Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

 ΛΟΓΩ ΜΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΩ ΔΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ (ΝΕΟ-ΔΙΟΚΛΗΤΙΑΝΩΝ)

ΜΕΡΟΣ 4ον

 

 

3. ΒΑΣΙΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΙ Ή ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ (Συνέχεια 3ου Μέρους).

ιβ. Η τεχνολογία 5G...4G..επιφέρει μεταξύ των άλλων και Ψυχοτρονικά αποτελέσματα (Απειλή από τα ψυχοτρονικά όπλα Μαζικού Ελέγχου του Νου)   

1/. Πως σχετίζεται το εμβόλιο κατά του Κορωναϊού με την τεχνολογία 5G;1

α/. Η Δρ Carrie Madej ειδικός εσωτερικής ιατρικής στην  Georgia (ΗΠΑ) με 19 χρόνια πρακτικής, ανησυχεί για την Μεταλλαξο-Ανθρωπιστική ατζέντα πίσω από την ώθηση για το εμβόλιο COVID και τις βιολογικές, νομικές και πνευματικές επιπτώσεις όλων αυτών.

Για παράδειγμα, περιγράφει πώς θα χορηγηθεί το εμβόλιο Moderna RNA και πώς θα λειτουργεί. Μας πληροφορεί ότι χρησιμοποιεί μια «πλατφόρμα microneedle» που αναπτύχθηκε στο MIT, η οποία μοιάζει με αυτοκόλλητο και μπορεί να αποσταλεί απευθείας στο σπίτι σας μέσω του Amazon ή από οποιονδήποτε και να αυτοδιαχειρίζεται, κάτι που είναι εξαιρετικό όσον αφορά στην επίλυση του εφοδιαστικού εμβολιασμού 350 εκατομμυρίων Αμερικανών ή 7,8 δισεκατομμυρίων ανθρώπων στην Γη.

Αυτά τα microneedles θα φορτωθούν με υδρογέλη που περιέχει το εμβόλιο, το οποίον περιέχει ένα τροποποιημένο RNA που ανησυχεί την Δρ. Madej και θα μπορούσε να γίνει μόνιμο μέρος του γονιδιώματός μας. .......Η Υδρογέλη περιέχει επίσης το ένζυμο Luciferase [ΕΩΣΦΟ φεράσης]*{LUCIFER}, το οποίο είναι βιοφωταύγενο και χρησιμοποιείται για την αναφορά της μεταγραφικής δραστικότητας σε κύτταρα που επιμολύνονται με γενετικό κατασκεύασμα και αναρωτιέται: Γιατί το χρειάζονται αυτό;

*[ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΩΣΦΟΡΟΣ..LUCIFER...γνωστός στο ευρύ κοινο ως ΣΑΤΑΝΑΣ].. Για να μην αμφιβάλλει κανείς, δείτε από την Ηλεκτρονκή Εγκυκλοπαίδεια: Luciferase

Η Hydrogel είναι στην πραγματικότητα μια εφεύρεση από την DARPA, (Defense Advanced Research Projects Agency) την Υπηρεσία Προηγμένων Ερευνητικών Έργων Άμυνας…ΑΥΤΟΙ κάνουν όλες αυτές τις φανταστικές εφευρέσεις…

«Η υδρογέλη είναι νανοτεχνολογία. μικροσκοπικά μικρά ρομπότ και αυτά τα μικρά ρομπότ στην πραγματικότητα - ξέρω ότι ακούγεται τρελό, εξακολουθεί να είναι τρελό και για μένα, αλλά είναι πιθανό - μπορούν να αποσυναρμολογηθούν, να συναρμολογηθούν, να συναθροίσουν και να κάνουν διαφορετικά πράγματα…

«Έχει την δυνατότητα να συνδεθεί με την Τεχνητή Νοημοσύνη, οπότε αυτό σημαίνει ότι ένας άνθρωπος μπορεί τώρα να συνδεθεί απευθείας και να συλλέξει πληροφορίες από το σώμα μας και να τις συλλέξει και να συνδεθεί με το smartphone σας, με το 'cloud' με κάποια άλλη έξυπνη συσκευή και μόλις γίνει αυτό , αυτό είναι 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο …..

β/. Η Δρ Carrie Madej συνεχίζει:

«Αυτό είναι ένα συνθετικό κομμάτι DNA ή RNA ... αν κοιτάξετε την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου σχετικά με το συνθετικό DNA ή τα γονίδια, μπορεί να κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας να έχουν ιδιοκτήτες. Λοιπόν, τι σημαίνει αυτό για εμάς; Τι γίνεται αν αυτό εισέλθει στο γονιδίωμά μας; Αυτό σημαίνει ότι η Moderna ή το Ίδρυμα Bill and Melinda Gates ή το Υπουργείο Άμυνας - όλοι αυτοί οι άνθρωποι που εμπλέκονται στα διπλώματα ευρεσιτεχνίας - θα αποκτήσουν κάπως μέρος του γονιδιώματός μας; Είναι μια πιθανότητα. Πρέπει να το ξέρετε αυτό…

Θέλουν να βεβαιωθούν ότι έχετε εμβολιαστεί. Δεν εμπιστεύονται ιατρικά αρχεία. Δεν σας εμπιστεύονται λέγοντας ότι έχετε εμβολιαστεί. Θέλουν να διασφαλίσουν και θέλουν να βεβαιωθούν ότι ήταν μια επιτυχής επιμόλυνση, μια επιτυχής τροποποίηση γονιδίου.

Έτσι, όταν λαμβάνετε το ένζυμο Λουσιφεράσης Luciferase [ΕΩΣΦΟφεράσης], εάν έχετε iPhone ή ειδική εφαρμογή στο iPhone, μπορείτε να σαρώσετε πάνω από αυτήν την περιοχή και θα δώσει ψηφιακό κώδικα, ψηφιακό αποτύπωμα, ψηφιακό μοτίβο.

Κάτι που θα αναγνωρίσει ότι εμβολιάσατε. Διατηρεί το αρχείο εμβολιασμού σας. Σας δίνει επίσης έναν αριθμό ταυτότητας, έναν γραμμικό κώδικα, μια επωνυμία ό, τι θέλετε να το ονομάσετε, ένα τατουάζ. Είναι όλα τα ίδια πράγματα. Γίνεστε τώρα σαν προϊόν…

 Σκεφτείτε πόσο αμέσως αυτό θα μπορούσε να αλλάξει το απόρρητό μας. Αμέσως μπορεί να αλλάξει την αυτονομία μας, αμέσως να αλλάξει τις ελευθερίες μας. Αυτό μπορεί να συλλέξει δεδομένα, όπως το σάκχαρο στο αίμα σας, το οξυγόνο σας, την αρτηριακή σας πίεση, αλλά μπορεί επίσης να συγκεντρώσει πολλά άλλα πράγματα. Μπορεί να συγκεντρώσει, λένε, τα συναισθήματά σας ή τον έμμηνο κύκλο σας, την δραστηριότητά σας εάν έχετε πέσει, τα θρεπτικά συστατικά σας στο σώμα σας. Εάν έχετε πάρει φάρμακα, είναι μια δυνατότητα να φανερώσει αν πήρατε παράνομα ναρκωτικά.

«Έχει την δυνατότητα να δει σχεδόν ο,τιδήποτε συμβαίνει στο σώμα σας και όλες αυτές οι πληροφορίες πηγαίνουν πού;

Αυτό δεν έχει αντιμετωπιστεί. Ποιος προστατεύει αυτές τις πληροφορίες; Για ποιο λόγο το χρησιμοποιούν;

Αυτό είναι πολύ σοβαρό, Όλα αυτά προτείνονται να παρουσιαστούν στο επόμενο εμβόλιο.»

γ/. Και η  Δρ Carrie Madej προειδοποιεί:

«Το άλλο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι, με αυτό το σύνδεσμο νανοτεχνολογίας-υδρογέλης-τεχνητής νοημοσύνης, όπως και το κινητό σας τηλέφωνο, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα κειμένου, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά επίσης να μπορείτε να τα λάβετε πίσω, έτσι σημαίνει ότι θα μπορούσαμε να λάβουμε πληροφορίες.

«Ποιες πληροφορίες θα επέστρεφαν σε εμάς; Θα επηρέαζε τη διάθεσή μας; Την συμπεριφορά μας;

Θα επηρέαζε τον τρόπο που σκεφτόμαστε ή τις αναμνήσεις μας;

Αν δεν έχετε παρακολουθήσει την ταινία, Matrix, νομίζω ότι θα έπρεπε.
Νομίζω ότι υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτήν την ταινία.

«Βλέπω τόσα πολλά λάθος πράγματα με αυτό το εμβόλιο και βλέπω ότι δεν μιλάμε για αυτό στα μεγάλα ΜΜΕ και αισθάνομαι ότι αυτές οι εταιρείες μας λένε ψέματα όταν λένε ότι δεν μπορούν να επηρεάσουν το DNA μας - γιατί, από όλους τους ορισμούς που χρησιμοποιούν - αυτό μπορεί να επηρεάσει το DNA μας.»

2/. Μεταφορά Πληροφοριών Μέσω Ηλεκτρομαγνητικής Ακτινοβολίας.

Τα αποτελέσματα της τεχνολογίας 5G...4G.. σε συνδυασμό με τα επί 10 περίπου χρόνια ουράνιου ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΜΑΣ (Για…καλό μας ΠΑΝΤΑ), έχει δημιουργήσει ΔΥΟ «ΘΑΥΜΑΣΙΑ» ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΡΑΣΕΩΣ, ήτοι:

ΦΟΡΤΙΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΩΣ ΜΕΣΩ ΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ, ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟY ΟΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΥΔΡΑΤΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΗ. (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ...ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ Luc Montagnier - DNA Μεταφορά Πληροφοριών Μέσω Ηλεκτρομαγνητικής Ακτινοβολίας).

Ο Luc Montagnier, όπως έχουμε προείπει, ήταν αυτός που ανακάλυψε το 1982 τον ιό HIV και πήρε το βραβείο Νόμπελ Ιατρικής 2008.

Αλλά δεν σταμάτησε εδώ, προχώρησε σε άλλα σύνορα της επιστήμης. Με λίγα λόγια διαπίστωσε ότι εάν ένα φιαλίδιο με DNA αραιωθεί σε ισχύ τουλάχιστον D7 και στην συνέχεια ακτινοβολείται με χαμηλή ενέργεια και πολύ χαμηλή ηλεκτρομαγνητική συχνότητα 7 Hz - το νερό σε ένα άλλο φιαλίδιο που βρίσκεται μέσα στο ίδιο πεδίο EMF αλλάζει με κάποιο τρόπο, ώστε μετά από περίπου 16 ώρες το φιαλίδιο με καθαρό νερό περιέχει κάποιες πληροφορίες του φιαλιδίου πηγής.

Αυτή η πληροφορία θα μπορούσε να αποδοθεί σε 2 τρόπους, είτε με εκ νέου ακτινοβολία αυτού του φιαλιδίου με 7 Ηz και στην συνέχεια μέτρηση του προκύπτοντος φάσματος EMF ή ακόμη μια μεγαλύτερη έκπληξη δι'υποβολής αυτού, σε μία διαδικασία αντίδρασης αλυσίδας πολυμεράσης PCR που διαφορετικά χρησιμοποιείται για να κάνει αντίγραφα του DNA.

Το DNA που δημιουργήθηκε μέσω αυτής της διαδικασίας PCR, σε αυτό το φιαλίδιο καθαρού νερού, ήταν σχεδόν ταυτόσημο με το αρχικό. Ακόμη πιο απροσδόκητα - τόσο η διαδικασία της αποστολής πληροφοριών DNA όσο και η ανασυγκρότηση του σήματος στο φιαλίδιο-στόχος λειτουργούσαν μόνο για αραιώσεις ίσες ή υψηλότερες από το D7. [Πηγή: https://arxiv. org/PS_cache/arxiv/pdf/ 1012/ 1012. 5166v1.pdf...) και http://montagnier.org/Luc-Montagnier-honors-and-wards].

3/. Οι Ιογενείς λοιμώξεις επιδεινώνονται από τα Η/Μ πεδία

[Στοιχεία από Επιστημονική μελέτη του Dr. Leendert Vriens,(PhD - Physicist Physicist Leendert Vriens, PhD, who worked for 30 years at Philips Natlab, the world renowned physics research laboratory), δημοσιευθέντα σε σχετικό άρθρο του.  [Όπου αναγράφεται η λ. αναφορές 1,2..κλπ, γίνεται παραπομπή στην σχετική επιστημονική βιβλιογραφία].

[. https://www.avaate.org/spip.php?article2878,  09 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020.

.Viral infections aggravated by electromagnetic fields - Asociación Vallisoletana de Afectad@s por las Antenas de Telecomunicaciones - AVAATE].

4/. Η απειλή από τα ψυχοτρονικά όπλα Μαζικού Ελέγχου του Νου.

Τα ψυχοτρονικά όπλα χρησιμοποιούνται από κοντά και από απόσταση, για να μας ελέγχουν σε καθημερινή βάση (Το Κινητό μας Τηλέφωνο, είναι ΕΝΑ Ψυχοτρονικό Όπλο Μαζικού Ελέγχου του Νου).2

Σύμφωνα με επιστημονικό άρθρο του συγγραφέα και ερευνητή, Peter A. Kirby, περιλαμβανόμενο στην σχετική πηγή:

α/. Οι σύγχρονες τηλεπικοινωνίες συνήθως περιλαμβάνουν συσκευές που μπορούν να αποστέλλουν και να λαμβάνουν ασύρματα σήματα. Αυτές οι συσκευές είναι σχεδόν πάντα, ικανές να παράγουν και να λαμβάνουν σήματα που επηρεάζουν τις διαθέσεις, τις σκέψεις και τις σωματικές λειτουργίες μας.

Αυτό σημαίνει ότι το κινητό μας τηλέφωνο, μπορεί να διαβάσει και ελέγξει και πιθανώς να κάνει και «ανάγνωση» του μυαλού μας.

β/. Οι περισσότεροι από τους τομείς της ανθρωπογενούς ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας που βιώνουμε καθημερινά είναι υποπροϊόντα της σύγχρονης βιομηχανίας: Tα παράγουν, τα ηλεκτρικά δίκτυα, οι τηλεπικοινωνίες και όλες οι ηλεκτροκίνητες συσκευές. Σε γενικές γραμμές, σε αντίθεση με τα φυσικά πεδία της μαγνητικής ενέργειας της Γης, τα ανθρώπινα πεδία ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας έχουν βρεθεί γενικά επιβλαβή για τους ανθρώπους. Η υπεροχή των καλύτερων στοιχείων υποδηλώνει ότι προκαλούν καρκίνο. Εάν αυτό δεν κρίνεται αρκετά επιβλαβές για τους κατοίκους των πόλεων, η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια μπορεί επίσης να «οπλιστεί» και να χρησιμοποιηθεί εναντίον μας συστηματικά.

γ/. Τα στοιχεία δείχνουν ότι αυτές οι δραστηριότητες ελέγχου του μυαλού και κατ’επέκταση των εσωτερικών οργάνων του ανθρώπου, αποτελούν μέρος μιας μεγαλύτερης προσπάθειας που ο συγγραφέας αποκαλεί το «Νέο Πρόγραμμα του Μανχάταν». (ΣΣ: Ο συγγραφέας έλαβε γνώση των ψυχοτρονικών όπλων κατά την διάρκεια της έρευνάς του σε αυτό το σχετικό θέμα).3

Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με το «Νέο Πρόγραμμα του Μανχάταν» (New Manhattan Project), ανατρέξτε στο βιβλίο του συγγραφέα Peter A. Kirby, «Chemtrails Exposed: (Εκτεθειμένοι στους Αεροψεκασμούς): Ένα νέο έργο του Μανχάταν».

Σχόλιον: Όταν οι συστημικοί αποκαλούν τους αντιφρονούντες εκτός από «συνωμοσιολόγους», ειρωνικά και «ψεκασμένους», ασφαλώς γνωρίζουν ότι οι αεροψεκασμοί είναι γεγονός αναμφισβήτητο. Προβαίνουν όμως σ’ αυτούς τους χαρακτηρισμούς, καθ’όσον η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών αγνοεί αυτή την υπερσύγχρονη τεχνολογία, ενώ άλλοι την θεωρούν ως υπερβολικές θεωρίες, υποστηριζόμενες από φανατικούς, φαντασιόπληκτους, κλπ. Συνεπώς προσθέτουν βαθμούς…αναξιοπιστίας στους «συνωμοσιολόγους».

δ/. Η ηλεκτρομαγνητική ενέργεια μπορεί να παραχθεί και να κατευθυνθεί για να επηρεάσει τις ανθρώπινες διαθέσεις, τις σκέψεις και τις σωματικές λειτουργίες. Οι συσκευές που κάνουν αυτό, είναι γνωστές ως «ψυχοτρονικά όπλα» ή «ψυχοτρονικά».

Every applicable government agency and almost all mainstream media outlets claim that chemtrails are merely a ‘conspiracy theory.’ They say that the lines in the sky are harmless condensation trails and that jet aircraft have always produced emissions that can linger in the sky for hours as they spread out and form a hazy cloud-cover. They say that anybody who asserts that aircraft are routinely spraying us with toxic materials is crazy.

If this is so, then why are we consistently seeing anomalously high levels of toxins in rainwater samples as well as in ambient air samples?

Why are there hundreds of scientists and scores of scientific organizations advocating for spraying substances from aircraft and calling it «geoengineering?».

Why is there a world-famous PhD scientist who has, in a long series of peer-reviewed journal articles, made the case for chemtrails and shown detailed evidence of their harmful effects?How do we have whistleblowers from the Air Force and the Environmental Protection Agency?

How is it that there is a huge, detailed, chronologically consistent body of evidence supporting the notion that the lines in the sky are part of a global weather modification project with roots going back over 100 years?

This is just scratching the surface. This book presents the evidence that the government and the mainstream media ignore.

This book (Note of Web Owner: Αbove in the picture), provides the evidence that what is commonly referred to today as ‘geoengineering’ is an incredibly large, ongoing operation involving the open air spraying of tens of thousands of megatons of toxic waste ANNUALLY from high-flying jet aircraft.

Ø Believe it or not, the media and the government have not been telling the truth.

ε/.Τα ψυχοτρονικά όπλα χρησιμοποιούν συχνότητες ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας κυρίως στην περιοχή εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας (ELF) (3-30 Hz), επειδή η ELF είναι κυρίως η περιοχή συχνοτήτων της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος στέλνει και δέχεται φυσικά.

[ΣΣ: Λόγω του εξαιρετικά μεγάλου μήκους κύματός τους, τα κύματα μιας ELF μπορούν να διαθλώνται πέριξ μεγάλων εμποδίων, δεν εμποδίζονται από τις οροσειρές ή τον ορίζοντα και μπορούν να ταξιδεύουν γύρω από την κυρτότητα της γης.Due to their extremely long wavelength, ELF waves can diffract around large obstacles, are not blocked by mountain ranges or the horizon, and can travel around the curve of the Earth. ELF and VLF waves propagate long distances by an Earth-ionosphere waveguide mechanism].4

Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία στα εύρη πολύ χαμηλής συχνότητας (VLF /3-30 kHz) και Super Low Frequency (SLF/30-300 Hz) μπορούν επίσης να έχουν ψυχοτρονικά αποτελέσματα.

στ/.Τα τεχνητά σήματα ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας (EM) που παράγονται και εφαρμόζονται στην περιοχή ELF, μπορούν να συγχρονιστούν με τα ανθρώπινα εγκεφαλικά κύματα, έτσι ώστε ο εγκέφαλος να «παρασυρθεί».

Τα εγκεφαλικά κύματα του στοχευόμενου ατόμου, πρώτα σαρώνονται για να καθορίσουν την συχνότητα του/της ΕΜ που ο εγκέφαλος θα παράγει εκείνη την στιγμή. Στην συνέχεια, η ίδια συχνότητα που παράγεται από τον εγκέφαλο του στοχευμένου ατόμου, παράγεται από το ψυχοτρονικό όπλο και κατευθύνεται στο στοχευόμενο άτομο. Όταν τα εγκεφαλικά κύματα του στοχευμένου ατόμου συγχρονιστούν με την ΕΜ που παράγεται από το ψυχοτρονικό όπλο, η συχνότητα που παράγεται από το ψυχοτρονικό όπλο μεταβάλλεται σταδιακά. Λόγω αυτού του συγχρονισμού, προκαλούνται διάφορες επιθυμητές επιδράσεις, στα εγκεφαλικά κύματα του στοχευμένου ατόμου.

ζ/. Για τα παραπάνω υπάρχει πλήθος αποδεικτικών στοιχείων. Η έρευνα έχει βρεί εκατοντάδες σχετικά έγγραφα που είναι άμεσα διαθέσιμα. Το Ναυτικό, η Rand Corporation, η NASA, το εργαστήριο Lincoln του Ινστιτούτου Τεχνολογίας του Massachusetts, τα Εθνικά Εργαστήρια Lawrence Livermore, το Τμήμα Ενέργειας, τα εργαστήρια Battelle Pacific Northwest Labs και πολλά άλλα έχουν κάνει σημαντική δουλειά εδώ.

Όλα αυτά τα ονόματα εμπλέκονται στο Νέο Έργο του Μανχάταν. Ο γενικώτερος τομέας της μελέτης είναι γνωστός ως «βιοηλεκτρομαγνητική» και αυτός είναι ο τίτλος του κορυφαίου επιστημονικού περιοδικού.

5/. Ο έλεγχος του νου εξ αποστάσεως και η λεγομένη «ηχογενετική»

α/. Ο καθηγητής Αντουάν Τζερούσαλεμ (Antoine Jérusalem)5 εξηγώντας τον έλεγχο του νου εξ αποστάσεως μέσω υπερήχων, στην διάσκεψη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Ντουμπάϊ,6  απεκάλυψε ότι ο έλεγχος του νου εξ αποστάσεως, είναι μια απίστευτα ισχυρή τεχνολογία που έχει την δύναμη να θεραπεύσει πιθανώς κάποιες ασθένειες. Ωστόσο, σε λάθος χέρια, η τεχνολογία αυτή μπορεί να πάρει τον απόλυτο έλεγχο της συμπεριφοράς των ανθρώπων. Σύμφωνα λοιπόν με τα λεγόμενά του, μπορεί να είναι το τέλειο εργαλείο ελέγχου με το οποίο οι αδίστακτοι θα ελέγχουν τους αδύναμους.

Ο έλεγχος του νου από απόσταση δεν είναι κάτι καινούργιο. Οι ανήκοντες στην (συστημική) ελίτ, είχαν πρόσβαση σε αυτό το είδος τεχνολογίας εδώ και χρόνια. Το 2018 διέρρευσε ένα έγγραφο που έλαβε ένας δημοσιογράφος της ΜΚΟ Muckrock,7 το 1996, με τίτλο «EM effects on human body.zip» και το οποίο ανέλυε τον έλεγχο του νου εξ αποστάσεως ήδη από το 1974.

Σελίδα του εγγράφου που περιγράφει την διαδικασία του ελέγχου του νου με χρήση κεραιών κινητής τηλεφωνίας καθώς και με καμιονέτες και ελικόπτερα μέσω υπερήχων εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας (ΕLF).8

Άλλη σελίδα του ίδιου εγγράφου που περιγράφει τις πολλές επιδράσεις του εξ αποστάσεως ελέγχου του νου.9

Το έγγραφο περιγράφει πώς σκιώδεις οργανισμοί, διεξάγουν επιχειρήσεις ελέγχου του νου ολόκληρων πληθυσμών ή στοχευμένων πολιτών εξ αποστάσεως, μέσω καμουφλαρισμένων μικρών φορτηγών σε καμιονέτες τηλεπικοινωνιακών εταιρειών, καθώς και μέσω των λεγόμενων «μαύρων ελικόπτερων».10

β/. Οι πληροφορίες που περιλαμβάνονταν στο αποσταλέν έγγραφο,  διαδόθηκαν ευρέως, μετά την έκδοση των best seller του Αμερικανού συγγραφέα Τζιμ Κηθ (Jim Keith). με τίτλο: «Black Helicopters Over America: Strikeforce for the New World Order» (Μαύρα ελικόπτερα πάνω από την Αμερική: Δύναμη πυρός της Νέας Παγκόσμιας Τάξης – 1995), Black Helicopters II: The End Game Strategy (Μαύρα ελικόπτερα ΙΙ: Η στρατηγική του τέλους – 1998), και Mind Control / World Control (Έλεγχος του νου / Παγκόσμιος έλεγχος) – 1997, ενώ ισχυροποιήθηκε μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001 και την πτώση των δίδυμων πύργων,

To εξώφυλλο του βιβλίου του συγγραφέα Τζιμ Κηθ «Black helicopters over America» που γνωστοποίησε στο ευρύ κοινό την ύπαρξη των μαύρων ελικοπτέρων και την σχέση τους με τον έλεγχο του νου εξ αποστάσεως.

 

Μετά την δημοσίευση όσων αναφέρονταν στα παραπάνω έγγραφα, μερικοί ερευνητές διετύπωσαν την άποψη ότι έτσι εξηγούντο και οι μυστηριώδεις «ηχητικές επιθέσεις» στην Κούβα, όπου κυβερνητικοί αξιωματούχοι της πρεσβείας των ΗΠΑ υπέφεραν ξαφνικά από απώλεια ακοής, ζάλη, προβλήματα ύπνου και όρασης, εμβοές, πονοκεφάλους, κόπωση και διάφορες εγκεφαλικές βλάβες.

Είναι πράγματι απορίας άξιο ότι όλα τα συμπτώματα που ανέφεραν οι υπάλληλοι της πρεσβείας, περιγράφονται στο εν λόγω έγγραφο.

γ/. Παρά την παραδοχή του δυστοπικού δυναμικού της τεχνολογίας,11 ο Αντουάν Τζερούσαλεμ, πιστεύει ότι η ανθρωπότητα ΔΕΝ μπορεί να αποφύγει την περαιτέρω …ανάπτυξή της. Μάλλον το λέει αυτό επειδή κάποια εταιρεία που αναπτύσσει αυτή την τεχνολογία είναι πολύ απλά …μέλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Τελικά, η λύση που προτείνει ο καθηγητής για να εξασφαλίσουμε ότι η τεχνολογία δεν θα χρησιμοποιηθεί για να μετατρέψει τους ανθρώπους σε σκλάβους – μαριονέτες, είναι οι επίσημες, Ρυθμιστικές Αρχές και βεβαίως της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.

Ωστόσο, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ δηλώνει ανοιχτά πως αυτή η τεχνολογία πρέπει να βρίσκεται υπό τον έλεγχο των παγκόσμιων υπερελίτ!

δ/. Τα ηχητικά κύματα που δεν μπορεί να συλλάβει το ανθρώπινο αυτί, διακρίνονται σε υπερήχους και σε υποήχους. Οι υπέρηχοι (ultrasounds) είναι ηχητικά κύματα με συχνότητα υψηλότερη απ’ αυτή που μπορεί να συλλάβει το ανθρώπινο αυτί (16 έως 16.000 Ηz), ενώ οι υπόηχοι (infrasounds) κύματα με συχνότητα από 0,001 έως 16 Hz.

Σχετικά με τους υποήχους, ποικίλες διεθνείς έρευνες, για παράδειγμα, πάνω στις επιπτώσεις της λειτουργίας των ανεμογεννητριών στην ανθρώπινη υγεία, απέδειξαν ότι οι υπόηχοι που εκπέμπουν οι ανεμογεννήτριες προκαλούν εφιάλτες, παραισθήσεις και μαθησιακά προβλήματα στα παιδιά, προβλήματα διαθέσεως (οξυθυμία, ανησυχία), συγκέντρωσης και μνήμης, πονοκεφάλους, προβλήματα ύπνου, βούισμα στα αυτιά, ζαλάδα, ίλιγγο, αστάθεια και ταχυκαρδία κλπ. θέτοντας έντονα το θέμα της ελλείψεως σχετικής απαγορευτικής νομοθεσίας εκπομπής συχνοτήτων που δεν περιλαμβάνονται στο ανθρώπινο ακουστικό φάσμα.

Γνωρίζοντας όλα αυτά, κάποιοι επιδιώκουν να χρησιμοποιηθεί η λεγόμενη ηχογενετική (sonogenetics), καινοφανής όρος που θεωρείται το μέλλον του χακαρίσματος (Hacking=της παράνομης ηλεκτρονικής παρεισφρύσεως/προσβάσεως) του μυαλού με ήχους, για την χειραγώγηση ή ακόμα και την εξολόθρευση στοχευμένων ανθρώπινων ομάδων.

Ο καθηγητής Τζερούσαλεμ υπονοεί αυτό ακριβώς, όταν λέει «να αλλάξουμε την δραστηριότητα των νευρώνων», αποφεύγοντας όμως έντεχνα να προφέρει τον όρο ηχογενετική. Και τούτο διότι γνωρίζει ότι είναι ή θα είναι σύντομα απόλυτα εφικτό να παραβιάζονται οι ίδιες οι δομές του ανθρώπινου εγκεφάλου με ό,τι εφιαλτικό συνεπάγεται κάτι τέτοιο.12

6/. Θερμική διέγερση αισθητηριακών συντονισμών (Thermal excitation of sensory resonances).

α/.  Στο βιβλίο του “MindWar” (2013),13 ο Δρ. Michael Aquino14 επισημαίνει ακριβώς τα παραπάνω. Γράφει ότι:

.«Οι Συχνότητες ελέγχου μυαλού BWR15 μπορούν, για παράδειγμα, να εισαχθούν στο Διαδίκτυο για να είναι παθητικοί και αδιάκριτοι (απουσία τέτοιων αισθητήρων) που λαμβάνονται και ακτινοβολούνται από οποιαδήποτε συσκευή πρόσβασης, από τηλεοπτικό σταθμό έως τον επιτραπέζιο υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο».

Η λήψη συχνοτήτων από το φυσικό περιβάλλον δημιουργεί αλυσιδωτές αντιδράσεις στον εγκέφαλο. Ο εγκέφαλος αρχίζει να συντονίζεται και να παράγει ανάλογες αντιδράσεις μέσα στο σώμα. Όπως για παράδειγμα, η συχνότητα μιας καταιγίδας είναι δυνατή να μας επιφέρει την παραπάνω εσωτερική αλλαγή των αλυσιδωτών αντιδράσεων, και ας μην είμαστε σε θέση να την αντιληφθούμε.

Με άλλα λόγια, η επίδραση του καιρού αλλάζει τα συναισθήματα μας, λόγω των λήψεων αυτών των συχνοτήτων από τον εγκέφαλο.

.Η τηλεόραση μπορεί να παράγει EM συχνότητες που με ενθαρρύνουν να συνεχίζω να παρακολουθώ;

Είναι λογικό ότι αυτό μπορεί να γίνει. Όταν περισσότεροι άνθρωποι παρακολουθούν προγράμματα για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα, οι διαφημιστές κερδίζουν περισσότερα χρήματα. Είδαμε εδώ την πραγματικότητα των απαραίτητων τεχνολογιών.«Συχνά αισθάνομαι επιτακτική ανάγκη να αρπάζω ή να κρατώ το smartphone μου όταν δεν χρειάζεται να το κάνω. Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό είναι φυσικό φαινόμενο που οφείλεται στην βαριά χρήση των smartphones ή σε κάτι που μας προκαλούν οι EM συχνότητες που παράγονται από το τηλέφωνο. Είναι προς το συμφέρον του κατασκευαστή τηλεφώνων και της εταιρείας τηλεπικοινωνιών να έχουν τους πελάτες τους να νιώθουν σαν να χρειάζονται το τηλέφωνό τους. Στην πραγματικότητα, θα ήταν επωφελές για αυτούς να αισθάνονται εθισμένοι στα τηλέφωνά μας.

Το να έχω απρόκλητες αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα είναι παράλογο. Δεν τα είχα συνηθίσει. Βρίσκω ότι, όταν αυτές οι αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα με "χτυπάνε", αν απενεργοποιήσω το WiFi μου και / ή έβαλα το τηλέφωνό μου σε λειτουργία αεροπλάνου, τότε γρήγορα εξαφανίζονται».

.Μπορεί να παίρνω σκόπιμα EM μέσω ασύρματων συσκευών επικοινωνίας μου που με κάνει να σκεφτώ αρνητικές σκέψεις και να αισθάνομαι άσχημα;

Και ο Michael Aquino απαντά καταλήγοντας:

«Ίσως μου έστειλαν σήματα EM που παράγουν αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα σε μένα ως μορφή τιμωρίας»!!

8/. Συμπεράσματα

α/. Οι συχνότητες που χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο του εγκεφάλου των ανθρώπων και την επίδραση των σωματικών λειτουργιών του (ELF / VLF / SLF), είναι οι ίδιες συχνότητες που χαρακτηρίζονται γενετικές στα ατμοσφαιρικά φαινόμενα. Αυτές οι συχνότητες είναι επίσης θεμελιώδεις για αυτό που συνήθως αναφέρεται ως «το έξυπνο δίκτυο». Το λεγόμενο έξυπνο δίκτυο περιλαμβάνει την εμπλοκή των βασικών μας βιολογικών διεργασιών και την πειρατεία.

β/. Οι οργανώσεις και τα άτομα του Συστήματος, που είναι υπεύθυνα για τον χειρισμό και την εκμετάλλευση αυτών των εξειδικευμένων συχνοτήτων, αξιοποιούν τις θεμελιώδεις διαδικασίες της ίδιας της ζωής, εν αγνοία των πολιτών και χωρίς την συγκατάθεσή τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτές οι πληροφορίες είναι τόσο σημαντικές και για τον οποίον οι άνθρωποι είναι τόσο ευάλωτοι και αρνητικοί στους «έξυπνους μετρητές» και τα WiFi που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στο λεγόμενο «έξυπνο δίκτυο».

γ/. Καθώς περνάμε από την καθημερινότητά μας ,στην πατρίδα μας και σε πολλά άλλα μέρη του κόσμου, με τα κινητά και τους υπολογιστές μας, δεχόμαστε όλοι επιθέσεις από τα ψυχοτρονικά όπλα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Είναι ένας σατανικός τρόπος, που χρησιμοποιεί το ΣΥΣΤΗΜΑ, δια των οργάνων του, προκειμένου να κάνει τους ανθρώπους ό, τι θέλει, χωρίς τα άτομα που στοχεύουν, να γνωρίζουν τι τους έπληξε.Αυτό αποδεικνύει γιατί οι άνθρωποι επιδεικνύουν αδράνεια, πολλάκις ανεξήγητη ανεκτικότητα, απαράδεκτη δειλία σε προφανείς προκλήσεις (προσωπικές, οικογενειακές, εθνικές, θρησκευτικές κλπ), ανατρεπτική/αναρχική συμπεριφορά και λαγνεία για την εξουσία (εξουσιομανία), χρηματοθηρία (μηχανοποιημένο κυνήγι της ύλης/του χρήματος) και σαρκολατρεία (ομοφυλοφιλία, παιδεραστεία, έξη στην πορνογραφία και παιδική πορνεία, σοδομισμός, κλπ), έξω από την φύση ενός λογικού, σώφρονος και υγιούς ανθρώπου.

Όλες αυτές οι παράδοξες, ανώμαλες και αφύσικες, για σώφρονες και φυσιολογικούς ανθρώπους, καταστάσεις, είναι αποτέλεσμα ενός τεχνητού, αγνώστου περιβάλλοντος, σχεδιασμένου και κατασκευασμένου  από το ΣΥΣΤΗΜΑ.

δ/. Η επιστήμη ελέγχου του νου (όπως και το νέο έργο του Μανχάταν), βρίσκεται ακριβώς έξω από το Παράθυρο Overton.16 Η πραγματικότητα αυτών των τεχνολογιών, αν και εξαντλητικά τεκμηριωμένη, δυστυχώς είναι σε μεγάλο βαθμό άγνωστη στην σημερινή κοινωνία.  

Συνεχίζεται





 1 Πηγές:

.https://forbiddenknowledgetv.net/human-2-0-a-wake-up-call-to-the-world/

.https://en.wikipedia.org/wiki/Luciferase, 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2020

Waking Times, https://www.wakingtimes.com/…/your-cell-phone-is-a-psychot/

3 The Manhattan Project was a research and development undertaking during World War II that produced the firstnuclear weapons. It was led by the United States with the support of the United Kingdom (which initiated the original Tube Alloys project) and Canada. From 1942 to 1946, the project was under the direction of Major General Leslie Groves of the U.S. Army Corps of Engineers. Nuclear physicist Robert Oppenheimer was the director of the Los Alamos Laboratory that designed the actual bombs. As engineer districts by convention carried the name of the city where they were located, the Army component of the project was designated the Manhattan District; Manhattan gradually superseded the official codename.

The Trinity Test of the Manhattan Project on 16 July 1945 was the first detonation of a nuclear weapon.

In 2014, the U.S. Congress passed a law providing for a national park dedicated to the history of the Manhattan Project. The Manhattan Project National Historical Park was established on 10 November 2015.5 Professor Antoine Jérusalem, Associate Professor, Department of Engineering Science, University of Oxford..Legros, A; Beuter, A (2006). "Individual subject sensitivity to extremely low frequency magnetic field". NeuroToxicology. 27 (4): 534–46. doi:10. 1016/j. neuro.2006.02.007. PMID 16620992.

6 Η Ετήσια Συνάντηση των Παγκόσμιων Συμβουλίων του Μέλλοντος του ΠΟΦ (The WEF’s Annual Meeting of the Global Future Councils) πραγματοποιήθηκε στις 11 και 12 Νοεμβρίου 2018 στο Ντουμπάϊ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν ο «Έλεγχος του νου χρησιμοποιώντας ηχητικά κύματα».

7 MuckRock is a United States-based 501(c)(3) non-profit organization which assists anyone in filing governmental requests for information through the Freedom of Information Act (FOIA) and other public record laws around the United States, then publishes the returned information on its website and encourages journalism around it. MuckRock was founded by Michael Morisy and Mitchell Kotler, graduates of Cornell University. The site's beta version went online in May 2010, and was part of the Boston Globe’s’s GlobeLab incubator program.

In 2010, MuckRock received a notice that the government had sent MuckRock information about the Supplemental Nutrition Assistancw Program, which was secret and that MuckRock must cease publishing it or its staff would face fines and jail time. The state later said that it would not jail MuckRock staff.

In June 2014 MuckRock sued the CIA under the FOIA for "consistently ignoring deadlines, refusing to work with requesters, and capriciously rejecting even routine requests for what should be clearly public information". The Lawsuit is current as of 2020.

8 Μετάφραση στα ελληνικά – προσαρμογή γραφήματος, από Ιστολόγιον aperopia.fr .

9 Ο.α.

10 Μαύρα ελικόπτερα: Όρος που έγινε δημοφιλής ανάμεσα σε διάφορες πολιτικές ομάδες των ΗΠΑ στη δεκαετία του 1990 ως σύμβολο και προειδοποιητικό σημάδι μιας αμφιλεγόμενης στρατιωτικής υποταγής των Ηνωμένων Πολιτειών σε υπερεθνικούς οργανισμούς, μυστικούς ή μη.

Για παράδειγμα, ήδη από την δεκαετία του ’70 κυκλοφορούν φήμες ότι ο ΟΗΕ περιπολεί στις ΗΠΑ με μαύρου χρώματος ελικόπτερα άνευ σημάνσεως, ή ότι οι ομοσπονδιακοί πράκτορες του FBI ή άλλων οργανισμών χρησιμοποιούν μαύρα ελικόπτερα για να εκβιάσουν τους πολιτοφύλακες της αμερικανικής επαρχίας ή να επηρεάσουν με ψυχοτρονικά όπλα τους πληθυσμούς μεγάλων πόλεων.

11 Δυστοπία (από το ελληνικό δυς- και τόπος) ονομάζεται η κοινότητα ή κοινωνία που είναι ανεπιθύμητη ή τρομακτική. Θεωρείται ως ένα κακό μέρος, και πρόκειται για το αντίθετο της ουτοπίας, η οποία είναι το υπόδειγμα για μία ιδανική κοινωνία χωρίς εγκληματικότητα ή φτώχεια. Οι δυστοπικές κοινωνίες εμφανίζονται σε πολλά καλλιτεχνικά έργα, αλλά και σε ιστορίες που εξελίσσονται στο μέλλον. Συχνά χαρακτηρίζονται από τον απανθρωπισμό, τα ολοκληρωτικά καθεστώτα, την περιβαντολλογική καταστροφή, ή άλλα χαρακτηριστικά συσχετισμένα με την κατακλυσμική πτώση της κοινωνίας.

Οι μελλοντικές δυστοπικές κοινωνίες εμφανίζονται χρησιμοποιούνται συχνά, για να τραβήξουν την προσοχή στα προβλήματα του πραγματικού κόσμου σχετικά με την κοινωνία, το περιβάλλον, την πολιτική, την οικονομία, στις ανθρώπινες θρησκείες, την ηθική, την επιστήμη ή/και την τεχνολογία, τα οποία αν χάσουν την φυσική και επωφελέ για τον άνθρωπο, κατεύθυνσή τους, με μαθηματική πιθανότητα θα οδηγήσουν σε μία δυστοπική κατάσταση.

13 His 2013 book MindWar, introduces this solution and outlines its successive stages of implementation. Finally a purely-initiatory work, MindStar, addresses the purely-metaphysical "soul" of human thought which MindWar [as a practical curriculum] omits, confronting the elusive questions of human divinity and immortality.

14 Ο Δρ Michael Aquino ήταν συνταγματάρχης, στην διεύθυνση ψυχολογικών επιχειρήσεων, στο 1ο Σύνταγμα ειδικών δυνάμεων, του στρατού των Η.Π.Α. και υψηλόβαθμο μέλος της «Εκκλησίας του Σατανά» του Anton LaVey. As one of the U.S. Army's extremely rare Political-Military Affairs Officers [with credentials in Strategic & Space Intelligence, Psychological Operations, Special Forces, Civil Affairs, Defense Attaché, and Foreign Area Officer], Dr. Aquino has also introduced the practical application of "MindWar" as a methodology for reducing, if not eliminating contemporary humanity's obsession with and reliance upon murderous, destructive conventional war (PhysWar"). 

15 Ο άνθρωπος είναι πομπός και δέκτης συχνοτήτων. Κάθε σκέψη που κάνουμε εκπέμπει το ανάλογο είδος συχνότητας, και μας προκαλεί τα ανάλογα συναισθήματα. τον λεγόμενο ψυχικό μας κόσμο. Και με τον ίδιο τρόπο δέχεται σαν δέκτης τις συχνότητες που υπάρχουν γύρω του και παντού. Από το οποιοδήποτε οργανικό τμήμα στο εσωτερικό μας σώμα, (για παράδειγμα η καρδιά, οι πνεύμονες), εκπέμπουν συχνότητες, και με τον ίδιο τρόπο, οτιδήποτε γύρω μας, αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη, εκπέμπονται εισερχόμενες συχνότητες από το ενεργειακό πλέγμα, και εξερχόμενες από την φύση που ενεργεί κι αυτή, από όλα τα όντα, και τον άνθρωπο μαζί, από τα πάντα σε ολόκληρο τον πλανήτη. Και όλα μαζί αλληλεπιδρούν.

(Πηγή: Συχνότητες και ανθρώπινη σκέψη. Η αρχή των θαυμάτων ... www.awakengr.com › sychnotites-ke-anthropini-skepsi..30 Μαρ 2016).

16 Το παράθυρο Overton είναι μια πολιτική θεωρία που περιγράφει πώς μπορεί να αλλάξει η αντίληψη της κοινής γνώμης έτσι ώστε οι ιδέες που κάποτε θεωρούνταν τρελλές, ανήθικες,  καταστροφικές και αδύνατον να γίνουν αποδεκτές από μια κοινωνία, να γίνονται αποδεκτές μακροπρόθεσμα.

Σύμφωνα με αυτή την θεωρία, ούτε τα θέματα ταμπού θα ήταν απαλλαγμένα από τα αποτελέσματά τους, έτσι ώστε η γενική εκτίμηση που έχει η κοινωνία για ζητήματα όπως η αιμομιξία, η παιδεραστία ή ο κανιβαλισμός θα μπορούσαν να αλλάξουν ριζικά. Για το λόγο αυτό, δεν είναι απαραίτητη η πλύση εγκεφάλου ή η εφαρμογή των αρχών ενός δικτατορικού καθεστώτος, αλλά η ανάπτυξη μιας σειράς προηγμένων τεχνικών, από μυημένους προς τούτο, των οποίων η εφαρμογή θα παρέμενε απαρατήρητη από την κοινωνία.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει στις σημερινές μεταλλαγμένες  ηθικώς, πολιτικώς και οικονομικώς και εθνικώς κοινωνίες, στις οποίες το Σύστημα ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ, κατά την βούλησή του, την κοινή γνώμη των πολιτών.

Το φαινόμενο αυτό μελετήθηκε από τον Joseph Overton, ο οποίος το παρατήρησε για κάθε τομέα δημόσιας διοίκησης θεωρείται αποδεκτή μόνο ένα στενό φάσμα πιθανών πολιτικών. Το εύρος του φάσματος δεν αλλάζει όταν οι ιδέες αλλάζουν ανάμεσα στους πολιτικούς, αλλά επιλέγονται από την κοινωνία εν γένει.

Ο Τζόζεφ Overton ανέπτυξε ένα κάθετο μοντέλο πολιτικών που κυμαίνεται από "το πιο ελεύθερο" στην κορυφή του φάσματος έως το "το λιγώτερο ελεύθερο" στο κάτω μέρος. Αυτό σχετίζεται με την κυβερνητική παρέμβαση, στην οποία οι αποδεκτές πολιτικές πλαισιώνονται σε ένα παράθυρο που μπορεί να κινηθεί εντός αυτού του άξονα, επεκτείνοντας ή μειώνοντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου