Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

 ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ

                                                                  Τρομοκρατίας Νονός.

                                                                  Οικολόγων Γαιοφθορία.

 

                                                                   Σανχέντριν Καϊνιστών.

                                                                   Υπερπολίτευμα Ολεσηνόρων.

                                                                   Σαβάκτης Ορθοδοξίας.

                                                                   Ταφόπλακα Ελευθερίας.

                                                                   Ηλεκτρονικόν Δεσμωτήριον.

                                                                   Μεταλλακτήρ ανθρώπινου DNA.

                                                                   Αποτεφρωτήριον Εθνών.


ΜΕΡΟΣ 50ον


15. ΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ(Συνέχεια 49ου μέρους)

γ. Εξωτερικοί πυλώνες (συνέχεια 49ου μέρους).

10/. Διεθνιστικός:  Μαρξισμός-Λενινισμός (σε όλες τις μορφές και παραλλαγές του), Σοσιαλισμός, Κοσμοπολιτισμός.

11/. Κοινωνικός: Βιομηχανία πλύσεως εγκεφάλου-ελέγχου νου (Ψυχολογία-ΜΜΕ-«ανθρωπιστικές» επιστήμες, National Geographic, History, κλπ)- Μεγάλες Kινηματογραφικές και Θεατρικές Εταιρείες-Φεμινισμός-Πορνογραφία-Νεοσοδομισμός, κ.α.

12/.Οικολογικός: Οικολογικά κινήματα/οργανώσεις:

-Επτά διεθνείς ΜΚΟ, και, συγκεκριμένα, της Environmental Defense Fund, της Conservation International, της 350.org, της Greenpeace, Παγκόσμιο Ταμείο Άγριας φύσεως (WWF-World Wildlife Fund), της Διεθνούς Ένωσης Προστασίας της Φύσης, της Friends of the Earth International.

-Παγκόσμια Τράπεζα Περιβάλλοντος [World Conservation Bank (WCB)]-Global Environment Facility (GEF)-Agenda 21 OHE, Αειφόρος Ανάπτυξη.

Ποίοι είναι οι πραγματικοί αλλά αποκρυπτόμενοι στόχοι του λεγομένου διεθνούς οικολογικού κινήματος;

«…Το βασίλειο των παγκόσμιων τραπεζιτών και η αλλόκοτη εκστρατεία για να «σώσουμε την μητέρα μας την γη», ενώνονται με τις δημιουργίες του Μωρίς Στρονγκ1 στην World Conservation Bank (WCB). Αυτή η δημιουργία των Ιλλουμινάτων ιδρύθηκε στα τέλη του 1980 από τον Στρονγκ, τον βαρώνο Εδμόνδο ντε Ροτσιλντ, τον Τζαίημς Μπέηκερ, τον Νταίηβιντ Ροκφέλλερ (πατέρας)….Στόχος της είναι ο εξαναγκασμός των φτωχών Ασιατικών, Αφρικανικών, Αμερικανικών (Νοτίων και Κεντρικών) χωρών, να παραδώσουν τους τίτλους ιδιοκτησίας εκατομμυρίων στρεμμάτων γης και παρθένου δάσους στους τραπεζίτες. Ως αντάλλαγμα τα τεράστια χρέη σε δάνεια, που δημιουργήθηκαν μετά από εξοντωτικούς τόκους να «ξεχαστούν. Ο στόχος αυτού του φασιστικού σχεδίου είναι να μεταφερθούν οι εναπομείνασες γαίες του κόσμου, στα χέρια των Ιλλουμινάτων.

Έτσι η παγκόσμια παραγωγή πετρελαίου, πολυτίμων μετάλλων, αδαμάντων, ξυλείας και άλλων πηγών, θα είναι περιορισμένη και οι τιμές θα διατηρούνται υψηλές με τεχνητό τρόπο..Οι Ρότσιλντ, ο Ρικφέλλερ και οι άλλες δυναστείες κατέχουν σήμερα γιγαντιαίες πολυεθνικές εταιρείες που παράγουν πετρέλαιο, ξυλεία και άλλα απαραίτητα αγαθά. Με την μέθοδο αυτή θα αποκτήσουν και τις υπόλοιπες γαίες μέσω της WCB και αυτό θα σημαίνει τρισεκατομμύρια δολλάρια σε μελλοντικά κέρδη για τους Ιλλουμινάτους».2

13/. Πνευματικός: Σχεδιασμένη (Α)παιδεία Αγνωσίας, Συστημική  εκπαίδευση πνευματικής αμαθείας και ερημίας, Ιδιωτική ή φροντιστηριακή παραπαιδεία-«ανθρωπιστική»/ αντιεκπαιδευτική αγωγή (Μέθοδοι Μοντεσόρι, Κλάπαρέντ, Ντεκρολί, Φρενιέ, κ.α)-Γλωσσική πενία/σήψη, μία διεθνής γλώσσα-Συμβατική ιστορία (ιστορική αγνωσία/ παραχάραξη)-Αλυσσίδα διεθνών εκδοτικών οίκων.

Ναρκοθέτηση όλων των ατραπών της αληθείας και των προσβάσεων προς τις πηγές αληθούς γνώσεως, από τους πνευματικούς ταγούς πάσης βαθμίδος, και ρίψη άπλετου «φωτός», σε μία λεωφόρο σκοταδισμού, πλαστογραφημένης και παραποιημένης Γραμματείας-Απάτης [«απόκρυφη» γραμματεία κυρίως των πρώτων μ.Χ. αιώνων, συγγραφή συμβατικής ιστορίας, Θεοποίηση της επιστήμης (επιστημονικολογία), πνευματική «αναγέννηση» της Δύσεως / αντιχριστιανική κοσμοθεώρηση, «διαφωτισμός»/σκοταδισμός, λογικοκρατία, κλπ.], την οποίαν χαρακτήρισαν «ανθρωπιστική» και δογματικώς, ως μοναδική διέξοδο στην αναζήτηση της γνώσεως και της αληθείας!!!

14/. Eπιστημονικολογικός:3 Θεωρία εξελίξεως, Ψυχιατρική-Ψυχανάλυση-Φάρμακα Weleda και θεραπείες με βότανα-Βελονισμός – Παραψυχολογία- Υπνωτισμός, κ.α.

15/. Αποκρυφιστικός [Κεντρική συνιστώσα (ΠΥΡΗΝΑΣ) της Κοσμοθεωρίας]: Ιλλουμινισμός [Εωσφορισμός, Καμπάλα (Θεοσοφική και πρακτική)=Μυστική διδασκαλία για τον Θεό, την Δημιουργία και την φύση (κτίση)]. Λατρευτική διδασκαλία εφαρμοζομένη στις τεκτονικές στοές και λοιπές αποκρυφιστικές Εταιρείες.

16/. Υποκοσμικός: Οργανωμένο Έγκλημα/Μαφία – Διεθνές κύκλωμα λαθρεμπόρων, νονών της νύκτας, Πορνείας, Παιδεραστείας, Διακινήσεως Λευκής σαρκός (trafficking), Ναρκωτικών - Διεθνής Τρομοκρατία.

17/. Πολιτικός: Κοινοβουλευτισμός [Αντιπροσωπευτική (ψευτο) δημοκρατία, Βουλευτοκρατία ή Κοινοβουλευτική Δικτατορία].

Κοινοβουλευτισμός

α/. Το σημερινό πολίτευμα που αποκαλείται κοινοβουλευτισμός ή κοινοβουλευτική δημοκρατία και εφαρμόζεται στο σύνολον σχεδόν των χωρών του κόσμου, ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει με εθνική/λαϊκή κυριαρχία, και ούτε είναι δημοκρατία. Είναι κοινοβουλευτική δικτατορία ή βουλευτική νεοφεουδαρχία.

O κοινοβουλευτισμός ονομάστηκε Δημοκρατία κατ’ ευφημισμόν, από τους εμπνευστές και συγγραφείς των «Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών».

Σε μια αληθινή δημοκρατία, η εξουσία:

oΠηγάζει από το Έθνος που αντιπροσωπεύεται, σε διάφορες χρονικές περιόδους από ένα λαό, με την ίδια εθνική ταυτότητα, τον ίδιο πολιτισμό-ιστορία-γλώσσα, ήθη-έθιμα, και ιδιαίτερες εθνικές/λαϊκές παραδόσεις.

oΑσκείται δια του λαού  και

oΕξυπηρετεί τα συμφέροντα του λαού και του Έθνους.       

Για να ομιλούμε περί ασκήσεως εξουσίας από τον λαό, θα πρέπει:

-Να καθορίζονται η έννοια του λαού και οι προϋποθέσεις, προκειμένου να χαρακτηρισθεί κάποιος ως πολίτης μιας χώρας, να έχει δικαίωμα ψήφου και να συμπεριληφθεί στην έννοια του «λαού», ως πρόσωπον και ΟΧΙ ως αριθμός.

-Ο λαός να λαμβάνει ενεργό μέρος σε όλα τα κοινωνικο-πολιτικά δρώμενα και να διασφαλίζεται η καθολική συμμετοχή των πολιτών, στις διαδικασίες διακυβερνήσεως και λήψεως αποφάσεων, πέραν της διεξαγωγής εκλογών, για την ανάδειξη των οργάνων της πολιτείας, όπως η διεξαγωγή δημοψηφισμάτων.

-Να υπάρχουν ασφαλιστικές δικλείδες, ώστε ο λαός να παρεμβαίνει ή να επεμβαίνει αμέσως, προκειμένου να αποκλείσει ή καταργήσει περιπτώσεις πιθανών ή γενομένων αυθαιρεσιών/αντισυνταγματικών ενεργειών της εξουσίας.

β/. Για να θεωρηθεί ότι η οποιαδήποτε εξουσία, εξυπηρετεί τα συμφέροντα του λαού και πρωτίστως του Έθνους, θα πρέπει οι φορείς της εξουσίας (Κυβέρνηση, βουλή, δικαστική εξουσία, κλπ) να είναι ανεξάρτητοι, αυτοδύναμοι, αδέσμευτοι, να εξυπηρετούν τα συμφέροντα δημοσίου και του συνόλου των πολιτών, και όχι κάποιου ή κάποιων εκτός της κοινωνίας, εκτός των κρατικών ορίων ή μόνον μιάς μικρής ομάδος πολιτών.

Προ πάντων, όμως, να προασπίζονται τα συμφέροντα του Έθνους.

Με άλλα λόγια, για να μπορεί το πολίτευμα ενός Έθνους-κράτους να χαρακτηρισθεί ως Δημοκρατία, θα πρέπει να εξασφαλίζει την:

1/. Ισηγορία (Πολιτική ελευθερία εκφράσεως λόγου και δημιουργίας πολιτικών κομμάτων).

2/. Ισοδυναμία (Δυνατότητα συμμετοχής στην πολιτική διακυβέρνηση και την αξιοπρεπή οικονομική διαβίωση, ΟΛΩΝ των πολιτών).

3/. Ενιαία Εθνική συνείδηση, εκφραζομένη από όλους τους πολίτες.4

4/. Καθολική Συμμετοχή των πολιτών στις θεσμοθετημένες διαδικασίες επιλογής κυβερνήσεως και τοπικών αρχόντων.

5/. Ισονομία (Ισοπολιτεία/Ίσότητα δικαιωμάτων και υποχρεώσεων ΟΛΩΝ των πολιτών απέναντι στον Νόμο.

6/. Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη (Δίκαιες και αμερόληπτες αποφάσεις).

7/. Εθνική Ελευθερία.

8/. Οικονομική αυτάρκεια της πολιτείας.

γ/. Το σημερινό πολίτευμα (κοινοβουλευτισμός), σε όλες τις χώρες που εφαρμόζεται, ιδιαίτερα στην Ελλάδα, ΔΕΝ είναι δημοκρατία αλλά κοινοβουλευτική δικτατορία/ βουλευτική νεοφεουδαρχία, διότι:

-Δεν υφίστανται οι προϋποθέσεις ομαλής, αυτοδύναμης λειτουργίας του. Εκ των οκτώ (8) προϋποθέσεων, εφαρμόζεται τυπικώς και μόνον, η ισηγορία. Υπάρχουν όμως, τόσοι περιοριστικοί του λόγου νόμοι και εγγενείς αδυναμίες [οικονομική δυσπραγία, δυσθεώρητες οικονομικές ανάγκες για ίδρυση κόμματος ή διεξαγωγής προεκλογικής εκστρατείας, πρόσχημα προστασίας προσωπικών δεδομένων (ρατσισμού, αντισημιτισμού, υποχρεωτικής αποδοχής του «ολοκαυτώματος»), ασύδοτη κυβερνητική και κομματική προπαγάνδα, κλπ], που ουσιαστικώς καθιστούν την ισηγορία ανεφάρμοστη.

-Η δυνατότητα συμμετοχής στην διακυβέρνηση κάθε χώρας, είναι αποκλειστικό προνόμιο μιας κυρίαρχης οικογενειοκρατικής κάστας, και  συγκεκριμένης οικονομικής ολιγαρχίας, και όχι ΟΛΩΝ των πολιτών, κυρίως λόγω της ασυλλήπτως άνισης κατανομής του πλούτου.

Δεν αρκεί για να πεισθείτε το γεγονός ότι, εδώ και δύο αιώνες κυβερνούν την πατρίδα μας άτομα που ανήκουν στις τρεις (3) γνωστές οικογένειες; ΟΥΔΕΜΙΑ άλλη οικογένεια ήταν ικανή ή κατάλληλη να αναδείξει κυβερνήτη της Ελλάδος;

-Ουδεμία χώρα είναι οικονομικώς αυτάρκης. Όλες είναι απολύτως εξαρτημένες αφού είναι υπερχρεωμένες σε διεθνείς τράπεζες, παγκόσμια οικονομικά Ιδρύματα, άλλες χώρες και οικονομικούς οργανισμούς που επιβάλλουν τους δυσβάστακτους όρους (πολιτικούς-οικονομικούς) των δανειστών προς τους  δανειολήπτες, όρους ΑΕΝΑΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

-Η συμμετοχή των πολιτών στην κορυφαία εκδήλωση της λαϊκής κυριαρχίας, στις εκλογές, όχι μόνο δεν είναι καθολική αλλά σε πολλές περιπτώσει είναι κάτω του 70% σε αρκετές κάτω του 60% και σε μερικές ακόμη και κάτω του 50%...Δεν είναι λίγες οι φορές που ένα κόμμα εκλέγεται και σχηματίζει κυβέρνηση ενώ έλαβε το 30%-35% επί του 45%-60% του συνολικού αριθμού των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων. Συνεπώς είναι τουλάχιστον θρασύτης όταν ισχυρίζονται κάποιοι….υπερδημοκράτες ότι ο κοινοβουλευτισμός εκφράζει την λαϊκή βούληση και εκπροσωπεί δημοκρατικόν σύστημα διακυβερνήσεως. 

-Η Εθνική συνείδηση και ο πατριωτισμός είναι ιδέες που απαγορεύονται από τους εγκαθέτους κομματικούς και κοινοβουλευτικούς, η παμψηφία σχεδόν των οποίων, είναι κοσμοπολίτες, ευρωπαϊστές, διεθνιστές, Ιουδαιολάγνοι, οικουμενιστές και αποκρυφιστές. Μάλιστα αρκετοί από αυτούς, κυρίως «αριστερόφρονες», όταν αναφέρονται σε πατριωτισμόν εννοούν τις ένοπλες ανταρσίες τους κατά των νομίμων κυβερνήσεων και τις συνεχείς αναφορές τους σε συλλαλητήρια ή απεργιακές κινητοποιήσεις, δήθεν πράξεις αντιστάσεως εναντίον του κατεστημένου, του καπιταλισμού ή του ιμπεριαλισμού, κατά κανόνα ανώδυνες για το Σύστημα.

Όλοι ή σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές, υποκρίνονται τους πατριώτες, και όσοι το πράττουν, αναφέρονται φαρισαϊκώς στο έθνος, τον λαόν και την ορθοδοξία, για ψηφοθηρικούς λόγους, αφού μοναδικός στρατηγικός στόχος τους είναι η απόκτηση της βουλευτικής έδρας! Ένας στόχος που όταν επιτευχθεί θα δώσει στον βουλευτή….δημοκρατικώτατα, απίστευτα προνόμια σε σχέση με τους υπόλοιπους πολίτες, που θα τον καταστήσουν νέο-φεουδαρχίσκο!

-Η αμυντική ισχύς των χωρών για την προάσπιση της εθνικής τους ελευθερίας  και ανεξαρτησίας, εξαρτάται από το Μονοπωλιακό στρατιωτικο-βιομηχανικό σύμπλεγμα που τροφοδοτεί όλες τις χώρες με οπλικά συστήματα, αναλόγως των οικονομικών δυνατοτήτων κάθε μιας, αλλά και των στρατηγικών συμφερόντων του Συστημικού συμπλέγματος.

-Δεν υπάρχει ασφαλιστική δικλείδα τόσον στην επιλογή των υποψηφίων και την διασφάλιση του αδιαβλήτου των εκλογών, όσον και στην πρόληψη-αποφυγή-έλεγχο κυβερνητικών παρανομιών και αντισυνταγματικών κυβερνητικών αποφάσεων (κυριώτερα εμπόδια, η λεγομένη και επιβαλλομένη κομματική πειθαρχία και οι αφανείς και ανεξέλεγκτες «συναλλαγές» κυβερνώντων-βουλευτών-οικονομικής ολιγαρχίας).

-Η Δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη αφού διορίζεται από την εκάστοτε κυβέρνηση και συνεπώς την ελέγχει για να νομιμοποιεί οποιαδήποτε σημαντική αλλά άδικη απόφασή της. Έχουν ψηφισθεί μάλιστα τέτοια οικονομικά προνόμια για τους ανώτατους δικαστικούς, σε σχέση με τις άλλες κοινωνικές τάξεις, ώστε να τους αφοπλίζει στην λήψη ακυρωτικών αποφάσεων σε αντιλαϊκούς/αντεθνικούς/ μνημονιακούς κυβερνητικούς νόμους.

Για παράδειγμα, εάν η Ελλαδική δικαιοσύνη ήταν ανεξάρτητη, δεν θα δεχόταν την νομιμοποίηση των ειδεχθών και επαχθών οικονομικών μέτρων της τελευταίας 5ετίας σε βάρος των Ελλήνων πολιτών, ούτε την παράδοση του ονόματος και της ιστορίας της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς, ούτε θα απεφάσιζε, κατά παράβαση του ισχύοντος Συντάγματος και των ατομικών ελευθεριών του ανθρώπου, για «υποχρεωτικό εμβολιασμό» κατά του κορωναϊού!!!

-Οι κυβερνήσεις κάθε χώρας επιβάλλονται και δεν εκλέγονται, αφού όλα τα κόμματα, ιδίως εκείνα της εξουσίας, ελέγχονται από συγκεκριμένες οικονομικές ολιγαρχίες οι οποίες επιβάλλουν τους πολιτικούς αρχηγούς και προωθούν υποψηφίους πολιτικούς-βουλευτές της αρεσκείας τους.

-Τα «νήματα» σε όλες τις λεγόμενες δημοκρατικές χώρες, ιδίως τα οικονομικά και πολιτικά, κινούνται από εκείνους που διαθέτουν τον πλούτον. Και ανεξάντλητον πλούτον διαθέτουν μόνον οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι, οι Διεθνείς Ταλμουδιστές Τοκογλύφοι Μεγαλοτραπεζίτες, οι αδίστακτοι δανειστές των κρατών, τον οποίον (πλούτον εκ των διαχρονικών κλοπιμαίων των λαών), δανείζουν τοκογλυφικώς οι ίδιοι ή οι εντολοδόχοι διαχειριστές τους. 

-Ο τρόπος του απολύτου ελέγχου κάθε χώρας που πραγματοποιείται με το πολιτικό σύστημα διακυβερνήσεως, κακέκτυπον της αληθινής δημοκρατίας, εφευρέθηκε από τους ταλμουδιστές και περιλαμβάνεται στα «Πρωτόκολλα των σοφών/ Ταλμουδιστών» (εξαπάτηση, παγίδευση, διχασμός και απόλυτη χειραγώγηση των πολιτών).

Οι λαοπλάνοι ληστές των λαών, νεκροθάπτες των Εθνών, κατεσκεύασαν το ισχύον σήμερα ψευτοδημοκρατικό έκτρωμα,  και το ονόμασαν παραπλανητικώς αντιπροσωπευτική ή κοινοβουλευτική…. δημοκρατία!

-Σήμερα οι ηγεσίες κυρίως ΟΛΩΝ των μεγάλων κυβερνητικών πολιτικών κομμάτων απανταχού της γης, αποτελούνται από Ταλμουδιστές Ιουδαίους, κρυπτοταλμουδιστές Ιουδαίους ή Ιουδαιόφρονες Ιλλουμινάτους!!!

δ/. Θέσεις για την κοινοβουλευτική Δημοκρατία, διαπρεπών ελλήνων πολιτικών, οι οποίοι θεωρούνται «πολιτικά σύμβολα» της Δημοκρατίας, από τους σύγχρονους  πολιτικούς του λεγομένου «Δημοκρατικού Τόξου».

Για να αποδείξουμε την ιστορική αγνωσία και την υποκρισία των υπαλλήλων του Συστήματος, αλλά και να στηρίξουμε όσα ισχυριζόμαστε περί κοινοβουλευτικής δικτατορίας, και νεοφεουδαρχικής βουλευτοκρατίας, θα παραθέσουμε μερικά παραδείγματα πολιτικών ανδρών που εχαρακτηρίσθησαν  από το Σύστημα ως μεγάλοι δημοκράτες και κοινοβουλευτικοί, ενώ δια λόγων και έργων, απέδειξαν την αντίθεσή τους στον κοινοβουλευτισμό και την Δημοκρατία:

«….Η Ιταλία πηγαίνει καλά διότι εκεί υπάρχει δικτάτωρ ενώ εις την Ελλάδα δεν υπάρχει δικτάτωρ.  Εγώ δεν νομίζω αγαπητέ φίλε στρατηγέ Πλαστήρα, ότι είσαι ικανός να κάμης τον δικτάτορα ως ο Μουσσολίνι. Όχι μόνο δεν είσαι ικανός αλλά δεν έχεις και την πλειάδα, τας εκατοντάδας των εκλεκτών συνεργατών του Μουσσολίνι. …..Αν πείσης τον Μουσσολίνι να αφήση την Ιταλίαν και να έλθει εδώ, τότε, ίσως, συμφωνήσω να γίνη δικτατορία » [Συνομιλία του Ελευθερίου Βενιζέλου και Νικ. Πλαστήρα ο πρωϊ της 6/3/1933 μετά τις εκλογές της 5/3/1933. Από το βιβλίο του Γρηγορίου Δαφνή, «Η Ελλάς μεταξύ δύο πολέμων», εκδ. ΙΚΑΡΟΣ, τ. 2ος,1955,σ. 183-184].

«Δημοκράτες είμαστε μόνο επειδή θέλουμε να κάνουμε πάντα αυτό που μας συμφέρει ή μας κατεβαίνει στο κεφάλι. Και όχι σπάνια η Δημοκρατία στον τόπο αυτό ταυτίζεται με τον ετσιθελισμό. Εκφραστές αυτής της αντίληψης είναι φυσικά τα κόμματα αλλά και οικάθε είδους οργανωμένες ή ανοργάνωτες ομάδες και κυρίως οι εκπρόσωποί τους..» (Δημαγωγία και πραγματικότητα, Παύλος Μπακογιάννης, περιοδικό ΕΝΑ, τ.10, 2/6/1983).

«Εις εξαιρετικάς περιπτώσεις επιβάλλεται κατά τον νόμον της κοινής σωτηρίας, η παρέκκλισις από των αρχών του κοινοβουλευτισμού. Τα πολιτεύματα γίνονται για τους λαούς και όχι οι λαοί δια τα πολιτεύματα. Και καλύτερο σύστημα είναι εκείνο όπερ υπό τας συγκεκριμένας συνθήκας σώζει τας εθνικάς υποθέσεις…» [Ανδρέας Μιχαλακόπουλος, πολιτικός διατελέσας πρωθυπουργός(1924-1925) και επανειλημμένως υπουργός. Συνέντευξη στην εφ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,7/1/1934].

«…Θα ήτο σήμερον εις άκρον επιβλαβής η εις δημοκρατίαν μεταβολή του πολιτεύματος ένεκα των εσωτερικών ανωμαλιών, εις τας οποίας ήθελε εμβάλλει το κράτος και διότι η δημοκρατική ιδέα δεν έχει ωριμάσει εις τον λαόν…» (Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Πρωθυπουργός το 1924, Πολιτικά κείμενα, 2ος τόμος, «Τι πρέπει να γίνει».29/8/1909).

«Δεν νομίζω ότι η Δημοκρατία θα δυνηθή να εξασφαλίση ποτέ ομαλόν πολιτικόν βίον στην χώρα μας..» (Γεώργιος Κονδύλης απευθυνόμενος στον Νικ. Πολίτην στο Παρίσι το θέρος του 1929, Η Ελλάς μεταξύ δύο πολέμων, Γρηγ. Δαφνής, τ. 2ος, σ. 27).

«Πιστεύω ότι η δικτατορία ημπορεί εις ωρισμένας περιστάσεις να αποτελέσει ιστορικήν ανάγκην δι’έναν τόπον, όταν την επιβάλη ο υπέρτατος νόμος της σωτηρίας της πατρίδος….» (Γεώργιος Παπανδρέου, εφ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,1/7/1934).

«Όλος ο αιώνας τούτος θάναι αιώνας διχτατορίας μα που να το νοιώσουν οι παρλανταμαριστές μας (ΣΣ: Οι κοινοβουλευτικοί). Σίγουρα ο Πλαστήρας δεν είναι σε ύψος να διοικήσει την Ελλάδα μα χάρηκα που γλυτώσαμε από τις κοινοβουλευτικές παλάβρες…».

(Νικ. Καζαντζάκης, Τετρακόσια γράμματα).

«Ο Βασιλεύς δύναται να επιβάλλει δικτατορίαν…τυχόν εφαρμογή της αναλογικής εις τας εκλογάς θα καθίστα το υπόδικον ενώπιον του έθνους Κ.Κ. ρυθμιστήν της πολιτικής ζωής και θα ωδήγει εις νέαν εθνικήν αποσύνθεσιν και ίσως εις υποτροπήν του Δεκεμβρίου…» (Δήλωση του Γεωργίου Παπανδρέου υπέρ της βασιλικής δικτατορίας, εφ. ΒΗΜΑ, 20/6/1945).

Ουαί υμίν νεοφαρισαίοι σύγχρονοι Ιουδαιολάγνοι νεοφεουδαρχίσκοι ψευτοδημοκράτες!!!

18/. Πολιτισμικός: Πολυπολιτισμός- Κοσμοπολιτισμός [«Σύγχρονη» Τέχνη (Ζωγραφική, Αρχιτεκτονική, μουσική, Φωτογραφία, Χορός, κόμικς, Λογοτεχνία, θέατρο, Κινηματογραφία)-Αλλοίωση λαϊκών παραδόσεων, Οργανώσεις Αδελφοποιήσεως των λαών, κ. α.].

Οι παραπάνω συνιστώσες συνθέτουν κατά τρόπον αφανή, συνωμοτικόν και φρόνιμον (πανούργον) ως ο τρόπος δράσεως του όφεως, την κυριαρχούσα σήμερον κοσμοθεωρίαν του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, τον Ταλμουδικόν Ιουδαϊσμόν, αλλά και συνέχουν/ συγκρατούν ως εξωτερικοί πυλώνες, το οικοδόμημα του ούτως αποκαλουμένου ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!!

δ/ Επιβεβαιωμένοι στόχοι των Ταλμουδιστών Ιουδαίων [Όπως προκύπτουν από τα «Πρωτοκόλλα των Σοφών της Σιών», το θρησκευτικό τους Σύνταγμα (Ταλμούδ) και τις ιστορικώς καταγεγραμμένες δράσεις τους, τους δύο (2) τελευταίους αιώνες].5

1/. Αποπλάνηση και παγίδευση της νεολαίας.

oΑνοχή, προώθηση αξιών και συμπεριφορών αντιθέτων προς τις παραδοσιακές αρχές ηθικής και κάθε μορφής αρετή (ομοφυλοφιλία, πορνεία, μοιχεία, παιδεραστεία, νεοσοδομισμός, κ.α.).

oΕθισμός σε δραστηριότητες καταστροφικές, τόσο για την νεολαία, όσο και για την κοινωνία (Ναρκωτικά, αποστασιοποίηση από οικογένεια, προκλητική συμπεριφορά προς καθηγητές/δασκάλους, παραβατική κοινωνική συμπεριφορά, κλπ).

oΠροβολή από τα ΜΜΕ ανάλογων προσώπων, ως «ελευθέρων», «απελευθερωμένων», όπως ισχυρίζονται οι Συστημικοί, από τις κοινωνικές προκαταλήψεις, «ανοικτών μυαλών», «ανθρωπιστών» και επιτυχημένων προσωπικοτήτων, ώστε να αποτελέσουν τα νέα συστημικά «πρότυπα» της νεολαίας.

2/. Υποβάθμιση ή γελοιοποίηση της τέχνης και των πνευματικών δημιουργημάτων.

Εισαγωγή του αισχρού, αφηρημένου, διεστραμμένου και προκλητικού, στο θέατρο, την γλυπτική και την ζωγραφική (Μοντέρνα Τέχνη, Ιμπρεσσιονισμός, κλπ) και στις άλλες μορφές τέχνης (Βλέπε πολιτισμική συνιστώσα).

3/. Χρησιμοποίηση της Λογοτεχνίας ως πνευματικού αγωγού προσαρμογής, σε ό, τι ξενόφερτο, ξενόδουλο, αντιχριστιανικό, ανήθικο και αντεθνικό.

Χρηματοδότηση μισθωμένων κονδυλοφόρων ή προβολή κειμένων, ποιημάτων, θεμάτων, εικόνων/κινηματογραφικών ταινιών, που προπαγανδίζουν ή εξυμνούν ή προάγουν τον κοσμοπολιτισμό, τον πανσεξουαλισμό, την πανθρησκεία, τις παραθρησκείες, την πολυφυλετικότητα, την παγκοσμιοποίηση και ουσιαστικώς στοχεύουν στην βιαία μεταλλάξη της κοινωνίας και τον ενταφιασμόν ή την αλλαγή της εθνικής ταυτότητος των πολιτών.

Στόχος: Η απαγκίστρωση των ιστορικώς υπαρκτών λαών, από την εθνική λαογραφία, τέχνη, λογοτεχνία, λαϊκή παράδοση, τα λαϊκά ήθη και έθιμα.

4/. Αποπροσανατολισμός των λαών από τις υπαρκτές εσωτερικές και εξωτερικές απειλές.  

oΑποχαύνωση με δημόσια θεάματα, αθλήματα, τυχερά παιγνίδια, κλπ. (Άρτον και Θεάματα), ώστε σε συνδυασμό με τις καθημερινές βιοτικές μέριμνες, να μην απομένει χρόνος στους ανθρώπους για σκέψεις περί τα άλλα και σπουδαία (Εθνικά θέματα, αυθαιρεσίες της εξουσίας, συμφωνίες εθνικής μειοδοσίας/προδοσίας, ζητήματα πίστεως, κ.α.).

oΠαραπλήροφόρηση / Αντιγνώση από τα ελεγχόμενα Μ.Μ.Ε. και συστηματική μεθόδευση ελέγχου του νού ή πλύσεως εγκεφάλου των πολιτών, ώστε το Σύστημα να δρά ανενοχλήτως, χωρίς αντίσταση.

5/. Διάβρωση-Διάλυση του συστήματος της Εθνικής Παιδείας.

Αντικατάσταση όλων των παραδοσιακών και κατ’ αρετήν, μορφών παιδείας και εκπαιδεύσεως, με ένα πλέγμα:

oΑντεθνικής και διεθνιστικής (Α)παιδείας.

oΠολυδάπανης παραπαιδείας-ολιγοδάπανης, πλημμελούς ή επιβλαβούς δημοσίας και ιδιωτικής εκπαιδεύσεως.

oΓλωσσικής Πενίας.

oΆχρηστων Εγκυκλοπαιδικών Γνώσεων.

oΑγραμμάτου, ανιστόρητου, ακατάλληλου ή ανεπαρκούς εκπαιδευτικού προσωπικού.

oΙστορικής παραπλανήσεως-παραπληροφορήσεως και Εθνικής Αγνωσίας.

oΑντιχριστιανικής διαπαιδαγωγήσεως και Θρησκευτικού Συγκριτισμού.

oΑντιεκπαιδευτικής Αγωγής.

6/. Διαιώνιση της διαμάχης εργοδοτών-εργαζομένων.

Πρόκληση ατελείωτων ερίδων ανάμεσα σε εργοδότες και εργαζομένους, με αφορμή σκανδαλώδεις ρυθμίσεις υπέρ των πρώτων και άδικα μέτρα σε βάρος των δεύτερων (μειώσεις μισθών, συντάξεων, αύξηση ωρών απασχολήσεως, ανασφάλιστη εργασία, κ.α.).

Επακόλουθα των παραπάνω είναι:

oΜαζικές απεργίες-χαώδεις καταστάσεις-κοινωνικές αναταραχές, απολύτως κατευθυνόμενες από το Σύστημα και ανώδυνες γι’ αυτό.

oΑπολύσεις-Ανεργία-Αυτοκτονίες.

oΑναστάτωση, Απόγνωση για το μέλλον των εργαζομένων και των οικογενειών τους.

oΜόνιμη ρήξη και δηλητηρίαση των σχέσεων εργοδοσίας και εργαζομένων.

oΜείωση εθνικής παραγωγής.

7/. Έλεγχος των Συνδικάτων και υπευθύνων συνδικαλιστικών οργανώσεων.

oΕπιλογή των «κατάλληλων» προσώπων ως εκπροσώπων του λεγομένου συνδικαλιστικού κινήματος, προκειμένου να «τιθασσεύονται» οι εργάτες, οσάκις αντιλαμβάνονται ότι αδικούνται ή περιορίζονται τα δικαιώματά τους. Κυριότερες μέθοδοι:

-Απονομή σκανδαλωδών προνομίων (κυρίως οικονομικών και διοικητικών) στους συνδικαλιστές, με νομική κάλυψη.

-Απεργιακές κινητοποιήσεις, ειρηνικές και ακίνδυνες για εργοδότες και Σύστημα, «περιφρουρούμενες» από τους υπευθύνους του λεγόμενου συνδικαλιστικού κινήματος.

-Υποτονικές ή γελοιοποιημένες απεργίες των συστημικών συνδικάτων, αναλόγως του εκάστοτε επιδιωκομένου στόχου.

oΔημιουργία ψευδαισθήσεων στους εργαζομένους ότι τα συνδικάτα και οι συνδικαλιστές «μοχθούν» για τα δικαιώματά τους και συνεπώς πρέπει να υπακούουν στις αποφάσεις των συνελεύσεών τους που λαμβάνονται με «δημοκρατικές» διαδικασίες.

8/. Υποδούλωση-Απόλυτη εξάρτηση πολιτών-κρατών, από τις διεθνείς Ιουδαιοταλμουδικές Τράπεζες.

oΗ δύναμη του χρήματος που κυβερνά τον κόσμο, είναι μία Ιουδαιοταλμουδική μηχανή ελέγχου, η οποία έχει υποδουλώσει και τις ΗΠΑ, ελέγχοντας την Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεμάτων. Σήμερα η οικογένεια Ρόθτσιλντ,6 ελέγχει τις τράπεζες όλου του κόσμου 7 οι πλείστες των οποίων αποτελούν ιδιοκτησία της οικογενείας!!! Μόνο σε 3 χώρες, δεν διαθέτουν Τράπεζες οι Ταλμουδιστές της οικογένειας Ρόθτσιλντ [Ρωσία, Ιράν, Βόρεια Κορέα].

oΟργανωμένο σχέδιο οικονομικής υποδουλώσεως από τα μεγάλα τραπεζικά ή χρηματιστηριακά ιδρύματα, μέσω των εκπαιδευμένων πρακτόρων-οικονομικών δολοφόνων, που ανήκουν ή ελέγχονται απολύτως από τους Ταλμουδιστές Ιουδαίους.

oΧορήγηση δανείων από το πανίσχυρο πλέγμα του Τραπεζικού συστήματος, βασιζόμενο στις εξής Τράπεζες: Ομοσπονδιακή Τράπεζα Αποθεμάτων (ΗΠΑ)-Δ.Ν.Τ-Παγκόσμια Τράπεζα-Τράπεζα της Αγγλίας-Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών-Τράπεζα του Βατικανού, Istituto per le Opere Religiose/IOR/Ίδρυμα για τα θρησκευτικά έργα-Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

9/. Διάλυση της οικογένειας.

Διατάραξη της οικογενειακής ζωής, διάσπαση των δεσμών μεταξύ των μελών της οικογενείας. Ουσιαστικώς καταστροφή του θεσμού της οικογενείας, βασικού κοινωνικού κυττάρου, με την προβολή φιλελεύθερων δήθεν και ελευθεριαζουσών ιδεών που επιδιώκουν:

oTην αποδέσμευση ανεξαρτητοποίηση και αυτονόμηση των τέκνων από τους γονείς και γενικώς των μελών από την οικογένεια.

oTην απώλεια της αναγκαίας οικογενειακής συνοχής και αλληλοϋποστηρίξεως.

oTην χαλάρωση και τελικώς την ρήξη των δεσμών που συγκρατούν τα μέλη ενωμένα (Διάλυση).

10/. Λεηλασία ιδιοκτησίας (κινητής-ακίνητης πολιτών και κρατών).

oΑλόγιστος και υστεροφθόρος δανεισμός πολιτών και κρατών.

oΑδυναμία αποπληρωμής δανείων-οικονομικό αδιέξοδο/ κρίση.

oΠτώχευση-πλειστηριασμοί-Απώλεια περιουσιακών στοιχείων, ιδιωτικών και Δημοσίου.

oΑλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

oΚαταλογισμός των περιουσιακών στοιχείων στους δανειστές (Τράπεζες - Ταλμουδιστές Ιουδαίοι-Φιλοταλμουδιστές).

11/. Πρόκληση Οικονομικής κρίσεως (τοπικής-παγκόσμιας).

oΑλλαγή Εθνικού νομίσματος και αντικατάστασή του με άλλο ελεγχόμενο από τους Ταλμουδιστές (Ευρώ, Δολλάριο ή globo).

oΑύξηση του κόστους διαβιώσεως ώστε οι μισθωτοί-συνταξιούχοι να αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, οι μικρές-μικρομεσαίες επιχειρήσεις να γονατίζουν και οι ΠΑΝΤΕΣ να καταλήγουν στα Νόμιμα Τοκογλυφεία που είναι οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ, των οποίων οι ιδιοκτήτες είναι ΟΛΟΙ Ταλμουδιστές Ιουδαίοι.

oΑύξηση των τιμών στα καταναλωτικά αγαθά, της ανεργίας, της πείνας, της φτώχειας και κατ’ επέκταση της απελπισίας των λαών, ώστε οι απελπισμένοι :

·Να καταφεύγουν σε δανεισμούς από Τράπεζες.

·Να προβαίνουν σε εγκληματικές πράξεις (κλοπές, απάτες, κλπ) ή απονενοημένες ενέργειες (αυτοκτονίες, δολοφονίες, κλπ).

·Να λαχταρούν σωτήρες γήϊνους ή «εξωγήϊνους» τους οποίους έχουν έτοιμους να παρουσιάσουν στο προσκήνιο, οι Ταλμουδιστές (Σήμερα, στην πραγματικότητα δεν έχουμε οικονομική Κρίση, αλλά νομισματική αναταραχή, την οποίαν θα ακολουθήσει η προσχεδιασμένη οικονομική κρίση).

12/. Κλονισμός της Πίστεως προς την εκασταχόθεν κρατούσα θρησκεία, απογαλακτισμός από την Ορθοδοξία και προσηλυτισμός στον Οικουμενισμόν.

oΔημιουργία νέων αιρετικών σεκτών ή οικουμενιστικών θρησκευτικών τάσεων.

oΚατασυκοφάντηση του Χριστιανισμού με κύριο βάρος στην Ορθόδοξη Πίστη.

oΕξάλειψη του σεβασμού προς τους Ιερείς, υποσκάπτοντας την υπόληψη και την φήμη τους και συκοφαντώντας την Χριστιανική Εκκλησία. Πώς;

-Διαδίδοντας ανύπαρκτες, βλάσφημες για την Χριστιανική Πίστη νέες ιδέες, απόψεις, θρησκευτικές θέσεις (καταστροφή δήθεν αρχαίων ναών και φιλοσοφικών σχολών-καταστροφή Βιβλιοθήκης Αλεξανδρείας-θεωρία περί…Εβραιοχριστιανισμού-σφαγές αλλοδόξων από χριστιανούς, κλπ).8

-Συντηρώντας, μετ’ επιτάσεως, κάποια πραγματικά οικονομικά σκάνδαλα, ώστε να παγιωθεί στους πιστούς η αρνητική αντίληψη για τους ιερείς. (Επί μέρες προβολή των σκανδάλων από τα ΜΜΕ).

-Διογκώνοντας κάποιες απαράδεκτες, ανήθικες και αντιχριστιανικές πράξεις, προβάλλοντάς τες ως πρωτοφανή σκάνδαλα για την Εκκλησία.

-Ανακοινώνοντας δημοσίως ή φημολογώντας τα περί τεράστιας Εκκλησιαστικής περιουσίας, χωρίς τεκμηρίωση ή αποσιωπώντας τυχόν προηγηθείσες συμφωνίες Πολιτείας-Εκκλησίας!

13/. Εγκαθίδρυση-Συντήρηση, παράλληλα με την ελεγχόμενη κομματοκρατία, της νεοφεουδαρχικής βουλευτοκρατίας.

oΔημιουργία πολιτικών κομμάτων, φορέων, οργανώσεων υπό τον απόλυτο έλεγχο του Ταλμουδικού Ιουδαϊσμού.

oΧρηματοδότησή τους (αμέσως ή εμμέσως) από τις Τράπεζες των Ταλμουδιστών, με δάνεια των οποίων η εξόφληση καθίσταται μη πραγματοποιήσημη, λόγω του ύψους του δανείου. Αποτέλεσμα να ζητούνται από τους Τραπεζίτες «αντισταθμιστικά» οφέλη. Οι τελευταίοι τα αποκτούν δια της ψήφου των βουλευτών (ψήφιση νομοσχεδίων επ’ ωφελεία των Τραπεζών).

oΠροώθηση στις ηγετικές βαθμίδες, προσώπων ανικάνων, μετρίων ή αμφιλεγομένων, προετοιμασμένων επιμελώς στα πολιτικά παρασκήνια-άδυτα, ώστε να κυβερνήσουν όχι ως Εθνικοί ηγέτες-εντολοδόχοι του λαού, αλλά ως διαχειριστές- υποτελείς εντολοδόχοι των Ταλμουδιστών Ιουδαίων.

oΕξασφάλιση τόσων και τέτοιων προνομίων (αμοιβές-ακαταδίωκτον-αφορολόγητον-προστασία, κλπ) στους υπουργούς, βουλευτές, συνεργάτες που τους καθιστούν «νεοφεουδάρχες» σε σχέση με τους άλλους πολίτες, αλλά και μονίμους υπηρέτες των Ταλμουδιστών, «δεσμευμένους» απέναντί τους για τα «προνόμια» που απολαμβάνουν, χάρη σ’ αυτούς.

14/. Μονοπωλιακή Κυριαρχία (Οικονομική-Εμπορική).

Κυριαρχία μονοπωλιακών κολοσσών στις Φαρμακοβιομηχανίες-Εταιρείες προμηθείας Νοσοκομειακού υλικού-αλυσίδες Υπεραγορών-Εταιρείες ηλεκτρονικού και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού-Μεγάλους Ασφαλιστικούς ομίλους-Τραπεζικούς ομίλους, Κινηματογραφικούς Οργανισμούς, ΜΜΕ, κ.α.

Στόχος: Η απόκτηση του απολύτου ελέγχου στο χρηματοπιστωτικό Σύστημα, η λεηλασία του χρήματος και γενικώς του πλούτου όλων των κρατών της γης.

Σήμερα το 3%-4% των κατοίκων της γης, με κυριαρχούσα την τάξη των ταλμουδιστών Ιουδαίωνς(Jews) και ένα απέραντο παγκόσμιο αραχνοειδές δίκτυο υποτελών που το συναποτελούν Ιουδαιόφρονες, Ιουδαιοταλμουδίζοντες τυχοδιώκτες, προδότες και κάθε λογής αποκρυφιστές, λατρεύοντες όμως τον ίδιο «θεό» με τους Ταλμουδιστές, κατέχει το 97% του παγκοσμίου κινητού και ακινήτου πλούτου (κατ’ άλλους η αναλογία είναι 5%-6% προς 94%-95%).

15/. Διάλυση Κοινωνικού Ιστού.

Παραγωγή-Εμπορία-Διακίνηση ναρκωτικών σ’ όλα τα κοινωνικά στρώματα με παράλληλες δραστηριότητες στο εμπόριο λευκής σαρκός (πορνεία, πορνογραφία, παιδεραστία, κλπ), εργασιακή δουλεία, κλπ.

Το έργο που ανατίθεται σε ανθρώπους του υποκόσμου (Μαφία), αποφέρει ανυπολόγιστα κέρδη, τα οποία ενθυλακώνουν άνθρωποι σχετιζόμενοι αμέσως ή εμμέσως με Ταλμουδιστές χρηματοδότες που στοχεύουν στην διάβρωση της νεολαίας, διάλυση της κοινωνίας και δημιουργία ενός άλλου «κρουνού» χρηματοδοτήσεως των επιχειρήσεών τους.

Ποικιλόμορφος καταστροφική δράση των αστρολόγων, μέντιουμ, δασκάλων ανατολικών τεχνών, πνευματιστών, και λοιπών συναφών επαγγελμάτων, που λυμαίνονται τους ανόητους, αγαθούς και απελπισμένους πολίτες.

16/. Συντήρηση και ενίσχυση του Στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος.

-Πρόκληση διπλωματικών τριβών.

-Υπόθαλψη πολέμων (τοπικών-παγκοσμίων).

-Συντήρηση διενέξεων και «διαφορών» μεταξύ γειτονικών ή μη, κρατών.

-Κατασκευή «απειλών» προκειμένου να δικαιολογηθούν οι πόλεμοι και να εξασφαλισθούν τα επικερδή συμβόλαια και περισσότερα έσοδα από φορολογία.

-Εμφάνιση «διαμεσολαβητών» για την προστασία των «αδικουμένων» και εξασφάλιση της «ειρήνης».

-Προμήθεια στρατιωτικού υλικού σε αδυνάτους για «ενίσχυση» της άμυνάς τους.

17/. Αποδυνάμωση-έλεγχος των Ενόπλων δυνάμεων κάθε χώρας.

α/. Απαλλαγή από τα στελέχη, εμφορούμενα με πατριωτισμόν/Ορθόδοξο Εθνικισμό, με το πρόσχημα του εκδημοκρατισμού.

β/. Συντήρηση Εξοπλισμών με φθηνά και πεπαλαιωμένα οπλικά συστήματα.

γ/. Δυσβάστακτοι οικονομικοί όροι για αναβάθμιση των οπλικών συστημάτων και αγορά σύγχρονων.

δ/. Ένταξη σε συμμαχίες, με πρόσχημα την διασφάλιση της ειρήνης (περιφερειακής, παγκόσμιας), από απειλές υπαρκτών ή ανύπαρκτων εχθρών.

ε/. Συμμετοχή σε «ειρηνευτικές αποστολές», σε περιοχές όπου το Σύστημα έχει ήδη δημιουργήσει εστίες πολέμου ή σοβαρών εμπολέμων καταστάσεων (εμφύλιων ή διακρατικών).

18/. Ηλεκτρονικός έλεγχος επικοινωνίας πολιτών-λαών-κυβερνήσεων-Επιχειρήσεων.

Παρακολούθηση κάθε είδους επικοινωνίας και μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [Τηλεομοιότυπον (FAX)-διαδίκτυο-τηλέφωνα-οπτικές ίνες-δορυφόροι, κλπ], από ένα τεράστιο παγκόσμιο σύστημα γνωστό ως ΕΣΕΛΟΝ (ECHELON), με βασίμως πιθανολογούμενες προκλήσεις βλαβών του εγκεφάλου και λοιπών ζωτικών οργάνων των χρησιμοποιούντων τέτοιες ηλεκτρονικές συσκευές, κυρίως τις υπερσύγχρονες της σειράς 5G.

19/. Εκφοβισμός-Τρομοκρατία πολιτών και λαών

Μία συνομοταξία (υπ)ανθρώπων του υποκόσμου, χρησιμοποιείται με βάση τις αρχές της μυστικότητος, της πυραμοειδούς οργανώσεως και της χρήσεως βίας, οτέ μεν προς αποπροσανατολισμό, οτέ δε για εξόντωση (βιολογική-επαγγελματική-ηθική), οποιουδήποτε αντιπάλου του Συστήματος.

Μία από τις κατηγορίες της συνομοταξίας, είναι και λεγομένη «Διεθνής τρομοκρατία» (Συμπεριλαμβανομένων των Ισλαμιστών-Τζιχαντιστών), καθώς και η συναφής τάξη  των γνωστών-αγνώστων αντιεξουσιαστών-αναρχικών. Οι δυνάμεις αυτές, που ανήκουν στην «χρυσή εφεδρεία» του Συστήματος, χρησιμοποιούνται για την επίτευξη των στρατηγικών-τακτικών στόχων του Ταλμουδικού Ιουδαϊσμού.

20/. Οικονομική αφαίμαξη των πολιτών, πέραν των δυσβάστακτων φόρων, μέσω των τυχερών παιγνίων και των Εταιρειών στοιχημάτων.

Τις τελευταίες ιδίως δεκαετίες, διαπιστώνουμε την κατακλυσμιαία είσοδο στην ζωή μας, Γραφείων και Εταιρειών (εγχωρίων και διεθνών), εντύπως και ηλεκτρονικώς, στοιχημάτων και τυχερών παιγνίων.

21/. Διεθνοποίηση και εμπορευματοποίηση του Αθλητισμού

Κατάργηση ερασιτεχνικού αθλητισμού, διεθνοποίηση των αθλητικών ομάδων κάθε χώρας, με μεταγραφές απεριόριστου σχεδόν αριθμού ξένων αθλητών και εισροή χρημάτων από ξένους (αλλογενείς και αλλοδόξους) επενδυτές, δημιουργία αθλητικής κρεαταγοράς, πολιτογράφηση αθλητών από χώρα σε χώρα και αλλαγή εθνικότητος, κλπ.

22/. Μιγαδοποίηση της Ευρώπης

Οργάνωση-Διευκόλυνση λαθρομεταναστεύσεως από χώρα σε χώρα με στόχο την πληθυσμιακή αλλαγή της Ευρώπης, και την μεταλλαγή της Εθνικής ταυτότητος των λαών της. Αθρόες πολιτογραφήσεις αλλογενών και αλλοδόξων, με πρόσχημα την προστασία των προσφύγων από τους πολέμους και την οικονομική μεταναστευτική πολιτική, στην ουσία όμως την αποχριστιανοποίηση και εθνο-φυλετική κιμαδοποίηση της Ευρώπης.

23/. Τρομοκράτηση των πολιτών με απειλές περί πυρηνικού πολέμου και κινδύνους από επιδημίες και πανδημίες.

24/. Δημιουργία νέων κρατών και κρατιδίων, ιστορικώς ανύπαρκτων εθνών σε βάρος ιστορικώς υπαρκτών εθνών ή ετσιθελικώς, προς εξυπηρέτηση συμφερόντων μεγάλων Δυνάμεων και ανόμων σκοπών, της ηγετικής ομάδος του Συστήματος.

Μερικά παραδείγματα: Αλβανία (Σκιπερία), Κόσσοβο, Βόρεια Μακεδονία, Βατικανό, Ανδόρα, Λιχτενστάϊν, Αγία Λουκία, Άγιος Βικέντιος και Γρεναδίνες, Άγιος Χριστόφορος και Νέβις, Βανουάτου, Γρενάδα, Λεσόθο, Μάρσαλ νήσοι, Μονακό, Παλάου, Σαν Μαρίνο, Σάο Τόμε και Πρίνσιπε, Τουβαλού, Τόνγκα, Φίτζι, Κέϊμαν Νήσοι [Cayman Islands. Βρετανικό Υπερπόντιο Έδαφος. Βρίσκονται στην Καραϊβική Θάλασσα], Αντίγκουα και Μπαρμπούντα, Δυτική Σαχάρα, Νήσοι Κουκ και Νιούε, κ.α.

Στα κράτη της παραπάνω κατηγορίας, η φυλή και η εθνότης είναι ιστορικώς ανύπαρκτες, μη ανταποκρινόμενες στην αποδοθείσα σε έκαστον εξ αυτών, ονομασία. Για παράδειγμα, δεν υπάρχει ιστορικώς Αλβανική ή Κοσσοβάρικη ή Βορειομακεδονική ή Βατικάνεια εθνότης, ούτε Αγιοβικέντικη ή Αγιοχριστοφορική ή Λιχτενσταϊνική φυλή ή εθνότης, ούτε Τουβαλού ή Δυτικοσαχάρια εθνότης, κλπ.

25/. Εγκαθίδρυση Παγκόσμιας Κυβερνήσεως.

 


Οι Ταλμουδιστές ισχυρίζονται ότι αναμένουν την έλευση του δικού τους «Μεσσία». Το ερώτημα στο οποίο δεν απαντούν είναι:

Αφού ήδη έχουν κυριαρχήσει οικονομικώς και πολιτικώς, δια των πειθηνίων οργάνων τους, σ’ όλο τον κόσμο, γιατί και προς ποίον σκοπόν αναμένουν τον Μεσσία τους;

Να τους απελευθερώσει; Από τι; Αυτοί είναι ήδη τα αφεντικά, οι κοσμοκράτορες.Είναι προφανές ότι ετοιμάζονται να παρουσιάσουν τον Μεσσία τους ως «λυτρωτή» της ανθρωπότητος από τα βάσανα και την δυστυχία, αφού προηγουμένως η ανθρωπότητα «πεσθεί» ότι δεν υπάρχει άλλη λύση από μία παγκόσμια Κυβέρνηση, που όπως υπόσχονται οι Ταλμουδιστές και τα όργανά τους, θα φέρει την ειρήνη, την αδελφότητα και την ευημερία σε όλους τους λαούς!

Η τελευταία φάση του Σχεδίου που είναι ήδη ορατή, γίνεται με την βοήθεια των υποτεταγμένων πολιτικών και την απειλή της καταστροφής, αν οι λαοί δεν δεχθούν τις αποφάσεις του Πλανητάρχη ή της Παγκόσμιας Κυβερνήσεως. Προς τούτοις προετοιμάζουν τους λαούς για να δεχθούν την Παγκόσμια Κυβέρνηση ως:

Μοναδική λύση της Παγκόσμιας Ειρήνης και Αδελφότητος των λαών. Φυσικά με την απόλυτη εξουσία των Ταλμουδιστών Ιουδαίων (Jews), όπως «προφητεύεται» στο Ταλμούδ και στα «πλαστογραφημένα» κατ’ αυτούς, πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών.

*

Αυτός είναι ο Ταλμουδικός Ιουδαϊσμός (Τ.Ι.)!

Φρονούμεν ότι κάθε καλόπιστος αναγνώστης, έχει πεισθεί πως ο Τ.Ι. ως ιδεολογία και κοσμοθεωρία, είναι ο μεγαλύτερος πνευματικός εχθρός της ανθρωπότητος, αφού, εκτός των άλλων, αποτελεί την μήτρα γενέσεως όλων των μορφών πολιτικών ιδεολογιών και συστημάτων διακυβερνήσεως, θρησκειών, αιρέσεων, αποκρυφιστικών εταιρειών, μεταφυσικών θεωριών, θεσμών, οικονομικών συστημάτων/ μονοπωλίων, κλπ, δηλαδή των Συνιστωσών του, εξ αιτίας των οποίων σήμερον η ανθρωπότης, πένομένη υλικώς και ερημωμένη πνευματικώς, οδηγείται στην καταστροφή.

Για να λειτουργεί και να συντηρείται όμως, επί αιώνες, το κυρίαρχο Ιουδαιοταλμουδικό Σύστημα, και να υλοποιούνται συνεχώς οι στόχοι του Tαλμουδικού Ιουδαϊσμού παντού, σε κάθε τομέα και πτυχή του δημοσίου και ιδιωτικού βίου ΟΛΩΝ των κρατών της γης, απαιτείται η οργάνωση-λειτουργία και δράση ενός δικτύου, ορατών και αόρατων Εξουσιαστικών-Διοικητικών μηχανισμών, από καταλλήλως εκπαιδευμένους αρχιερείς-ιερείς-εκτελεστές-συντηρητές.

Το δίκτυο αυτό είναι υπαρκτό, ορατό εν μέρει, και διοικείται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ από  Ταλμουδιστές Ιουδαίους (Jews). Tα «λογικά» αυτά δίποδα όντα (οι ίδιοι οι Ιουδαίοι ισχυρίζονται ότι δεν ανήκουν στην Αδαμική/ανθρώπινη γραμμή), πιστοί ιερείς-εκτελεστές των εντολών-δογμάτων του Ταλμουδικού Ιουδαϊσμού, όπως θα παρουσιάσουμε στο επόμενο κεφάλαιο, συνιστούν και τους «έλλογους» εχθρούς της ανθρωπότητος. 

Ουαί υμίν ουτιδανοί, βέβηλοι, άθλιοι υποτελείς του Συστήματος!

Μέχρι πότε θα αποκρύπτετε την Αλήθεια από τους Έλληνες πολίτες, για τους διαχρονικούς και αμετανόητους εγκληματίες και ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ για τα δεινά που προκάλεσαν ανά τους αιώνες στην ανθρωπότητα και συνεχίζουν σήμερα, να βασανίζουν, τρομοκρατούν και να λεηλατούν τους λαούς της γης;

Μέχρι πότε θα μηρυκάζετε τις μυθοπλασίες, τα ψεύδη και τις απάτες των εντολοδοτών σας και θα τις διοχετεύετε παντοιοτρόπως στους Έλληνες, συσκοτίζοντας τον νου τους και δηλητηριάζοντας τις ψυχές τους;

«Ελευθέρου ανδρός τ’αληθή λέγειν».

«Σοφόν τ’αληθές, μάλιστα όταν απλούν ή και σύντομον. Δεινόν δε και μωρόν το ψεύδος, κάν δεινότητι και καλλιεπεία δοκή κεκοσμείσθαι» (Ισίδωρος Πηλουσιώτης).

«Φίλει την αλήθειαν κάν πικρά ή» (Σοφοκλής).

 


Συνεχίζεται









1 Maurice Frederick Strong, [PC, CC, OM, FRSC, FRAIC (April 29, 1929 – November 27, 2015)], was a Canadian oil and mineral businessman and a diplomat who served as Under Secretary General of the United Nations.

2 Ο Κύκλος της Συνωμοσίας,Texe Marrs, εκδ. Στερέωμα,  σ.16-17.

3 Ο όρος επιστήμη με την ευρεία έννοια, αρχικά δήλωνε το οργανωμένο σώμα της εξακριβωμένης και τεκμηριωμένης γνώσεως. Ο πρώτος αυτός ορισμός διατυπώνεται στο έργο «Θεαίτητος» του Πλάτωνος, όπου ένας από τους συνομιλητές αναφέρει ότι, «έστιν ούν επιστήμη δόξα αληθής μετά λόγου», δηλαδή η επιστήμη αποτελεί βεβαιωμένη γνώση, με λογικά (και όχι λογικοφανή) επιχειρήματα. Με την στενή έννοια, σημαίνει Επίγνωση αποκτώμενη μετά από παρατήρηση, πείραμα, επανάληψη, πείραμα, Επιβεβαίωση-Τεκμηρίωση.

Με τον όρο Επιστημονικολογία χαρακτηρίζουμε την οποιαδήποτε γνώση επί ερευνωμένου θέματος, που αποκτάται με λογικοφανή επιχειρήματα, χωρίς παρατήρηση και πείραμα ή επανάληψη-τεκμηρίωση. Για παράδειγμα, η επιστήμη της καρδιολογίας [Επιβεβαιωμένη επιστήμη, καθ’όσον το αντικείμενό της (καρδία), οράται, γνωρίζουμε που ευρίσκεται και γίνονται επαναλαμβανόμενα πειράματα που τεκμηριώνουν το ερευνώμενον επιστημονικόν θέμα. Αντιθέτως, η ψυχολογία δεν συνιστά επιστήμη, αλλά επιστημονικολογία,  αφού το ερευνώμενο αντικείμενο (ψυχή) ούτε οράται, ούτε γνωρίζουμε την σύνθεσή του, ούτε είναι γνωστόν που εδράζεται, ώστε να παρατηρηθεί και να επιβεβαιωθεί, δια πειράματος και επαναλήψεως].

4 Για ποιά ενιαία εθνική συνείδηση των πολιτών μπορεί να υπερηφανεύεται ο Ελλαδικός Ιουδαιοκρατούμενος κοινοβουλευτισμός:

-Όταν στις ημέρες μας, διώκονται όσοι αναφέρονται σε Έθνος- Γένος- Ορθoδοξία;

-Όταν οι περισσότεροι από τους κοινοβουλευτικούς (βουλευτές και αξιωματούχους του δημοσίου και ιδιωτικού τομέως), είναι δεδηλωμένοι/ενσυνείδητοι κοσμοπολίτες, αθεϊστές, διεθνιστές, πολέμιοι του Έθνους και της Εθνικής ταυτότητος;

-Όταν μέσα στην καρδιά της ελληνικής κοινωνίας ακούγονται όλο και ισχυρότερες φανατικές και επικίνδυνες κραυγές αλλογενών και αλλοδόξων;

.Των μουσουλμάνων Ελλαδιτών «πολιτών» που αυτοαποκαλούνται δημοσίως Τούρκοι…

.Των Ταλμουδιστών Ιουδαίων Ελλαδιτών «πολιτών», οι οποίοι καίτοι έχουν λάβει ειδικά προνόμια, υπερηφανεύονται ότι είναι Ισραηλίτες-Ιουδαίοι (Jews) και εκθειάζουν το Ισραήλ…

.Των ανιστορήτως επιλεγομένων «Αλβανών», απογόνων των Σκιπετάρων/ορεσίβειων ληστοσυμμοριτών, πολλοί από τους οποίους έχουν αποκτήσει πολιτικά δικαιώματα, που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα.

.Των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών διαφόρων εθνικοτήτων, αγνώστους λοιπής ταυτότητος και αδιευκρίνιστων σκοπών αφίξεως στην χώρα μας, στους οποίους έχουν δοθεί πολιτικά δικαιώματα και ειδικά οικονομικά και όχι μόνον, προνόμια, και οι οποίοι ουδεμία σχέση έχουν με Ελληνικό Έθνος και Ορθόδοξη πίστη.

.Των μετοίκων ή λαθρομεταναστών λοιπών θρησκευμάτων, τους οποίους το Σύστημα χαρακτηρίζει πρόσφυγες ή «οικονομικούς μετανάστες».

.Των Φραγκοπαπικών ελλαδιτών πολιτών, φιλότουρκων και Ιουδαιόφιλων, όπως μας διδάσκει  η προϊστορία τους, που δηλώνουν πίστη στον Πάπα και την χώρα όπου ευρίσκεται η έδρα του Πάπα…

Δεν τα βλέπουμε όλοι; Χρειάζονται περισσότερες αποδείξεις; Δεν διαισθανόμεθα ότι το Ελλαδικόν κοινοβουλευτικόν-αντιδημοκρατικόν κράτος, έχει αρχίσει να αλώνεται εκ των έσω από αλλοδόξους και αλλογενείς, όσον χρόνον επικρατεί ο αντι-δημοκρατικός κοινοβουλευτισμός;

5 Ουσιαστικώς oi στόχοι των Τ.Ι. είναι παρεμφερείς ή συμπίπτουν με τους προαναφερθέντες του Συστήματος, με την εξής διαφορά: Το Σύστημα τους θέτει προς υλοποίηση, δια της ανωτάτης πλανητικής και αρχιερατικής ιεραρχίας (Σανχέντριν), οι ιερείς και λοιποί εντεταλμένοι πιστοί Ταλμουδιστές, τροποποιούν την μεθοδολογία τους κυρίως και το αντικείμενο του στόχου, αναλόγως των επικρατουσών πολιτικο-οικονομικο-θρησκευτικών δεδομένων της εποχής τους.

6 Ρόθτσιλντ (Rothchild): Διάσημη οικογένεια Γερμανο-ιουδαίων Ταλμουδιστών-Τραπεζιτών με απόλυτη επιρροή στην οικονομικοπολιτική ιστορία της Ευρώπης και σημαντική επιρροή στα οικονομικο-πολιτικά ιστορικά γεγονότα στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου. Γενάρχης της δυναστείας θεωρείται ο Μάγερ Ανσέλμ Μπάουερ (1743-1812) ο οποίος έλαβε το όνομα Ρό(θ)τσιλντ που στα Γερμανικά σημαίνει «κόκκινη ασπίδα». Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος είναι ιδιοκτησία κατά 95% της οικογένειας Ρόθτσιλντ.

Η περιουσία της οικογένειας Ρόθτσιλντ υπολογίζεται σε 500 τρις εκατομμύρια δολλάρια δηλαδή περίπου 60% του Παγκοσμίου πλούτου  και το 400% του παγκόσμιου χρέους ΟΛΩΝ των κρατών της γης!!!

Τυχαίο; Ασφαλώς όχι!!!

7 Περιουσία οικογένειας Ρόθτσιλντ (διαδίκτυο)-How much money do the Rothchilds have? The Bilzerian Report.

8 Πάντα ταύτα χωρίς να διευκρινίζουν πως τα λεγόμενα χριστιανικά θρησκευτικά δόγματα (Παπισμός, προτεσταντισμός, παραφυάδες και σέκτες αυτών), είναι τελείως ΑΝΤΙΘΕΤΑ με την Αληθή Χριστιανική Διδασκαλία της Αγίας Γραφής. Τα εγκλήματα που όντως έγιναν από κατ’όνομα Χριστιανούς, εναντίον αλλοδόξων, ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχουν με την Ορθόδοξη Πίστη. Με πρόσχημα λοιπόν αυτά τα εγκλήματα, στοχεύουν κυρίως κατά της Ορθοδοξίας…

Στο σατανικό αυτό έργον, συμβάλλουν και οι δικοί μας εγκάθετοι του (Σ), συντάκτες του βιβλίου των θρησκευτικών, στο οποίον συγκαταλέγουν την Ορθοδοξία, συλλήβδην με τον παπισμό και τον προτεσταντισμόν και τις εκατοντάδες παραφυάδες του, με την γενική ονομασία Χριστιανισμός, προβαίνοντες και στο ειδεχθές έγκλημα, να κατατάσσουν την Ορθόδοξη Πίστη, που δεν είναι θρησκεία αλλά Η ΑΛΗΘΕΙΑ, στις λεγόμενες μονοθεϊστικές θρησκείες, μαζί με τον Ταλμουδικό Ιουδαϊσμό και τον Ισλαμισμό!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου