Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

ΠΛΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΜΕΡΟΣ 16ο

Β. ΠΛΑΝΕΣ  ΚΑΙ  ΑΠΑΤΕΣ  ΤΟΥ  ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (Συνέχεια 15ου μέρους)
104η/ Η Αλήθεια για την ΝΑΣΑ (Συνέχεια 15ου μέρους)
NASA/ΝΑΣΑ: Το «καταφύγιο» των Ναζιστών Εγκληματιών Πολέμου - Ο αποκρυφιστικός Ιουδαιοταλμουδικός οργανισμός, κατασκευής των μεγαλύτερων επιστημονικών απατών, οι οποίες προβάλλονται ως τα μεγαλύτερα επιστημονικά επιτεύγματα του 20ου και 21ου αιώνος.
NASA: Τhe Nazi war criminals sanctuary- The occult Jewish-talmudic organization, where gross scientific deceptions (hoaxes) are conceived/planned and filmed, which are  projected as the most scientific discoveries/achievements of 20th and 21th century.

4. Η Αποκρυφιστική ιστορία της  NASA (Συνέχεια 15ου μέρους).1

θ. NASI, NAZA, NAZI, NASA ??? (From Jordan Maxwell) The word "NASI"





Let's start by establishing that "Nasi" and "Nazi" ... 










5. Επιβαλλόμενα και απορρέοντα συμπεράσματα, για τον αποκρυφιστικό οργανισμό της ΝΑΣΑ και τις απάτες του
α. Με την λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, η υπεροπλία των ΗΠΑ, βασίστηκε στις επιδόσεις της στο Διάστημα. Επιδόσεις που επιτεύχθηκαν, σχεδόν αποκλειστικώς, από την κλοπή  της  τεχνογνωσίας και την «αιχμαλωσία» του έμψυχου επιστημονικού δυναμικού των ναζί, από τους Αμερικανούς, σύμφωνα με τα εκπονηθέντα, κατά την διάρκεια του 2ου π.π. σχέδια, Paperclip και Ratline!
Οι ΗΠΑ και ειδικώτερα οι «αδελφοί» και σύμμαχοι Ισραηλίτες (Jews) του νεοσύστατου κράτους του Ισραήλ, μετά την λήξη του 2ου π.π., εγνώριζαν τους νέους τόπους διαμονής των ναζί φυγάδων, αφού οι ίδιοι τους είχαν εκδώσει νέες ταυτότητες και τους μετέφεραν στους νέους ασφαλείς τόπους προορισμού τους…Συνεπώς η περιβόητη οργάνωση του Σιμόν Βίζενταλ (Simon Wiesenthal), του επονομασθέντος κυνηγού προς εντοπισμόν και σύλληψη των Ναζί εγκληματιών πολέμου, συνιστά μία άλλου είδους απάτη, για τα «μάτια του κόσμου» και συντήρηση του μύθου του ολοκαυτώματος των 6.000.000 θυμάτων του Ναζισμού.
β. Με δεδομένο ότι ο ναζισμός ήταν μία οργάνωση αποκρυφιστών και οι αιχμαλωτισθέντες επιστήμονες κατέστησαν κορυφαία μέλη της, η ΝΑΣΑ οργανώθηκε και στελεχώθηκε με Γερμανούς αποκρυφιστές, μεταξύ των οποίων αρκετοί που έπρεπε να είχαν καταδικασθεί για εγκλήματα πολέμου.
Η ΝΑΣΑ oργανώθηκε και λειτούργησε ως μία κρυπτοναζιστική αποκρυφιστική οργάνωση που υπέθαλψε Ναζί εγκληματίες πολέμου, με σκοπό να εξαπατήσει την ανθρωπότητα με τα δήθεν «επιστημονικά» της επιτεύγματα.
Να σημειωθεί ότι η λ. ΝΑSA στα Εβραϊκά, σημαίνει εξαπατώ/ deceive, beguiled (Λεπτομέρειες, βλέπε στο παρακάτω βίντεο).


γ. Οι ναζιστές επιστήμονες είχαν την τεχνογνωσία για κατασκευή πυραύλων και εκτιμάται ότι κατείχαν και γνώσεις για κατασκευή πυρηνικής βόμβας, αλλά δεν ενημέρωναν πλήρως τον Χίτλερ για την πορεία των ερευνών και πειραμάτων τους. Χρονοτριβούσαν για την τελειοποίηση και κατασκευή της ατομικής βόμβας, αλλά «αόρατες δυνάμεις» τους «συγκρατούσαν» και «επιβράδυναν» την πρόοδον των ερευνών τους.
Αυτό γινόταν, πιθανώτατα, κατ’ εντολήν της κοινής «αόρατης αρχής», αφ’ ενός για να ενημερώνονται μυστικώς οι ΗΠΑ για τα πορίσματα των ερευνών-πειραμάτων των Ναζί, και αφ’ ετέρου για να προηγηθεί η Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, ώστε να εξαναγκασθούν οι σκληροτράχηλοι Ιάπωνες να συνθηκολογήσουν, κάτι που θα εσήμανε και το τέλος του πολέμου, με αδιαφιλονίκητους νικητές τις ΗΠΑ και τους συμμάχους της...
δ. Η εμπλοκή  των  ναζιστών εξειδικευμένων στην προπαγάνδα και την παραποίηση ταινιών, είχε γίνει τόσον εξειδικευμένη και λαβυρινθώδης, ώστε οι ιθύνοντες της ΝΑΣΑ, συνέλαβαν την ιδέα, μια τέτοιου είδους εξειδίκευση, να χρησιμοποιηθεί σε αποστολές αστροναυτών στο ….διάστημα, με την ονομασία «Απόλλων».
Όλες οι φωτογραφίες που εδημοσίευσε η ΝΑΣΑ από το διάστημα, παρουσιάζουν προβλήματα (κυρίως σκοτεινά διαστήματα) και δημιουργούν ερωτήματα. Για παράδειγμα, στην Γη όταν δεν έχουμε συννεφιά βλέπουμε κάποια αστέρια στον ουρανό, αλλά όχι όλα λόγω της ατμόσφαιρας της Γης. Στην σελήνη δεν θα έπρεπε να έχουμε ιδιαίτερα φωτεινές απεικονίσεις των άστρων καθώς δεν υπάρχει ατμόσφαιρα; Δεν θα έπρεπε δηλαδή η απουσία ατμόσφαιρας να συντελέσει στο να φαίνονται αν όχι όλα τα αστέρια τότε πολύ περισσότερα από αυτά που φαίνονται από την Γη;
Πολλές από τις απαντήσεις της ΝΑΣΑ, στις εύλογες ενστάσεις των αρνητών της προσεληνώσεως του πρώτου ανθρώπου, είναι επιστημονικοφανείς και λογικοφανείς, αλλά όχι πειστικές. Από τις υπόλοιπες, άλλες είναι ελλιπείς και άλλες αβάσιμες, ενέχουσες εμφανή σπέρματα απάτης! 
ε. Μετά από μελέτη ελληνικών και ξένων πηγών και κατά δύναμη, αντικειμενική κρίση και λογική σύγκριση αμφοτέρων των απόψεων, για το θέμα της προσεληνώσεως του πρώτου ανθρώπου, αποφαινόμεθα ότι, πρόκειται περί κολοσσιαίας απάτης, από πλευράς ΝΑΣΑ. ΟΥΔΕΠΟΤΕ άνθρωπος επάτησε την σελήνη!!!
στ. Για τους περισσότερους Αμερικανούς, το όνομα NASA, σημαίνει μια «κραυγαλέα» εικόνα τεχνολογικού αλάθητου. Η αλήθεια όμως είναι ότι, η NASA γεννήθηκε πάνω σ’ ένα ψέμμα, και πάντοτε απέκρυπτε αλήθειες γύρω από την φυλετική ταυτότητα των διευθυντικών στελεχών της, τις αποκρυφιστικές ρίζες της και κυρίως τους τακτικούς και στρατηγικούς στόχους της!.
ζ. Αποκρυφιστικές οργανώσεις εξουσιάζουν σήμερα, πλήρως την NASA, πραγματοποιώντας τα «μυστικά τους προγράμματα», από τα παρασκήνια. Αυτή είναι μια ιστορία ανθρώπων που βρίσκονταν στο περιθώριον της λογικής σκέψεως και συμβατικής σοφίας (γνώσεως), που κατάφεραν να διευθύνουν τις τύχες των ΗΠΑ, από τα ανώτατα επίπεδα.
Οι πολιτικές που εφαρμόζουν οι άνθρωποι της ΝΑΣΑ, είναι φανερά εναρμονισμένες με αρχαίες θρησκείες και αποκρυφιστικές σχολές, παρά με το προσωπείον της συμβατικής επιστήμης και της ψυχρής εμπειρίας, που η ΝΑΣΑ φαινομενικώς προώθησε στον κόσμο, για σχεδόν 50 χρόνια.

For most Americans, the name NASA suggests a squeaky-clean image of technological infallibility. Yet the truth is that NASA was born in a lie and has always concealed many truths about its occult origins.

Mystical organizations quietly dominate NASA, carrying out their own secret agendas behind the scenes. This is the story of men at the very fringes of rational thought and conventional wisdom, operating at the highest levels of our country. Their policies are far more aligned with ancient religions and secret mystery schools than the facade of rational science and cool empiricism NASA has successfully (ΣΣ: Deceptively) promoted to the world for almost fifty years.2
η. Η ΝΑΣΑ προετοιμάζεται ήδη μυστικώς και μεθοδικώς, για την τελευταίαν και ΜΕΓΙΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ σε βάρος της ανθρωπότητος, τουτέστιν της ελεύσεως και υποδοχής των «εξωγήϊνων» και του αρχηγού τους, στην γη.
Προς το παρόν, καθησυχάζει τους πολίτες, αλλά τους προετοιμάζει παντοιοτρόπως, για την «μεγάλη έλευση» των ειρηνοποιών «σωτήρων» της βασανιζομένης ανθρωπότητος και κατ’ αυτήν, πνευματικώς πιο εξελιγμένων από τους ανθρώπους,
Οι σατανιστές της ΝΑΣΑ, μας προετοιμάζουν να δεχθούμε τις εξωγήϊνες οντότητες (βλέπε δαιμόνια), με τις οποίες ήδη οι υψηλότερες κεφαλές της «επικοινωνούν» και λαμβάνουν οδηγίες μη κοινοποιήσιμες στους «Γκόϊμ», καθώς και ιδιαίτερες «επιστημονικές γνώσεις», τις οποίες κατά καιρούς παρουσιάζουν στους ανυποψίαστους πολίτες, ως επιστημονικά επιτεύγματα.
«Κάποια ημέρα θα ανακαλύψουμε εξωγήϊνους, αλλά αυτοί δεν υπάρχουν σήμερα στην Area 51».3 Αυτό δήλωσε ο επικεφαλής της NASA Charles Frank Bolden Jr, σε ερώτηση που του απηύθυνε ένας 10χρονος και συγκεκριμένα στο αν πιστεύει στους εξωγήϊνους. «Υπάρχουν τόσοι πολλοί άλλοι πλανήτες που μάλλον θα υπάρχει ζωή και κάπου αλλού στο […] {Επικεφαλής της NASA: «Δεν υπάρχουν εξωγήινοι στην Area 51»by MpizeL Os × on 21 Ιουνίου 2015 at 09:51}.
Η Περιοχή 51 (Area 51)

θ. Πρόσφατα οι Anonymous4 εδήλωσαν σε βίντεο που εκυκλοφόρησαν, ότι η ΝΑΣΑ είναι έτοιμη να ανακοινώσει την ύπαρξη εξωγήϊνης ζωής.5
«Η ΝΑSA υποστηρίζει ότι οι εξωγήϊνοι έρχονται», γράφουν οι Anonymous στην επίσημη σελίδα τους υπογραμμίζοντας ότι, πολλοί πλανήτες του σύμπαντος πιθανόν φιλοξενούν ζωή, πολύ καιρό πριν αυτή εμφανιστεί στην Γη και τα στοιχεία αυτά σύντομα θα δοθούν στην δημοσιότητα (ΣΣ: Γιατί καθυστερούν να τα δημοσιοποιήσουν; Υποτίθεται πως χρόνια τώρα, συγκεντρώνουν στοιχεία για εξωγήϊνους! ).
Οι Anonymous στο επίμαχο βίντεο, αναφέρουν:  «Τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι κάτι συμβαίνει στους ουρανούς μας. Το τεράστιο κόστος των διαστημοπλοίων που χρηματοδοτούνται από φόρους και μαύρα ταμεία, δείχνουν ότι υπάρχει κάτι πολύ περισσότερο από αυτό που πιάνει το μάτι ή η γνώση του κοινού...»6
Οι Anonymous επικαλέστηκαν ανεπίσημες δηλώσεις του εκπροσώπου της NASA, και καθηγητή Thomas Zurbuchen, ο οποίος κατά την διάρκεια συναντήσεως της αμερικάνικης επιτροπής Επιστήμης, Διαστήματος και Τεχνολογίας (Απρίλιος 2017), φέρεται να ανέφερε ότι: «ο πολιτισμός μας βρίσκεται προ των πυλών της ανακαλύψεως αποδείξεως για την ύπαρξη εξωγήϊνης ζωής στο σύμπαν. Λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις διαφορετικές δραστηριότητες και αποστολές που εξερευνούν την ύπαρξη εξωγήϊνης ζωής, βρισκόμαστε λίγο πριν από μια από τις πιο προφανείς, χωρίς προηγούμενο, ανακαλύψεις στην ιστορία».7
Στο θέμα παρενέβη ο καθηγητής Thomas Zurbuchen ο οποίος είναι ο επιστημονικός υπεύθυνος αποστολών της διαστημικής υπηρεσίας, και έγραψε στον λογαριασμό του, στο Twitter:
«Σε αντίθεση με κάποιες αναφορές, δεν αναμένεται να γίνει κάποια ανακοίνωση από τη ΝASA σχετικά με την ύπαρξη εξωγήϊνης ζωής. Είμαστε μόνοι μας στο σύμπαν; Αν και δεν γνωρίζουμε ακόμη, υπάρχουν αποστολές που εξελίσσονται και μπορεί να μας βοηθήσουν να απαντήσουμε σε αυτό το θεμελιώδες ερώτημα».8
Ο στόχος όμως, της ΝΑΣΑ, επετεύχθη!!!
-Η αγωνία των ανθρώπων να γνωρίσουν τους «εξωγήϊνους» μεγάλωσε, και το επιστημονικό κύρος της ΝΑΣΑ, τους «φούσκωσε τα μυαλά», ήτοι τους δημιούργησε την εντύπωση αυξημένης πιθανότητος για την αναμενόμενη άφιξη των «εξωγήϊνων» οντοτήτων, ….  
-Μετά την δημοσίευση του βίντεο των Anonymous, προκλήθηκε τεράστιο ενδιαφέρον λόγω της «αξιόπιστης» πηγής της «πληροφορίας». Μπορεί το βιντεάκι των Anonymous που προανήγγειλε συνταρακτικές ανακοινώσεις της NASA, σχετικά με την ύπαρξη εξωγήϊνης ζωής να μην επιβεβαιώθηκε από την ΝΑΣΑ,  προσέλκυσε όμως τα τελευταία 24ωρα της προβολής του, εκατομμύρια views… Εκατομμύρια έχουν δει το υλικό στο YouTube και πολλοί άλλοι το έχουν αναπαράγει τόσο σε ΜΜΕ, όσο και σε μέσα κοινωνικής δικτυώσεως.
Τι αποκρύπτει η ΝΑΣΑ από τους ανθρώπους, στο επίμαχο θέμα των «εξωγήϊνων»;
Δεκάδες αν όχι εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπων, σ’ όλη την γη, αναμένουν την έλευση των εξωγήϊνων, ως σωτηρία εξ ουρανού, αλλά αγνοούν ότι αυτοί τους οποίους η ΝΑΣΑ και οι λοιποί «αδελφοί» αποκαλούν «εξωγήϊνους», και με τους οποίους επικοινωνούν «οι εκλεκτοί» της ΝΑΣΑ και όχι μόνον (The chosen), είναι οι εκπεσόντες άγγελοι (δαίμονες), με τον αρχηγόν τους (Σατανάς).
Το σημαντικώτερον, όμως, είναι ότι οι απελπισμένοι και αγωνιούντες κάτοικοι της γης, αγνοούν τι πρόκειται να επακολουθήσει, εάν όντως εμφανισθούν οι «εξωγήϊνοι» στην γη.
Τι πρόκειται να επακολουθήσει μετά την πιθανολογούμενη εμφάνιση των «εξωγήϊνων»;
Η αρχή του τέλους της κυριαρχίας, τόσον των αρχιερέων του Σατανά, των σημερινών ισχυρών της γης, που ως εκπρόσωποι και διαχειριστές του, κυριαρχούν και βασανίζουν τους ανθρώπους, όσον και του ιδίου του Σατανά μετά των δαιμονίων του, αφού θα ακολουθήσει η ένδοξη Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου, Ο Οποίος θα αποδώσει την δικαιοσύνην προς πάσαν κατεύθυνση, ίνα εκπληρωθούν τα αναγραφόμενα και προφητευόμενα στις σελίδες της ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ..
Αυτές τις αλήθειες αποκρύπτει επιμελώς η ΝΑΣΑ από τους ανθρώπους, και τους βαυκαλίζει με σενάρια επιστημονικής φαντασίας!
Παρά ταύτα, όσοι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ΟΛΑ τα παραπάνω και όσα θα παρουσιάσουμε μελλοντικώς, για τις πλάνες και απάτες του Συστήματος, είναι προϊόντα «θεωριών συνωμοσίας» και όχι η ΑΛΗΘΕΙΑ, λυπούμεθα αλλά δεν μπορούμε να τους βοηθήσουμε περισσότερον, καθ’ όσον φρονούμεν ότι έχουν υποστεί ανήκεστον βλάβη του εγκεφάλου τους.
Μία βλάβη, οφειλομένη στον επίγειο μηχανισμό (Αποκρυφισμός) του «μυστηρίου της ανομίας», που καλλιεργείται στις κοινωνίες με τις ψευδείς διδασκαλίες για τα ιστορικά γεγονότα, τις επιστημονικές απάτες, τις ελκυστικές πλάνες για την πολυπολιτισμικότητα και πολυφυλετικότητα και την καθημερινή πλύση εγκεφάλου, οι οποίες, σε συνδυασμό με την αδικαιολόγητη αλαλίαν και ασυγχώρητη αδράνεια της διοικήσεως της Ορθόδοξης Εκκλησίας, επέφεραν σταδιακώς:9
-Παγίδευση της προσοχής των αφελών ανθρώπων και εφησυχασμόν των υπολοίπων που προσδοκούσαν την ικανοποίηση της αλαζονικής ματαιοδοξίας τους.
-Παγίδευση της Λογικής των ανθρώπων, με την έννοιαν ότι τους δημιουργείται η εντύπωση της υπάρξεως «του καλού και του κακού» και της αενάου πάλης τους, με αποτέλεσμα να αισθάνονται απέχθεια για το κακό, όπως αυτοί το νομίζουν ή τους το παρουσιάζει το Σύστημα και περίπου συμπάθεια ή έστω ανοχή, για το καλό, όπως το έχουν αντιληφθεί οι ίδιοι ή τους το προβάλλει το Σύστημα.
-Παγίδευση της κρίσεως, έχοντας την διαβεβαίωση της λογικής ότι το «κακό» βρίσκεται μέσα από τους μύθους και τις παραστάσεις (εικόνες), ιστορικές σελίδες, θρησκευτικές διδαχές, επιστημονικές αρχές και «ανακαλύψεις», όπως τις παρουσιάζει το ΣΥΣΤΗΜΑ, και όχι όπως το εδίδαξε ο Θεός και περιλαμβάνεται στον Λόγο Του (Αγία Γραφή).
Έτσι δεν τους προβληματίζει ο Λόγος του Θεού, και αντί να φροντίζουν να μάθουν την Χριστιανική διδασκαλία και τα δόγματα της πίστεως, προτιμούν να δικαιολογούν τα άνομα έργα τους, διαβάζοντας αντιχριστιανικά βιβλία, αποκρυφιστικά έντυπα, συμμετέχοντας σε αποκρυφιστικές εταιρείες και στοές και ασχολούμενοι, με ό,τι ο Κύριος απαγορεύει και θεωρεί άνομον, αισχρόν, βδελυρόν και άξιον κολασμού, πλανώντες και πλανώμενοι (Β΄ ΤΙΜΟΘ: 3/12-14).
-Παγίδευση της Πίστεως, διότι με τέτοιους συνειρμούς και τέτοιες εκτιμήσεις, η Πίστη, χωρίς το προστατευτικό φίλτρο της ορθής γνώσεως της Αγίας Γραφής, εύκολα νοθεύεται και αλλοιώνεται από τα συμπεράσματα της κρίσεως.
Στην περίπτωση αυτή, η τελευταία και μοναδική ελπίδα για θεραπεία της ανηκέστου βλάβης,  είναι η προσευχή στον Αληθινόν Θεόν και η μελέτη του Λόγου του Κυρίου-Δημιουργού των πάντων, της Αγίας Γραφής, στην οποία είναι καταγεγραμμένα ΟΛΑ τα αποδεικτικά στοιχεία των πλανών και απατών του Συστήματος.
«….ουαί ουαί, η πόλις η μεγάλη Βαβυλών, η πόλις η ισχυρά, ότι μια ώρα ήλθε η κρίσις σου. Και οι έμποροι της γης κλαύσουσι και πενθήσουσιν επ’ αυτή…οι έμποροι τούτων οι πλουτήσαντες επ’ αυτής,….κλαίοντες και πενθούντες, λέγοντες, ουαί ουαί, η πόλις η μεγάλη,…ότι μιά ώρα ηρημώθη ο τοσούτος πλούτος…και έβαλον χουν επί τας κεφαλάς αυτών και έκραζον κλαίοντες και πενθούντες, λεγοντες, ουαί ουαί, η πόλις η μεγάλη….και φως λύχνου ου μη φανή εν σοί έτι, και φωνή νυμφίου και νύμφης ου μη ακουσθή εν σοί έτι, ότι οι έμποροί σου ήσαν οι μεγιστάνες της γης, ότι εν τη φαρμακεία σου επλανήθησαν πάντα τα έθνη» (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 18/10-23).

 Συνεχίζεται

 





1 Mike Bara on The Occult Origins of NASA, Conscious Media Network with Regina Meredith, S5: Ep430 mins January 2009Guest: Mike Bara
-ΝΑΣΑ ΑΙ ΜΑΣΟΝΙΑ. greeksagainstnwo.blogspot.com/2012/07/blog-post_3515.html, 4 Ιουλ 2012
-The Occult History of NASA. Monday, September 29, 2014
-The Occult Roots Of NASA And The Ongoing Fraud: Part 2
https://aplanetruth.info/.../the-occult-roots-of-nasa-and-t...20 Αυγ 2015
-PROOF that NASA is Satanic! - https://www.theflatearthsociety.org/forum/index.php? 18 Απρ 2016
-23 Why Was NASA Created? Aplanetruth.infohttps://aplanetruth.info/23-why-was-nasa-created/
-Moon Hoax Apollo: NASA Gene Kranz Admits Apollo is All "Walt Disney Bullshit"
2 NASA big (Occult) secrets,Global Truth | August 18, 2016, Stumble Upon Twitter Email Print Reddit
Η Περιοχή 51 (Area 51), επίσημα γνωστή ως Λίμνη Γκρουμ (Groom Lake) ή Αεροδρόμιο Χόμι (Homey Airport) είναι απομακρυσμένη μονάδα της Αεροπορικής Βάσεως Έντουαρντς. Σύμφωνα με την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA), τα σωστά ονόματα για την περιοχή είναι Nevada Test and Training Range και Groom Lake, αν και το όνομα Area 51 έχει χρησιμοποιηθεί σε επίσημα έγγραφα της CIA.
Οι Anonymous, είναι μία διεθνής ομάδα ακτιβιστών χάκερς, που παρουσιάζονται ως ανεξάρτητοι και ελέγχοντες το Σύστημα, αλλά πιθανώτατα είναι και αυτή ειδική ομάδα στην υπηρεσία του Συστήματος. Έχουν εξαπολύσει επιθέσεις από ιστοσελίδες του ISIS έως και σε πολιτικά πρόσωπα. Υποστηρίζουν πως σύντομα η NASA θα ανακοινώσει την ανακάλυψη ευφυούς εξωγήϊνης ζωής. Η ανακοίνωση τους για την επικείμενη ανακάλυψη, όπως λένε, ήρθε μέσα από ένα ακόμη βίντεο που ανέβασαν στο διαδίκτυο.
5 Η υπεύθυνη επικοινωνίας της NASA, Laurie Cantillo περίπου μια εβδομάδα μετά την ανάρτηση του βίντεο, εξέδωσε ανακοίνωση προς τα ΜΜΕ. 
«Αν και είμαστε ενθουσιασμένοι από τα πρόσφατα ευρήματα από το διαστημικό παρατηρητήριο της NASA, δεν αναμένεται να γίνει καμία ανακοίνωση που να αφορά εξωγήϊνη ζωή. Για χρόνια η ΝΑSA έχει επιδείξει το ενδιαφέρον της στην έρευνα για σημάδια ύπαρξης ζωής πέρα από την Γη. Έχουμε έναν σημαντικό αριθμό αποστολών που προωθούν την προσπάθεια μας σε αυτή την αναζήτηση ζωής σε παρελθούσα περίοδο ή στο παρόν στον Άρη και σε κόσμους πέρα από το ηλιακό μας σύστημα. Αν και ακόμη δεν έχουμε απαντήσεις, θα συνεχίσουμε το έργο μας για να απαντήσουμε στο υπαρξιακό ερώτημα «είμαστε μόνοι μας;», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς των Anonymous, ο Αμερικανός καθηγητής επικαλέστηκε τις πρόσφατες ανακαλύψεις της ΝASA στον δορυφόρο του Κρόνου, όπου βρέθηκε…υδρογόνο.
Υπενθυμίζεται ότι, τον Ιούνιον 2017, η αμερικανική διαστημική υπηρεσία ανακοίνωσε ότι ανακάλυψε 219 νέους πλανήτες, εκ των οποίων, οι δέκα έχουν πολλές ομοιότητες με τη Γη. Μέχρι σήμερα, η ΝΑSA ισχυρίζεται ότι έχει ανακαλύψει συνολικά 4.034 πλανήτες , εκ των οποίων οι 50 μοιάζουν με την Γη. 
8 NASA | Ειδήσεις - Νέα | NASA - iNews, www.inewsgr.com/t/nasa_nasa.Htm
Βασισμένο σε ανάλυση του σχετικού θεματος, στο βιβλίον «Το γαρ μυστήριον ήδη ενεργείται της Ανομίας», Ιωάννη Παλαιτσάκη, 1999, σ. 188-193.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου