Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

ADOLPH HITLER IS NOT ONLY THOUGHT TO HAVE BEEN A ZIONIST JEW, BUT TRULY WAS AN OCCULTIST ZIONIST JEW!

Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΕΝΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΩΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ!
Μέρος 15ον
6. ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ/ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ (Συνέχεια 14ου μέρους).1
στ. Η Ναζιστική πολιτική και η Εβραϊκή μετανάστευση σε αριθμούς
1/. Η Nαζιστική πολιτική, ενεθάρρυνε επίσημα την εβραϊκή μετανάστευση.  Τον Ιανουάριο του 1933, υπήρχαν περίπου 523.000 Εβραίοι στην Γερμανία, αριθμός που αντιπροσώπευε λιγώτερο από το 1% του συνολικού πληθυσμού της χώρας. Ο εβραϊκός πληθυσμός κατοικούσε κυρίως στις αστικές περιοχές και περίπου το ένα τρίτο των Γερμανών Εβραίων, ζούσαν στο Βερολίνο.  
Τα μέτρα που ώθησαν τους Γερμανούς Εβραίους, να μεταναστεύσουν στα πρώτα χρόνια της κυριαρχίας των Ναζί, ήταν η απόλυση Εβραίων από την δημόσια διοίκηση και το ναζιστικό μποϊκοτάζ στους ιδιοκτήτες εβραϊκών καταστημάτων.
2/. Κατά την διάρκεια των επόμενων δύο ετών, σημειώθηκε μείωση του αριθμού των μεταναστών. Η τάση αυτή μπορεί εν μέρει να οφειλόταν στην «σταθεροποίηση»  της εγχώριας πολιτικής καταστάσεως, στην αυστηρή εφαρμογή των αμερικανικών περιορισμών μεταναστεύσεως, καθώς και στην αυξανόμενη απροθυμία των άλλων ευρωπαϊκών χωρών και των αποικιών της Βρετανικής Κοινοπολιτείας, να δεχθούν επιπλέον Εβραίους μετανάστες.
Παρά την ψήφιση των Νόμων της Νυρεμβέργης τον Σεπτέμβριο του 1935 και τα μετέπειτα συναφή διατάγματα, η δυνατότητα των Εβραίων να μεταναστεύουν, διατηρήθηκε με τον ένα ή τον άλλον τρόπον, σταθερή.
Τα γεγονότα του 1938, προκάλεσαν μια δραματική αύξηση της μεταναστεύσεως των Εβραίων. Η προσάρτηση της Αυστρίας τον  Μάρτιο από τους Ναζί, η αύξηση των προσωπικών επιθέσεων κατά των Εβραίων, από φανατικούς Ναζιστές, κατά την διάρκεια της ανοίξεως και του καλοκαιριού, και τα γεγονότα της  «Νύχτας των Κρυστάλλων», τον Νοέμβριο,  προκάλεσαν πλημμύρα αιτήσεων θεωρήσεως μεταναστεύσεως.
3/. Η ξαφνική πλημμυρίδα των μεταναστών, δημιούργησε ένα σημαντικό πρόβλημα με τους πρόσφυγες. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Franklin D. Roosevelt, συνεκάλεσε διάσκεψη στην πόλη Εβιάν, στην  Γαλλία, τον Ιούλιο του 1938. Παρά την συμμετοχή εκπροσώπων από 32 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, της Μεγάλης Βρετανίας, της Γαλλίας, του Καναδά και της Αυστραλίας, μόνο η Δομινικανή Δημοκρατία συμφώνησε να δεχθεί επιπλέον πρόσφυγες!!!
Κατά την διάρκεια του 1938-1939, σε ένα πρόγραμμα που είναι γνωστό ως το Kindertransport , το Ηνωμένο Βασίλειο αναγνώρισε 10.000 ασυνόδευτα παιδιά των Εβραίων, σε επείγουσα βάση .
Το 1939 πρώτη φορά οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, δήλωσαν ότι συμπληρώθηκε η συνδυασμένη γερμανο-αυστριακή ποσόστωση υποδοχής Εβραίων προσφύγων. Ωστόσο, το όριο αυτό, δεν θα μπορούσε ούτε στο ελάχιστο να καλύψει την ζήτηση,  αφού μέχρι το τέλος του Ιουνίου του 1939, 309.000 Εβραίοι από την Γερμανία, την Αυστρία και την Τσεχοσλοβακία,  είχαν υποβάλλει αίτηση  για τις διαθέσιμες στο πλαίσιο της ποσοστώσεως, 27.000 άδειες εισόδου στις ΗΠΑ .
4/. Μέχρι το Σεπτέμβριο του 1939, περίπου 282.000 Εβραίοι είχαν εγκαταλείψει την Γερμανία και 117.000 την ναζιστοκρατούμενη  Αυστρία . Από αυτούς, περίπου 95.000 μετανάστευσαν στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, 60.000 στην Παλαιστίνη, 40.000 στην Μεγάλη Βρετανία, και περίπου 75.000 στην Κεντρική και Νότια Αμερική, οι περισσότεροι από τους οποίους εγκαταστάθηκαν στην Αργεντινή, την Βραζιλία, την Χιλή και την Βολιβία. Περισσότεροι από 18.000 Εβραίοι βρήκαν καταφύγιο στην Σαγκάη, την οποία είχε αποσπάσει η Ιαπωνία από την κατοχή της Κίνας .
Στο τέλος του 1939, περίπου 202.000 Εβραίοι παρέμειναν στην Γερμανία και 57.000, στην ναζιστοκρατούμενη Αυστρία, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν ηλικιωμένοι.
Μέχρι τον Οκτώβριο του 1941, που η μετανάστευση των Εβραίων επίσημα απαγορεύτηκε,  ο αριθμός των Εβραίων στην Γερμανία είχε μειωθεί σε 163.000, αλλά στην συνέχεια, εκείνοι οι Εβραίοι της Γερμανίας μαζί με κάποιες χιλιάδες των γειτονικών και άλλων χωρών, που οδηγήθηκαν σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως, αυξήθηκαν θαυματουργικώς, και από αυτούς προήλθε το «Ολοκαύτωμα» των ….6.000.000 Εβραίων !!!!!!
ζ. Οι Σιωνιστές Ίουδαίοι τραπεζίτες, βιομήχανοι και επιχειρηματίες, χρηματοδότες των Ναζί, προ και κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.2
1/. Οι μυστικοί Σιωνιστές Τραπεζίτες του Χίτλερ
α/. Την 4η  Ιανουαρίου 1933, έγινε συνάντηση των Χίτλερ και Φον Πάπεν, στην οικία του Σιωνιστού Γερμανο-ιουδαίου τραπεζίτου Κούρτ Φον Σροέντερ (Kurt Freiherr von Schröder),3 ο οποίος ετέθη στην διάθεση των ναζιστών, παρόντος και του Αμερικανο-Ιουδαίου Τζων Φόστερ Ντάλλες (μετέπειτα υπουργού και αρχηγού της CIA Στις ΗΠΑ), ως απεσταλμένου της Ιουδαιοταλμουδικής στοάς των ΗΠΑ !!!
Τι σηματοδοτούσε εκείνη η μυστική συνάντηση για την συνεργασία Ναζιστών και Σιωνιστών;
Οποιοσδήποτε εχέφρων άνθρωπος, αντιλαμβάνεται την σημασίαν και τι ακριβώς ελέχθη σ’εκείνη την ανίερη και παράδοξη συνάντηση!!!
In 1933 at the home of banker Baron Kurt von Schröeder, a deal was cut to bring Hitler to power.  Attending the meeting were brothers John Foster and Allen Dulles- Rockefeller cousins and partners at law firm Sullivan & Cromwell, which represented Schroeder Bank.
Schröder, managing director T. C. Tiarks, was a director at the Rothschild-controlled Bank of England.  In the spring of 1934 Bank of England Chairman Montagu Norman convened a meeting of London bankers who decided to covertly fund Hitler.
Αργότερα όταν οι Ναζί σταθεροποιήθηκαν στην εξουσία, επέτρεψαν στον Schröder να μεταναστεύσει στις ΗΠΑ, με όλα τα υπάρχοντα και τα κεφάλαιά του !!! Περιέργως ο Schröder, ΔΕΝ ήταν μεταξύ των κατηγορουμένων στην μεγάλη δίκη των εγκληματιών πολέμου, στην Νυρεμβέργη!!!4
β/. Τον Φεβρουάριο του 1950, ο Robert Williams, αξιωματικός της υπηρεσίας πληροφοριών του στρατού των Η.Π.Α κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, δημοσίευσε ένα άρθρο στην μικρή εφημερίδα του «The Williams Intelligence Summary»,5 για «την Συνωμοσία του Jace Warburg, εναντίον του χριστιανικού κόσμου».
Στο άρθρο ανέφερε ότι η χήρα του στρατηγού Λούντεντορφ, του είχε αφηγηθεί τους λόγους, για τους οποίους ο σύζυγός της απομακρύνθηκε από τον Χίτλερ. Αυτό ωφείλετo στο γεγονός ότι, στις αρχές του καλοκαιριού του 1929 ο James Warburg, είχε αναλάβει να εκτελέσει μία αποστολή, από οικονομικούς κύκλους της Αμερικής…. 
Η αποστολή του Warburg ήταν, να αναζητήσει και εντοπίσει  έναν κατάλληλο άνθρωπο στην Γερμανία, ώστε να ηγηθεί της σχεδιασθείσης γερμανικής «εθνικοσοσιαλιστικής επαναστάσεως», και να αποκτήσουν τον αποκλειστικόν έλεγχον της Γερμανίας [ΣΣ: Όταν η χήρα του στρατηγού Λούντεντορφ, αναφερόταν σε οικονομικούς κύκλους της Αμερικής, προφανώς δεν εγνώριζε ή δεν ήθελε  να κατονομάσει, την υπερκειμένη των Οικονομικών κύκλων, την Ανωτάτη Ιουδαιοταλμουδική Αρχή (Σανχέντριν)].
Χάρη στο πληροφοριακό δίκτυο της Αρχής, επροτάθη ο Αδόλφος Χίτλερ και ενεκρίθη η προσέγγισή του. Την προετοιμασία της επαφής, ανέλαβον οι αφανείς πράκτορές της, οι μέντορες του «Φύρερ».
Έτσι, ο Warburg, ήρθε σε επαφή με τον Αδόλφο Χίτλερ, ο οποίος αργότερα, μέχρι τις 30 του Ιανουαρίου 1932, έλαβε από τον Warburg  το ποσό ύψους 27 εκατομμυρίων δολλαρίων και στην συνέχεια ένα άλλο 7.000.000 δολλαρίων, τα οποία του έδωσαν την δυνατότητα να χρηματοδοτήσει την κίνηση του.
In 1950 major Robert H. Williams reported in his Williams Intelligence Summary for February 1950, about James Paul Warburg’s role. He said: Last November, the widow of the late General Erich Ludendorff, on trial at Nuremberg, explained why her husband broke with Hitler. She stated that,…as early as the summer of 1929 James Paul Warburg had undertaken an assignment from financial circles in America, which desired to exercise solitary influence on Germany in the unleashing of a national revolution.
Warburg's task was to find the suitable man in Germany, and he entered into contact with Adolph Hitler who subsequently received sums of money amounting to 27 million dollars up to January 30, 1932, and still another seven million thereafter, enabling him to finance his movement.6
Επειδή οι αποκαλύψεις του ταγματάρχου Robert Williams, ενοχλούσαν το Ιουδαιοταλμουδικό ΣΥΣΤΗΜΑ, οι εγκάθετοι υπάλληλοί του, άρχισαν πόλεμον εναντίον του, επεχείρησαν να σπιλώσουν την αξιοπρέπεια και αξιοπιστία του, διοχετεύσαντες πληροφορίες ότι δήθεν, ο Robert Williams δεν είχε υπηρετήσει στην Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών, αλλά στην Στρατιωτική Μετεωρολογική Υπηρεσία συλλογής πληροφοριών περί της….ατμοσφαίρας, τα στοιχεία που δημοσίευε στην εφημερίδα του ήσαν ανακριβή, κλπ.
Ακολουθήθηκε δηλαδή, η γνωστή μέθοδος των συστημικών ψευδολόγων, πλαστογράφων και λαοπλάνων, όταν δημοσιοποιείται μία σοβαρή πληροφορία, που αποκαλύπτει τον σκοτεινόν και ύποπτον ρόλον των υποτακτικών του Συστήματος, καθώς και τις απάτες, τις πλαστογραφίες, τα ψεύδη, και τα εγκλήματα του Συστήματος, σε βάρος προσώπων, κυβερνήσεων, λαών και Εθνών.
Με άλλα λόγια, η μεθοδολογία τους συνίσταται στην έντεχνη μετατροπή του ΜΑΥΡΟΥ σε άσπρο,  του ΨΕΥΔΟΥΣ σε (λογικοφανή) αλήθεια και τον επιστημονικόν μετασχηματισμόν, του απατεώνα, θύτη και εγκληματία, σε απατηθέντα/αδικηθέντα, θύμα και εραστή του δικαίου.
γ/. Οι  Webster Tarpley και Anton Chaitkin, στο βιβλίο τους, «Τζωρτζ Μπους: Μη εξουσιοδοτημένη βιογραφία», στο δεύτερο κεφάλαιο που ονομάζεται «Project Hitler», αναφέρουν ότι ο Ιουδαίος  τραπεζίτης Max Warburg, στις 27 Μαρτίου 1933, έγραψε στους Αμερικανούς  χορηγούς του, ότι: «η κυβέρνηση του Χίτλερ ωφελεί  την Γερμανία».
Ο ίδιος, μεταξύ άλλων, αναφέρει:
«Κατά τους τελευταίους μήνες, τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλύτερα από ό,τι περιμέναμε... Αλλά υποφέρουμε εξαιτίας της προπαγάνδας κατά της Γερμανίας, που προκαλείται από ορισμένες δυσάρεστες συνθήκες. Αυτά τα περιστατικά, αποτελούν φυσική συνέπεια της υψηλής εντάσεως κατά την προεκλογική εκστρατεία, για τα οποία υπερέβαλαν πάρα πολύ στον ξένο Τύπο….Η κυβέρνηση είναι σταθερά προσηλωμένη στην εξασφάλιση της δημόσιας ειρήνης και της τάξεως στην Γερμανία και είμαι απόλυτα βέβαιος ότι από αυτή την άποψη δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε».
Αυτό ήταν ένα μήνυμα θετικής εξελίξεως στην χειραγώγηση του Χίτλερ, που εδίδετο από έναν από τους πιο διάσημους Ταλμουδιστές Ιουδαίους Τραπεζίτες!!!
δ/. Στις 29 Μαρτίου του 1933, δύο ημέρες μετά την επιστολή αυτή, ο γιος τού Max Warburg, Erich, έστειλε ένα τηλεγράφημα στον εξάδελφόν του, Frederick Warburg, ο οποίος ήταν ο διευθυντής της σιδηροδρομικής εταιρείας Gariman.
Στο τηλεγράφημα ζήτησε από τον Frederick, «να χρησιμοποιήσει την επιρροή του», για να σταματήσει η Αντί-Ναζιστική δραστηριότητα στην Αμερική, συμπεριλαμβανομένων των «τρομακτικών» ειδήσεων ​​και της εχθρικής κατά του Χιτλερικού καθεστώτος προπαγάνδας, στον ξένο τύπο, μαζικές συγκεντρώσεις, κλπ.
Ο Frederick έσπευσε να απαντήσει και σε τηλεγράφημα προς τον Erich ανέφερε:
«Δεν είναι οι επίσημες ομάδες εδώ που απαιτούν το μποϋκοτάρισμα των γερμανικών προϊόντων, αλλά μόνο συγκεκριμένα άτομα».
ε/. Στις 31 Μαρτίου 1933, η Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή, που ελεγχόταν από τον Warburg και η μασονική στοά των Ταλμουδιστών Ιουδαίων B'nai B'rith, που επηρεαζόταν και από το περιβάλλον του Εβραίου επιχειρηματία και εκδότη της εφημερίδας «The New York Times», Arthur Ochs Sulzberger, δημοσίευσαν στην «The New York Times», μια επίσημη κοινή δήλωση των δύο οργανισμών, η οποία συνιστούσε «να μην ενθαρρύνεται κανένα μποϋκοτάζ κατά της Γερμανίας», και έδινε επίσης συμβουλές για να «μην υποστηρίζουν παρόμοιες κινητοποιήσεις και να μην προβαίνουν σε άλλες παρόμοιες μορφές προπαγάνδας».
Η Αμερικανική Εβραϊκή Επιτροπή και η B'nai B'rith, συνέχισαν αυτήν την σκληρή γραμμή καταστολής, των κάθε μορφής επιθέσεων κατά του Χίτλερ, σε όλη την δεκαετία του '30.
στ/. Η Τράπεζα της Αγγλίας, η οποία ελέγχεται μέχρι και σήμερα από τους Rothschilds, αντάμειψε τον Χίτλερ για την εισβολή του στην Πράγα, παρέχοντάς του τα τσέχικα αποθέματα χρυσού που είχαν αποθηκευτεί στο Λονδίνο.
ζ/. Στις 28 Αυγούστου 1937, ένας από του τελευταίους Καγκελάριους της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης, ο Heinrich Bruening, απέστειλε την ακόλουθη επιστολή προς τον Winston Churchill:
«Δεν μου αρέσει και δεν θέλω, για προφανείς λόγους, να αποκαλυφθεί η πληροφορία ότι, τον Οκτώβριο του 1928, οι μεγαλύτεροι και πιο τακτικοί χρηματοδότες για το Ναζιστικό Κόμμα, ήταν τα κύρια στελέχη των δύο μεγαλύτερων Τραπεζών του Βερολίνου, και οι δύο Εβραίοι, ένας από τους οποίους είναι ο γνωστός Σιωνιστής Ηγέτης της Εβραϊκής θρησκείας  στην Γερμανία».
Τα έγγραφα του Bruening ευρίσκονται σήμερα, στο Syracuse University (ΗΠΑ, New York), συμπεριλαμβανομένου και αυτού, προς τον Τσώρτσιλ.7
Στην επιστολή του προς τον Daniel Longwell στις 7 Φεβρουαρίου 1948, ο Bruening έγραψε ότι «τα τάγματα  SA και τα SS, πριν από το 1933, ήταν εξοπλισμένα κυρίως, με περίστροφα και πολυβόλα που κατασκευάζονται στις ΗΠΑ». Και αυτή η επιστολή υπάρχει σήμερα, στην βιβλιοθήκη του Πανεπιστήμιου της Κολούμπια .
2/. Αποδεικτικά στοιχεία για τις χρηματοδοτήσεις και την συνεργασία του Χίτλερ, με Σιωνιστές τραπεζίτες, βιομηχάνους, εφοπλιστές, πολυεθνικές και μυστικούς πράκτορες των λεγομένων Συμμαχικών μας χωρών.8
Τραπεζίτες-Τράπεζες
Από τα Πρακτικά Δικών της Νυρεμβέργης, προκύπτει ότι μία σειρά από τραπεζίτες, βιομηχάνους, εφοπλιστές, πράκτορες μυστικών υπηρεσιών και πολυεθνικές, χρηματοδότησαν-προώθησαν-συνεργάστηκαν με τον Αδόλφο Χίτλερ!
α/. H Union Banking Corp. – UBC της γνωστής οικογένειας των Thyssen και Harriman, ξέπλενε χρήματα των Ναζί. Για την δημιουργία της, συμμετείχαν η Τράπεζα του Αugust Thyssen με αρχηγείο στο Βερολίνο, και η Τράπεζα voor Handel en Scheepvaart N.V.  (Ολλανδία) που ανήκε στην Harriman & Co
Bank voor Handel en Scheepvaart N.V. was a Dutch bank that provided financial services for the House of Orange-Nassau and German industrialist and financier of Adolf Hitler, Fritz Thyssen. It was founded in 1916 by August Thyssen. One of its subsidiaries was the American bank Union Banking Corporation. The funds for Hitler's Brown House, were routed through Bank voor Handel en Scheepvaart and Union Banking Corporation.[Πηγή: Washington, Ben Aris Duncan Campbell in (2004-09-25). "How Bush's grandfather helped Hitler's rise to power". The Guardian. ISSN0261-3077].
Οι Χάριμαν –Τάϊσεν, με την UBC, ήταν από τους μεγαλύτερους χορηγούς του Χίτλερ…
Η Harriman & Co, δημιουργήθηκε από τον αυτοκράτορα των σιδηροδρόμων William Averell Harriman και τον Prescott Bush παππού του προέδρου των ΗΠΑ George Bush, διορίζοντας ως πρόεδρο τον τραπεζίτη Max Warburg. Πρόεδρος της UBC ήταν ο Πρέσκοτ Μπους (Prescott Bush).
O τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, όπως και ο πατέρας του (πρώην διευθυντής της CIA, αντιπρόεδρος και πρόεδρος), έφτασαν στα υψηλότερα πολιτικά αξιώματα των ΗΠΑ, χάρη στα «έργα και τις ημέρες» του πρόγονού τους, Πρέσκοτ Μπους, στενού συνεργάτου και εντεταλμένου υποστηρικτού του Χίτλερ. Μαζί του συνεργάστηκε και η οικογένεια Ντάλλες. Αμφότεροι του παρείχαν νομική υποστήριξη, ακολουθούντες παράλληλα διαδρομές διαπλοκής.9
Κατωτέρω καταθέτουμε, ενδεικτικώς και τηλεγραφικώς, μερικά μόνον πληροφοριακά στοιχεία, για την δράση της οικογενείας Μπους κατά τον 1ον π.π. και τους δεσμούς της με το Ναζιστικό καθεστώς..
Daddy Prescott Bush had his companies seized during WWI for ‘trading with the enemy’ – but managed to get all his money back after the war, which financed the Bush political dynasty. In 1932 the conference was held in New York.  Hamburg-Amerika Shipping Line, owned by George Walker and Prescott Bush, brought the German contingent to the gene-fest. One member of the German delegation was Dr. Ernst Rudin of the Kaiser Wilhelm Institute for Genealogy in Berlin.  He was unanimously elected president for his work in founding the German Society of Race Hygiene- a forerunner to Hitler’s race institutes.
β/. Η αμερικανική τράπεζα Kuhn, Loeb &Co., επικεφαλής της οποίας, ήταν ο αδελφός του Max Warburg, Felix Warburg.
γ/. Μέσω του Διοικητικού Συμβουλίου της ανεξέλεγκτης και υπεράνω νόμων των ΗΠΑ, Ομοσπονδιακής Αποθεματικής Τράπεζας των ΗΠΑ (Federal Reserve Bank), πάνω από 30 εκατ. USD κατευθύνθηκαν προς το «Ταμείο του Χίτλερ».10
δ/. H γνωστή και σκανδαλωδώς πτωχευμένη επί των ημερών μας, τράπεζα των Ιουδαίων αδελφών Λήμαν (Lehman Brothers), που είχε κάνει τεράστιες επενδύσεις μέσω δανείων στην Ναζιστική Γερμανία.
ε/. Η Ελβετική «Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών», ιδιοκτησίας των Ροθσιλντ και της οποίας ένας απο τους 4 συνιδρυτές ήταν ο υπουργός οικονομικών της Ναζιστικής Γερμανίας, Hjalmar Schacht.
στ. Η Deutsche Bank που λέγεται ότι χρηματοδότησε την δημιουργία και λειτουργία των ναζιστικών «φούρνων» του Άουσβιτς, αλλά και τον προσηλυτισμό των νέων στο ναζισμό.
ζ/. Η τράπεζα Chase Manhattan την οποία εκπροσωπούσε ο John McCloy (ταυτόχρονα ήταν και νομικός εκπρόσωπος εταιρειών συμφερόντων του Εβραίου Ροκφέλλερ).
Ο McCloy ως Ύπατος Αρμοστής των ΗΠΑ στην Γερμανία μετά τον πόλεμο, φρόντισε να παραγραφούν τα αδικήματα των στελεχών των εταιρειών δυτικών συμφερόντων, Φυσικά δεν τιμωρήθηκε ούτε ο ίδιος, για τις στενές σχέσεις του με τον ναζισμό.
Αντιθέτως, ο McCloy διετέλεσε από το 1947, ο πρόεδρος και της Παγκόσμιας Τράπεζας (1947-1949).11
 Μέχρι και το 1998, εκκρεμούσαν ακόμη δίκες κατά εταιρειών και τραπεζών, όπως Ford, Chase Manhattan, J.P. Morgan, Deutsche Bank, Allianz AG και μερικές ελβετικές τράπεζες, για τις διασυνδέσεις και συναλλαγές τους, με το Ναζιστικό καθεστώς.
 As of 1998 there were still scores of lawsuits pending against Ford, Chase Manhattan, J.P. Morgan, Deutsche Bank, Allianz AG and several Swiss banks for their dealings with the Nazis.
Βιομήχανοι-Eπιχειρήσεις:
α/. Στις 26 Ιανουαρίου 1934, σε ομιλία του, ο Γουσταύος Κρούπ, επικεφαλής της γνωστής πολυεθνικής και των Γερμανών βιομηχάνων εδήλωσε:
«Ο εθνικοσοσιαλισμός απελευθέρωσε τον Γερμανό εργάτη από την μέγγενη ενός δόγματος (ΣΣ: Εννοούσε του κομμουνιστικού δόγματος), που ήταν βασικά εχθρικό τόσο για τον εργοδότη όσο και για τον εργαζόμενο. Ο Αδόλφος Χίτλερ επέστρεψε τον εργάτη στο έθνος του. Τον μετέτρεψε σε πειθαρχημένο στρατιώτη της εργασίας και συνεπώς σύντροφο μας (ΣΣ: σύντροφο των βιομηχάνων)»!12
Ο ίδιος ο Κρουπ, ένα χρόνο νωρίτερα, στην μυστική σύσκεψη της 20ής Φεβρουαρλιου 1933, ήταν ένας εκ των παρευρισκομένων βιομηχάνων, τραπεζιτών κτλ. που έδωσαν στους παριστάμενους Χίτλερ και Γκαίρινγκ, την τελική τους έγκριση για την κατάληψη της εξουσίας από τους Ναζί. Ο Κρουπ το 1940 παρέλαβε από τα χέρια τού Χίτλερ, το χρυσό παράσημο του ναζιστικού κράτους.13
Σήμερα η εταιρεία Κρουπ είναι αυτή στην οποίαν οι κυβερνήσεις της Ελλάδος, έχουν ξεπουλήσει τα ναυπηγεία της χώρας.
β/. Η εταιρεία I.G. Farben (Interessen – Gemeinschaft Farbenindustrie Aktiengesellschaft), το τεραστίων διαστάσεων, βιομηχανικό συγκρότημα της οποίας, κατασκευάστηκε από κρατούμενους του Άουσβιτς. Κατά την διάρκεια της κατασκευής του απέθαναν εκατοντάδες άνθρωποι. Στις εγκαταστάσεις της  Φάρμπεν, δούλευαν κρατούμενοι των στρατοπέδων συγκεντρώσεως αιχμαλώτων.
Σύμφωνα με την επιτροπή εμπειρογνωμόνων, που συνέστησε για την έρευνα των δραστηριοτήτων της, ο Ντουάϊτ Αϊζενχάουερ, μετά την λήξη του Β΄ Παγκόσμιου πολέμου, «χωρίς τις τρομακτικές παραγωγικές ικανότητες της IG Farben, το ερευνητικό της έργο και την τρομερή συγκέντρωση οικονομικών δυνατοτήτων, η Γερμανία δεν θα ήταν δυνατό να αρχίσει τις εχθροπραξίες το Σεπτέμβριο του 1939».
Την κοινοπραξία I.G.Farben, συνέστησαν οι εξής εταιρείες:
·AGFA (Aktien-Gesellschaft für Anilin-Fabrikation), με έδρα το Βερολίνο.
·Cassella (Leopold Cassella & Co.) με έδρα την Φρανγκφούρτη.
·BASF (Badische Anilin und Soda Fabrik), με έδρα το Λούντβιχσχάφεν.
·Bayer, με έδρα το Λεβερκούζεν
·Farbwerke Hoechst (σήμερα γνωστή ως Sanofi-Aventis, μετά την κατάργηση του εμπορικού ονόματος Hoechst), με έδρα την Φρανγκφούρτη-Χέξτ (Frankfurt-Höchst)
·Chemische Werke Hüls, με έδρα το Μαρλ (Marl) (Προσχώρησε το 1938, μετά την ίδρυσή της)
·Chemische Fabrik Kalle, με έδρα το Βισμπάντεν-Μπίμπριχ (Wiesbaden-Biebrich).
Μετά το τέλος του πολέμου, η Κοινοπραξία που κρίθηκε ως «ιδιαίτερα διεφθαρμένη και, κατά συνέπεια, επικίνδυνη», συνέχισε να υφίσταται. Διαλύθηκε οριστικά το 1951 αρχικά σε 12 εταιρείες, από τις οποίες οι μεγαλύτερες BASF, Agfa, Bayer και Hoechst, συνέχισαν να υπάρχουν (η τελευταία συγχωνεύθηκε με την γαλλική Rhone-Poulenc σχηματίζοντας την σημερινή Aventis).
Εικοσιτέσσερεις από τους διευθυντές ή διευθύνοντες συμβούλους της Κοινοπραξίας, δικάστηκαν στην επιλεγόμενη Δίκη της IG Farben και καταδικάστηκαν σε ποινές από ένα έως επτά χρόνια φυλακίσεως.
Ωστόσο, οι περισσότεροι μετά την αποφυλάκισή τους, ανέλαβαν εκ νέου….διευθυντικές θέσεις στις εταιρείες που προέκυψαν από την διάλυση της Κοινοπραξίας.14
γ/.  Royal Dutch/Shell Chairman Sir Henri Deterding helped in this effort in favour of Nazis.  Even after the US went to war with Germany, Exxon Chairman Walter Teagle remained on the board of I. G. Chemical- the US I. G. Farben subsidiary.  Exxon was integral in supplying the Nazis with tetraethyl lead, an important component of aviation fuel.  Only Exxon, Du Pont and GM made the stuff.  Teagle also supplied the Japanese with his product.
Exxon and I. G. Farben were such close business associates that by 1942 Thurman Arnold – head of the US Justice Department’s Anti-Trust Division- produced documents that showed, “Standard and Farben in Germany had literally carved up the world markets, with oil and chemical monopolies established all over the map.”
δ/. Οι εταιρείες Kuhlmann (Γαλλία), Imperial Chemical Industries (γνωστότερης σαν ICI) της Βρετανίας, Standard Oil (NJ), DuPont και Dow Chemical των ΗΠΑ, συνεργάζονταν ΑΜΕΣΑ με την Φάρμπεν! Το 1928, ο Herry Ford (General Motors) και η American Standart Oil Company (Rockfellers) συγχωνεύτηκαν με την IG FARBEN. Στις αρχές της δεκαετίας του 1930, υπήρχαν πάνω από 100 αμερικανικές εταιρείες, οι οποίες είχαν θυγατρικές και συνεργάζονταν με την ναζιστική Γερμανία.
ε/. Η General Motors στα εργοστάσια της οποίας κατασκευάστηκαν χιλιάδες θωρακισμένα αυτοκίνητα, φορτηγά και τανκς για τον γερμανικό στρατό. Το αμερικανικό κράτος, άκουσον! άκουσον ! αποζημίωσε με 33 εκατ. δολάρια την General Motors, για τις ζημιές που υπέστησαν τα εργοστάσια της σε Γερμανία και Αυστρία, κατά την διάρκεια του πολέμου !!!!
στ/. Το 1/3 των φορτηγών της Βέρμαχτ, το κατασκεύασε η αμερικανική πολυεθνική «Ford». Οι μισοί «εργαζόμενοι» της εταιρείας ήσαν έγκλειστοι στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως αιχμαλώτων και αντιναζιστών. Ο πρόεδρος της «Ford», το 1938 γιόρτασε τα 75α γενέθλιά του, παραλαμβάνοντας από τους Γερμανούς πρόξενους στο Ντιτρόϊτ, το μετάλλιο του Μεγάλου Σταυρού της Γερμανικής Τάξεως του Αετού.
ζ/. Οι 25 από τους μεγαλύτερους βιομηχάνους της Γερμανίας το 1933, τροφοδότησαν το αποκαλούμενο και «Ταμείο του Χίτλερ», με το αστρονομικό για την εποχή ποσό των 3 εκατομμυρίων μάρκων. Ήταν στις εκλογές του 1933 που οι Ναζί πήραν περίπου το 44% των ψήφων. Στα εργοστάσια αυτών, απησχολούντο σε υποχρεωτική εργασία οι κρατούμενοι στο Μαουτχάουζεν.
η/. Η Standard Oil (η σημερινή Exxon-Mobil), συμφερόντων Ροκφέλλερ, στην διάρκεια του πολέμου, προμήθευε με καύσιμα και τον Άξονα… Τα Γερμανικά αεροπλάνα δεν μπορούσαν να πετάξουν αν δεν τους προμήθευε ο Rockefeler μέσω της Standard Oil, ένα ειδικό πρόσθετο στο καύσιμο…
Ο μεγάλος βομβαρδισμός του Λονδίνου δεν θα είχε επιτευχθεί, εαν η Standard Oil δεν πουλούσε αυτό το πρόσθετο καύσιμο, έναντι 20 εκατ. USD.
θ/. Η ΙΒΜ, ο πρόεδρος της οποίας, Τ. Γουώτσον, τιμήθηκε προσωπικά από τον Αδόλφο Χίτλερ, για τις «υπηρεσίες» του στο Γ΄ Ράιχ, με το μετάλλιο του Μεγάλου Σταυρού της Γερμανικής Τάξεως του Αετού, το 1937.
ι/. Η Siemens που με πρόταση και χρηματοδότηση του επικεφαλής της στις Αθήνες, συγκροτήθηκαν τα Τάγματα Ασφαλείας το 1943.
ια/. Η ΙΤΤ (η σημερινή ΑΤ&Τ) και η General Electric, χρηματοδότησαν και μερίμνησαν για την μηχανοργάνωση των στρατοπέδων αιχμαλώτων.
Σχόλιον: Το Σύστημα εδώ και δεκαετίες μας παραμυθιάζει ότι οι Ναζιστές ήσαν φοβεροί …διώκτες των Εβραίων και μάλιστα των… Σιωνιστών Εβραίων !!! Εμείς μέχρι τώρα δεν διαπιστώνουμε κάτι τέτοιο....Μήπως υπερβάλλουμε ή συνωμοσιολογούμε;
*
Στο σημείο αυτό, περατώσαμε την ανάλυση του θέματος: «Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ, ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΕΝΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΩΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ». Φρονούμε ότι, παρουσιάσαμε αρκετά και τεκμηριωμένα στοιχεία, αιτιολογήσαντες επαρκώς τον τίτλον του θέματος. Πολλά από αυτά, καίτοι προέρχονται από «ανοικτές πηγές», εκτιμούμε ότι ήσαν άγνωστα, σε μεγάλη μερίδα πολιτών.
Κύριοι λόγοι της αγνοίας τους, κατά την εκτίμησή μας, είναι:
1/. Η θεώρηση ως…επαρκών των ήδη καταγεγραμμένων στις σελίδες της Συστημικής Ιστορίας, αφού τα σχολικά και πανεπιστημιακά βιβλία αφορώντα στα ιστορικά γεγονότα, όπως τους διαβεβαιώνουν οι αρμόδιοι, συντάσσονται από επιτροπές «ανεγνωρισμένων επιστημόνων», για τους οποίους όμως, ΟΥΔΕΠΟΤΕ πληροφορούμεθα την ταυτότητά (φυλετική-πολιτική-θρησκευτική) και τις πιθανές σχέσεις-διασυνδέσεις τους, με το ΣΥΣΤΗΜΑ.
2/. Η εμφανής αδιαφορία αναδιφήσεως των αρχείων και πηγών της ιστορίας του 2ου παγκοσμίου πολέμου, αναζητήσεως της Αληθείας και συγκρίσεως με τα διαλαμβανόμενα στις σελίδες της Συστημικής Ιστορίας.
3/. Το καθημερινό αφιόνι με το οποίον ναρκώνονται οι άνθρωποι, από τους μύθους και τις εικόνες, των παρουσιαζομένων ή καταγραφομένων στα πάσης φύσεως Συστημικά ΜΜΕ.
Θα ολοκληρώσουμε την ανάλυση στο επόμενο και τελευταίο μέρος, καταγράφοντες τα τελικά συμπεράσματα. Προηγουμένως, όμως, θα απαντήσουμε κατωτέρω, σε άλλα  τρία (3) ερωτήματα, που καθ’ ημάς προκύπτουν από την μελέτη των μέχρι τώρα παρουσιασθέντων, αναφορικώς με τον Χίτλερ, τον Ναζισμό, και τον ρόλο του Ιουδαιοταλμουδικού Σανχέντριν και των Ιλλουμινάτι, στην επιχείρηση εγκαθιδρύσεως της σημερινής Κοσμοκρατορίας τους!!!
*
Τα τρία (3) ερωτήματα, είναι τα εξής:
1ον/. Πεισθήκατε ή όχι, ότι ο Χίτλερ ήταν ένας Αποκρυφιστής Σιωνιστής Εβραίος, δημιούργημα του Ιουδαιοταλμουδικού Σανχέντριν (Ανωτάτη Αρχή των Ιλλουμινάτι), επιλεγμένος να εκτελέσει «ειδικήν αποστολήν», με πρώτον σκέλος της, την κήρυξη του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου ;

Εάν όχι, λυπούμεθα ! Δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε περαιτέρω !! Στην περίπτωσή σας, ισχύει πλέον το «ου με πείσεις καν με πείσης» (You will not persuade me, not even if you persuade me). Απλώς σας επισημαίνουμε ότι, έχετε προσβληθεί από Συστημική πολιτικο-ιδεολογική τύφλωση και Ιουδαιοταλμουδοειδή εγκεφαλικόν καρκίνον, ο οποίος, όσον διαρκεί η τύφλωση, καθίσταται ΑΝΙΑΤΟΣ!

2ον/. Αφού ο Χίτλερ ήταν «ο εκλεκτός» του Συστήματος, προορισμένος για συγκεκριμένη αποστολή, την οποίαν και εξετέλεσε στο ακέραιο, γιατί τον εγκατέλειψαν και τον άφησαν να αυτοκτονήσει μαζί με τους στενώτερους συνεργάτες, στα υπόγεια του καταφυγίου του;
Η απάντηση στο ερώτημα, εξάγεται αυτομάτως από την κριτική έρευνα, όσον είναι δυνατόν, της ταυτότητος και των μεθόδων δράσεως των Illuminati, από της ιδρύσεως της αποκρυφιστικής εταιρείας τους (18ος αιών), μέχρι τις ημέρες μας…
Οι Illuminati μεγαλοτραπεζίτες και λοιποί «πεφωτισμένοι»/ συσκοτισμένοι αποκρυφιστές, όργανα του δικού τους Σανχέντριν, όπως συνηθίζουν πάντοτε στον τρόπον του λειτουργείν (modus operandi), έτσι και στην περίπτωση του Χίτλερ, αφού τον επέλεξαν ως πρόσωπο χαμηλής ακεραιότητος, να κάνει την βρώμικη δουλειά (την κήρυξη του ανθρωποκτόνου παγκοσμίου πολέμου και την δημιουργίαν προϋποθέσεων, ανεπιστρεπτί, για την άμεση υλοποίηση των στρατηγικών τους στόχων), με βολικό και αφανή τρόπον, αποστασιοποιήθηκαν από αυτόν, και τον εγκατέλειψαν στην τύχη του.
Μην ξεχνάμε ότι το ίδιο Σύστημα, υποσχέθηκε στον Ιωαννίδη την Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα και τον παρώτρυνε να ανατρέψει τον Μακάριον..Ο Ιωαννίδης, κουνιάδος του Σιωνιστού ιουδαίου Ζακ Αλαζράκη, πράκτορος της Μοσάντ στις Αθήνες, βασίστηκε στις υποσχέσεις, υπήκουσε και εξετέλεσε την εντολήν…Το αποτέλεσμα το γνωρίζουμε όλοι…Η τουρκική εισβολή και η κατοχή της μισής σχεδόν Κύπρου από την Τουρκία….Αυτό επεδίωκε το Σύστημα, χωρίς να το γνωρίζει ο Ιωαννίδης…Κάτι παρόμοιο σε μεγέθυνση, διετάχθη να κάνει και ο Χίτλερ και είδαμε την τραγική κατάληξη.. 
Η μοίρα του Χίτλερ, δεν ήταν διαφορετική από εκείνη του Saddam Hussein, του Manuel Noriega, του Μπιν Λάντεν και του φερομένου ως αρχηγού του ISIS, Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι, κλπ... 
ΟΙ φήμες και οι θεωρίες περί διαφυγής του στο εξωτερικό, είναι ανεπιβεβαίωτες και αναπόδεικτες..Άλλωστε, θα άφηναν ελεύθερο ένα όργανό τους, που το αφιόνισαν μέχρι σημείου να πιστεύει ότι είναι σωτήρας της ανθρωπότητος, και θα διακινδύνευαν την περίπτωση να «αφυπνισθεί» κάποτε και να αποκαλύψει τους πραγματικούς συνωμότες, χορηγούς και υποκινητές, τους ηθικούς αυτουργούς και τους συνεργούς, στο απίστευτο πανανθρώπινο έγκλημα που συνέβη με την κήρυξη του 2ου παγκοσμίου πολέμου;
Hitler’s fate was no different than that of Saddam Hussein or Manuel Noriega...  The Illuminati bankers’ modus operandi is to use men of low integrity to do their dirty work, before conveniently discarding and distancing themselves from them. (Πηγή: Illuminati, Nazis and the Illegal State of Israel..It’s Worse Than Anyone Thinks – Who Still Can, and Dares to.… by Dean Henderson).
3ον/. Μετά από όσα καταθέσαμε, στην σειρά αυτή των αναρτήσεων, σχετικά με τον Χίτλερ και τον Ναζισμό, τον ρόλον των Ιλλουμινάτι και των διεθνών μεγαλοτραπεζιτών, τόσον στην άνοδον του Τρίτου Ράϊχ, όσον και στην έκρηξη του παγκοσμίου πολέμου:
α. Ποίοι πιστεύετε ότι έθεσαν τις «εκρηκτικές ύλες», στα θεμέλια της ανθρωπότητος, κατά τον 2ον παγκόσμιο πόλεμο; Ποίοι ανατίναξαν την «παγκόσμια ειρήνη», ισοπέδωσαν τα πάντα (πολιτικώς, κοινωνικώς, οικονομικώς) και ολοκαύτωσαν πάνω από 60.000.000 ανθρώπινες ψυχές;
β. Ποίους θεωρείτε ως ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ, γι’ αυτήν την ασυλλήπτου μεγέθους, ανθρώπινη τραγωδία, που προεκλήθη εξ αιτίας του 2ου παγκοσμίου πολέμου;
Αυτούς που μας διδάσκουν εδώ και δεκαετίες οι Συστημικοί προπαγανδιστές, δηλαδή τον Χίτλερ, την συμμορία του (εσωτερικόν κύκλον) και τον Ναζισμό ή εκείνους  που κρυπτόμενοι όπισθεν αυτών, εδημιούργησαν ως εντολοδότες, τόσον το σατανικόν τέρας (Χίτλερ), όσον και την αποκρυφιστικήν και κρυπτο-ιουδαϊκής πλοκής, αποκρουστικήν ιδεολογίαν του (Ναζισμός);

Συνεχίζεται





1 Βασικές Πηγές:
-Ken Livingstone repeats claim about Nazi-Zionist collaboration.. https://www.theguardian.com › politics › mar, 30 Μαρ 2017 - Livingstone's comments expanded on his claim that Hitler supported Zionism because the Nazi government signed the Haavara agreement...
-The Transfer Agreement and the Boycott Movement - Yad...,
https://www.yadvashem.org›odot_pdf… Interests in the Haavara-Transfer Agreement 1933-1939,” in Year Book of the Leo ... Agreement between the Third Reich and Jewish Palestine, (New York:...
-Haavara Agreement - Oxford Journals,  https://academic.oup.com › article-pdf, από A Barkai -‎1990 -German Interests in the Haavara-Transfer. Agreement 1933-1939. BY AVRAHAM BARKAI. On the 7th of August 1933 representatives of the Jewish Agency for...
-https://www.dailymotion.com › video,1 Αυγ 2015 - Josue Betz. 4 years ago|113 views. "Hitler founded Israel" - 1933 The Transfer Agreement zionists & nazis...
-https://jewishvoiceforreace.org>Nakba, 3 Σεπ 2013 - Haavara (Transfer) was a company established in 1935 as the the result of an agreement between the Jewish Agency (the official Jewish...).
-Haavara Agreement-Jewish Virtual Library https://www. jewishvirtuallibrary. org › haavara…The Haavara Agreement is an instance where the question of Jewish rights, Zionist needs and individual rescue were in deep tension. Jewish organizations...
2 Πηγές:
1/The American Historical Review, Volume LC, NO. 4, July. 1955. p, 830.
2/ Elimination of German Resources, p. 648. The Albert Voegler mentioned in the Kilgore Committee list of early Hitler supporters was the German representative on the Dawes Plan Commission. Owen Young of General Electric (see Chapter Three) was a U.S. representative for the Dawes Plan and formulated its successor, the Young Plan.
3/ NMT, Volume VII, p. 565. See p. 64 for photograph of original document.
4/ Glyn Roberts, The Most Powerful Man in the World, (New York: Covicl, Friede, 1938), p. 305,313,322.
5/ U.S. Group Control Council (Germany0 Office of the Director of Intelligence, Field Information Agency, Technical). Intelligence Report No. EF/ME/1,4 September 1945. "Examination of Dr. Fritz Thyssen," p, 13, Hereafter cited as Examination of Dr. Fritz Thyssen.
6/ Fritz Thyssen, I Paid Hitler, (New York: Farrar & Rinehart, Inc., 1941). p. 159.
7/Taken from Bankers Directory, !932 edition, p, 2557 and Poors, Directory of Directors. J.L. Guinter and Knight Woolley were also directors.
8/ Fritz Thyssen, I Paid Hitler, (New York: Toronto: Farrat & Rinehart, Inc., 1941).
3 Kurt Freiherr von Schröder (24 November 1889 in Hamburg, Germany – 4 November 1966) was a German-Jewish nobleman, financier and SS Brigadeführer. He is most famous for hosting the negotiations between members of Paul von Hindenburg’s camarilla, Framz von Papen and Adolf Hitler in order to form a government after the controversial German federal election of November 1932.
4 Dr D.C. Yermac, Θανάσιμος απειλή κατά της ανθρωπότητος, σ.147.
5 Williams Intelligence Summary (WIS) was a newsletter published by Major Robert H. Williams from December 1948 to March 1958 issued from Santa Ana, California. During the 1952 Presidential election Williams issued a special edition of his publication (Special Eisenhower Edition) documenting what he claimed were General Dwight Eisenhower’s Jewish backers.
6 -Makow, Henry (December 14, 2006).”The Holocaust Was Part of a Larger Genocide”.
-Makow, Henry (June 7, 2008). “Was Polish Holocaust Also A Hoax?”. henrymakow.com.
7 The ribbon copy of Brüning's MS is in: Syracuse University, N.Y.: George Arents Research Library: Dorothy Thompson collection, box #1, file: "Heinrich Brüning."Αντεγράφη διά χειρός, από τον Βρετανό συγγραφέα David Irving, ο οποίος εργάστηκε για την βιογραφία του Βρετανού πολιτικού, Winston Churchill.
8 Από τα επίσημα πρακτικά των δικών της Νυρεμβέργης, τόμος 1, κεφάλαιο VIII).
9 Η διαπλοκή συνυφαίνετο μέσω της Wall Street με την συμμετοχή της οικογένειας Βάρμπουργκ και του μεγιστάνα πρόεδρου της Γερμανικής Κοινοπραξίας Χάλυβα, Κλάρενς Ντίλον, μέσω των μυστικών υπηρεσιών αφού ήταν οι ιδρυτές της CIA. Η UBC έγινε ο μυστικός δίαυλος που προστάτευε το Ναζιστικό κεφάλαιο που διέφευγε από την Γερμανία προς τις ΗΠΑ διαμέσου της Ολλανδίας.
10 Ο Paul Warburg, θεωρείται ο εμπνευστής της (ιδιωτικής) Ομοσπονδιακής Αποθεματικής Τράπεζας των ΗΠΑ (Federal Reserve Bank) !!!
11 JPMorgan Chase Bank, N.A., doing business as Chase, is a national bank that constitutes the consumer and commercial banking subsidiary of the multinational banking corporation JP Morgan Chase. The bank was known as Chase Manhattan Bank until it merged with JP Morgan Chase & Co in 2000. Chase Manhattan Bank was formed by the merger of the Chase National Bank and the Bank of the Manhattan Company in 1955. The bank is headquartered in Chicago, since its merger with Bank One Corporation in 2004.
12 Πρακτικά Δικών της Νυρεμβέργης, Τόμος 1, Κεφάλαιο VIII--- Από ομιλία του G. Krupp, 26 Ιανουαρίου 1934, Ντοκουμέντο D-392, ΠΔΝ.
13 Μόνο από ένα εργοστάσιο της «Κρουπ», της σημερινής «Κρουπ» με τις 670 θυγατρικές σε όλο τον κόσμο, από το εργοστάσιο που «ξέχασαν» να βομβαρδίσουν οι Αμερικάνοι στο Έσσεν, οι ναζί χρηματοδοτήθηκαν μέχρι το 1945, με το ασύλληπτο για την εποχή ποσό των 4.738.446 μάρκων.
14 Joseph Borkin, The Crime and Punishment of IG Farben, Andre Deutch Ltd, Free Press, London 1979, ISBN 0233 9712 6.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου