Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ !!!
(THIS IS TURKEY!!!)

ΕΝΑ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΩΣ ΕΘΝΟΥΣ, ΙΔΡΥΘΕΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΡΥΠΤΟΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΗ ΙΟΥΔΑΙΟ/ ΝΤΟΝΜΕ (ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ) [1923] ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΟΝ ΣΗΜΕΡΟΝ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΝ (ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ)1

Τεχνητόν Ιουδαιογενές κράτος.
Ολεσηνόρων ντονμέδων καταφύγιον.
Υπέρκομπων ισλαμοφασιστών άντρον.
Ρωμηοσύνης αρχαιόθεν ιδιοκτησία.
Κατασφακτήριον αλλοεθνών πολιτών.
Ιστορίας Ελλήνων κλωπεύς.
Αυτοκρατορίας Οσμανλήδων σφετεριστής.
ΧΑΡΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ (ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, ΙΩΝΙΑ, ΠΟΝΤΟΣ) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ, ΟΙ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ !!!
ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ!!!
Yunan askerlerimiz Türkiye’ ye geliyorlar!2

ΜΕΡΟΣ 20ον
13.  ΟΙ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.
α. Ο Ερντογάν είναι γενίτσαρος, εξισλαμισθείσης Ελληνικής οικογενείας από τον Πόντο (1η εκδοχή)3
1/. Η ιστορία με την καταγωγή του Τούρκου Προέδρου είναι παλιά, πλην όμως έχει περάσει στα ψιλά των μέσων ενημερώσεως και τούτο διότι, ο ίδιος ο Ερντογάν φαίνεται να ενοχλείται σφόδρα όταν κάποιοι υπενθυμίζουν την ελληνική καταγωγή της οικογένειάς του.  Όσο κι’ αν ακούγεται υπερβολικό, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταΐπ Ερντογάν έχει ελληνική καταγωγή, όπως και ο πρώην Σκοπιανός πρωθυπουργός Γκρουέφσκι, ο νυν ΥΠΕΞ των Σκοπίων Δημητρώφ, αλλά και o Σκιπετάρος/Αλβανός πρωθυπουργός, έμπορος ναρκωτικών, Έντι Ράμα.
Και οι τέσσαρες είναι Γενίτσαροι Ελληνικής καταγωγής!!!
2/. Τούρκοι ερευνητές ανακάλυψαν ότι ο Ερντογάν έχει ελληνική καταγωγή, όταν τον Ιούνιο του 2009, ο Ταΐπ Ερντογάν, τότε ως πρωθυπουργός, επισκέφτηκε την γενέτειρά του, το χωριό Ποταμιά, στην περιοχή της Ριζούντας του Πόντου, ένα αρχαίο ελληνικό χωριό. Τότε,  κατηγορήθηκε από την τουρκική αντιπολίτευση, ότι έχει ελληνικές ρίζες.
Στην πλατεία του χωριού, ένα μεγάλο πανό έγραφε ‘Potamya Hos Geldiginiz’, δηλαδή «η Ποταμιά σας καλωσορίζει». Κατέβηκε από το λεωφορείο, χόρεψε με τους ομοχώριούς του που ήταν ντυμένοι με ποντιακές παραδοσιακές στολές και στην ομιλία του είπε ότι ένας απόδημος από την Ποταμιά, όταν επισκέπτεται το χωριό του, το αποκαλεί με την παραδοσιακή ονομασία Ποταμιά και όχι με την τουρκική ονομασία που είναι ‘Guneysu’ (νερό του νότου).
Τις εικόνες με την υποδοχή το Ερντογάν στην Ποταμιά, χρησιμοποίησε ο ηγέτης του Εθνικιστικού Κόμματος Devlet Bahceli στην προεκλογική εκστρατεία, για να πλήξει τον Eρντογάν ότι είναι ελληνικής καταγωγής.
Τότε δημοσιεύτηκαν και τα ιστορικά αρχεία της κοινότητας, όπου αποδεικνόταν  ότι η οικογένεια του Ερντογάν, καταγόταν από οικογένεια χριστιανών γενιτσάρων που είχε εξισλαμιστεί. Μάλιστα η εφημερίδα Radikal, είχε γράψει τότε χαρακτηριστικά: «Tayyip Erdoğan kendisi de Rum kökenlidir», ομολογώντας ουσιαστικά, πως ο Ερντογάν έχει ρωμαίϊκη καταγωγή.
3/. Σε τηλεοπτική συνέντευξη στο κανάλι NTV, στις 10 Ιουνίου 2011, σε σχετική ερώτηση που αφορά την καταγωγή του, μίλησε με τον πιο προσβλητικό και απαξιωτικό τρόπο για την ελληνική καταγωγή του, λέγοντας την φράση που συνηθίζεται στην Τουρκία, όταν αναφέρεται η λέξη διάβολος, δηλαδή «ο έξω από εδώ», όταν είπε την λέξη Rum (Έλληνας). Ο τότε  Πρωθυπουργός της Τουρκίας, ανέφερε ότι είναι και αισθάνεται Τούρκος, και θα κινηθεί δικαστικά σε συγγραφείς που τον αναφέρουν ως Έλληνα.
4/. Ο ερευνητής Cezmi Yurtsever, αναφέρει ότι με τον εξισλαμισμό των Ποντίων ταυτόχρονα έγινε αλλαγή του δημογραφικού χαρακτήρα του Πόντου, αλλάζοντας τις ελληνικές ονομασίες χωριών και πόλεων με τουρκικές.
Όπως αναφέρει, παρ’ όλο ότι έχουν περάσει τόσα χρόνια που ο Fatih Sultan Mehmet, κυρίευσε τον Πόντο, εξισλαμίζοντας τους κατοίκους και με φιρμάνι (διάταγμα) άλλαξε τις ονομασίες, μέχρι σήμερα οι κάτοικοι του Πόντου χρησιμοποιούν την ελληνική ονομασία των χωριών τους.
Για να στηρίξει μάλιστα το εύρημά του, περί Ρωμαίϊκης/Ελληνικής  καταγωγής τού Ερντογάν, παρέθεσε έγγραφα από το φορολογικό αρχείο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας για τους κατοίκους του χωρίου Ποταμιά και βρήκε τα στοιχεία του προπάππου του Erdogan, ότι ήταν επικεφαλής αντάρτικης ομάδας Ελλήνων του Πόντου, εναντίον των Τούρκων κατακτητών, όπως τους απεκάλεσε.
Από το αρχείο που ανάγεται στα 1850, προκύπτει ότι ο προπάππος του Ερντογάν, με το επίθετο «Bakatoglu Memis» (Μίμης Μπακάτογλου), ήταν ο πιο πλούσιος, διότι όλοι οι χωριανοί πλήρωναν φόρους 20-30 γρόσια ο καθένας και ο προπάππος του Ερντογάν πλήρωσε 38 γρόσια. Σύμφωνα με τα στοιχεία του αρχείου, ο προπάππους του εξισλαμίστηκε όπως και άλλοι για να επιζήσουν, ενώ η οικογένεια άλλαξε επίθετο το 1934, για να απαλλαγεί από το «Μπακάτ-ογλου», διότι η λέξη ‘Bakat’, που ήταν το επίθετο της οικογένειας, εθεωρείτο βρισιά, καθ’όσον όλοι οι Έλληνες αντάρτες αποκαλούνταν ‘Bakat’ που σήμαινε αντάρτης, αποστάτης, με εχθρική έννοια για τους Τούρκους...Το φορολογικό βιβλίο στην στήλη εθνική καταγωγή, έγραφε την λέξη «εξισλαμισθείς» και στην στήλη ονοματεπώνυμο, το νέο ισλαμικό επώνυμο Erdogan..
5/.  Οι γονείς του Ερντογάν εγκατέλειψαν το χωριό τους την Ποταμιά και εγκαταστάθηκαν σε φτωχή συνοικία της Κωνσταντινουπόλεως στο «Kasim Pasa», που σήμερα είναι κακόφημη. Ο Ερντογάν γεννήθηκε στο Kasim στις 29 Φεβ. 1954.
6/. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως σχεδόν όλοι από τους σημερινούς κατοίκους του Πόντου που γνωρίζουν ότι έχουν ελληνική καταγωγή, διακατέχονται από το σύνδρομο του γενιτσαρισμού και θέλουν να αποδείξουν στην πράξη ότι είναι πιο Τούρκοι από τους υπολοίπους. Για τον λόγον αυτόν, το Εθνικιστικό Κόμμα του Devlet Bahceli, έχει τις πιο πολλές τοπικές οργανώσεις στον κατεχόμενο Ελληνικό Πόντο. Το σύνδρομο του γενιτσαρισμού, έχει όλα τα χαρακτηριστικά παιδιού αγνώστου πατρός που διακατέχεται από φοβία, ανασφάλεια, παράλογες εκρήξεις θυμού, εντυπωσιασμού, εκδικητικότητας και κομπλεξισμού.
7/. Ο Ερντογάν, μιλώντας σε εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη πριν καιρό και αναφερόμενος στην εθνική του καταγωγή, ομολόγησε τα εξής:
«Ρώτησα τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου αν είμαστε Λαζοί ή Τούρκοι….4 Ο δικός μου παππούς μού είπε ότι, όταν πεθάνουμε και πάμε στον άλλον κόσμο, θα μας ρωτάνε «σε ποιον Θεό πιστεύεις;», «ποιος είναι ο προφήτης σου;» και «ποια είναι η θρησκεία σου;». Δεν θα μας ρωτήσουν για την εθνική μας καταγωγή…Ύστερα από αυτά, όταν ρωτούν εσένα ποια είναι η εθνική σου καταγωγή, εσύ να λες ότι είσαι μουσουλμάνος και να τραβάς τον δρόμο σου». Ήταν η απάντηση που είχε λάβει από τον πατέρα του ο Ερντογάν, όπως τουλάχιστον την μετέφερε στο ακροατήριό του.
Τα δύο μηνύματα που προκύπτουν από τα προλεχθέντα του Ταΐπ Ερντογάν:
Το πρώτο (φανερό): Το Ισλάμ είναι υπεράνω εθνικής ταυτότητας.
Το δεύτερο (κρυφό): Σιωπηρή αποδοχή της μη Τουρκικής καταγωγής του.
8/. Η παρακάτω φωτογραφία τραβήχτηκε την δεκαετία του ’60 και απεικονίζει ένα παιδί με κοντοκουρεμένα μαλλιά. Ο νεαρός γεννήθηκε σε ένα φτωχό προάστιο της Κωνσταντινούπολης και καταγόταν από την Ριζούντα (Ποταμιά) του Εύξεινου Πόντου. Ο εικονιζόμενος είναι ο εξισλαμισθείς Έλλην, γενίτσαρος, σημερινός Tούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.


Το τζαμί του Ερντογάν στην Ποταμιά του Ριζαίου Ένα επιβλητικό τέμενος χτίστηκε στη γενέτειρα του πατέρα του Τούρκου προέδρου, στην περιοχή του Ριζαίου της σημερινής επαρχίας Γκιουνέϊσου, που η ελληνική ονομασία της είναι Ποταμιά.
Το εντυπωσιακό κτίσμα καλύπτει επιφάνεια 275 τ.μ., ο τρούλος του έχει ύψος 13 μέτρα και ο μιναρές 27 και είναι σκαρφαλωμένο στην κορυφή του βουνού σε υψόμετρο 1.130 μέτρων. Το τζαμί που έχτισε ο Ερντογάν στην γενέτειρά του, Ποταμιά του Ριζαίου, προφανώς για να αποδείξει πως είναι…Τούρκος και όχι Ρωμηός.
β. Ο Ερντογάν είναι εξισλαμισθείς Ιουδαίος (ντονμές) και μασόνος (2η εκδοχή)5
1/. H Mασονία στην Τουρκία

(Erdogan is probably a crypto Jew)
Σύμφωνα με ένα αποκαλυπτικό δημοσίευα της Milliyet, που επεκαλείτο πηγές του Τούρκου ερευνητή της μασονίας, Γιουσούφ Εστροτί, στην Τουρκία το 2010, λειτουργούσαν δύο μεγάλες στοές όπου ανήκουν περί τις 14 χιλιάδες μασόνοι ενώ από αυτούς, οι έντεκα χιλιάδες ανήκουν στην «Στοά των Ελευθέρων και Αποδεδειγμένων Τεκτόνων».
Η στοά αυτή δέχεται και μέλη της που δεν είναι Τούρκοι, αλλά κατοικούν στην Τουρκία και έχουν φυσικά τα απαραίτητα προσόντα για να εισέλθουν στην τουρκική μασονία.
Οι τουρκικές μασονικές στοές βρίσκονται στις πόλεις Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα, Σμύρνη, Προύσα, Άδανα, Εσκή Σεχήρ, Ντενιζλί, Μπόντρουμ, Μαρμαρίς, Κουσάντασι, Αττάλεια, Τσεσμέ και Φετχιγιέ. Δηλαδή εκτός από τις μεγάλες πόλεις, υπάρχει έντονη μασονική δραστηριότητα σε καλοκαιρινά θέρετρα, κυρίως στην νοτιοδυτική Τουρκία, όπου υπάρχει και μεγάλη επαφή με τα ελληνικά νησιά.
Οι Τούρκοι μασόνοι προέρχονται από τον χώρο της πολιτικής, του εμπορίου, της βιομηχανίας, της επιστήμης και από διάφορους άλλους τομείς της δημόσιας ζωής, ενώ σύμφωνα με τον Τούρκο ερευνητή, αρκετοί Τούρκοι στρατηγοί, είναι μέλη των μασονικών στοών.6

2/.  Οι αποκαλύψεις του συγγραφέα Ergün Poyraz,  για τον Recep Tayyip Erdoğan

Σύμφωνα με τον Ergün Poyraz και το βιβλίο του, «Τα παιδιά του Μωϋσή», που το έγραψε το 2007, ο Recep Tayyip Erdoğan, και η σύζυγός του, είναι κρυπτο-Εβραίοι, οι οποίοι κρυφά συνεργάζονται με τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες για να υπονομεύσουν τον κοσμικό χαρακτήρα του τουρκικού κράτους. Στο βιβλίο του, «Το τριαντάφυλλο του Μωϋσή», περιέχει παρόμοιες καταγγελίες και για τον Πρόεδρο Abdullah Gül.
According to Ergün Poyraz, in his book «The Children of Moses»:
α/. Erdogan has spoken to the Anti-Defamation League and the American Jewish Committee. The American Jewish Congress gave Erdogan a 'profiles of courage award'.
β/. The Erdogan family has Jewish roots.
Ο Poyraz,  που ισχυρίσθηκε ότι ο Ερντογάν ανήλθε στην εξουσία ως μέρος της σιωνιστικής συνωμοσίας, επινοηθείσης από την JİTEM στην Τουρκία,7 για τα δημοσιεύματά του αυτά, συνελήφθη. Κατά την στιγμή της συλλήψεώς του (βλέπε παρακάτω φωτογραφία) το 2007, ο Poyraz φαίνεται να επεξεργαζόταν τα στοιχεία για την έκδοση ενός άλλου σχετικού βιβλίου, που αφορούσε στις Ιουδαϊκές ρίζες του τέως αρχηγού τού Ρεπουμπλικανικού κόμματος, Ντενίζ Μπαϊκάλ.
Author Ergun Poyraz, a Turkish wrote a bestselling book, The Children of Moses which is why he was 08/05/2013 sentenced to 29 years in prison for espionage against the Turkish government and he was later murdered 22 April, 2016.
Ergun Poyraz reveals in his book The Children of Moses, that the current Turkish President Recep Tayyip Erdogan is a crypto jew.
Poyraz tells how President Erdogan came to power in Turkey with the help of Zionists which are behind the so-called JİTEM Turkey, a Secret Turkish intelligence service. JİTEM are believed to be behind many bombings, terrorism and other illegal practices. It is also understood to have close links with Ergenek, which is part of the US CIA Operation Gladio.
3/.  A masonic symbol in Erdoğan’s palace?
Poyraz continues: «There was a new arrangement in the hall where the National Security Council (MGK) meeting was held on April 29, 2015, in President Recep Tayyip Erdoğan’s palace. I saw it in the photographs.  A giant table is in the hall. The table resembles a horseshoe and in the middle of the empty space there is a solid pyramid.
As far as I understand from the pictures, this pyramid is made of granite and on each of its four walls a clock has been placed. White flowers have been placed under it. When I first saw the pyramid, I thought, “Fortunately this was done by Erdoğan.”
If a member of the main opposition Republican People’s Party (CHP), or the Nationalist Movement Party (MHP), or a truly independent and impartial president, had done it, then the media fed by the ruling Justice and Development Party (AKP) would have immediately attacked: “The pyramid and the eye inside a triangle is a symbol of freemasons.” Indeed, the clocks inside the triangle surfaces of the pyramid look like an “eye.”
Who knows, maybe the decorator of the hall is a “parallel.” Maybe he or she brought a masonic symbol to the center of the hall where the president holds his most important meetings. Maybe with this move they are trying to hint something!».

4/. Turkey’s Erdogan has Jewish origin?

Erdogan with his Jewish classmate Rafael Sadi. They studied economics together.

Why has Turkey's prime minister, Recep Tayyip Erdogan, helped the USA and Israel in their attacks on Syria and North Africa?
Why do 'anti-Americans' in Turkey hate Erdogan's AKP political party?
Allegedly, Erdogan and his wife are crypto-Jews, secretly working for the New World Order.
Συμπέρασμα: Ο σημερινός Πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ (Bakatoglu) Ερντογάν, είναι γενίτσαρος ελληνικής καταγωγής και Μασόνος. Πιθανώς να μυήθηκε στον Μασονισμόν και κατά την διάρκειαν της μασονικής θητείας του, να ασπάσθηκε κρυφίως τον Ταλμουδικόν Ιουδαϊσμόν. Μετά βεβαιότητος, όμως, ΔΕΝ είναι ΤΟΥΡΚΟΣ!!!
γ. Σχέσεις μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας με την Μασονία
Σύμφωνα πάντα με την τουρκική εφημερίδα Χουριέτ, και στο Παρίσι λειτουργούν δύο τουρκόφωνες μασονικές στοές, άλλη μια στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, (προφανώς από τουρκόφωνους Εβραίους), στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Ανατολία», στην Νέα Υόρκη και στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας.
Αλλά το πιο ενδιαφέρων ήταν πως η Χουριέτ απεκάλυψε ότι ακόμα και στην ΜΙΤ, δηλαδή στην μεγαλύτερη τουρκική μυστική υπηρεσία, υπάρχουν πολλοί μασόνοι για την εθνολογική ή θρησκευτική ταυτότητα των οποίων, φυσικά ΟΥΔΕΙΣ γνωρίζει και δεν μπορεί να γίνει κανένας λόγος.
Τον Δεκέμβριο του 2005, ο μεγάλος Δάσκαλος της Μεγάλης Ανατολής της Γαλλίας, Jean-Michel Quillardet, με επίσημο έγγραφό του που είχε διαβαστεί σε όλες τις τουρκικές στοές, επαινούσε την τουρκική μασονία για την μεγάλη συμβολή της στην διατήρηση του κοσμικού χαρακτήρα του τουρκικού κράτους. Ο Γάλλος Μεγάλος Δάσκαλος της στοάς, είχε αναφερθεί και στο πρόβλημα της ισλαμικής μαντίλας το οποίο αντιμετωπίστηκε στην Γαλλία με κάποια νομοθετικά μέτρα, χωρίς όμως να επιλυθεί οριστικά το ζήτημα.
Σύμφωνα με δημοσίευα της τουρκικής εφημερίδας, Γιενή Σαφάκ, η τουρκική μασονία αφού είχε αναλάβει με επιτυχία, μετά από πολλά χρόνια «σιγής», την διοργάνωση της μασονίας στο Αζερμπαϊτζάν, της ανατέθηκε το έργο της διοργανώσεως και ελέγχου των μασονικών στοών και άλλων περιοχών της πρώην Σοβιετικής Ενώσεως.
Το γεγονός αυτό όμως προκάλεσε την αντίδραση των ρωσικών στοών, που δεν είδαν με καλό μάτι την τουρκική αυτή διείσδυση, η οποία έγινε με αμερικανική καθοδήγηση. Οι τουρκικές μασονικές δραστηριότητες στο Αζερμπαϊτζάν και ευρύτερα είχαν αρχίσει, σύμφωνα με το δημοσίευμα, από το 2003 και βρίσκονταν υπό την καθοδήγηση του Μεγάλου Δασκάλου, Robert B. Heyat, ο οποίος, όπως απεκαλύφθη, είναι τουρκικής καταγωγής από το Ιράν και από την ιστορική πόλη της Ταυρίδας.
Το περίεργο και ενδιαφέρον, όμως είναι ότι ενώ συχνά το καθεστώς κατηγορεί τον Φετουλάχ Γκιουλέν για διασυνδέσεις του με την μασονία, κανείς δεν πείραξε τις μασονικές στοές της Τουρκίας, ενώ υπήρξαν και δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για υπόγειες διασυνδέσεις του ίδιου του Ερντογάν με τους μασόνους που τον στήριξαν τουλάχιστον στην αρχή της ανόδου του στην εξουσία.
Ο Ερντογάν σε αμερικανικό Ιουδαϊκό συνέδριο κατά την απονομή βραβείου....για το εβραϊκό «προφίλ θάρρους».

δ. Οι σχέσεις Τουρκίας-Ισραήλ και Ερντογάν-Ισραήλ
1/. Ιστορικόν
Την δεκαετία του 1960 και 1970, λειτουργούσε ήδη ένα πλέγμα σχέσεων Ισραήλ – Τουρκίας, που είχε τα χαρακτηριστικά μιας συμμαχίας. Λειτουργούσε όμως, κατ’ απαίτηση των Τούρκων υπογείως, ώστε να μη θίγονται τα αισθήματα των ομοπίστων τους Αράβων και των λοιπών ανά τον κόσμο μουσουλμάνων. Μάλιστα, η «ιδιομορφία» της σχέσεως ήταν τέτοια που το Ισραήλ χαρακτηριζόταν ως «ερωμένη» (mistress), η οποία έπρεπε να υπάρχει, αλλά να μην φαίνεται.
Η συμμαχία οικοδομήθηκε την δεκαετία του 1950. Το Ισραήλ αναζητούσε στο πλαίσιο της περιφερειακής του στρατηγικής (peripheral strategy), μη αραβικά ή μη μουσουλμανικά κράτη, για να διασπάσει την Αραβική περικύκλωση. Ως μη αραβικό κράτος, με κοσμικό καθεστώς και εντεταγμένη στην Δύση, η Τουρκία πληρούσε ΟΛΑ τα κριτήρια.
Για την Τουρκία, το Ισραήλ θα λειτουργούσε ως «διαμεσολαβητής» προς τα δυτικά πολιτικά και οικονομικά κέντρα εξουσίας. Η αμοιβαία ωφέλεια υπήρξε τέτοια ώστε το 1958, τα δύο κράτη, συνομολόγησαν αμυντικό στρατιωτικό σύμφωνο σε επίπεδο Πρωθυπουργών.
Ο ισραηλινο-τουρκικός άξονας είχε πάντοτε τις ευλογίες της Ουάσιγκτον. Όμως επί Προεδρίας Ρέϊγκαν, την δεκαετία του 1980, έλαβε πραγματικά στρατηγική διάσταση.
Ένα από τα πιο καθοριστικά οφέλη για την Τουρκία υπήρξε η βάσει σχεδίου, δραστηριοποίηση της ιουδαϊκής διασποράς και κυρίως του αμερικανο-ιουδαϊκού λόμπυ, υπέρ της Τουρκίας και των τουρκικών συμφερόντων.
Ως αποτέλεσμα, η Τουρκία μετατράπηκε στον πιο προνομιούχο σύμμαχο των ΗΠΑ, μετά το Ισραήλ. Ίσως πιο καθοριστικό, το Ισραήλ και το αμερικανο-ιουδαϊκό λόμπυ, λειτούργησαν καταλυτικά, για να εξαγνισθούν οι γενοκτονικές θηριωδίες των Τούρκων σε όλη τη διάρκεια του 20ου αιώνα, συμπεριλαμβανομένων και των συνεχιζόμενων κατά της Κύπρου και των Κούρδων ανταρτών.
Το ζητούμενο λοιπόν, σε ό,τι αφορά την Ελλάδα και Κύπρο, δεν είναι πως πορεύεται η Τουρκία, αλλά το Ισραήλ. Υπάρχει ένας σκληρός πυρήνας στο Ισραήλ που πιστεύει ότι η εθνική ασφάλεια του Ισραήλ επιβάλλει την, πάση θυσία, συνεργασία με την Τουρκία (μη αποξένωση της Τουρκίας). Ένας φανατικός θιασώτης της ομάδας αυτής, ήταν και ο Εφραίμ Χαλεβί, Διευθυντής της Μοσάντ, την περίοδο 1998-2002.
Προφανώς η ομάδα αυτή είναι διατεθειμένη να επαναφέρει τις σχέσεις Ισραήλ – Τουρκίας ακόμα και το επίπεδο του υπόγειου και της «ερωμένης». Παρεμπιπτόντως, η ομάδα αυτή δεν διαφέρει κατά πολύ από τις δικές μας στα ελληνικά κέντρα εξουσίας, αναφορικά με τις σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας.               
Έτσι φθάσαμε στην δεκαετία του 1990, όπου οι σχέσεις Ισραήλ – Τουρκίας γνώρισαν μια πρωτοφανή και πολυεπίπεδη άνθιση. Με τον τερματισμό του Ψυχρού Πολέμου και την έναρξη της ειρηνευτικής διαδικασίας μεταξύ Αράβων και Ισραηλινών, έγινε δυνατή και η δημοσιοποίηση – νομιμοποίηση του άξονα Ισραήλ – Τουρκίας.
Ιερουσαλήμ, Άγκυρα και Ουάσιγκτον, παρουσίαζαν την ισραηλινο-τουρκική συμμαχία ως προπομπό μια καθολικής ειρήνης στην Μέση Ανατολή και μάλιστα ως τον ακρογωνιαίο της λίθο. Την δε Τουρκία την παρουσίαζαν ως το «κράτος – μοντέλο» και τον γεφυροποιό μεταξύ Ανατολής και Δύσεως.
Ο ισραηλινο-τουρκικός άξονας λειτούργησε όσο ο κεμαλισμός και η στρατογραφειοκρατία, ήλεγχαν με περιοδικά πραξικοπήματα τις βαθιά θρησκευόμενες τουρκικές μάζες της Ανατολίας.
Η παρωχημένη ήδη από την δεκαετία του 1980 κεμαλική ιδεολογία δεν μπορούσε να αντέξει και την δημογραφική έκρηξη της Ανατολίας που τροφοδοτούσε ασταμάτητα τις τάξεις του πολιτικού Ισλάμ.
Τα τελευταία χρόνια, για πρώτη φορά, τόσο στο Ισραήλ όσο και στην εβραϊκή διασπορά, η για δεκαετίες επιτήδεια κατασκευασμένη εικόνα της Τουρκίας, έχει καταρρεύσει. Αυτοί που εργολαβικά την έφτιαξαν, τώρα πλέον εργολαβικά την αποδομούν.
Εάν τώρα η Ιερουσαλήμ συνειδητοποιήσει ταυτόχρονα ότι η ασφάλεια του Ισραήλ βρίσκεται στην Δύση, με ομφάλιο λώρο την Ανατολική Μεσόγειο και όχι βόρεια με την Τουρκία, το στρατηγικό περιβάλλον της Ανατολικής Μεσογείου θ’ αλλάξει άρδην. Οψόμεθα.8
2/. Οι σχέσεις Ερντογάν και Ισραήλ
Το 1974 ο Ταγίπ Ερντογάν, ως Πρόεδρος της Ομάδας Νεολαίας Κωνσταντινουπόλεως του κόμματος Εθνικής Σωτηρίας του κατοπινού Ισλαμιστή Πρωθυπουργού (1996) Νετζμετίν Ερμπακάν, έγραψε, σκηνοθέτησε και έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο με παραστάσεις σε όλη την χώρα, ένα θεατρικό έργο. Το θεατρικό έργο είχε τίτλο Maskomya από τα αρχικά Mas-Kom-Ya. Δηλαδή Mas ως Μασόνος, Kom, ως κομμουνιστής και Υα ως Yahudi, δηλαδή Εβραίος στα αραβικά / τουρκικά.9
While studying business administration and playing semi-professional football, Erdoğan engaged in politics by joining the National Turkish Student Union, an anti-communist action group. In 1974, he wrote, directed and played the lead role in the play Maskomya, which presented Freemasonry, Communism and Judaism as evil.
Σύμφωνα όμως, με τον Ergün Poyraz, ο Ερντογάν είχε συχνές συνομιλίες με την Σιωνιστική οργάνωση Anti-Defamation League και την Αμερικανο-Εβραϊκή Επιτροπή. Αξίζει να σημειωθεί για μία ακόμη φορά, ότι η Τουρκία, έχει ένα μεγάλο ποσοστό κρυπτο-ιουδαϊκού πληθυσμού (ντονμέδων), όπως και κρυπτοχριστιανών.
Επίσης ο Ερντογάν ως πρωθυπουργός της Τουρκίας:
.Βοήθησε το Ισραήλ και τους φίλους της «Αραβικής Άνοιξης».
.Βοήθησε το Ισραήλ με τις επιθέσεις στην Συρία και το Ιράκ. Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, κατασκοπεύονται με μηχανισμούς υποκλοπών από το Ισραήλ.
.Έχει κάνει συμβάσεις πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων με ισραηλινές εταιρείες, για την πολεμική της άμυνα!!!
Παρ’ όλα αυτά, ο Ερντογάν παρουσιάζεται σήμερα, ως πολέμιος του Ισραήλ και υπερασπιστής των δικαιωμάτων των Παλαιστινίων και γενικώτερον των Αράβων. Τι συμβαίνει άραγε;
Σύμφωνα με τον Νετζμετίν Ερμπακάν, τον πρώην πρωθυπουργό της Τουρκίας, ο Ερντογάν κρατά την σκληρή γραμμή εναντίον του Ισραήλ, αλλά στην πραγματικότητα παραπλανά τον τουρκικό λαό.
Ο Ερμπακάν που είχε επικρίνει στο παρελθόν το Ισραήλ,  κατηγόρησε τον Ερντογάν ότι είναι μέρος του εβραϊκού καρτέλ. Ο Ερμπακάν έχει δηλώσει: «Πως γίνεται το AK κόμμα του κ. Ερντογάν να πει ναι στην συμμετοχή του Ισραήλ στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης(ΟΟΣΑ) και να μην εμποδίσει την ένταξη του;
«Γιατί η τουρκική κυβέρνηση δίνει την συγκατάθεση της σε αμυντικές συμβάσεις με εταιρείες του Ισραήλ αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων; Ο Ερντογκάν ασκεί κριτική «ενός λεπτού » στον Πέρες στο Νταβός, αλλά οι επιχειρηματικές συμφωνίες με το εβραϊκό κράτος ως συνήθως είναι σημαντικότερες. Αυτό ονομάζεται υποκρισία»!
Necmettin Erbakan, a former Prime Minister of Turkey, claims that Erdogan's tough line on Israel is a façade to deceive the Turkish public. Erbakan says:
"Why on earth did Erdogan's AK Party give a ‘go ahead' to the membership of Israel in the Organization for Economic Cooperation and Development (OECD) and not block membership?
"Why did the Turkish government consent to multi-billion dollars worth of defense contracts with Israeli firms?
"Erdogan says ‘one-minute' to Peres during Davos but conducts business as usual with the Jewish state. This is hypocrisy."
Ο Ερντογάν με Ταλμουδιστές Ιουδαίους φίλους.
Turkish Prime Minister Erdogan (left) at a joint meeting with the CIA in Libya, Al - Qaeda and members of the Israeli Mossad. Turkey gave Israel the right to use Turkish airspace and territory against Syria.

Αυτά αποκαλύπτει ο Ερμπακάν για τον μαθητή του Ερντογάν. Μας λέει όμως την αλήθεια ο Ερμπακάν ή συμβαίνει κάτι άλλο;
Δυστυχώς, ο Ερντογάν σε ηλικία των είκοσι ετών, από νεαράς ηλικίας είχε λάβει τα μαθήματα και απεδείχθη άξιος μαθητής του πνευματικού του πατέρα Ερμπακάν. Ο τελευταίος, που άρχισε την πολιτική του σταδιοδρομία την δεκαετία του 1960, τύπωνε και κυκλοφορούσε ως «φέιγ-βόλαν» τούρκικα χαρτονομίσματα που εκεί που έπρεπε να απεικονίζουν τον Μεγάλο Ηγέτη Ατατούρκ, απεικόνιζαν, αντίθετα, το γνωστό πρόσωπο του Ισραηλινού ηγέτη, Στρατηγού Μοσιέ Νταγιάν, με την χαρακτηριστική μαύρη αλά πειρατή, καλύπτρα πάνω από τα αριστερό του μάτι.
Συμπέρασμα: Παρά την μαύρη προπαγάνδα του νεο  (μη) τουρκικού καθεστώτος, σήμερα ΟΥΔΕΙΣ Τούρκος έπρεπε να έχει την οποιαδήποτε αμφιβολία, ως προς το ποιοι διοικούσαν την σουλτανικήν Οθωμανικήν Αυτοκρατορίαν (ως μυστικοσύμβουλοι, χρηματοδότες, ιατροί των αξιωματούχων, κλπ) και ποιοι ήλεγχαν  και εξακολουθούν να ελέγχουν την πολιτικήν και την οικονομία τους, μετά την επικράτηση των Νέο (μη) Τούρκων…
Ήταν και είναι οι Γιαχούντηδες, οι «τσιφούτηδες» (tschifit), δηλαδή αυτοί που οι ίδιοι οι Τούρκοι αποκαλούσαν στην τουρκική αργκό, «οι βρωμοεβραίοι».
Αυτοί οι κατά τους Τούρκους, Γιαχούντηδες, διοικούν σήμερα την Τουρκία, εκ των παρασκηνίων, εξού και ο μεγάλος κίνδυνος προερχόμενος από την αρρωστημένη συμπεριφορά του απρόβλεπτου ψευδονεοσουλτάνου της Άγκυρας, ελληνόρριζου γενίτσαρου Recep Tayyip Erdogan!
*
Μετά από τα παραπάνω συνοπτικώς μεν αλλά διαυγώς και βάσει ποικίλων πηγών παρουσιασθέντα, προκύπτει το εξής ερώτημα που απασχολεί κάθε λογικό άνθρωπο:
Πως ο νεαρός σφοδρός αντισημίτης, αντικομμουνιστής και αντιμασόνος Ερντογάν, μετεστράφη και έγινε πειθήνιο όργανο του Ιουδαϊσμού και του Ισραήλ, ανεδείχθη πρωθυπουργός της Τουρκίας και νεοσουλτάνος (πρόεδρος) και σήμερα, το παίζει  πολέμιος του Ισραήλ και υπερασπιστής των δικαιωμάτων του Παλαιστινιακού λαού ;
Όσοι δεν έχετε αντιληφθεί τι βρώμικα παιγνίδια παίζονται σε βάρος των λαών, πως λειτουργούν οι κρυφοί μηχανισμού του Συστήματος, ποίοι κρύπτονται όπισθεν των σκηνικών του παγκόσμιου πολιτικο-οικονομικού θεάτρου, τον τρόπον επιλογής των «ηθοποιών», τα σενάρια λόγων, γραπτών και δράσεως που δίδονται σε κάθε επιλεγόμενον ηθοποιόν, κατά περίπτωση, και την πραγματική ταυτότητα των σεναριογράφων του Συστήματος, για κάθε θεατρική παράσταση ξεχωριστά,
.ΔΕΝ πρόκειται να συνειδητοποιήσετε ποτέ την αλήθεια για τα τεκταινόμενα εντός της Τουρκίας και διεθνώς, όσες αποδείξεις πλέον των προαναφερθεισών, και αν σας παρουσιάσουμε.
.Δεν πρόκειται να πεισθείτε (ου με πείσεις καν με πείσεις), ότι τους τελευταίους αιώνες, ΟΛΟΙ σχεδόν, οι ευρισκόμενοι στο προσκήνιο ηγέτες των χωρών, και ΟΛΑ τα προβαλλόμενα ως ιστορικά ή κοσμοϊστορικά γεγονότα, είναι «γιουσουφάκια» του Συστήματος, εκπαιδευμένα «ανθρωποειδή έμψυχα τετράποδα» και συνέπειες ενός προμελετημένου σχεδίου, αντιστοίχως, μιας διαχρονικής και απίστευτης διεθνούς συνωμοσίας, σε βάρος της ανθρωπότητος, με το άλλοθι της ψευδοδημοκρατίας (τους)!!!
Όσοι ΔΕΝ έχετε αντιληφθεί την επιμελώς κρυπτομένη ΑΛΗΘΕΙΑ, και εξακολουθείτε να είσθε προσκεκολλημμένοι στους εκάστοτε πρωταγωνιστές ηθοποιούς του Συστήματος (δοτούς αρχηγούς πολιτικών κομμάτων), ΔΕΝ έχετε μόνον «τσίμπλες» στα μάτια σας, αλλά είσθε θεότυφλοι!
Οι υπόλοιποι, όσοι ΔΕΝ έχετε εθισθεί από την καθημερινή μηνυματική ηρωΐνη, τους μύθους και τις εικόνες του Συστήματος, και σκέπτεσθε ελεύθερα, είναι εύκολον να βρείτε την απάντηση στα ερωτήματα:
-Τι ρόλο παίζει ο ελληνόρριζος γενίτσαρος Ερντογάν στην χώρα του, αλλά και ως πιόνι στην διεθνή σκακιέρα;
-Ποιος ή ποιοι κατασκεύασαν την Τουρκία και έδωσαν τουρκική ταυτότητα σ’ όλους τους πληθυσμούς των 52 τουλάχιστον, διαφορετικών εθνοτήτων, της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας;
-Ποίοι στην πραγματικότητα, κυβερνούν σήμερα την Τουρκία;



Συνεχίζεται








1 Όπως υποσ. 1 του 1ου μέρους.
2 geliyorlar: Third person plural present continuous of gelmek (gelmek==έρχομαι, πηγαίνω, καταλήγω στον προορισμό μου, (αργκό) εκσπερματώνω).
-Η «ελληνική» καταγωγή του Ερντογάν - Ποιο ήταν το επίθετο του ...

3 Η ελληνική καταγωγή του Ερντογάν - Κατάγεται από αντάρτες του ...https://www.tribune.gr/.../elliniki-katagogi-tou-erntogan-katagete-apo-antartes-tou-po...14 Νοε 2016
https://www.newsbomb.gr/.../h-elliniki-katagogi-toy-erntogan-poio-itan-to-epitheto-to...22 Απρ 2018.
-ΒΙΝΤΕΟ με τον Ερντογάν να αποκαλεί με ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ: 
4 Οι Λαζοί είναι ένα από τα γηγενή, προελληνικά έθνη του ανατολικού Πόντου,που μαζί με το άμεσα συγγενικό τους φύλο, των Μεγρελίων, είναι οι απόγονοι των αρχαίων Κόλχων. Σύμφωνα με την αρχαία βιβλιογραφία, οι Λαζοί πιθανώτατα κατάγονται από τους Μάκρωνες, που ήταν μία από τις φυλές των Κόλχων, οι οποίες, αφομοιώνοντας τα διάφορα έθνη ή φυλές του ανατολικού Πόντου, προέκυψαν στα Αρχαιορωμαϊκά και Ρωμαίϊκα/Ελληνικά (βυζαντινά) χρόνια, ως ένα έθνος με το όνομα Σάννοι, Τζάνοι ή Λαζοί.Το 522 μ.Χ. ασπάστηκαν την Ορθοδοξία και τον 16ον αιώνα, εξισλαμίστηκαν (Σουνιτικό Ισλάμ).
6 Ενδιαφέρον ήταν και το στοιχείο που ανέφερε ότι ανάμεσα στους 14 χιλιάδες Τούρκους μασόνους, υπάρχουν και 500-600 γυναίκες μασόνοι, κάτι το πρωτοφανές για τα τουρκικά παραδοσιακά δεδομένα, ενώ η τουρκική μασονία κάλυπτε ουσιαστικά όλο το πολιτικό φάσμα, εκτός ίσως από την ισλαμική παράταξη, για την οποία δεν ανέφερε κανένα στοιχείο. Τέλος γινόταν μια εκτενής αναφορά για την ιστορία της μασονίας και για τον μύθο του Χιράμ και το κτίσιμο του ναού του Σολομόντα, από τον οποίο, σύμφωνα με τους τέκτονες, προέρχεται όλη η τεκτονική ιστορία κάνοντας και μια προφητική αναφορά, σχετικά με την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ το 1948, ότι ήταν το πρώτο βήμα για να ανοικοδομηθεί ο ναός του Σολομόντος.
Παράλληλα και η Χουριέτ για το ίδιο θέμα, με ένα άλλο επίσης αποκαλυπτικό δημοσίευα, ανέφερε την ύπαρξη περίπου 13 χιλιάδων Τούρκων μασόνων. Το δημοσίευμα αυτό ανέφερε ότι στην Τουρκία λειτουργούν περί τις 197 στοές, στις οποίες συνέρχονται 13.500 Τούρκοι μασόνοι. Το ενδιαφέρων ήταν ότι στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρονταν πως στην γειτονική Ελλάδα, υπάρχουν επίσης 8 χιλιάδες μασόνοι, ενώ έκανε αναφορά και για άλλες μουσουλμανικές χώρες, όπου δεν υπάρχουν επίσημα μασονικές στοές πλην του Μαρόκου, ενώ λειτουργούν πολλές παράνομες, αλλά και εξόριστες, κυρίως ιρανικές μασονικές στοές καθώς στο Ιράν έχουν απαγορευθεί. Η τουρκική εφημερίδα αποκάλυπτε επίσης ότι στην Γερμανία, υπάρχουν πέντε τουρκόφωνες μασονικές στοές στις οποίες ανήκουν αρκετοί επώνυμοι Τούρκοι της Γερμανίας.
7 Η JİTEM είναι μια μυστική μονάδα της στρατοχωροφυλακής–όργανον της κεντρικής κυβερνήσεως. Jandarma İstihbarat ve Terörle Mücadele or Jandarma İstihbarat Teşkilatı (abbr. JİTEM or JİT; English: "Gendarmerie Intelligence and Counter-Terrorism" or "Gendarmerie Intelligence Organization") is the  wing and intelligence agency of the Turkish Gendarmerie. JİTEM was active in the Kurdish-Turkish conflict. After the Susurluk scandal, former prime ministers Bülent Ecevit and Mesut Yılmaz, have confirmed the existence of JİTEM.
8 Από άρθρο του Μάριου Ευρυβιάδη. Το κείμενο αφιερώνεται από τον αρθρογράφο, στην μνήμη του ευπατρίδη δάσκαλου και Κωνσταντινουπολίτη Νεοκλή Σαρρή (1940-2011)--- www.defence-point.gr/news/?p=82683
9 Από άρθρο του Μάριου Ευρυβιάδη (καθηγητού στο Πάντειο Πανεπιστήμιο) [Πηγή: www.defence-point.gr/news/?p=8268323/08/2013 12:55]

1 σχόλιο:

  1. Έλεος. Ούτε Μασώνος είναι ο Ερντογαν ούτε Πόντιος. Ο Cezmi Yurtseven έχει πει ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που ισχυρίζεστε. Ας δούμε.

    Γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 1954, στην περιοχή Κασίμπασα της Κωνσταντινούπολης. Η οικογένειά του είχε τουρκική και λαζική καταγωγή και διέμενε αρχικά στην περιοχή της Ριζούντας, στην οποία επέστρεψαν όταν ο Ρετζέπ Ταϊγίπ Ερντογάν ήταν ακόμα μωρό. Η καταγωγή της οικογένειας είναι από τη φυλή των Bağatlιoğlu (Μπαγατλίογλου) ή Bakatoğlu (Μπακάτογλου), ημιστρατιωτικό σώμα Τουρκομάνων, τους οποίους εγκατέστησε στην περιοχή ο Σουλτάνος Μεχμέτ Φάτιχ (Μωάμεθ ο Πορθητής) όταν κατέκτησε την Αυτοκρατορία της Τραπεζούντας. Ο παππούς του Ερντογαν λεγόταν Τεγιούπ (Ταϊγίπ) Μεμίς Μπακάτογλου (και το Μπακάτογλου ήταν περισσότερο ένα εθνονύμιο/παρατσούκλι και όχι επίσημο επώνυμο). Ο Τεγιούπ - που ήταν και λαζικής καταγωγής - είχε πολεμήσει εναντίον των ρωσικών στρατευμάτων, όταν είχαν καταλάβει τον ανατολικό Πόντο (μέχρι την Τραπεζούντα) και τραυματίστηκε στην περιοχή του Αρνταχάν. Η πρώτη σύζυγος του Αχμέτ Ερντογαν, πατέρα του Ταϊγίπ, ήταν Γεωργιανής καταγωγής. Η δε μητέρα του Ερντογαν ήταν Τουρκάλα και λεγόταν Τενζιλέ. Άλλωστε και φυσιογνωμικά αν το δούμε το θέμα, περισσότερο για Καυκάσιος μοιάζει παρά για Έλληνας.

    Υ.Γ. Οι Λαζοί είναι εκτουρκισμένο Γεωργιανό φύλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή