Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΠΡΩΤΩΝ Μ.Χ. ΑΙΩΝΩΝ

(ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ)

Μέρος 1ο


Στην εποχή μας δεν είναι λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται αυθαιρέτως ή βασιζόμενοι σε αυθαίρετα συμπεράσματα παλαιοτέρων ή σύγχρονων ρακοπλαστών1, παγανιστών, αντιχριστιανών, ότι:
*      Οι Έλληνες δεν έχουν σχέση με την Παλαιά Διαθήκη και κατά συνέπεια ουδόλως συνδέονται με τον Νώε, Αβραάμ, Ιακώβ και τους απογόνους τους.
*      Τα στοιχεία της   μεταχριστιανικής γραμματείας αποδεικνύουν ότι οι απόγονοι των προ Χριστού Εβραίων, Ιουδαίοι μέχρι τους σημερινούς Εβραίους(Jews), όχι μόνο δεν έχουν σχέση με τους Έλληνες αλλά προέβησαν διαχρονικώς σε:
               -Σφαγές κατά των Ελλήνων στην Κυρηναϊκήν, την Κύπρο και τα Ιεροσόλυμα.
              -Κάθε είδους εγκληματικές ενέργειες σε βάρος του Ελληνικού Έθνους είτε ως αλλαξοπιστήσαντες πάπες, πάστορες, δόγηδες, βεζύρηδες, στρατιωτικοί, υψηλοί αξιωματούχοι είτε ως ιατροί μυστικοσύμβουλοι αστρολόγοι διερμηνείς ωτακουστές σε αυλές αλλοεθνών αλλοδόξων βασιλέων / σουλτάνων / αρχόντων / αυτοκρατόρων του Βυζαντίου, είτε ως ταλμουδιστές – τραπεζίτες τοκογλύφοι δανειστές.  
                *  Εκείνοι που συνέγραψαν την Π.Δ. αντέγραψαν τους αρχαίους συγγραφείς και ότι ο συσχετισμός των αρχαίων Ιώνων με τους απογόνους του βιβλικού Ίωνος είναι ατυχής και αβάσιμος.
Σε όλους αυτούς υπενθυμίζονται τα εξής:
-->   Η Παλαιά Διαθήκη δεν είναι η προϊστορία-ιστορία ή το θρησκευτικό σύνταγμα των τότε Εβραίων(παλαιού λαού Ισραήλ) αλλά η προϊστορία-ιστορία όλων των τότε γνωστών λαών (Ελλήνων-Αιγυπτίων-Περσών-Εβραίων/Ισραηλιτών-Ασσυρίων-Βαβυλωνίων-Μωαβιτών-Αμορραίων-Χαναναίων, κλπ).
-->   Όντως, οι μετά Χριστόν Ιουδαίοι προέβησαν σε απεγνωσμένες-αποτυχούσες επαναστατικές  ενέργειες εναντίον των Ρωμαίων(66-73μ.Χ.,132-137 μ.Χ.) με αποτέλεσμα μεταξύ των άλλων σφαγές χιλιάδων Ελλήνων(κυρίως) και αλλοεθνών στην Κυρηναϊκήν, την Κύπρο και τα Ιεροσόλυμα2. Επίσης προέβησαν σε απίστευτες εγκληματικές ενέργειες σε βάρος των Ελλήνων κατά την διάρκεια της Τουρκοκρατίας και όχι μόνον.
                      Ποιοί ήσαν, όμως, εκείνοι οι επαναστάτες Ιουδαίοι; Οι πιστοί του Ιαχβέ-Ιησού Χριστού (οι εβραίοι του παλαιού λαού Ισραήλ) ή οι καθοδηγούμενοι, τότε, από την συμμορία της εωσφορικής τριάδος των Ταλμουδιστών Φαρισαίων-Γραμματέων-Σαδδουκαίων  που εσταύρωσαν τον σαρκωθέντα Ιαχβέ-Ιησού Χριστόν και αργότερον υποκινούμενοι από το μυστικό Σανχέντριν (Συνέδριον) των Ταλμουδιστών (JEWS) της διασποράς;
-->    Οι σημερινοί αυτοαποκαλούμενοι εβραίοι/ισραηλινοί (Jews) σύμφωνα με την απόκρυφη Χιραμική παράδοσή τους3 και τα γραφόμενα στην Aγία Γραφή, δεν ανήκουν στην Αδαμική γραμμή του παλαιού λαού Ισραήλ, αλλά στην γραμμή του Κάϊν4, η οποία φαίνεται να «χάνεται» στην πορεία των γεγονότων της Π.Δ.
-->   Ο Κάϊν και η γραμμή του δεν αναφέρονται στην καταγραφή του γενεαλογικού δένδρου του Ιησού Χριστού στην Καινή Διαθήκη, το οποίο αρχίζει από τον Αδάμ, καίτοι ο Κάϊν βιολογικώς είναι πρωτότοκος υιός του Αδάμ.5
                       Αυτό σημαίνει σαφέστατα ότι οι Καϊνίτες (JEWS) δεν ανήκουν στον παλαιό λαό Ισραήλ, ότι ο Κάϊν είχε απολέσει τα πρωτοτόκια, λόγω της αποστασίας του από τον Ιαχβέ-Ιησού Χριστό και απογαλακτίστηκε εκουσίως από την Αδαμική-ανθρώπινη γραμμή (συνεπώς και από την μεγάλη οικογένεια του παλαιού λαού Ισραήλ), αφού εδέχθη άλλον πνευματικό Γενάρχη-Πατέρα.6
-->  Όλοι οι Εβραίοι του παλαιού λαού Ισραήλ που ακολουθούσαν την Π.Δ. και ελάτρευαν τον Ιαχβέ, ανεγνώρισαν μέσα από τα κείμενά της, τον Ιησού Χριστό, ως τον αναμενόμενο Μεσσία και ασπάστηκαν την νέα πίστη, τον Χριστιανισμό,  έγιναν Χριστιανοί.
             Οι υπόλοιποι [πολιτικο-θρησκευτική/κρυπτοταλμουδιστική ηγεσία (Φαρισαίοι, Γραμματείς, Σαδδου-καίοι), φανατικοί οπαδοί αυτών, παρείσακτοι-ψευδαδελφοί7, παρασυρμένοι του παλαιού λαού Ισραήλ από την τότε ηγεσία τους, οι πολιτογραφημένοι ως εβραίοι αλλά μη ανήκοντες βιολογικώς και θρησκευτικώς στον λαό Ισραήλ (ταλμουδιστές, ειδωλολάτρες, μάγοι, αποκρυφιστές, εσσαίοι, εβιωνίτες, πολυμήχανοι  τυχοδιώκτες, παγανιστές κ.α.)], αρνήθηκαν Τον Χριστό ως τον αναμενόμενο Μεσσία, διότι ανέμεναν τον «ελευθερωτην» τους, σύμφωνα  με τις «προδιαγραφές» που ανεφέροντο στο Ταλμούδ και όχι με εκείνα που περιελαμβάνοντο στις προφητείες της Παλαιάς Διαθήκης, την οποίαν προ πολλού είχαν απορρίψει.
    Όλοι αυτοί απετέλεσαν από τον 1ο μ.Χ. αι. την νέα αντιχριστιανική οικογένεια των Ταλμουδιστών/Εωσφοριστών/Αντιχριστιανών με το θρησκευτικό όνομα Ιουδαίοι και αργότερον με το νέο διεθνές όνομά τους, JEWS, επικρατήσαν σταδιακώς, αντί των παραδοσιακών ονομάτων Hebrews και Israelites. Αυτοί προέβησαν στις αποτυχημένες εξεγέρσεις κατά των Ρωμαίων τον 1ο και 2ο μ.Χ. αιώνα με τα γνωστά επακόλουθα. Οι βιολογικοί και πνευματικοί απόγονοι εκείνων αναμένουν σήμερα τον δικό τους «Μεσσία» όπως και τότε, αλλά ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχουν με τους Εβραίους της Παλαιάς Διαθήκης του Ιαχβέ-Ιησού Χριστού!
           Αυτούς τους λαοπλάνους, ψευδαδελφούς, κατασκόπους, σφετεριστές του ονόματος του αληθινού λαού Ισραήλ κατέδειξε ο Ιωάννης, ο αγαπημένος μαθητής του Κυρίου περί το 90 μ.Χ. και κατωνόμασε ως «συναγωγή του Σατανά».
         «Όσοι από αυτούς λέγουν ότι είναι Ιουδαίοι, βλασφημούν (ΣΣ: Ασεβούν λέγοντες ψέματα), διότι είναι συναγωγή του Σατανά»8.
-->    Σ’ αυτούς (Jews), όμως, το Σύστημα διετήρησε το όνομα Εβραίοι/Ισραηλίτες του παλαιού λαού Ισραήλ της Π.Δ. για παραπλάνηση των λαών ως προς τους στόχους του, εξαπάτηση των ανθρώπων ως προς την αλήθεια και συγκάλυψη της Μεσσιανικής αποστασίας τους, από τους απανταχού της γης Εβραίους (κυρίως) και μη Εβραίους, ενώ οι ίδιοι αυτοαπεκαλούντο διεθνώς  Ιουδαίοι και όχι εβραίοι, ήσαν και είναι γνωστοί σήμερον ως JEWS [Όνομα δηλωτικόν της νέας ταυτότητος αλλά και πίστεως. JEW=GYU (Παλαιογαλλικά, Μεσαιωνικά Αγγλικά) και   JEHUDHI (παλαιοεβραϊκά). Όλοι γνωρίζουμε ότι το JEWEL σημαίνει: Κόσμημα, πολύτιμος λίθος, πετράδι. Ελάχιστοι, όμως, γνωρίζουν ότι: JEW-EL= ο Θεός (EL,στα αρχαία εβραϊκά) του JEW, και συνεκδοχικώς: Ο θεός των JEWS είναι το κόσμημα, ο πολύτιμος λίθος, ο χρυσός, το χρήμα].
           Άλλωστε το ίδιο συνέβη στις αρχές του 20ου αιώνος, με την λεγόμενη Αλβανία και τους Αλβανούς, στους οποίους το Σύστημα έδωσε ένα όνομα που δεν τους ανήκε ιστορικώς-εθνολογικώς ούτε οι ίδιοι επιθυμούσαν, αφού ακόμη και σήμερα οι λεγόμενοι Αλβανοί αυτοαποκαλούνται  επισήμως, Σκιπετάροι και την χώρα όπου κατοικούν αλλά ποτέ δεν τους ανήκε ( δώρο των «συμμάχων» μας) αποκαλούν Σκιπερία αντί του διεθνούς ονόματος Αλβανία.
            Οι σημερινοί εβραίοι (JEWS), λοιπόν, σφετερίζονται το όνομα και την ιστορία του παλαιού λαού Ισραήλ της Παλαιάς Διαθήκης, όπως κάνουν και οι Σκοπιανοί με το όνομα και την ιστορία της Αρχαίας Μακεδονίας μας.
                                                                                                                                                                                                                                                                             Συνεχίζεται


1 Βλέπε ερμηνεία της λέξεως ρακοπλάστες στην ανάρτηση του θέματος: «ανθρώπινες πλάνες και απάτες του Συστήματος»/10 Απρ.2014.
2  Συνωμοσία και Αγάπη, Ιωάννης Αντωνόπουλος, Αθήναι,1979, σ.37.
 Τρεις από τις πηγές που αναφέρουν τις επαναστάσεις των Ιουδαίων κατά των Ρωμαίων με αποτέλεσμα   τις σφαγές των Ελλήνων(κυρίως) και μη εβραίων είναι:
α. Roman History, The text of Cassius Dio on Lukas Curtius, LXVIII. 68.32.2-3 p.423 and 68.32.1, p.421.
β. Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, τόμος ΣΤ, Ελληνισμός και Ρώμη.
γ. Ed.Gibbon,Ιστορία της παρακμής και της πτώσεως της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.
3 Απόκρυφη Ταλμουδική/Τεκτονική Χιραμική παράδοση
Μετά την δημιουργία του Αδάμ και της Εύας, ο Εβλίς(ΣΣ: Σε άλλα κείμενα αναφέρεται ως Ελβίς,στο κοράνι ως Ιμπλίς) ο άγγελος του φωτός (ΣΣ: Ο Σατανάς, ο Εωσφόρος, ο Διάβολος), ορέχθηκε την Εύα και συνευρέθη μετ’ αυτής. Αποτέλεσμα της συνευρέσεως αυτής ήταν η γέννηση του Κάϊν. Η ψυχή του Κάϊν, σπινθήρ εκ του αγγέλου του φωτός, του πνεύματος του Πυρός, τον κατέστησε απείρως υπέρτερον του Άβελ του υιού του Αδάμ.
Ο Ιαχβέ Αδωνάϊ (ΣΣ: Ο Ιαχβέ-Ιησούς Χριστός) φθονών τον Κάϊν για το πνεύμα που του μετέδωσε ο Εβλίς εξώρισε τον Αδάμ και την Εύα εκ της Εδέμ για να τιμωρήσει αμφοτέρους και μετ’ αυτούς και τους απογόνους τους για την απιστίαν της Εύας με τον Εβλίς.
Ο ζηλότυπος Θεός Ιαχβέ-Αδωνάϊ είχε ζυμώσει ιλύν για να πλάσσει τον Αδάμ και του είχε δώσει ψυχήν δουλικήν. Όθεν εφοβείτο την ελευθερίαν και ανεξάρτητον ψυχήν του Κάϊν…
Ο Χιράμ, ο απόγονος του Κάϊν, εκλήθη από τον βασιλέα Σολομώντα να κτίσει έναν ναόν για λατρεία του Θεού. Ο Χιράμ έκτισε τον Ναόν συγκεντρώσας κατά θαυμαστόν τρόπον τους καλύτερους εργάτες από όλα τα μέρη του κόσμου και χρησιμοποιήσας τις γνώσεις, την ενεργητικότητα και την μεγαλοφυΐαν που του είχαν μεταδώσει οι προπάτορές του.
Ο Σολομών, όμως, αντί να αφιερώσει τον ναόν στον Εβλίς (ΣΣ: Στον Εωσφόρο/Σατανά) τον ανήγειρε στο όνομα του Ιαχβέ-Αδωνάϊ στον αμείλικτο και μοχθηρό αυτόν Θεό του οποίου το μίσος καταδιώκει εδώ και τόσους αιώνες την γραμμή του Κάϊν από γενεάς εις γενεά.
Ο Σολομών από φθόνο αποφασίζει να φονεύσει τον Χιράμ. Όμως ο Χιράμ ακούει παράδοξη και τρομερή φωνή εξερχομένη από το βάθος της πυρίνης αβύσσου και καλούσα αυτός τρις: Χιράμ Χιράμ Χιράμ. Το υπεράνθρωπον αυτό όν (ΣΣ: Ο Θόβελκαϊν υπασπιστής του Σατανά/Εωσφόρου, κατ΄ άλλους ερμηνευτές ο ίδιος ο εωσφόρος) προχωρεί προς τον Χιράμ και λέγει:
-   Ελθέ υιέ μου και μη φοβείσαι. Εφύσησα επί σού και απέκτησες ικανότητα να αναπνέεις ελευθέρως εντός των φλογών.
Το πύρ περιέβαλλε τον Χιράμ, ο οποίος μέσα σ’ αυτό το στοιχείο, στο οποίο απόγονος της Αδαμικής γραμμής δεν θα άντεχε και θα εύρισκε ακαριαίο θάνατο, ησθάνετο άγνωστες ηδονές.
Τότε ο Χιράμ ερώτησε το Υπεράνθρωπο όν:
- Που με σύρης;
- Εις το κέντρον της γης, στην ψυχή του κόσμου εις το βασίλειον του Εβλίς και του Κάϊν (ΣΣ:Τουτέστιν στην κόλαση) όπου επικρατεί μετ’ αυτών η ελευθερία. Εκεί παύει η τυρρανία του Ιαχβέ-Αδωνάϊ. Εκεί δυνάμεθα να γευώμεθα τους καρπούς του δένδρου της επιστήμης. Εκεί είναι το κράτος των πατέρων σου…
[Σύνοψη αναφερομένη στους Αδάμ-Εύα-Εωσφόρο (Ελβίς)-Κάϊν και Χιράμ]. Βασικές πηγές είναι:
1η Κωστής Μελισσαρόπουλος, τέκτων 33ου βαθμού, «Επτά τεκτονικαί Ομιλίαι εις 18ον».
2η Δημ.Στεφ.Αναγνωστόπουλος, «Κυανούς Τεκτονισμός» κεφ. «Η απόκρυφη Χιραμική Παράδοσις».
4 Κάϊν-Ενώχ-Γαιδάδ-Μαλελεήλ-Μαθουσάλα-Λάμεχ…, ΓΕΝΕΣΗ:4/17-23.
5 ΛΟΥΚΑΣ:3/23-38.
6 Α΄ΙΩΑΝΝΟΥ:3/12.
7 ΓΑΛΑΤΕΣ:2/4.
8 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:2/9-3/9.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου