Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ  (ΨΕΥΤΟ) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ή ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ: Η ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΟΣ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΜΕΡΟΣ 12ο


Πρόταση Ονοματοδοσίας του κράτους των Σκοπίων
(Proposal for the naming of Skopje’s miniature state).


Προς: Την Ελλαδική κυβέρνηση, τον ΟΗΕ, την Ε.Ε. και λοιπά κράτη (To: The Greek Government, UN Organization, Ε.U and all the  states of the whole world):
α/.Confederation of Cerna Gora-Skopje (4 cantons/States) ή
β/.Confederation of  Vardarska (4 cantons/States).
Four (4) cantons as follows:
a/ Skipetarian-speaking (Αλβανόφωνοι) [Western]
b/ Slavian/Serbian sreaking (Σερβόφωνοι) [Northern]
c/ Bulgarian speaking (Βουλγαρόφωνοι) [Eastern]
d/Vlachian-Greek speaking (Βλαχόφωνοι-Ελληνόφωνοι) [Southern]

«Όσοι Ελλαδίτες βουλευτές, εκλεγμένοι με καθεστώς κοινοβουλευτικής (ψευδο) δημοκρατίας, από τον ευκολόπιστον και πάντα προδομένον Ελληνικόν λαόν, τολμήσουν να παραδώσουν δια της ψήφου τους, το όνομα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς, είναι ένοχοι εσχάτης προδοσίας».
*
7. ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (Συνέχεια 11ου μέρους)1
δ. Βουλή: Στα 418 εκατ. οι οφειλές των κομμάτων στις τράπεζες
Όπως απεκάλυψε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ο πρόεδρός της Σωκράτης Φάμελλος,  οι οφειλές των κομμάτων στις τράπεζες, ανέρχονται στα 418.000.000 ευρώ και εξ αυτών τα 400 εκατ. από τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ,.
Κατά την εξέταση του διευθύνοντος συμβούλου της Attica Bank Αλέξανδρου Αντωνόπουλου, ο πρόεδρος της Επιτροπής, επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι:
·  Από τα 418.000.000 ευρώ δεν εξυπηρετούνται τα 402.000.000 ευρώ.
·  Από τα 418.000.000 ευρώ εξυπηρετούνται μόνο τα 16.000.000 ευρώ.
·  Η Ν.Δ. οφείλει 210.835.840 ευρώ.
·  Το ΠΑΣΟΚ οφείλει 189.695.073 ευρώ.
Ο κ. Αντωνόπουλος είπε ότι η Attica Bank έχει χορηγήσει 10,2 εκατ. δάνεια σε κόμματα και 12,6 εκατ. σε ΜΜΕ.
Η Ν.Δ. έχει δάνειο 2,4 εκατ. ευρώ από  το 2011, ενώ η πρόβλεψη είναι 1,289 εκατ. Κατήγγειλε ότι «η ΝΔ δεν έχει πραγματοποιήσει στην τράπεζά μας κάποια καταβολή», ούτε σε τόκους, από το 2011 που συνήφθη το δάνειο. Η τράπεζα έστειλε τέσσερις εξώδικες επιστολές το 2012, δύο το 2013, μία 2014, ενώ έχει προβεί και σε έλεγχο στο υποθηκοφυλακείο για ύπαρξη περιουσιακών στοιχείων. Σήμερα «η Ν.Δ. έχει χαρακτηριστεί μη συνεργάσιμο δανειολήπτης», επεσήμανε ο διευθύνων σύμβουλος της Attica Bank.
Και τι κάνουν οι τράπεζες σε αντίστοιχες περιπτώσεις, στους μη συνεργάσιμους πολίτες-δανειολήπτες;
Γιατί δεν εφήρμοσαν την ίδιαν διαδικασίαν και με τα μη συνεργάσιμα πολιτικά κόμματα-δανειολήπτες, στο καθεστώς της υπερμάχου και ξελαρυγγιαζόμενης, υπέρ της πολιτικής ισότητος, ισονομίας και λαϊκής κυριαρχίας, κοινοβουλευτικής δημοκρατίας (τους);
ε. Αποτυχημένη Πολιτική με δανεικά και αγύριστα.
Σίγουρα όλοι μας έχουμε διαβάσει για τα χρέη των κομμάτων εξουσίας, αλλά δεν τα έχουμε δει συγκεντρωμένα, αφού μέχρι και πρόπερυσι απέφευγαν να ανακοινώνουν τους ισολογισμούς τους. Από τους ελέγχους που έγιναν στις τράπεζες, στα ασφαλιστικά ταμεία και στις ΔΕΚΟ προκύπτουν τα ακόλουθα:
1/. Χρέη σε Τράπεζες
α/. Όλα τα δάνεια που έχουν λάβει από τις τράπεζες τα κόμματα του κοινοβουλίου ανέρχονται σε 418.000.000 ευρώ.
β/. Εξ αυτών δεν εξυπηρετούνται τα 402.000.000 ευρώ.
γ/. Εξυπηρετούνται μόνο τα 16.000.000 ευρώ.
δ/. Η ΝΔ οφείλει 210.835.840 ευρώ.
ε/. Το ΠΑΣΟΚ οφείλει 189.695.073 ευρώ.
στ/.Το ΚΚΕ χρωστάει περίπου 11 εκατομ. ευρώ και είναι το μόνο κόμμα που για να πάρει τραπεζικό δάνειο ύψους 1,3 εκατομ. υποθήκευσε κτίριο κατοχής του στην Ομόνοια αξίας 1,8 εκατ. ευρώ.
ζ/. Ο ΣΥΡΙΖΑ χρωστάει περίπου 8,3 εκατομ..
η/. Οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ χρωστάνε 800.000 ευρώ από το 2010.
θ/.Το ΠΟΤΑΜΙ δεν πήρε δάνεια και είναι το μόνο που απ' το 2014 ανάρτησε οικονομικά στοιχεία στο Διαδίκτυο. Είχε πλεόνασμα κατά τους ισχυρισμούς του, 140.000 ευρώ, για την κάλυψη προεκλογικών αναγκών (ΣΣ: Επίσης, για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, δεν έχει λάβει δάνειο από τράπεζες και το κόμμα του ΛΑΟΣ, που σήμερα δεν εκπροσωπείται στην Ελλαδική Βουλή. Τελευταίως, με την προσχώρηση του ανεξάρτητου βουλευτού Μίχου στον ΛΑΟΣ, αντιπροσωπεύεται μεν στο Ελλαδικό, κοινοβούλιο αλλά με περιορισμένες δικαιοδοσίες).
2/. Χρέη στα ασφαλιστικά ταμεία
Παρά τις κατά καιρούς καταχρηστικές ρυθμίσεις που έγιναν, εξακολουθούν να χρωστάνε τα παρακάτω:
α/. Το ΠΑΣΟΚ για περίοδο από 1/2/2013-30/4/2013 με αναγωγή πρόσθετων τελών ως τις 28/6/13, όφειλε στο ΙΚΑ-109.415,40€.
β/. Η Νέα Δημοκρατία όφειλε στο ΙΚΑ για την ίδια περίοδο, 256.061,49€.
3/. Χρέη προς ΔΕΚΟ
α/. Η ΝΔ εμφανίζεται να οφείλει 670.000 ευρώ, με τους ανεξόφλητους λογαριασμούς στο όνομα του ιδιοκτήτη του κτιρίου της Συγγρού.
β/. Το ΠΑΣΟΚ φαίνεται να οφείλει 52.500 ευρώ, στο όνομα του ιδιοκτήτη του κτιρίου της Ιπποκράτους.
γ/. Το ΚΚΕ φαίνεται να οφείλει στην ΔΕΗ 115.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 95.000 είναι το χαράτσι που αρνείται να πληρώσει, γιατί το θεωρεί αντιλαϊκό μέτρο. Η "Τυποεκδοτική" που ανήκει στο ΚΚΕ, εμφανίζεται να χρωστά στην ΔΕΗ 250.000 ευρώ, (φαίνεται να έχει διακανονιστεί, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε εάν πληρώνονται οι δόσεις).
στ. «Δημοκρατικές Λύσεις» για τα χρέη των κομμάτων
Τον Απρίλιο του 2013, όπως προείπαμε, τρεις βουλευτές της ΝΔ, οι Δημήτρης Χριστογιάννης, Δημήτρης Τσουμάνης και Διονύσης Σταμενίτης, πέντε λεπτά πριν λήξει η ψηφοφορία στην Βουλή, καταθέτουν τροπολογία με την οποία απαλλάσσονται από ενδεχόμενη δίωξη για απιστία τα μέλη της διοίκησης τραπεζών που έδωσαν δάνεια.
Η υπόθεση πέρασε άμεσα στο αρχείο, καθώς τότε θεωρήθηκε ότι η τροπολογία καλύπτει και τα δάνεια σε πολιτικά κόμματα, ωστόσο μιλώντας στην Εξεταστική την Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου, ο πρόεδρος της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας, υποστήριξε ότι η τροπολογία «δεν αφορά δάνεια στα κόμματα, διότι τα κόμματα δεν ανήκουν στην γενική κυβέρνηση», δήλωση που προκάλεσε άμεσα την παρέμβαση του επικεφαλής των οικονομικών εισαγγελέων, Παναγιώτη Αθανασίου.
Η πιο γνωστή όμως ευνοϊκή νομοθετική ρύθμιση, για τα υπερχρεωμένα κόμματα, κατατέθηκε τον Οκτώβριο του 2014, όταν η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου ψήφισε το «ακατάσχετο και ανεκχώρητο» του 40% της κρατικής χρηματοδοτήσεως των κομμάτων. Η τροπολογία είχε κατατεθεί από τους βουλευτές της ΝΔ, Κώστα Καραγκούνη και του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Κουτσούκο και επιτρέπει, ακόμα και σήμερα, στα κόμματα να παίρνουν χρήματα από το ελληνικό κράτος, μολονότι δεν εξυπηρετούν τα χρέη τους!!!
ζ. Το δάνειον στην Proton Bank, του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.
Η ιστορία διδάσκει ότι όταν το κόμμα που βρίσκεται στην εξουσία θέλει, και μπορεί να… καλύψει τα πάντα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ασυλία που έδωσε ο τότε υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, στον… εαυτό του, για την χορήγηση 100 εκατ ευρώ κρατικού χρήματος στην Proton Bank, του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.
Tον Ιούλιο του 2011 ο κ. Βενιζέλος διαβίβασε, μέσω του τότε γενικού γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής κ. Ηλία Πεντάζου, και σε συνεννόηση με τον τότε διοικητή της ΤτΕ, την εντολή να πιστώσει στην τράπεζα Proton Bank 100.000.000 ευρώ, από τα διαθέσιμα του ελληνικού Δημοσίου. Δύο μήνες μετά οι εισαγγελικές αρχές άρχισαν να ερευνούν την τράπεζα, με αποτέλεσμα ο πρώην ιδιοκτήτης της Proton Bank, Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, να κατηγορείται για υπεξαίρεση, απάτη και συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, κατηγορίες τις οποίες ο ίδιος αρνείται.
Επί εποχής Λαυρεντιάδη η Proton Bank φέρεται να ενέκρινε δάνεια αξίας 700 εκατομμυρίων ευρώ σε εταιρείες που ήλεγχε ο ίδιος ή συνεργάτες του. Επιπλέον κατηγορείται ότι υπεξαίρεσε ο ίδιος από την τράπεζα 51 εκατομμύρια ευρώ. Ο Λαυρεντιάδης επέστρεψε τα 51 εκατ. επικαλούμενος διάταξη που προβλέπει την άρση της δίωξης σε περίπτωση που ο κατηγορούμενος επιστρέψει τα παράνομα κέρδη. Ωστόσο, η αίτηση άρσεως της διώξεως απορρίφθηκε και εξακολουθεί να βρίσκεται αντιμέτωπος με κακουργηματικές κατηγορίες.
Τα εκατοντάδες εκατομμύρια που φέρεται να δάνεισε ο Λαυρεντιάδης στις επιχειρήσεις του (τα οποία αποτελούσαν το 40% των συνολικών δανείων της τράπεζας, σύμφωνα με το πόρισμα της ΤτΕ) χορηγήθηκαν ενώ η οικονομική κρίση είχε ήδη ξεσπάσει στην Ελλάδα. Τελικά, τον Οκτώβριο του 2011, η Proton Bank έγινε η πρώτη τράπεζα που διασώθηκε από την ελληνική κυβέρνηση, με κόστος που υπολογίζεται στο 1,3 δισεκ. ευρώ. Έναν μήνα μετά, το «δώρο» των 100 εκατ. στην Proton, ο Βενιζέλος έφερε στην Βουλή νομοθετική διάταξη (Ν.4002/ ΦΕΚ/180/Α/22.8.2011), που προσέφερε ασυλία στον εαυτό του.
Συγκεκριμένα νομιμοποίησε, με αναδρομική ισχύ από το 1997, την τοποθέτηση διαθεσίμων του ελληνικού Δημοσίου, σε οποιαδήποτε τράπεζα, χωρίς να απαιτείται η έγκριση της πιστώσεως από επιτροπή.
Συμπέρασμα: Πάντα βρίσκονται τρόποι για να σβηστούν παλιές αμαρτίες (και να φορτωθούν τα βάρη οι φορολογούμενοι πολίτες, φυσικά). Στην περίπτωση του ΠΑΣΟΚ, εκτός της πιθανής μελλοντικής νομοθετικής παρεμβάσεως, σήμερα υπάρχει και ένα ακόμα ενδεχόμενο. Η αλλαγή ονόματος. Είναι γνωστό ότι εδώ και χρόνια το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να… μετονομασθεί, υπό τον μανδύα της «ευρύτερης κεντροαριστερής παράταξης». Πρώτα ήταν η «Ελιά», μετά η «Δημοκρατικη Συμπαράταξη», και τώρα το «Κίνημα Αλλαγής».
Ενδεχόμενη αλλαγή ονόματος που θα συνοδεύεται από αλλαγή ΑΦΜ, θα σημάνει και την πιθανή διαγραφή των χρεών του ΠΑΣΟΚ. «Αν το ΠΑΣΟΚ αλλάξει ΑΦΜ και όνομα, θα χάσετε τα λεφτά σας;» είχε ρωτήσει τον διευθύνοντα σύμβουλο της Εθνικής, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριος Σαντορινιός.
«Δεν είμαι βέβαιος να σας απαντήσω. Όμως, έτσι όπως το λέτε, μπορεί να είναι ορατό αυτό το πρόβλημα», απάντησε ο κ. Φραγκιαδάκης.
η. Δάνεια των κομμάτων το 2016: Η Ν.Δ. θα το αποπληρώσει σε 261 χρόνια, το ΠΑΣΟΚ σε 630 χρόνια!!!2
Έχουν καταγγελθεί τα 240 από τα 246 εκατ. που χρεωστούν στο δημόσιο η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αλλά κανείς δεν παραπέμφθηκε για απιστία, προς δόξαν της κοινοβουλευτικής (ψευδο)δημοκρατίας, προστάτιδος της πολιτικής …ισότητος και…ισονομίας..
Από τα 246 εκατ. ευρώ που έχουν δανειστεί Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, από την Τράπεζα Πειραιώς, τα 240 εκατ. που έχουν καταγγελθεί, όπως αποκάλυψε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας Γιώργος Παυλόπουλος στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής! Ωστόσο, όπως του επισήμανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Μπαλωμενάκης, δεν έχει κινήσει καμία ποινική διαδικασία για απιστία σε όσους συμμετείχαν στην σύναψη των δανείων, περιοριζόμενος στις αστικές ευθύνες...
Το σύνολο των δανείων που έχει η Τράπεζα Πειραιώς, σε κόμματα είναι 246 εκατ. (εκ των οποίων τα 220 εκατ. τα «κληρονόμησε» όταν αγόρασε την πρώην Αγροτική Τράπεζα), είπε ο Γ. Πουλόπουλος. Τα υπόλοιπα των κομμάτων σήμερα είναι:
* Ν.Δ.: 131,4 εκατ.
* ΠΑΣΟΚ: 108,1 εκατ.
Επίσης, υπάρχει και ένα leasing του ΚΚΕ με την Πειραιώς Leasing, το οποίο φαίνεται να είναι ενήμερο με εξασφάλιση ακινήτων.
Ενδεικτικό της αδυναμίας εισπράξεως των δανείων της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ είναι ότι, από τη Ν.Δ. το 2014, εισπράχθηκαν 1,6 εκατ. (όταν είχε κρατική χρηματοδότηση 3 εκατ. ευρώ), το 2015 1,2 εκατ. και το 2016 έχουν εισπραχθεί 200.000 ευρώ.
«Βάσει της κρατικής επιχορήγησης του 2016 για τα δύο κόμματα, που ανέρχεται στα ποσά του 60%, του 1,25 εκατομμυρίων ευρώ για τη Ν.Δ. και του 60% των 400.000 ευρώ για το ΠΑΣΟΚ, υπολογίζεται ότι η Ν.Δ. θα αποπληρώσει σε 261 χρόνια και το ΠΑΣΟΚ σε 630 χρόνια», επισήμανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Παπαηλιού, τονίζοντας ότι το συνολικό ποσό των δανείων της Ν.Δ. είναι 196,31 εκατομμύρια ευρώ και του ΠΑΣΟΚ 162,6 εκατομμύρια.
θ. Αρχικά συμπεράσματα.
1/. Τα πολιτικά κόμματα, ελάμβαναν δάνεια, κυρίως από τις κρατικές τράπεζες (αλλά όχι μόνο), έναντι των μελλοντικών προσδοκώμενων κρατικών επιχορηγήσεων, μεσούσης της κρίσεως και με πρόβλεψη μέχρι και τα έτη 2019 και 2020. Έβαζαν μάλιστα υποθήκη τις ίδιες επιχορηγήσεις, σε περισσότερες από μία τράπεζες.
Σημειωτέον ότι, η πρόβλεψη για την κρατική επιχορήγηση, καθορίζετο σε σχέση με τα έσοδα του κράτους, όσο και με το ποσοστό που παίρνει το κάθε κόμμα στις εκλογές. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουν προεξοφλήσει τις επιχορηγήσεις 10 χρόνων, μέχρι και το 2020, με πρόβλεψη ότι θα παίρνουν ποσοστό 40% - 45%. Όμως, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, με όποια ποσοστά και αν εισέρχονται στην βουλή, δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχρεώσουν ούτε τον επόμενο αιώνα, με την κρατική επιχορήγηση που προσδοκούν.
Άλλωστε, τι θα γίνει εάν τα υφιστάμενα κόμματα εξουσίας διαλυθούν και δημιουργηθούν στην θέση τους νέα, με νέον ΑΦΜ;
2/. Η εμπειρία που έχουμε από τον μεταπολιτευτικόν κοινοβουλευτικόν βίον στην χώρα μας, μας επιτρέπει να πιθανολογήσουμε ότι η πρακτική που θα προσπαθήσουν να ακολουθήσουν είναι γνωστή, δηλαδή: Νύκτωρ, με μία θολή τροπολογία, μεταξύ άλλων 500 ακαταλαβίστικων τροπολογιών και μέσα σε άσχετο νομοσχέδιο, θα προσπαθήσουν να περάσουν νόμο, που θα φορτώνει τα χρέη των κομμάτων στο δημόσιο, ξεπληρώνοντάς τα με έκτακτες κρατικές επιχορηγήσεις, είτε θα τα διαγράψουν τελείως, εντάσσοντάς τα στα κόκκινα δάνεια και ένθεν, στο συνολικό δημόσιο χρέος! Ίδωμεν!
3/. Όσον Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ ήταν στην εξουσία, έβρισκαν πάντα τρόπους, παρά τις μεγάλες αντιδράσεις της εκάστοτε αντιπολιτεύσεως, είτε να παίρνουν οικονομικές «ανάσες», είτε να εξασφαλίζουν ασυλία για «ύποπτες» συναλλαγές με τις τράπεζες.
4/. Για έναν οποιονδήποτε δανειολήπτη, είτε φυσικό πρόσωπο είτε επιχείρηση, η αδυναμία αυτή, να ανταποκριθεί στις οφειλές του θα σήμαινε αυτόματα και άμεσες κυρώσεις από την μεριά των τραπεζών, που κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγούσαν στην πτώχευση.
Για την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, όμως, που έχουν χαρακτηριστεί (π.χ. από την Attica bank) ως μη συνεργάσιμοι δανειολήπτες, χαρακτηρισμός που σύμφωνα και με τον τελευταίο Κώδικα Δεοντολογίας των Τραπεζών, σημαίνει άμεσες ενέργειες από τις τράπεζες για να πληρωθούν οι οφειλές (κατασχέσεις, ρευστοποιήσεις, άλλες νομικές ενέργειες), ΔΕΝ εφαρμόζεται η ίδια διαδικασία, προς δόξαν της…πολιτικής ισότητος και ισονομίας που διακηρύσσει η Κοινοβουλευτική (ψευδο) δημοκρατία τους.
Ουσιαστικά, τα δύο κόμματα δεν αποπληρώνουν τα δάνεια τους από το 2013, ωστόσο μέχρι τώρα (ακόμα και με την αγωγή της Πειραιώς που χρειάζεται χρόνο μέχρι να τελεσιδικήσει), δεν έχουν αντιμετωπίσει καμία κύρωση. Για ένα κόμμα όμως (μάλιστα ένα κόμμα με το βλέμμα στην εξουσία), φαίνεται ότι οι κανόνες αυτοί δεν ισχύουν. Τρόποι ωστόσο για να… αφίενται οι παλιές αμαρτίες, πάντα βρίσκονται από τους υπερμάχους της Κ.Δ.
Αυτά ήσαν και είναι τα πολιτικά κόμματα εξουσίας της Κοινοβουλευτικής (ψευδο) δημοκρατίας, που ΔΕΝ εδίσταζαν στο να κλέβουν από το μέλλον και τις μελλοντικές γενιές, για να αλώσουν τα πλουσιοπαρόχως αμειβόμενα έδρανα του κοινοβουλίου και να αποκτήσουν τα βουλευτικά/νεοφεουδαρχικού τύπου, υπερπρονόμια.
Αλήθεια, με αυτές τις παθογένειες και ανίατες επίκτητες ασθένειες της κοινοβουλευτικής (ψευδο) δημοκρατίας τους, μήπως περιμένατε τίποτε καλύτερο από την χρεωκοπία και την πολιτικο-οικονομική κατοχή της πατρίδος μας;
Συνεχίζεται
        



1 -Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016 18:55
UPD:18:56
-ΠΟΛΙΤΙΚΗ, Newsbomb.gr,24 Ιανουαρίου 2017 11:50,
-www.logiastarata,gr Ετικέτες ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ, Στέλιος Φενέκος, 14 Σεπ 2016 (*Ο Στέλιος Φενέκος είναι πρόεδρος της Κοινωνίας Αξιών).
-δανεια | κοινωνία αξιώνhttps://koinoniaaxion.gr/tag/δανεια/
12 Σεπ 2016 - Την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 στις 18.00 στο Επιμελητήριο Κορινθίας η «κοινωνία αξιών» [...] ΕΚΔΗΛΩΣΗ: ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑ · March 4, 2017.
tvxs.gr/news/ellada/sta-400-ekat-eyro-ta-xrei-nd-kai-pasok-stis-trapezes
15 Ιουλ 2016 - Στα 418.000.000 ευρώ ανέρχονται οι οφειλές των κομμάτων στις τράπεζες. Στα 400 εκ. ευρώ ανέρχεται μόνο το χρέος της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
- naftemporiki.gr
Πουλακίδας Κώστας.13 Ιουλίου 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου