Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

 

Η ΦΟΒΕΡΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΚΡΙΤΗΝ ΘΕΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ (ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ)

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ: Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΜΕΣΣΙΑΣ- ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ: Ο ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΣ ΨΕΥΤΟΜΕΣΣΙΑΣ–ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.

Μέρος 11ον

6. ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ Ο  ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ (Συνέχεια 10ου μέρους).1

Αρνητής Τριαδικού Θεού.

Νυκτιπλάνος Ανθρώπων.

Ταλμουδιστών Μεσσίας.

Ιησού Χριστού Νοσφιστής.

Χρηματοθηρών Προαγωγός.

Ραιστήρ της Κοινωνίας.

Ιεροπόλος του Εωσφόρου.

Σατανιστών Απόστολος.

Τύραννος Λαών.

Οικουμενιστών Υπερκυβερνήτης.

Σοδομιστών Προστάτης.

 

η. Η κωδική ταυτότητα του Αντιχρίστου (Συνέχεια 10ου Μέρους).

1/ Ο αριθμός του Θηρίου : 666 ή 616;

Ο αριθμός του θηρίου δεν εμφανίζεται σ’ όλα τα χειρόγραφα ως χξς΄ (666), αλλά σε έτερα εμφανίζεται ως 616 και σε μερικά ως 646! (βλ. κριτική έκδοση κειμένου Kurt–Aland, Nestle, Β. Μ. Metzger, κ.λπ.). Αυτό σημαίνει ότι, αν η 2η γραφή (616) είναι επικρατέστερη, υπάρχει πρόβλημα στην αποκρυπτογράφηση του 666.          

Κατά την άποψη του λόγιου Hugh J. Schonfield στο βιβλίο του The Bible was Right, η ορθή γραφή ήταν 616. Και με αυτόν τον αριθμό υπαινίσσεται ο Ιωάννης το 14ο έτος του Δομιτιανού (ID KAISAR0S=14ο έτος του αυτοκράτορα). Δηλαδή του Ρωμαίου αυτοκράτορα που είχε αυτοαναγορευτεί «Κύριος και Θεός» (Dominus et Deus Noster). Αυτός επέβαλε την λατρεία του στους Ρωμαίους υπηκόους της αυτοκρατορίας του, εξαπολύοντας άγριο διωγμό κατά των χριστιανών.

Όμως, με το πέρασμα του χρόνου και σύμφωνα με τις αλλεπάλληλες υπομνήσεις και επισημάνσεις των Πατέρων της Ορθόδοξης Εκκλησίας και όχι μόνον, καθώς και το γεγονός ότι ΟΥΔΕΙΣ χειρόγραφος κώδιξ με αριθμόν 616 είναι αρχαιότερος των κωδίκων που αναφέρουν ως αριθμόν του θηρίου το 666, είναι βέβαιον πλέον ότι, ο αριθμός του θηρίου είναι πράγματι το 666 .

2/. Αποκωδικοποίηση του 666

α/. Ο αριθμός 6 είναι ο αριθμός του ανθρώπου, της ανθρώπινης εργασίας, της ατελείας και του όφεως. Είναι αριθμός που υπολείπεται κατά πολύ του αριθμού 7, του αριθμού της πληρότητας και τελειότητας κατά την Βίβλο και την Αποκάλυψη, αλλά και δεν μπορεί να συναγωνιστεί τον αριθμό 8 που είναι της υπερπληρότητας 7+1 (πρβλ. ΜΙΧΑΙΑΣ:5/5). Μερικά παραδείγματα:

.Τα ερπετά, εν οίς και ο όφις, εδημιουργήθησαν την 6ην ημέρα.

.Οι απόγονοι του Κάϊν δίδονται μέχρι την 6ην γενεάν (ΓΕΝΕΣΗ:4/ 17-21).

.Ο όφις στην Π.Δ. είχε έξη ονόματα: Nachash (a shining one) [ΓΕΝΕΣΗ: 3/1 και ΙΩΒ: 26/13), ak-shoou (οχιά=adder) [ΨΑΛΜΟΙ: 1/3], ephah (δηλητηριώδες ερπετό) [ΙΩΒ: 20/16 και ΗΣΑΪΑΣ: 30/6], Τsiph-ohnee (συρρίζων ερπετό-οχιά) [HΣΑΪΑΣ: 11/8], ΠΑΡΟΙΜ: 23/32], Taneen (δράκων) [ΕΞΟΔΟΣ: 7/9-12], Saraph ( θανατηφόρο ερπετό) [ΑΡΙΘΜΟΙ: 21/8, ΗΣΑΪΑΣ: 14/29 και 30/6].

.Η λέξη ΙΗΣΟΥΣ έχει 6 γράμματα που καταδεικνύουν την ταπεινή ανθρώπινη καταγωγή Του. 

β/. Οι συμβολισμοί των αριθμών αριθμοί 1,2, 7, 8 και 9.

1//. Το ένα (1) είναι το σύμβολο της ενότητος, μοναδικότητος και των πρωτείων.

«ἐγώ εἰμι Κύριος ὁ Θεός σου, ὅστις ἐξήγαγόν σε ἐκ γῆς Αἰγύπτου, ἐξ οἴκου δουλείας. οὐκ ἔσονταί σοι θεοὶ ἕτεροι πλὴν ἐμοῦ.. » (ΕΞΟΔΟΣ: 20/3).

«μὴ φοβοῦ· ἐγώ εἰμι ὁ πρῶτος καὶ ὁ ἔσχατος…καὶ ἰδοὺ ζῶν εἰμι εἰς τοὺς αἰῶνας τῶν αἰώνων, καὶ ἔχω τὰς κλεῖς τοῦ θανάτου καὶ τοῦ ᾅδου…» (ΑΠΟΚΑΛ: 1/17-18).

«εἷς Κύριος, μία πίστις, ἓν βάπτισμα· εἷς Θεὸς καὶ πατὴρ πάντων, ὁ ἐπὶ πάντων, καὶ διὰ πάντων, καὶ ἐν πᾶσιν ἡμῖν..» (ΕΦΕΣΙΟΥΣ: 4/5-6)

2//. Το δύο (2) είναι ο θεμελιώδης αριθμός της διαιρέσεως και της διαφοράς.. Αυτή η διαφορά μπορεί να εννοηθεί ως Αντίθεσις και Εχθρότης (Φως-Σκοτάδι, Στερέωμα-Ύδωρ, Ουρανός-Γη, Κάϊν-Άβελ, κλπ).

«...και έχθραν θέλω στήσει αναμέσον σου και της γυναικός και αναμεσον του σπέρματός σου και του σπέρματος αυτής…» (ΓΕΝΕΣΗ: 3/15).

.Αβραάμ και Λωτ, Ισαάκ και Ισμαήλ, Ιακώβ και Ησαύ.

.Ο πρώτος άνθρωπος (Αδάμ) χοϊκός , ο δεύτερος Επουράνιος.

3//. Το επτά (7) είναι ο αριθμός της πληρότητος και πνευματικής τελειότητος.

.ΧΡΙΣΤΟΣ: Επτά γράμματα για να δειχθεί ο θείος τίτλος ως εκ θεού κεχρισμένος.

.«Το Αρνίον»=651 ή 7χ93=651.

.Την 7ην ημέρα της Δημιουργίας  ο Θεός αναπαύθηκε .

.Ο Δαβίδ ήταν ο έβδομος (7ος) υιός του Ιεσσαί (Α΄ΠΑΡΑΛ: 2/15)

4//. Το οκτώ (8) είναι ο αριθμός του υπεραφθόνου, της αναδημιουργίας, του Κυρίου (κυριαρχικός αριθμός).

.Οκτώ (8) εκκλήσεις στην προσευχή του Σολομώντος για να εισακουσθεί από τον Κύριον (Β΄ΠΑΡΑΛΕΙΠ: κεφ.6ον.). Η συγκέντρωση του Ααρών και των υιών αυτού έγινε την 8ην ημέρα, αφού εκάθησαν επί επτά (7) ημέρες στην πόρτα της σκηνής του μαρτυρίου (ΛΕΥΪΤ: 8/35 και 9/1).

.Την 8ην ημέρα έπρεπε να αφιερωθεί το πρωτότοκον εις τον θεόν (ΕΞΟΔΟΣ: 22/29-30).

.Ο αριθμός οκτώ είναι συνδεδεμένος με την Ανάσταση και την Αναδημιουργία. Όταν έγινε ο κατακλυσμός οκτώ (8) άτομα διεσώθησαν και ο Νώε ήταν το 8ον πρόσωπον που ξεκίνησε στην νέα γη, την νέα ζωή.. (Β΄ΠΕΤΡΟΥ: 2/5).

.Οκτώ (8) ήσαν οι βαθμίδες της εσωτερικής προς νότον πύλης του ναού του Ιεζελιήλ, οκτώ (8) οι βαθμίδες του προθαλάμου της στοάς και οκτώ (8) οι βαθμίδες της εξωτερικής πύλης [ΙΕΖΕΚΙΗΛ: 40/31,34,37].

.Σε αντίθεση με τον αριθμό των γραμμάτων τού ονόματος ΙΗΣΟΥΣ [Έξη (6) γράμματα], η αριθμομέτρηση των γραμμάτων μας δίδει τον αριθμόν 888 (8 χ111), δηλαδή απόλυτη πληρότητα, κυριαρχία και τελειότητα.

5//. Το εννέα (9) είναι ο αριθμός του πέρατος και της κρίσεως.

ΑΜΗΝ: 99

ΒΗΘΛΕΕΜ : 99

ΚΡΙΣΙΣ: 540 (9χ60)

γ/. Ο αριθμός 666 αναφέρεται στην Π.Δ. και αφορά στον χρυσόν ο οποίος κάθε έτος εισήρχετο στο ταμείον του Σολομώντος (εξακόσια εξήκοντα εξ τάλαντα χρυσού).2

 «Καὶ ἦν ὁ σταθμὸς τοῦ χρυσίου τοῦ ἐληλυθότος τῷ Σαλωμὼν ἐν ἐνιαυτῷ ἑνὶ ἑξακόσια καὶ ἐξηκονταὲξ τάλαντα χρυσίου….». (Γ΄ Βασ. 10/14).

Η φράση ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ σύμφωνα με την Ελληνική Αλφάβητο, αντιστοιχεί με τον αριθμό 999, ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ = 999.

[Όπου: Τ=300, Ρ=100, Ι=10, Α=1, Δ=4, Ι= 10, Κ=20, 0=70 και Σ=200= 715…και (Θ=9,Ε=5,Ο=70,Σ=200).=284. Δηλαδή 715+284= 999].  

Τον Aντίχριστο, μας λέει η Αγία Γραφή στην Αποκάλυψη του Ιωάννου, ότι θα τον γνωρίσουμε από τον αριθμό ανθρώπου, που θα είναι χξς=666, όπου χ=600, ξ=60 και ς=στ=6. Και γιατί χξς; Μεταξύ των γραμμάτων της λέξεως Χριστός παρεμβάλλεται το οφιοειδές γράμμα ξ; (με την μορφή του όφεως εμφανίστηκε ο σατανάς στον παράδεισο). Κοιτάξτε προσεκτικά: Χριστός: Χξς

Το 666 είναι το ανάποδο του 999, δηλαδή ο αριθμός που δηλώνει τον ΑΝΤΙΘΕΤΟ του Τριαδικού Θεού [ΑΝΤΙ-ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (ΨΕΥΤΟ) ΘΕΟΣ].

Αντίχριστος (666) λοιπόν, είναι αυτός που είναι αντίθετος με τον Τριαδικό Θεό (999), αφού ο αριθμός του θηρίου (666), έρχεται σε οξεία αντίθεση με τον αριθμό του Αρνίου (999).

δ/.  Η Τρίτη άποψη (Ο αριθμός 222.111)

Σύμφωνα με το λεξ. Του Σκαρλάτου Βυζαντίου (σ. 1439-1440), το ρ. ψηφίζω, σημαίνει εκτός των άλλων: Λογαριάζω με ψηφίδες (Ψηφίδες/ χαλίκια ή κουκιά).

Την εποχή της προφητείας του Ιωάννου ΔΕΝ υπήρχαν οι αλγεβρικοί αριθμοί 1,2,3,4, κλπ. Δηλαδή υπελόγιζαν τον αριθμόν ένα (1) με ένα λιθαράκι (ψηφίδα) ή ένα κουκί, τον αριθμόν δύο (2) με με δύο λιθαράκια ή κουκιά, τον αριθμό τρία (3) με τρία λιθαράκια ή κουκιά, κοκ.

Αφού λοιπόν μας δίδει ο Ιωάννης τον αριθμόν τον οποίον πρέπει να υπολογίσουμε (666), γιατί μας λέει ότι χρειάζεται σοφία να τον βρούμε;

Χρειάζεται σοφία διότι, πρέπει να υπολογίσουμε πόσα λιθαράκια ή κουκιά πρέπει να λάβουμε για να λογαριάσουμε τον αριθμό 666. Τότε ήταν δύσκολο ή αδύνατο να βρούμε τον αριθμόν αυτόν. Σήμερα όμως με την εξέλιξη των Μαθηματικών, μπορούμε να τα υπολογίσουμε με βάση την εξίσωση Χ= ν(ν+1)/2. όπου ν=666. Κάνοντας τον υπολογισμό καταλήγουμε στον αριθμό 222.111. Δηλαδή χρειάζονται 222.111 λιθαράκια (ψήφοι) ή κουκιά, για να καταλήξουμε στον αριθμό 666 του θηρίου.

Τι σημαίνει ο αριθμός 222.111;

Ότι είναι ο αριθμός του θηρίου (Αντίχριστος) ο οποίος (Αντίχριστος) θα έχει την μορφή Σατανικής Τριάδος (222) είναι αντιτιθέμενος του Χριστού  ή αυτός που έρχεται ΑΝΤΙ του Χριστού, ο οποίος (Χριστός) είναι ο Λόγος του Τριαδικού Θεού (111), πλανώντας τον κόσμο ότι είναι ο Χριστός, ο Μεσσίας ή ο Θεός.

Η σατανική τριάδα είναι ο δράκοντας, το θηρίο και ο ψευδοπροφήτης (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:16/13). Τα τρία πρόσωπα της σατανικής τριάδας οι διάφορες ονομασίες που έχει το κάθε πρόσωπο ξεχωριστά, είναι :

1//. Ο δράκων, ή αλλιώς ο όφις ο αρχαίος ή διάβολος ή σατανάς (ΑΠΟΚ: 20/2. Ο διάβολος είναι ο αρχηγός των δαιμονίων (ΜΑΤΘ:12/24).

2//. Το θηρίο (ΑΠΟΚ: 13/1, 16/13, 20/10).

3//. Ο ψευδοπροφήτης (ΑΠΟΚ:16/13, ή το άλλο (το δεύτερο) θηρίο (ΑΠΟΚ: 13/11).

θ. Χαρακτηριστικά του Αντιχρίστου.3

1/. Η Αγία Γραφή μας λέγει ότι ο Αντίχριστος ενώ θα υποκρίνεται το αρνίον, στην ουσία θα είναι ο δράκων, ο όφις ο αρχέκακος, ενώ θα αντιποιείται τιν Χριστόν στα πάντα, θα είναι αντίθετος, "ἀντικείμενος" του Χριστού, και θα κέκτηται των εξής χαρακτηριστικών:

α/. Αλαζών, υπερφύαλος, και εγωϊστής, αντί για ταπεινός όπως ήταν ο Χριστός.

β/. Άσπλαχνος, ανελέητος, σκληρός και βίαιος, αντί για ελεήμων,  ήπιος και φιλάνθρωπος.

γ/. Άδικος αντί για δίκαιος.

δ/. Λύκος με δορά προβάτου, αντί για άκακον αρνίον.

ε/. Η προσωποποίηση του Καϊαφικού/Φαρισαϊκού πνεύματος που συνεχίζεται στην ιστορία από την εποχή της θανάτωσης του Χριστού.4

στ/. Επιθετικός, απολυταρχικός, φθονερός, διχαστικός και διαλυτικός. Θα φθονεί την ευτυχία του ανθρώπου και θα διαλύει μέσω της κατ’ευφημισμόν «ελευθερίας» και των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», την συνοχή του κοινωνικού ιστού, θα ακυρώνει την φυσική τάξη πραγμάτων και θα επιβάλλει την παρά φύσιν, διά της ψευδαισθητικής, ανύπαρκτης, επιστημονικώς και αγιογραφικώς, ισότητας.

Θα κυβερνά απολυταρχικώς διά της εξουσίας που θα του παρέχουν οι «δημοκρατικοί νόμοι» και τα Συντάγματα που θα ψηφίζονται …δημοκρατικώτατα από τους υποτελείς του υπερπρονομιούχους βουλευτές..

ζ/. Αρνητής του Τριαδικού Θεού, της θεότητος του Ιησού Χριστού και ενίοτε ακόμη και της ιστορικότητος του Ιησού, αντιποιούμενος παν ό,τι θυμίζει τον Ιησούν Χριστόν.

η/.  Διδάσκαλος ιδεών, αρχών και αξιών δήθεν ανθρωπιστικών και δημοκρατικών, στην πραγματικότητα αντιθέτων του θελήματος και των Εντολών του Χριστού. Δηλαδή «αντικείμενος», αντίθετος στον Χριστό, πολέμιος της διδασκαλίας Του και εχθρός του Ευαγγελίου..

θ/. Ποιητής εντυπωσιακών έργων κοινωνικών και παγκοσμίου ενδιαφέροντος [διακρατικές συμφωνίες ειρήνης, διαγραφές χρεών (από τα κλοπιμαία των λαών), τα οποία απλώς θα παγιδεύουν τους αφελείς και αθώους ως προς τις τελικές προθέσεις του.

ι/. Ραδιούργος, πολυμήχανος, δόλιος και μέγιστος απατεώνας.

ια/. Αδολέσχης και μέγας ψεύτης, υπηρέτης του άρχοντος του ψεύδους, του Σατανά.

ιβ/. Άνθρωπος της αμαρτίας, υιός της απωλείας, αυτοανακηρυχθησόμενος θεός. Εχθρός και αντίπαλος του Αληθινού Θεού και της Αληθείας (Β΄ ΘΕΣΣΑΛ: 2/3-4)

ιγ/. Μυστικιστής, αποκρυφιστής και μάγος, ποιών «θαύματα», με την δύναμη του Σατανά. (ΑΠΟΚΑΛ:13/2).

ιδ/. Ο «χριστός» του Διαβόλου.

Ως ο κατεξοχήν διαβολοποιημένος άνθρωπος, θα είναι ο «χριστός» του Σατανά σε αντίθεση με τον Ιησού ο οποίος ήταν ο Κεχρισμένος υπό του Θεού Πατρός. Θα αποκτήσει εξουσίαν ως Βασιλεύς και αρχιερεύς όπως έχει αναγνωριστεί από τους Χριστιανούς ο Ιησούς, αφού τα δύο κέρατα του θηρίου, συμβολίζουν, ως λέγουν οι Άγιοι Πατέρες, την πολιτική και θρησκευτική εξουσία του θηρίου5

Δικαίως, λοιπόν, ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός αποκαλεί τον Πάπα αιτία του κακού. Είναι πολύ χαρακτηριστική μια άλλη προφητεία του αγίου Κοσμά για τον Πάπα, που είναι ενταγμένη στην Η’ Διδαχή του:

«Ο Αντίχριστος είναι· ο ένας είναι ο Πάπας και ο έτερος είναι αυτός οπού είναι εις το κεφάλι μας, χωρίς να ειπώ το όνομά του το καταλαβαίνετε,6 μα λυπηρόν είναι να σας το ειπώ, διότι αυτοί οι αντίχριστοι είναι εις την απώλειαν, καθώς το έχουν…».7

«Τον Πάπα να καταράσθε διότι αυτός θα είναι η αιτία του κακού». (Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, Προφητείες). Ο γέρων Παΐσιος, σχολιάζοντας τον ανωτέρω λόγο του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, λέγει:

Τι σημαίνουν τα προφητικά λόγια του Αγίου Κοσμα;

«Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός εννοούσε αυτόν τον Πάπα, της συγκεκριμένης εποχής, ο οποίος θα βοηθήσει στην ανάδειξη του Αντιχρίστου!».8

Ο Αντίχριστος θα έχει αποδεχθεί όσο ποτέ άλλος άνθρωπος τον Διάβολο, δεν θα ζει ο Αντίχριστος αλλά ο Διάβολος, , αυτός θα του δίνει εντολή στο κάθε τι που θα διδάσκει

ιε/. Σφετεριστής της Αγίας Γραφής και των αναγραφομένων σ’αυτήν προφητειών.

Θα αντιποιείται τον Εσταυρωμένον, δηλαδή θα είναι ασκητικός και θα «θυσιάζεται» για τους ανθρώπους, αλλά στην πραγματικότητα αυτά δεν θα ισχύουν και θα προσπαθεί να πείσει την ανθρωπότητα να τον αποδεχτεί ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ. Θα θέλει να εξαφανίσει τον κάθε Χριστιανό, τον κεχρισμένο από τον Κύριο, κάνοντάς τον χριστόν (κεχρισμένο) του Διαβόλου.

Θα μιμείται και  θα τα αντιποιείται όλα τα προτερήματα του Θεανθρώπου Χριστού, στην πραγματικότητα όμως όλα θα είναι ψεύτικα. Ο Αντίχριστος θα είναι κατά πάντα, ακόμη και δια της εμφανίσεώς του, Νοσφιστής του Χριστού.

2/. Ο Αντίχριστος υποκρινόμενος ενώπιον των λαών της ανθρωπότητος, ιδιαιτέρως ενώπιον των Ταλμουδιστών Ιουδαίων και δια να τους εξαπατήσει και παραπλανήσει, θα αντιποιείται κατά πάντα και δια πάντα τον Ιησού Χριστόν, νοσφιζόμενος Αυτόν, παρουσιαζόμενος ως ελεήμων, φιλάνθρωπος, ταπεινός, δίκαιος, ειρηνόφιλος, αδελφοποιητής. Ο Διάβολος μέσω αυτού του διαβολοποιημένου Αντιχρίστου:

α/.  Θα στοχεύσει με τις κάλπικες αρετές του, να ελκύσει τους οπαδούς όλων των ανθρώπινων θρησκειών, να τους απομακρύνει από τις λατρευτικές τους δοξασίες και να τους οδηγήσει στο δικό του ποιμνιοστάσιο/θηριοστάσιο..

Με ποίαν αιτιολογία θα επιχειρήσει να πείσει τους ανθρώπους  ότι αυτός είναι ο αναμενόμενος Μεσσίας –«Χριστός»;

Με την βέβηλη ποικιλότροπη προσομοίωση/αντιποίηση του εαυτού του με τον Χριστόν . Συγκεκριμένα:            

1//. Με την Αποστολή του επί της γης. Αφού ο Χριστός ήρθε για να μας βγάλει από το σκοτάδι και την πνευματική τύφλωση που επήλθε από την πτώση, ο Αντίχριστος θα λέει το ίδιο, ότι θα οδηγήσει την ανθρωπότητα στο πνευματικό φως, όμως στην πραγματικότητα θα έρθει ώστε να φέρει το πνευματικό σκοτάδι και να κάνει υπόδουλους τους ανθρώπους.

2//.  Με την δήθεν Βασιλική καταγωγή του. Αφού ο Χριστός είναι «βασιλιάς της Δόξης» και κατάγεται από το γένος του βασιλέως Δαυΐδ, ο Αντίχριστος επειδή θα θέλει να μοιάζει στον Χριστό, θα παρομοιάζει τον εαυτό του με βασιλιά και θα ισχυρίζεται ψευδώς ότι τυγχάνει βασιλικής καταγωγής. Θα στεφθεί και πολιτικός παγκόσμιος κυβερνήτης, στην πραγματικότητα όμως θα είναι βασιλεύς του τρόμου και της φρίκης.

3//. Με το…ποιμαντικό του έργο. Αφού ο Χριστός είναι ο καλός Ποιμήν, ο Αντίχριστος θα έρθει και σαν θρησκευτικός αρχηγός ο οποίος θα υποκρίνεται τον καλό ποιμένα, υποσχόμενος να οδηγήσει με ασφάλεια το παγκόσμιο ποίμνιο, ενώ στην πραγματικότητα όμως θα οδηγεί την ανθρωπότητα στην απώλεια.

4//. Με τις «αρετές» του. Αφού ο Χριστός ήταν τέλειος άνθρωπος και αναμάρτητος, ο Αντίχριστος θα φαίνεται αγαθός αλλά θα είναι ο κατεξοχήν άνθρωπος της αμαρτίας.

5//. Με την δήθεν θεϊκή προέλευσή του. Αφού ο Χριστός ήρθε στο όνομα του Πατρός Του, ο Αντίχριστος θα έρθει στο όνομα το δικό του, αποκρύπτοντας τον Πατέρα του τον Διάβολον και αναδεικνύοντας τον εαυτόν του, ποιώντας «θαύματα», τέρατα και σημεία...

6//. Με τον τόπον «κατοικίας» του. Αφού ο Χριστός σαρκωθείς κατέβη από τον ουρανό στην γη, ο Αντίχριστος θα παρουσιάζεται ως «ουράνιος», αλλά θα προέρχεται από την άβυσσο.

7//. Με το …σωτηριώδες έργο του. Αφού ο Χριστός είναι ο υιός Θεού, ο οποίος ήρθε για να σώσει τους ανθρώπους από την αμαρτία, ο Αντίχριστος θα διακηρύττει ότι ήλθε να σώσει τον κόσμο από τα βάσανά του, αλλά ως «ο υιός της απωλείας», θα παρασύρει τους ανθρώπους στην αιώνια κόλαση.

8//. Με την οικοδόμηση της παγκόσμιας εκκλησίας του. Αφού ο Χριστός κάλεσε αποστόλους και οικοδόμησε την εκκλησία Του, της οποίας αποτελεί τον «ακρογωνιαίον λίθον» και μέσω της οποίος σώζει τους ανθρώπους, ο Αντίχριστος θα έχει τους ψευδαποστόλους του (Το σατανικό Σανχέντριν και τους αρχιερείς Ιλλουμινάτους), δημιουργώντας Σατανικό οικοδόμημα το οποίον ως Αρχι-ιερατείον θα εκδίδει τις οδηγίες του, κατ’εντολήν του Σατανά και θα οδηγεί τους πάντες στην απώλεια, διώκοντας όποιον δεν τον ακολουθήσει. 

Ο Χριστός συγκέντρωσε τους διασκορπισμένους από την αποστασία ανθρώπους, ο Διάβολος δια μέσω του Αντιχρίστου θα μαζέψει τους διασκορπισμένους Καϊνίτες Ιουδαίους οι οποίοι θα τον υποστηρίξουν, κατ’ απομίμηση του χωρίου:

«διὰ τοῦτο εἶπόν· τάδε λέγει Κύριος· καὶ εἰσδέξομαι αὐτοὺς ἐκ τῶν ἐθνῶν καὶ συνάξω αὐτοὺς ἐκ τῶν χωρῶν, οὗ διέσπειρα αὐτοὺς ἐν αὐταῖς, καὶ δώσω αὐτοῖς τὴν γῆν τοῦ Ἰσραήλ. καὶ εἰσελεύσονται ἐκεῖ καὶ ἐξαροῦσι πάντα τὰ βδελύγματα αὐτῆς καὶ πάσας τὰς ἀνομίας αὐτῆς ἐξ αὐτῆς.» (ΙΕΖΕΚ:11/17).

9//. Με την επιτέλεση σημείων που θα αποδεικνύουν την υπερανθρώπινη ισχύν του. Αφού ο Χριστός στην πορεία του επιτέλεσε θαύματα και σημεία υπερλογικά και αδύνατα για ανθρωπον, ο Αντίχριστος θα επιτελέσει ψευτοσημεία και διάφορα υπερφυσικά πράγματα, με την δύναμη του Διαβόλου, ελπίζοντας να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων, ενώ παράλληλα θα φαίνεται σοφώτατος, με πνευματικές ικανότητες πέραν εκείνων ενός κοινού ανθρώπου.

10//. Με την παραπλανητική υπόσχεση περί ιδρύσεως μιας Νέας Διαθήκης/Νέας Εποχής.

Ο Χριστός με την Διδασκαλία Του (Χριστιανισμός) έφερε μια όντως Νέα εποχή, έναν Νέον κόσμο, στον οποίον δεν υπάρχουν οι συνέπειες του προπατορικού αμαρτήματος και ο άνθρωπος με το λουτρόν παλιγγενεσίας το Βάπτισμα αναγεννιέται στον νέο κόσμο ενώ με το Χρίσμα μεταδίδεται σε αυτόν το Άγιο Πνεύμα. 

Ο Αντίχριστος, θα διακηρύττει ότι είναι κι’ αυτός ιδρυτής μιας Νέας εποχής, μιας Αδελφοποιού Πανδημοκρατίας όπως θα την ονομάζει, στην οποίαν όμως  όποιος δεν έχει το «χάραγμα» του θηρίου, δεν θα μπορεί να αγοράσει, δεν θα μπορεί να μετακινηθεί και ταυτόχρονα το χάραγμα θα απενεργοποιεί το Χρίσμα και θα «αναγεννά» τον νέον υπηρέτη του Αντιχρίστου  στην Σατανική Κοσμοκρατορία.

11//. Με την ανοικοδόμηση του ναού του Σολομώντος, αφού ο Χριστός κατέλυσε τον ναόν και τον κατέστησε «έρημον.» με αίτιον της καταστροφής του Ναού τον Διάβολον «ἰδοὺ ἀφίεται ὑμῖν ὁ οἶκος ὑμῶν ἔρημος»..

Ο Αντίχριστος θα πει στους Ιουδαίους για τον Ναό ότι θα τον ανοικοδομήσει ώστε, αντί για τον Χριστό να πουν για αυτόν «εὐλογημένος ὁ ἐρχόμενος ἐν ὀνόματι Κυρίου», ότι είναι ο θεός, οπότε για τον Διάβολο θα είναι ο απεσταλμένος και κεχρισμένος εκ θεού, ο χριστός του.

Ο Χριστός είπε ότι θα εγείρει σε τρεις ημέρες τον ναό (λύσατε τὸν ναὸν τοῦτον, καὶ ἐν τρισὶν ἡμέραις ἐγερῶ αὐτόν), εννοώντας ότι θα αναστηθεί, έδωσε τον ναό αυτόν στους πιστεύσαντες χριστιανούς. Ο Αντίχριστος θα ανεγείρει σε σύντομο διάστημα τον Ναό και θα τον αποδώσει στην πίστη και τις πολύχρονες προσδοκίες των Ταλμουδιστών Ιουδαίων. 

12//.  Με την επιδίωξη οι άνθρωποι να λένε και για αυτόν ότι είπαν για τον Χριστό, δηλαδή ότι «δεν έχει υπάρξει κανείς άλλος σήμερα ούτε χτες σαν αυτόν, ούτε έχει μιλήσει με τέτοια σοφία άλλος ποτέ».

«οὐδέποτε οὕτως ἐλάλησεν ἄνθρωπος, ὡς οὗτος ὁ ἄνθρωπος» (ΙΩΑΝΝΗΣ: 7/ 46)

Ο Αντίχριστος ως μέγιστος Λαοπλάνος, θα καταφέρει με τους λόγους που θα εκφωνεί ενώπιον των ανθρώπων, να πλανήσει πολύ κόσμο, να γίνει παγκόσμιος κυβερνήτης με λαϊκή απαίτηση, και να πουν και για αυτόν, κάτι ανάλογο με το «ὡσαννὰ ἐν τοῖς ὑψίστοις», δηλαδή, σώσε μας, δόξα σε εσένα, ὡσαννὰ τῷ υἱῷ Δαυΐδ· εὐλογημένος ὁ ἐρχόμενος ἐν ὀνόματι Κυρίου· ὡσαννὰ ἐν τοῖς ὑψίστοις, εγκαθιδρύοντας ταυτόχρονα μία κατ’ευφημισμόν «Παγκόσμια Δημοκρατία»

Όταν θα έχει ανέλθει στον θρόνον της παγκόσμιας εξουσίας (Κοσμοκράτωρ), θα δείξει το αληθινό του πρόσωπο. Με ασίγαστο πάθος, απύθμενο μίσος θα επιτεθεί εναντίων της Εκκλησίας η οποία δεν θα τον αποδέχεται για Θεό. 

13//. Με την προβολή του ως φιλανθρώπου, δικαίου, ειρηνοποιού, ταπεινού, αφιλαργύρου, αφού ο Χριστός ήταν αφιλάργυρος, ταπεινός και δίκαιος.

Ο Αντίχριστος στην αρχή θα φαίνεται ότι δεν αγαπάει το χρήμα και την αδικία, ότι είναι ταπεινόφρων αλλά στην πραγματικότητα μόλις εδραιωθεί θα δείξει το απάνθρωπο πρόσωπόν του και θα αποδειχθεί ότι είναι ο πλουσιώτερος άνθρωπος που έχει υπάρξει ποτέ, διότι θα διαχειρίζεται τα χρήματα των ανθρώπων όλου του κόσμου.

Οι περισσότεροι όμως άνθρωποι δεν θα αντιληφθούν την έλευσή του διότι, όπως μας προλέγει ο Άγιος Εφραίμ ο Σύρος, θα έχουν όλη τους την προσοχή στραμμένη στα γήϊνα και βιοτικά πράγματα, στην ύλη, το χρήμα και τις σαρκικές απολαύσεις.

«Διότι η έλευσις τούτου (του Αντιχρίστου) γίνεται γνωστή εις τους έχοντας τον νουν προσηλωμένον εις τα άνω· εις δε τους έχοντας τον νουν εις βιωτικά πράγματα, και ποθούντας τα γήϊνα, δεν θα γίνει φανερόν τούτο». (Άγιος Εφραίμ ο Σύρος, Περί Ελεύσεως του Αντιχρίστου)

Ο Αντίχριστος θα μαγνητίζει τα πλήθη, όμως, μέσα του θα βασιλεύει το σκοτάδι και θα κατευθύνεται εξ ολοκλήρου από τον ίδιο τον Εωσφόρο.

Στο πλευρό του θα ταχθούν όλα τα κλιμάκια του διεθνούς Σιωνισμού, οι πλείστοι των πρωθυπουργών και προέδρων κρατών, θρησκευτικών ηγετών, βασιλιάδες και γαλαζοαίματοι, καθώς και ΟΛΕΣ οι αποκρυφιστικές, σατανιστικές και μασονικές στοές και αδελφότητες. Δηλαδή όλοι οι εξουσιαστές του πλανήτη.

Τα έργα του και οι αποφάσεις του, θα τραβήξουν την προσοχή όλης της ανθρωπότητας. Θα είναι αρχικά έργα αγάπης και φιλανθρωπίας, φαινομενικά όμως και απατηλά, με σκοπό να κερδίσει την εμπιστοσύνη και τον θαυμασμό των ανθρώπων.

Με τα χρήματα θα δωροδοκεί δίνοντας δώρα στους ανθρώπους για να τους έχει με το μέρος του με σκοπό να γίνει αρεστός στους άνομους, και μεταξύ άλλων θα προσπαθεί να εξαγοράσει υποστήριξη με διάφορους τρόπους, είτε με κολακεία, γνώρισμα των ψευτοπροφητών, είτε με χρήματα, είτε αλλιώς.         Θα χρησιμοποιεί τον χρυσό σαν θεό και σαν δύναμη, και το ψεύδος σαν λογικοφανές  επιχείρημα και παγίδα.

14//. Με την ακατάσχετη, ανθρώπινη και παραπλανητική αγαπολογία του, αφού ο Χριστός εδίδαξε την Ευαγγελική Αγάπη, στην αληθινή της διάσταση και όλες τις προερχόμενες από τον θεό αξίες.

Ο Αντίχριστος θα διδάξει την ψεύτικη και κατ’ ανθρώπινη ερμηνεία Αγάπη, μεταφρασμένη ποικιλοτρόπως, σε ανεκτικότητα σε κάθε είδους διαφορετικότητα, συγκριτισμό, πολυφυλετισμό, κοσμοπολιτισμό, ελευθεριότητα ηθών, σοδομισμό, κιμαδοποίηση των λαών, κλπ, στοιχεία διαλυτικά για την κοινωνική συνοχή και καταστροφικά για την παράδοση και την ιστορικότητα των εθνών.

15//. Με την δημιουργία μιας Ενιαίας παγκόσμιας θρησκείας, αφού ο Χριστός ίδρυσε τον Χριστιανισμόν που σταδιακά αντικατέστησε την θρησκεία των Εθνικών (παγανισμός), η οποία επικρατούσε στον τότε γνωστό κόσμο. Ο Αντίχριστος θα επιβάλλει μία ενιαία θρησκεία (Οικουμενισμός), με πρόσχημα την αδελφοποίηση των λαών, την Παγκόσμια ειρήνη, στην οποίαν θα συμπεριλάβει όλες τις ανθρώπινες θρησκείες και σέκτες.

Στόχος των Ιουδαιοταλμουδιστών είναι η θρησκευτική πολτοποίηση των ανθρώπων μέσω του Οικουμενισμού!!!

•Γι’ αυτό, θέλουν να ενώσουν όλες τις εκκλησίες των ανθρωπίνων θρησκειών, σε μία !!!

•Γι’ αυτό, διέγραψαν τα θρησκεύματα από τις ταυτότητες και τα πιστοποιητικά γεννήσεως.9

16//. Με την καθημερινή προβολή του από το Σύστημα της εξωτερικής του εμφανίσεως και συμπεριφοράς (ευειδής, προσηνής και ευπροσήγορος), των πνευματικών ικανοτήτων του (σοφία, παιδεία, δύναμη), ακόμη και των έργων του (αγαθοεργός), αφού ο Ιησούς Χριστός είχε σε άρτιο βαθμό εκδηλώσει δημοσίως πάντα τα ανωτέρω.

Ο Αντίχριστος θα έχει το έθνος του, τον στρατό του, τους φιλοσόφους του, τους πράκτορές του, τον πολιτισμό του, την παιδεία του, τον κόσμο του, τους συμμάχους του, τους συνεργάτες του, τους δούλους του, τους κατασκόπους του, να προπαγανδίζουν νυχθημερόν τις ικανότητες και τις μεθόδους του. Με λογικοφανή επιχειρήματα και «θαύματα» θα πείθει τους πάντες να τον προσκυνήσουν, μεταξύ των οποίων οι ολιγόπιστοι χριστιανοί  ακόμη και οι «εκλεκτοί» (Ορθόδοξοι ρασοφόροι ιεράρχες και απλοί ιερείς). Όσοι δεν θα τον δέχωνται, θα υφίστανται τις ποινές τις προβλεπόμενες από την Νομολογία της Νέας Τάξεως Πραγμάτων, πριν χρησιμοποιήσει βία και τρομοκρατικές μεθόδους.

β/. Θα επιχειρήσει να εξαπατήσει τους Ορθοδόξους Χριστιανούς (που είναι ο κυριώτερος στόχος του), να τους αποτειχίσει  από την Ορθόδοξη εκκλησία, ώστε να χάσουν την πίστη τους, στην Θεότητα του Χριστού.  Να χωρίσει την νύμφη Εκκλησία από τον νυμφίο Χριστό ώστε να γίνει αυτός νυμφίος της απαιτώντας να λατρευτεί ως Θεός.

Με ποιές αιτιολογίες ;

1//. Με τον ισχυρισμόν του, ότι ενεφανίσθη ως ο προφητευμένος και μη εμφανισθείς εισέτι Μεσσίας, ενώ ο Χριστός ήταν ο Αληθινός Μεσσίας, που ήλθε στην γη «πληρώσας τον νόμο και τους προφήτες», δηλαδή εκπληρώσας τα γεγραμμένα από τον Νόμον και τα λεχθέντα από τους προφήτες.

«….Μὴ νομίσητε ὅτι ἦλθον καταλῦσαι τὸν νόμον ἢ τοὺς προφήτας· οὐκ ἦλθον καταλῦσαι, ἀλλὰ πληρῶσαι…. Ἀμὴν γὰρ λέγω ὑμῖν, ἕως ἂν παρέλθῃ ὁ οὐρανὸς καὶ ἡ γῆ, ἰῶτα ἓν ἢ μία κεραία οὐ μὴ παρέλθῃ ἀπὸ τοῦ νόμου ἕως ἂν πάντα γένηται. Ὅς ἐὰν οὖν λύσῃ μίαν τῶν ἐντολῶν τούτων τῶν ἐλαχίστων καὶ διδάξῃ οὕτω τοὺς ἀνθρώπους, ἐλάχιστος κληθήσεται ἐν τῇ βασιλείᾳ τῶν οὐρανῶν· ὃς δ᾿ ἂν ποιήσῃ καὶ διδάξῃ, οὗτος μέγας κληθήσεται ἐν τῇ βασιλείᾳ τῶν οὐρανῶν».(ΜΑΤΘΑΙΟΣ: 5/17-18)

Ο Αντίχριστος θα έρθει και το Σύστημα θα «κινήσει γη και ουρανό», προκειμένου να πείσει τους ανόητους, αφελείς, ανιστόρητους, μωροφιλόδοξους, κ.α. της ιδίας συνομοταξίας, αλλά και τους πιστούς κάθε ανθρώπινης θρησκείας, ότι είναι ο αναμενόμενος απ’αιώνων Μεσσίας –Λυτρωτής της ανθρωπότητος, εκπληρώσας δήθεν και αυτός τις προφητείες, αλλά στην πραγματικότητα θα είναι ένας Ψευτομεσσίας που  θα έρθει για να καταργήσει και να αλλάξει τον Νόμο του Θεού, εγκαθιστώντας στην Γη πλήρως την Σατανική Νέα εποχή.

2//. Με τις φιλολαϊκές, ανθρωπιστικές και …δημοκρατικές διακηρύξεις του ότι ήλθε δήθεν, για να καταλύσει τις αδικίες, να απαλλάξει την ανθρωπότητα από τα κακά που την βασανίζουν, και να επιβάλλει την ειρήνη στην ανθρωπότητα. Αφού ο Χριστός ήρθε για να καταλύσει τα έργα του Διαβόλου και να ιδρύσει την Βασιλεία του Θεού, ο Αντίχριστος θα έρθει ισχυριζόμενος ότι είναι ο εγγυητής του καλού της ανθρωπότητος, της ισότητος και βασιλιάς της ειρήνης.

Ως ευφυής λαοπλάνος, και μεγάλος ψεύτης, που είναι, θα πείθει ότι ήλθε δήθεν να φέρει την Ειρήνη, την Δικαιοσύνη, την Ισότητα, την Αδελφωσύνη μεταξύ των λαών, ενώ στην πραγματικότητα θα ιδρύσει την βασιλεία του Διαβόλου.

3//. Με την υπόσχεση ότι θα προσφέρει στην ανθρωπότητα θείον φωτισμόν και γνώσεις που μέχρι τώρα είναι άγνωστες στους ανθρώπους. Αφού ο Χριστός στέλνει τον Παράκλητο και δίδει το Άγιο Πνεύμα στους πιστούς, ο Αντίχριστος θα «φωτίζει», δήθεν, αλλά στην πραγματικότητα θα συσκοτίζει  δίδοντας «πνεύμα πλάνης» και θα θέλει να αφαιρέσει το Άγιο Πνεύμα από τους πιστούς το οποίον θα τον ξεσκεπάζει.

4//. Ως κομιστής δήθεν, θεϊκής εντολής, για εγκαθίδρυση μιας Παγκόσμιας κυβερνήσεως, ανεκτικής και αποδεκτής από όλους τους ανθρώπους. Αφού ο Χριστός επικαλέστηκε την ίδρυση μια παγκόσμιας εκκλησίας που θα συμπεριελάμβανε όσους απεδέχοντο τον Θείον Λόγον Του, ο Αντίχριστος θα εγκαθιδρύσει μία παγκόσμια κυβέρνησή του, και θα εφαρμόσει ένα Σύνταγμα που θα ονομάσει κατ’ ευφημισμόν, «Παγκόσμια Δημοκρατία».

5//. Ευαισθητοποιώντας τα ανθρώπινα ένστικτα και τις ψυχές, ιδίως της νεολαίας.

Τόπος άγιος είναι και η ψυχή κάθε ανθρώπου και δή νέου και παιδιού. Εκεί θα επεμβαίνει με αναίδεια και αναισχυντία, δια των οργάνων του, κάποια βαμμένα κομματόσκυλα, πληρωμένοι κομματικοί προπαγανδιστές, χρηματολάτρες έμποροι ψυχών και σωμάτων, μαντατοφόροι σάπιων ιδεών και απόψεων, άγγελοι του θανάτου των εκτρώσεων, δούλοι των στοών και των λεσχών, εκπαιδευτικοί που πάτησαν τον όρκο και το σύνταγμα, αποτυχημένοι αναρχομαρξιστές παλαιάς κοπής, προκειμένου να διαφθείρουν την νεολαία.10

6//. Με το πρόσχημα της παροχής ασφαλείας στους πολίτες και προστασίας της Παγκόσμιας υγείας από ιούς και πανδημικές ασθένειες (ΣΣ: Προεργασία γι’αυτό, γίνεται στις ημέρες μας, με τα μέτρα που λαμβάνονται για την σταδιακή εξασθένηση της θελήσεως των ανθρώπων για αντίσταση, και τον εξαναγκασμό τους στην άνευ όρων παράδοσή τους, στις ορέξεις «των ειδικών και επιστημόνων» του Συστήματος, με το πρόσχημα της προστασίας τους από την ΠΡΟΚΑΤ πανδημία).11

Στην πραγματικότητα θα  κυβερνήσει τον κόσμο και διά της ανίερης Τριάδος, προς την οποία είναι ήδη επιρρεπής η ανθρωπότης, ήτοι:

Σαρκολατρεία-Εξουσιομανία-Χρηματοθηρία.

Με τέτοιο πρόσωπο θα έρθει, ο Αντίχριστος!!! Τιμώντας πολύ το έθνος των Ταλμουδιστών Ιουδαίων, διότι εκείνοι περιμένουν τον ερχομό του. Και μετά, αφού πολλοί λαοί θα δουν τέτοιες αγαθές πράξεις και δυνάμεις, όλοι θα ενωθούν και με μεγάλη χαρά θα ανακηρύξουν αυτόν βασιλέα, λέγοντας εις αλλήλους:

Άραγε υπάρχει άλλος άνθρωπος πιο αγαθός και πιο καλός απ’ αυτόν;12

Τότε οι  άνθρωποι θα κληθούν να επιλέξουν ποιον θα υπηρετήσουν,  τον Χριστό ή τον Αντίχριστο.

7. ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

α. Το τέλος τού Αντιχρίστου θα συμβεί κατά την Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου.

«Και τότε αποκαλυφθήσεται ο άνομος, ον ο Κύριος Ιησούς ανελεί τω πνεύματι τού στόματος αυτού, και καταργήσει τη επιφανεία τής παρουσίας αυτού» (Β΄ Θεσσαλονικείς 2/β΄ 8: "8).

«Καὶ ἐξελθὼν ὁ Ἰησοῦς ἐπορεύετο ἀπὸ τοῦ ἱεροῦ· καὶ προσῆλθον οἱ μαθηταὶ αὐτοῦ ἐπιδεῖξαι αὐτῷ τὰς οἰκοδομὰς τοῦ ἱεροῦ. 2 ὁ δὲ Ἰησοῦς εἶπεν αὐτοῖς· Οὐ βλέπετε ταῦτα πάντα; ἀμὴν λέγω ὑμῖν, οὐ μὴ ἀφεθῇ ὧδε λίθος ἐπὶ λίθον ὃς οὐ καταλυθήσεται. 3 Καθημένου δὲ αὐτοῦ ἐπὶ τοῦ ὄρους τῶν ἐλαιῶν προσῆλθον αὐτῷ οἱ μαθηταὶ κατ’ ἰδίαν λέγοντες· Εἰπὲ ἡμῖν πότε ταῦτα ἔσται, καὶ τί τὸ σημεῖον τῆς σῆς παρουσίας καὶ τῆς συντελείας τοῦ αἰῶνος; 4 καὶ ἀποκριθεὶς ὁ Ἰησοῦς εἶπεν αὐτοῖς· Βλέπετε μή τις ὑμᾶς πλανήσῃ. 5 πολλοὶ γὰρ ἐλεύσονται ἐπὶ τῷ ὀνόματί μου λέγοντες, ἐγώ εἰμι ὁ Χριστός, καὶ πολλοὺς πλανήσουσι. 6 μελλήσετε δὲ ἀκούειν πολέμους καὶ ἀκοὰς πολέμων· ὁρᾶτε, μὴ θροεῖσθε· δεῖ γὰρ πάντα γενέσθαι, ἀλλ’ οὔπω ἐστὶ τὸ τέλος. 7 ἐγερθήσεται γὰρ ἔθνος ἐπὶ ἔθνος καὶ βασιλεία ἐπὶ βασιλείαν, καὶ ἔσονται λιμοὶ καὶ σεισμοὶ κατὰ τόπους· 8 πάντα δὲ ταῦτα ἀρχὴ ὠδίνων. 9 τότε παραδώσουσιν ὑμᾶς εἰς θλῖψιν καὶ ἀποκτενοῦσιν ὑμᾶς, καὶ ἔσεσθε μισούμενοι ὑπὸ πάντων τῶν ἐθνῶν διὰ τὸ ὄνομά μου. 10 καὶ τότε σκανδαλισθήσονται πολλοὶ καὶ ἀλλήλους παραδώσουσι καὶ μισήσουσιν ἀλλήλους. 11 καὶ πολλοὶ ψευδοπροφῆται ἐγερθήσονται καὶ πλανήσουσι πολλούς, 12 καὶ διὰ τὸ πληθυνθῆναι τὴν ἀνομίαν ψυγήσεται ἡ ἀγάπη τῶν πολλῶν. 13 ὁ δὲ ὑπομείνας εἰς τέλος, οὗτος σωθήσεται. 14 καὶ κηρυχθήσεται τοῦτο τὸ εὐαγγέλιον τῆς βασιλείας ἐν ὅλῃ τῇ οἰκουμένῃ εἰς μαρτύριον πᾶσιν τοῖς ἔθνεσι, καὶ τότε ἥξει τὸ τέλος. 15 (ΜΑΤΘ: 24/1-15).

β. Η τύχη του Αντιχρίστου, κατά την Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου θα μπορούσε να γίνει αντιληπτή και από άλλες περικοπές της Καινής Διαθήκης, όπως:

1/. «13  Ὁ δὲ ἀποκριθεὶς εἶπε· πᾶσα φυτεία ἣν οὐκ ἐφύτευσεν ὁ πατήρ μου ὁ οὐράνιος ἐκριζωθήσεται. 14Ἄφετε αὐτούς· ὁδηγοί εἰσι τυφλοὶ τυφλῶν· τυφλὸς δὲ τυφλὸν ἐὰν ὁδηγῇ, ἀμφότεροι εἰς βόθυνον πεσοῦνται…».(ΜΑΤΘ: 15/13-14).

Η παραπάνω περικοπή εάν συσχετισθεί  σύμφωνα με όσα ο ίδιος ο Κύριος μας εξηγεί (ΜΑΤΘ: 13/36-39), μας δίδει το εξής νόημα:

Όλοι αυτοί που σαν ζιζάνια έχουν φυτευθεί από τον Σατανά στο χωράφι (στον κόσμο») και προσπαθούν με ψεύτικες διδασκαλίες, με απάτες και πονηρά έργα να καταπνίξουν τον Λόγον του Θεού εμποδίζοντας έτσι εκείνους που επιθυμούν να Τον θερίσουν(Οι υιοί της βασιλείας), θα ξερριζωθούν. Αγνοειστε τους και μην συναγελάζεσθε (άφετε αυτούς), γιατί αφού δεν θέλουν να δουν το φωςκαι θέλουν να πορεύονται μεσα στο σκοτάδι, είναι σαν τυφλοί. Και αφού τυφλοί οδηγούν τυφλούς μέσα στο σκοτάδικαι οι δύο θα πέσουν σε λάκκο (βόθυνο) και θα χαθούν.

Αφού τέτοια τύχη περιμένει όλους αυτούς που υπηρετούν την ανομία, αναπόφευκτο είναι και ο Αρχι-εργάτης της Ανομίας που θα θελήσει να αναρριχηθεί πιο ψηλά απ’ όλους (υπεραιρόμενος), στον θρόνο του θεού, να κατακρημνισθεί και συντριβεί, ζαλισμένος από το φως της Δευτέρας Παρουσίας του Κυρίου.

Αυτό εγράφη, αυτό θα γίνει και ουδείς μπορεί να το αλλάξει. Ο Σατανάς είναι ήδη καταδικασμένς καθ’ όσον έχει ήδη κριθεί..

2/. «Ο άρχων του κόσμου τούτου κέκριται…» (ΙΩΑΝΝΗΣ: 16/11). Και αφού ο Σατανάς είναι ήδη καταδικασμένος, πόσο μάλλον ο εγκόσμιος εκπρόσωπός του ο Αντίχριστος.

3/. «…καὶ ὁ διάβολος ὁ πλανῶν αὐτοὺς ἐβλήθη εἰς τὴν λίμνην τοῦ πυρὸς καὶ θείου, ὅπου καὶ τὸ θηρίον καὶ ὁ ψευδοπροφήτης, καὶ βασανισθήσονται ἡμέρας καὶ νυκτὸς εἰς τοὺς αἰῶνας τῶν αἰώνων.» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 20/10).

…καὶ ἤκουσα φωνῆς μεγάλης ἐκ τοῦ οὐρανοῦ λεγούσης· Ἰδοὺ ἡ σκηνὴ τοῦ Θεοῦ μετὰ τῶν ἀνθρώπων, καὶ σκηνώσει μετ’ αὐτῶν, καὶ αὐτοὶ λαὸς αὐτοῦ ἔσονται, καὶ αὐτὸς ὁ Θεὸς μετ’ αὐτῶν ἔσται, 4 καὶ ἐξαλείψει ἀπ’ αὐτῶν ὁ Θεὸς πᾶν δάκρυον ἀπὸ τῶν ὀφθαλμῶν αὐτῶν, καὶ ὁ θάνατος οὐκ ἔσται ἔτι, οὔτε πένθος οὔτε κραυγὴ οὔτε πόνος οὐκ ἔσται ἔτι· ὅτι τὰ πρῶτα ἀπῆλθον. 5 Καὶ εἶπεν ὁ καθήμενος ἐπὶ τῷ θρόνῳ· Ἰδοὺ καινὰ ποιῶ πάντα. καὶ λέγει μοι· Γράψον, ὅτι οὗτοι οἱ λόγοι πιστοὶ καὶ ἀληθινοί εἰσι. 6 καὶ εἶπέ μοι· Γέγονεν. ἐγώ τὸ Α καὶ τὸ Ω, ἡ ἀρχὴ καὶ τὸ τέλος. ἐγὼ τῷ διψῶντι δώσω ἐκ τῆς πηγῆς τοῦ ὕδατος τῆς ζωῆς δωρεάν. 7 ὁ νικῶν, ἔσται αὐτῷ ταῦτα, καὶ ἔσομαι αὐτῷ Θεὸς καὶ αὐτὸς ἔσται μοι υἱός. 8 τοῖς δὲ δειλοῖς καὶ ἀπίστοις καὶ ἐβδελυγμένοις καὶ φονεῦσι καὶ πόρνοις καὶ φαρμακοῖς καὶ εἰδωλολάτραις καὶ πᾶσι τοῖς ψευδέσι τὸ μέρος αὐτῶν ἐν τῇ λίμνῃ τῇ καιομένῃ ἐν πυρὶ καὶ θείῳ, ὅ ἐστιν ὁ θάνατος ὁ δεύτερος.» (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 21/3-8).

4/. «…24 ἐγερθήσονται γὰρ ψευδόχριστοι καὶ ψευδοπροφῆται καὶ δώσουσι σημεῖα μεγάλα καὶ τέρατα, ὥστε πλανῆσαι, εἰ δυνατόν, καὶ τοὺς ἐκλεκτούς. 25 ἰδοὺ προείρηκα ὑμῖν. 26 ἐὰν οὖν εἴπωσιν ὑμῖν, ἰδοὺ ἐν τῇ ἐρήμῳ ἐστί, μὴ ἐξέλθητε, ἰδοὺ ἐν τοῖς ταμείοις, μὴ πιστεύσητε· 27 ὥσπερ γὰρ ἡ ἀστραπὴ ἐξέρχεται ἀπὸ ἀνατολῶν καὶ φαίνεται ἕως δυσμῶν, οὕτως ἔσται καὶ ἡ παρουσία τοῦ υἱοῦ τοῦ ἀνθρώπου· 28 ὅπου γὰρ ἐὰν ᾖ τὸ πτῶμα, ἐκεῖ συναχθήσονται οἱ ἀετοί.

29 Εὐθέως δὲ μετὰ τὴν θλῖψιν τῶν ἡμερῶν ἐκείνων ὁ ἥλιος σκοτισθήσεται καὶ ἡ σελήνη οὐ δώσει τὸ φέγγος αὐτῆς, καὶ οἱ ἀστέρες πεσοῦνται ἀπὸ τοῦ οὐρανοῦ, καὶ αἱ δυνάμεις τῶν οὐρανῶν σαλευθήσονται. 30 καὶ τότε φανήσεται τὸ σημεῖον τοῦ υἱοῦ τοῦ ἀνθρώπου ἐν τῷ οὐρανῷ, καὶ τότε κόψονται πᾶσαι αἱ φυλαὶ τῆς γῆς καὶ ὄψονται τὸν υἱὸν τοῦ ἀνθρώπου ἐρχόμενον ἐπὶ τῶν νεφελῶν τοῦ οὐρανοῦ μετὰ δυνάμεως καὶ δόξης πολλῆς. 31 καὶ ἀποστελεῖ τοὺς ἀγγέλους αὐτοῦ μετὰ σάλπιγγος φωνῆς μεγάλης, καὶ ἐπισυνάξουσι τοὺς ἐκλεκτοὺς αὐτοῦ ἐκ τῶν τεσσάρων ἀνέμων ἀπ’ ἄκρων οὐρανῶν ἕως ἄκρων αὐτῶν.

32 Ἀπὸ δὲ τῆς συκῆς μάθετε τὴν παραβολήν. ὅταν ἤδη ὁ κλάδος αὐτῆς γένηται ἁπαλὸς καὶ τὰ φύλλα ἐκφύῃ, γινώσκετε ὅτι ἐγγὺς τὸ θέρος· 33 οὕτω καὶ ὑμεῖς ὅταν ἴδητε ταῦτα πάντα, γινώσκετε ὅτι ἐγγύς ἐστιν ἐπὶ θύραις. 34 ἀμὴν λέγω ὑμῖν, οὐ μὴ παρέλθῃ ἡ γενεὰ αὕτη ἕως ἂν πάντα ταῦτα γένηται. 35 ὁ οὐρανὸς καὶ ἡ γῆ παρελεύσονται, οἱ δὲ λόγοι μου οὐ μὴ παρέλθωσι. 36 Περὶ δὲ τῆς ἡμέρας ἐκείνης καὶ ὥρας οὐδεὶς οἶδεν, οὐδὲ οἱ ἄγγελοι τῶν οὐρανῶν, εἰ μὴ ὁ πατὴρ μου μόνος. 37 ὥσπερ δὲ αἱ ἡμέραι τοῦ Νῶε, οὕτως ἔσται καὶ ἡ παρουσία τοῦ υἱοῦ τοῦ ἀνθρώπου. 38 ὥσπερ γὰρ ἦσαν ἐν ταῖς ἡμέραις ταῖς πρὸ τοῦ κατακλυσμοῦ τρώγοντες καὶ πίνοντες, γαμοῦντες καὶ ἐκγαμίζοντες, ἄχρι ἧς ἡμέρας εἰσῆλθε Νῶε εἰς τὴν κιβωτόν, 39 καὶ οὐκ ἔγνωσαν ἕως ἦλθεν ὁ κατακλυσμὸς καὶ ἦρεν ἅπαντας, οὕτως ἔσται καὶ ἡ παρουσία τοῦ υἱοῦ τοῦ ἀνθρώπου. 40 τότε δύο ἔσονται ἐν τῷ ἀγρῷ, ὁ εἷς παραλαμβάνεται καὶ ὁ εἷς ἀφίεται· 41 δύο ἀλήθουσαι ἐν τῷ μυλῶνι, μία παραλαμβάνεται καὶ μία ἀφίεται…» (ΜΑΤΘ:24/ 32, 33, 36, 42).

 

Συνεχίζεται










1 .Η Αποκάλυψις εξηγημένη κατά Δύναμη, Αρχ. Χαραλάμπους  Δ. Βασιλοπούλου, Αθήναι, 1981.

.Το Γαρ Μυστήριον ήδη ενεργείται της Ανομίας, Ιωάννη Παλαιτσάκη, Αθήναι, 1999.

.Η προφητεία της Σίβυλλας της Ερυθραίας..http://www.skarlakidis.gr>praggeloi

.Περί Αντιχρίστου και των «σημείων» των καιρών αυτού στην Καινή….

https://www.imsyrou.gr>index.php, Aug 9, 2015 — του Μιχαήλ Χούλη, Θεολόγου.

2 Εις αυτά τα τάλαντα δεν συμπεριελαμβάνοντο οι φόροι των υποτελών εις αυτόν, δηλαδή των εμπόρων και όλων των βασιλέων, των εκτός της χώρας, και των διοικητών διαφόρων περιοχών.

3 Ο Αντίχριστος έρχεται, ποιος είναι, πότε θα εμφανισθεί…https:// panoszero. blogspot. com › o-a..., Jul 11, 2018.

4 Για τον Αντίχριστο, ο Ιούδας και ο Καϊάφας είναι άγιοι, ενώ ο Χριστός είναι ο προδότης. Ο Αντίχριστος θα επιδιώξει να είναι το επίκεντρο του κόσμου διά της απηνούς διώξεως των Χριστιανών.

5 Δι᾽ αυτό και κάποιοι άγιοι θεώρησαν τον πάπα της Ρώμης, ο οποίος έχει πολιτική και θρησκευτική εξουσία, ως τον Αντίχριστο η πρόδρομο του Αντιχρίστου.

6 Εννοεί τον Μωάμεθ, γιατί σ’ αυτόν πιστεύει ο Τούρκος. Για να αναχαιτίσει ο άγιος Κοσμάς τον εξισλαμισμό βγήκε από το Άγιον Όρος.

7 Ευθυμίας Μοναχής, Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, 2001, Διδαχή Η’, σελ. 297.

8 Ιερομόναχος Χριστόδουλος Αγιορείτης, Σκεύος Εκλογής, σελ. 223.

9 Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι ο Οικουμενισμός σαν αφηνιασμένο άλογο της Αποκάλυψης του Ιωάννη και με «αναβάτη» τον αρχιαιρετικό πάπα της Ρώμης, καλπάζει ολοταχώς για τη συνένωση όλων των Θρησκειών, Χριστιανών, Μουσουλμάνων, Βουδιστών, Σιωνιστών, Ινδουιστών κ. λ. π. προετοιμάζοντας την παγκόσμια πολιτική, πάνω στην οποία θα βασιλεύσει ο αντίχριστος.

Διότι θέλουν να τον ενθρονίσουν εκεί, για να τον παρουσιάσουν στην «ενωμένη» ανθρωπότητα σαν τον υπεσχεμένο Μεσσία (θα έχουν καταργήσει ήδη την παπική αυλή της Ρώμης όπως φυσικά και τον πάπα)!!!

10 Τελευταία, «επ΄ εσχάτων των ημερών», η ομοφυλοφιλική θεωρητική πτέρυγα της διεθνούς των ασεβών αποφάσισε να εισβάλλει και με μια θεματική εβδομάδα να θρονιαστεί, στις έδρες και τις αίθουσες, στα μυαλά και τις ψυχές των μαθητών των Γυμνασίων της χώρας μας. «Επειγόντως, ολιστικώς και βιωματικώς», με ταυτόχρονη ακύρωση του συνήθους γνωστού εβδομαδιαίου προγράμματος μαθημάτων, σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, πρέπει να πιστέψουν και να αποδεχθούν οι μαθητές την ανατροπή και αποδόμηση των έμφυλων στερεοτύπων που έχει μέχρι τώρα η ελληνορθόδοξη κοινωνία, δηλαδή τις αρχές και της αξίες του Ευαγγελίου και της ελληνορθόδοξης παράδοσης.

11 Με το VeriChip και τα RFID να χρησιμοποιούνται ολοένα και περισσότερο και να αποκτούν περισσότερη δημοσιότητα, η εκστρατεία για να γίνει αποδεκτή από τον κόσμο η ιδέα της εμφύτευσης του μικροτσίπ αποκτά όλο και μεγαλύτερη δυναμικότητα. Η τεχνολογία που απαιτείται ωστόσο για να μπορέσει να υλοποιηθεί το σχέδιο του Αντίχριστου για παγκόσμιο οικονομικό έλεγχο, δεν είναι ακόμα εφικτή. Δεν μπορεί να ελέγξει τις αγοραπωλησίες όλου του κόσμου χωρίς να υπάρξει πρώτα ένα διαδεδομένο τραπεζικό ηλεκτρονικό δίκτυο με κοινές και παγκόσμιες προδιαγραφές. Αυτό θα γίνει στο εγγύς μέλλον, αφού αναλογισθούμε πόσο γρήγορα κινούνται τα πράγματα προς αυτή την κατεύθυνση.

Το VeriChip είναι ένα μικροτσίπ σε μέγεθος κόκκου ρυζιού που μπορεί να εμφυτευθεί υποδερμικά. Είναι προϊόν μια Αμερικάνικης εταιρείας της Applied Digital Solutions, και χρησιμοποιείται ήδη για να παρακολουθούνται παιδιά, κατάδικοι, ζώα, άτομα με την ασθένεια Αλζχάιμερ, και άλλοι, καθώς επίσης και να παρέχουν ταυτότητες εξακρίβωση στοιχείων σε στελέχη της κυβέρνησης και μέλη ιδιωτικών κλαμπ και άλλα. Επίκεινται σύντομα κι άλλες εφαρμογές.

12. Άγιος Εφραίμ ο Σύρος, Λόγος περί της Δευτέρας Παρουσίας του Κυρίου, στο βιβλίο: Ιωάννου Ιανολίδε, Νέου Ομολογητού της Πίστεως (Η αποστασία και ο αντίχριστος σύμφωνα με τις διδασκαλίες των Αγίων Πατέρων, Constanƫa, 2008)Ο Φυλακισμένος Προφήτης, Εκδόσεις "Ορθόδοξος Κυψέλη" Ιωάννης Ιανολίδε Νέου Ομολογητού της Πίστεως (1985)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου