Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΙΑΧΟΜΕΝ ΠΡΟΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΜΩΜΕΝΩΝ.

ΑΦΟΒΩΣ ΠΑΡΑΘΕΤΟΜΕΝ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

ΑΔΟΛΩΣ ΕΡΩΤΩΜΕΝ ΠΡΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΝ ΑΠΑΝΤΩΝ.

ΚΑΡΤΕΡΙΚΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ.

            

Η ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ

(THE RACIAL AND RELIGIOUS IDENTITY OF TODAY’S JEWS AND ISRAELIANS)

«..ὑμεῖς γὰρ  μιμηταὶ  ἐγενήθητε, ἀδελφοίτῶν ἐκκλησιῶν τοῦ Θεοῦ τῶν οὐσῶν ἐν τῇ ᾿Ιουδαίᾳ ἐν Χριστῷ ᾿Ιησοῦ, ὅτι τὰ αὐτὰ ἐπάθετε καὶ ὑμεῖς ὑπὸ τῶν ἰδίων συμφυλετῶν καθὼς καὶ αὐτοὶ ὑπὸ τῶν ᾿Ιουδαίων, 2.15 τῶν καὶ τὸν Κύριον ἀποκτεινάντων ᾿Ιησοῦν καὶ  τοὺς ἰδίους προφήτας, καὶ ἡμᾶς ἐκδιωξάντων, καὶ Θεῷ μὴ ἀρεσκόντων, καὶ πᾶσιν ἀνθρώποις ἐναντίων, 2.16 κωλυόντων ἡμᾶς τοῖς ἔθνεσι λαλῆσαι ἵνα σωθῶσιν, εἰς τὸ ἀναπληρῶσαι αὐτῶν τὰς ἁμαρτίας πάντοτε. ἔφθασε δὲ ἐπ᾿ αὐτοὺς ὀργὴ εἰς τέλος». (Α΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ: 2/14-16)’

«Βλέπετε τοὺς κύνας, βλέπετε τοὺς κακοὺς ἐργάτας, βλέπετε τὴν κατατομήν· (ΣΣ: Παρατηρείτε προσεκτικά και αποφεύγετε τους βεβήλους σκύλους, τους κακούς εργάτες που αντί να οικοδομούν κρημνίζουν. Αυτούς θα τους αναγνωρίσετε από την εξωτερική τους εμφάνιση (το προφίλ του προσώπου τους)..» (ΦΙΛΙΠΠΗΣΙΟΥΣ: 3/2).

ΠΡΟΛΟΓΟΣ (PROLOGUE)

Με κομμένη την ανάσα η ανθρωπότης παρακολουθεί τους τελευταίους δύο μήνες τα τραγικά γεγονότα του πολέμου στην Γάζα και γενικώτερα στην πάλαι ποτέ «Γη της Επαγγελίας» ή «Γη του παλαιού λαού Ισραήλ» της Παλαιάς Διαθήκης. Ενός πολέμου μεταξύ Παλαιστινίων και Ισραηλινών που χρονολογείται από το 1947, με αποτέλεσμα οι εντάσεις να μετατραπούν σε ανοιχτή παραστρατιωτική σύγκρουση μεταξύ Ιουδαίων και Αράβων.

Το σχέδιο διχοτομήσεως του ΟΗΕ του 1947 για την Παλαιστίνη ΔΕΝ εφαρμόστηκε ποτέ και προκάλεσε τον Παλαιστινιακό Πόλεμο 1947–1949. Το τρέχον ισραηλινοπαλαιστινιακό status quo ξεκίνησε μετά την ισραηλινή στρατιωτική κατοχή των παλαιστινιακών εδαφών στον Πόλεμο των Έξι (6) Ημερών του 1967. Έκτοτε, συνεχίστηκαν οι ένοπλες συγκρούσεις μεταξύ Παλαιστινίων και Ισραηλινών με διαστήματα μικρής διάρκειας «ειρηνευτικών» περιόδων.

Τον Νοέμβριο του 2022, με την εκλογή της νέας κυβερνήσεως του Ισραήλ, μιας κυβερνήσεως συνασπισμού με επικεφαλής τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου που οι αντίπαλοί του ονόμασαν «ακροδεξιούς» πολιτικούς, η βία εντάθηκε, με αύξηση των στρατιωτικών ενεργειών όπως οι εισβολές στην Τζενίν τον Ιανουάριο του 2023, τον Ιούνιο και Ιούλιο του 2023, και άλλα γεγονότα (συγκρούσεις στο Τέμενος Αλ Άκσα το 2023 και Γάζας-Ισραήλ τον Μάϊο του 2023) που προκάλεσαν έναν μεγάλο αριθμό νεκρών.

Έτσι εφθάσαμε στην σημερινή τραγική πραγματικότητα κατά την οποίαν μετά την αιφνιδιαστική ένοπλη εισβολή των τρομοκρατών και κατ’άλλους μαχητών της Χαμάς, δολοφονήθηκαν εκατοντάδες Ισραηλινοί πολίτες και συνελήφθησαν πάνω από 200 όμηροι, καταλήξαμε στον διεξαγόμενο ήδη πόλεμο Παλαιστινίων-Ισραηλινών με τραγικόν απολογισμό μέχρι στιγμής και ακρότητες από πλευράς του Ισραηλινού Στρατού, με την δολοφονία χιλιάδων αθώων αμάχων και παιδιών…

Συνεπεία αυτών των τραγικών γεγονότων, άρχισε κι’ένας άλλος «πόλεμος» ως προς την ιδεολογία και τον φυλετικο-θρησκευτικόν προσδιορισμόν των ενόπλως αντιμαχομένων αντιπάλων, όπως:

.Οι ένοπλοι Παλαιστίνιοι της Χαμάς, χαρακτηρίστηκαν από τους αντιπάλους τους, ως τρομοκράτες φανατικοί ισλαμιστές, δολοφόνοι αθώων Ισραηλινών, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των λοιπών Παλαιστινίων που τους αποκαλούν μαχητές για την απαλευθέρωση της Παλαιστίνης, αλλά και όσων παραμένουν προσηλωμένοι στην διεθνώς ανεγνωρισμένη «Παλαιστινιακή Αρχή».

.Οι ένοπλοι Ισραηλινοί και η πολιτική εξουσία του Ισραήλ, χαρακτηρίστηκαν από τους αντιπάλους τους, ως Φανατικοί Σιωνιστές (πολιτικο-οικονομική ελίτ), γενοκτόνοι ακόμη και ως Ναζιστές, ενώ οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι εξαπέλυσαν ένοπλη επίθεση με σκοπό να εξουδετερώσουν τους δολοφόνους, όπως αποκαλούν τους μαχητές της Χαμάς, χωρίς να σκοπεύουν να καταλάβουν την Γάζα. Να σημειωθεί ότι, ακόμη και μία υπολογίσιμη μερίδα Ισραηλινών πολιτών, αντιτίθεται στις αποφάσεις του Νετανιάχου.

Αρκετοί γνωστοί και άγνωστοι, έκαναν την εμφάνισή τους στα ΜΜΕ και διετύπωσαν διάφορες απόψεις κυρίως για τις ισραηλινές δυνάμεις, μεταξύ των οποίων και μία αυθαίρετη και χωρίς αιτιολόγηση , ότι:

«Άλλο Εβραϊσμός και άλλο Σιωνισμός, άλλο Εβραίος και άλλο Σιωνιστής»!!!

Μεγάλη μερίδα από τους εναντιωθέντες στις Ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον των Παλαιστινίων στην Γάζα, πρωτοστατούντων των νεοπαγανιστών και νεοναζιστών, άρχισαν όχι μόνον να κατηγορούν τους Ισραηλινούς με διαφόρους χαρακτηρισμούς, κυρίως ως «Σιωνιστές», αλλά να τους συνδέουν φυλετικώς και θρησκευτικώς, με τον λαό Ισραήλ της Παλαιάς Διαθήκης, και κάτι χειρότερον ακόμη…Να συκοφαντούν και να βλασφημούν τον θεόν της Παλαιάς Διαθήκης, Τον ΙΑΧΒΕ, με την αιτιολογία ότι στην Π.Δ. ο Θεός προτρέπει τους Εβραίους σε διάπραξη τέτοιων εγκληματικών πράξεων κατά μη Εβραϊκών λαών!!

Η σύγχυση μεταξύ των δυο εντελώς ξεχωριστών αυτών εννοιών, όρων και ιδεολογιών (Εβραϊσμός-Σιωνισμός και «Σιωνιστής» Εβραίος καλά κρατεί εδώ και αιώνες. Και ευνοεί αποκλειστικώς και μόνον τους «Σιωνιστές», αφού για κάθε κριτική που ασκείται σε κάποιον Σιωνιστή πολίτη απανταχού της γης ή στην χαρακτηριζομένη  ως Σιωνιστική κυβέρνηση του Ισραήλ, η άκριτη, αβάσιμη, ανόητη και ανιστόρητη απάντηση  είναι :

«Είστε αντισημίτες, αντισιωνιστές, ακροδεξιοί, ναζιστές και αρνητές του Ολοκαυτώματος».

Ως εκ τούτου, προς αποκατάσταση της Ιστορικής Αληθείας, επιβάλλεται να ξεκαθαριστούν Αγιογραφικώς και ιστορικώς:

1oν/. Η βιολογική και θρησκευτική σχέση των σημερινών Ιουδαίων/ Ισραηλινών (Jews/Israelians) με τους:

α/. Φαρισαίους-Γραμματείς της εποχής του ανθρώπινου βίου του Ιησού Χριστού.

β/. Εβραίους/ Ισραηλίτες (Hebrews/ Israelites), του λαού Ισραήλ της Παλαιάς Διαθήκης.

2ον/. Η σημασία των λέξεων/όρων  Σιών και Σιωνισμός και η σχέση τους τόσον με τους Εβραίους/ Ισραηλίτες (Hebrews/ Israelites) της Π.Δ. όσον και με τους σημερινούς Ιουδαίους/Ισραηλινούς (Jews/Israelians).

3ον/. Η ιστορική, γλωσσολογική ή άλλου είδους σημασία των ονομάτων Εβραίος, Ισραηλίτης και Ιουδαίος (της Π.Δ.) [Hebrew, Israelite, Judean] καθώς Ιουδαίος (Jew) και Ισραηλινός (Israelian) μεταχριστιανικώς μέχρι τις ημέρες μας !

1. Η ΔΙΠΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΑΝΙΕΡΗΣ ΤΡΙΑΔΟΣ (ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ_- ΦΑΡΙΣΑΙΩΝ-ΣΑΔΔΟΥΚΑΙΩΝ) [THE DOUBLE DECEPTION OF THE IMPIOUS TRINITY (SCRIBES-PHARISEES-SADDUCEES)]

α. Μία από τις μεγαλύτερες ΑΠΑΤΕΣ που διέπραξαν οι βιολογικοί απόγονοι των Φαρισαίων-Γραμματέων-Σαδδουκαίων (Φ-Γ-Σ)/Σταυρωτών Του Ιησού Χριστού, μετά από εκείνες:

.Της πλαστογραφίας των αρχαίων προχριστιανικών ιστορικών  κειμένων και της συγγραφής των λεγομένων «αποκρύφων» Χριστιανικών Ευαγγελίων και βιβλίων.

.Της ανθρωποκτόνου «Γαλλικής» Επαναστάσεως (Γ.Ε.) και του κατ’ευφημισμόν λεγομένου «Διαφωτισμού», ήταν η διοχέτευση της θεωρίας στις λαϊκές μάζες απανταχού της γης, ότι:

«ΟΙ (Φ-Γ-Σ), είναι οι βιολογικοί απόγονοι και θρησκευτικοί συνεχιστές της Ιστορίας του Μωϋσέως, των Προφητών και της θρησκείας του παλαιού λαού Ισραήλ, και οι σημερινοί Ιουδαίοι είναι οι φυλετικοί και θρησκευτικοί απόγονοι των (Φ-Γ-Σ), αναμένοντες τον Μεσσία τους, όπως είναι κατ’ αυτούς, προφητευμένος στις Γραφές» (1η ΑΠΑΤΗ).

Οι Σαδδουκαίοι οι οποίοι πιθανώς να ανήκαν στην γενεαλογική γραμμή του αρχιερέως Σαδώκ επί βασιλέως Σολομώντος (Γ΄ΒΑΣΙΛΕΙΩΝ, 1/39), παρ’ότι έδιδαν έμφαση στον γραπτόν νόμον του Μωϋσέως και απέρριπταν την προφορική παράδοση των Φαρισαίων, εν τούτοις, κατατάσσονται στην ανίερη Τριάδα, διότι:

1/. Απέρριπταν την ανάμιξη του Θεού στην καθημερινή μας ζωή, την ανάσταση των νεκρών (ΜATΘΑΙΟΣ: 22/23, ΜΑΡΚΟΣ: 12/18-27, ΠΡΑΞΕΙΣ: 23/8) και την ύπαρξη μετά θάνατον ζωής, πιστεύοντας πως η ψυχή χάνεται στον θάνατο και συνεπώς απέρριπταν κάθε τιμωρία ή ανταμοιβή μετά την επίγεια ζωή.

2/. Απέρριπταν την ύπαρξη πνευματικού κόσμου, τουτέστιν, αγγέλων και δαιμόνων (ΠΡΑΞΕΙΣ: 23/8).

3/. Δεν επίστευαν στην πρόνοια του Θεού και την επίδρασή του πάνω στον κόσμο. Πίστευαν στην ελεύθερη βούληση του ανθρώπου και ότι κάθε πράξη του είναι ελεύθερη. Επειδή υποστήριζαν αυτή την θέση, οι Σαδδουκαίοι ήσαν αυστηρότεροι στην επιβολή ποινών από τους Φαρισαίους.1 

4/. Επρέσβευαν την μερική ενσωμάτωσή τους στις εθνικές/ ειδωλολατρικές συνήθειες.

5/. Ήσαν αδιάφοροι απέναντι στον Ιησού Χριστό, μέχρι την στιγμή που φοβήθηκαν πως μπορεί να προκαλέσει την ανεπιθύμητη γι' αυτούς ρωμαϊκή προσοχή, επειδή κατέχοντες υψηλά ιερατικά αξιώματα, τους ενδιέφερε περισσότερο η πολιτική παρά η θρησκεία.

6/. Συνωμότησαν με τους Φαρισαίους να θανατώσουν τον Ιησού (ΙΩΑΝΝΗΣ:11/48-50, ΜΑΡΚΟΣ: 14/53, 15/1). Αγανακτούσαν όταν άκουαν τους Αποστόλους να διδάσκουν τον λαόν την εκ νεκρών Ανάσταση (ΠΡΑΞΕΙΣ:4/1).

7/. Φθονούσαν τους Αποστόλους όταν επληροφορούντο ότι έκαναν θαύματα, εθεράπευαν ασθένειες, εξέβαλλαν δαιμόνια, κλπ και πλήθος λαού τους ακολουθούσε, με αποτέλεσμα να τους συλλάβουν και φυλακίσουν (ΠΡΑΞΕΙΣ: 5/17)..

8/. Ενεπλάκησαν  στον θάνατο του Ιακώβου, αδελφού του Ιωάννη (ΠΡΑΞΕΙΣ: 12/1-2) και συνδέονται ακόμη με τον θάνατο του Ιακώβου, αδελφού του Ιησού, σύμφωνα με τον ιστορικό Ιώσηπο.

9/. Προέβαιναν σε ορθολογιστική και κατά την δοκησισοφία τους ερμηνεία των χωρίων της Π.Δ., και επίστευαν στην ευζωΐα (ευδαιμονισμόν).

Οι Σαδδουκαίοι έπαυσαν να υπάρχουν το 70 μ.Χ. Διαλύθηκαν όταν η Ρώμη κατέστρεψε την Ιερουσαλήμ και τον Ναό.

β. Την απατηλή αυτή θεωρία, εκμεταλλεύτηκαν διαχρονικώς αρκετοί άνθρωποι διαφορετικών πολιτικών πεποιθήσεων και σκοπιμοτήτων, κυρίως όμως οι αυτοαποκαλούμενοι νεοπαγανιστές, νεοναζιστές, Αντι-Σιωνιστές, «αντι-σημίτες», διάφοροι δήθεν ιστοριοδίφες και ερευνητές, οι οποίοι άρχισαν και συνεχίζουν στις ημέρες μας:

1/. Να εκχέουν δηλητήριον κατά των…Σιωνιστών, όπως αποκαλούν συλλήβδην τους σημερινούς Ιουδαίους (Jews/Israelians), τους οποίους ανοήτως ή σκοπίμως, ταυτίζουν  φυλετικώς και θρησκευτικώς με τους Εβραίους/ Ισραηλίτες του λαού Ισραήλ της Παλαιάς Διαθήκης (Hebrews ή Israelites)

2/. Να βλασφημούν τον θεόν της Παλαιάς Διαθήκης (Π.Δ.), θεωρούντες ότι η Παλαιά Διαθήκη είναι η θρησκευτική «Βίβλος» tvn  «Σιωνιστών» και θεός τους ο Ιαχβέ της Π.Δ., τον Οποίον χαρακτήριζαν και χαρακτηρίζουν ως θεόν του μίσους, εκδικητικόν, ζηλόφθονον, ρατσιστή, προαγωγόν αισχρών πράξεων και γενικώς ως ένα «μισάνθρωπον» θεόν!!

Δυστυχώς, η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων απανταχού της γης, διδαχθέντες επί αιώνες από εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, ή ερευνώντες/μελετώντες το θέμα μέσα από τις σελίδες των βιβλίων του Συστήματος (Εκπαιδευτικά, λογοτεχνικά, ιστορικά, θρησκευτικά, κλπ), πιστεύουν ή έχουν μείνει με την εντύπωση ότι οι σημερινοί Ιουδαίοι (Jews/Israelians) είναι οι συνεχiστές της φυλής και της θρησκείας του λαού Ισραήλ της Βίβλου/Παλαιάς Διαθήκης.(Hebrews ή Israelites).

Οποία ασυγχώρητη πλάνη για τους αδόλους, αφελείς, ευκολόπιστους και επιπόλαιους αναζητητές της Αληθείας!!!

Οποία μείζων ΑΠΑΤΗ από τους ενσυνείδητους εκμαυλιστές των λαών!!!

3/. Η άποψη αυτή καταγράφεται, μάλιστα και στις σελίδες των Ελληνικών εκπαιδευτικών εγχειριδίων, αλλά και πολλών άλλων σχετικών με το θέμα βιβλίων. Συγκεκριμένα στο Συστημικόν βιβλίον των θρησκευτικών, κεφάλαιον περί «Λατρευτικής Πράξεως», η θρησκεία των σημερινών Ιουδαίων αναφέρεται ως «Ιουδαϊσμός», με:2

-«Ιερά κείμενα» την ούτω αποκαλουμένη Ιουδαϊκή Βίβλο (Τορά/ Πεντάτευχο), τους Προφήτες και τα…Αγιόγραφα (!!!), χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις, δηλαδή τι εννοούν αναφερόμενοι στους προφήτες (Τα κείμενα  όλων των προφητών που περιλαμβάνονται στα βιβλία της Π.Δ  ή κάτι άλλο;), και στα Αγιόγραφα (Ποια είναι άραγε τα «Αγιόγραφά» τους;).

-Κυρίαρχο πρόσωπο τον προφήτη του παλαιού Ισραήλ, Μωϋσή και εσχατολογικό θέμα την προσδοκία της ελεύσεως του «Μεσσία» τους, τον οποίον αναμένουν και οι σημερινοί Ιουδαίοι (JEWS).. Πάντα ταύτα επιγραμματικώς, με την μορφή επικεφαλίδων, χωρίς περαιτέρω διευκρινήσεις, αναλύσεις και ουδεμία αποδεικτική βιβλιογραφία. Χωρίς να αναφέρουν καν ποιος είναι ο θεός των σημερινών Ιουδαίων (JEWS) και ποιο είναι το θρησκευτικό Σύνταγμά τους ….

Η Παλαιά Διαθήκη, η Τορά, τα «Αγιόγραφά» τους ή μήπως κάτι άλλο;

Επικεντρώνοντας το θέμα στην πατρίδα μας, φρονούμεν πως είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ οι μαθητές και φοιτητές, αλλά γενικώς οι Έλληνες πολίτες να διδαχθούν αντικειμενικώς από το παραπάνω γενικόλογο «τηλεγραφικό μνημόνιο», χωρίς Αγιογραφικές και ιστορικές αποδείξεις, τι είναι ο «Ιουδαϊσμός», η υποτιθέμενη θρησκεία των σημερινών Ιουδαίων (JEWS) και ποία η σχέση τους με την Π.Δ. και τον παλαιό λαό Ισραήλ της Π.Δ.

Μάλλον οι συντάκτες των Εκπαιδευτικών εγχειριδίων, προφανώς κατόπιν εντολής, συνέγραψαν τέτοιου είδους βιβλία, προκειμένου να δημιουργήσουν σύγχυση/σκοτάδι περί της Αληθείας, παρά να αποκτήσουν οι Ελληνόπαιδες/ Έλληνες γνώσεις Αληθείας επί του σοβαρώτατου αυτού θέματος. 

Παρά το γεγονός ότι οι Φαρισαίοι μετά των Γραμματέων, ως μελετητές των Γραφών ώφειλαν να γνωρίζουν την Αλήθεια για τον Μωϋσή και να έχουν καταλήξει σε ασφαλές συμπέρασμα για τον πολλάκις προφητευμένον στην Παλαιά Διαθήκη Μεσσία του παλαιού λαού Ισραήλ, εν τούτοις εδίδασκαν δημοσίως αποσπάσματα από την Π.Δ., τα οποία  ερμήνευαν ορθολογιστικώς και κατά την δοκησισοφίαν τους.

Έκτοτε μέχρι τις ημέρες μας, ισχυρίζονται ότι  αναμένουν ακόμη τον Μεσσία τους!!!  

γ. Η 2η ΑΠΑΤΗ

1/. Οι Φαρισαίοι και Γραμματείς, εδίδασκαν στους Ισραηλίτες ότι εκτός από την Παλαιά Διαθήκη, υπήρχε και μία άλλη διδασκαλία η οποία είχε δοθεί προφορικώς, κατά τρόπον μυστικόν, από τον ίδιον τον Θεό του παλαιού Ισραήλ στον Μωϋσή. Ισχυρίζοντο (Εκτός από….επίμαχα θέματα της προφορικής παραδόσεως, τα οποία δεν συζητούσαν δημοσίως), ότι:

α/. Μέρος της υποτιθέμενης «προφορικής παραδόσεως» του Μωϋσέως, ήταν η μυστική «Καμπάλα»,3  αναφερομένη στις αποκρυφιστικές έννοιες των λέξεων, τις οποίες εξήγαγον μυστικώς και με «θεία έμπνευση» από κάθε γράμμα της λέξεως που καταγράφονται στην Παλαιά Διαθήκη και δη στην Πεντάτευχο (Τορά)!!!

β/.Τα δόγματα και η διδασκαλία της Καμπάλα, περιέχονται στα αποκρυφιστικά βιβλία τους, «Σεφέρ Γετζίραχ» (Βιβλίο Δημιουργίας), και Ζοχάρ ή Σεφέρ Χα Ζοχάρ (Βιβλίο του Φωτός).

Η Καμπάλα δεν μεταδίδεται σε κανένα μη μυημένο και πιστεύεται ότι είναι έργο σκοτεινών κύκλων του 6ου π.Χ. αιώνος (The Life and Times of Jesus the Messiah, Alfred Edersheim,1883,II, σ. 689).

γ/. Η αποκρυφιστική αυτή Διδασκαλία, η οποία κατά τους ισχυρισμούς τους παρεδόθη στους σημερινούς Ιουδαίους (Jews) με τον τρόπο που προαναφέραμε, περιλαμβάνεται στο Ταλμούδ, το θεωρούμενο ως «ιερό» βιβλίο τους και αφορά:

o          Στις απόψεις των Ιουδαίων για τον Θεό, τους μη Ιουδαίους, τον Χριστό, τους Χριστιανούς και την αποστολήν των Ιουδαίων (Jews) στην γη.

o          Στην συμπεριφορά και τις σχέσεις τους τόσον με τους μη Ιουδαίους (αλλοφύλους-αλλοθρήσκους, ιδιαιτέρως τους Χριστιανούς) όσον και μεταξύ τους (θρησκευτική-κοινωνική-νομική).

o          Στις αποκρυφιστικές ερμηνείες κεiμένων της Παλαιάς Διαθήκης (Πεντατεύχου-Τορά), ιδιαιτέρως για την κοσμογονία και την δημιουργία των ανθρωπίνων φυλών.

Ο ισχυρισμός των Ιουδαίων (Jews) περί της δήθεν απορρήτου προφορικής διδασκαλίας που παρέλαβε ο Μωϋσης από τον θεόν της Π.Δ. είναι αποκύημα της σατανικής φαντασίας τους καθ’ όσον ΟΥΔΑΜΟΥ αναφέρεται ούτε καν υπονοείται κάτι τέτοιο, στην Π.Δ.

2/. Η απορρέουσα Απάτη

Οι σημερινοί Ταλμουδιστές Ιουδαίοι, όπως και πρόγονοί τους Φαρισαίοι-Γραμματείς,  υποστηρίζουν ότι, το Ταλμούδ4 είναι η «μυστική» εσωτερική Ιουδαϊκή παράδοση που θεωρεί ως πρώτο διδάσκαλο τον Μωϋσή, ο οποίος παράλληλα με τον γραπτό νόμο που έλαβε από τον Θεό πάνω σε πέτρινες πλάκες στο όρος Σινά, έγινε αποδέκτης και του «Ζωντανού λόγου», δηλαδή προφορικού Νόμου. Γι’ αυτό, υποστηρίζουν οι Ταλμουδιστές, παρέμεινε ο Μωϋσής στο όρος Σινά 40 ημέρες.

α/. Kατά την ταλμουδική διδασκαλία, ο Μωϋσής…μετέδωσε τον προφορικό νόμο στον Ιησού του Ναυή και αυτός με την σειρά του στους 70 πρεσβυτέρους, αυτοί στους προφήτες, οι προφήτες στην Μεγάλη Συναγωγή (Σανχέντριν) και οι διάφοροι, κατά καιρούς αρχιερείς της συναγωγής, στους Ραββίνους (Φαρισαίους-Γραμματείς Σταυρωτές του Ιησού Χριστού) και μ.Χ. στους εκάστοτε  πρεσβυτέρους του Σανχέντριν (Συνεδρίου), μέχρι των ημερών μας.

Συμπερασματικώς, η θρησκεία την οποίαν ακολουθούν οι σημερινοί Ιουδαίοι (Jews), δεν είναι απλά ο Ιουδαϊσμός όπως διδάσκουν γενικώς και αορίστως, οι καθηγητές στις αίθουσες Εκπαιδεύσεως όλων των βαθμίδων (2η απάτη), αλλά ο Ταλμουδικός Ιουδαϊσμός.

Σε γενικές γραμμές, ο Ταλμουδικός Ιουδαϊσμός αναφέρεται στα εξής:

- Οι Ιουδαίοι (Jews) είναι ο εκλεκτός λαός του Θεού, τέκνα του Αγγέλου του Φωτός (Εβλίς), οι μόνοι που απεκλήθησαν από αυτόν άνθρωποι, σε αντίθεση με όλους τους άλλους (διαφορετικής φυλής, εθνικότητος, θρησκεύματος) που δεν είναι άνθρωποι, αλλά κτήνη/θηρία/γκόϊμ.

- Τα μυστήρια της σοφίας εδόθησαν αρχικώς στον Αδάμ όταν ήταν ακόμη στον κήπο της Εδέμ, στον τύπο ενός βιβλίου που παραδόθηκε από τον άγγελο Ραζαήλ. Στην συνέχεια το βιβλίο πέρασε διαδοχικώς στους Σηθ, Ενώχ, Νώε, Αβραάμ, Μωϋσή και τελικώς στους σοφούς της Σιών. Τα μυστήρια της σοφίας τους, όπως προελέχθη, περιλαμβάνονται στο Ταλμούδ και τις απόκρυφες ερμηνείες της Καμπάλα.

-Οι μη Ιουδαίοι είναι ζώα, ακάθαρτοι και προορισμένοι να είναι υπηρέτες των Ιουδαίων, χωρίς να μπορούν να απαλλαγούν από αυτό το καθήκον.

-Μετά την καταστροφή του ναού της Ιερουσαλήμ η μόνη απαραίτητη θυσία είναι η εξολόθρευση των Χριστιανών (ΣΣ: Επειδή έχουν αλωθεί πλήρως οι διοικήσεις των άλλων Χριστιανικών δογμάτων, ουσιαστικώς ο μόνος εχθρός για τους Ταλμουδιστές είναι πλέον, η Ορθοδοξία και οι Αληθώς Ορθόδοξοι Χριστιανοί που μέχρι στιγμής ΑΝΘΙΣΤΑΝΤΑΙ σθεναρώς).

-Οι Ιουδαίοι έχουν θείον προορισμόν και εντολή να κυριαρχήσουν στην ανθρωπότητα και να υποτάξουν όλους τους λαούς της γης σε μία παγκόσμια υπερκυβέρνηση υπό την απόλυτη εξουσία τους.

Αυτά ισχυρίζονται οι απανταχού της γης Ταλμουδιστές-Ιουδαίοι (Jews) για την Θρησκευτική πίστη τους...Βεβαίως οι ραβίνοι τους πλην ελαχίστων εξαιρέσεων αποφεύγουν, για ευνόητους λόγους, να δημοσιοποιούν τέτοιου είδους μισανθρώπινες θέσεις και δόγματα, τα οποία είναι όντως καταγεγραμμένα στο Ταλμούδ.

β/. Οι σημερινοί Ιουδαίοι (Jews/Israelians):

1//. Πρεσβεύουν και μάλιστα με φανατισμό, την θρησκεία του Ταλμουδικού Ιουδαϊσμού (Talmudist Judaism/Jewishism) την οποίαν ακολουθούσαν αποκρύφως και οι πρόγονοί τους Φαρισαίοι-Γραμματείς.

2//. ΔΕΝ ακολουθούν την θρησκεία του παλαιού λαού Ισραήλ, του Θεού Ιαχβέ της Παλαιάς Διαθήκης, όπως αυτή περιλαμβάνεται στην Παλαιά Διαθήκη, η οποία όπως θα αποδείξουμε κατωτέρω, ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει με τον Ταλμουδικό Ιουδαϊσμό..

3//. Πρέπει να αναφέρονται, όπως άλλωστε ισχυρίζονται και οι ίδιοι, ως Ταλμουδιστές Ιουδαίοι/Ισραηλινοί (Talmudist Jews/Israelians)  και ΟΧΙ απλώς ως Jews/Israelians και σε ΟΥΔΕΜΙΑ περίπτωση ως Εβραίοι ή Ισραηλίτες (Hebrews ή Israelites), όπως απεκαλούντο οι πολίτες του παλαιού (Λ.Ι.)!!

Άλλωστε, οι ίδιοι απέρριψαν ακόμη και το όνομα Εβραίος (Hebrew) και το μετέτρεψαν σε Ιουδαίος (Jew).

Όλα όσα αφορούν στην δήθεν παραληφθείσα προφορικώς υπό του Μωϋσέως από τον Θεόν…απόρρητη προφορική διδασκαλία, σε συνδυασμό με το περιεχόμενό της, είναι ασύστολα ψεύδη, ιστορικώς, αγιογραφικώς, επιστημονικώς και λογικώς αβάσιμα, και αποτελούν ανθρώπιμα μυθεύματα-συνιστώσες μιας τερατώδους/σατανικής Απάτης!!!      

                                                                                                                Συνεχίζεται

 

                                                                                                                                              



1 α.Φιλιππίδης, Ιστορία της εποχής της Καινής Διαθήκης:Εξ απόψεως παγκοσμίου και πανθρησκειακής, σελ. 424.

  β.Ιώσηπος, Ιουδαϊκή Αρχαιολογία, 13/10, 6 και 20/9, 1.

2 Χριστιανισμός και θρησκεύματα, Ιουδαϊσμός, Βιβλίον Β΄ Λυκείου, σ.121-122.

3 Καμπάλα ή Καββάλα: Η λέξη σημαίνει παραδοχή, εισδοχή, παράδοση. Είναι το σύνολον των φιλοσοφικών και θεοσοφικών δογμάτων των Ταλμουδιστών Ιουδαίων στηριζoμένων στις αποκρυφιστικές ερμηνείες της Παλαιάς Διαθήκης, κυρίως της Πεντατεύχου (Τορά), δι’ αντικαταστάσεως των πραγματικών λέξεων με άλλες των οποίων τα γράμματα έχουν ίσην αριθμητικήν αξία με τις αντίστοιχες παλαιοδιαθηκικές.

Περιλαμβάνει μέρος της ανύπαρκτης ιστορικώς, «προφορικής παραδόσεως» του Μωϋσέως, αναφερομένης στις αποκρυφιστικές έννοιες των λέξεων, τις οποίες οι Καμπαλιστές ισχυρίζονται ότι εξάγουν μυστικώς και με θεία έμπνευση από κάθε γράμμα της λέξεως!!!  

4 Ταλμουδ-Ταλμουδισμός

Το Ταλμούδ είναι μια εξωβιβλική συλλογή ιουδαϊκών κειμένων, περιλαμβάνουσα κείμενα που αφορούν στην ερμηνεία του Μωσαϊκού Νόμου αλλά κυρίως άλλα κείμενα, δογματικά, νομικά, αποκρυφιστικά, κ.λ.π, επεξεργασμένα με βάση την προφορική/απόρρητη διδασκαλία του Μωϋσέως, και την καμπάλα..

Το σύνολον αυτής της μελέτης και επεξεργασίας του προφορικού νόμου (Oral Law) και της ερμηνείας της Τορά, ονομάστηκε Ταλμούδ. Ταλμουδισμός είναι η αποκρυφιστική Διδασκαλία που περιλαμβάνεται στο Ταλμούδ, το θεωρούμενο ως «ιερό» βιβλίο από τους σημερινούς Ιουδαίους (Jews) και στην Καμπάλα και αφορά: α. Στις απόψεις των Ιουδαίων για τον Θεό, τους μη Ιουδαίους, τον Χριστό, τους Χριστιανούς και την αποστολήν των Ιουδαίων (Jews) στην γη.

β. Στην συμπεριφορά και τις σχέσεις τους τόσον με τους μη Ιουδαίους (αλλοφύλους-αλλοθρήσκους, ιδιαιτέρως τους Χριστιανούς) όσον και μεταξύ τους (θρησκευτική-κοινωνική-νομική).

γ. Στις αποκρυφιστικές ερμηνείες κεiμένων της Παλαιάς Διαθήκης (Πεντατεύχου-Τορά), ιδιαιτέρως για την κοσμογονία και την δημιουργία των ανθρωπίνων φυλών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου