Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 ΛΟΙΠΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ  ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
1. Μαρτυρίες από την Αγία Γραφή.
Στην Παλαιά Διαθήκη, ο Μέγας Αλέξανδρος αναφέρεται: «Ο τράγος των Αιγών ο Βασιλεύς των Ελλήνων/Ιώνων» (Δανιήλ: 8/21). Συνολικά στην Αγία Γραφή υπάρχουν σαράντα (40) χωρία που αποδεικνύουν την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, προφητικά και ιστορικά.
α. ΔΑΝΙΗΛ
Κεφ. 8,8 «Ο τράγος των αιγών (της Ελλάδος) εμεγαλύνθη έως σφόδρα….» (ΣΣ: Εννοεί τον Μέγαν Αλέξανδρον).
Κεφ. 8,15 «…Και ιδού έστη ενώπιον εμού ως όρασις ανδρός».
Κεφ. 8,16 «Και ήκουσα φωνήν ανδρός ανά μέσον του Ουβάλ και εκάλεσε και είπε Γαβριήλ, συνέτισον εκείνον την όρασιν».
Κεφ. 8, 19 «Και είπεν ιδού εγώ γνωρίζω σοι τα εσόμενα επ’ εσχάτων της οργής…».
Κεφ. 8, 20 «Ο κριός, ον είδες, ο έχων τα κέρατα βασιλεύς Μήδων και Περσών».
Κεφ. 8, 21 «Ο τράγος των αιγών βασιλεύς Ελλήνων και το κέρας το μέγα, ο ην αναμέσον των οφθαλμών αυτού, αυτός εστίν ο βασιλεύς ο πρώτος» (ΣΣ: Ο Μέγας Αλέξανδρος).
Κεφ. 8,22 «Και του συντριβέντος ου έστησαν τέσσαρα κέρατα υποκάτω, τέσσαρες βασιλείς εκ του έθνους αυτού αναστήσονται και ουκ εν τη ισχύϊ αυτού…» (Διάδοχοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου).
β.  Α΄ ΜΑΚΚΑΒΑΙΩΝ.
Κεφ. 1.1 «Και εγένετο μετά το πατάξαι Αλέξανδρον τον Φίλιππον τον Μακεδόνα… και επάταξε τον Δαρείον βασιλέα Περσών και Μήδων και εβασίλευσεν αντ’ αυτού πρότερος επί την Ελλάδα».
Κεφ. 1,3-4 «Και διήλθεν έως άκρων της γης και έλαβε σκύλα πλήθους εθνών και ησύχασεν η γη ενώπιον αυτού….και συνήγαγε δύναμιν ισχυράν σφόδρα και ήρξε χωρών και εθνών και τυράννων…».
Κεφ. 1,7 «Και εβασίλευεν Αλέξανδρος έτη δώδεκα και απέθανε».
2. Μαρτυρίες από αρχαίους Έλληνες συγγραφείς
α. Ο Ηρόδοτος μαρτυρεί ότι:
1/. «Έλληνας δε τούτους είναι από Περδίκκεω γεγονότας, κατάπερ αυτοί λέγουσι, αυτός τε ούτω τυγχάνω επιστάμενος, και δη και εν τοίσι όπισθε λόγοισι αποδέξω ως εισί Έλληνες, προς δε και οι τον εν τη Ολυμπίη διέποντες αγώνα Ελλήνων ούτω έγνωσαν είναι». (Ε/22).
2/. [9.44.1]..Αθηναίων Αλέξανδρος ο Αμυντέω, στρατηγός τε εών και βασιλεύς των Μακεδόνων,εδίζητο τοίσι στρατηγοίσι ες λόγους ελθείν….
[9.45.2] …αυτός τε γαρ Έλλην γένος ειμί τωρχαίον, και και αντ’ελευθέρης δεδουλωμένην ουκ αν εθέλοιμι οράν την Ελλάδα… [ΗΡΟΔΟΤΟΣ, Βιβλίον 9ον (ΚΑΛΛΙΟΠΗ)].
β. Ο Στράβων σαφέστατα συγκαταλέγει την Μακεδονία μετά της λοιπής Ελλάδος (Ζ/321-Η/332). Αλλά και ο της Βατικανής επιτομής του Στράβωνος συντάκτης, συγκαταλέγει την Μακεδονία στην Ελλάδα: «Έστι μεν ουν Ελλάς και η Μακεδονία» [Β΄,σ.455-Εκδ. Meineke,  Strabo (including Strabonis Geographica 1852 and Vindiciarum Strabonianarum liber, 1852)].
γ. Ο Διονύσιος στην «περιήγηση Οικουμένης» (στ.398 και εξ.), θέτει καθαρά τα όρια της Ελλάδος υπέρ το Ωρικόν (αρχαία πόλη της Ιλλυρικής Αμαντίας, επί του Τυρρηνικού πελάγους, παρά το ακρωτ. Ταυρώνιον, νυν Μπονοφάτι) και την Θράκην, άρα συμπεριλαμβανομένης και της Μακεδονίας.
δ. Ο Αλέξανδρος ο Α΄ (498-454 π.χ.) έλαβε μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες (όπου συμμετείχαν μόνο Έλληνες) αφού απέδειξε στους ελλανοδίκες ότι ήταν Αργείος και έτσι αναγνωρίστηκε σαν Έλληνας (Ηρόδοτος, Ε/20-22).Ο Πίνδαρος ύμνησε τον Βασιλέα Αλέξανδρο Α΄, για την νίκη του στους Ολυμπιακούς αγώνες.
ε. Ο Διόδωρος διδάσκει ότι το βασίλειον του Φιλίππου συγκαταλέγεται με τα Ελληνικά κράτη (16/95).
στ. Την αυτήν γνώμη περί της Ελληνικότητας της Μακεδονίας είχε και ο Πλούταρχος (Φιλοποίμην, 17-Φλαμίνιος , 2).
ζ. Ο Μέγας Αλέξανδρος:
.Σε λόγο του προς τα στρατεύματά του δηλώνει υπερήφανα ότι καίτοι ομιλούσε μία γλώσσα, εν τούτοις ήταν κατανοητός από όλους (Μακεδόνες και Συμμάχους-Αρριανός, Ε, 25/6).
.Μετά την νίκη του στον Γρανικό ποταμό, έστειλε τα πρώτα λάφυρα στον Παρθενώνα στην θεά Αθηνά με την εξής αφιέρωση: «Αλέξανδρος ο Φιλίππου και οι Έλληνες πλην Λακεδαιμονίων, από των Βαρβάρων των την Ασίαν κατοικούντων».
3. Λοιπές σύγχρονες μαρτυρίες
α. Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος, με επιστολή του της 11.1.1993 προς τα Παγκόσμια Ιουδαϊκά Συνέδρια και Συμβούλια, αναφέρει:
«Η Ιουδαϊκή θρησκεία και φιλολογία αποτελούν τους αδιάψευστους μάρτυρες του αρχαίου εθνολογικού χαρακτήρα των Μακεδόνων ως Ελλήνων».
Όταν υπάρχει αυτή η καταλυτική ομολογία του ΚΙΣ, διερωτάται κανείς γιατί οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι που ελέγχουν το παρακράτος των ΗΠΑ, διέταξαν τους Ελλαδίτες εξουσιαστές και επέβαλαν την αποδοχήν της ονομασίας του κρατιδίου των Σκοπίων, ως Βόρεια Μακεδονία.
β. «Οι αρχαίοι και νεώτεροι Μακεδόνες είναι Έλληνες και η γλώσσα των Μακεδόνων είναι η Ελληνική», διακήρυξαν με ομόφωνα ψηφίσματα τους τα Νομοθετικά Σώματα 14 Πολιτειών των Η.Π.Α.
Την ανωτέρω ιστορική αλήθεια επιβεβαίωσαν οι 15 ηγέτες της τότε ΕΟΚ, τον Ιούνιο 1992 στην Διάσκεψη Κορυφής στην Λισσαβώνα, όπου ομόφωνα αποφάσισαν να αναγνωρίσουν τα Σκόπια, εφ’ όσον δεν θα έχουν την λέξη «Μακεδονία».
γ. Την εθνολογική σύνθεση των κατοίκων των Σκοπίων ως Σλάβων (Βουλγάρων και Σέρβων), ομολόγησε και ο τ. Πρόεδρος των Σκοπίων, Κίρο Γκλιγκόρωφ, με την γνωστήν δήλωση του: «Δεν διεκδικούμε τον Αλέξανδρο, ημείς είμεθα Σλάβοι που ήρθαμε εδώ τον 6ον μ.Χ. αιώνα».
Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό που αναφέρει στο βιβλίο του, ο πρώην και αποθανών πρόεδρος των Σκοπίων Κίρο Γκλιγκόρωφ («ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ», σελ. 259), ότι στην δεξίωση που έγινε στη Νέα Υόρκη την επομένη της αναγνωρίσεως ως ανεξαρτήτου Κράτους των Σκοπίων, μια ομάδα νέων από την Αυστραλία του είπαν: «Εσείς μιλήσατε, αλλά δεν είπατε το σημαντικότερο. Δεν είπατε ότι εμείς είμαστε απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Αυτό μπορεί να ερμηνευτεί ότι αρνηθήκαμε την καταγωγή μας, τους προγόνους μας». «Δυσκολεύτηκα να βρω απάντηση αμέσως (συνεχίζει ο Γκλιγκόρωφ στο βιβλίο του) και τελικά τους είπα:
«Ξέρετε, σέβομαι τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις σας. Είναι δικαίωμα σας. Αλλά σύμφωνα με την ιστοριογραφία στον Μακεδονικό λαό επικρατεί η γνώμη ότι είμαστε Σλάβοι. Έχουμε έλθει στα Βαλκάνια τον 6ο και 7ο αιώνα έχουμε εγκατασταθεί στα εδάφη που ονομάζονται Μακεδονία. Δεν γνωρίζω το κατά πόσο στις φλέβες μας συνεχίζει να ρέει κάποια σταγόνα αίματος των αρχαίων Μακεδόνων!». Αλλά ακόμα και έτσι, δεν είναι αυτό που δίνει την ταυτότητα του λαού μας. Δεν θέλω να σας πείσω για το αντίθετο, αφού είστε αυτής της γνώμης. Είναι δικαίωμα σας, αλλά αυτό δεν πρέπει να αλλοιώνει την άποψη σας για το γεγονός πως η δημοκρατία της Μακεδονίας είναι ανεξάρτητο κράτος. Έμειναν ακόμη μισή ώρα στην αίθουσα και έφυγαν ανικανοποίητοι, όπως μου φάνηκε».
δ. Πρώτος και άμεσα κατήγγειλε την δημιουργία από τον Τίτο της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας» ο Stettinious, τότε Υπουργός Εξωτερικών της Κυβερνήσεως Ρούζβελτ των ΗΠΑ, ο οποίος με την υπ’ αριθ. 868614/26.12.1944 Εγκύκλιό του προς τους Πρεσβευτές και τους Προξένους των ΗΠΑ, έδωσε οδηγίες, να πληροφορήσουν πάντα εδιαφερόμενον, ότι:
.Η Αμερικανική Κυβέρνηση θεωρεί δημαγωγία (δηλ. ως απάτη), την ύπαρξη «Μακεδονικού Έθνους», «Μακεδονικής συνείδησης»…
.«Οι ισχυρισμοί αυτοί δεν εκπροσωπούν ούτε εθνική, ούτε πολιτική πραγματικότητα και στόχο έχουν την απόσπαση τμήματος της Ελλάδος (της …Μακεδονίας που κατοικείται από Έλληνες)».
ε. Ο Ζέλεφ όταν ως Πρόεδρος της Βουλγαρίας, ρωτήθηκε την 20ην Ιουνίου 1993 στην Σουηδία, από δημοσιογράφο της Σουηδικής Εφημερίδας Svenska Dugbladed, για «Μακεδονικό Έθνος», δήλωσε ότι:
«Το Μακεδονικό Έθνος που δημιούργησε μετά τον Πόλεμο η Κομιντέρν είναι Έγκλημα του ΤΙΤΟΪΣΜΟΥ και του ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΥ».
Δυστυχώς ο Πρόεδρος των ΗΠΑ κ. Τζωρτζ Μπους (υιός) εγκατέλειψε την πάγια πολιτική των ΗΠΑ (Στεττίνιους και Δόγμα Τρούμαν), στο πρόβλημα που δημιούργησε ο Τίτο και η Μόσχα, μετονομάζοντας μεταπολεμικά την Βαρδαρίαν (Νότια περιοχή της Γιουγκοσλαβίας),σε «Μακεδονία».
στ. Στο Μουσείο Ashmolean της Οξφόρδης έγιναν προ ετών, εγκαίνια Έκθεσης αρχαιολογικών θησαυρών της Μακεδονίας με τίτλο «Από τον Ηρακλή στον Μέγα Αλέξανδρο». Ο Ρόμπιν Λέϊν Φοξ, ιστορικός και Καθηγητής της Οξφόρδης – ο ιστορικός σύμβουλος του Αμερικανού παραγωγού Olive Stone στην κινηματογραφική ταινία «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»- μιλώντας στα εγκαίνια της έκθεσης δήλωσε «Ξαναγράφεται η ιστορία της αρχαίας ελληνικής τέχνης από ότι την ξέραμε μέχρι σήμερα».
Ο ίδιος με τρεμάμενη φωνή από την συγκίνηση χαρακτήρισε την έκθεση την μεγαλύτερη που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στην Βρετανία όσον αφορά την αρχαία Ελλάδα. Ο Ρόμπιν Λέιν Φοξ σε δήλωση του στην κρατική τηλεόραση υπογράμμισε και το πολιτικό μήνυμα της εκθέσεως «Αποδεικνύει ότι αυτοί που υποστηρίζουν ότι τα Σκόπια είναι Μακεδονία είναι τουλάχιστον ανιστόρητοι. (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, Τρίτη 12 Απριλίου 2011). Είναι σαν να υποστηρίζει κάποιος ότι η Οξφόρδη είναι στην Λευκορωσία».
ζ.  Συνθήκη Νεϊγύ, 1919:  «Βάσει της παραπάνω Σύμβασης περί τους 50.000 Έλληνες περίπου μετανάστευσαν από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα, και 90.000 Βούλγαροι από την Ελλάδα στην Βουλγαρία». Πουθενά δεν αναφέρονται σαν Σκοπιανοί ή σαν «Μακεδόνες». Δεν υπήρχαν τέτοια εθνώνυμα.
Σε μερικές μόνο στατιστικές, αναφέρεται ο όρος «Σλαβομακεδόνες», που ΔΕΝ εννοεί τους σημερινούς Σκοπιανούς, αλλά τους Σέρβους και τους Βούλγαρους μαζί, διαβιούντες σε γεωγραφικές περιοχές της ευρύτερης, κατ’ αυτούς, Μακεδονίας.
η. Η επιστολή 371 καθηγητών ξένων Πανεπιστημίων, προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ομπάμα (18 Μαϊου 2009).
θ. 1925- #Australia’s #ForeignOffice Report on #Macedonia: «There is NO ethnic «Macedonian» unit. A modern Invention without any historical fact»! (Posted by olympiada, στο Σεπτεμβρίου 21, 2017)
Οι «Μακεδόνες» απλά, ΟΥΔΕΠΟΤΕ υπήρξαν ως ξεχωριστή εθνότης. Αείποτε υπήρξαν ΕΛΛΗΝΕΣ κατέχοντες κατ’αποκλειστικήν και πλήρη κυριότητα, την γην της ΕΝΙΑΙΑΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Η Μείζων Ελληνική Μακεδονία μας
(Τα απαράγραπτα Γεωγραφικά, Ιστορικά και Εθνολογικά όρια)

Ώ ανιστόρητοι, αγράμματοι, αδίστακτοι, άφρονες, ανθέλληνες, αθεϊστές, αμετανόητοι, ασπόνδυλοι,αριστεροφασίστες, άκαρδοι, άθλιοι, ασελγείς, απεχθείς, αξιοθρήνητοι, αμορβοί (σκοτεινοί), αναλκείς (δειλοί), ανανδριείς, ανδραποδιστές, ανοπαιόφρονες, απαγείς, απάτριδες, αγροίκοι, απαρρησίαστοι, αρατοί, αρτίπλουτοι, αρχομανείς, αταρτηροί, αλαζόνες, αυθάδεις, αχυράνθρωποι του Συστήματος !
Ποιος σας εξουσιοδότησε να διαπραγματευθείτε, ερήμην του κυρίαρχου Ελληνικού λαού, αντίθετα με την εκπεφρασμένη, πολλάκις, λαϊκή βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων και προ πάντων, αγνοώντας την στεντορείαν και διαχρονική από τα βάθη των αιώνων, φωνή των προγόνων του Έθνους μας, την γην, το όνομα, την ιστορίαν και την ιερή κληρονομιά της Μακεδονίας μας [αρχαίαν/ προχριστιανικήν, μεταχριστιανικήν, μεσαιωνικήν, Μακεδονικής Δυναστείας, μέχρι την απελευθέρωσή της από τα στρατεύματα των Ελλήνων (1913)] ;
ΔΕΝ είναι υπεραρκετά τα αποδεικτικά στοιχεία που σας παρουσιάσαμε, καταχωρισμένα στις σελίδες της παγκόσμιας Γραμματείας, προκειμένου να αιτιολογήσετε ΕΠΑΡΚΩΣ, προς πάσα κατεύθυνση, και ιδιαιτέρως στους εγκάθετους Σκοπιανούς (Βαρδαριανούς), και να αποφανθείτε ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΩΣ, ότι η Μακεδονία είναι ΜΙΑ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ;
Αφού υπήρχαν αμέτρητα αποδεικτικά στοιχεία και μαρτυρίες (ιστορικές, γεωγραφικές, αρχαιολογικές, εθνολογικές, διπλωματικές, κ.α.), τόσον για την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ της Μακεδονίας, όσον και για την ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΝ «Μακεδονικής» γλώσσης και «Μακεδονικής» Εθνότητος,
.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ χρησιμοποιήσατε ούτε ΕΝΑ, αλλ’ αντιθέτως, παραδώσατε τα ΠΑΝΤΑ στους Σκοπιανούς (Βαρδαριανούς);
.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ απορρίψατε ασυζητητί, τον όρον Μακεδονία, από το όνομα του υβριδίου των Σκοπίων;
Ουαί υμίν νεοφαρισαίοι, εθνοδιαλυτές και επίδοξοι ενταφιαστές του γένους των Ρωμηών/Ελλήνων!!!
Ουαί! Ουαί! Ουαί! Στην συνείδηση του Έθνους των ΡΩΜΗΩΝ/ΕΛΛΗΝΩΝ, είσθε ένοχοι ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ !!!
Ώ άλαλοι ρασοφόροι, ιεράρχες της Διοικήσεως της Ελλαδικής Εκκλησίας!
ΔΕΝ αντελήφθητε τίποτε, ΔΕΝ διαβάσατε τι περιλαμβάνει η αισχρή συμφωνία των Πρεσπών; Δεν βλέπετε την προδοσία των Ελλαδιτών εθνοδιαλυτών πολιταρχών, σε βάρος της Μακεδονία μας;
-Εάν δεν καταλάβατε ή δεν πιστεύετε ότι με την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών, παρεδόθη η Μακεδονία μας στα Σκοπιανά (Βαρδαριανά) ανθρωπάρια, υποχείρια  των Παγκόσμιων εντολοδοτών/τυράννων των λαών, τότε αποδεικνύετε ότι:
.Είσθε αγράμματοι (Αγιογραφικώς), ανιστόρητοι (Εκκλησιαστικώς και Εθνικώς), φαρισαΐζοντες / φραγκοπαπίζοντες / προτεσταντίζοντες / οικουμενίζοντες (Δογματικώς).
.Είσθε ΑΝΑΞΙΟΙ να φέρετε το τιμημένο και αιματοβαμμένο ράσο του λειτουργού του Κυρίου..
-Εάν αντελήφθητε την προδοσίαν και δεν αντιδράτε εκουσίως, αλλά προτιμάτε την ιχθυοφωνίαν, για οποιονδήποτε λόγον, τότε είσθε ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΙ και ΕΘΝΙΚΩΣ ΕΠΙΖΗΜΙΟΙ..
Σε κάθε περίπτωση, αποδείξατε ότι ΔΕΝ ανήκετε στην Εκκλησίαν του  Χριστού, ΔΕΝ ορθοτομείτε τον Λόγον της Αληθείας ΤΟΥ, αλλά ως νέοι Φαρισαίοι και Υποκριτές, ακολουθείτε την νέα εκκλησιολογία των «συγχρόνων δοκίμων ἐπισκόπων», της Β΄ Βατικανής Συνόδου (1962-1965). 
Για τους παραπάνω λόγους, στην  συνείδηση του Έθνους των ΡΩΜΗΩΝ/ ΕΛΛΗΝΩΝ, είσθε συνένοχοι και συνεργοί στο Εθνικόν έγκλημα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ !!!
ΡΩΜΗΕΣ-ΡΩΜΗΟΙ / ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ-ΕΛΛΗΝΕΣ !!!
ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΥΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΡΩΜΗΟΙ/ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΝ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ «ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗΝ ΣΑΣ ΤΗΝ «ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ» ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΝΑ ΛΑΧΤΑΡΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ»!!!

ΜΕΡΟΣ 26ον

20. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ

1. ΟΝΟΜΑ: Έλλην.
2. ΕΠΩΝΥΜΟΝ: Πελασγός.
3. ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ:
α. Κατά την Φυλή (αίμα):Ίων/Ιωΰαν.
β. Κατά  το Πνεύμα (ανθρώπινο): Αιγιμιός.
γ. Κατά την Πίστη: Ιαχβέ/Ιησούς Χριστός//Τριαδικός Θεός (Πατήρ).
4. ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΡΟΣ:
α. Κατά την Φυλή: Ιάς (θηλυκό του «Ίων»-Άγνωστο όνομα της συζύγου του Ίωνος/Ιωΰαν).
β. Κατά το Πνεύμα (ανθρώπινο): Θύραθεν Ελληνική Σοφία (Φιλοσοφία).
γ. Κατά την Πίστη: Αγία του Χριστού, Ορθόδοξη Εκκλησία.
5. ΓΕΝΟΣ:
α. Κατά την Φυλετικήν καταγωγήν: Ιαπετικόν (Πατριάρχης ο Ιάφεθ/ Ιαπετός).
β. Κατά το Πνεύμα (ανθρώπινο): Ελληνικόν.
γ. Κατά την Πίστη: Ορθόδοξον.
6. ΕΘΝΟΣ:
α. Κατά την φυλετική - πολιτική – προχριστιανική Θρησκευτική Ενότητα: Ελλη­νικόν.
β. Κατά το Πνεύμα/την μεταχριστιανική Πίστη: Πρωτότοκος τού Ιδιότυπου Οικουμενικού Έθνους, τού Νέου Ισραήλ [Νέος Ισραήλ τής Χάριτος του Θεού (Πατριάρχης ο Αβραάμ, πατέρας πολλών Εθνών - ΓΕΝ: 17/5)].
γ. Ρωμιοσύνη: Ιδιότυπη Οικουμενική Εθνό­τητα, με ιδεολογικό Φύραμα τον Ελληνισμόν.
7. ΑΡΧΕΓΟΝΗ-ΠΡΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ/ΠΑΤΡΙΔΑ:
α. Γη της Οικογένειας του Νόαχ / Νώε, μετά τον κατακλυσμόν (Ανατολή).
β. Πελασγία (Ευρύτερος χώρος, της Κλασσικής Αρχαιότητος, του Αιγαίου Πελάγους και Ανατολικής Μεσογείου), μετά την προς Δυσμάς μετανάστευση.
-Όρια (Προϊστορικά/Μυθολογικά):
-Χάρτες Ελληνικών Πόλεων-Αποικιών/Πατρίδων της Κλασσικής Αρχαιότητος:




  
8.  ΝΕΑ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ, ΚΑΤΟΙΚΙΑ/ΠΑΤΡΙΔΑ:
α. Ρωμανία/Αυτοκρατορία της Νέας Ρώμης / Ορθόδοξος Χριστιανική Ρωμαϊκή / Ρωμαίϊκη / Ελληνική Αυτοκρατορία (Η αληθινή Γαλάζια Πατρίδα των Ρωμηών).
Όρια
• Δυτικόν: Ιώνιον (και ΟΧΙ Ιόνιον) Πέλαγος.
• Ανατολικόν: Ανατολική Ρωμυλία- Ανατολική Θράκη-Δυτική Μαύρη Θάλασσα-Παφλαγονία-Πόντος-Βιθυνία-Ιωνία–Λυκία-Κιλικία-Καππαδοκία.
• Βόρειον: {Βόρεια σύνορα Αρχαίας Ηπείρου - Μακεδονικής Δυ­ναστείας – Θράκης: Δυρράχιον (ΝΑΙ)-Στρούγκα (ΝΑΙ)-Μοναστήριον (ΝΑΙ)- Στρώμνιτσα (ΝΑΙ)- Φιλιππούπολις (ΝΑΙ)- Παλαιά Ζαγορά (ΝΑΙ)-Πύργος (Μπουργκάς) [ΝΑΙ]}.
• Νότιον: Νήσος Καφτόρ (Κρήτη ή Κύπρος) - Αιγαίο Πέλαγος – Κύπρος [ΝΑΙ].

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !
Η ΡΩΜΑΙΪΚΗ/ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΣ !
Η ΡΩΜΑΝΙΑ ΜΑΣ !

β. Μετά την επανάσταση τού 1821 (Κοσμική - Προσωρινή): Βασίλειον της Ελλάδος (1830), συρρικνωμένον παρά τις διαδοχικές επεκτάσεις/ απελευθερώσεις κατεχομένων, από αλλοεθνείς και αλλοδόξους, Ελληνικών εδαφών, μέχρι το 1947.
γ. Υπερκοσμική (Μόνιμη): Η «Νέα Ιερουσαλήμ».
9. ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ:
Ο Έλλην επειδή ανήκει στο Νέον Έθνος/«Βασίλειον Ιεράτευμα», λειτουργεί ως:
α. Βασιλεύς/Άρχων (Κυρίαρχος των Παθών),
β. Ιερεύς τού Κυρίου (Θυσία του Εγώ - Δοξολογία του Δημιουργού της Κτίσεως).
γ. Προφήτης (Διδάσκαλος της ανθρωπότητος - Κήρυκας τού Θεί­ου Λόγου).
10. ΑΡΧΕΤΥΠΟΝ:
α. Παλαιός Αδάμ (Λευκός) / Άνθρωπος.
β. Νέος Αδάμ: (Υπερφυλετικός) / Θεάνθρωπος Ιησούς Χριστός (Ρωμηός/Έλλην, μιμητής Χριστού).
«Μιμηταί μου γίνεσθε, καθὼς κἀγὼ Χριστοῦ. Ἐπαινῶ δὲ ὑμᾶς, ἀδελφοί, ὅτι πάντα μου μέμνησθε καὶ καθὼς παρέδωκα ὑμῖν τὰς παραδόσεις κατέχετε. θέλω δὲ ὑμᾶς εἰδέναι ὅτι παντὸς ἀνδρὸς ἡ κεφαλὴ ὁ Χριστός ἐστί, κεφαλὴ δὲ γυναικὸς ὁ ἀνήρ, κεφαλὴ δὲ Χριστοῦ ὁ Θεός». (Α΄ ΚΟΡ:11/1-3).
11. ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ ΟΝΟΜΑ/ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ:
α. Προ Χριστού:

ØΑχαιός: Πολίτης υπό κοινή αρχηγία, στην εκστρατεία των Αχαιών κατά τής Τροίας (Πολίτευμα: Ηρωϊκή Βασιλεία, Αριστοκρατία).
ØΈλλην: Πολίτης υπό την Μακεδονική Αρχηγία στην εκστρα­τεία κατά των Περσών (Ο Έλλην Μακεδών Φίλιππος, ανεκηρύχθη στον Ισθμό «Αρχηγός των Ελλήνων» - Ο Μέγιστος των Ελλήνων, Μέγας Αλέξανδρος, είναι ό ιστορικός Εθνικός και Πολιτικός πατριάρχης των Ελλήνων, οι οποίοι τον αναγνώρισαν ως αρχη­γόν τους και τον προσεκάλεσαν να εκστρατεύσει κατά των Περσών, γιατί οι Πέρσες, κατά την προηγηθείσα εισβολήν τους στην Ελλάδα (5ος π.Χ. αιών), είχαν προσβάλλει τα ιερά και τα όσια της Ελληνικής φυλής).
Πολίτευμα: Βασιλεία, στις πλείστες πόλεις κράτη. Σποραδικές εμφανίσεις κατ’ επίφαση δημοκρατιών, σε μερικές πόλεις-κράτη, εναλασσόμενες με βασιλείαν ή κοιρανίαν/ «τυρρανίαν»..
β. Μετά Χριστόν:
ØΡωμαίος/Ρωμηός: Πολίτης της Ελληνικής Αυτοκρατορίας της Νέας Ρώμης / της Ρωμαίϊκης/Ελληνικής/Νέας Οικουμενικής Δυνάμεως, του Νέου Ισραήλ («Βυζάντιον»).
Πολίτευμα: Αυτοκρατορία.
ØΈλλην (Ελλαδίτης): Μετά την επανάσταση του 1821 και την εγκαθίδρυση Ανεξάρτητου Ελληνικού Κρατιδίου (Πολίτευμα: Βασιλεία, Βασιλευομένη Δημοκρατία, Προεδρευομένη Δημοκρατία).
12. ΗΛΙΚΙΑ:
Γραι(κ)ός (Παλαίχθων, Αυτόχθων) - Δαναός (Γη­γενής, ο εκ της γης γεννηθείς).
13. ΓΛΩΣΣΑ:
α. Αρχικώς, η Πελασγική/Αιολική (Ποικιλία Πελασγικών διαλέ­κτων - Γλωσσολογική Ενότητα).
β. Μεταγενεστέρως, η Ιωνική/Ελληνική.
14.  ΠΑΙΔΕΙΑ – ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ:
Παιδευτικό Ιδεώδες
α. Προ Χριστού:
Πολιτικώς, Ανθρωπιστικόν, Ανθρωποκεντρικόν.
Φιλοσοφικώς, Θεοκεντρικόν, Προπαιδεία εις Χριστιανισμόν (Αναζήτη­ση τής Αληθείας).
β. Μετά Χριστόν: Θεανθρώπινον, Θεοκεντρικόν / Θεανθρωπισμός («Αποκάλυψη τής Αληθείας»).
Πολιτισμός:
αΠρο Χριστού: Αχαϊκός (Προελληνικός/Μυκηναϊκός, Κυκλαδικός, Κρητικός, κλπ) - Ιωνικός /Ελληνικός
βΜετά Χριστόν: Ελληνορθόδοξος [Ελληνικός, απαλλαγμένος από τα παγανιστικά στοιχεία - Χριστιανικός, σύμφωνα με την διδασκαλία του Ιαχβέ/Ιησού Χριστού (Παλαιά και Καινή Διαθήκη) και την Πατερική παράδοση της Ορθόδοξης Εκκλησίας].
15. ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΠΙΣΤΗ:
αΠρό ΧριστούΕπισήμως, Εθνική / Παγανιστική (Ειδωλολατρία - ανθρω­πομορφισμός).
β. Μετά Χριστόν:
Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ/ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ στον Τριαδι­κόν Θεόν.
Η Ορθόδοξη Χριστιανικη Πίστη, στηριζομένη στην Αγία Γραφή, την Ιερά Παράδοση και τους Πατέρες της Εκκλησίας (κυρίως των τεσσάρων πρώτων μ.Χ. αιώνων), ΔΕΝ είναι ΘΡΗΣΚΕΙΑ, είναι ΠΙΣΤΗ, είναι Η ΑΛΗΘΕΙΑ, διότι ιδρυτής και προστάτης της, είναι Η ΑΥΤΟΑΛΗΘΕΙΑ, Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ.
[Μετά την δολοφονίαν του Εθνάρχου Ιωάννου Καποδίστρια, την βιαίαν  εισβολήν στην ζωήν των Ελλήνων, των ξενόφερτων Μισσιοναρίων, των ξενόδουλων «διαφωτιστών», και υπό τις αφόρητες πιέσεις των αυτόκλητων «προστατών» μας, στην πλειοψηφία τους τεκτόνων και Ιουδαιοταλμουδιστών, άρχισε η σταδιακή μετάλλαξη της ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ, από ιεράρχες και λαϊκούς (πολιτικούς, εκπαιδευτικούς, θεολόγους, κ.α), για να καταλήξουμε σήμερα στον μετασχηματισμόν της ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ σε ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.
Μία Θρησκεία, διαρκώς απομακρυνομένη από τα δόγματα της άπαξ παραδοθείσης από Τον Κύριον Ιησούν, τους Αποστόλους και Πατέρες, ΑΛΗΘΟΥΣ ΠΙΣΤΕΩΣ, προβαλλομένη ανιέρως και διδασκομένη βλασφήμως στους Ελληνόπαιδες, συγκρινομένη μάλιστα, με ΟΛΕΣ τις άλλες γνωστές ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ του κόσμου, με απολύτως Θρησκειολογικόν/ Οικουμενιστικόν πνεύμα].1
γ. Σύμβολο της πίστεως του Ορθόδοξου Ελληνισμού:
Ο Τίμιος Σταυρός.
16. ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ – ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ:
α. Παρθενών
Σύμβολον του Αρχαίου Ελληνικού Κάλλους, της αγνότητος/τελειότητος του ελληνικού πνεύματος (Σοφία) και της θρησκευτικής ενότητος των Ιώνων/Έλλήνων.
β. Ο Ήλιος της Βεργίνας (Οκτάκτινος ή Δεκαεξάκτινος).
Σύμβολο της Οικουμενικότητας τής Ελληνικής Μακεδονικής Δυναστείας/ Κυριαρχίας.
γ. Ο Δικέφαλος Αετός.
ØΈμβλημα τής Ελληνικής Αυτοκρατορίας με πρωτεύουσα τήν Νέα Ρώμη (Κωνσταντινούπολη).
ØΈμβλημα τού Γενικού Επιτελείου Στρατού, μετά τού επιγράμ­ματος «ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ».
ØΣύμβολο τού Ορθόδοξου Ελληνισμού (Ρωμηοσύνης)2.
Χρώμα: Μαύρο σέ κόκκινο φόντο (Συμβολισμός της ενιαίας Ελληνικής / Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας) ή Μαύρο σέ κίτρινο φόντο (Συμβολισμός τής δόξης αλλά και των περιπετειών - συμφορών του Γένους των Ρωμηών/ Ελλήνων).
δ. Ελληνική Σημαία.
·Χρώμα Κυανόλευκο.
·Κυανούν: Θειότητα του αγώνα, αφού ο Θεός ενέπνευσε στο Έθνος την ιδέα της επαναστάσεως, παρ’ ότι αδύνατο και άοπλο, να αναλάβει και φέρει σέ πέρας τον άνισο εκείνον αγώνα (1821).
·Λευκό: Καθαρός, άμωμος και αγνός ο σκοπός των Ελλήνων (Εθνική απελευθέρωση).
ØΌρθιος Λευκός Σταυρός: Σύμβολο της πίστεως των Ορθοδόξων Ελλήνων προς τον Αρχηγό της Πίστεώς τους, Ιησούν Χρι­στόν.
ØΕννέα οριζόντιες λωρίδες: Συμβολίζουν την θεϊκότητα της Ελληνικής / Πνευματικής δημιουργικής Δυνάμεως (εννέα Μούσες) ή τον συλλαβισμό (εννέα συλλαβές) της φράσεως «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ».
Ο αριθμός 9 (εννέα λωρίδες) στην σημαία που υψώθηκε μετά την απελευθέρωση των Ελλήνων από τούς Τούρκους, συμβολίζει το τέλος τής υποδουλώσεως και το πέρας της Κρίσεως/ Δοκιμασίας από τον Θεό (ΑΜΗΝ = 99).
17. ΑΡΧΕΣ ΕΚΔΟΣΕΩΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ:
Ιστορία-Αρχαιολογία-Αληθής Επιστήμη - Θεόπνευστη 'Αγία Γραφή.
18. ΣΦΡΑΓΙΔΑ-ΚΥΡΩΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ:
Παγκόσμια Γραμματεία (Αρχαία και σύγχρονη) -Ορθόδοξη Εκκλησία της καθ’ημάς Ανατολής.
ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Αναζητώντας την αλήθεια για τις ρίζες μας ως άνθρώπων και την ταυτότητά μας ως ΕΛΛΗΝΩΝ, σας περιπλανήσαμε αρκετές φορές, σε «άγνωστους» χώρους, μεταξύ των σειρήνων της Ορθολογιστικής άπατης, και των θησαυρών τού προγονικού μας φωτός και των πατερικών φώτων.
Πιστεύομεν πως κάθε εχέφρων αναγνώστης διεπίστωσε ότι κάθε φορά που αναζητούσαμε την αλήθεια όχι για προσωπική δοξοκοπία, άλλά προς δόξαν του Τριαδικού Θεού, απεκαλύπτοντο στοιχεία σε κείμενα (κλασσικά - πατερικά - επιστημονικά), που ανέτρεπαν τόσον την συμβατική ιστορία που διδάχθηκαμε και διδάσκονται σήμερα οι Έλληνόπαιδες, όσον και τις θεωρίες «επιστημόνων» περί αυτομάτου γενέσεως, έξελίξεως του Σύμπαντος και «αυτοχθόνων» Ελλήνων.
Τα ιστορικά - επιστημονικά και διαφορετικών πηγών στοιχεία, της αρχαίας και σύγχρονης Ελληνικής και ξένης γραμματείας, παρατέθηκαν στην βιβλιογραφία του κάθε κεφαλαίου που αναρτήσαμε.
Το ερώτημα που απευθύνομεν σε κάθε αναγνώστη, είναι:
Πως θα αξιολογηθούν τα στοιχεία;
Θα ήταν ολέθριο λάθος να απορρίψει κάποιος τα τεκμηριωμένα συμπεράσματα για την ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, επειδή δεν συμφωνούν με τις δικές του πολιτικο-ίδεολογικές θέσεις και θρησκευτικές πεποιθήσεις ή επειδή εκτιμά ότι σχετίζουν, δήθεν, φυλετικώς τους Έλληνες με τους σημερινούς Ιουδαίους (Jews)!!!
Τέτοιου είδους κρίσεις - εκτιμήσεις - διαπιστώσεις είναι προϊόντα άλογίας. Τέτοιας ποιότητας αναγνώστες- μελετητές - ερευνητές:
·Δεν είναι ελεύθεροι. Δεν σκέπτονται αντικειμενικώς και αμερολήπτως. Δεν αναζητούν την αλήθεια, άλλά το γέρας της αυτοϊκανοποιήσεως και αυτο- δοξασμού τους.
·Διακατέχονται από προκατάληψη και μισαλλοδοξία, ιδιότητες απαράδεκτες για ελεύθερον άνθρωπον.
·Μοιάζουν με εκείνους που είναι εθισμένοι στα ναρκωτικά και το μόνο πράγμα που τους ενδιαφέρει είναι η «δόση» τους.
Το Σύστημα, προς δυστυχία των ανθρώπων, προσφέρει ψυχοναρκωτικά πάσης φύσεως και ποικιλίες λωτών πλάνης, απάτης και λήθης για την ταυτότητα και καταγωγή των Ελλήνων.3
Όποιος, επιθυμεί να μελετήσει το περιεχόμενο και τα επιχειρήματα που παραθέσαμε κατά την εκτενέστατη ανάλυση του θέματος, και να οδηγηθεί σε ορθά συμπεράσματα, για την ταυτότητα των Ελλήνων, οφείλει:
-Να μελετήσει πρώτα την Παλαιά Διαθήκη, μόνος του και όχι μέσα από ερμηνευτικές φυλλάδες αλλοδόξων, αλλόπιστων και κακοδόξων που έχουν γραφεί κατά διαταγή, με ανθρώπινη δοκησισοφία υπό το κράτος ορθολογιστικής «αυθεντίας» και μαιναδικής υστερίας εναντίον του Χριστιανισμού και Ιουδαϊσμού, για να υπηρετήσουν τους μισθωτές - προστάτες τους ή να εξυπηρετήσουν προσωπικές ιδιοτροπίες.
-Να αναλύσει απροκαταλήπτως την βιβλιογραφία και τις πηγές.
-Να χρησιμοποιήσει την λογική του για αποδοχή ή απόρριψη των γραφομένων ξεχνώντας, μέχρι την εξαγωγή συμπερασμάτων, τις δικές του ιδεολογικοπολιτικές ή θρησκευτικές θέσεις - απόψεις.
-Να διερωτηθεί για πολλά, μεταξύ των οποίων:
♦♦♦Γιατί οι συντάκτες της «Ιστορίας», αποκρύπτουν προσιτά κείμενα αρχαίων Ελλήνων και άλλων πηγών που ανατρέπουν τα όσα ξέραμε μέχρι τώρα, επιμένουν να ωραιοποιούν τους προγόνους μας, να χαλκεύουν την ιστορία και να ιστορικοποιούν την (παρα) μυθολογία;
♦♦♦Γιατί σήμερα στην εποχή του άκρατου ορθολογισμού και της Επιστημονικοκρατίας συντηρείται ο μύθος του Δευκαλίωνος, της Πύρρας και της παραμυθολογικής γενεαλογίας του 'Έλληνος;
♦♦♦Γιατί ΟΛΟΙ σχεδόν, βάλλουν σήμερα κατά της Παλαιάς Διαθήκης (πολύ περισσότερο εκείνοι που δεν έχουν καν ανοίξει ή ξεφυλλίσει τις σελίδες της), την αρχαιότητα, αξιοπιστία και αυθεντικότητα της οποίας, έχουν αποδείξει η αρχαιολογία, η ιστορία και η γενικώς επιστήμη;
Ήσαν ανόητοι ΟΛΟΙ οι Πατέρες της Ορθόδοξης Εκκλησίας που ανεγνώρισαν την θεοπνευστία της; Είναι αναξιόπιστο ένα βιβλίο το όποιον περιλαμβάνει προφητείες που επαληθεύτηκαν ΑΠΟΛΥΤΩΣ; Ήσαν τυφλοί τα εκατοντάδες εκατομμύρια των παλαιότερων και εμείς σήμερα πού δεχόμαστε την αυθεντία τής Π.Δ. καί είναι «Φωτι­σμένοι» όλοι οι αρνητές και πολέμιοί της;
♦♦♦Είναι ποτέ δυνατό, ο ΕΛΛΗΝ - ΠΡΟΣΩΠΟΝ, έλλογο ον, μεταδότης του φωτός στην ανθρωπότητα:
ØΝα εμφανίσθηκε ξαφνικά μέσα στο Χάος ή να εβλάστησε στην γη, όπως βλαστάνουν τα φυτά;
ØΝα ήλθε από «άγνωστο» πλανήτη;
ØΝα είναι προϊόν εξελικτικής διαδικασίας; (από πλαγκτόν ή ψάρι ή πίθηκο ή σκόνη του διαστήματος, δεν έχει σημασία).
ØΝα αποκολλήθηκε από την «ουσία» κάποιου άγνωστου Ανώνυμου ’Όντος και απρόσωπου Ενός, της άλογης Συμπαντικής δυνάμεως (!!!) και
ØΝα μην έχει δημιουργηθεί από ένα ανώτερο ΟΝ προσωπικόν και Υπερλογικόν, επώνυμον και Παντοδύναμον, δηλ. τον καθ’ ημάς (Τριαδικόν) Θεόν;
Θα επαναλάβουμε αυτό το όποιο έχουμε ξαναπεί και ξαναγράψει:
Η αλήθεια δεν είναι αναγνωρίσιμη απ’ όλους, παρά μόνο από εκείνους που είναι ελεύθεροι.
Δεν πρόκειται να αντικρύσουν ή να προσεγγίσουν την αλήθεια όσοι:       
ØΗδονίζονται από σοφιστείες και συνθήματα απατεώνων, ευχάριστα στα ώτα και ηδονίζοντα την ψυχή τους.
ØΔεν έκαναν ποτέ στον εαυτό τους, τα ερωτήματα: 
-Μήπως εκείνοι τους οποίους εμπιστεύθηκα μέχρι τώρα (τους δασκάλους και καθηγητές στις διάφορες κλίμακες εκπαιδεύσεως ή τους ομιλητές και συγγραφείς συναφών θεμάτων), βρίσκονταν στην οδό της πλάνης ακόμη και της ενσυνείδητης απάτης;
-Μήπως εγώ ερμήνευσα αυθαιρέτως τα κείμενα που μελέτησα και κατέληξα σε εσφαλμένα συμπεράσματα;
ØΑυτοϊκανοποιούνται με γνωστικά παρασκευάσματα πλάνης.
ØΑποδεικνύουν αδιαψεύστως με λόγια και πράξεις στην ζωή τους, ότι ΔΕΝ αποστρέφονται το ψέμα, κυριαρχούνται από ανθρώπινο φόβο και υπηρετούν κάθε εξουσία-διαχειριστή του παγκόσμιου Υδροχοϊκού Συστήματος.
ØΑνέχονται ή αποδέχονται (σιωπηρώς και βρονταίως), τις πράξεις των εμπνευστών - φορέων - συντηρητών της πνευματικής ερημώσεως των πολιτών και ιδιαιτέρως των Ελληνοπαίδων της πατρίδος μας.
ØΔεν επιδιώκουν την δικαιοσύνη και την κριτικήν, αφού προηγουμένως ακούσουν ή διαβάσουν τις απόψεις και θέσεις αμφοτέρων των πλευρών.
ØΑπορροφώνται από βιοτικές μέριμνες, η μοναδική επιδίωξή τους είναι η χρηματοθηρία και δεν έχουν φόβον Θεού.
Για να απελευθερωθεί, όμως, ένας μελετητής - ερευνητής ή ένας απλός αναγνώστης, πρέπει:
·Να αφυπνισθεί από τον λήθαργο της μακαριότητας που του έχει επιβάλλει το Σύστημα, με τα μυριοπρόσωπα όργανά του.
·Να συνειδητοποιήσει ότι η «θύραθεν σοφία», διαφέρει από την «άνωθεν σοφία», όσον η νύκτα από την ημέρα. Ότι δεν υπάρχει Φύσις και Εξέλιξιςαλλά Κτίσις και Δημιουργία, και αφού υπάρχει Κτίσις, υπάρχει και Κτίστης-Δημιουργός.
·Να έχει την ψυχική ηρεμία, την θέληση και την άδολη δίψα για αναζήτηση της αληθείας.
·Να αναζητήσει τον «άγνωστο Θεό» των αρχαίων Ελλήνων και να ζητήσει φώτιση από Εκείνον, στις μελέτες και στις έρευνές του, αφού αναγνωρίσει την ταυτότητά Του και να Τον συμβουλευθεί.
·Να αναγνωρίσει τα λάθη του και να τα ομολογεί, όταν ο αντίλογος και τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς είναι καταλυτικά και δεν επιδέχονται αμφισβήτηση.
·Να εντοπίσει και καταπολεμήσει τα αίτια και τους φορείς της παγκόσμιας Ιστορικής απάτης και πνευματικής ερημώσεως, διότι:
ΑΠΑΤΗ  είναι η προσπάθεια απογαλακτισμού των Ρωμηών/ Ελλήνων από την Ορθόδοξη Εκκλησία και αποσυνδέσεως των νοηματικών διαδρομών του, από την Αγία Γραφή, το Θησαυροφυλάκιο της ανθρώπινης Γνώσεως.
ΠΛΑΝΗ είναι η επιχείρηση ανασυνδέσεώς τους με τους μύθους και τα είδωλα των προγόνων μας και εμφυτεύσεως στον εγκέφαλό τους, ανοήτων εξελικτικών θεωριών κάποιων οιηματιών «επιστημόνων» και αθέων «ανθρωπιστών».
ΦΡΕΝΟΠΛΗΚΤΟΙ είναι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι η επίσημη και κρατούσα θρησκεία των αρχαίων προγόνων μας, δεν ήταν ειδωλολατρία, αλλά μονοθεϊσμός.
ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ της πλάνης και απάτης είναι όσοι λαϊκοί και κυρίως ρασοφόροι, σιωπούν στα διαπραττόμενα εγκλήματα, αποκρύπτουν τις ιστορικές αλήθειες για το Έθνος των Ρωμηών/Ελλήνων, την αυθεντία-θεοπνευστία της Αγίας Γραφής, οδηγώντας εκ του πονηρού τους σημερινούς Έλληνες, σε μονοπάτια αποπροσανατολισμού τους από την ΑΛΗΘΕΙΑΝ και διόδους απογαλακτισμού τους από την Ορθόδοξη Πίστη. 
ΛΕΗΛΑΤΕΣ των ψυχών και δημιουργοί της σημερινής πνευματικής ερημώσεως είναι όσοι, για διάφορους λόγους, φρονούν, διδάσκουν, επιβάλλουν σαν πρότυπο ζωής των Ελλήνων τον αυτοθεοποιημένον και θνητόν ΑΝΘΡΩΠΟΝ (Ανθρωπισμός) και όχι την ζωή και την Διδασκαλία του Δημιουργού του Ανθρώπου και ΑΠΑΣΩΝ των Φυλών, του προστάτου των Ελλήνων, του ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
*
Ο μεγαλύτερος σταθμός στην Ιστορία, υπήρξε η συνάντηση του Ελληνισμού και του Χριστιανισμού. Αυτή η συνάντηση ήταν αποτέλεσμα μυστικής και ακατάληπτης προετοιμασίας των Ελλήνων, ώστε να δεχθούν την αποκαλυφθείσα  ΑΛΗΘΕΙΑ, η οποία τους κατέστησε Νέα Οικουμενική Δύναμη.
Δεχόμενοι οι Έλληνες, πρώτοι από όλα τα έθνη την ΑΥΤΟΑΛΗΘΕΙΑ, τον Ιησού Χριστόν, χρίσθηκαν τέκνα της Νέας Οικογένειας του Θεού, πρωτότοκοι του Νέου Ισραήλ, αφού ο Θεός είχε αφαιρέσει την δόξα από τον Παλαιό Ισραήλ, λόγω της αποστασίας του.
Αυτό το προνόμιο των πρωτοτοκίων, έδωσε στους Έλληνες ο Θεός Δημιουργός, ο προσωπικός συγκεκριμένος Τριαδικός Θεός και όχι κάποιο απρόσωπο «Ον» ή το αόριστο «Θεϊκό Ένα».
Με αυτά τα πρωτοτόκια-θεϊκόν προνόμιον, εβαπτίστηκαν οι Έλληνες, ως τέκνα σαρκικού σπέρματος από τον Παλαιό Αδάμ και υιοθετήθηκαν ως υιοί, κατά χάρη, από το πνευματικό σπέρμα του Νέου Αδάμ, πολιτογραφηθέντες, ΟΡΙΣΤΙΚΩΣ και ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ, ως ΡΩΜΗΟΙ (Ορθόδοξοι Έλληνες), λαβόντες την Νέαν ταυτότητά τους, επικυρωθείσα με την γνησιότητα της σφραγίδος της Μίας, 'Αγίας, Καθολικής (Ορθόδοξης) Εκκλησίας του Τριαδικού Θεού. Της αυθεντικής Εκκλησίας του Νέου Ισραήλ (Ν.Ι.).
Την ταυτότητα του «Νέου Ισραήλ», έλαβαν και όλοι οι μη Έλληνες κατά την φυλή, οι οποίοι ασπάσθηκαν την Ορθοδοξία, ανεξαρτήτως φυλετικού χρώματος. Στον Νέο Ισραήλ, θα συμπεριληφθούν όσοι από τους μη Ορθοδόξους μετανοήσουν και δεχθούν τον Χριστό, αδόλως και ενσυνειδήτως, μέχρι της εμφανίσεώς Του, κατά την Δευτέρα Παρουσίαν Του, σύμφωνα με το ανεξιχνίαστο Σχέδιο και τις ανεξερεύνητες βουλές Του.
Όπως επαληθεύθηκαν μέχρι τώρα όλες οι προφητείες της Παλαιάς Διαθήκης, σχετικές με την διαχρονική πορεία του αληθινού λαού Ισραήλ, ο οποίος προοριζόταν για αντιδοξασμόν από τον Κύριο, έτσι θα επαληθευθούν και οι προφητείες της Καινής Διαθήκης για τον Νέο Ισραήλ.
Φυσικά ο Νέος Ισραήλ, ΔΕΝ έχει ούτε ίχνος σχέσεως με τους αυτοαποκαλούμενους σήμερα «Εβραίους»/Ταλμουδιστές Ιουδαίους (Jews) του κράτους Ισραήλ και της διασποράς. Ο παλαιός Ισραήλ αποστάτησε, γι’ αυτό καταδικάστηκε σε συντριβή, διάλυση και αιώνιο ονειδισμό. Όποιος φέρει σήμερα το όνομα Εβραίος/Ιουδαίος - Ισραηλινός (JewIsraelian), είναι:
· Σφετεριστής και το χρησιμοποιεί για παραπλάνηση, κάλυψη του πραγματικού ονόματός του (Καϊν-ίτης, Χαναναίος, Φοίνικας, Βααλιστής, Φαρισαίος, Ταλμουδιστής, Εωσφοριστής).
· Δόλιος πλαστογράφος της ιστορίας και εργάτης του Σχεδίου LUCID/των Παγκόσμιων συνωμοτών, για να δικαιολογεί κάποια διαχρονική παρουσία του, και να συμμετέχει αφανώς στην προετοιμασία του μεγάλου Μυστηρίου της Ανομίας και της Νέας Αποστασίας.
Αλλοίμονο εάν επαναληφθεί η μεγάλη αποστασία από τον Νέο Ισραήλ, όπως συνέβη παλαιότερα με τον Λαόν του Ισραήλ της Παλαιάς Διαθήκης κάτι που, δυστυχώς, φαίνεται να πραγματοποιείται σταδιακά ή διαφαίνεται ότι προετοιμάζεται στα αποκρυφιστικά «ψυχροκήπια» των σκοταδιστών του Συστήματος.
Τρισαλλοίμονο, εάν αρνηθούμε την ταυτότητά μας, την ιδιοπροσωπία μας, τις ρίζες μας, την θεϊκή αποστολή μας και προσαρμοσθούμε στην ψεύτικη ταυτότητα του Νεοέλληνα (Ν/Ε), του αντιχριστιανού κοσμοπολίτη, του πολτοποιημένου Ευρωπαίου, του (ψευτο) «ανθρωπιστού»/ «αντιρατσιστή»/ «δημοκράτη» που μας επιβάλλει το ΣΥΣΤΗΜΑ και οι εξουσιαστές, εντολοδόχοι-διαχειριστές του Συστήματος.
Όλοι γνωρίζουν τι συνέβη στους παλαιούς αποστάτες. Θα ήταν τραγωδία για τον Νέον Ισραήλ (Ρωμηοσύνη) και επικήδειο άσμα για το Γένος των Ελλήνων, εάν επαναλαμβανόταν σήμερα το Έγκλημα των Αρχιερέων και Φαρισαίων της εποχής του Ιησού.
Ο Θεός μας έδωσε την Ελευθερία (αυτεξούσιον) σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μπορούμε ακόμα και να Τον αρνηθούμε. Αλλά μόνο παράφρονες αρνούνται το Φως και την Ζωή. Μόνο άφρονες αποστατούν από την Ποίμνη της αιώνιας Δόξης. Μόνο φρενοβλαβείς απορρίπτουν την υιοθεσία και κληρονομιά του Θεού προς τον λαόν Του, το Νέον Ισραήλ. Η επιλογή είναι δική μας!
Οι Ρωμηοί/Έλληνες, διακηρύττουν με στεντορείαν φωνήν, ότι έχουν κάνει ήδη την επιλογή τους, ΕΛΕΥΘΕΡΩΣ και ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ !
Συντάσσονται με τον Ιησού Χριστό και Σωτήρα, ομολογούν την εδραίαν και τεθεμελιωμένην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ τους προς Αυτόν, προσδοκούν την Νέα (Άνω) Ιερουσαλημ, ως πρωτότοκοι υιοί του Νέου Ισραήλ, με διαβατήριον την γνήσια και κυρωμένη από την Ορθόδοξη Εκκλησία, ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΡΩΜΗΩΝ/ ΕΛΛΗΝΩΝ.


ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩ ΘΕΩ ΔΟΞΑ




Δεν υπάρχει συμπεφωνημένος ορισμός για το τι συνιστά θρησκεία. Σύμφωνα με έναν ορισμόν, Θρησκεία είναι κάθε πολιτιστικό σύστημα σχεδιασμένων ηθών, συμπεριφορών, απόψεων και καθημερινών πρακτικών, όπως κοσμοθεάσων, ιερών κειμένων, ιερών τόπων και οργανισμών τα οποία συνδέουν τους ανθρώπους με μεταφυσικά φαινόμενα ή οντότητες. Γενικώς θρησκεία είναι ο σεβασμός, ο ιερός φόβος και η αφοσίωση του ανθρώπου προς ένα ανώνυμον υπέρτατο ον.

Με βάση τα παραπάνω, όλες οι θρησκείες που ακολουθούνται από όλους τους λαούς, στον σημερινόν κόσμον, είναι ανθρώπινες επινοήσεις και εμπορευματοποιημένα πολιτιστικά-αποκρυφιστικά Συστήματα, προκειμένου να παγιδεύουν τους ανόητους, μωροφιλόδοξους, ανασφαλείς και δοκησίσοφους, σε δήθεν μεταφυσικές αναζητήσεις φαινομένων και οντοτήτων και να δουλοποιούν τους αφελείς, πεφοβισμένους και ακατήχητους, προς όφελος των ιδρυτών τους, των κατά καιρούς «ιερέων» κάθε θρησκείας, καθώς και της εκάστοτε πολιτικοθρησκευτικής ηγεσίας.
«Ο Αετός με το αγέρωχο ύφος και έκφραση θριαμβευτική κρατά στα νυχοπόδαρά του τα δύο στοιχεία της εξουσίας του, τον Τίμιον Σταυρόν και το ξίφος της νίκης και άλλοτε πάλι κρατά αντί για ξίφος, την σφαίρα της γης ολόκληρης, πού διαλαλεί την Οικουμενικότητα τής Νέας Πνευματικής Αλήθειας πού έφερε στον κόσμον η Ανάσταση του Χριστού» (Π. Μ. Σωτήρχος, Εφημ. Ορθόδοξος Τύπος, 9 Ιαν. 2004).
Διαπιστώνουμε καθημερινά, το ανελέητο ψυχοπνευματικό σφυροκόπημα που δέχονται οι Έλληνες μέσα από τις σελίδες της συμβατικής ιστορίας (Ελλαδικής και Διεθνούς), τις θεωρίες-δοξασίες των αυτοθεοποιημένων επιστημόνων, καθώς και την έξοργιστική προπαγάνδα των έντυπων και Ηλεκτρονικών Μέσων (παρα) πληροφορήσεως, αποχαυνώσεως και θηριοποιήσεως του ανθρώπου (ΜΜΕ: Μέσα Μαζικής Εξαγριώσεως).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου