Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΜΕΡΟΣ 3ον

1. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ (Συνέχεια 2ου μέρους).
γ. Οι άνθρωποι και τα «Θηρία» της Παλαιάς Διαθήκης (Συνέχεια 2ου μέρους).
6/. Οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι (Jews) και τα «θηρία» της Π.Δ.
α/. Το Ταλμούδ και η Απόκρυφη Χιραμική Παράδοση.
Οι πρόγονοι των σημερινών Ταλμουδιστών Ιουδαίων (Jews), σφετεριζόμενοι, πλαστογραφούντες και διαστρέφοντες το νόημα των χωρίων της Π.Δ., συνέγραψαν το Ταλμούδ, μυθοπλάσσαντες παραλλήλως και την λεγόμενη Χιραμική Παράδοση.1 Αμφότερα (Ταλμούδ και Χιραμική Παράδοση), διδάσκονται αποκρύφως, εντός των συναγωγών και μόνον, των σημερινών Ιουδαίων (Jews). Σύμφωνα με την απόκρυφη Χιραμική παράδοσή τους:
1//. Μετά την δημιουργία του Αδάμ και της Εύας, ο Εβλίς (ΣΣ: Σε άλλα κείμενα αναφέρεται ως Ελβίς, και στο κοράνι ως Ιμπλίς) ο κατά τους Ταλμουδιστές «άγγελος του φωτός» (ΣΣ: Ο Σατανάς, ο Εωσφόρος, ο Διάβολος), ορέχθηκε την Εύα και συνευρέθη μετ’ αυτής. Αποτέλεσμα της συνευρέσεως αυτής, ήταν η γέννηση του Κάϊν. Η ψυχή του Κάϊν, σπινθήρ εκ του αγγέλου του φωτός, του πνεύματος του Πυρός, τον κατέστησε απείρως υπέρτερον του Άβελ, του υιού του Αδάμ.
2//. Ο Ιαχβέ Αδωνάϊ (ΣΣ:Ο Ιαχβέ-Ιησούς Χριστός) φθονών τον Κάϊν για το πνεύμα που του μετέδωσε ο Εβλίς, εξώρισε τον Αδάμ και την Εύα εκ της Εδέμ, για να τιμωρήσει αμφοτέρους και μετ’ αυτούς και τους απογόνους τους, για την απιστίαν της Εύας με τον Εβλίς.
Ο ζηλότυπος Θεός Ιαχβέ-Αδωνάϊ, είχε ζυμώσει ιλύν για να πλάσσει τον Αδάμ και του είχε δώσει ψυχήν δουλικήν. Όθεν εφοβείτο την ελευθερίαν και ανεξάρτητον ψυχήν του Κάϊν…
3//. Ο Χιράμ, ο απόγονος του Κάϊν, εκλήθη από τον βασιλέα Σολομώντα να κτίσει έναν ναόν για λατρεία του Θεού. Ο Χιράμ έκτισε τον Ναόν συγκεντρώσας κατά θαυμαστόν τρόπον, τους καλύτερους εργάτες από όλα τα μέρη του κόσμου και χρησιμοποιήσας τις γνώσεις, την ενεργητικότητα και την μεγαλοφυΐαν που του είχαν μεταδώσει οι προπάτορές του.
Ο Σολομών, όμως, αντί να αφιερώσει τον ναόν στον Εβλίς (ΣΣ: Στον Εωσφόρο/Σατανά), τον ανήγειρε στο όνομα του Ιαχβέ-Αδωνάϊ στον αμείλικτο και μοχθηρό αυτόν Θεόν, του οποίου το μίσος καταδιώκει εδώ και τόσους αιώνες, την γραμμή του Κάϊν από γενεάς εις γενεά.
4//. Ο Σολομών από φθόνο, αποφασίζει να φονεύσει τον Χιράμ. Όμως ο Χιράμ ακούει παράδοξη και τρομερή φωνή εξερχομένη από το βάθος της πυρίνης αβύσσου και καλούσα αυτός τρις: Χιράμ Χιράμ Χιράμ. Το υπεράνθρωπον αυτό όν (ΣΣ: Ο Θόβελκαϊν υπασπιστής του Σατανά/ Εωσφόρου, κατ’ άλλους ερμηνευτές, ο ίδιος ο εωσφόρος) προχωρεί προς τον Χιράμ και λέγει:
- Ελθέ υιέ μου και μη φοβείσαι. Εφύσησα επί σού και απέκτησες ικανότητα να αναπνέεις ελευθέρως εντός των φλογών.
Το πύρ περιέβαλλε τον Χιράμ, ο οποίος μέσα σ’ αυτό το στοιχείο, στο οποίον απόγονος της Αδαμικής γραμμής, δεν θα άντεχε και θα εύρισκε ακαριαίο θάνατο, ησθάνετο άγνωστες ηδονές.
Τότε ο Χιράμ ερώτησε το Υπεράνθρωπο όν:
- Που με σύρης;
- Εις το κέντρον της γης, στην ψυχή του κόσμου εις το βασίλειον του Εβλίς και του Κάϊν (ΣΣ: Τουτέστιν στην κόλαση), όπου επικρατεί μετ’ αυτών η ελευθερία. Εκεί παύει η τυρρανία του Ιαχβέ-Αδωνάϊ. Εκεί δυνάμεθα να γευώμεθα τους καρπούς του δένδρου της επιστήμης. Εκεί είναι το κράτος των πατέρων σου…
β/. Αρχικά Συμπεράσματα
1//. Οι σημερινοί Ταλμουδιστές Ιουδαίοι (Jews):
α//. Χαρακτηρίζοντες εαυτούς «υιούς του φωτός», εννοούν σαφώς,  ότι  είναι απόγονοι του Κάϊν (Καϊνίτες), τον οποίον αποκαλούν υιόν του «αγγέλου του φωτός», για τον οποίον επαίρονται, και στην γραμμή του οποίου αυτοτοποθετούνται. Δηλαδή, θέτουν αυτοβούλως εαυτούς εκτός Αδαμικής  (ανθρωπίνης) γραμμής που περιγράφεται στο βιβλίο της ΓΕΝΕΣΕΩΣ, την Παλαιά Διαθήκη, και επιβεβαιώνεται στην Καινή Διαθήκη.2  
β//. Αποκαλούν περιφρονητικώς τους εκτός της φυλής τους,  απογόνους της Αδαμικής γραμμής (ανθρώπους), «Υιούς της ιλύος (λάσπης)». Προφανώς δανειστήκαν την φράση από τα σχετικά χωρία της Παλαιάς Διαθήκης όπως: «καὶ ἔπλασεν ὁ Θεὸς τὸν ἄνθρωπον, χοῦν ἀπὸ τῆς γῆς»,3 «κατοικοῦντες οἰκίας πηλίνας, ἐξ ὧν καὶ αὐτοὶ ἐκ τοῦ αὐτοῦ πηλοῦ ἐσμέν …»,4 «…ἡμεῖς δὲ πηλὸς ἔργα χειρῶν σου πάντες ἡμεῖς».5
Με άλλα λόγια,  διακρίνουν τους ανθρώπους (τα δίποδα λογικά όντα), σε ανθρώπους (εννοώντας αποκλειστικώς και μόνον τους εαυτούς τους και τα μέλη της φυλής τους, δηλαδή τους Εβραίους/Jews) και σε ζώα/αγέλη ζώων/κτήνη/γκόϊμ (goim/Gentiles), εννοώντας όλους τους υπόλοιπους σημερινούς ανθρώπους/μη Ιουδαίους, όλων των λοιπών φυλών της γης.
Εάν αυτή η κοσμογονική αντίληψη περί ανθρώπων, των Ταλμουδιστών Ιουδαίων (Jews), δεν είναι η επιτομή του Ρατσισμού, του μισανθρωπισμού και της Μισαλλοδοξίας, τότε τι είναι;
Aκούσατε ποτέ, κάποιον από τους συγχρόνους «ανθρωπιστές» που ωρύονται για τα δικαιώματα του ανθρώπου και θρηνούν ως Ιερεμιάδες, για «έλλειψη ανθρωπισμού» στις σύγχρονες κοινωνίες, να καταγγέλλει ή να κατηγορεί για ρατσισμό και μισανθρωπισμό, τους σημερινούς Ταλμουδιστές ιουδαίους;
Εάν ναι, παρουσιάσατε τα στοιχεία. Εάν όχι, δεν συνιστά παραδοξολογία, δεν προξενεί έκπληξη και δεν δημιουργεί εύλογη απορία το γεγονός; Αναρωτηθείτε λοιπόν, από τούδε και στο εξής, και αρχίσατε να ερευνάτε τα αίτια του παραδόξου τούτου θέματος…
2//. Αυτή η διάκριση σε ανθρώπους/υιούς φωτός και κτήνη/ υιούς ιλύος, δεν θα εγένετο εάν οι ταλμουδιστές ιουδαίοι (Jews), δεν εγνώριζαν την σημασία της εβραϊκής λέξεως «θηρία», που είναι καταγεγραμμένη στο βιβλίο της ΓΕΝΕΣΕΩΣ και γενικώτερα της Πεντατεύχου (της ΤΟΡΑ).
3//. Μέσα από την απόκρυφη Χιραμική παράδοσή τους οι Ταλμουδιστές ιουδαίοι, αποδέχονται την διαχρονική ύπαρξη των δύο βασικών και διαφορετικών βιολογικών γραμμών (Αδαμικής και Καϊνικής).
γ/. Η Καϊνική γραμμή και οι σημερινοί Ιουδαίοι (Jews)
Η Καϊνική γραμμή, στην οποίαν οι ίδιοι οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι υποστηρίζουν ότι ανήκουν, είναι η βιολογική γραμμή του Κάϊν από της γεννήσεώς του μέχρι σήμερον. Στην γραμμήν αυτήν, συμπεριλαμβάνονται και όλα τα «θηρία» καθώς και άνθρωποι της Αδαμικής γραμμής που κατά καιρούς και ανά τους αιώνες, «θηριοποιήθηκαν», ασπασθέντες πνευματικώς, τον Ταλμουδικόν Ιουδαϊσμόν !!!
«…Κάϊν ἐκ τοῦ πονηροῦ ἦν καὶ ἔσφαξε τὸν ἀδελφὸν αὐτοῦ του…» (Α΄ ΙΩΑΝΝΟΥ: 3/12).
«…ὑμεῖς ἐκ τοῦ πατρὸς τοῦ διαβόλου ἐστέ, καὶ τὰς ἐπιθυμίας τοῦ πατρὸς ὑμῶν θέλετε ποιεῖν. ἐκεῖνος ἀνθρωποκτόνος ἦν ἀπ' ἀρχῆς καὶ ἐν τῇ ἀληθείᾳ οὐχ ἕστηκεν, ὅτι οὐκ ἔστιν ἀλήθεια ἐν αὐτῷ· ὅταν λαλῇ τὸ ψεῦδος, ἐκ τῶν ἰδίων λαλεῖ, ὅτι ψεύστης ἐστὶ καὶ ὁ πατὴρ αὐτοῦ» (ΙΩΑΝΝΗΣ: 8/44).
Έτσι εξηγείται γιατί οι ταλμουδιστές Ιουδαίοι αυτοαποκαλούνται «υιοί του φωτός», τουτέστιν πνευματικά τέκνα του κατ’αυτούς, «φέροντος το φως», ήγουν, του  Εωσφόρου!
Οι σημερινοί Ταλμουδιστές Ιουδαίοι, ανήκουν στην γραμμή από την οποίαν θα προέλθει ο δικός τους «Μεσσίας», ο «άνθρωπος»-θηρίον (Αντίχριστος, αντιπρόσωπος του εωσφόρου επί της γης), όπως μας πληροφορεί ο Κύριος στην Αποκάλυψη:
Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξϛ΄(666)» {Αποκάλυψη, 13/8}.
Μία ακόμη επιβεβαίωση ότι: Θηρίον=δίποδον έλλογον ον = άνθρωπος= «άλλος άνθρωπος».
Ανέφεραν ποτέ οι πάσης πολιτικής και εθνικής αποχρώσεως ψευδοπατριώτες, δήθεν αντι-σημίτες/σιωνιστές, τις λέξεις Ταλμούδ-Ταλμουδισμός; Γιατί;
Αναζητήσατε τα αίτια και τότε θα αρχίσετε να ανακαλύπτετε μερικές από τις απάτες και πλάνες του Συστήματος των Ολεσηνόρων/ Κοσμοκρατόρων.
7/. Οι αρχαίοι Έλληνες κι τα θηρία της Π.Δ.
Με την λέξη «θηρία», οι αρχαίοι πρόγονοί μας,  εννοούσαν διάφορα είδη διπόδων λογικών όντων, όπως ακριβώς τα εννοούσε και ο Θαλής ο Μιλήσιος στην φράση του: «τριῶν τούτων ἕνεκα χάριν ἔχειν τῇ Τύχῃ· πρῶτον μὲν ὅτι ἄνθρωπος ἐγενόμην καὶ οὐ θηρίον, εἶτα ὅτι ἀνὴρ καὶ οὐ γυνή, τρίτον ὅτι Ἕλλην καὶ οὐ βάρβαρος».6
Γιατί να ευχαριστεί ο Θαλής τους θεούς ή την θεά τύχη, κάνοντας αντιπαραβολή των στοιχείων της ιδιοπροσωπείας του, της ταυτότητός του ως διπόδου λογικού όντος (άνθρωπος-ανήρ-Έλλην) με δύο αντίστοιχα έλλογα όντα (βάρβαρος-γυνή) και ένα άλογον ζώον (θηρίον) που μπορεί να ήταν ένα από τα εκατοντάδες είδη ζώων;
Δεν είναι ακατανόητο, παράλογο, ανεξήγητο και μάλιστα για έναν σοφό της εποχής του, όπως ήταν ο Θαλής, να κάνει μία τέτοιου είδους αντιπαραβολή; Συνεπώς το «θηρίον» που αναφέρει ο Θαλής, αντιπροσωπεύει έμψυχον-έλλογον-δίποδον ον (άνθρωπον ή κάποιο άλλο είδος «ανθρώπου»).
Άλλωστε, από την αντιπαραβολή/αντιστοιχία των λέξεων άνθρωποςàθηρίον, άνδραςàγυνή, Έλληνàβάρβαρος, σαφέστατα προκύπτει το παραπάνω συμπέρασμα, ήτοι,  ο άνθρωπος, άνδρας, γυνή, Έλλην, βάρβαρος ,είναι άπαντα δίποδα λογικά όντα και τα θηρία είναι ομοίως δίποδα λογικά όντα, άλλως η φράση «ἄνθρωπος ἐγενόμην καὶ οὐ θηρίον» είναι λογικώς ακατάληπτη και επιστημονικώς αλλοπρόσαλλη.
Ναι! Οι αρχαίοι Έλληνες με την λ. θηρία, εννοούσαν και τα δίποδα λογικά όντα. Μερικά παραδείγματα:
-«Ω Ζευ, πάτερ Ζευ, σον μεν ουρανού κράτος συ δ’ εργ’ επ’ ανθρώπων οράς λεωργά και θεμιστά, σοι δε θηρίων ύβρις τε και δίκη μέλει».7
(Ω Ζεύ, πατέρα Ζεύ, συ βλέπεις όλα τα έργα των ανθρώπων και τα πονηρά και τα καλά, συ επίσης φροντίζεις για την συκοφαντία/ακολασία και την δικαιοσύνη των θηρίων).
Ο «Θεός» Ζεύς μεριμνούσε για θέματα που αφορούσαν στις ακολασίες-συκοφαντικές πράξεις και απόδοση δικαιοσύνης, στα άλογα θηρία; Μόνο φρενοβλαβείς θα υποστήριζαν κάτι τέτοιο, αφού η δικαιοσύνη, κατά τον Πλάτωνα,  είναι ένα από τα τέσσαρα χαρακτηριστικά (τα υπόλοιπα είναι η σωφρωσύνη, η ανδρεία  και η σοφία), μιας ευνομούμενης κοινωνίας ανθρώπων, τουτέστιν πολιτείας διπόδων λογικών όντων (Πολιτεία, 427D- 434B).
Τα παραπάνω επιβεβαιώνει και ο Αριστοτέλης:
«Είναι, νομίζω, φανερό γιατί ο άνθρωπος είναι πολιτικὸν ζῷον περισσότερο απ᾿ ό,τι οι μέλισσες ή τα άλλα αγελαία ζώα:…. Ας προσέξουμε ύστερ᾿ απ᾿ αυτό ότι ο άνθρωπος είναι το μόνο ζώο που είναι εφοδιασμένο με την ικανότητα του λόγου….. του λόγου όμως ο προορισμός είναι να κάνει φανερό τι είναι ωφέλιμο και τι βλαβερό και, άρα, τι είναι δίκαιο και τι άδικο. Αυτό είναι, πράγματι, που ξεχωρίζει τον άνθρωπο από τα άλλα ζώα: μονάχα αυτός αντιλαμβάνεται το καλό και το κακό, το δίκαιο και το άδικο και όλα τα άλλα παρόμοια πράγματα  και, φυσικά, η συμμετοχή σε όλα αυτά είναι που κάνει την οικογένεια και την πόλη….»(Πολιτικά, Αριστοτέλους, Α2, 10-13 και 15-16).
-Ουδέν εστίν θηρίον γυναικός αμαχώτερον».8
-«Εγένοντο δε οι περί του Προυσίαν, περί την των θηρίων συναγωγήν».9
-«Και δη και πάλαι ου νόμιμον δοκεί τούτο το επιτήδευμα και τας κατά φύσιν περί τα αφροδίσια ηδονάς ου μόνο ανθρώπων αλλά θηρίων διεφθαρκέναι».10
[«Πολύ περισσότερο μάλιστα που ο θεσμός αυτός (ο θεσμός των ομαδικών γυμνασίων και συσσιτίων) νομοθετημένος από παλιά καθώς είναι, φαίνεται ότι έχει διαφθείρει τις κατά φύσιν ερωτικές απολαύσεις όχι μόνον των ανθρώπων αλλά και των θηρίων»].
Έχετε ακούσει ποτέ να έχουν θεσμοθετηθεί ανθρώπινοι νόμοι που να διευκολύνουν την παρά φύση σεξουαλική απόλαυση των γνωστών σ’ εμάς ζώων, θηρίων;
-  «…ΣΩ: Ὧδε. σημαίνει τοῦτο τὸ ὄνομα ὁ “ἄνθρωπος” ὅτι τὰ μὲν ἄλλα θηρία ὧν ὁρᾷ οὐδὲν ἐπισκοπεῖ οὐδὲ ἀναλογίζεται οὐδὲ ἀναθρεῖ, ὁ δὲ ἄνθρωπος ἅμα ἑώρακεν—τοῦτο δ᾽ ἐστὶ [τὸ] “ὄπωπε”—καὶ ἀναθρεῖ καὶ λογίζεται τοῦτο ὃ ὄπωπεν. ἐντεῦθεν δὴ μόνον τῶν θηρίων ὀρθῶς ὁ ἄνθρωπος “ἄνθρωπος” ὠνομάσθη, ἀναθρῶν ἃ ὄπωπε…» (Πλάτων, Κρατύλος, 399 C)
Ο Σωκράτης, στον Κρατύλον του Πλάτωνος, μας δίδει έναν έξοχον ορισμόν του ονόματος άνθρωπος, όπου «ταυτίζει» τον άνθρωπον με τα θηρία, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι: «…ο άνθρωπος εξ όλων των θηρίων είναι ο μόνος που παρατηρεί τα κτίσματα του Δημιουργού, βλέπει προς τα άνω (αναθρέει) και θαυμάζει όσα έχει δει…».
Το παραπάνω χωρίον όχι μόνον κατακεραυνώνει τους ψευδοανθρωπιστές και τυφλίνες εξελικτικούς της εποχής μας, αφού ταυτίζει τον άνθρωπον με τα υπόλοιπα δίποδα έλλογα όντα που αποκαλεί «θηρία», αλλά μας παραδίδει τον κατ’ εξοχήν ορισμόν του ανθρώπου, δίδοντας και την ειδοποιόν διαφοράν του, από όλα τά άλλα έλλογα δίποδα όντα (θηρία).
Και όμως! Μέχρι σήμερα, ενώ οι δάσκαλοι και καθηγητές της πατρίδος μας, είχαν επί αιώνες καταγεγραμμένον τον ορισμόν του ανθρώπου, που εξέφεραν τα εγκυρώτερα χείλη των προγόνων μας, όλες οι γενεές των Ελληνοπαίδων, εδιδάχθησαν και διδάσκονται ακόμη, ότι η λέξη άνθρωπος ετυμολογείται από το ανόητον, αντιεπιστημονικόν και παραπλανητικόν σύμπλεγμα, του επιρρ. άνω και του ρ. θρώσκω..
Γιατί άραγε;
Κατά την άποψή μας, οι διδάσκοντες εκπαιδευτικοί [εγκάθετοι συστημικοί και αριστεροφασίστες (πλειοψηφία), πλαδαροί-υπνωτισμένοι «εθνικόφρονες» (μειοψηφία), αλλά και οι λοιποί μη συστημικοί], υποτεταγμένοι/ υποχρεωμένοι…δημοκρατικώτατα,  να διδάσκουν πιστά την επιβαλλομένην ύλην των συστημικών βιβλίων, έπρατταν τα υπό του συστήματος διατεταγμένα:
· Άλλοι μεν αγνοούντες το παραπάνω χωρίον, λόγω αγραμματοσύνης ή πιθηκισμού, μιμούμενοι στερεοτύπως, όσα και όπως τα είχαν διδαχθεί από τους καθηγητές τους, όταν ήσαν μαθητές ή φοιτητές,
· Άλλοι δε γνωρίζοντες το χωρίον, παρέκαμπταν ανωδύνως τον «σκόπελον» της αναλύσεως και ερμηνείας στους μαθητές/ φοιτητές, της λέξεως «θηρία» του Σωκράτους, και της «παράδοξης» ταυτίσεως των θηρίων με τον άνθρωπον. Και αυτό επειδή, εάν ανεφέροντο στο συγκεκριμένον χωρίον του Πλάτωνος, θα έπρεπε να εξηγήσουν στους μαθητές/φοιτητές ποια ήσαν τα έλλογα «θηρία», με την αναπόφευκτη γι’ αυτούς  κατάληξη, στα «θηρία» της Παλαιάς Διαθήκης. Τότε όμως, θα απεκαλύπτετο:
-  Η διαχρονική Απάτη του Συστήματος, και οι απατήλιες θεωρίες περί αυτομάτου γενέσεως του κόσμου και της σταδιακής Εξελίξεως των όντων !!!
-  Η Αλήθεια για τους ανθρώπους (Λευκή φυλή), τα θηρία (λοιπές φυλές), και η αξιοπιστία, αυθεντία και θεοπνευστία της Παλαιάς Διαθήκης.
Αμφότερα, οδυνηρά για το Σύστημα, αφού θα ανέτρεπαν «εκ θεμελίων», τις μέχρι τώρα προβαλλόμενες από τους φρενοβλαβείς υπηρέτες του, οντολογικές, κοσμογονικές και «ανθρωπιστικές» θεωρίες, με τις οποίες τρέφονται εδώ και αιώνες, οι λαοί, απανταχού της γης!!!
Αιδώς, ασυνείδητοι ή ενσυνείδητοι, Νέο-Φοινικίζοντες/Ταλμουδίζοντες εκπαιδευτές των Ελληνοπαίδων!
Από πού εγνώριζε ο Σωκράτης την ονομασίαν των λογικών διπόδων θηρίων και την διαφοράν τους από το κατ’ εξοχήν έλλογον δίποδον, τον άνθρωπον;
Οι αρχαίοι πρόγονοί μας, οι Ίωνες/προέλληνες, εγνώριζαν την σημασίαν τόσον της λ. «αδάμ» (άνθρωπος), όσον και την τοιαύτην των «θηρίων», από την Π.Δ. τα κείμενα της οποίας χρησιμοποιούσαν για συγγραφές δικών τους έργων (μυθολογίας, κοσμογονίας, λογοτεχνίας, κλπ), αυτούσια ή παρηλλαγμένα, από τις παραδόσεις που είχαν διασωθεί, ως απόγονοι του υιού του Ιάφεθ, [Ιαφ(π)εθ(τ)ίτες], του Ίωνος/ Ιωΰαν (ΓΕΝΕΣΗ: 10/1-5) [Λεπτομέρειες και λοιπά αποδεικτικά στοιχεία, όπως στο αναλυθέν θέμα « ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΤΑ «ΘΗΡΙΑ» ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ» (24 Απριλίου- 10 Μαΐου 2017)].
8/. Τα «θηρία» της Π.Δ. κατά την Ορθόδοξη Εκκλησία
α/. Κατά τους πρώτους μεταχριστιανικούς αιώνες, μέχρι τους απελευθερωτικούς αγώνες της Ελλάδος
Ο Ιερός Χρυσόστομος ερωτά: «Τίνα δε έστι τα θηρία» και αμέσως δίδει ο ίδιος την απάντηση:
«Θυμός, αθυμία, φθόνος, έρις, διαβολή, κατηγορία, ψεύδος, υπόκρισις, επιβουλαί, οργαί κατά των ηδικότων ουδέν, ηδοναί επί ταις των λειτουργούντων ασχημοσύνας, ανελεύθεροι κολακείαι,……..άσκησις υπερβολικών ελέγχων εναντίων ταπεινών και αποσιώπησις αυτών προ των αξιωματούχων».
«Ἀπό τί λοιπόν, ἀπάντησέ μου, θά ἠμπορέσω νά ἀναγνωρίσω ἐσένα τόν πιστόν, ἀφοῦ ὅλα τά παραπάνω βεβαιώνουν τό ἀντίθετον; Ἀλλά διατί ὁμιλῶ περί πιστοῦ; Ἀφοῦ δέν ἠμπορῶ νά ἐννοήσω μετά βεβαιότητος ἄν εἶσαι ἄνθρωπος. Ὅταν λακτίζῃς ὡσάν ὄνος καί πηδᾷς ὅπως ὁ ταῦρος καί χρεμετίζῃς διά τάς γυναίκας ὅπως ὁ ἵππος καί εἶσαι λαίμαργος ὅπως ἡ ἄρκτος καί παχύνης τό σώμα σου ὡσάν ἡμίονος καί μνησικακῇς ὡσάν καμήλα καί ἀρπάζῃς ὅπως ὁ λύκος, ὀργίζεσαι ὅπως ὁ ὄφις, δαγκώνῃς ὅπως ὁ σκορπιός, εἶσαι ὕπουλος ὅπως ἡ ἀλεποῦ, ἔχῃς μέσα εἰς τήν ψυχήν σου δηλητήριον ὅπως ἡ κόμπρα καί ἡ ἔχιδνα καί διεξάγῃς πόλεμον κατά τῶν ἀδελφῶν σου ὅπως ὁ πονηρός ἐκεῖνος διάβολος, πῶς εἶναι δυνατόν νά σέ ὑπολογίζω μεταξύ τῶν ἀνθρώπων, ἀφοῦ βλέπω νά ἔχῃς αὐτοῦ τοῦ εἴδους τά χαρακτηριστικά; Ἐνῶ ἀναζητῶ τήν διαφοράν μεταξύ πιστοῦ καί κατηχουμένου, ὑπάρχει κίνδυνος νά μή εὕρω διαφοράν μεταξύ ἀνθρώπου καί θηρίου.
Τί νά σέ ὀνομάσω λοιπόν; Θηρίον; Τά θηρία ὅμως ἔχουν ἕνα ἀπό αὐτά τά ἐλαττώματα. Ἐσύ, ἀντιθέτως, ἀφοῦ τά συνεκέντρωσες ὅλα μαζί, προχωρεῖς πέραν ἀπό τήν ζωώδη κατάστασιν ἐκείνων. Νά σέ ἀποκαλέσω σατανᾶν; Ἀλλά ὁ σατανᾶς οὔτε κοιλιόδουλος εἶναι οὔτε εἶναι ἐρωτευμένος μέ τά χρήματα. Ἀπάντησέ μου λοιπόν. Πῶς θά σέ ἀποκαλῶ ἄνθρωπον, ὅταν ἔχῃς περισσότερα ἐλαττώματα ἀπό τά θηρία καί ἀπό τόν σατανᾶν; Καί ἄν δέν εἶναι δυνατόν νά σέ λέγω ἄνθρωπον, πῶς θά σέ ἀποκαλέσω πιστόν; (Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος: "Ομιλία Δ΄ εις το κατά Ματθαίον Ευαγγέλιον", 8)
Ορθώς, κατά την άποψή μας, ερμήνευσεν ούτως τα θηρία η Ορθόδοξη εκκλησία, στους  πρώτους μαρτυρικούς της αιώνες του Χριστιανισμού, καθ’ όσον:
O Οι άνθρωποι (πάσης φυλής και εθνικότητος) που εκδηλώνουν όλα αυτά τα καρκινώματα-πολύμορφα ανθρώπινα πάθη (σπιλάδες αρετής και αγάπης), παύουν να είναι άνθρωποι και γίνονται θηριοποιημένα δίποδα άλογα όντα, «θηρία».
«… καὶ τὸ θηρίον ὃ ἦν καὶ οὐκ ἔστι, καὶ αὐτὸς ὄγδοός ἐστι, καὶ ἐκ τῶν ἑπτά ἐστι, καὶ εἰς ἀπώλειαν ὑπάγει…» (…και το θηρίον που ήτο και δεν είναι πλέον, και αυτός είναι όγδοος βασιλεύς και είναι από τους επτά…) [ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 17/11]. 
O Ο Απόστολος Παύλος που αντιμετώπισε στην Έφεσον άτομα με τέτοιου είδους πάθη, (όπως αναφέρονται από τον Ι. Χρυσόστομον), δεν τους αποκαλεί ανθρώπους, αλλά θηρία..
«…εἰ κατὰ ἄνθρωπον ἐθηριομάχησα ἐν Ἐφέσῳ, τί μοι τὸ ὄφελος;…» (Α΄ ΚΟΡΙΝΘ: 15/32).
O Οι Απόστολοι και οι Πατέρες, δεν διακινδύνευαν στα πρώτα στάδια της διαδόσεως της Χριστιανικής διδασκαλίας, να διδάσκουν τα υψηλά νοήματα των Γραφών και να ερμηνεύουν δύσκολα χωρία και δυσνόητες λέξεις και όρους της Αγίας Γραφής. Δεν ήταν αυτός ο πρωταρχικός και υψίστης προτεραιότητος στόχος τους, όντες μάλιστα υπό την δαμόκλειον σπάθην των Εθνικών (ειδωλολατρών) διωκτών του Χριστιανισμού.
O Το χάρισμα της ερμηνείας των δυσκόλων χωρίων της Αγίας Γραφής, έδωσε ο Κύριος στους Πατέρες της Ορθόδοξης Εκκλησίας, οι οποίοι μεταλαμπάδευσαν τα άρρητα ρήματα, δια της Ιεράς παραδόσεως, στο εκκλησιαστικόν ποίμνιον και στους μαθητές τους, ανθρωποπαθώς και αποκρύφως αντιστοίχως.
«Το απόρρητον του Κυρίου φανερώνεται στους δικαίους» (ΠΑΡΟΙΜ: 3/32) και «τοις αγίοις αυτού» (ΚΟΛΑΣΣ: 1/26).
«Τα μυστικά του Θεού είναι κεκρυμμένα μέχρις ότου έλθει ο κατάλληλος χρόνος» (ΔΑΝΙΗΛ: 12/9).
O Η ερμηνεία των χωρίων της Αγίας Γραφής και οι απαντήσεις σε απορίες των απλών και αγράμματων κατηχουμένων και ασπαζομένων την νέα Πίστη, έπρεπε να δίδονται στάγδην ποσοτικώς και ποιοτικώς, όπως το βρεφικό γάλα (βασική πνευματική τροφή, λογικώς «καταπόσιμη» τουτέστιν κατανοητή) και όχι «υδαρή ή στερεά τροφή» (άμεση αποκάλυψη κεκρυμμένων αληθειών), την οποίαν μπορούν να λαμβάνουν μόνον οι έχοντες ανέλθει σε ανώτερα πνευματικά επίπεδα, όπως ήσαν οι Απόστολοι και οι Άγιοι της Ορθόδοξης Εκκλησίας.
«Καὶ ἐγώ, ἀδελφοί, οὐκ ἠδυνήθην λαλῆσαι ὑμῖν ὡς πνευματικοῖς, ἀλλ' ὡς σαρκίνοις, ὡς νηπίοις ἐν Χριστῷ, γάλα ὑμᾶς ἐπότισα καὶ οὐ βρῶμα. οὔπω γὰρ ἠδύνασθε. ἀλλ' οὔτε ἔτι νῦν δύνασθε· ἔτι γὰρ σαρκικοί ἐστε». (Α΄ΚΟΡΙΝΘ:3/1-7).
O Είναι προφανές, τι δυσάρεστον θα συνέβαινε, εάν οι Απόστολοι ή οι Άγιοι Πατέρες της Εκκλησίας των πρώτων κυρίως αιώνων, στις ομιλίες και διδασκαλίες προς τους κατηχουμένους, αποκαλούσαν ανθρώπους τους ανήκοντες στην λευκή φυλή και όλους τους άλλους θηρία, στην προσπάθειά τους να ερμηνεύσουν χωρία της Αγίας Γραφής και να εξηγήσουν τις διαφορές μεταξύ ανθρώπων και «θηρίων». Μάλλον θα απωθούσαν, παρά θα προσείλκυον το κατηχούμενον ποίμνιον, χωρίς να αποκλείομεν και διώξεις για διδαχήν «καινών δαιμονίων».
O Οποιοσδήποτε άνθρωπος πάσης εθνικότητος και φυλετικής προελεύσεως (κατά την προχριστιανικήν ορολογίαν, άνθρωπος ή θηρίον), πιστεύει και αποδέχεται τον Ιαχβέ/Ιησού Χριστόν, ως τον όντως και μόνον αληθινόν Θεόν, είναι ευπρόσδεκτος στην Οικουμενική Χριστιανική οικογένεια του Κυρίου. Άλλωστε αυτό αποτελεί εντολή του Κυρίου, δοθείσα προχριστιανικώς!!!
«…καὶ τοῖς ἀλλογενέσι τοῖς προσκειμένοις Κυρίῳ δουλεύειν αὐτῷ καὶ ἀγαπᾶν τὸ ὄνομα Κυρίου ….. Πάντα τὰ θηρία τὰ ἄγρια, δεῦτε φάγετε, πάντα τὰ θηρία τοῦ δρυμοῦ. …» (ΗΣΑΪΑΣ: 56/6 και 9).
«….προϊδοῦσα δὲ ἡ γραφὴ ὅτι ἐκ πίστεως δικαιοῖ τὰ ἔθνη ὁ Θεός, προευηγγελίσατο τῷ ᾿Αβραὰμ ὅτι ἐνευλογηθήσονται ἐν σοὶ πάντα τὰ ἔθνη…» (ΓΑΛΑΤΑΣ: 3/8).
«…ἐν γὰρ Χριστῷ ᾿Ιησοῦ οὔτε περιτομή τι ἰσχύει οὔτε ἀκροβυστία, ἀλλὰ πίστις δι' ἀγάπης ἐνεργουμένη. …» «ἐν γὰρ Χριστῷ ᾿Ιησοῦ οὔτε περιτομή τι ἰσχύει οὔτε ἀκροβυστία, ἀλλὰ καινὴ κτίσις. (ΓΑΛΑΤΑΣ: 5/6 και 6/15-16).
«…ὃς πάντας ἀνθρώπους θέλει σωθῆναι καὶ εἰς ἐπίγνωσιν ἀληθείας ἐλθεῖν.  …» (Α΄ ΤΙΜΟΘ: 2/4).
O Από τον 4ον-5ον μ.Χ. αιώνα η Ενιαία τότε Ορθόδοξη Εκκλησία Ανατολής και Δύσεως, είχε να αντιμετωπίσει άλλα φλέγοντα ζητήματα αφορώντα στην απειλουμένη ενότητά της από τους Λατίνους και άλλους αιρεσιάρχες.
Τα ίδια καθώς και νέα, μεγαλυτέρας εκτάσεως προβλήματα, είχε να αντιμετωπίσει η Ορθόδοξη εκκλησία από τον 8ον αιώνα, με την εμφάνιση και τελικώς την επικράτηση των ψευδοχριστιανικών, αιρετικών βαρβαρικών στιφών, των Φράγκων, με συνέπεια τέτοια θέματα αφορώντα στις κεκρυμμένες ερμηνείες δυσκόλων και δυσνόητων χωρίων της Παλαιάς Διαθήκης, όπως τα «θηρία», να ανάγονται σε δεύτερη, τρίτην ίσως και εσχάτην προτεραιότητα.
O Στην ακολουθήσασαν περίοδον της Μουσουλμανικής Οθωμανοκρατίας και των εθνικοαπελευθερωτικών αγώνων (14ος μ.Χ. αιών-1821 και 1828-1920 αντιστοίχως), όχι μόνον δεν ήταν φρόνιμον να καταπιαστεί  η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία με τέτοια ειδικά θέματα, αλλά θα ήταν παραλογισμός να ασχοληθεί με τα «θηρία», όταν ένα από αυτά, ήταν ο λαός στον οποίον ανήκε ο κατακτητής Ελληνικών εδαφών και δυνάστης της!
β/.  Η θέση της Ορθόδοξης Εκκλησίας, για τους ανθρώπους και τα «θηρία» της Π.Δ. από της οριστικοποιήσεως των σημερινών συνόρων της χώρας μας (1920,1947), μέχρι σήμερον.
O Η θέση της Ορθόδοξης Εκκλησίας τους τελευταίους δύο αιώνες, επί του θέματος, είναι η πλήρης σιγή και «εκκωφαντική αλαλία». Σε κανένα κείμενό της ή σε καμμία ομιλία ιεράρχου ή εξουσιοδοτημένου από την Εκκλησιαστικήν Ιεραρχίαν θεολόγου, έχει θιγεί το θέμα των ανθρώπων και των θηρίων της Αγίας Γραφής. Περί των ανθρώπων της Αδαμικής γραμμής, της Καϊνικής γραμμής και των «θηρίων» της Αγίας Γραφής, πλήρης ΑΛΑΛΙΑ. Και το μέγα και αγωνιώδες ερώτημα, είναι:
Διατί η αλαλία; Αγνωσία ή ένοχος σιωπή;
O Οι διοικήσεις της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας, με ελάχιστες εξαιρέσεις,  πρωτοστατούντων των Πατριαρχών του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως, με την συνδρομήν των κεφαλών και των λοιπών Ελληνικών Πατριαρχείων, από τις αρχές του 20ου αιώνος μέχρι σήμερα, διαβρώθηκαν σταδιακώς τόσον πολύ, από το πνεύμα του κοσμοπολιτισμού, της εκκοσμικεύσεως και του Πανθρησκειακού Οικουμενισμού, που φαίνεται να έχει δημιουργηθεί «μη αναστρέψιμη κατάσταση».
Έτσι φαντάζει αδιανόητο και ασυμβίβαστο με το Διεθνιστικό /  Διαθρησκειακό / Οικουμενιστικό περιβάλλον και το πνεύμα της (Νέας) Εποχής, οι μεταλλαγμένοι και ορθοδοξίζοντες / προτεσταντίζοντες / Οικουμενιστές αρχιερείς και οι συν αυτοίς «θεολόγοι», να ασχοληθούν με το σοβαρώτατον θέμα των ανθρώπων και των «θηρίων» της Αγίας Γραφής. Άλλωστε ελάχιστοι απ’ αυτούς, απεδείχθησαν ότι ήσαν  σοβαροί και εμβριθείς «μελετητές» Της Αγίας Γραφής και των Πατερικών κειμένων.
O Με την κατάσταση της εμφανούς αποκλίσεως (ανομίας) από την διδασκαλία του Κυρίου και αποστασίας από την άπαξ παραδοθείσα Ορθόδοξη Πίστη, που έχει δημιουργηθεί στους κόλπους της σημερινής Διοικήσεως της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας, προφανώς ένα τέτοιο σοβαρώτατο θέμα, όπως αυτό περί των ανθρώπων και «θηρίων» της Αγίας Γραφής, θεωρείται αδιανόητο, «καυτό» και …ενέχον κινδύνους διαταράξεως των…αγαπολογικών σχέσεων μεταξύ των διαφόρων «εκκλησιών», όπως χαρακτηρίζονται απαραδέκτως και αλογίστως, οι παρασυναγωγές και συνάξεις των άλλων θρησκευτικών δογμάτων (ψευδοχριστιανικών και αλλοδόξων).
Και το απορρέον ερώτημα που θέτει κάθε αληθώς Ορθόδοξος Χριστιανός, σ’ όλους αυτούς που προαναφέραμε, είναι:
Αθεόφοβοι, δεν ξεφυλλίσατε ποτέ τα βιβλία της Αγίας Γραφής (Α.Γ.); Δεν γνωρίζετε, όσοι από εσάς είσθε πτυχιούχοι των θεολογικών πανεπιστημιακών σχολών, τις δεκάδες αναφορές της Α.Γ. στα «θηρία»;
Εάν ναι, προς τι η σιωπή σας; Εάν όχι, κάψατε τα πτυχία σας….
Αλλά τι να περιμένει κανείς, από την σημερινή ηγεσία της υποτιθέμενης Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδος, όταν κατ’ απαίτηση των Ταλμουδιστών Ιουδαίων ή λαβούσα εντολήν απ’ αυτούς, διέγραψε από την πινακίδα που είναι τοποθετημένη στην κορυφή του ξυλίνου Σταυρού, του ανυψουμένου κατά την Μεγάλη Εβδομάδα, την εορτήν Υψώσεώς Του, και ευρισκομένου στις υπόλοιπες χρονικές περιόδους εντός του ιερού των εκκλησιών, την καταγεγραμμένη  στο Ευαγγέλιον του Ιωάννου (19/19-20), και όχι μόνον, φράση: ΙΝΒΙ (Ιησούς Ναζωραίος Βασιλεύς Ιουδαίων);
«19 ἔγραψε δὲ καὶ τίτλον ὁ Πιλᾶτος καὶ ἔθηκεν ἐπὶ τοῦ σταυροῦ· ἦν δὲ γεγραμμένον· ᾿Ιησοῦς ὁ Ναζωραῖος ὁ βασιλεὺς τῶν ᾿Ιουδαίων. 20 τοῦτον οὖν τὸν τίτλον πολλοὶ ἀνέγνωσαν τῶν ᾿Ιουδαίων, ὅτι ἐγγὺς ἦν τῆς πόλεως ὁ τόπος ὅπου ἐσταυρώθη ὁ ᾿Ιησοῦς· καὶ ἦν γεγραμμένον ῾Εβραῑστί, ῾Ελληνιστί, ῾Ρωμαῑστί.».
Και με ποίαν φράση την αντικατέστησαν; Με την συντομογραφίαν «Ο Βασιλεύς της Δόξης»…
Αθεόφοβοι, νεοφαρισαίοι, παραβάτες τόσον της Ιεράς, όσον και της Εκκλησιαστικής παραδόσεως, πως τολμήσατε να διαγράψετε τα καταγεγραμμένα στην Αγία Γραφή; Ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να ανομήσετε, αλλοιώνοντας έστω και ένα ιώτα της Αγίας Γραφής; Αρνείσθε ότι ο Ιησούς Χριστός ο Ναζωραίος είναι ο Βασιλεύς και των Ιουδαίων, αφού είναι ο Βασιλέυς ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ;
Εμείς απλώς σας υπενθυμιζουμε και πάλιν, ότι ο «άνθρωπος»-αντιπρόσωπος του Εωσφόρου επί της γης (Αντίχριστος) που θα έλθει προ της Δευτέρας του Κυρίου Παρουσίας, ονομάζεται «θηρίον».
«Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´». (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 13/18).
Αυτό δεν σας λέει τίποτε;
9/.  Εκτιμήσεις- Συμπεράσματα
α/. Κατά την Ορθόδοξη ερμηνεία, όπως αυτή του Ιωάννου Χρυσοστόμου, μεταχριστιανικώς (σήμερον), «Θηρίον» καλείται παν δίποδον λογικόν όν το οποίον:
1//. Απορρίπτει και αρνείται την Θεανθρωπότητα του Ιησού,  πολεμά παντοιοτρόπως τον Χριστιανισμόν, και βλασφημεί ποικιλοτρόπως τον ίδιον τον Θεάνθρωπον Ιησούν και την Αγία Τριάδα.
2//. Έχει ΟΛΕΣ τις ιδιότητες των αλόγων όντων που αναφέραμε, με αποτέλεσμα ουσιαστικώς να Θηριο-ποιείται..
Με άλλα λόγια ως «θηρία» σήμερον, χαρακτηρίζονται όσοι αντιτίθενται στην διδασκαλία της Ορθοδόξου πίστεως, αρνούνται ή αμφισβητούν τον Τριαδικόν Θεόν της Ορθοδοξίας, προερχόμενοι από όλες τις φυλές του κόσμου και ασπαζόμενοι όλες τις γνωστές θρησκείες, αιρέσεις και παραθρησκείες [Φαρισαϊκός Χριστιανισμός (Ορθοδοξισμός)  Παπισμός, Προτεσταντισμός, Ιουδαϊσμός, Ισλαμισμός, Βουδδισμός, Ινδουϊσμός, κλπ].
β/. Οι μεταφραστές (Ο΄) της Π.Δ. απέδωσαν, τις εβραϊκές λέξεις chay, khahee, και δια του όρου «θηρία», μία από τις σημασίες που είχε η κάθε μία στην εβραϊκή γλώσσα, προφανώς για να δηλώσουν συλλήβδην τις φυλές των ζώντων δημιουργημάτων (έλλογων δίποδων όντων) που έγιναν γνωστές αιώνες αργότερα, ως «ανθρώπινες φυλές»,  ομοιάζουσες με την όντως ανθρώπινη (Αδαμική γραμμή),  ως προς την έμψυχον λογικήν (νους) και την διποδίαν.
γ/. Από τα χωρία της Π.Δ. που αναφέρονται στα «θηρία»,  δεν υπάρχει δυνατότητα αναγνωρίσεως του χρώματος και των λοιπών ιδιαιτέρων χαρακτηριστικών, κάθε φυλής ξεχωριστά, όπως τις γνωρίζομεν σήμερα. Βασικός λόγος είναι το γεγονός ότι η Π.Δ. ασχολείται κυρίως, με τους ανθρώπους της Αδαμικής (Λευκής) φυλής και τα «θηρία» του τότε γνωστού κόσμου, που ήταν πολύ περιορισμένος, σε σχέση με τις χώρες, τις Ηπείρους, τους λαούς και φυλές που γνωρίζουμε σήμερα, ως κατοίκους της γης.
δ/. Η πιθανότης να προήλθαν όλες οι γνωστές σήμερον, φυλές του κόσμου από τον Αδάμ και την Εύα, ή από ομόχρωμο ζεύγος οποιασδήποτε άλλης φυλής, είναι μηδενικές καθ’ όσον, είναι επιστημονικώς ΑΔΥΝΑΤΟΝ  π.χ. από ένα ζεύγος λευκών ανθρώπων, να προήλθαν οι δεκάδες διαφορετικού χρώματος και διαφορετικών εξωτερικών χαρακτηριστικών (σωματομετρικά, χρώμα δέρματος, πολυγλωσσία, κλπ) φυλές, εντός διαστήματος δύο-τριών χιλιάδων ετών ίσως και λιγώτερον [Ήδη ευρισκόμεθα στο έτος 7.526  από κτίσεως κόσμου (Από δημιουργίας Αδάμ και Εύας/Βλέπε δίπτυχα της Εκκλησίας της Ελλάδος 2018)].
ε/. Το Σύστημα, που ως γνωστόν χρησιμοποιεί τον «αντιρατσισμόν», τον πολυφυλετισμόν και τον «ανθρωπισμόν» ως σημαίες του, προκειμένου να αποφύγει τις επικίνδυνες γι’ αυτό ερμηνείες των θηρίων της Π. Δ., όχι μόνον απεσιώπησε, δια των οργάνων του, τα περί ανθρώπων και θηρίων της Αγίας Γραφής, αλλά εφηύρε τις «βολικές» για τους σκοπούς του, αυθαίρετες, παραπλανητικές μυθοπλασίες και επιστημονικώς αναπόδεικτες και αντι-Αγιογραφικές θεωρίες, περί:
1//. Αυτομάτου δημιουργίας (Βig Bang) του σύμπαντος, ζωής 4 περίπου δισεκατομμυρίων ετών μέχρι τώρα (!!!!!) και άλλων τόσων μέχρι της καταστροφής του (άραγε πως το υπολόγισαν οι αθεόφοβοι;), και
2//. Βαθμιαίας εξελίξεως των εμβίων όντων, μεταξύ των οποίων και του ανθρωπίνου είδους, σε ποικίλες/πολύχρωμες ανθρώπινες φυλές [Πολύ «βολικές» γι’ αυτούς και «εύπεπτες» για τους αφελείς, αφιονισμένους, αγνώτες, σημερινούς αναγνώστες των βιβλίων τους και ακροατές-θεατές των μύθων-εικόνων και δοκησισοφιών των εγκαθέτων προπαγανδιστών του Συστήματος] !!!
στ/. Προχριστιανικώς, η βιολογική γραμμή του (παλαιού) Αδάμ και της Εύας (Αδαμική), αφορά στην Λευκή φυλή. ΟΛΑ τα ιστορικώς υπαρκτά έθνη που συμπεριλαμβάνονται σ’ αυτήν, εκαλούντο άνθρωποι.
«…ἐποίησέ τε ἐξ ἑνὸς αἵματος πᾶν ἔθνος ἀνθρώπων κατοικεῖν ἐπὶ πᾶν τὸ πρόσωπον τῆς γῆς, ὁρίσας προστεταγμένους καιροὺς καὶ τὰς ὁροθεσίας τῆς κατοικίας αὐτῶν, …» (ΠΡΑΞΕΙΣ: 17/26).
Τα υπόλοιπα κτίσματα/δίποδα όντα με λογικήν (νου), οι γνωστές σ’ εμάς «ανθρώπινες φυλές», εκτός Αδαμικής (Λευκής), κατεγράφησαν ως «θηρία», αποκαλούμενα και αυτά, σήμερον, με το ίδιο όνομα, «άνθρωποι», κατά την ολιστικήν ορολογίαν του Συστήματος, και ΟΧΙ κατά την Αγιογραφικήν ερμηνείαν. 
ζ/. ΤΙΣ  ΕΣΤΙΝ (ο όντως) ΑΝΘΡΩΠΟΣ;
Προχριστιανικώς, το λογικόν ον:
-Του οποίου η όψη λάμπει, στο πρόσωπο του οποίου φαίνεται το αίμα (Αδάμ), τουτέστιν ο γενάρχης της λευκής φυλής.
-Του οποίου το πρόσωπο  έχει χρώμα ερυθρωπόν (Αδάμ).
-Δημιουργηθέν από τον Θεόν εκ της γης (χοϊκός –Adama).
-Το οποίον  παρατηρεί με προσοχή και θαυμασμόν (αθρέει) τα κτίσματα του Δημιουργού και στρέφει τα βλέμματά του προς τα άνω (αναθρεί) για να δει τον Θεό-Δημιουργό των κτισμάτων που έχει παρατηρήσει (ά όπωπε).
Μεταχριστιανικώς παν δίποδον λογικόν όν, ανεξαρτήτως εθνικότητος και φυλετικού χρώματος, που αναγνωρίζει και πιστεύει εδραίως και τεθεμελιωμένως, ότι ο Ιησούς Χριστός είναι, ο όντως και μόνος αληθινός Θεός, ο Υιός του Ανθρώπου, ο Νέος Αδάμ, ο Υιός της αειπαρθένου Θεοτόκου, ο Δημιουργός του Σύμπαντος και των Συμπάντων των ατελευτήτων, που Εσταυρώθη προς σωτηρίαν της ανθρωπότητος, Ανεστήθη και Ανελήφθη, και θα έλθει εν τη Δευτέρα και ενδόξω Παρουσία Του να κρίνει ζώντες και νεκρούς,  τηρεί τις Εντολές Του, καθιστάμενος ούτω:
«προσκυνητής μικτός, επόπτης της ορατής κτίσεως, μύστης της νοούμενης».11
 Ανωθεν Σοφίας Μυσταγωγός
 Ναός Αγίου Πνεύματος
 Θύραθεν Σοφίας Παιδαγωγός
 Ρυπαρών Έργων Απότροπος
 Ωδοποιός Δόξης Δημιουργού (Ανθρώπων, «Θηρίων» και πάσης Κτίσεως)
 Περισπούδαστον Θεού Κτίσμα
 Ολεσηνόρων Πολέμιος
 Συναγωγής Θεοκτόνων Ιάλεμος (θρήνος).
η/. Τίνα εισίν τα Θηρία;
Προχριστιανικώς, όλες οι γνωστές σήμερα φυλές των λογικών δίποδων όντων, εκτός της Αδαμικής τοιαύτης (Λευκής).
Μεταχριστιανικώς, όλα τα έλλογα δίποδα όντα,  πάσης εθνικότητος και φυλετικού χρώματος, απολέσαντα, για διαφόρους λόγους, την ευλογίαν του Δημιουργού ή θεοποιήσαντα τον ορθολογισμόν τους, αρνούμενα ή αμφισβητούντα την Μοναδικότητα του Θεανθρώπου ως Αληθινού Θεού, λατρεύοντα ως θεούς τις ανθρώπινες επινοήσεις όλων των γνωστών θρησκειών και σεκτών,  και πολεμούντα παντοιοτρόπως, μόνον τον Τριαδικόν θεόν της Ορθοδόξου Πίστεως, ήτοι:
Θηράτορες (κακού) πλούτου.
Ηδονοπλήγες [Ηδονοπλήξ-ήγος (ο,η)= Ο κυριευμένος από ηδονάς].
Ραδιούργων εσμός.
Ιεροφάντες του Εωσφόρου.
Αδικομηχάνων Γένος [Αδικομήχανος (ο, η)= Ο μηχανώμενος (επινοών) αδικίας ή ο αδικών δολίως].

Συνεχίζεται






1 Απόκρυφη Ταλμουδική/Τεκτονική Χιραμική παράδοση
Σύνοψη αναφερομένη στους Αδάμ-Εύα-Εωσφόρο (Ελβίς)-Κάϊν και Χιράμ. Βασικές πηγές:
1η/ Κωστής Μελισσαρόπουλος, τέκτων 33ου βαθμού, «Επτά τεκτονικαί Ομιλίαι εις 18ον».
2η/ Δημ.Στεφ.Αναγνωστόπουλος, «Κυανούς Τεκτονισμός» κεφ. «Η απόκρυφη Χιραμική Παράδοσις».
2 Αδάμ–Σήθ-Ενώς-…Ματθάν–Ηλί–Ιησούς /ΛΟΥΚΑΣ:3/21-38.
3 ΓΕΝ:2/7.
4 ΙΩΒ:4/18.
5 ΗΣΑΪΑΣ:64/8.
6 «….34 Ἕρμιππος δ' ἐν τοῖς Βίοις (FHG iii. 39) εἰς τοῦτον ἀναφέρει τὸ λεγόμενον ὑπό τινων περὶ Σωκράτους. ἔφασκε γάρ, φασί, τριῶν τούτων ἕνεκα χάριν ἔχειν τῇ Τύχῃ· πρῶτον μὲν ὅτι ἄνθρωπος ἐγενόμην καὶ οὐ θηρίον, εἶτα ὅτι ἀνὴρ καὶ οὐ γυνή, τρίτον ὅτι Ἕλλην καὶ οὐ βάρβαρος….» Πηγή: Διογένης Λαέρτιος, Βίοι καὶ γνῶμαι τῶν ἐν φιλοσοφίᾳ εὐδοκιμησάντων, Βιβλίον Α' [ed. H S Long, Oxford 1964]
7 Αρχίλοχος, Επωδός 103.
8 Αριστοφάνης, Λυσιστράτη, 1014.
9 Λεξ. Σουϊδα.
10 Πλάτωνος Νόμοι, 636, B,C.
11 Γρηγόριος Θεολόγος, Λόγος ΛΗ, Εις Θεοφάνεια, είτουν Γενέθλια του Σωτήρος, PG, 36, 324Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου