Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

 ΕΔΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΘΕΜΕΛΙΩΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ (ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ,

ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΜΕΝΕΣ Ή ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ)

Μέρος 5ον

Α΄ ΚΥΡΙΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ  [Συνέχεια 4ου μέρους]  

«4 καὶ σύ, Δανιήλ, ἔμφραξον τοὺς λόγους καὶ σφράγισον τὸ βιβλίον ἕως καιροῦ συντελείας, ἕως διδαχθῶσι πολλοὶ καὶ πληθυνθῇ ἡ γνῶσις…» (ΔΑΝΙΗΛ: 12/4).

20.  Οργάνωση και ταυτότητα των ιδρυτών και στελεχών της NASA

α. Η NASA (National Aeronautics and Space Administration,  γνωστή σ’εμάς, ως η Εθνική Υπηρεσία Αεροναυπηγικής και Διαστήματος (συχνά γράφεται στα ελληνικά και ως ΝΑΣΑ), είναι ένας κρατικός Αμερικάνικος οργανισμός που ασχολείται με την εξερεύνηση του διαστήματος, την αεροναυτική και την μελέτη του περιβάλλοντος της Γης.

Όμως, πόσοι γνωρίζουν ότι η NASA/ΝΑΣΑ, όπως την γνωρίζουμε σήμερα, υπήρξε το «καταφύγιο» των Ναζιστών Επιστημόνων Εγκληματιών Πολέμου, οι οποίοι φυγαδεύτηκαν μυστικώς από την Ναζιστική Γερμανία από τους «Συμμάχους» και μεταφέρθηκαν στις ΗΠΑ ;

β. Οργάνωση και ταυτότητα στελεχών της NASA/ΝΑΣΑ.

Ίδρυση NASA ( Η επίσημη θέση της κυβερνήσεως των ΗΠΑ)

Στις 29 Ιουλίου του 1958, Ιδρύθηκε η NASA με την Πράξη Εθνικής Αεροναυτικής και Διαστήματος που υπέγραψε ο πρόεδρος Αϊζενχάουερ. Όταν ξεκίνησε την λειτουργία της, την 1η Οκτωβρίου 1958, η NASA αποτελούνταν από τέσσερα εργαστήρια και 80 υπαλλήλους τής 46-ετούς ερευνητικής υπηρεσίας που ονομαζόταν «Εθνική Συμβουλευτική Επιτροπή Αεροναυτικής», [National Advisory Committee for Aeronautics (NACA)].

Πρώην φορέας της ΝΑΣΑ: NACA (1915-1958) [National Advisory Committee for Aeronautics/ US Centennial of flight Commission]


The official seal of NACA, depicting the Wright brothers’ ' first flight at Kitty Hawk, North Carolina.

Στις 31 Ιανουαρίου 1958 και ώρα 10:48 μμ, εκτοξεύτηκε ο Explorer I (επίσημη ονομασία Satellite 1958 Alpha), που αποτέλεσε τον πρώτο τεχνητό δορυφόρο των ΗΠΑ.

γ. Η αλήθεια την οργάνωση και ταυτότητα των ιδρυτικών στελεχών της σημερινής NASA1

1/ «Επιχείρηση Συνδετήρας» («Operation paperclip», 1945).

Εδώ και 77 χρόνια, το 1945, λήγοντος του 2ου Παγκ. Πολέμου, έγινε μια άκρως απόρρητη και σοβαρή επιχείρηση των Αμερικανών εναντίον…των συμμάχων τους! Είναι η επιχείρηση με την οποία οι ΗΠΑ «άρπαξαν» κυριολεκτικώς, από τους Σοβιετικούς, τους Βρετανούς και τους Γάλλους, 120 κορυφαίους Γερμανούς ναζί επιστήμονες και τεχνικούς, οι οποίοι είχαν εμπλακεί στο Ναζιστικό πρόγραμμα σχεδιασμού και κατασκευής των πυραύλων V2!

Η επιχείρηση εκείνη έμοιαζε με σενάριο κινηματογραφικής ταινίας.

Οι Γερμανοί Ναζί, είχαν αναπτύξει τους πυραύλους V2  στο Πενεμούντε, ένα νησί στην Βαλτική θάλασσα. Όταν έφθασαν εκεί οι Σοβιετικοί τον Μάϊο του 1945, οι Γερμανοί είχαν ήδη καταστρέψει τις εγκαταστάσεις. Οι επιστήμονες και οι τεχνικοί είχαν φύγει. Ο επικεφαλής τους, Βέρνερ φον Μπράουν, ήταν μυημένος από καιρό, στο σχέδιο διαφυγής, το οποίον προέβλεπε την «αρπαγή» και φυγάδευση όσο το δυνατόν περισσοτέρων ναζί επιστημόνων. Γι’ αυτό και είχαν σχεδιάσει προ πολλού, την επιχείρηση «Συνδετήρας» (Operation paperclip).

Στις 2 Μαΐου 1945, ο  αδερφός του Βέρνερ Φον Μπράουν, ο Μάγκνους, ήρθε σε επαφή με τους Αμερικανούς. Την επόμενη  μέρα, 120 επιστήμονες και κορυφαίοι Γερμανοί τεχνικοί, έχοντας μαζί του χιλιάδες σελίδες σημειώσεων και σχεδίων, «παραδόθηκαν» στους Αμερικανούς. Λίγες μέρες αργότερα, η αμερικανική προέλαση κάλυψε και την πόλη Νορντχάουζεν, όπου βρισκόταν το υπόγειο εργοστάσιο κατασκευής των V-2.

Στην διάσκεψη του Πότσδαμ (17 Ιουλ.-2 Αυγ. 1945), είχε συμφωνηθεί πως τα γερμανικά εργοστάσια δεν θα έπρεπε να λαφυραγωγηθούν από τους συμμάχους. Όμως, το Νορντχάουζεν ήταν  στην σοβιετική πλευρά και η περιοχή έπρεπε να παραδοθεί.

Τότε έγινε η δεύτερη φάση εκείνης της απίστευτης επιχειρήσεως!

2/. Στις 26 Ιουνίου 1945, κρυφά από τους Άγγλους, Γάλλους και Σοβιετικούς, οι Αμερικανοί …αποσυναρμολόγησαν το εργοστάσιο και το μετέφεραν με 300 φορτηγά! Στην συνέχεια, μεταφόρτωσαν όλα τα απαραίτητα υλικά και μηχανήματα, και μεταφέρθηκαν στις ΗΠΑ όπου ξαναστήθηκε το εργοστάσιο!!!

Με την λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και μετά την ρίψη των …δημοκρατικών ατομικών βομβών στην Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, οι Αμερικανοί ήρθαν αντιμέτωποι με την εμφανισθείσα νέα πρόκληση της εξερευνήσεως του Διαστήματος. Για την επίτευξη του σκοπού τους έθεσαν σε πλήρη εφαρμογή την «Επιχείρηση Συνδετήρας».

Μια επιχείρηση που «ξέπλυνε» τα σημαντικώτερα επιστημονικά μυαλά των ναζί, μεταξύ των οποίων αρκετοί εγκληματίες πολέμου, παρέχοντάς τους την δυνατότητα μιας νέας ζωής στις ΗΠΑ, υπό την προϋπόθεση να συνεχίσουν «αναγεννημένοι», το έργο τους, από εκεί που το άφησαν.

Το πρόβλημα που ανέκυψε με αυτές τις αμερικανικές πρακτικές «ξεπλύματος» των ναζί – δολοφόνων, ήταν πάνω απ’ όλα ηθικό. Άνθρωποι που ευθύνονταν για μαζικές δολοφονίες, έβρισκαν άσυλο στην υποτιθέμενη χώρα της Δημοκρατίας, προκειμένου να ζήσουν και αυτοί  το…Αμερικανικό όνειρο. Εκατοντάδες ναζί επιστήμονες, βεβαρημένοι κατά τα άλλα, με ειδεχθή εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, βρήκαν άσυλο και νέο ρόλο στις ΗΠΑ.

Πρόκειται για μια μαζική επιχείρηση «ξεπλύματος» εγκληματιών της αποκρυφιστικής οργανώσεως του Ναζισμού, με υψηλού επιπέδου επιστημονικές γνώσεις, που κατά την γνώμη των περισσότερων ήταν οι πρώτοι που έπρεπε να τιμωρηθούν παραδειγματικώς, καθώς έθεσαν με ιδιαίτερο ζήλο στην υπηρεσία των ναζί, την επιστημονική τους ιδιοφυΐα.

Οι περισσότεροι από εκείνους τους «αυτομολήσαντες» ναζί επιστήμονες, ησχολούντο με την κατασκευήν ατομικής βόμβας, την οποίαν διακαώς επιθυμούσε ο Χίτλερ, προκειμένου να την χρησιμοποιήσει κατά των «Δυτικών συμμάχων», με σκοπόν να λήξει τον πόλεμον και να επιτύχει την παράδοση τους!!!

Σε συχνές ερωτήσεις του Χίτλερ προς τους υπευθύνους μεταξύ των οποίων και ο Βέρνερ φον Μπράουν, ελάμβανε ψευδείς διαβεβαιώσεις ότι επίκειται η κατασκευή της, ενώ εκείνοι που τον διαβεβαίωναν είχαν ήδη στρατολογηθεί από τους Αμερικανούς για την μυστική επιχείρηση «Επιχείρηση συννεφιά» (Operation Overcast).

3/. Η επιχείρηση ξεκίνησε από τα τέλη του 1944 ως «Επιχείρηση συννεφιά» (Operation Overcast), για να μετονομαστεί έναν χρόνο αργότερα σε «Επιχείρηση Συνδετήρας» («Operation paperclip»),2 από τους συνδετήρες στα φυλασσόμενα αρχεία, που επισήμαιναν τις ενδιαφέρουσες για τους Αμερικανούς, περιπτώσεις κορυφαίων ναζί επιστημόνων. Στόχος της επιχειρήσεως ήταν η οικειοποίηση των επιτευγμάτων της γερμανικής/Ναζιστικής επιστήμης και τεχνολογίας, πριν αυτά πέσουν στα χέρια των Σοβιετικών. Το ίδιο ακριβώς ίσχυε και για το επιστημονικό προσωπικό.

Προς τον σκοπό αυτό, ομάδες Αμερικανών «ειδικών» ενός φορέα γνωστού ως «Τεχνική Υπηρεσία Πληροφοριών»,  δρώσες στα σπλάχνα του Ναζιστικού καθεστώτος (!!!), είχαν σαρώσει την Γερμανία πολύ πριν διαφανεί η βεβαία ήττα των Ναζί, αναζητώντας από χημικά όπλα και πυραύλους, έως επιστήμονες, κυρίως πυρηνικούς, και τεχνικούς.3

A group of 104 Nazi rocket scientists (aerospace engineers) at Fort Bliss, Texas

 4/. Η όλη επιχείρηση περιεβλήθη φυσικά από την αρχή, με έναν μανδύα άκρας μυστικότητας. Μάλιστα, ο Αμερικανός πρόεδρος των ΗΠΑ Τρούμαν είχε εγκρίνει ενυπογράφως, την «Επιχείρηση Συνδετήρας». Ένας πρόεδρος που βρισκόταν, όπως και ΟΛΟΙ οι πρόεδροι των ΗΠΑ, πλην των δολοφονηθέντων από το Σύστημα, αλλά και ο Ιουδαϊκής καταγωγής αποκρυφιστής Χίτλερ,4 κάτω από τον απόλυτο έλεγχο των Ιουδαιοταλμουδιστών Τραπεζιτών.

Μόλις η αρμόδια Υπηρεσία των ΗΠΑ, ολοκλήρωσε την σύνταξη των φακέλων των αιχμαλώτων, αυτοί παραδόθηκαν στα υπουργεία Εξωτερικών και Δικαιοσύνης, για την θεώρηση των διαβατηρίων.

Εκ των υστέρων, οι Αμερικανοί…δημοκράτες, αιτιολογώντας τα αδικαιολόγητα, προέβαλαν την εξής αστεία δικαιολογία, για την επιχείρηση «Συνδετήρας» και την στρατολόγηση των ναζιστών:

«Παρά το γεγονός ότι αυτοί οι Γερμανοί επιστήμονες θεωρήθηκαν ότι συνιστούσαν απειλή για την Αμερική, η παραμονή τους στην Γερμανία, όπου υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να πέσουν στα χέρια των κομμουνιστών σοβιετικών, αποτελούσε σαφώς… μεγαλύτερη απειλή»!!!!!

δ. Σημαντικός παράγων στην είσοδο της NASA στην κούρσα του διαστήματος, ήταν η τεχνολογία από το γερμανικό/Ναζιστικό πυραυλικό πρόγραμμα, που βρισκόταν στην τελική φάση του, καθοδηγούμενο από τον Γερμανό ναζιστή και αιμομίκτη, Βέρνερ Φον Μπράουν,5 ο οποίος έγινε Αμερικανός πολίτης μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Σήμερα θεωρείται ως ο πατέρας του διαστημικού προγράμματος των ΗΠΑ.

Έτσι, οι Αμερικανοί…δημοκράτες, «ξέπλυναν» τους εγκληματίες Ναζί επιστήμονες… Όταν ξεκίνησε την λειτουργία της, η ΝΑΣΑ είχε ήδη στελεχωθεί με εκατοντάδες Ναζιστές επιστήμονες που είχαν φυγαδευθεί από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ,.     

Οι Γερμανοί ναζί εγκληματίες πολέμου ίδρυσαν και στελέχωσαν την NASA που γνωρίζουμε σήμερα. Κατά την διάρκεια αυτής της μυστικής επιχειρήσεως, συνολικώς περίπου 700 επιστήμονες και κατ’ άλλους πάνω από 1.000 (χίλιους),  μεταφέρθηκαν από την Ναζιστική Γερμανία στις ΗΠΑ, μετά την λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Παράλληλα, όλα τα έγγραφα με τα στοιχεία που πιστοποιούσαν ότι ήσαν Γερμανοί ναζί επιστήμονες εγκληματίες πολέμου, καταστράφηκαν.

Oι μυστικές υπηρεσίες των…δημοκρατικών ΗΠΑ, «έφαγαν τον λωτό της λήθης» και δημιούργησαν ένα «ασφαλές καταφύγιο» για τους επιστήμονες Ναζί Εγκληματίες.

Απίστευτο; Ναι! Ανεξήγητο; Όχι!!!

Οι έχοντες νουν νοείν, νοείτωσαν!!!

21. Η Οκτωβριανή Επανάσταση του 1917

α. Η τόσον διατυμπανιζόμενη από τους ανά τον κόσμο Κομμουνιστές-Νεομπολσεβίκους ως η Μεγάλη «Οκτωβριανή Επανάσταση» ή «Ρωσική» Επανάσταση, στην πραγματικότητα δεν υπήρξε ποτέ! Στις 25 Οκτωβρίου (7 Νοεμβρίου) του 1917 στην Ρωσία δεν έγινε καμμία λαϊκή επανάσταση. Εκείνο που συνέβη ήταν μία οχλοκρατική εξέγερση ανθρωπομάζας, παρασυρμένης και ασυνειδήτως ενεργούσης, υποδαυλισθείσης από τους Ιουδαιοταλμουδιστές μπολσεβίκους, με την συμμετοχή δυσαρεστημένων οπαδών του συνόλου των αστικών και αντιμπολσεβικικών κομμάτων.

Τον Ιανουάριο 1918 με το αιματηρό πραξικόπημα των «ερυθρών Ρωσο-Χμερ»/ Μπολσεβίκων, ανετράπη ό,τι είχε κερδηθεί τον Οκτώβριο 1917.

Όταν οι μπολσεβίκοι πήραν την εξουσία, με την βοήθεια των αντιμπολσεβίκων και των παρασυρμένων λαϊκών μαζών, ήσαν μία ελαχίστη   μειοψηφία όχι μόνο του ρωσικού λαού στο σύνολό του, αλλά ακόμη και αυτής της ρωσικής εργατικής τάξεως. Στις εκλογές που έγιναν στις 25 Νοεμβρίου του 1917, ενώ ήσαν ήδη στην κυβέρνηση, παρά την ανενοχλήτως ασκηθείσα από αυτούς, βία και τρομοκρατία στον ρωσικό λαό,  δεν πήραν παρά μόνο το 24% των ψήφων. Και για να μείνουν στην εξουσία, πραγματοποίησαν ένα δεύτερο πραξικόπημα, διαλύοντας βιαίως και δια των όπλων, τον Ιανουάριο του 1918 την πρώτη Συντακτική Εθνοσυνέλευση, η οποία όπως είχε ψηφισθεί μετά τις εκλογές του Οκτωβρίου, θα συνείρχετο εκείνη την ημέρα.

Εξετάζοντας τα γεγονότα από ιστορικής, πολιτικής και κοινωνιολογικής πλευράς, είναι απολύτως δικαιολογημένο να χαρακτηρίσουμε τα γεγονότα του Οκτωβρίου 1917, ως εξέγερση παρασυρμένων λαϊκών μαζών ή πραξικοπηματική αντεπανάσταση του 1917 και όχι επανάσταση. Η αληθινή επανάσταση είχε γίνει τον Φεβρουάριο/ Μάρτιο 1917 η οποία αν και απέτυχε,  είχε βάλει την Ρωσία σ’ ένα νέο δρόμο ριζικής αναμορφώσεως και δημοκρατικής ανασυγκροτήσεως.

Την αποφασιστική στιγμή, όμως, ο Ιουδαιοταλμουδιστής τέκτων Κερένσκυ και οι συνεργάτες του, ενεργούντες προφανώς, συμφώνως με το σχέδιο των Συνωμοτών-Διεθνών Τραπεζιτών, όπως  προκύπτει από τις «επιπόλαιες» ενέργειές τους και τα αποτελέσματα των επιλογών τους, παρέδωσαν την εξουσία σε μία κλίκα Ιουδαίων εγκληματιών. Η εγκληματική Ιουδαιομπολσεβικική συμμορία κατατυράννησε τον ρωσικό λαό από τότε (1917) μέχρι τα τέλη του 20ου αιώνος, αφού κάποιοι (προφανώς μπολσεβίκοι πραξικοπηματίες) εφρόντισαν αμέσως μετά την οχλοκρατική εξέγερση του 1917, να  φυγαδεύσουν τον Κερένσκυ στο εξωτερικό, μεταμφιεσμένο σε νοσοκόμα!!!

β. Μπολσεβικισμός και Ιουδαιοταλμουδισμός

Ο Ιούδας Λεόν Μάγνες, που ωνομάσθηκε «Πρίγκηπας του Ισραήλ», έγραψε μαζί με τον εβραίο συγγραφέα Ισραήλ Τσβάγκιλ ένα βιβλίο («Τώρα και Πάντοτε»), στο οποίο  εξεθείαζε τον Παγκόσμιο Μπολσεβικισμό λέγοντας, πώς μ’ αυτόν αρχίζει η επικράτηση του ιουδαϊσμού και πώς αυτός θα κυριαρχήσει πάνω σ’ όλο τον κόσμο. Mεταξύ των άλλων έλεγε:

«Στο μεταξύ αυτών διάστημα εμείς οι εβραίοι κερδίσαμε την ελευθερία μας στην Ρωσία και πήραμε πρώτης τάξεως εκδίκηση. Ώ, άξιζε τον κόπο να υποστούμε πογκρόμ γι’ αυτό…!!! (Σ.Σ: Οι διώξεις ἡ υποκίνηση του «πογκρόμ» ήταν μέρος του σχεδίου ανατροπής του Τσαρικού καθεστώτος).

Η κυβέρνηση που μας κατεδίωκε, χάθηκε για πάντα μέσα στην σκόνη της λήθης. Εκεί όπου κάποτε είμαστε οι ταπεινοί και οι καταδιωγμένοι, είμαστε σήμερα οι περήφανοι και ανηλεείς καταδιώκται».

Κατόπιν ο ραββίνος Μάγνες «προφητεύει» θριαμβευτικά την νίκη του Ιουδαϊσμού χάρις στον Παγκόσμιο Μπολσεβικισμό:

·«Η ζωή των ευρωπαϊκών λαών θα ξεχυθεί από το στόμα τους, από τα μάτια τους και από το δέρμα τους σαν κύματα από χαλασμένο αίμα. Στην Ρωσία θα χαρισθεί η ζωή μόνο στα νήπια και τους αναλφάβητους, τα κουφάρια των άλλων θα σχηματίσουν τεράστια νεκροταφεία γύρω στην Μόσχα και στην Πετρούπολη. Ο εκδικητής που έρχεται θα σκορπίσει την ερημιά στην Πολωνία και την Ουκρανία. Στις χώρες αυτές θα κακοποιηθούν όλες οι γυναίκες, προτού σκοτωθούνε. Το λιμάνι στο Νταντσίχ θα γεμίσει με βρώμικο αίμα. Ο εκδικητής θα μεταβάλει το Βέλγιο και την Γερμανία σέ τέτοια σφαγεία, που θα παραστεί ανάγκη να κατασκευασθούν νέα και ψηλότερα προχώματα στην Ολλανδία. Από την Γαλλία θα περάσει σαν μία φωτιά πάνω από ένα χωράφι ώριμου σταριού...».

·Στο τεύχος της 20ης Φεβρουαρίου του 1923 της εφημερίδος  «Figaro» ο Francois Coty αναφέρεται: «Οι επιχορηγήσεις προς τους μηδενιστές της Ρωσίας και τους άλλους κατά την περίοδο αυτή από τον Ιακώβ Σίφφ δεν αποτελούσαν πράξεις μεμονωμένης γενναιοδωρίας. Μία γνήσια τρομοκρατική Ρωσική οργάνωση δημιουργήθηκε στις ΗΠΑ, με δικά του έξοδα και με στόχο την δολοφονία υπουργών, κυβερνήσεων, διοικητών της αστυνομίας, κλπ.».

·«Δεν υπάρχει λόγος να μεγαλοποιήσουμε τον ρόλο που έπαιξαν, στην δημιουργία του μπολσεβικισμού και στην πραγματοποίηση της Ρωσικής Επανάστασης, αυτοί οι διεθνείς και κατά κύριο μέρος άθεοι εβραίοι. Είναι σίγουρα πολύ μεγάλος. Ίσως υπερτερεί όλων των άλλων….».6

Ο Κάρολος Μάρξ, ο ιδρυτής του Κομμουνισμού ήταν Ιουδαίος. Το εβραϊκό του όνομα ήταν Κεσιλέ Μαρδοχαίος. Ο Λένιν ήταν Ιουδαίος. Το Συμβούλιον των λαϊκών επιτροπών της πρώτης Κομμουνιστικής Κυβερνήσεως της Ρωσίας επί 22 μελών είχε 17 Ιουδαίους μεταξύ των οποίων οι Λένιν, Στάλιν, Λουριέ (Larin), Σλίχτερ (Vostanoleinin), Τρότσκυ (Lew Davidovich Bronstein), Κάουφμαν (Samuel Kaufman), Σμίθ (Scmidt), Λιλιάνα (Ethel Knigkisen), Σπίτσμπεργκ (Spitzberg), Ζηνόβιεφ (Apfelbaum), Κουκόρσκι (Kukor), Βολοδάρσκι (Kohen), Ραδομίλσκι (Uriski), Στάϊνμπεργκ (Steinberg) και Φένισταϊν (Pfenigstein).

Επί 554 ανωτέρων διοικητικών εκπροσώπων της μετεπαναστατικής Ρωσίας ήσαν: Πολωνοί 2, Τσέχοι 1, Λιθουανοί 43, Φινλανδοί 3, Ρώσοι 30, Αρμένιοι 13, Γεωργιανοί 2, Ούγγροι 1, Γερμανοί 12, Ιουδαίοι 447!!!

Ας μη νομίσει δε κανείς πώς από τους 447 αυτούς Ιουδαίους όλοι ήσαν συνειδητοί κομμουνιστές. Από αυτούς μονάχα 50 ήξεραν τον πραγματικό σκοπό της κομμουνιστικής επαναστάσεως. Για να επαληθευθεί, έτσι, η πολύκροτη παρατήρηση του Λένιν, που προκάλεσε την «μήνιν» των οπαδών του, πώς «επί 100 μπολσεβίκων 1 είναι συνειδητός, 39 είναι αγύρται και 60 ηλίθιοι»!

*

Τον Οκτώβριο του 1917 οι μπολσεβίκοι, ανέκοψαν την πορεία της χώρας  στον νέο δρόμο του εκδημοκρατισμού. Τον Ιανουάριο του 1918 έκλεισαν βιαίως και οριστικώς τον δρόμο προς την δημοκρατική ανάπλαση της Ρωσίας. Και την έβαλαν στον δρόμο της μονοκομματικής δικτατορίας μιας δυναμικής, σκληρής, αιμοδιψούς, θηριοποιημένης και αδίστακτης μειοψηφίας.

Τον Ιανουάριο του 1918 οι Ιουδαιομπολσεβίκοι ενεταφίασαν την χώρα.

Επιμένουν ακόμη οι νεομπολσεβίκοι της εποχής μας, εις τα περί Ρωσικής/Οκτωβριανής Επαναστάσεως του 1917;

22. Ναζισμός-Χίτλερ

Η Ιδεολογία του Ναζισμού ήταν μία παραλλαγή των όσων αναγράφονται στο Ταλμούδ και την απόκρυφη Χιραμική παράδοση των Ιουδαίων (Jews), περί δημιουργίας του κόσμου, κοσμοκρατορίας των Ιουδαίων ως εκλεκτής φυλής (των «υιών του Φωτός»), προσαρμοσμένη στον Γερμανικό αποκρυφισμό και τον ναζιστικό Υπερεθνικισμό/ Völkisch.

Το Σύστημα (Σ) εισεχώρησε στα σπλάχνα της Γερμανικής εξουσίας και κοινωνίας, με βάση προδιαγεγραμμένο και συνεχώς καθοδηγούμενο σχέδιο, εξύφανε απίστευτες για λογικό άνθρωπο καταστάσεις  και μετήλθε αδιανόητες  για υγιές μυαλό ραδιουργίες, προκειμένου να αναρριχηθεί ο Χίτλερ στην εξουσία και να εκραγεί ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος, ώστε να επιτευχθούν, ο ένας τακτικός και οι τέσσαρες (4) στρατηγικοί στόχοι του, που ήσαν:

Τακτικός στόχος: Δημιουργία καταλλήλων προϋποθέσεων και συνθηκών, ώστε ο Χίτλερ να ολισθήσει σε έναν ολεσήνορα παγκόσμιο πόλεμο.

Στρατηγικοί στόχοι:

1ος/. Η κοινωνικο-οικονομική ισοπέδωση των λαών κατά την διάρκεια της προετοιμασίας και διεξαγωγής του πολέμου και στην συνέχεια ολοκληρωτική πολιτικο-οικονομική υποδούλωση των ενδεών μεταπολεμικώς εθνών, στους νέους τυράννους, τους τοκογλύφους, τρομοκράτες Ιουδαιοταλμουδιστές τραπεζίτες!

2ος/. Στο όνομα του αιμοσταγούς Ναζισμού, του αρρωστημένου Γερμανικού ψευτο-Εθνικισμού, οι άνθρωποι να μισήσουν, μιά για πάντα, κάθε έννοια αγνού πατριωτισμού και ορθόδοξου εθνικισμού. Σύμφωνα με το σχέδιο του (Σ), η ανθρωπότητα έπρεπε να μισήσει για πάντα, στο όνομα του «αιμοσταγούς Ναζισμού» κάθε αρχή, ιδέα ή θεωρία που αφορούσε στην Φυλή, την Πατρίδα και το Έθνος και να θεωρεί δογματικώς και αναντιρρήτως, σαν αιώνια θύματα της Ιστορίας, τους «αθώους και περιπλανώμενους Ιουδαίους», ως να μην υπήρξαν τα άλλα 70.000.000 ανθρώπινα θύματα του πολέμου.

Δηλαδή  η μεταλλαγή των προαιώνιων ιδεών, αρχών και αξιών, μέσα από την μονιμότητα ενός κατασκευασμένου στίγματος του φρικαλέου Ναζισμού, των «Εγκληματιών Πολέμου», και της «απάνθρωπης γενοκτονίας» των «αθώων» Εβραίων από τους ρατσιστές Έθνικιστές Ναζί…  

3ος/. Η «μεταμόρφωση» των Ιουδαιοταλμουδιστών θυτών σε θύματα ενός «παρανοϊκού δικτάτορα», και μιας εγκληματικής Ναζιστικής/αντισημιτικής ιδεολογίας, με ταυτόχρονη «υποχρέωση» της ανθρωπότητος να αναγνωρίζει και να ενθυμείται και να τιμά αιωνίως, μόνον τα θύματα του «ολοκαυτώματος» της Ναζιστικής θηριωδίας!!! (Οι συγγενείς των θυμάτων και το νεοσύστατον κράτος του Σιωνιστικού Ισραήλ, αποζημιώθηκαν με ποσά τεραστίως δυσανάλογα, τόσον με βάση τον αριθμό των πραγματικών εβραϊκών θυμάτων, όσον και με βάση το ύψος της κατά κεφαλήν αποζημιώσεως).

4ος/. Η Δημιουργία του ανεξάρτητου Σιωνιστικού κράτους του Ισραήλ, επί της Παλαιστινιακής γης, ώστε να αποκτηθεί ο πλήρης γεωπολιτικός και γεωστρατηγικός έλεγχος της περιοχής και να μεταφερθεί εκεί μελλοντικώς, η έδρα της παγκόσμιας κυβερνήσεως!

Ο Χίτλερ, βεβαιωμένης ιουδαϊκής καταγωγής και αποκρυφιστής ο ίδιος,  όπως είχε συμβεί και με τους Κεμάλ και Μουσολίνι, προωθήθηκε από τους Ιλλουμινάτι και στο έργο του καθοδηγήθηκε από αποκρυφιστές μέντορες και μυστικές εταιρείες (Vril, Θούλη, κλπ.) που ήλεγχαν οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι.

Προς τον σκοπό αυτό, ο Χίτλερ φανερώς επαρουσιάζετο ως αντισημίτης, στην πραγματικότητα όμως, ήταν το πειθήνιο όργανο των αποκρυφιστών Σιωνιστών Ιουδαίων.

Ο όφις που εγέννησε τον Ναζισμό (Na-zism = Na-tional Zi-onism = Εθνικός Σιωνισμός), το «αυγό» της παγκόσμιας καταστροφής, τον αρρωστημένο και παραχαραγμένο Εθνικισμό,  την ιδεολογία του πολιτικού-πνευματικού σκοταδισμού της ανθρωπότητος, και ξετρύπωσε, από τα άδυτα των Ιλλουμινατοποιημένων στοών, ονομάζεται Ταλμουδικός Ιουδαϊσμός!

23. Η Ορθοδοξία ΔΕΝ είναι θρησκεία 

α. Η Ορθοδοξία ΔΕΝ είναι θρησκεία. Είναι η αποκάλυψη της μοναδικής, προσωποποιημένης, τελείας, σωτηριώδους και Θεϊκής Αληθείας, στο Θεανδρικό Πρόσωπο του ενανθρωπήσαντος Θεανθρώπου Κυρίου και Θεού και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού.

Όλες οι θρησκείες είναι προϊόντα της λογικής, της νοητικής επεξεργασίας κάθε ανθρώπου και ενίοτε της φαντασίας του. Δηλαδή, όλες είναι ανθρώπινα κατασκευάσματα. Όλες έχουν ανθρώπινη προέλευση και οφείλονται στην φυσική τάση του ανθρώπου να γνωρίσει τον Θεό, κάποιον θεό ή κάποια Υπερτάτη …Δύναμη, προς την οποίαν πρέπει να προσβλέπει για βοήθεια ή να την χρησιμοποιήσει για  προσωπική προβολή και εμπέδωση της φιλαρχίας/εξουσιομανίας του και μόνον.

Δεν είναι λίγες και οι περιπτώσεις που αλαζόνες, τυχοδιώκτες, σοδομιστές, αποκρυφιστές, κ.α. εξαπάτησαν αφελείς και πεφοβισμένους πολίτες, δημιουργώντας θρησκείες και θρησκευτικές σέκτες, στις οποίες ανερυθριάστως προπαγάνδιζαν ότι εδίδασκαν την μοναδική Αλήθεια!!!

Φυσικά, η Ορθοδοξία περιλαμβάνει το θρησκευτικόν μέρος, το τυπικόν της θείας λατρείας, αλλά τα αναλλοίωτα δόγματά της ΔΕΝ είναι ανθρώπινα κατασκευάσματα ή προϊόντα λογικής επεξεργασίας, αφού ο Τριαδικός Θεός είναι Υπερλογικόν/Αόρατον/Ακατάληπτον Όν.

β.  Τα δόγματα της Ορθοδοξίας, καθορίζονται στο Σύνταγμα που μας κατέλιπε ο Κύριος Ιησούς Χριστός, δια Λόγων του Ιδίου, και των προφητών Του, περιλαμβάνονται στην Θεόπνευστη Αγία Γραφή, ερμηνεύτηκαν από τους Αγίους Του, επικυρώθηκαν από την Εκκλησία Του, και γίνονται αποδεκτά από τους ανθρώπους, μόνον δια της Πίστεως, η οποία προηγείται της Γνώσεως!!!

Πίστη και γνώση αποτελούν διαφορετικές λειτουργίες οι οποίες εκδηλώνονται σε ασύμπτωτα πεδία ζωής και σκέψεως. Κατά τον Pascal:

1/. Οι λόγοι της καρδιάς συλλαμβάνουν την γνώση και τα μυστικά της αιωνιότητας, δυνάμει της αγαπητικής ορμής, την οποία εκδηλώνει η καρδιά.

2/. Δια της καρδιάς ο άνθρωπος παραδίδεται στην κατάληψη της αληθείας. Ο λόγος αγνοεί τις δυνατότητες αυτές της καρδιάς.

Να γιατί ο Θεός μας έδωσε εντολή να χρησιμοποιούμε την καρδιά μας για ΕΠΙΓΝΩΣΗ της Αληθείας και να μην βασιζόμαστε μόνο στον νου μας / στην λογική μας, δηλαδή σε ό,τι βλέπουμε, δια γυμνού οφθαλμού ή παρατηρούμε δια των επιστημονικών οργάνων, και καταλήγουμε σε λογικά πορίσματα/ συμπεράσματα.(ΓΝΩΣΕΙΣ).

«15 Μαρτυρεῖ δὲ ἡμῖν καὶ τὸ Πνεῦμα τὸ ῞Αγιον· μετὰ γὰρ τὸ προειρηκέναι, 16 αὕτη ἡ διαθήκη ἣν διαθήσομαι πρὸς αὐτοὺς μετὰ τὰς ἡμέρας ἐκείνας, λέγει Κύριος· διδοὺς νόμους μου ἐπὶ καρδίας αὐτῶν, καὶ ἐπὶ τῶν διανοιῶν αὐτῶν ἐπιγράψω αὐτούς,…» (ΕΒΡΑΙΟΥΣ: 10/15-16).

Ώς εκ τούτου, εάν αποσυνδέουμε τον νουν από την καρδία, και χρησιμοποιούμε μόνον τον νουν, την ανθρώπινη λογική, τότε ΟΥΔΕΠΟΤΕ θα καταλήξουμε σε δογματικές Αλήθειες (ΕΠΙΓΝΩΣΗ), αλλά πάντοτε σε σχετικές αλήθειες (ΓΝΩΣΕΙΣ), οι οποίες αργότερα μπορεί να ανατραπούν ή να διαφοροποιηθούν!!

γ. Η πίστη δεν είναι κάποια κατώτερη βαθμίδα γνώσεως και η γνώση δεν μπορεί να αντικαταστήσει την πίστη. Βασικός λόγος αυτής της διαφοροποιήσεως είναι ότι η γνώση αναφέρεται στην νόηση ενώ η πίστη και στην βούληση. Δηλαδή η πίστη δεν είναι απλή διανοητική βεβαιότης, όμοια με εκείνες τις οποίες ποριζόμαστε με αναγωγική ανάλυση των φαινομένων της εμπειρίας, αλλά εσωτερική πεποίθηση που αποκρυσταλλώνεται στην ισχυρή κλίση της καρδιάς για κοινωνία με την Αλήθεια.

Η πίστη δεν αποτελεί ανάγκη ή καταφύγιο λόγω των περιορισμένων ικανοτήτων της ανθρώπινης γνώσεως. Δεν είναι διέξοδος της ανικανότητας της ανθρώπινης γνώσεως να κατανοήσει τα μυστήρια της αιωνιότητος. Αποτελεί την κατ’εξοχήν λειτουργία της υπάρξεως, δυνάμει της οποίας ο άνθρωπος κατέχει την περί Θεού γνώση, οικειώνεται το έργο της σωτηρίας και ανακαλύπτει δι’αυτής την αληθινή του ουσία.

Η δικαίωση της πίστεως είναι η κοινωνία μετά του Θεού.

Η πίστη δεχόμενη το δόγμα, θεωρεί τους ενδεχομένους κομπασμούς της γνώσεως σαν αφροσύνη ή απώλεια πολυτιμωτάτου αγαθού. Η πίστη έχει πάντοτε τον χαρακτήρα της θείας δωρεάς, ενώ η γνώση του ανθρωπίνου κατορθώματος.

δ. Το κύριο χαρακτηριστικό του πιστού είναι η υπακοή. Ο σοφός δεν υποτάσσεται γιατί θεωρεί εαυτόν υπεράνω όλων. Μόνο όταν πιστεύσει θέτει σε πρώτη βαθμίδα την υπακοή και σε δεύτερη το κατόρθωμα της γνώσεως.

Ο σοφός γνωρίζει αλήθειες. Ο πιστός «γνωρίζεται», από την Αλήθεια.

Όλες οι θρησκείες λατρεύουν «είδωλα» (θεοποιούν δημιουργήματα του Θεού) ή κρυφίως λατρεύουν τον Εωσφόρον και τα δαιμόνια.

Όλες οι θρησκείες χωρίς εξαίρεση, αλλά και οι φιλοσοφικές θεωρίες (θυγατέρες των θρησκειών), έχουν ειδωλολατρικό χαρακτήρα, καθώς και πολλές άλλες ανθρώπινες δραστηριότητες, όπως η σχέση σε πολλές περιπτώσεις, με μια συγκεκριμένη ιδεολογία, η σχέση του φανατικού οπαδού μιάς σέκτας/αιρέσεως/αποκρυφιστικής τελετουργίας, η σχέση του φιλάργυρου με το χρήμα, η σχέση του επιδειξιομανούς με τον εαυτό του, κ.α.

24. Οι συνέπειες του διαχρονικού Mισανθρωπισμού και Μισελληνισμού του Συστήματος.

α. Διαπραχθέντα Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος7

1/. Η ίδρυση της μουσουλμανικής θρησκείας (Μωαμεθανισμός ή Ισλαμισμός) [Βλέπε 4ον μέρος].

Ιδρύθηκε από τον Μωάμεθ με προτροπή του Ιουδαίου αστρολόγου Ουάρακα, εξαδέλφου της ζάπλουτης Ιουδαίας συζύγου του Χατίτζε. Ο Ουάρακα «προέβλεψε» και έπεισε τον Μωάμεθ ότι είχε αποστολή ως προφήτης του Θεού επί της γης.

Σκοπός του ήταν η ανακοπή της φρενήρους πορείας του Χριστιανισμού, σ’ολόκληρη την Ευρώπη και όχι μόνον, αλλά και ει δυνατόν, η καταπολέμηση του Χριστιανισμού ως δήθεν ανθρώπινης και ειδωλολατρικής θρησκείας..

Ακριβέστερος είναι όρος Μωαμεθανισμός και όχι ισλαμισμός, καθ’όσον η θρησκεία που καθιερώθηκε ως Μουσουλμανισμός ή Ισλαμισμός, ήταν δημιούργημα του Μωάμεθ και της ομοδόξου εθελοθρησκευομένης «στενής» ομηγύρεως αυτού.

2/. Η δράση των Σταυροφόρων, η ίδρυση του Τάγματος των Ναϊτών Ιπποτών (1118) και λοιπά διαχρονικά εγκλήματα του Παπισμού.

α/. Μεταξύ 1095 και 1291 μ.Χ. το φραγκοπαπικόν ιερατείον, με πρώτον τον πάπα Ουρβανό Β΄ διεξήγε οκτώ (8) αιματηρές εκστρατείες που κατ’ ευφημισμόν οι παπικοί ωνόμασαν «χριστιανικές σταυροφορίες». Με το πρόσχημα της απελευθερώσεως των Αγίων Τόπων από τους Μουσουλμάνους, στο όνομα, δήθεν, του Ιησού Χριστού, με εκτελεστές παπικούς ψευδοχριστιανούς στρατιώτες, προέβη σε:

.Βασανιστήρια, φρικαλεότητες, θηριωδίες, αποκεφαλισμούς, μαζικές δολοφονίες και καννιβαλισμούς εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων.

.Δουλεμπόριο 20.000 παίδων ( 8η σταυροφορία).

Tο αποκορύφωμα των εγκλημάτων του παπισμού, ήταν η πρώτη Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως (Δ΄, 1204) κατά την οποίαν επί δεκαετίες (1204-1261), οι παπικοί προέβησαν σε σφαγές-βιασμούς Ελλήνων και Ελληνίδων και άλλες ακατονόμαστες πράξεις επί της Αγίας Τραπέζης των Ορθοδόξων ναών, καταστροφή της οικονομίας και λεηλασία των ανεκτίμητων πνευματικών θησαυρών της Ρωμαίϊκης/ Ελληνικής (Βυζαντινής) Αυτοκρατορίας (12ος-13ος μ.Χ. αιώνες). Αποτέλεσμα, η εξασθένιση της ήδη κλονισμένης αυτοκρατορίας και η διευκόλυνση του έργου των Οθωμανών στην επακολουθήσασα άλωση της Κωνσταντινουπόλεως από τους Τούρκους (1453).

β/. Το τάγμα των Ναϊτών ιδρύθηκε το 1118. Οι Ναΐτες ελθόντες σε επαφή με μουσουλμάνους αποκρυφιστές, απεστάτησαν από τον Χριστιανισμό, αρνήθηκαν τον Χριστό, έγιναν αιρετικοί, σοδομιστές, και λάτρευαν τον «Baphomet». Στις μυστικές τελετές τους έφτυναν τον Σταυρό, φιλούσαν στο στόμα και άλλα μέρη του σώματός Του, την εικόνα του Χριστού και προέβαιναν μεταξύ τους σε σοδομιστικές πράξεις.

Με την πάροδο του χρόνου, ιδρύθηκαν κι’άλλα τάγματα ιπποτών,  επηρεασθέντα από την μουσουλμανική τάξη των Δολοφόνων (Ασσασίνων),  δια μέσου των οποίων εισήχθησαν στην Ευρώπη οι περισσότερες από τις Ανατολικές μυστικές εταιρείες.

Η Τάξη των δολοφόνων ήταν η πιο αιμοχαρής μυστική εταιρεία που υπήρξε ποτέ. Σκότωναν για ευχαρίστηση κάτω από την επίδραση χασίς, πιστεύοντας πως όταν σκοτώνεις κάποιον, μπορείς να του κλέψεις την «γνώση» ή την δύναμη της ζωής του.(Albert Pike, Morals and Dogma, p.820-821).

Δρώντες μυστικώς με την βοήθεια ιουδαιοταλμουδιστών και Αράβων αποκρυφιστών, εξαπάτησαν τους Πάπες, απέκτησαν τεράστιες για την εποχή τους περιουσίες, ίδρυσαν τράπεζες (πρόδρομοι των σημερινών μεγαλοτραπεζών) και δολοφονούσαν όσους θεωρούσαν εχθρούς και επικίνδυνους για την οργάνωσή τους.

Το 1312, ο Πάπας Κλημέντιος Ε΄ διέλυσε το Τάγμα τους, πλην όμως συνεχίστηκε η επιροή τους, επέζησαν στους αιώνες και συνεχίζουν να δρουν και να ασκούν επιρροή μέχρι και σήμερα.

γ/. Λοιπά διαχρονικά εγκλήματα του Παπισμού.

---Μεταξύ 1450 και 1700 μ.Χ.  οι φραγκοπαπικοί εφήρμοσαν τον «ιερό» τρόμο με την Ιερά Εξέταση. Η Φραγκοπαπική συναγωγή κυνήγησε, βασάνισε και έκαψε ζωντανούς, δεκάδες χιλιάδες άνδρες και γυναίκες στην πυρά (ένοχους και αθώους), με την κατηγορία του σατανισμού και της μαγείας. 

---Υποδαύλισε και διεξήγαγε τους αιματηρούς θρησκευτικούς πολέμους (1562–1598),  κατά των προτεσταντών που στοίχισαν την ζωή σε 2.000.000 έως 4.000.000 ανθρώπους.

Οι θρησκευτικοί πόλεμοι είχαν να κάνουν με τις θρησκευτικές διαμάχες μεταξύ παπικών και προτεσταντών, καθώς και με φατριακές αντιπαραθέσεις των Γαλλικών αριστοκρατικών οίκων, όπου και οι δύο πλευρές έλαβαν βοήθεια από δυνάμεις του εξωτερικού, κυρίως της Ισπανίας. 

---Κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, το Βατικανό υπεστήριξε το Ναζιστικό καθεστώς και τον Χίτλερ, τον οποίο ο πάπας ευλόγησε, τον δε Χίτλερ ονόμασε «απεσταλμένο του Θεού».  

Στην περίοδο εκείνη κυριάρχησε η τρομοκρατία των παπικών κροατικών ταγμάτων Ουστάσι, οι οποίοι όχι μόνον προσηλύτιζαν βιαίως και με την απειλή του θανάτου τους ορθοδόξους Σέρβους, αλλά προέβησαν και σε ειδεχθή εγκλήματα, σε σφαγές εκατοντάδων χιλιάδων ορθοδόξων, με δημίους και εκτελεστές παπικούς ιερείς, μοναχούς και επισκόπους και πραγματικό εμπνευστή, οργανωτή και εκτελεστή των σφαγών, το Βατικανό.

---Συγκάλυψε κατά την διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών,  περίπου 3.000 ιερείς και επισκόπους που είχαν κατηγορηθεί ή συλληφθεί για σατανιστικές τελετουργίες και παιδοφιλία (σεξουαλική κακοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων αγοριών και κοριτσιών σε παπικά ιδρύματα και ορφανοτροφεία).

Προσφάτως ανεκοινώθη από τα ΜΜΕ (Νοε. 2022), ότι τις τελευταίες δεκαετίες πιστοποιήθηκαν βιασμοί και φαινόμενα παιδοφιλίας-παιδεραστείας από παπικούς ιερείς 200.000 παιδιών αμφοτέρων των φύλων. 

*

Όπως προαναφέραμε (βλέπε 4ον μέρος, παρ. «Φραγκοπαπισμός ή Παπισμός»), με την σταδιακή διείσδυση της Ιουδαιοταλμουδικής 5ης φάλλαγγος στους κόλπους της Φραγκοπαπικής Δύσεως, τον παπικόν θρόνον άρχισαν να καταλαμβάνουν κρυπτοταλμουδιστές Ιουδαίοι, φραγκικής ή μη προελεύσεως..Τοιαύτης κατηγορίας ήσαν και οι τελευταίοι πάπες Ιωάννης ΚΓ΄ (1958-1963), Παύλος ΣΤ΄(1963-1978), Ιωάννης Παύλος Α΄ (1978), Ιωάννης Παύλος Β΄(1978-2005), ο κατηγορηθείς για συμμετοχήν του σε σατανιστικές τελετές και ανθρωποθυσίες και παραιτηθείς το 2013, από τον παπικό θρόνο, Ιουδαιοφράγκος Βενέδικτος ΙΣΤ΄  (Joseph Alois Ratzinger, 2005-2013)8 και ο σημερινός πάπας, ο κρυπτοϊουδαίος Ιησουΐτης Φραγκίσκος.

3/. Οι «Πεφωτισμένοι» (Illuminati).

Ιδρύθηκαν από τον Φραγκο-ιουδαίο καθηγητή Πανεπιστημίου, Άνταμ Βαϊσχάουπτ το 1776. Είναι Σατανιστές που λατρεύουν τον ΜΑΤΣ, όπως και οι ελευθεροτέκτονες, δηλαδή τον Εωσφόρον. Κατευθύνουν από τα άδυτα και τις σκοτεινές στοές τους, το λεγόμενο «Μεγάλο Σχέδιο» (κατάργηση της Εθνικής ταυτότητος και του Έθνους-κράτους, κατάργηση της Χριστιανικής θρησκείας, δημιουργία Νέας Παγκόσμιας Τάξεως και παγκόσμιας κυβερνήσεως,).

Διοικούν από τα παρασκήνια μεταξύ άλλων, την CIA, Ιntelligence Service, Mossad, Βατικανό, όλες τις τεκτονικές στοές, ΟΗΕ, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ,κ.α). Είναι υπεύθυνοι για την οικονομική καταστροφή-υποδούλωση και διαρκή ομηρία των πλείστων κρατών της γης, με όργανα τούς κατά χώραν διαχειριστές τους, κυριώτεροι των οποίων είναι οι λεγόμενοι «οικονομικοί δολοφόνοι».

Δολοφόνησαν μεταξύ χιλιάδων πολιτικών τους αντιπάλων και αντιφρονούντων, τους προέδρους των ΗΠΑ Αβραάμ Λίνκολν, Τζέϊμς Γκάρφιλντ και Τζων Κένεντυ..

4/. Τεκτονισμός

Όλες οι σημερινές τεκτονικές στοές είναι Ιλλουμινοκρατούμενες. Σ’αυτές λατρεύεται ο Εωσφόρος, με τελετουργικό που αποδεικνύει ότι πρόκειται για ανθρώπινη θρησκεία.

Ο θεωρητικός του Τεκτονισμού Albert Pike:

.Στις «οδηγίες» του προς τους 23 εξέχοντες συνέδρους της παγκόσμιας Μασονίας το 1889, μεταξύ άλλων : « Η Μασονική θρησκεία πρέπει να διαφυλαχθεί από εμάς που είμαστε μυημένοι στους ανώτερους βαθμούς, στην αγνότητα του δόγματος του Εωσφορισμού» (Colin F.W. Master of the Quatuor Coronati Lodge#2076,Speculative Craft, published by Lewis Masonic Publishers Ltd,1976, p.53)

.Στο πολυσέλιδο έργο του «Δόγμα και Ηθική του Ελευθεροτεκτονισμού, γράφει μεταξύ άλλων « Ο θεός του Χριστιανικού κόσμου είναι μόνο ο Μπελ, ο Μολώχ, ο Δίας, ή στις καλύτερες περιπτώσεις, ο Όσιρις, ο Μίθρας, ή ο Άδωνις με κάποιο άλλο όνομα… Εωσφόρος είναι ο κομιστής του Φωτός! Ο Εωσφόρος! Ο υιός της Αυγής!.....».

5/. Η λεγομένη Γαλλική Επανάσταση (1789)

«Πράγματι δεν υπάρχουν πλέον εμπόδια ενώπιόν μας. Η ανωτάτη κυβέρνησίς μας είναι υπό συνθήκας υπερνομικάς, ας τινάς είναι συμπεφωνημένον να ονομάζωμεν δια μιας λέξεως δυνατής και παραστατικής: Δικτατορίαν….Κρατούμεν εντός των χειρών μας (ΣΣ: ανθρώπους με) υπερμέτρους φιλοδοξίας, ενθέρμους απληστίας, ανηλεείς εκδικήσεις, μνησικάκους έχθρας…

Έχομεν εις την υπηρεσίαν μας ανθρώπους όλων των αρχών, όλων των δογμάτων (ΣΣ: Σε όλα τα κοινοβουλευτικά πολιτικά κόμματα), επανορθωτάς της μοναρχίας (ΣΣ: φιλομοναρχικούς/ φιλοβασιλικούς), δημαγωγούς (ΣΣ: Λαοπλάνους/ ψευτο-δημοκράτες, «προδευτικούς»), κοινωνιστάς (ΣΣ: Σοσιαλιστές, μεταρρυθμιστές), στασιαστάς (ΣΣ: Μαρξιστές/ κομμουνιστές/ αναρχικούς...), και παντός είδους ουτοπιστάς (ΣΣ: αμπελοφιλοσόφους, αθέους, δωδεκαθεϊστές, αιθεροβάμονες , κλπ)…..

Η διαίρεσις του λαού εις κόμματα τους έχει φέρει όλους εις την διάθεσίν μας, διότι ίνα υποστηρίξη τις μίαν πάλην συναγωνισμού, χρειάζεται χρήμα, το δε χρήμα ευρίσκεται όλον εις χείρας μας…».9

Tα στοιχεία για τις αποκεκρυμμένες ή χαλκευμένες Αλήθειες περί της λεγομένης «Γαλλικής Επαναστάσεως», παρουσιάσαμε στο εκτενώς αναλυθέν θέμα: «Ο μύθος της Δημοκρατίας» (Σεπτ.-Οκτ.2016), τα οποία επικαλούμεθα και στα οποία σας παραπέμπομεν. Απλώς αναφέρομεν τρεις από τις εκατοντάδες πηγές που παρουσιάσαμε, και οι οποίες είναι :

O Αλφρέδος Ραμπώ (Alfred Nicolas Rambaud, 1842-1905), μέλος της Ακα­δημίας των καλών τεχνών των Παρισίων, διδάκτωρ της φιλολογίας, καθηγη­τής της Ιστορίας, υπουργός Παιδείας, Διευθυντής της εκδόσεως της Γενικής ιστορίας της Γαλλίας.

Ο κορυφαίος κοινωνιολόγος Γουσταύος Λε Μπον.

Ο γνωστός Έλλην πολιτικός, Παναγιώτης Κανελλόπουλος, θεωρού­μενος από πολλούς σαν ένας από τους πατριάρχες της σύγχρονης Ελληνικής Δημο­κρατίας:

1η/ «Αν τα περί Μασωνίας είναι υπερβολικά, γιατί είχαν φροντίσει να έ­χει κάθε Σύνταγμα Στρατού και από μία Μασωνική στοά, όπου έκαναν α­δελφοποίηση οι αξιωματικοί με τους λοχίους; Διατί το πρώτον έργον των ε­παναστατών δεν ήταν η αδελφοποίησις αλλά ο ομαδικός πνιγμός των Α­ξιωματικών του πολεμικού Ναυτικού[Alfred Nicolas Rambaud, Histoire de la civilisation française (2 vols., 1885, 1887; 9th ed., 1901)].

2η/ «Ο λαός αποδέχεται γενικά μίαν επανάσταση χωρίς να γνωρίζει το γιατί και όταν τυχαία φθάσει στο σημείο να το αντιληφθεί, η επανάσταση έ­χει πια τελειώσει από πολύν καιρό. Ο λαός κάνει μίαν επανάσταση, γιατί σπρώχνεται να την κάνει αλλά, επειδή δεν καταλαβαίνει και πολλά πράγμα­τα από τις ιδέες των δημαγωγών του, τις εξηγεί με τον τρόπον του κι’ ο τρό­πος αυτός δεν μοιάζει καθόλου με τον τρόπον των αληθινών πρωτεργατών του κινήματος. Η Γαλλική επανάσταση παρέχει σ’ αυτό το σημείο ένα εκ­πληκτικό παράδειγμα.

Η Επανάσταση του 1789 είχε σαν πραγματικό σκοπό να αντικατα­στήσει την εξουσία των ευγενών με την εξουσία της αστικής τάξεως. Στην πρώτη αυτή φάση της Γαλλικής Επαναστάσεως πολύ λίγο έμπαινε ζήτημα για τον λαό. Είχε βέβαια διακηρυχθεί η λαϊκή κυριαρχία, αλλά μεταφραζόταν μόνο με το δικαίωμα να εκλέγει τους αντιπροσώπους του. Ο λαός εντελώς αμόρφωτος, μη ελπίζοντας, όπως η αστική τάξη, ν’ ανεβεί τις βαθμίδες της κοινωνικής κλίμακας, μη νοιώθοντας διόλου τον εαυτό του ισότιμο με τους ευγενείς και μη φιλοδοξώντας να το πετύχει, είχε βλέψεις και συμφέροντα πολύ διαφορετικά από τα συμφέροντα των ανεπτυγμένων τάξεων της κοι­νωνίας.

Οι αγώνες της Εθνοσυνελεύσεως με την βασιλική εξουσία οδήγη­σαν στην ανάμιξη του λαού σ’ αυτήν την πάλη. Η όλο και μεγαλύτερη συμ­μετοχή του λαού μετέβαλε πολύ γρήγορα την αστική επανάσταση σε λαϊ­κή. Η μεταμόρφωση αυτή έγινε πολύ γρήγορα, όταν ο λαός άκουσε τους αν­θρώπους εκείνους, που τους θεωρούσε σαν κυβερνήτες του να τον διαβεβαιώνουν, ότι ήταν ίσος με τους παλαιούς αφέντες του. Εθεώρησε τότε τον εαυτόν του θύμα κι’ άρχισε να λεηλατεί, να πυρπολεί, να σφάζει, νομίζοντας ότι εξασκεί κάποιο δικαίωμα. Η μεγάλη δύναμη των επαναστατικών αρχών, κατέληξε γρήγορα στο να δώσει ελεύθερη διέξοδο στα ένστικτα της πρωτό­γονης βαρβαρότητας, που χαλιναγωγούνταν ως τότε από τους πανάρχαιους απαγορευτικούς φραγμούς του κοινωνικού περιβάλλοντος, από την παρά­δοση και τους νόμους.

Τα πλήθη σπάζοντας κάθε μέρα όλους τους κοινωνικούς φραγμούς που τα συγκρατούσαν, είχαν την εντύπωση πως αποκτούσαν μια απεριόρι­στη εξουσία και δοκίμαζαν την χαρά να βλέπουν τους παλιούς αφέντες τους να αφανίζονται και να απογυμνώνονται...Ο νόμιμος(;) αυτός θρίαμβος των αταβιστικών ενστίκτων ήταν τρομερός...Οι νόμοι της ψυχολογίας των όχλων δείχνουν ότι ο λαός δεν ενεργεί ποτέ χωρίς δημαγωγούς...Ο όχλος που ξεσηκώνεται από τους δημαγωγούς, ενεργεί κυρίως σαν μάζα. Η δράση του μπορεί να παραβληθεί με την δράση μιας οβίδας, που τρυπάει ένα θώ­ρακα με την ενέργεια μιας δύναμης που δεν εδημιούργησε.

Ο όχλος σπανίως αντιλαμβάνεται κάτι από τις επαναστάσεις, που συντελέστηκαν με την βοήθειά του. Ακολουθεί υπάκουα τους δημαγωγούς, χωρίς καν να προσπαθεί να μαντέψει τι επιθυμούν να γίνει. Ανέτρεψε τον Κάρολο τον Ι΄, εξ αιτίας των διαταγμάτων του, χωρίς νάχει καμμίαν ιδέα για το περιεχόμενό τους και θα βρισκόταν σε αμηχανία, αν τον ρωτούσαν αργότερα, γιατί ανέτρεψε τον Λουδοβίκο-Φίλιππο» (Η ψυχολογία των επαναστάσεων, Γουσταύος Λε Μπον, εκδ. Μαρή, σ. 63-67).

3η/ «Γεύθηκε ο λαός, γράφει ο Οκτάβ Ωμπρύ, το αίμα. Από την στιγμή ε­κείνη θάναι αιμοχαρής. Η νίκη του τον έκανε να μεθύσει. Το μυαλό του τρι­κλίζει. Οι αστοί του Δημαρχείου τον κολακεύουν με χαμέρπεια. Ένας θρύ­λος διαμορφώνεται (Σ.Σ: Ένας μύθος διαμορφώνεται. Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ). Οι νικητές της Βαστίλλης που είναι ληστές, γίνονται ήρωες» (Ιστορία του Ευρωπαϊκού πνεύματος, Παν. Κανελόπουλος, 1976, τ. 6ος σ. 373-374).

«Ενθυμηθήτε την Γαλλικήν Επανάστασιν, την οποίαν απεκάλεσαν «μεγάλην», τα μυστικά της προπαρασκευής της είναι πολύ γνωστά, διότι υπήρξεν ολόκληρον έργον των χειρών μας. Έκτοτε άγομεν τον λαόν από μιάς πλάνης εις άλλην…».

«Ημείς είμεθα εκείνοι οι οποίοι εις εποχήν παλαιοτέραν έρριψαν πρώτοι εις τον λαόν τας λέξεις «Ελευθερία, Ισότης, Αδελφότης», λέξεις τας οποίας επανέλαβον κατόπιν τοσάκις, ασυνείδητοι παπαγάλοι, οίτινες προσελκυόμενοι πανταχόθεν υπό του δολώματος τούτου, εχρησιμοποίησαν ταύτας μόνον δια να καταστρέψωσι την ευημερίαν του κόσμου-την πραγματικήν ατομικήν ελευθερίαν - η οποία ήτο άλλοτε τελείως εξησφαλισμένη από την βίαν του πλήθους».10

Συνεχίζεται

 

 

 

 

 



1 Βέρνερ φον Μπράουν ~ Από τους Ναζί στη NASA (Βίντεο) http:// thesecretrealtruth. blogspot.com/2012/01/nasa.html#ixzz2jmBGyrJj

-Η κατάκτηση του Διαστήματος - Οι ναζί επιστήμονες που «ξέπλυναν... www.topontiki.gr/.../i-kataktisi-toy-diastimatos-oi-nazi-epistimones-poy- xeplynan-oi-...28 Σεπ 2014.

-Η ΜΥΣΤΙΚΗ "Επιχείρηση συνδετήρας" (Operation Paperclip) Από τους...http---ellinon-anava.pblogs.gr/.../h-mystikh-epiheirhsh-syndethras-operation-papercli...5 Νοε 2013

-Δέκα καλά κρυμμένα μυστικά της CIA | Αφιερώματα  news247.gr/ eidiseis/afieromata/deka-kala-krymmena-mystika-ths-cia.3434125.html,26 Απρ 2015 -

2 Project Paperclip: German Scientists and the Cold War, 1971, Clarence G. Lasby, et al. p. 155.

3 Project Paperclip: German Scientists and the Cold War, 1971, Clarence G. Lasby, et al. p. 79

4 Λεπτομέρειες και λοιπά αποδεικτικά στοιχεία στο εκτενώς αναλυθέν θέμα: «Nαζισμός: Η Αποκρυφιστική Εταιρεία των Ταλμουδιστών Ιουδαίων» (30 Απρ.-6 Ιουν. 2015).

5   Μετά την λήξη του πολέμου το 1945, ο φον Μπράουν και η ομάδα του,  ανέλαβε την διεύθυνση του τμήματος ερευνών βαλλιστικών βλημάτων ειδικής υπηρεσίας του αμερικανικού στρατού (White Sands Proving Grounds) στο Νέο Μεξικό, όπου και συνέβαλε ουσιαστικά στην ανάπτυξη των μέσων στην εξερεύνηση του διαστήματος. Το 1955 απέκτησε την αμερικανική υπηκοότητα. Ο φον Μπράουν αποχώρησε από τη NASA το 1972. Στα τελευταία χρόνια της ζωής του συνεργάστηκε με ιδιωτικές επιχειρήσεις. Πέθανε στην Αλεξάνδρεια της Βιρτζίνια στις 16 Ιουνίου του 1977. Είχε νυμφευθεί το 1947 την Μαρία Λουΐζε φον Κίστορπ (Maria Luise von Quistorp), εξαδέλφη του από την πλευρά της μητέρας του, και είχαν τρία παιδιά (ΣΣ: Η αιμομιξία και ο σοδομισμός είναι δύο από τα «γνωρίσματα» των αποκρυφιστών/σατανιστών).

6 WINSTON CHURCHILL, Illustrated Sunday Herarld, 8 Φεβρουαρίου1920.

7 Λεπτομέρειες και πλείονα αποδεικτικά στοιχεία στα αναλυθέντα θέματα: To Σύστημα δια μέσου των αιώνων (Ιούλιος-14 Δεκ 2020) , Η τελική επίθεση του Συστήματος κατά της ανθρωπότητος (5 Μαρτίου-2 Απρ.2021), καθώς και στα επί μέρους τοιαύτα των αναφερομένων στις αντίστοιχες υποπαραγράφους.

8 (fawkes newsblogspot.fr 12.05.2013).

Ερωτήματα προς τους Βατικάνειους και μη, παπικούς και φιλοπαπικούς του Συστήματος:

α. Εάν η δημόσια μαρτυρία/κατηγορία για τον πάπα Ratzinger, δεν ήταν αληθής αλλά ψευδής, ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για συκοφαντική δυσφήμηση, τόσον κατά της Toos Nijenhuis  που προέβη στην  συγκλονιστική κατηγορία κατά του πάπα, όσον και κατά των υπευθύνων του ITCCS [International Tribunal (into) Crimes of Church (and) State], μεταξύ των οποίων και ο συνιδρυτής του ITCCS, Kevin D. Annett, που έδωσαν ευρύτατη δημοσιότητα μιας τόσο φοβερής κατηγορίας;

Εάν ναι, προσήχθησαν ποτέ σε δίκη, πότε, από ποίον/ποίους και ποία η απόφαση του δικαστηρίου; 

β. Εάν δεν τους κατήγγειλαν ούτε το Βατικανό ούτε ο αμέσως θιγόμενος πάπας Ratzinger, πως εξηγείται λογικώς τέτοια παράλειψη/αδιαφορία; Για μια  τόσο σοβαρή περίπτωση, αρκεί η δικαιολογία πως πρόκειται για «θεωρίες συνωμοσίας», όπως ισχυρίστηκαν τότε, κάποιοι κύκλοι του Συστήματος ;

γ. Πως εξηγείται λογικώς η αιφνιδιαστική και πρωτοφανής για την σύγχρονη ιστορία του Βατικανού, παραίτηση του «αλάθητου» πάπα Ratzinger, στις 11 Φεβρουαρίου 2013, ακόμη και με τον ισχυρισμό ότι έγινε «για λόγους υγείας», αφού όλοι οι Πάπες διατηρούσαν το αξίωμά τους μέχρι τον θάνατό τους, ο δε Ratzinger είναι ο πρώτος πάπας από τον Γρηγόριον ΙΒ΄, το 1415, που παραιτήθηκε για λόγους υγείας ;

Τα υπόλοιπα αφήνονται στην κρίση των αναγνωστών, και οι έχοντες νουν νοείν, νοείτωσαν!!!.

9 Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, Roger Lambelin, Αθήναι, 1962, σ. 49-50.

10 ο.α. σ. 38-39.---Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, μετάφραση Φ.Ε.,1928, σ. 42--- Roger Lambelin, Αθήναι, 1962, σ. 31-32).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου