Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ  (ΨΕΥΤΟ) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ή ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ: Η ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΟΣ  ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΜΕΡΟΣ 15ο


1.            Πρόταση Ονοματοδοσίας του κράτους των Σκοπίων

           (Proposal for the naming of Skopje’s miniature state).

Προς: Την Ελλαδική κυβέρνηση, τον ΟΗΕ, την Ε.Ε. και λοιπά κράτη (To: The Greek Government, UN Organization, Ε.U and all the  states of the whole world):
α/.Confederation of Cerna Gora-Skopje (4 cantons/States) ή
β/.Confederation of  Vardarska (4 cantons/States).
Four (4) cantons as follows:
a/ Skipetarian-speaking (Αλβανόφωνοι) [Western].
b/ Slavian/Serbian sreaking (Σερβόφωνοι) [Northern].
c/ Bulgarian speaking (Βουλγαρόφωνοι) [Eastern].
d/Vlachian-Greek speaking (Βλαχόφωνοι-Ελληνόφωνοι) [Southern].
«Όσοι Ελλαδίτες βουλευτές, εκλεγμένοι με καθεστώς κοινοβουλευτικής (ψευδο) δημοκρατίας, από τον ευκολόπιστον και πάντα προδομένον Ελληνικόν λαόν, τολμήσουν να παραδώσουν δια της ψήφου τους, το όνομα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς, είναι ένοχοι εσχάτης προδοσίας».
*
2. Νησίδες ΙΜΙΑ: Πανάρχαιες Ελληνικές βραχονησίδες του Ελληνικού Αιγαίου Αρχιπελάγους. 1
α. Στο Πρακτικό της Άγκυρας, που υπογράφτηκε στις 28 Δεκεμβρίου 1932, μεταξύ της Τουρκίας και της Ιταλίας, ορίστηκαν τα θαλάσσια όρια μεταξύ των Ιταλοκρατουμένων Δωδεκανήσων και της Τουρκικής επικρατείας, βασιζόμενα επί των αγγλικών υδρογραφικών χαρτών υπ' αρ. 236, 872 και 1546.
Συγκεκριμένα οριζόταν ότι το σημείο 30 της οροθετικής γραμμής διέρχεται "στο μέσον της αποστάσεως μεταξύ των βραχονησίδων Kardak (Ίμια), όπως τα ονόμαζαν οι Τούρκοι και της νησίδας Kato της Ανατολίας"(βλ. συνημ. χάρτη #6).
Δια της συνθήκης των Παρισίων (10 Φεβρ. 1947), η Ιταλία επιστρέφει την Δωδεκάνησον στην Μητέρα πατρίδα-Ελλάδα (Η επίσημη ενσωμάτωση έγινε την 6ην Μαρτίου 1948).
Στις 22 Οκτωβρίου 1947, επικυρώνεται η Συνθήκη Ελλάδας-Ιταλίας και στις 28 του ίδιου μήνα γίνεται η προσάρτηση και η Δωδεκάνησος αποτελεί, πλέον, ελληνικό έδαφος. Δεν έμενε, παρά να οριστεί η επίσημη, τυπική τελετή της Ενσωματώσεως. 
Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως 7/9.1.1948, δημοσιεύεται ο Νόμος 518/48 «περί ποσαρτήσεως της Δωδεκανήσου εις την Ελλάδα», ο οποίος στην πρώτη παράγραφο του μόνου άρθρου αναφέρει: «Αι νήσοι της Δωδεκανήσου Ρόδος, Κάλυμνος, Κάρπαθος, Αστυπάλαια, Νίσυρος, Πάτμος, Χάλκη, Κάσος, Τήλος, Σύμη, Κως, Λέρος και Καστελλόριζον, ως και αι παρακείμεναι νησίδες, είναι προσηρτημέναι εις το Ελληνικόν Κράτος από της 28ης Οκτωβρίου 1947». 
Το σχετικόν πρωτόκολλον παραδόσεως παραλαβής μεταξύ Ελλάδος Ιταλίας, περιελάμβανε τις νήσους, τις νησίδες και τα όρια ΕΛΛΑΔΟΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ, όπως ΑΚΡΙΒΩΣ τα είχε παραλάβει επισήμως και εγγράφως, η Ιταλία από την Τουρκία το 1932.


β. Σε επίσημο Ιταλικό χάρτη του 1932 (συνημ. χάρτης #5) σημειώνονται οι δύο βραχονησίδες εντός των Ιταλικών χωρικών υδάτων, αναφερόμενες με την Ελληνική τους ονομασία "Isolotti Immia" και ΟΧΙ με την Τουρκικήν ονομασίαν τους Kardak.
  


γ. Σε επίσημο στρατιωτικό Τουρκικό χάρτη του 1969 (την περίοδον της Επταετίας/ καθεστώτος 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ), οι δύο βραχονησίδες, με την ελληνική τους ονομασία "Immia adalari", και ΟΧΙ με την τουρκική (kardak), σημειώνονται σαφώς εντός των Ελληνικών χωρικών υδάτων. (βλέπε στον συνημ. χάρτη). 
       


δ. Σε επίσημο χάρτη της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας του 1964 (συνημ. χάρτης #9) σημειώνονται οι δύο βραχονησίδες (ΙΜΙΑ) ανωνύμως, αλλά εντός των Ελληνικών χωρικών υδάτων.


ε. Σε επίσημο χάρτη του 1994 που σχεδιάστηκε από το Τουρκικό Υπουργείο Αμύνης σε συνεργασία με τον Γερμανικό χαρτογραφικό οίκο Reinhart Ryborsch της Φρανκφούρτης (συνημ. χάρτης # 14), οι δύο βραχονησίδες (ΙΜΙΑ), σημειώνονται με την ελληνική τους ονομασία "Ν. Limnia" και ορίζονται επισήμως ως ελληνικές, δεδομένου ότι αναφέρονται με τον ελληνικό προσδιορισμό "Ν(ήσοι)" και όχι με τον αντίστοιχο τουρκικό Ad(alari)", που χαρακτηρίζει τις νήσους εντός των τουρκικών χωρικών υδάτων.


στ. Σε επίσημο χάρτη του Αμερικανικού Πολεμικού Ναυτικού του 1990,σημειώνονται οι δύο βραχονησίδες με την Ελληνική τους ονομασία ֞Nisoi Limnia֦ και με επισήμανση εντός παρενθέσεως ότι ανήκουν στην Ελλάδα (GREECE) Map: United States Navy, 1:45.000,1990 Map: United States Navy, 1:45.000,1990



ζ. Στο βρετανικό χάρτη του Royal British Academy, London March 1995, οι νησίδες Ίμια αποτυπώνονται εντός των Ελληνικών χωρικών υδάτων ως ανήκουσες στη Ελλάδα. Map: Royal British Academy, March 1995 Map: Royal British Academy, March 1995.


η.  Απορρέοντα ερωτήματα
1/. Πως ξαφνικά οι τουρανοί κατακτητές των ελληνικών περιοχών (Ιωνία, Πόντος, Αν. Θράκη, Βόρεια κατεχομένη Κύπρος), απώλεσαν την μνήμη τους, και δηλώνουν ότι διεκδικούν τα Ελληνικά ΙΜΙΑ και άλλα 17 ελληνικά νησιά και νησίδες του Αιγαίου Πελάγους μας;
2/. Γιατί οι Νατοϊκές χώρες και όχι μόνον, που έχουν στα αρχεία τους τους παραπάνω και πολλούς άλλους παρόμοιους χάρτες-αποδεικτικά στοιχεία της Ελληνικής κυριότητος των ΙΜΙΩΝ, προσεβλήθησαν από ΑΛΑΛΙΑΝ;
3/. Γιατί η σημερινή Ελλαδική κυβέρνηση:
α/. Δεν αποστέλλει ΟΛΟΥΣ τους χάρτες και τα αντίστοιχα επίσημα έγγραφα που έχει στην διάθεσή της και αποδεικνύουν την αναμφισβήτητη Ελληνική κυριότητα στις βραχονησίδες ΙΜΙΑ, αρχαιολογικώς, εθνολογικώς, γεωγραφικώς και σύμφωνα με όλες τις διεθνείς συνθήκες και διεθνές δίκαιον, στα μέλη του Τουρκικού κοινοβουλίου;
β/. Δεν μας απαντά στα ερωτήματα :
1//.Τι συμβαίνει με την βραχονησίδα Τσούκα (Zouka) [Νοτίως των ΙΜΙΩΝ, βλ. τουρκικόν χάρτη 2ε], περιλαμβανομένη στο πρωτόκολλο παραδόσεως της Δωδεκανήσου μεταξύ Ελλάδος-Ιταλίας, και μέχρι τα τέλη της δεκαετίας 1970 (της «επάρατης επταετίας»), υπήρχε και γεωδαιτική τσιμεντένια στήλη, κατασκευασθείσα από την Ελληνική Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού, αλλά ανεγνωρίζετο και από τους Τούρκους ως Ελληνική μέχρι τις αρχές του 1990;
2//. Σήμερα που ανήκει η βραχονησίδα Τσούκα; Στην Ελλάδα ή την Τουρκία; Εάν ανήκει στην Τουρκία (και πράγματι συμπεριλαμβάνεται στους νέους τουρκικούς χάρτες από  το 1995 και μετά, με την ονομασία Topan), ποία κυβέρνηση της Ελλαδικής κοινοβουλευτικής (ψευδο) δημοκρατίας, παρεχώρησε σιωπηρώς ελληνικό έδαφος σε εχθρό και διατί; Τι έχουν πράξει περί τούτου οι μεταγενέστερες κυβερνήσεις μέχρι και την σημερινή;
Ο καιρός της απελευθερώσεως των παραπάνω υπό κατοχή, αρχαιόθεν ελληνικών εδαφών (παρ. 2η1/), γαρ ΕΓΓΥΣ!!!



9. ΠΟΙΑ Η ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΟΣ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ; (Συνέχεια 14ου μέρους)
δ. Η Γενεσιουργός αιτία
Γενεσιουργός < ελληνιστική κοινή γενεσιουργός < αρχαία ελληνική γένεσις (< γίγνομαι) + ἔργον [ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ : γένεση + ουργος ‹ έργο]= Ο πρωταίτιος δημιουργίας ενός φαινομένου ή μιας καταστάσεως.
Η ορθή διάγνωση του αρχικού ή των αρχικών αιτίων, που οδήγησαν την χώρα μας στην σημερινή κατάσταση της πολιτικο-οικονομικής κατοχής, είναι βασική προϋπόθεση για την αναζήτηση μιάς πιθανής επιτυχούς διεξόδου από την κρίση και απαλλαγής/απελευθερώσεώς  μας από τις κατοχικές δυνάμεις….
Η ορθή διάγνωση όμως,  δεν επιτυγχάνεται με την....δημοκρατική παραφιλολογία των υποτιθέμενων…αντιμνημονιακών πολιτικών δυνάμεων, ούτε με την παραληρηματική επανάληψη των συνθημάτων ότι η ελληνική κρίση οφείλεται στους επίορκους Ελλαδίτες πολιτικούς ή και σε εκτός Ελλάδος παράγοντες.
Διανύουμε ήδη τον όγδοο χρόνο της «φανερής» πολιτικο-οικονομικής κατοχής. Ξένοι επικυρίαρχοι διαφεντεύουν την χώρα μας και οι εγχώριοι πολιτάρχες δεν αντιδρούν. Η εθνική κυριαρχία παραχωρήθηκε με τις Δανειακές Συμβάσεις και τα συνημμένα Μνημόνια και οι Έλληνες ΔΕΝ εξεγείρονται κατά των δοσιλόγων και ηττοπαθών βουλευτών και μελών της κυβερνήσεως. Οι ελληνικές κυβερνήσεις έγιναν τα εκτελεστικά όργανα της ξενοκρατίας και δεν αντιδρούν, όπως ορίζει το Σύνταγμα της χώρας. Μέχρι στιγμής:
-Περισσότερο από το 30% του πλούτου που παρήγαγε η χώρα χάθηκε.
-Το ένα τρίτο των Ελλήνων που μπορούν να δουλέψουν είναι άνεργοι ή υποαπασχολούνται, ενώ πάνω από 350.000 μετανάστευσαν σε αναζήτηση εργασίας.
        -Οι τράπεζες αφελληνίστηκαν και μαζί τους πέρασαν σε χέρια ξένων αλλοεθνών και αλλοδόξων, πολλές περιουσίες (κινητά και ακίνητα), των Ελλήνων.
-Σπίτια, αγροτική γη, βιοτεχνίες, βιομηχανικές μονάδες και ξενοδοχεία, με συνολικά «κόκκινα δάνεια» πάνω από 120 δις ευρώ, ανήκουν τώρα στα «κοράκια» των αγορών.
-Η δημόσια περιουσία, οι στρατηγικές επιχειρήσεις και οι υποδομές της χώρας, ξεπουλιoύνται αντί «πινακίου φακής», για να αποπληρώνεται ένα χρέος που συνεχώς αυξάνεται.
-Όλοι οι Έλληνες, πτωχοποιούνται καθημερινά από μια ασύλληπτη φορολογική επιδρομή, προκειμένου να πληρώνονται οι τόκοι του χρέους (πρωτογενές πλεόνασμα). Την χώρα μας την έχουν δέσει πισθάγκωνα με τις χοντρές αλυσίδες του χρέους και την έχουν ρίξει σε μια φυλακή υψίστης ασφαλείας, ειδικής Φραγκφούρτειας κατασκευής, με δομικά υλικά τα Ευρώ.
Τώρα, όλοι γνωρίζουμε τους εμπνευστές, την ταυτότητα και τον ρόλο τής λεγομένης Αστικής ή Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, στο παγκόσμιο πολιτικο-οικονομικό στερέωμα. Τα αποτελέσματα των δράσεών της σε βάρος ΟΛΩΝ των λαών της γης, είναι ορατά και γνωστά.
Ακούγεται ίσως περίεργη και παράδοξη η άποψη πως για την σημερινή ελληνική κρίση, γενεσιουργός αιτία είναι ένα πολιτικό σύστημα διακυβερνήσεως και συγκεκριμένα η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.
Θα ήταν περίεργο, παρόδοξο, ίσως και ύποπτον, εάν δεν είχε προηγηθεί η βαθύτατη ανατομία της Δημοκρατίας (αρχαίας και σύγχρονης κοινοβουλευτικής), στην οποίαν προέβημεν και από την οποίαν όχι μόνον ανεδείχθησαν ιστορικές αλήθειες, οι πλείστες των οποίων έχουν αποκρυβεί από το Σύστημα, αλλά προέκυψαν και συμπεράσματα που επιβεβαιώνουν την φύση, τους εμπνευστές, σχεδιαστές, επιβολείς και τις εγγενείς παθογένειες της μυθοποιημένης κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.2
Όλοι οι Ελλαδίτες εξουσιαστές με μοναδικό κίνητρο τα απίστευτα, αντισυνταγματικά και προκλητικά υπερπρονόμια που τους παρέχει η Κ.Δ., είχαν επίγνωση των ενεργειών τους, οι περισσότερες των οποίων προήρχοντο από εντολές έξωθεν. Έτσι, συντήρησαν το ασύμφορο μέγεθος του ελληνικού δημοσίου, χάριν προσωπικών και κομματικών τους οφελών/κερδών, διατήρησαν και αύξησαν τις υπέρογκες δαπάνες του και τελικώς διόγκωσαν το εθνικόν χρέος, σε τέτοιο ύψος που δεν ήταν -ούτε είναι- δυνατόν να αποπληρωθεί στους αιώνες των αιώνων.
Με άλλα λόγια, η γενεσιουργός αιτία της οικονομικής κρίσεως και πολιτικο-οικονομικής κατοχής της πατρίδος μας, δεν είναι οι όποιες ενσυνείδητες, προκλητικές, αντισυνταγματικές, αντεθνικές, αντιλαϊκές ενέργειες των εκάστοτε ελλαδιτών εξουσιαστών και βουλευτών, καθ’ όσον αυτοί ήσαν απλά εκτελεστικά όργανα των εντολοδοτών, των δανειστών και των δωρεοδοτών τους στα κυβερνητικά και άλλα ανώτατα κρατικά αξιώματα.   
Η γενεσιουργός αιτία της σημερινής πολιτικο-οικονομικής καταστάσεως, είναι το θεοποιημένο πολιτικό σύστημα διακυβερνήσεως της χώρας μας, που εξέθρεψε και εκτρέφει ενσυνείδητους ΝεοΝενέκους και επαίσχυντους οικέτες ξένων δυνάμεων, και παράλληλα, ΔΕΝ έχει σχέση με την αληθή Δημοκρατία.
Το ονομάζουν κατ’ ευφημισμόν, κοινοβουλευτική Δημοκρατία, για να εξαπατούν τον λαόν και να παρέχουν άλλοθι στα ανομήματα των ιδίων, των συνεργατών τους και των εντολοδοτών τους.
Και πάλιν όμως αιωρείται το ερώτημα: Πως είναι δυνατόν να ευθύνεται ένα πολιτικό σύστημα για την καταστροφή μιας χώρας και να μην ευθύνονται οι άνθρωποι που διοικούν και διαχειρίζονται τις δομές, τους θεσμούς και τα όργανα του πολιτικού συστήματος;
ε. Γιατί η Κοινοβουλευτική Δημοκρατία είναι ο πρωταίτιος παράγων (ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΟΣ ΑΙΤΙΑ) της σημερινής μοιραίας καταλήξεως στην πολιτικο-οικονομική κατοχή της Ελλάδος;
Όπως έχουμε αποδείξει σε προηγούμενη ανάλυση για «ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ»,3 η Κ.Δ. είναι η πολιτική συνιστώσα του Ταλμουδικού Ιουδαϊσμού, ο οποίος με την σειρά του αποτελεί την κοσμοθεωρία του Συστήματος, την γενεσιουργό αιτία και μήτρα γενέσεως ΟΛΩΝ των δεινών της ανθρωπότητος. 
Συνεκτιμώντας τα μέχρι τώρα αναλυθέντα, με τα πεπραγμένα τα αναγραφόμενα στην πολιτικήν ιστορίαν της πατρίδος μας, φρονούμε ότι, η  γενεσιουργός αιτία (πρωταίτιος) της πολιτικο-οικονομικής κατοχής της πατρίδος μας, είναι το πολιτικό Σύστημα της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, και αποκλειστικώς υπεύθυνοι για την εκτέλεση του Σχεδίου που οδήγησε την Ελλάδα στην υποτέλεια/κατοχή, είναι οι διατελέσαντες ελλαδίτες εξουσιαστές (Πρόεδροι δημοκρατίας, πρωθυπουργοί, υπουργοί, βουλευτές), τουλάχιστον από της μεταπολιτεύσεως του 1974 μέχρι σήμερον, διότι:
1ο/ Εμπνευστές, σχεδιαστές και προπαγανδιστές-επίβουλοι εφαρμογής του πολιτικού συστήματος της σύγχρονης συνταγματικής ή κοινοβουλευτικής (ψευδο) δημοκρατίας, δεν είναι οι αγαθοί ή σώφρονες πολίτες κάποιου λαού (για παράδειγμα Γάλλοι ή Άγγλοι, όπως ισχυρίζονται οι προπαγανδιστές της Κ.Δ. πολύ δε περισσότερο οι Γερμανοί, που μέχρι και τον 2ον παγκόσμιον πόλεμον ευρίσκοντο κάτω από απολυταρχικόν και ολοκληρωτικόν καθεστώς, ούτε οι ευκολόπιστοι και πάντα προδομένοι Έλληνες πολίτες), αλλά οι μισάνθρωποι ταλμουδιστές ιουδαίοι (Jews), δια των πειθηνίων και αργυρώνυτων, στις προμνησθείσες χώρες, οργάνων τους.
Συγκεκριμένα, με βάση τις αρχές της λεγομένης Γαλλικής Επαναστάσεως, τις οποίες επικαλούνται όλοι οι κοινοβουλευτικοί, παγκοσμίως, ως αρχές της σύγχρονης κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, καθώς και τα στοιχεία της διεθνούς γραμματείας, θεωρούνται:
Γεννήτορες της Κ.Δ. : Οι αποκρυφιστές Ιλλουμινάτοι («Πεφωτισμένοι») της γερμανικής, γαλλικής και Αγγλικής Αριστοκρατίας και της αναδυομένης Νέας Αστικής τάξεως.
Νονός-υπέρτατος προστάτης: Η αόρατη αρχή του Ιουδαιοταλμουδικού Σανχέντριν (Ιλλουμινισμός).
Έτος Συλλήψεως (Ιδέας): Άγνωστον. Πιθανώς προ του 1717, οπότε ιδρύθηκε η πρώτη τεκτονική στοά στην Αγγλία4
Χρόνος κυοφορίας: Άγνωστος.5
Τόπος κυοφορίας: Οι Ιλλουμινοποιημένες μασονικές στοές της Γαλλίας, Αγγλίας και Γερμανίας.
Προστάτες: Ο παγκόσμιος Ιλλουμινισμός με καθοδηγητές τους Γερμανο-ιουδαίους Ιλλουμινάτους του Άνταμ Βάϊσχάουπτ.
Διαλαλητές: Οι καθοδηγούμενοι, μισθωμένοι και αφιονισμένοι, αντιχριστιανοί, παγανιστές, αιρετικοί, αθεϊστές, αποκρυφιστές, ψυχανώμαλοι, κ.α.).
Κατηχητές και ιστοριογράφοι της «πορείας» της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας: Οι βιολογικοί και πνευματικοί απόγονοι των ταλμουδιστών Ιουδαίων και οι ομόδοξοι πνευματικώς και ομοεθνείς φυλετικώς, «διαφωτιστές» της Δύσεως.
Αυτά είναι τα πρώτα στοιχεία της νεογενούς και αποκαλουμένης αστικής/ αντιπροσωπευτκής ή κοινοβουλευτικής δημοκρα­τίας, της οποίας τον επίσημον τόπον γενέσεως διεκδικεί η Γαλλία, με την αιτιολογία ότι «στην γη της, η Δημοκρατία ξαναείδε μετά από πολλούς αιώνες, το φως της ημέρας», το 1789, με την αποκληθείσα Γαλλική επανάσταση.6
2ο/ Όλες οι εγγενείς και εμφανείς παθογένειες της Κ.Δ. αντανακλούν στην ψυχοσύνθεση, την ηθική ταυτότητα, την πολιτική σκέψη, την ιδιάζουσα αντίληψη περί οικονομίας, και  την μισανθρώπινη αντίληψη των Ιλλουμινάτων, εμπνευστών, σχεδιαστών και οργανωτών της Κ.Δ., για τους μη Ιουδαίους. Δηλαδή αντανακλούν στα όσα πρεσβεύουν οι διεθνιστές, φανατικοί αντιχριστιανοί και κυρίως οι πρωταγωνιστές του Ιλλουμινισμού, ταλμουδιστές Ιουδαίοι (Jews) και ΟΧΙ στην ψυχοσύνθεση των λαών, που διαφέρει κατά ιστορικό Έθνος, ιδιαιτέρως στην ψυχοσύνθεση και τις παραδοσιακές αρχές του Ελληνικού λαού.
Συνεπώς, το πολιτικό-κοινωνικό σώμα κάθε χώρας (λαός), στην οποίαν επικρατούσε το πολίτευμα της Κ.Δ., λειτουργούσε ως «ξενιστής» των παθογενειών που έφερε από την φύση της το «παράσιτον» της Κ.Δ.7
3ο/  Το πολιτικο-κοινωνικό σώμα κάθε χώρας, αλλά και οι πολιτικο-κοινωνικές δομές της, προσβαλλόμενες από τις εγγενείς-έμφυτες παθογένειες του πολιτικού συστήματος της Κ.Δ. εμφάνισαν, σε άτακτα χρονικά διαστήματα, συμπτώματα και άλλων ασθενειών (επίκτητες), σε όλα τα πεδία του δημόσιου και ιδιωτικού βίου, με αποτέλεσμα αμφότερες (εγγενείς παθογένειες και επίκτητες ασθένειες), να εξαπλώνονται με μορφήν καρκίνου και να οδηγούν κράτη και κοινωνίες βραδέως ή ταχέως (αφού είναι ανίατες),  σε καταστάσεις σοβαρής βλάβης και συχνάκις,  ανίατης ασθενείας ή κώματος.
Όταν η κατάσταση έφθανε στο απροχώρητο, οι εγχώριοι εγκάθετοι του Συστήματος, αντί να αναζητούν την γενεσιουργόν αιτίαν της ασθενείας στο ισχύον πολιτικό σύστημα ή την θεραπείαν της σε έναν αισυμνήτην, όπως έπραττον οι αρχαίοι πρόγονοί μας,8 επαιτούσαν «φάρμακα θεραπείας», από εκείνους που είχαν μεταφέρει στο σώμα τους τις παθογένειες και τους ιούς των ασθενειών…….
Και ποίον ήταν το αποτέλεσμα;
Οι κυβερνώντες, είτε στην απελπισία τους, είτε ενεργούντες ως εντεταλμένοι διαχειριστές του Συστήματος, τα έδιναν όλα στους γεννήτορες του «παρασίτου», αντί να καταστρέψουν το «παράσιτον» και να αποκαλύψουν τους γεννήτορες.
Έτσι άρχιζε η πορεία κάθε χώρας, προς την υποτέλειαν στους δανειστές-δυνάστες της. Κάπως έτσι, ξεκίνησε και η κατάσταση της σημερινής υποτέλειας/κατοχής της πατρίδος μας.
4ο/ Ο αρχικός αλλά και τελικός σκοπός για τον οποίον συνελήφθη ως ιδέα, σχεδιάστηκε, οργανώθηκε και επεβλήθη η Κ.Δ. ως δήθεν «ελιξήριον» της πολιτικής ζωής των λαών, ήταν η υποδούλωση/ κατοχή και υποταγή τους, στην υπερτάτη Αρχή των ταλμουδιστών Ιουδαίων, με ελκυστικόν όρον-άλλοθι, την δημοκρατίαν και τα σαγηνευτικά συνθήματα περί πολιτικής ελευθερίας, ισότητος και αδελφότητος ΟΛΩΝ των ανθρώπων…
Ένας γνωστός Ιουδαίος δικηγόρος της Νέας Υόρκης, ο Χένρυ Κλάϊν9 ετόλμησε να αποκαλύψει ότι το ΣΧΕΔΙΟ για την παγκόσμια κυβέρνηση των συμφυλετών του, ταλμουδιστών Ιουδαίων (Jews) είναι υπαρκτό, ισχυρίστηκε ότι υπάρχει από την εποχή της Σταυρώσεως του Ιησού Χριστού και στην πραγματικότητα είναι «Η παγκόσμια συνωμοσία του Ιουδαϊκού Σαχέντριν (Συνεδρίου)».
Γράφοντας στο περιοδικό Womens Voice του Σικάγο, το 1945, επιβεβαίωσε τις αποκαλύψεις του και εγγράφως, προσθέτοντας  ότι: «Οι συμφυλέτες μου Ιουδαίοι με απέπεμψαν από την φυλή μας, διότι αποκήρυξα τα αποτρόπαια σχέδιά τους».10
Λίγο πριν την «αυτοκτονία» του το 1955, ο Henry H. Klein, ένας ενάρετος Εβραίος (απαρνηθείς τον σατανικόν Ιουδαϊκόν Ταλμουδισμόν), προειδοποίησε την ανθρωπότητα με τα παρακάτω προφητικά λόγια:
«Zionism is a political program for the conquest of the world...Zionism destroyed Russia by violence as a warning to other nations. It is destroying the United States through bankruptcy, as Lenin advised. Zionism wants another world war if necessary to enslave the people. Our manpower is scattered over the world. Will we be destroyed from within or will we wake up in time to prevent it?" (Pamphlet "Zionism Rules the World").
Like Robert Edmondson, Klein is another American hero flushed down the memory hole for defying the Rothschild -Rockefeller cartel. There is no Wikipedia entry for this Jew who fought the Masonic bankers all his life as a crusading NYC reporter, editor, author, city official and Mayoral candidate. (He said the Rockefellers and most other tycoons are under Zionist control).
He became a lawyer and defended pro bono Christian patriots in the famous "Sedition" Show Trial of 1942-1944. 
Klein represents the true Jewish spirit, not exclusive to Jews, of serving God, the inborn universal principle of absolute truth and justice.  Like other groups, Jews have been betrayed by the Luciferian (Illuminati) central bankers using various 'isms including Zionism, Communism, Liberalism, Fascism, Socialism and Feminism.
5ο/ Τα αποδεικτικά στοιχεία τόσον για την φύση της Κ.Δ. όσον και για την ταυτότητα και τους στρατηγικούς στόχους των εμπνευστών της, είναι καταγεγραμμένα στα «πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών».
α/. Α΄ Σιωνιστικόν Συνέδριον
Προϋπόθεση πραγματώσεως των στόχων του Ιουδαιο-ταλμουδισμού, ήταν αρχικώς η Δημιουργία ενός Εθνικού Κράτους στην Παλαιστίνη (1948). Το σχέδιο για την παγκόσμια κυριαρχία κατατέθηκε ολοκληρωμένο στο Α΄ Σιωνιστικό Συνέδριο στην Βασιλεία της Ελβετίας το 1897. Διοργανωτές του Συνεδρίου ήσαν:
Ο Θεόδωρος Χέρτζλ (Βενιαμίν Τέεμπ, 1860-1904).
Ο Μάρξ Νορντάου (Σίμων Ζύντφελντ, 1849-1923).
Στο Συνέδριο εκείνο ελήφθησαν αποφάσεις που είναι γνωστές ως «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών». (Σχέδιο Παγκόσμιας Κυριαρχίας, μέσω μιας παγκόσμιας Δημοκρατίας). 
Τα «πρωτόκολλα» είναι 24 τον αριθμόν. Συνιστούν διδασκαλίες και δόγματα των Ταλμουδιστών Ιουδαίων (Jews) και προσδιορίζουν τους αντικειμενικούς σκοπούς που επιδιώκουν και τις λεπτομέρειες του τελικού σχεδίου για κατάληψη της παγκόσμιας εξουσίας.
β/. Διδασκαλίες και στρατηγικοί ΑΝΣΚ αναφερόμενοι στα «Πρωτόκολλα».
Παρατίθενται μερικές από τις διδασκαλίες και τους στρατηγικούς ΑΝΣΚ που περιλαμβάνονται στα Πρωτόκολλα. 11
®Η πολιτική ελευθερία και η διαίρεση των λαών σε πολιτικά κόμματα, θα καταστρέψει τους Γκοϊμ (μη Ιουδαίους), τόσον στην θρησκεία τους όσον και στην πολιτικήν εξουσίαν.
®Ο χρυσός είναι στα χέρια των Ιουδαίων. Δια του χρυσού θα γίνουμε κύριοι του Τύπου (ΣΣ: τότε του Τύπου σήμερα όλων των ειδών ΜΜΕ) και θα διαμορφώνουμε την κοινή γνώμη. Έτσι θα ελέγχουμε τις κυβερνήσεις των δημοκρατικοποιηθέντων Κρατών.
®Ημείς είμαστε εκείνοι οι οποίοι πρώτοι ερρίψαμε στον λαό τις λέξεις: «Ελευθερία-Ισότης-Αδελφότης», λέξεις που επαναλαμβάνονται από τότε, από ανόητους ψιττακούς, οι οποίοι προσελκυόμενοι πανταχόθεν θα χρησιμοποιηθούν για να καταστρέψουν την ατομικήν ελευθερίαν και την ευημερίαν του κόσμου.
®Οι διοικούντες, εκλεγόμενοι από εμάς, δια του λαού, αναλόγως του δουλικού χαρακτήρος τους, δεν θα είναι πρόσωπα για την διακυβέρνηση της χώρας. Έτσι, θα αποβαίνουν ευκόλως πεσσοί στο παιγνίδι μας (Σχέδιο), στα χέρια των σοφών και πνευματικών συμβούλων μας, που έχουν προπαρασκευασθεί γι’ αυτό το σκοπό από τα παιδικά τους χρόνια.
®Είμεθα πλησίον του σκοπού μας. Μετ’ ολίγον δρόμον, ο κύκλος του συμβολικού όφεως (ο οποίος παριστάνει τον λαόν μας) θα κλεισθεί. Και όταν ο κύκλος κλεισθεί, όλα τα κράτη της Ευρώπης θα περισφιχθούν σ’ αυτόν, όπως σε ισχυρόν μάγγανον.
®Πόσον καταφανής είναι η έλλειψη κρίσεως στους ζωώδεις εγκεφάλους των Χριστιανών! Εδανείζοντο από εμάς με τόκον, χωρίς να σκέπτωνται ότι θα εχρειάζετο ν’ αφαιρέσουν το χρήμα αυτό βεβαρυμένο με τους τόκους, από τα θυλάκια του κράτους για να μας εξοφλήσουν. Τούτο αποδεικνύει και την υπεροχή του πνεύματός μας διότι κατορθώσαμε να τους παρουσιάζουμε τις δανειοδοτήσεις με τέτοια μορφή, ώστε να βλέπουν σ’ αυτές και κέρδη ακόμη για τον εαυτό τους (ΣΣ: Ό,τι ακριβώς συμβαίνει σήμερον με το ΔΝΤ, τις Ταλμουδικές-τοκογλυφικές Τράπεζες και τους Ταλμουδιστές Διεθνείς δανειστές-δυνάστες μας).
®Η αγορά ιδιοκτησίας, η αποδοχή κληρονομιάς, η μεταβίβαση ιδιοκτησίας θα επιβαρύνονται με φορολογίες οι οποίες θα αυξάνονται, με αποτέλεσμα οι φόροι να υπερβαίνουν τα εισοδήματα πολιτών και κρατών.
®Η προοδευτική φορολογία θα δώσει πολύ μεγαλύτερο εισόδημα από την αναλογική φορολογία της σήμερον, η οποία μας είναι χρήσιμη για να διεγείρομεν ταραχές και δυσαρέσκειες μεταξύ των Χριστιανών.
®Ελάβομεν ήδη μέριμνα να καταστρέψωμεν την επιρροή της Χριστιανικής ιερατικής τάξεως και να προκαλέσουμε έτσι την αποτυχίαν της αποστολής της, διότι διαφορετικά θα ηδύνατο να μας ενοχλεί επί πολύ. Η ελευθερία της συνειδήσεως έχει ήδη διακηρυχθεί πανταχού. Ολίγα έτη υπολείπονται ακόμη μέχρι πλήρους καταρρεύσεως της Χριστιανικής θρησκείας. 12
®Το σύστημα της καταπνίξεως της σκέψεως, ετέθη ήδη σε εφαρμογή δια της μεθόδου η οποία εκλήθη «διδασκαλία δι’ εικόνων» και η οποία θα μεταβάλλει τους Χριστιανούς σε πειθήνια ζώα μη σκεπτόμενα και αναμένοντα την δι’ εικόνων παράσταση των πραγμάτων, για να τα αντιληφθούν [ΣΣ: Σήμερα το Σύστημα συντηρείται και επιβάλλεται με την προβολή μύθων – την προβολή και διδασκαλία της Συστημικής/Συμβατικής και πλαστογραφημένης Ιστορίας - και εικόνων  (ασταμάτητη συστημική εικονο-καταιγίδα μέσω των ελεγχομένων από τους Ταλμουδιστές όλων σχεδόν των ΜΜΕ, κινηματογραφικών προβολών, Εκδοτικών οίκων, κ.α.)].
®Θα ιδρύσωμεν τα Πανεπιστήμια υπό νέαν μορφήν. Οι Πρυτάνεις και οι καθηγητές θα προπαρασκευάζωνται μυστικώς για το έργο τους, με μυστικά και λεπτομερή προγράμματα ενεργειών, από τα οποία δεν θα μπορούν να παρεκκλίνουν ούτε κατά κεραίαν [ΣΣ: Προφανώς εννοεί ότι πρυτάνεις και καθηγητές, θα είναι μέλη Τεκτονικών στοών ή άλλων αποκρυφιστικών λεσχών, εταιρειών, κλπ, από όπου θα λαμβάνουν εντολές, τόσον για την συγγραφήν των βιβλίων (διδακτέα ύλη), όσον και για το περιεχόμενο της προφορικής διδασκαλίας τους. Αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερον].
®Αναμένοντες την ανάρρησή μας στην εξουσία, θα δημιουργούμε και θα πολλαπλασιάζουμε, τις μασωνικές στοές σε κάθε χώρα της Οικουμένης. Θα προσελκύουμε σ’ αυτές, όλους εκείνους οι οποίοι είναι ή μπορεί να γίνουν, υπέροχοι πράκτορές μας. Οι στοές θα έχουν τον αντιπρόσωπό τους όπισθεν του οποίου θα κρύπτεται η αρχή περί της οποίας ομιλούμεν και παρά των αντιπροσώπων αυτών, θα δίδονται οι διαταγές και τα συνθήματα. (ΣΣ: Εδώ επιλύεται και η πιθανή απορία κάποιων, γιατί οι στοές δεν ελέγχονται από την κρατικήν εξουσία, λειτουργούν πάντοτε κεκλεισμένων των θυρών και απαγορεύεται ή δεν έχει καταγραφεί περίπτωση εισόδου ελεγκτικών οργάνων σ’ αυτές για να διαπιστωθεί: Η νομιμότητα των τελουμένων και λεγομένων στο εσωτερικό τους, σε σχέση με το καταστατικό τους, το Σύνταγμα της χώρας και τα κυριαρχικά δικαιώματα του Έθνους).
®Όταν δια πραξικοπημάτων, προπαρασκευασμένων από εμάς, μετά την οριστικήν ομολογίαν της μηδαμινότητος των υφισταμένων Κυβερνήσεων, αρχίσωμεν να βασιλεύωμεν, θα προσπαθήσωμεν να μην υπάρχει συνωμοσία εναντίον μας. Για τον σκοπόν αυτόν θα καταδικάζωμεν σε θάνατο, όσους αντιταχθούν ενόπλως στην άνοδό μας στην εξουσία. [ΣΣ: Καταδίκη σε Βιολογικό (δολοφονίες, δικαστικές θανατικές καταδίκες), Οικονομικό, επαγγελματικό, ηθικό θάνατο].
®Εκ της φιλελευθερίας, την οποίαν εμείς διακηρύττουμε, εγεννήθησαν οι Συνταγματικές Κυβερνήσεις, οι οποίες αντικατέστησαν δια τους Χριστιανούς την Σωτήριον Μοναρχίαν. Το Σύνταγμα, όπως καλώς γνωρίζετε, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία σχολή διαφωνιών, διχονοιών, συζητήσεων, ολεθρίων προστριβών των κομμάτων.
®Με μία λέξη η σχολή παντός ό,τι κάνει ένα κράτος να χάσει την οντότητά του και την ανεξαρτησία του. Η εγκατάσταση της Δημοκρατίας καθίσταται τότε, δυνατή. Αντικαθιστώμεν τον Βασιλεύοντα δια μίας γελοίας Κυβερνήσεως, δι’ ενός προέδρου, λαμβανομένου εκ του πλήθους των δημιουργημάτων μας, των αιχμαλώτων μας. Το σημείον αυτό, αποτελεί το θεμέλιον του υπονόμου, τον οποίον είχαμε ανοίξει υπό τους πόδας των Χριστιανικών Εθνών.
®Εμείς είμαστε εκείνοι εκ των οποίων προέρχεται ο τρόμος (ΣΣ: Η πηγή της διεθνούς αναρχίας/τρομοκρατίας), ο οποίος έχει καταλάβει τα πάντα. Έχομεν στην υπηρεσία μας ανθρώπους όλων των αρχών, όλων των δογμάτων, επανορθωτές της Μοναρχίας, δημαγωγούς, κοινωνιστές, στασιαστές και παντός είδους ουτοπιστές. Έκαστος αυτών υποσκάπτει τα τελευταία λείψανα της εξουσίας, προσπαθεί να ανατρέψει παν ό,τι μένει ακόμη όρθιον.
®Όταν θα έλθει η βασιλεία μας, δεν θα αναγνωρίσωμεν την ύπαρξη άλλης θρησκείας πλήν της του ενός Θεού, του θεού μας[13] με τον οποίον η ειμαρμένη μας είναι συνδεδεμένη, διότι είμεθα ο εκλεκτός λαός του και δια του οποίου η αυτή ειμαρμένη, είναι ενωμένη με τα πεπρωμένα του κόσμου.   
®Έχομεν  στα χέρια μας την μεγαλύτερη δύναμη της σήμερον, τον χρυσόν.14 Δυνάμεθα σε δύο ημέρες να αποσύρωμεν εκ του ταμείου μας οποιαδήποτε ποσότητα αυτού θέλομεν. Είναι ανάγκη ν’ αποδείξωμεν και δι’ άλλων ακόμη ότι ο Θεός μας προώρισε για την κυριαρχίαν του κόσμου; (ΣΣ: Ο Θεός των Ταλμουδιστών είναι αυτός που αναγράφεται στην μία όψη του αρχικώς εκδοθέντος στις ΗΠΑ, από τους Ταλμουδιστές Τραπεζίτες μονοδόλλαρου-In God we trust).
®Οι Χριστιανικοί λαοί θα είναι κάποια ημέρα τόσον απογοητευμένοι, ώστε θα απαιτήσουν Παγκόσμια υπερκυβέρνηση πηγάζουσα από τον Ιουδαϊσμό (ΣΣ: Τον ΙουδαιοΤαλμουδισμό).
                                          
Συνεχίζεται















1 Ο “πόλεμος της τσιπούρας” στα Ίμια: Εννέα χάρτες-ντοκουμέντα απάντηση στην Τουρκία http://mignatiou.com/2016/12/o-polemos-tis-tsipouras-sta-imia-okto-chartes-ntokoumenta-apantisi-ston-tsavousoglou/
2 Βλέπε στις αναλύσεις των θεμάτων: «Κοινοβουλευτική Αντιπροσωπευτική Δημοκρατία ή Βουλευτική Δικτατορία;» (22 Ιαν. 2015- 9 Φεβρ. 2015) και «Ο Μύθος της Δημοκρατίας» (28 Αυγ.2016- 20 Νοε. 2016).
3 ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, Ταλμουδικός Ιουδαϊσμός: Η Κοσμοθεωρία του Συστήματος, 13 Δεκ. 2014- 8 Ιαν. 2015.
4 Στα μέσα του 17ου αιώνα υπάρχουν σαφείς ενδείξεις της παρουσίας μυστικής οργάνωσης των ελευθεροτεκτόνων με τρεις συμβολικούς βαθμούς στην Αγγλία. Το «The Regius Manuscript» είναι ποίημα που χρονολογείται περί το 1390 και αποτελεί το παλαιότερο γνωστό τεκτονικό χειρόγραφο.
Η πρώτη τεκτονική μεγάλη στοά στην ιστορία, η μεγάλη στοά της Αγγλίας, ιδρύθηκε προς τιμή του Γεωργίου του Α΄ (1660-1727), πρώτου προτεστάντη βασιλέα της Μεγάλης Βρετανίας, που ανέβηκε στον θρόνο την 1ην Αυγούστου 1714. Επίσημα η Μεγάλη Στοά της Αγγλίας ιδρύθηκε ως η «Μεγάλη Στοά του Λονδίνου και του Γουεστμίνστερ» την ημέρα του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή, 24 Ιουνίου 1717. Την ημέρα αυτή συγκεντρώθηκαν τέσσερεις στοές της τέχνης στο Apple Tree Tavern του Λονδίνου και σχημάτισαν μία κανονική Μεγάλη Στοά. (Πηγή: Henry Wilson, William M. Brown, William L. Cummings, Harold Van Buren Voorhes , 1961” Coil's Masonic Encyclopedia”, Revised and Updated by Allen E. Roberts, 1995, Richmond, Va, Macoy Pub. & Masonic Supply Co,).
5 Tο 1215 ο Βασιλιάς Ιωάννης υποχρεώθηκε να υπογράψει τoν ‘Χάρτη των Δικαιωμάτων tου Ανθρώπου’ (‘Magna Carta’) και να μοιραστεί την εξουσία με τους αριστοκράτες. Αυτή θεωρείται η πρώτη διακήρυξη πολιτικών δικαιωμάτων στον κόσμο. .
Το 1265 συγκαλείται την πρώτη Βρετανική βουλή στην οποία μετείχαν αριστοκράτες, κληρικοί και αντιπρόσωποι περιφερειών και επαρχιών. Η βουλή αυτή θεωρείται και η πρώτη βουλή του κόσμου. Έτσι στην Βρετανία σε αντίθεση με τις υπόλοιπες χώρες την Ευρώπης ο βασιλιάς χρειάζονταν την έγκριση της βουλής για να επιβάλλει φόρους.
Το 1341 δημιουργήθηκαν τα 2 κοινοβουλευτικά σώματα που υπάρχουν και σήμερα, Η Βουλή των Κοινοτήτων και η Βουλή των Λόρδων. Το σύστημα αυτό υπήρξε παράδειγμα για πολλές δημοκρατίες αργότερα.
Το 1689 με την ‘Διακήρυξη των Δικαιωμάτων’ (‘Bill of Rights’) – που ακόμα ισχύει – τέθηκαν οι περιορισμοί στις εξουσίες του βασιλιά και περιγράφηκαν τα δικαιώματα του Κοινοβουλίου καθώς και οι κανόνες ελευθερίας του λόγου σε αυτό. Επίσης περιγράφηκε ο τρόπος και τα κριτήρια των κοινοβουλευτικών εκλογών, καθώς και το δικαίωμα της έκφρασης γνώμης και πρότασης προς τον βασιλιά χωρίς το φόβο τιμωρίας.
Τον 19ον αιώνα το δικαίωμα ψήφου επεκτάθηκε σταδιακά και το 1918 το δικαίωμα δόθηκε σε όλους πολίτες.
6 Την αλήθειαν για τους εμπνευστές, σχεδιαστές, οργανωτές, υποκινητές και χρηματοδότες της λεγομένης Γαλλικής επαναστάσεως καθώς και την ακολουθήσασα και διατυμπανισθείσα επικράτηση της αστικής ή κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, αποκαλύψαμε με αδιάσειστα στοιχεία στο αναλυθέν θέμα: «Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» (28 Αυγ.-20 Νοε. 2016).
7 Ξενιστής: (Βιολ.). Κάθε οργανισμός που φέρει ή περιέχει έναν άλλο οργανισμό, τον οποίο υποστηρίζει και τρέφει. (Για παράδειγμα, ξενιστής (μοσχεύματος) είναι ο οργανισμός- δέκτης, ενός μοσχεύματος από ένα δότη.
Ο ξενιστής, είτε βλάπτεται από την συμβίωση είτε απλώς δεν επωφελείται από αυτήν. Στην πρώτη περίπτωση, ο οργανισμός που προσβάλλει τον ξ. αναφέρεται ως παράσιτο.
8 Αἰσυμνήτης: Κριτής, διαιτητής. Το αρχαίο ρήμα αἰσυμνάω-ώ σημαίνει: Διανέμω εκάστω το δίκαιον, κρίνω, δικαιοδοτώ, βασιλεύω, διοικώ (Λεξικόν Ελληνικής γλώσσης Σκαρλάτου Βυζαντίου, εκδ. 1839, σ.30).
Ιστορικώς, ο θεσμός του αισυμνήτου (αισυμνητεία) διαμορφώνεται κυρίως τον 8ον π.Χ. αιώνα, κι’ ήταν το αποτέλεσμα των πολιτικών συγκρούσεων μεταξύ των υποστηρικτών των θεσμών της βασιλείας,  αριστοκρατίας και της δημοκρατικής μερίδας των πολιτών.
Σε τέτοιες περιπτώσεις ο λαός απαιτούσε και επετύγχανε να παραδοθεί η εξουσία σ’ ένα πρόσωπο απολύτου κύρους και κοινής αποδοχής, προκειμένου να διοικήσει «εν λευκώ», για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, εκτιμώμενον μέχρις ότου ηρεμήσει η πόλις-κράτος από τις πολιτικές διαμάχες-συγκρούσεις και να επανέλθει στην ομαλήν-φυσιολογικήν ζωήν, οπότε και παρέδιδε την εξουσίαν. 
Στην  εγκυκλοπαίδεια του Χάρη Πάτση, αναφέρεται ο αισυμνήτης ως πρόσωπο κοινής εμπιστοσύνης  που στις πολιτικές ανωμαλίες κι’ αδιέξοδα της χώρας, ήτοι εξωτερικούς κινδύνους, εμφύλιες διαμάχες ή πολέμους, επιφορτίζονταν  να βρει τρόπο συνδιαλλαγής των κομμάτων. Τότε ανελάμβανε πλήρως την εξουσία, ενώ η λειτουργία του πολιτεύματος ανεστέλλετο, μέχρι την αποκατάσταση της τάξεως.
Η αισυμνητεία, εθεωρείτο μια νόμιμη άσκηση εξουσίας του δημοσίου δικαίου και από τους Έλληνες και από τους Ρωμαίους κι’ όχι μια αυθαίρετη κατάσταση περιόδου δικτατορίας.
Ως αισυμνήτες αναφέρονται: Ο Αριστοτέλης, ο Θεόφραστος, ο Διογένης ο Λαέρτιος, ο Απολλώνιος ο Ρόδιος, ο Διονύσιος ο Αλικαρνασεύς, ο Κωνσταντίνος ο Πορφυρογέννητος, ο Ησύχιος, ο Όμηρος, ο Πλούταρχος, ο Παυσανίας και άλλοι. [Γ.Ν.Φιλάρετος: Αισυμνητεία, αισυμνήτης. Εγκυκλοπαίδεια Ελευθερουδάκη τόμος 1ος σελ.570--Αριστοτέλης: Πολιτικά Γ΄9, 5 και Δ΄ 8, 2].
Ο Αριστοτέλης, όπως κι ο Θεόφραστος, θεωρούν την ασυμνητεία ενδιάμεση κατάσταση μεταξύ βασιλείας και κοιρανίας/τυραννίας. Την αισυμνητεία του Πιττακού ονομάζουν  «αιρετή τυραννίδα». 
Από τους επτά σοφούς της αρχαιότητας, αισυμνήτες αναγορεύτηκαν ο Πιττακός ο Μυτιληναίος (640-570 π.Χ.), ο σοφός νομοθέτης Σόλων ο Αθηναίος (635-559 π.Χ.), ποιητής και πολιτικός, ο Βίας ο Πριηνεύς (6ος αιώνας), ο Περίανδρος ο Κορίνθιος (668-584 π.Χ.), αλλά κι άλλοι. Αναφέρουμε επίσης, τον τύραννο των Συρακουσών Διονύσιο, τον Τυννώνδα στην Εύβοια, τον Επιγένη στην Μίλητο, τον Χαιρήμωνα στην Απολλωνία, το Φοιβία στην Σάμο και τον Λυκούργο Λογοθέτη επίσης στη Σάμο, ο οποίος το 1821 αναδεικνύεται από την βουλή και τον δήμο της Σάμου ως αισυμνήτης της νήσου με υπερεξουσίες.
9 Henry H. Klein (April 10, 1879 - July 18, 1955) was an anti-Zionist Jewish attorney who defended Col. Eugene Nelson Sanctuary accused in the Great Sedition Trial of 1944. The judge during the trial sentenced Klein to 90 days in jail for contempt of court. Klein had to leave the case in July--six months into the trial--after receiving a number of death threats from fellow Jews.
Klein contributed articles to the publication Women’s Voice. He was a Jewish convert to Christianity. In his courageous defence of American patriots in the wartime sedition trials, Klein exposed the cancer that is devouring the world today. Πηγές:  "Attorney Gets 90 Day Term in Mass Trial", The Milwaukee Journal, Sept. 29, 1944--- Women of the Far Right: The Mothers' Movement and World War II, by Glen Jeansonne, page 98--- Henry Makow Ph.D. Nov. 9, 2008. Henry H. Klein - Jewish Anti- Zionist Martyr, May 29, 2015. (See moreat:http://henrymakow.com/ henry_h_kleinjewish_martyr_fo.html#sthash.fPVxW6Zf.dpuf).
10 Η κρυμμένη Κυβέρνηση, J. Scott-R. Spenser- G. Winrod, εκδ. Στερέωμα, σ. 137.
11 Εκ της Ρωσικής εις την Γαλλικήν, μετά εισαγωγής, υπό Roger Lambelin, Αθήναι, 1962, Μετάφραση Φ.Ε., 1928.
12 Τα παραπάνω ελέχθησαν το 1897. Εάν ρίψουμε μια ματιά στα τεκταινόμενα εντός των συγχρόνων κοινωνιών των Ευρωπαϊκών και όχι μόνον χριστιανικών κρατών, 118 χρόνια αργότερον, διαπιστώνουμε χωρίς δυσκολία, την ηθική κατάπτωση και πνευματική ερήμωση των σημερινών Χριστιανών και την φανερή απόκλιση των λόγων και έργων των Διοικήσεων των λεγομένων «Χριστιανικών εκκλησιών» της Δύσεως, από τους Λόγους και την Διδασκαλία του Κυρίου, όπως περιλαμβάνεται στην Αγία Γραφή, δια του Ιουδαιοτραφούς ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ.
Ωσαύτως, η διάβρωση του Οικουμενισμού, είναι Μεγίστη και πασιφανής,  και στις διοικήσεις των εκκλησιών στις ορθόδοξες χώρες και μεγάλη και εμφανής, στις διοικήσεις των ορθοδόξων εκκλησιών της πατρίδος μας.
13 Ο Οικουμενισμός ή Θρησκευτικός Συγκρητισμός, προωθείται σήμερα υπό την αιγίδα των Ταλμουδιστών Ιουδαίων. Στο καταστροφικό για την ανθρωπότητα έργο των Οικουμενιστών, που αποτελεί τον προθάλαμο για την «μύηση» στην Νέα Παγκόσμια Θρησκεία, συμμετέχουν και προωθούν, πολλοί ανώτατοι ψευτο-ορθόδοξοι ή ορθοδοξίζοντες Ελλαδίτες ιεράρχες, σχεδόν όλοι οι λεγόμενοι αρχιεπίσκοποι-επίσκοποι των Ελληνικών Ορθοδόξων Εκκλησιών της Διασποράς.
Στους  ιδρυόμενους σιγά-σιγά, ναούς των Οικουμενιστών, τους νεόδμητους ναούς της «Παγκόσμιας Κατανοήσεως», όπως τους αποκαλούν, θα διδάσκεται και θα γίνεται το τελετουργικόν της λατρείας του «Θεού» των Ταλμουδιστών, όπως στις Ιουδαϊκές Συναγωγές. Άπαντες γνωρίζουν ότι, το νομοθετικό και εκτελεστικό όργανο του Συγκρητισμού ή Οικουμενισμού, είναι το λεγόμενο «Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών».
14 Οι Διεθνείς/Ταλμουδιστές-Τραπεζίτες-Τοκογλύφοι, με βασιλέα τους την οικογένεια των Ρότσιλντς, κατέχουν ήδη το σύνολον σχεδόν (90-95%) του παγκοσμίου πλούτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου