Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ  (ΨΕΥΤΟ) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ή ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ: Η ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΟΣ  ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΜΕΡΟΣ 14ο


Πρόταση Ονοματοδοσίας του κράτους των Σκοπίων
(Proposal for the naming of Skopje’s miniature state).

Προς: Την Ελλαδική κυβέρνηση, τον ΟΗΕ, την Ε.Ε. και λοιπά κράτη (To: The Greek Government, UN Organization, Ε.U and all the  states of the whole world):
α/.Confederation of Cerna Gora-Skopje (4 cantons/States) ή
β/.Confederation of  Vardarska (4 cantons/States).
Four (4) cantons as follows:
a/ Skipetarian-speaking (Αλβανόφωνοι) [Western]
b/ Slavian/Serbian sreaking (Σερβόφωνοι) [Northern]
c/ Bulgarian speaking (Βουλγαρόφωνοι) [Eastern]
d/ Vlachian-Greek speaking (Βλαχόφωνοι-Ελληνόφωνοι) [Southern]

«Όσοι Ελλαδίτες βουλευτές, εκλεγμένοι με καθεστώς κοινοβουλευτικής (ψευδο) δημοκρατίας, από τον ευκολόπιστον και πάντα προδομένον Ελληνικόν λαόν, τολμήσουν να παραδώσουν δια της ψήφου τους, το όνομα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς, είναι ένοχοι εσχάτης προδοσίας».
9. ΠΟΙΑ Η ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΟΣ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ;
α. Γενικά
Τελικώς, ποίοι ευθύνονται για στην σημερινή πολιτικο-οικονομική κατοχή της πατρίδος μας;
Οι πολιτικοί μας; Ο Ελληνικός λαός; Οι ολιγάρχες που παρέλαβαν την σκυτάλη από τους κοτσαμπάσηδες και τους επικαρπωτές γαιών επί Τουρκοκρατίας/Ζαΐµηδες,1 της μετεπαναστατικής περιόδου (μετά το 1821); Οι διεθνείς δανειστές-δυνάστες  μας; ή το πολιτικο-οικονομικό Σύστημα διακυβερνήσεως που οι «ανθρωπιστές» του Συστήματος, ονόμασαν Κοινοβουλευτική Δημοκρατία;
Σε προηγούμενη ανάλυση του θέματος [«Η συνείδηση των Ελλήνων κατηγορεί…Κύρια αίτια και υπεύθυνοι της παρούσης καθολικής Ελληνικής κρίσεως» (16 Οκτ.-25 Οκτ. 2017 )»], αναφερθήκαμε εκτενώς στις ευθύνες του Ελληνικού λαού, κατά κατηγορία αξιωμάτων και κοινωνικής/επαγγελματικής τάξεως, καθώς και των Ελλήνων ολιγαρχών. Δεν θα επανέλθωμεν.
Απομένει να εξετάσωμεν εάν όντως πταίουν οι μοιραίοι πολιτικοί μας, οι ξένοι δανειστές, ή το πολιτικο-οικονομικό Σύστημα διακυβερνήσεως που μας επέβαλλαν βιαίως, εδώ και δύο αιώνες περίπου, οι αλλοεθνείς και αλλόδοξοι Σύμμαχοί μας και αυτόκλητοι προστάτες μας…
Και αναφερόμεθα στο πολίτευμα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας (Κ.Δ.).
Σύμφωνα με τις αντικρουόμενες απόψεις-θεωρίες των διαφόρων ξένων και ημετέρων οικονομολόγων, πολιτικών και οικονομικών αναλυτών, οι πλείστοι των οποίων εκφράζουν συστημικές ή συναφείς απόψεις (τουτέστιν πιστοί στα δόγματα της κοινοβουλευτικής… δημοκρατίας), για την σημερινή οικονομική κρίση στην Ελλάδα πταίουν, οι αδίστακτοι διεθνείς τοκογλύφοι-δανειστές και κάποιοι «μοιραίοι» ελλαδίτες πολιτικοί.
ΟΥΔΟΛΩΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ή ελάχιστα αναφέρονται στα βαθύτερα αίτια της πολιτικής αθλιότητας της εποχής μας, και ΟΥΔΕΠΟΤΕ ανέφεραν κάτι το επιβαρυντικό για τον θεσμό της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας, ως πιθανής αιτίας της πολιτικο-οικονομικής κρίσεως της χώρας μας.
Ούτε καν κοπιάζουν να αναζητήσουν τις συνθήκες εμφανίσεως στο διεθνές πολιτικό στερέωμα, και την ταυτότητα εκείνων που επέβαλλαν την κοινοβουλευτική δημοκρατία (Κ.Δ.) στην πολιτική ζωή των ανθρώπων.
Αντιθέτως διαφημίζουν, μέχρι θεοποιήσως, την Κ.Δ. ως το «ελιξήριον» της πολιτικής ζωής, ισχυριζόμενοι ότι:
1ο/ Παρά τα «μειονεκτήματά» της, η ιστορία έχει αποδείξει πως δεν υπάρχει καλύτερο πολιτικό σύστημα διακυβερνήσεως στον κόσμο.
2ο/ Στην δημοκρατία ΔΕΝ υπάρχουν αδιέξοδα (Το γνωστό και επαναλαμβανόμενο παραμύθι).
3ο/ Η Αθηναϊκή Δημοκρατία του Περικλέους, έδειξε τον ορθό δρόμο διακυβερνήσεως των λαών, αφού ωδήγησε τις Αθήνες στον «Χρυσού αιώνα» του βίου της.
β. Ποίοι είναι οι ένοχοι;
1/  Πταίουν οι δανειστές μας;
Κάποιοι  μας λένε ότι φταίνε οι δανειστές. Η διάγνωση της ασθένειας ήταν λάθος και το φάρμακο που μας χορήγησαν αναποτελεσματικό.
Και ποιος είπε στους ελλαδίτες κυβερνώντες να καλέσουν «γιατρό» από το εξωτερικό να κάνει την διάγνωση και να χορηγήσει το «κατάλληλο φάρμακο»; Χάθηκαν οι δικοί μας «ιατροί»;
Oι δανειστές (ΔΝΤ) παραδέχτηκαν ότι έκαναν λάθος με τους πολλαπλασιαστές, αλλά παρέμειναν άτεγκτοι, ζήτησαν αυστηρή λιτότητα και δεν έδειξαν διάθεση να μειώσουν ουσιαστικά το υπέρογκο και μη βιώσιμο Ελληνικό χρέος.
Υπάρχουν κάποιοι άλλοι – γερμανόφιλοι, γερμανόφοβοι, γερμανόπληκτοι – που μας λένε ότι δεν κάναμε ιδιοκτησία μας τα Μνημόνια, δεν τα εφαρμόσαμε σωστά, δεν κάναμε καλά τα μαθήματά μας. Αν τα είχαμε κάνει όλα αυτά, θα είχαμε βγει από τα Μνημόνια και θα δανειζόμαστε πάλι από τις αγορές.
Δεν μας λένε όμως, ότι οι αγορές δανείζουν με υψηλότερα επιτόκια και ότι από τις αγορές δανειζόμασταν μέχρι τις αρχές του 2010 και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Η συζήτηση για όλα αυτά είναι «περί όνου σκιάς».
Τα Μνημόνια δεν είναι ένα οικονομικό πρόγραμμα που απέτυχε, αλλά ένα πολεμικό όπλο μεγάλης ισχύος για την υποταγή/υποτέλεια, την καταστροφή και την λαφυραγώγηση της χώρας.
Τα Μνημόνια πέτυχαν απολύτως τους αντικειμενικούς στόχους τους, σε οικονομικό, κοινωνικό και γεωπολιτικό επίπεδο.
Η Ελλάδα έγινε αποικία των Ιουδαιοταλμουδιστών τραπεζιτών-τοκογλύφων και λοιπών Ιουδαιοφρόνων δανειστών-δυναστών.
Δηλαδή πταίουν οι δανειστές μας;
Όχι!!! Οι δανειστές, ως «ανθρωπιστές» και πιστοί θιασώτες του συστήματος της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας (Κ.Δ.), έκαναν την δουλειά τους, προς ίδιον όφελος και εκείνο των αφεντικών και των χωρών τους. 
Απλώς απέδειξαν και αποδεικνύουν καθημερινώς, πόσον «ανθρωπιστές» και «δημοκράτες» είναι, αφού οι μεγαλύτερες οικονομικώς χώρες του κόσμου, με επικεφαλής την λεγομένη υπερδύναμη των ΗΠΑ:
-Εξουσιάζουν τον πλανήτη που πένεται, αδιαφορώντας για την οφθαλμοφανή ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ, ΑΔΙΚΙΑ, ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ που κυριαρχεί παντού. 
-Κατέχουν αποκλειστικώς (με εξαίρεση μερικούς δυρυφόρους τους) πυρηνικά όπλα, απαγορεύοντας την απόκτηση από άλλες χώρες με την αστεία αιτιολογία του…κινδύνου για την ανθρωπότητα και την απειλή επεμβάσεως ή καταστροφικού πολέμου.
-Λεηλατούν ασυστόλως των πλούτον των λαών και δια του πολιτικού συστήματος της Κ.Δ. τηρούν σε κατάσταση πολιτικο-οικονομικής υποτελείας, όλες τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου.
Έτσι, οι δανειστές-δυνάστες μας, κατ’ εντολήν της (αόρατης) Αρχής του Συστήματος,2 μεθόδευσαν μεν την λεηλασίαν των Ελλήνων και την υποτέλειαν της Ελλάδος, αλλά τα μνημόνια της λεηλασίας, δεν μας τα επέβαλλαν δια της βίας. Επιβλήθηκαν με την εθελούσια ψήφο και υπογραφή των Ελλαδιτών κοινοβουλευτικών βουλευτών, συμπολιτεύσεως και αντιπολιτεύσεως!
Εάν δεν τα εψήφιζαν οι ελλαδικές κυβερνήσεις και οι βουλευτές, μάλιστα με μεγάλη πλειοψηφία, ΔΕΝ επρόκειτο να εφαρμοσθούν!!!
Θα ισχυρισθούν μερικοί: Δεν γινόταν διαφορετικά εκεί που είχαν φθάσει τα οικονομικά πράγματα στην πατρίδα μας, θα επτωχεύαμε και τότε θα ήταν τραγικώτερη η κατάσταση της χώρας και των Ελλήνων πολιτών!
Απάντηση:
Κατ’ αρχάς, γιατί να φθάσουν εκεί τα πράγματα;
Οι (ψευδο) δημοκράτες της Μεταπολιτεύσεως (1974) ποίον ποσόν παρέλαβαν ως δημόσιον χρέος της Ελλάδος; Δεν διεπίστωσαν από το πρώτον μεταπολιτευτικόν έτος, ότι έστω και σε μικρόν βαθμόν, το χρέος άρχισε να εκτινάσσεται; Γιατί δεν έλαβαν τα κατάλληλα προληπτικά μέτρα;
Τόσοι οικονομολόγοι σπουδαγμένοι στο εξωτερικό, στελέχωναν τις δύο πρώτες πανίσχυρες κοινοβουλευτικώς, κυβερνήσεις. Γιατί δεν αντέδρασαν ακαριαίως και άφησαν την κατάσταση να εξελιχθεί σε βάρος της Ελληνικής οικονομίας;
Γιατί μετά την πρώτην επταετίαν της Μεταπολιτεύσεως (1981), όταν το χρέος είχε φθάσει σε επικίνδυνα ύψη, η κυβέρνηση της υποτιθέμενης «Αλλαγής» και «απαλλαγής» από το ΝΑΤΟ, τους μεσάζοντες και τα «εγχώρια και διεθνή συμφέροντα», όπως εκραύγαζε προεκλογικώς ο ναύτης του αμερικανικού ναυτικού Ανδρέας Παπανδρέου, άφησε το χρέος να εκτιναχθεί σε δυσθεώρητα και ασύλληπτα ύψη και να δημιουργηθεί κατάσταση δυσκόλως αναστρέψιμη;
Γιατί οι μεταγενέστερες κυβερνήσεις (1989-1993), άφησαν την κατάσταση να εξελιχθεί από δυσκόλως αναστρέψιμη σε ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ μη αναστρέψιμη και μη βιώσιμη;
Γιατί οι μεταγενέστερες κυβερνήσεις (1993-2017), αδράνησαν μπροστά στην οφθαλμοφανή καταστροφική πορεία της οικονομίας, ουσιαστικώς πτωχευμένης οικονομίας, και ΔΕΝ έλαβαν από μόνες τους, μέτρα εκτάκτου ανάγκης προς σωτηρίαν της πατρίδος, όπως επιβολή κυρώσεων στους υπευθύνους, ζώντες και συγγενείς τεθνεότων, με συνοπτικές διαδικασίες (ποινικές κυρώσεις, δημεύσεις περιουσιακών τους στοιχείων, κλπ);
Γιατί, ανέχθηκαν ή υπέθαλψαν την «φούσκα του χρηματιστηρίου-1999», απεφάσισαν αφρόνως και υπόπτως, όχι μόνον να αντικαταστήσουν το εθνικό μας νόμισμα με το Ευρώ, αλλά προσεκάλεσαν τα αρπακτικά του ΔΝΤ και τους ληστές διεθνείς ταλμουδιστές τοκογλύφους τραπεζίτες, να «σώσουν» δήθεν την Ελλάδα, όταν η Ελλάδα ήταν ήδη πτωχευμένη;
Να την σώσουν με νέα δανεικά;
Συνεπώς, εάν η Κ.Δ. ήταν το καλύτερο πολίτευμα, και όπως ισχυρίζονται οι θιασώτες της «στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα», θα έπρεπε ΟΛΑ τα παραπάνω να είχαν προβλεφθεί εγκαίρως, και να είχαν ληφθεί προληπτικά ή κατασταλτικά μέτρα, πριν η κατάσταση φθάσει στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και σε ΑΔΙΕΞΟΔΟΝ.
Κάτι τέτοιο, βεβαίως, απαιτούσε απλώς, οι εκάστοτε πολιτάρχες να ήσαν ικανοί, έντιμοι, δίκαιοι και να διοικούσαν την χώρα σωφρόνως και Εθνοπρεπώς. Με άλλα λόγια να ήσαν ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
ΔΕΝ συνέβη, όμως, το λογικόν, ωφέλιμον και εθνοπρεπές, είτε από ανικανότητα, την οποίαν δεν αποδεχόμεθα είτε από σκοπιμότητα, την οποίαν θεωρούμεν ως την λογικήν αιτίαν. Δεν υπάρχει τρίτος λόγος, όπως ΔΕΝ υπάρχει και ΟΥΔΕΜΙΑ δικαιολογία.
Ως εκ τούτου, υπάρχει ΜΙΑ και μόνη ερμηνεία του απίστευτου και παραδόξου αυτού φαινομένου:
Οι διατελέσαντες κυβερνήτες από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, ενσυνειδήτως οδήγησαν την χώρα σταδιακώς, στην σημερινή κατάσταση της υποτελείας/κατοχής, αφού τα βιογραφικά, τα περιουσιακά στοιχεία και οι δραστηριότητές τους, στην πολιτική, οικονομική εγχώρια και διεθνή σταδιοδρομία τους, αποκλείουν την περίπτωση της βλακείας και ανικανότητος.
Όσοι από τους διατελέσαντες βουλευτές, ακολούθησαν την γραμμή της εκάστοτε κυβερνήσεως στο θέμα αυτό, και έπραξαν αναλόγως, υπείκοντες στην κομματικήν πειθαρχίαν, αλλά δεν ήσαν στο «κόλπο»,  έχουν την ιδίαν ευθύνην και κατέστησαν συνεργοί και συναυτουργοί στο επιτελεσθέν εθνικόν έγκλημα, διότι:
Ενώ εγνώριζαν εκ των έσω, πολύ περισσότερα,  για πρόσωπα-πράγματα και αίτια της ολισθαινούσης άνευ οδηγού, οικονομίας, προς το μοιραίον, αντί να παραιτηθούν και να καταγγείλουν δημοσίως πρόσωπα και πράγματα, προτίμησαν την διατήρηση της βουλευτικής έδρας τους και την απόλαυση των υπερπρονομίων τους, αδιαφορήσαντες για πατριδα, λαό, κοινωνία και Έθνος!!!
*
Επανερχόμαστε στον ισχυρισμό των (ψευδο) δημοκρατών ότι ΔΕΝ γινόταν διαφορετικά εκεί που είχαν φθάσει τα οικονομικά πράγματα στην πατρίδα μας, θα επτωχεύαμε και τότε θα ήταν τραγικώτερη η κατάσταση της χώρας και των Ελλήνων πολιτών!
ΟΥΔΕΝ ψευδέστερον, διότι:
1ον/ ΟΥΔΕΙΣ δύναται να διαβεβαιώσει, ότι η κατάσταση θα ήταν τραγικώτερη από την σημερινή, δηλαδή, θα είχαμε 6.000 αυτοκτονίες πολιτών που έχουμε μέχρι τώρα, ούτε ότι θα είχαμε τα ξένα Funds να ετοιμάζονται να καταβροχθίσουν τα σπίτια δεκάδων χιλιάδων πτωχευμένων δανειοληπτών, και τους «επενδυτές» του Συστήματος να αγοράζουν έναντι «πινακίου φακής», τα περιουσιακά στοιχεία Ελλήνων, και τον πλούτον της πατρίδος μας.
2ον/  Θα διανύαμε ίσως, μίαν περίοδο πτώχειας για όλους μας, αλλά με Εθνοπρεπή ηγεσία, υπομονή, ομόνοια, εργατικότητα και θυσίες, θα απεκαθίστατο σταδιακώς έστω και βραδέως η πολιτικο-οικονομική ομαλότητα….Άλλωστε με την εφαρμογή των μνημονίων είμαστε ήδη υπό πολιτικο-οικονομική υποτέλεια, σχεδόν μέχρι το 2075 και έχει….ο «θεός» των δανειστών.
Απαραίτητη προϋπόθεση για υλοποίηση της προμνησθείσης παραμέτρου:
Εκκαθάριση της απίστευτου όγκου και δυσωδίας, πολιτικο-οικονομικής «κόπρου του Αυγείου», από τον λαόν, σύμφωνα με το ακροτελεύτιον άρθρον του ισχύοντος Συντάγματος.  [ΣΣ: Έχει ήδη καταλυθεί η αληθής δημοκρατία και επεβλήθη δικτατορία, με τον μανδύα της Κ.Δ., των νεοφεουδαρχίσκων υπερπρονομιούχων βουλευτών].
Η παράμετρος αυτή είναι και η δυσκολώτερον υλοποιήσιμη, αφού οι λαϊκές μάζες σκοπίμως είναι «ναρκωμένες» πολιτικώς, ευνουχισμένες ηθικώς και ξεδοντιασμένες εθνικώς, καθώς και εγκλωβισμένες εντός των παγιδοφόρων συρματοπλεγμάτων των κομματικών μηχανισμών της Κ.Δ..
3ον/ Θα είχαμε ως ασφαλιστική δικλείδα («ασφάλιστρα κινδύνου»), τα περιουσιακά στοιχεία των οικογενειών, ΟΛΩΝ των υπευθύνων – υπολόγων, βουλευτών της μεταπολιτεύσεως, εντός και εκτός της χώρας, ανερχόμενα σε εκατοντάδες δισεκατομμύρια Ευρώ. Τουτέστιν θα είχαμε ένα ισχυρό διαπραγματευτικό όπλο στον διάλογο με τους δανειστές μας.
4ον/ Οι δανειστές θα εσκέπτοντο πάρα πολύ να ακολουθήσουν «σκληρή γραμμή» απέναντί μας, δεδομένου ότι, τυχόν πτώχευση της Ελλάδος θα εκλόνιζε συνθέμελα το Ευρωπαϊκό οικοδόμημα της ΟΝΕ και θα εβύθιζε στο χάος τις χώρες της Ε.Ε...
Όμως, αφού δεν συνέβησαν τα παραπάνω, προς τέρψη του Συστήματος και δόξαν…της Κ.Δ., οι δανειστές μας, με την υπογραφή των ελλαδικών κυβερνήσεων  και των παχυλώς αμειβομένων υπερπρονομιούχων βουλευτών, αποφάσισαν να μας «συμμορφώσουν» και επί επτά χρόνια, μας «μεταρρυθμίζουν» προκειμένου να μπούμε στον δρόμο της «γερμανικής αρετής».
Δεν μας εξηγούν όμως γιατί η κατάσταση δεν βελτιώνεται, αλλά καθημερινά χειροτερεύει. Για τα χωράφια που ξεχερσώθηκαν και τις ποσοστώσεις που επιβλήθηκαν από την Κοινή Αγροτική Πολιτική, για τα εργοστάσια που έκλεισαν ή μεταφέρθηκαν σε φτηνές χώρες, για τα κεφάλαια που έφυγαν και την δασμολογική προστασία της εγχώριας παραγωγής που καταργήθηκε, για το ακμαιότερον επιστημονικό δυναμικό της πατρίδος μας που ξενιτεύθηκε για να εξεύρει εργασία, ενώ για τα παράνομα κεφάλαια που διακινήθηκαν και μεταφέρθηκαν σε παραδείσιες χώρες φοροδιαφυγής, επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή.
2/ Πταίουν οι πολιτικοί μας;
α/. Αναρωτηθήκατε ποτέ, πως και διατί εφθάσαμε στα όρια της πτωχεύσεως; Τυχαίως; Από ανικανότητα των κυβερνώντων ή από ενδοτικότητα των πολιτικών αρχόντων μας;
Απάντηση: Και από τα δύο (ανικανότητα και ενδοτικότητα)..
Γιατί και από τα δύο αφού μόλις προηγουμένως, χαρακτηρίσαμε τους διατελέσαντες πολιτάρχες μας, ικανούς και όχι ανικάνους;
Προηγουμένως, όταν αποκλείσαμε την ανικανότητα των κυβερνώντων, αναφερθήκαμε και εννοούσαμε την ικανότητά τους (κυβερνητών και βουλευτών) στο «πλουτείν κακώς», στο ομιλείν ψευδώς, στο κυβερνάν αφρόνως και αδίκως, στο παρεμβαίνειν στην δικαιοσύνην (για διαπραχθέντα οικονομικά σκάνδαλα και εγκλήματα), στο σκέπτεσθαι ηττοπαθώς, στο εκφράζεσθαι εθνομηδενιστικώς, στο υπηρετείν δουλοπρεπώς ξένες δυνάμεις και τραπεζικά συμφέροντα, στο διώκειν και βλασφημείν την Ορθοδοξία, κλπ
Τώρα ομιλούμε και εννοούμε για την «ανικανότητά» τους, στο «πλούτει καλώς», στο «ομιλείν ειλικρινώς», στο «κυβερνάν σωφρόνως και δικαίως», στο «αποδίδειν δικαιοσύνην και ισοτιμίαν», στο «σκέπτεσθαι εθνοπρεπώς», στο «αμύνεσθαι περί πάτρης», στο αντιλαμβάνεσθαι την ιστορικήν αλήθεια, κλπ …
β/. Το Σύστημα της ανθρωπιστικής-διεθνιστικής κοινοβουλευτικής ψευτοδημοκρατίας (τους):
.Αποκλείει την συμμετοχή στην πολιτική ζωή του τόπου, άξιων και ικανών εντίμων, πατριωτών,  ανθρώπων με Εθνικό φρόνημα και επιλέγει ως ηγέτες κρατών, αρχηγούς κομμάτων και βουλευτές, άτομα από συγκεκριμένες ελίτ και τζάκια, χωρίς φρόνημα, που κάθονται «φρόνιμα».
.Επιλέγει δικούς του ανθρώπους, με τα «προσόντα» της δημοκρατικότητος και Ευρωλαγνείας που έχει καθορίσει το ίδιο,  τα οποία  αφού υποστούν προ-εκπαίδευση σε σκοτεινές στοές, λέσχες και πρεσβείες, υπακούουν πιστώς και εκτελούν άνευ αντιλογίας τις διαταγές των εντολοδοτών τους.
Αυτό είναι το ανίερο, αντεθνικό και ανήθικο αντάλλαγμα της νεοφεουδαρχικής βουλευτικής έδρας!
Το διαπιστώνουμε σήμερα ποικιλοτρόπως, με την στάση των βουλευτών συμπολιτεύσεως και αντιπολιτεύσεως, προεκλογικώς και μετεκλογικώς. Τέτοια ανίερη «ανταλλαγή-συναλλαγή», μόνον με το σύστημα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας (Κ.Δ.), είναι δυνατόν να συμβαίνει...
Είναι πασιφανές, πως για να εισέλθει κανείς στο πολιτικό παιγνίδι της Κ.Δ. πρέπει να διαθέτει χρήμα, υψηλές διασυνδέσεις, πρόσβαση στα ΜΜΕ και «ασπίδα προστασίας» από τους εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς της χώρας..Τα πραπάνω όμως διαθέτει και ελέγχει αποκλειστικώς, το ΣΥΣΤΗΜΑ, πολιτική συνιστώσα του οποίου είναι η Κ.Δ., η οποία τα παρέχει αφειδώς ΜΟΝΟΝ στους δικούς της θιασώτες και ορκισμένους οπαδούς της!
Αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους, της υπάξεως εκατομμυριούχων βουλευτών, πάσης πολιτικής αποχρώσεως (αριστερών, κεντρώων, δεξιών, σοσιαλιστών, κομμουνιστών, νεοναζιστών, κλπ).
γ/. Τι έκαναν οι επιλεγέντες συστημικοί κυβερνήτες και η κουστωδία των βουλευτών, όλα αυτά τα χρόνια της μεταπολιτεύσεως;
Απλώς εφήρμοζαν ενσυνειδήτως, το μακρόπνοο σχέδιο λεηλασίας και υποταγής της Ελλάδος.
Ήταν τόσον εξώφθαλμο, από το τέλος των κυβερνήσεων του Κων. Καραμανλή και του Γ. Ράλλη, και πεντακάθαρο κατά την πρώτη διακυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου, ότι η Ελλάδα όδευε με ταχύτητα «αστραπής» προς την πτώχευση (οι κυβερνήσεις είχαν πάντοτε προ οφθαλμών τους δείκτες της πορείας της Εθνικής Οικονομίας), ώστε, να μην υπάρχει δικαιολογία ότι δεν το ανελήφθησαν ή εξαπατήθηκαν από τους δανειστές!!!.
Εφήρμοσαν ενσυνειδήτως, το σχέδιο των αφεντικών τους, της σταδιακής διογκώσεως του δημόσιου χρέους, και προς ίδιον όφελος, ήτοι εξασφαλίσεως προσωρινών πολιτικών κερδών [προσθέτων στα οικονομικά κέρδη από τις αλχημείες που τους προσέφερε η Κ.Δ. (Μίζες, υπεράκτιες εταιρείες, φοροδιαφυγή, μεταφορά χρημάτων σε τράπεζες του εξωτερικού, κλπ)].
Αποτέλεσμα: Όταν φθάσαμε στο απροχώρητο, οι κυβερνώντες με την κουστωδία των βουλευτών του κοινοβουλίου, κι την καθοδήγηση των εγχώριων ολιγαρχών, αντί να σχηματίσουν κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας της Πατρίδος (Τους το απαγόρευσε το Σύστημα), εξέπεμψαν SOS, προς κάθε εξωτερική κατεύθυνση για την «σωτηρία» μας....
δ/. Πταίουν λοιπόν, οι μοιραίοι πολιτικοί μας;
Βεβαίως πταίουν οι μοιραίοι πολιτικοί μας, για την οικονομική κρίση/πτώχευση της Ελλάδος, υπό την έννοιαν που προαναφέραμε, αλλά δεν αποτελούν την ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΟΝ ΑΙΤΙΑΝ της υποτελείας / κατοχής της πατρίδος μας.
Η ανάμειξη και ενοχή των πολιτικών της μεταπολιτεύσεως στην πολιτικο-οικονομική κατοχή της πατρίδος μας είναι το νομοτελειακόν αποτέλεσμα της ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΟΥ ΑΙΤΙΑΣ που δεν είναι άλλο από το σημερινόν πολίτευμα της Κοινοβουλευτικής (ψευδο) Δημοκρατίας.
Οι πολιτικοί που συνείργησαν στην δουλοπρεπή πορείαν της χώρας μας και κατέστησαν την πατρίδα μας υποτελή στην Γερμανο (Φραγκο) κρατούμενη ηγεσία της Ευρώπης, με όλα τα επακόλουθα, είναι πολιτικά προϊόντα του Συστήματος και συγκεκριμένα της πολιτικής συνιστώσας του, της Κοινοβουλευτικής (ψευδο) δημοκρατίας!
Εάν δεν υπήρχε το πολίτευμα της κοινοβουλευτικής (ψευδο) δημοκρατίας, δεν θα ενεφανίζοντο οι πολιτικοί που ξεφύτρωσαν στο πολιτικό στερέωμα της Ελλάδος, από το πουθενά, μετά την μεταπολίτευση του 1974, ούτε θα εύρισκαν «εύφορον έδαφος», να ευδοκιμήσουν οι βιολογικοί και πνευματικοί απόγονοί τους !!! 
Συνεπώς οι μοιραίοι πολιτικοί μας, πταίουν και είναι υπεύθυνοι εσχάτης προδοσίας, αλλά ΔΕΝ αποτελούν την ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΟΝ ΑΙΤΙΑΝ της Ελληνικής τραγωδίας!
Δεν αναρωτηθήκατε ποτέ, γιατί ΟΛΟΙ οι βουλευτές του κοινοβουλίου, από την μεταπολίτευση μέχρι τις ημέρες μας:
-Είναι αντιχριστιανοί, άθεοι, αλλόδοξοι ή Ιησουϊτες ψευτοχριστιανοί;
-Δεν θεωρούν πολιτικά ορθό (politically correct) την αμφισβήτηση τα fundamentals (τα θεμέλια της πίστης – δόγματος) της παγκοσμιοποιήσεως;
Τι διαφορετικό περιμένατε να πράξουν οι σημερινοί πολιτικοί μας, ως προς την ψήφιση των μνημονίων και όχι μονον, που μας επέβαλλαν οι αντιχριστιανοί Ταλμουδιστές Ιουδαίοι, Τραπεζίτες-Τοκογλύφοι-Τρομοκράτες;
γ. Αρχικά Συμπεράσματα:
1/ Το Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015 έδειξε ότι αυτός ο λαός θέλει να αντισταθεί. Το 61,3% του «ΟΧΙ», απέναντι στις κλειστές τράπεζες, την τρομοκρατία των πολιτικών ηγεσιών της ΕΕ και των εγχώριων δωσιλόγων καθώς και απέναντι στην γκεμπελική προπαγάνδα όλων των μεγάλων μέσων ενημέρωσης, αποτελεί την απόδειξη.
2/ Πέραν των όσων έχουμε καταγράψει για τις ευθύνες του λαού, είναι βέβαιον ότι ο λαός θέλει ν’ αγωνιστεί, υπέρ βωμών και εστιών, αλλά διεπίστωσε ότι δεν έχει μια ηγεσία αποφασισμένη για αντίσταση και με συγκεκριμένο πολιτικό σχέδιο. Για την ώρα «…σαν τα σκουλήκια, κάθε φτέρνα όπου μας εύρει μας πατεί. Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα, προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα» (από το ποίημα «Οι Μοιραίοι» του Κώστα Βάρναλη).
3/ Οι λαϊκές μάζες βομβαρδιζόμενες καθημερινώς από τα Συστημικά μονοπώλια παραπληροφορήσεως και τρεφόμενες «με άρτον και θεάματα», αφιονισμένες από την «μηνυματική ηρωϊνη» του Συστήματος περί ελευθερίας, δημοκρατίας, ανθρωπίνων δικαιωμάτων και προ παντός…λαϊκής κυριαρχίας, σκοπίμως κρατούνται εγκλωβισμένες, εντός των παγιδοφόρων συρματοπλεγμάτων των κομματικών μηχανισμών της Κ.Δ.
Όταν ο λαός απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά της συστημικής Κ.Δ., τότε είναι βέβαιον ότι, θα εκραγεί, θα αντιληφθεί την πραγματικότητα και θα επαναστατήσει κατά των δυναστών του (εγχώριων και ξένων)!!!
4/ Εάν στην θέση της Κ.Δ. υπήρχε ένα Εθνοκρατικό Πολιτικό Σύστημα διακυβερνήσεως, δεν θα εξελέγοντο ανίκανοι, διεφθαρμένοι και ενδοτικοί κυβερνώντες, αλλά άξιοι πατριώτες και ικανοί μαχητές. Ποτέ ΔΕΝ θα εφθάναμε έως εδώ!
5/ Η αναζήτηση της αλήθειας για το ποιος ή ποιοι πραγματικά ευθύνονται για την σημερινή τραγική κατάσταση της πατρίδος μας, δεν θα έχει θετικό αποτέλεσμα, εάν δεν προσδιορίσουμε την ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΟ ΑΙΤΙΑ της πολιτικο-οικονομικής κατοχής της Ελλάδος.
Και η γενεσιουργός αιτία, δεν είναι οι αλαζόνες ξένοι δανειστές-παραεξουσιαστές, ή οι μοιραίοι ελλαδίτες πολιτικοί ή ο ελληνικός λαός.
Αυτοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί, συναυτουργοί και αναγκαίοι ή «αφιονισμένοι» συνεργοί του εγκλήματος.
Η γενεσιουργός αιτία ΟΛΩΝ αυτών, των αποικιακών νόμων και αντιλαϊκών μέτρων, των αντισυνταγματικών νομοθεσιών και μνημονίων, είναι το πολιτικό Σύστημα της κοινοβουλευτικής (ψευτο) δημοκρατίας (τους) και ο τρόπος λειτουργίας του
Συνεχίζεται



1 Ζαΐµης: Από την αραβική λέξη zaim = αρχηγός. Επί Τουρκοκρατίας ήταν τίτλος τοπικού αξιωματούχου. Ο ιδιοκτήτης ή επικαρπωτής γαιών που είχε την υποχρέωση, σε περίοδο πολέμου, να δίνει στο σουλτάνο ορισμένο αριθμό ιππέων, τουρκ. τιµαριούχος, τίτλος τιµητικός, επωνυµία για ολόκληρη τάξη.
2 Βλέπε στην εκτενή ανάλυση του θέματος: «ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ», (13 Δεκ. 2014-8 Ιαν. 2015).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου