Τρίτη 23 Ιουλίου 2024


OI ΤΕΛΕΥΤΑΙEΣ ΙΑΧΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ- «ΔΕΣΜΩΤΕΣ» ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΚΦΥΛΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.

[OUR LAST RALLYING CRIES TO AWAKE THE FREE-PRISONERS OF THE SYSTEM AND AGAINST THOSE OF CAINITE BIOLOGICAL RACE, ENEMIES OF THE HUMANITY].

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΚΑΡΤΕΡΙΚΩΣ AΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ.

(WAITING PATIENTLY THE CONSCIENCES’ AWAKENING)

Θ΄ «ΒΔΕΛΥΚΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΛΗΣΤΟΥ ΜΝΗΜΗΣ ΗΜΕΡΕΣ» ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΔΑΥΛΙΣΑΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ-ΕΠΟΛΕΜΗΣΑΝ/ΠΟΛΕΜΟΥΝ-ΣΥΝΕΙΡΓΗΣΑΝ/ΣΥΝΕΡΓΟΥΝ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.

 

ΜΕΡΟΣ 51ον

Ι΄. Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

1. ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ (3) ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ (Συνέχεια 50ου μέρους)

ε. Μυστικές Εταιρείες-Οργανώσεις-Κινήματα στην υπηρεσία των συνωμοτών (Συνέχεια 50ου μέρους).

2/. Ο κυριαρχικός ρόλος του αποκρυφιστικού Τάγματος των Ιλλουμινάτων στο σχέδιο της Παγκόσμιας Συνωμοσίας.

«There is in Italy a power which we seldom mention in this House ... I mean the secret societies.... It is useless to deny, because it is impossible to conceal, that a great part of Europe--the whole of Italy and France and a great portion of Germany, to say nothing of other countries--is covered with a network of these secret societies, just as the superficies of the earth is now being covered with railroads.

And what are their objects? They do not attempt to conceal them. They do not want constitutional government; they do not want ameliorated institutions ... they want to change the tenure of land, to drive out the present owners of the soil and to put an end to ecclesiastical establishments. Some of them may go further....» (DISRAELI in the House of Commons, July 14, 1856.)

α/. Το σχέδιο για την κοσμοκρατορία των Ιλλουμινάτι.

1//. Τα «Πανάρχαια Πρωτόκολλα» περιελάμβαναν το σχέδιο και τις διαδικασίες για την απόλυτη κοσμοκρατορία των Ιουδαίων και Ιουδαιοκρατούμενων Ιλλουμινάτων. Δηλαδή την επιβολή μιας παγκόσμιας υπερκυβερνήσεως και την κυριαρχία της Εωσφορικής Ιδεολογίας στα υπολείμματα του ανθρωπίνου γένους, μετά τον τελικό κοινωνικό κατακλυσμό, που θα δημιουργούσαν οι ίδιοι και τα όργανά τους παγκοσμίως.

Ο Βαϊσχάουπτ ολοκλήρωσε το έργο των παγκόσμιων συνωμοτών, με την υποστήριξη του Βαρώνου Άντολφ Φραντζ Φρίντριχ Λούντβιχ Φον Κνίγκε και πολλών άλλων, την Τετάρτη το βράδυ, 1ην Μαΐου του 1776, όταν συγκεντρώθηκαν στην οικία του στο Ingolstadt, ο ίδιος και τρείς καλεσμένοι του.

Το 1777 ο Βάισχάουπτ έγινε δεκτός στην Τεκτονική Στοά «Lodge Theodore of Good Counsel» (που πολλοί μελετητές την γνωρίζουν ως «Lodge Theodore of Caution»), στο Μόναχο, κι’ από εκείνη την στιγμή προσπαθούσε να ενώσει τις υποθέσεις του Ιλλουμινατισμού με τον Ελευθεροτεκτονισμό.

2//. Η απόφαση για την ημέρα ιδρύσεως του Τάγματος των Ιλλουμινάτι ΔΕΝ είναι τυχαία! Ελήφθη την νύκτα της 30ης Απριλίου/1η Μαΐου, της γνωστής από τον 8ον αιώνα ως Βαλπούργειας νύκτας.1 Για τους αποκρυφιστές-καμπαλιστές Ιουδαίους ο αριθμός 15 (1/5) συμβολίζει το ιερό και μυστικό όνομα του «θεού» τους και γι’ αυτό θεσπίστηκε ως θρησκευτική/μυστική αργία!!! 

It was no coincidence that the Order of the Illuminati was founded on the first of May. Among the Cabbalist Jews, this date, 15 (1.5), symbolized the sacred number of Yahweh and so became their occult holiday. According to Johann Wolfgang von Goethe, the first of May - the day following Walpurgis Night - is when the dark mystical forces are celebrated. Among the Cabbalist Jews, this date, 15 (1.5), symbolised the sacred number of unpronounceable name (Yahweh) and so became their occult holiday.

Ο ιερός αριθμός του Ιλλουμινατικού σχεδίου είναι το 5, και με βάση το 5 εκτίσθη και το «Πεντάγωνο» κεντρικό στρατιωτικό επιτελείο των Η.Π.Α. αλλά και πολλών άλλων χωρών. Σύμβολο τους – το οποίο εισήγαγε στο κοινό και ο Τσώρτσιλ [Είναι το γνωστό σήμα της νίκης (V)], προτείνοντας τον δείκτη και τον παράμεσο του αριστερού χεριού, που ΔΕΝ σημαίνει Victory” αλλά δηλώνει τον λατινικό αριθμό 5 (V), που ονομάζεται «Διχάλα του Τυφώνα» είναι σύμβολο καταστροφής και σημαίνει «αφανίστε τον εχθρό»

Αυτό είναι το πραγματικό αλλά αποκρυπτόμενο νόημα της παγκόσμιας εορτής της πρωτομαγιάς και όχι ο εορτασμός της Παγκόσμιας ημέρας του εργάτη.

Τα αιματηρά γεγονότα του Σικάγο (1886) σχεδιάστηκαν από το (Σ) να γίνουν την 1ην Μαΐου έτσι ώστε να καθιερωθεί η «Πρωτομαγιά» ως ημέρα της εργατικής τάξεως και αργία, προκειμένου να αφιερωθεί από όλους τους «ενδιαφερομένους», στην λατρεία του Εωσφόρου!!!

Το σχέδιο συμπεριελάμβανε την σταδιακή καταστροφή ΟΛΩΝ των κυβερνήσεων και θρησκειών. Ο στόχος αυτός θα πραγματοποιείτο με την διαίρεση των ανθρωπίνων μαζών, τις οποίες οι Ιλλουμινάτοι ονόμαζαν/ονομάζουν Γκόϊμ (Όρος περιλαμβανόμενος στο Ταλμούδ και αναφερόμενος αποκλειστικώς από τους Ταλμουδιστές Ιουδαίους, για τους μη Ιουδαίους), σε αντιτιθέμενα στρατόπεδα για θέματα πολιτικά, φυλετικά, κοινωνικά, οικονομικά και άλλα.2

Την περίοδο εκείνη ο Adam Weishaupt άρχισε να συνεργάζεται στενώς με τον γνωστό Ιουδαίο Ταλμουδιστή και τέκτονα Μωϋσή Μέντελσον [the Jewish Masonic leader Moses Mendelssohn (1729-1786)]. Αργότερα ο Α.Β. ίδρυσε τις Στοές της Μεγάλης Ανατολής, για να αποτελέσουν τα μυστικά αρχηγεία.

β/. Η Συνωμοτική δράση και κωδικοποιημένη επικοινωνία μεταξύ των μελών

1//. Η αλλαγή του ονόματος των συνωμοτών και των πόλεων.

Ένα άλλο στοιχείο που προδίδει τους παγκόσμιους συνωμότες είναι το γεγονός πως ο ιδρυτής των «Πεφωτισμένων» Βαϊσχάουπτ ζητούσε από τους αξιωματούχους του Τάγματός του, να αλλάζουν τα ονόματά τους. Άλλαζαν επίσης και τα ονόματα των πόλεων στους κώδικες που χρησιμοποιούσε η στοά, κατά τις επικοινωνίες με τα μέλη της.

Ο Βαϊσχάουπτ πήρε το όνομα Σπάρτακος. Ο Χερ φον Ζβακ, μυστικοσύμβουλος του πρίγκηπος Φον Σαλμ έγινε Κάτων, ο μαρκήσιος της Κωνστάνζα, Διομήδης, ο Μάσενχαουζεν, Αίας ή Άρης, ο βαρώνος Φον Σρέκενσταϊν, Μωάμεθ, ο βαρώνος Φον Κνίγκε, Φίλων, κλπ. Με τον ίδιο τρόπο τοπωνύμια πήραν το όνομα φημισμένων πόλεων της αρχαιότητος. Το Μόναχο το αρχηγείο του συνωμοτικού μηχανισμού, έγινε Αθήνα, το Ίνγκολσταντ, η γενέτειρα του Ιλλουμινισμού έγινε Έφεσος ή στους υψηλόβαθμους μυημένους, Ελευσίς, η Βαυαρία έγινε Αχαΐα, κλπ.

Όταν οι Κόκκινοι έγιναν για πρώτη φορά ενεργοί στην Ρωσία, μας πληροφορεί η L.Fry, λίγα χρόνια πριν δεν ονόμαζαν τους εαυτούς τους Κομμουνιστές. Ήταν γνωστοί Σπαρτακιστές, σε ανάμνηση του ψευδωνύμου του Βαϊσχάουπτ.

Οι Ταλμουδιστές ηγέτες στην Μόσχα άλλαζαν και αυτοί τα ονόματά τους. Μερικά παραδείγματα: ο Zederbaum έγινε Λένιν, ο Bronstein έγινε Τρότσκυ, ο Finklestein έγινε Λιτβίνοφ, ο Sobelsohn έγινε Ρόντακ, κλπ.

2//. Η μυστική παρακολούθηση όλων των μη Ιουδαίων (all the non Jews)  και η υποχρεωτική αλληλοκατασκοπεία μεταξύ των μελών.

Οι Ιλλουμινάτοι για να έχουν τον ΑΠΟΛΥΤΟ έλεγχο, έπρεπε να γνωρίζουν τα πάντα για το περιβάλλον και τις σχέσεις των μυημένων μελών της οργανώσεως. Προς τον σκοπό αυτό και για να δημιουργήσουν σύγχυση, ωθούσαν τα μέλη να αλληλοκατασκοπεύονται διαρκώς.

Το σχέδιο που χρησιμοποίησαν οι Ιουδαίοι ηγέτες (Jews), του τάγματος των Ιλλουμινάτων, ήταν να συγκεντρώνουν πληροφορίες που αφορούσαν όλες τις δραστηριότητες των Τζεντίλε ή Γκοΐμ. 

Μία φορά τον μήνα κάθε Ιλλουμινάτος («Πεφωτισμένος») ήταν/είναι υποχρεωμένος να παραδίδει στον ανώτερό του αξιωματούχο μία σφραγισμένη επιστολή που περιείχε πληροφορίες για τους φίλους του. Έφερε τον τίτλο quibus licet3 και παρεδίδετο στον άγνωστο αρχηγό, στην κορυφή της πυραμίδας του Τάγματος. Το κατώτερο μέλος εκρατείτο στο σκοτάδι γνωρίζοντας μόνο έναν ανώτερό του, στον οποίον είχε δώσει τον όρκο της τυφλής υποταγής.

Επίσης για μεγαλύτερη μυστικότητα στην αλληλογραφία η λέξη Ιλλουμινισμός αντικαταστάθηκε από το σύμβολο του ηλίου στα ιερογλυφικά και η λέξη στοά από το τετράγωνο (σύμβολο της τετρακτύος ή του κόσμου). Επίσης αντικαταστάθηκε το ημερολόγιο με συνθηματικά ονόματα και οι μήνες πήραν Ιουδαϊκά ονόματα.

Ο Ιανουάριος έγινε Dimeh, ο Φεβρουάριος Benmeh, και ούτω καθ’εξής. Τέλος για τα γράμματα του αλφαβήτου κατασκευάστηκε ένας νέος κώδικας ξεκινώντας από το γράμμα m που το αντικατέστησε ο αριθμός 1 και πηγαίνοντας αντίστροφα προς το a και πάλι προς το z…..

γ/. Η συμμαχία Ιλλουμινάτι και Μασώνων


1//. Το όνομα  Ιλλουμινάτοι (Illuminati) έδωσαν στους εαυτούς τους οι τρόφιμοι διαφόρων αποκρυφιστικών εταιρειών, οι οποίοι επρέσβευον ότι κέκτηνται «εσωτερικού φωτός» αποκαλύψεως της αληθείας, επειδή κατά τους ισχυρισμούς τους είχαν άμεση επικοινωνία με το…θείον, συνωμιλούσαν απ’ευθείας με θείες «οντότητες» ή άλλα ουράνια πλάσματα, και έτσι αποκτούσαν απόρρητες γνώσεις αληθείας.

Το σύνολον των διδασκαλιών των Ιλλουμινάτι που εγένοντο σε διάφορα στάδια, αναλόγως του κατεχομένου βαθμού μυήσεως, ως φιλοσοφική θεωρία και προ παντός ως αποκρυφιστική πίστη, ονομάζεται Ιλλουμινισμός (αποκρυφιστική παραλλαγή του Διαφωτισμού).

Σχόλιον 1

Ο Ιλλουμινισμός με τον οποίον είναι συνδεδεμένη η ιστορία της παγκόσμιας Συνωμοσίας, αποτελεί μία αποκρυφιστική δαιμονική αρχή, ικανή να εγκλωβίσει και να διαστρέψει τα μυαλά εκείνων που επιτρέπουν στους εαυτούς τους να περάσουν κάτω από την επιρροή της.

Όπως υπάρχει θεία επιφώτιση, μέσω της παρουσίας του Αγίου Πνεύματος, έτσι υπάρχει κι’ένα «πλαστό φως» που εκπορεύεται από σκοτεινές δυνάμεις το οποίον δηλητηριάζει, τυφλώνει, καταστρέφει και οδηγεί στην απώλεια. Αυτό ακριβώς είναι η αποκρυφιστική Μαγεία!

Υπάρχουν λοιπόν πνεύματα που αποπλανούν και διαποτίζουν τον ανθρώπινο νου και την ψυχή με δαιμονικές διδασκαλίες, τις οποίες ο μυούμενος ή μυημένος εκλαμβάνει ως διδασκαλίες απορρήτου γνώσεως και θεωρεί εαυτόν ως «φωτιζόμενον» ή «φωτισμένον».

2//. Στις 16 Ιουλίου 1782 στο Συνέδριο του Wilhelmsbad επισφραγίστηκε η συμμαχία μεταξύ των Ιλλουμινάτι και των ελευθεροτεκτόνων ή Γαλάζιων Μασόνων. Μ’αυτή την συμφωνία, ενώθηκαν οι βασικές μυστικές κοινότητες όλου του κόσμου. Ουσιαστικώς έκτοτε, ΟΛΕΣ οι Μασονικές στοές σταδιακώς Ιλλουμινατοποιήθηκαν!!! Σχεδόν κανένας ιστορικός, δεν έχει παρουσιάσει τους πραγματικούς αντικτύπους στην παγκόσμια ιστορία, εκείνης της συσπειρώσεως των αποκρυφιστών.

Το 1784 έφθασαν στα χέρια της Βαυαρικής κυβερνήσεως  στοιχεία που απεδείκνυαν την ύπαρξη μιας συνεχιζόμενης Εωσφορικής Συνομωσίας. Ο Γερμανός συγγραφέας Xavier Zwack (Ζβάκ) συνέγραψε σε βιβλίο, ουσιαστικώς αντέγραψε, την αναθεωρημένη από τον Βαϊσχάουπτ έκδοση της αρχαίας συνωμοσίας και της έδωσε τον τίτλο «Einige Original-Scripten». Ήταν η αναθεωρημένη εργασία των αρχαίων πρωτοκόλλων που του είχε εμπιστευθεί η οικογένεια Rothchild. Αργότερα τα «λεγόμενα αρχαία πρωτόκολλα» κατεγράφησαν ως «Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών».

Το ίδιο έτος (1784) ένα αντίγραφο του εγγράφου αυτού απεστάλη από τον Βαϊσχάουπτ στους Ιλλουμινάτους της Γαλλίας που είχαν επιλεγεί για να υποκινήσουν την Γαλλική επανάσταση. Στο Ράτισμπον που βρίσκεται στο δρόμο μεταξύ Φρανκφούρτης και Παρισίων4, ο ταχυδρόμος των Ιλλουμινάτι «ιερέας» Johann / Jacob / Abbot Lanz (Ψευδώνυμο Ταμερλάνος), χτυπήθηκε από κεραυνό και πέθανε. Η αστυνομία βρήκε στο σώμα του τα ανατρεπτικά έγγραφα και τα διαβίβασε στις κυβερνητικές αρχές.

Μετά από προσεκτική μελέτη του σχεδίου, η Βαυαρική Κυβέρνηση  διέταξε την αστυνομία να επιδράμει στις νεοϊδρυθείσες από τον  Βαϊσχάουπτ στοές της Μεγάλης Ανατολής και στις οικίες κάποιων με την μεγαλύτερη επιρροή εταίρων του, συμπεριλαμβανομένου και του κάστρου του Βαρώνου Μπάσσους-ιν-Σάντερσντορφ.

Επιπρόσθετα στοιχεία που ήλθαν στα χέρια των αρχών, τους έπεισαν πως τα έγγραφα ήσαν γνήσια αντίγραφα μιας συνωμοσίας μέσω της οποίας η Αόρατη Αρχή που ήλεγχε τους Ιλλουμινάτι ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ, σχεδίαζε να διεξαγάγει πολέμους και επαναστάσεις ώστε να εγκαθιδρύσει Μία Παγκόσμια Κυβέρνηση.

3//. Στα 1785, η Βαυαρική Κυβέρνηση, με αρκετή αλλά αδικαιολόγητη καθυστέρηση, έθεσε εκτός νόμου τους Ιλλουμινάτις και έκλεισε τις στοές της Μεγάλης Ανατολής. Στα 1786, εξεδόθησαν με εντολή του Karl Theodor, οι λεπτομέρειες της συνωμοσίας. Ο Αγγλικός τίτλος της εκδόσεως  αυτής είναι: «The Original Writings of the Order and Sect of the Illuminati».

Aντίγραφά της απεστάλησαν στις κεφαλές της εκκλησίας και του κράτους, οι οποίες εκινήθησαν τόσον βραδέως προς αντιμετώπιση του υπαρκτού κινδύνου, ώστε να υπάρχει βεβαιότης πως ΟΛΟΙ ή σχεδόν ΟΛΟΙ οι ενδιαφερόμενοι κρατικοί φορείς, των τότε εμπλεκομένων χωρών ήσαν ήδη εμπεπλεγμένοι στα δίκτυα των Ιλλουμινάτων ή εδωροδοκήθησαν προκειμένου να σιωπήσουν ή να καθυστερήσουν τόσον ώστε, να «κουκουλωθεί» η υπόθεση.

δ/. Οι Ιλλουμινάτι και τα σύγχρονα Παγκόσμια Γεγονότα

1//. Όταν μελετηθούν σε βάθος όλα τα παγκόσμια γεγονότα, ιδιαίτερα οι δύο (2) παγκόσμιοι Πόλεμοι και οι Επαναστάσεις (Γαλλική, Αμερικανική, Αγγλική, Ρωσική), τα φαινόμενα του Ναζισμού, Φασισμού, Μαρξισμού, Καπιταλισμού, Ισλαμισμού (ISIS, Αδελφότης μουσουλμάνων, κ.α.), κλπ, τότε ίσως:

-Συνειδητοποιηθεί γιατί εκτοξεύεται σήμερα αυτός ο καταιγισμός του ανθελληνικού μίσους, των αντιχριστιανικών πυρών σε όλα τα επίπεδα (μόνο κατά του Ιησού Χριστού και εναντίον κανενός άλλου. Βασικώς, εναντίον της Ορθοδοξίας και των Ορθοδόξων Χριστιανών).

-Αρχίσει ο προβληματισμός ότι πράγματι κάτι πολύ σοβαρό συμβαίνει που δεν οφείλεται σε αυτά που βλέπουμε, αλλά σε όσα γίνονται ή με βεβαιότητα γίνονται αφανώς, αλλά αδυνατούμε να εντοπίσουμε, να  πληροφορηθούμε, να διαπιστώσουμε, να αποκαλύψουμε.

Και αυτό διότι, οι παγκόσμιοι Συνωμότες του Συστήματος :

Ακολουθούν μυστικές, αποκρυφιστικές μεθόδους, ώστε να μην γίνεται αντιληπτή η δράση τους και να μην αποκαλύπτονται η ταυτότητα και τα σχέδιά τους.

Διαθέτουν οργανώσεις φανερές και κρυφές.

Φανερές για να φαίνονται νομοταγείς, αφ’ ενός για να επηρεάζουν ή ελέγχουν την εξουσία, αφ’ ετέρου για να αποπροσανατολίζουν ανθρώπους, κοινωνίες, κυβερνήσεις.

Κρυφές για να ασχολούνται ανενόχλητοι με τις συνωμοτικές διεργασίες τους (οργάνωση δράσεως, εκπόνηση σχεδίων, μέθοδοι  υλοποιήσεως, επικοινωνία με την «υπέρτατη αρχή» κ.λπ. ).

Μεριμνούν για την σταδιακή και «επιστημονική» μαζοποίηση-αριθμοποίηση-ψηφιοποίηση των προσώπων-ανθρώπων, με καταιγισμό εικόνων, πληροφοριών αντιγνώσεως, αγαπολογικών σεναρίων, απίστευτων μυθευμάτων, μεταλλαγμένων αξιών και αρχών, αληθοφανούς προπαγάνδας, που προκαλούν άλλοτε τέρψη στις ψυχές των αφελών, των ακατήχητων και άδολων και άλλοτε «θαυμασμό» για τα επιτεύγματα του ανθρώπου και της επιστήμης [Δημιουργία «ζωής» από …ζωντανά κύτταρα, ανακάλυψη «ιχνών» ζωής σε…άλλους πλανήτες, CERN (παραμένουν αμετανόητοι οι συστημικοί επιστήμονες παρά την πρόσφατη απογοήτευση των αναζητητών του «γονιδίου του Θεού»), θαυμαστά ηλεκτρονικά/ τεχνολογικά επιτεύγματα, κ.λπ.].

Μας αποχαυνώνουν με την πνευματική κοκαΐνη που μας παρέχουν αφειδώς μέσα από τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα όλων των βαθμίδων, την συμβατική ιστορία που ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει με τις καταγεγραμμένες ιστορικές αλήθειες στην εγχώρια και παγκόσμια Γραμματεία, την οποια (ιστορία) συγγράφουν μισθωμένα όργανα του (Σ) καθώς και τις ποικιλόμορφες εκδηλώσεις «Πνεύματος και Τέχνης» των κατά κανόνα «δικαιωματιστών»/αντιχριστιανών οπαδών τους.

Μας αποκοιμίζουν με την καθημερινή μηνυματική ηρωΐνη των ΜΜΕ ιδιοκτησίας διαχειριστών-υπηρετών του (Σ).

Μας βομβαρδίζουν με τα…εντυπωσιακά επιτεύγματα της Επιστημονικολογίας τους

Μας υποχρεώνουν να εφαρμόζουμε τρόπους αντιμετωπίσεως ασθενειών, πανδημιών, κλπ, χωρίς να μας εξηγούν πειστικώς για την ασφάλεια των μεθόδων αντιμετωπίσεώς τους 

Μας αποπροσανατολίζουν από την αλήθεια και μας μεταλλάσσουν σταδιακώς από ανθρώπους σε «θηρία», με χίλιους δύο τρόπους.

Μόνο παρανοϊκοί μισανθρώπινοι εγκέφαλοι, σατανικά μυαλά, σαν εκείνα των σημερινών Ταλμουδιστών Ιουδαίων, βιολογικών απογόνων των Καϊνιτών Φαρισαίων- Γραμματέων- Σαδουκαίων (Φ-Γ-Σ) που σταύρωσαν τον Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό (κατ’ εντολή του Πατρός τους του Σατανά) και των διαχρονικών απογόνων τους, θα μπορούσαν να επινοήσουν:

.Μύθους ή μυθοπλασμένα ιστορικά γεγονότα και να τα παρουσιάζουν ως αληθή, καθώς και εικόνες που εντυπωσιάζουν, προβαλλόμενες από  «ειδικούς και επιστήμονες», με την μορφή σύγχρονης εικονολατρείας-εικονολαγνείας.

.Πολιτικά συστήματα διακυβερνήσεως κατ’ ευφημισμόν και κατά τύπους δημοκρατικά, ανθρώπινα, λαϊκά, φιλελεύθερα, για να παρέχουν συνεχώς ανακυκλούμενες φρούδες ελπίδες στους πολίτες, στην ουσία όμως να τους κρατούν ομήρους, με σχέσεις παντοδύναμου εργοδότη-ανήμπορου εργάτη, ελέγχοντες άμα απολύτως, τις κατά χώραν κυβερνήσεις.

2//. Μέσα στα πλαίσια του σατανικού σχεδίου των συνωμοτών ήταν και η απόρριψη, η συκοφάντηση, η περιθωριοποίηση, η αποσιώπηση, η εξαφάνιση, αν ήταν δυνατόν, του βιβλίου των βιβλίων, του θησαυροφυλακίου της Παγκοσμίου Γνώσεως, της Παλαιάς Διαθήκης!

Οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι της Διασποράς, επέτυχαν από πολύ ενωρίς (έπρεπε να προλάβουν τα γεγονότα), να επισημοποιήσουν το νέο θρησκευτικό τους Σύνταγμα, μετά από πολλές περιπέτειες που «διήλθε» στα χέρια «σοφών» καμπαλιστών ραββίνων που προέβαιναν σε συχνές προσθαφαιρέσεις, κατά την δοκησισοφία τους!

Έτσι αντικατέστησαν την Αυθεντική και Θεόπνευστη Παλαιά Διαθήκη με το κατάπτυστο Καμπαλιστικό Ταλμούδ, το βδελυρό πολιτικοθρησκευτικό Σύνταγμα των συγχρόνων Ιουδαίων (Jews).

Η συγγραφή του Ταλμούδ ήταν αποκλειστικό έργο των Καϊνιτών Φαρισαίων, των ισχυρών της Εωσφορικής τριάδος,  Φαρισαίων-Γραμματέων-Σαδδουκαίων,  του Ιουδαϊκού Σανχέντριν, υπό την καθοδήγηση του πατρός τους, του διαβόλου, του δράκοντος του αρχαίου!!!

«ὑμεῖς ἐκ τοῦ πατρὸς τοῦ διαβόλου ἐστέ, καὶ τὰς ἐπιθυμίας τοῦ πατρὸς ὑμῶν θέλετε ποιεῖν. ἐκεῖνος ἀνθρωποκτόνος ἦν ἀπ᾿ ἀρχῆς καὶ ἐν τῇ ἀληθείᾳ οὐχ ἕστηκεν, ὅτι οὐκ ἔστιν ἀλήθεια ἐν αὐτῷ· ὅταν λαλῇ τὸ ψεῦδος, ἐκ τῶν ἰδίων λαλεῖ, ὅτι ψεύστης ἐστὶ καὶ ὁ πατὴρ αὐτοῦ.  ἐγὼ δὲ ὅτι τὴν ἀλήθειαν λέγω, οὐ πιστεύετέ μοι.(ΙΩΑΝΝΗΣ: 8/44-45).

«ὑμεῖς γὰρ μιμηταὶ ἐγενήθητε, ἀδελφοί, τῶν ἐκκλησιῶν τοῦ Θεοῦ τῶν οὐσῶν ἐν τῇ ᾿Ιουδαίᾳ ἐν Χριστῷ ᾿Ιησοῦ, ὅτι τὰ αὐτὰ ἐπάθετε καὶ ὑμεῖς ὑπὸ τῶν ἰδίων συμφυλετῶν καθὼς καὶ αὐτοὶ ὑπὸ τῶν ᾿Ιουδαίων,  τῶν καὶ τὸν Κύριον ἀποκτεινάντων ᾿Ιησοῦν καὶ τοὺς ἰδίους προφήτας, καὶ ἡμᾶς ἐκδιωξάντων, καὶ Θεῷ μὴ ἀρεσκόντων, καὶ πᾶσιν ἀνθρώποις ἐναντίων, κωλυόντων ἡμᾶς τοῖς ἔθνεσι λαλῆσαι ἵνα σωθῶσιν, εἰς τὸ ἀναπληρῶσαι αὐτῶν τὰς ἁμαρτίας πάντοτε. ἔφθασε δὲ ἐπ' αὐτοὺς ἡ οργὴ εἰς τέλος.» (Α΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ: 2/14-16) 

Συνεπώς οι αληθινοί παγκόσμιοι συνωμότες που κρύπτονται πίσω από τον αυτοπροσδιορισμόν τους ως «Ιλλουμινάτι» (Illuminati), ήσαν και είναι οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι (Jews)!!!5 Αυτοί, για τους οποίους ο Ιησούς Χριστός, μας προειδοποίησε ΞΕΚΑΘΑΡΑ δια του Αποστόλου Παύλου, στο προμνησθέν χωρίον, λέγοντας:

«…Οι Ιουδαίοι εδολοφόνησαν όλους τους προφήτες του Θεού (ΣΣ: Του θεού Ιαχβέ/Ασάρκου Λόγου, Ιησού Χριστού), εσταύρωσαν τον Ιησούν, ΔΕΝ είναι αρεστοί εις τον Θεόν, διότι είναι ΕΝΑΝΤΙΟΝ όλης της ανθρωπότητος»!!!

Αυτοί λοιπόν που κατά την αδιάψευστη μαρτυρία του Κυρίου Ιησού, δια του Αποστόλου Παύλου, είναι εναντίον όλης της ανθρωπότητος, εδώ και μερικούς αιώνες οριστικοποίησαν το πανάρχαιο σχέδιόν τους για την κοσμοκρατορία τους και ανέθεσαν την υλοποίησή του στους Ιλλουμινάτους, οι οποίοι έχουν την πλήρη οικονομική υποστήριξη των Ταλμουδιστών Ιουδαίων Μεγαλοτραπεζιτών και ελέγχουν πλήρως Κυβερνήσεις, πολιτικά κόμματα εξουσίας, ολιγάρχες, ΜΜΕ, Οργανισμούς, κλπ, παγκοσμίως!!! 

3/. Λοιπές οργανώσεις, εταιρείες, Τράπεζες, Οργανισμοί, κ.α. (κρυφοί και φανεροί) στην υπηρεσία των παγκόσμιων συνωμοτών [Πλέον των μέχρι τώρα αναφερθέντων/αναφερθεισών].

Καταγράφομεν μερικές από τις σημαντικώτερες: 

α/. Κεντρική/Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Αμερικής (Federal Reserve Bank).

β/. Διεθνές Νομισματικόν Ταμείον (Ιnternational Monetary Fund – IMF).

γ/. Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank).

Η Παγκόσμια Τράπεζα συντίθεται από μια οικογένεια πέντε διεθνών οργανισμών, οι οποίοι εκτελούν μόχλευση δανείων προς διάφορες (συνήθως πτωχές) χώρες:

·Διεθνής Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (IBRD)

·Διεθνής Οργανισμός Ανάπτυξης (IDA)

·Διεθνής Χρηματοδοτικός Οργανισμός (IFC)

·Οργανισμός Πολυμερούς Ασφάλισης Επενδύσεων (MIGA)

·  Διεθνές Κέντρο Διακανονισμού Διαφορών εξ Επενδύσεων (ICSID)

ε/. Oίκοι αξιολογήσεως πιστοληπτικής ικανότητος χωρών.


δ/. Μουσουλμανική Αδελφότητα.

ε/. ISIS

The Islamic State (IS), also known as the Islamic State of Iraq and the Levant (ISIL), the Islamic State of Iraq and Syria (ISIS)....         

στ/. Black Rock.

BlackRock, Inc. is an American multinational investment company. Founded in 1988, initially as an enterprise risk management and fixed income institutional asset manager, BlackRock is the world's largest asset manager, with US$10 trillion in assets under management as of December 31, 2023.

ζ/. Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών [World Council of Churches, συντομογρ. (ΠΣΕ)].

Οικουμενιστική διαχριστιανική οργάνωση, της οποίας φανερός σκοπός είναι η κατά δήλωση των ιδρυτών του, προώθηση της «χριστιανικής ενότητας» αλλά κρυφός η Παγκοσμιοποίηση υπό την ηγεσία των Ταλμουδιστών Ιουδαίων. Αποτελεί κοινωνία 340 «εκκλησιών», από τις οποίες οι 157 είναι μέλη του, και αντιπροσωπεύει πάνω από 550 εκατομμύρια «Χριστιανούς», σε περισσότερες από 100 χώρες.

η/. Διεθνές Δικαστήριον της Χάγης.

θ/. Αναρχικές  Οργανώσεις και συναφείς «αντιεξουσιαστών», «αντιρατσιστών», «αντιφασιστών» (ANTIFA), δικαιωματιστών, ΜΚΟ, WOKE, αλλά και νεοναζιστών/νεοφασιστών (νεοπαγανιστών), κλπ).

ι/. Διαθρησκειακόν Κέντρον Νέας Υόρκης (ICNY).6

Το καθ’ ημάς «Ψυχροκήπιον Kαϊνιτών / Ιουδαιοταλμουδιστοφρόνων προβατόσχημων λύκων», πρωτεργατών-συνεργατών των Παγκόσμιων συνωμοτών. 

2.  ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ;

α. Πριν καταλήξουμε στο ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΟ συμπέρασμα περί υπάρξεως ή όχι, παγκοσμίου σχεδίου Συνωμοσίας, πρέπει να υπενθυμίσουμε την φυλετική και θρησκευτική ταυτότητα όσων εκρύπτοντο/κρύπτονται πίσω από τον γενικό αυτοπροσδιορισμό τους ως «Ιλλουμινάτι/Illuminati» («Πεφωτισμένοι»).

Όπως αποδείξαμε στο οικείον κεφάλαιον (22ον μέρος) και όχι μόνον, οι διαχρονικοί εχθροί της ανθρωπότητος ήσαν/είναι οι Καϊνίτες Ταλμουδιστές Ιουδαίοι (Cainites Talmudist Jews)  και όσοι εκ των λοιπών φυλών (διπόδων λογικών όντων) συμπεριλαμβάνονταν/ συμπεριλαμβάνονται στους φανερούς και κρυφούς συνεργούς  των Ιουδαιοταλμουδιστών.

Επειδή προσδιορίσαμε την ταυτότητα των διαχρονικών εχθρών της ανθρωπότητος, ουσιαστικώς απομακρύναμε την αχλύν από τον ορίζοντα για την ύπαρξη ή όχι Σχεδίου Συνωμοσίας του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (Σ).

Θα ερωτήσουν οι δύσπιστοι, οι αμφισβητίες και οι αρνητές: Μα, υπάρχει σχέδιον παγκόσμιας συνωμοσίας; Ποία είναι τα ατράνταχτα αποδεικτικά στοιχεία περί της συνωμοσίας;

Η απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα μπορεί να δοθεί, αφού προηγουμένως και οι ερωτώντες απαντήσουν πειστικώς, στα εξής ερωτήματα:

1ον/. Γιατί το ανθρώπινο γένος εδώ και αιώνες ΔΕΝ μπορεί να ζήσει ειρηνικά, αλλά βασανίζεται μέχρι σήμερα, από πολέμους, επαναστάσεις, πανδημίες, μίση, ποικίλης μορφής ανισότητες, πτώχεια, καταπιέσεις, θρησκευτικές διαμάχες, κ.α., μη μπορώντας να χαρεί τα αγαθά που μας χάρισε με αφθονία και γεναιοδωρία ο Πανάγαθος Θεός-Δημιουργός;

2ον/. Ποίος ή ποίοι αποδεδειγμένως, μισούν τόσον πολύ τους ανθρώπους και αντίθετα με όσα εδίδαξε ο Θεός της Αληθινής Ειρήνης, Δικαιοσύνης και (Ευαγγελικής) Αγάπης, επιθυμούν την κραυγαλέα ανισότητα, τους πολέμους, τις επαναστάσεις, το διαρκές χάος και την ασταμάτητη ανθρώπινη αιμορραγία;

3ον/. Ο Θεός-Δημιουργός μας έχει προειδοποιήσει δια των Λόγων Του είτε δια των λόγων των Αγίων Του (Προφητών-Αποστόλων), ότι από της Δημιουργίας του κόσμου, συγκεκριμένη φυλετική γραμμή, μισεί τους ανθρώπους, πολεμά τον Θεόν-Δημιουργόν και εχθρεύεται κάθε λογικόν δημιούργημά Του, και όχι μόνον ;

Εάν ναι, για ποίον λόγον οι μισάνθρωποι αυτοί τρέφουν τέτοιο και τόσο αβυσσαλέον μίσος κατά της ανθρωπότητος;

4ον/. Εάν όλοι ή σχεδόν όλοι οι υπεύθυνοι για την διαχρονική παγκόσμια αναταραχή / αταξία, και ασταμάτητη ανθρώπινη αιμορραγία, δρώντες εμφανώς ή αφανώς, έχουν την ίδια φυλετική και θρησκευτική ταυτότητα ή καίτοι ανήκουν σε διαφορετικές από τους προμνησθέντες φυλή, έχουν την ίδια θρησκευτική πίστη, δηλαδή λατρεύουν συγκεκαλυμμένως ή διαφοροτρόπως τον ίδιον θεόν, ήτοι τον Εωσφόρον ή Σατανά, τότε :

Αποτελεί σύμπτωση και είναι αβάσιμο το θέμα της παγκόσμιας Συνωμοσίας ή είναι ΠΙΘΑΝΩΤΑΤΟ να συμβαίνει;

Σε κάθε περίπτωση, είναι εύλογο και το αντίθετο ερώτημα:

Γιατί να μην υπάρχει Σχέδιο Συνωμοσίας κατά της ανθρωπότητος, από εκείνους οι οποίοι όπως και οι πρόγονοί τους, είναι ζάπλουτοι, εμφανώς ελέγχουν τους πολιτικούς των κυβερνήσεων παγκοσμίως και είναι απρόσιτοι από τους πολιτικούς ταγούς της κάθε χώρας καθώς και της Εγχώριας ή Διεθνούς Δικαιοσύνης ;

 «Τίποτε στην πολιτική δεν συμβαίνει κατά τύχη. Σχεδιάστηκε κάπου, σε κάποιο δωμάτιο, γεμάτο με καπνούς» (Φράνκλιν Ντελάνο Ρούσβελτ, Ταλμουδιστής αμερικανο-ιουδαίος πρόεδρος των ΗΠΑ).

β. Η ίδρυση της Αυτοκρατορίας των Ιουδαίων Τραπεζιτών, χορηγών των παγκόσμιων συνωμοτών (The Empire of Jewish Bankers grantors of global conspirators).

1/. Η ανθρωπότης ζει κάτω από την Αυτοκρατορία των Ιουδαϊκών Τραπεζών, ουσιαστικώς από τον 18ον αιώνα. Το κεντρικό πρόσωπο, στην πορεία της ιδρύσεως της Ιουδαϊκής Τραπεζικής Αυτοκρατορίας είναι ο Mayer Amschel Rothschild, ο οποίος «…προοριζόταν για ραββίνος και γι’αυτό εστάλη για φοίτηση σε ειδικό σχολείο στην Φρανγκφούρτη όπου εσπούδασε Ταλμουδισμόν και δηλητηριάστηκε η ψυχή του με μίσος κατά των Χριστιανών. Αργότερα εστάλη στην τράπεζα Oppenheim στο Ανόβερο, όπου έμεινε 3 χρόνια ως μαθητευόμενος…

Εκεί γνωρίστηκε με τον στρατηγό βαρώνο Von Estorff στενώτατο φίλο του Landgrave Frederick ΙΙ, of Hesse Cassel (1720-1785). Ο Von Estorff δεν άργησε να γνωρίσει τον νεαρό Ιουδαίο Amschel στον δούκα (Landgrave) Frederick ΙΙ, του οποίου η περιουσία εκείνη την εποχή ανερχόταν στο μυθικό ποσό των 70-100 εκατομμυρίων φλορινίων, την οποία είχε αποκτήσει από τον πατέρα του Wilhelm VIII (αδελφό του βασιλέως της Σουηδίας)…

Ο Frederick ΙΙ πληροφορούμενος από τον Von Estorff για τις «ικανότητες» του Amschel, κυριώτερη των οποίων ήταν η ασυνειδησία του (unscrupulousness of Amschel), επέδειξε ενδιαφέρον  και απεφάσισε να γίνει προαγωγός μιας «καταραμένης ψυχής» (cursed soul) και ενός αχυρανθρώπου του (man of straw), καθιστώντας τον ουσιαστικώς διαχειριστή της αμύθητης περιουσίας του, προκειμένου να αυξήσει (ακόμη περισσότερον) όλες τις ύποπτες επιχειρήσεις τουis doubtful operations)…». [Τhe Secret World Government or “Hidden Hand”. The Unrevealed History, Maj. General Count Cherep-Spiridonovitch, 2000, p. 48-52, first published 1926, The Book Tree].

2/. Όμως, εκείνος ο «αχυράνθρωπος» του Frederick ΙΙ, ο Mayer Amschel Rothschild, κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια, να γίνει ο ιδρυτής της δυναστείας των Rothschilds. Αν κάποιοι απορούν πως κατάφερε αυτό το «θαύμα» ο Amschel, σημαίνει ότι δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη τον μυστικό ρόλον των αποκρυφιστικών εταιρειών και των Μασωνικών στοών, για τις οποίες καταγράψαμε πολλά αποδεικτικά στοιχεία, που έπαιξαν στην οργάνωση και υλοποίηση του διαχρονικού σχεδίου του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, για παγκόσμια κυριαρχία!!!

Σ’ όλους αυτούς συνιστούμε, εάν επιθυμούν, να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες, να ανατρέξουν στις πηγές του παρόντος,  καθώς και στο βιβλίο του J. Reeves, «The Rothschilds.The Financial Rulers of Nations».

 

Frederick II of Hessen-Kassel was the great-grandson of Elizabeth Charlotte, the sister of Frederick V of the Palatinate. Elizabeth Charlotte was also the grandmother to Frederick I King of Prussia. Frederick II of Hessen-Kassel was a direct descendant of “Maurice the Learned” of Hesse-Kassel, uncle to Frederick IV of the Palatine. Maurice had procured the services of prominent Rosicrucians and alchemists, like Michael Maier, while the town of Kassel itself, according to Francis Yates, was where the Rosicrucian Manifestos were first published. Frederick II of Hessen-Kassel married Maria Princess of Hanover, cousin of Frederick II the Great King of Prussia, and the daughter of George II King of England.

Baron von Estorff advised the Landgrave that Mayer Amschel showed an exceptional ability to increase wealth through his investments. Mayer Amschel arranged to hire 16,800 Hessian soldiers to assist the nephew of Federick’s wife, King George III of England, in suppressing the American Rebellion. When Frederick II of Hessen-Kassel died in 1785, Rothschild obtained total influence over his successor, Karl’s brother Elector Wilhelm IX, who he managed to make one of the wealthiest monarchs of his time.

In 1773, Mayer Rothschild had invited twelve other wealthy and influential men, representing in all the thirteen bloodlines of the Illuminati, to convince them to pool their resources in a plot to bring about a new world order. Thus was Adam Weishaupt commissioned to establish the Illuminati.

The Asiatic Brethren; Karl Landgrave of Hessen-Kassell

Jacob Frank’s nephew and successor was Moses Dobruschka, who converted to Christianity, and entered the Habsburg nobility with the name of Franz Thomas von Schoenfeld. As Franz, he entered into Austrian Freemasonry, and became involved with Ecker von Eckhoffen. During the early 1780s, Eckhoffen became disgruntled with the Gold and Rosy Cross of 1777, and, with Dobruschka and members of the Habsburg nobility, formed what became known as the Asiatic Brethren.

The basis of the Asiatic Brethren, also known as the Fratres Lucis, or the Brotherhood of Light, was the Rosicrucianism, Martinism and the Illuminati…. They purportedly represented a survival of the Sabians, though they were comprised chiefly of Jews, Turks, Persians, and Armenians. The full title of the organization was The Knights and Brethren of St. John the Evangelist.

«Karl Landgrave of Hessen-Kassell The Grand Master of the Asiatic Brethren, and leading member of the Illuminati, was Prince Karl, the brother of Wilhelm I of Hessen-KasselJ~ 1 Both were the sons of Frederick II of Hessen-Kassel, from his wife, Mary of Hanover, Princess of Great Britain, daughter of George II King of England, and therefore cousin to Frederick II the Great of Prussia. Karl married his first cousin, Louise, Princess of Denmark, of the Oldenberg dynasty that produced the Kings of Denmark, Norway, Greece, and the later Romanovs, Emperors of Russia…».8 

3/. Το 1770 o Mayer Amschel Rothschild επέστρεψε στην Φρανγκφούρτη και παντρεύτηκε την Gutta Shnapper με την οποία απέκτησε 5 γιους και 5 θυγατέρες. Το 1773, ο Amschel σε μυστική συγκέντρωση με δώδεκα από τους πιο σημαντικούς Ιουδαίους φίλους του, όπως ο Adam Weishaupt, τους…έπεισε ότι μπορούν να κυβερνήσουν τον κόσμο.      

  Έτσι σιγά-σιγά, άρχισε να δημιουργείται εμφανώς πλέον, ένα διεθνές τοκογλυφικό τραπεζικό Σύστημα, από μία ελίτ ταλμουδιστών ιουδαίων τραπεζιτών, εκφράζουσα μία «Νέα Παγκόσμια Τάξη», έναν νέον κυρίαρχο τραπεζικό κόσμο, μιας δρακός ιουδαίων τραπεζιτών, η οποία έκτοτε, ελέγχει και χειραγωγεί πολιτικούς, στρατιωτικούς, πολίτες του πνεύματος, ρασοφόρους, κυβερνήσεις κι’ εθνικούς στρατούς, σαν αθύρματα…Αυτό το αδιαμφισβήτητο γεγονός, μόνον εθελοτυφλούντες δεν βλέπουν, τα δε εξαρτημένα ΜΜΕ (Μαζικά Μέσα Εξαπατήσεως/Εξαγριώσεως) αποσιωπούν ή ωραιοποιούν με απίστευτα προπαγανδιστικά μυθεύματα.

Ποίος εχέφρων άνθρωπος και απεξαρτημένος από το Σύστημα, δεν αντιλαμβάνεται σήμερα, ότι οι διεθνείς τράπεζες που κατέχουν την αποκλειστική δύναμη της δημιουργίας χρήματος είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας Ιουδαίων ταλμουδιστών (Talmudist Jews) και ότι μέσω δανεισμού κεφαλαίων, που ουσιαστικώς δεν διαθέτουν, κρατούν σε διαρκή ομηρία πολιτικώς και  καθυποτάσσουν οικονομικώς ΟΛΕΣ τις χώρες που χάνουν την ανεξαρτησία τους, με την γνωστή διαδικασία του δανεισμού δήθεν προς ….σωτηρία τους, μέσω της δημιουργίας του αενάου χρέους;

Με την μέθοδο αυτού του σατανικού σχεδίου, οι διεθνείς τραπεζίτες (χρήμα ως αέναον χρέος) εκμεταλλεύονται κατά βούληση, κάθε έθνος του πλανήτη, κυριολεκτικά οδηγώντας τις οικονομίες τους στον όλεθρο, με δυσβάστακτα επιτόκια και υπόγειους χειρισμούς (ακόμη και με εκβιασμούς για ηθικό, επαγγελματικό και βιολογικό θάνατο), χρησιμοποιώντας καταλλήλως τους κατά χώραν αχυρανθρώπους τους.

Έτσι οι τράπεζες μπορούν να επιβάλουν όχι απλώς κυριαρχία, αλλά λεηλασία των φυσικών πόρων της χώρας, όπως χρυσός, διαμάντια, λίθιο, φυσικό αέριο, αρχαιολογικά ευρήματα, και φυσικά τον «μαύρο χρυσό», το πετρέλαιο.

4/. Όλοι οι πόλεμοι (τοπικοί και παγκόσμιοι), οι επαναστάσεις και οι μεγάλες αναταραχές,  δημιουργήθηκαν/δημιουργούνται με την πολύτιμη βοήθεια της χρηματοδοτήσεως από τους Ιουδαίους τραπεζίτες και χειραγωγήσεως από τα Ιουδαιοκρατούμενα ΜΜΕ . Τις φωτιές ανάβουν με τα ίδια πολιτικά, ιδεολογικά ή θρησκευτικά «προσανάμματα», που τοποθετούν σε κάθε χώρα, οι διεθνείς «ταλμουδιστές τραπεζίτες».

Οι απανταχού διεθνείς Ιουδαίοι συνωμότες, έχουν πατρίδα, το σημερινό Ισραήλ, ανήκουν φυλετικώς στην γραμμή του Κάϊν, και λατρεύουν ως θεόν τον Εωσφόρον, μέσω του χρήματος, (όπως το ομολογούν εγγράφως, δια της γνωστής φράσεως «In God we trust»,  που είναι χαραγμένη στην μία όψη του μονοδόλλαρου).

Όπως αναφέρεται στο Ταλμούδ και στην απόκρυφη Χιραμική παράδοσή τους, οι Ιουδαίοι θεωρούν εαυτούς ως εκλεκτούς του «Θεού», «υιούς του φωτός», προορισμένους να κυριαρχούν στους Γκοΐμ (στους μη ιουδαίους απανταχού της γης), ενώ αποκαλούν τους Γκοΐμ, «υιούς της ιλύος (λάσπης)»

Οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι (Jews) χαρακτηρίζοντες τους μη Ιουδαίους ως «υιούς της ιλύος (λάσπης)», και τους ιδίους ως  «υιούς του φωτός», αυτομάτως:

.Αποδέχονται ότι έχουν αντιγράψει την μυθολογικήν παραλλαγήν του σχετικού χωρίου της Παλαιάς Διαθήκης περί δημιουργίας του ανθρωπίνου γένους εκ του Αδάμ [Οι Αδάμ και Εύα επλάσθησαν από τον Δημιουργόν από «χουν» (ΓΕΝΕΣΗ: 2/7)], και συγκεκριμένα την μυθολογική καταγραφή του Λουκιανού και άλλων, σύμφωνα με την οποίαν ο Προμηθέας, δημιούργησε τον πρώτο άνθρωπο από πηλό και φωτιά, και 

.Ομολογούν ότι οι ίδιοι ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχουν με την Αδαμική/ανθρώπινη γραμμή, αλλά προέρχονται από την Καϊνική γραμμή του όφεως (Τέκνα του Εωσφόρου/«Υιοί του Φωτός»).

Αυτό επιβεβαιώθηκε κατά τον πλέον απόλυτο και κατηγορηματικόν τρόπον από τον ίδιον τον Θεάνθρωπον Ιησούν Χριστόν,, όταν απευθυνόμενος στους βιολογικούς προγόνους τους Γραμματείς και Φαρισαίους και λοιπούς Καϊνίτες ακροατές του, τους απεκάλυψε μεταξύ άλλων:

«ὑμεῖς ἐκ τοῦ πατρὸς τοῦ διαβόλου ἐστέ, καὶ τὰς ἐπιθυμίας τοῦ πατρὸς ὑμῶν θέλετε ποιεῖν. ἐκεῖνος ἀνθρωποκτόνος ἦν ἀπ᾿ ἀρχῆς καὶ ἐν τῇ ἀληθείᾳ οὐχ ἕστηκεν, ὅτι οὐκ ἔστιν ἀλήθεια ἐν αὐτῷ·.(ΙΩΑΝΝΗΣ: 8/44-45).

Παρατήρηση-Ερώτημα προς τους εμπνευστές και ενεργούς ή παθητικούς υποστηρικτές της θεωρίας «περί συνωμοσιολογίας»:

Μήπως αντελήφθητε τώρα, γιατί οι Καϊνίτες Ταλμουδιστές/ Καμπαλιστές  Ιουδαίοι (Jews) τρέφουν αβυσσαλέον μίσος κατά του ανθρωπίνου γένους (γιατί είναι μισανθρωπιστές);

Όσοι δεν έχουν αντιληφθεί ότι, υπάρχει Σχέδιο Παγκόσμιας Συνωμοσίας» του Συστήματος και αμέτρητες συγκεκαλυμμένες οργανώσεις, εταιρείες, Τράπεζες, Οργανισμούς, κ.α. στις οποίες εργάζονται Υπάνθρωποι, φανερώς ή κρυφίως για υποταγή της ανθρωπότητος στους παγκόσμιους συνωμότες, τότε θα πρέπει να μεταβούν επειγόντως προς εξέταση, σε κατάλληλο ψυχίατρον της αρεσκείας τους!!!

 

Συνεχίζεται








1 Η Βαλπούργκ από το Ντέβον του Ηνωμένου Βασιλείου, εβοήθησε τον Άγιο Βονιφάτιο που προσηλύτισε τους Φράγκους  στον Χριστιανισμό, τον 8ον-9ον αιώνα. Έχει ανακηρυχθεί ως Αγία από την ενιαία τότε, Χριστιανική Εκκλησία και η μνήμη της εορτάζεται την 1ην Μαΐου. Η εορτή της ενεπλάκη με τοπικά παγανιστικά έθιμα των Φράγκων την παραμονή της 1ης Μαΐου, κατά τα οποία (Walpurgisnacht) περιγράφονται οι τελετές των μαγισσών που συγκεντρώνονται κάθε χρόνο και εορτάζουν μαζί με τους δαίμονες που επικαλούνται τον αρχηγό τους Εωσφόρο!!!

Μία τέτοια νύκτα περιγράφει ο  Γιόχαν Βόλφγκανγκ φον Γκαίτε στον Φάουστ!

Σύμφωνα με το Σατανικό ημερολόγιο των «μεγάλων αγίων ημερών», η 19η Απριλίου εγκαινιάζει μία περίοδο θυσίας, που η μεγάλη της κλίμακα καταλήγει στην 1η Μαΐου. Κατά την 1η Μαΐου οι αρχαίοι Δρυΐδες τιμούσαν τον Θεό Ήλιο και τις θεές τους σε μία πολυπληθή εορτή. Κατά την εορτή ελάμβαναν κυκλικές τελετουργίες γύρω από ένα συμβολοποιημένο φαλλό, το γονιμοποιητικό όργανο του Θεού Ήλιου. Ο τελετουργικός χώρος που χρησιμοποιείτο για την λατρεία της ηλιακής θεότητος, ήταν παραδοσιακά ένας κύκλος από μεγάλες πέτρες. Στο Στόουνχετζ της Αγγλίας υπάρχουν υπολείμματα μιάς παρόμοιας τοποθεσίας.

2 Η λέξη Γκόϊμ/goyim κατά τους ταλμουδιστές Ιουδαίους, σημαίνει άνθρωποι-ζώα/κτήνη/θηρία και μ’αυτήν χαρακτηρίζουν πάντα τον μη Ιουδαίο άνθρωπο. Η πραγματική ερμηνεία της λέξεως που αναφέρεται στην ΓΕΝΕΣΗ/1,24-25 είναι Chay/Living Creature=Ζωντανό δημιούργημα, ζων οργανισμός (Hebrew and Chaldee Dictionary, Exhaustive concordance of the Bible,James Strong, 1978).

3 Quibus licet: Ένα είδος ημερολογίου στο οποίο ο αρχάριος έπρεπε να γράψει τα πάντα για τον εαυτόν του και τους φίλους του, μαζί με μία λεπτομερή περιγραφή της προσωπικής και οικογενειακής περιουσίας, τυχόν οικογενειακές επιρροές και προστασία. Το ημερολόγιο μετά την σύνταξή του παρεδίδετο στον Βαϊσχάουπτ.

4 Ράτισβον ή Ρέγκενσμπουργκ (Regensburg): Πόλη με 150.000 κατοίκους (σήμερα). Βρίσκεται στην καρδιά της Βαυαρίας στην άκρη του Βαυαρικού δάσους. Στην πόλη υπάρχουν πολλά μεσαιωνικά κτίρια με χαρακτηριστικούς υψηλούς πύργους.

5 Eβραίοι/Ισραηλίτες-Ιουδαίοι και Ισραηλινοί (Hebrews/Israelites- Jews και Israelians)

Oι σημερινοί απανταχού «Εβραίοι» κάτοικοι του κράτους Ισραήλ και της διασποράς, που αυτοαποκαλούνται Ιουδαίοι και Ισραηλινοί (Jews και Israelians), ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχουν τόσον με τους Εβραίους ή Ισραηλίτες του παλαιού λαού Ισραήλ τους αναφερομένους στην Παλαιά Διαθήκη, όσον και με το ιερό βιβλίο της Παλαιάς Διαθήκης!!! Κρίνεται απαραίτητη αυτή η διευκρίνιση, για μία ακόμη φορά, καθ’όσον σήμερον, λόγω ανθρώπινης πλάνης ή της Συστημικής απάτης, επικρατεί/ διοχετεύεται η εσφαλμένη αντίληψη ότι:

-Τα ονόματα Εβραίοι ή Ισραηλίτες (Hebrews ή Israelites) και Ιουδαίοι (Jews), Ισραηλινοί (Israelians), είναι ταυτόσημα φυλετικώς και θρησκευτικώς.

-Οι σημερινού Ισραηλινοί και Jews, είναι όμαιμοι ή πνευματικού απόγονοι των Εβραίων της Π.Δ. γνήσιοι συνεχιστές της ιστορίας (πολιτικής-θρησκευτικής) του παλαιού λαού Ισραήλ της Π.Δ.

-Η Παλαιά Διαθήκη είναι το Βιβλίο της ιστορίας των σημερινών Ιουδαίων-«Εβραίων» (Jews).

Η Παλαιά Διαθήκη είναι το βιβλίον: 

-Της Ιστορίας ΟΛΩΝ των προ Χριστού γνωστών και ιστορικώς υπαρκτών εθνών-λαών, συμπεριλαμβανομένου και του ελληνικού, και

-Της παρουσίας του Ασάρκου Λόγου του Θεού, Ιησού Χριστού, τουτέστιν του αληθινού Θεού/Ιαχβέ του παλαιού λαού Ισραήλ.

Οι σημερινοί «Εβραίοι» (Jews) προ πολλών αιώνων, προχριστιανικώς ακόμη, έχουν απορρίψει την Π.Δ. και τον θεόν Ιαχβέ/Ιησού Χριστόν. Ακολουθούν ως θρησκευτικό Σύνταγμά τους το Ταλμούδ και λατρεύουν ως «θεόν» τους τον αναφερόμενον σ’αυτό, Ιβλίς ή Εωσφόρον.

Την ημέρα της Εξιλέωσης πηγαίνουν σε μια συναγωγή για προσευχή. Είναι η μόνη προσευχή που στέκονται όρθιοι. Επαναλαμβάνουν τρεις φορές μια σύντομη προσευχή που λέγεται “Koλ Νίντρε”. Σ’ αυτή την προσευχή κάνουν μια συμφωνία με τον Θεό, που λέει, ότι κάθε όρκος, κάθε υπόσχεση τάξιμο που θα κάνουν τους επόμενους δώδεκα μήνες σε με Εβραίους, είναι άκυρο.  Ο όρκος δεν είναι όρκος, η υπόσχεση δεν είναι μια υπόσχεση και το τάξιμο δεν είναι τάξιμο. Αυτά όλα δεν έχουν για τους Εβραίους καμία ηθική αξία. Και το Ταλμούδ διδάσκει, ότι αν κάποιος κάνει έναν όρκο, δώσει μια υπόσχεση ή κάνει ένα τάμα, να θυμάμαι πάντα την ημέρα του Εξιλασμού, επειδή σαν Εβραίος δεν πρέπει να τα τηρήσει, σαν Εβραίος εξαιρείται από την τήρησή τους…  

[Περισσότερες πληροφορίες για τις λιγότερο γνωστές πτυχές του Ιουδαϊσμού,  βλέπε μεταξύ άλλων και εδώ: www.abbc.net/ talmud/ger/talmud.htm..Επίσης Μια ομιλία του Benjamin Η. Freedman sen. – που έγινε το 1961 στο ξενοδοχείο Willard της Washington, D.C. κατ’ εντολήν της τότε εφημερίδας του Conde Mc Ginley ”Common Sense”].

6 Στον επίσημο διαδικτυακό ιστότοπο του Διαθρησκειακού Κέντρου της Νέας Υόρκης (ICNY) αναγράφονται τα εξής: “Πρόκειται για έναν εθνικά αναγνωρισμένο μη κερδοσκοπικό οργανισμό (ΜΚΟ) με αποστολή να ξεπεράσει τις προκαταλήψεις, την βία και την παρεξήγηση, ενεργοποιώντας την δύναμη των θρησκευτικών και αστικών ηγετών της πόλης και των κοινοτήτων τους”.

Ιδρυτής του κέντρου είναι ο πρώην Κοσμήτορας του Επισκοπικού Καθεδρικού Ναού του Αγίου Ιωάννη του Θεού, ο Αιδ. Τζέιμς Παρκς Μόρτον, (1930-2020). Σκοπός της δημιουργίας του κέντρου ήταν, «Να κάνει την Νέα Υόρκη και τον κόσμο ασφαλή για την θρησκευτική πολυμορφία».

Προς τιμήν του ιδρυτή του Διαθρησκευτικού Κέντρου, καθιερώθηκε Διαθρησκειακό Βραβείο James Parks Morton, που απονέμεται σε άτομα ή οργανισμούς που «αποτελούν παράδειγμα εξαιρετικής δέσμευσης για την προώθηση της ανθρώπινης ανάπτυξης και της ειρήνης. Οι αποδέκτες τιμώνται για τα επιτεύγματά τους στην διάρκεια της ζωής τους και την συνεισφορά τους στην αύξηση του σεβασμού και της αμοιβαίας κατανόησης μεταξύ ανθρώπων διαφορετικών θρησκειών, εθνοτήτων και πολιτιστικών παραδόσεων».

Το Βραβείο James Parks Morton έχουν παραλάβει, μεταξύ άλλων, ο Μπίλ Κλίντον, ο Δαλάϊ Λάμα και ο δεδηλωμένος Οικουμενιστής Αρχιεπίσκοπος Αμερικής (Απ)Ελπιδοφόρος. Το εφετινό Βραβείο απονεμήθηκε και στην τραγουδίστρια Τζούντι Κόλινς.

Landgrave was a noble title used in the so called Holy Roman Empire, and later on in its former territories. The German titles of Landgraf, Markgraf ("margrave"), and Pfalzgraf ("count platine") are in the same class of ranks as Herzog ("duke") and above the rank of a Graf ("count").

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου