Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

ΠΛΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΜΕΡΟΣ 18ο

Α. ΓΕΝΙΚΑ
-Όπως σας ενημερώσαμε στο 1ο μέρος του αναλυομένου θέματος «Πλάνες και Απάτες του Συσστήματος», παρουσιάζουμε σε συνέχειες, ικανόν αριθμόν από τις κυριώτερες πλάνες και απάτες του Συστήματος, προς γνώση, προβληματισμόν και αφύπνιση-απεξάρτηση ΟΛΩΝ των ναρκωμένων και σε κατάσταση «στερήσεως» (ή μήπως ψυχωτικών διαταραχών ελαφράς ή βαρείας μορφής;), ευρισκομένων Ελλήνων και αλλοδαπών, επηρεασμένων από την εκατόμβη των μύθων, με κύριον και από τους πλέον επικίνδυνους, εκείνον της κατ’ευφημισμόν «κοινοβουλευτικής ψευτοδημοκρατίας»/βουλευτοκρατίας.
Όλες αυτές οι πλάνες και απάτες του Συστήματος που παρουσιάσαμε μέχρι τώρα και όσες θα παρουσιάσουμε στο μέλλον:
.Δεν είναι προϊόντα δοκησισοφίας, ζηλωτισμού ου κατ’ επίγνωση ή συνωμοσιολογίας.
.Είναι καρπός πολυετούς ερεύνης και διασταυρώσεως, με πλήθος πηγών, συστημικών και μη.
Η παρουσίαση  των πλανών και απατών, είναι επιγραμματική ή συνοπτική και ουχί αναλυτική. Σε όσες κρίνομεν ότι είναι αναγκαίον, θα τις παρουσιάζομεν εκτενέστερον. Όλες όμως, αφορούν στην επίσημη συστημική άποψη ή την κρατούσα, κυρίαρχη άποψη/ θέση, μικρής ή μεγάλης ομάδος πλανεμένων ή απατεώνων, που προβάλλονται στους υπνωτισμένους πολίτες, με την βοήθειαν των Συστημικών ΜΜΕ, και παντοιοτρόπως διδάσκονται στους Έλληνες και λοιπούς πολίτες όλου του κόσμου.
Για αρκετές απ’ αυτές, έχει δοθεί απάντηση κατά την παρουσίαση διαφόρων θεμάτων που έχουμε αναλύσει και αναρτήσει στο παρόν ιστολόγιον.  Έτσι, ανατρέχοντας οι αναγνώστες, στο αντίστοιχο θέμα, μπορούν να βρουν αναλυτικές απαντήσεις, αφού εκεί έχουν καταχωρισθεί πλείονα αποδεικτικά στοιχεία και πηγές…
Για τις υπόλοιπες, θα ασχοληθούμε σταδιακώς και εν καιρώ. Όσα θέματα κρίνονται πολύ σοβαρά και επίκαιρα, θα αναλύονται κατ’ εξαίρεσιν, σε ξεχωριστές αναρτήσεις.
Βασική  προϋπόθεση λογικής επεξεργασίας και αντικειμενικής μελέτης, είναι η εξής: Οι ενδιαφερόμενοι, καθ’ όλην την διάρκειαν  αναζητήσεως της αληθείας, θα πρέπει να αποβάλλουν το πνεύμα της τυχόν αλαζονείας τους, να καταθέσουν τις πολιτικοθρησκευτικές ταυτότητές τους και να μην ακολουθήσουν το αντιεπιστημονικό δόγμα: «Ου με πείσης καν με πείσης».
-ΔΕΝ δεχόμεθα συζήτηση αμφισβητήσεως, αφ’ ενός της Αξιοπιστίας και Θεοπνευστίας της Αγίας Γραφής, ιδιαιτέρως της Παλαιάς Διαθήκης (μετ. των Ο΄), την οποίαν θεωρούμεν ως το βιβλίον των Βιβλίων, τον ΜΟΝΟΝ ασφαλή κανόνα επικυρώσεως ή απορρίψεως της Αληθείας,  αφ’ ετέρου περί της Αγίας Τριάδος της Ορθοδοξίας, ως μόνου αληθινού Θεού, καθώς και της Αειπαρθενίας της Θεοτόκου.
Για οποιοδήποτε άλλο θέμα, ιστορικό γεγονός ή βιβλίο της υφισταμένης ελληνικής, πατερικής και παγκόσμιας Γραμματείας και ιστοριογραφίας, είμεθα διατεθειμένοι, υπό άλλες συνθήκες να  συμμετάσχωμεν σε διάλογον, ΜΟΝΟΝ σε ζωντανή πανελλαδική δημόσια συζήτηση, αλλά υπό τις παρούσες συνθήκες, δεν το κρίνομεν σκόπιμον, αναγκαίον και επωφελές.

-«… ὅτι πολλοὶ πλάνοι εἰσῆλθον εἰς τὸν κόσμον, οἱ μὴ ὁμολογοῦντες Ἰησοῦν Χριστὸν ἐρχόμενον ἐν σαρκί· οὗτός ἐστιν ὁ πλάνος καὶ ὁ ἀντίχριστος. 8 βλέπετε ἑαυτούς, ἵνα μὴ ἀπολέσωμεν ἃ εἰργασάμεθα, ἀλλὰ μισθὸν πλήρη ἀπολάβωμεν. 9 πᾶς ὁ παραβαίνων καὶ μὴ μένων ἐν τῇ διδαχῇ τοῦ Χριστοῦ Θεὸν οὐκ ἔχει· ὁ μένων ἐν τῇ διδαχῇ τοῦ Χριστοῦ, οὗτος καὶ τὸν πατέρα καὶ τὸν υἱὸν ἔχει. 10 εἴ τις ἔρχεται πρὸς ὑμᾶς καὶ ταύτην τὴν διδαχὴν οὐ φέρει, μὴ λαμβάνετε αὐτὸν εἰς οἰκίαν, καὶ χαίρειν αὐτῷ μὴ λέγετε· 11 ὁ γὰρ λέγων αὐτῷ χαίρειν κοινωνεῖ τοῖς ἔργοις αὐτοῦ τοῖς πονηροῖς.» (Β΄ΙΩΑΝΝΟΥ: 7-11)

-«…οἴδαμεν δὲ ὅτι ὁ υἱὸς τοῦ Θεοῦ ἥκει καὶ δέδωκεν ἡμῖν διάνοιαν ἵνα γινώσκομεν τὸν ἀληθινόν· καὶ ἐσμὲν ἐν τῷ ἀληθινῷ, ἐν τῷ υἱῷ αὐτοῦ Ἰησοῦ Χριστῷ. οὗτός ἐστιν ὁ ἀληθινὸς Θεὸς καὶ ζωὴ αἰώνιος. Τεκνία, φυλάξατε ἑαυτοὺς ἀπὸ τῶν εἰδώλων· ἀμήν.» (Α΄ ΙΩΑΝΝΟΥ: 5/20-21).
Β. ΠΛΑΝΕΣ  ΚΑΙ  ΑΠΑΤΕΣ  ΤΟΥ  ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (8η δέσμη)
Παραθέτουμε την ογδόη δέσμη, πέντε (5) [114η-118η] από τις εκατοντάδες κυριώτερες πλάνες και απάτες, που μας έχει διοχετεύσει ή επιβάλλει διαχρονικώς, το Σύστημα.
114η/ Φιλισταίοι
Οι Φιλισταίοι είναι αρχαίος λαός αναφερόμενος εις τους Αιγυπτιακούς παπύρους και εις την Παλαιάν Διαθήκην. Πρόκειται πιθανώτατα, περί Ελληνοπελασγών αποίκων εκ Κρήτης, εγκατασταθέντων από παλαιοτάτης εποχής, εις την περιοχήν της Παλαιστίνης (Σημερινά Ισραηλινά και παλαιστινιακά εδάφη) και συμπηξάντων ομοσπονδίαν περιλαμβάνουσα τις πόλεις Γάζαν, Ασκαλώνα, Ασδόδ, Άζωτον, Ακκαρώνα και Γαδ…) [Εγκ. Λεξ. ΗΛΙΟΣ, τ. 17ος, σ. 232- Επίτομο εγκ. Λεξ. ΗΛΙΟΣ, σ. 4215].
115η/ Μαντείον των Δελφών
Το Μαντείο των Δελφών ήταν το γνωστότερο μαντείο της Αρχαίας Ελλάδας και του τότε γνωστού κόσμου. Βρίσκεται στους Δελφούς. Εθεωρείτο ο ομφαλός του κόσμου, γιατί, σύμφωνα με την μυθολογία, όταν ο Ζεύς άφησε δύο αετούς, έναν προς την Ανατολή και έναν προς την Δύση, συναντήθηκαν στους Δελφούς. Ήταν αφιερωμένο στον θεό Απόλλωνα. Η Πυθία ήταν το διάμεσο, με το οποίο επικοινωνούσε ο θεός, και έδινε τους χρησμούς, που καταγράφονταν. Κάθε τέσσερα χρόνια τελούνταν οι Πυθικοί αγώνες, προς τιμήν του Απόλλωνος.
Η ίδρυση του μαντείου θεωρείται ότι οφειλόταν στην ύπαρξη ενός χάσματος, από το οποίο έβγαιναν αέρια, τα οποία, εισπνεόμενα, έκανε να περνούν οι άνθρωποι σε μια κατάσταση εκστάσεως. Σύμφωνα με τον μύθο, μάλιστα, την ιδιότητα αυτή ανακάλυψε ένας βοσκός, όταν είδε ένα κατσίκι, το οποίον πλησίασε στο χάσμα, να συμπεριφέρεται περίεργα.
Ο βοσκός, παρατηρώντας το, πλησίασε κι αυτός και στην συνέχεια άρχισε να προφέρει ακατάληπτα λόγια. Σύμφωνα με την μυθολογία, φύλακας της Κασταλίας πηγής, που επίσης συνδεόταν με την χρησμοδοτική ικανότητα του μαντείου, ήταν ο δράκος Πύθωνας, τον οποίο σκότωσε ο Απόλλων με το τόξο και τα βέλη του. Αυτή η πράξη σήμανε την ήττα των προηγούμενων λατρειών. Έκτοτε η λατρεία του Απόλλωνα κυριάρχησε. Η μεταστροφή αυτή τοποθετείται στην Υπομυκηναϊκή ή πρώϊμη Γεωμετρική περίοδο.  Στην Ιλιάδα αναφέρεται ήδη σαν ένας πλούσιος και ιερός χώρος.
116η/ Πολλοί αιρετικοί και αλλόδοξοι, ισχυρίζονται ότι η απόδοση τιμών από τους Ορθοδόξους στις Άγιες εικόνες συνιστά ειδωλολατερεία, επικαλούμενοι το χωρίον της Π.Δ. «ου ποιήσεις σεαυτω είδωλον ουδέ παντός ομοίωμα, όσα εν τω ουρανώ άνω και όσα εν τη γη κάτω και όσα εν τοις ύδασιν υποκάτω της γης. ου προσκυνήσεις αυτοίς ουδέ μη λατρεύσης αυτοίς, ότι εγώ ειμι Κύριος ο Θεός σου, Θεός ζηλωτής, αποδιδούς αμαρτίας πατέρων επί τέκνα επί τρίτην και τετάρτην γενεάν τοις μισούσί με. και ποιών έλεος εις χιλιάδας τοις αγαπώσί με και τοις φυλάσσουσι τα προστάγματά μου.» (ΕΞΟΔΟΣ: 20/4-6).
117η/ Ο παγκοσμίου εύρους ιστός, τα γνωστά σε όλους μας www (world wide web), είναι ένα εκπληκτικό εργαλείο που συνδέει δεκάδες εκατομμύρια υπολογιστές και δίνει στους πολίτες όλου του κόσμου την δυνατότητα να επικοινωνούν μεταξύ τους, για εμπορικούς, επιστημονικούς, ακαδημαϊκούς, πολιτικούς, στρατιωτικούς, διασκεδάσεως και άλλους λόγους.
118η/ Το σφυροδρέπανο είναι Κομμουνιστικό σύμβολο και χρησιμοποιείται ιδιαίτερα από κράτη, πολιτικά κόμματα και οργανώσεις που πρεσβεύουν αντιλήψεις του κομμουνισμού. Αποτελείται από ένα σφυρί, σύμβολο της εργατικής τάξεως, και ένα δρεπάνι, σύμβολο των αγροτών. Το σφυροδρέπανο συμβόλιζε την ένωση αγροτών και εργατών, κατά την ρωσική επανάσταση του 1917.






Σχόλιον
Το σφυροδρέπανον είναι αποκρυφιστικόν και όχι ιδεολογικο-πολιτικόν σύμβολον1
-Ποίος ο λόγος το σφυροδρέπανο, σύμβολον της εργατικής τάξεως, του κομμουνισμού και του μπολσεβικισμού, να είναι και σύμβολο στο εθνόσημο της καπιταλιστικής Αυστριακής Δημοκρατίας;       
Ο ισχυρισμός των αυστριακών ότι το χρυσό σφυρί και το χρυσό δρεπάνι σχετίζονται με το χρυσό στέμμα και ότι αυτά τα σύμβολα εκπροσωπούν απλώς τις τρεις «τάξεις» (εργάτες, αγρότες και αστική τάξη) στην αστική δημοκρατία, είναι τουλάχιστον αστείος..
-Τον Απρίλιο του 1918 εγκρίθηκε η τελική εκδοχή του εμβλήματος. Δημιουργός της ήταν ο καλλιτέχνης από την Μόσχα, Γεβγκένι Καμζόλκιν. Το καλοκαίρι του 1918, το 5ο συνέδριο των Σοβιέτ έκανε επίσημα δεκτό αυτό το σύμβολο.
Είναι ενδιαφέρον ότι ο Καμζόλκιν, όχι μόνο δεν ήταν κομμουνιστής, αλλά ήταν ταυτόχρονα και βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος από ευκατάστατη οικογένεια. Πάνω από 10 χρόνια, ήταν μέλος του καλλιτεχνικού-αποκρυφιστικού συλλόγου «Λεονάρντο ντα Βίντσι» και γνώριζε πολύ καλά την σημασία των συμβόλων.
Κατά πρώτο λόγο, το σφυρί και το δρεπάνι, συνδέονται με το μασονικό σύμβολο «καλέμι και σφυρί».
Τα αντικείμενα αυτά συμβόλιζαν με σαφήνεια, τον διαμορφωμένο στόχο (το καλέμι) και την σίγουρη υλοποίησή του (το σφυρί). Στην ευρωπαϊκή θρησκευτική εμβληματολογία, το σφυρί παραπέμπει στην επιθετική ανδρική δύναμη, τόσο στην φυσική (το σφυρί του σιδηρουργού Ήφαιστου στην Ελλάδα), όσο και στην θανατηφόρα.
Το σφυρί κρατούν στα χέρια τους οι θεοί των κεραυνών, όπως ο σλάβος Σβαρόγκ και ο σκανδιναβός Θορ. Στην Κίνα και στην Ινδία αποτελεί σύμβολο της καταστρεπτικής θριαμβευτικής επικρατήσεως των δυνάμεων του κακού.
Είναι δύσκολο να πει κανείς ποια έννοια έθετε στο σχέδιό του ο Καμζόλκιν. Εκτελούσε άραγε αποκλειστικά την παραγγελία της απεικονίσεως της ενώσεως των αγροτών και εργατών ή εισήγαγε στο συγκεκριμένο σύμβολο, την στάση του απέναντι στην επαναστατική εξουσία, επιλέγοντας τα σύμβολα του θανάτου, του πολέμου και του θριάμβου του κακού;
-Ο ρώσος φιλόσοφος, Αλεξέϊ Λόσεφ, είπε για το έμβλημα:
«Είναι ένα σήμα το οποίο κινεί τις λαϊκές μάζες και δεν είναι απλώς ένα σήμα, αλλά μια σχεδιαστική-τεχνική αρχή για τις ανθρώπινες ενέργειες και την βούληση για την επίτευξη του σκοπού (...). Μπροστά μας έχουμε το σύμβολο της ενότητας των εργατών και αγροτών, το σύμβολο του Σοβιετικού κράτους».
-Ο γνωστός ιστορικός ακαδημαϊκός, Γιούρι Γκοτιέ, έγραψε το 1921 στο ημερολόγιό του: «Εδώ και μερικές ημέρες στην Μόσχα επικρατεί ένταση. Ποια θα είναι η κατάληξη; Η απάντηση περικλείεται στις λέξεις “σφυρί, δρεπάνι”, διαβασμένες ανάποδα!».
Στην ρωσική, οι λέξεις «σφυρί, δρεπάνι» είναι «mόlot, serp», αν διαβαστούν ανάποδα σχηματίζουν την λέξη «prestόlom» που σημαίνει «θρόνος». Με αυτό τον τρόπο, σύμφωνα με τον ιστορικό, οι Μπολσεβίκοι εδήλωναν την μονιμότητα της εξουσίας τους και οι Ρώσοι υπαινίσσονταν τις δικτατορικές μεθόδους των μπολσεβίκων.
-Το σφυρί είναι πανάρχαιο φαλλικό σύμβολο ενώ το κυρτό δρεπάνι θηλυκό και σεληνιακό σύμβολο της γονιμότητας της θηλυκής Γαίας. 
-Στην Μασωνία η χρήση του σφυριού (δικαστού ή πλειστηριασμού) ή κοινου σφυριού, συμβολίζει την εξουσία.
In Masonry, the use of a gavel, or hammer, is said to be a sign of authority.2
-Το «ιερό δρεπάνι» (The sacred sickle)
Osiris (Asari) enthroned and in the process of judging the dead soul that passes through the trials of the underworld ("neter world") on its way to Amenta. Osiris holds the flail and sickle (or lituus). These two objects mean many things, but primarily symbolize the earth and royalty. They are also associated with the Western Druids. The majority of images of the pharaohs depict what appears to be a shepherd's crook.
However, in this image from the Book of the Dead we clearly see the sacred sickle identical to that employed ritually by Western Druids. As Osiris was god of the earth, agriculture, and vegetation, it certainly makes more sense to see him holding the sickle, especially when the flail for winnowing is in his other hand.3
Οι κομμουνιστές υιοθέτησαν το σφυρί και το δρεπάνι και το κόκκινον άστρο, ως επίσημα σύμβολά τους. Ο αρχαίος μυθολογικός θεός Κρόνος, απεικονίζεται σε πίνακα του 15ου αιώνος, να κρατά δρεπάνι ως σύμβολο του θανάτου.
The Communists adopted both the hammer and sickle and the red star for their official logos, or symbols. The ancient God Saturn, depicted in a 15th century drawing, was said to carry the sickle as the symbol of death.4



-Το σφυροδρέπανο, περιέργως και ανεξηγήτως, έγινε αποδεκτό σύμβολο της Ευρωπαϊκής Ενώσεως! Γιατί;



Το γνωστό σύμβολο με την “EUSSR” που προβλήθηκε από τους λεγόμενους ευρωσκεπτικιστές,5 θεωρήθηκε από πολλούς «υπερβολικό», παρ’ όλο που η Ευρωπαϊκή Ένωση σαφώς, εξελίσσεται σε ένα ολοκληρωτικό υπερκράτος. Όμως, ενώ μέχρι πρό τινος φαινόταν απίθανο ότι η ΕΕ θα υιοθετούσε ποτέ ανοιχτά το κομμουνιστικό σύμβολο ως δικό της, έγινε και αυτό!


Όπως επισημαίνει ο Άγγλος δημοσιογράφος και συγγραφέας Daniel Hannan, στην Telegraph, η ΕΕ πρόσθεσε το αγαπημένο σφυροδρέπανο στην κορυφή του multiculti αστεριού της...Εμείς όμω βλέπουμε και κάτι άλλο στην παραπάνω εικόνα. Τον Μασωνικό διαβήτη πάνω από το σφυριδρέπανο!!!
Παρακάτω είναι η εορταστική αφίσα και απόσπασμα από το άρθρο του Hannan:

Εδώ και τρεις γενιές, το σήμα του σοβιετικού καθεστώτος σήμαινε φτώχεια, σκλαβιά, βασανιστήρια και θάνατο. Με αυτό άνοιγαν και έκλειναν οι ταινίες προπαγάνδας που έκρυβαν τα λιμούς. Ήταν το σύμβολο στα δικαστήρια των ανθρώπων, όπου τα θύματα των εκκαθαρίσεων και των στημένων δικών καταδικάζονταν. Κυμάτιζε πάνω από τα στρατόπεδα αναμόρφωσης και των γκουλάγκ.
Για εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρωπαίους, ήταν ένα σύμβολο ξένης κατοχής. Η Ουγγαρία, η Λιθουανία και η Μολδαβία έχουν απαγορεύσει τη χρήση του, καθώς και διάφορες πρώην κομμουνιστικές χώρες θέλουν να αντιμετωπίζεται με τον ίδιο τρόπο όπως τα σύμβολα των ναζί.
Προφανώς, οι Ηρακλειδείς των Βρυξελλών βρίσκουν το κυρίαρχο σύμβολο του σοβιετικού κομμουνισμού αποδεκτό, και ενδεχομένως ακόμη και να το εκτιμούν ιδιαιτέρως. Δεν τους θυμίζει τηn βίαιη oλοκληρωτική ιδεολογία που άφησε πάνω από εκατό εκατομμύρια πτώματα στο πέρασμά της. Ή, αν τους τη θυμίζει, δεν ενοχλούνται από τέτοιες κοινοτοπίες..
Εάν κοιτάξουμε την αφίσα θα διαπιστώσουμε ότι κατ’ αρχάς, ο άνθρωπος που σχεδίασε το αστέρι, φαίνεται ότι θεωρεί το σφυροδρέπανο ένα θρησκευτικό σύμβολο! Γιατί όλα τα υπόλοιπα σύμβολα είναι σύμβολα θρησκειών. Συνεπώς το σφυροδρέπανο εμπεριέχει και τον μυστικιστικό συμβολισμόν του, ο οποίος υπερισχύει του ιδεολογικοπολιτικού.
Eίχε άδικο λοιπόν, ο Μιχαήλ Γκορμπατσώφ όταν έλεγε ότι: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι η παλιά Σοβιετική Ένωση, ενδεδυμένη με Ευρωπαϊκά ρούχα;» .
*
Ώ άπιστοι, ολιγόπιστοι, αμφιταλαντευόμενοι και ευκολόπιστοι!!!
Όσο είναι καιρός, βγάλτε τις τσίμπλες από τα μάτια σας, εκβάλλατε τον νου σας από την κοιλιά σας, που τον έχει εισαγάγει βιαίως το Σύστημα, δια της καθημερινής και ανελέητης πλύσεως του εγκεφάλου σας και ξανατοποθετήστε τον, στην φυσιολογική του θέση, εντός του εγκεφάλου σας!!!
Μόνον τότε θα ξαναγίνετε άνθρωποι με ελεύθερη βούληση, λογική και κρίση. Διαφορετικά θα παραμείνετε «θηρία», υποτεταγμένα στο ΣΥΣΤΗΜΑ, άβουλα όντα, δούλοι και πειθήνια όργανα των διεθνών τυράννων μας και των εγχώριων διαχειριστών τους !!!


Συνεχίζεται




1 Σφυροδρέπανο: Η αποκρυφιστική προέλευση του συμβόλου του…www. pronews.gr › Ιστορία, 27 Ιουλ 2014

-Οι μάσκες πέφτουν:Το σφυριδρέπανο αποδεκτό σύμβολο της…,oimaskespeftoun.blogspot .com /2012/ 11/blog-post_26.html,26 Νοε 2012.

Ο Ευρωσκεπτικισμός είναι νεολογισμός που εκφράζει μια ιδεολογία αμφιβολίας ή αντιθέσεως προς την ιδέα της ευρωπαϊκής Ενώσεως (ΕΕ) και την Ευρωζώνη (ΟΝΕ). Κάποιοι ευρωσκεπτικιστές διαφωνούν με την προσπάθεια περαιτέρω επεκτάσεώς της, άλλοι διαφωνούν με την παρούσα μορφή της, ενώ κάποιοι είναι ακόμα και υπέρ της διαλύσεώς της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου