Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

 

OI ΤΕΛΕΥΤΑΙEΣ ΙΑΧΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ- «ΔΕΣΜΩΤΕΣ» ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΚΦΥΛΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.

[OUR LAST RALLYING CRIES TO AWAKE THE FREE-PRISONERS OF THE SYSTEM AND AGAINST THOSE OF CAINITE BIOLOGICAL RACE, ENEMIES OF THE HUMANITY].

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΚΑΡΤΕΡΙΚΩΣ AΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ.

(WAITING PATIENTLY THE CONSCIENCES’ AWAKENING)

Μέρος 48ον

Θ΄ «ΒΔΕΛΥΚΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΗΜΕΡΕΣ» ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΔΑΥΛΙΣΑΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ-ΕΠΟΛΕΜΗΣΑΝ/ΠΟΛΕΜΟΥΝ-ΣΥΝΕΙΡΓΗΣΑΝ/ΣΥΝΕΡΓΟΥΝ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.

9. NASA [National Aeronautics and Space Administration    (Εθνική Υπηρεσία Αεροναυπηγικής και Διαστήματος)]

α. Το σκεπτικόν της ιδρύσεως της NASA

Η NASA (συχνά γράφεται στα ελληνικά και ως ΝΑΣΑ), κατά την επίσημη εκδοχή των ιδρυτών της, είναι ένας κρατικός Αμερικάνικος οργανισμός που ασχολείται με την εξερεύνηση του διαστήματος, την αεροναυτική και την μελέτη του περιβάλλοντος της Γης.

H ιδέα κατασκευής των δορυφόρων, προήλθε από ένα διάσημο συγγραφέα έργων επιστημονικής φαντασίας, τον   Arthur C. Clarke. Το 1945 έγραψε το έργο «H Πρόταση για τις Γεωστατικές δορυφορικές Επικοινωνίες» («Τhe proposal for Geostationary Satellite  Communications»).

O Clarke ήταν υψηλόβαθμος μασώνος, ομοφυλόφιλος και καθ’ ομολογίαν του,  παιδόφιλος και σατανιστής..

Αποτέλεσμα της δημοσιοποιήσεως περί δυνατότητας ταξιδιών στο διάστημα, ήταν η υστερία που κατέλαβε  τότε, την νεολαία και η έξαψη της φαντασίας των πολιτών, για το διάστημα και τους «εξωγήϊνους», κατά την περίοδο 1945-1952, όταν ζούσαν ακόμη οι αποκρυφιστές της σεξουαλικής μαγείας, Jack Parsons, L. Ron Hubbard  and Arthur C. Clarke.

Ώθηση σ’ αυτήν την υστερική κατάσταση, δόθηκε από την υπόθεση «Roswell crash» (Roswell UFO incident), τον Ιούλιον 1947. Το γεγονός εκμεταλλεύτηκαν οι παραγωγοί του Hollywood, που δεν έχασαν την ευκαιρία, δεδομένου ότι ιδιοκτήτες του Hollywood ήταν, οι Καϊνίτες Ταλμουδιστές Ιουδαίοι Rothschilds. To Hollywood άρχισε να «βάζει μπρος» την παραγωγή ταινιών επιστημονικής φαντασίας. Στην κορυφή του σωρού των ταινιών επιστημονικής φαντασίας, ήταν το μεγάλο ανεξερεύνητο όριο- το Διάστημα.

Roswell Daily Record, July 8, 1947, announcing the "capture" of a "flying saucer"

                              

Τότε οι Ιουδαιοταλμουδιστές είδαν το ανεξερεύνητο διάστημα, ως μια ευκαιρία για να θησαυρίσουν ακόμη περισσότερον, προωθώντας τoν λεγόμενον, μιμητισμόν του διαστήματος. Έτσι, εκκολάφθηκε ένα σατανικό σχέδιο που αφορούσε σε μία απατήλια απομίμηση εκτοξεύσεως δορυφόρων στο διάστημα, με αποκλειστικό σκοπό το κέρδος. Δηλαδή η ΝΑΣΑ:

-Έγινε εργαλείο, με σκοπό να υπενθυμίζει διαρκώς στους ανθρώπους, την ασημαντότητά μας μέσα στην αχανή κοσμική τάξη.

-Μετεβλήθη σε όργανο προσβολής της υπάρξεως θεότητος πέραν ημών, με την ψευδοεπιστήμη/Επιστημονικολογία, την προπαγάνδα και την πνευματική  σκιαγράφηση.

-Εδημιουργήθη για να στρατιωτικοποιήσει το διάστημα και την ατμόσφαιρα κάτω από αυτήν.

Με άλλα λόγια, ο «έλεγχος» στην προ-ΝΑΣΑ περίοδο (προ ιδρύσεως της ΝΑΣΑ), είχε αποκτηθεί (από τους Ιουδαιοταλμουδιστές-Jews), με την συγκέντρωση και αφομοίωση της διανοητικής/πνευματικής ιδιοκτησίας τού Jack Parsons μέχρι του σημείου που δεν απαιτείτο ή δεν επιθυμούσαν περαιτέρω.

Ο  Sputnik 1 εκτοξεύτηκε πρώτος το 1957 και ακολούθησε ο Explorer 1 το 1958, το έτος ιδρύσεως της ΝΑΣΑ.

β. Η Θρησκειοποίηση της ΝΑΣΑ

Προκειμένου να αποκρύψουν (οι διοικούντες την ΝΑΣΑ) τις απάτες της Μαφίας των Ιουδαιοταλμουδιστών και των τεκτόνων ευνοουμένων τους, εδημιούργησαν  ένα προπαγανδιστικό μηχανισμό ώστε οι άνθρωποι να πείθονται πως όλες οι ειδήσεις προερχόμενες από την ΝΑΣΑ, να θεωρούνται ως «θέσφατα», μη επιδεχόμενες αμφισβήτηση, τουτέστιν ΘΡΗΣΚΕΙΟΠΟΙΗΣΑΝ την ΝΑΣΑ.

Η θρησκειοποιημένη προπαγάνδα περί του αγνώστου-αχανούς διαστήματος, ισχύει, σε μεγαλύτερο μάλιστα βαθμόν, μέχρι σήμερα !!!

Είναι εξοργιστικόν να διαπιστώνει κάποιος πως είμαστε υποχρεωμένοι να στηριζόμαστε μόνον σε μια πηγή, αυτήν της ΝΑΣΑ, για κάθε πληροφορία που αφορά σ’ ολόκληρο το κοσμικό στερέωμα.

Σε συνάρτηση με τα ελεγχόμενα (από τους ίδιους) ΜΜΕ, η ΝΑΣΑ διεκπεραιώνει γρήγορα, τόσον περισσότερες παραμυθολογικές ιστορίες [GGI (General Graphics Interface) /Pixar/ Photshop], όσον πιο γρήγορα εμείς μπορούμε να τις αποδεχόμαστε. 

Όμως, όσον διάστημα οι αποκρυφιστές της ΝΑΣΑ, διοχετεύουν στον κόσμο τις πανουργίες τους, είναι ήδη εκτεθειμένοι όσον ποτέ, καθώς η ανίκανη ψευδοεπιστήμη τους εκφυλίζεται, όταν υποβάλλεται σε εξονυχιστική έρευνα.

Το 1959 υπεγράφη η Συνθήκη της Ανταρκτικής και οι συναφείς συνθήκες, οι οποίες ονομάζονται συνολικά «Σύστημα Συνθηκών Ανταρκτικής» (Antarctic Treaty System ή ATS), δια της οποίας δεν υπάρχουν όρια υποστηρίξεως από  στρατιωτικές δυνάμεις.

Ομοίως στρατιωτικοποιημένη είναι και η Αρκτική αν και δεν υπάρχει κάποια τυπική πολυμερής συμφωνία. Απαγορεύεται οποιαδήποτε προσπάθεια να διασχίσει κάποιος την Ανταρκτική, και εάν συμβεί κάτι τέτοιο, θα έχει ως αποτέλεσμα την άμεση στρατιωτική απέλαση, πιθανόν εγκλεισμό του σε φυλακή χωρίς να αποκλείεται ακόμη και η βιολογική εξόντωσή του..

Μέχρι τις ημέρες μας, ΟΥΔΕΙΣ άνθρωπος διέσχισε ποτέ την Ανταρκτική!!!

Ας σκεφθούμε για λίγο αυτή την κατάσταση και ας εξετάσουμε τον παραλογισμόν του πράγματος. Υπάρχει ακόμη Ήπειρος που δεν έχει εξερευνηθεί και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η πρόσβαση προς τον σκοπό αυτό! ΔΙΑΤΙ;

γ. H εκτόξευση του πρώτου τεχνητού δορυφόρου του Sputnik-1. 

Η εξερεύνηση του διαστήματος άρχισε στις 4 Οκτ.1957 με την εκτόξευση του πρώτου τεχνητού δορυφόρου του Sputnik-1.  Η τροχιά αυτού του μικρού διαστημοπλοίου διήρκεσε μόλις 3 μήνες και τελικώς το διαστημόπλοιον κατεκάη, κατά την είσοδόν του στην ατμόσφαιρα της γης.

Υπάρχουν πολλοί δορυφόροι σε χαμηλή τροχιά (Low-Earth Orbit), μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα πάνω από την επιφάνεια της γης. Οι υπόλοιποι που είναι σε γεωστατική τροχιά, (λένε ότι) βρίσκονται σε ύψος 36.000 χιλιομέτρων!!!

Εάν θα μπορούσαμε να δούμε αυτούς τους δορυφόρους από την επιφάνεια της γης, θα ενεφανίζοντο να αιωρούνται ακίνητοι στον ουρανό. Το γεγονός ότι παραμένουν στην ίδια θέση, πάνω από την ίδια γεωστατική  περιοχή, σημαίνει ότι μας παρέχουν μια τέλεια πλατφόρμα για τις επικοινωνίες και την αναμετάδοση μετεωρολογικών παρατηρήσεων.

 

Satellites Exist or Don’t Exist?

 

δ. Αναπάντητα ερωτήματα για τα «επιτεύγματα» της ΝΑΣΑ.

1/.  Όποιος έχει παρακολουθήσει μία δορυφορική εκτόξευση, πιθανώτατα να είδε είτε να αποτυγχάνει η εκτόξευση καθώς ο πύραυλος εξερράγη, είτε ότι ο πύραυλος διέγραψε μια γιγαντιαία παραβολική τροχιά στον ουρανό, βγαίνοντας τελικά από το πεδίον ορατότητός του και συνθλιβόμενος κάπου έξω στον ωκεανό.

Η απόσταση γης σελήνης βρίσκεται επομένως κάθε φορά μεταξύ των αποστάσεων απογείου και περιγείου, ενώ όσον αφορά τις άλλες αποστάσεις που αναφέραμε είναι:

-Ελάχιστη απόσταση γης-σελήνης στο περίγειο: 356.500 χιλιόμετρα.

-Mέση απόσταση γης-σελήνης: 384.403 χιλιόμετρα.

-Μέγιστη απόσταση γης-σελήνης στο απόγειο: 406.700 χιλιόμετρα.

Η μέση απόσταση μεταξύ της Γης και του Ήλιου είναι περίπου
149,6 εκατομμύρια χιλιόμετρα (93 εκατομμύρια μίλια).

Δεν υπάρχει «εξωτερικός χώρος» στον οποίον η Σελήνη είναι 406.700 χιλιόμετρα μακριά, ο Ήλιος 93 εκατομμύρια μίλια μακριά και τα αστέρια τρισεκατομμύρια και τρισεκατομμύρια μίλια μακριά κλπ, όπως ισχυρίζεται η ΝΑΣΑ.

Και αφού δεν υπάρχει χώρος, τότε ως φυσικό επακόλουθο, είναι να υπάρχουν αμφιβολίες κατά πόσον μπορούν να εκτοξευθούν «δορυφόροι» στο διάστημα και να περιστρέφονται…γύρω από την Γη.

 

2/. Το ανεξήγητον ή δυσεξήγητον πρόβλημα σε μια «επιτυχή» εκτόξευση πυραύλου της NASA.

α/. Κατά την εκτόξευση ενός πυραύλου, παρατηρούμε ότι ο πύραυλος δεν πηγαίνει ποτέ κατευθείαν επάνω στο "διάστημα". Εάν οι πύραυλοι, είχαν να διανύσουν αυτές τις τρομακτικές διαστημικές αποστάσεις που μας λέει η ΝΑΣΑ, και αναφέραμε προηγουμένως, τότε θα έπρεπε να εκτοξεύονται ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΩΣ, και να εξαφανίζονται από τους οφθαλμούς μας, πριν λάβουν την παραβολική τροχιά, για να κινηθούν «δορυφορικώς» πέριξ της γης

Όμως, γιατί βλέπουμε να ταξιδεύουν οι πύραυλοι με μια παραβολική τροχιά και μάλιστα μοιάζουν να επιστρέφουν στην Γη, πριν καν βγουν από το πεδίον ορατότητός μας;

Πιθανώς να υπάρχουν «δορυφόροι», υπό την έννοια ότι μπορεί να υπάρχει κάποιο είδος αεροσκάφους ή κάποιο άλλο είδος αεροναυτικής τεχνολογίας που πετά σε μεγάλα υψόμετρα στην ατμόσφαιρά μας. Σ’ αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να ρωτήσετε:

«Αλλά τι γίνεται με τις μεταδόσεις κινητών τηλεφώνων και τις δορυφορικές τηλεοπτικές μεταδόσεις;». Η απάντηση είναι απλή.

Όλες οι αποκαλούμενες δορυφορικές τηλεοράσεις και μεταδόσεις κινητών τηλεφώνων επιτυγχάνονται μέσω τεχνολογιών εδάφους και ΟΧΙ διαστημικής τεχνολογίας.

Αλλά τότε, τι συμβαίνει με όλες τις «δορυφορικές» φωτογραφίες που μας παρουσιάζει η ΝΑΣΑ και βλέπουμε στο Google Earth;

Η πιθανή απάτη συνίσταται στο γεγονός ότι «οι λήψεις από τα διαστημόπλοια της NASA, και οι «δορυφορικές λήψεις», παράγονται από ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αποδίδονται (στους ανθρώπους) καλλιτεχνικώς…».

Για τον λόγο αυτό, δεν εμφανίζονται αστέρια σε καμία από τις αποκαλούμενες φωτογραφίες της Γης, που «ελήφθησαν» κατά την αποστολή του Apollo 11 (ΣΣ:Τότε συνέβαιναν αυτά, τώρα όμως υπάρχει η «επιστημονική» δυνατότητα να προσθέτουν εκ των υστέρων «εμφάνιση» αστέρων…)

Τότε ήταν πολύ δύσκολο να πλαστογραφηθούν αστέρια και θα είχαν πιθανώς αποβληθεί εύκολα, αν είχαν προσπαθήσει να τοποθετήσουν όλα τα αστέρια στα κατάλληλα μέρη τους, έτσι ώστε το ψέμα να γίνει πιστευτό.

β/. Από τα μέχρι τώρα συνοπτικώς παρουσιασθέντα, προκύπτουν μερικά ερωτήματα, στα οποία η ΝΑΣΑ ΔΕΝ έχει απαντήσει ή δεν έχει δώσει πειστικές απαντήσεις:

1ον/. Εφ’ όσον υπάρχουν οι υπερσύγχρονοι δορυφόροι επικοινωνιών, διατί εγκαθίστανται κατακόρυφες κεραίες ύψους 1.500 ποδών (500 μέτρων);

2ον/. Αφού υπάρχουν οι υπερσύγχρονοι δορυφόροι επικοινωνιών γιατί οι στρατιωτικοί χρησιμοποιούν αναγνωριστικά στρατιωτικά αεροσκάφη;

3ον/. Γιατί βλέπουμε να ταξιδεύουν οι πύραυλοι, σχεδόν αμέσως μετά την εκτόξευσή τους, με μια παραβολική τροχιά και μάλιστα μοιάζουν να επιστρέφουν στην Γη, πριν εξαφανισθούν από το πεδίον ορατότητός μας;

4ον/. Εάν ίσχυαν τα δεδομένα της ΝΑΣΑ (Η Σελήνη είναι 238.000 μίλια μακριά, ο Ήλιος 93 εκατομμύρια μίλια μακριά και τα αστέρια τρισεκατομμύρια και τρισεκατομμύρια μίλια μακριά κλπ), δεν θα έπρεπε η τροχιά του πυραύλου-δορυφόρου να είναι κατακόρυφη και σε κάποιο σημείον, εκτός πεδίου ορατότητός μας, να μετατρέπεται σε παραβολική ή κυκλική πέριξ της…σφαιρικής γης;

5oν/. Ποιός δεν θα μπορούσε να γυρίσει τις καλύτερες κινηματογραφικές ταινίες, για δορυφόρους, διαστημόπλοια και προσεληνώσεις ανθρώπων, όταν έχει τον υψηλότερο προϋπολογισμό  19.3 δισεκατομμύρια δολλάρια, όπως είχε η ΝΑΣΑ μόνον για το 2016; [https://www.youtube. com/ watch?v=GF Qab84yDNE].

Σχόλιον 1

ΔΕΝ θα επεκταθούμε περισσότερον με το θέμα των δορυφόρων, καθ’όσον είναι πολύ σοβαρόν. Απλώς δώσαμε το έναυσμα προς κάθε ενδιαφερόμενον προς περαιτέρω έρευνα. Άλλωστε αναφερθήκαμε εκτενέστερα κατά την ανάλυση του θέματος «Πλάνες και απάτες του Συστήματος».

Θα αναφερθούμε όμως, με την θρησκειοποιημένη ΝΑΣΑ, την οποίαν θεωρούμεν ως υψηλής τεχνολογίας όργανον, του προπαγανδιστικού μηχανισμού του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ…

ε. Η Αλήθεια για την ΝΑΣΑ

NASA/ΝΑΣΑ: Το «καταφύγιο» των Ναζιστών Εγκληματιών Πολέμου - Ο αποκρυφιστικός Ιουδαιοταλμουδικός οργανισμός, κατασκευής των μεγαλύτερων επιστημονικών απατών οι οποίες προβάλλονται ως τα μεγαλύτερα επιστημονικά επιτεύγματα του 20ου και 21ου αιώνος.

NASA: Τhe Nazi war criminals sanctuary- The occult Jewish-talmudic organization, where gross scientific deceptions (hoaxes) are conceived/planned and filmed, which are  projected as the most scientific discoveries/achievements of 20th and 21th century.

Η Σημαία της NASA

1/.  Η οργάνωση και η ταυτότητα των στελεχών της ΝΑΣΑ

Ίδρυση NASA ( Η επίσημη θέση της κυβερνήσεως των ΗΠΑ)

Ιδρύθηκε στις 29 Ιουλίου του 1958, με την Πράξη Εθνικής Αεροναυτικής και Διαστήματος. Ο πρόεδρος Αϊζενχάουερ υπέγραψε την Πράξη Εθνικής Αεροναυτικής και Διαστήματος. Όταν ξεκίνησε την λειτουργία της, στις 1 Οκτωβρίου 1958, η NASA αποτελούνταν από  τέσσερα εργαστήρια και 80 υπαλλήλους της 46-ετούς ερευνητικής υπηρεσίας που ονομαζόταν «Εθνική Συμβουλευτική Επιτροπή Αεροναυτικής», [National Advisory Committee for Aeronautics (NACA)].

Πρώην φορέας της ΝΑΣΑ: NACA (1915-1958) [National Advisory Committee for Aeronautics/ US Centennial of flight Commission]


The official seal of NACA, depicting the Wright brothers’ ' first flight at Kitty Hawk, North Carolina.

Επιλέχθηκαν επίσης εκπρόσωποι του αμερικανικού στρατού, ναυτικού και αεροπορίας, για να προσφέρουν βοήθεια στην Ομάδα Εργασίας Διαστήματος (Space Task Group) της NASA, μέσω συντονισμού με την υπάρχουσα υποδομή αμυντικών προμηθειών και στρατιωτικής έρευνας, αλλά και τεχνικής βοήθειας προερχόμενης από την ανάπτυξη πειραματικών αεροσκαφών στην δεκαετία του 1950 και από την αντίστοιχη «δεξαμενή» πιλότων δοκιμαστών.

Στις 31 Ιανουαρίου 1958 και ώρα 10:48 μμ EST, εκτοξεύτηκε ο Explorer I (επίσημη ονομασία Satellite 1958 Alpha), που αποτέλεσε τον πρώτο τεχνητό δορυφόρο των ΗΠΑ.

2/. Η αποκρυπτομένη αλήθεια για την οργάνωση και ταυτότητα των στελεχών της ΝΑΣΑ

α/. «Επιχείρηση Συνδετήρας» («Operation paperclip»), 1945

Όταν ξεκίνησε την λειτουργία της, η ΝΑΣΑ είχε ήδη στελεχωθεί με εκατοντάδες Ναζιστές επιστήμονες που είχαν φυγαδευθεί από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, λήγοντος του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου.

Το 1945, έγινε μια άκρως απόρρητη και σοβαρή επιχείρηση των Αμερικανών εναντίον…των τότε συμμάχων τους! Είναι η επιχείρηση με την οποία οι ΗΠΑ «άρπαξαν» κυριολεκτικώς, από τους Σοβιετικούς, τους Βρετανούς και τους Γάλλους, 120 κορυφαίους Γερμανούς επιστήμονες και τεχνικούς, οι οποίοι είχαν εμπλακεί στο πρόγραμμα σχεδιασμού και κατασκευής των ναζιστικών  πυραύλων V 2!

Η επιχείρηση από μόνη της ήταν σενάριο κινηματογραφικής ταινίας.

Οι Γερμανοί είχαν αναπτύξει τους πυραύλους V2  στο Πενεμούντε, ένα νησί στην Βαλτική θάλασσα. Όταν έφθασαν εκεί οι Σοβιετικοί τον Μάϊο του 1945, οι Γερμανοί επιστήμονες και τεχνικοί το είχαν εγκαταλείψει και είχαν ήδη καταστρέψει τις εγκαταστάσεις..

Οι Αμερικανοί ήδη είχαν στα σχέδιά τους, να «αρπάξουν» και να φυγαδεύσουν όσο το δυνατόν περισσότερους επιστήμονες των ναζί. Γι’ αυτό και είχαν σχεδιάσει προ πολλού, την επιχείρηση «Συνδετήρας» (Operation paperclip).

Στις 2 Μαΐου 1945, ο Μάγκνους αδερφός του ναζιστή Βέρνερ Φον Μπράουν, ήρθε σε επαφή με τους Αμερικανούς. Την επόμενη  μέρα, 120 επιστήμονες και κορυφαίοι Γερμανοί τεχνικοί, έχοντας μαζί του χιλιάδες σελίδες σημειώσεων και σχεδίων, παραδόθηκαν στους Αμερικανούς. Λίγες μέρες αργότερα, η αμερικανική προέλαση κάλυψε και την πόλη Νορντχάουζεν, όπου βρισκόταν το υπόγειο εργοστάσιο κατασκευής των V-2.

Στην διάσκεψη του Πότσδαμ, είχε συμφωνηθεί από τους …αντιναζιστές συμμάχους (Δημοκράτες και μπολσεβίκους) πως τα γερμανικά εργοστάσια δεν θα έπρεπε να λαφυραγωγηθούν. Όμως, το Νορντχάουζεν ήταν  στην σοβιετική πλευρά και η περιοχή έπρεπε να παραδοθεί.

Τότε έγινε η δεύτερη φάση της απίστευτης επιχειρήσεως!

 Στις 26 Ιουνίου 1945, οι Αμερικανοί κρυφά από τους Άγγλους, Γάλλους και Σοβιετικούς, …αποσυναρμολόγησαν το εργοστάσιο και το μετέφεραν με 300 φορτηγά! Στην συνέχεια, όλα τα απαραίτητα υλικά και μηχανήματα, για να ξαναστηθεί το εργοστάσιο, μεταφέρθηκαν στις ΗΠΑ!!!

Με την λήξη λοιπόν, του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και μετά την ρίψη των ατομικών «ειρηνοποιών» βομβών στην Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, οι Αμερικανοί ήρθαν αντιμέτωποι με την πρόκληση του Διαστήματος, θέτοντας ταυτόχρονα και την ανθρωπότητα σε αυτή την τροχιά. Για την επίτευξη του σκοπού τους έθεσαν σε εφαρμογή την «Επιχείρηση Συνδετήρας».

Μια επιχείρηση που «ξέπλυνε» τα σημαντικότερα επιστημονικά μυαλά των ναζί, μεταξύ των οποίων αρκετοί εγκληματίες πολέμου, παρέχοντάς τους την δυνατότητα μιας νέας ζωής στις ΗΠΑ, υπό την προϋπόθεση να συνεχίσουν …μετανοημένοι και «αναγεννημένοι», το έργο τους, από εκεί που το άφησαν.

β/. Το πρόβλημα που ανέκυψε με εκείνες τις αμερικανικές πρακτικές «ξεπλύματος» των ναζί – δολοφόνων, ήταν λιγότερο πρακτικό και περισσότερο ηθικό. Άνθρωποι που ευθύνονταν για μαζικές δολοφονίες, έβρισκαν άσυλο στην υποτιθέμενη χώρα της Δημοκρατίας, προκειμένου να ζήσουν και αυτοί  το… Αμερικανικό Όνειρο. Εκατοντάδες ναζί επιστήμονες, βεβαρημένοι κατά τα άλλα, με ειδεχθή εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος, βρήκαν άσυλο και νέο ρόλο στις ΗΠΑ.

Πρόκειται για μια μαζική επιχείρηση «ξεπλύματος» εγκληματιών της κρυπτο-ιουδαϊκής αποκρυφιστικής οργανώσεως του Ναζισμού, με μεγάλη επιστημονική επάρκεια, που κατά την γνώμη των περισσότερων ήταν οι πρώτοι που έπρεπε να τιμωρηθούν παραδειγματικώς, καθώς έθεσαν με ιδιαίτερο ζήλο στην υπηρεσία των ναζί, την επιστημονική τους ιδιοφυΐα.

Η επιχείρηση ξεκινά από το 1945 ως «Επιχείρηση συννεφιά» (Operation Overcast), για να μετονομαστεί έναν χρόνο αργότερα σε «Επιχείρηση Συνδετήρας» («Operation paperclip»), από τους συνδετήρες στα φυλασσόμενα αρχεία, όπου είχαν καταχωρισθεί οι ενδιαφέρουσες για τους Αμερικανούς, περιπτώσεις ναζί επιστημόνων. Στόχος της επιχειρήσεως ήταν η οικειοποίηση των επιτευγμάτων της γερμανικής/Ναζιστικής επιστήμης και τεχνολογίας, προτού αυτά πέσουν στα χέρια των Σοβιετικών. Το ίδιο ακριβώς ίσχυε και για το επιστημονικό προσωπικό.

Έτσι, ομάδες Αμερικανών «ειδικών» ενός φορέα γνωστού ως «Τεχνική Υπηρεσία Πληροφοριών», είχαν σαρώσει την Γερμανία πρίν ακόμη διαφανεί η βεβαία ήττα των Ναζί, αναζητώντας από χημικά όπλα, πυραύλους και επιστήμονες, κυρίως πυρηνικούς, και τεχνικούς.

Η όλη επιχείρηση περιεβλήθη από την αρχή, με έναν μανδύα άκρας μυστικότητας. Μάλιστα, ο Ιουδαίος-Σιωνιστής Αμερικανός πρόεδρος Τρούμαν είχε εγκρίνει ενυπογράφως, την «Επιχείρηση Συνδετήρας». Ένας πρόεδρος που βρισκόταν, όπως και ΟΛΟΙ οι πρόεδροι των ΗΠΑ, κάτω από τον απόλυτο έλεγχο των Ιουδαιοταλμουδιστών αποκρυφιστών Τραπεζιτών. Μόλις η Υπηρεσία Πληροφοριών Συντονισμένων Στόχων (ΥΠΣΥΣ), που υπαγόταν στο υπουργείο Πολέμου, ολοκλήρωσε την σύνταξη των φακέλων των αιχμαλώτων, αυτοί παραδόθηκαν στα υπουργεία Εξωτερικών και Δικαιοσύνης, για την θεώρηση των διαβατηρίων.

Παρά το γεγονός ότι αυτοί οι Γερμανοί επιστήμονες θεωρήθηκαν ότι συνιστούσαν απειλή για την Αμερική, η παραμονή τους στην Γερμανία, όπου υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να πέσουν στα χέρια των κομμουνιστών σοβιετικών, αποτελούσε σαφώς… μεγαλύτερη απειλή!!!!!

Σχόλιον 2

Μα, οι …δημοκράτες Αμερικανοί είχαν συμμαχήσει με τους «εχθρούς» τους κομμουνιστές μπολσεβίκους προκειμένου να αντιμετωπίσουν την «θανάσιμη», όπως την αποκαλούσαν, απειλή του Ναζισμού. Συνεπώς, θεωρούσαν τον Ναζισμό, μεγαλύτερη απειλή από τον Κομμουνισμό/Μπολσεβικισμό…

Πως λοιπόν, ήλθαν εκ των υστέρων, μεταπολεμικώς, να μας εξαπατήσουν λέγοντάς μας ότι, ο Κομμουνισμός/Μπολσεβικισμός είναι μεγαλύτερη απειλή από τον Ναζισμό;

3/.  Η τεχνολογία της ΝΑSA και το Ναζιστικό πυραυλικό πρόγραμμα

Σημαντικός παράγοντας στην είσοδο της NASA στην κούρσα του διαστήματος, ήταν η τεχνολογία από το γερμανικό/Ναζιστικό πυραυλικό πρόγραμμα, καθοδηγούμενο από τον Γερμανό ναζιστή Βέρνερ Φον Μπράουν, ο οποίος έγινε Αμερικανός πολίτης μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Σήμερα θεωρείται ως ο πατέρας του διαστημικού προγράμματος των ΗΠΑ.

Ο Βέρνερ φον Μπράουν, μετά την σύλληψή του από τους Αμερικανούς στο εργοστάσιο εξοπλισμών Μίτελβερκ (Mittelwerk) στην Γερμανία (παρακάτω φωτογραφία), έγινε δεκτός στις ΗΠΑ το 1945 για τις επιστημονικές του γνώσεις σε θέματα κατασκευής πυραύλων, στο πλαίσιο της επιχειρήσεως στρατολογήσεως επιστημόνων που είχαν εργαστεί στην ναζιστική Γερμανία.

Έτσι, οι Αμερικανοί…δημοκράτες, «ξέπλυναν» τους εγκληματίες Ναζί επιστήμονες…            

Κατά την διάρκεια αυτής της μυστικής επιχειρήσεως, συνολικώς περίπου 700 επιστήμονες και κατ’ άλλους πάνω από 1.000 (χίλιοι),  μεταφέρθηκαν από την Ναζιστική Γερμανία στις ΗΠΑ, μετά την λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Παράλληλα, όλα τα έγγραφα με τα στοιχεία ταυτοποιήσεως των ναζιστών επιστημόνων καταστράφηκαν.

Oι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ δημιούργησαν «ασφαλές καταφύγιο» για τους Ναζί.

Απίστευτο; Ναι! Ανεξήγητο; Όχι!!!

Η μόνη λογική εξήγηση κατ’ εμάς, είναι ότι και οι τρεις ιδεολογίες (καπιταλιστική Δημοκρατία, Μπολσεβικισμός/ Κομμουνισμός/Σταλινισμός και Εθνικοσοσιαλισμός/Ναζισμός) είχαν κοινό «Νονό», την ίδια Αόρατη Αρχή απ’ όπου ελάμβαναν εντολές.

  Ο νοών νοείν νοείτω και ο έχων ούς ακούειν, ακουέτω!!!

4/. Το Σχέδιον «Ratline» των μυστικών υπηρεσιών ΗΠΑ (φυγάδευση Ναζιστών  Εγκληματιών πολέμου).

α/. Οι διαδρομές διαφυγής/ φυγαδεύσεως των Ναζί εγκληματιών πολέμου (Ratline) [Ratline= Γραμμή φυγάδων ή «Ποντικογραμμή»].

Oι «ποντικογραμμές», ήταν ένα σύστημα διαδρομών διαφυγής των Ναζί και άλλων φασιστών από την Ευρώπη προς το τέλος του 2ου π.π. Αυτές οι διαδρομές διαφυγής οδηγούσαν κυρίως, κατ’ ευθείαν προς τους ουρανούς της λατινικής Αμερικής και ειδικώτερα στην Αργεντινή, Παραγουάη, Κολομβία, Βραζιλία, Ουρουγουάη, Μεξικό, Γουατεμάλα, Χιλή, Ισημερινό, Βολιβία καθώς επίσης στην Ελβετία. Άλλοι προορισμοί περιελάμβαναν την Αυστραλία, τον Καναδά και την Μέση Ανατολή.

Είχαν δημιουργηθεί δύο πρωταρχικές διαδρομές: Η πρώτη ξεκινούσε από την Γερμανία και κατέληγε στην Αργεντινή μέσω Ισπανίας. Η δεύτερη ξεκινούσε από την Γερμανία κατευθυνόταν στην Ρώμη, συνέχιζε στην Γένοβα και από εκεί στην Νότιο Αφρική. Οι δύο διαδρομές ανεπτύχθησαν ανεξάρτητα η μία από την άλλη, αλλά πιθανώτατα κατέληγαν σε συνεργασία.

Όπως προκύπτει από δημοσιευθέντα αρχεία μετά τον πόλεμο, το πολυδαίδαλο σχέδιο διαφυγής των Ναζί εγκληματιών, εκπονήθηκε από:  Την CIA, το State Department, και την υπηρεσία πληροφοριών του Αμερικανικού στρατού (US Army intelligence), με ενεργό ρόλο και του φιλοναζιστικού αλλά παραδόξως και Ιουδαιοκρατούμενου τότε, όπως και σήμερα, Βατικανού.

Το γεγονός ότι μετά παρέλευση τόσων δεκαετιών, τα αρχεία των μυστικών υπηρεσιών της ΗΠΑ, εκείνης της περιόδου, παραμένουν ακόμη διαβαθμισμένα και αδημοσίευτα, το μόνο που επιβεβαιώνει είναι η συμμετοχή της CIA στην φυγάδευση των Ναζί εγκληματιών, προσδίδοντας μεγαλύτερο μυστήριο στο θέμα. Η CIA:

-Μετέφερε Ναζί εγκληματίες πολέμου και συνεργάτες τους, μέσω των «ratlines» στην νότια Ευρώπη, και στην συνέχεια τους εγκατέστησε ανεπισήμως στην Νότιο Αμερική, επιτρέποντας σ’ αυτούς, να αποφύγουν την δικαιοσύνη.

-Παρείχε κάλυψη αυτών των παράνομων δραστηριοτήτων, από τους εντεταλμένους ερευνητές της Γερουσίας και τις άλλες αρμόδιες ομοσπονδιακές υπηρεσίες. 

β/. Oι Aμερικανικές μυστικές υπηρεσίες παρέσχον «ασφαλές καταφύγιον» στους Ναζί εγκληματίες και τους συνεργάτες τους.

Μια μυστική έκθεση σχετικά με το κυνήγι παλαιών ναζιστών από τις αμερικανικές αρχές μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, αναφέρει ότι οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες δημιούργησαν ένα «ασφαλές καταφύγιο» για τους Ναζί και τους συνεργάτες τους, έγραψαν οι New York Times.

Η εφημερίδα έγραψε ότι η 600 σελίδων έκθεση, της οποίας εξασφάλισε αντίγραφο, αναφέρεται σε δεκαετίες συγκρούσεων με άλλες χώρες σχετικά με την τύχη των εγκληματιών πολέμου που κρατούνταν στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο εξωτερικό. 

Η έκθεση ανεφέρετο κυρίως σε μια βοήθεια που δόθηκε το 1954 από αξιωματούχους της CIA στον Οτο Φον Μπόλσβινγκ, έναν συνεργάτη τού ναζιστή εγκληματία πολέμου, Αντολφ Αϊχμαν. 

Ο Οτο Φον Μπόλσβινγκ, ο οποίος είχε συνεισφέρει στην τελειοποίηση των αρχικών σχεδίων που είχαν ως στόχο «να απαλλαγεί η Γερμανία από τους  Εβραίους», στην συνέχεια, σύμφωνα με την έκθεση, εργάστηκε για την CIA στις Ηνωμένες Πολιτείες!!! 

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης εμπόδισε την δημοσίευση της εκθέσεως από το 2006. Τελικά, κατά τους New York Times, εστάλη στον Τύπο και σε άλλους οργανισμούς για να αποφευχθεί μια δίκη. 

The Nazis Next Door: How America Became a Safe Haven for Hitler's Men , Eric Lichtblau

A group of 104 Nazi rocket scientists (aerospace engineers) at Fort Bliss, Texas.


5/.  Ναζί εγκληματίες, φυγάδες με το σχέδιο Ratline (Ratline escapees).

Κατωτέρω παραθέτομεν ονοματεπώνυμα μερικών από τους Ναζί εγκληματίες Πολέμου οι οποίοι διέφυγαν από την Γερμανία και κατέφυγαν στις ΗΠΑ, μέσω του σχεδίου Ratlines :

·  Adolf Eichman, fled to Argentina in 1950; captured 1960; executed in Israel on 1 June 1962.

·  Franz Stangl, fled to Brazil in 1951; arrested in 1967 and extradited to West Germany; died in 1971 of natural causes.

·  Gustav Wagner, fled to Brazil in 1950; arrested 1978; committed suicide 1980.

·  Erich Priebke, fled to Argentina in 1949; arrested 1994; eventually died in 2013.

·  Klaus Barbie, fled to Bolivia in 1951 with help from the United States, as he had been an agent of the U.S. Army Counterintelligence Corps since April 1947; captured in 1983; died in prison in France on 23 September 1991.

·  Eduard Roschmann, escaped to Argentina in 1948; fled to Paraguay to avoid extradition and died there in 1977

·  Aribert Heim, disappeared in 1962; most likely died in Egypt in 1992.

·  Andrija Artukovic, escaped to the United States; arrested in 1984 after decades of delay and extradited to Yugoslavia, where he died in 1988 from natural causes

·  Ante Pavelic, escaped to Argentina in 1948; died in Spain, in December 1959, of wounds sustained two years earlier in an assassination attempt.

·  Walter Rauff, escaped to Chile; never captured; died in 1984.

·  Alois Brunner, fled to Syria in 1954; died around 2010.

·  Josef Mengele, fled to Argentina in 1949, then to other countries; died in Brazil in 1979.

Τελικώς, πάνω από 3.200 Ναζί εγκληματίες μετεφέρθησαν στις ΗΠΑ στην δεκαετία του 40 και αρχές του 50 με την επιχείρηση «Συνδετήρας», συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εργάστηκαν στην ΝΑΣΑ για 25 χρόνια. Το Βατικανό συνέβαλε στις φυγαδεύσεις των Ναζί εγκληματιών, εκδίδοντας διαβατήρια μέσω των Ratlines, με τα οποία οι Ναζί εγκληματίες, μετέβαιναν στην Αργεντινή και από εκεί κατ’ ευθείαν στις ΗΠΑ!!!!

In short, Nazi expertise and propaganda in faking film footage has been so inextricably involved with NASA that is conceivable that such expertise was employed during the Apollo missions.

Over 3.200 Nazi’s were brought into the U.S. in the late 1940’s and 50’s through Operation Paperclip, including those who ran NASA for 25 years. The Vatican provided the passports through their “Ratlines” which took the Germans to Argentina and then up to the U.S.A.

στ. Η Αποκρυφιστική ιστορία της  NASA

1/. Οι αποκρυφιστικές ρίζες της ΝΑΣΑ και οι συμβολισμοί του διαστημικού προγράμματος «Απόλλων» (The Occult and Satanic roots of NASA and the symbolisms of Apollo program)

α/. Ο Mike Bara, ερευνητής και συγγραφέας θεμάτων που αφορούν στην ιστορία της NASA και εναλλακτικές τεχνολογίες, σε μια από τις εργασίες του έχει τίτλο «Σκοτεινή αποστολή»,  συγγραφείσα με τον συνεργάτη του Richard Hoagland, αποκαλύπτει φοβερά και τρομερά για την ΝΑSΑ . Σε σχετική συνέντευξη που έδωσε ακούστηκαν πράγματα που εξέπληξαν τους ακροατές, ίσως ακόμη και εκείνους που είχαν κάποιες αντιλήψεις για τους επιστημονικούς οργανισμούς, ιδίως την NASA.

Η αλήθεια για τις αποκρυφιστικές καταβολές της NASA, από την έναρξη λειτουργίας της, το 1958, έχει αποκρυβεί από την δημόσια πληροφόρηση. Οι καταβολές αυτές, συνδέονται ίσως με τον πιο «μοχθηρό» από τους επαγγελματίες αποκρυφιστές της σύγχρονης ιστορίας, τον σατανιστήν Aleister Crowley. Ομοίως, τα υψηλότερα διευθυντικά κλιμάκια της NASA, κατευθύνοντο από μία μυστική εταιρεία μυημένων συμπεριλαμβανομένων Μασόνων και μελών των αποκρυφιστικών ναζιστικών SS, με προεξέχοντα τον Wernher Von Braun.

Η υψηλής τεχνολογίας αποκρυφιστική Καμπάλα, χρησιμοποιήθηκε μυστικώς στις αποστολές του Apollo, όχι προς εξυπηρέτηση της επιστήμης αλλά για να εξυπηρετηθεί η αφοσίωσή τους, προς τις μυστηριώδεις θεότητες της αρχαίας Αιγύπτου !!!

Πρόκειται για μία υπερβολικά απατηλή Συνωμοσία, αλλά ταυτόχρονα υποδαυλίζουσα/ επηρεάζουσα το ανθρώπινο πνεύμα και γενικά τις ανθρώπινες αντιδράσεις.

Όποιος έχει παρακολουθήσει διάφορα βίντεο σχετικά με το φαινόμενο των UFO, έχει δει πιθανώς το βίντεο πειράματος NASA STS-75 (Tether Incident),  με περίεργα πλωτά πράγματα γύρω από ένα ραβδί (περιφερόμενο) στο διάστημα. Οι ερευνητές των UFO συνήθως περιγράφουν τα πλωτά πράγματα ως UFOs. Η επίσημη εξήγηση, προφανώς, είναι ότι είναι υπολείμματα πάγου που φωτίζονται από τον ήλιο, αλλά και αυτή η εξήγηση της NASA απομυθοποιήθηκε.

Τhe Tether Incident that NASA claimed was Ice Crystals.

 

To 1961 o προτεστάντης William Branham (ΣΣ: Εφονεύθη σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, κάτω από περίεργες συνθήκες, την 24ην Δεκ. 1965 στο Amarillo του Texas), απευθυνόμενος προς την ηγεσίαν της ΝΑΣΑ, είπε μεταξύ άλλων:

«….Σας λέγω τώρα, είναι ένα πρόγραμμα που θα σας πάρει δισεκατομμύρια, δισεκατομμύρια, εκατομμυρίων έτη φωτός πέραν από το φεγγάρι…Σωστά… και εάν ακόμα πάτε στο φεγγάρι δεν θα μπορούσατε να κατεβείτε σ’ αυτό, καθ’ όσον βλέπετε θα αναπηδούσατε ακριβώς προς τα πίσω, εκτός και εάν είχατε κάποιο μαγνήτη να σας κρατήσει εκεί. Δεν θα μπορούσατε να μείνετε την νύκτα, θα παγώνατε μέχρι θανάτου. Την ημέρα θα καιγόσαστε. Τι σκοπεύετε να κάνετε όταν πάτε εκεί;».

β/. Η NASA δημιουργήθηκε προκειμένου να κάνει τα διαστημικά ταξίδια πιστευτά. Το διαστημικό πρόγραμμα  Apollo προώθησε την ιδέα ότι ο άνθρωπος θα μπορούσε να ταξιδεύσει και να περπατήσει στο φεγγάρι.

Κάθε αποστολή Apollo, προετοιμαζόταν προσεκτικά και κατόπιν εκινηματογραφείτο σε μεγάλες ομιλούσες φάσεις, στις άκρως απόρρητες εγκαταστάσεις και πεδία δοκιμών Ατομικής ενεργείας στην Έρημο της Νεβάδα και στην συνέχεια σε ένα από τα ασφαλή και φυλασσόμενα στούντιο προσαρμογής ομιλίας στο φιλμ, στο οποίον υπήρχε ένα τεράστιας κλίμακας ομοίωμα- μακέττα της σελήνης.

Όλα τα ονόματα, οι αποστολές, περιοχές προσεληνώσεως/ προσγειώσεως και γεγονότα στο διαστημικό πρόγραμμα Apollo, απηχούσαν αποκρυφιστικές μεταφορές και συμβολισμούς της μυστικής θρησκείας των Εωσφοριστών Illuminati.

Η πιο ξεκάθαρη αποκρυφιστική ενέργεια της ΝΑΣΑ, ήταν η επινοηθείσα/ προσχεδιασθείσα έκρηξη στο διαστημόπλοιο Απόλλων 13, που είχε το όνομα «Υδροχόος» ("Aquarius").

Η έκρηξη ρυθμίστηκε να συμβεί την 1.13 Ω (13.13 στρατιωτική ώρα) στις 13 Απριλίου 1970, η οποία ήταν η μεταφορά για την τελετή μυήσεως, συνεπαγομένη τον θάνατον (έκρηξη), τοποθέτηση στο φέρετρο (περίοδος αβεβαιότητος στην επιβίωσή τους), επικοινωνία με τον κόσμο των πνευμάτων και την μετάδοση εσωτερικής γνώσεως στον μυούμενον (παρακολούθηση της τροχιάς και παρατήρηση της σελήνης χωρίς φυσική επαφή), αναγέννηση του μυούμενου (επίλυση των προβλημάτων και επιδιορθώσεις), και τέλος η αναγέννηση (του φοίνικος,  η Νέα εποχή του υδροχόου).

Μια άλλη αποκάλυψη για εκείνους που καταλαβαίνουν την συμβολική γλώσσα των Illuminati, είναι η κρυμμένη σημασία των ονομάτων που έδιδε και δίδει στα διαστημόπλοια η ΝΑΣΑ, «Μια επιχείρηση του Κολόμβου στην προσπάθεια για ανακάλυψη της (χαμένης) Ατλαντίδος……και όλοι οι προκαλούντες (Challengers), θα καταστραφούν» (ΣΣ: Challenger ήταν η ονομασία του διαστημικού λεωφορείου που κατεστράφη).   

γ/. Η εξερεύνηση της σελήνης εσταμάτησε, διότι ήταν αδύνατο να συνεχιζόταν η απάτη χωρίς τελικά να αποκαλυφθεί. Και φυσικά, προεβλήθησαν τα προ-κινηματογραφηθέντα επεισόδια.

Κανένας άνθρωπος δεν ανήλθε υψηλότερα από 300 μίλια από την επιφάνεια της γης. Κανένας δεν περιεστράφη πέριξ αυτής, ούτε προσγειώθηκε ή περπάτησε στην σελήνη, σε εφαρμογή οποιουδήποτε από τα δημοσιοποιηθέντα προγράμματα της ΝΑΣΑ.

Σχόλιον 3

Εμείς συνεχίζουμε να καταθέτουμε ντοκουμέντα και αποδεικτικά στοιχεία με τις αντίστοιχες πηγές, και οι σημερινοί βιολογικοί ή πνευματικοί απόγονοι των αποκρυφιστών Ναζιστών ιδρυτών της ΝΑΣΑ, ας ξελαρυγγιάζονται, με τους αυθαίρετους ισχυρισμούς τους, περί «συνωμοσιολογίας»…

Εάν ποτέ, αληθώς έχει πάει άνθρωπος κάπου προς το σύμπαν, εκτός της γης μας, αυτό έχει γίνει μυστικώς και με τελείως διαφορετική από την γνωστή ανθρώπινη τεχνολογία ή έχει «διδαχθεί» από τις οντότητες (δαίμονες) στους επίγειους σκοτεινούς υπηρέτες του Συστήματος..

Εννοούμεν κάποιου είδους αποκρυφιστική «τεχνολογία» ή «διδασκαλία», δοθείσα από τις…οντότητες στους μυημένους, οι οποίοι (μυημένοι), επικοινωνούν και συνεργάζονται απ’ευθείας με τις οντότητες]..

  Κάποιοι της ΝΑΣΑ ή παρατρεχάμενοι αυτής επιστημονικολόγοι που αδυνατούσαν τότε να δώσουν πειστικές απαντήσεις για τις υποτιθέμενες προσεληνώσεις των διαστημοπλοίων της σειράς «Απόλλων», πιθανώς να μιλήσουν, ως συνήθως για συνωμοσιολογία …Τα έχουμε ξανακούσει αρκετές φορές…

Εμείς για μία ακόμη φορά, παραπέμπομεν στο αντίστοιχο κεφάλαιο της αναρτηθείσης και εκτενώς αναλυθείσης σειράς για την ΝΑΣΑ στο ιστολόγιό μας.. (http://yperpisteoskaipatridos. blogspot.com.) «ΠΛΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ» [Μέρος 9ον-16ον (14 Ιουλίου-3 Αυγ. 2017) και ειδικώτερα Μέρος 11ον και 12ον, (18-20 Ιουλίου 2017)].

Συνεχίζεται


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου