Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

 ΕΔΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΘΕΜΕΛΙΩΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ (ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ,

ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΜΕΝΕΣ Ή ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ)

Μέρος 9ον

«4 καὶ σύ, Δανιήλ, ἔμφραξον τοὺς λόγους καὶ σφράγισον τὸ βιβλίον ἕως καιροῦ συντελείας, ἕως διδαχθῶσι πολλοὶ καὶ πληθυνθῇ ἡ γνῶσις…» (ΔΑΝΙΗΛ: 12/4).

Β΄ ΕΠΙΛΟΓΟΣ


Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΡΩΜΗΩΝ/ΕΛΛΗΝΩΝ!!! Η ΡΩΜΑΝΙΑ ΜΑΣ!!! (ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ)

«… Κι απ’ την Χρυσή την Πύλη, σαν αρχάγγελος, τρανός αφέντης, ρήγας, ο αυτοκράτορας των Ρωμιών/Ελλήνων, εμπήκε ξαφνικά μεσ’ την Πόλη, νύκτα, στην Αγιά Σοφιά…

Και τότε χύνεται ο ήλιος της κορώνας του, γίνεται ημέρα, κι’ ανθίζει η Ρωμιοσύνη σαν τα λούλουδα και χάνεται ο (Nεο) Τουρκος σαν φοβισμένο αγρίμι, αιμορραγώντας και πεθαίνοντας, έξω από τα όρια της Ρωμανίας μας…».

1. Όσοι έχουν τους οφθαλμούς του σώματος και της ψυχής ανοικτούς και εν εγρηγόρσει, έχουν πεισθεί πως εδώ και αιώνες έχει ξεκινήσει μια Παγκόσμια Aπρόκλητη Επίθεση εκ μέρους του Συστήματος, δια των κατά χώραν μερικών και γενικών διαχειριστών του, εναντίον της ανθρωπότητος!

Αποτέλεσμα αυτού του πολέμου είναι να βιώνουμε μια πρωτοφανή κρίση σε όλα τα επίπεδα, εμφανέστατη και με «κλειστούς οφθαλμούς», που λαμβάνει γιγαντιαίες διαστάσεις και κατακαίει τα πάντα στο πέρασμά της, όπως:

Οικονομική διαφθορά, σοδομισμός, πολιτική αναξιοκρατία, εμφανής οικονομική ανισότητα, καταφανής πολιτική ελιτο-κρατία, όζουσα κοινωνική σήψη, ναρκωτικά, πορνεία, trafficking, νεοφεουδαρχισμός (ζάπλουτων), βουλευτοκρατία (υπερπρονομιούχων), φρικιαστική ευρωλαγνεία/ ξενοδουλεία, οικογενειοκρατική ψευτοδημοκρατία (τους)[Νεποτισμός],   κομματοκυνοκρατία, πολιτικοποίηση της επιστήμης (επιστημονισμός), πνευματική ερημία, oικο-τρομοκρατία, εγκληματικότης υποκοσμικών νυκταλώπων, τρομολαγνεία/ αναρχοκρατία, «επιστημονικοποίηση» τεχνητών ασθενειών-κατασκευασμένων ιών και εμβολίων, «ιστορικοποίηση» πλανών και απατών, εθελοθρησκευτισμός, Οικουμενισμός/ απορθοδοξοποίηση, πολιτική δημαγωγία (λαϊκισμός), μιγαδοποίηση πληθυσμών (ακατάσχετη πολιτογράφηση λαθρομεταναστών), πνευματισμός, αποκρυφισμός – Ιλλουμινατισμός (Λουσιφεριανισμός), πατριδοκαπηλεία / ψευτοεθνικισμός /νεοπαγανισμός / νεοναζισμός / νεοφασισμός/ νεοσταλινισμός, παιδοφιλία/ παιδική πορνεία, ΔΙΑΧΥΤΗ ΑΝΟΜΙΑ (Παρεκκλίσεις και παραβάσεις των Νόμων Του Δημιουργού). 

2. Οι δυνάμεις και τα όργανα του Συστήματος, με συνεχείς επιθέσεις, ύβρεις και λοιδωρίες, στοχοποιούν  τους Νόμους Του Δημιουργού της Κτίσεως, τους οποίους ενίοτε χλευάζουν, άλλοτε ανασκευάζουν και αντικαθιστούν με Συστημικούς Νόμους και Αρχές της Νέας Εποχής, ενώ συνήθως στρέφονται με απύθμενο μίσος, εμφανώς πλέον και χωρίς να τηρούν προσχήματα, κατά εκείνων που εφαρμόζουν τους Νόμους του Αληθινού Θεού!

Συχνάκις ακούομεν ή αναγιγνώσκομεν από τα ΜΜΕ, ψευδείς, αήθεις, συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς των (υπ) ανθρώπων του Συστήματος, για όσους εφαρμόζουν τους Νόμους του Θεού-Δημιουργού, αποκαλύπτουν τις αποκεκρυμμένες από το Σύστημα αλήθειες, αλλά και την ταυτότητα των διαχρονικών εχθρών της ανθρωπότητος.

Οι χαρακτηρισμοί αυτοί, όπως: Eχθρός της δημοκρατίας (τους), θρησκόληπτος, συνωμοσιολόγος, διασπορεύς fake news, ρατσιστής, αντισημίτης, υπερεθνικιστής, φασίστας, κλπ, αποπνέουν μισανθρωπία, και είναι όλως κατ’ ουσίαν ΑΒΑΣΙΜΟΙ, ιστορικώς, Αγιογραφικώς και επιστημονικώς. 

3. Όπως αποδείξαμε, κατά την οκταετή παρουσίαση και εμβριθή ανάλυση δεκάδων καίριων θεμάτων, μέσα από την ιστοσελίδα μας:

-Οι μισάνθρωποι Ταλμουδιστές/Καμπαλιστές Ιουδαίοι (Καϊνίτες)  [Talmudist Jews], και οι κατά χώρα εθελόδουλες ψευτοδημοκρατικές πολιτικές ηγεσίες είναι αποκλειστικώς υπεύθυνοι, για την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η ανθρωπότης, σε όλα τα επίπεδα, ήτοι:

.Παντελής έλλειψη κοινωνικής δικαιοσύνης και κραυγαλέως άνιση κατανομή τού κατά χώρα εθνικού πλούτου.

.Υπερχρεωμένα και σε αέναη πολιτικο-οικονομική ομηρία, σχεδόν όλα τα κράτη της γης.

.Kοινωνική σήψη και ηθική κατάπτωση, με εμφανή κυριαρχία της διαπλοκής, διαφθοράς, αναξιοκρατίας, οφθαλμοπορνείας, σοδομισμού, αθέμιτου χρηματισμού/αισχροκέρδειας, υλιστοκρατίας, ματαιοδοξίας, εγωκεντρισμού, αρχομανίας, κλπ.

.Πνευματική Ερημία, γενική  ΑΝΤΙΓΝΩΣΙΣ και ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ, τον οποίον κατ’ευφημισμόν αποκαλούν «ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΝ».

.Αδιάκοπη ροή απωλείας των ιδιωτικών περιουσιών, συνεπεία της τραπεζιτοκρατίας (κόκκινα δάνεια, δανειοδοτήσεις με εξοντωτικά επιτόκια,  συνεργαζόμενα funds, πλειστηριασμοί, κατασχέσεις, κλπ.).

.Κρατική αναλγησία (αβάστακτη υπερφορολόγηση πολιτών, υπέρογκες-ανεξέλεγκτες ανατιμήσεις αγαθών, αδυναμία πληρωμής ενεργειακού κόστους νοικοκυριών και επιχειρήσεων, υπερκέρδη πολυεθνικών και παρόχων ενεργείας, κλπ), με επακόλουθο την ραγδαία πτωχοποίηση των υπερχρεωμένων και απελπισμένων πολιτών και επιχειρήσεων.  

.Κατασκευή νέων τεχνητών συστημικών κρατών και κρατιδίων, τα οποία πληθύνθηκαν κατά τους τελευταίους αιώνες [Ουκρανία (στα ουκρανικά σημαίνει «Η πέρα χώρα», όνομα που δεν προϊδεάζει την ύπαρξη λαού με ιστορικές καταβολές, αλλά υποδηλοί πολυφυλετικό συνοθύλευμα λαών άνευ ενιαίας εθνικής ή φυλετικής ταυτότητος, τουτέστιν Συστημικόν κατασκεύασμα), Βοζνία-Ερζεγοβίνη, «Αλβανία»/ Σκιπερία, (Νέο) Τουρκία, Σκόπια, Κόσσοβο, κ.α.],

.Μονίμως εύθραυστη παγκόσμια ειρήνη, με διαρκώς επισειόμενη την απειλή ενός παγκόσμιου πυρηνικού ολοκαυτώματος.

Ειδικώτερα για την Ελληνική πραγματικότητα,  την μεγίστη ευθύνη, πέραν των ξενόδουλων πολιτικών κυβερνήσεων, φέρουν οι εκάστοτε Διοικήσεις της λεγομένης Ορθόδοξης Ελλαδικής Εκκλησίας, και εκείνες οι ανάλγητες οικογένειες, οι οποίες λόγω και έργω, μάλλον δε αεργία, οδηγούν τους πιστούς και τα μέλη των οικογενειών τους, στην ηθική χαλάρωση, την ιστορική αμνησία, την Αγιογραφική Αγνωσία, την αντιχριστιανική ΚΑΪΝΙΚΗ/ΤΑΛΜΟΥΔΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ και ιδιαιτέρως την νεολαία, σε ατραπούς ΑΝΤΙΓΝΩΣΕΩΣ και ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΝΗΣΙΑΣ.

-Τα μεγαλύτερα ΜΜΕ σε ΗΠΑ, Ευρώπη και όχι μόνον, είναι  Ιουδαϊκής ιδιοκτησίας.

-Ιουδαίοι εδημιούργησαν, χειρίζονται και συνδιαχειρίζονται, την fb technology, την Google, το Twitter, το Instagram, την τεχνολογία 5G, τα εργαστήρια κατασκευής βιολογικών όπλων, κλπ.

-Μία δραξ ιουδαιοταλμουδιστών μεγαλοτραπεζιτών κατέχουσα περίπου το 95% του παγκόσμιου πλούτου, ορίζει και ελέγχει σχεδόν τα πάντα (Τραπεζιτοκρατία).

-ΟΛΕΣ οι Εταιρείες παρασκευής φαρμάκων και εμβολίων, και σχεδόν όλοι οι παγκόσμιοι και διεθνείς οργανισμοί ασχολούμενοι με την παγκόσμια υγεία, ανήκουν αποκλειστικώς σε κρυπτοσατανιστές Ταλμουδιστές-Καϊνίτες ή σε μεγαλομετόχους που σχετίζονται αμέσως ή εμμέσως, με Ιουδαιοταλμουδιστές


«… Βλέπετε τοὺς κύνας, βλέπετε τοὺς κακοὺς ἐργάτας, βλέπετε τὴν κατατομήν·» (ΦΙΠΙΠΠ: 3/2).

-Τα διεθνή κινήματα (Κομμουνιστικά, Αναρχικά, θρησκευτικά, Ψευδοεθνικιστικά / νεοφασιστικά-νεοναζιστικά, κλπ), οι LGBTQ, οι ΑΝΤΙΦΑ, η open society, και σχεδόν όλες οι ΜΚΟ, είναι ο ανεπίσημος εφεδρικός στρατός τους…

-Τα λεγόμενα κοινοβουλευτικά πολιτεύματα όπως λειτουργούν σήμερα σε όλα τα κράτη της γης, δεν αποτελούν απλώς παραχάραξη της αληθούς δημοκρατίας, αλλά όνειδος της δημοκρατίας (Λόγω μεν δημοκρατία, έργω δε του Ιουδαιοταλμουδικού Σανχέντριν Αρχή)...

-Οι ταλμουδιστές/Καμπαλιστές (κρυπτοσατανιστές) /Καϊνίτες Ιουδαίοι (JEWS), ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΩΣ TΡΕΦΟΥΝ ΑΒΥΣΣΑΛΕΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ/ΑΔΑΜΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΚΑΙ ΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΠΕΡΙ ΤΟΥΤΩΝ, ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!!!

4. Ζούμε σε μία κρίσιμη ιστορική περίοδο, κατά την οποίαν οι καταχθόνιες σκοτεινές δυνάμεις, έχουν ξεσαλώσει, αφηνίασαν και επιτίθενται πλέον κατά κύματα, κατά της ανθρωπότητος.

Αυτή η Επίθεση του Συστήματος, η οποία επιβεβαιώθηκε τόσον από τα αποτελέσματα της προ διετίας κατευθυνόμενης «εισβολής» των ιών και των αέναων μεταλλάξεών τους, όσον και από τα αποτελέσματα της πρόσφατης συνάξεως των «εκλεκτών» του Συστήματος στο Νταβός (Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ/ WEF), είναι επιμελώς και προ πολλού σχεδιασμένη, με κύριους στόχους:

α. Την κονσερβοποίηση των λαών (δημογραφικώς, πολιτισμικώς, φυλετικώς, εθνικώς, θρησκευτικώς, κλπ), στο παγκόσμιο εργαστήριο του κοσμοπολιτισμού, της «φυλετικής πολτοποιήσεως» και του θρησκευτικού συγκριτισμού [κύριες μέθοδοι, η μετ’επιτάσεως προβολή της δήθεν αναγκαιότητος για μια παγκόσμια πανθρησκεία, οι φαρισαϊκές επικλήσεις των αγαπολόγων κεκρακτών του Συστήματος για ανθρωπισμό, ισότητα, σεβασμό στην διαφορετικότητα, κλπ  και η εργαλειοποίηση εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, κατά μεγάλη πλειοψηφία ισλαμιστών, οι οποίοι τις τελευταίες δεκαετίες εισρέουν κατά κύματα στην Ευρώπη, ιδιαιτέρως στην Ελλάδα μας, την οποίαν κυριολεκτικώς κατακλύζουν].

β. Την βαθμιαία λεηλασία, εξαθλίωση και αλλοτρίωση των λαών (οικονομικώς, ηθικώς, πολιτικώς, πνευματικώς, κοινωνικώς).

γ. Την αφανή και στάγδην μετάλλαξη του DNA και της εν γένει ψυχοσωματικής ταυτότητος-συμπεριφοράς των ανθρώπων [συνεχείς επιθέσεις γνωστών και «αγνώστων» «ιών», αέναες μεταλλάξεις, αντίστοιχοι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί (βιολογικοί βομβαρδισμοί των ανθρωπίνων κυττάρων), τεχνολογία 5G (Η/Μ κύματα και ραδιολογικοί παλμοί μέσω κινητών τηλεφώνων, ηλ. υπολογιστών, κλπ), chemtrailing, κλπ].

δ. Την εφαρμογή της συστημικής φιλοσοφίας του Υπερανθρωπισμού (Μετανθρωπισμού), ήτοι του δια της τεχνολογίας 6G, συνδυασμού ενός αριθμού επιστημονικών κλάδων, όπως της βιοτεχνολογίας, της νανοτεχνολογίας, της τεχνητής νοημοσύνης, της ρομποτικής και της νευροεπιστήμης, με στόχο, όπως διεκηρύχθη προσφάτως στο Νταβός (2023), «την ενίσχυση και επέκταση της ανθρώπινης ζωής, καθώς και την βελτίωση των γνωστικών ικανοτήτων του».1

Σύμφωνα με τους Καϊνίτες Klaus Schwab, ιδρυτή του WEF και Γιουβαλ Νωε Χαράρι, συμβούλου του WEF:

«ένας παγκοσμιοποιημένος κόσμος μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα από τους ισχυρότερους πολυεθνικούς οργανισμούς» (Σβαμπ, Φόρουμ για την "Πρωτοβουλία Παγκόσμιου Ανασχεδιασμού").

«..η ελιτ (των υπερανθρώπων) δεν θα ελέγχει μόνον τον κόσμο, αλλά και το μέλλον» (Σβαμπ).

«Η βιομηχανικού τύπου κτηνοτροφία είναι ένα από τα χειρότερα εγκλήματα στην ανθρώπινη ιστορία και η μεταχείριση των ζώων στις εγκαταστάσεις αυτές  ένα από τα πιο σημαντικά ηθικά ερωτήματα της εποχής» (Χαράρι, Καϊνίτης βουδιστής, εξασκών τον βoυδιστικό διαλογισμό Βιπασσάνα,. Άρθρον του το 2015 στην βρετανική εφημεριδα Guardian).

 «…μέσω της αδιάλειπτης τεχνολογικής προόδου, με τον ρυθμό που η τεχνητή νοημοσύνη εξελίσσεται, οι ανθρώπινες κοινωνίες θα μπορούσαν να οδηγηθούν σε μια κατάσταση όπου, κατά το 2050, θα δημιουργούνταν μια νέα τάξη ανθρώπων, η τάξη των αχρήστων, στην οποία οι άνθρωποι αυτοί δεν θα είναι απλώς άνεργοι αλλά δεν θα είναι δυνατόν να προσληφθούν πουθενά καθώς ένα τεράστιο τμήμα των εργασιών, χειρωνακτικών και πνευματικών, θα έχει αυτοματοποιηθεί και αντικατασταθεί από τις μηχανές» (Χαράρι, σε άρθρο του το 2017).

5. Όπως είναι φυσικό, κάθε λογικός άνθρωπος θα αναρωτιέται: Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά ενώ θα έπρεπε να ευδαιμονεί η ανθρωπότητα, αφού ο κόσμος σήμερα διέπεται από πολλά επιτεύγματα στον υλικό τομέα, μερικά των οποίων προκαλούν ίλιγγο;

Συμβαίνουν διότι:

α. Ο άνθρωπος απομακρύνθηκε από τον Θεό, έχασε τον γήϊνο προσανατολισμό του και την σοφία του. Έχει αποσυνδέσει τον νου από την καρδιά του. O άνθρωπος που ζει μακρυά από τον Θεό, δεν έχει γαλήνη, δεν βρίσκει ειρήνη γιατί συνταράσσεται από τα πάθη και τις άνομες πράξεις του, συνεπεία του εγωϊσμού/της αλαζονείας του, της εξουσιομανίας, της ματαιοδοξίας, της ζηλοφθονίας, της μηχανοποιημένης χρηματοθηρίας, της σαρκολατρείας κάθε μορφής με αποκορύφωμα τον σοδομισμόν, και όλες τις συναφείς ανομίες του.

β. Ο άνθρωπος έπαψε να αναζητεί την Αλήθεια και επιδιώκει παράλληλα με την ικανοποίηση ΟΛΩΝ των σαρκικών επιθυμιών του, την απόκτηση ισχύος, εξουσίας, προσωπικής προβολής  και πλούτου, τις οποίες αναζητεί σε όσους  τις προσφέρουν με απατηλές υποσχέσεις και προκειμένου να τις αποκτήσει, δεν διστάζει να ακολουθήσει  ακόμη και σκοτεινές διαδρομές, αποκρυφιστικές ατραπούς, με τραγική κατάληξη την μετατροπή του σε έρμαιον των αστρολόγων, πνευματιστών, μελλοντολόγων, κυρίως όμως των Εωσφοριστών-Ιλλουμινάτων που διοικούν όλες τις αποκρυφιστικές στοές και  εταιρείες..

γ. Το Σύστημα προπαγανδίζει ασυστόλως, την «άνευ αντιλογίας» «προσκύνηση» της «αγίας» επιστήμης (της πολιτικοποιημένης επιστήμης, οι εκπρόσωποι της οποίας προβαίνουν κατά καιρούς, σε βαρύγδουπες ανακοινώσεις για δήθεν «ανακαλύψεις» στο υπερπέραν), ενώ παράλληλα έχουμε άπειρα παραδείγματα αλλοιώσεως της προσφοράς και κακόβουλης χρήσεως των επιστημονικών επιτευγμάτων, από τον τρόπο με τον οποίον την χρησιμοποιούν οι Καϊνίτες (υπ)άνθρωποι του Συστήματος εναντίον του ανθρώπου, ερχόμενοι σε πλήρη αντίθεση με τους Νόμους που μας παρέδωσε Ο Δημιουργός-Θεός.

Λησμονούν ότι, «…καὶ Αὐτὸς (ο Θεός) ἔδωκεν ἀνθρώποις ἐπιστήμην ἐνδοξάζεσθαι ἐν τοῖς θαυμασίοις αὐτοῦ·» (ΣΟΦΙΑ ΣΕΙΡΑΧ: 38/6).

«Τίς σοφός και επιστήμων εν υμίν;…ουκ έστιν αύτη η σοφία άνωθεν .κατερχομένη, αλλά επίγειος, ψυχική, δαιμονιώδης» (ΙΑΚΩΒΟΥ: 3/13-15).

«Η δυτική επιστήμη έγινε το ατσάλινο χτένι στα χέρια του αντιχρίστου, ένα χτένι που ξύνει παλιές πληγές και ανοίγει καινούριες» (Άγιος Νικόλαος Βελιμίροβιτς, επίσκοπος Αχρίδος).

δ. Η ειρήνη του κόσμου στηρίζεται σε αλλεπάλληλες υποκριτικές υποσχέσεις των υπερπρονομιούχων κυβερνώντων όλων των κρατών της γης, και στα συμφέροντα των ισχυρών (οικονομικώς-στρατιωτικώς), οι οποίοι προβαίνουν σε απατηλές και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις περί ειρήνης, δικαιοσύνης, ανθρωπισμού, ισότητος και πολιτικής δημοκρατίας, εξαπατώντας τους ευκολόπιστους και πάντα προδομένους πολίτες.

Όλοι αυτοί «πιπιλίζουν τις καραμέλλες» του ανθρωπισμού, της αγάπης, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αλληλεγγύης αλλά φαρισαΐζουν, αφού συμπεριφέρονται απανθρώπως, μισούν τους ανθρώπους, ιδίως της Αδαμικής γραμμής και τους εκμεταλλεύονται όπως τα αφεντικά τους δούλους τους !!!

ε. Οι πνευματικοί ταγοί των ανθρώπων (εκκλησιαστικοί, εκπαιδευτικοί, πολιτιστικοί, κλπ), έχουν καταστεί εκουσίως ή εξ ανάγκης, άλαλοι, αδιάφοροι, εγκάθετοι, οικουμενιστές, ευρωλειχήνορες, όμηροι, ιδιοτελείς, αναμεταδότες ΑΝΤΙΓΝΩΣΕΩΣ, διδάσκοντες ό,τιδήποτε άλλο εκτός από τις Αλήθειες που περιέχονται στην Θεόπνευστη Αγία Γραφή…

Παραλλήλως, συνέγραψαν συμβατική ιστορία (ελληνική-παγκόσμια) και συμβατικά εκπαιδευτικά εγχειρίδια για τις θρησκείες των λαών, στα οποία όχι μόνον διέστρεψαν την αλήθεια των ιστορικών γεγονότων, αλλά απάλειψαν τα φοβερά, μισανθρώπινα και επισήμως διδασκόμενα στους λαούς κάθε θρησκείας, τα οποία αντικατέστησαν με ψεύδη, απατήλια κείμενα, ωραιοποιημένα με «ανθρώπινες αγαπολογίες» και παραπλανητικές «ανθρωπιστικές και οικουμενιστικές αυθαιρεσίες»..

Χαρακτηριστικά είναι όσα καταγράψαμε ότι απέκρυψαν για την δημιουργία της Κτίσεως (και όχι της Φύσεως), την καταγωγή των Ελλήνων, την δημιουργία όλων των ανθρωπίνων φυλών, τα αίτια των σχισμάτων και θρησκευτικών αιρέσεων, κλπ, όσα φοβερά και βδελυκτά αποκαλύψαμε ότι συμπεριλαμβάνονται στο Κοράνιον και το απηγορευμένο σε δημόσια κυκλοφορία Ταλμούδ των Καϊνιτών Ταλμουδιστών Ιουδαίων, καθώς και όσα ανείπωτα αναφέρονται σ’αυτά, για Τον Ιησούν Χριστόν, τους ανθρώπους/την Αδαμική Γραμμή και ιδιαιτέρως τους Χριστιανούς..

στ. Οι αλαζόνες πολιτάρχες κατέχουν το σύνολον των μεγάλων ΜΜΕ και ελέγχουν πλήρως τις δυνάμεις καταστολής. Προπαγανδίζουν καθημερινώς και ανενοχλήτως, με εμετικούς λιβανωτούς το Σύστημα, καταπνίγοντας κάθε διαμαρτυρομένη φωνή αληθείας.

Μάλιστα, οσάκις συναντούν αντίσταση, χρησιμοποιούν τον ΦΟΒΟΝ, τον ΕΚΒΙΑΣΜΟΝ, την ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ακόμη και ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, προκειμένου να επιτύχουν τον στρατηγικόν στόχο του Συστήματος, που είναι ο μετασχηματισμός των ελευθέρων ανθρώπων-προσώπων, σε «αποπροσανατολισμένο κοπάδι υπνωτισμένων αμνών» ή αποπροσωποποιημένους και χειραγωγούμενους αριθμούς.

6. Διάχυτη  πλέον και διαρκώς ενισχυόμενη είναι η πεποίθηση αυτής της παγκόσμιας Ιουδαιοταλμουδικής (κατ’ άλλους «Σιωνιστικής») Συνωμοσίας σε βάρος της ανθρωπότητος, η οποία καθοδηγεί υποχθονίως την «Νέα τάξη», που κυβερνά τον πλανήτη μας, οικονομικώς, πολιτικώς και θρησκευτικώς. Όσοι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να δουν τον εσμόν των αποδείξεων της συνωμοσίας, είναι τυφλοί ή εθελοτυφλούν.

 Αυτή ήταν και είναι η πεμπτουσία της δημιουργίας του ιστοτόπου μας με την οκταετή παρουσίαση και εμβριθή ανάλυση καίριων θεμάτων που απησχόλησαν ανέκαθεν τους ανησυχούντες ανθρώπους και όσους ειλικρινώς και αδόλως αναζητούσαν την Αλήθεια. Με άλλα λόγια:

.Να συνειδητοποιήσουν τους ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ που ελλοχεύουν και να αναγνωρίσουν την ταυτότητα των παγκόσμιων συνωμοτών Αμφότερα (κίνδυνοι-ταυτότητα) έχουν επισημανθεί κατ’επανάληψη και επιβεβαιώνονται καθημερινώς, από τα σημεία της εποχής μας (ενδείξεις) που είναι ηλίου φαεινώτερα, και τα οποία είναι τόσον πολλά που συνεκτιμώμενα συνιστούν ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

.Να αντιληφθούν επί τέλους, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ και ΠΟΙΟΙ κρύπτονται όπισθεν τούτου. Τότε και μόνον  τότε υπάρχει πιθανότης να απελευθερωθούν οι άνθρωποι από τα δεσμά του παντοδύναμου Συστήματος, να ΑΝΑΝΗΨΟΥΝ, να ΑΦΥΠΝΙΣΘΟΥΝ και να αρχίσουν να ΑΝΘΙΣΤΑΝΤΑΙ!!!

Τ errorism’s Godfather

Η ellish Talmudism

Ε lectronic Gaol

 

S anhedrin of Bankers

Y oke of Humanity

S coundrels’ Den

T ombstone of Freedom

E xterminator of Christians

M ongrelization of Europe

*

Τρομοκρατίας Νονός.

Ολεσιμβρότων Υπερπολίτευμα.

 

Σανχέντριν Ιουδαιοταλμουδιστών.

Υποχθονίων Άσυλον.

Σαβάκτης Ορθοδοξίας.

Ταφόπλακα Ελευθερίας.

Ηλεκτρονικόν Δεσμωτήριον.

Μεταλλακτήρ Ανθρώπινου DNA.

Αποτεφρωτήριον Εθνών.

7. Τα μέλλοντα να συμβούν στον αιώνα που ζούμε και στα επερχόμενα χρόνια.

α. Υπάρχει περίπτωση ανθρώπινης αποτροπής των υφισταμένων και επερχόμενων πλέον επώδυνων δεινών για την ανθρωπότητα ή ανατροπής του Συστήματος

 ΟΥΔΕΜΙΑ ελπίς διαυγάζει προερχομένη από άνθρωπο, ΟΥΔΕΜΙΑ πιθανότητα αναστροφής/αποτροπής του καρκινώδους κλίματος και ανατροπής του Σχεδίου του Συστήματος, διαφαίνεται.

Όποιος ισχυρισθεί κάτι τέτοιο, είναι αιθεροβάμων ή Ψεύτης και λαοπλάνος!

Ο μόνος που μπορεί να ανατρέψει το Σύστημα, με «ένα φύσημά» Του, είναι ο Δημιουργός του σύμπαντος και των συμπάντων των ατελευτήτων, Ο μόνος Αληθινός Θεός, ο Ιησούς Χριστός της Ορθοδοξίας!!!

Ο Κτίστης, Δημιουργός και Κύριος του εκπεσόντος αγγέλου, του Εωσφόρου, του άρχοντος του σημερινού ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!

Το πότε και πως είναι αποκλειστικώς δική Του απόφαση!!!

β. Πότε θα έλθει αυτή η ένδοξη Ημέρα του Κυρίου, την οποίαν αναμένουν και παρακαλούν γι’αυτήν, οι πιστοί του Αληθινού Θεού;

Παρά το  γεγονός ότι ΟΥΔΕΙΣ γνωρίζει το πότε θα έλθει ο Ιησούς Χριστός στην Δευτέρα Παρουσία Του, Ο Κύριος σε όλους τους σκεπτομένους, αντισυστημικούς και ελευθέρους ανθρώπους, ιδιαιτέρως όμως στους Ρωμιούς/Έλληνες, τους έχοντες τον νουν συνδεδεμένον με την καρδίαν τους, μέσα από τον Θείο Λόγο Του (Αγία Γραφή), σκιαγραφεί γενικώς το πότε και πως θα έλθει, ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι, να διατελούμε σε «συνεχή εγρήγορση» και μας προτρέπει να αποφεύγομεν εκείνους που «προφητεύουν» κατά καιρούς, την Έλευσίν Του.2

Συγκεκριμένα μας λέγει ότι θα έλθει :

1/. Ξαφνικά, όταν οι άνθρωποι θα νομίζουν ότι όλα κυλούν φυσιολογικά, με ταχύτητα και λαμπρότητα «αστραπής» και σαν τον «κλέφτη» μέσα στην νύκτα.

« 34 ἀμὴν λέγω ὑμῖν, οὐ μὴ παρέλθῃ ἡ γενεὰ αὕτη ἕως ἂν πάντα ταῦτα γένηται. 35 ὁ οὐρανὸς καὶ ἡ γῆ παρελεύσονται, οἱ δὲ λόγοι μου οὐ μὴ παρέλθωσι. 36 Περὶ δὲ τῆς ἡμέρας ἐκείνης καὶ ὥρας οὐδεὶς οἶδεν, οὐδὲ οἱ ἄγγελοι τῶν οὐρανῶν, εἰ μὴ ὁ πατήρ μου μόνος. 37 ὥσπερ δὲ αἱ ἡμέραι τοῦ Νῶε, οὕτως ἔσται καὶ ἡ παρουσία τοῦ υἱοῦ τοῦ ἀνθρώπου. 38 ὥσπερ γὰρ ἦσαν ἐν ταῖς ἡμέραις ταῖς πρὸ τοῦ κατακλυσμοῦ τρώγοντες καὶ πίνοντες, γαμοῦντες καὶ ἐκγαμίζοντες, ἄχρι ἧς ἡμέρας εἰσῆλθε Νῶε εἰς τὴν κιβωτόν, 39 καὶ οὐκ ἔγνωσαν ἕως ἦλθεν ὁ κατακλυσμὸς καὶ ἦρεν ἅπαντας, οὕτως ἔσται καὶ ἡ παρουσία τοῦ υἱοῦ τοῦ ἀνθρώπου…·» (ΜΑΤΘΑΙΟΣ: 24/34-39).

«26 καὶ καθὼς ἐγένετο ἐν ταῖς ἡμέραις Νῶε οὕτως ἔσται καὶ ἐν ταῖς ἡμέραις τοῦ υἱοῦ τοῦ ἀνθρώπου· 27 ἤσθιον, ἔπινον, ἐγάμουν, ἐξεγαμίζοντο, ἄχρι ἧς ἡμέρας εἰσῆλθε ὁ Νῶε εἰς τὴν κιβωτόν, καὶ ἦλθεν ὁ κατακλυσμὸς καὶ ἀπώλεσεν ἅπαντας. 28 ὁμοίως καὶ ὡς ἐγένετο ἐν ταῖς ἡμέραις Λώτ· ἤσθιον, ἔπινον, ἠγόραζον, ἐπώλουν, ἐφύτευον, ᾠκοδόμουν· 29 ᾗ δὲ ἡμέρᾳ ἐξῆλθε Λὼτ ἀπὸ Σοδόμων, ἔβρεξε πῦρ καὶ θεῖον ἀπ᾿ οὐρανοῦ καὶ ἀπώλεσεν ἅπαντας. 30 κατὰ τὰ αὐτὰ ἔσται ᾗ ἡμέρᾳ ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἀποκαλύπτεται.» (ΛΟΥΚΑΣ: 17/26-30).

«39 τοῦτο δὲ γινώσκετε ὅτι εἰ ᾔδει ὁ οἰκοδεσπότης ποίᾳ ὥρᾳ ὁ κλέπτης ἔρχεται, ἐγρηγόρησεν ἂν καὶ οὐκ ἂν ἀφῆκε διορυγῆναι τὸν οἶκον αὐτοῦ. 40 καὶ ὑμεῖς οὖν γίνεσθε ἕτοιμοι· ὅτι ᾗ ὥρᾳ οὐ δοκεῖτε ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ἔρχεται.» (ΛΟΥΚΑΣ: 12/39-40).

2/.  Με τέτοιο τρόπο ώστε η Έλευσή Του να είναι αισθητή και ορατή, σ’όλο τον κόσμο και ταυτόχρονα ένδοξη.

«25 Καὶ ἔσται σημεῖα ἐν ἡλίῳ καὶ σελήνῃ καὶ ἄστροις, καὶ ἐπὶ τῆς γῆς συνοχὴ ἐθνῶν ἐν ἀπορίᾳ ἠχούσης θαλάσσης καὶ σάλου, 26 ἀποψυχόντων ἀνθρώπων ἀπὸ φόβου καὶ προσδοκίας τῶν ἐπερχομένων τῇ οἰκουμένῃ· αἱ γὰρ δυνάμεις τῶν οὐρανῶν σαλευθήσονται. 27 καὶ τότε ὄψονται τὸν υἱὸν τοῦ ἀνθρώπου ἐρχόμενον ἐν νεφέλῃ μετὰ δυνάμεως καὶ δόξης πολλῆς. 28 ἀρχομένων δὲ τούτων γίνεσθαι ἀνακύψατε καὶ ἐπάρατε τὰς κεφαλὰς ὑμῶν, διότι ἐγγίζει ἡ ἀπολύτρωσις ὑμῶν…» (ΛΟΥΚΑΣ: 21/25-28).

3/. Σε χρόνο που είναι γνωστός μόνο στον Ίδιο Τον Θεόν και άγνωστος όχι μόνον στους ανθρώπους αλλά και στους αγγέλους.

«30 ἀμὴν λέγω ὑμῖν ὅτι οὐ μὴ παρέλθῃ ἡ γενεὰ αὕτη μέχρις οὗ πάντα ταῦτα γένηται. 31 ὁ οὐρανὸς καὶ ἡ γῆ παρελεύσονται, οἱ δὲ ἐμοὶ λόγοι οὐ μὴ παρελεύσονται. 32 Περὶ δὲ τῆς ἡμέρας ἐκείνης ἢ τῆς ὥρας οὐδεὶς οἶδεν, οὐδὲ οἱ ἄγγελοι ἐν οὐρανῷ, οὐδὲ ὁ υἱός, εἰ μὴ ὁ πατήρ.» (ΜΑΡΚΟΣ: 13/30-32).

4/.  Αφού προηγουμένως θα έχουν συμβεί πολλά γεγονότα στην γη (σεισμοί, πόλεμοι, εθνολογικές ανακατατάξεις, πείνες, μεταδοτικές ασθένειες, κλπ), θα έχουν εμφανισθεί πολλοί ψευδοπροφήτες που θα παραπλανούν και θα έχει χαθεί η αγάπη και η πίστη των πολλών προς τον Θεό-Δημιουργό. Παράλληλα αφού θα έχει εμφανισθεί κάποιος «άλλος», ο οποίος θα γίνει πιστευτός ως «Χριστός» και αποδεκτός ως «Μεσσίας» (Αντίχριστος).

«9 ὅταν δὲ ἀκούσητε πολέμους καὶ ἀκαταστασίας, μὴ πτοηθῆτε· δεῖ γὰρ ταῦτα γενέσθαι πρῶτον, ἀλλ᾿ οὐκ εὐθέως τὸ τέλος. 10 τότε ἔλεγεν αὐτοῖς· ἐγερθήσεται ἔθνος ἐπὶ ἔθνος καὶ βασιλεία ἐπὶ βασιλείαν, 11 σεισμοί τε μεγάλοι κατὰ τόπους καὶ λιμοὶ καὶ λοιμοὶ ἔσονται, φόβητρά τε καὶ σημεῖα ἀπ᾿ οὐρανοῦ μεγάλα ἔσται…» (ΛΟΥΚΑΣ: 21/9-11).

«15 Προσέχετε δὲ ἀπὸ τῶν ψευδοπροφητῶν, οἵτινες ἔρχονται πρὸς ὑμᾶς ἐν ἐνδύμασι προβάτων, ἔσωθεν δέ εἰσι λύκοι ἅρπαγες.» (ΜΑΤΘΑΙΟΣ: 7/15).

«6 πολλοὶ γὰρ ἐλεύσονται ἐπὶ τῷ ὀνόματί μου λέγοντες ὅτι ἐγώ εἰμι, καὶ πολλοὺς πλανήσουσιν. 7 ὅταν δὲ ἀκούσητε πολέμους καὶ ἀκοὰς πολέμων, μὴ θροεῖσθε· δεῖ γὰρ γενέσθαι, ἀλλ᾿ οὔπω τὸ τέλος. 8 ἐγερθήσεται γὰρ ἔθνος ἐπὶ ἔθνος καὶ βασιλεία ἐπὶ βασιλείαν, καὶ ἔσονται σεισμοὶ κατὰ τόπους, καὶ ἔσονται λιμοὶ καὶ ταραχαί. 9 ἀρχαὶ ὠδίνων ταῦτα. Βλέπετε δὲ ὑμεῖς ἑαυτούς. παραδώσουσι γὰρ ὑμᾶς εἰς συνέδρια καὶ ἐν ταῖς συναγωγαῖς αὐτῶν δαρήσεσθε, καὶ ἐπὶ ἡγεμόνων καὶ βασιλέων σταθήσεσθε ἕνεκεν ἐμοῦ εἰς μαρτύριον αὐτοῖς. 10 καὶ εἰς πάντα τὰ ἔθνη δεῖ πρῶτον κηρυχθῆναι τὸ εὐαγγέλιον. 11 ὅταν δὲ ἀγάγωσιν ὑμᾶς παραδιδόντες, μὴ προμεριμνᾶτε τί λαλήσητε, μηδὲ μελετᾶτε, ἀλλ᾿ ὃ ἐὰν δοθῇ ὑμῖν ἐν ἐκείνῃ τῇ ὥρᾳ, τοῦτο λαλεῖτε· οὐ γὰρ ὑμεῖς ἐστε οἱ λαλοῦντες, ἀλλὰ τὸ Πνεῦμα τὸ ῞Αγιον.» (ΜΑΡΚΟΣ: 13/6).

«42 ἀλλ' ἔγνωκα ὑμᾶς ὅτι τὴν ἀγάπην τοῦ Θεοῦ οὐκ ἔχετε ἐν ἑαυτοῖς. 43 ἐγὼ ἐλήλυθα ἐν τῷ ὀνόματι τοῦ πατρός μου, καὶ οὐ λαμβάνετέ με· ἐὰν ἄλλος ἔλθῃ ἐν τῷ ὀνόματι τῷ ἰδίῳ, ἐκεῖνον λήψεσθε. 44 πῶς δύνασθε ὑμεῖς πιστεῦσαι, δόξαν παρὰ ἀλλήλων λαμβάνοντες, καὶ τὴν δόξαν τὴν παρὰ τοῦ μόνου Θεοῦ οὐ ζητεῖτε; (ΙΩΑΝΝΗΣ: 5/42-44).3

Τέλος, μας διαβεβαιώνει ότι, ΕΡΧΕΤΑΙ προκειμένου να αποδώσει την Αληθινή Δικαιοσύνη, να διαλύσει το Σύστημα και να εξαφανίσει παν ό,τι το συνθέτει, το υπηρετεί ή το θυμίζει!!!

«καὶ ἐάν τις ἀφέλῃ ἀπὸ τῶν λόγων τοῦ βιβλίου τῆς προφητείας ταύτης, ἀφελεῖ ὁ Θεὸς τὸ μέρος αὐτοῦ ἀπὸ τοῦ ξύλου τῆς ζωῆς καὶ ἐκ τῆς πόλεως τῆς ἁγίας, τῶν γεγραμμένων ἐν τῷ βιβλίῳ τούτῳ. Λέγει ὁ μαρτυρῶν ταῦτα· ναὶ ἔρχομαι ταχύ. ἀμήν, ναὶ ἔρχου, Κύριε ᾿Ιησοῦ. ῾Η χάρις τοῦ Κυρίου ᾿Ιησοῦ Χριστοῦ μετὰ πάντων τῶν ἁγίων· ἀμήν».(ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 22/20-21).

γ. Τι ζητά από εμάς ο Δημιουργός να διατηρήσουμε ή να πράξουμε μέχρι να έλθει Εκείνη η Λαμπρά Ημέρα αποκαταστάσεως της Θείας Δικαιοσύνης Του επί της γης ;

Ακλόνητη, εδραία και τεθεμελιωμένη (Ορθόδοξη) Πίστη.

Αδιάλειπτη προσευχή προς τον Κτίστη/Δημιουργόν.

Μετάνοια και Πνευματική ζωή.

Μελέτη του Θείου Λόγου Του, της Αγίας Γραφής.

Ιώβειον Υπομονή.

Άσβεστη φλόγα της Ελπίδος ότι ο Θεός έχει το σχέδιό Του, για την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ μας από το Εωσφορικό Σύστημα.

Διατί τα ζητά ο Κύριος;

Διότι όποιος ΔΕΝ τηρήσει τις Εντολές Του, θα υποστεί τις συνέπειες της ανομίας του, όπως θα τις υποστούν οι στρατιές των Καϊνιτών, των διαχρονικών βασανιστών και τυράννων της ανθρωπότητος.

Μάλιστα μας επισημαίνει ότι, επειδή οι θλίψεις και οι βάσανοι (σωματικές, επαγγελματικές, ψυχολογικές, οικονομικές, κ.α.) που θα προκαλέσουν οι Καϊνίτες στους ανθρώπους, θα είναι πολλές, αβάστακτες και ανείπωτες, με κίνδυνο να μη τις αντέξουν ακόμη και οι εκλεκτοί/ πιστοί που πιθανώς να υποκύψουν, θα περικόψει τις ημέρες της Ελεύσεώς Του και θα έλθει ΕΝΩΡΙΤΕΡΟΝ, χάριν αυτών.

«11 καὶ πολλοὶ ψευδοπροφῆται ἐγερθήσονται καὶ πλανήσουσι πολλούς, 12 καὶ διὰ τὸ πληθυνθῆναι τὴν ἀνομίαν ψυγήσεται ἡ ἀγάπη τῶν πολλῶν. 13 ὁ δὲ ὑπομείνας εἰς τέλος, οὗτος σωθήσεται. 14 καὶ κηρυχθήσεται τοῦτο τὸ εὐαγγέλιον τῆς βασιλείας ἐν ὅλῃ τῇ οἰκουμένῃ εἰς μαρτύριον πᾶσι τοῖς ἔθνεσι, καὶ τότε ἥξει τὸ τέλος. …21 ἔσται γὰρ τότε θλῖψις μεγάλη, οἵα οὐ γέγονεν ἀπ᾿ ἀρχῆς κόσμου ἕως τοῦ νῦν οὐδ᾿ οὐ μὴ γένηται. 22 καὶ εἰ μὴ ἐκολοβώθησαν αἱ ἡμέραι ἐκεῖναι, οὐκ ἂν ἐσώθη πᾶσα σάρξ· διὰ δὲ τοὺς ἐκλεκτοὺς κολοβωθήσονται αἱ ἡμέραι ἐκεῖναι. 23 τότε ἐάν τις ὑμῖν εἴπῃ, ἰδοὺ ὧδε ὁ Χριστὸς ἢ ὧδε, μὴ πιστεύσητε·

24 ἐγερθήσονται γὰρ ψευδόχριστοι καὶ ψευδοπροφῆται καὶ δώσουσι σημεῖα μεγάλα καὶ τέρατα, ὥστε πλανῆσαι, εἰ δυνατόν, καὶ τοὺς ἐκλεκτούς. 25 ᾿Ιδοὺ προείρηκα ὑμῖν. 26 ἐὰν οὖν εἴπωσιν ὑμῖν, ἰδοὺ ἐν τῇ ἐρήμῳ ἐστί, μὴ ἐξέλθητε, ἰδοὺ ἐν τοῖς ταμείοις, μὴ πιστεύσητε· 27 ὥσπερ γὰρ ἡ ἀστραπὴ ἐξέρχεται ἀπὸ ἀνατολῶν καὶ φαίνεται ἕως δυσμῶν, οὕτως ἔσται καὶ ἡ παρουσία τοῦ υἱοῦ τοῦ ἀνθρώπου· 28 ὅπου γὰρ ἐὰν ᾖ τὸ πτῶμα, ἐκεῖ συναχθήσονται οἱ ἀετοί…» (ΜΑΤΘΑΙΟΣ: 24/11-28).

δ. Οι προειδοποιήσεις και τα εσχατολογικά μηνύματα προς την ανθρωπότητα.

1/. Εκείνοι  από τους συστημικούς που σχεδιάζουν τα μέλλοντα να συμβούν στην γη μας, ΔΕΝ είναι κάποιοι από αυτούς που βρίσκονται στο προσκήνιο του διεθνούς στερεώματος. Είναι άγνωστοι, κινούν τα νήματα από τα σκοτεινά παρασκήνια του Συστήματος και επικοινωνούν είτε απ’ευθείας με τον «άρχοντα του σκότους», είτε με «μεσάζοντες αγγελιαφόρους», που διοικούν τις αποκρυφιστικές λέσχες και στοές!!!

Δηλαδή, ζούμε στο σκοτάδι και βαδίζουμε στο άγνωστο;

ΟΧΙ ! Κατηγορηματικά ΟΧΙ!

Ο Κύριος Ιησούς Χριστός στο Σύνταγμα Του (ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ) που μας κατέλιπε, όπου περιλαμβάνονται πληροφορίες για την Δημιουργία Του, την προϊστορία και ιστορία του κόσμου, τις φυλές και τα έθνη που εδημιούργησε, την εμφάνισή Του στην γη, τους Νόμους Του, κλπ, μας άφησε και ένα τελευταίο βιβλίο, Την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.

Ο Θεός έδωσε την Αποκάλυψη, το τελευταίον χρονικώς βιβλίον της Καινής Διαθήκης, προκειμένου να τονίσει και ενισχύσει τους πιστούς των διαφόρων γενεών κατά την «παρούσα ζωή τους», να τους προετοιμάσει προκειμένου να υπομείνουν τις θλίψεις που θα προκαλέσουν οι διώξεις των Αντιχρίστων κυρίως στους εσχατολογικούς χρόνους, στους οποίους ήδη ευρισκόμεθα, ένεκεν του Ονόματος Του Κυρίου.

 Στην Αποκάλυψη ο Θεός απευθύνεται προς τις επτά (7) εκκλησίες της Μ. Ασίας (το κέντρο της Χριστιανοσύνης). Ο Κύριος απεκάλυψε το μέλλον της Εκκλησίας και του κόσμου, για να διδάσκονται οι μέλλουσες γενεές και να συμμορφώνονται προς τις εντολές Του.

Οι επιστολές αυτές, καίτοι αναφέρονται σε συγκεκριμένες εκκλησίες, απευθύνονται σ’όλη την εκκλησία όχι μόνον της αποστολικής περιόδου ή και της αμέσως επόμενης εποχής, αλλά προς την εκκλησία όλων των αιώνων και καθιστά υπευθύνους τους εκάστοτε επισκόπους και Αρχιεπισκόπους.

2/. Η τελευταία επιστολή απευθύνεται προς την εκκλησία της Λαοδικείας, η οποία είχε ιδρυθεί από τον Απόστολον Παύλον, δια του Επαφρά με πρώτον επίσκοπον τον Άρχιππο. Η Λαοδίκεια ήταν Ελληνική πόλις. Ήκμαζε σ’αυτήν το εμπόριον, η βιομηχανία της εποχής και οι επιστήμες, κυρίως η ιατρική, αλλά παρά την υλική πρόοδο υστερούσε στην πνευματική ζωή. Η ευμάρεια, η τεχνολογική πρόοδος, η ανάπτυξη των γραμμάτων ήταν εμφανής, υστερούσε όμως τρομακτικά στην πνευματική ζωή και η Χριστιανική πίστη είχε ουσιαστικώς νεκρωθεί.

Τι συνέβαινε στην εκκλησία της Λαοδικείας την εποχή της συγγραφής της Αποκαλύψεως;

Ο επίσκοπος της Εκκλησίας είναι ο μόνος που δεν παρουσιάζει πνευματικά έργα. Τον περιζώνουν αμέτρητοι κίνδυνοι και ΑΔΡΑΝΕΙ. Καταντά ΡΑΘΥΜΟΣ, ΄ΑΦΡΟΝΤΙΣ, ΑΠΡΑΓΜΩΝ. Παρουσιάζει ασυγχώρητη ΧΛΙΑΡΟΤΗΤΑ . Αλλά ο Χλιαρός που κάνει τον Σταυρό και προσεύχεται, ΔΕΝ έχει ελπίδα Σωτηρίας.

Ποια είναι η σημειολογία της αναφοράς Του στην τελευταία (εβδόμη) εκκλησία της Λαοδικείας;

Ο Κύριος απευθύνει την τελευταία προειδοποίηση προς την Εκκλησία της Λαοδικείας, και προφητικώς προς τους ανθρώπους της εποχής μας, διότι:

α/. Οι πνευματικές συνθήκες του ποιμνίου των χρόνων της συγγραφής της επιστολής, δηλαδή της πνευματικής ερημίας των λαών και της ραθυμίας, αδιαφορίας, χλιαρότητος περί την Πίστη εκκλησιαστικών ταγών, με πρώτον τον επίσκοπον, προσομοιάζουν με αυτές που επικρατούν σήμερα στους αδρανείς, άλαλους και χλιαρούς Χριστιανούς (Αρχιερείς-ιερείς-ποίμνιον) και ακόμη σε χειρότερο βαθμό, στους σημερινούς αντιχρίστους και αθέους πολιτάρχες...

β/. Η Λαοδίκεια δύναται να ερμηνευθεί και ως Δημοκρατία αφού Δήμος = Λαός, κράτος = ισχύς, κρατέω = Έχω δίκαιον (Λεξ. Δορμπαράκη, σ.461)..Με άλλα λόγια Λαοδίκεια =Δημοκρατία .

Στην εποχή μας όλα τα πολιτικά καθεστώτα ονομάζονται Δημοκρατίες (προεδρικές, κοινοβουλευτικές, Σοσιαλιστικές, λαϊκές, κλπ). Άρα, ο Κύριος απευθύνεται προφητικώς, σε όλους τους ανθρώπους που διαβιούν σήμερα σε καθεστώτα που καλούνται Δημοκρατίες, τουτέστιν σ’όλη την ανθρωπότητα.

Συνεπώς κατ’ανθρωπίνη δύναμη ερμηνεύοντες, εκτιμούμε ότι βρισκόμαστε ήδη στους εσχατολογικούς χρόνους και τα λόγια του Κυρίου προς την εκκλησία της Λαοδικείας, αποτελούν τις τελευταίες προειδοποιήσεις Του.

ε. Τι μέλλει γενέσθαι στον αιώνα που ζούμε ή στα επερχόμενα χρόνια ;

Άνομοι (όσοι θεωρείτε την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΝ ως Θρησκείαν), και άπιστοι, αμετανόητοι, πωρωμένοι, πλανεμένοι, ασεβείς και αθεράπευτοι, πασών των ανθρωπίνων θρησκειών και σεκτών, ακούσατε, για μία ακόμη φορά, τι μας λέγει ο Κύριος:

1/. Κατ’αρχάς μας διαβεβαιώνει ότι τα Λόγια Του είναι αληθή και ΔΕΝ επιδέχονται αμφισβητήσεως.

«Καὶ εἶπεν ὁ καθήμενος ἐπὶ τῷ θρόνῳ· ἰδοὺ καινὰ ποιῶ πάντα. καὶ λέγει μοι· γράψον, ὅτι οὗτοι οἱ λόγοι πιστοὶ καὶ ἀληθινοί εἰσί..» (ΑΠΟΚ: 21/5).

Στην συνέχεια μας προειδοποιεί τι θα υποστούν όσοι ΔΕΝ εφαρμόζουν τους Νόμους του Κυρίου.

«….19 μὴ ἑαυτοὺς ἐκδικοῦντες, ἀγαπητοί, ἀλλὰ δότε τόπον τῇ ὀργῇ· γέγραπται γάρ· ἐμοὶ ἐκδίκησις, ἐγὼ ἀντα­ποδώσω, λέγει Κύριος. 20 ἐὰν οὖν πεινᾷ ὁ ἐχθρός σου, ψώμιζε αὐτόν, ἐὰν διψᾷ, πότιζε αὐτόν· τοῦτο γὰρ ποιῶν ἄνθρακας πυρὸς σωρεύσεις ἐπὶ τὴν κεφαλὴν αὐτοῦ…..» (ΡΩΜ: 12/19-20).

«Στον άγγελο της εκκλησίας της Λαοδίκειας γράψε:

Να τι λέει ο Αμήν, ο αξιόπιστος κι αληθινός μάρτυρας, αυτός που είναι η αιτία όλων των δημιουργημάτων του Θεού: 15Ξέρω καλά τα έργα σου: δεν είσαι ούτε κρύος ούτε ζεστός. Μακάρι να ήσουν κρύος ή ζεστός! 16 Επειδή όμως δεν είσαι ούτε κρύος ούτε ζεστός αλλά χλιαρός, γι’ αυτό θα σε ξεράσω από το στόμα μου.

17 Καυχιέσαι πως είσαι πλούσιος, πως απόχτησες μεγάλη περιουσία, πως δεν έχεις ανάγκη από τίποτε. ξεχνάς, φαίνεται, πως στην πραγματικότητα είσαι ταλαίπωρος κι αξιοθρήνητος, φτωχός, τυφλός και γυμνός. 18 Γι’ αυτό σε συμβουλεύω ν’ αγοράσεις από μένα χρυσάφι καθαρισμένο στη φωτιά, για ν’ αποκτήσεις πλούτη· ρούχα λευκά για να ντυθείς και να μην ντρέπεσαι που φαίνεται η γύμνια σου· κολλύριο για ν’ αλείψεις τα μάτια σου και ν’ αποκτήσεις το φως σου. 19Εγώ όσους αγαπώ τους διαπαιδαγωγώ με αυστηρότητα. Γι’ αυτό δείξε ζήλο και μετανόησε» (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, 3/14-19).

«Έξω οι κύνες και οι φαρμακοί και οι πόρνοι και οι φονείς και οι ειδωλολάτραι και πας ο φιλών και ποιών ψεύδος» (ΑΠΟΚ: 22/15).

«…Πλην τους εχθρούς μου εκείνους, τους μη θελήσαντές με βασιλεύσαι επ’ αυτούς, αγάγετε ώδε και κατασφάξετε αυτούς έμπροσθεν εμού» (ΛΟΥΚ:10/27).

2/. Έχει ήδη απευθυνθεί προφητικώς «τι μέλλει γενέσθαι» στους απογόνους του εσμού των κρυπτοταλμουδιστών Φαρισαίων, της ολέθριας σπείρας θεοστυγών, πονηρευομένων, θεοκτόνων Συναγωγής (σημερινούς Καϊνίτες-Jews), δια της απαντήσεως που έδωσαν στον Πιλάτον, όταν τους είπε ότι ο Ιησούς είναι αθώος, «Τό αἷμα αὐτοῦ ἐφ’ ἡμᾶς καί ἐπί τά τέκνα ἡμῶν»; (ΜΑΤΘ:27/25).

Ε! λοιπόν, σε αυτούς που επί αιώνες εγκληματούν ατιμώρητοι, σε βάρος του ανθρωπίνου γένους/της Αδαμικής γραμμής, θα συμβούν φοβερά και τρομερά πράγματα. Ο Κύριος θα αποδώσει την δικαιοσύνη Του, εξαερώνοντας ΟΛΟΥΣ τους εωσφοριστές της Καϊνικής Γραμμής/ Καϊνίτες (Βιολογικούς, πνευματικούς απογόνους και «συνοδοιπόρους»), όπως το προέβλεψαν και εζήτησαν οι Φαρισαίοι πρόγονοί τους..

Πότε θα συμβεί αυτό;

Κατά την επερχομένη πτώση της Πόρνης Βαβυλώνος της Μεγάλης, που θα ακολουθήσει μετά την περίοδο της Τυραννίας του Αντιχρίστου, η οποία  έχει  ήδη αρχίσει και θα κορυφωθεί με την εμφάνιση του Αντιχρίστου και την επικειμένη εγκατάσταση φανερής «Παγκόσμιας Υπερκυβερνήσεως/ Δικτατορίας», την οποίαν το Σύστημα θα ονομάσει κατ’ευφημισμόν, «Παγκόσμια Δημοκρατία».

«…ἔπεσεν, ἔπεσε Βαβυλὼν ἡ μεγάλη, καὶ ἐγένετο κατοικητήριον δαιμονίων καὶ φυλακὴ παντὸς πνεύματος ἀκαθάρτου καὶ φυλακὴ παντὸς ὀρνέου ἀκαθάρτου καὶ μεμισημένου· 183 ὅτι ἐκ τοῦ οἴνου τοῦ θυμοῦ τῆς πορνείας αὐτῆς πέπτωκαν πάντα τὰ ἔθνη, καὶ οἱ βασιλεῖς τῆς γῆς μετ᾿ αὐτῆς ἐπόρνευσαν, καὶ οἱ ἔμποροι τῆς γῆς ἐκ τῆς δυνάμεως τοῦ στρήνους αὐτῆς ἐπλούτησαν...». (ΑΠΟΚ:18/24 )

Τότε ο Παντοδύναμος Δημιουργός, ο Ιησούς Χριστός, θα υπενθυμίσει στους βιολογικούς και πνευματικούς απογόνους των Καϊνιτών «ἐμοὶ ἐκδίκησις, ἐγὼ ἀνταποδώσω,…. Φοβερὸν τὸ ἐμπεσεῖν εἰς χεῖρας Θεοῦ ζῶντος.(ΕΒΡ:10/30-31), πλην όμως θα είναι πολύ αργά για δάκρυα από τους εχθρούς της ανθρωπότητος. 

3/. Τέλος, ο Κύριος απευθύνει και λόγους που αφορούν κυρίως, Αρχιερείς-ιερείς ΟΛΩΝ των θρησκειών και θρησκευτικών σεκτών, πιστούς του Εωσφόρου και των εκπεσόντων αγγέλων (δαιμόνων)...

«Ο Χριστός εποχούμενος αυτοίς [του λευκού ίππου/τοις Αποστόλοις (Είς δε ίππος και ου πολλοί. Οι γαρ Απόστολοι, καίτοι πολλοί υπαρχοντες, όμως ΕΝ τω παρ’αυτών κηρυττόμενον ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ, και ΕΝΑ τρόπον σύμφωνον είχον και ΜΙΑΝ ΠΙΣΤΙΝ εκήρυξαν)] και αδιαστάτως συνών, ενδυναμών τε αυτούς και ηνιοχών, και εις το Αυτού θέλημα διϊθύνων.. «ἐξῆλθε νικῶν καὶ ἵνα νικήσῃ». [Ερμηνεία χωρίου υπό Πατριάρχου Ιεροσολύμων Ανθίμου (1788-1808)] {ΑΠΟΚ:6/2}.

Με άλλα λόγια, ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ τους πάντες, ιδίως τους ανόμους αρχιερείς και ιερείς, ότι ο τελικός και βέβαιος Νικητής σ’αυτόν τον πόλεμον, φανερόν και αφανή, που έχουν κηρύξει μονομερώς και απροκλήτως και ήδη διεξάγουν οι Καϊνίτες κατά του ανθρωπίνου Γένους, θα είναι Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, Ο Δημιουργός του Σύμπαντος και των ατελευτήτων Συμπάντων !

*

Εάν, μετά από όσα παρουσιάσαμε οκτώ (8) χρόνια τώρα, εξακολουθούν να υπάρχουν αναγνώστες του παρόντος ιστολογίου, εχέφρονες και ελεύθεροι, κατά τους ισχυρισμούς τους, από τις «αρπάγες» του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, που ΔΕΝ έχουν αντιληφθεί ακόμη ΤΙ είναι το ΣΥΣΤΗΜΑ και ποία είναι η φυλετική και θρησκευτική ταυτότητα, των «κινούντων τα νήματα» όπισθεν αυτού, με άλλα λόγια ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ, ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ και ποία η ταυτότητά τους, τους ερωτώμεν:

.Τι δεν έχετε καταλάβει ακόμη; Δεν έχετε αντιληφθεί ποίοι είναι εκείνοι που κατέχουν τον παγκόσμιο πλούτο, και δι’αυτού εκβιάζουν, λεηλατούν και βασανίζουν τους ανθρώπους διαχρονικώς;

. Δεν συμπεράνατε προς ποίον σκοπόν τα πράττουν και από ποίον ή ποίους λαμβάνουν εντολές καταστροφής της ανθρωπότητος;

.Δεν έχετε ταυτοποιήσει ακόμη τους κατά χώραν υπηρέτες του Συστήματος, σε όλους τους τομείς του δημοσίου βίου; Δεν έχετε αναγνωρίσει τον ρόλον τους και γιατί υπεραμύνονται της ψευδοδημοκρατίας τους, η οποία τους παρέχει απίστευτα υπερπρονόμια σε σύγκριση με τις αποδοχές ενός μέσου πολίτου; Γιατί εφηύραν τους όρους «αντισημίτης», ρατσιστής, συνωμοσιολόγος, ακροδεξιός, αντιδημοκράτης, κ.α., και τους επικολλούν σε όσους ανθίστανται στο Σύστημα;

 .Δεν προβληματίζεσθε από το γεγονός πως οι εγκάθετοι του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, σε κάθε «κόλαφο» των αντιπάλων τους, αντί αντικρούσεως, σε ζωντανό διάλογο με τους αντιφρονούντες, με παρουσίαση ιστορικών και επιστημονικών επιχειρημάτων, που δεν βρίσκουν και ως εκ τούτου ΔΕΝ διαθέτουν, απαντούν μονότονα και με την γνωστήν επωδόν, πως «όλα είναι Θεωρίες Συνωμοσίας»;

Παρά ταύτα, είμεθα βέβαιοι, ότι ΔΙΑΝΟΙΧΘΗΣΑΝ ήδη, οι οφθαλμοί αρκετών τυφλωμένων, προβληματισμένων και αμφιταλαντευομένων, αλλά όντως ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ πολιτών, ξεκαθάρισε ο νους τους, θεραπεύτηκαν από την Πολύμορφη Συστημική ιο-τύφλωση, και έχουν συνειδητοποιήσει πλέον, ποιοι είναι οι αληθινοί συνωμότες που εδώ και αιώνες δρουν εν κρυπτώ και φανερώς, κατά της ανθρωπότητος !!!

Είναι αυτοί, για τους οποίους ο Ιησούς Χριστός, μας προειδοποίησε ΞΕΚΑΘΑΡΑ δια του Αποστόλου Παύλου, ότι συνωμοτούν «ΕΝΑΝΤΙΟΝ όλης της ανθρωπότητος».

«ὑμεῖς γὰρ μιμηταὶ ἐγενήθητε, ἀδελφοί, τῶν ἐκκλησιῶν τοῦ Θεοῦ τῶν οὐσῶν ἐν τῇ ᾿Ιουδαίᾳ ἐν Χριστῷ ᾿Ιησοῦ, ὅτι τὰ αὐτὰ ἐπάθετε καὶ ὑμεῖς ὑπὸ τῶν ἰδίων συμφυλετῶν καθὼς καὶ αὐτοὶ ὑπὸ τῶν ᾿Ιουδαίων,  τῶν καὶ τὸν Κύριον ἀποκτεινάντων ᾿Ιησοῦν καὶ τοὺς ἰδίους προφήτας, καὶ ἡμᾶς ἐκδιωξάντων, καὶ Θεῷ μὴ ἀρεσκόντων, καὶ πᾶσιν ἀνθρώποις ἐναντίων, κωλυόντων ἡμᾶς τοῖς ἔθνεσι λαλῆσαι ἵνα σωθῶσιν, εἰς τὸ ἀναπληρῶσαι αὐτῶν τὰς ἁμαρτίας πάντοτε. ἔφθασε δὲ ἐπ' αὐτοὺς ἡ οργὴ εἰς τέλος.» (Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ: 2/14-16).

Άλλωστε, οι ίδιοι οι Ταλμουδιστές, με τις πράξεις και τα απόκρυφα κείμενά τους (Ταλμούδ, Καμπάλα, κλπ), ομολογούν ότι ΔΕΝ έχουν σχέση με την Αδαμική/ Ανθρώπινη γραμμή [αποκαλούν ΟΛΟΥΣ τους μη Ταλμουδιστές, δηλαδή όλους τους ανθρώπους, με την φράση «υιοί της λάσπης» (από το χωρίο της ΓΕΝΕΣΕΩΣ,2/5-7, που αναφέρεται στην δημιουργία του Αδάμ) και αισθάνονται υπερήφανοι που προέρχονται από την Καϊνική γραμμή του όφεως (Αυτοαποκαλούμενοι τέκνα του Εωσφόρου/«Υιοί του Φωτός»)].

Απανταχού της γης Ορθολογιστές κατά την συστημικήν έννοιαν, Εωσφοριστές Καϊνίτες και πάσης φύσεως αχθοφόροι εθελόδουλοι του Συστήματος:

Το ποτάμι της επικειμένης δικαίας «οργής και εκδικήσεως» του Κυρίου, τουτέστιν  αποδόσεως της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ του Τριαδικού Θεού, ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!!!!

Μαράν Αθά!!!

*

Με γνώμονα την αναζήτηση της Αληθείας μέσα από τα Αγιογραφικά κείμενα και τις πηγές της παγκόσμιας Γραμματείας:

.Παρουσιάσαμε Εδραίες Αλήθειες τις οποίες το Σύστημα έχει διαγράψει, αποκρύψει ή χαλκεύσει, ανά τους αιώνες, μέχρι σήμερον.4

.Καταυγάσαμε την οδό αναζητήσεως της Αληθείας τόσο για τον προφητευμένο Μεσσία και Σωτήρα της Ανθρωπότητος, Ιησούν Χριστόν, όσον και για τον αναμενόμενον Ψευτομεσσία των Ιουδαιοταλμουδιστών (Καϊνιτών), τον Αντίχριστον των εσχάτων ημερών, τον επίδοξο καταστροφέα της Ανθρωπότητος.

.Αποκαλύψαμε την ταυτότητα και τα διαχρονικά εγκλήματα των εχθρών της ανθρωπότητος.

.Προειδοποιήσαμε για τα επερχόμενα δεινά παγκοσμίως, και τις επικείμενες λίαν οδυνηρές δοκιμασίες των ανθρώπων.

.Προτείναμε δοκιμασμένους τρόπους αποφυγής των παγίδων του Συστήματος, και τονίσαμε πως ό,τι και να κάνουν οι (υπ)άνθρωποι του Συστήματος (Καϊνίτες), στον διεξαγόμενο ήδη πόλεμο κατά των βιολογικών και πνευματικών απογόνων του Αδάμ, ο τελικός νικητής θα είναι ο Νέος Αδάμ/Ιησούς Χριστός, ο Δημιουργός ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, Ο Οποίος θα αποδώσει την Θεία Δικαιοσύνη Του !!!!

Όσοι έχουν «ώτα ακούειν ακουέτωσαν και νουν νοείν, νοείτωσαν».

 Τέλος και τω Θεώ Δόξα!!!



1 Άρθρον Επ. Πανά, Εφημ. «Ελεύθερη Ώρα, 4 Φεβ. 2023.

2 « …όταν σας λέγουν ότι επλησίασεν η Ημερα του Κυρίου σας εξαπατούν, διότι αυτή η ημέρα (Δευτέρα Παρουσία) δεν θα έλθει, εάν δεν έλθει πρώτον η αποστασία των πολλών και και η απομάκρυνσή  τους από την πίστη και δεν φανερωθεί ο άνθρωπος της αμαρτίας, ο υιός της απωλείας (ΣΣ: Ο Αντίχριστος) [(A΄ ΘΕΣΣΑΛ: 2/3-4].

3Το γαρ Μυστήριον ήδη ενεργείται της Ανομίας, Ιωάννη Γ. Παλαιτσάκη, Αθήναι, 1999, σ. 324-325.

4 Για τις άλλες βεβαιωμένες Αλήθειες, επικαλούμεθα τις εμπεριστατωμένες αναλύσεις των δεκάδων θεμάτων που ερευνήσαμε, επεξεργαστήκαμε και παρουσιάσαμε στο ιστολόγιό μας κατά την περίοδο 2014-2021, με ιδιαίτερη υπόμνηση στα θέματα :

.Ορθόδοξος Εθνικισμός (5 Οκτ.-21 Νοε. 2015).

.«Πλάνες και Απάτες του Συστήματος» (22 Ιουνίου-21 Αυγ. 2017).

.Το Σύστημα δια μέσου των αιώνων (Ιούλιος 2020-14 Δεκ. 2020) και

.Η Τελική Επίθεση του Συστήματος κατά της ανθρωπότητος (5 Μαρτ.-2 Απρ. 2021). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου