Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

 


Η ΦΟΒΕΡΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΚΡΙΤΗΝ ΘΕΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ (ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ)

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ: Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΜΕΣΣΙΑΣ- ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ: Ο ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΣ ΨΕΥΤΟΜΕΣΣΙΑΣ–ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.

 

Μέρος 10ον

 

6. ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Ο  ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ (Συνέχεια 9ου μέρους).1

Αρνητής Τριαδικού Θεού.

Νυκτιπλάνος Ανθρώπων.

Ταλμουδιστών Μεσσίας.

Ιησού Χριστού Νοσφιστής.

Χρηματοθηρών προαγωγός.

Ραιστήρ της Κοινωνίας.

Ιεροπόλος του Εωσφόρου.

Σατανιστών Απόστολος.

Τύραννος Λαών.

Οικουμενιστών Υπερκυβερνήτης.

Σοδομιστών Προστάτης.

 

ε. Ο Αντίχριστος  και η Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου (Συνέχεια 9ου μέρους)

4/. Τα Σημεία των Καιρών της Δευτέρας Παρουσίας του Κυρίου (Συνέχεια 9ου μέρους)

ε/. Ο Αντίχριστος θα παρουσιασθεί ως ο μεγάλος εγγυητής της ειρήνης και της ασφάλειας του κόσμου! Ως ο μέγας «ειρηνοποιός».

Θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στο ζήτημα της ειρήνης και της ασφάλειας που επικαλείται συνεχώς τα τελευταία χρόνια το Σύστημα! Ειδικά με το κλίμα της διεθνούς αλλά και εγχώριας τρομοκρατίας που έχει καλλιεργηθεί τα τελευταία χρόνια.

Σε αυτό ακριβώς το φλέγον ζήτημα αναφέρεται ο Απόστολος Παύλος, ο οποίος προαναγγέλλει μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της εποχής του Αντιχρίστου: Την επιδίωξη της παγκόσμιας ειρήνης και ασφάλειας!

«5.1 Περὶ δὲ τῶν χρόνων καὶ τῶν καιρῶν, ἀδελφοί, οὐ χρείαν ἔχετε ὑμῖν γράφεσθαι· 5.2 αὐτοὶ γὰρ ἀκριβῶς οἴδατε ὅτι ἡ ἡμέρα Κυρίου ὡς κλέπτης ἐν νυκτὶ οὕτως ἔρχεται. 5.3 ὅταν γὰρ λέγωσιν, εἰρήνη καὶ ἀσφάλεια, τότε αἰφνίδιος αὐτοῖς ἐφίσταται ὄλεθρος, ὥσπερ ἡ ὠδὶν τῇ ἐν γαστρὶ ἐχούσῃ, καὶ οὐ μὴ ἐκφύγωσιν. 5.4 ὑμεῖς δέ, ἀδελφοί, οὐκ ἐστὲ ἐν σκότει, ἵνα ἡ ἡμέρα ὑμᾶς ὡς κλέπτης καταλάβῃ· 5.5 πάντες ὑμεῖς υἱοὶ φωτός ἐστε καὶ υἱοὶ ἡμέρας. οὐκ ἐσμὲν νυκτὸς οὐδὲ σκότους. 5.6

῎Αρα οὖν μὴ καθεύδωμεν ὡς καὶ οἱ λοιποί, ἀλλὰ γρηγορῶμεν καὶ νήφωμεν 5.7 οἱ γὰρ καθεύδοντες νυκτὸς καθεύδουσι, καὶ οἱ μεθυσκόμενοι νυκτὸς  μεθύουσιν·  5.8 ὑμεῖς δὲ ἡμέρας ὄντες νήφωμεν, ἐνδυσάμενοι θώρακα πίστεως καὶ ἀγάπης καὶ περικεφαλαίαν ἐλπίδα σωτηρίας· 5.9  ὅτι οὐκ ἔθετο ἡμᾶς ὁ Θεὸς εἰς ὀργήν, ἀλλ᾿ εἰς περιποίησιν σωτηρίας διὰ τοῦ Κυρίου ἡμῶν ᾿Ιησοῦ Χριστοῦ, 5.10 τοῦ ἀποθανόντος ὑπὲρ ἡμῶν, ἵνα εἴτε γρηγορῶμεν εἴτε καθεύδωμεν ἅμα σὺν αὐτῷ ζήσωμεν. 5.11 Διὸ παρακαλεῖτε ἀλλήλους καὶ οἰκοδομεῖτε εἰς τὸν ἕνα, καθὼς καὶ ποιεῖτε..» (Α΄ΘΕΣΣΑΛ: 5/1-11)

Όταν οι άνθρωποι (ΣΣ: Του Συστήματος/Αντιχρίστου), μας προειδοποιεί ο Απόστολος Παύλος, ομιλούν για «Ειρήνη και ασφάλεια», τότε έρχεται επάνω τους αιφνίδια καταστροφή». (Α΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ: 5/3)

«Σεις όμως, αδελφοί, δεν ευρίσκεσθε στο σκότος της αγνοίας και της πλάνης, δια να σας καταλάβη σαν κλέπτης απροετοιμάστους και αμετανοήτους η ημέρα του Κυρίου. Όλοι εσείς είσθε τέκνα του φωτός, παιδιά της ημέρας του Θεού. Δεν είμεθα άνθρωποι της νύκτας και του σκότους (ώστε να μη ξέρωμεν που βαδίζομεν ή να κοιμώμεθα τον βαρύν ύπνον της αγνοίας και αμεριμνησίας)».

Το ζήτημα της παγκόσμιας ασφάλειας έχει ανακύψει, τα τελευταία χρόνια, με αφορμή κυρίως το …αιφνίδιο χτύπημα στους δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης. Ένα χτύπημα που για κάποια κυβερνητικά στελέχη των Η.Π.Α. δεν ήταν και τόσο αιφνίδιο, διότι πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία Αμερικανών μυστικών πρακτόρων, οι οποίοι χρησιμοποίησαν φρενοβλαβείς φανατικούς ισλαμιστές, με σκοπό την καλλιέργεια ενός παγκοσμίου κλίματος τρομοκρατίας.

Κατ' αυτόν τον τρόπο κατασκευάστηκε το τέλειο άλλοθι, τόσον για την καταστροφή του Ιράκ, όσον και για την αστυνόμευση και την παρακολούθηση ολόκληρου του πλανήτη, με το πρόσχημα καταπολεμήσεως της τρομοκρατίας. Συγχρόνως αναδείχθηκε μία νέα προτεραιότητα για όλη την ανθρωπότητα, το ζήτημα της ασφάλειας και της διεθνούς τάξεως, το οποίον έχει σχεδιασθεί προς «επίλυση», μέσω του πλανητικού συστήματος του Αντιχρίστου.

Η προφητεία, λοιπόν, του Αποστόλου Παύλου για την ειρήνη και την ασφάλεια που θα επιζητηθεί κατά τους έσχατους καιρούς, έχει σήμερα υψίστη σημασία. Μία ανάλογη προφητεία μάς έχει κληροδοτήσει και ο Άγιος Εφραίμ ο Σύρος:

«Θα εξαπατά τον κόσμον (ο Αντίχριστος) υπό το πρόσχημα της ευταξίας». (Εφραίμ ο Σύρος, Περί Ελεύσεως του Αντιχρίστου)

στ/. Θα είναι εμφανής ο Καταιγισμός της μηνυματικής ηρωΐνης από τα ΜΜΕ περί της αναγκαιότητος ενός παγκόσμιου «ειρηνοποιού» αλλά και της υποστηρίξεώς του.

Θα είναι τόσο μεγάλη η πλύση εγκεφάλου που θα προηγηθεί από τα εγχώρια και διεθνή Μ.Μ.Ε., ώστε το μείζον μέρος της «πολιτισμένης» ανθρωπότητας, θα τον αποδεχθεί ως τον μεγάλο ευεργέτη της, ως έναν νέο Μεσσία. Προεργασία στην πλύση εγκεφάλου της ανθρωπότητος, γίνεται στις ημέρες μας με την άνευ προηγουμένου εκστρατεία κατατρομοκρατήσεως των πολιτών, με το πρόσχημα της πανδημίας COVID-19 (Τρομοκρατία, εκφοβισμός, απειλές, αποκλεισμός ή λοιδωρία κάθε αντίθετης επιστημονικής απόψεως, απαγόρευση δημόσιου επιστημονικού ΑΝΤΙΛΟΓΟΥ, απαγόρευση κάθε δραστηριότητος ή συναλλαγής των μη συμμορφουμένων με τα μέτρα που λαμβάνονται από τους «ειδικούς και επιστήμονες» του Συστήματος, παροχή υπερπρονομίων στους εμβολιασθέντες, κλπ).

Σε όλη αυτή την προσπάθεια αναδείξεως του νέου «Μεσσία», όλα τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα επάνω του και με μία σειρά ευεργετικών και αγαθοποιών προγραμμάτων να βρίσκονται σε εξέλιξη, ο «Μεσσίας» θα αρχίσει σιγά-σιγά να «θεοποιείται».

Μεγάλος πρωταγωνιστής, εκτός από τα διεθνή Μ.Μ.Ε., και πιθανώτατα ο πρωταγωνιστής στην υποδοχή του Αντιχρίστου, θα είναι και ο Πάπας της Ρώμης.2

  Οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι που περιμένουν τον αντίχριστο, έχουν ήδη έτοιμο τον ναό του Σολομώντος, για την ενθρόνισή του, σε υπόγειες στοές κάτω από την γη, έτοιμο, σε κομμάτια!!!

Τότε, μέσα σε μια μέρα, θα γίνει το μεγάλο πραξικόπημα, για να μας σώσει δήθεν, ο Μεσσίας-Αντίχριστος!

Οι πρώτοι, που θα εξαπατηθούν ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ από τον σατανά και τον έχουν ήδη προσκυνήσει, είναι οι ίδιοι οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι, που «παίρνουν στο λαιμό τους» τα παιδιά και τα εγγόνια τους!!!

 Αυτοί θα πάθουν όσα και ό,τι έπαθαν οι πρόγονοί τους Γραμματείς και Φαρισαίοι, που ενώ έβλεπαν με τα ίδια τους τα μάτια τα Θεϊκά θαύματα του Κυρίου μας, έμειναν στο σκοτάδι της απιστίας. Οι σημερινοί Ιουδαίοι οι περισσότεροι εκ πίστεως και οι υπόλοιποι εκ πλάνης, εκτός από ένα λήμμα,  θα αποδεχθούν αμέσως τον αντίχριστο για Θεό, και θα τον προσκυνήσουν.

Πάνω σ’ αυτή την απελπιστική κατάσταση των ανθρώπων (ΣΣ: Στην οποίαν θα έχουν συμβάλλει εκτός των άλλων, οι ηλεκτρομαγνητικές επιδράσεις της τεχνολογίας 5G δια των πάσης φύσεως κινητών τηλεφωνικών συσκευών και όχι μόνον, καθώς  και οι παρενέργειες των εμβολίων, οι οποίες θα έχουν επιφέρει εξασθένηση της θελήσεως των ανθρώπων για αντίδραση), ο αντίχριστος θα ζητήσει να τον προσκυνήσουν ΟΛΟΙ οι άνθρωποι, να πάρουν το χάραγμά του με αντάλλαγμα το φαγητό και το νερό.

Τότε, πιθανώτατα θα καταλάβουν οι άνθρωποι, ότι έχουν να «κάνουν» με τον ίδιο το Σατανά. Αλλά οι περισσότεροι απ’ αυτούς, θα έχουν απολέσει κάθε δυνατότητα αντιστάσεως, θα έχουν γίνει ευάλωτοι, και άλλοι θα είναι αμετανόητοι, θα βρίζουν τον Θεό και θα πάνε έτσι με το Σατανά, στην αιώνια καταδίκη και απώλεια.[ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr].

στ. Τα δύο θηρία της Αποκαλύψεως3

Το 13ον κεφάλαιο της ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ πραγματεύεται την σεισμική επίθεση του Αντιχρίστου, υπό μορφή δύο θηρίων, το ένα των οποίων ανεβαίνει από την θάλασσα και το άλλο από την γη..

1/. Το πρώτο (εκ της Θαλάσσης) θηρίον

Ο Ιωάννης  με τον τόπο αναδύσεως του θηρίου την θάλασσα, δηλαδή την άβυσσο, θέλει  να μας φανερώσει την κατοικία του η οποία είναι ο αντίπους του Ουρανού. Από εκεί ανεβαίνει και ο πάτρωνάς του, ο Σατανάς, και εκεί κατοικούν οι δαίμονες.

«…ἐπηρώτησε δὲ αὐτὸν ὁ Ἰησοῦς λέγων· τί σοί ἐστιν ὄνομα; ὁ δὲ εἶπε· λεγεών· ὅτι δαιμόνια πολλὰ εἰσῆλθεν εἰς αὐτόν·καὶ παρεκάλει αὐτὸν ἵνα μὴ ἐπιτάξῃ αὐτοῖς εἰς τὴν ἄβυσσον ἀπελθεῖν. ἦν δὲ ἐκεῖ ἀγέλη χοίρων ἱκανῶν βοσκομένων ἐν τῷ ὄρει· καὶ παρεκάλουν αὐτὸν ἵνα ἐπιτρέψῃ αὐτοῖς εἰς ἐκείνους εἰσελθεῖν· καὶ ἐπέτρεψεν αὐτοῖς. ἐξελθόντα δὲ τὰ δαιμόνια ἀπὸ τοῦ ἀνθρώπου εἰσῆλθον εἰς τοὺς χοίρους, καὶ ὥρμησεν ἡ ἀγέλη κατὰ τοῦ κρημνοῦ εἰς τὴν λίμνην καὶ ἀπεπνίγη.» (ΛΟΥΚΑΣ: 8/30-33) .

Το πρώτο θηρίο είναι ο Αντίχριστος και τα δέκα κέρατα που έχει επί της κεφαλής του συμβολίζουν, σύμφωνα με την Αποκάλυψη, δέκα βασιλιάδες της γης, δηλαδή δέκα ισχυρούς Πρωθυπουργούς ή ανωτάτους άρχοντες, οι οποίοι θα συνεργαστούν και θα συμπράξουν μαζί του.

«Τα δέκα κέρατα που είδες είναι δέκα βασιλείς, οι οποίοι δεν επήραν ακόμη βασιλείαν, αλλά θα πάρουν εξουσίαν σαν βασιλείς δια μίαν ώραν μαζί με το θηρίον». (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:17/12)

Η λ. θηρίον καταδεικνύει την σχέση του με τον δράκοντα-Σατανά. Θηρίον αιμοχαρές και τρομερόν ήταν η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Θηριώδη πόλεμο θα εξαπολύσουν, δια μέσου των αιώνων, οι δυνάμεις του Αντιχρίστου, κατά των Χριστιανών.

Δια των αιμοχαρών και σαρκοβόρων θηρίων παριστάνει και ο προφήτης Δανιήλ τις προχριστιανικές αντιθέους ειδωλολατρικές βασιλείες, Βαβυλωνίων, Περσών και Ελλήνων. (7/4-6). 

Το θηρίον θα έχει τρομερή δύναμη και εξουσία που θα του έχει μεταβιβάσει ο Σατανάς, με αποτέλεσμα όλοι εκείνοι που θα γίνουν οπαδοί της απωλείας θα διαλαλούν: «Τις όμοιος τω θηρίω;». «Τις δύναται πολεμήσαι μετ’ αυτού;».

Πλημμυρισμένο από αλαζονεία το θηρίο, ο Αντίχριστος, εκτρέπεται σε βλασφημίες εναντίον του θεού και εκδηλώνει απύθμενο μίσος εναντίον των πιστών της Εκκλησίας του. Πάντα ταύτα με παραχώρηση/άδεια του Θεού.

Τι σημαίνει αυτό;

Σημαίνει ότι ο Θεός επιτρέπει την δράση του θηρίου για να τιμωρηθούν οι άπιστοι  και να δείξουν οι πιστοί με τα έργα τους και τις θυσίες τους, την Αγάπην τους προς τον Λυτρωτή Ιησού Χριστό.

Ο Ιωάννης παίρνει την εικόνα του αντίθεου κράτους (=θηρίου) από την σύγχρονή του Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, που τότε έκανε πόλεμο κατά των αγίων (να θυμηθούμε εδώ ότι η Αποκάλυψη γράφτηκε περί το 96 μ.Χ. με τον Ιωάννη εξορία στην Πάτμο, εξαιτίας του διωγμού των χριστιανών από τον Δομιτιανό). Με αυτή την εικόνα συμβολίζει «...όλα τα υπό του ρωμαϊκού, αλλά και εκ των ερειπίων του κράτους τούτου ή και απανταχού της γης σχηματισθέντα ή σχηματισθησόμενα μέχρι της πλήρους επικρατήσεως της Βασιλείας του Θεού κράτη, των οποίων οι αρχηγοί και η πλειονότης των λαών συμμαχεί μετά του δράκοντος και βοηθεί αυτόν εις εξαφάνισιν του ονόματος του αρνίου...» (Παν. Τρεμπέλας).

Με άλλα λόγια, συμβολίζονται έτσι οι στρατοκρατικές αυτοκρατορίες με θηριώδη ένστικτα, που θεοποιούν τον εαυτό τους. Γι’ αυτό, το θηρίον έχει κεφάλια 7 και κέρατα 10 (αριθμοί που συμβολίζουν πληρότητα, εδώ, δυνάμεως). Ο αριθμός 7 στην Αποκάλυψη είναι ιδιαίτερα σημαντικός, και ο αριθμός 10 μας θυμίζει την πληρότητα (10 εντολές, 10 παρθένες, κ.λπ). Προς επίτευξη του σκοπού του το θηρίο αυτό, έχει σύμμαχό του ένα άλλο θηρίο δικέρατο (ΑΠΟΚ: 13/11–18) που έχει κέρατα όμοια με αρνίου, αλλά μιλάει σαν δράκος.

2/. Το δεύτερο (εκ της ξηράς) θηρίον.

Δια το εκ ξηράς θηρίο, η ερμηνεία βρισκόταν ανέκαθεν σε αντιγνωμία. Οι περισσότεροι πάντως των ερευνητών είδαν το πρόσωπο του θηρίου σ’ολόκληρο το ειδωλολατρικό ιερατείο..Το δεύτερο θηρίο της Αποκαλύψεως βγαίνει από την γη και έχει επί της κεφαλής του δύο κέρατα σαν του αρνίου:

«Ύστερα είδα άλλο θηρίον να ανεβαίνη από την γην· είχε δύο κέρατα σαν του αρνίου, αλλά μιλούσε σαν δράκος. Και εκτελεί όλην την εξουσίαν του πρώτου θηρίου ενώπιόν του, και κάνει την γην και τους κατοίκους της να προσκυνήσουν το θηρίον το πρώτον». (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 13/11)

Το δεύτερο θηρίο της Αποκαλύψεως, κατ’ ανθρωπίνως δυνατή εκτίμηση, πιθανώς να είναι ο Πάπας της Ρώμης. Ομοιάζει με αρνίον διότι είναι ποιμένας με ιερατική εξουσία, υποτιθέμενος «Χριστιανός», και ποίμνιο (1,5 δισεκατομμύριο πιστούς), ενώ τα δύο του κέρατα συμβολίζουν την δικέρατη τιάρα που φέρει επί της κεφαλής του. Αν και θα ομοιάζει με αρνίον, από μέσα του θα είναι δράκος.

          Χειρόγραφο από την Μονή Ιβήρων του Αγίου Όρους, στο οποίο ο Πάπας αποκαλείται αντίχριστος, η δε εκκλησία της Ρώμης έδρα του Αντιχρίστου: «Οι τοιούτοι με όλον οπού κηρύττουσι τον πάπαν αντίχριστον· και την εκκλησίαν της Ρώμης Βαβυλώνα και καθέδρα του Αντιχρίστου». [Κώδιξ 381, φ. 285β].

 Σύμφωνα με το προμνησθέν εδάφιο της Αποκαλύψεως, το δεύτερο θηρίον (ο Πάπας), θα εκτελεί την εξουσία του πρώτου θηρίου (του Αντιχρίστου). Ο Πάπας δηλαδή θα είναι ένα τυφλό όργανο του Αντιχρίστου και συγχρόνως αυτός που με την αρχιερατική του εξουσία και την επιρροή που έχει σε 1,5 δισεκατομμύριο πιστούς της Παπικής/«Ρωμαιοκαθολικής» εκκλησίας, θα ωθήσει «τους κατοίκους της γης να προσκυνήσουν το θηρίον το πρώτον», δηλαδή τον ίδιο τον Αντίχριστο!

Ο Πάπας της Ρώμης θα είναι στην ουσία το δεξί χέρι του Αντιχρίστου.

Όλα όσα θα πράξουν, ακόμη και τα φαινομενικά θαύματα, θα τα πράξουν διότι θα τους παραχωρηθεί άνωθεν η εξουσία να τα πράξουν, ώστε να ολοκληρωθεί το σχέδιο της Μεγάλης Αποστασίας. Και η αποστασία αυτή έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς ευρισκόμεθα σε περίοδο πρωτοφανούς κοινωνικοπολιτικής σήψεως και καθολικής πνευματικής παρακμής.

Ουδείς άνθρωπος γνωρίζει ποία θα είναι η χρονική στιγμή που θα εμφανιστεί ο Αντίχριστος. Όπως όμως ο γεωργός αναγνωρίζει τον καιρό του θερισμού από τα σημεία των καιρών, ομοιοτρόπως και εμείς αναγνωρίζουμε από τα σημεία των καιρών, ότι η περίοδος της βασιλείας του «θηρίου» είναι ήδη εγγύς.

Το εκ της γης θηρίο που βλέπει ο Ιωάννης, εργάζεται και εξαναγκάζει τους κατοίκους της γης να προσκυνήσουν το πρώτο θηρίο του οποίου η θανάσιμη πληγή έχει θεραπευθεί. Πραγματοποιεί ακόμη τερατώδη σημεία, ώστε φωτιά να κατεβαίνει από τον ουρανό στην γη, μπροστά στα μάτια των ανθρώπων.

Το δεύτερο θηρίο όμως, δεν φανερώνει  την σατανική δύναμή του. Την κρύβει με απάτη. Παριστάνει το ήμερο και άκακο αρνάκι. Κρύβεται με αθώο και απατηλό ένδυμα..Η ομοιότης αυτή του θηρίου με το άκακο αρνίον, μας φέρει στην μνήμη την εικόνα που μας προειδοπειεί ο Κύριος.

«Προσέχετε δὲ ἀπὸ τῶν ψευδοπροφητῶν, οἵτινες ἔρχονται πρὸς ὑμᾶς ἐν ἐνδύμασι προβάτων, ἔσωθεν δέ εἰσι λύκοι ἅρπαγες.» (ΜΑΤΘΑΙΟΣ: 7,15).

Έργο του δευτέρου θηρίου, είναι η κατά παραχώρηση αδείας από το πρώτο θηρίο, να πλανήσει τους κατοίκους της γης, ώσπου να προσκυνήσουν τον Αντίχριστον. Δεν σταματά όμως μόνον στην πλάνη, προχωρεί στον εξαναγκασμό με την απειλή της τρομοκρατίας αλλά και του θανάτου. Απειλούνται με θάνατον εκείνοι που ΔΕΝ θα προσκυνήσουν την εικόνα του θηρίου.

Η απειλή της εξοντώσεώς τους (βιολογικής, επαγγελματικής, ηθικής, οικονομικής), υποχρεώνει μικρούς και μεγάλους, πλούσιους και πτωχούς, ελεύθερους και δούλους, να εκδηλώσουν την υποταγή τους στο θηρίο.

«…καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι» (ΑΠΟΚ: 13/15)

Αν όμως το πρώτο θηρίο είναι ο αυτοκράτορας, ποία η έννοια και η αποστολή του δεύτερου θηρίου που προπαγανδίζει υπέρ του πρώτου;

Ουδέν άλλο παρά ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ, που είχε αναλάβει όλα τα περί της λατρείας του αυτοκράτορος και την διάδοσή της. Δρούσε μάλιστα εκ μέρους του αυτοκράτορα και όλη η δύναμη και εξουσία του πήγαζε από εκείνον.

Κατόπιν των παραπάνω, κατά λογικήν επεξεργασία των γραφών και κατ’ ανθρωπίνη εκτίμηση, η πιθανώτερη έννοια του θηρίου που εμφανίζεται  από την ξηρά, αφορά:

Στο σατανικό Καϊνιτικό ιερατείο, το αόρατο Ιουδαιοταλμουδικό Σανχέντριν, του οποίου η αποστολή είναι να προτρέπει δια των ..δημοκρατικών νόμων που θα ψηφίζουν οι υποτελείς του Ιερατείου  υπερπρονομιούχοι βουλευτές κάθε χώρας (όπως εμφανώς συμβαίνει και στις ημέρες μας παγκοσμίως, συνεπώς και στην χώρα μας, με πρόσχημα την πανδημία) και ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ τους ανθρώπους να προσκυνούν «το άγαλμα του αυτοκράτορα (του πρώτου θηρίου)».

ζ. Το «χάραγμα» του Αντιχρίστου/Θηρίου4

«καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν…, καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς.. » (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 13/15-18).

1/. Όπως οι πιστοί δούλοι του Αληθινού Θεού έχουν λάβει χάραγμα–σφραγίδα για να διακρίνονται ως πιστοί Του (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 7/3,14--ΙΕΖΕΚΙΗΛ: 9/4 και ΗΣΑΪΑΣ: 44/5), έτσι και οι έχοντες το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του στο μέτωπο ή στο χέρι τους, διακρίνονται ότι ανήκουν στην συνομοταξία του δράκοντος–θηρίου. Αυτοί μπορούν να «δένουν και να λύνουν», από κοινωνικο–οικονομικής απόψεως, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που υποβάλλονται σε κάθε είδους καταπίεση, απειλές και τρομοκρατία, αλλά και σε οικονομικο–κοινωνικό αποκλεισμό ακόμη και σε βιολογικό  θάνατο.

Η εικόνα αυτή, έχει να κάνει επίσης με την εικόνα του σφραγίσματος ή χαράγματος που χρησιμοποιούνταν στα ρωμαϊκά στρατεύματα προς ένδειξη αφοσιώσεως είτε στον αυτοκράτορα είτε στον αρχηγό της λεγεώνας. Ένα είδος τατουάζ δηλαδή, που χρησιμοποιούνταν και στις αποκρυφιστικές θρησκείες (κάτι παρόμοιο έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι). Με αυτόν τον τρόπο πολεμούσαν οι αντίθεες, θεοποιημένες δυνάμεις της Ρωμαϊκής εποχής τους πιστούς χριστιανούς, όπως επίσης και οι οποιεσδήποτε παρόμοιες δυνάμεις, τους πιστούς της Χριστιανικής εκκλησίας.

2/. Στο εδάφιο 18 του 13ου κεφαλαίου της ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ, δίνεται υπαινικτικά και κάποιος αριθμός του θηρίου (που είναι αριθμός ανθρώπου): «και ο αριθμός αυτού χξς». Ο αριθμός αυτός, προκάλεσε πραγματικά μεγάλο πονοκέφαλο στους ερευνητές που προσπάθησαν ανά τους αιώνες, να κατανοήσουν ποιος άνθρωπος κρύβεται πίσω από αυτόν τον αριθμό. Οι σύγχρονοι του Ιωάννη παραλήπτες της Αποκαλύψεως, πιθανώς να μπορούσαν, κατά κάποιον τρόπον, να εννοήσουν ποιος ή τι κρυβόταν πίσω από τον μυστηριώδη αριθμό και για τον λόγο αυτό, ερμηνεύτηκε ως αριθμός του Αντίχριστου που συμβόλιζε την Αντίχριστη/Ειδωλολατρική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.

Ένας σημαντικός αριθμός ακόμη και σύγχρονων ερμηνευτών πιστεύει ότι το επτακέφαλο θηρίο, ο λεγόμενος Αντίχριστος με το μυστηριώδη αριθμό, είναι σύμβολο της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Συγκεκριμένα συμβολίζεται ο Νέρων (η κεφαλή της αυτοκρατορίας), ο οποίος πρώτος εξαπέλυσε διωγμό κατά των χριστιανών και για τον οποίον υπήρχε ο λαϊκός μύθος Nero Redivivus (επανεμφάνισή του σε ζωή), στον Δομιτιανό, άλλοι στον Άρειο, στον Μωάμεθ, στον Πάπα, στον Λούθηρο, στον Ναπολέοντα, στον Γουλιέλμο το 2ο, στον Χίτλερ (κι’αυτού το όνομα αθροιζόμενο δίνει συμπτωματικά 666) και στον Στάλιν!

Κατά τους Ed Lohse, Αγουρίδη, Renan J. Weiss, αν γραφεί το όνομα Νέρων με τα γράμματα του εβραϊκού αλφαβήτου, βρίσκουμε ότι το 666 αντιστοιχεί με το Νέρων Καίσαρ.   Με το πέρασμα του χρόνου, ο αριθμός 666 κατέστη σύμβολο κάθε αντίθεης δυνάμεως.

3/. Ενώπιον του Θεού, αμφότερα, το θηρίο και ο συμβολικός αριθμός του, είναι ειδεχθή. Αν κάποιος έχει καθαρή καρδιά και το χάραγμα του Θεού στο μέτωπό του, δηλαδή, το εις Χριστόν Βάπτισμα, τον χριστιανικό τρόπο ζωής (Εφαρμογή των δογμάτων Της Ορθοδόξου Πίστεως), έχει Πίστη εδραία, αμετακίνητη και τεθεμελιωμένη, δηλαδή είναι Ορθόδοξος Χριστιανός εν Επιγνώσει, αγωνίζεται κατά του κακού, με αποφασιστικότητα και Ευαγγελική Αγάπη, ΔΕΝ έχει να φοβηθεί ΚΑΝΕΝΑ και ΤΙΠΟΤΕ. Γιατί κατά τον Ιωάννη, τον «υιόν της βροντής» και «μαθητή της αγάπης», η τελεία αγάπη «έξω βάλλει τον φόβον»

«φόβος ουκ έστιν εν τη αγάπη, αλλά η τελεία αγάπη έξω βάλλει τον φόβον, ότι ο φόβος κόλασιν έχει, ο δε φοβούμενος ου τετελείωται εν τη αγάπη». (Α΄ ΙΩΑΝΝ:4/18).

Άλλωστε κατά την αδιαφιλονίκητη μαρτυρία της Αποκαλύψεως, ο Χριστός τελικά συντρίβει και το επτακέφαλο θηρίο και τον ψευδοπροφήτη του (13/11, 17/14, 19/20, 20/10).

Κράτη, και λαοί  θα δηλώσουν υποταγή  στον Αντίχριστο…Τελικώς ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ θα δεχθούν το «χάραγμα» του Αντιχρίστου». Μόνο οι σφραγισμένοι από τον Θεόν (Οι Εκλεκτοί), ΔΕΝ θα δηλώσουν υποταγή στον Αντίχριστο.

4/. Η ίδια επίσης η λέξη «θηρίο» έχει στα εβραϊκά άθροισμα το 666. Ακόμη, υπάρχουν ερμηνευτές που δέχονται πως το χξς΄ (666) δηλώνει με το πρώτο και τελευταίο γράμμα τον Χριστό, ενώ με το μεσαίο (ξ) τον αρχαίο όφι της Εδέμ, που, για να παραπλανήσει και συσκοτίσει, μετασχηματίζεται και ΜΙΜΕΙΤΑΙ/ΑΝΤΙΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ.

Ο Ιππόλυτος Ρώμης διακρίνει κάτω από τον αριθμό την λέξη ΑΡΝΟΥΜΑΙ: Αρνούμαι δηλαδή την πίστη στον Χριστό, όπως επεδίωκαν τα αντίθεα Ρωμαϊκά συστήματα.5

Κατά την περίοδο της Ρωμαιοκρατίας, κανείς δεν μπορούσε «να αγοράσει ή να πουλήσει» οποιοδήποτε εμπόρευμα (στην κυριολεξία), «παρά μόνο αυτός που έχει χαραγμένο το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του» (ΑΠΟΚ:13/16-17). Αν δεν είχε δηλαδή εφοδιαστεί ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ και συγκεκριμένες σφραγίδες από την Ρώμη, που διαβεβαίωναν ότι είχε θυσιάσει στον αυτοκράτορα και πως τον είχε παραδεχθεί σαν θεό (βλ. άρθρο «ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ», τoυ Χρίστου Χριστοφόρου, Θεολόγου, Γραφείου Εκκλησιαστικής Διακονίας Μητροπόλεως Κύκκου και Τηλλυρίας, στο: http://www.imkt.cy.net/04/T04-024.pdf).

Ο  καθηγητής Παναγιώτης Μπρατσιώτης στο βιβλίο του «Η Αποκάλυψις του Ιωάννου», γράφει: «Η λέξις χάραγμα ήτο τεχνικός όρος δια την αυτοκρατορικήν σφραγίδα» (Η αποκάλυψη του Ιωάννου, Αθήναι, 1950., σελ. 217).

«Χάραγμα» επίσης, μας πληροφορεί ο καθηγητής Σωτήριος Δεσπότης, μπορεί να ήταν είτε το ίδιο το αυτοκρατορικό νόμισμα (αφού ταυτόχρονα ήταν σύμβολο της αφοσιώσεως-λατρείας του αυτοκράτορα), είτε πραγματικό χάραγμα που ως ΣΗΜΑΔΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ το αναφέρει και πάλι η Αποκάλυψη πως το θηρίο υποχρεώνει όλους να κάνουν (13,16).

Για το τελευταίο, έχουμε αληθινά και ιστορικά περιστατικά, όπως την ενέργεια του Πτολεμαίου του Δ΄ να χαράξει «το παράσημο της λατρείας του Διονύσου (και ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ: Γ΄ ΜΑΚΚ: 2/29), το κισσόφυλλο στους Ιουδαίους, και να θανατώνει όσους αντιδρούσαν», αλλά και απεικονίσεις στο μέτωπο που χρησιμοποιούσαν σαν φυλακτά.

η. Η Φυλετική ταυτότητα του Αντιχρίστου.

1/. Ο Αντίχριστος θα είναι ο ίδιος ο Διάβολος;

Ο Αντίχριστος ΔΕΝ θα είναι ο ίδιος ο Διάβολος, διότι είναι αδύνατη η ενανθρώπιση του Διαβόλου, καθώς και κάθε πονηρού ή αγαθού αγγέλου, όπως έγινε η Ενανθρώπιση του Ιησού. Ο Σατανάς δεν μπορεί να σαρκωθεί, να γεννηθεί σαν άνθρωπος, όπως ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός και να παρουσιασθεί μέσω του Αντιχρίστου, σαν άνθρωπος με θνητό σώμα επί της γης.

Μιλώντας γι’ αυτό το ζήτημα ο άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός υπογραμμίζει, ότι είναι αδύνατο να γίνει ενανθρώπιση του Διαβόλου, όπως έγινε η ενανθρώπιση του Χριστού:

«Ουκ αυτός τοίνυν ο Διάβολος γίνεται άνθρωπος, κατά την του Κυρίου ενανθρώπηση∙ μη γένοιτο» (PG. 94,1217).

Δεν θα είναι ο Σατανάς, θα είναι όμως άνθρωπος, όργανο του Διαβόλου. Θα είναι ενεργούμενό του. Για τον άνθρωπο αυτό, τον Αντίχριστο λέει ο Απόστολος Παύλος, ότι θα είναι: «κατ’ ενέργειαν του Σατανά εν πάση δυνάμει και σημείοις και τέρασι ψεύδους» (Β΄ ΘΕΣΣ:2/9).

Ο Ιερός Χρυσόστομος επίσης δίδοντας απάντηση στο ερώτημα, ποιος είναι ο Αντίχριστος λέγει, ότι δεν είναι ο Σατανάς: «αλλ’ άνθρωπός τις πάσαν αυτού (του Διαβόλου) δεχόμενος την ενέργειαν» (PG. 62,482). Θα είναι, λοιπόν, άνθρωπος, που θα κάνει ό,τι του λέει ο Σατανάς και θ’ αναπτύξει δραστηριότητα πικρή και βάναυση ως να ήταν ο ίδιος αυτοπροσώπως.

Οι Πατέρες μας το ξεκαθαρίζουν το ζήτημα τούτο πολύ καλά. Ο άγιος Κύριλλος Ιεροσολύμων, για να δείξει πόσο πιστό όργανο του Διαβόλου θα είναι ο Αντίχριστος άνθρωπος των εσχάτων καιρών, μας τονίζει, ότι μ’ αυτόν είναι σαν να ενεργεί ο ίδιος ο Σατανάς, «αυτοπροσώπως δι’ αυτού ενεργών» (Κυριλ. Ιεροσολ. ΒΕΠΕΣ 39,191).

Ο Οικουμένιος εξ άλλου, δίδοντας τον ορισμό του Αντιχρίστου, υπογραμμίζει, ότι θα είναι αυτός «άνθρωπος ενεργούμενος υπό του Σατανά» (PG. 119,117).

Και ο Θεοφύλακτος λέει, ότι ο Αντίχριστος θα είναι «άνθρωπος έχων τον Σατανάν εν εαυτώ, δι’ αυτού ενεργούντα» (PG. 124,1344)

Ο Σατανοφόρος αυτός άνθρωπος, θα εργασθεί κάθε ανομία. Θα υπηρετήσει τον αφέντη του, τον Διάβολο σ’ όλο το μισόκαλο μένος του. Θα ενεργήσει όσο πιο ύπουλα, βίαια, τυραννικά και βάρβαρα γίνεται, κατά της ανθρωπότητος κυρίως όμως κατά της Ορθοδόξου Εκκλησίας.

2/. Οι βιολογικές ρίζες του Αντιχρίστου6

α/. Ο Αντίχριστος, σύμφωνα με ερμηνευτές των προφητειών, θα είναι γόνος και απόγονος της φυλής του Δαν, δηλαδή θα προέρχεται από το βασιλικό γένος του Δαβίδ. Η δε φυλή του Δαν λέγουν ότι έφυγε από το Ισραήλ και πήγε προς τα μέρη της Περσίας και αργότερα εγκαταστάθηκαν στην Ευρώπη και δι᾽ αυτό λέγουν ότι η Δανία δημιουργήθηκε από απογόνους της φυλής του Δαν.

Η πτώση τής φυλής τού Δαν, φαίνεται σε μία εσχατολογική προφητεία, στο : «οι ομνύοντες εις την αμαρτίαν τής Σαμαρείας, και οι λέγοντες: "Ζει ο Θεός σου Δαν"... θέλουσι πέσει, και δεν θέλουσι σηκωθεί πλέον» (ΑΜΩΣ: 8/14).

Γιατί άραγε; Προφανώς επειδή ο Δαν τής προφητείας αυτής, δεν ελάτρευε τον αληθινό Θεό, τον Ιαχβέ του Παλαιού λαού Ισραήλ, αλλά έναν άλλον ψεύτικο. Και είναι σημαντικό, ότι δεν αναφέρεται άλλη φυλή (ως φυλή) να συμμετέχει σ' αυτή την πλάνη. Ας μην ξεχνάμε επίσης, ότι ο Αντίχριστος θα αξιώσει να λατρεύεται ως Θεός (Β΄ΘΕΣΣΑΛ: 2/4) και αυτόν θα δεχθεί η φυλή του στο σύνολό της.

β/. Από τα παραπάνω λοιπόν, φαίνεται ότι σε όλη την ιστορία τού λαού τού Θεού, υπήρχε μία μάχη μεταξύ του λαού τού Θεού, και τού λαού τού Σατανά, οι οποίοι παρομοιάζονται με "όφεις", ή "δράκοντες". Αυτοί οι άνθρωποι, όπως ο Φαραώ ή οι εκάστοτε εχθροί τού τότε πιστού παλαιού λαού Ισραήλ, χρησιμοποιήθηκαν στις προφητείες τής Αγίας Γραφής, ως προτυπώσεις τού πραγματικού Αντιχρίστου, τού κατ' εξοχήν «σπέρματος τού Όφεως», που θα προέλθει από την φυλή Δαν.

Προφανώς, αυτός είναι και ο λόγος που η φυλή Δαν δεν συμπεριλαμβάνεται μεταξύ τών σεσωσμένων φυλών τού Ισραήλ, στην Αποκάλυψη. Εκεί, περιγράφεται το υπόλοιπο τών πιστών Ισραηλιτών τής εποχής τού Αντιχρίστου, που αριθμείται συμβολικά σε 144.000.

«…ΚΑΙ μετὰ τοῦτο εἶδον τέσσαρας ἀγγέλους ἑστῶτας ἐπὶ τὰς τέσσαρας γωνίας τῆς γῆς, κρατοῦντας τοὺς τέσσαρας ἀνέμους τῆς γῆς, ἵνα μὴ πνέῃ ἄνεμος ἐπὶ τῆς γῆς μήτε ἐπὶ τῆς θαλάσσης μήτε ἐπὶ πᾶν δένδρον. 2 καὶ εἶδον ἄλλον ἄγγελον ἀναβαίνοντα ἀπὸ ἀνατολῆς ἡλίου, ἔχοντα σφραγῖδα Θεοῦ ζῶντος, καὶ ἔκραξε φωνῇ μεγάλῃ τοῖς τέσσαρσιν ἀγγέλοις, οἷς ἐδόθη αὐτοῖς ἀδικῆσαι τὴν γῆν καὶ τὴν θάλασσαν, 3 λέγων· μὴ ἀδικήσητε τὴν γῆν μήτε τὴν θάλασσαν μήτε τὰ δένδρα, ἄχρις οὗ σφραγίσωμεν τοὺς δούλους τοῦ Θεοῦ ἡμῶν ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν. 4 Καὶ ἤκουσα τὸν ἀριθμὸν τῶν ἐσφραγισμένων· ἑκατὸν τεσσαράκοντα τέσσαρες χιλιάδες ἐσφραγισμένοι ἐκ πάσης φυλῆς υἱῶν ᾿Ισραήλ· 5 ἐκ φυλῆς ᾿Ιούδα δώδεκα χιλιάδες ἐσφραγισμένοι, ἐκ φυλῆς Ρουβὴν δώδεκα χιλιάδες, ἐκ φυλῆς Γὰδ δώδεκα χιλιάδες, 6 ἐκ φυλῆς ᾿Ασὴρ δώδεκα χιλιάδες, ἐκ φυλῆς Νεφθαλεὶμ δώδεκα χιλιάδες, ἐκ φυλῆς Μανασσῆ δώδεκα χιλιάδες, 7 ἐκ φυλῆς Συμεὼν δώδεκα χιλιάδες, ἐκ φυλῆς Λευῒ δώδεκα χιλιάδες, ἐκ φυλῆς ᾿Ισσάχαρ δώδεκα χιλιάδες, 8 ἐκ φυλῆς Ζαβουλὼν δώδεκα χιλιάδες, ἐκ φυλῆς ᾿Ιωσὴφ δώδεκα χιλιάδες, ἐκ φυλῆς Βενιαμὶν δώδεκα χιλιάδες ἐσφραγισμένοι.» (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 7/1-8).

Ο λόγος που παραλείπεται αυτή η φυλή, προφανώς είναι, ότι θα ακολουθήσουν εξ ολοκλήρου τον Αντίχριστο, με αποτέλεσμα να μην αφήσουν επαρκές «υπόλοιπο» σεσωσμένων, όπως οι άλλες φυλές.

Έτσι, ΔΕΝ θεωρούνται ως «αληθώς Ισραηλίτες», αλλά αντί για σπέρμα τού Αβραάμ, θεωρούνται «σπέρμα τού διαβόλου» (ΡΩΜ:2/29, ΑΠΟΚ:3/ 9 και ΙΩΑΝΝ:8/39 - 44).

Συμπερασματικώς, λόγω της ολοκληρωτικής αποστασίας της Φυλής του ΔΑΝ από τον Αληθινό Θεό του παλαιού λαού Ισραήλ, το σύνολον της φυλής αυτής εξεδιώχθη από την Αδαμική Βιολογική-Πνευματική Γραμμή (Ανθρώπινη) και αυτομάτως ενετάχθη στην Καϊνική Βιολογική-Πνευματική Γραμμή (Εωσφορική).

γ/. Η Ιουδαϊκή φυλή των Falashas.

1//. Ο Αντίχριστος θα είναι Εβραίος μας πληροφορεί ο Οικουμένιος. Θα παρουσιασθεί «εκ ρίζης Εβραίων» λέει ο Ανδρέας Καισαρείας (PG. 106,368).

«Ναι, Εβραίος θα' ναι (ο Αντίχριστος). Θα συνεργαστεί πολύ κι ο Πάπας, γιατί όλα τα παιδιά του διαβόλου θα τα θεωρεί δικά του και θα τους υποδεικνύει να ακολουθούν τον Αντίχριστο».7

Θα γεννηθεί από την εβραϊκή φυλή Δαν βεβαιώνει, πάνω απ’ όλα, η Αγία Γραφή. «Και γενηθήτω Δαν όφις εφ’ οδού…» (Γεν. μθ. 17).

Θα γεννηθεί «εκ πορνείας» λέει ο άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός. Τοπικά ο Αντίχριστος θα ξεκινάει από την Γαλιλαία, όπως και ο Χριστός. «Εκ Γαλιλαίας, όθεν ο Χριστός εξήλθεν, εξέρχεται, ως φησίν η Γραφή∙ σκύμνος λέοντος Δαν και εκπηδήσει εκ Βασάν. Αύτη δε εστίν Σκυθόπολις» (ΒΕΠΕΣ 35,132), λέγει ο Μέγας Αθανάσιος.

Από αυτό προκύπτει, ότι ίσως η μητέρα του Αντιχρίστου ή οι πρόγονοί του να ξεκινήσουν από τα ανατολικά μέρη της Περσικής γης, πέρα από τον Ευφράτη και έρθουν στη Γαλιλαία. Τούτο ενισχύει και το γεγονός, ότι τους τελευταίους καιρούς οι ξερριζωμένοι άπιστοι Εβραίοι, ξαναγυρίζουν στον τόπο αυτό.

Από Ιουδαίους λοιπόν, θα γεννηθεί ο Αντίχριστος. Ιουδαϊκή θα είναι η καταγωγή του, από εκεί θα κάνει το ξεκίνημα των φοβερών σχεδίων του Διαβόλου. «Τοις Ιουδαίοις ελεύσεται» λέει επιγραμματικά ο άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός (PG. 94,1216).

Ο Αντίχριστος λοιπόν θα είναι Εβραίος εκ ρίζης Εβραίων, δεν θα υπάρχει δηλαδή αμφιβολία για την Ιουδαϊκή καταγωγή. Επιπλέον θα έλκει την καταγωγή του από την φυλή του Δαν και επειδή η Εβραϊκότητα κληρονομείται από την μητέρα, η μητέρα του  θα είναι εκ της φυλής του Δαν.8

2//. Η σύγχρονη Εβραϊκή κοινότητα έχει αποδεχτεί τουλάχιστον ένα γκρουπ ανθρώπων που φέρονται ότι προέρχονται από μία χαμένη φυλή, τους Beta Israel (που σημαίνει Οίκος Ισραήλ), τους Falashas ή αλλιώς τους Εβραίους Αιθιοπικής καταγωγής, που λένε ότι προέρχονται από την φυλή του Δαν.

Οι Beta Israel ζούσαν απομονωμένοι από τους υπόλοιπους Εβραίους σε πρωτόγονα χωριά της Αιθιοπίας και νόμιζαν ότι ήταν οι μοναδικοί Εβραίοι στον κόσμο (άρα μπορεί να υποτεθεί ότι είχαν\έχουν την αυτοσυνειδησία ότι ο αναμενόμενος «μεσσίας» θα προέλθει από αυτούς). Ζούσαν απομονωμένοι γενικώς και από τους υπόλοιπους Εβραίους, για πάνω από 2000 χρόνια και οι θρησκευτικές πρακτικές τους είναι αυτές που υπήρχαν έως την καταστροφή του πρώτου ναού (προφανώς έφυγαν από την γη του Ισραήλ μετά την καταστροφή του ναού από τους Βαβυλωνίους). Ό,τι παραδόσεις και πρακτικές αναπτύχθηκαν μετά την καταστροφή του πρώτου ναού, τους ήταν άγνωστες. 

Δεδομένης αυτής της μακράς απομονώσεώς τους, μπορούμε να θεωρήσουμε ότι δεν έχουν υποστεί καθοριστικές φυλετικές προσμίξεις και κατά μία έννοια, αλλά με κάθε επιφύλαξη, μπορούμε να θεωρήσουμε ότι κυριολεκτικώς και χωρίς προσμίξεις, προέρχονται  από την φυλή του Δαν.9

3//. Σε αφιέρωμα του Vice αναφέρεται ότι το Ανώτατο Ραββινικό Συμβούλιο του Ισραήλ, αναγνώρισε επίσημα την Εβραϊκότητα των Αιθιόπων Εβραίων στα τέλη του προπερασμένου έτους, συμπτωματικά με την έναρξη της πανδημίας (παρόλο που το 1973 ο Ραβίνος Ovadia Yosef, o Σεφαρδίτης Αρχιραββίνος του Ισραήλ, αποφάσισε- σε συμφωνία με τον ραββίνο Radbaz που διακήρυξε το ίδιο τον 16ο αιώνα- ότι οι Beta Israel είναι από την φυλή του Δαν και επιβεβαίωσε την Εβραϊκή ταυτότητα της κοινότητας).

Ο συγκεκριμένος ραββίνος, εδήλωσε ότι αυτό πήρε τόσο χρόνο, διότι έπρεπε να γίνει ενδελεχής έρευνα λόγω του ότι η τήρηση των αρχείων στην Αιθιοπία ήταν ελλιπής. Αυτό σημαίνει ότι ουδείς δύναται πλεόν να αμφισβητήσει την Εβραϊκότητα τους, είναι εκ ρίζης Εβραίων με την βούλα του Ανώτατου Ραβινικού Συμβουλίου.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι, σε προσωπογραφίες, κινηματογραφικά έργα, ΜΜΕ και «ντοκυμαντέρ» «ειδικών ερευνητών και ιστορικών» για τον Ιησού, τα τελευταία χρόνια ο Ιησούς ο οποίος ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΩΣ ήταν «Ξανθός και ωραίος εις τη όψιν»10 παρουσιάζεται ως μαύρος ή μιγάς!!!

 Απεικόνιση του εμφανώς μιγάδα «μεσσία» στο Παγκόσμιο Συμβούλιο “Εκκλησιών”. (Παγκόσμιο Σατανιστικό Εργοτάξιο)


3/. Αντίχριστος:  Ο Βασιλιάς του Ισραήλ

Σε μία ερμηνευτική μελέτη του παπικού ιερέα Σλότα (Sloet) για την Αποκάλυψη του Ιωάννου, που δημοσιεύτηκε στον «Βιβλικό κατάλογο» (Revue Biblique) το 1893, η άποψη  ότι ο Αντίχριστος θα είναι ο «Βασιλιάς του Ισραήλ» υποστηρίζεται και από την διαπίστωση ότι  η αριθμητική αξία των γραμμάτων του τίτλου αυτού στο Ιουδαϊκό Καμπαλιστικό Αλφάβητο (ΧΑ ΜΕΛΕΚ ΛΕ ΙΣΡΑΕΛ= Βασιλιάς του Ισραήλ) δίδει συνολικό ΄σθροισμα το 666 ως εξής:11

                  ΧΑ               5

                  ΜΕΜ          40

                  ΛΑΜΕΤ      30

                  ΚΑΦ           20

                  ΛΑΜΕΤ      30

                  ΙΟΔ            10

                  ΣΙΝ           300

                   ΡΕΣ         200

                 ΑΛΕΦ            1

                 ΛΑΜΕΤ        30

                                   666

4/. Τόπος γεννήσεως του Αντιχρίστου

Αρκετοί σύγχρονοι Ιουδαίοι ισχυρίζονται ότι ο  Μεσσίας τους δεν είναι ανάγκη να γεννηθεί στο Ισραήλ. Αρκεί να είναι Ιουδαίος το γένος. Δηλαδή να έχει γεννηθεί από Ιουδαϊκή μήτρα και ως εκ τούτου μπορεί να γεννηθεί στην Γαλλία, στην Αμερική, στην Ρωσία, στην Ελλάδα ή αλλαχού. Αρκεί να είναι Ιουδαίος. Ποιός θεωρείται σήμερα όμως Ιουδαίος το γένος; Οποιοσδήποτε έχει μητέρα Εβραία, άσχετα με το τι καταγωγής είναι ο πατέρας.

Περιμένουν κάποιο πρόσωπο επιφανές και όχι κάποιο άσημο. Το πρόσωπο αυτό έχουν την δύναμη οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι να το προβάλλουν διεθνώς. Τα περισσότερα, αν όχι σχεδόν όλα τα διεθνή ΜΜΕ (τηλεοπτικά δίκτυα, ραδιοφωνικοί σταθμοί, λέσχες όπως η Μπίλντεμπεργκ, μασονικές στοές, κλπ), είναι στα χέρια των Ιουδαιοταλμουδιστών Ιλλουμινάτων...

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αυτό που θα ισχυρίζεται ο αναμενόμενος «Μεσσίας» των Ιουδαίων, ότι δηλαδή θα προέρχεται από το γένος του Δαβίδ, θα είναι ένα τερατώδες ψεύδος, για να εξαπατήσει τον λαό του σημερινού Ισραήλ και όχι μόνον. Ο Αντίχριστος, επιχειρώντας να εξαπατήσει τον λαό του σημερινού Ισραήλ και της διασποράς, και να τον αναγνωρίσει ως Μεσσία του, πάση θυσία θα προσπαθεί να αποδείξει ότι το γενεαλογικό δένδρο της μητέρας του φθάνει μέχρι τον Βασιλέα Δαυΐδ και όχι από την φυλή του Δαν.

Αυτά ως προς τις βιολογικές ρίζες του Αντιχρίστου.

Επειδή όμως, δεν πρέπει να είμαστε δογματικοί στις ερμηνείες των Γραφών ούτε να να λαμβάνουμε υπ’ όψιν τις θέσεις των κατά καιρούς ερμηνευτών ως θέσφατα, καταθέτουμε με φόβον θεού, τα ακόλουθα:

 .Οι Βιολογικές ρίζες του Αντιχρίστου ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση θα έχουν με τις ρίζες του παλαιού λαού Ισραήλ, όπως αυτές καταγράφονται στην Παλαιά Διαθήκη (Η φυλή Δαν απεπέμφθη από την Γραμμή του Παλαιού λαού Ισραήλ.  για τους ίδιους λόγους που διεγράφη και ο Κάϊν από την βιολογική γραμμή του Πατρός του Αδάμ, αντικατασταθείς δια της γραμμής του Σηθ).

 .Όσοι από τους ανθρώπους οποιασδήποτε φυλής (Αδαμικής γραμμής ή όχι), αποδέχονται ή πρόκειται να αποδεχθούν τον Αντίχριστο άμα της εμφανίσει του, ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ πολιτογραφούνται στην Εωσφορική Καϊνική γραμμή, της οποίας πρωτοστάτες είναι οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι.

 .Όποιος γεννάται από Ιουδαϊκή μήτρα ανεξαρτήτως της φυλετικής καταγωγής του Πατρός θεωρείται Ιουδαίος.

 .Ο αναμενόμενος Αντίχριστος, είτε ανήκει στην φυλή του Δαν είτε όχι, ένα είναι σίγουρο.Θα ανήκει στην Εωσφορική Καϊνική Βιολογική-πνευματική γραμμή. Συνεπώς θα είναι ή θα λογίζεται ως αποκρυφιστής Καϊνίτης Ταλμουδιστής Ιουδαίος.

Ο χρόνος και τα μελλοντικά γεγονότα, που καθ’ημάς ΔΕΝ θ’αργήσουν, θα δείξουν...

 

Συνεχίζεται

 

 

 

  

 

 



1 .Η Αποκάλυψις εξηγημένη κατά Δύναμη, Αρχ. Χαραλάμπους  Δ. Βασιλοπούλου, Αθήναι, 1981.

.Το Γαρ Μυστήριον ήδη ενεργείται της Ανομίας, Ιωάννη Παλαιτσάκη, Αθήναι, 1999.

.Η προφητεία της Σίβυλλας της Ερυθραίας..http://www. skarlakidis. gr>praggeloi

.Περί Αντιχρίστου και των «σημείων» των καιρών αυτού στην Καινή….

https://www.imsyrou.gr>index.php, Aug 9, 2015 — του Μιχαήλ Χούλη, Θεολόγου.

2 Αιτιολογημένες λεπτομέρειες της παραπάνω θέσεως, περιλαμβάνονται στο  αναρτηθέν και αναλυθέν θέμα: «Η ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΠΑΠΙΣΜΟΥ (The Heresy of Franco-Papacy)» (2015).

3 Η Αποκάλυψις εξηγημένη κατά Δύναμη, Αρχ. Χαραλάμπους  Δ. Βασιλοπούλου, Αθήναι, 1981, τ. 4ος, σ.68-116.

4 •Π. Μπρατσιώτης, Η αποκάλυψη του Ιωάννου, Αθήναι, 1950.

•Δ. Κυρτάτας, Η Αποκάλυψη του Ιωάννη και οι επτά εκκλησίες της Ασίας, 1994.

5 Σωτηρίου Δεσπότη, «Η Αποκάλυψη του Ιωάννη», τ. β΄, εκδ. Άθως, Αθήνα, 2007, σελ. 170-176).

6 .«Ο Αντίχριστος», Αρχ. Χαραλάμπους Βασιλοπούλου, εκδ. «ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΥΠΟΣ», 1990.

.Το σπέρμα του όφεως… http://www.oodegr.com › oode › and2

7 Ιερομόναχος Χριστόδουλος Αγιορείτης, Σκεύος Εκλογής, σελ. 222.

8 Ο Κώδικας του Εβραϊκού Νόμου αναφέρει σαφώς ότι το παιδί μιας Εβραϊας μητέρας είναι Εβραιόπουλο, ανεξάρτητα από την καταγωγή του πατέρα (ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να εμφανιστεί σε ένα τεστ DNA), ενώ το παιδί μιας μη Εβραίας μητέρας δεν είναι Εβραιόπουλο. Η καταγωγή μέσω της μητρός υπήρξε μια θεμελιώδης αρχή της Τορά από την αρχή της ύπαρξης του Εβραϊκού λαού.

9 Σχετικά µε την καταγωγή από την φυλή ∆αν ο E. Norelli (Ippolito L’Antichristo, Bibliotheca Patristica X, Firenze 1987, σ. 189) παρατήρησε πως η φυλή αυτή συνδεόταν ήδη από τα χρόνια του Μωϋσή µε την ειδωλολατρία στο Βόρειο Ισραήλ. Είναι φανερό πως η φυλή ∆αν πληρούσε τις προϋποθέσεις για να “γεννήσει” τον Αντίχριστο, γιατί αυτή η φυλή αποτελούσε το “µαύρο πρόβατο” της Ιουδαίας (ακόμη και σήμερα οι υπόλοιποι Εβραίοι δεν τους έχουν σε μεγάλη υπόληψη).

Ζούσαν με το όνειρο να επιστρέψουν στο Ισραήλ πράγμα που ξεκίνησε στις αρχές τις δεκαετίας του 80 όταν ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Menachem Begin κάλεσε τον επικεφαλής της Μοσάντ στο γραφείο του το 1977 και του είπε: “Φέρε μου τους Αιθίοπες Εβραίους”. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια σειρά χερσαίων, θαλάσσιων και από αέρος επιχειρήσεων, μέσω των οποίων επαναπατρίστηκαν μέσω Σουδάν, περισσότεροι από 56.000 Εβραίοι Αιθίοπες, σε διάστημα οκτώ ετών. Το Ισραήλ όμως απέτυχε να ενσωματώσει τους Εβραίους Αιθίοπες στην κοινωνία, οι οποίοι έως σήμερα αντιμετωπίζουν φυλετικές διακρίσεις και μερικές φορές νιώθουν ότι δεν είναι μέρος της Ισραηλινής κοινωνίας.

10 Α΄ ΒΑΣΙΛΕΙΩΝ:16/12 και 17/42, ΑΣΜΑ ΑΣΜΑΤΩΝ: 5/10, ΘΡΗΝΟΙ: 4/7.

11 Από το βιβλίο «Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ», Εμμ. Αμθίδη, Εκδ. «Στερέωμα», σ. 242.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου