Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΡΩΜΗΕΣ-ΡΩΜΗΟΙ/ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ- ΕΛΛΗΝΕΣ !!!
ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΣ !!!
ΤΗΝ ΡΩΜΑΝΙΑ ΜΑΣ !!!

ΑΥΤΗΝ ΣΑΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΩΣ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ-ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΜΑΣ !
ΑΥΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΑΝ ΣΕ «ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ» Ή «ΒΥΖΑΝΤΙΟΝ» (ΚΥΡΙΩΣ), ΚΑΙ «ΓΡΑΙΚΙΑΝ» (ΕΝΙΟΤΕ), ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΕΣ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΡΑΓΚΟΠΑΠΙΚΟΥΣ (ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 16ου ΑΙΩΝΟΣ) ΚΑΙ ΩΣ ΤΟΙΑΥΤΕΣ  ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΩΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ «ΛΟΒΟΤΟΜΗΝ» ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΓΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ!
ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ (ΡΩΜΗΟΥΣ)/ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ, ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΩΣ, ΥΠΟΥΛΩΣ ΚΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΩΣ ΣΕ «ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ» Ή «ΓΡΑΙΚΟΥΣ», ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΦΕΤΕΡΙΣΘΟΥΝ ΠΑΝ ΤΟ ΡΩΜΑΪΚΟΝ/ΡΩΜΑΙΪΚΟΝ/ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ, ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ, ΑΞΙΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΝΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑΝ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΑΡΤΗ, ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ  «ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ» ΣΑΣ!
Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!
Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΤΗΣ ΚΡΑΤΑΙΑΣ ΡΩΜΑΙΪΚΗΣ/ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΕ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΩΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΣ, ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟΝ ΤΩΝ ΡΩΜΗΩΝ (ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΓΕΝΟΣ), ΟΤΑΝ ΟΥΔΕΙΣ ΜΟΓΓΟΛΟΓΕΝΗΣ ΟΘΩΜΑΝΟΣ, ΕΙΧΕ ΜΟΛΥΝΕΙ ΑΚΟΜΗ, ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΗ ΜΑΣ!
                                                 Η ΜΕΙΖΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ
Όρια επί Περδίκκα Α΄ αρχηγέτη του Μακεδονικού κράτους (700-652 π.Χ.).

Όρια της αρχαίας Μακεδονίας μας, επί Αλεξάνδρου Α΄ (498-454 π.Χ.)

Επί Αμύντα Α΄ (540-498 π.Χ.), η Μακεδονία υπετάγη το 533 π. Χ. στις φοβερές δυνάμεις της Περσίας, το δε Μακεδονικόν κράτος μετεβλήθη εις Περσικήν επαρχίαν. Ο ζυγός διήρκεσε μέχρι το 479 π. Χ., ότε ο υιός και διάδοχος του Αμύντα, Αλέξανδρος ο Α΄, απήλλαξε την Μακεδονίαν από του Περσικού ζυγού, αυξήσας έτι μάλλον το Βασίλειον αυτού.
Σύμφωνα με τον Αισχύλον, τα όρια της Μακεδονίας ήσαν «μέχρι Στρυμόνος και ορίων της Δωδώνης και πέραν της Πίνδου, μέχρι της χώρας των Παιόνων» (Ικέτιδες, 250). 
Όρια της αρχαίας Μακεδονίας μας, επί Φιλίππου Β΄
(Τα απαράγραπτα πανάρχαια, Γεωγραφικά, Ιστορικά και Εθνολογικά όρια της μίας και Ελληνικής Μακεδονίας μας)

Ώ ανιστόρητοι, αγράμματοι, αδίστακτοι, άφρονες, ανθέλληνες, αθεϊστές, αμετανόητοι, ασπόνδυλοι,αριστεροφασίστες, άκαρδοι, άθλιοι, ασελγείς, απεχθείς, αξιοθρήνητοι, αμορβοί (σκοτεινοί), αναλκείς (δειλοί), ανανδριείς, ανδραποδιστές, ανοπαιόφρονες, απαγείς, απάτριδες, αγροίκοι, απαρρησίαστοι, αρατοί, αρτίπλουτοι, αρχομανείς, αταρτηροί, αλαζόνες, αυθάδεις, αχυράνθρωποι του Συστήματος!
Ποιος σας εξουσιοδότησε να διαπραγματευθείτε, ερήμην του κυρίαρχου Ελληνικού λαού, αντίθετα με την εκπεφρασμένη, πολλάκις, λαϊκή βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων και προ πάντων, αγνοώντας την στεντορείαν και διαχρονική από τα βάθη των αιώνων, φωνή των προγόνων του Έθνους μας, την γην, το όνομα, την ιστορίαν και την ιερή κληρονομιά της Μακεδονίας μας [αρχαίαν/ προχριστιανικήν, μεταχριστιανικήν, μεσαιωνικήν, Μακεδονικής Δυναστείας, μέχρι την απελευθέρωσή της από τα στρατεύματα των Ελλήνων (1913)];
ΡΩΜΗΕΣ-ΡΩΜΗΟΙ / ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ-ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΥΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΡΩΜΗΟΙ/ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΝ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ «ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗΝ ΣΑΣ ΤΗΝ «ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ» ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΝΑ ΛΑΧΤΑΡΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ»!!!
ΜΕΡΟΣ 18ον
                          
16. ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΪΚΗ (Ι/Ε) ΟΜΟΕΘΝΙΑ (Συνέχεια 17ου μέρους)
δ. Ινδοευρωπαίοι και Έλληνες
1/. Μέχρι σήμερα, ουδείς γνωρίζει ποιά είναι η αρχέγονη σχέση αίματος μεταξύ των ανθρώπων που ανήκουν στην αποδεδειγμενως υπαρκτή Ινδοευρωπαϊκή (Λευκή) Ομοεθνία, κλάδος της οποίας είναι οι Έλληνες. Ας έχουν τις αντιρρήσεις τους οι όποιοι ψευδοέλληνες ή Ελληνόφωνοι ή οι μη εν επιγνώσει, «Έλληνες»/ Ελλαδίτες, οι οποίοι:
.Παρουσιάζουν απολιθώματα ή αρχαιολογικά ευρήματα (όπως ο οικισμός του Σέσκλου και Διμηνιού, ο αρχάνθρωπος των Πετραλώνων, κ.α.) και χρονολογούν την ηλικία τους αυθαίρετα (χιλιάδων ή δεκάδων χιλιάδων ετών), εξαπατώντας τους αγραμμάτους και αφελείς.
.Δεν δέχονται την ύπαρξη της Ινδοευρωπαικής (Ι/Ε) φυλής.
Φυσικά όπως προελέχθη, η Ι/Ε φυλή δεν είναι ούτε Ινδική ούτε Ευρωπαϊκή, ούτε μικτή Ινδών και Ευρωπαίων, με την κυριολεκτική σημασία των λέξεων. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει Ελληνοαμερικανική φυλή. Υπάρχουν όμως Έλληνες κατά την φυλή, οι οποίοι αφού μετανάστευσαν από τον χώρον γνωστόν ως Ελλάδα, στην γη που μόλις προ μερικών αιώνων ονομάσθηκε Αμερική, παρέμειναν εκεί επί γενεές και ονομάσθηκαν Ελληνοαμερικανοί.
2/. Οι πολέμιοι των Ι/Ε δεν παρουσιάζουν σαφή και επιστημονικά στοιχεία που να ισχυροποιούν την θέση τους. Αντίθετα αναμασούν ισχυρισμούς και θέσεις που ανάγονται σε προϊστορικές και μυθικές περιόδους, στηρίζοντας την άποψή τους στην έλλειψη, κατ’ αυτούς, γλωσσικών λειψάνων παλαιάς κοινής γλώσσης και στο γεγονός ότι οι Έλληνες, αναφέρονται στα αρχαία κείμενα ως αυτόχθονες.  
Οι παραπάνω θέσεις περί αυτοχθονίας των Ελλήνων, είναι ασαφείς, υποβολιμιαίες και αντιφάσκουσες διότι:
α/. Οι αρνητές δεν διευκρινίζουν τι εννοούν με τον όρο «αυτόχθων». Συγκεκριμένα:
-Οι πρώτοι (αρχέγονοι) κάτοικοι της χώρας, που αιώνες αργότερα ονομάσθηκε Ελλάς, ενώ ήταν ακατοίκητη, ήσαν (προ) Έλληνες; Πως έγινε κάτι τέτοιο; Φύτρωσαν; Δημιουργήθηκαν από κάποια Υπερφυσική Δύναμη; Ήλθαν από κάπου αλλού  στην Έρημη-Πρωτόγονη Ελλάδα;
-Οι  πρώτοι Προέλληνες είναι αποτέλεσμα εξελικτικής διαδικασίας με αρχή κάποια ζωϊκή ύλη ή άλογο ζώο που εμφανίσθηκαν στην περιοχή της σημερινής Ελλάδος, άγνωστον πως, προ χιλιάδων ή εκατομμυρίων ετών; Εάν ναι, ποια είναι τα γραπτά και αρχαιολογικά αποδεικτικά στοιχεία;
-Οι πανάρχαιοι πρόγονοί μας ήσαν εγκατεστημένοι προ αμνημονεύτων χρόνων, αλλά πριν από αυτούς, σε εποχές που δεν είναι δυνατόν να προσδιορισθούν, σε κάποιες περιοχές υπήρχαν αλλόφυλλοι, οι οποίοι τελικά αφομοιώθηκαν και εξελληνίσθηκαν;
-Οι πρόγονοί μας αφού μετανάστευσαν στην Ελλάδα, από κάπου αλλού, βρήκαν την χώρα να κατοικείται από αλλοφύλλους τους οποίους εξεδίωξαν ή υπέταξαν ή για διάφορους λόγους αφομοίωσαν;
β/. Αυτόχθων σημαίνει:
-Αυτός που αναφύεται από την γη, ο γηγενής, ο ιθαγενής (Λεξ. Σταματάκου, σ.197).
-Της αυτής πόλεως (Λεξ. Σουΐδα, σ. 200).
-Αυτός του οποίου οι πρόγονοι, επί γενεές γενεών, αποίκισαν πρώτοι μία περιοχή στην οποία ο ίδιος τώρα διαμένει μόνιμα (αυτόχθων), αφού:
.Οικέω/οικώ= Ρήμα μεταβατικό μετ’ αιτιατ. κατοικώ (πόλη, χώρα, κλπ) - συνώνυμο του οικίζω= εγκαθιστώ κάποιον σε κάποιο μέρος (Λεξ. Σταματάκου, σ. 675).
.Κατοικία= τόπος διαμονής αλλά και αποικία, ίδρυση αποικίας (Λεξ. Σταματάκου σ.515). 
«Ην γαρ και το των Πελασγών γένος Ελληνικόν εκ Πελοποννήσου, το αρχαίον.....Πρώτον μεν γαρ περί το καλούμενον νυν Αχαϊκόν Άργος ώκησαν αυτόχθονες όντες, ως οι πολλοί περί αυτών λέγουσι. Την δε επωνυμίαν έλαβον εξ αρχής ταύτην επί του Πελασγού βασιλέως» (Διονύσιος Αλικαρνασσεύς, Ρωμαϊκή Αρχαιολογία, Παρίσι, 1896, 1/17).
Με άλλα λόγια «....Οι Πελασγοί πρώτοι αποίκησαν (κάποτε, τα πολύ παλιά χρόνια), το σήμερα αποκαλούμενο Αχαϊκό Άργος, όντες τώρα (την εποχή συγγραφής του κειμένου από τον Διον. Αλικαρνασσέα) αυτόχθονες...».
-Αυτός ο οποίος «πρώτος την χθόνα τουτέστιν την γην, αργήν ούσα πρώτος ειργάσατο, ή δια το μη είναι αυτός έπηλυς». Για τους ίδιους λόγους αυτόχθονες καλούνταν οι Αθηναίοι, οι Θηβαίοι, οι Αρκάδες και οι Αιγινήτες (ο.α.).
Ποιοί χαρακτηρίζονται όμως, σαν επήλυδες;
Οι νεωστί ελθόντες, οι ξένοι, οι άλλοθεν ελθόντες/πάροικοι, μέτοικοι, οι επανερχόμενοι (Λεξικά: Σταματάκου, λ. έπηλυς, σ.363-λ. μέτοικος, σ. 620 - λ. πάροικος, σ.757 # Σουΐδα, σ.393-709 # Δορμπαράκη,σ. 312-521-619).
Και ποιός είπε το αντίθετον, δηλαδή ότι οι Αθηναίοι ή άλλοι Έλληνες/Ίωνες/ Πελασγοί, όταν χαρακτηρίζονταν σαν αυτόχθονες, την εποχή της συγγραφής των κειμένων, ήσαν επήλυδες, αφού προ αμνημονεύτων δεκαετιών ή αιώνων, οι γνήσιοι πρόγονοί τους ήσαν οι πρώτοι και μοναδικοί ιδιοκτήτες της γης που κατείχαν;
γ/. Ιθαγενής σημαίνει: Ο νόμιμος, μη νόθος, ευπατρίδης, και επί Έθνους οι γνήσιοι απόγονοι. Ετυμολογικώς, ερμηνεύεται αύθι-γενής=ο γεννηθείς εδώ ακριβώς (ενταύθα) {Λ.Σταμ ,σ. 466}.
1

3/. Όπως έχει ήδη αποδειχθεί, οι Πελασγοί, από τους οποίους προήλθαν οι πολύ αργότερον ονομασθέντες Έλληνες, ΔΕΝ  κατήλθαν από Βορρά, ΟΥΤΕ συνέβη αρχική μετακίνησή τους από Δυσμάς προς Ανατολάς. Μετανάστευσαν στην Ελλάδα μετά την προϊστορική διασπορά των εθνών, ελθόντες από Ανατολάς, παραμείναντες έκτοτε, μετά από πολλές εθνικές περιπέτειες, στον σημερινόν Ελλαδικόν και ευρύτερον όμορον (κατεχόμενον) χώρον, επί χιλιετίες.
Βάσει αυτής της προηγηθείσης επιστημονικής αναλύσεως, οι γενεές που ακολούθησαν μετά την προϊστορικήν εγκατάσταση των προελλήνων/Πελασγών στην Ελλάδα, αρχέγονων προγόνων των σημερινών Ελλήνων, εδραστηριοποιήθηκαν εδώ ακριβώς και συνεπώς θεωρούνται ιθαγενείς/ αυτόχθονες και ουχί επήλυδες !!!
4/. Οι αρνητές μένει να μας αποδείξουν τους ισχυρισμούς τους ότι, οι Έλληνες:
.«Φύτρωσαν» στην Ελλαδική γη, αφού δεν δέχονται ότι ήλθαν από την Ανατολή και πως φύτρωσαν (ξαφνικά, βαθμιαίως, με την βοήθεια υπερφυσικών/ μεταφυσικών/ συμπαντικών δυνάμεων και ποίων).
.Ήλθαν από άλλο πλανήτη, άλλη περιοχή της Δύσεως, άλλη διάσταση, Πως ήλθαν και εάν προηγήθηκαν των Πελασγών, ποία τα αποδεικτικά στοιχεία.
Εάν δεν αποδείξουν τους ισχυρισμούς τους, το λιγώτερον που έχουν να κάνουν είναι: Να ομολογήσουν την πλάνη τους και να ζητήσουν συγγνώμη από όλους τους Έλληνες που εξαπάτησαν και συνεχίζουν να εξαπατούν, ηθελημένα ή άθελα.
Εμείς απλά θα τους υπενθυμίσουμε ότι ο Αντισθένης2 χλεύαζε τους Αθηναίους και τους αποκαλούσε κοχλίες, οσάκις ισχυρίζονταν ότι ήσαν γηγενείς-αυτόχθονες (Λεξ. Ελλ. Αρχαιολογίας, Αλεξ. Ραγκαβή, 1888, τ.1ος, σ. 156). 
Γνωρίζουν οι αντι-Ινδοευρωπαϊστές, αυτό το στοιχείον; Εάν ναι, τι απαντούν; Γιατί οι «αυτόχθονες» Αθηναίοι, αποκαλούνταν, από Αθηναίον φιλόσοφον, κοχλίες;
5/. Οι παραπάνω ερμηνευτικές και ετυμολογικές εξηγήσεις γίνονται προς αποφυγή οποιασδήποτε πλάνης που προέρχεται κυρίως από τους αυτοαποκαλούμενους αρχαιολάτρες ή Ελληνολάτρες (sic), οι οποίοι στηριζόμενοι στην λέξη «αυτόχθονες» που υπάρχει σε διάφορα κείμενα αρχαίων συγγραφέων, διαστρεβλώνουν από άγνοια ή σκοπιμότητα, την σημασία της για να δικαιολογήσουν  τους παιδαριώδεις και ανιστόρητους ισχυρισμούς τους, ότι δηλαδή οι Πελασγοί/Έλληνες:
.Δεν ορμήθηκαν από την Ανατολή αλλά φύτρωσαν (!!!) στον χώρο που αργότερα ονομάσθηκε Ελλάς {Είναι γνωστό, το υποτιμητικό για την ανθρώπινη νοημοσύνη, ανόητο παραμύθι της δημιουργίας νέου ανθρώπινου γένους από τον Δευκαλίωνα και την Πύρρα, οι οποίοι έρριχναν πίσω τους πέτρες που γίνονταν άνδρες (αυτές που έρριχνε ο Δευκαλίων) και γυναίκες (αυτές που έρριχνε η Πύρρα)}.
.Δεν αποτελούν φύλα που κινήθηκαν από Α. προς Δ. Αντίθετα αφού ήσαν αυτόχθονες, μετανάστευσαν ομαδικά από Δ. προς Α. και αργότερα έφθασαν μέχρι τις σημερινές Ινδίες.
Εδώ γεννάται ένα σοβαρό ερώτημα: Γιατί παρά τα συντριπτικά στοιχεία που υπάρχουν για την Ι/Ε Ομοεθνία, και τα συναφή, κάποιοι Έλληνες συγγραφείς, ομιλούν περί αυτοχθονίας των Ελλήνων και αρχανθρώπων της «Αιγηΐδος»;
Εάν στις απόψεις αυτών των αρχαιομανών δεν υπάρχει δόλος ή σκοπιμότητα, τότε ας ακούσουν την απάντηση ενός από τους κορυφαίους αρχαίους Έλληνες ιστοριοδίφες.
«Οι Έλληνες δεν έχουσιν ευκρινή ιδέαν περί της ιδίας καταγωγής και της θρησκείας των και τα πολλά συγχέοντες, αρέσκονται να εξιδιάζωνται ήτοι οικειοποιούνται τα πάντα, θεωρούντες όλα ως Ελληνικά...» (Διόδωρος Σικελιώτης, Ι, 23-30).
Αυτόν τον δρόμο της αλαζονείας περί των αρχέγονων παγκόσμιων Ελληνικών πρωτείων, που αποκαλύπτει ο Διόδωρος Σικελιώτης, ακολουθούν και διάφοροι ανιστόρητοι, αγράμματοι και αλαζόνες αρχαιολάτρες, νεοπαγανιστές, ανθέλληνες διεθνιστές και Αχαρνολάτρες της σύγχρονης συνομοταξίας των «λωτοφάγων μισελλήνων και Ελληνοθαπτών αντιχριστιανών».
6/. Όπως έχει ήδη αποδειχθεί και συμμαρτυρηθεί:
-Οι Ινδοευρωπαίοι (Ι/Ε):
.Ορμήθηκαν από Ανατολάς με άγνωστη την ακριβή αρχική κοιτίδα τους, πιθανολογούμενη όμως στην περί την αρχαία Μεσοποταμία-Καυκασία περιοχή και κινήθηκαν προς Δυσμάς (Μεσόγειος-Ευρώπη), δια ξηράς και θαλάσσης. Για τον λόγον αυτόν, όσοι κινήθηκαν δια θαλάσσης αναφέρονται σε αρχαιότατα κείμενα ως λαός ή λαοί της Θαλάσσης.
.Ήσαν αυτό-χθονες επειδή:
*Προήλθαν από την ίδια (αυτή) χθόνα-γη, καθόσον ο Θεός έπλασε τους γεννήτορές τους (Αδάμ-Εύα), με χώμα από την γη.
«Και έπλασε ο Θεός τον άνθρωπον χουν από της γης...» (ΓΕΝΕΣΗ: 2/7).  
*Τόσον οι πρόγονοι όσον και οι γνήσιοι απόγονοί τους, κατοικούσαν στην ίδια γεωγραφική περιοχή, προ αμνημονεύτων χρόνων.
.Ήσαν ιθαγενείς, ως γνήσιοι απόγονοι του Αδάμ και της Εύας (Αδαμική γραμμή), γνήσιοι Πελασγοί ή διότι ΟΛΟΙ (Όσοι εξ αυτών ονομάστηκαν πολύ αργότερον Έλληνες), γεννήθηκαν από γνήσιους Προέλληνες/ Έλληνες.
7/. Οι Έλληνες ήσαν παλαίχθονες γιατί κατοικούσαν στον Ελληνικό χώρον προ αμνημονεύτων ετών, του χρόνου της αρχικής εγκαταστάσεως μη δυναμένου να υπολογισθεί ακριβώς μέχρι σήμερον. Μήπως και επί των ημερών μας, δεν ονομάζεται αυτόχθων αυτός που κατοικεί στην ίδια γη, εδώ και μερικές δεκαετίες ή γενεές;
8/. Οι ίδιοι οι αρνητές της Ι/Ε Ομοεθνίας (τουλάχιστον οι περισσότεροι εξ αυτών), δέχονται συγγενείς γλωσσικούς χαρακτήρες και φθογγολογικές ομοιότητες, αλλά επειδή θεωρούν ότι όλα έγιναν από τους Έλληνες και τίποτα από τους μη Έλληνες (περιορίζοντες τους Έλληνες σε στενά φυλετικά όρια), ισχυρίζονται ότι η αρχαιότερη γλώσσα του κόσμου είναι η Ελληνική, παραγνωρίζοντας το γεγονός ότι:
.Την Πελασγική γλώσσα μιλούσαν και «μη Έλληνες», πολύ πριν από την πρώτη Ελληνική/ Μυκηναϊκή γραφή (Χεταίοι, Τρώες, Φοίνικες, Ετρούσκοι, κλπ).
.Οι Φοίνικες εθεωρούντο και αυτοί ως Πελασγοί και η περί τούτου παράδοση ήταν τόσον ισχυρή, ώστε ο Διόδωρος ο Σικελιώτης, ονομάζει τους χαρακτήρες των γραμμάτων που έφερε ο Κάδμος στις Θήβες Πελασγικά γράμματα» (3,67).
Αυτός ο χαρακτηρισμός και όχι «Φοινικίεια γράμματα», είναι και ο ακριβέστερον προσεγγίζων την πραγματικότητα, διότι δια των γραμμάτων αυτών (αρχαιο-παλαιοεβραϊκών), πρώτος έγραψε ο Μωϋσής την Πεντάτευχο, οι δε Φοίνικες αντέγραψαν τον Μωϋσή..
«Και έγραψε ο Μωϋσής πάντα τα ρήματα Κυρίου...» (ΕΞΟΔΟΣ: 24/4).
«Έβερ γαρ εκείνου καλουμένου, Εβραΐς (γλώσσα) αύτη κέκληται. Η Εβραΐς γλώσσα είναι πασών των λαλιών πρεσβυτέρα» (Ιωάννου Χρυσοστόμου, PG, 56, 318).
Η Εβραϊκή γλώσσα ωμιλείτο και προ της πυργοποιΐας (κατασκευής πύργου Βαβέλ) και προ του κατακλυσμού μέχρι του Αδάμ «προς τον οποίον ο Θεός έγινε συγκαταβατικώς ομόγλωσσος» (Επιφάνιος Κύπρου, PG,41,181 και 184 - Ιωάννης Χρυσόστομος, PG, 56, 318/53, 279- Μ.Βασίλειος, ΒΕΠΕΣ, 56, 301).
Συνεπώς, άλλο πράγμα είναι τα προϊστορικά πρωτεία των πανάρχαιων γλωσσών και διαφορετικόν τα πρωτεία της αρχαίας Ελληνικής γλώσσης, όπως διεμορφώθη κατά τους ιστορικούς χρόνους, τα οποία ανήκουν αναμφισβητήτως στους Έλληνες προγόνους μας, η γλώσσα των οποίων, απετέλεσε την μήτραν ΟΛΩΝ των υπολοίπων γλωσσών του τότε γνωστού αρχαίου κόσμου, αλλά και των σύγχρονων Ευρωπαϊκών γλωσσών. 
9/. Τέλος, ο ισχυρισμός μερίδος των Αντι-ινδοευρωπαϊστών, ότι οι γλωσσολόγοι αδυνατούν να εξηγήσουν την απουσία της Ινδοευρωπαϊκής ρίζας  mar- που σημαίνει θάλασσα, υγρό στοιχείο, από την Ελληνική γλώσσα, όχι μόνο είναι παιδαριώδης, αλλά:
•Αποδεικνύει την ανωριμότητα και ανοησία, αν όχι σκοπιμότητα, στην συλλογιστική διαδικασία παραθέσεως των επιχειρημάτων τους.
•Μας δίδει το δικαίωμα να υποστηρίξουμε ότι κάτι άλλο συμβαίνει με τους στόχους και τις πραγματικές επιδιώξεις τους, τις όποιες μπορούμε κατ’ αρχάς, να χαρακτηρίσουμε «γκρίζες», πάντως όχι καθαρές.
Γιατί, πως αλλιώς θα μπορούσε να εξηγηθεί η «άγνοια» των Ελληνικών λέξεων: Μαραθών, Μάραθον, Μαρμαράς, Μαρέομαι. Μάρπις, Μαρέα, Μάρμαρος, Μάρις, Μάργαρον; (βλέπε αναλυτική ερμηνεία στο κεφάλαιο «ΠΕΛΑΣΓΟΙ»).3
εΔιαπιστώσεις-Επισημάνσεις-Προτάσεις (Με βάση τα προαναφερθέντα και λοιπά στοιχεία της Ελληνικής και ξένης Γραμματείας).
1/. Το πρώτο και βασικό λάθος,  των αντιρρησιών-αρνητών της Ι/Ε Ομοεθνίας, σκόπιμο ή εξ αγνοίας, είναι ότι επιδιώκουν να αποδείξουν πως δεν υπήρξε το Γενεαλογικό δένδρο των «Ινδοευρωπαίων» (Γενάρχης, Φυλή ή Φυλετική Ομοεθνία), αν και υπάρχουν αρκετά στοιχεία Φυλετικής/Γεωγραφικής ή τουλάχιστον, γλωσσικής ταυτότητος.
2/. Όσοι ισχυρίζονται ότι δεν μπορούν να προσδιορίσουν ακριβώς την αρχική κοιτίδα των Ι/Ε, προφανώς αγνοούν, δεν επιθυμούν ή εμποδίζονται να αναζητήσουν τις ρίζες της φυλετικής ομοεθνίας που εκπροσωπούν οι Ι/Ε, όπως αυτές σαφέστατα αναφέρονται στην Παλαιά Διαθήκη, το Βιβλίο των Βιβλίων, όπου καταγράφονται οι γενεαλογίες εθνών και φυλών, της μεν Λευκής φυλής με τους γενάρχες εκάστης, των δε υπολοίπων φυλών, γενικώς και με λιγώτερα στοιχεία. 
Ο ισχυρισμός κάποιων, ότι δήθεν η Παλαιά Διαθήκη είναι το ιστορικό και θρησκευτικό βιβλίο των σημερινών Ιουδαίων (Jews), όπως έχουμε αποδείξει, είναι ανόητος, ανιστόρητος, όλως κατ’ουσίαν αβάσιμος, οι δε θιασώτες της θεωρίας αυτής, είναι ενσυνείδητοι εντολοδόχοι του Συστήματος ή έχουν «βαθειά μεσάνυκτα», περί Παλαιάς Διαθήκης.4
3/. Οι πολέμιοι της θέσεως περί Ινδοευρωπαϊκής φυλής, αντί να ερευνούν το θέμα επιστημονικώς, αερολογούν με το σαθρό επιχείρημα ότι δεν υπάρχει Ινδοευρωπαϊκή φυλή, επειδή δεν έχει ανακαλυφθεί μέχρι τώρα ούτε ένα μνημείο που να γράφει την λέξη ινδοευρωπαίος. Αυτή η σκέψη, εκλαϊκευμένα, μπορεί να συγκριθεί με το σκεπτικό ενός βλακός ή δοκησίσοφου, ο οποίος ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει αλατοπίπερο, γιατί η λέξη δεν αναγράφεται στα Λεξικά !!!
4/. Σήμερα οι αρνητές της Ινδοευρωπαϊκής Οικογενείας, που κατά σύμπτωση (!!!), στην πλειοψηφίαν τους, αρνούνται και την Παλαιά Διαθήκη, εθελοτυφλούν. Δεν τολμούν να ερευνήσουν τις πανάρχαιες και προκατακλυσμιαίες ρίζες των Ινδοευρωπαίων, όχι τόσον επειδή τα ίχνη τους χάνονται στα βάθη των αιώνων και συνεπώς, κατ’ αυτούς, είναι δύσκολον ή αδύνατον, αλλά επειδή τρέμουν μήπως αποκαλυφθεί η φυλετική σχέση του γενεαλογικού δένδρου του Άδάμ (άνθρωπος), με τους Ινδοευρωπαίους και τότε θα πέσουν οριστικώς οι μάσκες τους και θα αποκαλυφθούν, η πνευματική ερημία και η ψευδοαρχαιολατρεία τους.5/. Στην Παλαιά Διαθήκη που είναι, όπως έχουμε αποδείξει, το αρχαιότερο, αυθεντικώτερο και πιο αξιόπιστο βιβλίον της αρχαίας Γραμματείας, παγκοσμίως, καταγράφονται για πρώτη φορά, τόσον η δημιουργία, όσον και οι γενάρχες των ανθρώπινων φυλών {Βλέπε στα κεφάλαια: [«Η δημιουργία Εθνών και Φυλών»] (Μέρος 2ον, 3ον), Πελασγοί, Αχαιοί, Δωριείς, Ίωνες, Αιολείς, Έλληνες}.
6/. Για διευκόλυνση της διαλεκτικής διαδικασίας,  υπενθυμίζουμε στους αντι-Ινδοευρωπαϊστές, τα παρακάτω: «Έποίησέ τε (ό Θεός) έξ ενός αίματος παν έθνος άνθρώπων κατοικείν επί παν τό πρόσωπον τής γής, όρίσας προστεταγμένους και­ρούς καί τάς οροθεσίας τής κατοικίας αυτών» (ΠΡΑΞ: 17/26).
Αφού ο Λόγος τού Θεού είναι πάντα αληθινός, ας ερμηνεύσουν οι αντιρρησίες του Θείου Λόγου, την παραπάνω φράση τού Κυρίου (ιδιαίτερα την λέξη άνθρωπος και το συναφές βιβλικό όνομα Αδάμ), ας προσδιορίσουν τις οριοθεσίες της κατοικίας των ανθρώπων (αρχαιότατα όρια των πρώτων Εθνών) και ας μας γνωρίσουν ποια είναι τα πανάρχαια όρια του Έθνους των Ιώνων / Ελλήνων, με βάση τους λόγους του Κυρίου. Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει:
οΝα ομολογήσουν (στην περίπτωση αδυναμίας επαρκούς και επιστημονικής ερμηνείας), ότι έσφαλαν στην διατύπωση των απόψεών τους.
οΝα μας απαντήσουν στο εξής ερώτημα: Συμφωνούν με τους ισχυρισμούς πολλών αντί-ινδοευρωπαϊστών ότι οι Έλληνες, οι φωτοδότες του παγκόσμιου πολιτισμού, οι θεϊκοί χειριστές του λόγου και οι θεογενείς καλλιεργητές της σκέψεως, προήλθαν από τυχαία γέννηση του σύμπαντος, από αρχικό άλογο πλαγκτόν, από εξελικτική πορεία της ύλης, από τα ψάρια ή από τον πίθηκο;
οΝα αναζητήσουν την αλήθεια μέσα από τις σελίδες του αρχαιότερου και πιο αξιόπιστου βιβλίου στον κόσμο, την Παλαιό Διαθήκη.
7/. Τα Έθνη  υπήρχαν προϊστορικώς, όπως καθορίστηκαν από τον Δημιουργόν της Κτίσεως, αλλά με την στενήν γεωγραφική σημασία της πατρίδος και των μελών της ίδιας φυλής ή των συγγενών φυλετικών ομάδων που μιλούσαν την ίδια γλώσσα και κατοικούσαν σε κοινό γεωγραφικό χώρο (πατρίδα). Ερευνητέον, μετά από μελέτη της Αγίας Γραφής, ποια είναι τα έθνη τα αναφερόμενα σ’αυτήν και ποία τα όρια ενός εκάστου, μετά την διασποράν των υιών και απογόνων του Αδάμ.
8/. Κατά την πιθανώτερη εκδοχή, με βάση τα μέχρι τώρα επιστημονικά δεδομένα, την δεύτερη χιλιετία π.Χ. έφτασαν στην «Ινδία», οι λεγόμενοι Άριοι (εθνοτικές ομάδες της Λευκής φυλής), περνώντας τα βουνά της σημερινής βορειοδυτικής Ινδίας και εκτοπίζοντας τους αυτόχθονες προς τον νότον. Οι πρώτοι ιθαγενείς κάτοικοι της χώρας (αυτόχθονες) αγνώστου αριθμού, εθνότητος και φυλετικού χρώματος, εξοντώθηκαν ή αφομοιώθηκαν από λαούς που κατέβηκαν από τον Βορρά ή ήλθαν από Δυσμάς.  
Πληροφορίες για την προϊστορική συσχέτιση των Αρίων με την βορειοδυτική Ινδία, συναντάμε στην Mahabharata και τις Puranas, όπου οι Ίωνες (Yavanas στα σανσκριτικά), θεωρούνται απόγονοι του βεδικού Βασιλιά Turvasha, που αναφέρεται συχνά στoυς ύμνους της Rig Veda και χρονολογούνται πίσω στην δεύτερη χιλιετηρίδα π.Χ. και επιβεβαιώνουν την μετανάστευση Αρίων στην Ινδία περί την 2ην χιλιετία π.Χ.
Επίσης στα έπη και την μεταγενέστερη ινδική λογοτεχνία, συναντάμε ορισμένες αναφορές που περιγράφουν τους Yavanas ως Άριους, που έχασαν την κοινωνική τους υπόσταση και ως ανθρώπους που μπορούσαν να σπουδάσουν τις Βέδες στο παρελθόν.
9/. Η ονομασία Ινδία προέρχεται από το όνομα του ποταμού Ινδού, το οποίον με την σειρά του προέρχεται από την αρχαία περσική λέξη Χίντου, ή από την σανσκριτική Σχίντου. Οι αρχαίοι Έλληνες χρησιμοποίησαν τον όρο Ινδοί, αναφερόμενοι στους ανθρώπους από ή περί τον Ινδόν ποταμόν.5
Ο όρος Ινδοϊσμός προέρχεται από την ελληνική απόδοση του ονόματος Sindhu σε «Ινδός-Ινδοί», ενώ ο Ινδουϊσμός από την περσική απόδοση του Sindhu σε «Hindu-Hintava».Name Sindhu generally means Ocean or River, is of Indian origin, Name Sindhu is a Unisex name, which means both Boy and Girl can have this name. Person with name Sindhu are mainly Hindu by religion. Name Sindhu belongs to rashi Kumbh (Aquarius) with dominant planet Saturn (Shani) and Nakshatra (stars) sathabisham.
10/. Ας έχουν τις αντιρρήσεις τους οι όποιοι ψευδοέλληνες ή Ελληνόφωνοι ή οι όχι εν επιγνώσει Έλληνες (Ελλαδίτες), που δεν δέχονται την ύπαρξη της λεγομένης Ινδοευρωπαϊκής (Ι/Ε) φυλής. Φυσικά, η Ι/Ε φυλή, δεν είναι ούτε Ινδική ούτε Ευρωπαϊκή ούτε μικτή «Ινδών» και Ευρωπαίων, με την κυριολεκτική σημασία των όρων.
Για παράδειγμα, όπως προείπαμε,  δεν υπάρχει Ελληνοαμερικανική φυλή. Υπάρχουν όμως Ίωνες/Έλληνες κατά την φυλήν, οι οποίοι μεταναστεύσαντες από την Ελλάδα στην Αμερική και παραμείναντες εκεί επί γενεές, ωνομάσθησαν Ελληνοαμερικανοί. Με αυτήν την έννοιαν, όντως ΔΕΝ υπάρχει Ινδοευρωπαϊκή φυλή ή Ομοεθνία.
11/. Ο ορθώτερος και επιστημονικός όρος για την αποκληθείσα Ι/Ε Ομοεθνία, είναι: Ιαφεθική/Ιαπετική ή Αρία/Λευκή Ομοεθνία και όχι Ινδοευρωπαϊκή !!! Οσάκις λοιπόν, θα αναφερόμεθα στους όρους «Ινδοευρωπαίοι» και «Ινδοευρωπαϊκός», θα το πράττουμε συμβατικώς, αλλά θα εννοούμεν: Τους Ιαφεθίτες/Ιαπετίτες και Ιαφεθικός ή Ιαπετικός, αντιστοίχως!
12/. Ως προς τον ισχυρισμόν ότι «ουδέν είναι γνωστόν περί κοινής παλαιάς γλώσσης, εκ της οποίας να εσχηματίσθησαν οι επί μέρους γλώσσες λαών τόσον διαφόρων, διότι ουδέν γλωσσικόν λείψανον διεσώθη, και συνεπώς η λεγομένη Ιαπετική γλώσσα είναι μόνον τεχνητόν κατασκεύασμα, ουδόλως ανταποκρινόμενον προς την πραγματικότητα», επισημαίνονται τα εξής:
α/. Τα στοιχεία των επιστημονικών ερευνών για την ύπαρξη «Ινδοευρωπαϊκού» κλάδου (κοινής γλωσσικής ρίζης) είναι επαρκή, συγκεκριμένα και αξιόπιστα. Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν κυρίως από συγκριτικές έρευνες των γλωσσών των λεγομένων Ινδοευρωπαϊκών φυλών, της Λευκής Ομοεθνίας. Επειδή διαπιστώθηκε πλήθος κοινών βασικών γλωσσικών στοιχείων, εκτιμάται ότι όσον αρχαιότερη είναι η αναδρομή στις παρελθούσες συγγενείς γενεές, τόσον περισσότερον θα πρέπει να μαρτυρείται η συμβίωση των προγόνων των λαών αυτών, στον ίδιο γεωγραφικό χώρο.
β/. Εάν αποδειχθεί ότι μέρος των φυλών της Ι/Ε Ομοεθνίας έχουν, εκτός από την ομογλωσσία και φυλετική συγγένεια, τότε ενισχύεται η άποψη ότι οι Ινδοευρωπαίοι/Ιαφεθίτες, έχουν κοινές αρχέγονες φυλετικές καταβολές. Δηλαδή ότι υπάρχει και κοινή φυλετική ταυτότης.
γ/. Τι άλλα γλωσσικά στοιχεία είναι δυνατόν να αναζητηθούν, στην εποχή (πρωτογόνων ή τρωγλοδυτών ή θηριόβιων), κατά την οποίαν:
1//. Δεν υπήρχε γραπτός λόγος και ίσως ούτε σύμβολα ή σχήματα επικοινωνίας;
2//. Ο προφορικός λόγος, γινόταν με χρήση συμφώνων και συνθηματικών κινήσεων κεφαλής, χειρών, ποδών;
13/. Οι περισσότεροι από τους ερευνητές του θέματος (18ος – 19ος – 20ος  αιών), συμφωνούν με την άποψη ότι η αρχική κοιτίδα των λεγομένων Ινδοευρωπαίων, είναι περιοχή της Ασίας.
Δυστυχώς, κατά καιρούς προβλήθηκαν αντιρρήσεις από υποστηρικτές, κατά βάση, Ναζιστικών και παγανιστικών θεωριών περί Αρίας ή Λευκής φυλής. Αυτοί τοποθέτησαν την κοιτίδα των Ινδοευρωπαίων ή Ινδογερμανών, όπως αυθαιρέτως και ανιστορήτως τους αποκαλούσαν, σε περιοχές που συνέφερε τις θεωρίες τους, δηλαδή, στην Βόρεια Ευρώπη, τουτέστιν όχι στην αρχική κοιτίδα τους, αλλά σε μία από τις πολλές και πολύ αργότερον πραγματοποιηθείσες μεταγενέστερες μετασταθμεύσεις τους.
Για τον λόγον αυτόν, η ταύτιση του όρου «Ινδογερμανικός» με τον «Ινδοευρωπαϊκός», είναι ανιστόρητος, αντιεπιστημονικός και όλως κατ’ ουσίαν αβάσιμος.
14/. Οι αρνητές τής Ινδοευρωπαϊκής Ομοεθνίας είναι πολύ λιγότεροι από τους υποστηρικτές τής υπάρξεώς της. Αυτό, βέβαια, σαν αρχική σκέψη, δεν έχει μεγάλη σημασία, γιατί πάντοτε υπήρχαν οι εκφραστές κάποιας απόψεως και οι αρνητές της. Ένα πράγμα, ό­μως, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο:
Ότι οι εχθροί τής επιστημονικής απόψεως περί υπάρξεως Ινδοευρωπαϊκής ομοεθνίας, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, είναι συγκεκριμένης φυλετικής ταυτότητος ή γνωστής αντιχριστιανικής πολιτικο-θρησκευτικής συνομοταξίας (Ταλμουδιστές Ιουδαίοι/Jews, παγανιστές/αρχαιολάτρες, κλπ), πολλοί των οποίων εμφανίσθηκαν σχετικά πρόσφα­τα, προϊούσης τής πνευματικής ερημώσεως.
Δεν είναι τουλάχιστο περίεργη η συμπαράταξη Ιουδαίων (Jews) και Νεοπαγανιστών, στο θέμα της Ινδοευρωπαϊκής Ομοεθνίας;
15/. Η καταγεγραμμένη άποψη επιστημόνων σύμφωνα με την όποια, οι Ινδοευρωπαίοι αποτελούσαν τήν Λευκή Φυλή, είναι ΒΑΣΙΜΗ. Οι Ινδοευρωπαίοι είναι η ομοεθνία Λευκών φύλων (μεταξύ των οποίων και οι Πελασγοί):
ο Τα οποία άλλαξαν όνομα, με το πέρασμα του χρόνου, την εξέλιξη της γλώσσης και τις γλωσσοφυλετικές επιμειξίες, με αποτέλεσμα η προϊστορική αχλύς να εμποδίζει τον ακριβή προσδιορισμόν του αρχέγονου όνοματός τους.
ο Έχουν τις ρίζες τους ή καταγράφτηκε από νεότερους ερευνητές της Βίβλου και άλλους επιστήμονες, όταν δεν υπήρχε γραπτός λόγος, ο δε προφορικός λόγος των «μη Ελλήνων», γινόταν με την χρήση συμφώνων και συνθηματικών κινήσεων κεφαλής, χειρών, ποδών.
16/. Οι χρονολογίες, οι ηλικίες των λαών, από εγκαταστάσεώς τους στην Ευρώπη και χώρες καταγωγής, που μας δίδουν, ο Μπράϊαν Σάϊκς, καθηγητής της Γενετικής στο Ινστιτούτο Μοριακής Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, καθώς και άλλοι, με μεγαλύτερες αποκλίσεις, χαρακτηρίζονται επιεικώς όλως κατ’ ουσίαν αβάσιμες, δια να μην είπομεν ότι είναι για «τον κάλαθον των αχρήστων» της ιστορίας...
Οι απαντήσεις της ιστορίας, που έχουν δοθεί με σαφήνεια και επιστημονική τεκμηρίωση, είναι καταχωρισμένες, στα επί μέρους κεφάλαια του παρόντος, ήτοι: «Η λαός Ισραήλ της Π.Δ. και οι αρχαίοι Έλληνες» (Μέρος 4ον) και «Ο γενεαλογικός μύθος των Ελλήνων» (Μέρος 8ον).
17/. Τέλος, ως προς τα επιστημονικού επιχρίσματος «παραμύθια», περί καταγωγής του ανθρώπου, εξελίξεως των ανθρωπίνων φυλών και μετακινήσεών τους, περιλαμβανόμενα κατά καιρούς, στις εκδόσεις του γνωστής αντιχριστιανικής Ιουδαιοταλμουδικής ιδιοκτησίας, Οργανισμού, «National Geographic», είναι ανάξια άλλης απαντήσεως.
18/. Μετά από τα παραπάνω αποδεικτικά στοιχεία, ποιος λογικός, άδολος, σώφρων και καλόπιστος ερευνητής μπορεί να αμφισβητήσει την ύπαρξη της λεγόμενης Ινδοευρωπαϊκής φυλής;
Παρ’ όλα αυτά, οι αρνητές και πολέμιοι της Ινδοευρωπαϊκής ομοεθνίας, διαγράφουν αυθαιρέτως τα πάντα και προβάλλουν την «αυτοχθονία», όπως οι ίδιοι την εννοούν, τα προϊστορικά αόριστα και γενικά «αρχέτυπα» και άλλες αναπόδεικτες θεωρίες. Έτσι, μας δίδουν το δικαίωμα, να τους κατατάξουμε σε μια από τις παρακάτω κατηγορίες:
1η: Αλαζόνες δυσθεώρητου εγωκεντρικού ύψους.
2η: Άλογοι ή παράλογοι ανέλεγκτου (ορθο)λογιστικού βάθους (σκέψεως).
3η: Ασταθείς (από πλευράς ορθόδοξης πίστεως) και απροσμέτρητου πλάτους (θρησκευτικής απιστίας) [άφορά κυρίως στους νεοπαγανίζοντες και ταυτοχρόνως στους ορθοδοξίζοντες Νεοέλληνες].
4η: Κουφόνοες αδιευκρίνιστου (πνευματικού) κενού.
5η: Πιθηκίζοντες - εξαρτημένοι από ό,τι τους εντυπωσιάζει η «συμφωνεί» με τίς δοκησισόφως σχηματισθείσες απόψεις τους.
6η: Συνειδητοί η ασυνείδητοι πολέμιοι των ΕΛΛΗΝΩΝ, αφού όπως δείχνουν τα πράγματα, έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Ορθόδοξον Ελληνισμόν και προσπαθούν να ολοκληρώσουν το σχέδιο συσκοτίσεως των πάντων, με την αποσιώπηση, διαστρέβλωση η εξαφάνιση όλων των στοιχείων που οδηγούν στην αλήθεια.
19/. Προτάσεις
α/. Η αναζήτηση της φυλετικής ρίζας και της αρχέγονης κοιτίδος, αυτής της Ιαφεθικής ή Ι/Ε Ομοεθνίας, θα πρέπει να γίνει μέσα από:
1//. Τα αρχαιότερα ιστορικά κείμενα, εάν όχι το αρχαιότερον, εφ’ όσον αποδειχθεί ποιό είναι αυτό και επιβεβαιωθεί η εγκυρότητα και αξιοπιστία του.
Με άλλα λόγια, η οδός αναζητήσεως των αποδεικτικών στοιχείων για την Ι/Ε Ομοεθνίαν, λογικά ευρίσκεται στην Παλαιά Διαθήκη, η οποία, όπως έχουμε ήδη αποδείξει, είναι το αρχαιότερο και πιο αξιόπιστο  βιβλίο του κόσμου.
Στο σημείο αυτό, να υπενθυμίσουμε για μια ακόμη φορά, κυρίως στους ανιστόρητους και αγράμματους ότι, οι σημερινοί Ταλμουδιστές Ιουδαίοι (Jews ή Israelians) ΟΥΔΕΜΙΑΝ σχέση έχουν με τους Εβραίους του παλαιού λαού Ισραήλ (Hebrews ή Israelites). Ας πληροφορηθούν οι ανιστόρητοι, δοκησίσοφοι αλλά και οι αφελείς-ευκολόπιστοι, ότι οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι, (σημερινοί Jews), έχουν απορρίψει προ πολλών αιώνων την Παλαιά Διαθήκη, την οποίαν και αντικατέστησαν με το Καμπαλιστικού περιεχομένου Θρησκευτικό τους Σύνταγμα, το Ταλμούδ.
Γιατί άραγε;
Την απάντηση, αφήνουμε να δώσουν όσοι μελετητές και ερευνητές του θέματος, είναι μεν αντι-Ινδοευρωπαϊστές, πλην όμως παραμένουν άδολοι, αντικειμενικοί, σώφρονες, αναζητώντας την ΑΛΗΘΕΙΑ, και εξακολουθούν να ευρίσκονται εκτός ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. 
Κυριώτερα κριτήρια αξιοπιστίας των συγγραφέων - Ιστορικών –επιστημόνων:
•Αρχαιότητα σωζομένου κειμένου.
•Συγκρητική μελέτη με αρχαία κείμενα.
•Κοσμοθεωρητική αντίληψη και πολιτικοϊδεολογική ταυτότητα των μαρτυρούντων επιστημόνων.
•Σχέση ή εξάρτηση συγχρόνων Εκδοτικών Οργανισμών με αιρέσεις - Νέα Εποχή – Ταλμουδικόν Ιουδαϊσμόν.
•Γνησιότητα σωζομένου κειμένου.
2//. Τα σωζόμενα αρχαιολογικά ευρήματα.
Κυριώτερα κριτήρια αξιοπιστίας των αρχαιολογικών ευρημάτων
(Για την περίπτωση πού τα αρχαιολογικά ευρήματα χρησιμοποι­ούνται σαν «αποδεικτικά» στοιχεία τής θεωρίας των Αντι-Ινδοευρωπαϊστών).
οΗ γνησιότητα του ευρήματος (Δηλαδή ότι το εύρημα ανήκει στην περιοχή που βρέθηκε και δεν μεταφέρθηκε εκεί, με οποιοδήποτε τρόπο, από κάπου αλλού).
οΗ ηλικία τού ευρήματος.
οΗ αξιοπιστία των οργάνων και μεθόδων χρονολογήσεως της ηλικίας του.
οΗ αξιοπιστία του ερευνητού η του επιστήμονος που προβαίνει στην μέτρηση της ηλικίας του αρχαιολογικού ευρήματος.
οΗ επιστημονική αιτιολόγηση των διαφορετικών ηλικιών που δίδουν στο ίδιο εύρημα, διαφορετικά όργανα-μέσα χρονολογήσεως.
οΗ απόδειξη ότι το εύρημα δεν έχει υποστεί μεταβολές από εξωτερικές επιδράσεις (σταθερός ρυθμός μεταστοιχειώσεως του πετρώματος, μη εγκλωβισμός μολύβδου, μη ανταλλαγή σχετικού υλικού μεταξύ πετρώματος και περιβάλλοντος, σταθερή ροή της κοσμικής ακτινοβολίας, επίδραση γεωμαγνητικού πεδίου, επίδραση ηλιακού συστήματος κ.λπ.).
οΗ επιστημονική καταγραφή και καταμέτρηση ΟΛΩΝ των εξωτερικών επιδράσεων επί του αρχαιολογικού ευρήματος (από της εποχής που θωρείται ότι δημιουργήθηκε, μέχρι της ανακαλύψεώς του και μετρήσεως της ηλικίας του).
β/. Όσοι ισχυρίζονται ότι δεν μπορούν να προσδιορίσουν ακριβώς την αρχική κοιτίδα των Ι/Ε, και να αναζητήσουν τις ρίζες της φυλετικής ομοεθνίας που εκπροσωπούν οι Ι/Ε, εφ’όσον είναι αυτόφωτοι και σώφρονες και δεν υπηρετούν το Σύστημα, καθ’ οιονδήποτε τρόπον, θα πρέπει να ασχοληθούν επισταμένως με την Παλαιά Διαθήκη, το Βιβλίο των Βιβλίων, όπου ειδικώτερα καταγράφονται οι γενεαλογίες εθνών και φυλών, της μεν Λευκής φυλής με τους γενάρχες εκάστης, των δε υπολοίπων φυλών, γενικώς και με λιγώτερα στοιχεία. 
γ/. Τα παρατεθέντα στοιχεία στο παρόν κεφάλαιο, είναι επαρκή και δίδουν το έναυσμα για περαιτέρω διερεύνηση του θέματος. Όμως, προκειμένου να μην επέρχεται σύγχυση τόσον για αναγνώριση της ταυτότητος των λεγομένων Ινδοευρωπαίων, όσον και για τον προσδιορισμόν της πανάρχαιας κοιτίδος τους, θα πρέπει αφ’ ενός να ακολουθείται η προτεινομένη διαδικασία, αφ’ ετέρου να μην παρεισφρύουν σκοπίμως, γεωπολιτικοί παράγοντες και λοιπές σκοπιμότητες, διότι τότε μοιραίως θα είναι κεκλεισμένη η ατραπός αναζητήσεως της Αληθείας. Για παράδειγμα:
-Οι γλωσσολόγοι του 19ου αιώνα τοποθετούν την καταγωγή των Ινδοευρωπαίων στα Ιμαλάϊα ή στο Ινδοκνούς. Άλλος μεταξύ της Μαύρης Θάλασσας και της λίμνης Αράλης. Ο βρετανός εθνολόγος και φιλόλογος Ρόμπερτ Γκόρντον Λάθαμ, στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και στα Βαλκάνια εκτός της Ελλάδος. Ο Βόλφγκανγκ Σμίνη στην Βαλτική. Ο Κόλιν Ρένφριου στην Μικρά Ασία. Ο Ιγόρ Ντιάκονοφ προτείνει τα Βαλκάνια και αυτός, αλλά αποκλείει κατηγορηματικά την Ελλάδα. Ο Τόμας Γκαμκερελιτζέ στην Ανατολική Τουρκία. Ο Γιοχάνες Σμιτ στην Μεσοποταμία.
-Ο A.H. Sayce7 το 1880 έγραφε: «η Άρια οικογένεια γλωσσών είναι Ασιατικής προελεύσεως». Ο ίδιος όμως το 1890, έγραφε: «η Άρια οικογένεια γλωσσών ήταν Ευρωπαϊκής προελεύσεως» ενώ το 1927 έγραψε: «η μέχρι τώρα εξέτασις των γεγονότων, μου έχει δημιουργήσει την πεποίθησιν ότι οι Ινδοευρωπαϊκές γλώσσες ανεπτύχθησαν εις την Μικράν Ασία».
Γενικά ο καθένας προτείνει ό,τι και όπως το ερμηνεύει, ακρίτως και αυθαιρέτως, κατευθυνόμενος έξωθεν ή όχι. Για την Ελλάδα, μας είπαν ότι οι πρώτοι ινδοευρωπαίοι έφθασαν μεταξύ 2.200 και 1.600 π.Χ. Στο σημείο αυτό υπογραμμίζουμε, για μία ακόμη φορά, ότι οι «Ινδοί» ήρθαν για πρώτη φορά, σ' επαφή με τον δυτικό κόσμο, με την μεγάλη προέλαση του Μεγάλου Αλεξάνδρου, μέχρι τον Ινδό ποταμό. Η επίδραση του ελληνικού πολιτισμού στους αρχαίους Ινδούς, υπήρξε βαθειά. Δείγματά της ανακαλύπτουμε πολλά στην ινδική τέχνη. Μετά τον θάνατο του Μεγάλου Αλεξάνδρου, δημιουργήθηκαν ινδικά κρατίδια με Έλληνες ηγεμόνες που διατηρήθηκαν μέχρι το 50 π.Χ. (Από τότε νέα φύλα, εν πολλοίς αγνώστου χρώματος και προελεύσεως, εισβάλλουν από την κεντρική Ασία στην Ινδία και επικρατούν).                                                             
στ. Συμπεράσματα.
1/.  Η ύπαρξη της Ινδοευρωπαϊκής φυλής ή ομοεθνίας, είναι επιστημονικώς βάσιμη, αποδεκτή και τεκμηριωμένη. Όλες, σχεδόν, οι γνωστές Εγκυκλοπαίδειες αλλά και πλήθος συγγραμμάτων, αναφέρουν στοιχεία (Ιστορικά-Αρχαιολογικά-Γλωσσικά), τα όποια αμέσως ή εμμέσως επιβεβαιώνουν την ύπαρξη Ινδοευρωπαϊκής Ομοεθνίας ή Ομογλωσσίας, με αρχική κοιτίδα την Ανατολία και βαθμιαία επέκταση στην Δυτ. Ασία, Καυκασία, Μεσόγειο-ΝΑ Ευρώπη, Κεντρική και Βόρειο Ευρώπη8.
2/. Ινδοευρωπαϊκή Φυλή/Ομοεθνία καλείται,  η ομοεθνία  προ-Πελασγικών και κυρίως, Πελασγικών Ιαφεθικών φύλων (πιθανώς να υπήρχαν αναμεμιγμένα, Χαμιτικά και Σημιτικά φύλα, τα οποία όμως άλλαξαν όνομα και δεν μπορούν να προσδιορισθούν ή αφομοιώθηκαν από τα ομογάλακτα Ιαφεθικά), που κατεγράφησαν από νεότερους ερευνητές της Βίβλου και άλλους επιστήμονες:
-Να έχουν αρχέγονη κοιτίδα κάποια άγνωστη ή μη προσδιορίσιμη ακριβώς περιοχή της Ανατολής, εγγύς όμως της τότε  γνωστής ως Ινδίας (σημερινό Ιράν-Ιρακ) και όχι της γνωστής σήμερον (κατά την περίοδο των ερευνών-μελετών-ανακαλύψεων), Ινδίας..
-Ότι εξαπλώθηκαν βαθμιαίως, μετά την διασπορά των λαών  σε περιοχές της γνωστής σήμερα ως Ευρώπης,  ονομασθείσης ούτως (Ευρώπη), προϊστορικώς, από τους Έλληνες.
3/. Η ακριβής θέση του λίκνου των Ι/Ε δεν μπορεί να προσδιορισθεί, διότι τα αποδεικτικά στοιχεία χάνονται στο προϊστορικό σκοτάδι. Η αρχέγονη κοιτίδα τους είναι κάποια άγνωστη ή μη προσδιορίσιμη ακριβώς, περιοχή της Ανατολής, εγγύς της τότε (κατά την περίοδο των ερευνών-μελετών-ανακαλύψεων) γνωστής ως Ινδικής. Οι Ι/Ε εξαπλώθηκαν βαθμιαίως, σέ περιοχές τής γνωστής, σήμερα Ηπείρου τής Ευρώπης. Οι πλείστοι από τους ερευνητές του θέματος (18ος - 19ος - 20ος αιώνας), συμφωνούν με την άποψη ότι η αρχική κοιτίδα των Ινδοευρωπαίων είναι περιοχή της Ασίας. Πιθανώτερη περιοχή, η κοιλάδα της Μεσοποταμίας, όπου εγκατεστάθησαν μετά τον κατακλυσμόν, ο Νώε και οι απογονοί του, οι νέοι γενάρχες των ανθρώπων (Λευκής φυλής).
«Ὁ Θεός εὐλόγησε τόν Νῶε καί τούς υἱούς του καί τούς εἶπε: «Αὐξηθεῖτε καί πληθυνθεῖτε, γεμίστε τήν γῆ καί γίνετε κυρίαρχοι αὐτῆς..».
Στην ΓΕΝΕΣΗ(10,1-32), πληροφορούμεθα για την αύξηση του πληθυσμού των ανθρώπων και τους γενάρχες των ανθρωπίνων φυλών, μετά τον κατακλυσμόν. Ο κατάλογος είναι πολύτιμος για την καταγωγή των λαών και η αλήθειά του βεβαιώνεται επιστημονικώς. Έχει τριπλό σκοπό:
α/. Να καταδείξει την ενότητα του ανθρωπίνου γένους.
β/. Να δηλώσει την συγγένεια του παλαιού Ισραήλ με τα άλλα έθνη και
γ/. Να δηλώσει με ένα γενικό και μυστικό τρόπο το παγκόσμιο σχέδιο του Θεού, το οποίον ετοιμάζει για την σωτηρία της ανθρωπότητας. Ο συγγραφεύς αναφέρει τα έθνη εκείνα τα οποία ήταν γνωστά στους Εβραίους του παλαιού λαού Ισραήλ και κοντινά σ᾽ αυτούς. Τα καταχωρισμένα στα σχετικά χωρία, ονόματα είναι άλλα μεν ονόματα προσώπων, άλλα δε είναι εθνολογικές ονομασίες (στιχ. 13-14. 16-18 κ.α.), ληφθείσες από τον ιδρυτή εκάστης φυλής.9Το κεφάλαιον αναφέρει πολύ ολίγα έθνη του Ιάφεθ, αλλά αναφέρει πολλά έθνη που κατάγονται από τον Σημ και τον Χαμ. Αυτό συμβαίνει γιατί στα έθνη του Σημ υπάγονται και οι Ισραηλίτες και τα Χαμιτικά έθνη. Εμείς οι Έλληνες ανήκουμε στα Ιαφεθιτικά έθνη (τα ινδο-ευρωπαϊκά/Ιαφεθικά) και ονομαζόμαστε στο κεφάλαιο εδώ με το όνομα του γενάρχου «Ιωϋαν» (στιχ. 4). Έτσι ονομαζόμαστε οι Έλληνες στα χρόνια του Μωϋσή, ενώ στα χρόνια του Ησαΐα, ονομαζόμαστε «Δαναοί» και στα χρόνια του Δανιήλ, Ιαβανοί/Ίωνες/«Έλληνες».

Ένα όμως είναι πέραν κάθε αμφισβητήσεως, ότι το λίκνο των Ινδοευρωπαίων βρίσκεται στην Ανατολή.
4/. Η Ινδοευρωπαϊκή Ομοεθνία ή ομογλωσσία ονομάζεται και Ιαπετική. Με τον όρο «Ιαπετική γλώσσα», δηλώνεται η γλώσσα των κυριωτέρων λευκών φυλών της Ευρώπης και της Ασίας, του προϊστορικού γενάρχη Ιάφεθ της Παλαιάς Διαθήκης (Μυθολογικού Ιαπετού των Ελλήνων).10
5/. Η καταγραφή της απόψεως επιστημόνων σύμφωνα με την οποίαν, οι Ινδοευρωπαίοι/ Ιαφεθίτες, ανήκαν στην Λευκή Φυλή, συνδέεται αναπόσπαστα με οποιαδήποτε έρευνα για τον καθορισμό, του φυλετικού χρώματος του Γενάρχου των Ινδοευρωπαίων Ιάφεθ, εξ ού και οι όροι Ιαφεθικός και Ιαφεθίτες.
Η βιβλική θεώρηση ότι ο Ιάφεθ είναι γενάρχης των Ινδοευρωπαϊκών η Ιαπετικών φυλών, είναι η μόνη και πιθανώτατα «διαχεομένη» άποψη. Αυτή επικυρώνεται ως η πιο αξιόπιστη, καθ’ όσον:
ο Η Βίβλος είναι το αρχαιότερο και πλέον αξιόπιστο σύγγραμμα του κόσμου και συνεπώς, η αρχαιότερη πηγή παραδόσεων περί Κο­σμογονίας για τούς λεγομένους Ινδοευρωπαίους.
ο Όλες οι Κοσμογονίες (Χαλδαϊκή, Αιγυπτιακή, Βαβυλωνιακή, κλπ) είναι αποκυήματα ανθρωπίνων φαντασιώσεων/ δεισιδαιμο­νιών ή πλαστογραφίες- μεταλλαγμένες αντιγραφές του βιβλίου της ΓΕΝΕΣΕΩΣ της Παλαιάς Διαθήκης).11
6/. Ο ορθώτερος όρος, αντί του «Ινδοευρωπαϊκός» που πιθανώς να προκαλεί σύγχυση, είναι Ιαφεθικός ή Ιαπετικός. Δηλαδή ορθώτερον είναι να ομιλούμεν περί Ιαφεθικής/Ιαπετικής ή Λευκής ομοεθνίας, με αρχέγονον γενάρχην τον Ιάφεθ ή Ιαπετόν των αρχαίων Ελλήνων.
7/. Η χρησιμοποίηση του όρου «ινδογερμανικός», είναι αδόκιμος, ανιστόρητος και εν πολλοίς υποβολιμιαίος, χρησιμοποιηθείς κυρίως από τους Γερμανούς ιλλουμινάτους και αργότερον από τους αποκρυφιστές Ναζιστές, για γεωπολιτικούς και γεωστρατηγικούς λόγους.
8/. Οι Ινδοευρωπαίοι (Ι/Ε)/Ιαφεθίτες/Ιαπετίτες (Προέλληνες):
.Ορμήθηκαν από Ανατολάς με άγνωστη την αρχική κοιτίδα τους, πιθανολογούμενη όμως, όπως προείπαμε, περί την αρχαία Μεσοποταμία περιοχή και κινήθηκαν προς ΒΔ και Δυσμάς (Μεσόγειος-Ευρώπη),κυρίως δια θαλάσσης. Για τον λόγο αυτό, αναφέρονται σε αρχαιότατα κείμενα ως Ακχαϊβα, λαός ή λαοί της Θαλάσσης.
.Ήσαν αυτό-χθονες άνθρωποι επειδή προήλθαν από την χθόνα-γη, αφού ο Θεός έπλασε τους γεννήτορές τους (Αδάμ-Εύα), με χώμα από την γη.
«Και έπλασε ο Θεός τον άνθρωπον χουν από της γης...» (ΓΕΝΕΣΗ: 2/7).
.Ήσαν ιθαγενείς ως γνήσιοι απόγονοι της γραμμής του Αδάμ και της Εύας (Αδαμική γραμμή).
.Ήσαν παλαίχθονες διότι κατοικούσαν στον Ελληνικό χώρο προ αμνημονεύτων ετών (αφορά στους προέλληνες), του χρόνου της αρχικής εγκαταστάσεως μη δυναμένου να υπολογισθεί μέχρι σήμερα, συνεπώς και αυτόχθονες.
9/. Κατά καιρούς προβλήθηκαν αντιρρήσεις από υποστηρικτές, κατά βάση, Ναζιστικών θεωριών περί Άριας φυλής. Αυτοί τοποθέτησαν την κοιτίδα των Ινδοευρωπαίων ή Ινδογερμανών, όπως τους αποκαλούσαν, εκεί που συναρμοζόταν με τις πολιτικές θεωρίες τους δηλαδή, στην Βόρεια Ευρώπη (Είναι γνωστή η ναζιστική αποκρυφιστική ομάδα της Θούλης του Βορρά).
Αυτή η άποψη αποτελεί διαστρέβλωση της αληθείας και είναι αποτέλεσμα καθαρής γεωπολιτικής και γεωστρατηγικής σκοπιμότητος.
10/. Οι επιστημονικές μαρτυρίες και τα αρχαιολογικά ευρήματα, που επιβεβαιώνουν την θεωρίαν της Ινδοευρωπαϊκής Ομοεθνίας, είναι συντριπτικά στοιχεία και αποτελούν κόλαφον για τους αρνητές της. Βεβαίως, σ’ αυτήν την θέση, οι αντι-ινδοευρωπαϊστές αντιπαραθέτουν το επιχείρημα ότι υπάρχουν, αντίστοιχες μαρτυρίες επιστημόνων, σε ικανό αριθμό, που αρνούνται την ύπαρξη της Ινδοευρωπαϊκής ομοεθνίας.
Την απάντηση στο πιθανολογούμενον «δίλημμα», δίδει η επιστήμη, δια της αναζητήσεως της αληθείας, αφ’ενός συγκρίνοντας την αξιοπιστία των μαρτυρούντων ή εκείνων που έχουν καταγράψει τις μαρτυρίες και των δύο πλευρών, σε βιβλία ή Εγκυκλοπαίδειες, αφ’ ετέρου  στα προαναφερθέντα κριτήρια αξιοπιστίας και αυθεντικότητος των επιστημονικών κειμένων και των αρχαιολογικών ευρημάτων.
11/. Η αναζήτηση της φυλετικής ρίζας αυτής της Ινδοευρωπαϊκής Ομοεθνίας, θα πρέπει να γίνει μέσα από τα αρχαία ιστορικά κείμενα,12 κυρίως το αρχαιότερον που είναι η Π.Δ. Με άλλα λόγια, η οδός αναζητήσεως των αποδεικτικών στοιχείων για την Ινδοευρωπαϊκή Ομοεθνία, λογικώς βρίσκεται στην Παλαιά Διαθήκη, την οποίαν έχομεν ήδη αποδείξει ως το αρχαιότερον και πιο αξιόπιστο βιβλίο του κόσμου.

Μετά ταύτα, δεύτε διαλεχθώμεν!!!          



1 Λεξ. Σκαρλάτου Βυζαντίου, σ. 591.
2 Ο Αντισθένης ο νεότερος, (αρχ. Ἀντισθένης, 444-365 π.Χ.), ήταν Έλληνας φιλόσοφος, ιδρυτής της σχολής των κυνικών Φιλοσόφων. Γεννήθηκε στην στις Αθήνες, το 444 π.Χ. Υπήρξε αρχικά μαθητής του Γοργία και στην συνέχεια του Σωκράτη.
3 Για τούς υπόλοιπους ισχυρισμούς τον αντι-ινδοευριοπαϊστών, σαφείς και αναμφισβήτητες απαντήσεις έχουν δοθεί κατά την ανάπτυξη των κεφαλαίων: ΠΕΛΑΣΓΟΙ - ΑΙΓΙΕΙΣ - ΑΧΑΙΟΙ - ΙΩΝΕΣ - ΔΩΡΙΕΙΣ - ΑΙΟΛΕΙΣ -ΕΛΛΗΝΕΣ.
4 Αναζητώντας την Αλήθεια. Τ. 1ος «Η Παλαιά Διαθήκη», σ.116-127, Σπ. Αρώνης, Πάτρα, 1999.
5 Το σύνταγμα της σύγχρονης Ινδίας αναγνωρίζει την λέξη Μπαράτ ως επίσημη ονομασία της χώρας (και όχι την λ. Ινδία), κάτι που χρησιμοποιείται και στην καθημερινότητα αρκετών γλωσσών στην χώρα. Η ονομασία Μπαράτ, προέρχεται από τον μυθικό βασιλιά Μπαράτα της ινδικής μυθολογίας. Η λέξη Χιντουστάν, αρχικά περσική έκφραση με σημασία η χώρα των Ινδών, χρησιμοποιείται επίσης περιστασιακά ως συνώνυμο όλης της χώρας.
6 Γρ. Ζιάκας, Θρησκείες και Πολιτισμοί της Ασίας, 2η έκδοση, 2008, εκδ. Σφακιανάκη, σ. 11.
7 The Rev. Archibald Henry Sayce (25 September 1845 – 4 February 1933), was a pioneer British Assyriologist and linguist, who held a chair as Professor of Assyriology at the University of Oxford from 1891 to 1919. He was a contributor to articles in his field, in the 9th, 10th and 11th editions of the Encyclopaedia Britannica
8 Έγκ. Ελευθερουδάκη, λέξη Ινδοευρωπαϊκός, σ. 735 - Έγκ. Πάπυρος Λαρούς Μπριτάνικα, λ. Ινδοευρωπαϊκές γλώσσες, σ. 289/290 - Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, τ. Α' σ. 28 - Επίτομο Έγκ. Λεξ. «ΠΡΩΪΑΣ», τ. 1ος, σ. 545 - Μεγάλη Ελληνική Εγκυκλοπαίδεια, τ. 13ος, σ. 52 - Επίτομο Ορθογραφικό καί Εγκυκλοπαιδικό Λεξικό ΗΛΙΟΥ, τ. 1ος, σ. 2050.
9 10,1 Αυτή είναι η γενεαλογία των υιών του Νώε, του Σημ, του Χαμ και του Ιάφεθ, οι οποίοι απέκτησαν υιούς μετά τον κατακλυσμό.
2 Υιοί του Ιάφεθ ήταν: Ο Γαμέρ, ο Μαγώγ, οι Μαδοί, ο Ιωϋαν (Ιαυάν), ο Ελισά, α ο Θοβέλ, ο Μοσόχ και ο Θείρας. 3Υιοί του Γαμέρ ήταν: Ο Ασχανάζ, ο Ριφάθ και ο Θοργαμά. 4 Υιοί του Ιωύαν ήταν: Ο Ελισά, οι Θάρσεις, οι Κίτιοι και οι Ρόδιοι. β 5 Μεταξύ αυτών μοιράστηκαν οι νήσοι των εθνών κατά χώρες. Καθένας κατά την γλώσσα του στα έθνη τους και τις φυλές τους.
6 Υιοί του Χαμ ήταν: Ο Χούς, ο Μεσραΐν, ο Φούδγ και ο Χαναάν. 7Υιοί του Χούς ήταν: Ο Σαβά, ο Ευιλά, ο Σαβαθά, ο Ρεγμά και ο Σαβαθακά. Υιοί δε του Ρεγμά ήταν: Ο Σαβά και ο Δαδάν.
8 Ο Χούς γέννησε τον Νεβρώδ. δ Αυτός ήταν ο πρώτος ισχυρός στην γη• 9 αυτός ήταν πολεμιστής κυνηγός ενώπιον Κυρίου του Θεού• γι’ αυτό λέγουν (για κάποιον δυνατό την παροιμία: Είναι) «πολεμιστής κυνηγός σαν τον Νεβρώδ ενώπιον του Κυρίου». 10 Βάση της βασιλείας του ήταν η Βαβυλών, η Ορέχ, η Αρχάδ και η Χαλάννη  στην γη Σεναάρ.
11 Από την περιοχή εκείνη βγήκε ο Ασσούρ και έκτισε την Νινευΐ και την πόλη Ροωβώθ και την Χαλάχ 12 και την Δασή, ε την μεγάλη πόλη, μεταξύ της Νινευΐ και της Χαλάχ.
13 Ο Μεσραΐν γέννησε τους Λουδιείμ, τους Ενεμετιείμ, ς΄ τους Λαβιείμ, τους Νεφθαλιείμ, ζ τους Πατροσωνιείμ η 14 και τους Χασλωνιείμ, από τους οποίους προήλθαν οι Φιλισταίοι και οι Καφθοριείμ.
15 Ο Χαναάν γέννησε τον Σιδώνα, τον πρωτότοκο υιό του, 16 και τον Χετταίο, τον Ιεβουσαίο, τον Αμορραίο, τον Γεργεσαίο, τον Ευαίο, τον Αρουκαίο, 17 τον Ασενναίο, τον Αράδιο, τον Σαμαραίο και τον Αμαθί. 18 Αργότερα διεσπάρησαν οι φυλές των Χαναναίων.
19 Και ήταν τα όρια των Χαναναίων από την Σιδώνα μέχρι την Γεραρά και την Γαζά και μέχρι Σοδόμων και Γομόρρας, Αδαμά και Σεβωΐμ και μέχρι την Δασά.θ
20 Αυτοί ήταν οι υιοί του Χαμ κατά τις φυλές τους, τις γλώσσες τους, τις χώρες τους και τα έθνη τους.
21 Ο Σημ, ο πρόγονος όλων των απογόνων του Έβερ, ο αδελφός του Ιάφεθ, του μεγαλύτερου υιού, απέκτησε και αυτός τέκνα.
22 Υιοί του Σημ ήταν: Ο Ελάμ, ο Ασσούρ, ο Αρφαξάδ, ο Λούδ, ο Αράμ και ο Καινάν.ι 23Υιοί του Αράμ ήταν: Ο Ούζ, ο Ούλ, ο Γατέρ και ο Μοσόχ.ια
24 Ο Αρφαξάδ εγέννησε τον Καϊνάν• ο Καϊνάν ιβ εγέννησε τον Σαλά• ο Σαλά γέννησε τον Έβερ. 25 Ο Έβερ γέννησε δύο υιούς• το όνομα του ενός ήταν Φαλέγ – γιατί στην εποχή του διαμοιράστηκε η γη – και το όνομα του αδελφού του Ιεκτάν. 26 Ο Ιεκτάν εγέννησε τον Ελμωδάδ, τον Σαλέθ, τον Σαρμώθ, τον Ιαράχ, τον Οδορρά, τον Αιβήλ, ιγ τον Δεκλά, 27 τον Ευάλ, τον Αβιμαέλ, τον Σαβά, 28 τον Ουφείρ, τον Ευειλά και τον Ιωβάβ. 29Όλοι αυτοί ήταν υιοί του Ιεκτάν. 30 Η περιοχή δε που κατοίκησαν ήταν από την Μασσή μέχρι την Σαφηρά, το όρος της Ανατολής.
31 Αυτοί είναι οι υιοί του Σημ κατά τις φυλές τους, κατά τις γλώσσες τους, στις χώρες τους και τα έθνη τους.
32 Αυτές είναι οι φυλές των υιών του Νώε κατά τις γενεαλογίες τους και τα έθνη τους• από αυτούς διασκορπίστηκαν τα έθνη στην γη μετά τον κατακλυσμό. [Πηγή: Ερμηνεία Παλαιάς Διαθήκης – Ο κατακλυσμός (Μητροπολίτου Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως, Ιερεμία), IEΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΓΟΡΤΥΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΕΩΣ, Δημητσάνα, Μ. Δευτέρα 6 Απριλίου 2015].
10 Έπίτ. Έγκ. Λεξ. «ΠΡΩΙΑΣ», τ. 1ος, σ. 1222 - Επίτομον Όρθ. και Έγκ. Λεξ. ΗΛΙΟΣ, τ. 1ος, σ. 2050 και 2087 - Μεγάλη Ελληνική Έγκ., τ. 13ος, σ. 52 - Έγκ. Λεξ. ΗΛΙΟΣ, τ. 17ος, σ. 41 - Θρησκευτική και Ηθική Έγκυκλοπαίδεια, τ. 6ος, σ. 691-692.
11 Λεπτομέρειες στο βιβλίο : «Αναζητώντας την "Αλήθεια» τόμος Α'. Η Παλαιά Διαθήκη, Εκδ. 1999 (ISBN 960-91143-0-X).
12 Περιεχόμενα σε βιβλία (έγκυρα - αξιόπιστα) συγχρόνων, επί του θέματος, ερευνητών και ιδιαίτερα γλωσσολόγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου