Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ!!!
(THIS IS TURKEY!!!)
ΕΝΑ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΩΣ ΕΘΝΟΥΣ, ΙΔΡΥΘΕΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΡΥΠΤΟΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΗ ΙΟΥΔΑΙΟ/ ΝΤΟΝΜΕ (ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ) [1923] ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΟΝ ΣΗΜΕΡΟΝ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΝ (ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ)1
                                                    Τεχνητόν Ιουδαιογενές κράτος.
                                          Ολεσηνόρων ντονμέδων καταφύγιον.

                                          Υπέρκομπων ισλαμοφασιστών άντρον.

                                          Ρωμηοσύνης αρχαιόθεν ιδιοκτησία.

                                          Κατασφακτήριον αλλοεθνών πολιτών.

                                          Ιστορίας Ελλήνων κλωπεύς.

                                          Αυτοκρατορίας Οσμανλήδων σφετεριστής.
ΧΑΡΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ (ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, ΙΩΝΙΑ,
ΠΟΝΤΟΣ) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ, ΟΙ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!!!
ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ!!!
Yunan askerlerimiz Türkiye’ ye geliyorlar!2

ΜΕΡΟΣ 21ον

14. ΤΟ «ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ» ΚΑΙ Η ΑΛΛΟΕΘΝΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΙΟΥΔΑΪΚΗ, ΑΡΜΕΝΙΚΗ, κλπ) ΣΗΜΑΙΝΟΝΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ (ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ, κλπ) ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ3
α. Η Τουρκία είναι ένα κράτος που δημιούργησαν και κυβερνούν οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι (Jews)!
Τα τελευταία χρόνια ο αντισιωνισμός μεσουρανεί στην Τουρκία. Το Mein Kampf  του Χίτλερ αποτέλεσε bestseller στην Τουρκία, ενώ δύο βιβλία τού αριστερού δημοσιογράφου Soner Yalçın, πώλησαν ασύλληπτον για την Τουρκία αριθμόν αντιτύπων.
Το πρώτο, με τον τίτλο Efendi, Beyaz Türklerin Büyük Sırrı  (Efendi, το Μέγα Μυστικό των Λευκών Τούρκων), στο οποίον αποκαλύπτει την μυστική ιουδαϊκή ταυτότητα της κοσμικής ελίτ που κυβερνά την χώρα τον τελευταίο αιώνα.
Το δεύτερο, Efendi II, που ξεσκεπάζει την ιουδαϊκή ταυτότητα επιφανών τουρκικών οικογενειών, υποτίθεται θρήσκων Μουσουλμάνων. Τελευταίως προστέθηκε το βιβλίο Tekelistan του Yalcın Küçük, που ασχολείται με την διαχρονική επιρροή των ντονμέδων στην οικονομική ζωή της χώρας.
Ένα περίπου αιώνα μετά την αποκάλυψη της δράσεως της περίεργης αυτής μυστικής κοινότητας των ντονμέδων (εξισλαμισμένων ιουδαίων) στην Τουρκία, η χώρα έχει αποδυθεί σε ένα κυνήγι ντονμέδων, με αρκετούς τούρκους εθνικιστές και ισλαμιστές, πάσης αποχρώσεως, να προσπαθούν να βρουν ποίοι ανάμεσα στους διάσημους της πολιτικής, της τέχνης και των μεγάλων επιχειρήσεων είναι ντονμέδες,4 ποια η δράση και οι σκοποί τους.
1/. Η ιστορία και ο ρόλος των ντονμέδων στην Οθωμανική Αυτοκρατορία
Αν και έχουμε αναφερθεί συνοπτικώς στην ιστορία και των ρόλο των ντονμέδων σε προηγούμενα κεφάλαια, κρίνεται σκόπιμον να επανέλθουμε επί του θέματος, με ιδιαίτερη έμφαση στις κρυφές τελετουργικές δοξασίες τους (καμπαλιστικός Ιουδαϊκός μυστικισμός, με τον μανδύα του Ισλάμ) και τον ρόλο τους στο «βαθύ κράτος» της Τουρκίας.
Η Θεσσαλονίκη υπήρξε επί αιώνες μία πόλη με μεγάλο αριθμό ταλμουδιστών Ιουδαίων, η σχετική ιστορία των οποίων έχει επιμελώς αποκρυβεί. Στο λιμάνι αυτό, συγκοινωνιακό κόμβο της Χερσονήσου του Αίμου (Βαλκανίων), εγκατέστησαν οι Οθωμανικές αρχές μεγάλο αριθμό Σεφαρδιτών, Εβραίων της Ιβηρίας που απέλασαν οι παπικοί Βασιλείς το 1492, με το διάταγμα της Γρανάδας.
Ο Σουλτάνος Βαγιαζήτ Β΄, τους προσκάλεσε να εγκατασταθούν στα Οθωμανικά εδάφη, καθώς το κράτος του είχε επιτακτική ανάγκη από πρόσωπα με τεχνικές γνώσεις, που θα μπορούσαν να μεταφυτεύσουν τις νεωτεριστικές ιδέες της Ευρώπης. Παράλληλα, ο Σουλτάνος ήθελε να αναζωογονήσει το εμπόριο, που είχε πληγεί από τους αιώνες των πολέμων στην ευρύτερη περιοχή της Χερσονήσου του Αίμου (Βαλκάνια) πριν την Οθωμανική κατάκτηση.
Και τα πρώτα ερωτήματα στα οποία καλούνται να απαντήσουν οι ελεύθεροι και αδέσμευτοι ιστορικοί και ερευνητές, είναι τα εξής:
α/. Ο Σουλτάνος Βαγιαζήτ, αυτοβούλως προσεκάλεσε τους εξορίστους Σεφαρδίτες Ιουδαίους ή κατόπιν εισηγήσεων κάποιων μυστικοσυμβούλων του; Εάν συμβαίνει το δεύτερον, ποίοι ήσαν οι μυστικοσύμβουλοί του;
β/. Δεν υπήρχαν Έλληνες, Αρμένιοι και άλλης εθνικότητος διακεκριμένοι έμποροι με τεχνικές γνώσεις, ανταποκρινόμενες στις απαιτήσεις του Σουλτάνου για αναζωογόνηση του εμπορίου;
γ/. Προς τι η προτίμησή του στους αλλοδόξους και εχθρούς του Ισλάμ, κατά το κοράνι, Ιουδαίους;
Από το 1500 περίπου, η πόλη της Θεσσαλονίκης, η πρωτεύουσα του ομώνυμου Βιλαετίου, απέκτησε και ως τις αρχές του 20ού αιώνα, είχε σταθερά μεγάλη και ισπανόφωνη ιουδαϊκή κοινότητα. Οι Ιουδαίοι την αποκάλεσαν «Μητέρα του Ισραήλ» και «Βαρκελώνη του Αιγαίου». Αναδείχθηκε στο σημαντικότερο κέντρο του Σεφαρδιτικού ιουδαϊσμού, την πιο ισπανόφωνη πόλη εκτός της Ιβηρίας και της Λατινικής Αμερικής, ενώ γέμισε συναγωγές και Ταλμουδικές σχολές και Ιουδαίους μυστικιστές της Καμπάλα.
Οι συνεχείς διωγμοί των Ιουδαίων της διασποράς, έκαναν πολλούς Ιουδαίους να πιστέψουν πως έφθανε η συντέλεια του κόσμου και ο «Μεσσίας» (τους) θα εμφανιζόταν από στιγμή σε στιγμή για να τους απελευθερώσει. Ήταν η εποχή που στις θεολογικές σχολές των Ιουδαίων, κυριαρχούσε η μελέτη των μυστικιστικών κειμένων της Καμπάλα.
Μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον, ευάλωτο σε μεσσιανικά κηρύγματα γεννήθηκε στην Σμύρνη, πόλη με σημαντική κοινότητα Σεφαρδιτών, ο Σαμπετάϊ Σεβή. Ο πατέρας του ήταν ιουδαίος έμπορος υφασμάτων της Θεσσαλονίκης, που είχε μετοικήσει στην Σμύρνη. Ο Σαμπετάϊ, ο οποίος υπέφερε από επιληπτικές κρίσεις και μάλλον ήταν μανιοκαταθλιπτικός, αναδείχθηκε ραββίνος σε ηλικία δεκαεννέα μόλις ετών, και άρχισε να μελετά την αποκρυφιστική Καμπάλα.
Ο Σαμπετάϊ Σεβή, ταχέως προσείλκυσε πλήθη Ιουδαίων, χιλιάδες από τους οποίους επείσθησαν ότι ήταν ο αναμενόμενος Μεσσίας (τους), πλην όμως, όπως καταγράψαμε σε προηγούμενο κεφάλαιο, απεδείχθη ένας απατεώνας, ο οποίος τελικώς  ασπάσθηκε τον ισλαμισμόν, απογοητεύσας πλήρως τις χιλιάδες των οπαδών του.5
Με αυτές τις συνθήκες, δημιουργήθηκε στην Θεσσαλονίκη η ολιγάριθμη αλλά παράδοξη κοινότητα των εξισλαμισμένων ιουδαίων (ντονμέδων) [Σαμπεταϊστές], κλειστή και μυστική, που διατήρησε ως την ανταλλαγή των πληθυσμών, την συνείδηση της καταγωγής της και εν πολλοίς την ισπανοεβραϊκή γλώσσα (djudeo – espanyol). H κοινότητα χωρίσθηκε αργότερα σε τρεις (3) διαφορετικές ομάδες – Γιακουμπή, Καρατάς και Καπαντζή – ως αποτέλεσμα παιγνίων εξουσίας. Οι τρεις ομάδες διατηρούσαν κακές σχέσεις και δεν παντρεύονταν μεταξύ τους.
2/. Η θρησκεία ντονμέδων (Σαμπεταϊσμός): Ιουδαϊκός Καμπαλιστικός Μυστικισμός, με τον μανδύα του Ισλάμ.
Το βασικό χαρακτηριστικό της κοινότητας ήταν οι αποκρυφιστικές, καμπαλιστικές δοξασίες της και μία ολόκληρη κουλτούρα μυστικότητος. Ο Σαμπετάϊ είχε διατάξει τους οπαδούς του, μετά τον εξευτελιστικόν εξισλαμισμόν του, να τηρούν από τα Μουσουλμανικά έθιμα «ό,τι βλέπει το μάτι» και να μην ξεχωρίζουν κατ’ όψιν από τους πιστούς του Ισλάμ. Κατ’ ιδίαν, όμως, οι Σαμπεταϊστές παρεξέκλιναν από όλους τους κανόνες της νέας θρησκείας τους. Για παράδειγμα, φρόντιζαν πάντα να τερματίζουν τη νηστεία του Ραμαζανίου, πέντε λεπτά πριν αναφωνήσει το τέλος της ο μουεζίνης, ακυρώνοντάς την.
Στο κοινωνικό επίπεδο, το βασικό χαρακτηριστικό των ντονμέδων ήταν η ενδογαμία. Απαγορευόταν αυστηρότατα ο γάμος με μέλη εκτός της κοινότητας, και μάλιστα τα μέλη των τριών κλάδων της ούτε παντρεύονταν ούτε συνεταιρίζονταν μεταξύ τους.
Οι ντονμέδες ζούσαν την μυστική ζωή τους υπό ασφυκτική πειθαρχία. Παρά τον αρτηριοσκληρωτικό αυτό συντηρητισμό, η κοινότητα των «κρυπτο-Ιουδαίων», ήταν ανοικτή στους νεωτερισμούς του 19ου αιώνα. Διακρίθηκε στο εμπόριο, πρωτοστάτησε στην ίδρυση σχολείων, που παρείχαν εκπαίδευση κατά τα φρακοπαπικά (δυτικά) πρότυπα.
Η κοινότητα είχε, σύμφωνα με πολλές μαρτυρίες, ιδιάζουσες δοξασίες και «παράδοξα» έθιμα. Και οι τρεις κλάδοι της, πίστευαν στην μετεμψύχωση. Εκείνο για το οποίο γίνεται ο περισσότερος λόγος, είναι η φήμη πως κατά την διάρκεια μιας εορτής, της «Εορτής του Αρνιού» (Kuzu Bayramı) διαπράττονταν από μία από τις τρεις ομάδες, τους Καρατάς, σεξουαλικά όργια. Σύμφωνα με όσα έχουν καταγραφεί σε αμέτρητα κείμενα και την προφορική παράδοση, οι Σαμπεταϊστές δεν επιτρεπόταν να αγγίξουν αρνίσιο κρέας, ως την πρώτη ημέρα μετά την εαρινή ισημερία (21 Μαρτίου).
Τα ξημερώματα της 22ας Μαρτίου, της πρώτης μέρας του χρόνου, στηνόταν ένα λουκούλειο δείπνο μεταξύ των ενηλίκων, με αρνίσιο κρέας. Μετά το φαγητό και την διασκέδαση, έσβηναν, λένε οι φήμες, τα κεριά, και στο σκοτάδι τα ζευγάρια αντάλασσαν ερωτικούς συντρόφους. Τα παιδιά που γεννιούνταν από εκείνη την ένωση, τα θεωρούσαν ιερά.

Ένα τέτοιο «ιερό τέκνο», πιθανώς να ήταν και ο Σαμπεταϊστής ντονμέ  Μουσταφά Κεμάλ, καρπός σεξουαλικών οργίων του ντονμέ Αβδός αγά του Τυρνάβου και αγνώστου ιουδαίας γυναικός.6

Τα τελευταία χρόνια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, οι ντονμέδες βγήκαν κάπως από το παραδοσιακό σκοτάδι, στο οποίο ζούσαν μια λάθρα ζωή, και άρχισαν να καταλαμβάνουν ηγετικές θέσεις στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Θεσσαλονίκης. Οι επαύλεις των επιφανών μελών του κλάδου των Καπαντζή, οι γνωστές στους Θεσσαλονικείς βίλλες Αχμέτ και Μεχμέτ Καπαντζή, και το στολισμένο με αστέρια του Δαυΐδ, Γενί Τζαμί που κτίσθηκε για να εξυπηρετεί αποκελιστικά τους ντονμέδες, αποτελούν την αρχιτεκτονική της μνήμη. 
Οι σημερινοί ισλαμιστές της Τουρκίας, αν και όχι δημοσίως και υψηλοφώνως (!!!), καταδικάζουν το κοσμικό κράτος ως προϊόν των κρυπτο-Ιουδαίων, και την κατάργηση της Σαρίας (ισλαμικού νόμου), ως άλλο ένα σχέδιο του «διεθνούς Ιουδαϊσμού», ισχυριζόμενοι μεταξύ άλλων, ότι:
.Η Τουρκική Δημοκρατία, προέκυψε από τις πολιτικές αλλαγές που οι ντονμέδες άρχισαν το 1908 και κατέληξαν το 1923 στην ίδρυση της «άθεης» Τουρκικής Δημοκρατίας, που αποτέλεσε «το πρώτο κράτος που δημιούργησαν οι Ιουδαίοι για τον εαυτό τους!» 
.Οι ντονμέδες, εξακολουθούν ακόμη και σήμερα να ελέγχουν την Τουρκία, και αυτοί είναι υπεύθυνοι για την στενή συμπόρευσή της (τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα), με το Ισραήλ.
3/. Η εισβολή ντονμέδων (κρυπτο-ιουδαίων) και φανερών Ιουδαίων, στο Τουρκικόν κράτος.7
Ο εθνικιστής Ριζά Νουρ, που αποτέλεσε μέλος της τουρκικής αντιπροσωπείας στην Λωζάννη, όπου υπεγράφη η γνωστή συνθήκη (1923), περιέγραψε στα απομνημονεύματά του, τα συναισθήματά του για τους ντονμέδες.
«Η καταστροφή είναι ότι εμφανίζονται σαν Τούρκοι. Είναι χειρότεροι από τους Έλληνες και τους Αρμενίους, γιατί είναι κρυφοί. Αυτό το ξένο στοιχείο, αυτό το παράσιτο, κρύβεται μέσα στο αίμα μας. Βάφουν τα πρόσωπά τους και τα μάτια τους με το αίμα μας για να μας μοιάσουν» [Tavsiye Edilen Kitap: Dr. Rıza Nur, Hayat ve Hatıratım (Paris 1929), Altındağ Yayınları, Istanbul 1967].
Σε άλλο σημείο των απομνημονευμάτων του, χαρακτηρίζει τους ντονμέδες «ξένους υποκριτές και συνωμότες».
Αντελήφθητε, γιατί ο Ριζά Νούρ έπεσε στην δυσμένεια του ντονμέ Κεμάλ, εδιώχθη απ’ αυτόν καίτοι υπαρχηγός του, ο οποίος (Ριζά Νούρ) φοβούμενος για την ζωήν του, διέφυγε στο εξωτερικό (Γαλλία), όπου και συνέγραψε τα απομνημονεύματά του;  
Οι Σαμπεταϊστές, μετά την εγκατάστασή τους στην Τουρκία, άρχισαν να διακρίνονται, εμφανώς πλέον,  στην δημοσιογραφία, την πολιτική και το εμπόριο. Στην πραγματικότητα εισβάλλουν κατά κύματα σε όλους τους τομείς και θεσμούς της Νέας Τουρκίας. Από τους κόλπους της κοινότητας αυτής, ξεπήδησαν από πολύ νωρίς διανοούμενοι του λεγόμενου εθνικιστικού χώρου, όπως η Χαλιντέ Εντίπ Αντιβάρ, δημοσιογράφοι, όπως ο Αχμέτ Εμίν Γιαλμάν, η Σαμπίχα Σερτέλ και ο Σεντάτ Σιμαβί, και δυναστείες επιχειρηματιών, όπως οι οικογένειες Ετζατζήμπασι και Ακκιόκ. Η επιτυχία των ντονμέδων, προκάλεσε την οργή και τον φθόνο του τουρκικού κοινού.
Μετά την γενοκτονία των Αρμενίων και των Ελλήνων, οι μουσουλμάνοι ήλπιζαν πως θα αναλάμβαναν αυτοί πια, τα ηνία του εμπορίου. Είδαν όμως στην εμπροσθοφυλακή της οικονομικής ζωής, της δημοσιογραφίας και του εθνικιστικού κινήματος της Νέας Τουρκικής Δημοκρατίας τους, μια ομάδα,  που παρά την διακηρυγμένη εκκοσμίκευσή της, έθετε το σουνιτικό Ισλάμ, μαζί με την τουρκική γλώσσα, ως βάση για την αποδοχή, αλλά φυλετικώς και θρησκευτικώς, ήσαν «ξένοι»,υποκριτές και αλλόδοξοι, δηλαδή ούτε τούρκοι ούτε αληθινοί μουσουλμάνοι.
Οι «τούρκοι» μουσουλμάνοι διεπίστωσαν ότι μετά την ατυχή εκστρατεία των Ελλήνων στην Μικρά Ασία (1919-22), οι ντονμέδες, αντ’ αυτών, ανελάμβαναν με τις ευλογίες του «μπαμπάκα» τους Ατατούρκ, τα ηνία και εκάλυπταν τα κενά που άφησαν οι σφαγιασθέντες Χριστιανοί (Έλληνες, Αρμένιοι, κλπ), στους τομείς της οικονομίας, των ΜΜΕ, ενώ πολύ γρήγορα κυριάρχησαν στην πολιτική, αλλά και στον τουρκικό στρατό, αναδεικνύοντας γνωστά ονόματα στρατηγών που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο, τα τελευταία έτη, στις πολιτικές εξελίξεις.
Οι γνωστές οικογένειες των Σιμαβί και Μπιλγκίντς, που γίνονται ιδρυτές των δυο μεγαλύτερων τουρκικών εφημερίδων, της Χουριέτ και της Σαμπάχ, είναι ντονμέδες από την Θεσσαλονίκη. Οι υπουργοί των κεμαλικών και μετακεμαλικών κυβερνήσεων, Τζαβίτ Μπέη, Αχμέτ Εμίν Γιαλμάν, Αμντί Ιπεκτσί και στην συνέχεια στην περίοδο του Δημοκρατικού κόμματος, δηλαδή της δεκαετίας του πενήντα, Εμίν Καλαφάτ, Χαλίλ Μπεζμέν, Τουφάν Γιουραλτάϊ, όπως και η οικογένεια Μπιρντάλ, γόνος της οποίας είναι ο γνωστός Ακίν Μπιρντάλ, πρώην πρόεδρος της οργανώσεως Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ήταν όλοι ντονμέδες.
Τα τελευταία χρόνια στην Τουρκία έχουν δει το φως της δημοσιότητος ορισμένα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία, οι κρυπτοεβραίοι, δηλαδή οι ντονμέδες υπολογίζονται περίπου στο ενάμιση εκατομμύριο (1.500.000)!!!. Στις 17 Απριλίου του 2001, η τουρκική εφημερίδα Ακίτ, δημοσίευσε ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα της, με τίτλο, «ΤΟΥΣΙΑΔ μια μυστική οργάνωση», (η ΤΟΥΣΙΑΔ είναι η μεγαλύτερη Ένωση Τούρκων Επιχειρηματιών και Βιομηχάνων), σύμφωνα με το οποίο η Τουρκία ακόμα και σήμερα κυβερνάται ουσιαστικά από μια μυστική ομάδα Σαμπεταϊστών, δηλαδή ντονμέδων.
Η εφημερίδα ισχυρίζονταν ότι το 1908, η Οθωμανική αυτοκρατορία οδηγήθηκε βάσει ενός οργανωμένου σχεδίου στην πλήρη διάλυση, από τρεις Σαμπεταϊστές, δηλαδή τους Ταλάτ, Εμβέρ και Τζεμάλ, και στην συνέχεια υποστήριξε ότι και στις αρχές του εικοστού πρώτου αιώνα, διευθύνονταν πάλι από τρεις Σαμπεταϊστές, τους Κεμάλ Ντερβίς, (τον γνωστό νέο τσάρο της τουρκικής οικονομίας που ήρθε από την Αμερική για να «σώσει» την τουρκική οικονομία) , τον υπουργό Εξωτερικών, Ισμαήλ Τζεμ Ιπεκτσί και την «μυστηριώδη», Ραχσάν Ετσεβιτ, (σύζυγος του Μπουλέντ Ετσεβίτ), οι οποίοι οδηγούσαν και αυτή την φορά την Τουρκία σε οριστική διάλυση και διάσπαση, σύμφωνα με την εφημερίδα.
Όπως ανέφερε, οι κυριώτεροι Σαμπεταϊστές στην ΤΟΥΣΙΑΔ στις αρχές του εικοστού πρώτου αιώνος, ήταν οι οικογένεια του Ντιντς Μπιλγκίν, του πρώην ιδιοκτήτη του δημοσιογραφικού συγκροτήματος της Σαμπάχ, ο οποίος βρίσκονταν εξ αιτίας μεγάλων σκανδάλων στην φυλακή και οι εξής μεγαλοεπιχειρηματίες: Ομέρ Ακγκερμάν, Αλί Ντιντσκιόκ, Ομέρ Ντιντσκιόκ, Μπουλέντ Ετζατζίμπασι, Σακίρ Εζτατζίμπασι, Εσάτ Εντίν, Ερκέμ Ελγκινκάν, Φουάτ Μπεζμέν, Μεχμέτ Μπιρτζέντ, Τζαν Πακέρ, Νουρ Γκέρ, Οσμάν Καβαλά, Τζεμ Μποϊνέρ και Μεχμέτ Σουχουμπί.
Εκτός από αυτούς, υπήρχαν και οι επίσημοι Ιουδαίοι στο θρήσκευμα, μέλη της ΤΟΥΣΙΑΔ όπως οι : Ελί Ατζιμάν, Ισαάκ Αλατόν, Λεϊλά Αλατόν, Ισαάκ Αντίκα, Ουζεϊρ Γκαρίχ, Ελμπερ Μπιλέν και Λορί Μπουρλά, με επίσης μεγάλη οικονομική δύναμη. Όσον αφορά την μεγάλη οικογένεια των μεγιστάνων Κοτς, έχει γραφεί, ότι είναι επίσης ντονμέδες, κρυπτο-ιουδαϊκής καταγωγής, όπως επίσης και οι Σαμπαντζήδες, η άλλη πασίγνωστη οικογένεια Τούρκων μεγιστάνων. Παράλληλα σύμφωνα πάντα με τουρκικά στοιχεία, οι ντονμέδες κυριαρχούν απόλυτα στον χώρο της διανοήσεως και των τουρκικών πανεπιστήμιων.
Δημοσιευμένοι κατάλογοι ονομάτων ντονμέδων καθηγητών πανεπιστημίων και πρυτάνεων, δείχνουν ότι αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία της τουρκικής ακαδημαϊκής κοινότητας!!!
4/.  Οι ντονμέδες αποτελούν την «5ην φάλαγγα» του Συστήματος, στα σπλάχνα της σημερινής Τουρκίας.
 Οι Σαμπεταϊστές, μετά την απόλυτη σχεδόν κυριαρχία τους σε όλους τους τομείς του Τουρκικού βίου, θα μπορούσαν να επιστρέψουν στην πατρώα θρησκεία τους (Ιουδαϊσμός) αν ήθελαν, μετά την κατάργηση της Σαρία από τον ομόφυλό τους Κεμάλ . Όμως, δεν το έπραξαν διότι, θεώρησαν προτιμώτερο να διοικούν από τα παρασκήνια υποκρινόμενοι τους μουσουλμάνους και να παραπλανούν τις αμόρφωτες μάζες και τους αφελείς Τούρκους, παρά να φανερωθούν με την πιθανότητα πολλαπλών κινδύνων απομονώσεώς τους από το πολιτικό προσκήνιο, ως μη μουσουλμάνοι. Ο ισχυρισμός κάποιων, ότι δεν επανήλθαν στην αρχική τους πίστη, επειδή δεν θα τους εδέχοντο οι ραββίνοι της επίσημης Ιουδαϊκής θρησκείας, είναι μύθος και παραπλανητικόν πυροτέχνημα.
Τόσον οι Ιουδαίοι ταλμουδιστές, όσον και οι κρυπτο-ιουδαίοι Σαμπεταϊστές, αφοσιώθηκαν με πάθος στην εξυπηρέτηση του τουρκικού εθνικιστικού ιδεώδους!!!. Περιέργως, μετά την επιβολή του Φόρου Περιουσίας, που επεβλήθη το 1942, η κοινότητα των ντονμέδων επεβίωσε, και πολλά μέλη της διακρίθηκαν σε κάθε τομέα της δημόσιας ζωής, ενώ άλλες αλλοεθνείς και αλλόδοξες κοινότητες, εδιώκοντο και εμαράζωναν,  .
Πολιτικές μορφές όπως η Ραχσάν Έτζεβιτ, ο Ισμαήλ Τζεμ [Ιπεκτσί], ο Κεμάλ Ντερβίς, ηθοποιοί, τραγουδιστές, συγγραφείς, στρατιωτικοί, διπλωμάτες, επιχειρηματίες όπως οι Cem Boyner και Dinç Bilgin, προέρχονται από την κοινότητα αυτή των «Θεσσαλονικέων» ντονμέδων. Κάποιοι υπολογίζουν τα μέλη της τότε κοινότητος των ντονμέδων της Θεσσαλονίκης, σε 25.000 – 50.000 άτομα, αλλά υπάρχουν πολλές και έντονες φωνές σήμερα, ότι όντως υφίσταται ισχυρή κοινότητα και κοινοτική  θρησκευτική ζωή, και οι ντονμέδες ελέγχουν την χώρα, κρυπτόμενοι όπισθεν μασονικών στοών και Αλεβιτών, όπως ο Σουλεϊμάν (Σολομών) Ντεμιρέλ.
Είναι πάρα πολύ δύσκολο να ερευνήσεις την κοινότητα και να μάθεις για το πολιτιστικό της απόθεμα από παραδόσεις, ακόμη και αν έχεις καταγωγή Ντονμέ.
«Όλοι είναι τρομοκρατημένοι, καθώς όσοι συνήθως ενδιαφέρονται για το παρελθόν μας είναι είτε για να μας στιγματίσουν, είτε από κάποιο νοσηρό ενδιαφέρον για τα όργια της Γιορτής του Αρνού. Το να πλησιάζεις και να ρωτάς τους Ντονμέδες είναι σα να χώνεις ένα ραβδί μέσα σε μία τεράστια σφηγκοφωλιά. Πανικοβάλλονται, σε εχθρεύονται, σε απειλούν».
Οι Ντονμέδες, κατ’εντολήν της ανωτάτης ραββικής αρχής τους, υπεκρίνοντο τους μουσουλμάνους, παρέμεναν στο παρασκήνιο, ενεργούντες ως 5η φάλαγγα του Ταλμουδικού Ιουδαϊσμού, στα σπλάχνα της Οθωμανικής αυτοκρατορίας!
Γιατί παρουσιάσαμε όλα αυτά τα στοιχεία για τους κρυπτο-ιουδαίους ντονμέδες;
Διότι οι σημερινοί αποκαλούμενοι Τούρκοι πολίτες, έχουν αρχίσει να αφυπνίζονται και να διαισθάνονται ποία είναι η πραγματική ταυτότητα αυτών που κυβερνούν σήμερα την Τουρκία…8
5/.  Το βαθύ κράτος της Τουρκίας, σε όλο το... βάθος, είναι Ιουδαϊκό!9
Στο «βαθύ κράτος» της Τουρκίας αναφέρονται πολλοί πολιτικοί αναλυτές, προκειμένου να υποστηρίξουν ότι τα πάντα ελέγχονται και κατευθύνονται από το στρατιωτικό κρυπτο-ιουδαϊκό κεμαλικό κατεστημένο, ενώ η πολιτική ηγεσία της χώρας αυτής,  είναι αναγκασμένη, κάτω από την δαμόκλειο σπάθη του, να ακολουθεί πιστά τους κανόνες του «παιχνιδιού» του.
Ποίοι, λοιπόν, αποτελούν στην πραγματικότητα το «βαθύ κράτος» της Τουρκίας, που υπεραμύνονται μέχρι σήμερα τόσο φανατικά το όραμα του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ;
α/. Ο Κεμάλ Ατατούρκ και το Κίνημα των Νεοτούρκων
Για να απαντήσει κανείς με σιγουριά, στο ερώτημα ποια είναι η ταυτότητα του «βαθέως κράτους» της Τουρκίας, θα πρέπει να ανατρέξει στις σελίδες της σύγχρονης Ιστορίας της Νέας Τουρκίας και ιδιαίτερα, στο Κίνημα των Νεοτούρκων και στον κορυφαίον των ιδρυτικών στελεχών του, τον Κεμάλ Ατατούρκ.
Ο Κεμάλ, όπως  αποδείξαμε με πολλά και αναμφιβήτητα στοιχεία, ήταν ιουδαϊκής καταγωγής, δόθηκε προς ανατροφήν σε οικογένεια μουσουλμάνων ή ντονμέδων στην Θεσσαλονίκη (Αλή Ριζά και Ζουμπεϊντέ), εκπαιδεύτηκε καταλλήλως, υπό την παρακολούθηση και προστασία κάποιου μυστηριώδους Γάλλου αξιωματικού Μουσταφά (ο οποίος «εξαφανίστηκε» μόλις ενηλικιώθηκε ο Κεμάλ), από τον οποίον και έλαβε το μικρόν του όνομα, έγινε «ντονμές», ήταν ιδρυτικόν μέλος του Κινήματος των Νεοτούρκων και ίδρυσε την λεγομένην Τουρκικήν Δημοκρατίαν!
β/. Η ταυτότητα των πρωτεργατών της σύγχρονης Τουρκίας
Ποίοι ήσαν οι πρωτεργάτες της Νέας Τουρκίας;
Τεκτονική πηγή αναφέρει: « … το 1901, η Στοά ανασυνιστάται (πρόκειται για την Macedonia Risorta) υπό την Μεγάλη Ανατολή της Ιταλίας, αρχίζουν τακτικαί εργασίαι και μυήσεις διακεκριμένων προσώπων, τη 4/7/1903 μυείται ο Ταλαάτ Μπέης, ο κατόπιν Πρωθυπουργός της Τουρκίας, την 22/11/1903 ακολουθεί ο Ραχμή Μπέης ο μετά την ανακήρυξιν του Συντάγματος Διοικητής Βιλαετίου Σμύρνης, ο Αχμέτ Νακή Μπέης την 26/1/1904 ο μετέπειτα Πρόξενος της Τουρκίας εν Παρισίοις, την 26/11/1906 μυείται ο Μακεζιέ Ζααντέ Τεκφίρ Μπέης ο κατόπιν Υπουργός της Δικαιοσύνης, την 16/2/1910 μυείται ο Τεφίκ Ρουοντί (Αράς) ιατρός, φίλτατος του Κεμάλ Ατατούρκ και υπουργός των εξωτερικών κατόπιν, την 2/9/1905 ο Δημ. Μαργαρίτης ιατρός, ο κατόπιν ιδρυτής και Σεβάσμιος της Στοάς «Φίλιππος» στην Θεσσαλονίκη, κλπ. Τα ανωτέρω μνημονευθέντα πρόσωπα ήσαν οι πρωτεργάται της νέας Τουρκίας…».
γ/. Πληροφορίες από διπλωματικές πηγές
Βρετανική διπλωματική πηγή της εποχής εκείνης (1910) σημειώνει, σχετικά: «Πριν από μερικά χρόνια, ο Εμμανουέλε Καράσσο, ένας Εβραιο-μασόνος της Θεσσαλονίκης και τώρα αντιπρόσωπος αυτής της πόλης στο Οθωμανικό Κοινοβούλιο, ίδρυσε εκεί μια στοά, την οποία ονόμασε ‘MACEDONIA RISORTA’… Φαίνεται, ότι εκείνος προέτρεψε τους Νεότουρκους, αξιωματικούς και πολίτες, να ασπαστούν τη μασονία, αποσκοπώντας να ενεργοποιήσει μία αόρατη Εβραϊκή επίδραση πάνω στο νέο καθεστώς της Τουρκίας… Η έμπνευση για το Κίνημα που δημιουργήθηκε στη Θεσσαλονίκη, πρέπει να ήταν κυρίως, αν όχι ολοκληρωτικά, Εβραϊκή».
Οι Εβραίοι έπαιξαν τόσο σημαντικό ρόλο στην ίδρυση της οργανώσεως των Νεοτούρκων, ώστε ο υπεύθυνος των μεταφράσεων στην βρετανική πρεσβεία της Κωνσταντινουπόλεως, Gerald Fitzmaurice [Chief Dragoman of the British Embassy in Turkey  (1865-1939)], να την αποκαλέσει «Εβραϊκή Επιτροπή ή Κομιτάτο – Ένωση και Πρόοδος».
Σχετικά με τα μέλη της Επιτροπής αυτής, ο τότε Βρετανός πρεσβευτής στην Κωνσταντινούπολη, Sir Gerard Augustus Lowther,10 γράφει χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων:
«Σχεδόν αμέσως μετά την επανάσταση του Ιούλη του 1908, όταν η Επιτροπή εγκατέστησε την έδρα της στην Κωνσταντινούπολη, άρχισε σύντομα να γίνεται γνωστό, ότι πολλά από τα ηγετικά στελέχη της ήταν μασόνοι.
Ο Καράσσο άρχισε να παίζει ένα συνταρακτικό ρόλο στις εξελίξεις … Εβραίοι κάθε εθνικότητας, ντόπιοι και ξένοι, εμφανίστηκαν σαν ενθουσιώδεις υποστηρικτές της νέας κατάστασης που είχε επιβληθεί στην Τουρκία… Τα γεγονότα της ανταρσίας της 13ης Απριλίου του 1909, δεν έχουν μέχρι τώρα διευκρινιστεί ικανοποιητικά, αλλά παρόλα αυτά δεν ξέφυγε της προσοχής μου, ότι τα τέσσερα τάγματα που αποσπάστηκαν με ειδική διαταγή από την Θεσσαλονίκη στην πρωτεύουσα … ήταν εκείνα που ξεκίνησαν την ανταρσία, ή όπως αλλιώς ονομάστηκε «αντιδραστικό κίνημα». Διοικητής των ταγμάτων αυτών, ήταν ο Κρυπτο-Εβραίος και μασόνος, στρατηγός Ραμζί Μπέης.
Μετά τα γεγονότα, ο Ραμζί Μπέης, αντί να περάσει από στρατοδικείο για την συμπεριφορά των στρατιωτών που είχε υπό τις διαταγές του, διορίστηκε Επικεφαλής Στρατιωτικός Σύμβουλος του Σουλτάνου Μωχάμετ του 5ου!!!! Ο Καράσσο ήταν ένας από τους εμπνευστές της εκθρονίσεως του Αμπντούλ Χαμίντ … Μετά την εκθρόνιση, οι εβραϊκές εφημερίδες της Θεσσαλονίκης έδειξαν μεγάλο ενθουσιασμό για την απαλλαγή τους από τον «καταπιεστή του Ισραήλ», που για δύο φορές αγνόησε τις εκκλήσεις του Χερζλ και εναντιώθηκε στην πραγματοποίηση των ιδανικών του Σιωνισμού στην Παλαιστίνη».
Η ίδια βρετανική διπλωματική πηγή παραθέτει μία λίστα από τις σπουδαιότερες εβραιομασονικές προσωπικότητες στην κυβέρνηση των Νεοτούρκων:
«Ο Ταλαάτ Μπέης, Υπουργός Εσωτερικών, (σ.σ.: αργότερα έγινε Πρωθυπουργός), ο οποίος ήταν γύφτος στην καταγωγή από το Κιρτζαλί του δήμου της Ανδριανούπολης και ο Τζαβίντ Μπέης, Υπουργός Οικονομικών, ο οποίος ήταν Κρυπτο-Ιουδαίος, είναι οι επίσημοι εκπρόσωποι της κρυφής ισχύος της Επιτροπής.
Δεν είναι απλά μέλη τα οποία έχουν μία κάποια αξία, είναι η κορυφή της Μασονίας στην Τουρκία… Από τότε που διορίστηκε στη θέση του Υπουργού Εσωτερικών, ο Ταλαάτ Μπέης έκανε το παν για να απλώσει τον ιστό της μασονίας σε ολόκληρη την αυτοκρατορία, διορίζοντας σε καίριες θέσεις, σαν κυβερνήτες, αντικυβερνήτες, κλπ… ανθρώπους που ήταν μασόνοι, ή αξιόπιστοι οπαδοί της Επιτροπής και τις περισσότερες φορές και τα δύο… Η αθέατη κυβέρνηση της Τουρκίας έγινε έτσι η Μεγάλη Ανατολή με τον Ταλαάτ Μπέη στη θέση του Μεγάλου Αφέντη».
Επίσης, ο Άγγλος πρεσβευτής αναφέρει ότι, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου ήταν Κρυπτο-Εβραίος και μασόνος της Θεσσαλονίκης. «Το Παράρτημα της Κωνσταντινούπολης της Επιτροπής Ένωσης και Πρόοδος», καθώς επίσης και το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης βρίσκονταν υπό τον έλεγχο Κρυπτο-Εβραίων και μασόνων από την Θεσσαλονίκη. Και το συμπέρασμα του ξένου διπλωμάτη είναι περισσότερο από σαφές: «… φαίνεται ότι οι Εβραίοι είχαν στα χέρια τους τον έλεγχο όλων των καίριων πόστων στον μηχανισμό της κυβέρνησης των Νεοτούρκων…».
Μετά τα προαναφερθέντα, προερχόμενα από έγγραφα Αγγλικών διπλωματικών πηγών, δεν υπάρχει καμμιά αμφιβολία ότι ο κοσμικός χαρακτήρας της Τουρκίας που επιβλήθηκε από τους Νεότουρκους και τον Κεμάλ Ατατούρκ, ήταν στην πραγματικότητα έργο της Εβραιομασονίας.
Ένα όραμα ιουδαϊκό, που υποστηρίζεται και σήμερα από τα «γεράκια» του «βαθέως κράτους» και λίγο έλειψε να… εκθρονίσει τον Τούρκο, τότε Πρωθυπουργό, Ταγίπ Ερντογάν από την θέση του, καθώς και τον τότε Πρόεδρο της χώρας Γκιουλ, με την δικαιολογία, ότι ως ισλαμιστές, έθεταν με τις ενέργειές τους, σε κίνδυνο τον κοσμικό χαρακτήρα της Τουρκίας, που είχε επιβάλει ο εξωμότης ιουδαίος Κεμάλ Ατατούρκ.
Μήπως αντελήφθητε τώρα, γιατί ο υποτιθέμενος φανατικός ισλαμιστής και επιλεγόμενος νεοσουλτάνος Ταγίπ Ερντογάν, δεν τολμά σήμερα, να κρημνίσει τα αγάλματα του Κεμάλ ή απλώς να αφαιρέσει τις φωτογραφίες του αποκεκαλυμμένου πλέον ιουδαίου Κεμάλ, από τις δημόσιες υπηρεσίες, υποχρεούμενος να ομιλεί και να δέχεται επισήμως ξένα υψηλά πρόσωπα, κάτω από τις τεράστιες φωτογραφίες του ιδρυτού της σύγχρονης Τουρκίας, Ιουδαίου Μουσταφά Κεμάλ;
β. Η αληθινή ταυτότητα, σημαινόντων και υψηλών «Τούρκων» αξιωματούχων, στην σύγχρονη Τουρκία.  
Η περίπτωση του Ελληνόρριζου Πόντιου Ερντογάν, δεν είναι η μοναδική.  Πριν από δύο χρόνια και ένας άλλος πρώην Τούρκος πρωθυπουργός, είχε κατηγορηθεί για ελληνποντιακή καταγωγή. Συγκεκριμένα τον Φεβρουάριον του 2010, είχε αποκαλυφθεί, πάλι από την εφημερίδα Radikal, ότι ο Μεσούτ Γιλμάζ που κατάγετε από την Τραπεζούντα του Πόντου, είναι ποντιόφωνος και μάλιστα μαζί με τον αδελφό του, Τουργκούτ Γιλμάζ, αλλά και με την γυναίκα του, Μπερνά, μιλούσε στην ποντιακή γλώσσα.
Το εκπληκτικό είναι πως το γεγονός αυτό είχε προκαλέσει τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες να… τον παρακολουθούν για να διαπιστώσουν τι ακριβώς έλεγε στις μεταξύ τους ιδιωτικές συνομιλίες, ενώ είχε φακελωθεί σαν …ελληνικής ποντιακής καταγωγής.
Tα ίδια ισχύουν και για τον  Muharrem İnce, σημερινόν αρχηγόν της Κεμαλικής αντιπολιτεύσεως, που γεννήθηκε  στο Elmalık της επαρχίας Yalova, καταγόμενος από την Rize του Πόντου και του οποίου οι προπάποι του κατήγοντο από την Θεσσαλονίκη..Ο Muharrem İnce, δεν έπαψε να κατηγορεί τον μαινόμενον δήθεν κατά του Ισραήλ, Ταγίπ Ερντογάν, ότι έχει υπόγειες διασυνδέσεις με το κράτος του Ισραήλ και τους Ιουδαίους!!!
Muharrem İnce (born 4 May 1964 in Yalova). He was elected four consecutive times in 2002, 2007, 2011, and 2015 as a Republican People’s Party (CHP) MP for his hometown. He served as the CHP's parliamentary group deputy chairman for two terms. İnce was born in the village of Elmalık in the province of Yalova as the son of Şerif and Zekiye İnce. His paternal grandparents originated from modern-day Thessaloniki in Greek Macedonia, his maternal grandparents originated from Rize on the Black Sea coast of Anatolia.11
Turkish President Recep Tayyip Erdoğan’s main political rival has attacked him for signing “secret deal with Israel,” in an apparent attempt to score points as the country prepares to go to the polls in the presidential elections later this month.  Muharrem Ince, who heads the opposition Republican People’s Party (CHP) has gained 30% of the country’s support according to a Bloomberg poll, leaving him trailing behind the incumbent president who is leading with 50.8% of the nation’s backing. In an apparent bid to rally the country behind him by stinging Erdoğan on the populist issue of Israel, Ince scolded the president for his dealings with the Jewish state.
Τώρα μαθαίνουμε ότι και ο αρχηγός της σημερινής τουρκικής αντιπολιτεύσεως, ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, αρχηγός του Λαϊκού Κόμματος, κατηγορείται ότι είναι αρμενικής καταγωγής. Η αποκάλυψη αυτή έγινε σε μια τηλεοπτική εκπομπή στην τουρκική πρωτεύουσα από τον ίδιο τον δήμαρχο της Άγκυρας, Μελίχ Γκιοκσέλ.
Ο Γκιοκσέλ στην εκπομπή αυτή, υποστήριξε ότι ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου είναι αρμενικής καταγωγής και ότι αυτό το γεγονός το έχει αποκρύψει για ευνόητους λόγους, δηλαδή για να μην επηρεαστεί η πολιτική του καριέρα. Μάλιστα ο δήμαρχος της τουρκικής πρωτεύουσας έδωσε και στοιχεία για την μητέρα του Κιλτσντάρογλου, που ονομάζονταν Γιεμούς Χανούμ, και η οποία ήταν Αρμένισα από την περιοχή του Τούντζελι.  Γεγονός είναι πως ο Κιλιτσντάρογλου είναι Αλεβίτης, δηλαδή δεν είναι ορθόδοξος μουσουλμάνος και κατά καιρούς οι Αλεβίτες στην Τουρκία έχουν κατηγορηθεί ότι είναι κρυπτοχριστιανοί.

Η ίδια άποψη για μη τουρκική καταγωγή, έχει απασχολήσει στο παρελθόν την τουρκική κοινή γνώμη, για τον Μπουλέντ Ετσεβίτ, (υποστηρίχτηκε ότι έχει αρμενική καταγωγή), την Ταντσού Τσιλέρ, (ότι είναι ντονμές, δηλαδή Εβραία εξισλαμισμένη), όπως και για τους ντονμέδες  Ισμαήλ Τζεμ και Κεμάλ Ντερβίς. Ο κατάλογος είναι ατέλειωτος και αυτό δείχνει την πλαστότητα της τουρκικής ταυτότητας, όπως την κατασκεύασε ο επίσης αναμφισβήτητης Ιουδαϊκής καταγωγής, «πατέρας» της σύγχρονης Τουρκίας, Κεμάλ Ατατούρκ.12

Αλήθεια ποιος είναι Τούρκος στην σημερινή Τουρκία;
Αρμενικής καταγωγής, όμως, έχει κατηγορηθεί ότι είναι και ο προηγούμενος πρόεδρος της σημερινής Τουρκίας, ο Αμντουλάχ Γκιούλ, ο οποίος κατάγεται από την Καισάρεια. Σύμφωνα με τις μέχρι πρότινος πληροφορίες ο Γκιούλ ήταν αραβικής καταγωγής, δηλαδή μουσουλμανικής. Τελευταίως όμως έχει καταγγελθεί, την περίοδον της προεδρίας του, ότι ο Αμντουλάχ Γκιούλ είναι αρμενικής καταγωγής.
Abdullah Gül13
Την καταγγελία αυτή την έκανε επίσημα στην τουρκική βουλή ο βουλευτής του κόμματος της τότε αντιπολιτεύσεως, Canan Arıtman, ο οποίος υποστήριξε ότι ο Γκιούλ κατάγεται από παλιά αρμενική οικογένεια της Καισαρείας που είχε αλλαξοπιστήσει πριν από μερικές δεκαετίες. Η δήλωση αυτή έγινε σε μια κοινοβουλευτική επιτροπή που συζητούσε για το θέμα της αρμενικής γενοκτονίας. Ο Canan Arıtman υποστήριξε ότι ο θείος τού Γκιούλ, Ahmet Şatoğlou και η μητέρα του, δηλαδή η γιαγιά του Γκιούλ, ήταν αρμένικης καταγωγής.
Αλλά ενδιαφέρον είναι πως και στην όλη ιστορική διαδρομή της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, το μεγαλύτερο μέρος της ελίτ που κυβέρνησε αυτή την αχανή αυτοκρατορία, είναι ελληνικής καταγωγής, όπως ομολογείτε σήμερα μετά από πολλούς δισταγμούς και από τους ίδιους τους Τούρκους. Αυτό είναι πράγματι ένα σημαντικό κεφάλαιο γιατί έτσι ξαναγράφεται η ιστορία με τελείως διαφορετικούς όρους από αυτούς που ήθελε και επέβαλε ο εκπαιδευμένος από το Σύστημα Ιουδαίος Μουσταφά Κεμάλ, περί απόλυτης τουρκικότητας όλης της αυτοκρατορίας.
Για επιβεβαίωση έχουμε ήδη αναφέρει σπερματικώς, μερικούς Οθωμανούς σουλτάνους, ελληνικής καταγωγής, ακόμη και στον Μωάμεθ τον Πορθητή, για τον οποίο έχουν γραφτεί πολλά σχετικά με την πραγματική θρησκευτική του ταυτότητα.
Σήμερα, οι διάδοχοι του Κεμάλ Ατατούρκ και υπερασπιστές του κεμαλικού οράματος, που αποτελούν το «βαθύ κράτος», συνεχίζουν να είναι ιουδαϊκής καταγωγής, όπως είναι και ο διατελέσας αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Τουρκίας, Ιλκέρ Μπασμπούγ.14
Μετά την φωτογράφηση αυτή, που έκανε τον γύρο στα ΜΜΕ της Τουρκίας και όχι μόνον, ο Ιλκέρ Μπασμπούγ, αντί να αποστρατευθεί, βρέθηκε επικεφαλής του ΓΕΣ της Τουρκίας!!!
Μήπως μετά από αυτή την επαγγελματική εξέλιξη του Ιλκέρ Μπασμπούν, επείσθητε τόσον για την εθνολογική-θρησκευτική ταυτότητα του Μπασμπούν, όσον και για το ποιοί πραγματικά κυβερνούν την Τουρκία σήμερα;
Αλλά και ο αρχηγός του Τουρκικού ΓΕΣ Γιασάρ Μπουγιούκανιτ,15 τον οποίον  αντικατέστησε ο Ιλκέρ Μπασμπούγ, είναι επίσης ιουδαϊκής καταγωγής. Δεν είναι εύκολο να ξεσκεπάσει κανείς τους κρυπτο-ιουδαίους, αφού έχουν τουρκικά ονόματα και ασπάστηκαν τον Μωαμεθανισμό και οι οποίοι ελέγχουν το «βαθύ κράτος» και τις ένοπλες δυνάμεις της Τουρκίας.
Τέλος, ένας άλλος κρυπτο-ιουδαίος που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην σύγχρονη ιστορία της Τουρκίας, είναι και ο στρατηγός Κενάν/Καϊνάν Εβρέν!
Αλήθεια ποιος είναι Τούρκος στην σημερινή Τουρκία;
γ. Ο ρόλος του «βαθέος κράτους» της Τουρκίας [ιουδαίων και κρυπτο-ιουδαίων (ντονμέδων) «Τούρκων»], στο «Κυπριακόν πρόβλημα»16
Η σημερινή πολιτική της ιουδαιοκρατούμενης Τουρκίας, σχετικά με την Κύπρο, έχει βαθιές ρίζες, οι οποίες φθάνουν μέχρι το 1902, οπότε ο Σιωνιστής Χέρτζλ είχε προτείνει την εγκατάσταση των ιουδαίων της διασποράς στην Κύπρο, συνεχίστηκε με τις δηλώσεις του Κεμάλ, κατά την διάρκειαν στρατιωτικών ασκήσεων στις Τουρκικές ακτές και υλοποιείται σήμερα, μετά από ένα και πλέον αιώνα!
Το Σιωνιστικό Σχέδιο για την Κύπρο επροτάθη το 1902 από τον αρχισιωνιστή Θ. Χέρτζλ στον ιουδαϊκής καταγωγής Λόρδο Nathaniel Mayer Rothschild (1868 – 1937), που το αποδέχθηκε. Η τότε Αγγλική κυβέρνηση υιοθέτησε το σιωνιστικό σχέδιο, επειδή είδε σ’ αυτό να περιλαμβάνεται κάποια λύση στο πρόβλημα, που της δημιουργούσε ο φλογερός αγώνας των Ελληνοκυπρίων για την Ένωση.
Να σημειώσουμε, ότι το σχέδιο Χέρτζλ απεκάλυψε το 1960 και η Καναδική Υπηρεσία πληροφοριών (Canadian Intelligence Service), σύμφωνα με την οποία, το Ισραήλ εξετύπωσε χάρτη του «Μεγάλου Ισραήλ»[Eretz Israel (Γη του Ισραήλ)],17 στα σύνορα του οποίου περιλαμβανόταν και η Κύπρος!!!
Ένα χρόνο νωρίτερα από το Α΄ Συνέδριο του Παγκοσμίου Σιωνιστικού Κινήματος στην Βασιλεία (1896), ο Αυστριακο-ιουδαίος νομικός Θεόδωρος Χέρτζλ, κυκλοφόρησε το βιβλίο του «Ένα Ιουδαϊκό Κράτος», στο οποίο υποστήριζε την ίδρυση ενός αυτόνομου Ιουδαϊκού κράτους. Το βιβλίο αυτό, βρήκε μεγάλη απήχηση ανάμεσα στις εβραϊκές κοινότητες όλου του κόσμου και βοήθησε τον Χέρτζλ να αναδειχθεί σε αρχηγό του πολιτικού σιωνιστικού κινήματος.
Δύο χρόνια μετά το Α΄ Σιωνιστικό Συνέδριο στη Βασιλεία, στα μέσα Νοεμβρίου του 1899, οι Ευρωπαϊκές Σιωνιστικές Επιτροπές, έστειλαν στην Κύπρο τον Γερμανο-ιουδαίον Davis Trietsch, για να προωθήσει το θέμα της εγκαταστάσεως Εβραίων στο νησί.
Ο Davis Trietsch είχε προτείνει στο Γ΄ Παγκόσμιο Σιωνιστικό Συνέδριο του 1899, να χρησιμοποιηθεί η Κύπρος μέσα στο Έρετζ Ισραήλ (Eretz Israel). Ο Χέρτζλ διαφώνησε, λέγοντας ότι αυτό είναι πρακτικώς αδύνατο, σύμφωνα με τα δεδομένα τους. Η άποψη του Χέρτζλ ήταν, ότι:
«Η Κύπρος κάτω από την Αγγλική κυριαρχία είναι πάντοτε προσιτή σε μας, για να χρησιμοποιηθεί σαν διαμετακομιστικός σταθμός, βάση υποστηρίξεως ή κάτι άλλο, σ’ ένα πολιτικό ή εδαφικό διακανονισμό του κράτους μας… Διότι, η Κύπρος είναι κοντά στο Έρετζ-Ισραήλ».18
Ο σιωνιστής Davis Trietsch, όταν έκανε την πρόταση για την Κύπρο προς τον Χέρτζλ, στο Γ΄ Σιωνιστικό Συνέδριο, είχε σαφώς ευρύτερους προσανατολισμούς. Οραματιζόταν, βεβαίως, μια «Μεγάλη Παλαιστίνη», η οποία θα περιελάμβανε και γειτονικές χώρες.
«Θα σας πρότεινα, λέγει ο Davis Trietsch προς τον Χέρτζλ, να επανέλθετε έγκαιρα στο πρόγραμμα για την «Μεγαλύτερη Παλαιστίνη» πριν να είναι πολύ αργά. Το πρόγραμμα της Βασιλείας θα πρέπει να περιλαμβάνει τις λέξεις «Μεγάλη Παλαιστίνη» ή «Παλαιστίνη και οι γειτονικές χώρες». Διαφορετικά, θα είναι ανοησία…».
Αν και ο Davis Trietsch, όταν έφθασε στην Κύπρο δεν είπε τίποτε για τις πραγματικές προθέσεις του, εντούτοις εξέφρασε την γνώμη, ότι η Κύπρος ήταν η καλύτερη χώρα για τον εποικισμό Εβραίων. Είδε επίσης τον Ύπατο Αρμοστή, που του συνέστησε να υποβάλει γραπτώς τις προτάσεις του, πάνω στο θέμα του εποικισμού της Κύπρου. Αν και δεν έγινε γνωστό το αποτέλεσμα των προσπαθειών του Trietsch για τον εποικισμό του νησιού από Ιουδαίους, εντούτοις το Σχέδιο του Θεόδωρου Χέρτζλ για την Κύπρο, αποκαλύπτεται από το προσωπικό του «Ημερολόγιο».
Δύο δεκαετίες αργότερα, ο εξωμότης Ιουδαίος Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, στην διάρκεια στρατιωτικών ασκήσεων στις Μεσογειακές ακτές της Τουρκίας, είχε πει τα εξής, για την στρατηγική σημασία της Μεγαλονήσου:
«Η Κύπρος είναι ζωτικής σημασίας για την άμυνα των νοτίων ακτών της Τουρκίας και ενόσω ο εχθρός κρατά την Κύπρο, θα είναι δύσκολη η ενίσχυση των Τουρκικών δυνάμεων σ’ αυτές τις ακτές».
Ο Κεμάλ μετά την παροχή καθεστώτος αυτονομίας της Αλεξανδρέττας, υπό την προστασία της Γαλλίας (1921),19 έστρεψε το βλέμμα του προς την Κύπρο και είπε: « Θα έλθει και η σειρά της Κύπρου»! Γιατί το είπε αυτό, αφού η Αλεξανδρέττα έγινε αυτόνομη, ετέθη υπό την προστασία της Γαλλίας και δεν προσαρτήθηκε στην Τουρκία;
Διότι εγνώριζε από τις μυστικές επαφές του στις στοές, ότι, τόσον η Αλεξανδρέττα, όσον και η Κύπρος προορίζονταν, από τις Μεγάλες Δυνάμεις, αργά ή γρήγορα, να δοθούν στην Ιουδαιοκρατούμενη Τουρκία, όπως και έγινε το 1939 (προσάρτηση Αλεξανδρέττας στην Τουρκία) και το 1974 (εισβολή-κατοχή της Κύπρου από τα τουρκικά στρατεύματα). 
Έτσι εφθάσαμε στην προσχεδιασμένη τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974, με αφορμή το πραξικόπημα κατά του Μακαρίου, αφού προηγήθηκαν τα γεγονότα του Πολυτεχνείου (Νοε. 1973), οργανωθέντα και εκτελεσθέντα από πράκτορες της CIA και MOSSAD, με τα γνωστά αποτελέσματα (ανατροπή του Γεωργίου Παπαδόπουλου και επιβολή του ψευδοεθνικιστικού καθεστώτος του φιλοσιωνιστού Ιωαννίδη).
Η εισβολή, για εκείνους που γνωρίζουν, έγινε με εντολή του παγκόσμιου ιουδαϊκού Συμβουλίου, το οποίον τότε εκπροσωπούσε ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Χ. Κίσινγκερ, και την έγκριση-απεριόριστη συνδρομή των ΗΠΑ και της Αγγλίας.
Μία άγνωστη λεπτομέρεια (από έναν Έλληνα πολεμιστή στην μάχη της Κύπρου το 1974):
Έστω και αν απετύγχανε η τουρκική απόβαση στον πρώτο γύρο, η οποία υποστηρίχθηκε ποικιλοτρόπως από τις δυνάμεις των Άγγλων που έδρευαν στην στρατιωτική βάση της Δεκέλειας, θα συνεχιζόταν με κάθε είδους στρατιωτική βοήθεια των Αγγλοαμερικανών, μέχρις ότου ολοκληρώνονταν οι τεθέντες στόχοι διχοτομήσεως της Νήσου, τους οποίους τελικώς υπερέβησαν τα Τουρκικά στρατεύματα (κατάληψη Αμμοχώστου, κλπ)..
Το πραξικόπημα κατά του Μακαρίου, ήταν μέρος του σχεδίου και αποτελούσε δικλείδα ασφαλείας για την επιτυχία της τουρκικής αποβάσεως (μάλλον αποβιβάσεως) [Διασπασμένες, διασπαρμένες και αλληλοσπαρασσόμενες οι στρατιωτικές μονάδες της Εθνικής φρουράς και των φιλομακαριακών δυνάμεων ασφαλείας, λόγω του πραξικοπήματος, αδυναμία αφίξεως των στρατιωτικών μονάδων στις προβλεπόμενες, βάσει σχεδίων, αμυντικές θέσεις προς αντιμετώπιση των τουρκικών αποβατικών δυνάμεων, χαμηλόν ηθικόν, εμφύλιον μίσος πραξικοπηματιών και αντιπραξικοπηματιών, κλπ]  ..
Να, λοιπόν, γιατί η «τουρκική» πολιτική στο Κυπριακό δεν διαφοροποιείται, αλλά παραμένει σταθερή, εθνική (φιλοσιωνιστική). Διότι, χαράχτηκε από τον «εθνοπατέρα» των Τούρκων ιουδαίο ντονμέ, Κεμάλ Ατατούρκ, προφανώς κατ’ εντολήν των Σιωνιστών εντολοδοτών που τον ανέδειξαν. Μία γραμμή, την οποία οι κεμαλιστές του «βαθέως κράτους» της σημερινής Τουρκίας, ακολουθούν με θρησκευτική ευλάβεια και την επιβάλλουν στις εκάστοτε τουρκικές κυβερνήσεις.
Μια κρυπτο-εβραϊκή γραμμή, όμως, που εξυπηρετεί φαινομενικώς τα εθνικά συμφέροντα της Τουρκίας, αλλά ουσιαστικώς των Ιουδαίων (δια του χωροφύλακα της περιοχής, Ισραήλ), οι οποίοι μετά την απόρριψη του σχεδίου Ανάν από τους Ελληνοκυπρίους, εγκαταστάθηκαν μαζικά στα κατεχόμενα, σφετεριζόμενοι τις περιουσίες των Ελληνοκυπρίων, παραλλήλως με τις αθρόες εγκαταστάσεις αλλογενών και αλλοδόξων «Τούρκων», κυρίως εγκληματιών και ποινικών καταδίκων εξ Ανατολίας!!!
Έτσι εξηγείται, γιατί:
.Η Τουρκία δεν αποσύρει τις ένοπλες δυνάμεις εισβολής-κατοχής από την Μεγαλόνησον, αγνοώντας τα φαρισαϊκά ψηφίσματα του ΟΗΕ, ενώ σε διαφορετική περίπτωση, θα έπρεπε ο ΟΗΕ να είχε στείλει διεθνή στρατεύματα να εκδιώξουν τους Τούρκους εισβολείς από την Κύπρον, όπως έπραξε και στον πόλεμον της Κορέας!
.Αλλοιώνεται, πασιφανώς, παρανόμως και προκλητικώς, ο δημογραφικός χάρτης της νήσου, ώστε τα ποσοστά των Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων κατοίκων της νήσου να ισοσκελισθούν, χωρίς οι σύμμαχοί μας να βγάζουν «άχνα», αφού το βαθύ κράτος της Τουρκίας, είναι…βαθύτατα Ιουδαϊκό και ένας από τους στρατιωτικοπολιτικούς βραχίονες του Συστήματος, στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου!!!!
δ. Συμπεράσματα
1ον/. Αφού το βαθύ κράτος της Τουρκίας, όπως αποδείχθηκε, είναι βαθύτατα Ιουδαϊκό ή τουλάχιστον ιουδαιοκρατούμενον, πριν εξετάσουμε τον ρόλον και την επίδραση της Αυτοκρατορικής και Ναζιστικής Γερμανίας, τόσον στην επιβίωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, όσον και στην συντήρηση της κατ’ επίφαση λεγομένης Τουρκικής Δημοκρατίας των Νεο (μη) τούρκων, η πραγματική σημαία της Τουρκίας θα έπρεπε να έχει την παρακάτω μορφήν:
2ον/. Όποιος φρονεί ότι το σημερινό «Σουλτανάτο» της Τουρκίας, διοικείται από τον Ερντογάν, έχει βαθειά μεσάνυκτα….Το Σύστημα ήδη ανανέωσε την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό του, μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της 24ης Ιουνίου 2018 και ας διαμαρτύρεται ο ψευδο-ισλαμιστής….Κεμαλιστής Ιντζέ, για βία, νοθεία και παραποιημένα αποτελέσματα…
3ον/. Η σημερινή Τουρκία διοικείται από το κρυπτο-ιουδαϊκό πολιτικο-στρατιωτικό κατεστημένο των «Γερακιών» που ελέγχουν το «βαθύ κράτος», συμπεριλαμβανομένων των ηγεσιών, της πνευματικής και της ανωτάτης Δικαστικής εξουσίας της Τουρκίας..
4ον/. Οι Ρωμηοί/Έλληνες του Ελλαδικού χώρου της μητρός πατρίδος και της Κύπρου, πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι αυτήν την κρίσιμη περίοδο, έχουν να αντιμετωπίσουν στην πραγματικότητα, όχι τον παρανοϊκό και απρόβλεπτο ελληνόρριζο γενίτσαρο Ερντογάν, αλλά το … κρυπτο-ιουδαϊκό κατεστημένο των στρατιωτικο-πολιτικών «Γερακιών» που ελέγχουν το «βαθύ κράτος» και δίδουν τις εντολές στον «Σουλτάνο» Ερντογάν!
Δεν έχετε αναρωτηθεί ποτέ, γιατί:
α/. ΟΛΟΙ οι πολιτικοί αρχηγοί στην Τουρκία, πλην του αρχηγού του φιλοκουρδικού κόμματος, πλειοδοτούν σε σωβινιστικά παραληρήματα-απειλές-προκλήσεις και ανιστόρητες διεκδικήσεις σε βάρος της Ελλάδος και της Κύπρου, σε αντίθεση με τους αρχηγούς και βουλευτές ΟΛΩΝ των σημερινών Ελλαδικών κομμάτων, που πλειοδοτούν σε ηττοπαθείς θέσεις, εθνικές μειοδοσίες και εθνικές παραχωρήσεις στους εχθρούς μας (ιστορίας, πολιτισμού, ονομάτων, γης, εθνικού πλούτου, κλπ), με μοναδικές εξαιρέσεις ελαχίστους απ’ αυτούς, οι οποίοι όμως, αδολεσχούν, «πυροβολώντας» με άχρηστα λεκτικά όπλα, και «αβολίδωτες» σφαίρες, παριστάνοντας τους πατριώτες και εθνικιστές; 
β/. Το κράτος του Ισραήλ ΔΕΝ έχει αναγνωρίσει τις σφαγές και γενοκτονίες των Ελλήνων και Αρμενίων από τους ντονμέδες Νεο (μη) τούρκους;


Συνεχίζεται







1 Όπως υποσ. 1, 1ου μέρους
2 geliyorlar: Third person plural present continuous of gelmek (gelmek==έρχομαι, πηγαίνω, καταλήγω στον προορισμό μου, (αργκό) εκσπερματώνω).3 Το βαθύ κράτος της Τουρκίας στο … βάθος είναι εβραϊκό! - ελληνων νεαellinonea.blogspot.com/2013/10/blog-post_7203.html,12 Οκτ 2013
-Aτατουρκ και το βαθυ ....εβραϊκο κρατος της τουρκιας των εβραιων!antipliroforisi.blogspot.com/2010/02/blog-post_07.html, 7 Φεβ 2010-«Η Τουρκία είναι ένα κράτος που δημιούργησαν και κυβερνούν Εβραίοι!», cohen.gr › Home › Άρθρα › Εβραϊσμος, 21 Ιουν 2010 (Newsime.gr , 20.6.10, Αλέξανδρος Μασσαβέτας)
4 Η κοινότητα των ντονμέδων ζει ανέκαθεν μια ζωή κρυφή, όπως της επιβάλλουν οι δοξασίες της αποκρυφιστικής της θρησκείας. Από την εποχή όμως της αναχωρήσεώς τους από την Θεσσαλονίκη και την μετοικεσία τους στην Τουρκία, οι ντονμέδες γίνονται σταδιακώς, η κυρίαρχη δύναμη του νέου κράτους.
5 Περί  Σαμπετάϊ Σεβή, βλέπε και στο μέρος 12ον, παρ. 9γ.
6 Αποκαλύψεις του Riza Nour, υπαρχηγού του Κεμάλ, στο 4τομο έργο του «Hayat ve Hatiratim» (Οι αναμνήσεις και η ζωή μου) [Μέρος 13ον, παρ. ζ].
7 εναμιση εκατομμυριο οι ντονμεδες στην συγχρονη τουρκιαnikosxeiladakis.gr/εναμιση-εκατομμυριο-οι-ντονμεδεσ-στη/6 Φεβ 2015
8 Λογικά συμπεράσματα από την μελέτη άρθρου του φιλοσιωνιστού δημοσιογράφου και συγγραφέα Αλέξανδρου Μασσαβέτα,, που ζει στην Κωνσταντινούπολη. http: //www. newstime.gr/?i=nt. el.article&id=48516
9 Το βαθύ κράτος της Τουρκίας στο … βάθος είναι εβραϊκό! Πίσω από τον Ταλάτ βρίσκεται το κρυπτο-εβραϊκό κατεστημένο των ‘Γερακιών’, του Μ. Μιχαήλ,  από την εφημερίδα Ρωμιοσύνη-antipliroforisi.blogspot.com/2010/02/blog-post_07.html,7 Φεβ 2010
-Joachim Prinz, The Secret Jews, New York, 1973.
10 Sir Gerard Augustus Lowther, 1st Baronet GCMG CB PC (16 February 1858 – 5 April 1916) was a British diplomat.
11 "Muharrem İnce - Biyografi". www.muharremince.com.tr (in Turkish). Archived from the original on 2018-06-09. Retrieved 2018-06-09. "Muharrem İnce: Çocuklarımızın geleceği için önce uzlaşacağız".
12 ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος, Από άρθρο Του ΠΟΛΕΜΟΣ… ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΛΙΤ στo TaXalia, 17 Ιουλ 2012.
13 Ο Abdullah Gül, συνελήφθη το 2007 και κατηγορήθηκε ως μέλος του Συλλόγου για την Ένωση των Πατριωτικών Δυνάμεων (VKGB), η οποία λέγεται ότι συνδέονταν με την οργάνωση Εργκένεκον. Στις 5 Αυγούστου 2013 καταδικάστηκε σε 29 χρόνια και 4 μήνες φυλάκισης.   Η JİTEM πιστεύεται ότι είναι πίσω από πολλές βομβιστικές επιθέσεις και δολοφονίες, και πιστεύεται ότι συνδέεται με την Εργκένεκον, η οποία ήταν μέρος σχεδίου της CIA και της Επιχείρησης Gladio.
14 Ο Ιλκέρ Μπασμπούγ (İlker Başbuğ, 29 Απριλίου 1943) είναι στρατιωτικός που έχει διατελέσει αρχηγός του Γενικού Επιτελείου του τουρκικού στρατού. Τον Αύγουστο του 2006 προήχθη σε διοικητή του στρατού ξηράς, ενώ τον Αύγουστο του 2008 διαδέχθηκε στην αρχηγία του γενικού επιτελείου στρατού, τον Γιασάρ Μπουγιούκανιτ. Τον Αύγουστο του 2010, αποστρατεύθηκε από τον τουρκικό στρατό. Στις 6 Ιανουαρίου 2012, προφυλακίστηκε, ύστερα από πολύωρη ανάκριση, για την υπόθεση Εργκένεκον.
Τον αρχηγό των «Γερακιών» είχε συλλάβει ο … φωτογραφικός φακός τον Ιούνιο του 2008 –όχι τυχαία βεβαίως- όχι μόνο να προσεύχεται στο Τείχος των Δακρύων στα Ιεροσόλυμααλλά να φωτογραφίζεται στον ίδιο χώρο με ορθόδοξο Εβραίο!
15 Ο Γιασάρ Μπουγιούκανιτ (Mehmet Yaşar Büyükanıt) . Στρατιωτικός και πρωταγωνιστής των πολιτικών γεγονότων του 2007-2008. Διετέλεσε διευθυντής του Κλάδου Επιχειρήσεων του τουρκικού Γενικού Επιτελείου, υπαρχηγός του Γενικού Επιτελείου και διοικητής της 1ης Στρατιάς. Ανέλαβε επίσης διοικητής του στρατού ξηράς. Την περίοδο 1997-2000, υπηρέτησε σε περιοχές Κούρδων στην Τουρκία. Το 2006 ο εισαγγελέας της πόλης Βαν απήγγειλε εναντίον του στρατηγού για σύσταση συμμορίας, απόπειρα επηρεασμού της Δικαιοσύνης και πλαστογραφία, κατηγορώντας τον ως εγκέφαλο της βομβιστικής επίθεσης που έγινε σε κουρδικό βιβλιοπωλείο στην περιοχή Σεμντινλί. Ο εισαγγελέας λίγο αργότερα παύθηκε και ο Μπουγιούκανιτ αθωώθηκε.
Στις 31 Ιουλίου 2006, ο πρόεδρος Αχμέτ Νετζντέτ Σεζέρ υπέγραψε το διάταγμα του προβιβασμού του Μπουγιούκανιτ στην θέση του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου. Από τη θέση του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου είχε ενεργή συμμετοχή στις προεδρικές και βουλευτικές εκλογές του 2007 στηρίζοντας τις πάγιες θέσεις των κεμαλιστών. Αντικαταστάθηκε τον Αύγουστο του 2008 από τον αρχηγό των Χερσαίων Δυνάμεων στρατηγό Ιλκέρ Μπασμπούγ.
thiseas-labyrinth.blogspot.com/2013/06/blog-post_29.html,29 Ιουν 2013.
17 Eretz or Aretz (Hebrew: ארץ) is Hebrew for "land" (with the definite article, Ha Aretz (Hebrew: הארץ "the land"). In particular, it may refer to: HaAretz HaMuvtahat, the "Promised Land" or Eretz Israel, the Land of Israel.
18 DAVID VITAL, “ZIONISM: THE FORMATIVE YEARS”, σελ. 139-140).
19 Η Τουρκία, εκμεταλλευόμενη με άριστο τρόπο την εμφάνιση του Χίτλερ και της ναζιστικής απειλής στην Ευρώπη, κατάφερε να πετύχει την συναίνεση της Γαλλίας, για την προσάρτηση του σαντζακίου της Αλεξανδρέτας (ειδικό καθεστώς αυτονομίας από 1921, και τελούσε υπό την προστασία της Γαλλίας), χρησιμοποιώντας ως στρατηγικό εργαλείο την τουρκική κοινότητα του σαντζακίου, η οποία, σημειωτέον, ήταν μειονότητα.
Στις 30 Ιουνίου 1939, αφού είχε προηγηθεί ένα κίβδηλο δημοψήφισμα, το σαντζάκιο της Αλεξανδρέττας, που έγινε πλέον νομός Χατάϋ, αποτελούσε το πρώτο έδαφος που επανακατακτούσαν οι Τούρκοι, μετά την υπογραφή της συνθήκης του Κάρλοβιτς, το 1699.
Αμέσως μετά, εντός του έτους 1940, 48.000 κάτοικοι του σανταζακίου της Αλεξανδρέττας εγκατέλειψαν τις οικίες τους και κατέφυγαν στον Λίβανο και την Συρία, από τους οποίους οι 26.500 ήταν Αρμένιοι, οι 11.500 Έλληνες, οι 6.000 Άραβες και οι 3.000 Νουσαϊρί (Άραβες αλεβίτες) και 1.000 λοιποί.
Ο επόμενος σταθμός της «μεγάλης επιστροφής» των Τούρκων, έμελλε να είναι η Κύπρος. Και στην περίπτωση της Μεγαλονήσου, η Τουρκία εκμεταλλεύτηκε την γεωπολιτική συγκυρία και χρησιμοποιώντας ως στρατηγικό εργαλείο την τουρκοκυπριακή κοινότητα, που αποτελούσε το 18% του συνολικού πληθυσμού (στο σαντζάκιο της Αλεξανδρέττας αποτελούσε το 29% του συνολικού πληθυσμού), κατόρθωσε να καταλάβει το 38% του κυπριακού εδάφους, το οποίο παραμένει μέχρι σήμερα υπό τουρκική κατοχή.
Στην περίπτωση της Κύπρου, η Άγκυρα, σε συνεργασία με τον αγγλικό και τον αμερικανικό παράγοντα, οργάνωσε κατάλληλα σε παραστρατιωτική και παρακρατική βάση και μετέτρεψε μια δίγλωσση μουσουλμανική μειονότητα, με έντονα στοιχεία της ελληνικής της καταγωγής, σε τουρκοκυπριακή κοινότητα, η οποία σταδιακά μετατράπηκε σε μια από τις δυο ισότιμες κοινότητες του νησιού, με προστάτιδα δύναμη την Τουρκία. Χρησιμοποιώντας τους παρακρατικούς και παραστρατιωτικούς μηχανισμούς που συγκρότησε στους κόλπους της μειονότητας, κατάφερε να πετύχει την δημιουργία θυλάκων, πάνω στους οποίους στηριζόταν το αρχικό σχέδιο της δικοινοτικής-διζωνικής ομοσπονδίας, που θα καθιστούσε ες αεί την Κύπρο, υποχείριο του “διεθνούς παράγοντα”, δίνοντας ταυτόχρονα την δυνατότητα στην Άγκυρα να διεκδικεί τον έλεγχο ολόκληρου του νησιού (Πηγή: Ινφογνώμων Πολιτικά: Τουρκικός επεκτατισμός: Από την Αλεξανδρέττα..,infognomonpolitics.blogspot.com/2013/01/ blog-post_3105.html11 Φεβ 2018).

1 σχόλιο:

  1. Ο Κενάν Εβρέν είναι αλβανικής καταγωγής από το Κόσοβο. Ο Κεμάλ Ντερβίς δεν είναι ντονμέ (ο πατέρας του είναι Τούρκος με καταγωγή από την Ισπάρτα και η μητέρα του Γερμανίδα). Ο Μεσούτ Γιλμάζ ήταν Χεμσίν (μιλούσε μια αρμενική διάλεκτο), ο δε Ιντζέ είναι Λαζός κατά το ήμισυ. Ο δε Ιλκέρ Μπασμπούγ δεν αποδεικνύεται ότι είναι ντινμέ, επειδή προσκύνησε στο τοίχος των δακρύων (εθιμοτυπική τελετή στην οποία συμμετέχουν όλοι οι επίσημοι παράγοντες που επισκέπτονται την Ιερουσαλήμ). Και ο Ερντογάν είναι Τουρκολαζός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή