεΐνη Spike είναι υπεύθυνη για πολλά από αυτά που συμβαίνουν με τον κορωναϊό, τον ζωονοσογόνο κίνδυνο».

Ο Daszak ανέφερε επίσης, την συνεργασία του WIV με τον Baric: «Και συνεργαζόμαστε με τον Ralph Baric στο UNC [University of North Carolina], για να το κάνουμε αυτό».

Ουσιαστικά ομολογείται ότι, ο SARS-CoV-2 έγινε πραγματικότητα με την εισαγωγή της πρωτεΐνης ακίδα, «σε μια ραχοκοκαλιά ενός άλλου ιού»!

Δηλαδή ομολογείται ότι ο ιός όχι απλά δημιουργήθηκε στο εργαστήριο, αλλά υπάρχει και συγκεκριμένη «αρχιτεκτονική» προκειμένου να γίνει εύκολα μεταδόσιμος και να αυτοπρογραμματίζεται εκ νέου!!!!!

Παρέχοντας αποδείξεις για την δημιουργία χίμαιρων για χάρη ενός εμβολίου, εδήλωσε: «Τώρα, η λογική εξέλιξη των εμβολίων είναι, εάν πρόκειται να αναπτύξετε ένα εμβόλιο για το SARS, οι άνθρωποι πρόκειται να χρησιμοποιήσουν τον SARS της πανδημίας, αλλά ας προσπαθήσουμε να εισαγάγουμε αυτές τις άλλες σχετικές ασθένειες και να πάρουμε ένα καλύτερο εμβόλιο».

Ένα ακόμη στοιχείο που είδε τότε, το φως της δημοσιότητας απεκάλυψε τον ύποπτο ρόλο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) στην εξάπλωση του κορωνοϊού. Συγκεκριμένα το Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν, κρατούσε ζωντανές νυχτερίδες σε κλουβιά, όπως αποκαλύπτει νέο υλικό από το εσωτερικό του.

Ένα επίσημο βίντεο της Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών που σηματοδοτούσε την έναρξη του νέου εργαστηρίου βιοασφάλειας επιπέδου 4, τον Μάιο του 2017, μιλάει για τις προφυλάξεις ασφαλείας που ισχύουν εάν συμβεί «ατύχημα» και αποκαλύπτει ότι υπήρξαν «έντονες συγκρούσεις» με την γαλλική κυβέρνηση κατά τη διάρκεια την κατασκευής του εργαστηρίου.4

Με άλλα λόγια, ο ιός κατεσκευάσθη στα βιολογικά εργαστήρια, κατόπιν άνωθεν εντολής, με συγκεκριμένες προδιαγραφές και προκαθορισμένο αποτέλεσμα!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΙ’ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΑ!!!

β. Έχουν καταγραφεί σε πολυσέλιδο υπόμνημα ομάδων Ελλήνων επιστημόνων5 και έχουν αποσταλεί με εξώδικο τόσον στον Έλληνα πρωθυπουργό, στον υπουργό Υγείας, την ομάδα των επιστημόνων που καθημερινώς και χωρίς αντίλογο, μας κάνουν πλύση εγκεφάλου, όσον και στους Διοικητές των Υγειονομικών περιφερειών της χώρας, ΧΩΡΙΣ μέχρι τώρα να έχουν απαντηθεί από τους αποδέκτες του υπομνήματος!!!

Το υπόμνημα «θέτει απόλυτα και αδιαμφισβήτητα επιστημονικά δεδομένα, στοιχεία και μελέτες, με πληθώρα σχετικών παραπομπών, τα οποία αποδεικνύουν, αφενός ότι τα τέσσερα εμβόλια τα οποία χρησιμοποιούνται έναντι του αναπνευστικού ιού SARS-CoV-2 και της ασθένειας Covid-19, δεν εξυπηρετούν τον σκοπό για τον οποίο υποτίθεται ότι κατασκευάστηκαν και χρησιμοποιούνται από τον πληθυσμό, αφετέρου ότι εκθέτουν τους πολίτες σε πολύ σοβαρό κίνδυνο για την υγεία και τη ζωή τους, όπως άλλωστε έχει ήδη εκ του αποτελέσματος αποδειχθεί σε πλείστες περιπτώσεις, παρά την προφανή προσπάθεια που γίνεται από πλευράς της κυβέρνησης και των συνεργαζομένων με αυτήν ειδικών επιστημόνων, απόκρυψης των σοβαρών παρενεργειών και των θανάτων που προκλήθηκαν μετά τον εμβολιασμό πολύ μεγάλου αριθμού πολιτών».

3. ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ  ΒΑΣΙΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΙ Ή ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ.

Δεν είναι τυχαίες οι τελευταίες ανακοινώσεις των «προφητών» του Συστήματος ότι από τον φθινόπωρο του 2021, αναμένεται «νέο κύμα» της πανδημίας και έναρξη νέων lock down …εξ αιτίας των συνεχών μεταλλάξεων του Κορωναϊού!, Σαρώνει μας λένε, η ινδική μετάλλαξη/ παραλλαγή του Κορωναϊού καθώς και μια καινοφανής «ΜU» για την οποίαν όπως εδήλωσαν δεν ανησυχούν μέχρι στιγμής..Μας παραθέτουν στοιχεία ότι η Ελλάδα βρίσκεται κάτω από το μέσο όρο εμβολιασμού των πολιτών της Ευρώπης και πρέπει να επιταχύνουμε τους εμβολιασμούς ακόμη και στις ηλικίες των παίδων!!!

Όμως, μας αποκρύπτουν βασικά και σοβαρώτατα επιστημονικά στοιχεία, καταγεγραμμένα στην διεθνή βιβλιογραφία και επιβεβαιωμένα με το κύρος και την υπογραφή διαπρεπών επιστημόνων, όπως:

α. Την αλήθεια περί του αριθμού των όντως εμβολιασθέντων απανταχού της γης, και των θανάτων εμβολιασμένων πολιτών, αφού δεν μπορούμε να έχουμε πρόσβαση ή να επιβεβαιώσουμε τα δημοσιευόμενα από το Σύστημα στοιχεία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι ιατροί των ΗΠΑ.. Η πλειοψηφία των ιατρών και χειρουργών στις ΗΠΑ, δεν δέχονται να κάνουν εμβόλιον, αλλά το Σύστημα διέσπειρε Fake News, ότι το 96% έχει ήδη εμβολιασθεί!!!

Of the 700 physicians responding to an internet survey by the Association of American Physicians and Surgeons (AAPS),nearly 60% said they were not “fully vaccinated” against COVID. This contrasts with the claim by the American Medical Association that 96 percent of practicing physicians are fully vaccinated. This was based on 300 respondents.

Neither survey represents a random sample of all American physicians, but the AAPS survey shows that physician support for the mass injection campaign is far from unanimous.6

β. Τις καταγεγραμμένες παρενέργειες συνεπεία των εμβολιασμών, παγκοσμίως.

 Σύμφωνα με καταγγελίες απολυθέντων ανεμβολίαστων υγειονομικών στην χώρα μας, σπανίως καταγράφονται επισήμως οι παρενέργειες που εμφανίζονται σε εμβολιασμένους, πολλάκις δε οι προϊστάμενοί τους απαγόρευσαν την καταγραφή τους.

1/. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η «καταιγίδα των παρενεργειών» που θα ακολουθήσει θα οδηγήσει στην ανατροπή του εν εξελίξει παγκόσμιου πραξικοπήματος της «πανδημίας» που έγινε με πρόσχημα τον κορωνοϊό SARS-CoV-2, όταν οι θάνατοι και οι παρενέργειες θα ξεπεράσουν το «κρίσιμο όριο» πέρα από το οποίο δεν θα μπορούν να καλυφθούν με οποιοδήποτε τρόπο. Αλλά, το τίμημα σε ανθρώπινες ζωές θα είναι, δυστυχώς, πολύ βαρύ.

Η βάση δεδομένων EudraVigilance δημοσιοποίησε ότι έως τις 28 Αυγούστου είχαν καταγραφεί 23.252 θάνατοι και 2.189.537 παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, oι μισές περίπου παρενέργειες είναι σοβαρές, συγκεκριμένα οι 1.076.917. Να υπενθυμίσουμε πως η βάση της EudraVigilance καταγράφει τα στοιχεία για τα 27 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μόνο, κάτι που σημαίνει πως ο αριθμός για όλα τα κράτη της Ευρώπης είναι αρκετά μεγαλύτερος. Ενώ τα στοιχεία τα δημοσιεύει το vaccineimpact

Τα τέσσερα εμβόλια είναι τα:

COVID-19 MRNA VACCINE MODERNA (CX-024414)

COVID-19 MRNA VACCINE PFIZER-BIONTECH

COVID-19 VACCINE ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19)

COVID-19 VACCINE JANSSEN (AD26.COV2.S)

Τα στοιχεία ανά εμβόλιο έως 28 Αυγούστου του 2021

Συνολικά έχουν καταγραφεί 11.266 θάνατοι και 900.032 παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού με το σκεύασμα της BioNTech/Pfizer.

Συνολικά έχουν καταγραφεί 6.029 θάνατοι και 254.648 παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού με το σκεύασμα της Moderna.

Συνολικά έχουν καταγραφεί 4.991 θάνατοι και 965.095 παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού με το σκεύασμα της Oxford/AstraZeneca.

Συνολικά έχουν καταγραφεί 966 θάνατοι και 69.762 παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού με το σκεύασμα της Johnson & Johnson.

Ε.Ε. - ΘΑΝΑΤΟΙ: 23.252 – ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ: 2.189.537

από τα «εμβόλια» COVID που αναφέρθηκαν έως τις 28/08/2021

στο Σύστημα Αναφορών των Παρενεργειών της Ε.Ε.

 

 

CDC: ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ (12 έως 19 ΕΤΩΝ) που κάνουν τα «εμβόλια»-COVID ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ 7,5 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ, 15 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ ΚΑΙ 44 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ από όλα τα συμβατικά εμβόλια τα εγκεκριμένα από την FDA που διατέθηκαν το 2021

του Brian Shilhavy, Editor, Health Impact News, 3 Σεπτεμβρίου 2021

https://vaccineimpact.com/2021/23252-deaths-2189537-injured-following-covid-shots-reported-in-european-unions-database-of-adverse-drug-reactions/

Να υπενθυμίσουμε ότι αυτά τα περιστατικά αφορούν παρενέργειες και θανάτους που έχουν σημειωθεί μετά τον εμβολιασμό και για τα οποία έχει συμπληρωθεί κίτρινη κάρτα. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, παγκοσμίως καταγράφεται το 10% των περιστατικών. Ενώ στην Ελλάδα καταγράφεται το 1% έως 10%. Όσον αφορά την Ελλάδα ο Δ.Κούβελας υποστήριξε πως σύμφωνα με ανακοίνωση καθηγητή έχουν καταγραφεί δύο θάνατοι. 

Με βάση τα παραπάνω, μπορούμε να υπολογίσουμε τους πραγματικούς αριθμούς θανάτων και παρενεργειών από τους εμβολιασθέντες που μας αποκρύπτουν, για ευνόητους λόγους, οι κατά χώρα διαχειριστές του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ;

Εκτιμούμε ότι είναι  ασύλληπτοι κι’ αν θα ανακοινώνονταν θα ανατριχιάζαμε! Κάτι τέτοιο όμως ΔΕΝ συμφέρει στο Σύστημα!

Αντ’ αυτού πληροφορούμεθα από καιρού εις καιρόν, ότι στο τάδε νοσοκομείο βρίσκονται διασωληνωμένοι 10 ασθενείς εκ των οποίων οι εννέα είναι ανεμβολίαστοι ή ότι πέθανε ο τάδε ιερέας που ήταν υπέρμαχος αντιεμβολιαστής!!!

Ενημερώσεις που παραπέμπουν σε χρόνους του αλήστου μνήμης Γκαίμπελς και σε περιόδους ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΩΝ-ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΩΝ καθεστώτων! 

Παρόλα αυτά τον τελευταίο καιρό έχουν σημειωθεί αρκετοί θάνατοι Ελλήνων πολιτών, μετά από εμβολιασμό, για τους οποίους κανονικά θα έπρεπε να είχε δηλωθεί κίτρινη κάρτα, ακόμη και εάν στην συνέχεια αποδειχθεί πως δεν οφείλονται στο εμβόλιο οι θάνατοι τους. 

•«Ο όρος σοβαρή βλάβη ή σοβαρή παρενέργεια δίνεται σε κάθε αναφορά παρενέργειας εάν περιγράφει μια ιατρική κατάσταση η οποία ή οδηγεί σε  θάνατο, ή είναι απειλητική για τη ζωή, ή απαιτεί νοσηλεία σε νοσοκομείο, ή πυροδοτεί μια άλλη ιατρικά σημαντική κατάσταση ή επιμηκύνει μια εν εξελίξει νοσηλεία, ή έχει ως αποτέλεσμα επίμονη ή σημαντική αναπηρία ή ανικανότητα».

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες στις 7 Ιουλίου 2021, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι στις ΗΠΑ έχουν μετανιώσει που έκαναν «εμβόλιο» για την COVID-19, και ζητούν βοήθεια, επειδή το ιατρικό σύστημα τους έχει γυρίσει την πλάτη και αρνείται να θεραπεύσει τις βλάβες που έχουν υποστεί. Βλέπε:

Δεκάδες χιλιάδες θύματα των «εμβολίων» COVID-19 που υπέστησαν βλάβες στις ΗΠΑ ικετεύουν για βοήθεια ενώ η ιατρική κοινότητα τους γυρίζει την πλάτη

Ένας συνδρομητής από το Ηνωμένο Βασίλειο σχολίασε το άρθρο και δήλωσε ότι το ίδιο συνέβαινε και εκεί.

2/. Ο αριθμός των παρενεργειών και των θανάτων από τα 4 «εμβόλια» COVID-19 είναι συναρτημένος με την έναρξη της εφαρμογής τους στον πληθυσμό, δηλαδή με την ημερομηνία που τους χορηγήθηκε άδεια πειραματικής «χρήσης έκτακτης ανάγκης» (EUA) στις ΗΠΑ και αντίστοιχη άδεια πειραματικής «χρήσης υπό όρους» από την EMA στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Συνεπώς, είναι σκόπιμο να έχουμε κατά νου τις ημερομηνίες χορήγησης των σχετικών αδειών EUA.7

 

«ΕΜΒΟΛΙΟ»

ΗΠΑ –FDA

Ε.Ε. – EMA

PFIZER

12 Δεκεμβρίου 2020

21 Δεκεμβρίου 2020

MODERNA

17 Δεκεμβρίου 2020

6 Ιανουαρίου 2021

ASTRA ZENECA

ΠΟΤΕ

1 Φεβρουαρίου 2021

J & J

27 Φεβρουαρίου 2021

11 Μαρτίου 2021

* Βλέπε στην υποσημείωση ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝIΣΕΙΣ

 

3/. O Aυστραλός βουλευτής Craig Kelly (πλέον ανεξάρτητος αν και είχε εκλεγεί με το United Australia Party) αποκάλυψε την απόρρητη λίστα της κυβέρνησης, 73 σελίδων, με όλες τις μέχρι τώρα καταγεγραμμένες παρενέργειες των εμβολίων, προκαλώντας πολιτική αναταραχή σε μία Αυστραλία της οποίας η κυβέρνηση έκρυβε (και αυτή...) επιμελώς το περιεχόμενό της! [daen-report-20210821-vaccine-full-report-adverse-events-and-deaths]

Το μήνυμα αναμετάδωσε και ακόμα ένα μέλος της Βουλής που παρέπεμπε στην Υπηρεσία Θεραπείας (αν και θέλησαν άλλοι μετά να πουν ότι δεν ήταν το αυθεντικό site) αλλά ότι ήταν μια γενική θεώρηση και η υπηρεσία προσπάθησε να το διορθώσει λέγοντας ότι κάνει αναφορά σε παρενέργειες όχι ότι είναι παρενέργειες από τα εμβόλια για τον Covid !!! [https//uap-media.com.au].

Το σημαντικότερο είναι η επίθεση που υπέστη μετά στα συστημικά social media από άλλους βουλευτές, οι οποίοι του ανέφεραν ότι δεν κάνει καλό να τα λέει αυτά γιατί αποτρέπει τον κόσμο να εμβολιαστεί. (ΣΣ: Δεν πρότειναν ως όφειλαν,  να εξετασθούν τα καταγγελλόμενα από τον Craig Kelly!) [Πηγή:hhttps//www.pronews.gr,8 Sept.2021-10.44].

Συγκρίνοντας τις παρενέργειες που αναφέρονται στην λίστα του βουλευτού με τις παρενέργειες που κατεγράφησαν στην υποσ. 7 από συνεργάτη της HealthImpact News  εξάγομεν ανατριχιαστικά συμπεράσματα, τα οποία μας αποκρύπτουν ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις (Διαχειριστές της εξουσίας του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ)…

Εύκολα συμπεραίνουμε και τους λόγους για τους οποίους οι συστημικές κυβερνήσεις αποφεύγουν να ενημερώσουν τους πολίτες για τις παρενέργειες των εμβολίων και «οι νοούντες νοείτωσαν»!!!

4/. Η επαίσχυντη δήλωση ότι «τα οφέλη υπερτερούν των βλαβών» αποτελεί έσχατη διαστροφή της λογικής και κραυγαλέα εκδήλωση κυνικής βαρβαρότητας, γιατί πίσω από τους αφηρημένους αριθμούς υπάρχουν οι ατομικές και οικογενειακές τραγωδίες των συγκεκριμένων ανθρώπων που γίνονται βορά αυτής της ανυπόστατης δήλωσης. Ποιος είναι αυτός που, έχοντας εξουσία ζωής και θανάτου πάνω στους ανθρώπους, μπορεί να τους επιβάλλει τη φρικτή κατάσταση του γνωστού παιδικού (!) άσματος «και τότε ρίξαμε τον κλήρο, να δούμε ποιος θα φαγωθεί», φροντίζοντας πάντοτε να μην υπάρχει το δικό του όνομα στην κληρωτίδα; 

«Τι μπορεί να συμπεράνει κάποιος από τα στοιχεία αυτά; Δεν υπάρχουν προφανώς αξιόπιστα στοιχεία στην Ελλάδα για το θέμα των επιπλοκών των εμβολίων όπως και για τα περισσότερα θέματα. Μας ενδιαφέρουν περισσότερο οι πρόχειρες και άκοπες δηλώσεις στα ΜΜΕ, που απλοποιούν τα πράγματα και δίνουν απόλυτες απαντήσεις. Θεωρούν ίσως οι κρατούντες ότι αν μπουν σε συζητήσεις για τις παρενέργειες των εμβολίων θα φοβίσουν τους υποψήφιους για εμβολιασμό και θα δημιουργήσουν σύγχυση. θεωρούν ότι έχουν να κάνουν με πρόβατα και κατά τα άλλα όσοι σκέπτονται και εκφράζουν κάποιες αντιρρήσεις είναι επικίνδυνοι και πρέπει να συλληφθούν και να τιμωρηθούν. 

Μοιάζουν οι κρατούντες με τους ιατρούς που για να πείσουν κάποιον να χειρουργηθεί αποκρύπτουν τους κινδύνους της επέμβασης και με αισιοδοξία ότι «όλα θα πάνε καλά» του δίνουν να υπογράψει  ένα χαρτί που λέει με ψιλά γράμματα όλες τις πιθανές επιπλοκές. Αν η επιπλοκή συμβεί -και το έζησα στη ΜΕΘ πολλές φορές αυτό- τότε αλλάζοντας τακτική επικαλούνται την υπογραφή του ασθενούς που ήταν ενήμερος για τους κινδύνους που συνδέονταν με την επέμβαση για να αποφύγουν τις όποιες νομικές ευθύνες. Για τις ηθικές ούτε λόγος γιατί χρειάζονται άλλες ευαισθησίες».8

γ. Το πρωτόκολλον του PCR test, που ανεπτύχθη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας/World Health Organization (WHO) για ανίχνευση του COVID-19, στην πραγματικότητα είναι  test για ανίχνευση του chromosome 8, που ευρίσκεται στο DNA όλων των ανθρώπων [ΣΣ: Αφορά κυρίως, στους ημετέρους «ειδικούς και επιστήμονες»]. 

1/. «They Are Blurring The Coronavirus Diagnosis Codes, Because They Get Money For CoVID 19 & Kickbacks For Ventilators. There Is A Total Collusion Going On & It's Not About Saving Lives. They Are Putting People On Ventilators, Which Further Damages The Lungs & Gives The Critically Ill A Death Sentence.» (Dr. Shiva Ayyadurai, YouTube - 11 Απρ 2020).

BOMBSHELL: WHO (World Health Organization): Coronavirus PCR Test Primer Sequence is Found in All Human DNA

[https://pieceofmindful.com/2020/04/06/bombshell-who-coronavirus-pcr-test-primer-sequence-is-found-in-all-human-dna/?fbclid=IwAR2eBfY0hpzBllbxI3tnwRY-vNHHOxicqvY_XpMp642kGjjKBX1GroBzhKo].

2/. Βασικές μοριακές εκτάσεις DNA ή RNA (σημεία εκκινήσεως της συνθέσεως του DNA) και ανιχνευτές (επισημασμένα κομμάτια DNA ή RNA) που χρησιμοποιούνται για να βρουν την συμπληρωματική τους αλληλουχία ή να εντοπίσουν έναν συγκεκριμένο κλώνο/ Primers and probes9

3/.  Το πρωτόκολλο Charité10

«Αυτό το πρωτόκολλο Charité, περιγράφει διαδικασίες για την ανίχνευση του SARS-CoV-211  για δύο στόχους RdRp (IP2 και IP4). Με βάση τις πρώτες ακολουθίες του SARS-CoV-2 που διατέθηκαν στην βάση δεδομένων GISAID στις 11 Ιανουαρίου, 2020, εκκινητές και ανιχνευτές (nCoV_IP2 και nCoV_IP4) σχεδιάστηκαν για να στοχεύουν το RdRp γονίδιο που εκτείνεται 12621-12727 και 14010-14116 (θέσεις σύμφωνα με το SARS-CoV, NC_004718)» [https://www.who.int/docs/default-source/coronaviruse/real-time-rt-pcr-assays-for-the-detection-of-sars-cov-2-institut-pasteur-paris.pdf?sfvrsn=3662fcb6_2].

Ως επιβεβαιωτικό στοιχείο, χρησιμοποιήθηκε ο προσδιορισμός γονιδίου Ε από το πρωτόκολλο Charité" ΕΝΤΟΠΙΣΘΕΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΙΜΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID. ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ "nCoV_IP2-12759Rv CTCCCTTTGTTGTGTTGT 18." [Τα στοιχεία ελήφθησαν από ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ -ΕΘΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΩΝ ΗΠΑ.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/nuccore/NC_000008.11?report=fasta&from=63648346&to=63648363 ].

This was important enough that I wanted to get it out immediately. My research into the NCBI database for nucleotide sequences has lead to a stunning discovery. One of the WHO primer sequences in the PCR test for SARS-CoV-2 is found in all human DNA!

The sequence “CTCCCTTTGTTGTGTTGT” is an 18-character primer sequence found in the WHO coronavirus PCR testing protocol document. The primer sequences are what get amplified by the PCR process in order to be detected and designated a “positive” test result. It just so happens this exact same 18-character sequence, verbatim, is also found on Homo sapiens chromosome 8! As far as I can tell, this means that the WHO test kits should find a positive result in all humans. Can anyone explain this otherwise?

I really cannot overstate the significance of this finding. At minimum, it should have a notable impact on test results.

Homo sapiens (ΣΣ: Human beings/ανθρώπινα όντα) chromosome 8, GRCh38.p12 Primary Assembly Sequence ID: NC_000008.11 Length: 145138636.Range 1: 63648346 to 63648363 is “CTCCCTTTGTTGTGTTGT”

Update: After some effort, I have finally discovered a way to display proof (beyond my screenshots) that human chromosome 8 has this exact same 18-character sequence. Please try the link below. The sequence is shown at the bottom of the page.

4/. Το PCR Test για τον COVID-19, ανιχνεύει DNA που βρίσκεται σε όλους τους ανθρώπους!!!!!12

Amandha Dawn Vollmer, holds a degree of Doctor of Naturopathic Medicine from the Canadian College of Naturopathic Medicine in Toronto and a Bachelor of Science in Agricultural Biotechnology.

She has discovered that the test for COVID-19  is not actually testing for COVID-19. The test itself is a polymerase chain reaction (PCR) test that is looking for DNA particles. She discovered that the PCR test protocol developed by the World Health Organization (WHO) to detect COVID-19 is actually testing for chromosome 8, which is present in everyone. That is correct. One of the primer sequences in the PCR test for SARS-CoV-2 that is used by the WHO is found in all human DNA. Essentially, we are the virus.

The COVID-19 test is done using reagents to extract a sample of RNA. An enzyme called reverse transcriptase converts the RNA to a complementary sequence of DNA. That DNA (called a primer) is replicated (amplified) many times over so the particular targeted DNA sequence in it can be detected. The more stages of replication the more likely the targeted sequence will be detected.

Sometimes chromosome 8 (a.k.a. COVID-19) is detected and other times it is not detected by the PCR test.

The reason it is not always detected is because the PCR test sample (primer) must be amplified. And if the primer is not amplified enough, the DNA sequence will not be identifiable. And that is the scam. If the is amplified enough, what has been identified as the COVID-19 virus (a.k.a. chromosome 8) will always be detected. It is the cut-off point for the number of amplifications that determines a positive or a negative result. Now you know why there is an 80% false-positive test result for COVID-19 and why so many people who test positive for COVID-19 are described as asymptomatic. They do not have COVID-19. They have what everyone has, chromosome 8.

ctccctttgttgtgttgt = The DNA sequence for the PCR test for COVID-19.

ctccctttgttgtgttgt = Chromosome 8, which is present in all homo sapiens.

WHO COVID-19 DNA Sequence for The PCR Test

DNA Sequence for Chromosome 8

The W.H.O PCR Test Coronavirus Primer Sequence is Found in All Human DNA (Chromosome 8)

Bombshell Evidence that COVID RT-PCR Tests for Chromosome 8 Human DNA Primary Assembly

5/. How the Scam Works (Πως λειτουργεί η ΑΠΑΤΗ)

The state can target anyone with this PCR test. All they need to do is replicate (a.k.a. amplify) the DNA in the primer over and over again until they get a positive result. According to the Centre for Evidence-Based Medicine, “[t]he higher the viral concentration the lower amplification cycles are necessary.” Whether a person tests positive is just a function of how much of the test subject’s chromosome 8 DNA is found in the primer sample factored against the number of times it is amplified.

Each time the DNA in the sample is amplified it doubles the number of molecules. The doubling is exponential after each cycle of amplification. But the number of cycles can vary from laboratory to laboratory. The probability of testing positive increases as a function of the number of cycles. The cycles for a COVID-19 test typically range from 20 to 30 cycles. The number of cycles is completely arbitrary.

If there is enough then the person will test positive according to the number of times it is amplified per the protocol. The testing protocol for the number of times a primer is amplified is arbitrarily set and it can be arbitrarily reset depending on the needs of the state.  What a racket! (Τι απάτη!) [August 29, 2020 by Edward Hendrie].

 6/. Λοιπές επιστημονικές πληροφορίες επί του θέματος:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/nuccore/NC_000008.11?report=fasta&from=63648346&to=63648363

· Homo sapiens chromosome 8, GRCh38.p13 Primary Assembly

· NCBI Reference Sequence: NC_000008.11

· GenBank Graphics

·>NC_000008.11:63648346-63648363 Homo sapiens chromosome 8, GRCh38.p13 Primary Assembly CTCCCTTTGTTGTGTTGT.

Πως αιτιολογείται επιστημονικώς η κυκλοφορία διαφόρων πρωτοκόλλων RT-PCR, με αποτέλεσμα να διατίθεται στο εμπόριο πληθώρα εμπορικών εργαστηριακών συλλογών (kits) για την ανίχνευση του γενετικού υλικού του ιού; Το πρωτόκολλον δεν θα έπρεπε να είναι ενιαίον; Εάν όχι διατί;

Μήπως ο αθέμιτος εν πολλοίς ανταγωνισμός των Εταιρειών, για μια τέτοια ειδική και κερδοφόρα διαδικασία, αποβαίνει σε βάρος της επιστημονικής σκοπιμότητος; Πως είναι δυνατόν να λαμβάνουν πιστοποίηση όλα τα εργαστήρια που χρησιμοποιούν διαφορετικά πρωτόκολλα; Ποιος εγγυάται την αξιοπιστία των εργαστηρίων στην διενέργεια των μοριακών ελέγχων;

δ. Η αποτελεσματικότητα της φυσικής Ανοσίας απέναντι στον COVID-19, είναι ασυγκρίτως μεγαλύτερη σε σχέση με την όποια ανοσία παρέχει το εμβόλιο.

Μια πρόσφατη μελέτη του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ αποκαλύπτει ότι η φυσική ανοσία είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο αποτελεσματική απέναντι στον COVID-19 από την όποια ανοσία παρέχει το εμβόλιο. Η μελέτη έδειξε ότι τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί έχουν 27 φορές περισσότερες πιθανότητες να μολυνθούν από τον κορωνοϊό και να αναπτύξουν συμπτώματα από τα άτομα που έχουν αναπτύξει φυσική ανοσία.

Σύμφωνα με τον επιδημιολόγο της ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ Martin Kulldorff αυτό αποδεικνύει ότι τα διαβόητα πιστοποιητικά εμβολιασμού είναι στην ουσία αντιεπιστημονικά όπως επίσης και μεροληπτικά.[ Pronews, 06/09/2021 - 19:36]. 

ICYMI - Harvard Study: Natural Immunity 27% More Effective Against Delta Variant Than Vaccines -

«Η απλή νόσηση από τον  COVID-19 προσφέρει καλύτερη ανοσία από το εμβόλιο. Κατ΄αυτόν τον τρόπο οι υποχρεωτικότητα των εμβολίων και τα πιστοποιητικά είναι όχι μόνο επιστημονικά ανόητη είναι και μεροληπτική όπως και ανήθικη», έγραψε ο Kulldorff για να συμπληρώσει:

«Στο Ισραήλ οι εμβολισμένοι είχαν 27 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο να αναπτύξουν σοβαρά συμπτώματα κορωνοϊού σε σχέση με όσους είχαν αναπτύξει φυσικά ανοσία από προηγούμενη ασθένειά τους με τον COVID-19».

Harvard Study: Natural Immunity 27% More Effective Against Delta Variant Than Vaccines

CAMBRIDGE, MA – A recently published Harvard study has found that natural immunity is, in fact, more effective against COVID-19 delta variant than a vaccine. The study…(paine.tv)

                                                                                                   

Συνεχίζεται

 



2 Συνέντευξη του δικηγόρου Δήμου Θανάσουλα για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στο ραδιοφωνικό σταθμό Star Κεντρικής Ελλάδος.

5 ΟΜΑΔΑ Α:

1. Δρ. Aθανασίου Καλογερίδη, Μοριακού Βιολόγου – Γενετιστή B. Sc M. Sc. Ph. D – D. Sc  Τμήμα Βιολογίας, Τομέας Γενετικής, Ανάπτυξης και Μοριακής Βιολογίας- Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

2. Δρ Ιωάννη Γιαννιού, Καθηγητή Γονιδιακής Ιατρικής και Υγείας, Προέδρου της Ελληνικής και Διεθνούς  Εταιρείας Γονιδιωματικής και Μοριακής Ιατρικής και Έρευνας, Προέδρου του Μεταπτυχιακού Τμήματος γονιδιακής Ιατρικής-Πανεπιστήμιο Νότιας Ουαλίας.

3.  Μαριάνθης Ευαγγέλου, Βιοχημικού Μ. Sc Βιοχημείας.

4. Ελένης Κοροξενίδου, B.Sc., M. Phil Μοριακής Τοξικολόγου, Ινστιτούτο Καρολίνσκα, Σουηδία.

5. Αικατερίνης Ρούπτσιου, Βιολόγου MSc Βιοχημείας Ph.D Υποψήφιας Ερευνήτριας, Τμήμα  Χημικών Μηχανικών – Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο  Θεσσαλονίκης.

ΟΜΑΔΑ Β:

1. Παναγιώτη Παπαγιαννάκη, Ιατρού – Γαστρεντερολόγου.

2. Μαρίας Τραχανά, Ιατρού – Καθηγήτριας Παιδιατρικής.

3. Γεωργίου Αηδονίδη, Ιατρού – Καρδιολόγου.

4. Γεωργίου Σύρπη, Ιατρού – Ψυχίατρου.

5. Αικατερίνης Τσακμάκη, Γενικού Ιατρού.

6. Παναγιώτη Παπαπρεπώνη, Τεχνολόγου Ιατρικών Εργαστηρίων.

Γ: Δημητρίου Ποντίκα, Iδιοκτήτη Βιοτεχνολογικού Εργαστηρίου.

7 ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝIΣΕΙΣ (Για τα στοιχεία μέχρι τις 3 Ιουλίου 2021 και κατ’ακολουθίαν για τα μεταγενέστερα): Συνεργάτης της HealthImpactNews με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία στη στατιστική ανάλυση ανέλαβε εθελοντικά και ανιδιοτελώς, να καταγράφει και να επεξεργάζεται τις αναφορές των παρενεργειών για καθένα από τα 4 πειραματικά «εμβόλια» που χορηγούνται στην Ευρώπη.

•Στους πίνακες που ακολουθούν υπάρχει ασυμφωνία ανάμεσα στον συνολικό αριθμό των παρενεργειών και στον αριθμό τους που προκύπτει από την παράθεση των παρενεργειών και των θανάτων κατά όργανα ή συστήματα.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί εμβολιασθέντες παρουσίασαν περισσότερες από μία παρενέργειες οι οποίες καταγράφονται στα αντίστοιχα όργανα ή συστήματα, για λόγους μελέτης των παρενεργειών. Για παράδειγμα, εάν κάποιος εμφανίσει 3 παρενέργειες, αυτές καταγράφονται σε τρία διαφορετικά πεδία του πίνακα των παρενεργειών, αλλά δεν προσμετρώνται τρεις φορές στο συνολικό αριθμό των παρενεργειών.

•Το ίδιο συμβαίνει και με τον αριθμό των θανάτων: ορισμένοι θάνατοι οφείλονται στη συνέργεια πολλών αιτιών που θίγουν διάφορα όργανα και, συνεπώς, καταγράφονται στα αντίστοιχα πεδία για λόγους μελέτης, αλλά δεν προσμετρώνται στο συνολικό αριθμό των θανάτων.

Σύνολο παρενεργειών στα πειραματικά «εμβόλια»

Συνολικές παρενέργειες του πειραματικού «εμβολίου» της Pfizer 

Tozinameran  (κωδικός  BNT162b2 , Comirnaty):

Θάνατοι: 8.426 – Παρενέργειες:   632.623 μέχρι τις 03.07.2021

173.572 Γενικές διαταραχές - συμβάματα τόπου χορήγησης, περ.2.510 θάνατοι

114.125 Διαταραχές του νευρικού συστήματος, περ. 902 θάνατοι

88.638 Μυοσκελετικού συστήματος και συνδετικού ιστού, περ. 103 θάνατοι

57.599 Διαταραχές του γαστρεντερικού συστήματος, περ. 388 θάνατοι

30.404 Διαταραχές δέρματος και υποδόριου ιστού , περ.79 θάνατοι

27.121 Αναπνευστικού συστήματος, θώρακα, μεσοθωρακίου, περ.989 θάνατοι

19.780 Λοιμώξεις και παρασιτώσεις , περ.834 θάνατοι

17.754 Διαταραχές αιμοποιητικού και λεμφικού συστήματος, περ.99 θάνατοι

17.231 Αγγειακές διαταραχές, περ.332 θάνατοι

15.281 Ερευνώμενες , περ.296 θάνατοι

14.858 Καρδιακές διαταραχές, περ.1.165 θάνατοι

11.148 Ψυχιατρικές διαταραχές, περ.117 θάνατοι

9.319 Οφθαλμικές διαταραχές, περ.19 θάνατοι

7.951 Ωτός και λαβυρίνθου, περ. 5 θάνατοι

7.204 Κακώσεις, δηλητηριάσεις, επιπλοκές, περ.124 θάνατοι

6.948 Διαταραχές ανοσοποιητικού συστήματος, περ.42 θάνατοι

4.721 Διαταραχές μεταβολισμού και θρέψης, περ. 164 θάνατοι

3.597 Διαταραχές Αναπαραγωγικού συστήματος και του μαστού, περ.2 θάνατοι

2.005 Διαταραχές νεφρών και ουροφόρων οδών, περ. 132 θάνατοι

979 Λόγω επιβαρυμένων κοινωνικές συνθήκων, περ. 12 θάνατοι

558 Μη προσδιοριζόμενες διαταραχές, περ. 33 θάνατοι

478 Εγκυμοσύνης, λοχείας και περιγεννητικής περιόδου,περ. 18 θάνατοι

392 Επιπλοκές σε χειρουργικές και ιατρικές διαδικασίες, περ. 21 θάνατοι

386 Νεοπλάσματα καλοήθη, κακοήθη και μη καθορισμένα (περιλαμβάνονται. Κύστεις και πολύποδες), πυροδότηση ή επιδείνωση, περ. 26 θάνατοι

324 Διαταραχές ενδοκρινικού συστήματος, περ. 2 θάνατοι

126 Συγγενείς, οικογενείς και γενετικές διαταραχές, περ. 12 θάνατοι

124 Διαταραχές λόγω προβληματικών προϊόντων

Συνολικές παρενέργειες του πειραματικού «εμβολίου» Moderna mRNA-1273 ( CX-024414) της Moderna: Θάνατοι: 4.605 –Παρενέργειες: 157.802 παρενέργειες έως τις 3/7/2021

42.716 Γενικές διαταραχές και του τόπου χορήγησης, περ.1.928 θάνατοι

28.239 Διαταραχές νευρικού συστήματος, περ. 465 θάνατοι

19.416 Μυοσκελετικού συστήματος και συνδετικού ιστού, περ. 88 θάνατοι

13.626 Διαταραχές γαστρεντερικού συστήματος , περ. 161 θάνατοι

8.400 Δέρματος και του υποδόριου ιστού , περ. 32 θάνατοι

7.268 Αναπνευστικού συστήματος, θώρακα, μεσοθωρακίου , περ. 438 θάνατοι

4.793 Λοιμώξεις και παρασιτώσεις, περ. 259 θάνατοι

4.491 Καρδιακές διαταραχές, περ. 503 θάνατοι

4.602 Αγγειακές διαταραχές , περ. 160 θάνατοι

3.378 Κακώσεις, δηλητηριάσεις, επιπλοκές , περ. 92 θάνατοι

3.359 Ερευνώμενες, περ. 93 θάνατοι

3.193 Ψυχιατρικές διαταραχές, περ. 75 θάνατοι

2.890 Διαταραχές αιμοποιητικού και λεμφικού συστήματος, περ. 35 θάνατοι

2.498 Οφθαλμικές διαταραχές , περ. 9 θάνατοι

1.972 Διαταραχές του ωτός και λαβύρινθου

1.616 Διαταραχές μεταβολισμού και θρέψης, περ. 94 θάνατοι

1.349 Διαταραχές ανοσοποιητικού συστήματος, περ. 5 θάνατοι

1.061 Νεφρών και ουροφόρων οδών , περ. 66 θάνατοι

723 Αναπαραγωγικού συστήματος και του μαστού , περ. 2 θάνατος

690 Λόγω επιβαρυμένων κοινωνικές συνθηκών, περ. 16 θάνατοι

540 Λόγω χειρουργικές και ιατρικών επιπλοκών , περ. 42 θάνατοι

338 Εγκυμοσύνης, λοχείας και περιγεννητικής περιόδου, περ. 2 θάνατοι

269 Διαταραχές μη προσδιοριζόμενες, περ. 17 θάνατοι

175 Νεοπλάσματα καλοήθη, κακοήθη και μη καθορισμένα (περιλαμβάνονται. Κύστεις και πολύποδες) πυροδότηση ή επιδείνωση, περ. 18 θάνατοι

110 Διαταραχές ενδοκρινικού συστήματος , περ. 1 θάνατος

66 Συγγενείς, οικογενείς και γενετικές διαταραχές, περ. 4 θάνατοι

24 Διαταραχές λόγω προβληματικών προϊόντων

Συνολικές παρενέργειες του πειραματικού «εμβολίου» τηςOxford / AstraZeneca - AZD1222 / VAXZEVRIA (CHADOX1 NCOV-19)  

Θάνατοι: 3.871 – Παρενέργειες: 852.616 έως τις 3/7/2021

227.408 Γενικές διαταραχές, συμβάματα στον τόπο χορήγησης , περ. 1.009 θάνατοι

180.575 Διαταραχές νευρικού συστήματος , περ. 612 θάνατοι

131.547 Μυοσκελετικού συστήματος και συνδετικού ιστού , περ. 50 θάνατοι

86.515 Διαταραχές του γαστρεντερικού συστήματος, περ. 184 θάνατοι

39.173 Διαταραχές δέρματος και υποδόριου ιστού , περ. 25 θάνατοι

28.994 αναπνευστικού συστήματος, θώρακα, μεσοθωρακίου , περ. 447 θάνατοι

19.508 Λοιμώξεις και παρασιτώσεις , περ. 247 θάνατοι

19.209 Αγγειακές διαταραχές , περ. 283 θάνατοι

18.352 Ερευνώμενες, περ. 88 θάνατοι

16.000 Ψυχιατρικές διαταραχές , περ. 33 θάνατοι

14.641 Οφθαλμικές διαταραχές, περ. 15 θάνατοι

13.336 Καρδιακές διαταραχές, περ. 454 θάνατοι

10.315 Μεταβολισμού και θρέψης , περ. 50 θάνατοι

9.950 Διαταραχές αιμοποιητικού και λεμφικού συστήματος , περ. 160 θάνατοι

9.712 Διαταραχές του αυτιού και του λαβύρινθου

8.912 Κακώσεις, δηλητηριάσεις και επιπλοκές , περ. 94 θάνατοι

8.593 Διαταραχές αναπαραγωγικού συστήματος και μαστού

3.359 Διαταραχές ανοσοποιητικού συστήματος , περ. 14 θάνατοι

3.045 Νεφρών και ουροφόρων οδών , περ. 33 θάνατοι

754 Χειρουργικές και ιατρικές επιπλοκές, περ. 16 θάνατοι

607 Διαταραχές μη-προσδιοριζόμενες, περ. 32 θάνατοι

379 Νεοπλάσματα καλοήθη, κακοήθη και μη καθορισμένα (περιλαμβάνονται. Κύστεις και πολύποδες), πυροδότηση ή επιδείνωση, περ. 9 θάνατοι

355 Διαταραχές του ενδοκρινικού συστήματος, περ. 3 θάνατοι

279 Διαταραχές Εγκυμοσύνης, λοχείας και περιγεννητικές, περ. 5 θάνατοι

115 Συγγενείς, οικογενείς και γενετικές διαταραχές, περ. 3 θάνατοι

117 Διαταραχές λόγω προβληματικών προϊόντων

Παρενέργειες από το πειραματικό «εμβόλιο» της Johnson&Johnson COVID-19 JANSSEN (AD26.COV2.S):

Θάνατοι: 601 – Παρενέργειες: 44.486 έως τις 03/07/2021

11.832 Γενικές διαταραχές και συμβάματα στον τόπο χορήγησης , περ. 150 θάνατοι

9.547 Διαταραχές νευρικού συστήματος , περ. 76 θάνατοι

7.687 Μυοσκελετικού συστήματος και συνδετικού ιστού, περ. 17 θάνατοι

4.283 Διαταραχές γαστρεντερικού συστήματος, περ. 25 θάνατοι

2.420 Ερευνώμενες, περ. 39 θάνατοι

1.523 Αγγειακές διαταραχές , περ. 65 θάνατοι

1.453 Διαταραχές αναπνευστικού, θώρακα και μεσοθωρακίου , περ. 47 θάνατοι

1.125 του δέρματος και του υποδόριου ιστού , περ. 2 θάνατοι

659 Καρδιακές διαταραχές, περ. 73 θάνατοι

598 Λοιμώξεις και παρασιτώσεις , περ. 16 θάνατοι

518 Οφθαλμικές διαταραχές, περ. 3 θάνατοι

459 Ψυχιατρικές διαταραχές, περ. 5 θάνατοι

405 Διαταραχές αιμοποιητικού και λεμφικού συστήματος, περ. 18 θάνατοι

413 Τραυματισμοί, δηλητηρίαση, επιπλοκές, περ. 8 θάνατοι

393 Επιπλοκές σε χειρουργικές και ιατρικές διαδικασίες, περ. 27 θάνατοι

250 Διαταραχές αυτιού και λαβύρινθου

225 Μεταβολισμού και θρέψης, περ. 11 θάνατοι

166 Διαταραχές αναπαραγωγικού συστήματος και μαστού, περ. 1 θάνατος

161 Διαταραχές του ανοσοποιητικού συστήματος , περ. 1 θάνατος

150 Νεφρών και ουροφόρων οδών, περ. 8 θάνατοι

91 Λόγω επιβαρυμένων κοινωνική συνθηκών, περ. 3 θάνατοι

58 Διαταραχές μη προσδιοριζόμενοι, περ. 4 θάνατοι

18 Νεοπλάσματα καλοήθη, κακοήθη και μη-καθορισμένα (συμπεριλαμβανομένων κύστεων και πολύποδων) πυροδότηση ή επιδείνωση

16 Συγγενείς, οικογενειακές και γενετικές διαταραχές

15 Διαταραχές Εγκυμοσύνης, λοχείας και περιγεννητικές, περ. 1 θάνατος

10 Διαταραχές ενδοκρινικού συστήματος, περ. 1 θάνατος

11 Διαταραχές λόγω προβληματικών προϊόντων

8 ΕΜΒΟΛΙΑ-ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, Zougla ..., https://www.zougla.gr › article, επιλογή-επιμέλεια κειμένου : Κλεάνθης Γρίβας, 10 Ιουλίου 2021. 

9 Difference Between Probe and Primer

Key Difference – Probe vs Primer

The molecular probe is a small DNA or RNA fragment that recognizes the complementary sequences in DNA or RNA and allows identification of the target sequence.

Primer is a small stretch of DNA or RNA which serves as a starting point for DNA synthesis. RNA πολυμεράσηRNAP ή RNApol) είναι ένα ένζυμο που είναι υπεύθυνο για την μεταγραφή μιας ακολουθίας DNA ;h RNA σε RNA. Στην βιολογία, το RNAP είναι υπεύθυνο για την δημιουργία αλυσίδων RNA από τα γονίδια του DNA. Τα ένζυμα της RNA πολυμεράσης είναι απαραίτητα για την ζωή και απαντώνται σε όλους τους οργανισμούς. Σε χημικούς όρους, η RNAP είναι μία νουκλεοτιδική τρανφεράση που πολυμερίζει τα ριβονουκλεοτίδια στο (3') άκρο τους μεταγραφέντος RNA).

Primers and probes hybridize with the complementary nucleotides of the template DNA or the target DNA. However, the key difference between probe and primer is that primers are necessary for DNA replication while probes are necessary for detection of specific sequences in the sample DNA.

Summary – Probe vs Primer

Probe is a small fragment of DNA or RNA sequence that can be hybridized with complementary nucleotides to detect a target sequence in the sample. Probes are labeled radioactively, immunologically or fluorescently to see the presence of target sequence.

Το Probe  στην μοριακή γενετική, είναι ένας ανιχνευτής, ένα επισημασμένο κομμάτι DNA ή RNA που χρησιμοποιείται για να βρει την συμπληρωματική του αλληλουχία ή να εντοπίσει έναν συγκεκριμένο κλώνο.

Primer is a very small DNA or RNA fragment that act as the starting point for in vitro DNA amplification. DNA polymerase identifies 3’ OH group primer and initiates the building of new strand complementary to the template. Probes and primers work similarly by hybridizing with complementary nucleotides. Thus, the key difference between probe and primer is their prime function.

Το Primer  είναι ένα μόριο, το οποίο μπορεί να είναι ένα μικρό πολυμερές, το οποίο ξεκινά την σύνθεση μιας μεγαλύτερης δομής (εκκινητής). Στην γενετική, είναι ένα τμήμα DNA ή RNA που είναι συμπληρωματικό μιας δεδομένης αλληλουχίας DNA και το οποίο απαιτείται για την έναρξη της αντιγραφής με DNA πολυμεράση [https://www. difference between. com/difference-between-probe-and-vs-primer/].

10 Charité Research Organisation is a Contract Research Organisation focused on helping its clients move development projects from First Time In Human to Proof of Concept as quickly and efficiently as possible. Based in Berlin, at the very heart of Europe, CRO was founded in collaboration with Charité - Universitätsmedizin Berlin.

11 SARS-CoV-2 είναι το επίσημο όνομα του νέου κορωνοϊού, ενώ COVID-19 ονομάζεται η νόσος την οποία προκαλεί ο ιός αυτός.

12 Health & Money News, August 30, 2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου