Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

 ΛΟΓΩ ΜΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΡΓΩ ΔΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ (ΝΕΟ-ΔΙΟΚΛΗΤΙΑΝΩΝ)

ΜΕΡΟΣ 5ον

 

4. ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΑΡΜΟΔΙΟΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.

Μετά τα επιστημονικά στοιχεία με την ανάλογη βιβλιογραφία, που παραθέσαμε μέχρι τώρα, ερωτώμεν κυρίως τους «Νέους Διοκλητιανούς», διώκτες των κατ’ αυτούς «σωνομοσιολόγων», τους συκοφάντες κάθε επιστήμονος που εκφράζει διαφορετική άποψη ή αντικρούοντος επιστημονικώς τις αυθαίρετες Συστημικές θέσεις,  αλλά και κάθε καλόπιστον αναγνώστη:

α. Αποκλείετε την πιθανότητα ο λεγόμενος κορωναϊός COVID-19:

1/. Να έχει κατασκευαστεί σε κάποιο ή κάποια μισανθρωπιστικά κέντρα (Στρατιωτικά εργαστήρια βιολογικού πολέμου των υπερδυνάμεων όπως αυτό της Wuhan), και

2/. Να έχει διασπαρεί σκοπίμως οπουδήποτε της γης, με πιθανή ανοχή ή συμμετοχή και του ΠΟΥ, προκειμένου να εκφοβίσουν την ανθρωπότητα και να αποδεχθούν οι λαοί ευκολώτερα ως τετελεσμένον γεγονός, την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβερνήσεως που θα επιβάλλει την «Παγκόσμια Ειρήνη»;

α/. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph, επιστήμονες στην Wuhan σχεδίαζαν να απελευθερώσουν κορωνοϊούς σε πληθυσμούς νυχτερίδων στην Κίνα, με στόχο στην συνέχεια να τους εμβολιάσουν ενάντια σε ασθένειες που θα μπορούσαν να μεταδοθούν στον άνθρωπο.. Μάλιστα, οι επιστήμονες ζητούσαν χρηματοδότηση για το πειραματικό τους έργο από τις ΗΠΑ, από το 2018 πολύ πριν ξεσπάσει η πανδημία.

Η επιστημονική ομάδα έκανε το αίτημα χρηματοδότησης, ζητώντας 14 εκατομμύρια δολάρια, στην Υπηρεσία Έρευνας Προηγµένων Αµυντικών Προγραµµάτων (Darpa), έναν οργανισμό του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, υπεύθυνο για την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών για χρήση από τον Στρατό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την γνησιότητα των εγγράφων πιστοποιεί πρώην στέλεχος της προεδρίας Τραμπ στις ΗΠΑ. Σε αυτά, φαίνεται πως η επιστημονική ομάδα επιδίωκε να εισάγει τροποποιημένους κορωνοϊούς σε νυχτερίδες, που θα έκαναν ευκολότερη τη μετάδοση του ιού σε ανθρώπινα κύτταρα. [https://www.pronews.gr/ygeia/1019059_kina-ereynites-stin-oyhan-shediazan-na-molynoyn-nyhterides-me-koronoio-prin-tin-enarxi.., andreopoulos@pronews.gr, 22 Σεπτ. 2021].

β/. «Όσοι κατασκευάζουν αυτά τα εμβόλια γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα σας σκοτώσουν. Γνωρίζουν από επιστήμη, δεν είναι βλάκες. Όταν ξοδεύεις δισεκατομμύρια δολάρια για να φτιάξεις εργοστάσια εμβολίων, έχεις αρκετούς επιστήμονες που ξέρουν ότι η ανοσοποιητική αντίδραση θα σας σκοτώσει. Πρέπει να αντιμετωπίσετε αυτήν την πραγματικότητα. Διότι αυτή είναι η πρόθεσή τους: η εξόντωση της ανθρωπότητας». [Απόσπασμα από πρόσφατη συνέντευξη του Παπικού (Φραγκισκανού) μοναχού και ανθρωπολόγου Αλέξη Μπουνιόλο (Alexis Flavian Bugnolo)].1

β. Είσαστε βέβαιοι ότι οι ανώτατοι συστημικοί εξουσιαστές (πρόεδροι, πρωθυπουργοί, υπουργοί, κλπ), μερικοί από τους οποίους εμβολιάστηκαν on camera, για να δώσουν το «παράδειγμα» στους πολίτες και να τους παροτρύνουν στον εμβολιασμό, έλαβαν το ίδιο εμβόλιο που δίδουν στους πολίτες και όχι κάποιο άλλο ανώδυνο ή χωρίς παρενέργειες που περιλαμβανόταν στο επιδεικνυόμενο φιαλίδιο απ’ όπου το αντλούσαν με την σύριγγα;

Εάν όντως το περιεχόμενο του φιαλιδίου ήταν το ίδιο με εκείνο που εγχέουν στο σώμα των πολιτών με τους εμβολιασμούς, αποκλείετε την πιθανότητα οι πιστοί ανώτατοι συστημικοί εξουσιαστές έχουν προμηθευτεί και το αντίδοτο, όπως γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις κατασκευής βιολογικών όπλων (βακτηρίδια, ιοί, μύκητες, τοξίνες, κλπ), την σύνθεση του οποίου γνωρίζουν αποκλειστικώς και μόνον, οι εντεταλμένοι συστημικοί παρασκευαστές του ιού;

γ. Πως εξηγείτε την «αστραπιαία» σχεδόν ανάπτυξη του εμβολίου για καταπολέμηση του ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ - Covid-19, σε σχέση με την απαιτηθείσα χρονική διάρκεια, ανακαλύψεως και αναπτύξεως άλλων γνωστών εμβολίων, πέρα από τις αστείες αντι-επιστημονικές πομφόλυγες των «ειδικών και επιστημόνων» του Συστήματος, που ισχυρίζονται ότι η αστραπιαία μετάδοση του ιού επέβαλλε το «κατεπείγον» της παρασκευής του εμβολίου;

Κατεπείγον, με άγνοια των παρενεργειών και ανεπιβεβαίωτης ασφαλείας;


Ευλογιά

34 χρόνια

1954-1988

HPV

15 χρόνια

1991-2006

Ιλαρά

9 χρόνια

1954-1963

Polio

7 χρόνια

1948-1955

Παρωτίτιδα

4 χρόνια

1963-1967

Μέσος χρόνος

10.7 ΧΡΟΝΙΑ

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - Covid-19

8-12 ΜΗΝΕΣ

2020

δ. Ποίος ο αριθμός των θανάτων σε ολόκληρη την Ελλάδα, από κάθε είδους νόσημα, πλην του κορωναϊού COVID-19,  κατά την περίοδον από 11ης Μαρτίου 2020 μέχρι σήμερα (Σεπτ.2021); [Ισχαιμικές καρδιοπάθειες, εγκεφαλοαγγειακά, κακoήθη νεοπλάσματα της τραχείας των βρόχων και των πνευμόνων, χρόνιες παθήσεις κατώτερου αναπνευστικού συστήματος, κακοήθη νεοπλάσματα διαφόρων οργάνων (παγκρέατος, μαστού, στομάχου, κλπ), πνευμονία, χρόνια ηπατική πάθηση, παθήσεις νεφρών και ουρητήρα, αλκοολισμός, HIV, ναρκωτικές ουσίες, κλπ].

Ας δώσουν οι αρμόδιοι στην δημοσιότητα πλήρη κατάλογο αριθμητικώς και κατ’ είδος νοσήματος (ει δυνατόν και ονομαστικώς).

Τα δύο τελευταία χρόνια της πανδημίας δεν υπήρξαν θάνατοι εποχικής γρίππης, από καρκίνους, καρδιακά νοσήματα, νεφρικές ανεπάρκειες, κλπ; Εάν όχι, τότε πρόκειται περί θαύματος. Εάν ναι, πότε, πόσα, πως και που  κατεγράφησαν;

ε.  Όσοι εξακολουθούν να ισχυρίζονται ότι έκαναν τα εμβόλια και δεν έπαθαν τίποτε ή δεν είχαν σοβαρές επιπτώσεις, ας μην βιάζονται. Να αναμένουν την κατάσταση της υγείας τους για τα επόμενα τουλάχιστον τέσσαρα (4) έτη και επέκεινα και τους προτρέπουμε να αναρωτηθούν:

Αφού είναι τόσο «ρόδινα» τα πράγματα, γιατί το Σύστημα εφρόντισε να κατοχυρώσει με το ακαταδίωκτον ΟΛΕΣ τις Εταιρείες παρασκευής εμβολίων και τις ομάδες που αποφασίζουν κατά χώρα, για τους εμβολιασμούς, τουλάχιστον για τα επόμενα τέσσερα (4) έτη; (Μετά τα 4 έτη «λογικώς», κάθε επερχόμενος θάνατος, θα αποδίδεται σε…φυσιολογικά ή… παθολογικά αίτια). 

στ. Αγνοείτε ή προσποιείσθε άγνοια για το πώς θησαυρίζουν, στην κυριολεξία οι «ειδικοί και επιστήμονες» και τις μεθόδους που χρησιμοποιούν οι φαρμακευτικές εταιρείες προκειμένου να εγκρίνουν και να προσφέρουν στην αγορά, ένα οποιοδήποτε ιατρικό σκεύασμα;

Δείτε ένα αποκαλυπτικό βίντεο! Πρόκειται από απόσπασμα παλαιότερη εκπομπή «το κουτί της Πανδώρας» και σε αυτή αποτυπώνεται ο χορός των εκατομμυρίων γύρω από τις μεγάλες εταιρείες φαρμακευτικών προϊόντων, και εμβολίων και πως η  διαφθορά απλώνεται στους ιατρικούς κύκλους.

ζ. Γιατί οι συστημικοί «ειδικοί και επιστήμονες» δεν τολμούν να προσέλθουν σε  Δημόσιο ζωντανό επιστημονικό διάλογο που θα μεταδοθεί απ’ όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα πανελλαδικής εμβέλειας, με τους διαφωνούντες ή διαφοροποιούμενους επιστήμονες, ώστε να ακουστούν και οι δύο πλευρές, προκειμένου να μπορέσουν οι πολίτες να σχηματίσουν ιδίαν αντίληψη για την πανδημία, τα εμβόλια, το ιστορικό δράσεως των εταιρειών που παρασκευάζουν τα εμβόλια, και τους εμβολιασμούς ;

Μήπως φοβούνται συγκλονιστικές αποκαλύψεις, όπως για παράδειγμα, ότι στην Ελλάδα υποδηλώνονται ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΩΣ, οι παρενέργειες από τους εμβολιασμούς με κίτρινες κάρτες, σε σύγκριση με τις Ευρωπαϊκές χώρες;

Μετά κοπιώδη τριήμερη αναζήτηση, στα Ευρωπαϊκά sites, συνελέγησαν τα παρακάτω, απογοητευτικά στοιχεία, για την χώρα μας, όσον αφορά την δήλωση ανεπιθύμητων ενεργειών των εμβολίων (Κίτρινων Καρτών) σε σύγκριση με την Ευρώπη, συνολικά, και με τις χώρες που προηγούνται, Ολλανδία και Μεγ. Βρετανία.

Λάβετε υπόψιν σας ότι σε καμία χώρα το ποσοστό των κίτρινων καρτών δεν ξεπερνά το 50% αυτών που θα έπρεπε να ήταν…Η Μεγάλη Βρετανία , μάλιστα, δηλώνει ότι είναι κάτω από 10%.  Αναλυτικά:

–Στην ΕΥΡΩΠΗ το συνολικό ποσοστό δήλωσης επιπλοκών για τα εμβόλια ήταν 0,14% (659.158.244 δόσεις, 929128 κίτρινες κάρτες), ειδικότερα για το Pfizer 0,09%, το Moderna 0,13% , το Astra Zeneca 0,4% και το Janssen 0.12%.

-Στην ΟΛΛΑΝΔΙΑ, κορυφαία Ευρωπαϊκή χώρα στη δήλωση κίτρινων καρτών, το συνολικό ποσοστό ήταν 0,6%, δηλαδή τετραπλάσιο του μέσου Ευρωπαϊκού! Ειδικότερα Pfizer 0,4%, Moderna 1,2%, Astra- Zeneca 1,3%, Janssen1.5%. ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΥΤΑ ΘΕΩΡΩ ΤΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ που δίνουν την εικόνα του συνολικού αριθμού των επιπλοκών, που δηλώθηκαν, κάθε εμβολίου και είναι και ένα χονδροειδές μέτρο σύγκρισης μεταξύ των εμβολίων. (Σημειώστε ότι το Μοderna έχει τριπλάσια δόση mRNA από το εμβόλιο της Pfizer, 100μgr vs 30μgr mRNA/ dose. Πιθανώς αυτό να σχετίζεται με το τριπλάσιο ποσοστό κίτρινων καρτών σε σχέση με το εμβόλιο της Pfizer).

–Στην Μεγάλη Βρετανία που έρχεται δεύτερη και έχει κουλτούρα δήλωσης επιπλοκών/ κίτρινης κάρτας, το συνολικό ποσοστό ήταν 0.4% δηλαδή το 66% του Ολλανδικού. (Δεν μπόρεσα να κάνω ανάλυση ανά εμβόλιο διότι δεν δίνουν με ακρίβεια τον αριθμό του κάθε ενός).

–Στην ΕΛΛΑΔΑ, η εικόνα είναι ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ. Το ποσοστό των κίτρινων καρτών που δηλώθηκαν είναι 0,05% (από 11.550.223 δόσεις εμβολίων μόνο 5615 κίτρινες κάρτες). Ειδικότερα Pfizer 0.04%, Moderna 0,03%, Astra- Zeneca 0,001% (!!!) Janssen 0,03%. (Με μια ματιά αντιλαμβάνεστε, ότι όχι μόνο υποδηλώνονται αλλά και δηλώνονται ανακριβώς! Όχι μόνο όσον αφορά το Moderna αλλά ιδίως το Astra Zeneca!)

ΔΗΛΑΔΗ στην Ελλάδα ΜΟΝΟ το ένα δωδέκατο των επιπλοκών δηλώνεται, ήτοι το 8,5% σε σύγκριση με την Ολλανδία!2

Σχόλιον: Με δεδομένο ότι και στις άλλες χώρες οι συστημικοί «ειδικοί και επιστήμονες», όπως προκύπτουν από κατά καιρούς τεκμηριωμένες διαδικτυακές πληροφορίες από «συνωμοσιολόγους», αποκρύπτουν για ευνόητους λόγους τις παρενέργειες από τα εμβόλια (Βλέπε παρ. 3β 1ου μέρους και παρ.3ια1/.3ου μέρους), φαντασθείτε τι εγκλήματα διαπράττονται κατά της ανθρωπότητος, από επίορκους συστημικούς επιστήμονες (που αποτελούν το όνειδος της επιστήμης)!!!

Δεν είναι περίεργο αν όχι ύποπτον, να ακούμε ΜΟΝΟΝ τις απόψεις μίας δωδεκάδος «ειδικών και επιστημόνων» του Συστήματος, όταν εκφράζονται διαφορετικές θέσεις από υπερδιπλάσιους εξέχοντες επιστήμονες Έλληνες και ξένους, οι οποίοι στηριζόμενοι σε εκατοντάδες μελέτες παγκοσμίως, αντικρούουν με βάσιμα επιχειρήματα, όσα ισχυρίζονται οι Συστημικοί «ειδικοί και επιστήμονες»;

η. Από πού προέρχεται ο μεγαλύτερος κίνδυνος, από τους μη εμβολιασθέντες, όπως ισχυρίζονται οι κεκράκτες του συστήματος ή από τους εμβολιασθέντες, οι οποίοι όπως κατ’επανάληψη έχουμε καταγράψει και αποδείξει:

1/. Έχουν καταστεί, χωρίς να το γνωρίζουν (εκτός από τους μυημένους στην «επιχείρηση»), δια της υπερσύγχρονης τεχνολογίας 5G, πομποί Η/Μ κυμάτων και μεταδόσεως ψυχοσωματικών ασθενειών, με απόρρητο συντονιστικό κέντρο παγκοσμίως την Ιουδαϊκή Pegasus;3

Εδώ να υπενθυμίσουμε ένα γελοίο δυσφημιστικό βίντεο που προεβλήθη από τα συστημικά ΜΜΕ και παρουσίαζε μία γριούλα να ισχυρίζεται πως τις είπανε «να μην εμβολιασθεί διότι θα γίνει πομπός του Πανταζή» (Εννοώντας προφανώς το πέντε-ζι 5G). Προφανώς το σποτάκι αυτό προεβλήθη από τους ακριβοπληρωμένους προπαγανδιστές, προκειμένου να διακωμωδήσουν όσους κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου από την τεχνολογία 5G.

Επιβάλλεται ο μέσος πολίτης να πληροφορηθεί τους κινδύνους, και να πεισθεί ότι αυτές οι τεχνολογίες, είναι «ελλοχεύων θάνατος» για την σωματική, πνευματική και ψυχική υγεία του.

2/. Είναι φορείς υπερπολλαπλάσιου ιϊκού φορτίου από τους ανεμβολίαστους;

3/. Παρουσιάζουν συμπτώματα και θνησιμότητα, με διαρκώς αυξανόμενο ρυθμό, με αποτέλεσμα οι υπηρέτες του Συστήματος να αναστατώνονται και να αποκρύπτουν τους πραγματικούς αριθμούς κρουσμάτων και θανάτων εμβολιασμένων, επιμένοντας φορτικώς και πειθαναγκαστικώς, στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού;

Οι συστημικοί κεκράκτες καλούνται να αντικρούσουν δημοσίως με επιστημονικά επιχειρήματα, όσα καταλυτικά στοιχεία καταθέσαμε συνοπτικώς, για την τεχνολογία 5G (που αποτελούν μέρος πολλών άλλων αποδεικτικών στοιχείων), αντί να ασχολούνται με γελοιότητες και συκοφαντίες περί «συνωμοσιολογίας», «ψεκασμένων», κλπ..

 

θ. Ο Αμερικανός μεγιστάνας Bill Gates και ο 4ος βαρόνος  Τζέϊκομπ Ρότσιλντ, σε πρόσφατες συνέντευξεις τους αναφέρθηκαν στα εμβόλια και «προφήτευσαν» την έλευση μιας νέας πανδημίας.4

1/. Βάσει ποίων επιστημονικών δεδομένων οι δύο αυτοί «προφήτες» του Συστήματος μας προειδοποίησαν προσφάτως, για άλλη μια φορά, ότι έρχεται μία νέα πανδημία πολύ μεγαλύτερη από αυτή που προξένησε ο κορωναϊός;

α/. Ο πρώτος  μας είπε ότι δεν είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε μια νέα πανδημία πέρα από τον κορωναϊό που συνεχίζει να «πολιορκεί» τον πλανήτη.

Που εστήριξε την νέα αυτή προφητεία του ενώ προ μηνών είχε…προβλέψει ότι η πανδημία εκτιμάται ότι θα τελειώσει στο τέλος του 2021;5

Τι σημαίνουν οι φράσεις του «το επίπεδο προετοιμασίας μας είναι χαμηλότερο από ό, τι περίμενα». Και «για την καλύτερη αντιμετώπιση μίας μελλοντικής πανδημίας χρειάζεται να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ώστε ένα εμβόλιο να μπορεί να παρασκευαστεί εντός 100 ημερών αλλά και αυτό να είναι διαθέσιμο για χρήση σε παγκόσμια κλίμακα εντός των επόμενων 100 ημερών»;

Γιατί προέτρεψε τις κυβερνήσεις ανά τον κόσμο να επιταχύνουν τις επενδύσεις στα συστήματα υγείας, τονίζοντας ιδιαίτερα την αναγκαιότητα ύπαρξης των κατάλληλων δομών και εγκαταστάσεων για την παραγωγή εμβολίων;

Ποίον το λογικό συμπέρασμα που εξάγεται από αυτές τις πρόσφατες δηλώσει του τέρατος που λέγεται Bill Gates, σε συνδυασμό με παρόμοιες προγενέστερες που ήδη έχουμε αναφέρει σε προηγούμενες αναρτήσεις;

Φωτογραφία στην οποίαν ο Bill Gates γελώντας, σχηματίζει δια των δακτύλων του το γνωστόν σύμβολον των Σατανιστών

Μόνον ανόητοι, άφρονες, κερδοσκόποι, ματαιόδοξοι και τυχοδιώκτες, δεν αντιλαμβάνονται όσα είπε ή υπονοούσε ο Bill Gates, δια των προγενεστέρων και των πρόσφατων δηλώσεών του!!!

β/. Ο βαρόνος  Τζέϊκομπ Ρότσιλντ, ο βρετανός τραπεζικός επενδυτής  και μέλος της τραπεζικής οικογένειας των Ρότσιλντ, εδήλωσε ανερυθριάστως πως το μέγα πρόβλημα που θα απασχολήσει την ανθρωπότητα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα, θα είναι η κλιματική αλλαγή και ότι ο κορωνοϊός δεν είναι τίποτα άλλο από ένας αντιπερισπασμός!!!6

Τι εννοούσε με την λέξη «αντιπερισπασμός»;

Μήπως ο βαρώνος γνωρίζει πράγματα που εμείς αγνοούμε, επειδή αυτός τα έχει ακούσει στις σκοτεινές στοές, όπου συναγελάζεται με τους ομοφύλους του και λοιπούς ομοϊδεάτες;

ι. Μέσα από πολλαπλές ανοικτές πηγές καταγράψαμε και αποδείξαμε καταφατικώς ή αποφατικώς, την επιστημονικώς αποδεδειγμένη δυνατότητα χρησιμοποιήσεως της επιστήμης, από κάποιους ανεξάρτητους διεστραμμένους εγκεφάλους που αυτοαποκαλούνται επιστήμονες ή οργανωμένα κράτη, για πλήρη έλεγχο του νου και των ανθρωπίνων δραστηριοτήτων, σε βάρος της ανθρωπότητος. Μετά από όλα αυτά, εξακολουθείτε:

1/. Να μην ανησυχείτε για τυχόν ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου, για τον επηρεασμόν και έλεγχον ατόμων, μαζών, και λαών δια των εμβολιασμών, με πρόσχημα την πανδημία;

2/. Να αποκλείετε την πιθανότητα παράλληλα με την απειλή της σημερινής πανδημίας, να  χρησιμοποιούνται σκόπιμα από σκοτεινά κέντρα, υπερσύγχρονες τεχνολογίες (βιολογικά, ψυχοτρονικά όπλα, κλπ.), με τα φρικιαστικά αποτελέσματα στην σωματική, πνευματική και ψυχική υγεία των ανθρώπων, σε βάρος της ανθρωπότητος, ακόμη και σε καθημερινή βάση; Ότι αποτελούν γέφυρα για πολύ ακραίες φρικαλεότητες;

3/. Να χαρακτηρίζετε κάθε ανησυχούντα πολίτη, που παρουσιάζει την «άλλη άποψη», διαφορετική από εκείνη που μας πιπιλίζουν καθημερινώς, χωρίς αντίλογον, οι επίσημοι φορείς (παγκόσμιοι και εγχώριοι), ως «Συνωμοσιολόγον», «Ψεκασμένον» και «διασπορέα» Fake News;

4/. Να αρνείσθε ότι δεν υπάρχουν παράφρονες επιστήμονες ή  δεν δίδονται εντολές από μυστικές υπηρεσίες των υπερδυνάμεων ή εχθρικών χωρών, προκειμένου να αδρανοποιήσουν ή να αρρωστήσουν με ψυχοτρονικά όπλα, υποήχους ή υπερήχους μεμονωμένους στόχους ή ακόμα και ολόκληρους πληθυσμούς;

Εάν ναι, τότε μας δίδετε το δικαίωμα να σας κατατάξουμε στην συνομοταξία των Συστημικών και στις ειδικές κατηγορίες των εγκαθέτων, των  αθώων με νουν μειρακίου ή των ανοήτων.

ια. Όταν έχομεν τέτοιες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις, προερχόμενες από ανοικτές πηγές, για τον Κορωναϊό και τις επιπτώσεις/ ανεπιθύμητες παρενέργειες από τους εμβολιασμούς (Τις οποίες κατά κανόνα αποκρύπτουν οι συστημικοί προπαγανδιστές), μπορείτε να διανοηθείτε τι άλλα τραγικά στοιχεία μας αποκρύπτει το Σύστημα, δια των κατά χώρα εντεταλμένων οργάνων του και προς ποίον σκοπόν τα αποκρύπτει;

ιβ.  Όλα όσα ακούμε και διαβάζουμε καθημερινά από τους «ειδικούς και επιστήμονες» του Συστήματος είναι επιστημονικές ερμηνείες και θέσεις ή επιστημονικολογική συγκάλυψη της Αληθείας;

Ποίοι είναι οι ψεύτες και αληθινοί συνωμότες κατά της ανθρωπότητος; Οι κατηγορούμενοι και συκοφαντούμενοι αβασίμως και άνευ επιστημονικού αντιλόγου/ δημοσίου διαλόγου, ως «συνωμοσιολόγοι», «ψεκασμένοι» και διασπορείς fake news ή οι ανενοχλήτως και ακαταδιώκτως (προστατευόμενοι από το Σύστημα), κατήγοροι επί 24ώρου βάσεως και διώκτες αυτών;

*

Ως επιστέγασμα των θέσεών μας, καταθέτουμε τι έγραψε σχετικώς για το παρουσιαζόμενο θέμα μας, ο γνωστός «λαγός»  του Συστήματος Χένρι Κίσιγκερ (Henry Kissinger) και πως χαρακτήρισε την κατάσταση της πανδημίας, ο Luc Antoine Montagnier, Γάλλος ιολόγος και κάτοχος του βραβείου Νόμπελ (2008).

-Ο  Kissinger είναι απόλυτος ως προς το αύριο, όπως έγραψε σε άρθρο του που τιτλοφορήθηκε: «Η πανδημία του κορωνοϊού θα αλλάξει για πάντα την Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων». Στο άρθρο του δικαιολόγησε τον τίτλο του ως εξής:

«…Και τούτο, διότι επιτάχυνε διαδικασίες που είχαν ήδη δρομολογηθεί, σε αντίθεση με άλλες πανδημίες, κατά πολύ φονικότερες, όπως η γρίπη του Χονγκ Κονγκ (H3N2, κατά το επιστημονικότερο) του 1968 που κόστισε τον θάνατο πλέον του 1 εκ. ανθρώπων παγκοσμίως (πάνω από 100.000 μόνο στις ΗΠΑ) και η ισπανική γρίπη του 1918. Παρατηρούμε ότι πανδημίες εμφανίζονται ανά πενήντα χρόνια, ενώ ενδιάμεσα μας επισκέπτονται μικρότερης έκτασης επιδημίες που εν πολλοίς έχουν αφήσει ανέπαφη τη Δύση, όπως: SARS (2003), H1-N1 (2009), MERS (2011), Ebola (2014-16)» [(εφ. WSJ, 03-04-2020, και για ανάλυση του βαρυσήμαντου αυτού άρθρου, βλ. Mike Whitney, “Henry Kissinger Calls For A New Post-COVID World Order”, THE ANZ REVIEW, April 5, 2020).].

-Ο Luc Antoine Montagnier, είναι Γάλλος ιολόγος και κάτοχος του βραβείου Νόμπελ (2008) για ανακάλυψη του ιού της επίκτητης ανοσολογικής ανεπάρκειας (HIV), και επί χρόνια ερευνητής του Ινστιτούτου Παστέρ στη Γαλλία έδωσε συνέντευξη, με θέμα τον COVID-19!

Παραθέτουμε, μικρό απόσπασμα εκείνης της αποκαλυπτικής συνεντεύξεώς του !

ΕΡΩΤΗΣΗ 1: Τί νομίζετε για την κατάσταση του πλανήτη μας σήμερα που καλύπτεται με μάσκα;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 1: Ακούστε, υπάρχουν δύο πιθανές απόψεις: Η αισιόδοξη και η απαισιόδοξη άποψη. Η απαισιόδοξη άποψη είναι ότι θα έχουμε καταστροφή φθάνοντας στο τέλος του ανθρώπινου πολιτισμού σε μερικές γενιές. Ελπίζω να μη φθάσουμε εκεί.

Γιατί και πώς πάμε προς τα εκεί;

Γιατί ο σημερινός πολιτισμός έχει χάσει τις αξίες του, καθώς κυριαρχείται από το χρήμα και η ζωή ολόκληρη έχει συνδεθεί από την οικονομία….. Η επιστήμη δίνει αλήθειες που δεν πιστεύουμε πλέον σε αυτές, αλλάζουμε την αλήθεια σύμφωνα με τις ανάγκες της οικονομίας. Το γαλλικό υπουργείο Υγείας απαγόρευσε ένα φάρμακο που φαίνεται να δρα πάνω σε αυτόν τον διάσημο ιό για τον οποίο μιλούσαμε νωρίτερα. Είναι απολύτως παράλογο, εκπληκτικό και παρόλο που τα επιστημονικά περιοδικά έχουν αναιρέσει την άποψη για το φάρμακο, το υπουργείο συνεχίζει και δεν το παρέχει. Γιατί κυβερνάει τότε;

Βλέπετε είναι ένας τρελός κόσμος! Αυτό που κάνει καλό στους ανθρώπους και τους εμποδίζει να πεθάνουν, το αποτρέπουμε, κάτι τέτοιο, δεν υφίσταται πλέον στην Γαλλία.

ΕΡΩΤΗΣΗ 2: Για αυτόν το διάσημο ιό, μου φαίνεται ότι κανείς δεν θέλει να μάθουμε περισσότερα, ειδικά όπως έχετε δηλώσει στην τηλεόραση πως ο ιός δημιουργήθηκε από ανθρώπινο χέρι.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 2: Εγώ ήμουν ιολόγος, και είμαι ακόμα. Είμαι ειδικός σε θέματα RNA ιών που σχετίζονται με τον κορωναιό. Γνωρίζουμε ότι είναι ένας ιός που σχετίζεται με το αναπνευστικό σύστημα από την Κίνα, όντας πολύ καλά μελετημένος από τους Κινέζους και ως εκ τούτου είμαστε γνώριμοι με αυτόν τον ιό.

Όμως ο συγκεκριμένος ιός φαίνεται πως είναι ιδιαίτερος καθώς έχει τεθεί σε επεξεργασία λαμβάνοντας τμήματα από άλλον ιό ή ακόμη κάποιας χημικής σύνθεσης.Έτσι αρχίζουμε να γνωρίζουμε την αλήθεια του κακού που έχει γίνει.

Οι διάφοροι σχολιαστές θα πουν ότι ήταν λάθος, καθώς έχουν λάβει εντολές από την κινεζική κυβέρνηση να κρύψουν την αλήθεια, έτσι πρέπει να πουν. Oι περισσότεροι άνθρωποι θα καταλάβουν ότι έχουμε κάτι κακό να κρύψουμε, θα είναι σίγουροι ότι αυτός ο ιός έχει απελευθερωθεί και κατασκευαστεί σε εργαστήρια υψίστης ασφαλείας, ότι είναι ανθρώπινο σφάλμα, δεν είναι μόνο υπεύθυνα τα μέσα ενημέρωσης, αλλά όλος ο κόσμος είναι υπεύθυνος για αυτό το τέρας που έχει δημιουργηθεί.

ΕΡΩΤΗΣΗ 3: Γιατί να μας εμποδίσουν να μάθουμε περισσότερα για αυτήν την δημιουργία του ιού; Γιατί αρνούμαστε να ακούσουμε αυτήν την εκδοχή;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 3: Όπως λέγεται και στα αγγλικά επειδή σε τέτοια θέματα μπορεί να υπάρχει το «generalcoverup» ή γενική συγκάλυψη. Αυτό είναι απίστευτο! Δηλαδή ακόμη και οι επιστήμονες εξαγοράζονται, ακόμη και Αμερικανοί, Γάλλοι, Άγγλοι επιστήμονες, σχεδόν όλοι μιλούν για την ίδια ιδέα, ότι είναι ένας ιός που δημιουργήθηκε από την φύση.

Αυτό είναι ψεύτικο, το ξέρουν πολύ καλά, και είναι ακριβώς ότι υπάρχει ένα μεγάλο ψέμα και πρέπει να ρωτήσουμε γιατί και ποιοι είναι οι λόγοι που υποστηρίζεται αυτό. Πρώτα είναι τα χρήματα, πληρώνονται για να πουν τι λένε και αν δεν λένε, μπορεί να χάσουν τη θέση τους και φοβούνται ότι θα χάσουν την καριέρα τους αν θέλουν να ανακαλύψουν την αλήθεια. Αυτό είναι εξαιρετικά κακό για την επιστήμη. Νομίζω ότι υπάρχει επίσης μεγάλη πίεση στα μέσα ενημέρωσης. Είναι ένα περίπλοκο σύστημα τώρα.Δηλαδή τις επιστημονικές αλήθειες δεν μπορούν να τις πουν, γι ‘αυτό τις κρύβουμε επειδή η κινεζική κυβέρνηση αρνείται αυτήν την αλήθεια, κάνει τα πάντα για να κρύψει και να καταστρέψει τα στοιχεία, δεν τα αφήνουν να γίνουν γνωστά. Μπορεί να έρθει η μέρα που οι Κινέζοι να το αναγνωρίσουν, αλλά θα πάρει χρόνο και τώρα συνεχίζουμε να πιστεύουμε κάτι που δεν υπάρχει.

Σxόλιον: Θέλετε να μάθετε πως απάντησε το Σύστημα  στις παραπάνω επιστημονικές θέσεις του νομπελίστα Luc Montagnier ;

Τον χαρακτήρισε τρελλό, ο οποίος μετά από κάποια βραβεία που έλαβε (ΣΣ: Το βραβείο Nobel είναι…κάποιο βραβείο) «χάθηκε στην έρημο», είναι αναξιόπιστος στην κοινότητα των επιστημόνων ακόμη και στην Γαλλία (ΣΣ: Φυσικά των συστημικών «ειδικών και επιστημόνων») και τέλος ότι στις διατυπωθείσες απόψεις του αντιτίθενται ακόμη και πρώην συνεργάτες του. 

«Due to his controversial views, Luc Montagnier has little credibility in the community of scientists, even in France. One article says that though he was awarded prizes for his early work, since then “he is lost in the desert”, and has been known to bring up disturbing theories. His colleagues have opposed him and his crazy theories about electromagnetic radiation being able to cure Lyme disease, a bacterial infection spread by tick bites...».

*

Τέτοιες ή παρόμοιες αυθαίρετες, αβάσιμες, αντι-επιστημονικές απαντήσεις, δίδουν οι συστημικοί κεκράκτες στους διαπρεπείς επιστήμονες που καταθέτουν διαφορετικές απόψεις, μέσω των πανίσχυρων και πολλαπλών συστημικών ΜΜΕ και ΟΧΙ μέσα από ζωντανό επιστημονικό διάλογο στα ΜΜΕ, τον οποίον αποφεύγουν όπως «ο διάβολος το λιβάνι».

Όλα τα παραπάνω τεθέντα ερωτήματα θα είχαν απαντηθεί, εάν είχε γίνει αποδεκτή η διεξαγωγή ενός ΔΗΜΟΣΙΟΥ επιστημονικού διαλόγου, με συμμετοχή αμφοτέρων των πλευρών, σε αμφιθέατρο, που θα μεταδίδετο ΖΩΝΤΑΝΑ απ’ όλα τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, στον οποίον διάλογον, θα απεδεικνύετο με αληθώς δημοκρατικόν τρόπον, Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Όμως οι «ειδικοί και επιστήμονες» του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ δεν τολμούν να προσέλθουν σ’ένα τέτοιο αδιάβλητο και διαφανή διάλογο, διότι γνωρίζουν την αλήθεια, αλλά και όσοι δεν την γνωρίζουν, πιστεύουν εκ πλάνης τα δικά τους ή για διαφόρους λόγους υπηρετούν το ψεύδος. Και οι νοούντες νοείτωσαν!!!  

Ας γίνει λοιπόν ένας τέτοιος διάλογος και εφ’όσον πεισθούμε, θα εμβολιασθούμε δημοσίως, όχι μόνον μία αλλά όσες φορές μας προτείνει, εάν μας πείσει, η συνομοταξία των υπέρμαχων του εμβολιασμού.

Εάν μετά τα παραπάνω, δεν έχετε καταλάβει ακόμη τι σημαίνει «ΣΥΣΤΗΜΑ», και ποίος ο ρόλος των χρυσοπληρωμένων «ειδικών και επιστημόνων» του, τότε αναλαμβάνετε πλήρως τις ευθύνες για ό,τι σας συμβεί στο μέλλον, κυρίως για ό,τι οδυνηρό συμβεί στην ανθρωπότητα…

Εμείς οι «συνωμοσιολόγοι» και «ψεκασμένοι» τι άλλο να προσθέσουμε;

Εσείς οι εκβιαζόμενοι και τρομοκρατούμενοι πολίτες δεν έχετε αντιληφθεί ακόμη τι συμβαίνει με τον ιό και τα εμβόλια; Γιατί επιμένουν στην υποχρεωτικότητα και την επιβολήν 3ης, 4ης δόσεως και…πάει λέγοντας;

Επιτέλους ανοίξτε τα μάτια σας και απαλλάξατε τον εαυτόν σας από την καθημερινή πλύση εγκεφάλου του Συστήματος.

Όσο διάστημα όμως, οι άνθρωποι του Συστήματος θα εξακολουθούν να αρνούνται την διενέργεια ενός ζωντανού διαλόγου για τα εμβόλια, με τις προϋποθέσεις που προείπαμε, και μας απειλούν, μας πιέζουν αφορήτως και αντιδημοκρατικώς, ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟ, για υποχρεωτικό εμβολιασμό, εμείς θα χαρακτηρίζουμε τα εμβόλια όπως παρακάτω:

Ε γχυμα Γενετικών Τροποποιητών.7

Μ έσον Υπερπλουτιζόντων Κερδοσκόπων.

Β αθυπόνηρων Αληθοφανές Επιχείρημα.

Ο λεσηνόρων Βιολογική Παγίδα.

Λ άσθη αληθούς Επιστήμης.8

Ι στουργία Πλύσεως Εγκεφάλου.

Α ασιφρόνων Σχέδιον (Προκατ) Νοσοποιΐας.9

 

Κ οινωνικής Συνοχής Σχίστες.

Α λλοθι Εκκομπαζόντων Επιστημονικολόγων.

Τ ρομοκρατίας Πολιτών Εργαλείον.

Α ντιεπιστημονικής Προεργασίας Παρασκεύασμα.

 

Conspiracy

Occult

Vaalists

Inferior (of)

Devil

ι

19  (13+6)10

                                                                              Συνεχίζεται



2 Πηγές δεδομένων (Επιμέλεια συλλογής των στοιχείων από τον κ. Γάκη Δημήτριο, πρ. Διοικητή Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ):

https://www.adrreports.eu/en/search_subst.html#

https://dap.ema.europa.eu/analytics/saw.dll?PortalPages για κάθε εμβόλιο ξεχωριστά.

https://vaccinetracker.ecdc.europa.eu/…/vaccine-tracker... έρευνα ανά χώρα και ανά εμβόλιο

https://reports.opensafely.org/reports/vaccine-coverage/

https://www.statnews.com/…/comparing-the-covid-19…/

https://www.nhs.uk/…/coronavir…/coronavirus-vaccination/

3 .Pegasus is spyware that can be installed on devices running some versions of iOS, Apple’s's mobile operating system, as well on devices running Android. It was developed by the Israeli cyberarms firm NSO Group.

.https://fb.watch/6eLa67Dxmz/         

4 In.gr, 15 Σεπτ. 2021

6. https://www.pronews.gr/kosmos/1017566_varonos-tzeikomp-rotsilnt-o-koronoios-den-itan-tipota-allo-apo-ena-antiperispasmo

7 Εγχυμα = Ιατρικόν το οποίον εκχέεται εις πάσχον μέλος.

8 Λάσθη = Ύβρις, ονειδισμός, ατιμία.

9 Αασίφρων= Βεβλαμμένος τας φρένας, φρενοβλαβής.

10 Κατά την αποκρυφιστικήν αριθμομετρίαν των Καμπαλιστών:

.Ο αριθμός 13, συμβολίζει, τον κακόν οιωνόν, την αποστασία, την διαφθορά, την λιποταξία..Στην προκειμένη περίπτωση την αποστασία των εκπεσόντων αγγέλω, με αρχηγόν τον Εωσφόρον.

«Δώδεκα έτη αυτοί εδούλευσαν τω Χοδολλογομόρ, τω δε τρισκαιδεκάτω έτει απέστησαν…» (ΓΕΝΕΣΗ: 14/4).

.Ο αριθμός 6 είναι ο αριθμός της ατελείας, του ανθρώπου και του όφεως (εδημιουργήθησαν την 6ην ημέραν),

Μερικά παραδείγματα:

Αριθμός 13

Ο Βάαλ: (70+2+1+1+30=104= 13.8).

Δράκων (ΑΠΟΚΑΛ: 12/9): 975 (13.75)

Όφις: (780=13.60=13.6.10).

Αριθμός 6

Οι απόγονοι του Κάϊν, δίδονται μέχρι την 6ην γενεάν [Κάϊν-Ενώχ-Γαϊδάδ-Μαλελεήλ-Μαθουσάλα–Λάμεχ-Ιωβήλ) (ΓΕΝΕΣΗ:4/17-24)].

Έξη σεισμοί αναφέρονται στην Βίβλο.

Έξη (6) φορές κατηγορήθηκε ο Ιησούς από τους κρυπτοταλμουδιστές Φαρισαίους, ότι είχε σχέση…με τον διάβολον.

Ο όφις είχε έξη (6) ονόματα..[Nachach (A shining one), ak-shoo (adder= Οχιά), ephah (δηλητηριώδες ερπετόν-οχιά), tsiph-ohnee [σ(φ)υρίζον ερπετόν-οχιά], taneen (δράκων ), saraph (θανατηφόρον ερπετόν).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου