Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024

 
OI ΤΕΛΕΥΤΑΙEΣ ΙΑΧΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ- «ΔΕΣΜΩΤΕΣ» ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΚΦΥΛΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ.

[OUR LAST RALLYING CRIES TO AWAKE THE FREE-PRISONERS OF THE SYSTEM AND AGAINST THOSE OF CAINITE BIOLOGICAL RACE, ENEMIES OF THE HUMANITY].

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΕΣ ΚΑΡΤΕΡΙΚΩΣ AΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ.

(WAITING PATIENTLY THE CONSCIENCES’ AWAKENING)

Μέρος 52ον

Ι΄. Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

2.  ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ; (Συνέχεια 51ου μέρους)

β. Η ίδρυση της Αυτοκρατορίας των Ιουδαίων Τραπεζιτών, χορηγών των παγκόσμιων συνωμοτών (The Empire of Jewish Bankers grantors of global conspirators) [Συνέχεια 51ου μέρους].

5/. Οι ιδρυτές, οργανωτές, κυβερνήτες και εντολοδότες των Ιλλουμινοποιημένων στοών παγκοσμίως.

Όπου κι’ αν ψάξει κανείς, ιστορικός ή ερευνητής, όποια στοά ή εταιρεία κι’ αν ακτινογραφήσει/ερευνήσει, θα διαπιστώσει όχι απλώς την έντονη παρουσία αλλά την απόλυτη κυριαρχία των Ταλμουδιστών Ιουδαίων! Το γεγονός δεν είναι τυχαίο ούτε συνιστά σύμπτωση. Είναι ατράνταχτη απόδειξη ότι ιδρυτές, οργανωτές, κυβερνήτες των Ιλλουμινατοποιημένων στοών και εντολοδότες, είναι Οι Καϊνίτες Ταλμουδιστές Ιουδαίοι !!!

Οι  αυτοαποκαλούμενοι σήμερα Jews ή Israelians και όχι Εβραίοι/Hebrews ή Ισραηλίτες (Israelites), ονόματα τα οποία έχουν αποποιηθεί προ αιώνων!!!

Η Ιουδαϊκή πλειοψηφία, εάν όχι παμψηφία των μελών της οργανώσεως, η αποκλειστική Ιουδαιοταλμουδική ταυτότητα των ιδρυτών ή ηγετών σ’ όλες τις αποκρυφιστικές στοές και εταιρείες, επιβεβαιώνει την Ιουδαιοταλμουδική ταυτότητα των Ιλλουμινατοποιημένων στοών και εταιρειών.

Αφού οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι (Jews) ήλεγχαν/ελέγχουν τα πάντα ακόμη και τις κύριες αρτηρίες των χρηματοδοτήσεων και μελετούσαν προσεκτικά την τέχνη της αποκρύψεως, ενώ οι εξαπατημένοι «Γκόϊμ»/«Τζεντίλε» παρέμεναν πάντα εκτεθειμένοι στα μάτια της κοινωνίας, δεν ήταν δυνατόν να γίνουν γνωστά, η πηγή και τα ποσά των χρημάτων που διοχετεύονταν στα ταμεία των Ιλλουμινάτι και των συνεργατών τους.

Είναι προφανές, πως από κάποια μυστική πηγή το αποκρυφιστικό κίνημα των «Παγκόσμιων Συνωμοτών» είχε ανεξάντλητες ποσότητες χρημάτων για να χρησιμοποιήσει και να φέρει εις πέρας, το απάνθρωπο σχέδιό του εναντίον της ανθρωπότητας και αυτή η πηγή δεν ήταν άλλη από τις τράπεζες του κυρίαρχου τραπεζίτη Rothschild και των λοιπών ιουδαίων τραπεζιτών, μεταγενεστέρως μεγιστάνων του Διεθνούς Τραπεζικού Συστήματος.

Στο σημείο αυτό, δίδεται και η απάντηση στο αρχικώς τεθέν ερώτημα: Οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι (JEWS) ως εγκέφαλοι του Τάγματος των Ιλλουμινάτι, εμφανίστηκαν ξαφνικά, και εκ πρώτης όψεως ως Διοικούσα Αρχή του Συστήματος;

Μετά βεβαιότητος πλέον, μπορούμε να πούμε ότι οι Ταλμουδιστές Ιλλουμινάτι του 18ου αιώνος, είναι οι βιολογικοί και πνευματικοί απόγονοι των προ Χριστού Καϊνιτών κρυπτο-ταλμουδιστών Φαρισαίων και Γραμματέων, των αρχισυνωμοτών της αρχαιόθεν παγκόσμιας συνωμοτικής Εταιρείας του Συστήματος!

γ. Το πνεύμα της υπάρξεως ενός σχεδίου παγκόσμιας Συνωμοσίας, είναι διάχυτον.

1/. Εάν σήμερα ισχυρισθεί κάποιος ότι υπάρχει μία αποκρυφιστική συνωμοτική οργάνωση που σχεδιάζει την υποδούλωση της ανθρωπότητος, παρουσιάζοντας συντριπτικά αποδεικτικά στοιχεία από την παγκόσμια Γραμματεία, τότε το στρατηγείον των «πεφωτισμένων» θα εξαποστείλει μερικά αποβλακωμένα από την…πολυγνωσία «εξαπτέρυγα», να αντικρούσουν, να κατακρίνουν, να συκοφαντήσουν και να….. κατασπαράξουν τον ισχυριζόμενο κάτι τέτοιο!

Φυσικά, όχι παραθέτοντας επιχειρήματα προς αντίκρουση των ισχυρισμών τού καταγγέλλοντος την ύπαρξη σχεδίου συνωμοσίας, αλλά με μία μόνιμη επωδόν, ήτοι:

«Πρόκειται περί συνωμοσιολογίας, ακροδεξιών, φανατικών, φουνταμενταλιστών, ομοφοβικών και αντισημιτών ή περί εκφοράς υπερεθνικιστικών φαντασιώσεων»!!!

Όμως, πόσοι από τους εχέφρονες πολίτες πιστεύουν σήμερα και με ποια επιχειρήματα αιτιολογούν:

.Ότι οι κυβερνήτες των χωρών, είναι ανεξάρτητοι, αδέσμευτοι ή ελεύθεροι άνθρωποι και δεν είναι αχυράνθρωποι του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ελεγχόμενοι από τα διεθνή κέντρα εξουσίας;

.Ότι οι κυβερνήσεις των χωρών επιλέγονται από τους πολίτες, με τις αποκαλούμενες δημοκρατικές εκλογές και δεν επιβάλλονται έξωθεν ή όταν αναγκάζονται να προκηρύξουν δημοψηφίσματα λαμβάνουν υπ’ όψη τους τα δυσμενή γι’ αυτούς αποτελέσματα του δημοψηφίσματος; (Ηχηρά παραδείγματα τα πρόσφατα δημοψηφίσματα που έγιναν στην πατρίδα μας, για ένταξή μας ή ΟΧΙ στο ΔΝΤ και την ονομασία του κρατιδίου των Σκοπίων).

.Ότι υπάρχει όντως πολιτική ελευθερία, λαϊκή κυριαρχία, ισονομία, ισηγορία, αξιοκρατία, δικαιοσύνη, εθνική κυριαρχία και ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, στα σημερινά κράτη;

.Ότι οι λαοί επιλέγουν κάποιον δικόν τους και όχι έναν από τους ήδη «εκλεκτούς» και υποτακτικούς του Συστήματος, που έχουν ήδη προωθηθεί στο πολιτικό προσκήνιο από το Συστημικό παρασκήνιο, έκαστος των οποίων παίζει τον υποδειχθέντα σ’αυτόν και εκπαιδευθέντα προς τούτο, πολιτικόν ρόλον (δεξιός, αριστερός, σοσιαλιστής, κομμουνιστής, σοσιαλδημοκράτης, εθνικιστής/ πατριώτης, κεντρώος, οικολόγος, κλπ);

.Ότι οι κυβερνήσεις κάθε χώρας αποφασίζουν ελευθέρως και αδεσμεύτως, για την εσωτερική νομοθεσία, οικονομική και εξωτερική πολιτική τους;

.Ότι οι κυβερνήτες των κρατών έχουν την παραμικρή δύναμη αντιδράσεως-αντιστάσεως στις αποφάσεις δύο-τριών Υπερδυνάμεων, του ΔΝΤ, της Παγκόσμιας Τράπεζας, των διεθνών δανειστών και της 51ης και μεγαλύτερης….Πολιτείας των ΗΠΑ, της ΕΕ;

Όταν λοιπόν, ΟΛΟΙ ή σχεδόν όλοι, διαπιστώνουν βρονταίως ή σιωπηρώς και αποδέχονται μοιρολατρικώς σήμερον, ότι:

-Οι λαοί είναι αδύναμοι, φοβισμένοι, εγκλωβισμένοι στην δίνη των εξελίξεων και ανήμποροι να αντιδράσουν.

-Οι κυβερνήσεις σ’όλο τον κόσμο είναι ανίσχυρες, απολύτως εξαρτημένες/εγκάθετες από τις λεγόμενες Μεγάλες Δυνάμεις, καταχρεωμένες στους Διεθνείς δανειστές, και μάλιστα δανειστές μεγαλοτραπεζίτες, αναγνωρισμένης, πιστοποιημένης και συγκεκριμένης φυλετικής και θρησκευτικής ταυτότητος, που κατέχουν και ελέγχουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ την παγκόσμια οικονομία, τότε:

Τι άλλο εκτός από την ύπαρξη ενός οργανωμένου σχεδίου παγκόσμιας Συνωμοσίας κατά της ανθρωπότητος, για υποδούλωση όλων των λαών της γης, μπορεί να συμβαίνει;

3/. Απάνθισμα αποδεικτικών στοιχείων για ύπαρξη σχεδίου παγκόσμιας συνωμοσίας

Όμως, το πνεύμα της παγκόσμιας συνωμοσίας, για τους νουν έχοντας, είναι διάχυτο και έχει επιβεβαιωθεί διαχρονικώς και κατ’ επανάληψη από εξέχουσες προσωπικότητες, ακόμη και από κορυφαία στελέχη και μέλη οργανώσεων του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ή ιουδαίους τραπεζίτες, θρασυστόμως, με δημόσιες ομολογίες ή σε κείμενά τους και βιβλία τους, μη διστάζοντας να ομολογήσουν μάλιστα αλαζονικώς, ότι στόχος τους είναι η παγκόσμια (Δημοκρατική) κυβέρνηση.

Παραθέτομεν κατωτέρω, μερικά από τα αμέτρητα αποδεικτικά στοιχεία (ομολογίες αμέσου ή εμμέσου παραδοχής περί υπάρξεως σχεδίου Παγκόσμιας Συνωμοσίας):

α/. -«…Κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος εύκολα θα παραδεχθή ότι η εξέλιξις της ανθρώπινης κοινωνίας επιβάλλει την οικουμενική συνεννόηση. Με μια ματιά στις απαραίτητες υπηρεσίες των διεθνών οργανισμών όπως το Διεθνές Γραφείον Εργασίας, την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, το Διεθνές Νομισματικόν Ταμείον κλπ πείθεται καθένας ότι είναι πια παράλογη η χωριστή ύπαρξις των εθνών με την παληά βάσι Κρατικής κυριαρχίας. Η Παγκόσμιος Κυβέρνησις δεν είναι πλέον ουτοπία. είναι ζωτική ανάγκη. Η εθνική κυριαρχία είναι στην εποχή μας μια παραγεγραμμένη οπτική απάτη…

…Είτε μας αρέσει είτε όχι, η Παγκόσμιος Κυβέρνησις κατέστη ανάγκη, έτσι λοιπόν ο μόνος επιθυμητός τρόπος να φθάσουμε σε Παγκόσμιο Κυβέρνησι είναι τα ειρηνικά και δημοκρατικά μέσα. Γιʼ αυτό η παθητική στάσις σε ό,τι αφορά την εγκατάστασι Παγκοσμίου Κυβερνήσεως είναι επικίνδυνη. Οφείλουμε να καταβάλλωμε δραστήριες και αποφασιστικές προσπάθειες για να δημιουργήσωμε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΝΩΜΗ υπέρ μιας Παγκοσμίου Κυβερνήσεως…

…Θα χρειασθή απαραιτήτως η τροφή και η στρατιωτική ισχύς του κόσμου να υπαχθούν σε ένα και τον αυτόν έλεγχο. Αυτό είναι το πρώτο καθήκον. Η κίνησις των νομισμάτων, καθώς και του πληθυσμού, πρέπει να ελέγχωνται από παγκόσμιο οργανισμό. Αυτό σημαίνει κατάργησι των εθνικών στρατών, κατάργησι των σημερινών πιστωτικών συστημάτων και αντικατάστασί τους με παγκόσμιο στρατό και παγκόσμιο πιστωτικό και νομισματικό σύστημα, οικουμενική πολιτική μεταναστεύσεως, παγκόσμια πολιτική κατανομής των ειδών διατροφής. Αυτές είναι οι τέσσαρες προκαταρτικές προϋποθέσεις για την εγκαθίδρυσι Παγκοσμίου Κυβερνήσεως… (Αποσπάσματα από το μασονικό περιοδικό «Ιλισός» του έτους 1956. Το ίδιο ακριβώς άρθρο επαναδημοσιεύθηκε στο μασονικό περιοδικό «Κόρυμβος» του έτους 1983).

β/. -Ένας από τους υψηλόβαθμους Βαυαρούς Ιλλουμινάτι, προσωπικός φίλος του Adam Weishaupt. και στρατολόγος νέων μελών ήταν ο Thomas Maria Βαρώνος του Βάσσου (Bassus) (1742-1815) του οποίου η οικογένεια διατηρούσε κάστρο στο Sandersdorf της Βαυαρίας για αιώνες.

Σ’ αυτό το κάστρο οι Βαυαρικές αρχές το 1786, με….αδιανόητη καθυστέρηση ενός και πλέον έτους, διέρρηξαν το σπίτι του και κατέσχεσαν σε μία κρύπτη τα «Πρωτότυπα έγγραφα» των Ιλλουμινάτι.

Μεταξύ των κατασχεθέντων εγγράφων ήσαν και τα πρωτότυπα: «Einige Originalschriften des Illuminaten ordens (Zwacks house) and Nachtrag von weitern Originalschriften (από το κάστρο του Βάσσου στο Sandersdorf).

Το κάστρο εξακολουθεί και επί των ημερών μας να είναι η έδρα ζυθοποιΐας της οικογένειας Βάσσου (Schlobbranerrei Sandersdorf, 1550).  Από κατασχεθέντα έγγραφα της οργανώσεως απεδεικνύετο ότι:

-Υπήρχε σε εξέλιξη συνωμοσία των Ιλλουμινάτι κατά της ανθρωπότητος και σχέδιον καθολικής υποταγής της.

-Από τους συνωμότες 39 υπαρχηγούς του Βαϊσχάουπτ οι 17 ήσαν Ταλμουδιστές Ιουδαίοι. Τότε σχεδόν οι μισοί. Η αίθουσα των Ιλλουμινάτι στο Ινγκολστάντ, την πόλη που έζησε ο Βαϊσχάουπτ, αργότερα μετατράπηκε σε Ιουδαϊκή Συναγωγή.

γ/. -Οι  Ιλλουμινάτιοι αναγνωρίζονται από τις συνωμοτικές προετοιμασίες και την ενεργό συμμετοχή τους, στην έκρηξη της Γαλλικής Επαναστάσεως, αλλά και στην μετεπαναστατική περίοδο. Οι στοές της Μεγάλης Ανατολής ιδρύθηκαν όταν ο Δούκας της Ορλεάνης, Μέγας Διδάσκαλος της Γαλλικής Μασονίας, μυήθηκε από Ιλλουμινάτους Ταλμουδιστές Ιουδαίους, στην Φραγκφούρτη, με σύνδεσμο τον Μιραμπώ, τον διάσημο Γάλλο ρήτορα. Ο Μιραμπώ, γνωστός για τις ακολασίες του, χρηματοδοτήθηκε από τον Ταλμουδιστή Μωϋσή Μέντελσον (Ιλλουμινάτι) και τελικώς μυήθηκε στον Ιλλουμινισμό. Το έργο του Μιραμπώ ήταν να πείσει τον Δούκα της Ορλεάνης να ηγηθεί του Επαναστατικού κινήματος στην Γαλλία.

«Ενθυμηθείτε την Γαλλικήν επανάστασιν την οποίαν απεκάλεσαν μεγάλην, τα μυστικά της προπαρασκευής της είναι πολύ γνωστά, διότι υπήρξεν ολόκληρον έργον των χειρών μας…». [Πρωτόκολλα των σοφών της Σιών, κεφ. Γ΄].

«Ο Satre επιτιθέμενος ενατίον των Γάλλων αντισημιτιστών ως μη αναγνωριζόντων την συμβολήν των ιουδαίων εις τον εθνικόν βίον της Γαλλίας, κατέληξε αποκαλυπτικώς: Λες και τόσοι μεγάλοι άνδρες δεν υπήρξαν ιουδαίοι…λες και δεν είναι ο ιουδαίος που έκανε την Γαλλική επανάσταση…».1

δ/. Το «τρίο» των γνωστών συνωμοτών (Μαρξ-Ένγκελς-Λασσάλ) που εχρησιμοποίησαν τον Ιλλουμινισμόν ως επαναστατική διδασκαλία, ο καθένας για την αποστολή που του είχε ανατεθεί από το Σύστημα.

Στο αξιοσημείωτο βιβλίο του «Are These Things so?» (Είναι τα πράγματα αυτά έτσι;) ο συνταγματάρχης Ε.Ν.Sanctuary, αυτόπτης μάρτυς στα γεγονότα της Ρωσικής επαναστάσεως του 1917 και του πραξικοπήματος των Μπολσεβίκων τον Ιανουάριο του 1918, μελέτησε τους τρείς ηγέτες που ήσαν οι κύριοι υπεύθυνοι για την «αναζωογόνηση» των Ιλλουμινάτι, για να παρουσιάσουν τις βασικές τους ιδέες. Διαβάζουμε, μεταξύ άλλων:

«Ο Μαρξ, ο Λασσάλ και ο Ένγκελς αποτελούν το τρίο των «Εβραίων» (ΣΣ: Ταλμουδιστών Ιουδαίων/Jews) που παίρνοντας μια θεωρία (ΣΣ: Τον Ιλλουμινισμό), κατάφεραν σε μικρό διάστημα να την μετατρέψουν σε επαναστατική διδασκαλία. Μία διδασκαλία που άφησε τα σημάδια της σε κάθε σχεδόν πολιτισμένο έθνος και τα έχει τραυματίσει τόσο, που δεν μπορούν να καταλάβουν. Κάθε λατρεία και κάθε κίνημα αντανακλά σε κάποιο βαθμό τα σημαντικά χαρακτηριστικά των ιδρυτών.

Ο Φερδινάνδος Λασσάλ, (ΣΣ: Εμπνευστής του διεθνούς Σοσιαλισμού στην Γερμανία) υιός Ταλμουδιστού Ιουδαίου εμπόρου μετάξης, κληρονόμησε μία μεγάλη περιουσία και ποτέ δεν κέρδισε χρήματα από προσωπική εργασία. Έζησε βίον πλήρη ακολάστων παθών και ερωτικών περιπετειών και απέθανε τραυματισθείς θανασίμως σε μονομαχία για τα «μάτια» της Ελένης φον Νταίννιγκες,  της οποίας οι γονείς ηρνούντο να του την δώσουν ως σύζυγον.

Ο Ένγκελς, πλούσιος Γερμανο-ιουδαίος αριστοκρατικής καταγωγής που μαζί με τον πατέρα του είχε μία επιχείρηση βαμβακοκλωστηρίων [ΣΣ: Το 1846 εδημιούργησε με τον Μαρξ την "Κομμουνιστική επιτροπή ανταπόκρισης" ("Communist correspondence committee") με σκοπό την ανατροπή της αστικής τάξεως στην Ευρώπη].

Στην επιχείρησή του απησχολούντο παιδιά με σκανδαλώδεις χαμηλούς μισθούς για ατελείωτες ώρες (ΣΣ: Ας τα ακούνε οι σημερινοί αριστερόφρονες νεομπολσεβίκοι, κατήγοροι της παράνομης εργασιακής απασχολήσεως ανηλίκων, εάν φυσικά έχουν τα ώτα τους στο κεφάλι τους και όχι στο στομάχι τους).

Σε επιστολή του που δημοσιεύτηκε σε γερμανόφωνη εφημερίδα της Βιέννης, μεταξύ των άλλων αναφέρει: «…Είχα βαπτισθεί σε Εβραίο από την Gardenlaube και μάλιστα εάν επιβαλλόταν να διαλέξω θα προτιμούσα ευχαρίστως να αποκαλούμαι Εβραίος παρά «Χερ Φόν» (ΣΣ: Γερμανική προσφώνηση δηλούσα αριστοκρατική καταγωγή). [[1]6 Arbeiter Zeitung, 19 Απριλίου 1890].

Ο γνωστός Κάρλ Μάρξ, ο αναγνωρισμένος πατέρας του σύγχρονου Κομμουνισμού, ήταν Ταλμουδιστής Ιουδαίος. Το πραγματικό του όνομα ήταν Κασιλέ Μαρδοχάϊ ή Μαρδοχάϊ Μαρξ Λεβύ και στήριξε τις διδασκαλίες του στα γραπτά του Αδάμ Βαϊσχάουπτ. Οι απόψεις που διετύπωσαν και οι δύο άνδρες είναι ταυτόσημες σε πολλά σημεία. Το 1847 προσχώρησε σε μία κλαδική συνωμοτική οργάνωση των Ιλλουμινάτι, τον «Σύνδεσμο των δικαίων».2  

Το πρώτο Κομμουνιστικό μανιφέστο που εξεδόθη από τον Μάρξ στα 1848 είναι εμποτισμένο με τις αρχές και το πνεύμα των Ιλλουμινάτι. Στην πραγματικότητα ο Μαρξ πήρε το ίδιο επαναστατικό πρόγραμμα που πριν από 70 περίπου χρόνια ήταν γραμμένο από τον Άνταμ Βάϊσχάουπτ, το ξανάγραψε, το εκσυγχρόνησε και το  κωδικοποίησε.3  

Ο Eugene Nelson Sanctuary (1870-1957), το 1944 προσήχθη σε δίκη, εναγόμενος για….ανταρσία κατά του κράτους. Τον υπερασπίσθηκε ο Εβραίος δικηγόρος Henry Klein. Ποίον ήταν το «έγκλημά» του;

Κατηγόρησε τον πρόεδρο Φραγκλίνο Ρούσβελτ, ότι συνωμοτούσε στην  μετατροπή των ΗΠΑ σε μια Ιουδαϊκή πολιτεία, όπου μόνο οι Ιουδαίοι θα είχαν ιδιοκτησία και θα απελάμβαναν τα οφέλη (Όπως συμβαίνει σήμερα στις ΗΠΑ).

What was the crime of Eugene Nelson Sanctuary? He accused President Franklin Roosevelt of conspiring to create “a Jewish state where only Jews will own property and reap profits”.

ε/. «Θα έχουμε Παγκόσμια Κυβέρνηση είτε σας αρέσει είτε όχι. Το μόνο ερώτημα που απομένει είναι εάν η παγκόσμια κυβέρνηση θα επιτευχθεί με συναίνεση ή με κατάκτηση και βίαιο τρόπο..»  [Ιουδαίος τραπεζίτης Τζέϊμς Πολ Bάρμπουργκ..(17 Φεβ. 1950) - κατάθεση ενώπιων της Γερουσίας των ΗΠΑ].

Ο Βάρμπουργκ4 ήταν ένας πράκτορας του μπλοκ Ροκφέλερ-Ροθτσιλντ και κύριος αρχιτέκτονας του συστήματος της Federal Reserve, ενός αντισυνταγματικού ιδιωτικού τραπεζικού μονοπωλίου που στήθηκε για την ηγεμονία των καρτέλ.)].

στ/. -Όταν εγκαθιδρύθηκε η γραφειοκρατία-τρομοκρατία των Ιουδαιομπολσεβίκων στην Ρωσία, μετά το πραξικόπημά τους τον Ιανουάριον του 1918, υπήρχαν επικεφαλής 545 άτομα. Από αυτούς οι 447 ήσαν Ιουδαίοι (Jews), πολλοί από τους οποίους είχαν έλθει με δαπάνες των Ιουδαίων Τραπεζιτών, από την ανατολική πλευρά της Νέας Υόρκης.5  

ζ/. -Η Leslie Fry6 στο βιβλίο της «Waters Flowing Eastward» (1931) αποδεικνύει πως από τα 1893-94 η κυβέρνηση του Τσάρου γνώριζε πως ο Τζέϊκομπ Σιφφ , πρόεδρος της Κουν & Λεμπ, Εβραϊκής Τραπεζικής εταιρείας της Νέας Υόρκης, εχρίσθη πρόεδρος της Επιτροπής στο «Επαναστατικό Κίνημα στην Ρωσία» από την Μπνάϊ Μπριθ  των ΗΠΑ.

η/. -«…Υπάρχει μια συνωμοσία για την καταστροφή του δυτικού κόσμου και αυτό είναι ένας πρόλογος της αγελοποιήσεως της ανθρωπότητος και πρελούδιο για την παγκόσμια τυραννία…».

[Αrthur Kenneth Chesterton (1 May 1899 – 16 August 1973), «The New Unhappy Lords»] {Η Εωσφορική Συνωμοσία, William Guy Carr, εκδ. Στερέωμα, σ.147}.

θ/. -Η Εταιρεία Λούσις (Τραστ Lucis Trust), είναι μία μη κυβερνητική οργάνωση η οποία αναγνωρίζεται επισήμως από τον ΟΗΕ. Είναι ενδιαφέρον το γεγονός πως η Λούσις Τραστ δηλώνει ανοικτά πως μία μυστική ομάδα «πεφωτισμένων αξιωματούχων» της Νέας Εποχής, διοικεί τον κόσμο παρασκηνιακώς.

Η Αλίκη Μπέϊλυ, ιδρύτρια της Εταιρείας το 1920, ονόμασε την μυστηριώδη αυτή ομάδα «Νέα Ομάδα Παγκόσμιων Υπηρετών». Σε ένα βιβλίο που εξέδωσε αυτή η ομάδα, πληροφορούμεθα ότι: Η ανθρωπότητα δεν ακολουθεί μία τυχαία και απροσχεδίαστη πορεία. Υπάρχει ένα σχέδιο».7

«Η Νέα Ομάδα…έχει υπηρέτες της ανθρωπότητος σε κάθε χώρα…Έχουν επιλεγεί από όλους τους κλάδους της ανθρώπινης δραστηριότητος…Δίνουν έμφαση στην αδελφότητα των Εθνών, την ενότητα της θρησκευτικής πίστεως, την οικονομική αλληλοεξάρτηση, μπορούν να θεωρηθούν ως η ενσωμάτωση του ανερχομένου βασιλείου του Θεού στην γη».

Ποίου θεού; Προφανώς του «θεού» των Ιλλουμινάτι και της Μπέϊλυ, δηλαδή του Εωσφόρου!!!

ι/. -O William Smith, υψηλόβαθμος μασώνος από την Νέα Ορλεάνη της Λουϊζιάνα, έγραψε σε άρθρο του με τίτλο «Το Σχέδιο του Θεού στην Αμερική», τον Σεπτέμβριο 1950 στην εφημερίδα «Νέα Εποχή», την επίσημη έκδοση του Ανωτάτου Μητρικού Συμβουλίου 33ου Σκωτικού βαθμού: «…Ο Θεός είναι ο Πατέρας του Φωτός..και η θρησκεία μας έχει ήδη αναγνωριστεί και ονομάζεται θρησκεία του «Μεγάλου Φωτός»» [C. William SmithGods Plan for America, The New Age magazine,, September, 1950].

ια/. -Περισσότερες αποδείξεις πως οι διεθνείς τραπεζίτες ήταν υπεύθυνοι για τον ρόλο του Λένιν στην Ρωσική επανάσταση, βρίσκονται σε ένα white paper που εξέδωσε το καθεστώς του βασιλέως της Αγγλίας τον Απρίλιο του 1919 (Ρωσία Νο 1). Οι διεθνείς τραπεζίτες όμως, μέσω των διευθυντών της Τραπέζης της Αγγλίας, επειδή το white paper απεδείκνυε την συνωμωσία τους κατά της ανθρωπότητος, έπεισαν την Βρετανική κυβέρνηση να αποσύρει το γνήσιο έγγραφο και να το αντικαταστήσει με ένα άλλο, από το οποίο είχε αφαιρεθεί κάθε αναφορά στους διεθνείς Ιουδαίους….

Ο Captain A.H.M. Ramsey, μέλος του κοινοβουλίου για το Midlothian και Peebleshire από το 1931 έως το 1945 αναφέρει στην σελίδα 96 του βιβλίου του «The Nameless War» (Ο Ανώνυμος Πόλεμος»: «Μου εδείχθησαν τα δύο White Papers….την γνήσια και την συντομευμένη έκδοση, δίπλα-δίπλα. Ουσιώδη τμήματα είχαν αφαιρεθεί από την συντομευμένη έκδοση».(Η Εωσφορική Συνωμοσία, William Guy Carr, εκδ. Στερέωμα, σ.147).

 ιβ/. -Η δημόσια δήλωση-καταπέλτης-αποκάλυψη του τ. προέδρου των ΗΠΑ Τζον Κέννεντυ προς τα μέλη της Ομοσπονδίας των εκδοτών Αμερικανικών εφημερίδων, την 27ην Απριλίου 1961, περί υπάρξεως μιας «μονολιθικής και ανελέητης παγκόσμιας Συνωμοσίας» (a monolithic and ruthless conspiracy around the world) [Κατωτέρω παρατίθεται σχετικό απόσπασμα από ομιλία του].

Ο Τζον Φιτζέραλντ  Κέννεντυ, 35ος πρόεδρος των ΗΠΑ, δολοφονήθηκε στις 12:30 τοπική ώρα, την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου του 1963, στην πλατεία Ντίλι στο Ντάλας του Τέξας.

ιγ/. -«Αυτοί που χειρίζονται τον αόρατο μηχανισμό της κοινωνίας, αποτελούν μία αόρατη κυβέρνηση, ο οποία είναι η πραγματική δύναμη εξουσίας της χώρας μας. Τα μυαλά μας παίρνουν το σχήμα…κυρίως από ανθρώπους που ούτε καν έχουμε ακούσει πως υπάρχουν».

 [Edward Bernays, (Austrian-American pioneer in the field of public relations and propaganda, referred to in his obituary as "the father of public relations").Propaganda. (Routledge, 1928)].

ιδ/.-Ο Κάρολ Τζ. Κίνγκλεϋ, καθηγητής στο πανεπιστήμιο Τζωρτζτάουν, ένα παπικό Ιησουϊτικό σχολείο και μέντορας του Μπιλλ Κλίντον, ενεργό μέλος της αδελφότητος των Ιλλουμινάτι, εμφανώς συνωμοτούσε για  την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβερνήσεως και είναι αυτός που εμύησε τον Κλίντον στην συνωμοτική ομάδα, για μια παγκόσμια κυριαρχία της Ιουδαϊκής «ελίτ».8

Ερμηνεύοντας τα λόγια του Κέννεντυ από τον πατριωτικό λόγο που απηύθυνε στους Αμερικανούς «Μην ρωτάτε τι μπορεί να κάνει η πατρίδα για σας, αλλά τι μπορείτε εσείς να κάνετε για την πατρίδα», τα ανέστρεψε και είπε με ξεκάθαρο νόημα, τα εξής:

«Μην ρωτάς τι μπορεί να κάνει ο πλανήτης σου και τα αφεντικά σου για σένα, αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για τον πλανήτη και τα αφεντικά σου».9

ιε/. -Η επιδίωξη ενός νέου πολιτισμού που επιζητούσε ο υψηλόβαθμος μασώνος και μέλος του CFR, Νιουτ Τζίνγκρτζ (Newt Gingrich) έχει παρουσιαστεί στα 24 βιβλία της γνωστής θεοσοφίστριας Αλίκης Μπέϊλυ, εκδόθηκε από την Λούσις Τραστ, και μέχρι προτινος, έπαιζε σημαντικό ρόλο στην παγκόσμια συνωμοσία για το τέλος του κόσμου. Η Μπέϊλυ είχε γράψει:

«Η εφαρμογή αυτού του σχεδίου ήταν ο στόχος κάθε εσωτερικής εκπαιδεύσεως εδώ και 400 χρόνια…Η ανθρωπότητα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ και πρέπει να αναγνωρίσει την επιρροή του στα διάφορα παγκόσμια γεγονότα….Το σχέδιο έχει στόχο να αναδομήσει την ανθρωπότητα ….εάν τα ανθρώπινα όντα αρχίσουν να παίρνουν ανώτερες μυήσεις…η αληθινή φύση της θείας θελήσεως θα κατακτηθεί».[ Alice Baily, The Beacon, September/October 1975, pp.145-48].

ιστ/. -Ο Τέηλορ Καλτγουέλ, (έγραψε την νουβέλα «The Captains and the Kings»), όταν ρωτήθηκε σχετικώς τον Μαϊο του 1974, είπε: «Μην πιστεύετε ούτε λεπτό πως οι παγκόσμιοι συνωμότες που βρίσκονται σε κάθε έθνος και είναι η ελίτ, έχουν σοβαρές συγκρούσεις μεταξύ τους. Αυτοί έχουν μόνο ένα στόχο: Να ελέγξουν μέσα από συνεννόηση….Η σκλαβιά σας όπως και η δική μου θα επιτευχθεί μετά από συνεννόηση….Για να είμαστε αποτελεσματικοί, πρέπει να κατευθύνουμε τις επιθέσεις μας προς τους πραγματικούς εγκληματίες. Τους πλούσιους και ισχυρούς που ανήκουν στην μυστική ελίτ όλου του κόσμου-τους συνωμότες που εργάζονται μέρα και νύχτα για να μας σκλαβώσουν». [Taylor Caldwell “The Middle Class Must not Fail” The Review of the News, May 29, 1974].

ιζ/. -Το 1911 το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ, την εποχή που δεν είχε ανατραπεί  ούτε κατακτηθεί ακόμη από τους παγκόσμιους συνωμότες, προσπάθησε να διαλύσει την συνωμοσία που είχε εξυφάνει η διεθνής δυναστεία των Ροκφέλλερ, δια της Standard Oil Company, εκδίδοντας μία ιστορική απόφαση, στην οποία αναφερόταν με έμφαση: «Για την ασφάλεια της δημοκρατίας αποφασίζουμε η επικίνδυνη αυτή συνωμοσία των Ροκφέλλερ, πρέπει να διαλυθεί στις 15 Νοεμβρίου 1911».10

ιη/. -Ο Τίμοθι Αλμπερίνο (Timothy Alberino), σκηνοθέτης και παρουσιαστής ενός ντοκυμαντέρ με τίτλο, «Αληθινοί Θρύλοι: Η Ανίερη Έδρα», κατηγορεί το Βατικανό ότι έχει συγκαλύψει την προκατακλυσμιαία ιστορία του πλανήτη μας. Το Βατικανό, ισχυρίζεται ο Αλμπερίνο, γνωρίζει όλη την πραγματική αλλά κρατημένη μυστική, ιστορία του πλανήτη μας, έχει παίξει κεντρικό ρόλο στην συγκάλυψη και στην πραγματικότητα προετοιμάζει την ανθρωπότητα για την άφιξη των «διαστημικών αρχόντων» του (ΣΣ: Τους εξωγήϊνους για το Σύστημα, τους εκπεσόντες αγγέλους/δαίμονες για τους έχοντας νουν και ώτα για να νοήσουν και να ακούσουν).

 «Το Βατικανό, λέει ο ίδιος, παρακολουθεί συνεχώς το διάστημα με το τηλεσκόπιο L.U.C.I.F.E.R. (Large Binocular Telescope Near-infrared Utility with Camera and Integral Field Unit for Extragalactic Research), το οποίο βρίσκεται στο όρος Γκράχαμ στην νοτιοανατολική Αριζόνα.

Ο Αλμπερίνο κατηγορεί το αρχαιολογικό κατεστημένο όπως και το κατεστημένο των ιστορικών, ότι έγραψαν εξαρχής την ιστορία και προσπαθούν να μας πείσουν ότι πριν χιλιάδες χρόνια η ανθρωπότητα ήταν σαν τους Νεάντερταλ, ότι τα ανθρώπινα είδη μας, βρίσκονταν σε νηπιακή ηλικία και ότι σπάγαμε πέτρες όλοι μαζί παρέα και μετά δυσκολίας μπορούσαμε να χτίσουμε μια καλύβα, αν και μεγαλιθικά μνημεία που υπάρχουν σε όλη τη Γη αποτελούν αποδείξεις ενός ανώτερου είδους, μιας ανώτερης κοινωνίας, ενός ανώτερου παρελθόντος που έχει ξεχαστεί εντελώς.

Αυτοί που ελέγχουν το παρελθόν ελέγχουν και το μέλλον, σημειώνει ο Αλμπερίνο και υπογραμμίζει ότι κανένας άλλος οργανισμός επί της Γης δεν έχει τόσο στενό έλεγχο πάνω στην ανθρώπινη ιστορία όσο η Παπική Εκκλησία» (ΣΣ: «Καθολική» εκκλησία κατά τον Αλμπερίνο).11

ιθ/. «Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντάς την κομμάτι κομμάτι, θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική, της κατά μέτωπον επίθεσης.» [Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR). Τεύχος 1974, σελ. 558].

κ/. «Όλα τα κράτη του κόσμου που υπήρχαν ή δημιουργήθηκαν κατά τους τρεις τελευταίους αιώνες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, όλα τα κράτη που υπάρχουν και δρουν στην σύγχρονη εποχή (μετά τους δύο παγκοσμίους πολέμους μέχρι των ημερών μας), στο καθεστώς της Παγκόσμιας Ψευτοδημοκρατίας, ΔΕΝ κυβερνώνται από Βασιλείς, προέδρους ή πρωθυπουργούς.

Διευθύνονται  και ελέγχονται ΑΠΟΛΥΤΩΣ, από τις παγκόσμιες αποκρυφιστικές εταιρείες και τις τράπεζες των ταλμουδιστών Ιουδαίων (Jews), διότι αυτές οι εταιρείες και τράπεζες ελέγχουν την εκτύπωση-προσφορά-διακίνηση του χρήματος, έχουν υπό την ιδιοκτησίαν τους το παγκόσμιο Στρατιωτικο-βιομηχανικό Σύμπλεγμα και ελέγχουν το οργανωμένο Έγκλημα διεθνώς…

Αυτές αποφασίζουν ποια χώρα πρέπει να «ζεί», υπό τον πολιτικο-οικονομικόν ζυγόν τους, τουτέστιν να λεηλατείται, προκειμένου να συντηρείται το ΣΥΣΤΗΜΑ, ή να διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη».

«Ο άνθρωπος του αύριο, του οποίου το εύπλαστο μυαλό σχεδιάστηκε αλχημικά να σκέπτεται με το νέο τρόπο σκέπτεσθαι, από τους αλχημιστές των Ιλλουμινάτι, δεν θα μπορεί να αναγνωρίσει την κρίσιμη διαφορά, ανάμεσα στην ελευθερία της βουλήσεως και στην πραγματική ελευθερία…Αυτή η αποτυχία διακρίσεως θα οδηγήσει αναπόφευκτα στην μεγαλύτερη ηθική κατάρρευση όλων των εποχών: Την ανικανότητα να ξεχωρίσουν την ζωή από τον θάνατον». (Ο Κύκλος της Συνωμοσίας, Texe Marrs, εκδ. Στερέωμα, σ.171).

κα/.«Οι ισχυρές ιδιωτικές οικογένειες αποφασίζουν ποιος ελέγχει την Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Αμερικής, την Τράπεζα της Αγγλίας, την Τράπεζα της Ιαπωνίας και ακόμη και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.Τα χρήματα είναι στα χέρια τους για να καταστρέψουν ή να δημιουργήσουν.Ο σκοπός τους είναι ο απόλυτος έλεγχος της μελλοντικής ζωής σε αυτόν τον πλανήτη, Μια υπεροχή που νωρίτερα οι δικτάτορες και οι δεσπότες πάντα ονειρεύοταν.»  (Ο F. William Engdahl στο βιβλίο του, "Seeds of Destuction").

κβ/. -Ο κρυπτοταλμουδιστής ιουδαίος συγγραφέας και πρωθυπουργός της Αγγλίας Benjamin Disraeli (το πραγματικό όνομα του οποίου ήταν Israel) κατά το 1844, την παραμονή της ιουδαϊκής επαναστάσεως του 1848, δημοσίευσε το μυθιστόρημά του Coningsby, στο οποίο μεταξύ των άλλων γράφει και το εξής:

«Ο κόσμος κυβερνάται από πολύ διαφορετικές προσωπικότητες απ’ ό,τι φαντάζονται εκείνοι που δεν βρίσκονται στα παρασκήνια».

(Benjamin Disraeli, “Coningsby – or the New Generation”, Henry Colburn, London).

κγ/. -«…Ο πραγματικός σκοπός ιδρύσεως της τριμερούς Επιτροπής (Trilateral Committee) δεν μπορεί να είναι άλλος από την Συνωμοσίαν , επ’ αυτής της τριαδικής βάσεως…»

(Dan Smooth, THE INVISIBLE GOVERNMENT, Western Islands, Boston Mass, 1977, p.p.21-226).

κδ/. -«…Το γεγονός πως τόσοι πολλοί άνθρωποι στην Αμερική και στα δυτικά έθνη αγνοούν το σχέδιο και τα όνειρα των Ιλλουμινάτι, είναι προφανές ότι οφείλεται στο ότι μέχρι τώρα η συνωμοσία ήταν επιτυχής στις προθέσεις και τα σχέδιά της. Ο παράγοντας της μυστικότητας, η ικανότητα δηλαδή να χειρίζονται και να εξαπατούν τα ανύποπτα θύματά τους, που δεν έχουν ιδέα για όλα αυτά που συμβαίνουν, δίνει μέγιστη εξουσία και επιρροή στα μέλη της συνωμοσίας. Αυτοί έχουν το κρυμμένο χέρι, ενώ οι ανύποπτοι είναι πνιγμένοι μέσα στην αφέλεια και την εμπιστοσύνη που δείχνουν…». [Στρατηγός Smedley Butler (July 30, 1881 – June 21, 1940), War is a Racket (2003) [1935]. Los Angeles: Feral House. ISBN 0-922915-86-5].12

δ. Η περίπτωση του συνθήματος της NSAational Security Agency)

Όλοι γνωρίζουμε την μυστική υπηρεσία των ΗΠΑ, NSA (Νational Security Agency) . Μια υπηρεσία που η φήμη της είναι τόσο μεγάλη, που συχνάκις το Χόλυγουντ παράγει και μια ταινία βασισμένη στην δράση της. Ασχολείται με την Εθνική ασφάλεια της χώρας και διαθέτει χιλιάδες εκπαιδευμένους πράκτορες. Κύριος στόχος της είναι να προστατεύει τα συστήματα Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ και κατά δεύτερο λόγο να παρέχει σε τρίτες χώρες, άκρως απόρρητες πληροφορίες ασφαλείας.

Η αρχή/το σύνθημα της υπηρεσίας είναι εδώ και χρόνια : Defending Our Nation. Securing The Future (Υπερασπιζόμαστε το Έθνος μας. Ασφαλίζουμε το μέλλον!). Και ποια η σχέση τους με τους ILLUMINATI;

Γράφοντας την λέξη ILLUMINATI δηλαδή «Πεφωτισμένοι» ανάποδα, σχηματίζεται η λέξη ITANIMULLI . Αν λοιπόν τώρα, πάτε σε έναν browser και γράψτε την λέξη illuminati ανάποδα συνοδευόμενη από την επέκταση .com δηλαδή: WWW.ITANIMULLI.COM, τότε θα αισθανθείτε μια τεράστια έκπληξη αφού στην οθόνη σας, θα εμφανιστεί η επίσημη ιστοσελίδα της NSA κάτω από την επέκταση .gov (κυβερνητικό) [ιστοσελίδα Zougla.gr, 25 Δεκεμβρίου 2011].

Εάν όλα αυτά, δηλαδή τα ψευδώνυμα, η κρυπτογραφική αλληλογραφία και μάλιστα με ιερογλυφικά και αποκρυφιστικά σύμβολα, η κωδικοποίηση του αλφαβήτου και των αριθμών, η ανακατασκευή του ημερολογίου, με νέο και μάλιστα με Ιουδαϊκές ονομασίες των μηνών, κ.α., ΔΕΝ συνιστούν τουλάχιστον αποχρώσες ενδείξεις αν όχι αποδείξεις, συνωμοτικής οργανώσεως και δράσεως τότε τι είναι Συνωμοσία;

Εάν τα παραπάνω παρουσιασθέντα, απάνθισμα πολύ περισσοτέρων αποδείξεων  περί σχεδίου παγκόσμιας συνωμοσίας, ΔΕΝ λογίζονται ως αποτέλεσμα Συνωμοτικής  εμπνεύσεως, συμμετοχής και οργανώσεως, τότε:

Τι άλλο να προσθέσουμε για να πείσουμε τους άπιστους και αμφισβητίες, περί υπάρξεως σχεδίου παγκόσμιας συνωμοσίας;

ε. Συνωμοσιολογία ή οδυνηρή πραγματικότητα;

Παρά τα πολυάριθμα και τεκμηριωμένα αποδειτικά στοιχεία που καταθέσαμε μέχρι τώρα, κάποιοι πιθανώς να ισχυρισθούν και πάλι ότι κινδυνολογούμε και συνωμοσιολογούμε !!!  Καλά δεν έχουν μάτια να δουν τι συμβαίνει σήμερα στον κόσμο, στις αυτοαποκαλούμενες κοινοβουλευτικές δημοκρατίες;

Όσοι, μετά τα αμέτρητα αποδεικτικά στοιχεία που έχουμε καταθέσει όχι μόνον δια της παρούσης σειράς, αλλά εδώ και μία δεκαετία, εξακολουθούν να επιμένουν στα σενάρια περί «συνωμοσιολογίας», αυτούς τους κυνηγούς των φανταστικών «συνωμοσιολόγων, κατατάσσομεν σε δύο κατηγορίες..

1η/. Τους αμετανόητους Εωσφοριστές Καϊνίτες Ταλμουδιστές Ιουδαίους και τους ομοφρονούντες σατανιστές, μη Ιουδαίους.

2η/. Τους προσβεβλημένους από την ανίατον νόσον της «Εωσφορικής Αλαζονείας», του άκρατου ορθολογισμού και του θανατηφόρου εγωκεντρισμού συνδυαζομένου με υπέρμετρον ωφελιμισμόν….

Τελευτώντες, ερωτώμεν πάντα εχέφρονα και θεωρούντα εαυτόν ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ και ΜΗ ΕΜΠΕΠΛΕΓΜΕΝΟΝ καθ’ οιονδήποτε τρόπον στα «γρανάζια» του Συστήματος:

Εμείς συνωμοσιολογούμε ή ο όρος «συνωμοσιολογία» επλάσθη από τους κοσμοκράτορες λόγω της επιχειρηματολογικής τους πενίας και της δαμόκλειας σπάθης της ιστορικής αληθείας;

 

Συνεχίζεται








1 Φιλοπάτωρ εν όψει βαρβάρων, Πάνος Βίγλαρης,1970, σ. 398. Στο κείμενο της πηγής αναγράφεται εβραίος/εβραίοι. Φρονούμεν ότι ο συντάκτης εννοούσε τους / τον Ιουδαίους / Ιουδαίον.

2 Διεθνής αναρχική οργάνωση ιδρυθείσα εις Παρισίους το 1836 και λειτουργήσασα από το 1839. Ιδρυτές της ήσαν Γερμανο-ιουδαίοι αναρχικοί, με σπουδαιότερον τον Μπάουερ Μολ- Σάπερ. Έλαβαν μέρος στην εξέγερση του Μαΐου 1839. Μετά την αποτυχίαν της μετέφεραν την έδραν της στο Λονδίνο.

3 Εσωτεριστές,Gary Allen,εκδόσεις Στερέωμα, σ.29-30, με την σχετική βιβλιογραφία.

4 Ο Τζέϊμς Πώλ Bάρμπουργκ ήταν ένας όμαιμος και ομόδοξος πράκτορας της δυναστείας των Ρότσιλντς και κύριος αρχιτέκτονας του Συστήματος, για την ίδρυση της ομοσπονδιακής αποθεματικής τραπέζης των ΗΠΑ (Federal Reserve Bank), ενός αντισυνταγματικού ιδιωτικού Ιουδαϊκού τραπεζικού μονοπωλίου, που στήθηκε σε μια νύκτα (23/24 Δεκ. 1913), για την ηγεμονία των Ιουδαιοταλμουδιστών στις ΗΠΑ και αργότερα σ’ ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Τζέϊμς Πωλ Βάρμπουργκ, ήταν ο γιός του Πωλ Μόριτζ Βάρμπουργκ, ανιψιός του Φήλιξ Βάρμπουργκ και του Γιάκομπ Σιφ. Άπαντες μέλη του μετώπου των Ρότσιλντ- Κούν (Κοέν) Λοέμπ & Σία, που χρηματοδότησε τις ανατρεπτικές δραστηριότητες (1917) και το πραξικόπημα των Μπολσεβίκων (τον Ιανουάριο του 1918) στην Ρωσία, διαμέσου του   αδερφού του Τζέϊμς Μάξ Βάρμπουργκ, τότε κεντρικού τραπεζίτη της Γερμανικής Κυβερνήσεως.

Η Ιουδαϊκή οικογένεια των Βάρμπουργκ, υποστήριξε σε μεγάλο βαθμό την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία μέχρι και το 1938, οπότε κι’ έφυγαν από την Γερμανία, λίγο πριν την έκρηξη του πολέμου, συναποκομίζοντες ΟΛΑ τα περιουσιακά τους στοιχεία!!!

5 Πλείονα στοιχεία για την δράση των Ιλλουμινάτι-Ταλμουδιστών Ιουδαίων κατά την λεγομένη Ρωσική επανάσταση, παρουσιάσαμε στο αναλυθέν λεπτομερέστατα θέμα: Η «Ρωσική» επανάσταση του 1917 (7 Σεπτ.-17 Οκτ. 2014).

6 Leslie Fry (1882-1970): Το πατρικό της όνομα ήταν Louise A. Chandor. Το δημοσιογραφικό της ψευδώνυμο της ήταν Paquita Louise de Shishmareff. Σύμφωνα με τα αρχεία κοινωνικής ασφαλίσεως, Social Security Death Index (SSDI), έχει καταχωρισθεί ως Paquita Deshishmaref.

7 The New Group of World Servers, World Good Will, New York. Also see Building and Bridging The New Group of Good Servers, published by the School for Esoteric Studies, New York.

8 Democrat Party nominee William J. Clinton’s speech was published in its entirety in the New York Times.

9 Ο κύκλος των Συνωμοτών, Texe Marrs, εκδ. Στερέωμα, σ. 114.

10 Emmanuel Josephson, The Federal Reserve Conspiracy and the Rochfellers (New York Chedney Press, 1968, p.1).

11 «Το Βατικανό περιμένει τους εξωγήϊνους και κρύβει την αλήθεια πριν www.tribune.gr/.../vatikano-perimeni-tous-exogiinous-ke-krivi-tin-alithia-prin-ton-a...17Ιαν2017

-Ο Τίμοθι Αλμπερίνο (Timothy Alberino), σκηνοθέτης και παρουσιαστής ενός ντοκιμαντέρ περί παγκόσμιας συνωμοσίας, με τίτλο «Αληθινοί Θρύλοι».

12 Smedley Darlington Butler was a United States Marine Corps major general, the highest rank authorized at that time, and at the time of his death the most decorated Marine in U.S. history. During his 34-year career as a Marine, he participated in military actions in the Philippines, China, in Central America and the Caribbean during the Banana Wars, and France in World War I].

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου