Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

ΠΛΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
(Α΄ ΕΝΟΤΗΤΑ)

ΜΕΡΟΣ 25ο

ΕΠΙΛΟΓΟΣ
1. Πολλά ιστορικά γεγονότα, διεθνώς επικρατήσασες επιστημονικές θεωρίες, αρχές, όροι και κρατούσες απόψεις επί ποικίλων και γνωστών θεμάτων (πολιτικών, ιστορικών, θρησκευτικών, κλπ.), παρουσιάζονται σήμερα από το ΣΥΣΤΗΜΑ ως αληθή, αυθεντικά ή περίπου ως δόγματα, ενώ στην ουσία, συνιστούν πλάνες, ψεύδη ή ενσυνείδητες απάτες.
2. Σήμερα όλοι δεχόμεθα τα καταιγιστικά «πυρά» των ΜΜΕ που μας κάνουν πλύση εγκεφάλου και διαμορφώνουν….δημοκρατικώτατα την κοινή γνώμη, με αποτέλεσμα να ζούμε σ’ έναν κόσμο ψευδαισθήσεων, απίστευτων ψευδών, πλανών και απατών, χωρίς οι πολίτες να έχουν την παραμικρή υποψίαν της τρομερής ΑΠΑΤΗΣ που κρύπτεται όπισθεν ΟΛΩΝ αυτών που συμβαίνουν γύρω μας, εγχωρίως και διεθνώς!!!.
Τα ψεύδη, οι πλάνες, οι μύθοι και οι απάτες, είναι τόσον αριστοτεχνικώς υφασμένες και τόσον αληθοφανώς προβεβλημένες, ώστε αν και χονδροειδείς, δυσκόλως ή ουδόλως ανιχνεύονται/αποκαλύπτονται, καθ’ όσον έχουν ιστορικοποιηθεί και επιστημονικοποηθεί από ανθρώπους αναμφισβητήτου, κατά το Σύστημα, «διεθνούς κύρους», ειδικά προς τούτο εκπαιδευμένους και παχυλώς αμειβομένους, για τις προσφερόμενες υπηρεσίες τους.
Έτσι, τα ψεύδη, οι πλάνες και οι απάτες, έλαβαν διαχρονικώς την μορφήν δογμάτων και «θεσφάτων», επιβληθέντων επί αιώνες στις ανθρώπινες γενεές, με αποτέλεσμα, οποιοσδήποτε τολμήσει να εκφράσει αμφισβήτηση ή να τις αντικρούσει, να χαρακτηρίζεται, αντί άλλης απαντήσεως, ως φανατικός, εξτρεμιστής, αντισημίτης, μυθοπλάστης, αιθεροβάμων, γραφικός, συνωμοσιολόγος, υπερεθνικιστής, θρησκόληπτος και με τόσους άλλους αρνητικούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.
3. ΟΛΟΙ όσοι τόλμησαν να αγνοήσουν ή αμφισβητήσουν τις «άνωθεν» θεωρίες και τα κατασκευασμένα ιστορικοπολιτικά γεγονότα, να ερευνήσουν, να πλησιάσουν την αλήθεια, να ψελλίσουν ότι πρόκειται περί πλάνης ή απάτης, και ακόμα χειρότερα, να την διαδώσουν, απετέλεσαν τους ΕΦΙΑΛΤΕΣ των διεθνών απατεώνων και λαοπλάνων…ΟΛΟΥΣ αυτούς, το ΣΥΣΤΗΜΑ, εφρόντισε να εξαφανίσει από το προσκήνιον, υποβαθμίζοντας την επιστημονικήν τους επάρκεια, γελοιοποιώντας τα επιχειρήματά τους ή εξαφανίζοντάς τους παντοιοτρόπως και πολυμόρφως..  
O κατάλογος είναι μεγάλος…Περιλαμβάνει εκατοντάδες επιστήμονες και διευρύνεται συνεχώς. Κάποιοι βρέθηκαν νεκροί στο αεροδρόμιο, όπου πήγαιναν για να συναντήσουν χρηματοδότες και να οργανώσουν την παραγωγή εφευρέσεων σχετικών με χρήση ελεύθερης ενέργειας, άλλοι έπαθαν μοιραίες καρδιακές προσβολές, υπήρξαν θύματα τροχαίων ή «αυτοκτόνησαν».
Ενδεικτικώς μπορεί να αναφέρει κανείς τον Stefan Marinov (Στέφαν Μαρίνοφ) και τον Eugene Mallove. Θύμα δολοφονίας έπεσε και άλλος επιστήμονας, ερευνητής και υποστηρικτής της ελεύθερης ενέργειας, ο Leon Dragone, ο οποίος πέθανε στις ΗΠΑ, λίγες ώρες πριν έρθει στην Ελλάδα…
4. Το ΣΥΣΤΗΜΑ, προκειμένου να ελέγξει τα μυαλά των ανθρώπων, εκμεταλλεύεται τους πεπλανημένους και εξαπατά τους υπολοίπους, χρησιμοποιώντας την σύγχρονη, δοκιμασμένη και επιλεγμένη, από τους δικούς του διαμορφωτές της κοινής γνώμης, βιβλιογραφία και καθημερινή «πληροφόρηση-ειδησεογραφία», με την μορφή ενός σατανικού συνδυασμού, πλανών, μύθων (απατών) και εικόνων (θεαμάτων).
Τον σχεδιασμό, προώθηση και  χειρισμό των πλανών, απατηλών μύθων και των εικόνων, έχουν αναλάβει οι μάγιστροι του μυαλού που χρησιμοποιούν τα δικά τους ανθρώπινα «ναρκωτικά», την μαζική ύπνωση δια της αδιάκοπης εγχύσεως στα μυαλά των πολιτών, μηνυματικής-παραπληροφοριακής ηρωΐνης, και την μαγεία δια της πολλαπλής δράσεως παραθρησκευτικών σεκτών, αποκρυφιστικών στοών – εταιρειών, προκειμένου να διατηρούν τις μάζες σε μία τοξική κατάσταση και μόνιμη εγκεφαλική νάρκωση.

     Το Σύστημα, εδώ και αιώνες, δια των πειθηνίων οργάνων του, διοχετεύει και βομβαρδίζει την ανθρωπότητα με ένα καταιγιστικό εσμό από εκατόμβες ψευδών, αμέτρητες πλάνες και απάτες, τις οποίες ενέχυσε στον εγκέφαλο των πολιτών και επαγιοποίησε στην συνείδηση των ανθρώπων, όπως προείπαμε, με την μορφήν δογμάτων μη επιδεχομένων αμφισβητήσεως.
5. Όταν αποκαλύπτονται οι πλάνες και απάτες, με αλήθειες που «καίνε» το Σύστημα και τους νωτοφόρους του, τότε η συνήθης αντίδραση των ενοχλημένων είναι ότι, πρόκειται περί θεωριών συνωμοσίας.
Λένε οι εγκάθετοι του Συστήματος, ότι οι συνωμοσιολόγοι, ακόμη και αν είναι καλοπροαίρετοι, πετάνε στα σύννεφα. Λένε επίσης, ότι όλοι αυτοί που ασχολούνται με τις θεωρίες συνωμοσίας, είναι γραφικοί. Λένε, ότι τίποτε απ’ όσα ισχυρίζονται οι «συνωμοσιολόγοι», δεν έχει αποδειχθεί και καμιά θεωρία συνωμοσίας δεν έχει επαληθευθεί.
Λένε και πολλά άλλα οι συστημικοί πολέμιοι της «συνωμοσιολογίας», για να πείσουν κυρίως τους εαυτούς τους και τις άβουλες μάζες, ότι όλα αυτά τα περίεργα που τους τρομάζουν, δεν πρόκειται ποτέ να συμβούν. Λες και ζουν σε άλλο πλανήτη.
6. Είναι αναρίθμητες οι περιπτώσεις σοβαρών ιστορικών-πολιτικών γεγονότων που είτε απεκρύβησαν είτε παρουσιάστηκαν με τελείως διαφορετικά αίτια και κίνητρα (π.χ. δολοφονία Τζων Κένεντυ, ίδρυση-λειτουργία-αποστολή Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, αίτια και αφορμές των δύο παγκοσμίων πολέμων, το ΕΣΕΛΟΝ και ο ιστός Παγκοσμίου εύρους /www, η δημιουργία Ομοσπονδιακής Τραπέζης Αποθεμάτων των ΗΠΑ, η ίδρυση του Τάγματος Illuminati/ Πεφωτισμένων, τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, διαστημικά προγράμματα αποστολής δορυφόρων και ανθρώπων στο διάστημα, κλπ.).
7. Τα ίδια και χειρότερα συνέβησαν και συμβαίνουν στον τομέα της επιστήμης (τεχνολογικά επιτεύγματα και ανακαλύψεις, νόμοι, θεωρίες και αξιώματα που τα ονομάζουν  νόμους της Φύσεως, δημιουργία ζωής από ανθρώπινα ή ζωϊκά κύτταρα, κλπ, προκαλώντας τον θαυμασμόν του ανθρώπινου μυαλού, εξικνούμενα μερικές φορές μέχρι θεοποιήσεως του ανθρώπου).
Η απάτη στους κόλπους της επιστήμης ΔΕΝ είναι αποκλειστικά φαινόμενο των καιρών μας. Μια μικρή (και σίγουρα όχι διεξοδική) αναδρομή στο παρελθόν, θα μας πείσει ότι και οι επιστήμονες είναι άνθρωποι με αδυναμίες που πολλάκις έθεσαν το προσωπικό συμφέρον τους, υπεράνω της επιστημονικής αλήθειας.
8. Ομοίως, και στον τομέα της θρησκείας (δημιουργία θρησκειών, σεκτών, παραθρησκευτικών οργανώσεων, γνωστών αιρέσεων, εμφάνιση θρησκευτικών ηγετών που «μαγνητίζουν» τα πλήθη, κλπ.), οι απάτες και πλάνες είναι αμέτρητες. ΟΛΕΣ οι σημερινές λεγόμενες μονοθεϊστικές θρησκείες, αλλά και τα λοιπά απατήλια θρησκευτικά δόγματα, περιλαμβάνουν απατηλές, παραπλανητικές και ψυχονευρωτικές θέσεις και αρχές, με μοναδικό σκοπό: Τον αποπροσανατολισμό των ανθρώπων, και τον απογαλακτισμόν τους, από την ΜΙΑΝ και ΜΟΝΑΔΙΚΗΝ ΟΔΟΝ της Αληθείας και Ορθής πίστεως, που είναι η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ.
Η Ορθόδοξη Πίστη, σκοπίμως και εσφαλμένως, χαρακτηρίζεται από το Σύστημα ως θρησκεία και εντάσσεται στις λεγόμενε μονοθεϊστικές τοιαύτες, καθ’ όσον, είναι η Μόνη ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ, αφού ιδρυτής και Αρχηγός της είναι ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ο Θεάνθρωπος με συγκεκριμένο όνομα, Το Φως του κόσμου, η Αλήθεια και η Ζωή (ΙΩΑΝΝΗΣ:  8/12 και 14/6).
Πως ονομάζεται άραγε ο «θεός» των άλλων δύο μονοθεϊστικών θρησκειών (Ιουδαϊσμού και Ισλαμισμού); Ποίος ή ποίοι τον έχουν δει; Μην προτρέξουν κάποιοι αφελείς και ανόητοι να μας πουν για το Αλλάχ, διότι αυτό είναι η προφορά του ονόματος «θεός», στην αραβική γλώσσα. Προκαλούμεν μάλιστα, τους ταλμουδιστές ιουδαίους, να μας πουν ποιος είναι και πως ονομάζεται ο δικός τους «θεός», που περιγράφεται στην θρησκευτική τους Βίβλο, το Ταλμούδ.
*
9. Τα συμβάντα με τις διαχρονικές επαναστάσεις των λαών και τους εγχώριους ή παγκόσμιους επαναστάτες και πολιτικούς ηγέτες, δεν είναι πάντοτε, η σχεδόν ποτέ δεν είναι, όπως μας παρουσιάζονται από τα ΜΜΕ, όπως μας τα μαθαίνουν και διδασκόμαστε από το Σύστημα να πιστεύουμε. Όλοι εκείνοι οι… επαναστάτες, και λαοπρόβλητοι ηγέτες, που κάθε τόσο ξεφυτρώνουν από το πουθενά, και γίνονται αντικείμενα λαϊκής υστερίας, «εθνικοί ήρωες», ουσιαστικά αναπαράγονται από το ίδιο το διεθνές (αόρατο) κατεστημένο, για να προωθήσουν την εξέλιξη του Σχεδίου του παγκόσμιου Επαναστατικού κινήματος και της Νέας Τάξεως Πραγμάτων.
Τα πάντα είναι προαποφασισμένα και δρομολογημένα στα βασικά τους σημεία. Απλώς, κάθε φορά που χρειάζεται να περάσουν στην επόμενη φάση, κάποιος αναλαμβάνει να παίξει τον ρόλο του «επαναστάτη» και του «λαοπρόβλητου ηγέτη». Κι’ αυτός ο κάποιος, μόνο τυχαίος δεν είναι! Εκείνοι που βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας του Συστήματος, γνωρίζουν πολύ καλά, ότι προέρχεται από τις γνωστές οικογένειες. Από τις δικές τους οικογένειες, με το δικό τους βιολογικό ή «πνευματικό» αίμα!
Εξ άλλου, εκείνοι είναι που του αναθέτουν τον ρόλο που καλείται να παίξει. Μόνο που για να παίξει αυτόν τον ρόλο, πρέπει προηγουμένως να ρίξει στάχτη στα μάτια των αγνών, αφελών και απονήρευτων ανθρώπων. Πως το κάνει αυτό; Απλούστατο! Αλλάζει το οικογενειακό του όνομα ‘η μεταλλάσσεται ο ίδιος, με τις ευλογίες του Συστήματος. Έτσι από δωσίλογος και προδότης, μεταμφιέζεται σε πατριώτη και «λαοπρόβλητο» ηγέτη!
10.  Στην πατρίδα μας εδώ και δύο αιώνες περίπου, κυβερνώμεθα κυρίως από τους γόνους τεσσάρων (4) γνωστών οικογενειών: Βενιζέλου, Μητσοτάκη, Παπανδρέου και Καραμανλή!!! Αλλά και εάν ξέφυγε κάποιος από τα παραπάνω γνωστά γενεαλογικά δένδρα, πάλιν ανήκεν στην μεγάλη οικογένεια ταλμουδιστών Ιουδαίων (π.χ. Σημίτης/Ααρών Αβουρή, Τσίπρας/Tzipras, Čipra).1
Οι Έλληνες είναι τόσον πολύ…ευχαριστημένοι από την…προσφορά των παραπάνω προς το έθνος, ώστε εις ένδειξη…ευγνωμοσύνης, σχεδόν πάντοτε, επιλέγουν ως κυβερνήτη τους τον γόνον από κάποια εκ των τεσσάρων οικογενειών, ανεγείροντες ακόμη και αγάλματα των γεναρχών τους!!! Και το ερώτημα που προκύπτει είναι:
Γιατί διαμαρτύρονται οι Έλληνες για την σημερινή  κατάντια της χώρας και των ιδίων, αφού με την δική τους…δημοκρατική ψήφο και ανοχή, οι γόνοι των προμνησθέντων γεναρχών, μας κυβερνούν και κατά τα φαινόμενα, θα μας κυβερνήσουν στο μέλλον;
11.  Όσες φορές ήλθαν στο φως έγγραφα στοιχεία, αποδεικτικά περί αποκρυφιστών απατεώνων, εγκαθέτων πρακτόρων –προδοτών της πατρίδος μας και πασιφανούς συνωμοσίας σε βάρος της ανθρωπότητος, οι εγκάθετοι του Συστήματος, αντί να αντικρούσουν τα στοιχεία, χαρακτήρισαν τους αποκαλύψαντες, ως  συνωμοσιολόγους, υπερβολικούς, φανατικούς, ακόμη και ψυχοπαθείς. Τους έθεσαν στο κοινωνικό περιθώριο, τους εξύβρισαν, τους εσυκοφάντησαν, τους εδίωξαν δικαστικώς ή τους εξαφάνισαν βιολογικώς!!!



Κατά τα άλλα, το Σύστημα, αντί να δημοσιοποιήσει τις απόψεις και τις αντιρρήσεις των «συνωμοτών» και να αποδείξει με επιχειρήματα το λάθος της θεωρίας ή την σκοπιμότητα των «συνωμοσιολόγων», επέβαλλε απόλυτο «πέπλο σιγής» ή «εσίγησε» μια για πάντα την γραφίδα ή την φωνή των «συνωμοσιολόγων».
12. Παρ’ όλα τα θύματα και τις δολοφονίες, παρά το σκοτάδι που έχει επιβάλλει το Σύστημα στον κόσμο, το οποίον θρασυστόμως το αποκαλεί Φως και Αλήθεια, είναι βέβαιο ότι η ΑΛΗΘΕΙΑ δεν θα παραμείνει για πολύ ακόμα στο μισοσκόταδο, δεν θα αργήσει να λάμψει. Παρά την τερατώδη επιμονή των επικυρίαρχων δυνάμεων να τα διαλύσουν όλα, προκειμένου να μην χάσουν τα προνόμιά τους, είναι βέβαιο ότι αυτή η κατάσταση δεν θα διαρκέσει για πολύ. Γιατί αν διαρκέσει για πάνω από ορισμένα όρια, θα σημάνει το τέλος της ανθρωπότητας και του πολιτισμού, όπως τον ξέρουμε.
13. Το ΣΥΣΤΗΜΑ διέθετε και διαθέτει, κατάλληλα πρόσωπα «διεθνούς κύρους», απεριόριστα μέσα και αναρίθμητους τρόπους αντιμετωπίσεως των «συνωμοσιολόγων».
Βεβαίως είναι δύσκολο, να αποκαλυφθούν:
-Τα άτομα, οι οργανισμοί ή εταιρείες που κρύπτονται ή εμπλέκονται στις συνωμοσίες κατά ατόμων, κυβερνήσεων, εθνών ή κατά της ανθρωπότητος.
-Ποίοι άνθρωποι κινούνται δημοσίως ή υπογείως, για να προωθήσουν τα σχέδια του Συστήματος, να εγκαταστήσουν αχυρανθρώπους, σε μία παγκόσμια τράπεζα, έναν Διεθνή οργανισμό, ένα διεθνές δικαστήριο, ένα κόμμα, μια κυβέρνηση, εθνική ή παγκόσμια, ή να επιβάλλουν μια ιδεολογία.
Ακόμη δυσκολώτερο είναι να αποκαλυφθεί ο ρόλος μιας κλειστής αποκρυφιστικής οργανώσεως και τα διαδραματιζόμενα σ’ αυτήν, όπως για παράδειγμα, οι τεκτονικές στοές και η λέσχη Μπίλντερμπεργκ, καθώς τα ιδρύματα αυτά είναι απρόσιτα σε μη μέλη, ακόμη και σε μέλη που δεν έχουν τον κατάλληλο βαθμό μυήσεως.
Ποίος μπορεί να μας πει τι είδους τελετουργίες γίνονται, στην στοά της οδού Αχαρνών, τι λέγονται και τι αποφασίζονται στις συγκεντρώσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ ή της αδελφότητος «Κρανίο και Οστά» (Scull and Bones), κλπ.;
ΟΥΔΕΙΣ, αφού απαγορεύεται οποιαδήποτε προσέγγιση ή πληροφόρηση, σε μία εποχή υποτίθεται, ελευθέρας πληροφορήσεως και διακινήσεως ιδεών, αναφαίρετων δημοκρατικών δικαιωμάτων, λαϊκής…κυριαρχίας και …ανεξαρτησίας των Εθνών.
Ό,τι μαθαίνουμε τo πληροφορούμεθα από διαρροές, ή δημόσιες εξομολογήσεις αγανακτησμένων μελών που εγκατέλειψαν τέτοιες σκοτεινές και αποκρυφιστικές εταιρείες, διότι έφριξαν και δεν άντεξαν όσα άκουαν ή έβλεπαν να λέγονται και να πράττονται στα ενδότερα.
14. Τέτοιες ακριβώς είναι και οι περιπτώσεις του Ναζισμού, του Μπολσεβικισμού / Μαρξισμού και της κοινοβουλευτικής (ψευτο) Δημοκρατίας, που εκτός από ιδεολογίες και πολιτικά κόμματα, κατασκευάσματα του Ιουδαιοταλμουδικού Συστήματος, αντιπροσώπευαν και αποκρυφιστικές εταιρείες ατόμων, συνδεομένων με κοινές πολιτικοθρησκευτικές πεποιθήσεις, κινούμενες στον χώρο του παγγερμανισμού, του διεθνισμού/ κομμουνισμού, του καπιταλισμού ή οικονομικού φιλελευθερισμού, παράλληλα με αντιχριστιανισμόν, αρχαίον γερμανικόν παγανισμόν και έναν ψεύτικον/ φαρισαϊκόν, Ιουδαϊκής κατασκευής, αντισημιτισμό/ αντι-ιουδαϊσμό.
15. Μία ακόμη, από τις μεγαλύτερες απάτες του Συστήματος, είναι ο μύθος του φρενοβλαβούς «αντισημίτου» Αδόλφου Χίτλερ και της ολοκληρωτικής/ εγκληματικής Ναζιστικής ιδεολογίας. Το  Σύστημα, ειδικώς για τον Αδόλφο Χίτλερ,  εξάντλησε όλα τα προσβλητικά επίθετα και όλους τους χαμερπείς χαρακτηρισμούς και έβγαλε όλην την….χολή του, για την ιδεολογία και τα εγκλήματα του Ναζισμού.
Έθαψαν όμως με μαεστρία,  βαθειά μέσα στην λήθη και μακρυά από την Ιστορία, την φυλετική ταυτότητα και το σατανικό παρελθόν του Χίτλερ,  τις πραγματικές ρίζες της Ναζιστικής Ιδεολογίας, καθώς και τις μυστικές σχέσεις του Ναζισμού με την κοιτίδα της καπιταλιστικής (ψευτο) Δημοκρατίας, τις ΗΠΑ και τις τοκογλυφικές τράπεζες των ταλμουδιστών Ιουδαίων. Γιατί;
Για να μην αποκαλυφθεί ποτέ ότι :
-Ο Χίτλερ ήταν ένας αποκρυφιστής με Ιουδαϊκό αίμα, που επιλέχθηκε από το Σανχέντριν του Ταλμουδικού Ιουδαϊσμού, για συγκεκριμένη αποστολή κατά της ανθρωπότητος.
-Η Ιδεολογία του Ναζισμού ήταν μία παραλλαγή των όσων αναγράφονται στο Ταλμούδ και την απόκρυφη Χιραμική παράδοση των Ιουδαίων (Jews), περί δημιουργίας του κόσμου, κοσμοκρατορίας των Ιουδαίων ως εκλεκτής φυλής/ υιών του Φωτός, προσαρμοσμένη στον Γερμανικό αποκρυφισμό και Εθνικισμό/ Völkisch.
-Οι Ναζί διατηρούσαν κρυφές σχέσεις με τους Ιουδαιοταλμουδιστές Αμερικανούς μεγαλοεπιχειρηματίες και μεγαλοτραπεζίτες. Για παράδειγμα:
 Ο Πρέσκοτ Μπους, άλλοτε γερουσιαστής της πολιτείας του Κονέκτικατ και ιδρυτής της πολιτικής δυναστείας των Μπους (που ανέδειξε δύο Αμερικανούς προέδρους, τον Τζορτζ Μπους τον νεώτερον και τον Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο ), είχε στενούς επιχειρηματικούς δεσμούς με τον μεγαλύτερο χρηματοδότη του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος του Χίτλερ, τον Φρίτς Τίσεν
Ο Γερμανός εκατομμυριούχος είχε δημιουργήσει ένα διεθνές δίκτυο εταιρειών, το οποίο του επέτρεπε να διακινεί τα κεφάλαιά του στο εξωτερικό. Δύο από αυτές τις «εταιρείες βιτρίνα» εδράζονταν στις ΗΠΑ. Πρόκειται για τις Ιουδαιοκρατούμενες τράπεζες Βrown Βrothers Ηariman και United Βank Corp. Ο παππούς Μπους συμμετείχε στο διοικητικό συμβούλιο της πρώτης, ενώ κατείχε την θέση του διευθυντού στην δεύτερη.2
Τον Οκτώβριο του 1942, και ενώ ο Β΄ παγκόσμιος πόλεμος λυσσομανούσε, οι αρχές των ΗΠΑ κατάσχεσαν τα Ναζιστικά Τραπεζικά Κεφάλαια από τις Τράπεζες United Βank Corp. και Βrown Βrothers Ηariman. Οι τράπεζες καταδικάστηκαν ως εμπορικοί και χρηματοπιστωτικοί συνεργάτες του εχθρού και όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία κατασχέθηκαν. Στις 11 Νοεμβρίου του 1942, με βάση τον Νόμο για την Συνεργασία με τον Εχθρό, επιβλήθηκε εμπάργκο στην Αmerican Sielesian Company.
Περιέργως, το 1951, το εμπάργκο αποσύρθηκε και οι επιχειρηματίες-ιδιοκτήτες της, μεταξύ των οποίων και ο Μπους, «ανέσυραν» τουλάχιστον $1.5 εκατομμύρια, δεσμευμένα από το Αμερικανικό δημόσιο δολάρια, τα οποία χρησιμοποίησαν για νέες επενδύσεις, που διόγκωσαν την περιουσία της Οικογένειας Μπους και αποτέλεσαν εφαλτήριο για την δημιουργία της πολιτικο-οικονομικής δυναστείας των Μπους.
Απίστευτο και όμως Αληθινό!!!
Με άλλα λόγια, οι αληθινοί δράστες, ηθικοί αυτουργοί και συνεργοί στα λεγόμενα Ναζιστικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος, ΔΕΝ ήταν ο Χίτλερ και οι Ναζιστές, αλλά εκείνοι που εκρύπτοντο πίσω από τον Χίτλερ και τον Ναζισμό, εκείνοι που εδημιούργησαν το «φαινόμενο» Χίτλερ και το τέρας του Ναζισμού, την ανθρωποβόρο άρκτο του Μπολσεβικισμού και την Κοινοβουλευτική (Ψευτο) Δημοκρατία των διεθνών Ταλμουδιστών-Τοκογλύφων-Τρομοκρατών-Τραπεζιτών, ήτοι:
Το «αόρατο» Σανχέντριν των αποκρυφιστών Ταλμουδιστών Ιουδαίων (Jews).…
16. Ο Χίτλερ και οι Ναζιστές, οι Λένιν-Στάλιν και οι μπολσεβίκοι/ Σταλινιστές και οι ψευτοδημοκράτες κυβερνήτες της υπερατλαντικής δυνάμεως και αυτόκλητης προστάτιδος της λεγομένης «Δημοκρατικής Δύσεως», ήσαν και είναι τυφλά εκτελεστικά όργανα του Ταλμουδικού Ιουδαϊσμού….
Όσοι λοιπόν, αντί αντικρούσεως των παρουσιαζομένων στοιχείων περί Χίτλερ και Ναζισμού, Μαρξ, Λένιν, Στάλιν και Μαρξισμού-Λενινισμού και κοινοβουλευτικής καπιταλιστικής ψευτοδημοκρατίας, ομιλούν περί φανατισμού, ρατσισμού, αντιδημοκρατίας και  συνωμοσιολογίας…..αποδεικνύουν την επικίνδυνη άγνοιάν τους (εάν δεν ανήκουν στο Σύστημα) ή την επιχειρηματολογικήν τους ένδειαν και την θλιβερή απόγνωσή τους (εάν καθ’ οιονδήποτε τρόπον υπηρετούν το Σύστημα).
*
 17. Με ακλόνητα στοιχεία, προερχόμενα από εκατοντάδες ανοικτές πηγές, αποδείξαμε πολλές πλάνες και απάτες του Συστήματος. Ενδεικτικώς και συνοπτικώς, αναφέρουμε και πάλιν, τις εξής:
α. Την εικόνα και την θεωρία του Αϊνστάϊν που έχουν λάβει μια υπέρ το δέον διάσταση, από το γνωστό-άγνωστο λόμπι του Συστήματος, ενώ ο ίδιος ήταν λογοκλόπος και νηπιακού πνευματικού επιπέδου άνθρωπος και παραλλήλως, σε διάφορους τομείς της ζωής του, εμφανίσθηκε ως ένα εμπαθές, αλαζονικό, μικρόψυχο, μωροφιλόδοξο και σκληρόκαρδο πρόσωπο.3
Έστω και αν δοθεί η πατρότητα της θεωρίας της σχετικότητος στον Αϊνστάϊν, πρέπει τουλάχιστον να αναγνωρισθει ότι οι μελέτες του Κ. Καραθεοδωρή, αποτέλεσαν το καθοριστικό φροντιστήριο του Αϊνστάϊν και χωρίς αυτό αλλά και τις εργασίες και εφευρέσεις της  συζύγου του Mileva, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ο Αϊνστάϊν θα είχε κατορθώσει να θωρακίσει μαθηματικώς ή να διατυπώσει ποτέ την θεωρία του!!!
Το Σύστημα κάνει τα πάντα, για να διατηρήσει την θεωρία της σχετικότητας σε κατάσταση απίστευτης ζωτικότητος, προκειμένου να διατηρεί τις γενεές των επιστημόνων φυσικών τυφλές, εξαρτώμενες και υπνωτισμένες, χωρίς επιθυμίαν αναθεωρήσεως κριτικώς, και γενναιότητος να δουν την αλήθεια της αενάου κινήσεως και της ψευτιάς της θεωρίας της σχετικότητος…
β. Τον κρυπτοναζιστικό οργανισμό-ΑΠΑΤΗ, της ΝΑΣΑ.

Για τους περισσότερους Αμερικανούς, το όνομα NASA, σημαίνει μια «κραυγαλέα» εικόνα τεχνολογικού αλάθητου. Η αλήθεια όμως είναι ότι η NASA γεννήθηκε πάνω σ’ ένα ψέμμα, και πάντοτε απέκρυπτε αλήθειες γύρω από τις αποκρυφιστικές ρίζες της.

Μυστικές οργανώσεις εξουσιάζουν σήμερα, πλήρως, την NASA, πραγματοποιώντας τα μυστικά τους προγράμματα από τα παρασκήνια. Αυτή είναι μια ιστορία ανθρώπων που βρίσκονταν στο περιθώριον της λογικής σκέψεως και συμβατικής σοφίας (γνώσεως) που κατάφεραν να διευθύνουν τις τύχες των ΗΠΑ από τα ανώτατα επίπεδα.
Le Magazine Time fait les honneurs de l’ancien Nazi Dr. Wernher von Braun.




Le futur chef de la NASA Wernher von Braun avec ses compagnons nazi.



Wernher von Braun, maintenant aux USA, vu avec ses amis scientifiques Nazi à  la NASA. Regardez que même à  la NASA — en Amérique — la svastika est encore présente.

Με την λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, η υπεροπλία της Αμερικής βασίστηκε στις επιδόσεις της στο Διάστημα. Επιδόσεις που επιτεύχθηκαν, σχεδόν αποκλειστικώς, από την κλοπή  και «αιχμαλωσία», εκ μέρους των Αμερικανών, του τεχνολογικού πλούτου και του έμψυχου υλικού των ναζί, αντιστοίχως!
Έτσι η ΝΑΣΑ έγινε μία κρυπτοναζιστική αποκρυφιστική οργάνωση που υπέθαλπτε εγκληματίες πολέμου. 

   Φαίνεται ότι, οι ναζιστές επιστήμονες είχαν την τεχνογνωσία για κατασκευή πυραύλων και πυρηνικής βόμβας, κλπ., αλλά «αόρατες δυνάμεις», τους «συγκρατούσαν» στις έρευνές τους. Έτσι οι μυημένοι ναζί επιστήμονες δεν ενημέρωναν πλήρως τον Χίτλερ για την πορεία των ερευνών και πειραμάτων τους, και χρονοτριβούσαν για την τελειοποίηση και κατασκευή της ατομικής βόμβας.
Εκτιμούμε ότι, αυτό γινόταν κατ’ εντολήν της κοινής αόρατης κυβερνώσας αρχής, αφ’ενός για να ενημερώνονται μυστικώς οι ΗΠΑ για τα πορίσματα των ερευνών-πειραμάτων, και αφ’ετέρου για να προηγηθεί η Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, ώστε να εξαναγκασθούν οι σκληροτράχηλοι Ιάπωνες να συνθηκολογήσουν με τους όρους των νικητών, κάτι που θα εσήμανε και το τέλος του πολέμου...
Οι πολιτικές που εφαρμόζουν είναι φανερά εναρμονισμένες με αρχαίες θρησκείες και αποκρυφιστικές σχολές, παρά με το προσωπείον της συμβατικής επιστήμης και της ψυχρής εμπειρίας που η ΝΑΣΑ επιτυχώς προώθησε στον κόσμο για σχεδόν 50 χρόνια.

For most Americans, the name NASA suggests a squeaky-clean image of technological infallibility. Yet the truth is that NASA was born in a lie and has always concealed many truths about its occult origins.

Mystical organizations quietly dominate NASA, carrying out their own secret agendas behind the scenes. This is the story of men at the very fringes of rational thought and conventional wisdom, operating at the highest levels of our country. Their policies are far more aligned with ancient religions and secret mystery schools than the facade of rational science and cool empiricism NASA has successfully promoted to the world for almost fifty years.4
γ. Την προετοιμαζομένη τελευταία και μεγίστη ΑΠΑΤΗ της ΝΑΣΑ
Η ΝΑΣΑ προετοιμάζεται ήδη μυστικώς και μεθοδικώς για την τελευταίαν ΑΠΑΤΗ, δηλαδή της ελεύσεως και υποδοχής …εξωγήϊνων στην γη, καθησυχάζοντας βέβαια προς το παρόν τους πολίτες, αλλά προετοιμάζοντάς τους για την έλευση των οντοτήτων (βλέπε δαιμονίων), με τις οποίες ήδη οι κεφαλές της «επικοινωνούν» και λαμβάνουν ιδιαίτερες επιστημονικές γνώσεις μη κοινοποιήσιμες στους μη ιουδαίους («Γκόϊμ»).
δ. Την συνεχιζόμενη εδώ και αιώνες, αναφορά εγχωρίως και διεθνώς, στους ανιστόρητους όρους «Βυζάντιον», «Βυζαντινοί», «Βυζαντινή Αυτοκρατορία», «Βυζαντινή Μουσική / Υμνολογία», «Βυζαντινά μνημεία», κλπ., οι οποίοι επεβλήθησαν από τους μισέλληνες Φράγκους στα τέλη του 16ου αιώνος, όταν η Αυτοκρατορία ήταν ήδη υποδουλωμένη στους Οθωμανούς δύο αιώνες πριν.
Η επιχείρηση «Βυζαντινολογία» σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε, προκειμένου να αλλοιωθεί ή εξαφανισθεί η ιστορική αλήθεια για Ρωμαίους/ Ρωμηούς/ Έλληνες, Ελληνική/Ρωμαίϊκη Αυτοκρατορία, Ρωμανία, Ελληνικό/ Ρωμαίϊκο πολιτισμό, Νέα Ρώμη/Κωνσταντινούπολη, κλπ.
Εάν μέχρι τον 16ον αιώνα, επισκεπτόταν κάποιος ξένος την Κωνσταντινούπολη και συναντώντας έναν Έλληνα/Ρωμηό, τον αποκαλούσε Βυζαντινό, φαντασθείτε τι θα συνέβαινε, ποια δηλαδή θα ήταν η αντίδραση του ελευθέρου έστω και υποδούλου Έλληνος/Ρωμηού…
Και όμως, οι ανιστόρητοι και απαράδεκτοι αυτοί όροι, οι πλάνες των απατεώνων και ανθελλήνων Φράγκων, μας επεβλήθησαν και αποτελούν σχεδόν ιστορικά δόγματα,  για τους σύγχρονους Έλληνες, πρωτοστατούντων των πνευματικών ταγών της πατρίδος μας (πανεπιστημιακών και διοικούντων την Ορθόδοξη εκκλησία μας). Δυστυχώς!!!
ε. Τελευτώντας, εφιστούμε την προσοχήν όσων διαθέτουν ακόμη διαυγή και υγιή νου, για μία από τις μεγαλύτερες πολιτικές απάτες του Συστήματος, που είναι και η γενεσιουργός αιτία όλων των μετεπαναστατικών  (μετά το 1821) συμφορών της Ελλάδος μας, της σημερινής πολιτικο-οικονομικής υποδουλώσεως της πατρίδος μας, αλλά και όλων των κρατών της γης, την απάτην της ιουδαιογενούς κοινοβουλευτικής ψευτοδημοκρατίας.
Συναφής προς την απάτην της κοινοβουλευτικής ψευτοδημοκρατίας είναι και η πλάνη ή το συνειδητόν ψεύδος, όσων διακηρύττουν μεν, την απάτη της κοινοβουλευτικής ψευτοδημοκρατίας, αλλά υποστηρίζουν την λεγόμενη «άμεση δημοκρατία» των αρχαίων Ελλήνων, του ακρίτως και ανιστορήτως αποκληθέντος «χρυσού αιώνος» του Περικλέους, την οποίαν έχουμε αναλύσει λεπτομερώς και αιτιολογήσει επαρκώς.5
*
 Παρουσιάσαμε δια της αναρτηθείσης σειράς (Α΄ Ενότητα), και αποδείξαμε, αρκετές από τις πλάνες και απάτες του Συστήματος. Εν καιρώ, στην συνέχεια των ήδη παρουσιασθεισών, θα αποκαλύψουμε και άλλες «κεκρυμμένες» επί δεκαετίες ή και αιώνες, πλάνες και απάτες, που ολίγοι τόλμησαν μέχρι τώρα να παρουσιάσουν.
Πλάνες και Απάτες που φαντάζουν απίστευτες, για τους λόγους που εκθέσαμε στην αρχή του Επιλόγου μας.
Τις παρουσιάσαμε σε συνέχειες, προς γνώση, προβληματισμόν και αφύπνιση-απεξάρτηση ΟΛΩΝ των ναρκωμένων και σε κατάσταση «στερήσεως» (ή μήπως ψυχωτικών διαταραχών ελαφράς ή βαρείας μορφής;), ευρισκομένων Ελλήνων, επηρεασμένων από την εκατόμβη των μύθων, με κύριον και από τους πλέον επικίνδυνους, εκείνον της θεοποιημένης κοινοβουλευτικής ψευτοδημοκρατίας/βουλευτοκρατίας.
Όλες αυτές οι πλάνες και απάτες του Συστήματος και όσες θα παρουσιάσουμε στο μέλλον:
.Δεν είναι προϊόντα  δοκησισοφίας, ζηλωτισμού ου κατ’ επίγνωση ή συνωμοσιολογίας.
.Είναι καρπός πολυετούς ερεύνης και διασταυρώσεως, με πλήθος πηγών, συστημικών και μη.
Η παρουσίαση  των πλανών και απατών, ήταν επιγραμματική ή συνοπτική. Μερικές απ’ αυτές, τις σχολιάσαμεν. Σε αριθμόν απ’ όσες παρουσιάσαμε επιγραμματικώς ή συνοπτικώς, έχουμε δώσει απάντηση κατά την παρουσίαση διαφόρων θεμάτων που έχουμε αναλύσει και αναρτήσει, κατά το παρελθόν, στο παρόν ιστολόγιον. Έτσι, ανατρέχοντας οι αναγνώστες, στο αντίστοιχο θέμα, μπορούν να βρουν αναλυτικές απαντήσεις, αφού εκεί έχουν καταχωρισθεί πλείονα αποδεικτικά στοιχεία και πηγές…
Σε όσες κρίναμεν ότι είναι αναγκαίον, τις αναλύσαμε εκτενέστερον.
Για τις υπόλοιπες, θα ασχοληθούμε διεξοδικώτερα, εν καιρώ.
Επειδή το Σύστημα είναι πανίσχυρο και θεωρητικώς απρόσβλητο, κατάφερε όλες αυτές τις πλάνες-απάτες όχι απλώς να τις συντηρεί επί αιώνες, αλλά και να τις καταγράψει στα ιστορικά, πολιτικά, επιστημονικά και θρησκευτικά συμβατικά και συστημικά βιβλία, ως γεγονότα και επιτεύγματα, τελείως αλλοιωμένα, μεταλλαγμένα με τέτοιον αληθοφανή και απατηλόν τρόπον, που έπεισε την συντριπτική πλειοψηφίαν των ανερμάτιστων ή άδολων πολιτών ΟΛΟΥ του κόσμου, ότι είναι αληθινά.
Παραλλήλως, το Σύστημα παρουσίασε όσους κατά καιρούς τα αμφισβήτησαν ή αρνήθηκαν, ως φανατικούς, ψυχασθενείς, ακροδεξιούς, μειωμένης αντιλήψεως, φαντασιόπληκτους και συνωμοσιολόγους, ξέχωρα από το γεγονός ότι εφρόντισε αρκετούς από αυτούς, να τους μειώσει ως προς το επιστημονικό τους κύρος, ή να τους εξαφανίσει επαγγελματικώς, πολιτικώς και βιολογικώς!.
Όσοι είναι ελεύθεροι άνθρωποι, τηρούν αλώβητη και σε διαρκή εγρήγορση την συνείδησή τους, ΔΕΝ έχουν υποστεί πνευματική «λοβοτομή», αντέχουν στις τρομοκρατικές επιθέσεις του Συστήματος, έχουν συνδεδεμένη την λογική τους με την συνείδηση και την καρδιά τους και όχι με το «μεταφυσικό» / παγιδοφόρο ασυνείδητο, όσοι είναι απεξαρτημένοι από τα ψυχοπνευματικά ναρκωτικά του Συστήματος, ασφαλώς και αντιλαμβάνονται ποια είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ και ποια είναι η Πλάνη και η Απάτη.
Όσοι όμως, έχουν ακόμη παγιδευμένη ή παραλυμένη την λογική τους, τηρούν σε κατάσταση διαρκούς «υπνώσεως» τους πυλωρούς της συνειδήσεώς τους, και ευρίσκονται ακόμη υπό την επίρροια των ψυχοναρκωτικών και της καθημερινής μηνυματικής ηρωΐνης του Συστήματος, και δυστυχώς είναι πάρα πολλοί, στρατιές ολόκληρες, δεν πρόκειται ή είναι πολύ δύσκολον να το αντιληφθούν.
*
Τα τελευταία χρόνια αρκετές εκδοτικές και διαδικτυακές προσπάθειες έχουν αρχίσει να αποκαλύπτουν τους λαοπλάνους και απατεώνες, οδηγώντας αργά μεν αλλά σταθερά, στην αποκάλυψη της πλάνης και της απάτης τους και στην απαξίωση που τους αρμόζει.
Το πρόβλημα όμως της αποκαλύψεως της ταυτότητος (φυλετικής-θρησκευτικής) του Παγκόσμιου Διευθυντηρίου, του αόρατου Σανχέντριν, όπου σχεδιάζονται και απ’ όπου εκπορεύονται ΟΛΕΣ αυτές οι πλάνες και απάτες, παραμένει, καθ’ όσον το Σύστημα έχει απλώσει «ορατά και αόρατα» δίκτυα προστασίας, απρόσιτα και απροσπέλαστα από τους κοινούς ανθρώπους.
Όσοι επιμένουν να αναζητούν την αλήθεια βασιζόμενοι σε πηγές, αρχές, γεγονότα και νόμους που προβάλλει το Σύστημα (επιστήμη, ιστορία, πολιτική, θρησκεία, ΜΜΕ, κλπ), ματαιοπονούν!
Εάν δεν συνειδητοποιήσουν, ότι ΟΛΑ όσα μας έχει παρουσιάσει το Σύστημα,  εδώ και αιώνες, αποτελούν ένα συνοθύλευμα πλανών και απατών, δεν πρόκειται να εντοπίσουν τις πηγές του σχεδίου της παγκόσμιας εξαπατήσεως και την ταυτότητα των διεθνών λαοπλάνων και απατεώνων.
Ήλθεν λοιπόν, η ώρα να αποκαλυφθούν, πλήρως και αιτιολογημένως, έναντι οποιουδήποτε τιμήματος, όχι μόνον οι πλάνες και απάτες του Συστήματος, αλλά και οι αρχιερείς εμπνευστές, σχεδιαστές, χρηματοδότες και εκτελεστές του Σχεδίου της παγκόσμιας εξαπατήσεως των λαών…..
Και ποιοι είναι αυτοί;
Η αληθινή ιστορία των εθνών (καταγεγραμμένη στην απαγορευμένη ή αποκρυπτομένη από το σύστημα, εγχώρια και παγκόσμια βιβλιογραφία), αποδεικνύει και η Αγία Γραφή πιστοποιεί ότι, δεν είναι άλλοι από τους σταυρωτές του Κυρίου Ιησού Χριστού, τους ταλμουδιστές ιουδαίους (Jews) [πρωτεργάτες/ αυτουργοί], τους ιουδαιόφρονες τέκτονες και λοιπούς αποκρυφιστές [συναυτουργοί], και πάσης πολιτικο-θρησκευτικής συνομοταξίας αντιχρίστους (αναγκαίοι συνεργοί), οι οποίοι «…ως άλογα ζώα φυσικά γεγενημένα εις άλωσιν και φθοράν, εν οίς αγνοούσι βλασφημούντες…..σπίλοι και μώμοι εντρυφώντες εν ταις απάταις αυτών…» (ΠΕΤΡΟΥ Β': 2/12-13).
ΟΛΟΙ αυτοί οι διεθνείς λαοπλάνοι και απατεώνες, αφού αποκαλυφθούν, πρέπει να καταγγελθούν ως εγκληματίες κατά της ανθρωπότητος, να οδηγηθούν εις το εδώλιον της συνειδήσεως των Εθνών, και στην συνέχεια να κατακρημνισθούν στον χώρο που διέταξε ο Θεός Ιαχβέ-Ιησούς Χριστός: Στον Χείμαρρο Κεισών (Β΄ ΒΑΣΙΛΕΙΩΝ:18/40).


ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩ ΘΕΩ ΔΟΞΑ





Tzipra βασικά είναι εβραϊκό γυναικείο όνομα (Tzipra Zlota, Tzipra Sanshuck, (daughter of Aryeh Leib), Tzipra Junger (Hirsch), αλλά είναι αλλά το επώνυμο πολλών εβραϊκών οικογενειών που είναι διασκορπισμένες σε όλο τον Κόσμο, και στις σλαβόφωνες χώρες το όνομα των Tzipras γράφεται Čipra.
2 Τα αμερικανικά αρχεία, που συντάχθηκαν το 1942, δείχνουν ότι κατά την δεκαετία του 1930, αυτές οι δύο τράπεζες βοήθησαν τον Τίσεν να διακινήσει κεφάλαια ώστε να προμηθεύσει τους ναζί με άνθρακα και χάλυβα, βοηθώντας έτσι το καθεστώς του Χίτλερ να αναπτύξει το τεράστιο γερμανικό οπλοστάσιο.
-Τα αρχεία αναφέρουν αναλυτικά ότι κεφάλαια της τράπεζας United Βank Corp. Χρησιμοποιή-θηκαν για την αγορά, χρυσού, καυσίμων, άνθρακα και χάλυβα, που στην συνέχεια εστάλησαν στην Γερμανία. Χρυσό αξίας 3 εκατ. δολαρίων αγόρασε και μετέφερε στην Γερμανία και η τράπεζα Βrown Βrothers Ηariman!  
Ακόμα πιο συγκλονιστική είναι η αποκάλυψη των επιχειρηματικών σχέσεων του Πρέσκοτ Μπους με την εταιρεία Consolidated Sielesian Steel, η οποία είχε έδρα την Πολωνία και χρησιμοποιούσε ως εργάτες τους αιχμαλώτους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των ναζί. Η εταιρεία ανήκε και αυτή στον όμιλο επιχειρήσεων του Τίσεν και είχε δημιουργήσει αρκετές συμμμετοχικές εταιρείες. Μεταξύ αυτών ήταν και η Αmerican Sielesian Company, ιδιοκτησία της τράπεζας United Βank Corp. 
O ισχυρισμός ότι, ο Αϊνστάϊν ενεπνεύσθη την θεωρίαν του και διετύπωσε την γνωστήν εξίσωση E=MC2, από τα αποκρυφιστικά κείμενα της θεοσοφίστριας Μπλαβάτσκυ, δεν δύναται να επιβεβαιωθεί αλλά ούτε και να απορριφθεί. Η πιθανώτερη εκδοχή συνάδει με την θέση ότι, όντως ο Αϊνστάϊν ήταν αποκρυφιστής επηρεασθείς από τα κείμενα της Μπλαβάτσκυ. Στην άποψη αυτή συνηγορεί και το γεγονός ότι μέντορας του Αϊνστάϊν ήταν ο αποκρυφιστής και Σιωνιστής, Ταλμουδιστής Ιουδαίος Chaim Weizmann.
Προσωπικότητες των θετικών επιστημών της εποχής του Αϊνστάϊν με πρώτον τον πατέρα της πυρηνικής φυσικής Ράδερφορντ (Rutherford), αλλά και μεταγενέστεροι εχαρακτήρισαν τον Αϊνστάϊν ως λογοκλόπον και νηπιακού πνευματικού επιπέδου άνθρωπον. Άλλοι όχι μόνον τον αρνήθηκαν ως επιστήμονα και διεφώνησαν με την θεωρία της σχετικότητος αλλά χαρακτήρισαν την σχετικότητα ως ανοησία ή αστείο.

NASA big (Occult ) secrets, Global TruthAugust 18, 2016Stumble Upon Twitter Email Print Reddit

5 -Βλέπε ανάλυση του θέματος «Ο μύθος της Δημοκρατίας» (Αύγ. 2016-Νοέμβρ. 2016).
-Η Κοινοβουλευτική ψευτοδημοκρατία είναι, «Ένα ψέμμα που δημιουργήθηκε για να δημιουργή πλάνη. Ένα ψέμμα που δημιουργεί την αυταπάτη στους λαούς, ότι δήθεν έχουν την εξουσία στα χέρια τους. Ένα σύστημα δολοφόνος των λαών. Ένα ψέμμα που το επικαλούνται τα διεστραμμένα μυαλά προκειμένου να συγκινήσουν τους αδαείς και τους ανοήτους που πηγαίνουν όπου τους πάει το ρεύμα. ……. Μία πλάνη που έχει γεννήτορα την πιο αθλία μορφή της πολιτικής ζωής της Ελλάδος. Πιο αθλία μορφή κι’ απ’ αυτήν του Εφιάλτου. Τον Περικλή.
Ήλθε η ώρα το Έθνος μας ν’ αναστηθεί και πάλι. Ήλθε η ώρα να σκοτώσουμε αυτό το βρωμερό κτήνος που λέγεται δημοκρατία και να ελευθερωθούμε από τα δεσμά του». [Πηγή: Δημοκρατική, δολοφονική απάτη | Φιλονόη και Φίλοι...filonoi. gr/ 2017/ 04/27/dhmokratikh-dolofonikh-apath/27 Απρ 2017, Γιώργος Μεταξάς]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου