Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΜΕΡΟΣ 1ον

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
«Τούτων ένεκα χάριν έχω τη τύχη. Πρώτον ότι άνθρωπος εγενόμην και όχι θηρίον,…. είτα ότι Έλλην και όχι βάρβαρος» (Θαλής ο Μιλήσιος)
[Οφείλω στην μοίρα μου χάρη γι’ αυτά, δηλαδή κατά πρώτο γιατί πλάσθηκα άνθρωπος και όχι θηρίο,….έπειτα γιατί (γεννήθηκα) Έλληνας και όχι βάρβαρος].
«Το των Ελλήνων γένος εύθυμον και διανοητικόν εστί, διόπερ ελεύθερόν τε διατελεί και βέλτιστα πολιτευόμενον» (Αριστοτέλης).
[Το Ελληνικό γένος είναι ανδρείον και πνευματικόν. Δι’ αυτό ακριβώς είναι διαρκώς ελεύθερον και πολιτεύεται άριστα (ρυθμίζει τα του βίου του κατά τον καλύτερο τρόπο)].
Αλήθεια, πόσοι από εμάς:
Τους κατ’ όνομα Έλληνες ή Ελληνόφωνους του σημερινού Ελλαδικού χώρου,
Τους Έλληνες που ευρίσκονται σε περιοχές απολύτου ιστορικής-εθνολογικής και γεωγραφικής Ελληνικής κυριότητος αλλά κατεχόμενες σήμερον από  αλλογενείς και αλλοδόξους (Βόρειος Ήπειρος, Βόρειος Μακεδονία/Σκόπια, Ανατολική Ρωμυλία, Ανατολική Θράκη, Πόντος, Ιωνία, Βόρεια Κύπρος),
Τους Έλληνες του Ελληνισμού της Διασποράς,
Αισθάνονται και επιθυμούν ενσυνειδήτως, να ονομάζονται Έλληνες;
Εάν νιώθαμε ότι είμαστε αληθινοί Έλληνες, θα είχαμε προσπαθήσει να μάθουμε:
Την προέλευσή μας, τον αρχέγονο γενάρχη μας, την αλήθεια για τις ρίζες, την ταυτότητά μας και τα διαχρονικά στάδια δημιουργίας του Έθνους μας, από τον Προϊστορικό γενάρχη μας έως τον ιστορικό σχηματισμό του Ελληνικού Έθνους.
Την πορεία των προγόνων μας από τους Πρωτοέλληνες μέχρι τον Μέγα Αλέξανδρο και τους διαδόχους του. Από την ίδρυση της Ρωμαϊκής/ Ρωμαίϊκης/Ελληνικής Αυτοκρατορίας μας (Βυζάντιον), τις δοκιμασίες και τους αγώνες του Γένους των Ελλήνων, μέχρι τις ημέρες μας.
Εάν είχαμε αναζητήσει τις προϊστορικές ρίζες των προγόνων μας, θα διαπιστώναμε ότι είμαστε ένα ευλογημένο από τον Θεό Έθνος και θα μαθαίναμε πότε και για ποιον λόγον, μας ευλόγησε ο Θεός.
Τότε και μόνον, θα φέραμε επάξια τον τίτλο του Έλληνος.
Έναν τίτλο που δεν είναι μόνο ενδεικτικός μιάς ένδοξης φυλής, αλλά πρωτίστως διαβατήριο θεϊκού Γένους και ταυτότητα θεϊκού Πνεύματος.
Δυστυχώς οι σύγχρονοι Έλληνες αγνοούν ακόμη και βασικά γεγονότα της Ελληνικής Προϊστορίας και ιστορίας. Εδώ και αιώνες δεν διδάσκεται πλέον η αλήθεια, αλλά μία συμβατική και αναθεωρούμενη κατά διαστήματα, παραϊστορία, με γεγονότα σκοπίμως πλαστογραφημένα και χαλκευμένα, διανθισμένη με νεοπαγανιστικές μυθοπλασίες και περίτεχνες συστημικές1 απάτες.
Ειδικώτερα σε ό,τι αφορά τα γεγονότα του προϊστορικού βίου των αρχαίων Ελλήνων, οργιάζει η φαντασία των συγχρόνων συγγραφέων, οι οποίοι μιμούμενοι τους αρχαίους Έλληνες ή μάλλον τους μεταχριστιανικούς αντιγραφείς και πλαστογράφους αυτών, καταγράφουν ακρίτως, προϊστορικά σενάρια για τους προγόνους μας (προέλληνες), τα οποία υπερβαίνουν τα όρια ακόμη και της επιστημονικής φαντασίας.
        Το περίεργον του θέματος, το οποίον λαμβάνει διαστάσεις ανοησίας ή κακόβουλης/ ύπουλης σκοπιμότητος είναι ότι, ενώ οι σύγχρονοι επιστήμονες είχαν και έχουν όλα τα μέσα και προ παντός τα κείμενα της αρχαίας γραμματείας, για να επιβεβαιώσουν ή να απορρίψουν τα γραφέντα και γραφόμενα για τους προ-έλληνες και πρωτο-έλληνες, αγνόησαν την υφισταμένη γραμματεία ή χρησιμοποιούντες «επιλεγμένα κείμενα» ή άλλα ερμηνευόμενα αυθαιρέτως, ελειτούργησαν ως αναμεταδότες φανταστικών σεναρίων και νεοπαγανιστικών μυθοπλασιών.
Έτσι, παραμερίζοντας την λογική επεξεργασία και την επιστημονική κριτική των κειμένων, συνέχισαν τις παραμυθολογίες της Ελληνικής προϊστορίας και τα απίστευτα ψεύδη, για την γενεαλογία, την προϊστορική και ιστορική πορεία των προγόνων μας.
Εάν επεδείκνυαν στοιχειώδη αντικειμενικότητα και δεν έγραφαν φέροντες τα ομματοϋάλια της πολιτικοθρησκευτικής ιδεολογίας τους ή ως μισθωμένοι κονδυλοφόροι του Αντιχριστιανικού-Ανθελληνικού Συστήματος, θα διεπίστωναν ότι τα καταγεγραμμένα στην ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΝ Γραμματείαν, ως δράσεις, συμβάντα, εκδηλώσεις και κάθε είδους περιστατικά στην Προϊστορία των Ελλήνων (Προελλήνων), καίτοι καλύπτονται από την αχλύν του αγνώστου και του μυστηρίου, λόγω ελλείψεως πληροφοριών, δεν είναι τίποτε άλλο παρά:
Αντιγραφή, πλαστογράφηση και ανίερη παραποίηση/ψευδερμηνεία χωρίων της Παλαιάς Διαθήκης, όπου καταγράφονται αντίστοιχα και ανάλογα γεγονότα.
Συνεχίζουν λοιπόν και σήμερον να παρουσιάζουν στα ΜΜΕ ή να καταχωρίζουν στις σελίδες των σχολικών εγχειριδίων, τα ίδια παιδικά παραμύθια περί γιγάντων, τεράτων, μεταμορφώσεων, καθόδων φυλών από βορρά, περί 4 φυλών των Ελλήνων, υπερατλαντικών ταξιδίων των αρχαίων προγόνων μας, χαμένης Ατλαντίδος, συνουσιών θεών και ανθρώπων, ημιθέων κλπ, διανθισμένα με κάθε είδους φαντασιώσεις των μυθοπλαστών συγγραφέων.
Με αυτόν τον τρόπο, επιδιώκουν να συσκοτίσουν τον νουν, να δυσχεράνουν ή να αποκλείσουν  κάθε πρόσβαση προς την αλήθεια, ή την σχετική αλήθεια, αφού δεν διασώζεται κανένα πρωτότυπο κείμενο της προχριστιανικής ελληνικής και ξένης γραμματείας, για να επιβεβαιώσει ή να απορρίψει, κάθε ασχολούμενου με αυτά, όσα κείμενα αφορούν στην Ελληνική προϊστορία.
Με άλλα λόγια σοφιστεύουν, διαφθείρουν, χαλκεύουν και εξαπατούν τους Έλληνες εκ του ασφαλούς!!!
Είναι περίεργο, εάν όχι ύποπτο, το γεγονός ότι σήμερα οι κάθε είδους αντιχριστιανοί/ διεθνιστές/κοσμοπολίτες και «ελληνολάτρες», επιμένουν στην προώθηση και εκμάθηση από τους Έλληνες και ιδιαιτέρως τους Ελληνόπαιδες, από της παιδικής ηλικίας τους, της Ελληνικής μυθολογίας. Μάλιστα, μερικοί από αυτούς,  την χαρακτηρίζουν ως μυθιστορία (δηλαδή ιστορία μέσω μύθων και αλληγορικών περιγραφών!!!) ή πρωτοϊστορία με συμβολισμούς και αλληγορίες, όταν αρχαίοι ποιητές, ιστορικοί και φιλόσοφοι, έχουν χαρακτηρίσει τους Ελληνικούς μύθους ως απαράδεκτα παραμύθια, «φλυαρίες γριάς συζύγου», ανήθικες, ψεύτικες και βλάσφημες ιστορίες, κλπ. Συγκεκριμένα:
-Ο Ξενοφάνης κατακρίνει τις μυθολογικές αφηγήσεις ως ψευδείς και βλάσφημες.2
-Ο Όμηρος και ο Ησίοδος «απέδιδαν (στο περιεχόμενο των μύθων) κάθε τι που είναι ντροπιαστικό και απαράδεκτο για τους ανθρώπους, όπως η κλοπή, η μοιχεία, και η εξαπάτηση του ενός από τον άλλο»3.
-Ο Ηρόδοτος μας λέγει ότι «Απερίσκεπτα πράγματα λένε πολλά οι Έλληνες, ανάμεσα στ’ άλλα και ο ευήθης μύθος (το ανόητο παραμύθι) που λένε για τον Ηρακλή ότι τάχα βρέθηκε στην Αίγυπτο..»4.
-Ο Θουκυδίδης κατακρίνει με τον τρόπο του, εκείνους που διηγούνται μύθους.
«Ο αποκλεισμός του μυθώδους από την ιστορία μου ίσως την καταστήσει ολιγώτερον τερπνή ως ακρόαμα, θα μου είναι όμως αρκετόν εάν το έργον μου κρίνουν ωφέλιμον, όσοι θελήσουν να έχουν ακριβή αντίληψη των γεγονότων»5.
-Ο Πλάτων κατέκρινε τις μυθικές αφηγήσεις με τα κόλπα, τις κλοπές και τις μοιχείες των θεών ως ανήθικες και εξέφρασε την αντίθεσή του για τον ρόλο των θεών στην λογοτεχνία6.
-Ο Ευήμερος7 στο σύγγραμμά του «Ιερά αναγραφή», μας πληροφορεί ότι «πάντες οι περί θεών μύθοι είναι πράξεις ανθρώπων θεοποιηθέντων υπό παραδόσεων».8 Δηλαδή παραμύθια, φαντασιώσεις που μετεδόθησαν προφορικώς χωρίς απόδειξη ή επιβεβαίωση ότι όντως είχαν τελεσθεί. Για τις διαπιστώσεις του αυτές, το πολιτικοθρησκευτικό ιερατείο των αρχαίων Ελλήνων, της εποχής εκείνης, κατηγόρησε τον Ευήμερο ως…άθεο.
-Ο Αριστοτέλης επέκρινε την προσωκρατική μυθολογικο-φιλοσοφική προσέγγιση και τόνισε ότι: «Ο Ησίοδος και οι θεολόγοι συγγραφείς ασχολήθηκαν με ότι φαινόταν αληθοφανές στους ίδιους, δεν είχαν κανένα σεβασμό για εμάς…Δεν αξίζει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψη συγγραφείς που κάνουν επίδειξη μυθικής συγγραφής. Αντίθετα αυτούς που έχουν προχωρήσει και ισχυρίζονται ότι έχουν αποδεικτικά στοιχεία για τους ισχυρισμούς τους, πρέπει να τους επανεξετάσουμε».9
Το αξιοπερίεργο σε όλα αυτά γίνεται βασίμως ύποπτον, αφού οι σύγχρονοι «Ελληνόφρονες»-αρχαιολάτρες-δωδεκαθεϊστές στα έργα ή τις ομιλίες τους, αποκρύπτουν το γεγονός ότι, οι «Δώδεκα Θεοί» των αρχαίων Ελλήνων είναι εισαγόμενοι από την Αίγυπτο με αλλαγμένα ονόματα,10 τους οποίους οικειοποιήθηκαν οι αρχαίοι πρόγονοί μας και «ελληνοποίησαν» ακρίτως οι μεταγενέστεροι.
Κλασσικό παράδειγμα προϊστορικής απάτης, είναι ο ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟΣ ΜΥΘΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
*
Σήμερα, όχι μόνο στερούμεθα στοιχειωδώς της γνώσεως του εαυτού μας, ως ΕΛΛΗΝΩΝ και της πολυχιλιετούς ιστορίας του Έθνους μας, αλλά:
-Δεχόμαστε μοιρολατρικά την κονσερβοποίησή μας στο παγκόσμιο εργαστήριο του κοσμοπολιτισμού, της Παγκοσμιοποιήσεως και της πανθρησκείας του Οικουμενισμού.
-Βλέπουμε με έκπληξη, αμηχανία και αδιαφορία, να δίδεται η ταυτότητα του Έλληνος πολίτου στον οποιοδήποτε, από οπουδήποτε και αν προέρχεται, σε ό,τιδήποτε και αν πιστεύει.
-Διαπιστώνουμε ότι ευρίσκεται ήδη σε εφαρμογή ένα σατανικό σχέδιο αφελληνισμού και αποχριστιανοποιήσεως των Ελλήνων, με εκτελεστές του σχεδίου, τους μεταπολιτευτικούς διαχειριστές της Ελλαδικής εξουσίας, που έχει σαν τελικό στόχο, τον πλήρη αποχρωματισμόν της Εθνικής ταυτότητος των Ελλήνων.
Γιατί άραγε;
Οι βασικές αιτίες της σύγχρονης τραγωδίας των Ελλήνων, αφορώσης στην άγνοιαν τόσον της Ταυτότητός τους, όσον και στον στρατηγικόν στόχον των επίδοξων «αποχρωματιστών» της, εστιάζονται στα εξής:
Μέχρι τώρα, ΔΕΝ γράφτηκε αληθινή, καθαρή Ελληνική ιστορία (υπάρχουν και ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις μερικής/σχετικής αλήθειας), αλλά μία συμβατική «ιστορία», που βρίθει ψευδών και πλαστογραφημένων γεγονότων, «κομμένων και ραμμένων» στα μέτρα του Συστήματος.
Στην συμβατική και διδασκομένη στους Ελληνόπαιδες Συστημική Ιστορία,  ΔΕΝ αναφέρονται με τα ονόματα και την ταυτότητά τους, οι διαχρονικοί εχθροί του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας (εγχώριοι και ξένοι), κατά την αρχαιότητα και από επικρατήσεως του Χριστιανισμού στην Ελλάδα, μέχρι σήμερα.
Κανένας ή ελάχιστοι τόλμησαν να εναντιωθούν στους εντόπιους Ελλαδίτες διαχειριστές της εξουσίας και ξένους εντολοδότες-προστάτες τους, να αποκαλύψουν την πραγματική τους ταυτότητα, τα σχέδιά τους σε βάρος του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας και να τους πολεμήσουν μέχρις εσχάτων.
Όλοι μας λίγο-πολύ, ανεχόμαστε να μας εξουσιάζουν ή να ηγούνται στους διαφόρους τομείς της δημοσίας ζωής, άνθρωποι αμφιβόλου Ελληνικότητος, άθεοι, αλλοεθνείς, διεθνιστές (νεομπολσεβίκοι, νεοσταλινικοί, αριστεροφασίστες, κλπ), αλλόδοξοι ή αγνώστων και πάντως αντιχριστιανιών και μισελληνικών φρονημάτων, αποκρυφιστές, μέλη ανθελληνικών λεσχών, δεδηλωμένης συμπαθείας ή φανερής έξεως παρά φύσιν και άλλων ανωμάλων ορέξεων, παραχαράκτες της Ελληνικής ιστορίας, μισαλλόδοξοι, αρνητές-εμπρηστές της Εθνικής μας ταυτότητος - υπηρέτες του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
Γιατί δεν γράφτηκε, μέχρι τώρα, από τις διαχρονικές ηγεσίες του Ελλαδικού κράτους, αληθινή Ελληνική ιστορία (αρχαία, μεσαιωνική, νεώτερη και σύγχρονη);
ΔΕΝ γράφτηκε, διότι:
-Αδιάφοροι ανθρωπίσκοι, απάτριδες διεθνιστές, ανίκανοι Ευρωλάγνοι-Καρολιστές, μισθοφόροι της αγραμματοσύνης και εραστές του «Διαφωτισμού» (Σκοταδισμού), εθνο-αποδομητές, που χρίσθηκαν ή αυτοχρίσθηκαν επιστήμονες-ερευνητές-μελετητές και ορίσθηκαν ως υπεύθυνοι για την Διαπαιδαγώγηση των Ελλήνων:
.Ερμήνευσαν γραπτά κείμενα, επιπολαίως,  κατά προσωπική κρίση ή τα ενόθευσαν, κατ’ εντολήν,
.Εκτίμησαν καταστάσεις με εθνοδιαλυτική προκατάληψη, δεξιοκαπιταλιστικές και αριστεροφασιστικές πολιτικές ιδεοληψίες,
.Διέγραψαν, απεσιώπησαν αληθή ιστορικά γεγονότα και στοιχεία ή συνέγραψαν «ιστορία», περιλαμβάνουσα νέα, ψευδή και λογικοφανή τοιαύτα, προϊόντα αυθαίρετων ερμηνειών ή αντιγραφής - συρραφής Φράγκικων μυθευμάτων και ανθελληνικών-αντιχριστιανικών εκθέσεων-ερευνών και πορισμάτων.
-Παρέβλεψαν, διεστρέβλωσαν και συκοφάντησαν, σκόπιμα ή από άγνοια, το αρχαιότερο, αυθεντικώτερο και πιο αξιόπιστο βιβλίο της ανθρωπότητος, το βιβλίο των βιβλίων, την Παλαιά Διαθήκη, στην οποία υπάρχουν ανεκτίμητοι θησαυροί, όχι μόνο για εμάς τους Έλληνες, αλλά για ολόκληρη την ανθρωπότητα, ισχυριζόμενοι άλλοι μεν ότι είναι βιβλίον με συμβολισμούς και μυθολογήματα, άλλοι δε ότι αφορά στην διαχρονική προϊστορία και ιστορία των Εβραίων !!!
-Έχουν ριφθεί στα αζήτητα ή έχουν αποσυρθεί από τα ράφια των περισσότερων βιβλιοθηκών, ιδιαίτερα σχολικών και πανεπιστημιακών, παλαιά και αξιόπιστα βιβλία που περιέχουν αποκαλυπτικούς θησαυρούς γνώσεως.
-Ο σύγχρονος Έλλην, μεταλλαγμένος σε Νεοέλληνα (Ν/Ε), ζώντας μέσα σ’ ένα πέλαγος πλαστού ευδαιμονισμού, άκρατου ωφελιμισμού και πνευματικής ερημώσεως, αδιαφορεί για τα πάντα και ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό του, την «ζωούλα» του, το χρηματιστήριο, τον τζόγο, την αθλητική ομάδα του, την εξωτερική του εμφάνιση, ή ό,τι θεωρεί πως είναι για την δική του ευχαρίστηση και ωφέλεια, προς το δικό του συμφέρον, άσχετα εάν αυτό ζημιώνει το γενικώτερον συμφέρον και προκαλεί κοινωνική διάβρωση, πολιτική πτώχευση, Εθνική ταπείνωση, ενταφιασμό του Ελληνισμού ή υποδούλωση των Ελλήνων.
-ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, δεν επιθυμεί να αποκαλυφθεί η Αλήθεια για την ταυτότητα των Ελλήνων, τον κοσμοϊστορικόν ρόλον που διεδραμάτισε ο Ελληνισμός (προχριστιανικώς), η Ορθοδοξία (μεταχριστιανικώς) και η Ορθόδοξη Ελληνική Αυτοκρατορία («Βυζάντιον») [4ος- 15ος μ.Χ. αιών]. Ένεκα τούτου, μετέρχεται τα πάντα, ώστε:
· Ο σύγχρονος Έλλην, να μην ανακαλύψει ποτέ το ποιος είναι, και συνεπώς να μην νοιώσει ποτέ Εθνικήν υπερηφάνειαν, ότι:
.Κατάγεται από μία πανένδοξη και πολύπαθη φυλή, της οποίας το ολιγάριθμον των μελών, συμπληρούται και υπερπληρούται υπό του πλήθους των αρετών της.
.Η φυλή του παρουσιάζει ομοιογένειαν και ιστορικήν συνέχειαν και συνείδηση, επί τρεις και πλέον αλλεπάλληλες και στενώς συνεχόμενες χιλιετηρίδες.
.Ο Έλλην φύσει και Παιδεία, μισεί την τυραννίαν και τον ολοκληρωτισμόν και η ιστορία του βρίθει από τους αγώνες του να κρατήσει εαυτόν ελεύθερον και αυτόβουλον.
.Οι Έλληνες πρώτοι συνέλαβον την αξίαν και την σκοπιμότητα της τιμής και της αξιοπρεπείας και πολλάκις εθυσιάσθηκαν δι’αμφότερα.
.Ο Έλλην υπήρξεν ο πολιτικώτερος άνθρωπος επί της γης, επειδή έχει γνησίαν πολιτικήν ευφυΐαν. Το γένος μας υπήρξεν το πρώτον πολιτικόν γένος της Οικουμένης.
.Οι Έλληνες είναι κατ’εξοχήν πνευματικοί άνθρωποι και δια τούτο πλειστάκις επρώτευσαν στις επιστήμες (θεωρητικές και θετικές). Είναι πασίγνωστον σε όλον τον κόσμον, ότι η Ελλάς υπήρξεν το πρώτον και σημαντικώτερον σχολείον της ανθρωπότητος και οι Έλληνες φωτοδότες του κόσμου.
.Η Ελληνική Φιλοσοφία υπήρξεν η προπαιδεία εις τον Χριστιανισμόν και ο Χριστιανισμός στις κρίσιμες στιγμές του Έθνους μας, διέσωσεν τον Ελληνισμόν, ανταποδίδων ούτω τα τροφεία.
.Οι πρόγονοί μας, εδημιούργησαν δύο Αυτοκρατορίες, μίαν επί Μεγάλου Αλεξάνδρου (Κοσμοκρατορία) και  δευτέραν, την Ρωμαϊκήν/Ρωμαίϊκην/Ελληνικήν, με βίον χιλίων περίπου ετών, την οποίαν το Σύστημα, για λόγους που θα αναλύσουμε στα οικεία κεφάλαια, ονόμασε ακρίτως, ανιστορήτως και κακοβούλως, «Βυζαντινή».
.Ο Χριστιανισμός (δια της μητρός-τροφού Ορθόδοξης Εκκλησίας), κατέστησε την Ελληνικήν ψυχήν ρωμαλέαν, κατά τις επικίνδυνες εποχές, εκράτυνε το ηθικόν φρόνημα του λαού μας, διεφύλαξε τις εθνικές παραδόσεις, συντήρησε την κοινωνικήν δομήν, συνεκράτησε την κοινωνικήν συνοχήν και συνέπαθε συσταυρούμενος με τους πάσχοντες υποδούλους Έλληνες, προετοιμάσασα την Εθνικήν Επανάσταση του 1821 και ολοψύχως προσφερθείσα, ηλευθέρωσε μετ’ αυτών, το Γένος των Ελλήνων.
· Δρώντας, εμφανώς ή αφανώς, ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΝ, να διαπλάσει στην θέση τού ιστορικού-διαχρονικού Έλληνος, ένα δίποδον, άβουλον, αδρανοποιημένον, υποτελές, διεθνιστικόν/κοσμοπολίτικον όν, ένα αλλοτριωμένον ανθρωποειδές, κάτι που έχει ήδη καταφέρει και εβάπτισε  «Νεοέλληνα» (Ν/Ε), αντικαθιστώντας την ιστορική του ταυτότητα, με μία άλλη, που όχι μόνον τον διαφοροποιεί από τον γνήσιο/ιστορικό Έλληνα, αλλά τον μεταλλάσσει, προκειμένου:
.Να  προβάλλει το ούτως διαπλασθέν στερεότυπο του Νεοέλληνα (Ν/Ε), και να το επιβάλλει προς μίμηση, υποχρεώνοντας κάθε πολίτη να κάνει συνείδησή του ότι, δεν μπορεί να επιβιώσει στην σύγχρονη κοινωνία, εάν δεν αναγνωρίσει ότι είναι το περιεχόμενο ενός παγκόσμιου μοντέλου, του μεγάλου αδελφού, του Ευρωπαίου, του κοσμοπολίτη (πολίτη όλου του κόσμου).
.Να πείθει τους σημερινούς Έλληνες, ότι δεν έχουν σχέση με τους αρχαίους Έλληνες, δεν υπάρχει συνέχεια του αρχαίου Ελληνισμού, με την εποχήν του Μεσαίωνος και τους αιώνες της Οθωμανικής κυριαρχίας, αλλά ανήκουν σε ένα νέον τύπον (Ν/Ε) που διαμορφώθηκε και «ζυμώθηκε», κατά την διάρκειαν των προμνησθέντων αιώνων, και απέκτησε την ελευθερίαν και ανεξαρτησίαν του (1830), χάρις στην βοήθεια και μεγαλοψυχία των τότε αποκαλουμένων «Μεγάλων Δυνάμεων», τις οποίες και  υποχρεούται να τις ευγνωμονεί εσαεί.
.Να αφαιμάσσει παντοιοτρόπως, να εξουσιάζει το σώμα, να αδρανοποιεί τις ικανότητες, να φιμώνει το στόμα, να ποδηγετεί τις δραστηριότητες, να εξουσιάζει ακόμη και την ψυχή τού Έλληνος, να λεηλατεί τον αμύθητον πλούτον της Ελλάδος και να καθιστά την πατρίδα μας μονίμως έρπουσα προ των ποδών των δυναστών-δανειστών της, υποτελή, απολειφάδι του παρελθόντος, «όσον οίον τε μικροτέραν και μικρόψυχον όπως τα έθνη του Ινδοστάν».
.Να αναγκάζει τον σύγχρονο Έλληνα, να αποδέχεται, χωρίς αντίδραση, την νέα ταυτότητά του (Ν/Ε), ως αληθινή και να εφαρμόζει ή ανέχεται τα δόγματα (πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά, θρησκευτικά) και τις νέες «αρχές» του Συστήματος (πολυπολιτισμός, πανσεξουαλισμός, Βουλευτοκρατία/Κομματοκρατία, πολυφυλετισμός, ελευθεριότης, ομοφυλοφιλία, διεθνισμός, κοσμοπολιτισμός, Οικουμενισμός, κλπ), ως ανθρωπιστικά, φιλελεύθερα και επιβεβλημένα.
.Να επιλέγει ως διαχειριστές της εξουσίας, στην πατρίδα μας, και διεκπεραιωτές των σχεδίων του, εγκαθέτους, πειθήνια όργανά του, με το άλλοθι της ψευδοδημοκρατίας/ βουλευτοκρατίας, πείθοντας ταυτοχρόνως, τους αφιονισμένους πολιτικώς, ξεδοντιασμένους οικονομικώς, αγραμμάτους ιστορικώς, ερημοπλάνους πνευματικώς, ευνουχισμένους εθνικώς, ευκολόπιστους και πάντα προδομένους Έλληνες, ότι είναι ελεύθεροι και …κυρίαρχοι !!!
*
Οι σύγχρονοι Έλληνες υποχρεούνται να ζουν, να βλέπουν και να ακούουν, μία ασταμάτητη συγχορδία συμβάντων, «επιστημονικών επιτευγμάτων», ΜΥΘΩΝ και ΕΙΚΟΝΩΝ, προβαλλομένων με τις καθημερινές «ομοβροντίες» αντιγνώσεως, παραπληροφορήσεως και συσκοτίσεως, δια των «οργάνων» του Συστήματος [ΜΜΕ, καθηγητές-δάσκαλοι (διδασκαλίες του περιεχομένου των εκπαιδευτικών εγχειριδίων, διαλέξεις, κλπ) όλων των βαθμίδων Εκπαιδεύσεως, ηγεσίες πολιτικών κομμάτων, Οικουμενιστές και προτεσταντίζοντες Ιεράρχες, ιεροκήρυκες (λαϊκοί και κληρικοί), κλπ].
Υπό τις προαναφερθείσες προϋποθέσεις, είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθούμε σήμερα, τις αμέτρητες παραχαράξεις-πλαστογραφίες που υπάρχουν στα βιβλία της συμβατικής Ιστορίας, όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων, αλλά και να διαπιστώσουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ, δηλαδή να καταλήξουμε με βεβαιότητα, στις ορθές απαντήσεις, στα πολλά και αγωνιώδη ερωτήματα που βασανίζουν τους σύγχρονους ανθρώπους και ιδιαιτέρως τους Ελληνόπαιδες, διότι:
*Το Σύστημα (Σ) έχει ναρκοθετήσει όλες τις ατραπούς της αληθείας και τις προσβάσεις προς τις πηγές της αληθούς γνώσεως, ενώ παράλληλα επισείει το κατηγορητήριο του φανατικού, του ρατσιστή, του ομοφοβικού, του θρησκόληπτου, του ακροδεξιού, του «εχθρού της δημοκρατίας» και της «ανθρωπότητος», σε όποιον επιχειρήσει να αρθρώσει λόγο διαφοροποιήσεως, λόγον Ελληνικόν, λόγον Ελευθερίας.
*Ελληνόφωνοι (υπ)άνθρωποι που ζουν στο σκοτάδι και ασκούν δοτή εξουσία (καλυπτόμενοι από το άλλοθι της ψευδοδημοκρατίας τους), αφαίρεσαν από την πατρίδα μας τα γνήσια και πατροπαράδοτα Ελληνικά ρούχα και την έντυσαν με δυτικά-Φράγκικα. Έτσι μεταμόρφωσαν την ισχυρή και υπερήφανη Ελλάδα-Φως, σε οιονεί ρακένδυτη Ευρωζητιάνα Ελλαδίτσα, ένα αδύναμο, υποτελές «κλωτσοσκούφι», ανίσχυρον έρμαιον του οποιουδήποτε θρασύδειλου, επίβουλου αρπακτικού ορνέου.             
ξενομανία, δηλαδή η σύνθεση της αμάθειας, των προσωπικών ανικανοτήτων και της ατελεύτητης επιδειξιομανίας, με το απατηλό προσωπείο του εκσυγχρονισμού, της προοδευτικότητος, του εκπολιτισμού και της πολυγνωσίας, έγινε εστία μολύνσεως και ανθελληνικών επιδημιών πάσης φύσεως.
*Βομβαρδιζόμενοι καθημερινώς, από τα ψυχοναρκωτικά προγράμματα και αποχαυνωτικά μηνύματα των Ιουδαιοκρατούμενων (Στην πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια και Ντονμεδοκρατούμενων) ΜΜΕ, έχουμε βυθισθεί σε λήθαργο και ΔΕΝ αντιλαμβανόμαστε τον εχθρό που αλωνίζει στην χώρα μας, είναι μέσα στο σπίτι μας και λεηλατεί ανενόχλητος ο,τιδήποτε Ελληνικό.
*Στέρεψαν οι πηγές των πνευματικών ηγετών και προτύπων. Σήμερα οι Έλληνες δεν ποτίζονται με το «ύδωρ της Ζωής», που είναι ο Δημιουργός της Κτίσεως Ιησούς Χριστός, αλλά με το μολυσμένο/δηλητηριασμένο νερό το οποίον:
-Αντλείται, από τα υδραγωγεία του Φραγκισμού, του «Διαφωτισμού» (βλέπε Σκοταδισμού), του Νεοφοινικισμού, του Αποκρυφισμού και της Λερναίας Ύδρας του Οικουμενισμού-Νεοεποχητισμού, από αδίστακτους, άθεους-αντίχριστους-ανθέλληνες-μισέλληνες-νεοπαγανιστές, περιθωριακούς νωτοφόρους και «υδροχόους», και
-Προσφέρεται καθημερινώς, στους ανυποψίαστους, αφελείς και αδρανοποιημένους πολίτες της πατρίδος μας, ιδιαιτέρως στους άδολους Ελληνόπαιδες, ως το «ασφαλέστερον ελιξήριον ζωής», με την «εγγύηση» της Συστημικής ψευδοδημοκρατίας, του υποκριτικού-δυτικογενούς ψευδοανθρωπισμού και της ψευδαισθητικής «Ελευθερίας».
*Οι αποδεχόμενοι την ταυτότητα του Ν/Ε, εκουσίως ή εξαναγκαζόμενοι, και δυστυχώς δεν είναι ολίγοι:
-Θεωρούν ως ελευθερία όχι την κατάσταση κυριαρχίας του Ελ-ληνικού Λόγου, αλλά τον πιθηκισμό του Δυτικού ωφελιμισμού και την μίμηση του Ευρωπαϊκού βαρβαρισμού.
-Έπλασαν νέο ψευδοθεό, τον Μαμωνά του Χρηματιστηρίου και του Τζόγου, στους ναούς του οποίου προσέρχονται νύχτα-μέρα, για να τον παρακαλέσουν να τους δώσει χρήμα, δύναμη, εξουσία.
-Τυφλωμένοι από τον Φράγκικο σκοταδισμό της (α)παιδείας και του ανθελληνισμού-μισελληνισμού, παραπατάνε, δέχονται αδιαμαρτύρητα ό,τι τους παρουσιάζουν σαν «εκσυγχρονιστικό», ό,τι συμβαδίζει με το συρμό και την λογική τους ή ό,τι  διατάσσεται από τις «ντιρεκτίβες» της Ε.Ε., μέχρι να αποβλακωθούν, να πέσουν κάτω και να ποδοπατηθούν από όλους.
*Πατέρες της σημερινής Διοικήσεως της Ελλαδικής του Χριστού Εκκλησίας, η οποία (Εκκλησία) διέσωσε τον Ελληνισμό μέσα στους αιώνες, λησμόνησαν τα δόγματα της «άπαξ παραδοθείσης πίστεως», εθελοθρησκεύουν, κηρύττουν ατιμώρητοι αιρέσεις και ομιλούν με αντιεκκλησιαστικό πνεύμα, κατήργησαν ιερούς κανόνες (αποστολικούς-Οικουμενικών Συνόδων) και συνεργάζονται με Ελλαδίτες εξουσιαστές, ξεπουλώντας όχι μόνον τα περιουσιακά στοιχεία της Εκκλησίας, αλλά «τα ιερά και όσια» της ιστορίας του ορθόδοξου Ελληνικού κλήρου.
Έτσι νόθευσαν ένα μεγάλο μέρος της Εκκλησιαστικής Ιστορίας και της πίστεως αφού, όχι μόνο έπαυσαν να διδάσκουν-κατηχούν το ποίμνιο, αλλά «συνάλλαξαν τον Λόγο του Θεού με κοσμικές μέριμνες και ορθολογιστικές απάτες» (ΜΑΤΘ: 13/12).
*
Κάτω από αυτές τις συνθήκες, ποιός Έλληνας θα βρεί χρόνο να σκεφθεί και να αξιολογήσει την παρούσα κατάσταση, να αναζητήσει την αλήθεια για την ταυτότητά του, και να τολμήσει να γράψει αληθινή ιστορία; Άλλωστε, πως θα διακρίνει την απάτη από την αλήθεια, αφού οι μαρτυρίες που έχουμε από τα πανάρχαια χρόνια, δεν είναι τόσον ξεκάθαρες και διαφωτιστικές και πολλές είναι συγκεχυμένες, με αποτέλεσμα ευκόλως να γίνονται αντικείμενον παρερμηνείας, κακοποιήσεως, προσωπικής ερμηνείας και μεταλλάξεως της αληθείας;  
Σε πολλές από αυτές, είναι τόσο καλά αναμειγμένα τα ιστορικά γεγονότα με τον μύθο και τον θρύλο, που ακόμα και αυτοί οι καλά μελετημένοι ειδικοί, δυσκολεύονται στον διαχωρισμό.. Πέρα από αυτό, οι αρχαίοι συγγραφείς χρησιμοποιούν ο καθένας τις δικές του πηγές, με συνέπεια να υπάρχει μεγάλη σύγχυση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργεί προβλήματα στους σύγχρονους ιστορικούς και άλλους ερευνητές και ο καθένας να διατυπώνει την δική του άποψη και ερμηνεία.
Πως είναι δυνατόν, να δοθεί σαφής, ασφαλής και πειστική απάντηση στα απορρέοντα και φλέγοντα ερωτήματα, όπως:
.Ποιός είναι ο Γενάρχης των Ελλήνων και οι αρχέγονοι/ προχριστιανικοί πρόγονοί μας;
.Ποιό ή ποιά φύλα, αποτέλεσαν την πανάρχαια Ελληνική οικογένεια;
.Πότε εμφανίζεται ιστορικώς το όνομα Έλλην και τι εσήμαινε;
.Στην μακραίωνα ιστορία, οι Έλληνες αναφέρονται με πολλά διαφορετικά ονόματα. Σήμερα, η επικρατούσα και διδασκομένη άποψη, δηλαδή ότι τα κυρίως φύλα που αποτέλεσαν τον αρχαίο ελληνικό κόσμο, ήταν τέσσερα, ήτοι Ίωνες, Αχαιοί, Αιολείς και Δωριείς, επιβεβαιώνεται από τα κείμενα της αρχαίας γραμματείας;
.Έχει διαφοροποιηθεί, από τότε, η ταυτότητα των Ελλήνων αφού στον τόπο αυτό, εμφανίζονται να έχουν εγκατασταθεί και φύλα που οι ιστορικοί από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι σήμερα, τα θεωρούν αυτόχθονα, όπως οι προϊστορικοί Πελασγοί;
.Αυτά τα φύλα (Πελασγοί), για τα οποία στους ιστορικούς χρόνους, επικρατούσε η αντίληψη ότι κατοικούσαν στην Ελλάδα πολύ πριν τους Αχαιούς, Ίωνες, Αιολείς και Δωριείς, έχουν σχέση με τους Έλληνες; Εάν ναι, ποίαν;..
.Τι συνέβη, που πήγαν αυτοί οι λαοί; Εκτοπίστηκαν άραγε ή παρέμειναν και αναμείχθηκαν με τα φύλα που αποτέλεσαν το ελληνικό γένος;
.Μήπως όλα αυτά τα αρχαία φύλα, δεν ήταν διαφορετικά, αλλά ανήκαν στην ίδια ΕΝΙΑΙΑΝ ΦΥΛΗΝ ή ΟΜΟΕΘΝΙΑΝ;
.Η Ελληνική φυλή αναφέρεται στην Παλαιάν Διαθήκην; Εάν ναι, σε ποίαν φυλετικήν γραμμήν ανήκει; Ποία η σχέση των αρχαίων Ελλήνων με τους Εβραίους (παλαιόν Ισραήλ); Ποία τα αποδεικτικά στοιχεία;
Προς αυτή την κατεύθυνση επιθυμούμεν να συμβάλλουμε, κατά ανθρώπινη δύναμη, με την παρουσίαση-ανάλυση του σοβαρού όσον και επίκαιρου, κατά την άποψή μας, θέματος: «Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ». Για τον λόγον αυτόν, απευθύνοντας και πάλι, υστάτη έκκληση,  σε όσους έχουν τα αυτιά στο κεφάλι και όχι στην κοιλιά, υπενθυμίζουμε τους βασικούς παράγοντες, που συνιστούν, διαχρονικώς και αποδεδειγμένως, τις αιτίες φθοράς (σε μικρόν ή μεγάλον βαθμόν) ή απώλειας, της Ελληνικής ταυτότητος-αυτοσυνειδησίας:
1ος: Η παράλογη αντίληψη ότι ο Ευρωπαίος υπερέχει ή είναι ισοδύναμος του Έλληνος, πλην όμως η νέα Ευρωπαϊκή ή Παγκόσμια πραγματικότητα, υποχρεώνει τον Έλληνα να προσαρμοσθεί με τα Ευρωπαϊκά ή παγκόσμια πρότυπα.
2ος: Η άγνοια της Αληθείας για τους διαχρονικούς υπευθύνους του τραγικού παρόντος των Ελλήνων, ο θανατηφόρος ωχαδελφισμός των σημερινών Ελλαδιτών πολιτών και η αβεβαιότητα του μέλλοντος (της επίγειας και μετά θάνατον ζωής).
3ος: Η πλήρης άγνοια των θησαυρών της Αγίας Γραφής και ιδιαίτερα της Παλαιάς Διαθήκης, την οποίαν ουκ ολίγοι, θεωρούν, ανοήτως και ανιστορήτως και άλλοι προβάλλουν σκοπίμως, ως δήθεν, Θρησκευτικήν βίβλον των σημερινών Εβραίων (Jews).
4ος: Η συστηματική εισροή στον ανθρώπινο εγκέφαλο άχρηστων πληροφοριών αντιγνώσεως, πορνικών παραστάσεων, παραπλανητικών-αποπλανητικών μύθων και εικόνων και φθοροποιών/αντι-ανθρωπιστικών γνώσεων.
5ος: Η έλλειψη αυτογνωσίας, βουλήσεως και κρίσεως για κατανόηση και συνειδητοποίηση του διαχρονικού ρόλου και αποστολής της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού.
6ος: Το προμελετημένο έγκλημα κατά της Ελληνικής γλώσσας και η σταδιακή εξαφάνιση ή παραποίηση, των πηγών της αρχαιοελληνικής γραμματείας και του περιεχομένου τους.
7ος: Η ύπαρξη μιας εξωφρενικώς εγωϊστικής φιλαρχίας, «γνωστής-άγνωστης» διαπλεκόμενης συντεχνίας αδίστακτων χρηματολάγνων, εξουσιομανών και λαοπλάνων πολιτικών, συνομοταξίας αρπακτικών (πολιτικών και μεγαλοεπιχειρηματιών), που στηρίζονται στην δύναμη του χρήματος και η ανεξέλεγκτη δράση τους, προστατευομένη από το Σύστημα.         
8ος: Η μετατροπή των Πνευματικών ιδρυμάτων, σε θερμοκήπια αμαθείας, αθεΐας, ξενολατρείας και αντιχριστιανισμού.
9ος: Η ελευθερία ή ανοχή δράσεως-λειτουργίας αποκρυφιστικών οργανώσεων και συναφών επαγγελμάτων (αστρολογία, τεκτονισμός, ψυχανάλυση, πνευματισμός, κλπ) που καλύπτονται πίσω από παραπλανητικά ή ψευδεπίγραφα καταστατικά.
10ος: Η καθολική, σχεδόν, σιωπή και αδικαιολόγητη αλαλία, της σημερινής Ιεραρχίας της Ελλαδικής Εκκλησίας, απέναντι στους επωνύμους και διαχρονικά επιβουλευομένους τους Έλληνες, εχθρούς του Ορθόδοξου Ελληνισμού.      
11ος: Η εμφανής αγραμματοσύνη Ελλαδιτών, Φραγκοσπουδαγμένων Ελληνοφώνων, ψευδοεθνικοφρόνων/δεξιοπατριδοκάπηλων, απογόνων κατοχικών δοσιλόγων, υστερικών διεθνιστών ανθελληνικής/ αριστεροφασιστικής «κουλτούρας», αγνώστου ταυτότητος, που κατά περίεργο τρόπο, κατάφεραν να γίνουν πρωθυπουργοί, υπουργοί, δάσκαλοι, καθηγητές γυμνασίων-λυκείων και πανεπιστημιακοί καθηγητές των Ελληνοπαίδων.
12ος: Το σαράκι της διχόνοιας που συντηρεί ο ασύδοτος κομματισμός της ψευτοδημοκρατίας.
13ος: Η «μετάλλαξη» των στρατιωτικών - φυλάκων του Έθνους, σε απλούς δημόσιους υπαλλήλους και «κομματόσκυλα» (κυρίως στην κατηγορία των ανωτάτων αξιωματούχων των Ε.Δ. και Σωμάτων Ασφαλείας) και η άνευ όρων παράδοσή τους, στις ορέξεις αφρόνων, καιροσκόπων και Εφιαλτών της πολιτικής ζωής της πατρίδος μας.
14ος: Η συστηματική καλλιέργεια του συνδρόμου του φόβου, της τρομοκρατίας και της ανασφαλείας, με την ανεξέλεγκτη δράση ομάδων παρακρατικών, τρομοκρατών, αναρχικών, κ.α. τους οποίους το αδίστακτον Σύστημα, χαρακτηρίζει ως «αντιεξουσιαστές» ή «συλλογικότητες» και παράλληλη διοχέτευση της πεποιθήσεως ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, αλλά να ελπίζουμε στις υποσχέσεις της εκάστοτε «αξιωματικής αντιπολιτεύσεως», ότι θα καταστείλει δήθεν, την τρομοκρατίαν, θα επιβάλλει την δημόσια ασφάλεια, θα αποκαταστήσει την τάξη στα πανεπιστήμια και θα αποκαλύψει τα πρόσωπα των «κουκουλοφόρων», όταν έλθει στην εξουσία…
15ος: Η συνομοταξία των πάσης φύσεως νεοειδωλολατρών- «Ελληνολατρών» ή Ελληνομανών που υπερασπίζονται, δήθεν, το αρχαίον Ελληνικόν πνεύμα, ενώ δρούν υστεροβούλως ή κατά διαταγή Υπερκειμένων κέντρων (Αχαρνές-Βρυξέλλες-Παπική Ρώμη-Ε.Ε.,ΟΗΕ-ΝΑΤΟ-CIA, κλπ), για να τυφλώνουν, παραπλανούν και αποτειχίζουν τους αγνούς Έλληνες Πατριώτες, από τις ρίζες του Ορθόδοξου Ελληνισμού.
*
Μέσα σ’ αυτό το τέλμα της αγνοίας, της κοινωνικής αβεβαιότητος, της πνευματικής ερημώσεως, της (ψευτο)δημοκρατικής τρομοκρατίας, της ιδεολογικο-πολιτικής συγχύσεως και της πολιτικο-οικονομικής υποτέλειας στους δανειστές-δυνάστες μας, είναι αναγκαία, όσο ποτέ άλλοτε, η αναζήτηση των ριζών μας και η ανεύρεση της χαμένης ταυτότητός μας. Μόνο τότε, ίσως, αντιληφθούμε ποιοί είμαστε, αλλά και ποιά είναι η πραγματική ταυτότητα των σημερινών ταγών μας και τέλος, προς τα που μας οδηγούν.    
Μόνο τότε, υπάρχει κάποια ελπίδα αναβλέψεως των Ελλήνων, αναθεωρήσεως της αποφάσεως εκείνων που έχουν ήδη αποδεχθεί την ταυτότητα του Νεοέλληνος (Ν/Ε) και αντιδράσεως κατά των νεκροθαπτών τους Έθνους και της πίστεώς μας.
Δεν διεκδικούμε τον τίτλο της αυθεντίας ή του αλάθητου. Καταθέτουμε όμως στοιχεία που αρκετοί αγνοούν ή άλλοι έχουν λόγους να αποκρύπτουν. Ειδικώτερα καταγράφουμε κωδικές λέξεις-κλειδιά (κυρίως της Π.Δ.), στοχεύοντας στα εξής:
-Να ξεκαθαρισθούν οριστικά, οι έννοιες Εβραίος (Hebrew)- λαός Ισραήλ (Israelites) της Π.Δ. και Νέο-εβραίος (Jew)-Ισραηλινός (Israelian).
-Να γίνει απόλυτα κατανοητό ότι ο παλαιός λαός Ισραήλ, δεν υπάρχει πιά και όσοι φέρουν σήμερα τον τίτλο του Εβραίου/Ιουδαίου (Jew) ή Ισραηλ-ινού (Israelian), είναι σφετεριστές των ονομάτων που έδωσε ο Θεός, στους Αβραάμ και Ιακώβ αντίστοιχα (σφετερισμός ανάλογος με αυτόν των Σκοπιανών που αυτοχρίσθηκαν «Μακεδόνες» και των Νεοσκιπετάρων που το Σύστημα τους έχρισε ως «Αλβανούς»).
-Να καταρριφθούν οι αστήρικτες θεωρίες περί καθόδου των Δωριέων και της φυλής των Αιολέων και Αχαιών ως τριών από τις τέσσαρες, δήθεν, Ελληνικές φυλές που διδάσκονται οι Ελληνόπαιδες εδώ και αιώνες.
-Να αποκρυπτογραφηθούν τα ονόματα Πελασγός-Αχαιός-Ίων-Δωριεύς-Αιολεύς και Έλλην.
-Να διευκρινισθούν οι όροι, Αιγιείς και Ινδοευρωπαίοι.
-Να αναλυθούν τα «αμφιλεγόμενα» ονόματα, Γραικός-Ρωμαίος/ Ρωμηός-Ρωμηοσύνη-Βυζάντιον/Βυζαντινός.                 
-Να  καταγραφούν τα απαράγραπτα ιστορικά μας δικαιώματα και  κάθε αυτονόητη γεωπολιτική  και πολιτισμική μας  διεκδίκηση.
-Να αποκαλυφθούν οι δυνάμεις που μας κρατούν σε κατάσταση διαρκούς ομηρείας και ναρκώσεως, που δεν μας επιτρέπουν να ξυπνήσουμε  από τον λήθαργο της πολιτικής ναρκώσεως, του πολιτισμικού και πνευματικού μας αφιονισμού και να συνειδητοποιήσουμε, ποιοι ήμασταν, ποιοι είμαστε, τι θησαυρούς είχαμε στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ μας, ποιοι μας τους έκλεψαν, ποια ήταν τα ιστορικά όρια της πατρίδος μας, πως θα διεκδικήσουμε τα κλοπιμαία και πως θα γίνει η αποκατάσταση των ιστορικών ορίων του Έθνους μας.
-Να εξηγηθεί επαρκώς ποιός είναι ο Νέος Ισραήλ της Χάριτος του Θεού και ποιος λαός αποτελεί τον πυρήνα του Νέου Ισραήλ.
-Να συνειδητοποιηθεί η χαώδης διαφορά μεταξύ του «έλληνος» της αστυνομικής ταυτότητος (ΣΣ: Βέβαια έχει καταργηθεί η αναγραφή της ιθαγένειας στις ταυτότητες, αλλά αυτή προκύπτει από την αναγραφή της αρχής εκδόσεως: Ελληνική Δημοκρατία/Υπουργείον Εσωτερικών) και του διαχρονικού ιστορικού Έλληνος της θεϊκής υποσχέσεως.
Παρακαλούμεν λοιπόν και προκαλούμεν τον αναγνώστη, με αγάπη Θεού, αφού μελετήσει σε βάθος ΟΛΑ τα στοιχεία του θέματος που θα αναλύσουμε:
Να ασπασθεί εκείνα στα οποία κατανοεί ότι δεν εσφάλλαμε.
Να απορρίψει τα υπόλοιπα, όχι επειδή δεν συμφωνούν με τις απόψεις του, αλλά αφού τα συγκρίνει με άλλα στοιχεία τα οποία τυχόν έχει συλλέξει από την ελληνική και διεθνή γραμματεία, με την επιστημονική κριτικήν μέθοδο, επειδή θα καταρρίπτουν, φανερά, τα δικά μας. 
Ξεκαθαρίζουμε ότι: Δύο θέματα για εμάς, είναι αδιαπραγμάτευτα:
Η Θεοπνευστία και Αυθεντία της Αγίας Γραφής (Παλαιά και Καινή Διαθήκη).
Η Ελληνική (παρα) Μυθολογία, δεν αποτελεί Ιστορία, ούτε πηγή στοιχείων επιστημονικής κριτικής και συζητήσεως. 
*
Δια της παρούσης αναλύσεως, δεν φιλοδοξούμε να συγγράψουμε νέα Ελληνική Ιστορία. Κάμνουμε όμως αρχή, για την αποκάλυψη των πλαστογράφων της Ελληνικής Ιστορίας και των βιαστών του Ελληνικού πνεύματος, καθώς και τον καθορισμό των βασικών/ιστορικών συνιστωσών, της Εθνικής ταυτότητος των Ελλήνων.
Για τον λόγον αυτόν, η ακολουθούσα σε σειρές, παρουσίαση-ανάλυση του θέματος, η «ΤΑΥΤΟΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ», που αφιερώνεται στην ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑΝ, αποτελεί:
-Κραυγή δίκαιης οργής και αγανακτήσεως κατά των ασύδοτων πλαστογράφων της Ιστορίας μας.
-Προειδοποίηση προς εκείνους τους αφελείς που νομίζουν ότι μπορούν να εξαπατούν τους πάντες (επ’ άπειρον) και να εδραιώνουν την κατοικία τους στον τράχηλο του Ελληνικού λαού.
-Λόγον αλήθειας, με φόβο Θεού, για την αναγκαιότητα:
.Ριζικής Αναθεωρήσεως της χαρακτηριζόμενης σαν Ελληνικής ιστορίας και διδασκόμενης σήμερα, στα διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας.
.Αναζητήσεως της χαμένης (υπαρκτής αλλά αγνώστου) ταυτότητός μας.


Συνεχίζεται






1 Συστημικός: Ό,τι αφορά σε λόγους, έργα, προθέσεις ανθρώπων του Συστήματος. Η προσήκουσα για την περίπτωση λέξη είναι συστηματικός. Επειδή η λέξη αυτή σημαίνει μεθοδικός, επαναλαμβανόμενος και ΔΕΝ ανταποκρίνεται στην απόδοση του νοήματος, χρησιμοποιείται κατά νεολογισμόν, η λέξη Συστημικός.
2 Ξενοφάνης (580-485 ή 570-480): Ίων φιλόσοφος και ποιητής. Κατεπολέμησε τις μυθοπλασίες και πολυθεϊστικές δοξασίες των Ελλήνων. Αναγκάσθηκε να εγκαταλείψει την πατρίδα και να καταφύγει στην νότιο Ιταλία και Σικελία. Σπουδαία θέση στις φιλοσοφικές του μαρτυρίες κατέχει η επίθεσή του κατά του Πυθαγορείου δόγματος της μετεμψυχώσεως.
Σήμερα έχουν γραφεί χιλιάδες τόμοι για τον Πυθαγόρα, ο οποίος δεν έγραψε ούτε λέξη από όσα εδίδασκε και διέταξε τους μαθητές του να πράξουν το ίδιο. Παρ’ όλα αυτά προβάλλονται «έπη», «ιεροί λόγοι» και άλλα κείμενα ως έργα του ιδίου ή του …οικογενειακού του περιβάλλοντος. Έτσι όλοι μαθαίνουν για τον Πυθαγόρα, ενώ σχεδόν οι πάντες αγνοούν τον Ξενοφάνη.
Το Σύστημα «ιστορικοποίησε» και επένδυσε με «επιστημονικό κύρος» κείμενα που δήθεν έγραψε ο Πυθαγόρας ενώ αποσιώπησε ή υποβάθμισε γεγονότα όπως ότι ο Πυθαγόρας:
Διήλθε το μέγιστο μέρος των πνευματικών του αναζητήσεων στην Αίγυπτο, την Ασία και την Ιταλία, ως μαθητής ιερέων του Εωσφόρου/Βάαλ και μύστης των σατανικών τελετών τους.
Υπήρξε αρχηγός ομάδος αποκρυφιστών με μυστικιστική οργάνωση η οποία ανέπτυξε περίπλοκον τυπικόν και τελετουργικόν.
Δεν ήταν ο δημιουργός του «Πυθαγορείου Θεωρήματος», αφού οι Αιγύπτιοι, πρώτοι το είχαν εφαρμόσει κυρίως για την κατασκευή των πυραμίδων, όπως απεδείχθη από τους Παπύρους Berlin 6619 (1500 π.Χ.) και Rhind (1650 π.Χ) που ανακαλύφθηκε από τον Σκωτσέζο αρχαιολόγο-Αιγυπτιολόγο Alexander Henry Rhind το 1858 !
3 Αποσπάσματα Β11, 12, 14, 15, 16.
4 Β/45
5 Ιστορία Πελοποννησιακού πολέμου, Α, 22.
6 Πολιτεία, βιβλίο 2ο, 378d, 383a, 383b- Geoffry Miles, Classical Mythology in English literature,7.
7 Ευήμερος: Έλλην φιλόσοφος της Κυρηναϊκής σχολής (340-260 π.Χ.).
8 Λεξικό Ελληνικής Αρχαιολογίας, Αλεξάνδρου Ραγκαβή, 1888, σ.309.
Jasper Griffin, Greek Myth and Hesiod, 80--- Μετά τα φυσικά, Λ, 8 (1074β)
10 ΗΡΟΔΟΤΟΣ: ΕΥΤΕΡΠΗ (2)/4/11-50/1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου