Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ (ΨΕΥΔΟ) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ή ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ: Η ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΟΣ  ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΜΕΡΟΣ 2ο


«Όσοι Ελλαδίτες βουλευτές, εκλεγμένοι με καθεστώς κοινοβουλευτικής (ψευδο) δημοκρατίας, από τον ευκολόπιστον και πάντα προδομένον Ελληνικόν λαόν, τολμήσουν να παραδώσουν δια της ψήφου τους, το όνομα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς, είναι ένοχοι εσχάτης προδοσίας».
1.  ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΥΠΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ1
α. Η Ελλάδα  είναι προτεκτοράτο των δανειστών της
Είναι κοινή διαπίστωση πλέον, ότι η Ελλάδα είναι ολοκληρωτικά εγκλωβισμένη στο ευρώ, στο χρέος και στα μνημόνια, χωρίς καμία απολύτως ελπίδα διαφυγής, ενώ η οικονομική κρίση έχει διευρυνθεί σε πολιτική, πολιτισμική και κοινωνική, με οδυνηρές προοπτικές για το μέλλον.

Επισήμως πλέον, η Ελλάδα μπορεί να θεωρείται χώρα υποτελής  στους δανειστές της.

Θα πρέπει να είναι κανείς αφελής για να νομίζει, πως η τρόϊκα που μπορεί και περνά στην Βουλή των Ελλήνων (ΣΣ: Βουλή των Ελλήνων ή Συναγωγή Ελληνοφώνων;), όποιο νόμο επιθυμεί, θα άφηνε ακόμη και το ισχύον Σύνταγμα της Ελλάδος να της δημιουργεί  προβλήματα. Για τον λόγο αυτό, όποια αλλαγή ετοιμάζεται για το Ελληνικό Σύνταγμα πιθανώτατα θα τελειώσει και τυπικώς την ύπαρξη της λεγομένης κατ’ ευφημισμόν, Ελληνικής (Κοινοβουλευτικής) Δημοκρατίας.

Η Ελλάδα βρίσκεται ήδη υπό πολιτικο-οικονομική κατοχή!!!

Γιατί εκτός από οικονομική μιλάμε και για πολιτική κατοχή;
Διότι η σημερινή κυβέρνηση και όλες οι μεταγενέστερες κυβερνήσεις είναι δεσμευμένες από τα μνημόνια των δανειστών, να μη λαμβάνουν καμμία πολιτική και νομοθετική απόφαση, που θα επηρεάζει τα οικονομικά προγράμματα και οικονομικούς δείκτες που έχουν επιβάλλει και καθορίσει οι ίδιοι (οι δανειστές), χωρίς την έγκρισή τους!
β. Χαρακτηριστικώτερες αποδείξεις της Πολιτικο-οικονομικής κατοχής της Ελλάδος.
1η/ Για πρώτη φορά μετά την γερμανική κατοχή (1941-1944), όταν δημοσιεύονταν σε ΦΕΚ οι αποφάσεις των Γερμανών στρατιωτικών διοικητών, στις ημέρες μας δημοσιεύτηκε σε ελληνικό ΦΕΚ, απόφαση την οποία υπογράφουν αλλοεθνείς και προφανώς, αλλόδοξοι πολίτες. 

Πρόκειται για την απόφαση της Επιτροπής Επιλογής των μελών του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ), την οποία υπογράφουν ο Ιταλός πρόεδρός της, και τα μέλη της, δύο Σουηδοί μία Ουγγαρέζα και δύο Έλληνες.Τα μέλη της επιτροπής θεωρούνται δημόσιοι υπάλληλοι (ειδικών θέσεων).

Η αποζημίωση του Προέδρου της Επιτροπής ορίζεται στα δύο χιλιάδες (2.000) ευρώ ανά συνεδρίαση ενώ των υπολοίπων μελών της Επιτροπής στα χίλια (1.000) ευρώ ανά συνεδρίαση!!!!!!

Με άλλα λόγια, πληρώνουμε τους εκπροσώπους των δανειστών μας για το έργον της… συμμετοχής τους στις συνεδριάσεις και διαβιβάσεως στην ελλαδική κυβέρνηση των εντολών των δυναστών-δανειστών μας!!!
Εάν αυτό δεν είναι ο ορισμός της ταπεινωτικής υποτελείας μας και έμπρακτη απόδειξη της κατοχής μας, τότε τι είναι;
Επίσης τα μέλη της Επιτροπής, όπως και τόσοι άλλοι, φυσικά δεν έχουν αστική ευθύνη έναντι τρίτων για πράξεις ή παραλείψεις κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, εκτός από περιπτώσεις δόλου ή βαριάς αμέλειας (ΣΣ: Ποιος θα τολμήσει να καταγγείλει κάτι τέτοιο, πολύ δε περισσότερο να αποδείξει τις καταγγελίες του;).
Στο ΦΕΚ 1964/Β/30-6-2016 δημοσιεύτηκε η απόφαση  με αριθμό 9/1/17.5.2016, της Επιτροπή Επιλογής των μελών του ΤΧΣ, με θέμα :«Θέσπιση κριτηρίων για την αξιολόγηση των μελών του Γενικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας». Την απόφαση υπογράφουν οι παρακάτω:
Ο Πρόεδρος
FRANCESCO PAPADIA (Ιταλία)
Τα Μέλη
NYBERG LARS(Σουηδία)
PETER YNGWE (Σουηδία)
ULIA KIRALY (Ουγγαρία)
PANAGIOTIS DOUMANOGLOU (Ελλάδα)
EMILIOS AVGOULEAS (Ελλάδα)
Το βιογραφικό των μελών της επιτροπής, μπορεί να το διαβάσει κανείς στην κυβερνητική εφημερίδα ΑΥΓΗ, ενώ η ίδια εφημερίδα κάνει αναφορά και στην συγκεκριμένη απόφαση.
Στην αρχική σύνθεση της επιτροπής, συμμετείχε ο Eric Rajendra του Emmanuel ο οποίος όμως παραιτήθηκε και στην θέση του, με την υπ’ αριθμ. Γ.Δ.Ο.Π. 0000495 ΕΞ 2016/Χ.Π. 754 απόφαση του Ευκλείδη Τσακαλώτου και κατ’ εντολήν των δανειστών, διορίστηκε ο Lars Nyberg του Erik!!!2
       Οι σχετικές επιστολές που εστάλησαν από τους  δανειστές-δυνάστες με τις απαιτήσεις τους, για να συγκροτηθεί η Επιτροπή,  είναι οι παρακάτω:

·Η υπ’ αρ. L/MD/15/694/28.12.2015 επιστολή του Διοικητή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας προς τον Υπουργό Οικονομικών.

·Η από 28.12.2015 επιστολή του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας προς τον Υπουργό Οικονομικών.

·Η υπ’ αρ. 3672/23.12.2015 επιστολή του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος προς τον Υπουργό Οικονομικών.

·Η υπ’ αρ. 281/11.12.2015 επιστολή του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας προς τον Υπουργό Οικονομικών.

·Η υπ’ αρ. 6564301/18.12.2015 επιστολή του Προέδρου της Ομάδας Εργασίας της Ευρωομάδας (Euro Working Group) προς τον Υπουργό Οικονομικών.

Με την συγκεκριμένη απόφαση των δανειστών, ορίζονται τα κριτήρια βάσει των οποίων θα γίνει  αξιολόγηση του Προέδρου και των μελών του Γενικού Συμβουλίου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ), τα οποία με την σειρά τους, θα επαναξιολογούν τις διοικήσεις των ελληνικών τραπεζών.

Λόγω λοιπόν της αποφάσεως αυτής, προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση σε όλους τους έλληνες  τραπεζίτες, όσοι είχαν απομείνει, γιατί κατάλαβαν πως πλησιάζει η ώρα της αντικαταστάσεώς τους, από πιστούς υπηρέτες των δανειστών-δυναστών μας.
Από εδώ και πέρα, τις διοικήσεις ΟΛΩΝ των τραπεζών θα τις αναλαμβάνουν ξένοι ή ελλαδίτες γενίτσαροι, κατ’ εντολήν των ξένων δανειστών.
Κάνουν λάθος οι αντιπολιτευόμενες το σημερινό καθεστώς εφημερίδες, που αναφέρονται σε «καθεστώς Τσίπρα». Ο Τσίπρας και η νεομπολσεβίκικη παρέα του, είναι εγκάθετα ανθρωπάρια των δανειστών μας και ειδικώτερα των νεοναζιστών γερμανών, της ψευδο-Λουθηριανής κρυπτοταλμουδίστριας Ιουδαίας,  Rebbekah (Dorothea) Kaźmierczak (Kasner) - Angela Merkel και της συμμορίας της.3
Αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα, είναι μία εκκαθάριση των πατροπαράδοτων ελληνικών τζακιών είτε μέσω σκανδάλων είτε μέσω χρεοκοπιών, για να έρθουν στην συνέχεια οι ξένοι, καθαρόαιμοι  Ιουδαιοταλμουδιστές ή ελεγχόμενοι ΑΠΟΛΥΤΩΣ απ’ αυτούς, να κυριαρχήσουν.
Λίγα από τα μεγάλα ελληνικά τζάκια θα επιβιώσουν και αυτά υπό όρους. Μόλις ο άθρησκος ή μη θρησκευόμενος (;;;), κατά δήλωσή του, πρωθυπουργός της…Ορθόδοξης Ελλάδος, Τσίπρας, τελειώσει την δουλειά που του έχουν αναθέσει τα αφεντικά του, είναι προφανές πως θα έχει και αυτός την μοίρα που θα έχουν και οι τραπεζίτες.
Η μεγάλη λεηλασία του εθνικού πλούτου, βέβαια θα γίνει με το νέο υπερταμείο, όπου και εκεί ξένοι θα έχουν τον έλεγχο της διοικήσεώς του.

/  Ο εκβιαστικός τρόπος επιβολής των αποφάσεων της τρόϊκα, το καλοκαίρι του 2015, με την συναίνεση των αποκαλουμένων «ευρωπαϊκών» κομμάτων της Ελλαδικής βουλής.

Η τρόϊκα επέβαλλε τις αποφάσεις της, με εκβιαστικό τρόπο, μέσω του νέου Μνημονίου που είχε συμφωνήσει από το καλακαίρι του 2015, με την ελλαδική κυβέρνηση και την συναίνεση όλων των υποτακτικών και αυτοαποκαλούμενων «ευρωπαϊκών» κομμάτων του «Συνταγματικού Τόξου» του Ελλαδικού κοινοβουλίου.

Μπορεί, με τον τρόπο αυτό, η χώρα μας, να απέφυγεν προσωρινώς την χρεοκοπία, επισήμως, εξασφαλίζοντας προσκαίρως την απαιτούμενη ροή χρηματοδοτήσεως από τους δανειστές, ωστόσο είναι σαφές ότι αυτό έχει  επιτευχθεί με όρους αποικιοκρατικούς.

Αν το αρχικό Μνημόνιο οδήγησε σε απώλεια μέρους της εθνικής μας κυριαρχίας, είναι σίγουρο ότι η ψήφιση του επίμαχου νομοσχεδίου με την αναγκαστική αποδοχή των συγκεκριμένων, ρητών δεσμεύσεων από πλευράς της χώρας μας, συνεπάγεται την κατάλυση κάθε έννοιας συνταγματικής τάξεως και εθνικής κυριαρχίας.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι, για τα προσεχή χρόνια, η χώρα μας θα βρίσκεται υπό καθεστώς ιδιότυπης πολιτικο-οικονομικής κατοχής και ότι η σημερινή κυβέρνηση και οι επόμενες, θα είναι δέσμιες μιας αποικιοκρατικού χαρακτήρα συμφωνίας, η οποία φέρνει ακόμα σκληρότερα μέτρα, καταδικάζοντας την οικονομία στην ύφεση και την κοινωνία στην διαρκή φτώχεια.
Όπως αναφέρεται σε σχετικό άρθρο της εφημερίδας Καθημερινή, η ελληνική οικονομία, μέχρι το 2040 περίπου θα βρίσκεται σε καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας σύμφωνα με την “δίπτυχη δέσμη μέτρων” (two – pack) για την οικονομική διακυβέρνηση της Ευρωζώνης, που άρχισε ήδη να εφαρμόζεται και επισήμως.
Σύμφωνα με το άρθρο 14 του εν λόγω, απολύτως δεσμευτικού νομικού πλαισίου, το οποίο φυσικά έχει συνυπογράψει και η Ελλάδα, ακόμα και μετά την λήξη ενός Μνημονίου, «τα κράτη – μέλη παραμένουν υπό εποπτεία μετά το Πρόγραμμα, εφόσον δεν έχει εξοφληθεί τουλάχιστον το 75% της χρηματοδοτικής συνδρομής που έχει ληφθεί από ένα ή περισσότερα άλλα κράτη – μέλη, τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM) ή το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF).
Το συμβούλιο μετά από  πρόταση της Επιτροπής, «μπορεί να παρατείνει την διάρκεια ασκήσεως της εποπτείας μετά το πρόγραμμα σε περίπτωση που εξακολουθεί να υπάρχει κίνδυνος για την δημοσιονομική βιωσιμότητα του οικείου κράτους – μέλους».
Πρακτικώς η χώρα δεν θα ελευθερωθεί ποτέ!
Εάν αυτές οι δεσμεύσεις που προσυπέγραψε η συντριπτική πλειονοψηφία των «ευρωπαϊστών» βουλευτών της  Ελλαδικής βουλής, ΔΕΝ είναι όροι υποτέλειας και κατοχής, τότε τι είναι;
Εάν οι υπογράψαντες και ψηφίσαντες τέτοιους αποικιοκρατικούς όρους εξοφλήσεως των χρεών της Ελλαδικής κοινοβουλευτικής (ψευδο) δημοκρατίας, ΔΕΝ είναι ενσυνείδητοι ή ασυνείδητοι δοσίλογοι και εθνικοί μειοδότες, τότε τι είναι;
Και μας λένε οι απατεώνες  ψευδοδημοκράτες (αριστεροί, δεξιοί, κεντρώοι και λοιπών αποχρώσεων), θιασώτες και κεκράκτες του κοινοβουλευτισμού και της (ψευδο) Δημοκρατίας, ότι εξερχόμεθα από τα μνημόνια,  έσωσαν ή προσπαθούν να σώσουν την πατρίδα μας!!!.
3η/ Η Ελλάδα θα βρίσκεται υπό καθεστώς πολιτικο-οικονομικής κατοχής (οι εγχώριοι διαχειριστές των δανειστών το ονομάζουν διπλωματικώς, καθεστώς «ασφυκτικής εποπτείας»), τουλάχιστον μέχρι το τελευταίο τέταρτο του 21ου αιώνος.
Η Ελλάδα έχει λάβει δάνεια από το EFSF, συνολικού ύψους 144,6 δισεκατομμυρίων ευρώ, με λήξεις έως και το 2048. Επίσης, έχει λάβει 52,39 δις ευρώ σε διμερή δάνεια από τα κράτη – μέλη της Ευρωζώνης, στο πλαίσιο μόνον του πρώτου μνημονίου. Οι λήξεις αυτών των δανείων αναμένεται να επεκταθούν ακόμα περισσότερο από την μέση διάρκεια ωριμάνσεως 30, 48 ετών που έχουν σήμερα, στο πλαίσιο των αποφάσεων του Eurogroup του Νοεμβρίου 2012, για περαιτέρω ελάφρυνση του ελληνικού χρέους (ΣΣ: Ζήσε….Μάη μου). 
Ως εκ τούτου, εκτιμάται ότι μέχρι και την τέταρτη δεκαετία του 21ου αιώνα, όταν και εάν η Ελλάδα θα έχει αποπληρώσει το 75% αυτών των δανείων, θα βρίσκεται υπό το καθεστώς ασφυκτικής εποπτείας….
Πρακτικά, η εποπτεία αυτή σημαίνει ότι ακόμα και μετά το τέλος του Μνημονίου, «η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πραγματοποιεί, σε συνεννόηση με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, τακτικές αποστολές επιθεώρησης στο κράτος – μέλος υπό εποπτεία μετά το πρόγραμμα, προκειμένου να εκτιμήσει την οικονομική, δημοσιονομική και χρηματοπιστωτική του κατάσταση. 
Κοινοποιεί ανά εξάμηνο την εκτίμησή της στην αρμόδια επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στην ΟΔΕ, καθώς και στο κοινοβούλιο του οικείου κράτους – μέλους, και εκτιμά ειδικότερα αν χρειάζονται διορθωτικά μέτρα» (άρθρο 14, παρ.3).
Σε περίπτωση μη συμμορφώσεως με τις συστάσεις για την διόρθωση των μακροοικονομικών ανισορροπιών, το κράτος – μέλος της Ευρωζώνης θα βρίσκεται αντιμέτωπο με υψηλά πρόστιμα από την Κομισιόν, παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, ακόμα και άρση της καταβολής διαρθρωτικών κονδυλίων από τα ταμεία Συνοχής και Περιφερειακής Ανάπτυξης, αφού η εκταμίευση κοινοτικών πόρων από το 2014 και μετά, εξαρτάται – σε μεγάλο βαθμό – από την τήρηση μακροοικονομικών κριτηρίων. 
Δηλαδή όσο θα μένουμε εντός της Ευρωζώνης, θα τιμωρούμαστε ανελεήτα, για την ευρωπαϊκή επιλογή μας.
Η ερώτηση είναι εάν μπορεί ένας λαός να αντέξει μια τιμωρία που ήδη διανύει τον 8ο χρόνο (από τον Μάϊο του 2010 όταν υπογράφτηκε το πρώτο Μνημόνιο), και να του ζητηθεί να συνεχίσει εθελούσια τον βασανισμό του για άλλα 30 και πλέον χρόνια;
Μπορεί μια χώρα να παράγει πλεονάσματα τουλάχιστον επί τρεις δεκαετίες, χωρίς να μετατραπούν οι κάτοικοί της σε φοροδότες- δουλοπάροικους;
Φυσικά όχι. Και οι δανειστές το ξέρουν, και για αυτό όταν δεν θα αντέχουμε άλλο πια, θα μας προτείνουν έναν τρόπο ξεχρεώσεως, παραδίδοντας ορυκτό πλούτο, γη, υποδομές, ΤΑ ΠΑΝΤΑ, σε αυτούς. Γι’ αυτό και μας ετοιμάζουν και το ομόλογο χρέους των 50 ετών, με την ανάλογη «εγγύηση» βέβαια.
Και όλα αυτά προς «δόξαν» της Κοινοβουλευτικής …Δημοκρατίας, του…ανθρωπισμού, της…Ελευθερίας (ατομικής, κοινωνικής, πολιτικής, οικονομικής και εθνικής) και προ παντός της λαϊκής…κυριαρχίας!!!

Συνεχίζεται





1 Οικονομική κατοχή αιέν αριστεύειν, https://aienaristeyein.com /2011/ 06/05/ οικονομική-κατοχή/5 Ιουν 2011---Θα πέσουν κεφάλια…πρώτα τα δικά σας, κι’ ύστερα των πολιτικών και των ραγιάδων τους, Καλλιόπη Σουφλή
-Ανδρέας Παπανδρέου: Αριστερή φρασεολογία και δεξιά πολιτική πρακτική, του Δαμιανού Βασιλειάδη, δημοδιδασκάλου, συγγραφέα, Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016
-Άρθρο εφ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 18 Οκτ. 2013.
-Η τριπλή παγίδα, 27/ 08/ 2015,από Βασίλης Βιλιάρδος---Έντυπη Έκδοση Εψιλον-Ελευθεροτυπίας, Κυριακή 9 Μαΐου 2010. ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ Η «ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ» ΚΑΙ Ο «ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΟΣ» ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ. Πώς φτάσαμε ώς εδώ; chrisgr@enet.gr
“Τα ένοχα μυστικά της Κατοχής” Του Δημοσθένη Κούκουνα (βλ. και το ιστολόγιο aera2012. blogspot.gr)
-Γιώργος Βάμβουκας, 2 Απρ. 2016 εφ. CONTRA NEWS
-Α. Ξένος, ένθετο «Χρήμα, Δάνεια και Χρέη», στο τεύχος 189 του περιοδικού «Τρίτο Μάτι».
2 Σύμφωνα με τον ιδρυτικό νόμο του ΤΧΣ, η Επιτροπή Επιλογής αποτελείται από έξι (6) ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες, «εγνωσμένου κύρους και ακεραιότητας», εκ των οποίων τρεις (3), συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου, υποδεικνύονται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας αντίστοιχα, δύο (2) από τον Υπουργό Οικονομικών και ένας (1) από την Τράπεζα της Ελλάδος. Οι ανωτέρω πέντε (5) θεσμοί και αρχές διαθέτουν από έναν παρατηρητή στην Επιτροπή.Η Επιτροπή από την ίδρυσή της αποτελείται από τέσσερεις ξένους και δύο ελλαδίτες. Αυτό σημαίνει πως είτε το Υπουργείο Οικονομικών είτε η ΤτΕ, πρότειναν έναν ξένο για να συμμετέχει στην Επιτροπή…Η Επιτροπή συγκροτήθηκε, με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, σύμφωνα με τον ιδρυτικό νόμο του ΤΧΣ (Ν.3864/2010) ο οποίος ανάλογα με τα κέφια των δανειστών, έχει υποστεί μέχρι σήμερα πάνω από 21 τροποποιήσεις. Η Επιτροπή αναφέρεται για τις δραστηριότητές της στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας, το Υπουργείο Οικονομικών και την Τράπεζα της Ελλάδος όταν απαιτείται. Αντίγραφο της αναφοράς κατατίθεται στο Euro Working Group.
3 The family’s original name Kaźmierczak was Germanized to Kasner in 1930 Kazmierczak is a Jewish surname: http://mail.blockyourid. com/~gbpprorg/j … lement.htm . Kazmierczak derives from Kazimierz, a major Jewish city in Poland, made especially for Jews outside of Cracow. Kazimierz (Latin: Casimiria; Yiddish Kuzmir) is a historical district of Kraków (Poland), best known for being home to a Jewish community from the 14th cent. Kazmierrczak is a name for a Jewish Cantor: http://www.4crests.com/kazmierczak-coat-of-arms.html
This Jewish surname of KAZMIERCZAK was an occupational name for a cantor in a synagogue. The name was derived from the Hebrew CHAZAN, and it also spelt CHASAN, HAZZAN, KHAZAN, CHASINOFF, KHAZONIVCH and CHASINS, to name but a few. Many of the modern family names throughout Europe reflect the profession or occupation of their forbears in the Middle Ages and derive from the position held by their ancestors in the village, noble household or religious community in which they lived and worked.
Her real name is Rebbekah Dorothea Kasner. This Jew is the head of the largest economy of Europe and the most dictator communist regimes in the world, where just questioning the Holo-hoax can lead you to 5 years prison, or opposing Multiculturalism or the Islamic future of Germany, even on Facebook, can get you fined for “hate speech”, or fired from your Job
This Jew is the head of the CDU Christian Democratic Union party, she pretends to be German and Christian while she is Polish and Jew and was member of the communist party who fought the German people…..
She was introduced to politics by her antecedent Chancellor of Germany Helmut Kohl, who was also Jew, his real name was Hennoch Kohn who also has been the leader of Christian Democratic Union party CDU and was pretending to be Christian and German while he was Austrian Jew and prominent member of the great Masonic lodge “B’nai B’rith” that was made of only Jewish members
The Jew Angela Merkel is the biggest enemy of the German people and the most dangerous Jew in Europe. She gave gift to the terrorist state of Israel several German-made submarines that can be equipped by nuclear weapons, and they are considered the most advanced in the World that even Germany doesn’t have equivalent to them (Πηγές: CONFIRMED: ANTI-GERMAN PARASITE ANGELA MERKEL IS A JEW! |tapnewswire.com/.../confirmed-anti-german-parasite-an..19 Φεβ 2016 και THE JEWISH ANGELA MERKEL | The Crazz Files, crazzfiles.com/the-jewish-angela-merkel/24 Φεβ 2017).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου