Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020


ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ

                                                            Τρομοκρατίας Νονός.
                                                            Οχλοκόπων Υπερπολίτευμα.

                                                            Σανχέντριν Eωσφοριστών.
                                                            Υπερκόμπων Έρεισμα.
                                                            Σιωνιστών Κοσμοθεώρηση.
                                                            Ταλμουδιστών Ιδεολογία.
                                                            Ηλεκτρονικόν Φυλακιστήριον.
                                                            Μισανθρωπιστών Οχύρωμα.
                                                            Αντιχριστιανισμού Κοσμοδίκτυον.

MEΡΟΣ 20ον

8. Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ (18oς-19ος αι.)
β. Πόλεμοι-Επαναστάσεις
1/. Η Αμερικανική Επανάσταση.1
α/. Με τον όρο Αμερικανική Επανάσταση ή Πόλεμος της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, ορίζεται ο πόλεμος μεταξύ της Μεγάλης Βρετανίας και των 13 αποικιών της Αμερικανικής Ηπείρου (1775-1783). Ξεκίνησε από την περίοδο που οι άνθρωποι του Ρόθτσιλντ έχοντας ήδη αναλάβει τον πλήρη έλεγχο της Τραπέζης της Αγγλίας και του Βρετανικού εθνικού χρέους, ανέλαβαν και τον έλεγχο του εμπορίου, των συναλλαγών και του νομισματικού συστήματος των Βρετανικών αποικιών της Αμερικής.
Ο Άμσελ Μάγερ Ροθτσιλντ ευρισκόμενος στην Γερμανία, ενίσχυε την Βρετανική κυβέρνηση με μισθοφόρους, στην τιμή των 8 λιρών τον άνδρα. Μέσω αυτής της επιρροής, κατόρθωσε το 1764, δια των Διευθυντών της τραπέζης της Αγγλίας, να περάσει νόμους σύμφωνα με την θέλησή του. Οι αποικιακές αρχές, που είχαν ψηφίσει δικούς τους νόμους, με έκδοση δικού τους νομίσματος, εκβιάστηκαν να απορρίψουν τους αποικιακούς τίτλους και να ενεχυριάσουν  τα αποικιακά τους έσοδα και τις ασφάλειες, στην ιουδαιοκρατούμενη τράπεζα της Αγγλίας, προκειμένου να δανείζονται μόνο απ’ αυτήν τα χρήματα που χρειάζονταν, για να λειτουργήσουν τις επιχειρήσεις τους.
Μέσα σ’ ένα χρόνο, με αυτές τις συνθήκες και κάτω από τις πιέσεις των Ιουδαίων τραπεζιτών, οι συνθήκες που επικρατούσαν στις αποικίες είχαν ανατραπεί, και η εποχή της ευημερίας είχε τελειώσει. Η καταπίεση ήταν σε τέτοιο βαθμό, ώστε οι δρόμοι των αποικιών, γέμισαν από ανέργους και η δυσαρέσκεια γενικεύθηκε.
Όμως, λίγες αποικίες συνειδητοποίησαν πως η φορολογία και οι άλλες οικονομικές κυρώσεις που επιβλήθηκαν σ’αυτούς, ήταν αποτέλεσμα των ενεργειών  μιας ομάδος διεθνών γκάνγκστερς που κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο του Βρετανικού ταμείου, αφού πρώτα πήραν τον έλεγχο της τράπεζας της Αγγλίας.
Ο ένοπλος αγώνας των αποικιών εναντίον της καταπιεστικής μητροπόλεως, ήταν η κορύφωση των πολιτικών διεργασιών του δεύτερου μισού του 18ου αιώνα. Οι  Άγγλοι φορολογούσαν βαριά τις αποικίες τους, γεγονός που προκαλούσε την δυσφορία των κατοίκων, ιδιαίτερα των πλουσιώτερων, οι οποίοι ήθελαν να ξεφύγουν από την οικονομική κηδεμονία της Μεγάλης Βρετανίας. Η δυσφορία για τα φορολογικά μέτρα, αρχικά αλλά κυρίως για τον φόρο του τσαγιού, που διατηρήθηκε για λόγους γοήτρου έπειτα από τις πρώτες αντιδράσεις των αποίκων, οδήγησε τους Αμερικανούς όχι μόνο να σταματήσουν να αγοράζουν τσάϊ, αλλά και να καταστρέψουν τα μεγάλα φορτία τσαγιού, πετώντας τα στην θάλασσα του λιμανιού της Βοστώνης, στις 16 Δεκεμβρίου 1773.
Η κίνηση αυτή δημιούργησε το αποκληθέν «Κίνημα του τσαγιού».
β/. Τα προηγηθέντα του πολέμου της ανεξαρτησίας των ΗΠΑ.
Τα προβλήματα αρχίζουν στο τέλος του «Επταετούς Πολέμου» (1756-1763). Οι Βρετανοί νικούν τους Γάλλους, ενώ στα πεδία των μαχών του «νέου κόσμου» είχαν και την υποστήριξη των αμερικανών αποίκων, που συμμετείχαν ως παραστρατιωτικές ομάδες στο πλευρό των «Red Coats».2
Με την λήξη του πολέμου, η Βρετανική Αυτοκρατορία φαίνεται με την επικράτησή της να έχει πετύχει κάτι περισσότερο από μια στρατιωτική νίκη. Από την μία έδινε τέλος στην Γαλλική απειλή στην βόρεια Αμερική και από την άλλη, φαίνεται πως είχε και την υποστήριξη των αμερικανών αποίκων. Όμως, ο «Επταετής Πόλεμος» είχε και ένα υψηλό κόστος για την Βρετανική Αυτοκρατορία, το οποίον θα έπρεπε κάποιος να πληρώσει και προφανώς αυτός ο «κάποιος» σε καμία περίπτωση δεν ήταν η άρχουσα τάξη.
Με άλλα λόγια, η «Απόφαση για την Ζάχαρη» του 1764, η Stamp Act του 1765, οι φόροι Townshend που επιβλήθηκαν το 1767 και η «Απόφαση για το Τσαϊ» του 1773, σήμαιναν ουσιαστικά την μετάγγιση του αμερικανικού πλούτου, στην αμερικανική άρχουσα τάξη.
Οι Αμερικανοί άποικοι συνέχισαν να πληρώνουν την Βρετανική Αυτοκρατορία και αναπόφευκτα επήλθε η οικονομική στασιμότητα αρχικά και στην συνέχεια η υπανάπτυξη. Η εν λόγω εξέλιξη ήταν αντίθετη με το σύνθημα «Καμία φορολογία αν δεν υπάρχει αντιπροσώπευση». Έτσι οι αμερικανοί άποικοι απαιτούσαν το δικαίωμα της συμμετοχής στις αποφάσεις της κεντρικής Διοικήσεως. Μεταξύ του 1764 και του 1775, οι αντιδράσεις εναντίον της βρετανικής φορολογήσεως εντάθηκαν.
Αν και μόλις ένας στους είκοσι Αμερικανούς αποίκους ζούσε σε πόλη, ωστόσο σταδιακά διαμορφώνεται ένα μαζικό κίνημα αντιστάσεως εναντίον των φόρων που επέβαλε η Βρετανική αυτοκρατορία. Τα πρώτα επεισόδια ξεσπούν και οι κατά τόπους συνεργάτες των Βρετανών τρομοκρατούνται. Σε ορισμένες περιπτώσεις Βρετανικά διοικητικά κτίρια καταστρέφονται. Μια μερίδα της κοινωνίας ξεκινάει και το μποϋκοτάζ, ενώ οι σημαντικώτερες φυσιογνωμίες του κινήματος οργανώνονται στους «Υιούς της Ελευθερίας» (Οργάνωση αποίκων στην Βοστώνη).
Η οργάνωση εξαπλώνεται σε τουλάχιστον δεκαπέντε πόλεις και τα επεισόδια επεκτείνονται, κάποιες φορές μάλιστα οι συγκρούσεις είναι σφοδρές και αιματηρές. Αρχικά οι Βρετανοί φαίνεται να τηρούν μια περισσότερο παθητική στάση στις αναταραχές, ωστόσο η οριστική ρήξη σημειώνεται όταν το 1773 ακτιβιστές, που παρουσιάζονται ως ιθαγενείς Αμερικανοί, αδειάζουν στην θάλασσα όλες τις ποσότητες του τσαγιού που είχαν φορτωθεί σε ένα πλοίο τής «East India Company».3
Η Βρετανία δεν άφησε αναπάντητη την εν λόγω δράση και στέλνει στρατεύματα για να καταστείλουν τους εξεγερμένους επιβάλλοντας το νόμο της αυτοκρατορίας. Αίτημα του θρόνου ήταν οι δράστες να μεταφερθούν στο Λονδίνο για δίκη. Έτσι η ελίτ ωθείται σε επανάσταση από τα κάτω, με το Κογκρέσο πλέον να προετοιμάζει την επόμενη ημέρα. 
Κάθε πόλη, κάθε περιοχή έπρεπε πλέον να πάρει μια οριστική απόφαση: Είτε να ταχθεί με τους πολιτικούς και στρατιωτικούς διοικητές του Βασιλιά είτε με το κίνημα όπως αυτό προωθείτο από το Κονγκρέσσο.
γ/. Η διεξαγωγή του πολέμου
Οι πρώτες σφαίρες πέφτουν στο Lexington στην Μασαχουσέτη στις 19 Απριλίου του 1775. Στρατιώτες των Βρετανών (Red Coats) σκοτώνουν οκτώ αμερικανούς άνδρες της πολιτοφυλακής και τραυματίζουν ακόμα δέκα. Ο πόλεμος είχε μόλις αρχίσει και ο Βρετανικός στρατός βρέθηκε πολιορκούμενος στην Βοστώνη. Οι πολιτοφυλακές σύντομα συμπληρώνονται από έναν «ηπειρωτικό Στρατό», ο οποίος χρηματοδοτείται από το Κογκρέσο και διοικείται από τον George Washington. Αυτό το σώμα θα εξελιχθεί στην στρατιωτική έκφραση των εμβρυϊκών ΗΠΑ. Οι πολιτοφυλακές υπερασπίζονται τις περιοχές τους, αλλά ο «Ηπειρωτικός Στρατός», διεξάγει έναν εθνικό πόλεμο.
Για τα επόμενα επτά έτη, οι διεθνείς τραπεζίτες υποδαύλισαν και χρηματοδότησαν τον πόλεμο των αποικιών. Οι Ρόθτσιλντ έδωσαν πολλά χρήματα και ενίσχυσαν τους Βρετανούς, όπως προελέχθη, με Γερμανούς μισθοφόρους για να πολεμήσουν στις αποικίες.
Ο Βρετανικός στρατός κερδίζει τις περισσότερες μάχες, εκτός σημαντικών εξαιρέσεων, όπως οι μάχες στην Saratoga το 1777 και στην Yorktown το 1781, ωστόσο ο πόλεμος χάνεται.
Στα 1780, ένας υποτιθέμενος αμερικανός πατριώτης, ο Αλέξανδρος Χάμιλτων (Alexander Hamilton),4 πολιτικός, στρατιωτικός διοικητής, δικηγόρος και τραπεζίτης, ορίστηκε εκπρόσωπος των συμφερόντων της Τραπέζης της Αγγλίας στις ΗΠΑ. Ο  Χάμιλτων που ήταν κρυπτο-ιουδαίος5 πρότεινε την ίδρυση μιας Ομοσπονδιακής τραπέζης, που θα ανήκε όμως σε ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, σαν αντιστάθμισμα σ’ αυτούς που επέμεναν  πως η εισαγωγή και ο έλεγχος του χρήματος, έπρεπε να παραμένει στα χέρια της εκλεγμένης από τον λαό (αποίκους) κυβερνήσεως.
Στα 1783, ο Χάμιλτων και ο επιχειρηματικός του συνεργάτης Ρόμπερτ Μόρρις, οργάνωσαν την τράπεζα της Αμερικής.…Όλοι οι διευθυντές της Τράπεζας της Αμερικής ήσαν πράκτορες του ιδιοκτήτου της τράπεζας της Αγγλίας, δηλαδή της οικογενείας των Ρόθτσιλντς.
Οι ιδρυτές της Αμερικανικής ανεξαρτησίας συνειδητοποίησαν πως εάν οι ξενόδουλοι διευθυντές της τράπεζας της Αγγλίας έπαιρναν τον μονοπωλιακό έλεγχο του Αμερικανικού νομισματικού Συστήματος, θα επανακτούσαν όσα χρήματα είχαν χάσει. Οι απλοί πολίτες πάλεψαν για τα ιδανικά τους, τις ελευθερίες και τα δικαιώματά τους. Η Αμερικανική Επανάσταση τροφοδοτήθηκε από το όραμα των αμερικανών πολιτών, για την δημιουργία μιας «ηθικής οικονομίας» και μιας «ριζοσπαστικής δημοκρατίας», όπου ο φτωχός θα έχει τα ίδια δικαιώματα με τον πλούσιο.
Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνος  ήταν το Κονγκρέσσο να αρνηθεί  να παράσχει στην τράπεζα της Αγγλίας, γραπτώς, ένα τέτοιο υπερπρονόμιο.
δ/. Οι οδυνηρές συνέπειες του πολέμου
Η Αμερικανική Επανάσταση αποτέλεσε ουσιαστικά την έναρξη μιας νέας εποχής μίας παγκόσμιας επαναστάσεως. Ένα έτος μετά την επικύρωση του Συντάγματος των ΗΠΑ, εξεδηλώθη η λεγομένη Γαλλική Επανάσταση…Τα ιδεώδη του 1776, θα χαθούν περίπου μια δεκαετία αργότερα το 1788. 
Η «Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας» (1776), αναγνώριζε την ισότητα μεταξύ των ανθρώπων και τα αναφαίρετα δικαιώματα του κάθε πολίτη, όπως η ζωή, η ελευθερία και η επιδίωξη της ευτυχίας. Ωστόσο το Σύνταγμα του 1788 δεν κατοχύρωνε μια «ριζοσπαστική δημοκρατία» και μία «ηθική οικονομία», παρά μόνο την ιδιοκτησία, την ελεύθερη αγορά και τα συμφέροντα της ελίτ των γαιοκτημόνων, των εμπόρων και των τραπεζιτών !!
Η αστική επανάσταση έμεινε ημιτελής. Αργότερα, λιγώτερο από έναν αιώνα, εκατοντάδες χιλιάδες Αμερικανοί θα σκοτωθούν στα πεδία των μαχών ενός ακόμα μεγαλύτερου πολέμου, αυτή την φορά εμφυλίου.
Στις 6 Ιουλίου του 1785, οι Αμερικανοί αποφάσισαν να ορίσουν ως νομισματική τους μονάδα το δολλάριο.6
Το 1790 πέθανε ο Βενιαμίν Φραγκλίνος και οι πράκτορες των διεθνών Ιουδαίων τραπεζιτών-πιστωτών, βρήκαν την ευκαιρία να πάρουν στα χέρια τους τον έλεγχο της Αμερικανικής Οικονομίας, τοποθετώντας τον προμνησθέντα άνθρωπόν τους, Αλέξανδρο Χάμιλτων, στην θέση του γραμματέως του θησαυροφυλακίου.
Με την τοποθέτηση του ιουδαίου πράκτορα των RothschildsAlexander Hamiltonστην νευραλγική αυτή θέσηάρχισε το 1791 ο σιωπηρός πόλεμος κατά της Αμερικής. Ο Χάμιλτων με ενέργειες των Rothschilds, είχε τοποθετηθεί στην κυβέρνηση του Τζωρτζ Ουάσινγκτων, με αποστολή να πιέσει την κυβέρνηση, προκειμένου να ιδρύσει  την πρώτη Αμερικανική τράπεζα, που να ανήκει όμως σε ιδιώτες και όχι στην κυβέρνηση/το κράτος (ΣΣ: Όταν λέμε τράπεζα σε ιδιώτες, θα εννοούμε τράπεζα σε Ιουδαίους τραπεζίτες).
ε/.Η μη ανανέωση όμως,  του καταστατικού χάρτου της Τράπεζας της Αμερικής από το Κονγκρέσσο, όπως επιθυμούσε ο Ροθτσιλντ, εξώργισε τον Nathan Mayer Rothschild ο οποίος το 1811, προέβη στην εξής δημοσία προκλητική και απειλητική δήλωση: «Ή θα ψηφιστεί η ανανέωση του καταστατικού χάρτου όπως εμείς θέλουμε ή οι ΗΠΑ θα εμπλακούν στον πιο καταστροφικό πόλεμο….Δώσε στους αυθάδεις Αμερικανούς το μάθημα. Ξαναφέρτε τους στο αποικιακό καθεστώς».
Τα παραπάνω σε συνδυασμό με  δηλώσεις που είχαν προηγηθεί [Του Τζων Άνταμς (1735-1826) σε επιστολή προς τον Τόμας Τζέφερσον το 1787], και του Άντριου Τζάκσον, θορύβησαν τους Διεθνείς Τραπεζίτες με αποτέλεσμα ο Νάθαν Ρόθτσιλντ,  να δώσει την εντολήν στους εντολοδόχους πράκτορές του, όπως την είχε καθορίσει στην προμνησθείσα δήλωσή του:
«Διδάξτε σ’αυτούς τους θρασείς Αμερικανούς, ένα μάθημα. Επαναφέρτε τους πίσω στο Αποικιακό καθεστώς».
Ο διεθνής τοκογλύφος-εκβιαστής Νάθαν Ρόθτσιλντ, διεμήνυσε πως δεν θα έδιδε ουδεμία οικονομική βοήθεια, εάν δεν ανανέωναν τον καταστατικό χάρτη της Τράπεζας της Αμερικής, όπως εκείνος επιθυμούσε.
The charter for the Rothschilds Bank of the United States runs out and Congress votes against its renewal. Nathan Mayer Rothschild is not amused and he states, "Either the application for renewal of the charter is granted, or the United States will find itself involved in a most disastrous war." However the United States stands firm and the Charter is not renewed, which causes Nathan Mayer Rothschild to issue another threat, "Teach those impudent Americans a lesson. Bring them back to colonial status."
Εκείνες οι κυνικές δηλώσεις του Nathan Mayer Rothschild, δεν ήσαν τίποτε άλλο παρά προειδοποιήσεις για τον προαποφασισμένο και σχεδιαζόμενο καταστροφικό εμφύλιο πόλεμο, από τους δυνάστες της οικογενείας των Rothschilds, ο οποίος ξέσπασε μερικές δεκαετίες αργότερα!!!
στ/. Ο νέος πόλεμος του 1812
Η Βρετανική κυβέρνηση πάντα υποτεταγμένη στην Ιουδαιοκρατούμενη Τράπεζα της Αγγλίας, κήρυξε νέο πόλεμο το 1812. Κατ’άλλους οι Αμερικάνοι κήρυξαν πόλεμο εναντίον της Μεγάλης Βρετανίας επειδή οι Βρετανοί καταλάμβαναν με την βία Αμερικανικά καράβια και εξανάγκαζαν τα Αμερικανικά πληρώματα να υπηρετήσουν τον βρετανικό στρατό, στους ευρωπαϊκούς πολέμους.
Ο Πόλεμος του 1812 έγινε μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ από το 1812 ως το 1814 στην ξηρά και την θάλασσα της Βόρειας Αμερικής. Περισσότερη από την μισή βρετανική στρατιωτική ισχύ, αποτελείτο από Καναδούς εθελοντές επειδή οι Βρετανοί στρατιώτες πολεμούσαν τον Ναπολέοντα στην Ευρώπη. Οι Βρετανοί κατατρόπωσαν τις Αμερικανικές δυνάμεις.
Ο πόλεμος αυτός, είχε ως στόχο να οδηγήσει σε ένδεια τις ΗΠΑ, σε τέτοιο βαθμό που θα παρακαλούσαν οι Αμερικανοί για ειρήνη και θα ζητούσαν και οικονομική βοήθεια από τους Ιουδαίους τραπεζίτες!!! 
1812: Backed by Rothschild money, and Nathan Mayer Rothschild's orders, the British declare war on the United States. The Rothschilds plan was to cause the United States to build up such a debt in fighting this war that they would have to surrender to the Rothschilds and allow the charter for the Rothschild owned First Bank of the United States to be renewed.
Mayer Amschel Rothschild dies. In his will he lays out specific laws that the House of Rothschild were to follow:
.All key positions in the family business were only to be held by family members; only male members of the family were allowed to participate in the family business, this included a reported sixth secret bastard son (It is important to note that Mayer Amschel Rothschild also has five daughters, so today the spread of the Rothschild Zionist dynasty without the Rothschild name is far and wide, and Jews believe the mixed offspring of a Jewish mother is solely Jewish);
.The family was to intermarry with it’s first and second cousins to preserve the family fortune (of the 18 marriages by Mayer Amschel Rothschild’s grandchildren, 16 were between first cousins - a practice known today as inbreeding);
.No public inventory of his estate was to be published; no legal action was to be taken with regard to the value of the inheritance; the eldest son of the eldest son was to become the head of the family (this condition could only be overturned when the majority of the family agreed otherwise).
This was straightaway the case and Nathan Mayer Rothschild was elected head of the family following his father, Mayer Amschel Rothschild’s death. Jacob (James) Mayer Rothschild goes to Paris, France to set up the bank, de Rothschild Frères. Nathaniel de Rothschild, the son in law of Jacob (James) Mayer Rothschild, born.
1816: Ως αποτέλεσμα της ήττας των Αμερικανών, το Κονγκρέσσο των ΗΠΑ υπέκυψε και ανανέωσε τον καταστατικό Χάρτη όπως είχε ζητήσει ο Ρόθτσιλντ !!! Υπάρχουν πολλοί αξιωματούχοι που δήλωσαν  σχεδόν ευθέως πως τα μέλη του Κονγκρέσσου δωροδοκήθηκαν ή απειλήθηκαν να ψηφίσουν την νομοθετική ρύθμιση που οδήγησε τον Αμερικανικό λαό σε οικονομικά δεσμά.
Το γεγονός ότι ο Φραγκλίνος, ο Άνταμς και ο Τζέφερσον έγιναν όλοι μέλη του Τάγματος των Ιλλουμινάτων, αποδεικνύει ότι οι ΗΠΑ από τότε, ετέθησαν ήδη υπό την εξουσίαν της «Συναγωγής του Σατανά» (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 2/9 και 3/9).
1816: The American Congress passes a bill permitting yet another Rothschild dominated central bank, which gives the Rothschilds control of the American money supply again. This is called the Second Bank of the United States and is given a twenty year charter. The British war against the America therefore ends with the deaths of thousands of British and American soldiers, but the Rothschilds get their bank.
ζ/. Η σθεναρή αντίσταση του αμερικανού πατριώτου Andrew Jackson, 7ου προέδρου των ΗΠΑ, κατά των παράλογων απαιτήσεων και δουλοκτητικών σχεδίων των Rothschilds.
1832: President Andrew Jackson (the 7th President of the United States from 1829 to 1837), runs the campaign for his second term in office under the slogan, "Jackson And No Bank!"
This is in reference to his plan to take the control of the American money system to benefit the American people, not for the profiteering of the Rothschilds.
1833: Ο πατριώτης αμερικανός πρόεδρος Andrew Jackson, αν και ήταν Μασώνος7 ήλθε σε πλήρη αντίθεση με τις απαιτήσεις των   Rothschilds. Απέσυρε τις κυβερνητικές καταθέσεις από την τότε Αμερικανική Τράπεζα που ήλεγχε ο Rothschild και τις μεταφέρει σε μικρότερες τράπεζες ελεγχόμενες από δημοκρατικούς τραπεζίτες, αμερικανούς πατριώτες. Η ενέργεια αυτή επέφερε πανικό στους Rothschilds οι οποίοι στον πανικό τους, μετέρχονται χίλια δύο οικονομικο-τραπεζικά τεχνάσματα και τελικώς προκαλούν οικονομική ύφεση. Ο πρόεδρος Jackson γνωρίζοντας τι σκάρωναν οι Rothschilds με τους υποτακτικούς τους, θα δηλώσει αργότερα:
«Είστε ένα ληστρικό λημέρι κλεπτών εχιδνών και σκοπεύω να σας κατατροπώσω. Μα τον αιώνιο Θεό, θα σας τρέψω σε άτακτη φυγή».
Μετά από αυτές τις δηλώσεις του ο Jackson έγινε ο στόχος της οικογενείας των Rothschilds, η οποία πιθανώτατα ευθύνεται για δύο δολοφονικές απόπειρες κατά του Αμερικανού προέδρου.. Η πρώτη καταγεγραμμένη φυσική επίθεση εναντίον προέδρου των ΗΠΑ έγινε από έναν αξιωματικό του Ναυτικού, ονόματι Ρόμπερτ Β. Ράντολφ τον οποίον ο Jackson είχε απολύσει για υπεξαίρεση.8
Η δεύτερη από τον  Ρίτσαρντ Λώρενς , έναν άνεργο ζωγράφο από την Αγγλία.9
Ο Jackson  πέθανε το 1845, πάσχων από…χρόνια υδρωπικία  και καρδιακή ανεπάρκεια.
President Andrew Jackson starts removing the government's deposits from the Rothschild controlled, Second Bank of the United States and instead deposits them into banks directed by democratic bankers. This causes the Rothschilds to panic and so they do what they do best, contract the money supply causing a depression. President Jackson knows what they are up to and later states, "You are a den of thieves vipers, and I intend to rout you out, and by the Eternal God, I will rout you out."
The first recorded physical attack on a U.S. president was directed at Jackson. He had ordered the dismissal of Robert B. Randolph from the navy for embezzlement.  On January 30, 1835, what is believed to be the first attempt to kill a sitting president of the United States occurred just outside the United States Capitol. When Jackson was leaving through the East Portico after the funeral of South Carolina Representative Warren R, Davis, Richard Lawrence, an unemployed house painter from England, aimed a pistol at Jackson, which misfired.
Lawrence then pulled out a second pistol, which also misfired. Historians believe the humid weather contributed to the double misfiring. Jackson, infuriated, attacked Lawrence with his cane, until others present, including Davy Crockett, fearing that the president would beat Lawrence to a pulp, intervened to restrain and disarm Lawrence.
Ακολούθησε ο εμφύλιος πόλεμος στις ΗΠΑ, που ήταν ένας πολιτικο-οικονομικός πόλεμος, όπως είχε απειλήσει ο Nathan Mayer Rothschild το 1811, υποκινηθείς από τους διαδόχους του Rothschild και τους λοιπούς συγγενείς και υπαλλήλους του, διεθνείς Ιουδαίους τραπεζίτες.

2/. Ο Αμερικανικός Εμφύλιος πόλεμος(1861-1865)

α/. Ο Αμερικανικός Εμφύλιος Πόλεμος ήταν ο πλέον καταστροφικός πόλεμος που έζησε ποτέ το κράτος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (ΗΠΑ) και ταυτόχρονα ιστορικό γεγονός με σημαντικό αντίκτυπο στην αμερικανική κοινωνία και οικονομία. Οι τραπεζίτες έδωσαν απεριόριστες πιστώσεις σ’ όλες τις αντίπαλες δυνάμεις που ενεπλάκησαν στον πόλεμο.
Όταν η Καλιφόρνια περιήλθε στην πολιτική δικαιοδοσία των Βορείων, οι Νότιοι, οι οποίοι αποτελούσαν την πλειονότητα των νέων κατοίκων της, αξίωσαν να ισχύσει το καθεστώς της δουλείας. Και όταν το 1860 εκλέχθηκε πρόεδρος ο Αβραάμ Λίνκολν, επτά Πολιτείες του Νότου αποσχίστηκαν «αρνούμενες», όπως δήλωσε ο κυβερνήτης της Αλαμπάμα, «να δεχθούν εξουσίες από εκείνους που καταλύουν την οικονομική και κοινωνική βάση» της χώρας, δηλαδή από τον νέο πρόεδρο ο οποίος ήταν εναντίον της δουλείας.
Περνώντας από τις πομπώδεις διακηρύξεις στις πράξεις αυτοανακηρύχθηκαν Συνομοσπονδιακές Πολιτείες της Αμερικής (Confederate States of America), κάλεσαν υπό τα όπλα περί τις 100.000 άνδρες (αργότερα έφθασαν τις 400.000) και θέλησαν από την πρώτη στιγμή να δείξουν την δύναμή τους και τις διαθέσεις τους. Τα ξημερώματα της 12ης Απριλίου 1861 δύναμη 5.500 ανδρών του στρατού τους επιτέθηκε στην ομοσπονδιακή φρουρά στο λιμάνι του Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας. Μολονότι δεν ήταν περισσότεροι από 85, άντεξαν 34 ώρες. Έκτοτε, έχει γίνει λαϊκός θρύλος και λυρικό δράμα ο ηρωισμός των «85 του Τσάρλεστον». Hταν η αρχή του εμφυλίου πολέμου που κράτησε τέσσερα χρόνια. Όπως σε όλους τους εμφύλιους πολέμους, τα θύματα ήταν πολλά, πέρα από κάθε πρόβλεψη.
Επί έναν αιώνα και πλέον τα θύματα υπολογίζονταν σε 618.222  (απώλειες μάχης), αλλά νεώτερες έρευνες, με νέα στοιχεία, ανεβάζουν τον αριθμό τους σε 750.000, οι θάνατοι στον πληθυσμό στις 500.000, ενώ καταστράφηκε περίπου το 40% της εθνικής οικονομίας.
Ο πόλεμος αυτός, κατά τις  συστημικές απόψεις, ήταν αποτέλεσμα κυρίως των πολύ σοβαρών οικονομικών διαφορών μεταξύ των πολιτειών Βορρά και Νότου, αλλά και του πολιτειακού συστήματος των τότε ΗΠΑ, κατά το οποίον η θέση του προέδρου είχε μικρή επίδραση στην καθοδήγηση του συνόλου της οικονομίας των πολιτειών. Το ξέσπασμα προκλήθηκε λίγο πριν την εκλογή του προέδρου Αβραάμ Λίνκολν, ο οποίος αντιμετώπισε την απόσχιση των πολιτειών του νότου την ώρα που αναλάμβανε καθήκοντα.
Ο πόλεμος για τον Λίνκολν και τις υπόλοιπες πολιτείες του Βορρά είχε σαν νόημα την επαναφορά των αποσχισθεισών πολιτειών στις ΗΠΑ και την διατήρηση του κράτους. Για τον Νότο το αντικείμενο ήταν να διατηρηθεί σαν χωριστό κράτος του οποίου οι τύχες δεν θα κρίνονταν από τις πολιτικές ανακατατάξεις στην Ουάσιγκτον.
Επιπλέον, με την Διακήρυξη Χειραφετήσεως που υπογράφτηκε το 1862/63 και κυρίως την 13η τροπολογία του Συντάγματος το 1865, περίπου 3,5 εκατομμύρια Αφροαμερικανοί — 40% του πληθυσμού των βόρειων πολιτειών προπολεμικά — απέκτησαν την ελευθερία τους, ενώ η θέση τους στην αμερικανική κοινωνία, απασχόλησε έντονα την χώρα κατά την περίοδο της ανασυγκροτήσεως των ΗΠΑ (π. 1863-77).
β/. Η κύρια αιτία του εμφυλίου πολέμου και ο ρόλος της οικογενείας των Rothschilds
Το Σύστημα χαρακτηρίζει την διαφορά αντιλήψεως, μεταξύ Βορρά και Νότου για την δουλεία, σε συνδυασμό με τις ευρύτερες αντιθέσεις που παρατηρούνταν μεταξύ του Βορρά και του Νότου της Αμερικής, σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο, ως κύρια αιτία του εμφυλίου πολέμου. Η Αλήθεια όμως είναι τελείως διαφορετική.
Μετά το ξέσπασμα του πολέμου, ο Λίνκολν, ο οποίος θεωρείται ο πρόεδρος που διατήρησε τις ΗΠΑ και επέβαλε μια ισχυρότερη προεδρική θέση στην ομοσπονδιακή αυτή χώρα και σήμερα δρα πολύ περισσότερο σαν ενιαίο κράτος, απ’ όσο το θέλησαν οι ιδρυτές του, το 1776.
Διαρκούντος του εμφυλίου, ο Αβραάμ Λίνκολν προέβη στης εξής ιστορική δήλωση: «Εχω δυο μεγάλους εχθρούς. Το στρατό των Νοτίων μπροστά μου και το στρατό των τραπεζιτών πίσω μου. Από τους δυο αυτούς εχθρούς ο χειρότερος είναι ο πίσω μου».10
Πότε και γιατί έκανε αυτή την δήλωση ο Λίνκολν;
Κατά την διάρκεια του Εμφύλιου πολέμου, όταν οι Ιουδαίοι τραπεζίτες που δάνειζαν το κράτος με τόκο 24%, προσπάθησαν να τον αναγκάσουν να τους δίνει τόκο 36%.(!!)
Πως αντέδρασε ο Λίνκολν σ’αυτόν τον ανήθικον και πρωτοφανή εκβιασμόν των Ιουδαίων τραπεζιτών;
Απάντηση: Απλά ενεργοποίησε το δικαίωμα που έχει κάθε κράτος και κάθε νόμιμη κυβέρνηση, να εκδίδει χρήμα. Έτσι ο Λίνκολν, θαρραλέα άρχισε να τυπώνει δολλάρια για την χρηματοδότηση του πολέμου, σώζοντας την χώρα του από τις μελλοντικές πληρωμές των υπέρογκων τόκων προς τις τράπεζες. Και όλοι γνωρίζουμε τι απέγινε ο Λίνκολν, λίγο καιρό αργότερα. Δολοφονήθηκε. Μετά την δολοφονία του Προέδρου Λίνκολν το 1865, κανένας άλλος Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν τόλμησε να αρνηθεί να δανειστεί η χώρα από τους τραπεζίτες και να μην τους πληρώνει τόκο, όπως αυτοί τον καθώριζαν.11
Σύμφωνα με τον αμερικανό ιστορικό συγγραφέα και ερευνητή Xaviant Haze, που παρουσιάζει συντριπτικά αποδεικτικά στοιχεία στο βιβλίο του «The Suppressed History of American Banking», μεταξύ άλλων αποδεικνύει ότι, η δυναστεία των Ιουδαίων τραπεζιτών, με πρωτεργάτη τον Ροθτσιλντ (The Rothschild Banking Dynasty), και στρατηγικό στόχο την ίδρυση της Ομοσπονδιακής τραπέζης αποθεμάτων (Federal Reserve Bank):
.Άρχισε τον εμφύλιο πόλεμο το 1812, επειδή το Κογκρέσσο δεν ανανέωσε μετά από 20 χρόνια, τον καταστατικό χάρτη της Αμερικανικής Τραπέζης.
.Υπέθαλψε όλους τους πολέμους στην Αμερικανική Επικράτεια και οργάνωσε δολοφονικές απόπειρες κατά 4 αντιφρονούντων προέδρων των ΗΠΑ.
.Oργάνωσε την δολοφονία του προέδρου Αβραάμ Λίνκολν.
The author Xaviant Haze:
•Reveals how the Rothschild Banking Dynasty fomented war and assassination attempts on 4 presidents in order to create the Federal Reserve Bank.
•Explains how the Rothschild family began the War of 1812 because Congress failed to renew a 20-year charter for their Central Bank as well as how the ensuing debt of the war forced Congress to renew the charter.
•Details Andrew Jackson’s anti-bank presidential campaigns, his war on Rothschild agents within the government, and his successful defeat of the Central Bank.
•Reveals how the Rothschilds spurred the Civil War and were behind the assassination of Lincoln.
In this startling investigation into the suppressed history of America in the 1800s, Xaviant Haze reveals how the War of 1812 began after Congress failed to renew a 20-year charter for the Central Bank. After the war, the ensuing debt forced Congress to grant the central banking scheme another 20-year charter. This spurred General Andrew Jackson--fed up with the central bank system and Nathan Rothschild’s control of Congress--to enter politics and become president in 1828.
Citing the financial crises engineered by the banks, Jackson spent his first term weeding out Rothschild agents from the government. After being re-elected to a 2nd term with the slogan “Jackson and No Bank,” he became the only president to ever pay off the national debt. When the Central Bank’s charter came up for renewal in 1836, he successfully rallied Congress to vote against it.
The author explains how, after failing to regain their power politically, the Rothschilds plunged the country into Civil War. He shows how Lincoln created a system allowing the U.S. to furnish its own money, without need for a Central Bank, and how this led to his assassination by a Rothschild agent. With Lincoln out of the picture, the Rothschilds were able to wipe out his prosperous monetary system, which plunged the country into high unemployment and recession and laid the foundation for the later formation of the Federal Reserve Bank--a banking scheme still in place in America today.
Ο Αβραάμ Λίνκολν διέβλεψε τα σχέδια των Ιουδαίων τραπεζιτών, επεχείρησε να αμυνθεί εκδίδοντας κυβερνητικό χαρτονόμισμα, αλλά δολοφονήθηκε από τον πράκτορα του Συστήματος Τζων Γουϊλκες Μπουθ, την νύκτα της 14ης Απριλίου 1865.
Με την δολοφονία του Λίνκολν δολοφονήθηκε η Ελευθερία και η πραγματική Δημοκρατία στις ΗΠΑ. Αντ’αυτών, εγκαθιδρύθηκε μία  Δικομματική ψευτοδημοκρατία, δύο υποτιθέμενων μεγάλων αντιμαχομένων κομμάτων (αμφότερα χρηματοδοτούμενα και ΑΠΟΛΥΤΩΣ ελεγχόμενα, από τις γνωστές οικογένειες των Ιουδαίων μεγαλοτραπεζιτών), ουσιαστικώς μία «αφανής δικτατορία» των Ιουδαίων κοσμοκρατόρων Ταλμουδιστών/Τραπεζιτών.
Και για την ιστορία: Οι δολοφόνοι και του Λίνκολν (John Wilkes Booth) και του Κένεντι (Lee Harvey Oswald), δολοφονήθηκαν και οι δυο πριν προλάβουν να δικαστούν και να αποκαλύψουν τους παγκόσμιους συνωμότες και χρηματοδότες τους!!!
       
Συνεχίζεται












1 Η Εωσφορική Συνωμοσία, William Guy Carr, εκδ. Στερέωμα.
2 Red coat (also spelled as "redcoat") or scarlet tunic is a military garment used widely, though not exclusively worn, by most regiments of the British Army, Royal Marines, and some colonial units within the British Empire, from the 17th to the 20th centuries.
3 The East India Company (EIC), also known as the Honourable East India Company (HEIC), East India Trading Company (EITC), the English East India Company or the British East India Company, and informally known as John Company, Company Bahadur, or simply The Company, was an English and later British joint-stock company. It was formed to trade in the Indian Ocean region, initially with the East Indies (India and South East Asia), and later with Qing China.
4 Alexander Hamilton (January 11, 1755 or 1757 – July 12, 1804) was an American statesman, politician, military commander, lawyer, banker, and economist. He was one of the Founding Fathers of the United States. He was an influential interpreter and promoter of the U.S. Constitution, as well as the founder of the nation's financial system, , and the new York Post newspaper. As the first secretary of the treasury, Hamilton was the main author of the economic policies of George Washington’s administration. He took the lead in the Federal government's funding of the states' debts, as well as establishing the nation's first two de facto central banks, the Bank of North America and the First bank of thw United states, a system of tariffs, and friendly trade relations with Britain.
5 Andrew Porwancher, who earned his doctorate at Cambridge University and is an associate professor at the University of Oklahoma, began researching the religious roots of Hamilton years before Miranda’s celebrated musical hit Broadway’s Richard Rodgers Theater. The evidence he has found that Hamilton was born and raised as a Jew — at least until the age of 13, when his mother died — is pretty convincing. Andrew Porwancher ιnsisted on it, because Hamilton's mother was not buried in a Christian cemetery, and Hamilton attended a Jewish day school.
Archival evidence indicates that American Founding Father Alexander Hamilton (1745-1804) was born and raised as a Jew, argued Oklahoma University Assistant Professor of Law Andrew Porwancher on November 21, at an invitation-only event marking the inauguration of the Zahava and Moshael Straus Center for Torah and Western Thought’s new program on “Early America and the Jews.”
Porwancher’s conversation with Straus Center Director Rabbi Dr. Meir Soloveichik, which took place at YU’s Cardozo campus, was the first occasion Porwancher has publicly discussed his pathbreaking research, which diverges from standard Hamilton historiography. His forthcoming book on the subject, The Jewish Founding Father: Alexander Hamilton’s Hidden Life, is under contract with Harvard University Press.
Porwancher shared his findings with Pittsburghers on April 9 at the University of Pittsburgh’s Cathedral of Learning, his appearance sponsored by Pitt’s Department of Jewish Studies and History. As Dr. Porwancher puts it: “Jefferson’s words in the Declaration may have given birth to the country, but it was in Hamilton’s America where an orphan from the Caribbean could become Secretary of the Treasury. It is in Hamilton’s America where American Jews for the first time in modern history could be recognized as full-fledged citizens.”
Πηγές:
.Was Alexander Hamilton Jewish?/The Zavara and Moshael www.yu.edu>straus>ha...
.Was Hamilton actually Jewish? – YouTube, www.youtube.com›watch,
6 Ιουλ 2020 –
.There's evidence that Alexander Hamilton was Jewish | The ...jewishchronicle.timesofisrael.com › ...,
19 Απρ 2018
6 Η ιστορία του δολλαρίου περιλαμβάνει πολλές χώρες, σε διαφορετικές ηπείρους ενώ η λέξη προέρχεται από το γερμανικό Thaler (συντομογραφία του Joachimsthaler), το νόμισμα που χρησιμοποιήθηκε από το 16ο αιώνα στη Βοημία. Από την λέξη τάλερ προέρχεται μάλιστα και το ελληνικό «τάλιρο».
7 Andrew Jackson (March 15, 1767 – June 8, 1845) was an American soldier and statesman who served as the seventh president of the United States from 1829 to 1837. Before being elected to the presidency, Jackson gained fame as a general in the United States Army and served in both houses of the U.S. Congress. As president, Jackson sought to advance the rights of the "common man" against a "corrupt aristocracy" and to preserve the Union. Jackson was a Freemason, initiated at Harmony Lodge No. 1 in Tennessee. He was elected Grand Master of the Grand Lodge of Tennessee in 1822 and 1823.
During the 1832 presidential election, Jackson faced opposition from the Anti-Masonic Party. He was the only U.S. president to have served as Grand Master of a state's Grand Lodge until Harry S. Truman in 1945. His Masonic apron is on display in the Tennessee State Museum. An obelisk and bronze Masonic plaque decorate his tomb at the Hermitage.
8 Στις 6 Μαΐου 1833, ο Τζάκσον έπλευσε στο USS Cygnet στο Fredericksburg της Βιρτζίνια, όπου έπρεπε να βάλει τον ακρογωνιαίο λίθο σε ένα μνημείο κοντά στον τάφο της Mary Ball Washington, της μητέρας του George Washington . Κατά την διάρκεια μιας στάσης κοντά στην Αλεξάνδρεια, ο Ράντολφ εμφανίστηκε και χτύπησε τον πρόεδρο. Έφυγε από την σκηνή κυνηγημένος από πολλά μέλη της συνοδείας του Τζάκσον, συμπεριλαμβανομένου του συγγραφέα Washington Irving . Ο Τζάκσον αρνήθηκε να ασκήσει κατηγορίες.
9 Στις 30 Ιανουαρίου 1835, λίγο έξω από το Καπιτώλιο των ΗΠΑ και ενώ ο Τζάκσον έφευγε μέσω της Ανατολικής Πόρτας μετά την κηδεία του εκπροσώπου της Νότιας Καρολίνας Γουώρεν Ρ. Ντέϊβις, ο Ρίτσαρντ Λώρενς , ένας άνεργος ζωγράφος από την Αγγλία, σκόπευσε με ένα πιστόλι τον Τζάκσον, το οποίο έπαθε αφλογιστία. Στην συνέχεια, ο Λώρενς έβγαλε ένα δεύτερο πιστόλι, το οποίο επίσης δεν εκπυρσοκρότησε. Οι ιστορικοί πιστεύουν ότι ο υγρός καιρός συνέβαλε στη διπλή αφλογιστία.  Τζάκσον, εξοργίστηκε, επιτέθηκε στον Λώρενς με το ζαχαροκάλαμο του, έως ότου υπήρχαν άλλοι, συμπεριλαμβανομένου του Ντείβυ Κρόκετ, , φοβούμενος ότι ο πρόεδρος θα νικήσει τον Λόρενς σε πολτό, παρενέβη για να συγκρατήσει και να αφοπλίσει τον Λώρενς.
Ο Λώρενς προέβαλλε διάφορες δικαιολογίες για την απόπειρα δολοφονίας του Προέδρου. Μεταξύ αυτών κατηγόρησε τον Τζάκσον για την απώλεια της δουλειάς του. Ισχυρίστηκε ότι με τον πρόεδρο νεκρό, «τα χρήματα θα ήταν πολύ περισσότερα» (αναφορά στον αγώνα του Τζάκσον κατά της Ιουδαιοκρατούμενης Τράπεζας των Ηνωμένων Πολιτειών) και ότι «δεν μπορούσε να σηκωθεί μέχρι να πέσει ο Πρόεδρος». Τέλος, είπε στους ανακριτές του ότι ήταν ένας εξόριστος Άγγλος βασιλιάς - συγκεκριμένα ο Ριχάρδος ο Γ΄ (νεκρός από το 1485) και ότι ο Τζάκσον ήταν υπάλληλός του. Τελικώς θεωρήθηκε τρελός και ενεκλείσθη σε ψυχιατρική κλινική.
10 http://www.berlin-athen.eu/index.php?id=home 
11 Ενώ το Σύνταγμα των ΗΠΑ έδινε το δικαίωμα στο Κογκρέσο να εκδίδει χρήμα, η αμερικανική κυβέρνηση είχε μεταφέρει το δικαίωμα της εκδόσεως του χρήματος στην Αμερικανική τράπεζα του Ροθτσιλντ και μάλιστα με επιτόκιο. Αυτό το καθεστώς ισχύει και σήμερα με βάση αμετάκλητο νόμο που ψηφίστηκε την 23 Δεκ.1913, σύμφωνα με τον οποίον ανατέθηκε η έκδοση χρήματος στην Federal Reserve Bank, η οποία ΔΕΝ EINAI KΡATIKH, αλλά ένα όργανο των μεγάλων Ιουδαϊκών τραπεζών που είναι και οι μέτοχοί του.
Έτσι, το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ τυπώνει στα πιεστήριά του το χρήμα που χρειάζεται η χώρα. Αμέσως μετά το δίνει στην Federal Reserve Bank, δηλαδή στους τραπεζίτες, η οποία το δανείζει πίσω στο αμερικανικό κράτος με τόκο (!!!)
Έτσι για να καταλάβετε: Μόνο ο τόκος που πληρώνουν οι ΗΠΑ στις τράπεζες της Federal Reserve Bank, για το αμερικανικό χρέος φθάνει τον χρόνο τα 400 δισεκατομμύρια δολάρια!!!
Πληρώνουν οι Αμερικανοί φορολογούμενοι 400 δισεκατομμύρια δολάρια τόκο στους τραπεζίτες για χρήματα που έχει τυπώσει το αμερικανικό κράτος και τα έχει δώσει δωρεάν στους τραπεζίτες (και οι οποίοι τους τα δανείζουν πίσω με τόκο) (!!!).  Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο και όμως ΑΛΗΘΙΝΟ/ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου