Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΚΛΟΓΕΣ 20ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015: ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ-ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ
Αναλύοντες τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, σε συνδυασμό με τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις των ετών από 2009 έως και Ιανουάριον 2015, σε συσχετισμό με τις καταγεγραμμένες φανερές και κρυφές δραστηριότητες όλων των μεταπολιτευτικών πολιτικών κομμάτων, δυνάμεθα να καταλήξουμε με ασφάλεια, στις εξής διαπιστώσεις:
1η/ Απόλυτη κυριαρχία των δυνάμεων του Ιουδαιοταλμουδικού Συστήματος.
Τα 10 πολιτικά κόμματα (8 εισελθόντα στην Βουλή και 2 αποτυχόντα να εισέλθουν) είναι απολύτως συστημικά. Συγκεκριμένα:
-Οι ροδόχροες νεομπολσεβίκοι (ΣΥΡΙΖΑ), οι αγαπημένοι των Τοκογλύφων –Τραπεζιτών- Δανειστών.
-Οι νεοδημίζοντες1 της μεταπολεμικής οικογενειοκρατίας και δημ(ι)οκράτες των νυκοκυραίων αστών (ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ).
-Οι νεοναζιστές της «σποράς των ηττημένων του 1945» (δηλαδή των Γερμανών δημίων Ναζί), κατά δήλωση του αρχηγού τους (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ). Μία από τις δεξιόστροφες «Χρυσές Εφεδρείες» του Συστήματος.
-Οι γερασμένοι κλάδοι και αναπαλαιωμένοι κλώνοι των ατιμώρητων μέχρι σήμερα σοσια-ληστών της δεκαετίας του 1980 (ΠΑΣΟΚ).2
-Οι αμετανόητοι για τα εγκλήματά τους κατά του λαού και του Έθνους, (την περίοδο 1941-1949), σφυροδρεπανηφόροι νεοσταλινικοί (ΚΚΕ).
-Οι Μερκελικές μαριονέττες του Θεοδωρακείου Θιάσου (ΠΟΤΑΜΙ). 
-Οι εξαρτημένοι από τους…καφέδες της πρεσβείας των ΗΠΑ….Έλληνες (ΑΝΕΛ).
-Οι δημοπιθηκίζοντες ευθυμοποιοί των διαμαρτυρομένων και απογοητευμένων Ελλήνων (ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ).3
-Οι δραχμολιγούρηδες κόκκινοι νεομπολσεβίκοι (ΛΑ.Ε).
-Οι κατακόκκινοι μαρξιστές-Λενινιστές, επίδοξοι Τουπαμάρος-Τζιχαντιστές (ΑΝΤΑΡΣΥΑ), μία από τις αριστερόστροφες «Χρυσές Εφεδρείες» του Συστήματος.
2η/ Ιδεολογική Ηγεμονία της συστημικής αριστεράς.
3η/ Κακοποιημένη και πολιτικώς ανακατασκευασμένη Ελλαδική Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.
4η/  Ιδεολογική σύγχυση και αστάθεια πολιτικής σκέψεως του λαού.
5η/ Ανδάνουσα αυταπάτη ότι ο λαός είναι κυρίαρχος και εκλέγει τις κυβερνήσεις. 
6η/ Ροή υπογείου ελπιδοφόρου πολιτικού ρεύματος, με την αποχή του 45% περίπου του εκλογικού σώματος, από την ψηφοφορία.
Εάν δεν αξιοποιηθεί το ελπιδοφόρον ρεύμα από αληθώς πατριωτικές δυνάμεις, το Σύστημα έχει την δύναμη να αναστρέψει ταχέως την ροή του και να την μετατρέψει σε συστημική.
7η/ Πολιτικό, ιδεολογικό και κοσμοθεωρητικό κενό στον χώρο του αντισυστημικού και αγνού πατριωτισμού.
8η/  Εθνικός Στραβισμός κράτους, κομμάτων  και πολιτών.
Τα τελευταία χρόνια έχει επιβληθεί εκκωφαντική «σιωπή» για τα εθνικά θέματα. Κατά τις προεκλογικές περιόδους όλοι σιωπούν. Κατά την τελευταία προεκλογική περίοδο, τσιμουδιά από όλα τα κόμματα. Ούτε κιχ. Έτσι ο …κυρίαρχος λαός είναι τυφλός και αγνοεί τα πάντα για τα φλέγοντα Εθνικά θέματα (Κύπρος – Θράκη – Σκοπιανό - Αιγαίον, κλπ.) !!!
9η/ Ακατάσχετη υποσχεσιολογία ή υποκριτική απουσία υποσχέσεων λόγω μνημονίων.
Στήσιμο δολόεσσας παγίδος από τους πολιτικούς, προς άγρα ψηφων από ψηφοφόρους με ανθρώπινες αδυναμίες, και παγίδευση, απελπισμένων ψυχών και ρευστών συνειδήσεων.
10η/ Ενσυνείδητη συντήρηση της κομματοκρατίας, του νεποτισμού, με το αμετάθετον της κληρονομικής διαδοχής.
11η/ Αλαλία, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, για κατάργηση ΟΛΩΝ των βουλευτικών προνομίων.
Τα βουλευτικά προνόμια εξικνούνται από την απαράδεκτη και άδικη φοροαπαλλαγή, σε σύγκριση με τους λοιπούς πολίτες, μέχρι την μείωση των μισθών και του αριθμού των βουλευτικών εδρών (Δεν απαιτούνται πάνω από 110-120 βουλευτές, για κράτος 10 εκατομμυρίων κατοίκων).
12η/ Αποφυγή από τα κόμματα εξουσίας ακαταλύτου δεσμεύσεως, για δίωξη των διεφθαρμένων/διαπλεκομένων και μεγαλοοφειλετών του δημοσίου και επιστροφή του διαφυγόντος στο εξωτερικό μαύρου χρήματος.
13η/ Δέσμευση από όλα τα κόμματα του λεγομένου Ευρωπαϊκού-Συνταγματικού τόξου, για εφαρμογή του αντιλαϊκού, επαίσχυντου και καταστροφικού Μνημονίου 3.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ
1η/ Το «βασίλειο» της συστημικής κομματοκρατίας, της βουλευτoκρατίας, της οικογενειοκρατίας και του παλαιοκομματισμού, έστω και με συγκεκαλυμμένη ή ελαφρώς περιορισμένη μορφή, δεν πρόκειται να διαταραχθεί.
2η/ Θα διαιωνίζεται η ατιμωρησία των υπευθύνων για την σημερινή οικονομική εξαθλίωση του λαού, μέχρις ότου παραγραφούν τα εγκλήματά τους. Πιθανώς να βρεθεί κάποιο νέο εξιλαστήριο θύμα, όπως η περίπτωση του Άκη και όλα θα τελειώσουν.
3η/  Η ίδια χρονοβόρος διαδικασία θα ακολουθηθεί και με τους εγκληματίες της λίστας Lagard, αφού ανήκουν σε όλα σχεδόν τα μεγάλα ή μεσαία κόμματα και διαθέτουν υψηλές διασυνδέσεις. Ποιος θα τολμήσει, για παράδειγμα, να εγγίσει τον Παπασταύρου – Λεβή, τον προσωπικό φίλο του πράκτορα της Μοσάντ, Μιονί;
4η/ Το χρέος ως μη βιώσιμο, είναι αδύνατον να αποπληρωθεί στις επόμενες δεκαετίες, σε ποσοστό με προοπτική βιωσιμότητος, εάν δεν διαγραφεί τουλάχιστον κατά 50%, ποσοστό που αντιστοιχεί σε ποσόν αποπληρωθέν ήδη, σε τόκους και τοκοχρεωλύσια.
5η/ Ουδεμία Ελλαδική κυβέρνηση θα τολμήσει να θέσει τα θέματα του κατοχικού δανείου  και των Γερμανικών αποζημιώσεων.
6η/ Ο λαός θα εξαθλιωθεί τα επόμενα 2 χρόνια, με απρόβλεπτες συνέπειες που θα πρέπει να συσχετισθούν και με την ασταθή και λίαν επικίνδυνη διεθνή κατάσταση, συμπεριλαμβανομένων και των ωρολογιακών βομβών/ανθρωπίνων ναρκών, που προστίθενται κάθε ημέρα, στην πατρίδα μας, με τους (λαθρο)μετανάστες, τους πρόσφυγες και τους λαθροεισβολείς.
7η/ ΟΥΔΕΜΙΑ ελπίς προερχομένη από άνθρωπο, διαυγάζει, στο μέλλον. ΟΥΔΕΜΙΑ πιθανότητα αναστροφής του καρκινώδους εσωτερικού κλίματος και ανατροπής του Σχεδίου του Συστήματος υπάρχει!!!
*
Τότε, τι πρέπει να γίνει; Να περιμένουμε μοιρολατρικώς τις εξελίξεις, τους δεσμώτες να μας οδηγήσουν στις φυλακές του Συστήματος;
Μα, δεν έχουμε αντιληφθεί ότι είμαστε φυλακισμένοι σε ανοικτές φυλακές, όπου η μοναδική ελευθερία που μας παρέχεται είναι η επιλογή στο επιβληθέν δίλημμα:
Ή υποτάσσεσαι σε όσα διατάσσονται από το Σύστημα ή αποθνήσκεις, οικονομικώς, ηθικώς, πολιτικώς, επαγγελματικώς, βιολογικώς.
Δεν υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο, όση δύναμη κι’ αν διεθέτει, (πολιτική, στρατιωτική και οικονομική) για να αντισταθεί, να αντιμετωπίσει, πολύ περισσότερο να ανατρέψει το ΣΥΣΤΗΜΑ!
Όποιος ισχυρισθεί κάτι τέτοιο είναι μέγας Ψεύτης και απατεών!
Όποιος πιστεύσει σε τέτοιους ισχυρισμούς, είναι ανόητος ή ψυχοπαθής!!!
Ο μόνος που μπορεί να ανατρέψει το Σύστημα, είναι ο Δημιουργός του σύμπαντος και των συμπάντων των ατελευτήτων, ο Ιησούς Χριστός!
Ο Κτίστης του εκπεσόντος αγγέλου, του Εωσφόρου, του άρχοντος του Συστήματος, του κόσμου τούτου!
Τέσσαρα πράγματα προαπαιτούνται:
·Ακλόνητη, εδραία και τεθεμελιωμένη Πίστη στον Δημιουργό/Κτίστη των πάντων.
·Αδιάλειπτος προσευχή προς τον Κτίστη/Δημιουργό Ιησού Χριστό.
·Μελέτη του Θείου Λόγου Του, της Αγίας Γραφής.
· Ελπίδα ότι ο Θεός έχει το σχέδιό Του για την οριστική απαλλαγή μας από το Εωσφορικό Σύστημα. Το πότε και πως είναι αποκλειστικώς δική Του απόφαση!!!
Μέσα από τον Θείο Λόγο του (Αγία Γραφή) μας υποδεικνύει τον τρόπο, τις διαδικασίες και τα όπλα με τα οποία μπορούμε να αντιστεκόμαστε στο Εωσφορικό Σύστημα.
Ποίος όμως, Τον ομολογεί δημοσία, ειλικρινώς και αφόβως, και Τον επικαλείται αδόλως, σήμερα;
Υπάρχει ελπίδα, υπάρχει αξιόπιστη λύση; 
Όσα προέκυψαν από την επιγραμματική παράθεση, με την μορφή διαπιστώσεων και εκτιμήσεων, των γεγονότων που συνέβησαν τον τελευταίο καιρό και του εκλογικού αποτελέσματος της 20ης Σεπτεμβρίου, αποτελούν ασφαλή «δείκτη» για την μελλοντική πορεία της πατρίδος μας.
Είμεθα μάρτυρες μιας καταστάσεως αενάου κρίσεως με εμφανή την τελική έκβαση (αβεβαιότητα, φόβος για πιθανή οικονομική επιδείνωση, μονιμοποίηση της συστημικής βουλευτοκρατίας/κομματοκρατίας). 
Τα ερωτήματα που προκύπτουν και κυριαρχούν στα χείλη όλων των Ελλήνων, είναι τα εξής:
- Είναι αναστρέψιμη η παρούσα κατάσταση;
- Εάν ναι, ποιες είναι εκείνες οι δυνάμεις, θεσμοί που θα μπορούσαν να ανατρέψουν το Πανίσχυρο και φαινομενικώς ανίκητο Σύστημα;
- Η ενδεχόμενη ανατροπή του Συστήματος σε τι συνίσταται; Ποίοι θα είναι οι ανατροπείς (προδιαγραφές προσώπων); Με ποιες προϋποθέσεις; Ποία μέσα, δεδομένης της ακατάβλητης ισχύος του Συστήματος;
- Μήπως είμαστε ήδη καταδικασμένοι και απλώς συνωμοσιολογούμε ή αιθεροβατούμεν;
*
Τρία είναι τα ανυπέρβλητα εμπόδια για το Σύστημα. Τρία είναι τα ακαταμάχητα όπλα κατά του Συστήματος. Τρείς είναι οι μοναδικοί πολέμιοι του Συστήματος, στην ακάθεκτη πορεία του για απόλυτη κυριαρχία!
· Η Ορθόδοξη Πίστη (Πνευματικός).
· Ο Ορθόδοξος Εθνικισμός (ιδεολογικός / κοσμο-θεωρητικός).
· Η Εθνοκρατία ή Εθνική Δημοκρατία (πολιτικο-κοινωνικός).
Όπως ο άρχων του κόσμου τούτου και Πνευματικός Αρχηγός-Καθοδηγητής του Συστήματος (Σατανάς ή Εωσφόρος) τρέμει και φρίττει τον Δημιουργό της Κτίσεως, τον Τριαδικό Θεό της Ορθοδόξου Πίστεως, έτσι και οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι, αρχιερείς-Ιερείς και πιστοί υπηρέτες του σημερινοί κοσμοκράτορες, τρέμουν την Τριαδική Ρομφαία (Ορθόδοξη Πίστη-Ορθόδοξος Εθνικισμός-Εθνοκρατία).
ΜΟΝΟ αυτή η ΤΡΙΑΔΑ μπορεί να ανατρέψει και να νικήσει το Εωσφορικό Σύστημα. Την λύση ΟΥΔΕΠΟΤΕ θα δώσουν οι άνθρωποι, αυτοβούλως ή αυθορμήτως! Θα την δώσει ο Κτίστης των πάντων!
Όμως ποιός ή ποιοί από τους δήθεν πατριώτες, εθνικιστές και έντιμους ανησυχούντες πολίτες Τον επικαλούνται πλέον;
Η βοήθεια από τον Δημιουργό δεν έρχεται εάν δεν την ζητήσουμε ειλικρινώς από τα βάθη της καρδιάς μας, με:
-  Αυτογνωσία (γνώση των αδυναμιών μας και της μηδαμινότητός μας).
-  Εδραία και τεθεμελιωμένη πίστη.
-  Απόλυτη εμπιστοσύνη στον Δημιουργό.
-  Αδιάλλειπτη προσευχή (καθαρή από πονηρούς λογισμούς).
-  Αδιάστατη υπομονή.
ΔΕΝ υπάρχει λύση προερχόμενη από ανθρώπους, αφού ΟΛΟΙ οι πολιτικοί αξιωματούχοι (Πρόεδρος Δημοκρατίας, πρωθυπουργός, υπουργοί, βουλευτές) ή σχεδόν ΟΛΟΙ, είναι άθεοι, τέκτονες, αιρετικοί, αλλόθρησκοι. Ελάχιστοι είναι ορθόδοξοι χριστιανοί και αυτοί χωρίς δημόσια ομολογία Πίστεως.
Όλοι ελέγχονται από τους αρχιερείς-ιερείς του εωσφορικού Συστήματος, τους Ταλμουδιστές Ιουδαίους.
ΟΥΔΕΙΣ είναι Ορθόδοξος Χριστιανός-Ομολογητής της Ορθοδόξου Πίστεως!!!
Επικατάρατοι λοιπόν, όσοι επικαλούνται και ελπίζουν σε ανθρώπινη βοήθεια για απαλλαγή της Ελλάδος και της ανθρωπότητος από το Σύστημα.4
ΔΕΝ υπάρχει άλλη λύση εκτός της Θεανθρώπινης Τριάδος: Ορθόδοξη πίστη - Ορθόδοξος Εθνικισμός -  Εθνοκρατία.
Η Ορθόδοξη Πίστη δίδει την Ελπίδα της βεβαίας Νίκης, ο Ορθόδοξος Εθνικισμός την Θεϊκή δύναμη της ανατροπής του Συστήματος και η Εθνοκρατία την ασφαλέστερη δικλείδα Πολιτειακής σταθερότητος, πολιτικής Ισονομίας, Κοινωνικής Δικαιοσύνης και Χριστιανικής Ειρήνης! 
Επειδή έχουμε αποδείξει, με όσα θέματα έχουμε αναλύσει μέχρι τώρα, ότι δεν αοριστολογούμε ή συνωμοσιολογούμε, δεν παραμένουμε μόνο σε διαπιστώσεις και εκτιμήσεις, αλλά αναλύουμε τα θέματα με πηγές και επιχειρήματα, το επόμενο θέμα που θα παρουσιάσουμε και θα αναλύσουμε διεξοδικώς, λίαν προσεχώς, είναι:  
Το ιδεολογικο-κοσμοθεωρητικό όπλο κατά του Συστήματος, ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ  ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!!





1 Δημίζω= Προσποιούμαι τον φίλο του λαού (Λεξ. Δορμπαράκη, σ.214).
2 Από τις προεκλογικές διεργασίες διεφάνη η προσπάθεια των εργολάβων …κηδειών των νεοελλήνων, να  νεκραναστήσουν τους πεθαμένους σοσιαληστάρχους προς ….σωτηρία της Ελλάδος
3 Δημοπίθηκος = Ο κολακεύων τον όχλον.
4 ΙΕΡΕΜΙΑΣ,17/5--- ΗΣΑΪΑΣ, 5/21- ΡΩΜΑΙΟΥΣ, 5/5.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου