Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

 ΛΟΓΩ ΜΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΩ ΔΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ (ΝΕΟ-ΔΙΟΚΛΗΤΙΑΝΩΝ)

ΜΕΡΟΣ 3ον

 

 

3. ΒΑΣΙΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΙ Ή ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ (Συνέχεια 2ου Μέρους)

ια. Μαρτυρίες επιστημόνων για τους εμβολιασμένους και την σχέση του εμβολίου κατά του Κορωναϊού με την τεχνολογία 5G.

1/. Βρετανία: Εμβολιασμένοι το 75,5% των θανάτων με κορωνοϊό! -   (Κ. Αρβανίτης: Κίνδυνος διότι βλάπτουν τα εμβόλια)

Ο διδάκτωρ Καρδιολογίας Κ. Αρβανίτης εξηγεί τα δεδομένα:

α/. Προβληματισμό προκαλούν τα στοιχεία που έχει δημοσιεύσει η βρετανική κυβέρνηση και αναφέρονται στους θανάτους με κορωνοϊό στην χώρα, καθώς το 75,5% των θανάτων είναι εμβολιασμένοι, το 69% μάλιστα με δύο δόσεις. 

Τα δεδομένα τα αναλύει ο διδάκτωρ Καρδιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κωνσταντίνος Αρβανίτης, ο οποίος προειδοποιεί πως «αν όσο επεκτείνεται μία νέα μετάλλαξη, επιδεινώνονται οι δείκτες ενός εμβολίου, αυτό θέτει την υποψία ότι θα φτάσει κάποια στιγμή  που η αναλογία των εμβολιασμένων ανάμεσα σε νοσούντες, σε νοσηλευόμενος και σε θανόντες, όχι απλά θα εξισωθεί, αλλά θα είναι και υψηλότερη από την αναλογία τους στον γενικό πληθυσμό, πράγμα που θα σημάνει ότι όχι μόνο δεν προφυλάσσουν, αλλά βλάπτουν κιόλας (προφανώς λόγω του ήδη διαπιστωμένου φαινόμενου της ADE νόσησης, που είναι ιδιαίτερα έντονο απέναντι στην Δέλτα)».

β/. Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην ανάρτηση του ο Κ. Αρβανίτης:

«ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΝΟΣΗΣΕΙΣ CΟVID : ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ 62% - ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ 38%.

ΘΑΝΑΤΟΙ COVID: ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ 75,5% - ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ 24,5%

Το τελευταίο 2μηνο, Ιουλίου-Αυγούστου, μετά την απόλυτη επικράτηση της μετάλλαξης Δέλτα, επιδεινώθηκαν πολύ τα δεδομένα για τους εμβολιασμένους στην Αγγλία.

Εχω κάνει αρκετές δημοσιεύσεις πάνω στην κατάσταση που μας μεταδίδει η Αγγλία, μέσω του επίσημου κρατικού οργανισμού PUBLIC HEALTH ENGLAND, που εκδίδει ένα νέο δελτίο κάθε 2 βδομάδες περίπου.

Στο τελευταίο δελτίο, που αφορά τις 2 βδομάδες, από 15-29 Αυγούστου, τα πράγματα έχουν ως εξής:

1//. Από τους νοσήσαντες, το 62% ήταν εμβολιασμένοι (το 42% μάλιστα με 2 δόσεις) και μόνο το 38% ανεμβολίαστοι.

2//. Από τις εισαγωγές σε νοσοκομείο, το 52% ήταν εμβολιασμένοι (το 45% με 2 δόσεις) και το 48% ανεμβολίαστοι.

3//. Στους θανάτους όμως, οι εμβολιασμένοι κατέχουν πια ένα θλιβερό ρεκόρ. Το 74,5% είναι εμβολιασμένοι (το 69% μάλιστα με 2 δόσεις) και μόνο το 24,5% των θανάτων αφορούν ανεμβολίαστους!!

γ/. Σταδιακή επιδείνωση της θέσεως των εμβολιασμένων.

Επειδή η απλή καταγραφή της πιο πρόσφατης κατάστασης δεν αποδίδει όλη την εικόνα, θα κάνω μια παρουσίαση της κατάστασης, όπως αυτή εξελίχθηκε το τελευταίο 2μηνο και συγκεκριμένα από 4 Ιουλίου ως 29 Αυγούστου, για να γίνει φανερή η εξελικτική τάση που υπάρχει, όπως αυτή αντικατοπτρίζεται στα 5 τελευταία δελτία του PUBLIC HEALTH ENGLAND, (από το δελτίο 18 ως και το δελτίο 22)».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Όποιος θελήσει να επαληθεύσει τα νούμερα που δίνονται, πρέπει να προσέξει ένα λεπτό σημείο: τα δελτία αυτά περιέχουν ΑΘΡΟΙΣΤΙΚΑ όλα τα νούμερα, από 1 Φεβρουαρίου, ως την ημέρα έκδοσης τους. Οπότε, δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις αυτούσια, όπως δημοσιεύονται. Για να βρεις τι έγινε κατά τις 2 βδομάδες που μεσολαβούν από κάθε δελτίο ως το επόμενο δελτίο, πρέπει από τα δεδομένα του τελευταίου να ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ τα δεδομένα του προηγούμενου, (αφού σε κάθε νέο δελτίο που βγαίνει εμπεριέχεται και το προηγούμενο).

Τα τέσσερα τελευταία 14ήμερα που δημοσιεύτηκαν στοιχεία, είναι:

1//.  6-19 ΙΟΥΛΙΟΥ (δεδομένα δελτίου 19 μείον δελτίου 18)

2//. 20 ΙΟΥΛΙΟΥ - 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (δεδομένα δελτίου 20 μείον δελτίου 19)

3//. 3 - 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (δεδομένα δελτίου 21 μείον δελτίου 20)

4//. 16 - 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  (δεδομένα δελτίου 22 μείον δελτίου 21)

Για να μην γεμίσω το κείμενο με άπειρα νούμερα, προτίμησα να τα κάνω γραφικές παραστάσεις, για να έχει κανείς καλύτερη εποπτική εικόνα της τάσης που παρατηρείται, από την επικράτηση της Δέλτα και μετά.

Χάριν πληρότητας, πάνω στις γραφικές παραστάσεις, έβαλα ΚΑΙ τα νούμερα.

δ/. Διαγράμματα.

Σε κάθε διάγραμμα που προβάλλεται παρακάτω, φαίνεται η τάση των εμβολιασμένων (μπλε χρώμα) και των ανεμβολίαστων (πορτοκαλί χρώμα) κατά τα 4 τελευταία 14ήμερα.

Βλέπουμε ότι οι εμβολιασμένοι από 14ήμερο σε 14ήμερο συνεχώς επιδεινώνονται ραγδαία, σε όλες τις παραμέτρους.

Έχω περιλάβει το σύνολο των εμβολιασμένων, είτε με μία, είτε με δύο δόσεις. Αλλά ακόμη και αν βάζαμε μόνο εκείνους με τις δύο δόσεις, πάλι θα βλέπαμε συνεχώς να επιδεινώνονται, τόσο σε νοσήσεις, όσο και σε νοσηλείες και σε θανάτους.

Παρατήρηση.

Κάποιοι θα πουν ότι στην Αγγλία οι εμβολιασμένοι είναι πολύ περισσότεροι από τους ανεμβολίαστους και για αυτό δικαιολογείται να είναι περισσότεροι στις νοσήσεις, άρα και στις νοσηλείες και στους θανάτους!

Αυτό δείχνει να έχει μία κάποια βάση. Για αυτό θα το εξετάσουμε λεπτομερώς, αμέσως.

Φυσικά, εννοείται ότι για να έχουμε αντικειμενική εικόνα, θα πρέπει να ξέρουμε και το ποσοστό των εμβολιασμένων, στον γενικό πληθυσμό της Αγγλίας.

Γιατί αυτό;

1//. Γιατί αν η αναλογία εμβολιασμένων/ανεμβολίαστων ανάμεσα στους νοσήσαντες είναι όση και στον γενικό πληθυσμό, αυτό σημαίνει ότι ο εμβολιασμός δεν βοηθάει να μην νοσήσεις. Αν βοηθούσε το εμβόλιο, τότε περιμένεις ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ποσοστό εμβολιασμένων ανάμεσα στους νοσούντες από Covid.

2//. Εάν η αναλογία εμβολιασμένων/ανεμβολίαστων ανάμεσα στους νεκρούς είναι όση και στον γενικό πληθυσμό, αυτό σημαίνει ότι ο εμβολιασμός δεν βοηθάει να μην πεθάνεις.

Αν βοηθούσε το εμβόλιο, τότε να περίμενες ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ποσοστό εμβολιασμένων ανάμεσα στους νεκρούς από Covid.

Όπως είναι ευνόητο όμως, αυτό που μετράει δεν είναι το ποσοστό εμβολιασμένων σήμερα, αλλά το ποσοστό εμβολιασμένων σε κάθε ένα από αυτά τα 14ήμερα. Χάριν απλότητας, σαν μέσο όρο 14ημέρου θα πάρω τον αριθμό εμβολιασμένων την μεσαία ημέρα του κάθε 14ήμερου. (Κανονικά πρέπει να πάρει κανείς κάθε μία μέρα του 14ήμερου και να βγάλει μέσον όρο, αλλά επειδή ο ρυθμός εμβολιασμού είναι περίπου σταθερός, στο ίδιο αποτέλεσμα θα βρεθούμε, με πολύ μεγάλη προσέγγιση, αν πάρουμε σαν μέσο όρο την τιμή της 7ης μέρας του κάθε 14ήμερου.)

Αυτά δίνονται στο τελευταίο διάγραμμα με παραστατικό τρόπο. (Τα στοιχεία είναι παρμένα από to "Our World In Data".)

Βλέπουμε ότι μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα (4 Ιουλίου ως 29 Αυγούστου) οι εμβολιασμένοι αυξήθηκαν μεν, αλλά πολύ λίγο, μόλις 2,6% και φυσικά ακριβώς τόσο μειώθηκαν οι ανεμβολίαστοι.

Τόσο μικρές μεταβολές ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ για να δικαιολογήσουν την ραγδαία επιδείνωση ΟΛΩΝ των δεικτών που έδειξαν οι εμβολιασμένοι σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Ετσι, στο σύνολο των εμβολιασμένων, όλοι οι δείκτες παρουσιάζουν την εξής πορεία, από 4 Ιουλίου ως 29 Αυγούστου:

ΝΟΣΗΣΑΝΤΕΣ: + 14%   (από 48% σε 62%)

ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ:  + 12%   (από 39% σε 51%)

ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ:  + 9%   (από 43% σε 52%)

ΘΑΝΑΤΟΙ:  + 13%   (από 63% σε 76%)

Όλα αυτά συνέβησαν, ενώ το ποσοστό τους στον γενικό πληθυσμό όπως είπαμε αυξήθηκε κατά μόλις 2,6%, γεγονός που δεν αρκεί για να δικαιολογήσει τέτοιες αυξήσεις, εννοείται.

Έστω και αν πάρουμε μόνο τους εμβολιασμένους με 2 δόσεις, από 6 Ιουλίου ως 29 Αυγούστου,  (που πολλοί βάσιζαν σε αυτούς τις ελπίδες τους για ανάδειξη "προστασίας"), επίσης όλοι οι δείκτες τους τραβούν την ανηφόρα.  

Συγκεκριμένα έχουν: 

ΝΟΣΗΣΑΝΤΕΣ: + 23%   (από 19% σε 42%)

ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ: + 18%   (από 19% σε 37%)

ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ: + 18%   (από 27% σε 45%)

ΘΑΝΑΤΟΙ: + 16%   (από 53% σε 69%)

Ολα αυτά ενώ το ποσοστό τους στον γενικό πληθυσμό αυξήθηκε κατά 10% (από 52% σε 62%) γεγονός που πάλι δεν αρκεί για να δικαιολογήσει τις παραπάνω αναφερθείσες αυξήσεις.

ε/. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

1//. Ο ρυθμός αύξησης όλων των δεικτών των εμβολιασμένων (νοσήσεις, νοσηλείες, θάνατοι) αυξάνει με πολύ ταχύτερους ρυθμούς από τους ρυθμούς του εμβολιασμού, οπότε δεν μπορεί να αποδοθεί στην αύξηση του αριθμού των εμβολιασμένων, παρά μόνο κατά ένα μέρος.
Επομένως υπάρχει και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ, που δεν μπορεί να αποδοθεί πουθενά αλλού, παρά στο γεγονός ότι η μετάλλαξη Δέλτα δεν τιθασεύεται από αυτά τα "εμβόλια".

2//. Τα υπάρχοντα εμβόλια (ο θεός να τα κάνει) , έχουν σχεδιαστεί με βάση το αρχικό στέλεχος του SARS-Cov-2 (μετάλλαξη Αλφα). Απέναντι στην μετάλλαξη Δέλτα δεν προσφέρουν ουσιαστική προστασία, ούτε από μόλυνση, ούτε από νόσηση, ούτε από θάνατο.

3//. Οι εμβολιασμένοι ΚΑΙ κολλούν από την μετάλλαξη Δέλτα ΚΑΙ νοσούν από την Δέλτα ΚΑΙ πεθαίνουν από την Δέλτα.

Αυτό δεν φαίνεται μόνο από την παρούσα ανάλυση με τα επίσημα στοιχεία από την Αγγλία, αλλά έχει φανεί και από τα στοιχεία του Ισραήλ.

Αν έχουμε φτάσει πια να μιλούμε για "προστασία" της τάξης του 10-15%, που μάλιστα βαίνει συνεχώς μειούμενο, τότε κοροϊδευόμαστε.

Η τάση όμως να επιδεινώνονται ΟΛΟΙ οι δείκτες τους στο τελευταίο 2μηνο, μπορεί να εξηγηθεί μόνο από το γεγονός ότι η μετάλλαξη Δέλτα ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ στον πληθυσμό.

4//. Αν όσο επεκτείνεται μία νέα μετάλλαξη, επιδεινώνονται οι δείκτες ενός εμβολίου, αυτό θέτει την υποψία ότι θα φτάσει κάποια στιγμή  που η αναλογία των εμβολιασμένων ανάμεσα σε νοσούντες, σε νοσηλευόμενος και σε θανόντες, όχι απλά θα εξισωθεί, αλλά θα είναι και ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ από την αναλογία τους στον γενικό πληθυσμό, πράγμα που θα σημάνει ότι όχι μόνο δεν προφυλάσσουν, αλλά βλάπτουν κιόλας (προφανώς λόγω του ήδη διαπιστωμένου φαινόμενου της ADE νόσησης, που είναι ιδιαίτερα έντονο απέναντι στην Δέλτα).

Αυτό ήδη διαφαίνεται στον ορίζοντα, αλλά θα τεκμηριωθεί ακράδαντα, μόλις βγουν τα επόμενα δελτία, όπου θα δούμε τι έγινε τον Αύγουστο και τι θα γίνει τον Σεπτέμβριο».

Δείτε παρακάτω τα διαγράμματα στην ανάρτηση του Κ. Αρβανίτη



 

 

 

2/. Η αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε πριν λίγο καιρό ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer Δρ. Michael Yeadon, ο οποίος αναφέρθηκε στο «παιχνίδι» που παίζουν κυβερνήσεις και εταιρείες με τα εμβόλια του κορωνοϊού

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει ούτε ένας θεμελιώδης παράγοντας σε αυτή την πανδημία που να έχει εκπροσωπηθεί σωστά και είναι προφανές σε έμπειρους επιστήμονες, όπως εγώ και αρκετοί συνάδελφοι μου συμφωνούν σε αυτό. Άρα δεν είμαι εγώ ένα ασυνήθιστο άτομο που σκέφτομαι έτσι. Αυτό που είναι ασυνήθιστο είναι ότι βγαίνω και τα λέω», είπε αρχικά ο Δρ. Yeadon.

«Μπορείτε να σκεφτείτε μία καλή, αθώα εξήγηση γιατί να θέλετε να δώσετε ένα εγκεκριμένο μόνο για πειραματική χρήση γονιδιακού τύπου εμβόλιο σε εκατομμύρια-δισεκατομμύρια άτομα που πιθανότατα δεν θα πέθαιναν από τον ιό; Η απάντηση είναι όχι, δεν μπορείτε»είπε σχετικά με την επιμονή των κυβερνήσεων να εμβολιάσουν μαζικά τον πληθυσμό.

Μίλησε και για τα λεγόμενα «συμπληρωματικά» εμβόλια: «Η φαρμακευτική βιομηχανία παράγει ήδη τα λεγόμενα συμπληρωματικά ή πειραματικά εμβόλια. Τώρα αν έχω δίκιο και οι λεγόμενες μεταλλάξεις δεν είναι αρκετά διαφορετικές για να δικαιολογήσουν ένα διαφορετικό εμβόλιο, τότε τί είναι αυτό που κατασκευάζουν; Δεν ξέρω την απάντηση σε αυτό το ερώτημα, αλλά είμαι τρομοκρατημένος».

Ενώ για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού και τα όσα ακούγονται από διάφορες κυβερνήσεις περί προνομίων είπε: «Άπαξ και μπεις στο σύστημα όλη σου η ζωή εξαρτάται από τη στάση του σε αυτό αν έχεις ένα έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή όχι. Στο τέλος θα φτάσουμε στο σημείο να μην μπορούμε να αγοράσουμε βενζίνη χωρίς αυτό. Ότι πουν οι κανόνες. Θα κάνεις αυτό που θέλουν. Είναι αυτό που θέλεις; Εάν όχι, τότε καλύτερα να διαμαρτυρηθείς γιατί από μόνοι μας δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Μπορώ να σας προειδοποιήσω και να σας εξηγήσω το πόσο επικίνδυνο είναι, αλλά εσύ που το παρακολουθείς πίσω από την κάμερα εάν δεν κάνεις κάτι αυτοί οι εγκληματίες μπορούν να κλέψουν την δημοκρατία και την ελευθερία για πάντα». 

Ο δρ. Yeadon είναι πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer και έχει 30 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη εμβολίων για ιούς όπως ο Covid-19. Ο γιατρός ανησυχεί για τα εμβόλια, καθώς όπως λέει είναι νέα και πειραματικά, καθώς δεν έχουν υποβληθεί στις απαραίτητες κλινικές δοκιμές, καθώς αυτές απαιτούν περίπου 2-3 χρόνια.

Επομένως, δεν έχουμε ακόμη επαρκή στοιχεία σχετικά με τις πιθανές βραχυπρόθεσμες ή μακροπρόθεσμες συνέπειες αυτών των εμβολίων και συνεπώς τα εκατομμύρια ατόμων που έχουν υποβληθεί σε εμβολιασμό συμμετέχουν σε ένα πείραμα, σύμφωνα με τον δρ. Yeadon.

Παράλληλα αναφέρεται και στις πιέσεις των κυβερνήσεων να πείσουν τους πολίτες πως τα εμβόλια είναι «ασφαλή», κάτι το οποίο, σύμφωνα με τον δρ. Yeadon, δεν το γνωρίζουμε ακόμη.  



3/. Οι Ιογενείς λοιμώξεις επιδεινώνονται από τα Η/Μ πεδία

[Στοιχεία από Επιστημονική μελέτη του Dr. Leendert Vriens, ( PhD - Physicist Physicist Leendert Vriens, PhD), who worked for 30 years at Philips Natlab, the world renowned physics research laboratory), δημοσιευθέντα σε σχετικό άρθρο του].

https://www.avaate.org/spip.php?article2878,  09 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020.

α/. Στις ιογενείς λοιμώξεις, ένα καλά λειτουργικό ανοσοποιητικό σύστημα και η καλή ροή του αίματος και η μεταφορά οξυγόνου έχουν μεγάλη σημασία και η Αναπαραγωγή του ιού πρέπει να μειωθεί. Επιστημονικές δημοσιεύσεις έχουν δείξει ότι ηλεκτρομαγνητικά πεδία (EMF) χαμηλής συχνότητας και ραδιοσυχνοτήτων (LF και RF EMF) του ηλεκτρικού δικτύου και της ασύρματης επικοινωνίας:

1//. Αποδυναμώνει το ανοσοποιητικό μας σύστημα, προκαλεί προβλήματα υγείας και αποδυναμώνει τη γενική μας κατάσταση.

2//. ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗN ΠΗΞΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ μέσω του φαινομένου Rouleau, που οδηγεί σε μειωμένη ροή αίματος, μειωμένη μεταφορά οξυγόνου και αυξημένο κίνδυνο θρόμβωσης,

3//. Αυξάνει την ενδοκυττάρια συγκέντρωσης Ca2+ (ιόντων ασβεστίου) και οξειδωτικού στρες, προωθώντας έτσι την αντιγραφή του ιού.

Το EMF θα έχει επομένως αρνητικό αντίκτυπο στην πορεία και την σοβαρότητα των ιογενών λοιμώξεων.

Ωστόσο, εξακολουθεί να λείπει η ποσοτική έρευνα για τις συνέπειες του φορτίου EMF στις ιογενείς λοιμώξεις. Ως εκ τούτου, είναι άγνωστο σε ποιο βαθμό η πανδημία του COVID-19 έχει επιδεινωθεί από τα EMF που υπάρχουν ήδη παντού.

Είναι επίσης αδύνατο να προβλεφθεί σε ποιο βαθμό τα προβλήματα υγείας θα επιδεινωθούν λόγω της αύξησης του φορτίου EMF όταν τίθεται σε λειτουργία το 5G και ποιες θα είναι οι συνέπειες για μελλοντικές ιογενείς λοιμώξεις.

Σε ένα χειρότερο σενάριο, οι ιογενείς λοιμώξεις, όπως αυτές που βιώνουμε κάθε χρόνο, μπορούν να μετατραπούν σε πανδημίες.

β/. Η πανδημία COVID-19 προκάλεσε το ερώτημα αν η πορεία των ιογενών λοιμώξεων επηρεάζεται ή μπορεί να επηρεαστεί από ηλεκτρομαγνητικά πεδία (EMF), όπως χαμηλής συχνότητας (LF) EMF από ηλεκτρικό εξοπλισμό και ραδιοσυχνότητες (RF) EMF από ασύρματη επικοινωνία.

Σε βιβλιογραφική μελέτη παρέχονται οι απαραίτητες πληροφορίες, συγκεκριμένα για τις επιδράσεις του  EMF στο ανοσοποιητικό μας σύστημα, στην ΠΗΞΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ και στην αναπαραγωγή του ιού, όλα τα σημαντικά θέματα για ιογενείς λοιμώξεις και σίγουρα τώρα για τον COVID-19.

4/. Καταγραφές Επιστημόνων για τους κινδύνους στην ανθρώπινη υγεία, από την χρήση της τεχνολογίας 5G.

α/. 5G health risks for highest frequencies unknown, writes Netherlands Health Council

2020 - In its report on 5G, the Health Council of the Netherlands recommends postponing the rollout of the 'second wave' 26 Gigahertz frequency band. No research has yet been conducted into the health risks of these high 5G frequencies. The committee advises to do more research into the connection with cancer, reduced male fertility and birth defects. The committee conducted a worldwide search for scientific studies related to this never before used 26 GHz frequency band, but only found a handful of radar studies. The nine-member committee writes in its report that there is a lot of public concern about the health risks of 5G radiation. The committee is chaired by Professor Hans Kromhout, an epidemiologist at the University of Utrecht. One of the secretaries is Eric van Rongen, the current vice chair of ICNIRP and its chairman from 2016 until earlier this year.

Download the full publications here :

03.11.2020 Blog, Government, Science, Scientific overviews 5G

β/. EU 5G Appeal – Scientists warn of potential serious health effects of 5G

In an appeal to the European Union, more than 180 scientists and doctors from 36 countries warn about the danger of 5G, which will lead to a massive increase in involuntary exposure to electromagnetic radiation. The scientists urge the EU to follow Resolution 1815 of the Council of Europe, asking for an independent task force to reassess the health effects. "We, the undersigned scientists, recommend a moratorium on the roll-out of the fifth generation, 5G, for telecommunication until potential hazards for human health and the environment have been fully investigated by scientists independent from industry. 5G will substantially increase exposure to radiofrequency electromagnetic fields (RF-EMF) on top of the 2G, 3G, 4G, WiFi etc. for telecommunications already in place. RF-EMF has been proven to be harmful for humans and the environment.”

31.05.2019 Blog, Government, Science5G, EU 5G Appeal, health, scientists

γ/. Bioinitiative Report: a scientists’ warning

The Bioinitiative Report has been updated over the years 2014-2019. See the updated research summaries below. This report has been written by 14 (fourteen) scientists, public health and public policy experts to document the scientific evidence on electromagnetic fields. Another dozen outside reviewers have looked at and refined the Report. The purpose of this report is to assess scientific evidence on health impacts from electromagnetic radiation below current public exposure limits and evaluate what changes in these limits are warranted now to reduce possible public health risks in the future. Not everything is known yet about this subject; but what is clear is that the existing publicsafety standards limiting these radiation levels in nearly every country of the world look to be thousands of times too lenient. Changes are needed. New approaches are needed to educate decision-makers and the public about sources of exposure and to find alternatives that do not pose the same level of possible health risks, while there is still time to make changes.Page 9 of the Bioinitiative Report, 2007 edition.

27.05.2019 Blog, Science, Scientific overviewshealth council

δ/. Major Austrian insurer AUVA finds effects of cell phones on DNA, EEG and human proteins

Update August 2016: AUVA Athem 2 report: "DNA damage from cell phones proven" (Article Diagnose Funk) On behalf of the major Austrian insurance company AUVA with over 4.3 million policyholders, research was carried out into the health effects of electromagnetic fields from mobile phones at levels well below current exposure limits, which only protect against warming. In the studies on healthy volunteers, the effects of the fields of the GSM-900 and UMTS technology were measured in a double-blind study. The main results are as follows:

·  Increasing changes in EEG in the alpha spectrum, from about 5-10 minutes after the start of exposure and until 50 minutes after the end of exposure.

·  Exposure to radiation from mobile phones causes a significant change in the rate of protein production.

Both these effects and DNA breaks occurred at low field strengths, where the heat effect (thermal effect) does not play a role. The results of the project are a further confirmation of the existence of non-thermal effects.

25.05.2019 Blog, Government, Insurers, ScienceDNA, EEG

ε/. Can cell phone radiation cause cancer? Yes, says NTP rat study

Source: NIEHS The National Toxicology Program (NTP) of the U.S. Department of Health and Human Services concluded there is clear evidence that male rats exposed to high levels of radio frequency radiation (RFR) like that used in 2G and 3G cell phones developed cancerous heart tumors, according to final reports released today. There was also some evidence of tumors in the brain and adrenal glands of the exposed male rats. "The original objective of the study was to test the assumption that nonionizing radiation - which radiofrequency radiation is - could not cause adverse health effects because it did not have enough energy to break chemical bonds. Well, we now know that that assumption is wrong because of the multiple effects that were identified in the NTP study.”

01.11.2018Blog, Sciencebrain tumors, cancer, cell phone, glioma, NIEHS, NTP study, RF animal studies, schwannomas

στ/. How cell phone radiation and wifi can harm you – written by a physicist whose own health was damaged

«Saying that RF radiation from wireless communication cannot do any harm because it is non ionising - the individual photon energy is not large enough - is the same as saying that a tsunami cannot cause any harm because the individual water molecules don’t have enough energy."Leendert Vriens, PhD - Physicist Physicist Leendert Vriens, PhD, who worked for 30 years at Philips Natlab, the world renowned physics research laboratory, explains how radio frequency radiation from wireless devices can harm your health. Weak electromagnetic fields from high voltage lines, domestic appliances, and radio-frequency radiation from wireless communication devices can induce biological effects in our body while the much stronger natural electromagnetic radiation such as from the sun cannot.

1.               Man made electromagnetic fields yield macroscopic field strengths, while the field strength of natural radiation is zero at all frequencies

2.               Man made electromagnetic fields penetrate into our body and are largely absorbed there, while most of the natural radiation from the sun does not penetrate through our skin.

19.09.2018 Blog, Science

ζ/. Incidence of glioblastoma brain tumor increased tenfold between 1985 and 2015 in the U.K.

The incidence of glioblastoma multiforme (GBM), the most virulent and deadly type of brain cancer, is going up in the U.K., while the incidence of other types of malignant brain tumors is declining, according to newly published data. Source of figures: Frank de Vocht, "Corrigendum," Environment International, posted January 25, 2017 Alasdair Philips from PowerWatch: “The simple take-home message of the two plots is that the number of the most aggressive type of brain tumors [GBM] is going up and the other types of lower-grade malignant glioma are going down. If better diagnosis were responsible for the changes in GBM,... then you would expect the two trends to be going in the same direction.”

“As GBM is almost always quickly fatal it is unlikely that they were misdiagnosed in the past,” Philips added. “It looks like something is causing or at least stimulating agressive glioma growth. Clearly, it is no longer enough to look only at overall brain tumor rates.”

Australian brain surgeon Dr. Charlie Teo confirms this in an interview, shown on Channel Nine’s 60 Minutes program in April 2009. Dr. Charlie Teo says: “I have been incredibly worried, concerned, depressed at the number of kids that I am seeing that come in with brain tumors, malignant brain tumors. Just in the last 3 or 4 weeks I’ve seen probably half a dozen kids with tumors that really should have been benign, and they’ve all been nasty malignant brain tumors. We are doing something terribly wrong.”

02.02.2017 Blog, Sciencebrain tumors, cancer

η/. Re-analysis by Hardell of Interphone Study on cancer, brain tumors from mobile phone use

In a new analysis of the Interphone Study data, Dr. Hardell found that people who have talked on their mobile phone for more than 1,640 hours in their life, run a 2.8 higher risk of cancer (glioma, a type of brain tumor) than non mobile users.[ Lennart Hardell blog, 19th December 2016].

20.12.2016 Blog, Sciencebrain tumors, cancer

θ/. WHO classifies electromagnetic fields as potentially carcinogenic

On 31 May 2011, after a week of meetings by 31 scientists from 14 different countries, the IARC (International Agency for Research on Cancer), a division of the World Health Organisation WHO, announced in a press release that it will classify high-frequency electromagnetic fields (used by mobile telephony) in group 2b: 'possibly carcinogenic'. It does so mainly on the basis of Interphone and Hardell's research into brain tumours: glioma and auditory nerve tumours. In 2008, 237,913 new cases of brain tumours were recorded worldwide (2/3 of which concerned malignant gliomas). With this IARC statement, the WHO is leaving the dogma that only ionising radiation could damage DNA and only heating effects could cause damage. (See also Ruediger’s metastudy of DNA damage in which 49 papers are cited that already demonstrate this.)...

01.06.2011Government, Science, Scientific overviewscancer, epidemiology, WHO

ι/. EU Reflex study shows DNA damage caused by radiation from wireless devices and mobile phones

Introduction The European REFLEX study (2004) was conducted on behalf of the EU by 12 institutions for a total budget of 3 million euros. The results show that even at a SAR value of 1,3W / kg (representative of many mobile phones) significant biological damage is done in human cells and especially to the DNA. The key point is that structural research has finally been carried out into the non-thermal effects of 2G (GSM) radiation, 3G (UMTS) radiation and magnetic fields from electrical installations and devices. The effect of the electromagnetic radiation from these sources turns out to be very similar to the effect of X-rays. This is remarkable because many physicists still insist that radio frequency electromagnetic radiation cannot cause damage to the DNA because of its non-ionizing nature.

27.05.2011Blog, Science, Scientific overviewscancer, DNA

5/. Το αναμενόμενο Νέο κύμα της Πανδημίας.

H   Maria Koopmans,1 καθηγήτρια ιολογίας, δήλωσε σε μια συνέντευξη στο AD (Active Directory) στις 9 Μαΐου 2020 ότι, «εμείς θα έχουμε τουλάχιστον ένα νέο κύμα». Στην Κίνα είναι ήδη εκεί, 100 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν μπει σε νέο lockdown.

Οι συνέπειες της πρόσφατης έναρξης της ανάπτυξης της τεχνολογίας 5G, με το αυξανόμενο φορτίο EMF, δεν έχουν συμπεριληφθεί σε αυτές τις προβλέψεις.

Αναμένεται ότι το ανοσοποιητικό μας σύστημα θα επιβαρυνθεί περισσότερο και ότι τα αποτελέσματα της ΠΗΞΕΩΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ  και της αντιγραφής του ιού θα επιδεινωθούν.

Είναι επιβεβλημένη η ανάπτυξη ενός νέου εμβολίου που θα πρέπει να παρέχει μια λύση που συνήθως διαρκεί αρκετά χρόνια και ΔΕΝ θα είναι πάντα επιτυχής, όπως με τον ιό HIV.

Ο SARS-CoV-2 είναι ένας ιός RNA που μεταλλάσσεται εύκολα, έτσι ώστε ένα ανεπτυγμένο εμβόλιο, όπως τα ήδη χρησιμοποιούμενα, να μην λειτουργεί τόσο καλά είτε να μην λειτουργεί πλέον.

6/. Το ήδη χρησιμοποιούμενο PCR Test μπορεί να χρησιμοποιηθεί  και ως μέσον εμβολιασμού!!! [ΕΠΙΚΑΙΡΟ όσον ποτέ άλλοτε]

α/.Σύμφωνα με τον Dr Vernon Coleman:2

.Το PCR Test που εφαρμόζεται στην ρινική κοιλότητα των ανθρώπων για να διαγνωσθεί αν είναι θετικός ή αρνητικός στον κορωναϊό, είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί και για ρινικό εμβολιασμό σύμφωνα με μυστική τεχνογνωσία/τεχνολογία που ΔΕΝ είναι δημοσίως γνωστή.

.Η τεχνογνωσία έχει διδαχθεί σε απολύτως έμπιστο προσωπικό του Συστήματος, που χειρίζεται επιδέξια το ειδικόν ξέστρον και το έκκριμα της ρινός, χωρίς να έχει ενημερωθεί ο εξεταζόμενος και ούτε να γίνει αντιληπτόν από τον εξεταζόμενον.

.Η μέθοδος αυτή του ρινικού εμβολιασμού που χρησιμοποιείται ως μέθοδος εμβολιασμού ζώων, μπορεί να εφαρμοσθεί σε ευπαθείς ομάδες (παιδιά, ηλικιωμένοι, κλπ) που είναι ανυποψίαστες για τους ελλοχεύοντες κινδύνους και έχουν λιγώτερες ή καθόλου υπόνοιες για κάτι τέτοιο.

.Διαπιστώθηκαν θάνατοι από ρινική αιμορραγία ή συμπτώματα σοβαρής ρινικής αιμορραγίας σε παιδιά και ηλικιωμένους, που συνιστούν αποχρώσες ενδείξεις για την μερική τουλάχιστον χρήση τέτοιας μεθόδου, από τους ανθρώπους του Συστήματος.

The PCR Test Can Kill You – and Can Be Used to Vaccinate You
Dr Vernon Coleman MB ChB DSc FRSA
.

We all know now that PCR tests are useless for finding cases of covid-19 but very good at helping governments keep us in our own homes under house arrest. In some parts of the world the PCR tests are banned as utterly useless. I explained precisely what’s wrong with these misused tests in  an article on this website subtly called `The PCR Test Is Useless for Covid-19 (But Useful for Crooked Governments).

The big problem, of course, is that the British Government, for example, deliberately ignores the WHO guidelines and does the test in a crooked way which would, in a just and sensible world, result in Johnson, Hancock and their advisors crowded into the dock.

You’d get as good a result if you just divided people into two groups: those with a vowel in their surname and those without a vowel, and then announced that the ones with the vowel all had covid-19 and the rest all needed to change their names within seven days or pay a huge fine.

So, everyone with functioning brain tissue knows that the PCR test is useless, except for political reasons, and that the whole testing programme is an outrageously expensive and disruptive shambles. Only government ministers, scientific advisors and pseudo-journalists at the wretched BBC think that PCR tests are valuable. Did you know, by the way, that the Government has allegedly hired 900 consultants to help with the test and trace scheme? The consultants are being paid £1,000 a day each though what they do for that I cannot imagine. That’s £900,000 a day. I suspect that 99.99% of the population would be happier if the £900,000 a day were spent on dentists.

But that’s not the half of it. Most people seem to have accepted the need for regular PCR testing. Indeed, people in the UK queue up to have it done as often as possible – as though they get some sort of thrill out of having a complete stranger stuff something into a bodily orifice – pushing it in as far as it will go, twizzling it about a bit, and then pulling it out and buggering off without so much as `a thank you very much I’ll give you a ring tomorrow and we’ll have dinner and then do it again’.

There is talk of children having daily tests though I haven’t been able to find any evidence that this would be a good idea for anyone other than the hugely profitable industry now involved in making and looking at the swabs.

What no one ever mentions is that the PCR tests are dangerous and can, if done improperly, cause excrutiating pain. This is probably why some countries don’t like them. There is indeed a great deal of confusion about how far the swab should go. (Or should that be the Klaus Schwab) In Australia the guidelines are that the swab should only go a few centimetres up the nostril but nasopharyngeal swabs can go much further. The United States Department of Health and Human services says that the swab should reach a depth equal to the distance from the nostril to the outer opening of the ear. That’s a huge distance. In Ottawa, Canada, the recommendation is half that distance.

In October last year I reported on at least one case where a healthy individual had noticed cerebrospinal fluid pouring out of her nose after an invasive PCR test. That really isn’t something you want happening. The woman concerned, who was in her 40s, had a PCR nasal swab test and later went to see a doctor complaining of vomiting, a runny nose, a headache and a stiff neck. The pseudo-journalists at the BBC can, if they are interested in facts, find the details in the JAMA Otolaryngology Head and Neck Surgery. Surgeons found that the fluid running down her nose was cerebrospinal fluid – the fluid that protects the brain.

Then there was the case which was accepted for The Medical Journal of Australia on the 4th December but which I don’t think has been published yet. This reported a healthy 67-year-old woman who had cerebrospinal fluid coming down her nose and the symptoms of meningitis. This followed a covid-19 swab test. How many are being killed – especially in care homes – by this useless and dangerous test?

The authors of the paper stated that the `techniques for deep nasal and nasopharyngeal swabs may be easily confused’. They offer instructions for those conducting the tests. Here’s one part of their instructions: `it involves swab insertion into the nasal cavity at a plane between the opening of the nose and the external ear canal on the patient, which can be considered as the horizontal plane for the purpose of relationship to surface anatomy. This will allow the swab to be inserted parallel to the nasal floor which would avoid injury to the middle turbinates. Swabs inserted in an upward orientation into the nasal cavity, (greater than 30 degrees) not only have a risk of failing to achieve an adequate diagnostic sample from the desired nasal mucosa and nasopharynx but also puts the patient at greater risk of injury to the thin and delicate areas of the skull base (attachment of middle turbinate and cribriform plate) which are superior and anterior to the sphenoid sinus ostium.’ There is then an illustration for swabbing and the authors conclude: `We urge that this angle is not exceeded when performing diagnostic tests as it places the patient at greatest risk of serious adverse events.’

I suggest that anyone having a PCR test should ensure that the person holding the swab has studied and understood these instructions – and will follow them.

In Tripura, a three-day-old boy bled to death after a nasal swab test. In Saudi Arabia an eighteen month old child died after a test swab broke inside his nasal cavity. These are not safe tests. Children are being traumatised by these incredibly invasive tests. These are not safe procedures and they’re often being done by people who know as much about medicine and human anatomy as I know about running a submarine – though I have seen Ice Station Zebra with Patrick McGoohan, and that film with Gene Hackman and Denzel Washington in it. And there was Red October with Sean Connery. Actually, come to think about it, I probably know far more about submarines than the average test and tracer tester knows about anatomy.

Quite a few things have puzzled me about the PCR test.

First, why the devil do they have to push the swab so far up your nose – and so close to your brain. Where is the indisputable scientific evidence that all the little covid-19 bugs are gathering up there for some reason? Do they like out of the way places? Normally, if you have a bug in your nose it will be in your nose. Where is the solid proof that the test only works if a sample is taken from a spot so far up your nose that the tissue up there probably speaks another language and only gets home once a year? Since these tests are now being performed by people who aren’t doctors or nurses or probably even boy scouts, we need some evidence that the test is essential. Actually, since the tests produce more false positives than real positives they are clearly a waste of time anyway and it would make as much sense if the testing swab were inserted into the umbilicus and given a good twizzle there.

Second, researchers at Johns Hopkins University in the US published a study describing a device which has been developed. It’s a tiny, star shaped micro-device capable of delivering a drug. The devices are no larger than a speck of dust but contain a metal core coated in heat sensitive paraffin wax. At the centre of the core there is the drug.

Now, we know that around half of Americans are reluctant to have the covid-19 vaccination.

I think that this hidden injection technology could be used to vaccinate people through nasal or anal PCR swabs. Is this why anal swabs are being introduced? The procedure works best on intestinal tissue.

This could be used to deliver a vaccine to people without their knowledge or consent.

People who think they are just being tested could be receiving the mRNA jab.

Is this going to happen? Is it going to happen?

How the hell would we know?

The authorities are already collecting the names and details of people who have declined the vaccine. Are they planning to use the PCR test to those who refuse the vaccination?

We cannot trust the government or its advisers. We cannot trust the mainstream media. We definitely cannot trust the BBC which has financial links to the Bill and Melinda Gates Foundation and which long ago betrayed us. We can only trust one another.

Giving vaccines nasally is nothing new. Children sometimes have the flu vaccine sprayed up their noses – that’s a live attenuated vaccine, by the way.[3] Attenuated means it’s weaker. But it could still kill granny, of course. Personally, I might use the stuff to clear the drains but I wouldn’t squirt it up a child’s nose.

And you should perhaps know this: Nasal vaccinations are already used on cattle.

Copyright Vernon Coleman, February 9th 2021.

β/.   ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Vernon Coleman4

1//.Όλοι γνωρίζουμε τώρα ότι οι δοκιμές PCR είναι άχρηστες για τον εντοπισμό κρουσμάτων covid-19, αλλά πολύ καλές στο να βοηθούν τις κυβερνήσεις να μας κρατούν στα σπίτια μας σε κατ 'οίκον περιορισμό. Σε ορισμένα μέρη του κόσμου οι δοκιμές PCR απαγορεύονται ως εντελώς άχρηστες. Εξήγησα ακριβώς τι δεν πάει καλά με αυτές τις κακώς χρησιμοποιούμενες δοκιμές σε ένα άρθρο σε αυτόν τον ιστότοπο που ονομάζεται «Το τεστ PCR είναι άχρηστο για τον Covid-19 (αλλά χρήσιμο για ανέντιμες κυβερνήσεις). Το μεγάλο πρόβλημα, φυσικά, είναι ότι η Βρετανική Κυβέρνηση, για παράδειγμα, αγνοεί σκόπιμα τις οδηγίες του ΠΟΥ και κάνει τη δοκιμή με ανέντιμο τρόπο, ο οποίος, σε έναν δίκαιο και λογικό κόσμο, θα οδηγούσε τον Τζόνσον, τον Χάνκοκ και τους συμβούλους τους να συγκεντρωθούν στην προκυμαία (για πέταμα.) Θα είχατε το ίδιο καλό αποτέλεσμα αν χωρίζατε τους ανθρώπους σε δύο ομάδες: αυτούς με φωνήεν στο επώνυμό τους και αυτούς χωρίς φωνήεν, και κατόπιν ανακοινώνατε ότι όσοι είχαν το φωνήεν, είχαν COVID-19 και οι υπόλοιποι όλοι έπρεπε αλλάξουν τα ονόματά τους μέσα σε επτά ημέρες ή πληρώσουν ένα τεράστιο πρόστιμο.

Έτσι, όλοι με λειτουργικό ιστό του εγκεφάλου γνωρίζουν ότι η δοκιμή PCR είναι άχρηστη, εκτός από πολιτικούς λόγους, και ότι ολόκληρο το πρόγραμμα δοκιμών είναι ένα εξωφρενικά ακριβό και αναστατωτικό παιχνίδι. Μόνο υπουργοί της κυβέρνησης, επιστημονικοί σύμβουλοι και ψευτοδημοσιογράφοι στο άθλιο BBC πιστεύουν ότι οι δοκιμές PCR είναι πολύτιμες. Γνωρίζατε, παρεμπιπτόντως, ότι η κυβέρνηση φέρεται να έχει προσλάβει 900 συμβούλους για να βοηθήσουν στο πρόγραμμα δοκιμών και εντοπισμού; Οι σύμβουλοι πληρώνονται 1.000 λίρες την ημέρα ο καθένας, αν και τι κάνουν για αυτό δεν μπορώ να φανταστώ. Δηλαδή 900.000 λίρες την ημέρα. Υποψιάζομαι ότι το 99,99% του πληθυσμού θα ήταν πιο χαρούμενο αν ξοδεύονταν 900.000 λίρες την ημέρα σε οδοντιάτρους. Αλλά αυτό δεν είναι παρά η μισή αλήθεια.

2//.Οι περισσότεροι άνθρωποι φαίνεται να έχουν αποδεχτεί την ανάγκη για τακτική εξέταση PCR. Πράγματι, οι άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο κάνουν ουρά για να το κάνουν όσο το δυνατόν συχνότερα - σαν να νιώθουν κάποια συγκίνηση από το να έχουν έναν εντελώς ξένο να βάλει κάτι στο σωματικό στόμιο - να το σπρώχνουν στο μέτρο του δυνατού, να το στριφογυρίζουν λίγο, και έπειτα να το τραβήξουν έξω σε εναα βιασμό χωρίς τόσο πολύ "ευχαριστώ πολύ, θα σου δώσω ένα δαχτυλίδι αύριο και θα γευματίσουμε και μετά θα το ξανακάνουμε".

Γίνεται λόγος για παιδιά που κάνουν καθημερινές εξετάσεις, αν και δεν μπόρεσα να βρω αποδείξεις ότι αυτό θα ήταν μια καλή ιδέα για οποιονδήποτε άλλο εκτός από την εξαιρετικά κερδοφόρα βιομηχανία που ασχολείται τώρα με την κατασκευή και την εξέταση των μπατονέτων. Αυτό που κανείς δεν αναφέρει ποτέ είναι ότι οι δοκιμές PCR είναι επικίνδυνες και μπορούν, αν γίνουν ακατάλληλα, να προκαλέσουν ενοχλητικό πόνο. Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος που δεν αρέσουν σε ορισμένες χώρες. Υπάρχει πράγματι μεγάλη σύγχυση σχετικά με το πόσο μακριά πρέπει να φτάσει η μπατονέτα. (Μήπως αυτό είναι το Klaus Schwab). Στην Αυστραλία οι οδηγίες είναι ότι η μπατονέτα πρέπει να ανεβαίνει μόνο μερικά εκατοστά στο ρουθούνι, αλλά οι ρινοφαρυγγικά μπατονέτες μπορούν να προχωρήσουν πολύ περισσότερο. Το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών λέει ότι η μπατονέτα πρέπει να φτάνει σε βάθος ίσο με την απόσταση από το ρουθούνι μέχρι το εξωτερικό άνοιγμα του αυτιού. Είναι τεράστια απόσταση. Στην Οτάβα του Καναδά, η σύσταση είναι η μισή απόσταση.

3//.Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους ανέφερα τουλάχιστον μία περίπτωση όπου ένα υγιές άτομο είχε παρατηρήσει ότι το εγκεφαλονωτιαίο υγρό έτρεχε από τη μύτη της μετά από μια επεμβατική δοκιμή PCR. Αυτό πραγματικά δεν είναι κάτι που θέλετε να συμβεί. Η συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία ήταν στα 40 της, έκανε τεστ PCR ρινικής επιχρίσματος και αργότερα πήγε να δει έναν γιατρό που παραπονιόταν για εμετό, καταρροή, πονοκέφαλο και δυσκαμψία στον αυχένα. Οι ψευτοδημοσιογράφοι στο BBC μπορούν, αν ενδιαφέρονται για γεγονότα, να βρουν τις λεπτομέρειες στο JAMA Otolaryngology Head and Neck Surgery. Οι χειρουργοί διαπίστωσαν ότι το υγρό που έτρεχε στη μύτη της ήταν εγκεφαλονωτιαίο υγρό - το υγρό που προστατεύει τον εγκέφαλο. Στη συνέχεια, υπήρξε η υπόθεση που έγινε δεκτή για την Ιατρική Εφημερίδα της Αυστραλίας στις 4 Δεκεμβρίου, αλλά δεν νομίζω ότι έχει δημοσιευτεί ακόμη. Αυτό ανέφερε μια υγιή 67χρονη γυναίκα που είχε εγκεφαλονωτιαίο υγρό που έπεφτε από τη μύτη της και τα συμπτώματα της μηνιγγίτιδας. Αυτό ακολούθησε μια δοκιμή επιχρίσματος covid-19. Πόσοι σκοτώνονται - ειδικά σε οίκους φροντίδας - από αυτό το άχρηστο και επικίνδυνο τεστ;

Στην Τρίπουρα (πολιτεία στη βορειοανατολική Ινδία), ένα αγόρι τριών ημερών αιμορραγούσε μέχρι θανάτου μετά από τεστ ρινικής μπατονέτας. Στη Σαουδική Αραβία, ένα παιδί δεκαοκτώ μηνών πέθανε μετά από μια δοκιμαστική μπατονέτα που έσπασε μέσα στη ρινική του κοιλότητα. Αυτά δεν είναι ασφαλή τεστ. Τα παιδιά τραυματίζονται από αυτές τις απίστευτα επεμβατικές εξετάσεις. Αυτές δεν είναι ασφαλείς διαδικασίες και συχνά γίνονται από άτομα που γνωρίζουν τόσο πολύ για την ιατρική και την ανθρώπινη ανατομία όσο ξέρω για τη λειτουργία ενός υποβρυχίου - αν και έχω δει το Ice Station Zebra με τον Patrick McGoohan και την ταινία με τους Gene Hackman και Denzel Ουάσινγκτον σε αυτό. Και υπήρχε το Red October με τον Sean Connery. Στην πραγματικότητα, σκεφτείτε το, πιθανότατα γνωρίζω πολύ περισσότερα για τα υποβρύχια από όσα γνωρίζει ο μέσος δοκιμαστής και ιχνηλάτης για την ανατομία. Αρκετά πράγματα με προβλημάτισαν σχετικά με τη δοκιμή PCR.

Πρώτον, στο Διάολο πρέπει να σπρώξουν την μπατονέτα τόσο ψηλά στη μύτη σας - και τόσο κοντά στον εγκέφαλό σας. Πού είναι η αδιαμφισβήτητη επιστημονική απόδειξη ότι όλα τα μικρά ζωύφια του Covid-19 μαζεύονται εκεί για κάποιο λόγο; Τους αρέσουν τα εκτός δρόμου μέρη; Κανονικά, εάν έχετε ένα μικρόβιο στη μύτη θα βρισκεται στη περιοχή της μύτης. Που έχουν την αναμφισβήτητη απόδειξη ότι η δοκιμή λειτουργεί μόνο εάν ληφθεί δείγμα από ένα σημείο τόσο ψηλά στη μύτη σας ώστε ο ιστός εκεί πιθανότατα να μιλά άλλη γλώσσα και να επιστρέφει στο σπίτι μόνο μία φορά το χρόνο; Δεδομένου ότι αυτές οι δοκιμές πραγματοποιούνται τώρα από άτομα που δεν είναι γιατροί ή νοσηλευτές ή πιθανώς ακόμη και και πρόσκοποι, χρειαζόμαστε κάποια στοιχεία ότι το τεστ είναι απαραίτητο. Στην πραγματικότητα, δεδομένου ότι τα τεστ παράγουν περισσότερα ψευδώς θετικά παρά πραγματικά θετικά, είναι σαφώς χάσιμο χρόνου ούτως ή άλλως και θα είχε πολύ νόημα αν η μπατονέτα δοκιμής εισάγονταν στον ομφάλιο και γινόταν μια καλή περιστροφή εκεί.

 Δεύτερον, ερευνητές στο Πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς στις ΗΠΑ δημοσίευσαν μια μελέτη που περιγράφει μια συσκευή που έχει αναπτυχθεί. Είναι μια μικροσκοπική μικροσυσκευή σε σχήμα αστεριού ικανή να μεταφέρει ένα φάρμακο. Οι συσκευές δεν είναι μεγαλύτερες από ένα στίγμα σκόνης αλλά περιέχουν μεταλλικό πυρήνα επικαλυμμένο με ευαίσθητο στη θερμότητα κερί παραφίνης.

Στο κέντρο του πυρήνα υπάρχει το φάρμακο. Τώρα, γνωρίζουμε ότι περίπου οι μισοί Αμερικανοί διστάζουν να κάνουν τον εμβολιασμό για τον Covid-19. Νομίζω ότι αυτή η κρυφή τεχνολογία έγχυσης θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τον εμβολιασμό ατόμων μέσω ρινικών ή πρωκτικών επιχρισμάτων PCR. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εισάγονται επιχρίσματα πρωκτού; Η διαδικασία λειτουργεί καλύτερα στον εντερικό ιστό.

 Αυτό θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για εμβολιασμούς σε άτομα χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεσή τους. Οι άνθρωποι που πιστεύουν ότι απλά εξετάζονται θα μπορούσαν να στη πραγματικότητα να εμβολιάζοντα με το mRNA. Αυτό θα συμβεί; Πρόκειται να συμβεί; Πώς στο διάολο θα το ξέραμε; Οι αρχές συλλέγουν ήδη τα ονόματα και τα στοιχεία των ατόμων που έχουν απορρίψει το εμβόλιο. Σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν το τεστ PCR σε όσους αρνούνται τον εμβολιασμό;

Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε την κυβέρνηση ή τους συμβούλους της. Δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε τα κύρια μέσα ενημέρωσης. Εμείς σίγουρα δεν μπορούν να εμπιστεύονται το BBC που έχει χρηματοοικονομικούς δεσμούς με το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates και ο οποίος πριν από λίγο καιρό μας πρόδωσαν. Δεν μπορούμε παρά να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον. Η χορήγηση εμβολίων ρινικά δεν είναι κάτι καινούργιο. Μερικές φορές τα παιδιά έχουν εμβόλιο γρίπης ψεκασμένο στη μύτη τους - αυτό είναι ένα ζωντανό εξασθενημένο εμβόλιο, παρεμπιπτόντως. Η εξασθένηση σημαίνει ότι είναι πιο αδύναμη, αλλά θα μπορούσε ακόμα να σκοτώσει τη γιαγιά, φυσικά. Προσωπικά, θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω το υλικό για να καθαρίσω τις αποχετεύσεις, αλλά δεν θα το ρίξω στη μύτη ενός παιδιού.                                                                                                                        

                                                                                                                             Συνεχίζεται 

                                                   

 

 

 



1 Maria Petronella Gerarda Koopmans is a Dutch virologist who is Head of the Erasmus MC Department of Viroscience. Her research considers emerging infectious diseases, noroviruses and veterinary medicine. In 2018 she was awarded the Netherlands Organisation for Scientific Research Stevin Prize.

2 Ο Βέρνον Κόλεμαν είναι ιατρός και συγγραφέας τον οποίον το Σύστημα αποκαλεί «συνωμοσιολόγο». Αυτός ο «συνωμοσιολόγος» έχει γράψει 114 βιβλία που κυκλοφορούν σε περισσότερες από 50 χώρες και έχουν μεταφραστεί σε 22 γλώσσες. Στο Ηνωμένο Βασίλειο μόνο, έχουν πουληθεί περισσότερα από δύο εκατομμύρια αντίτυπα βιβλίων του. Επίσης, οι ιστορίες και τα άρθρα του έχουν εμφανιστεί σε εκατοντάδες κορυφαία έντυπα σε όλο τον κόσμο. Το βιβλίο του Vernon Coleman «Anyone Who Tells You Vaccines Are Safe and Effective is Lying», είναι διαθέσιμο στην Amazon ως ένα eBook και χαρτόδετο. Το βιβλίο του `Superbody’, που είναι επίσης διαθέσιμο ως χαρτόδετο και eBook, εξηγεί πως μπορούμε να είμαστε υγειέστεροι σ’έναν κόσο αρρωστημένο.Για περισσότερο από ένα τέταρτο του αιώνα, ο Dr Vernon Coleman ήταν ο πρώτος επικριτής στον κόσμο των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών. Από τις αρχές της δεκαετίας του 1970, έχει κερδίσει μια απαράμιλλη φήμη επειδή είπε την αλήθεια - και έβαλε τους ασθενείς πρώτα. Τα βιβλία, τα άρθρα, οι στήλες και οι εκπομπές του παρείχαν στους ασθενείς σωτήρια στοιχεία για γιατρούς και φάρμακα. Βιβλία όπως The Medicine Men, Paper Doctors, The Health Scandal και Betrayal of Trust αποτελούν εδώ και χρόνια τυπικά έργα αναφοράς μεταξύ εκείνων που αμφισβητούν την ακεραιότητα και την ικανότητα του ιατρικού καταστήματος. Πολλές προειδοποιήσεις και προβλέψεις του (ειρωνεύτηκαν τότε) αποδείχθηκαν σωστές.

3 An attenuated vaccine is a vaccine created by reducing the virulence of a pathogen, but still keeping it viable.  

4 https://www.vernoncoleman.com/htsydky.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου