Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ (ΣΚΙΠΕΡΙΑ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΑΛΒΑΝΟΥΣ»/ΣΚΙΠΕΤΑΡΟΥΣ

                   Α λαστόρων προτεκτοράτον των ΗΠΑ.1
                   Λ ευκή Χώρα2
                   Β ατικανού και Αυστρο-Ουγγαρίας έκτρωμα.
                   Α ρπακτή γη, Ελληνικής κυριότητος.3
                   Ν εοελληνικής Ιστορίας πλαστογραφία.
                    Ι λλυρικής ιστορίας σφετεριστής.
                   Α ντρον Ανήμερων Σκιπετάρων.4                           
                                                                                       

Καρικατούρα αναπαριστώντας την «Αλβανία» με το επίσημο εσωτερικό όνομά της ΣΚΙΠΕΡΙΑ (SHQIPERIA), σε κατάσταση… άμυνας απέναντι στους γείτονές της. Το Μαυροβούνιο παρουσιάζεται υπό την μορφή πιθήκου, η Ελλάδα ως λεοπάρδαλη και η Σερβία ως φίδι. Το Σκιπετάρικο  κείμενο γράφει: «Φύγετε μακριά μου! Αιμοβόρα πλάσματα!»

ΜΕΡΟΣ 1ον
ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Πολλά ιστορικά γεγονότα, διεθνώς επικρατήσασες επιστημονικές θεωρίες, αρχές, όροι και κρατούσες απόψεις επί ποικίλων και γνωστών θεμάτων (πολιτικών, ιστορικών, θρησκευτικών, κλπ), κατασκευές/ιδρύσεις σύγχρονων κρατών, κλπ, παρουσιάζονται σήμερα από το ΣΥΣΤΗΜΑ, συνήθως με την μορφήν μύθων και εικόνων, ως αληθή, νομοτελειακά, αυθεντικά ή περίπου ως δόγματα, ενώ στην ουσία, συνιστούν πλάνες, ενσυνείδητες απάτες ή συνδυασμόν αμφοτέρων.
Ένα θέμα είναι προϊόν πλάνης, όταν  οι παρουσιαστές, εισηγητές, συγγραφείς του θέματος, κλπ,  πιθανώς μη ανήκοντες στο Σύστημα ή μη εξαρτώμενοι απ’ αυτό, αποφαίνονται ουχί κριτικώς, επιστημονικώς, αντικειμενικώς και επισταμένως, αλλά από άγνοια, επιπολαιότητα, αλαζονεία, δοκισησοφία, ή βασιζόμενοι ακρίτως σε αναξιόπιστα ή αμφιβόλου αξιοπιστίας κείμενα της εγχώριας ή διεθνούς γραμματείας.
Ένα θέμα είναι προϊόν απάτης, όταν  οι παρουσιαστές, εισηγητές, συγγραφείς, κατασκευαστές θεωριών, νεοσύστατων κρατών, κλπ. είναι ενεργά μέλη του Συστήματος ή εξαρτώνται απολύτως από το Σύστημα, και εν γνώσει τους, ορμώμενοι από σκοπιμότητα προς ίδιον συμφέρον, κατ’ εντολή άλλων ή από αμφοτεροβαρές όφελος (ΡΑΚΟΠΛΑΣΤΕΣ):
ΡΑμφίζουν κείμενα της υφισταμένης γραμματείας, προερχόμενα από διάφορες ιστορικές πηγές ή αναφερόμενα σε προϊστορικές περιόδους που καλύπτονται από την αχλύν της πλήρους αγνωσίας, φερόμενα να έχουν συγγραφεί από συγγραφείς των οποίων το όνομα, η ταυτότητα, και τα έργα τους είναι δύσκολο ή αδύνατο να επιβεβαιωθούν, με αποκλειστικό σκοπό να εντοπίσουν «σκοτεινά» σημεία, αμφιλεγόμενα χωρία, φράσεις που ικανοποιούν τις ιδέες, θέσεις και τους στόχους τους.
ΚΟπτουν και ράπτουν στα μέτρα τους όλα τα επιλεγέντα, όπως παραπάνω στοιχεία, και άλλα αρχαίων συγγραφέων της ιστορικής περιόδου, τα οποία συνδέουν κατά τρόπον αληθοφανή, ώστε να προκαλούν ενδιαφέρον-αίσθηση και να παρουσιάζονται ως ιστορικώς σύνοχα και επιστημονικώς βάσιμα, με μοναδικό στόχο, να αιτιολογούν τους αυθαίρετους ισχυρισμούς τους.
ΠλΑΣΤογραφούν άλλα κείμενα με θέματα συναφή του επεξεργαζομένου/ παρουσιαζομένου, τα συνδέουν με τα προηγούμενα και τα παρουσιάζουν με τέτοιον έντεχνον και παραπλανητικόν τρόπον, ώστε να εξαπατούν τους αναγνώστες, συνομιλητές, ακροατές, τηλεθεατές.
ΕΣτιάζουν την προσοχή ακροατών-συνομιλητών-θεατών-τηλεθεατών-αναγνωστών, σε θέματα ή ενδιαφέροντα σημεία που οι ίδιοι επιλέγουν, τα ανασκευάζουν, μετασχηματίζουν και μεταλλάσσουν, ώστε να επιτυγχάνεται ο στρατηγικός στόχος που είναι η πλύση εγκεφάλου των πολιτών.
*
Ένα από τα θέματα που αποτελεί προϊόν παγκόσμιας πλάνης και εξωφρενικής απάτης, είναι η περίπτωση της κατασκευής του κράτους που ονόμασαν «Αλβανία» και των κατοίκων της που εβάπτισαν «Αλβανούς». Η απάτη συνίσταται κυρίως:
-Στην απόκρυψη όλων των προηγηθέντων (παρασκήνιον) της ιδρύσεως του κράτους της Αλβανίας.
-Στην αποσιώπηση του σκοπού και των συνθηκών κατασκευής και λειτουργίας του κράτους της Αλβανίας (από το 1913 μέχρι σήμερον).
-Στον σφετερισμόν, από τους κατασκευαστές της Αλβανίας αλλά και τους «Αλβανούς» των καταγεγραμμένων ιστορικών στοιχείων (ονόματα, σύμβολα, πολιτισμός, ιστορική διαδρομή, κλπ), ανηκόντων στους υπαρκτούς ιστορικώς, λαούς των Ελλήνων και των Ιλλυριών.
-Στην «ιστορικοποίηση» τόσον του ονόματος με το οποίον εβάπτισαν αυθαιρέτως το νεοσύστατον κράτος-κατασκεύασμά τους που ονόμασαν Αλβανία, όσον και την βιαίαν «Αλβανοποίηση»/απόδοση σε ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους της «Αλβανίας», ανήκοντες σε διαφορετικές εθνότητες, της ανιστόρητης και ανεθνικής ταυτότητος του «Αλβανού» πολίτη (1913).
Κάτι ανάλογο έκανε το Σύστημα αργότερα το 1923, με την βιαία «Τουρκοποίηση» πληθυσμών, ανηκόντων σε δεκάδες διαφορετικές της «Τουρκικής» εθνότητες, αν και αποτελούσαν την συντριπτικήν πλειονοψηφίαν στην Μικρά Ασία και Ανατολική Θράκη σε σχέση με τους «Τούρκους». {Λεπτομέρειες, όπως στην ανάλυση του παρουσιασθέντος θέματος: «ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ!!! (THIS IS TURKEY!!!» [Μάϊος -27 Ιουλίου 2018]}.
-Στην αυθαίρετη, ανιστόρητη και αντιεπιστημονική σύνδεση της ταυτότητος Ελλήνων  (υπαρκτής ιστορικής παρουσίας και γνωστής εθνικής ταυτότητος) και Ιλλυριών (υπαρκτής ιστορικής παρουσίας, αλλά άγνωστης ή αμφιλεγόμενης ταυτότητος), με την ταυτότητα των προγόνων της σημερινής κυρίαρχης πληθυσμιακής πλειοψηφίας των κατοίκων της Αλβανίας, οι οποίοι αν και ανεξακρίβωτης μέχρι σήμερα αρχικής κοιτίδος, φυλετικής καταγωγής, και συνεπώς άνευ εθνικής ταυτότητος, εβαπτίσθησαν αυθαιρέτως και αποκαλούνται διεθνώς «Αλβανοί», ενώ στο εσωτερικόν της χώρας, οι ίδιοι επιμένουν εδώ και αιώνες, να αυτοαποκαλούνται και καταγράφονται επισήμως, στα δημόσια έγγραφά τους, ως Σκιπετάροι
-Στην ύποπτη αποσιώπηση και ένοχη ατιμωρησία, από την Διεθνή κοινότητα, του γεγονότος της συνεργασίας των Σκιπετάρων με τον Ναζισμό και Φασισμό, κατά την διάρκεια του 2ου παγκοσμίου πολέμου, σοβαρώτατος λόγος για επιβολή παραδειγματικής και δικαίας τιμωρίας της Αλβανίας/Σκιπερίας και όσων Σκιπετάρων συνεργάτηκαν με τους Ναζί και Φασίστες. Μιάς τιμωρίας που εκτός των άλλων, θα εδικαιολογούσε την απόδοση δικαιοσύνης στο διαχρονικό αίτημα του Ελληνισμού για την επιστροφή της Ελληνικής Β. Ηπείρου, στις αγκάλες της μητρός Ελλάδος που επολέμησε τον Ναζισμόν και Φασισμόν. 
Το Σύστημα, εδώ και αιώνες, έχοντας επιστρατεύσει πληθώρα πειθήνιων οργάνων, εντός και εκτός της επιλεγομένης Αλβανίας:
-«Αξιοποιεί»  τόσον την επί του θέματος της Αλβανίας απαράδεκτη και εθνοπροδοτική αδιαφορία των μεταπολιτευτικών επίσημων Ελλαδικών κυβερνήσεων, όσον και τα πορίσματα-απόψεις δικών του (του Συστήματος) εγχώριων και ξένων, ιστορικών και επιστημόνων, ενσυνείδητων απατεώνων ή θυμάτων πλάνης και δοκησισοφίας, για το λεγόμενο «Αλβανικό ζήτημα».
-Διοχετεύει και βομβαρδίζει την ανθρωπότητα με ένα καταιγιστικό εσμό ψευδών, μύθων, πλανών και απατών, περί Αλβανίας και Αλβανών, τις οποίες ενέχυσε και εκχέει στον εγκέφαλο των πολιτών εγχωρίως και διεθνώς, παγιοποιώντας σε μεγάλο βαθμό, στην συνείδηση των ανθρώπων, δυστυχώς και πολλών Ελλήνων, ότι:
-Η Αλβανία είναι ένα κράτος ιδρυθέν σε περιοχή, όπου ιστορικώς έχει καταγραφεί ως τμήμα της αρχαίας Ιλλυρίας.
-Οι Αλβανοί κάτοικοί της είναι απόγονοι των αρχαίων Ιλλυριών, με συνεχή ιστορική παρουσία στην ευρύτερη περιοχή του σημερινού κράτους της Αλβανίας.
-Οι Αλβανοί είναι πρόγονοι ή ταυτοπρόσωποι των Αρβανιτών ή κατ’ άλλην διατύπωση οι Αρβανίτες είναι εξελληνισμένοι Αλβανοί.
-Τα Ηπειρωτικά έθνη που αναφέρονται από τον Στράβωνα και τον Θεόπομπον, ΔΕΝ είναι Ελληνικά Έθνη ή τουλάχιστον ΔΕΝ είναι όλα Ελληνικά. Πολλά από αυτά ήσαν Ιλλυρικά, όπως των Μολοσσών και Χαόνων, κ.α. που εξελληνίστηκαν αργότερον..
-Ο Βασιλιάς Πύρρος ήταν Αλβανός, αλλά και ο Μέγας Αλέξανδρος (λόγω της Αλβανίδας μητέρας του, της Ολυμπιάδος) και ο Φίλιππος Β΄, είχαν αλβανική καταγωγή (Το άκρον άωτον της ψυχοπαθητικής υστερίας των οπλοφορούντων ληστοσυμμοριτών Σκιπετάρων5 και αποκορύφωμα της Σκιπετάρικης φαντασίας). Οι ψυχοπαθείς συστημικοί υπερεθνικιστές Σκιπετάροι, κυκλοφόρησαν μάλιστα και νόμισμα με την κεφαλή του Μ. Αλεξάνδρου.6


Νόμισμα των 100 λεκ της Αλβανίας με την κεφαλή του Μ. Αλεξάνδρου!

-Η Ελληνική Επανάσταση του 1821 ήταν δημιούργημα των Αλβανών, καθώς σε αυτήν πρωτοστάτησαν οι Αλβανοί.
-Τα όρια της «Φυσικής Αλβανίας», φθάνουν μέχρι τον…Αμβρακικόν κόλπον..
*
Με αυτά και άλλα συναφή παραμύθια και εξωφρενικές αθλιότητες, βαυκαλίζουν οι «Αλβανοί»/Σκιπετάροι της εκάστοτε Αλβανικής πολιτικής ηγεσίας, εαυτούς και όσους πιστεύουν ότι είναι κατάλοιπα των αγριάνθρωπων της Σκιπερίας, συνεπικουρούντων και κάποιων Ελλαδιτών και ξένων, πλανεμένων ή απατεώνων, τουλάχιστον τους δύο τελευταίους αιώνες, περί Αλβανίας και «Αλβανών».
Αυτήν την αυτοχθονική εθνο-ιλλυρικοπαραμυθολογία, και τους φαντασιόπληκτους ισχυρισμούς περί «Φυσικής Αλβανίας», χρησιμοποιούν οι θρασύστομοι Σκιπετάροι ψευτοαλβανοί υπερεθνικιστές. Η ιστορία όμως, που αποκρύπτουν επισταμένως, όσοι απευθύνονται σε μεταλλαγμένους κοσμοπολίτες απανταχού της γης και «Ελλαδίτες» πολίτες της πατρίδος μας, ευρισκομένους σε κατάσταση πνευματικής ερημώσεως και Εθνικής υπνώσεως, δίδει αποστομωτική απάντηση!. 
Η αλήθεια για τους «Αλβανούς» και την «Αλβανία» είναι τελείως διαφορετική από ό,τι φαντάζονται ή θέλουν να αποδεχτούν, οι Ιλλυριόπληκτοι μισέλληνες Σκιπετάροι.
Έτσι προκύπτει το ερώτημα:
Ποία είναι η Ιστορική Αλήθεια για τους «Αλβανούς» και το σημερινό κράτος της λεγομένης Αλβανίας, εκπηγάζουσα από την ενδελεχή μελέτη και αντικειμενική κριτική, των αμέτρητων αποδεικτικών στοιχείων της αρχαίας και μεσαιωνικής Ελληνικής και ξένης γραμματείας;
Αυτό θα επιχειρήσουμε να απαντήσουμε παρουσιάζοντας ίσως για πρώτη φορά, με ιδιαίτερον τρόπον, κυρίως μέσα από χάρτες (γεωγραφικούς και εθνολογικούς),  ξένων κατά βάση, χαρτογράφων, επίσημες στατιστικές, καταγεγραμμένες δηλώσεις ξένων διπλωματών και λοιπών κορυφαίων προσωπικοτήτων ξένων κρατών αλλά και «Αλβανών», σε ανύποπτες περιόδους…
Όλη η αλήθεια για την Αλβανία και τους «Αλβανούς»/Σκιπετάρους, απεικονίζεται συνοπτικώς και συμβολικώς, στην σημαία που παρουσιάζουμε ανωτέρω, και όχι σ’ αυτήν που έχει αναγνωρισθεί διεθνώς, φέρουσα μάλιστα τον δικέφαλον αετόν, κλεμένο σύμβολον της Ρωμαίϊκης/Ελληνικής (Βυζαντινής) Αυτοκρατορίας μας. Συγκεκριμένα, το κράτος της «Αλβανίας»:
-Είναι ένα συστημικόν κατασκεύασμα, με πρωτεργάτες τους επίμονους και διαχρονικούς υποστηρικτές, την Παπική Ιταλία (Ιουδαιοκρατούμενο Βατικανό) και την Ιλλουμινοκρατούμενη τότε, ηγεσία της Αυστρο-ουγγαρίας [Συμβολίζεται από τις σημαίες του Βατικανού και της τότε Αυστρο-ουγγαρίας].
-Κατασκευάστηκε με στρατηγικόν στόχον, όχι μόνον  να αποτελέσει το εμπόδιον ανακτήσεως/απελευθερώσεως των ελληνικών εδαφών (Βόρειος Ήπειρος) που προσεφέρθησαν ως «δώρον» στο νεοσύστατον Αλβανικόν κράτος (1913), αλλά και μελλοντικής αφαιρέσεως Ελληνικών Ηπειρωτικών εδαφών (Δημιουργία Μεγάλης Αλβανίας) [Συμβολίζεται από την καιομένην Ελληνικήν σημαίαν].
-Μεταπολεμικώς μετετράπη σε ένα υποτελές προτεκτοράτο των ΗΠΑ, γεγονός που αποδεικνύεται εκτός των άλλων και από την φανατική και εμετικώς δουλική «Αμερικανολατρεία»  των Σκιπετάρων, εκδηλουμένη σε κάθε κατάλληλη, εσωτερικώς ή διεθνώς, ευκαιρία [Συμβολίζεται από το εθνόσημο των ΗΠΑ].
-Διοικείται σήμερα από το παρακράτος της Σκιπετάρικης/ «Αλβανικής» Μαφίας [Συμβολίζεται με το καλάσνικωφ],7 η οποία καθοδηγουμένη από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ (μυστικές υπηρεσίες), ελέγχει, οργανώνει και κατευθύνει τις παραστρατιωτικές οργανώσεις UCK (Απελευθερωτικός στρατός του Κοσόβου/Παρακρατικός στρατός του σημερινού υβριδίου-κράτους του Κοσσόβου) και UCC (Απελευθερωτικός Στρατός Τσαμουριάς), τις εμπροσθοφυλακές, για την μελλοντική υλοποίηση του στρατηγικού στόχου της «Μεγάλης Αλβανίας».


Στην παρουσιασθείσα πιο πάνω καρικατούρα, είναι προφανές ότι ξεχειλίζει το ανθελληνικό και γενικώτερα το αντιχριστιανικό μίσος των Σκιπετάρων κατά των ορθοδόξων λαών της Σερβίας, Ελλάδος και Μαυροβουνίου. Εδάφη αρχαιόθεν ανήκοντα στα τρία προμνησθέντα έθνη, βιαίως αρπαγέντα από τους νόμιμους κληρονόμους, υπό των τότε μεγάλων δυνάμεων, εδόθησαν ως «δωρεά», στο πολιτικό έκτρωμα του 1913, που εβάπτισαν «Αλβανία».
Στο σημείο αυτό υπογραμμίζουμε κάποιες «ωφέλιμες ρήσεις» του Aλβανού διανοούμενου Σάμι Φράσερη, ο οποίος στο βιβλίο του ''Sqiperia c'ka qene'', αναφέρει, μεταξύ άλλων:
«Οι Αλβανοί υποδουλωθέντες στους Τούρκους γίνανε συνεργάτες τους».
«Μαζί με αυτούς επετίθεντο κατά των άλλων εθνών, απεγύμνωνων, ελεηλάτουν, και επέστρεφον στην Αλβανία κατάφορτοι λαφύρων»
«Εκατοντάδες χρόνια έζησαν έτσι οι «Αλβανοί»».
Η τουρκοκρατία κατέστησε την Αλβανία μια «μικρή» Τουρκία.
Η σημαία των Σκιπετάρων (ως «Τουρκαλβανών») επί Οθωμανοκρατίας - FLAMURI OSMAN – SHQIPTARË ISHTE FLAMURI I SHQIPTARËVE…
Η πραγματική Σκιπετάρικη Σημαία - Flamuri i vërtetë shqiptar

Τοποθετώντας την παραπάνω σημαία των «Τουρκαλβανών», που έφεραν τα μισελληνικά στίφη των Σκιπετάρων επί Οθωμανοκρατίας, εντός της προαπεικονισθείσης τοιαύτης, μεταξύ των άλλων συμβόλων, έχομεν την όντως ΑΛΗΘΙΝΗΝ σημαίαν του γειτονικού κράτους, ενός ανιστόρητου εκτρώματος, στην οποίαν απεικονίζονται συμβολικώς τα πάντα, αφορώντα, στην σημερινήν ΑΛΒΑΝΙΑ (ΣΚΙΠΕΡΙΑ).
*
Για να συνδέσουμε το παρόν με το παρελθόν και να αιτιολογήσουμε επιστημονικώς και ιστορικώς την αλήθειαν για την Αλβανίαν και τους «Αλβανούς»/Σκιπετάρους, θα καταθέσουμε συνοπτικά αλλά επαρκή ιστορικά στοιχεία και για τα εξής επί μέρους θέματα:
1ον/. Η Ενιαία Ήπειρος: Πανάρχαιη Ελληνική γη-Ιστορικά όρια.
2ον/. Ιλλυρία και Ιλλυριοί.
3ον/.Έλληνες Αρβανίτες/Αλβανίτες/Αλβανοί.
4ον/. Αλβανία και «Αλβανοί»/ Σκιπετάροι.
5ον/. Γεώργιος Καστριώτης ή Σκεντέρμπεης: Ο «εθνικός ήρως» των σημερινών «Αλβανών»/ Σκιπετάρων.
Υποσημείωση: Η βασική βιβλιογραφία που χρησιμοποιήσαμε για την ανάλυση του παρόντος θέματος (πέραν των αναφερομένων στα επί μέρους κεφάλαια), θα καταγραφεί στο τέλος της παρουσιάσεως του θέματος: «ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ (ΣΚΙΠΕΡΙΑ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΑΛΒΑΝΟΥΣ»/ΣΚΙΠΕΤΑΡΟΥΣ».
             
         Συνεχίζεται 













1 Αλάστωρ<άλαστος>-ορος (ο και σπν. η)=Ασεβής, κακούργος, φονεύς και μιαίνων όσους τον πλησιάσουν, αποτρόπαιος (Λεξ. Σκ. Βυζαντίου, σ. 43).
2 Η ετυμολογία της λέξεως Αλβανία προέρχεται από την ρίζα Αλβ-ή Αλπ-. Ονομάζεται  Λευκή Χώρα, με καθαρώς γεωγραφική σημασία, από το χρώμα της χιόνος που μονίμως σχεδόν σκεπάζει τις λίαν ορεινές περιοχές ή το χρώμα του ηλίου που συχνότατα βλέπουν οι κατοικούντες σε λίαν ορεινές περιοχές (Το λευκό είναι το συνηθέστατο ένδυμα και παραδοσιακή στολή των χωρικών της Αλβανίας). Περισσότερα στην ανάλυση του κεφ. Αλβανία και «Αλβανοί» /Σκιπετάροι.
3 Αρπακτός,ή,όν = Ο παρθείς (αποκτηθείς) με αρπαγήν, κλοπιμαίος.
4 Ανήμερος (ο,η)=  Άγριος, απάνθρωπος.
5 Σκιπετάροι-Αλβανοί: Οι οιονεί  οπλοφορούντες, ορεσίβιοι. Λεπτομερής ανάλυση στην οικεία παράγραφο του κεφ. «Αλβανοί»/Σκιπετάροι.
7 Την Αλβανικήν Μαφία συγκροτούν οι έμποροι ναρκωτικών, λαθρέμποροι όπλων, αρχαιοκάπηλοι, έμποροι λευκής σαρκός/πορνείας, πληρωμένοι δολοφόνοι, κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου