Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

ADOLPH HITLER IS NOT ONLY THOUGHT TO HAVE BEEN A ZIONIST JEW, BUT TRULY WAS AN OCCULTIST ZIONIST JEW!

Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΕΝΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΩΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ!
Μέρος 12ον

5. ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ, ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ.
α. Η Σιωνιστική 5η φάλαγγα: Το αθέατο όπλον της «ανόδου και πτώσεως» του Χίτλερ και του Ναζισμού.
1/. Διάφοροι πράκτορες του Συστήματος κυρίως Σιωνιστές Ιουδαίοι, κατάφεραν ενωρίς, προ της ανόδου του Χίτλερ στην εξουσία, να αποκτήσουν «επαφές» και να δημιουργήσουν «στενούς» δεσμούς, με το «αντισημιτικόν», υποτίθεται, Ναζιστικό κόμμα, αρκετοί δε απ’αυτούς, με τον ίδιον τον Χίτλερ. Μετά την ανάδειξη του Χίτλερ ως καγκελαρίου, οι προμνησθέντες έδρασαν ως πεμπτοφαλαγγίτες, μάλλον ως «διπλοί πράκτορες», στην καρδιά του Ναζισμού, συνεργαζόμενοι με τον Χίτλερ και την συμμορία του, ακολουθούντες όμως τις οδηγίες των Σιωνιστών Εντολοδοτών τους.
Όλοι οι πεμπτοφαλαγγίτες, συνεργάσθηκαν με τις μυστικές υπηρεσίες του Ναζισμού και χρησιμοποιήθηκαν σαν καταδότες των συμπατριωτών τους. Ακόμη και ραββίνοι «συνειργάζοντο» μυστικώς με το ναζιστικό καθεστώς !!! Μερικά παραδείγματα:
α/. Ο Πολωνοεβραίος Σιωνιστής Μεναχέμ Μπεγκίν (Menachem Begin), συνεργάστηκε με τους Ναζί και τους Φασίστες του Μουσολίνι, ισχυρισθείς αργότερα, ότι το έπραξε προκειμένου να διευκολύνει την μετανάστευση των Εβραίων στην Παλαιστίνη, σύμφωνα με το πρόγραμμα που είχε εκπονηθεί από κοινού με τους Ναζί..
O πνευματικός καθοδηγητής (μέντορας) του Μπεγκίν, Zeev (Vladimir) Jabotinsky, συνεργάστηκε με τον Ουκρανό φασίστα Simon Petilura, προτείνοντάς του μάλιστα την δημιουργίαν Εβραϊκής αστυνομικής δυνάμεως, που θα συνόδευε τις δυνάμεις του Petilura, στις επιχειρήσεις του εναντίον του κόκκινου στρατού..
Το 1940 ο Μπεγκίν ήταν έγκλειστος σε στρατόπεδο εργασίας στην Σιβηρία από το Σταλινικό καθεστώς, απελευθερωθείς μετά την εισβολή των Ναζί στην Σοβιετική Ένωση το 1941.
By 1936 Menachem Begin was in charge of Betar Czechoslovakia, and in 1938 he became the head of Betar Poland, an organization with 100,000 members which engaged in weapons training to defend Polish Jewry, preparation and transport of “illegal” immigrants to Israel, agricultural training, and communications.
Mussolini set up squadrons of the Revisionist Zionist youth movement, Betar, in black shirts in emulation of his own Fascist bands. When Menachem Begin became chief of Betar, he preferred the brown shirts of the Hitler gangs, a uniform Begin and Betar members wore to all meetings and rallies – at which they greeted each other and opened and closed meetings with the fascist salute.
Simon Petilura was a Ukrainian fascist who personally directed pogroms which killed 28,000 Jews in 897 separate pogroms. Jabotinsky negotiated an alliance with Petilura, proposing a Jewish police force to accompany Petilura’s forces in their counter-revolutionary fight against the Red Army and the Bolshevik Revolution – a process involving the murder of peasant, worker and intellectual supporters of the revolution.
In 1940, Begin was imprisoned in Siberian labor camps by Josef Stalin's NKVD (a forerunner of the KGB). After the Nazi invasion of the Soviet Union in 1941, he was set free, and joined the Free Polish Army, which in 1943 made its way to British controlled Palestine for training.1
Όμως, η συνεργασία του Μεναχέμ Μπεγκίν δεν περιορίστηκε μόνον σ’ αυτόν τον τομέα, αφού οι θέσεις του πολιτικού Σιωνισμού στον οποίον πίστευε, ήταν συναφείς, κατ’ αναλογίαν, με εκείνες του Ναζισμού. Με αυτό το πνεύμα της ερεύνης για την δράση τού Μεναχέμ Μπεγκίν,2 και τις σχέσεις του με το Ναζιστικό καθεστώς, σχετικές είναι οι προβλέψεις και απόψεις του  Δαυΐδ Μπεν-Γκουριόν  πρώτου, προσωρινού, πρωθυπουργού που ανακήρυξε την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ (14 Μαΐου 1948), για τον Μπεγκίν.
Ο Δαυΐδ Μπεν-Γκουριόν (David Ben-Gurion), ο οποίος διετέλεσε δύο φορές πρωθυπουργός του Ισραήλ (το 1948-1953 και το 1955-1963), γνωρίζοντας τον Μπεγκίν καλύτερα από κάθε άλλον, καθ’ ότι και ο ίδιος Πολωνοεβραίος, κατέκρινε τον Μπεγκίν, όταν άρχισαν να διαφαίνονται οι βλέψεις του για την ανάληψη της εξουσίας, από το κόμμα του, στο Ισραήλ…
Συγκεκριμένα, συγκρίνοντας τον Μπεγκίν με τον ηγέτη του αναθεωρητικού Σιωνιστικού Κινήματος Zeev (Vladimir) Jabotinsky, τον οποίον αποκαλούσε Βλαδίμηρο Χίτλερ ("Vladimir Hitler."), είχε γράψει σε επιστολή του προς τον συγγραφέα Chaim Guri (1963), μεταξύ άλλων τα εξής: « Ο Μπεγκίν είναι ένας ξεκάθαρος Χιτλερικός τύπος» και προέβλεψε ότι εάν εκλεγεί πρωθυπουργός:
«Θα αντικαταστήσει τον στρατό και την ηγεσία της αστυνομίας με μισθωμένους τρομοκράτες (Goons) και θα κυβερνήσει, όπως κυβέρνησε ο Χίτλερ την Γερμανία…».
Εμείς τι άλλο να προσθέσουμε; Απλώς απευθυνόμαστε για μία ακόμη φορά στους ονειροπόλους και αμετανόητους νεοπαγανιστές, νεοναζιστές και …αντισημίτες της εποχής μας και τους προτρέπουμε να αναγνώσουν προσεκτικώς τα αφορώντα στην στενή συνεργασία Σιωνιστών-Ναζιστών (The Hidden History of Zionism, Ralph Shoenmann, Chapter 6), να αναλύσουν κριτικώς, τα λόγια του Μπεν-Γκουριόν και να εξάγουν τα συμπεράσματά τους…
In 1933, with conflict between the two wings of the Zionist movement at its height, Ben-Gurion repeatedly compared the leader of the Revisionist Movement Zeev (Vladimir) Jabotinsky Jabotinsky to Hitler in print and in speeches, including one where he called him "Vladimir Hitler."
Ben-Gurion reserved the comparison also for Jabotinsky's successor, Menachem Begin. In 1963, in a letter to author Chaim Guri, Ben Gurion wrote that "Begin is a distinct Hitlerist type" and predicted that if he would ever come to power "he will replace the army and police headquarters with his goons, and rule as Hitler did in Germany."
β/. Ο Αρχιρραβίνος Θεσσαλονίκης. Κόρετζ3 απεδείχθη  ο πιστότερος και στενώτερος συνεργάτης των Ναζί, ο οποίος επρόδωσε και παρέδωσε εις χείρας των Γερμανικών αρχών, τους Εβραίους συμπατριώτες του, δια της εκ μέρους του διαταγής, να φέρουν επί του στήθους ωρισμένον διακριτικόν σημείον, το οποίον διηυκόλυνε τις Γερμανικές αρχές στον εντοπισμό, σύλληψη και στην συνεχεία μεταφορά Εβραίων της Θεσσαλονίκης, σε στρατόπεδα Συγκεντρώσεως.
γ/. Η Εβραία πανεπιστημιακός Οντέτ Βαρόν-Βασάρ,4 απεκάλυψε για πρώτη φορά, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Άξιόν Εστί», (ΕΤ3),  του Βασίλη Βασιλικού στην ΕΤ-3 (Σάββατο 10 Απριλίου 2010), ότι υπεύθυνοι για την εξολόθρευση των Εβραίων της Θεσσαλονίκης από τους Ναζί ήσαν οι ίδιοι οι δοσίλογοι Εβραίοι, τα συνεργασθέντα με τους Γερμανούς Εβραϊκά Συμβούλια και ιδίως ο Αρχιραββίνος της Θεσσαλονίκης, Κόρετς, που έδωσε τις λίστες με τους Εβραίους στους Χιτλερικούς!!.. (1:30 του βίντεο).
Επίσης, ο τότε πρόεδρος της Εβραϊκής Κοινότητος Θεσσαλονίκης, Σαλτιέλ, ήταν συνεργάτης των Γερμανών!! (0:50 του βίντεο), όπως και ο διαβόητος Εβραίος δοσίλογος Ρεκανάτι (0:29 του βίντεο), που δικάστηκε ως φιλοχιτλερικός μετά τον Πόλεμο!..      
 Οι παραπάνω δύο Εβραίοι ηγέτες (Κόρετς και Σαλτιέλ), αλλά  και οι δύο εξάδελφοι Πέππο και Ίνο Ρεκκανάτι, επρόδωσαν κατά την κατοχήν (1941-1944) στις Γερμανικές αρχές τους συμπατριώτες τους Εβραίους των Αθηνών, τους οποίους εξαφάνισαν οι Γερμανοί.5 Και το ερώτημα που επαναλαμβάνομεν αρκετές φορές:
Γιατί οι προμνησθέντες συμφυλέτες δεν καταδικάστηκαν σε βαρειές ποινές (ισόβια ή θάνατος), όπως και οι Γερμανοί που διέπραξαν παρόμοια εγκλήματα; Μήπως επειδή έπαιζαν τον ρόλον του διπλού πράκτορος, και οι ελαφρές ποινές επεβλήθησαν απλώς και μόνον για να «ρίψουν στάκτη στα μάτια του κόσμου»;
δ/. Ο αρχιραββίνος της Βαρσοβίας Joseph Isaac Schneerson,6 ο οποίος φυγαδεύτηκε από Γερμανο-ιουδαίους στρατιωτικούς, μόλις ξέσπασε ο πόλεμος το 1939. Επικεφαλής της Γερμανο-ιουδαϊκής ομάδος διασώσεώς του ήταν ο Ταγματάρχης Ernst Bloch, του οποίου ο πατέρας ήταν Εβραίος !!!
Στην επιχείρηση φυγαδεύσεως και διασώσεως του αρχιραββίνου, σημαντική ήταν η βοήθεια του Nicolai Zebergis, γραμματέα της Λεττονικής πρεσβείας στην Βαρσοβία. Ο Zebergis εξέδωσε βίζες για τον Ραββίνο και την οικογένειά του, ώστε να μπορέσουν να πάνε από την Γερμανία στην μη κατεχόμενη τότε, Λεττονία.
Η απίστευτη είδηση σ’ αυτό το συμβάν, δεν είναι η διάσωση του αρχιραββίνου της Βαρσοβίας, από έναν Γερμανοεβραίο αξιωματικό, υποτίθεται…ναζιστή, …αντισημίτη και…διώκτη των Εβραίων. Είναι άλλη. Ποία;
Ο Himmler ευχαρίστησε προσωπικά τον Zebergis για τις διευκολύνσεις που παρέσχε στον αρχιραββίνο, χαρίζοντάς του κι’ έναν πίνακα, με την υπογραφή του στο οπίσθιον μέρος!!!!!!
Εκ πρώτης όψεως φαίνεται απίστευτη και παράδοξη, η συμμετοχή και «το ενδιαφέρον» της ηγεσίας των Ναζί, στην διάσωση ενός Ραββίνου-κεφαλή της εβραϊκής κοινότητας της Ευρώπης. Tα ντοκουμέντα όμως που απεκαλύφθησαν αργότερα, απέδειξαν ότι η εντολή ήλθε από τις ΗΠΑ, με τις οποίες, ο Ναζισμός διατηρούσε τουλάχιστον μέχρι τα τέλη 1941 «στενές» σχέσεις, σε διπλωματικό επίπεδο και όχι μόνον!7  
ε/. Οι περιπτώσεις των διπλών πρακτόρων Σίμον Βίζενταλ [Simon Wiesenthal (1908 – 2005)], Μπρούνο Κράϊσκι [Bruno Kreisky (1911-1990)] και Κούρτ Βαλντχάϊμ (1918-2007).
Στις δεκαετίες του 1970 και 1980 ο κυνηγός Ναζιστικών κεφαλών, Iουδαιο-αυστριακός Σίμον Βίζενταλ ενεπλάκη σε δύο περιστατικά που έλαβαν δημοσιότητα και αφορούσαν γνωστούς αυστριακούς πολιτικούς. Μετά την ορκομωσία του Μπρούνο Κράϊσκι ως καγκελαρίου της Αυστρίας, τον Απρίλιο του 1970, ο Βίζενταλ αποκάλυψε στον τύπο ότι, τέσσερα από τα μέλη του υπουργικού του συμβουλίου του Κράϊσκι, υπήρξαν μέλη του Ναζιστικού κόμματος. Ο Κράϊσκι, οργισμένος, αποκάλεσε τον Βίζενταλ «Εβραίο φασίστα», παρομοίωσε την οργάνωσή του με την Μαφία και τον κατηγόρησε για συνεργασία με τους Ναζί.
Ο Βίζενταλ τον μήνυσε για δυσφήμιση (επειδή τον απεκάλεσε φασίστα και μαφιόζο), χωρίς να απαντήσει με πειστικές αποδείξεις, στα όσα του καταμαρτυρούσε ο ομόφυλός του Κράϊσκι, για την συνεργασία του με τους Ναζί. Φυσικά, το Σύστημα μερίμνησε ώστε ο Βίζενταλ να κερδίσει την δίκη στα χαρτιά (συκοφαντική δυσφήμηση), καθ’ όσον  κατέληξε σε εξωδικαστικό συμβιβασμό το 1989.
Κανέναν από τους δύο, συνέφερε να διερευνηθούν σε βάθος οι κατηγορίες και να έλθουν στην επιφάνεια…τέρατα και σημεία για την…..αντιναζιστική δράση αμφοτέρων. Καθ’ ημάς, ο εξωδικαστικός συμβιβασμός έγινε, προκειμένου να συγκαλυφθεί ο ρόλος αμφοτέρων ως διπλών πρακτόρων του Ιουδαιοταλμουδικού/Σιωνιστικού Συστήματος. Άλλωστε, εάν εδικαιώνετο ο Κράϊσκι, τότε θα κατέπιπτε το «κύρος» του Ναζιστοκυνηγού Βίζενταλ που αυτοδιεφημίζετο ως «Μέγας Διώκτης των Εγκληματιών Πολέμου», με όλα τα οδυνηρά για το Σύστημα, επακόλουθα.
Nα σημειωθεί ότι σε παρόμοιες καταγγελίες για τον Βίζενταλ (συνεργασία με το Ναζιστικό καθεστώς), είχε προβεί και η τότε Πολωνική κυβέρνηση.
Το 1986, ο Βίζενταλ ενεπλάκη και στην υπόθεση του Γερμανοεβραίου  Κούρτ Βαλντχάϊμ,8 του οποίου το ναζιστικό παρελθόν αποκαλύφθηκε λίγο μετά τις προεδρικές εκλογές τού 1986 στην Αυστρία. Ο Βίζενταλ και πάλιν βρέθηκε σε δύσκολη θέση, καθώς είχε παλαιότερα απαλλάξει τον Βαλντχάϊμ από κάθε κατηγορία σχέσεων με τον Ναζισμό, και δέχθηκε πολλή αρνητική δημοσιότητα ως αποτέλεσμα αυτού του λάθους.
Μεταξύ άλλων, ο Βαλντχάϊμ κατηγορήθηκε ότι διέταξε απελάσεις των Εβραίων της Θεσσαλονίκης (περίπου 40.000) στο Άουσβιτς, κάτι που ως σήμερα παραμένει «σημείο διαμάχης» των ιστορικών. Βέβαια ο κάθε εχέφρων πολίτης, αντιλαμβάνεται τι σημαίνει η φράση «παραμένει μέχρι σήμερα, σημείον διαμάχης», όταν αναφέρεται στον διατελέσαντα γραμματέα του ΟΗΕ και πρόεδρον της Αυστρίας!!!
Ο Βίζενταλ φημιζόταν επίσης ως αφηγητής και έγραψε αυτοβιογραφίες, στις οποίες περιέχονται εξιστορήσεις που βασίζονται ελάχιστα σε πραγματικά γεγονότα, ενώ το σύνολό τους αποτελούν φαντασιώσεις και υπερβολές ενός φανατικού Σιωνιστού Ιουδαίου.9
Εάν οι περιπτώσεις των Βίζενταλ, Κράϊσκι, Μπεγκίν και Βαλντχάϊμ, δεν είναι χαρακτηριστικές περιπτώσεις Εβραίων διπλών πρακτόρων που έδρασαν την περίοδο ακμής του Ναζισμού στην Γερμανία, τότε τι είναι;
στ/. Άλλοι σημαίνοντες Γερμανο-ιουδαίοι, ουδόλως ενοχλήθηκαν από το Χιτλερικό καθεστώς και παρέμειναν εργαζόμενοι στην Γερμανία ως να μην συνέβαινε τίποτε. Aριθμός απ’αυτούς, δεν συνελήφθησαν και δεν ενεκλείσθησαν σε «στρατόπεδα συγκεντρώσεως», ενώ άλλοι, μετά τον πόλεμον, καίτοι αρχικώς κατηγορήθηκαν για εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητος, κατεδικάστηκαν σε προκλητικώς ελαφές ποινές και στην συνέχεια διέπρεψαν και πάλιν στην οικονομική ζωή της μεταπολεμικής Γερμανίας. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται:
1// Ο Εβραϊκής καταγωγής και βραβευμένος με Νόμπελ Otto von Warburg, επικεφαλής του Max Planck Institute στο Βερολίνο. Συνέχισε ανενόχλητος τις επιστημονικές του έρευνες καθ’ όλη την διάρκεια του πολέμου. Το ίδιο ισχύει και για τον καθηγητή Herz, καρδιολόγο στο Buch Hospital.
2//. O Otto Liebknecht, Ιουδαϊκής καταγωγής, αδερφός του επαναστάτη κομμουνιστή Karl, έζησε με την γυναίκα του Sarah, σε μία βίλα στο Berlin Kohlhasebrck, χωρίς να φορέσει ποτέ το υποχρεωτικό περιβραχιόνιο με το αστέρι του Δαβίδ. Είναι ο εφευρέτης του πρώτου σύγχρονου απορρυπαντικού της εταιρείας Henkel (Persil).
3//. Ο Kurt Freiherr von Schröder, ο Γερμανοεβραίος  χρηματοδότης του Ναζιστικού καθεστώτος και διαμεσολαβητής στις διαπραγματεύσεις μεταξύ του Franz von Papen, εκπροσώπου του Paul von Hindenburg και του Χίτλερ, προς σχηματισμό κυβερνήσεως, μετά τις εκλογές του 1932.. Ήλθε σε επαφή με τον λεγόμενο «Κύκλο των φίλων της Οικονομίας», μία προ-Χιτλερική ομάδα που δημιουργήθηκε από τον Εβραίο Wilhelm Keppler, προκειμένου να ισχυροποιηθούν οι δεσμοί μεταξύ εξεχόντων βιομηχάνων και του Εσωτερικού κύκλου του Χίτλερ (ΣΣ: Του καθ’ ημάς, όπως αποδείξαμε,   αποκρυφιστικού-εβραϊκού κύκλου).
Μετά την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία, ο Schröder ίδρυσε δύο (2) τραπεζικές Εταιρείες, μία στο Λονδίνο (J. Henry Schröder) και μία στην Νέα Υόρκη (J. Henry Schröder Banking Corporation)...που λειτουργούσαν ως αγωγοί διοχετεύσεως χρημάτων στα Τάγματα SS του Χίμλερ, διαρκούντος του 2ου Π.Π. και ενώ οι ΗΠΑ ευρίσκοντο σε εμπόλεμη κατάσταση με την Γερμανία. Επίσης ίδρυσε την Τράπεζα Bankhaus J.H. Stein, με έδρα την Κολωνία.
Μετά την λήξη του πολέμου, συνελήφθη και εδικάσθη για εγκλήματα πολέμου κατά της ανθρωπότητος..Η ποινή όμως που του επεβλήθη, ήταν…τρίμηνη φυλάκιση. Πέθανε στις 4 Νοεμβρίου 1966.
Έχετε ξανακούσει επιβολή ποινής φυλακίσεως τριών μηνών, για εγκλήματα πολέμου κατά της ανθρωπότητος; Συγκρίνατε την ποινήν του Schröder με εκείνη του Άϊχμαν και των άλλων καταδικασθέντων Γερμανών αξιωματούχων, και συνάγετε τα συμπεράσματά σας.
Εμείς, τα ευκόλως εννοούμενα συμπεράσματα, τα παραλείπομεν. Εσείς;
Kurt Freiherr von Schröder (24 November 1889 in Hamburg Germany – 4 November 1966) was a German nobleman, financier and SS-Brigadeführer. He is most famous for hosting the negotiations between members of Paul von Hindenburgs camarilla, Franz von Papen      and Adolf Hitler in order to form a government after the controversial German Federal election of November 1932.
Schröder was the second son of Frederick Freiherr von Schröder, a financier, and his wife Harriet Millberg, the daughter of a prominent Hanseaten family. Schröder formally joined the Circle of Friends of the Economy, a pro-Hitler lobbying group established by Jew Wilhelm Keppler in order to strengthen ties between prominent industrialists and members of Hitler's inner circle.
Schröder had organized the banking firm of J. Henry Schröder in London and J. Henry Schröder Banking Corporation in New York... in order to act as conduit for I.T.T. money funnelled to Heinrich Himmler's SS organization in 1944, while World War II was in progress and the United States was at war with Germany. Also he founded the bank Bankhaus J.H. Stein based in Cologne, Germany. This bank, the so-called "bank of the cartel kings", had been suspected to have served as a conduit for funding Heinrich Himmler's SS through deposits by German industrial cartels.
After the Second World War, Schröder was arrested and was tried by a German court for crimes against humanity. He was found guilty and was sentenced to three months' imprisonment. Kurt von Schröder died on 4 November 1966.
2/. Η ομαδική μυστική φυγάδευση πρώην Ναζί (επιστημόνων, εγκληματιών πολέμου, κλπ), στις ΗΠΑ
α/. Μετά το τέλος του πολέμου, ένα μεγάλο κύμα πρώην Ναζί, εισέβαλε στις ΗΠΑ, με κάποιες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο ακόμη και για 10.000.
Πως διέφυγαν τόσες χιλιάδες ναζί, από την κατεχόμενη από τις συμμαχικές δυνάμεις Γερμανία, ηγεμονευόντων των ΗΠΑ, πριν συλληφθούν, ανακριθούν και αποδειχθεί η ενοχή ή αθωότητα του καθενός;
Η λογικώτερη εξήγηση είναι πως όλοι αυτοί ή τουλάχιστον οι περισσότεροι, κυρίως επιστήμονες, αποτελούσαν τμήμα της Σιωνιστικής 5ης φάλαγγας (Εβραίοι, Εβραιόφιλοι, κυρίως αποκρυφιστές), που δρούσε στα σπλάχνα του Ναζισμού, κατ’ εφαρμογή του Συνωμοτικού σχεδίου του Συστήματος. Όταν τελείωσε η αποστολή τους, μετέβησαν στις ασφαλείς …αγκάλες των προστατών τους.
Ο κατάλογος των Ναζιστών που θα εφυγαδεύοντο είχε καταρτισθεί πολύ πριν την λήξη του πολέμου και για τον λόγο αυτό, το σχέδιον διαφυγής τους είχε ονομασθεί «Συνδετήρας» (Operation Paperclip), δηλαδή κατάλογος καταγεγραμμένων Ναζιστών (με τα ονοματεπώνυμα και λοιπά χρήσιμα στοιχεία), σε έγγραφα, συνενούμενα δια συνδετήρων (Paperclips)...
A group of 104 Nazi rocket scientists (aerospace engineers) at Fort Bliss, Texas.
β/. Στα 20,2 εκατ. δολάρια υπολογίζονται οι συντάξεις που πληρώνει το αμερικανικό κράτος σε πρώην Γερμανούς Nazi και ανθρώπους που πιστεύεται ότι συνεργάζονταν με το καθεστώς του Αδόλφου Χίτλερ.
Σύμφωνα με το Associated Press investigation, πάνω από 130 «ύποπτοι για συνεργασία με τους Nazi, τα SS και άλλες μονάδες του 3ου Ράϊχ», ζούσαν την περασμένη δεκαετία στις ΗΠΑ, και έπαιρναν σύνταξη από το αμερικανικό κράτος.
Θα έδιδαν άσυλο, εργασία και σύνταξη οι αρχές των ΗΠΑ σε εγκληματίες ή συνεργάτες εγκληματιών πολέμου, εάν δεν υπήρχε κάποιος άλλος σοβαρός λόγος, τουτέστιν της δράσεώς τους ως μυστικών πρακτόρων των Σιωνιστοκρατούμενων ΗΠΑ, στα σπλάχνα του Ναζιστικού καθεστώτος;
Πληροφοριακώς καταγράφομεν ότι οι συντάξεις που πληρώθηκαν από το 1962 έως το 2015 στους πρώην Νazi, είναι πολύ περισσότερες από τα 20,2 εκατ. Δολάρια.10
Ας έχουν υπόψη τους τα παραπάνω, οι απλοί και ανυποψίαστοι Εβραίοι που πάντοτε υπήρξαν περισσότερον θύματα, των ιδίων των αξιωματούχων συμφυλετών τους και ολιγώτερον των υποτιθέμενων ναζιστών διωκτών τους..
3/.  Carl Jung και Σίγμουντ Φρόϋντ
Ο Carl Jung, Ιουδαϊκής καταγωγής,:
-Υπέστη βαθειά επίδραση από τον Ταλμουδιστή Ιουδαίο Σίγμουντ Φρόϋντ, με τον οποίον συνεργάστηκε από τις αρχές του 1906.
-Ήταν ο ίδιος αποκρυφιστής, όπως και ο ομόφυλός του,  Σίγμουντ Φρόϋντ, του οποίου οι απόψεις διδάσκονται σήμερα στα εκπαιδευτικά ιδρύματα από τους θιασώτες του (Σ) και ο ίδιος προβάλλεται από το (Σ) ως ιδρυτής της λεγόμενης αναλυτικής ψυχολογίας
-Ανεχόταν αν όχι αποδεχόταν, αυτά που συνέβαιναν στην Ναζιστική Γερμανία και διατηρούσε στενές σχέσεις με τον Χίτλερ….Λόγω των στενών σχέσεων του Φρόϋντ, με το Ναζιστικό καθεστώς και προσωπικής παρακλήσεως προς τον Χίτλερ, του προέδρου των ΗΠΑ,, το 1938 του χορηγήθηκε άδεια εξόδου από την χώρα και μεταβάσεώς του στις ΗΠΑ…
Όπως προείπαμε, ΟΛΟΙ οι άμεσοι συνεργάτες του Χίτλερ, ανήκαν σε αποκρυφιστικές στοές και εταιρείες, οι οποίες καθωδηγούτο από  Ιουδαιοταλμουδιστές ή Εβραιολάγνους Ιλλουμινάτι.
Συνεπώς, οι πλείστοι εξ αυτών (κρυπτο-ιουδαίοι και Ιουδαίοι χαρακτηρισθέντες ως…Αριανοί), δρούσαν  ως διπλοί πράκτορες, τουτέστιν ως Ιουδαιοταλμουδική/ Σιωνιστική 5η φάλαγγα, μέσα στα σπλάχνα του Ναζισμού και μάλιστα εντός του στενού περιβάλλοντος του Χίτλερ.
Ώ ανόητοι, αμετανόητοι και πλειοδότες σε «πατριωτικά» αισθήματα και «εθνικισμό», νεοπαγανιστές και νοσταλγοί του Χίτλερ και του Ναζισμού, απανταχού της γης:
Ξυπνείστε επί τέλους!!! 
β. Χίτλερ και Ιλλουμινάτι/Illuminati («Πεφωτισμένοι»)
1/. Γνωρίζουμε πως οι Ιουδαιοταλμουδιστές Ιλλουμινάτι, συνήθιζαν να τοποθετούν στην εξουσία, άτομα που ανήκουν στην φυλή τους (έχοντες το Ιουδαιοταλμουδικό DNA), αλλά και αποδεδειγμένως Εβραιόφιλους αποκρυφιστές, σε όποια φυλετική (μη Εβραϊκή), πολιτική, οικονομική και θρησκευτική πλευρά κι’ αν ανήκαν φανερώς.
Είναι φυσικόν οι Ρόθτσιλντς που συνέβαλλαν αποφασιστικώς, στην άνοδο του Χίτλερ στον θώκον της Γερμανικής καγκελλαρίας, ώστε ν’ αρχίσει τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο (που αποτελούσε ζωτικό στοιχείο στο πρόγραμμα των Τραπεζιτών Ρόθτσιλντς), κατά την πιθανώτερη εκδοχή, όταν χρηματοδοτούσαν τον Χίτλερ, να μην το έπρατταν θεωρούντες αυτόν ως τον γνωστόν σ’ έμάς «εβραιοφάγον» και αντισημίτην, αλλά τον γνωστόν σ’ αυτούς, εγγονό του Ιουδαίου Σόλομον Μάγιερ Ρόθτσιλντ.
Εάν συνειδητοποιήσουμε τις μεθόδους που χρησιμοποιούν και τους διαχρονικούς στόχους των οικογενειών αυτών που σήμερα κυβερνούν τον κόσμο, τότε θα κατανοήσουμε και την Ιστορία. Οι οικογένειες αυτές κρύβουν την γενεαλογία κάποιων παιδιών, ώστε να μπορούν να τα βοηθήσουν να διεισδύσουν σε εχθρικά στρατόπεδα. Το παιδί μπορεί να έχει ένα εντελώς διαφορετικό επίθετο από τον πατέρα του. Γι’ αυτούς, το επίθετο δεν είναι το κριτήριο αλλά το εβραϊκό αίμα, διότι για μια αποκρυφιστική οικογένεια, όπως για παράδειγμα ήσαν και συνεχίζουν να είναι, τα μέλη των οικογενειών των Ιουδαιο-ταλμουδιστών Ρόθτσιλντς και Ροκφέλλερς, η μαγική δύναμη βρίσκεται στο αίμα. 
Όπως αποδείξαμε σε προηγούμενο κεφάλαιο, ο Χίτλερ είχε Εβραϊκές ρίζες, τις οποίες πιθανώτατα εγνώριζε από την παιδική ηλικία ή τουλάχιστον, την εφηβική τοιαύτην (Υπενθυμίζεται ότι, στο ατομικόν στρατιωτικόν βιβλιάριόν του, ανεγράφετο ως θρησκεία τού Χίτλερ, η Εβραϊκή)..
2/. Το μυστικό των Ιλλουμινάτι.
α/. Όταν ένας υψηλόβαθμος μυημένος μασώνος επιλέγεται για να προσφέρει παγκόσμια υπηρεσία στον Ταλμουδικό Ιουδαϊσμό, τουτέστιν για παγκόσμια κυριαρχία των Ταλμουδιστών Ιουδαίων, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Χίτλερ, διδάσκεται ότι:
.«Οι Ιλλουμινάτι δημιουργούν διαρκώς δύο αντίθετες δυνάμεις που συγκρούονται και ανταγωνίζονται η μία την άλλη. Από αυτή την σύγκρουση των πολωμένων αρχηγών ή ομάδων δημιουργείται το χάος. Μέσα από το χάος πραγματοποιείται το σχέδιο για παγκόσμια κυριαρχία»11.
.«Το μυστικό των Ιλλουμινάτι….Το μυστικό της παγκόσμια ισορροπίας θα κάνει πραγματικότητα την ιερή αυτοκρατορία της πραγματικής μασωνικής αδελφότητος» (Άλμπερτ Πάϊκ, Ηθική και Δόγμα).
.Ο όρος του τελετουργικού Σκωτικού δόγματος [Σκωτία (Scotland) =Η χώρα όπου επικρατεί σκότος], σημαίνει λατρευτικές συνάξεις του άρχοντος του σκότους, ο οποίος για τους τέκτονες, είναι ο «άρχοντας του φωτός».
The name Scottish or Scotland is derived from the Latin, from Greek skotia, from feminine of skotios, dark, shadowy (from the shadow it casts), from skotos, darkness. In ancient Egypt there was a temple of Venus Scotia and it is said that the country of Scotland, had derived its name from an Egyptian Pharaoh Queen named Scota.
ORDO AB CHAO, is Latin for "Order Out of Chaos or Order from Disorder." This term was invented by Freemasons and is the actual motto of the 33rd Degree of Scottish Rite Freemasonry.
Όταν οι Ιλλουμινάτι 33ου βαθμού, διεκήρυτταν, πως μία βασική αρχή τους ήταν η «επικράτηση της τάξεως μετά το Χάος» (ORDO AB CHAO), το εννοούσαν και το εφήρμοσαν στην περίπτωση του Χίτλερ και του Ναζισμού γενικώτερα..
Σχεδίασαν την δημιουργίαν του Χάους, το επέτυχαν με την εμφάνιση –επικράτηση του Ναζισμού και την καταστροφήν της ανθρωπότητος, με την κήρυξη του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου, και στην συνέχεια επέβαλαν την δική τους Νέα Τάξη πραγμάτων..
β/.  Όλες οι λειτουργούσες αποκρυφιστικές εταιρείες, από της ιδρύσεως του Τάγματος των Ιλλουμινάτι (18ος αι.) μέχρι σήμερα, έχουν Ιλλουμινατοποιηθεί. Από τότε (18ος αι.), αλώθηκαν από τους Ιουδαιοταλμουδιστές Ιλλουμινάτι («πεφωτισμένοι»),  και ευρίσκονται υπό την κυριαρχία και απόλυτη εξουσία των βιολογικών ή πνευματικών απογόνων του ιδρυτού του αποκρυφιστικού τάγματος των «Πεφωτισμένων» (ΣΣ:Τουτέστιν συσκοτισμένων), του Ιουδαιοταλμουδιστού Άνταμ Βαϊσχάουπτ.
Η αρχαιότερη απ’ όλες τις προϋπάρξασες μυστικές εταιρείες, είναι αυτή των Καμπαλιστών Ταλμουδιστών Ιουδαίων, χρονολογουμένη τουλάχιστον, από τον 3ον-2ον αιώνα π.Χ.   Βεβαίως προ αυτής υπήρξαν άλλα πανάρχαια αποκρυφιστικά μυστήρια, όπως των Ινδών γυμνοσοφιστών, των Αιγυπτίων, των Ελευσινίων, των Ορφικών, των Πυθαγορείων, των Ζωροαστρών, κ.α. όχι όμως, με την κατηγοριοποίηση των Εταιρειών που προαναφέραμε, αλλά με την έννοιαν της θεοποιημένης πολιτικοθρησκευτικής εξουσίας (πανίσχυρο πολιτικοθρη-σκευτικό ιερατείο).
γ/. Όταν οι χώρες του δυτικού κόσμου βυθίστηκαν στην οικονομική κρίση της δεκαετίας του ‘30, από την οποία μόνον ένας νέος πόλεμος θα μπορούσε να τις βγάλει, ο Ιουδαίος πρόεδρος Φρανκλίνος Ντελάνο Ρούσβελτ, είχε πεί:
«Εξήντα οικογένειες της Αμερικής ελέγχουν τον πλούτο της χώρας…Σκοπεύω να διώξω τους αργυραμοιβούς από τον ναό…», εννοώντας τους Ιλλουμινάτι μεγαλοτραπεζίτες συμφυλέτες του. Σύντομα όμως ανακάλυψε ότι δεν  μπορούσε να σπάσει ούτε καν να χαλιναγωγήσει  την δύναμη των Ιλλουμινάτι.
Έτσι αδύναμος, υποτάχθηκε σ’ αυτούς που με τα χρήματα και την επιρροή τους τον είχαν ανεβάσει στην θέση του προέδρου των ΗΠΑ. Μάλιστα, πέθανε στο σπίτι ενός από τους πλουσιωτέρους και ισχυροτέρους άνδρες των ΗΠΑ, του Μπερνάρ Μπαρούχ (ΣΣ: Διαβόητου Ιουδαιοταλμουδιστού-αποκρυφιστού)…ενός άνδρα που εθεωρείτο ο «βασιλιάς» των Αμερικανών τραπεζιτών και αναμφίβολα ένας από τους εκλεκτούς «Ιλλουμινάτι», που ήσαν η «μυστική δύναμη» πίσω από την σκηνή ΟΛΩΝ των διεθνών γεγονότων (ΣΣ: Συνεπώς και της ανόδου του Χίτλερ/Ναζισμού)».12
δ/. Ο Χίτλερ και Μουσολίνι προωθήθηκαν από τους Ιλλουμινάτι και το έργο τους καθοδηγήθηκε από τις μυστικές εταιρείες (Vril, Θούλη, κλπ) που ήλεγχαν οι Ιλλουμινάτι. Ο Εθνικοσοσιαλισμός ή Ναζισμός ήταν κάτι περισσότερο από ένα πολιτικό κίνημα. Ήταν μία επίσημη θρησκεία, με τελετουργικό, διδασκαλία, γραφές, Θεό και Μεσσία.
Ο Ναζισμός ήταν μία θρησκεία, όπως ΟΛΕΣ οι θρησκείες του κόσμου με διδασκαλία παρεμφερή του Ιουδαιοταλμουδισμού, με λατρευόμενο Θεό και αναμενόμενο Μεσσία τον ίδιον με εκείνον που λατρεύεται και αναμένεται αντιστοίχως σ’όλες τις Στοές των Ιλλουμινάτι!!! Τον Εωσφόρο και τον απεσταλμένο του τον Αντίχριστον!!!
ε/. Σύμφωνα με την Otti Votavova, γραμματέα του διδασκάλου της Ερμητικής μαγείας Franz Bardon, ο Αδόλφος Χίτλερ ήταν μέλος του «Κρησφύγετου 99».13 Τις πληροφορίες αυτές η Votavova,  τις είχε λάβει  απευθείας από τον δάσκαλόν της. 14

Otti Votavova and Franz Bardon

Εκτός από αυτην την ιδιότητα, «ο Χίτλερ και κάποιοι από τους εμπίστους του, ήταν μέλη του Τάγματος της Θούλης, το οποίον ήταν απλά το εξωτερικό μέσο μιάς ομάδας ισχυρών μαύρων μάγων από το Θιβέτ, που χρησιμοποίησαν τα μέλη του Τάγματος της Θούλης, για τους δικούς τους σκοπούς».15
Η εποχή του Χίτλερ ήταν ένα σχέδιο των Ιλλουμινάτι. Ένα πείραμα για να καθορισθεί, εκτός των άλλων, πόσο αποτελεσματικός θα είναι ένας παραχαραγμένος, ψεύτικος, αρρωστημένος εθνικισμός (Φασισμός, Ναζισμός), στον έλεγχο των μαζών.16
στ/. Oι Διεθνείς Ιουδαιοταλμουδιστές μεγαλοτραπεζίτες και οι Ιλλουμινάτι.
Ποιοι εκρύπτοντο, όμως, όπισθεν των σατανιστών Ιλλουμινάτι; Ανεπιφυλάκτως απαντούμε:  
Μία ομάδα επιφανών αποκρυφιστών Ιουδαιοταλμουδιστών μεγαλοτραπεζιτών, με επικεφαλής τον Οίκο των Rothschilds!!!
Οι Rothschilds το 1919 ίδρυσαν το λεγόμενο Βασιλικό Ινστιτούτο Εξωτερικών Υποθέσεων/Royal Institute of International Affairs (RIIA), υπό την αιγίδα της βασιλίσσης.. Ο εσωτερικός κύκλος του RIIA που έχει τις ρίζες του από την εποχή του 11ου αιώνος, κυριαρχείτο από αποκρυφιστές Ιλλουμινάτι, Ιππότες του Τάγματος του Αγίου Ιωάννου της Ιερουσαλήμ, Ιππότες της Μάλτας, Ιππότες Ναΐτες και Ελευθεροτέκτονες 33ου βαθμού.
Κάποιοι ερευνητές του θέματος, θεωρούν τον Συνταγματάρχη Edward Bulwer-Lytton,17 ηγετική μορφή της μυστικής Εταιρείας των Rosicrucians (Ροδοσταύρων), ως εντεταλμένον πνευματικόν πατέρα αμφοτέρων, του RIIA και του Ναζισμού..  Το 1871 ο Lytton συνέγραψε ένα μυθιστόρημα με τίτλον «Vril: Η Δύναμις της επερχομένης Φυλής». Eξήντα χρόνια αργότερα, πολλές θέσεις από εκείνο το βιβλίο, με εκτεταμένη αναφορά, περιελήφθησαν στο βιβλίο του Χίτλερ «Ο Αγών μου».
Τυχαίως; Ασφαλώς ΟΧΙ !!!
In 1919 Rothschild’s Business Roundtable spawned the Royal Institute of International Affairs (RIIA) in London.  The RIIA sponsored sister organizations around the globe, including the US Council on Foreign Relations.  The RIIA is a registered charity of the Queen and, according to its annual reports, is funded largely by the Four Horsemen.
Former British Foreign Secretary and Kissinger Associates co-founder Lord Carrington is president of both the RIIA and the Bilderbergers.  The inner circle at RIIA is dominated by Knights of St. John Jerusalem, Knights of Malta, Knights Templar and 33rd Degree Scottish Rite Freemasons.
The Knights of St. John were founded in 1070 and answer directly to the British House of Windsor.  Their leading bloodline is the Villiers dynasty, which the Hong Kong Matheson family- owners of the HSBC opium laundry- married into. The Lytton family also married into the Villiers gang.
Ένας άλλος αποκρυφιστής, ο William Butler Yeats και ο σύντροφός του Aleister Crowley, βασισμένοι σε χειρόγραφα τηςΘεοσοφίστριας Madam Blavatsky, περί Αριανού ιερατείου, μαζί με τον προαναφερθέντα Edward Bulwer-Lytton, θεωρούνται οι πραγματικοί ιδρυτές της Εταιρείας Θούλης, όπου εμυήθη και ανεδείχθη ο Χίτλερ.. Την Εταιρεία της Θούλης, ήλεγχαν οι Ιλλουμινάτι..
William Butler Yeats, was another Sun member, was a pal of Aleister Crowley.  The two formed an Isis Cult based on a Madam Blavatsky manuscript, which called on the British aristocracy to organize itself into an Aryan priesthood.  Blavatsky’s Theosophical Society and Bulwer-Lytton’s Rosicrucians joined forces to form the Thule Society, out of which the Nazis emerged. The Thule Society was under control of Illuminati…
Όπως προείπαμε, οι Rothschild, Rockefeller και άλλοι Ιλλουμινάτι Εβραιοτραπεζίτες, συνέβαλλαν στην άνοδο του Χίτλερ και υποστήριξαν πλήρως την άνοδο των Ναζί
According to Dr. Walter Langer, who did a war-time psychoanalysis of Hitler for the CIA-predecessor OSS, Hitler was also a Rothschild.  Langer uncovered an Austrian police report proving Hitler’s father was an illegitimate son of a peasant cook named Maria Anna Schicklgruber, who at the time of her conception was a servant in the Vienna home of Baron Rothschild.
Rothschild, Rockefeller and the rest of the Illuminati bankers, backed the Nazis.  Max and Paul Warburg sat on I. G. Farben’s board, as did H. A. Metz, who was director at the Warburg Bank of Manhattan- later Chase Manhattan.  Bank of Manhattan director and Federal Reserve Board member C. E. Mitchell sat on the board of I. G. Farben’s US branch.
Το 1936, ο Avery Rockefeller, συνένωσε τις εταιρείες της οικογενείας του με εκείνες της οικογενείας του Schröeder, οι οποίες έκτοτε εξυπηρετούσαν τον Χίτλερ, ως προσωπικοί τραπεζίτες!!!!!!!!!!!
In 1936 Avery Rockefeller set up a combination with the German Schroeder family, who served as Hitler’s personal bankersTime magazine called the new Schröeder, Rockefeller & Company “the economic booster of the Rome-Berlin Axis”.  Morgan Guaranty Trust and Union Banking Corporation (UBC) also funded the Nazis.  UBC board member Prescott Bush is W’s grandfather.
ζ/. Στην καρδιά του εσωτερικού κύκλου του Χίτλερ, ευρίσκοντο πλέον, οι Germanordern [Αδελφοί της μυστικής Εταιρείας του Yale, «Κρανίο και Οστά» (Skull & Bones)],18 η Εταιρεία της Θούλης και η Εταιρεία Vril. Οι φιλοσοφικές έννοιες «Μεγάλοι Κύριοι», «Ειδήμονες», Μεγάλη Λευκή Αδελφότης», τις οποίες οι Ναζί χρησιμοποιούσαν προκειμένου να αιτιολογήσουν την ιδέα της Αριανής υπεροχής τους, ήσαν αρχαίες ιδέες που  προωθήθηκαν, από τις Αιγυπτιακές Μυστηριακές Σχολές, δια των Τευτόνων Ιπποτών, των Illuminati, και των Καμπαλιστών Ιουδαίων!!
Τις ίδιες ιδέες, ανευρίσκομεν σήμερον στα έντυπα του Κινήματος της Νέας Εποχής, του οποίου το περοδικό New Age, ήταν το πρώτον που τις δημοσίευσε, υπό την αιγίδα της Μασονικής Στοάς της Μεγάλης Ανατολής της Washington, DC. Ο γνωστός Εβραίος Henry Kissinger, ήταν ένας από τους πρώτους υποστηρικτές του.
At the heart of Hitler’s inner circle were the secret societies Germanordern (brothers of Yale’s Skull & Bones), the Thule Society, and Vril. The concepts “Great Masters”, “Adepts” and the “Great White Brotherhood”, which the Nazis used to justify their idea of Aryan superiority, were ancient ideas carried forth from the Egyptian Mystery Schools, by the Teutonic Knights, the Illuminati, and Hebrew Cabalists.
These same concepts can be found in today’s New Age Movement, whose New Age magazine was first published by the Grand Orient Masonic Lodge of Washington, DC.  Henry Kissinger was an early supporter.
Συμπερασματικώς, ο εσώτατος πυρήνας της Εταιρείας της Θούλης, απετελειτο από Σατανιστές οι οποίοι εφήρμοζαν πρακτικές Μαύρης Μαγείας. Σ’αυτές, κάποτε, ο Χίτλερ είχε περιγραφεί, ως ένα «Παιδί του Ιλλουμινισμού».
At the inner core of the Thule Society were Satanists who practiced black magic. Hitler was once described as achild of Illuminism”.
3/. Μία καταγεγραμμένη Εκδοχή: H απότομη στροφή του Χίτλερ, κατά των νονών, χρηματοδοτών και εντολοδοτών του, ήταν η αρχή του τέλους του.
Στις 10 Μαΐου 1941, ο Rudolf Hess, προσγειώθηκε με αλεξίπτωτο σε χώρο ιδιοκτησίας του Δουκός του Χάμιλτον, λέγοντας ότι μία υπερφυσική δύναμις του είχε πει να διαπραγματευθεί με τους Βρετανούς μία συνθήκη ειρήνης..Ο Χίτλερ μετά την αρνητική απάντηση των Βρετανών για υπογραφή συνθήκης Ειρήνης, ισχυρίστηκε ότι δήθεν είχε και αυτός την ίδια…οπτασία και ξαφνικά εστράφη με πάθος, κατά των αποκρυφιστών... Διέταξε την λήψη μέτρων κατά των Μασόνων, του Τάγματος των Ιπποτών και της Εταιρείας των Θεοσοφιστών!!!
Εξ ίσου ξαφνικά, οι Διεθνείς τραπεζίτες που μέχρι τότε χρηματοδοτούσαν τον Χίτλερ, έκλεισαν την στρόφιγγα της χρηματοδοτήσεως και άρχισαν να τον καταγγέλουν. Έξη μήνες αργότερα, οι ΗΠΑ εισήρχοντο στον πόλεμο κατά της Χιτλερικής Γερμανίας (Δεκέμβριος 1941).
Η αντίστροφη μέτρηση για τον Χίτλερ και την αποκρυφιστική ψευτο-αντισημιτική ιδεολογία του (Αριανισμός ή Ναζισμός), είχε αρχίσει…
Παρουσιάζομεν την παραπάνω διατυπωθείσα από μερικούς ερευνητές εκδοχήν, για την ξαφνικήν αλλαγή του Χίτλερ, με την επισήμανση ότι δεν την θεωρούμεν πιθανήν…Δι’ ημάς και η αλλαγή αυτή, ήταν προγραμματισμένη από τους ηθικούς αυτουργούς της ανείπωτης τραγωδίας του Παγκοσμίου πολέμου, εν αγνοία του Χίτλερ, για τους λόγους που θα αναπτύξουμε στα επόμενα κεφάλαια.
Συνεχίζομεν, προς λύπην των….αξιολύπητων υπηρετών του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ και ο έχων νουν νοείν, νοείτω και ούς ακούειν, ακουέτω!!!!
   

Συνεχίζεται







1 The Hidden History of Zionism, Ralph Shoenmann, Chapter 6.
2 Ο Μεναχέμ Μπέγκιν (1913-1992) ήταν Εβραίος πολιτικός, ιδρυτής του Λικούντ και πρωθυπουργός του Ισραήλ (1977-1983). Πριν από την δημιουργία του κράτους του Ισραήλ, ήταν ο ηγέτης της Σιωνιστικής Τρομοκρατικής ομάδας Ιργκούν, η οποία αποσχίστηκε από την μεγαλύτερη εβραϊκή παραστρατιωτική οργάνωση Χαγκανά. Εξελέγη στην πρώτη Κνεσέτ ως επικεφαλής του κόμματος Χερούτ, το οποίο ίδρυσε.
3 Many survivors accused Rabbi Zvi Koretz him of collaborating with the Nazis and of knowing about the deportations and not informing the community. Crowds of people would gather at the community offices and express their fears of deportation and ask the Rabbi for advice. Rabbi Koretz would calm them down and assure them they would not be deported.
As community president, he ransomed thousands of people from forced labour. He did create the Jewish Police Force that ended up including collaborators, war criminals, rapists, extortionists and murderers. Koretz did inform the Jewish communities of Florina and Veria to report for deportation, relaying German orders.
On February 6, 1943, an SD committee (Sicherbeitsdienst-security service of the German Reich) arrived in Thessaloniki.  It was headed by SS-Hauptstrumfurer Dieter Wisliceny and SS-Oberstrumfuer Alois Brunner (SS captain and first lieutenant Respectively).  Using Chief Rabbi Koretz as their instrument by appointing him president of the Community, the Germans claim that their end goal is the restructuring of the Community into a self administered entity, located in an autonomous area within the city, with its own mayor and Chamber of Commerce.  They also appoint a Jewish Militia (Juden Ordnunspolizei), and Jewish citizens are ordered to fill out detailed questionnaires about their assets. 
4 Η Οντέτ Βαρόν Βασάρ, γεννήθηκε το 1957 στην Αθήνα. Σπούδασε ιστορία και αρχαιολογία στο Ιστορικό-Αρχαιολογικό Τμήμα της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κι’ έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη νεώτερη ιστορία στο Νεοελληνικό Ινστιτούτο της Σορβόννης. Σπούδασε επίσης γαλλική λογοτεχνία και λογοτεχνική μετάφραση στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών.
6 Yosef Yitzchak (Joseph Isaac) Schneersohn (Hebrew: יוסף יצחק שניאורסאהן‎) was an Orthodox rabbi and the sixth Rebbe (spiritual leader) of the Chabad Lubavitch chasidic movement. He is also known as the Frierdiker Rebbe (Yiddish for "Previous Rebbe"), the Rebbe RaYYaTz, or the Rebbe Rayatz (an acronym for Rabbi Yosef Yitzchak).
7 With the intercession of the United States Department of State in Washington, DC and with the lobbying of many Jewish leaders on behalf of the Rebbe (and, reputedly, with the help of Nazi Admiral Wilhelm Canaris, the head of the Abwehr), he was finally granted diplomatic immunity and given safe passage to go via Berlin to Riga, Latvia (where the Rebbe was a citizen and which was still free) and then on to New York City, where he arrived on 19 March 1940.
Major Ernst Bloch, a decorated German army officer of Jewish descent, was put in command of a group which included Sgt. Klaus Schenk, a "half-Jew" and Pvt. Johannes Hamburger, a "quarter-Jew" assigned to locate the Rebbe in the Poland and escort him safely to freedom. [Πηγές: -Rigg, Bryan Mark, Rescued from the Reich: How One of Hitler's Soldiers Saved the Lubavitcher Rebbe (Yale University Press 2006) ---  Altein, R, Zaklikofsky, E, Jacobson, I: "Out of the Inferno: The Efforts That Led to the Rescue of Rabbi Yosef Yitzchak Schneersohn of Lubavitch from War Torn Europe in 1939–40", p. 160. Merkos L'Inyonei Chinuch, 2002].
8 Ο Κουρτ Γιόζεφ Βάλντχαϊμ (Kurt Josef Waldheim, 1918-2007) υπήρξε Αυστριακός διπλωμάτης και συντηρητικός πολιτικός. Ήταν Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ από το 1972 μέχρι το 1981 και Πρόεδρος της Αυστρίας από το 1986 μέχρι το 1992. Την περίοδο 1936-1937 υπηρέτησε στον Αυστριακό Στρατό και στη συνέχεια φοίτησε στην Προξενική Ακαδημία της Βιέννης, από όπου αποφοίτησε το 1939. Ήδη από το 1938 είχε κάνει αίτηση εγγραφής στο αυστριακό παράρτημα του NSDAP.
Στα μέσα της δεκαετίας του '80 ήρθαν στο φως καταγγελίες για το κρυφό ναζιστικό παρελθόν του, την περίοδο 1938-1945, τις οποίες ο ίδιος αρνήθηκε.
9 Πηγές: Levy, Alan (2006) [1993]. Nazi Hunter: The Wiesenthal File (Revised 2002 έκδοση),σ.158-160. Λονδίνο: Constable & Robinson.  
Segev, Tom (2010). Simon Wiesenthal The Life and Legends, σ.278. Νέα Υόρκη: Doubleday.
Minicy Catom Software Engineering Ltd. www.catom.com.” Austrias Attitude Toward Israel Following The European Main stream”. Jcpa.org. Archived from original on 26 June 2010.
10 defencenet.gr, 31 Μαΐου 2015
11 Ο κύκλος της Συνωμοσίας, Texe Marrs,εκδ. Στερέωμα, σ. 53.
12 Η Εωσφορική Συνωμοσία William Guy Carr, εκδ. Στερέωμα, σ.245.
13 Δεν αποκλείεται να εννοούσε την μύηση στον ανώτατο 99ον βαθμό, που γίνεται για ελαχίστους «εκλεκτούς» των «εκλεκτών», σύμφωνα και με ομολογίαν πρώην τέκτονος, και όχι του 33ου που γνωρίζουμε από επίσημες καταγραφές τεκτόνων, κατά την οποίαν αποκαλύπτεται ενώπιον του μυουμένου, προσωπικώς ο Εωσφόρος!!!
14 Franz Bardon (December 1, 1909 – July 10, 1958), was a Czech stage magician and student and teacher of Hermetics. He was born in Opava, Austrian Silesia. During World War II Bardon was held in a concentration camp for refusing to participate in Nazi mysticism. Bardon was rescued by Russian soldiers who raided the camp. Bardon continued his work in the fields of Hermetics until 1958 when he was arrested and imprisoned in Brno Czechoslovakia. Bardon died on July 10, 1958 while in the custody of police.
Bardon is best known for his three volumes on Hermetic magic. These volumes are Initiation Into Hermetics, The Practice of Magical Evocation and The Key to the True Quabbalah.
An additional fourth work attributed to him by the title of Frabato the Magician, supposed by many of his students to be a disguised autobiography. Though the book lists its author as Bardon, it was actually written by his secretary, Otti Votavova. While some elements of the story are based on Bardon's real life experience, most of the book was written as an occult novel with much embellishment on the part of Votavova.
15 Πηγές:
.Frabato the Magician by Franz Bardon, preface page "About The Author".
."In Memoriam" in Frabato the Magician, page 79.
.Dieter Ruggeberg. "Foreword" in Frabato the Magician.
16 Ο κύκλος της Συνωμοσίας, εκδ. ΣΤΕΡΕΩΜΑ, σ. 65-66.
17 Colonel Edward Bulwer-Lytton, led the English Rosicrucian secret society, which Shakespeare opaquely referred to as Rosencranz, while the Freemasons were symbolized by Guildenstern.
Lytton was spiritual father of both the RIIA and Nazi fascism.  In 1871 he penned a novel titled, Vril: The Power of the Coming Race.  Sixty years later the Vril Society, received ample mention in Adolf Hitler’s Mein Kampf.
Lytton’s son became Viceroy to India in 1876 just before opium production spiked in that country.  His good friend Rudyard Kipling introduced the swastika to India and later worked under Lord Beaverbrook as Propaganda Minister, alongside Sir Charles Hambro of the Hambros banking dynasty.
Children of the Roundtable elite are members of a Dionysian cult known as Children of the Sun.  Initiates include Aldous Huxley, T. S. Eliot, D. H. Lawrence and H. G. Wells.  Wells headed British intelligence during WWI.  His books speak of a “one-world brain” and “a police of the mind”.
18 The Germanenorden (Germanic or Teutonic Order, not to be confused with the medieval German order of the Teutonic Knights) was a völkish secret society in early 20th-century Germany. It was founded in Berlin in 1912 by Theodor Fritsch and several prominent German occultists including Philipp Stauff, who held office in the Guido von List Society and High Armanen Order as well as Hermann Pohl, who became the Germanenorden’s first leader. The group was a clandestine movement aimed at the upper echelons of society and was a sister movement to the more open and mainstream Reichshammerbund (Πηγή: Richard S. Levy, Antisemitism: A Historical Encyclopedia of Prejudice and Persecution, Volume 1, ABC-CLIO, 2005, p. 269.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου