Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ

Παρήλθε ήδη μία εβδομάδα από την ορκωμοσία των μελών της νέας κυβερνήσεως που προέκυψε από τις εκλογές της  20ης Σεπτεμβρίου 2015. Στον προηγούμενο σχολιασμό είχαμε προβεί σε ωρισμένες διαπιστώσεις και είχαμε διατυπώσει κάποιες εκτιμήσεις για τις μελλοντικές εξελίξεις στην πατρίδα μας.
Σήμερα, παρά το βραχύτατο χρονικό διάστημα που παρήλθε, από την διατύπωση των πρώτων διαπιστώσεων, τολμούμεν να προβούμε και σε μερικές νέες  που κατά την άποψή μας, επιβεβαιώνουν και ενισχύουν τις αρχικές και ενδυναμώνουν την ορθότητα των αρχικών εκτιμήσεων, για τις μελλοντικές εξελίξεις στην πατρίδα μας.     Συγκεκριμένως:
1η/ Πρόθεση της αντιχριστιανικής κυβερνήσεως είναι η κατάργηση του μαθήματος των θρησκευτικών και η αλλαγή της ύλης της συμβατικής ιστορίας των εγχειριδίων, της διδασκομένης σε μαθητές-φοιτητές, κατά παράβαση του σχετικού άρθρου του Συντάγματος και προσαρμογή στις Εθνομηδενιστικές απόψεις των σκοταίων ψευδο-ανθρωπιστών και οπαδών του Ιουδαιοταλμουδικού Διαφωτισμού-Σκοταδισμού.
2η/ Συνέχιση τρομοκρατήσεως των πολιτών για την επερχόμενη φοροκαταιγίδα, χωρίς έλεος, με καταιγισμό….δημοκρατικών πυρών πανταχόθεν και Ιερεμιαδική επισήμανση από όλα τα ΜΜΕ, για τις  οδυνηρές επιπτώσεις στους πολίτες. Τελικός στρατηγικός στόχος: Η αναστολή των νοητικών λειτουργιών των πολιτών, η λεηλασία της αστικής τάξεως και η μετάλλαξη των Ελλήνων σε υπάκουα ανθρωποειδή παγκοσμιοποιημένα πλασματάκια…
Εδώ μία απορία: Τα μέτρα που προτίθεται να ψηφίσει η κυβέρνηση θα συμπεριλαμβάνουν τους βουλευτές και τους ανώτερους-ανώτατους δικαστικούς; Οψόμεθα!
3η/ Μετάβαση των αρχηγών συμπολιτεύσεως και μείζονος αντιπολιτεύσεως στα δύο κέντρα εξουσίας του Συστήματος, Νέα Υόρκη και Βρυξέλλες, με πρόφαση ή αφορμή προγραμματισμένες υποχρεώσεις-επισκέψεις τους,  φανερές και άλλες, κατά τις οποίες ενημέρωσαν τα αφεντικά  για τις προθέσεις τους, και έλαβαν οδηγίες για την περαιτέρω στάση τους, καθώς και τις «ευλογίες» τους.
4η/ Προάλειψις για νομή μέρους της πολιτικο-οικονομικής Ελλαδικής εξουσίας, από νέους μνηστήρες, πιστούς κύνες της Ιουδαιομασονικής Μερκελικής Ευρωπαϊκής Ενώσεως1 και γιουσουφάκια των παγκόσμιων κέντρων παραεξουσίας.



5η/ Άσκηση πιέσεων για ταχεία επίλυση των Εθνικών θεμάτων, Κυπριακό-Αιγαιακό-Σκοπιανό. Πλήρες σκότος για τις τελευταίες Ελλαδικές διπλωματικές κινήσεις και σιγή ιχθύος, κάτι που μας προδιαθέτει για δυσάρεστες «εκπλήξεις».
6η/ Άφρων επιμονή συμπολιτεύσεως και αντιπολιτεύσεως στους χαρακτηρισμούς «δυστυχισμένοι πρόσφυγες» και μετανάστες ή παράτυποι μετανάστες, που εξακολουθούν να φθάνουν κατά κύματα στην πατρίδα μας, χωρίς να διαφαίνεται επικείμενη ή ενδεχόμενη αποκλιμάκωση του προβλήματος ή χωρίς να εκτιμώνται ορθώς, οι υποβόσκοντες ποικίλοι κίνδυνοι για τους πολίτες και την εθνική ασφάλεια.
Όσοι υποστηρίζουν ότι οι λαθροεισβολείς δεν είναι λαθρομετανάστες αλλά μετανάστες και πρόσφυγες πολέμου (κάποιοι απ’ αυτούς πιθανόν να είναι πρόσφυγες), είναι ανόητοι, πολιτικοί τυφλίνες, αμετανόητοι διεθνιστές, εγκάθετοι προπαγανδιστές, ψευτο-ανθρωπιστές του Συστήματος ή παραπληροφορημένοι. Όλοι οι λαθραίως εισερχόμενοι στην πατρίδα μας, ανήκουν στις εξής κατηγορίες:
α/ Λιποτάκτες του στρατού της πατρίδος τους που πολεμά τον εχθρό.
β/ Τρομοκρατημένοι κάτοικοι από περιοχές που κατέλαβε ο εχθρός, και εξεδιώχθησαν ή έφυγαν οικειοθελώς, συνεπεία του πολέμου (πρόσφυγες).
γ/ Δειλιάσαντες κάτοικοι, εκπατρισθέντες οικειοθελώς προκειμένου να μη χάσουν την κινητή περιουσία τους που έχουν εξασφαλίσει στο εξωτερικό, με συγγενικά τους πρόσωπα.
δ Πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών του συστήματος διαφόρων αξιωμάτων, και
ε/   Ισλαμοφασίστες τζιχαντιστές.
Οι τελευταίοι, είναι μισθωμένα όργανα του Συστήματος2 με στρατηγικό στόχο αρχικώς την δημογραφική αλλοίωση, εθνικώς και θρησκευτικώς, των κρατών της Ευρώπης, κυρίως της Ορθόδοξης Ελλάδος και μεταγενεστέρως την ανάληψη αποστολών ισλαμοφασιστικής τρομοκρατίας.
Εδώ προτείνουμε την εξής λύση: Όσοι ελλαδίτες αντιρατσιστές/ανθρωπιστές, επιθυμούν να φιλοξενήσουν οίκοι πρόσφυγες, αποδεικνύοντες τα ανθρωπιστικά και αντιρατσιστικά τους αισθήματα, να το δηλώσουν και να ενισχυθούν με ανάλογο  ποσόν από τις σχετικές πιστώσεις της Ε.Ε. Έτσι θα έχουμε ταχεία μείωση των προκυπτόντων προβλημάτων.
7η/ Σταδιακή μεταβίβαση του δικαιώματος διαφυλάξεως των θαλασσίων συνόρων μας3, από τις Ελληνικές δυνάμεις συνοριοφυλακής, με το πρόσχημα της αριθμητικής ανεπαρκείας τους, αρχικώς στις δυνάμεις της FRONTEX και αργότερον…..βλέπομεν.
Διαφαίνεται πρόθεση της Ε.Ε. να εμπλέξει και τις Τουρκικές δυνάμεων, στον θαλάσσιο συνοριακό έλεγχο των λαθρομεταναστών, χωρίς η Τουρκία να δικαιούται κάτι τέτοιο αφού ΔΕΝ είναι πλήρες μέλος της Ε.Ε..
8η/ Ενίσχυση της ανενόχλητης δράσεως των Τούρκων πρακτόρων στην Θράκη, μετά την εκλογή μόνο μουσουλμάνων υποψηφίων στους Νομούς της Δυτικής Θράκης, με στρατηγικό στόχο την βιαία Τουρκοποίηση των εκεί διαβιούντων μουσουλμάνων, συμπεριλαμβανομένων και των ανθισταμένων, μέχρι στιγμής, Πομάκων.
9η/ Περαιτέρω διεύρυνση του κατακερματισμού της ήδη πολυδιασπασμένης κονωνίας, σε απολύτως ελεγχόμενες από το Σύστημα, κοινωνικοπολιτικές ομάδες….σωτηρίας της πατρίδος, αιρετικές- αποκρυφιστικές οργανώσεις, κλπ.
10η/ Παγιοποίηση της αντιδημοκρατικής κοινοβουλευτικής δικτατορίας, με τον μανδύα του φιλελευθερισμού, της «ανθρωπιάς» και της λαϊκής κυριαρχίας.
*
Όπως επισημάναμε, στην προηγούμενη καταγραφή των  Διαπιστώσεων και Εκτιμήσεων, μετά τα αποτελέσματα των πρόσφατων εθνικών εκλογών, για την συλλογική αντιμετώπιση της  λίαν δυσχερούς καταστάσεως που τείνει να γίνει απελπιστική, ΔΕΝ υπάρχει άλλη λύση εκτός της Θεανθρώπινης Τριάδος: Ορθόδοξη πίστη - Ορθόδοξος Εθνικισμός -  Εθνοκρατία.
Η Ορθόδοξη Πίστη δίδει την Ελπίδα της βεβαίας Νίκης, ο Ορθόδοξος Εθνικισμός την Θεϊκή δύναμη της ανατροπής του Συστήματος και η Εθνοκρατία την ασφαλέστερη δικλείδα Πολιτειακής σταθερότητος, πολιτικής Ισονομίας, Κοινωνικής Δικαιοσύνης και Χριστιανικής Ειρήνης! 
Για τους προαναφερθέντες λόγους και άλλους που εξυπακούονται, θα αναλύσουμε προσεχώς, το ιδεολογικο-κοσμοθεωρητικό όπλο κατά του Συστήματος, που είναι  ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ  ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!!!





1 Οι επιφανείς ηγέτες της σημερινής Ευρωπαϊκής Ενώσεως, εκτός από την Ιουδαϊκή ή κρυπτο-Ιουδαϊκή καταγωγής τους είναι ΑΠΑΝΤΕΣ Τέκτονες ανήκοντες στις παρακάτω Μασονικές στοές:
α/ Άγκελα Μέρκελ, Γερμανίδα Καγκελάριος από το 2005, μέλος της «Χρυσής Ευρασίας», της «Βαλχάλα» και της Πάρσιφαλ».
β/ Φρανσουά Ολάντ, Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας από το 2012, μέλος της στοάς Φερδινάνδος Λασά» και της «Πράσινης Αδελφότητος».
γ/ Χοσέ Μανουέλ Μπαρόζο, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, 200-2014, μέλος της «Παν-Ευρώπη» και της «Πάρσιβαλ».
δ/ Όλι Ρεν, Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, μέλος της «Παν-Ευρώπη» και «Πύργος της Βαβέλ».
ε/ Ντέϊβιντ Κάμερον, Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου,μέλος της «Έντμουντ Μπούρκε» και της «Γκεμπουρά».
στ/ Μαριάνο Ραχόϋ, Πρωθυπουργός της Ισπανίας, μέλος της «Παν-Ευρώπη», της «Βαλχάλα»  και της «Πάρσιβαλ».
ζ/ Βόλφγκανγκ Σόϋμπλε, Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Σεβάσμιος Διδάσκαλος της «Der Ring» και μέλος της «  Joseph-Marie, de Maistre».
η/ Giuseppe Recchi (γεννημένος το 1964, μέλος της στοάς «Τρεις Οφθαλμοί").
  Πηγή: Από το βιβλίο του Αρχιμασόνου GIOELE MAGALDI, «MASSONI».
2 Οι τζιχαντιστές ή ισλαμοφασίστες, αποτελούν εν δυνάμει απειλή για εξαπόλυση μπαράζ από σαμποτάζ σε πόλεις και περιοχές στις οποίες ανθεί ο τουρισμός και άλλες ειδεχθείς ενέργειες, όπως αυτές που έχουμε πληροφορηθεί από τα ΜΜΕ (αποκεφαλισμοί, σταυρώσεις, βιασμοί κορασίδων, δουλεμπόριο γυναικών, κλπ.).
Κάποιοι από τους Ευρωπαίους και Ελλαδίτες, απεκάλεσαν τα Ελληνο-τουρκικά θαλάσσια σύνορα στο Αιγαίον, «Σύνορα της Ευρώπης», χωρίς όμως να έχουν ορισθεί επισήμως (ως ανατολικά  σύνορα της Ε.Ε.), από την EE, ως ώφειλαν να πράξουν οι ιθύνοντες της Ιουδαιο-Μερκελικής Ευρώπης, εδώ και καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου