Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014


Η «ΡΩΣΙΚΗ» ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1917

ΜΕΡΟΣ 4ο

Από την συνεκτίμηση:
-Του ιστορικού όλων των διαπραχθεισών τρομοκρατικών ενεργειών και δολοφονιών που συνετάραξαν την Ευρώπη, ιδιαιτέρως την Ρωσία, τον 19ο αιώνα μέχρι και προ της «Ρωσικής» Επαναστάσεως του 1917.
-Των διακηρυχθέντων στόχων από τους τρομοκράτες-αναρχικούς-μηδενιστές-επαναστάτες, προφορικώς ή εγγράφως, για τις επαναστατικές ενέργειές τους, και
-Της πολιτικής-φυλετικής-θρησκευτικής ταυτότητος χρηματοδοτών και τρομοκρατών- δολοφόνων του παγκόσμιου επαναστατικού κινήματος (ΠΕΚ), εξάγονται αβιάστως τέσσαρα(4) συμπεράσματα και προκύπτει ένα ερώτημα:
Αρχικά Συμπεράσματα
1ο Όλες οι αναρχικές – επαναστατικές – τρομοκρατικές ενέργειες που συνετάραξαν την ανθρωπότητα, κατά την προμνησθείσα περίοδο, σχεδιάστηκαν, οργανώθηκαν και διεπράχθησαν, σχεδόν αποκλειστικώς, από Ταλμουδιστές Ιουδαίους(JEWS)!!!
2ο Οι χρηματοδότες του ΠΕΚ ήσαν Διεθνείς Τραπεζίτες της ιδίας φυλετικής και θρησκευτικής ταυτότητος με τους αρχηγούς των τρομοκρατικών οργανώσεων-ομάδων-πυρήνων και την παμψηφία σχεδόν των εκτελεστικών οργάνων (αναρχικών-μηδενιστών-τρομοκρατών).
3ο Στόχοι της ηγεσίας, των αυτουργών και συνεργών του ΠΕΚ ήσαν, οι βασιλείς, ηγεμόνες και υψηλοί αξιωματούχοι, των οποίων η πολιτική ιδεολογία και η φυλετική-θρησκευτική ταυτότης  ήταν αντίθετος και διαφορετική, αντιστοίχως, από εκείνες των διεστραμμένων διεθνών κακοποιών/τρομοκρατών.
4ο Σύνηθες σύνθημα των επίδοξων ανατροπέων ήταν η αντικατάσταση της Βασιλείας ή των κυβερνήσεων, τις οποίες χαρακτήριζαν δεσποτικές και καταπιεστικές, με δημοκρατία, δημοκρατικό σύνταγμα, ενίοτε με πολιτική «αυτοδιαχείρηση» και λαϊκές εξουσίες.
 Ερώτημα   
 Το ΠΕΚ εξερράγη αιφνιδίως στα σπλάχνα των Ευρωπαϊκών χωρών και επεξετάθη αυθορμήτως ή Υπήρχε Υπέρτατο Καθοδηγητικό Κέντρο-Εντολοδότης πίσω από όλες εκείνες τις τρομοκρατικές ενέργειες και δολοφονίες; Εάν ναι, ποίοι ήσαν οι κρυπτόμενοι εντολοδότες δολοφόνοι; 
Η ιστορία απαντά αδεκάστως! Ναι ! Eντολοδότες ήσαν οι Ιλλουμινάτι!1
Τονίζουμε και πάλιν ότι ΔΕΝ διατυπώνουμε θεωρία συνωμοσίας. Προκειμένου να αιτιολογήσουμε/ επιβεβαιώσουμε για μία ακόμη φορά την θέση ότι, πίσω από τις πολιτικές δολοφονίες και το ΠΕΚ, με ιδιαίτερο βάρος στην Αυτοκρατορία της Ορθόδοξης Ρωσίας, ενεργούσαν οι Ιλλουμινάτι (Ιλλουμινοποιημένες Ευρωπαϊκές Στοές της Μεγάλης Ανατολής) μέσω των Ταλμουδιστών μεγαλοτραπεζιτών, αναφέρουμε τα παρακάτω γεγονότα και καταγραφείσες μαρτυρίες (Μέρος της πληθώρας των αποδεικτικών στοιχείων για ύπαρξη Υπερτάτης Συνωμοτικής Αρχής):
·Οι ηγέτες του Παγκοσμίου Επαναστατικού Κινήματος (ΠΕΚ), συναντήθηκαν στην Γενεύη της Ελβετίας και αποφάσισαν πώς ήταν απαραίτητο να βγάλουν από το παιγνίδι τον Βασιλέα Κάρολο της Πορτογαλίας για να μπορέσουν να εγκαθιδρύσουν την Δημοκρατία στην Πορτογαλία. Έτσι στα τέλη του 1907 διέταξαν την δολοφονία του. Τον Δεκέμβριο του 1907, ο Μεγκαλχάες Λίμα, η κεφαλή της Πορτογαλικής Μασονίας της Μεγάλης Ανατολής, πήγε στο Παρίσι για να δώσει διάλεξη στις Μασονικές στοές. Το θέμα του ήταν: «Πορτογαλία, η ανατροπή της Μοναρχίας και η ανάγκη μιας δημοκρατικής μορφής διακυβερνήσεως». Λίγες εβδομάδες αργότερα (1η Φεβρουαρίου 1908) ο Βασιλέας Κάρολος και ο διάδοχος υιός του Λουΐς Φελίπε, δολοφονήθηκαν.
Οι Ευρωπαίοι Τέκτονες καυχήθηκαν για την επιτυχία αυτή. Ο Φουρνεμόντ, ο μεγάλος ρήτωρ στην Στοά της Μεγάλης Ανατολής του Βελγίου είπε στις 12 Φεβρουαρίου του 1911: «Θυμόσαστε το βαθύ αίσθημα υπερηφάνειας που όλοι αισθανθήκαμε όταν ακούσαμε την σύντομη αναγγελία της Πορτογαλικής Επαναστάσεως; Σε λίγες ώρες ο θρόνος είχε ανατραπεί, ο λαός θριάμβευσε και η δημοκρατία ανακηρύχθηκε. Για τον αμύητο ήταν κεραυνός εν αιθρία… Εμείς όμως αδελφοί μου, καταλάβαμε. Γνωρίζαμε την θαυμάσια οργάνωση των Πορτογάλων αδελφών μας, τον ακαταμάχητο ζήλο τους, τις ασταμάτητες εργασίες τους. Κατείχαμε το μυστικό αυτού του λαμπρού γεγονότος2.
·Οι ηγέτες του ΠΕΚ και οι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του απολύτως ελεγχομένου από τους Ιλλουμινάτους Ευρωπαϊκού Τεκτονισμού, συναντήθηκαν στην Ελβετία στα 1912. Σ’ αυτήν την συνάντηση αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί ο Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος. Η ημέρα κατά την οποίαν θα γινόταν η δολοφονία  του διαδόχου ζεύγους της Αυστροουγγαρίας, αφέθηκε σε εκκρεμότητα διότι οι ψυχροί συνωμότες δεν θεωρούσαν πώς η στιγμή ήταν αρκετά ώριμη ώστε η δολοφονία να προκαλέσει τις μεγαλύτερες πολιτικές συνέπειες. Στις 15 Σεπτεμβρίου του 1912 το «Διεθνές Περιοδικό των Μυστικών Εταιρειών» με εκδότη τον Μ. Ζουέν δημοσίευσε τα παρακάτω λόγια που είπε κάποιος υψηλόβαθμος Ελβετός ελευθεροτέκτονας, συζητώντας το θέμα του κληρονόμου του θρόνου της Αυστρίας: «Ο Αρχιδούκας είναι ένας αξιόλογος άνδρας. Είναι κρίμα που καταδικάστηκε. Θα πεθάνει καθώς θα βαδίζει προς τον θρόνο».
Τα λόγια αυτά ήλθαν στο φως της δημοσιότητος κατά την δίκη των δολοφόνων του κληρονόμου του Αυστριακού θρόνου και της συζύγου του στις 28 Ιουνίου του 1914. Η βίαιη αυτή πράξη που πραγματοποιήθηκε στο Σαράγιεβο, υπήρξε η σπίθα που οδήγησε στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι στενογραφικές σημειώσεις του στρατιωτικού δικαστηρίου είναι το πιο διαφωτιστικό έγγραφο. Μάς παρέχουν περισσότερα επιχειρήματα για το ότι οι διεθνείς τραπεζίτες χρησιμοποίησαν τις Στοές της Μεγάλης Ανατολής για να πραγματοποιήσουν τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, όπως ακριβώς τις χρησιμοποίησαν στα 1787-1789 για να πραγματοποιήσουν την λεγομένη Γαλλική Επανάσταση.
            Στις 12 Οκτωβρίου του 1914, ο πρόεδρος του στρατιωτικού δικαστηρίου, κατά την διάρκεια της δίκης των δολοφόνων, ρώτησε τον Καμπρίνοβιτς που έρριξε την πρώτη βόμβα στην άμαξα του Αρχιδούκα:
Πρόεδρος: «Πες μου κάτι περισσότερο για τα κίνητρα. Γνώριζες πριν αποφασίσεις την απόπειρα της δολοφονίας, πώς ο Τανκότσιτς και ο Σιγκάνοβιτς ήσαν ελευθεροτέκτονες; Το γεγονός πώς εσύ και αυτοί ήσασταν ελευθεροτέκτονες είχε κάποια επίδραση στην απόφασή σου;»3
Καμπρίνοβιτς: «Ναι».
Πρόεδρος: «Δέχθηκες από αυτούς  την αποστολή της δολοφονίας;»
Καμπρίνοβιτς: «Δεν δέχθηκα από κανένα την αποστολή της δολοφονίας. Ο Ελευθεροτεκτονισμός ισχυροποίησε τις προθέσεις μου. Στον ελευθεροτεκτονισμό επιτρέπεται να δολοφονείς. Ο Σιγκάνοβιτς μού είπε πώς οι ελευθεροτέκτονες είχαν καταδικάσει τον Αρχιδούκα Φράντς Φερδινάνδο σε θάνατο πολύ περισσότερο από έναν χρόνο πριν.
Προσθέτουμε στο στοιχείο αυτό και την μαρτυρία του κόμητος Crerin, στενού φίλου του Αρχιδούκα.
«Ο Αρχιδούκας γνώριζε πολύ καλά πώς ο κίνδυνος μιας προσπάθειας κατά της ζωής του ήταν μόνιμος. Έναν χρόνο πριν τον πόλεμο με πληροφόρησε πώς οι ελευθεροτέκτονες είχαν αποφασίσει τον θάνατο του»4
·Μετά την κατηγορία του Τσάρου ότι οι Εβραίοι ευθύνονταν για την κατάσταση των πραγμάτων στην Ρωσία, ο Βαρώνος  Γκίνζμπεργκ πήρε την εντολή να καταστρέψει την Ρωσική Αυτοκρατορία.  Σύμφωνα με το σχέδιο: Με την έναρξη του Ρωσο-Ιαπωνικού πολέμου οι Ρόθτσιλντ στην Ευρώπη θα προσποιούντο πώς ήσαν φιλικοί με την Ρωσία. Θα χρηματοδοτούσαν τον πόλεμο της Ρωσίας, ενώ μυστικά οι συνέταιροι των Ρόθτσιλντ, Κούν-Λέμπ και Σία της Νέας Υόρκης, θα χρηματοδοτούσαν την Ιαπωνική κυβέρνηση. Η ήττα της Ρωσίας θα γινόταν βεβαία, όταν οι Ρόθτσιλντ θα απέσυραν την οικονομική τους βοήθεια, στην κρίσιμη στιγμή του πολέμου. Χάος και σύγχυση θα εδημιουργείτο στις στρατιωτικές δυνάμεις της Ρωσίας της Άπω Ανατολής με δολιοφθορές στις γραμμές μεταφορών και συγκοινωνιών που διέσχιζαν την Σιβηρία.
Αυτό θα προκαλούσε ελλείψεις εφοδίων και πυρομαχικών στον Ρωσικό στρατό και Ναυτικό.5
Αξίζει να σημειωθεί και το εξής «απροσδόκητον» γεγονός. Ένας Ρώσος αξιωματικός του Ναυτικού απέπλευσε από την Βαλτική, προς το Πόρτ Άρθουρ της Άπω Ανατολής. Κατά τον πλουν, διέταξε χωρίς λόγο ή άνωθεν διαταγή, να χτυπήσουν ένα Βρετανικό αλιευτικό στόλο στο Doggerbank των νοτίων Θαλασσών. Καμμία λογική δικαιολογία δεν δόθηκε ποτέ που να εξηγεί την τρομερή αυτή πράξη αγριότητος και εξοντώσεως μιας υποτιθέμενης φιλικής δυνάμεως.
 Η λαϊκή αντίδραση στην Αγγλία ήταν τέτοια που, παρ’ ολίγον, να εκραγεί ο πόλεμος Ρωσίας - Αγγλίας. Λόγω αυτού του γεγονότος πολλοί Βρετανοί Αξιωματικοί του Ναυτικού, όπως και της εμπορικής ναυτιλίας υπηρέτησαν εθελοντικά στην Ιαπωνία προκειμένου να εκδικηθούν για την «αποτρόπαια» εκείνη πράξη των Ρώσων.
·Η Ιαπωνική κυβέρνηση όπως είχε σχεδιασθεί, χρηματοδοτήθηκε από διεθνή δάνεια που συνέλεξε ο Ιακώβ Σίφφ (Νέα Υόρκη). Ο Σίφφ ήταν προϊστάμενος στην Κούν-Λέμπ και Σία. Συνεργάζετο με τον Σερ Έρνεστ Κάσελλς (Αγγλία) και τους Βάρμπουργκ (Αμβούργο). Όλοι οι τραπεζίτες ήσαν Ταλμουδιστές Ιουδαίοι (JEWS). Ο Ιακώβ Σίφφ δικαιολόγησε την πράξη του να χρηματοδοτήσει την Ιαπωνία στον πόλεμο εναντίον της Ρωσίας σε ένα γράμμα που έγραψε στον κόμητα Ουάϊτ, τον απεσταλμένο του Τσάρου που συμμετείχε στις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Πόρτσμουθ των ΗΠΑ στα 1905:
«Μπορούσε να είναι αναμενόμενο πώς η επιρροή των Αμερικανοεβραίων επί της κοινής γνώμης μπορούσε να ασκηθεί προς όφελος της χώρας η οποία συστηματικά ταπείνωνε τους αδελφούς τους… Εάν η κυβέρνηση που σχηματίσθηκε τώρα, δεν κατορθώσει να εγγυηθεί την ασφάλεια και τις ίσες ευκαιρίες σε ολόκληρη την Αυτοκρατορία, για τον Εβραϊκό πληθυσμό, τότε πραγματικά ήλθε η ώρα για τους Εβραίους της Ρωσίας να εγκαταλείψουν την αφιλόξενη γη των πατέρων τους. Το πρόβλημα που θα είναι αναγκασμένος ο κόσμος να αντιμετωπίσει θα είναι τεράστιο, θα λυθεί και εσείς που δεν είστε μόνον ένας διορατικός διπλωμάτης αλλά και ένας μεγάλος οικονομολόγος, γνωρίζει καλά πώς η μοίρα της Ρωσίας και η καταστροφή της θα σφραγισθεί».
Μπορούμε να αξιολογήσουμε καλύτερα την υποκρισία τής οικογένειας τού Ιακώβ Σίφφ εάν ανακαλύψουμε πώς από τον 19ο αιώνα χρηματοδοτούσε τούς τρομοκράτες στην Ρωσία. Από το 1904 χρηματοδοτούσε και τους τρομοκράτες οι οποίοι προετοίμαζαν την επανάσταση πού εξερράγη στην Ρωσία το 1905.
                  ·Ο Ρωσο-Ιαπωνικός πόλεμος υποκινήθηκε από τούς Διεθνείς Τραπεζίτες με σκοπό να δημιουργηθούν οι απαραίτητες συνθήκες για την επιτυχία μιας επαναστατικής προσπάθειας πού θα ανέτρεπε την εξουσία των Τσάρων. Τα σχέδια των Διεθνών Τραπεζιτών ανατράπηκαν όταν οι υποκινούμενοι από τούς Ρωσοεβραίους μενσεβίκοι, ξεκίνησαν μία ανεξάρτητη επανάσταση στην Ρωσία στα 1905. Τότε οι Διεθνείς Τραπεζίτες απέσυραν την οικονομική υποστήριξη  προς τούς μενσεβίκους και η επανάσταση απέτυχε ακριβώς την στιγμή πού φαινόταν να έχει αγγίξει την επιτυχία. 
                   ·Σύμφωνα με τον William Carr «Ο Κόμης Ντε Πονσέν, η κυρία Νέστα Γουέμπστερ, ο σερ Γουώλτερ Σκόττ και πολλοί άλλοι συγγραφείς υποπτεύθηκαν πως οι Ιλλουμινάτι και μία ομάδα Διεθνιστών ήταν η Μυστική Εξουσία πίσω από το Παγκόσμιο Επαναστατικό Κίνημα. Πολύ πρόσφατα, όμως, αποκτήσαμε στοιχεία που συνδυασμένα αποδεικνύουν πώς αυτό που υποπτεύονταν ήταν γεγονός».6
·Το επισφράγισμα της θέσεως ότι ΔΕΝ διατυπώνουμε μία θεωρία συνωμοσίας αλλ’ ότι όντως υπήρχε σχέδιο παγκόσμιας συνωμοσίας κατά  της ανθρωπότητος, εκπηγάζον από τους Ιλλουμινάτους, είναι ένα σημαντικό κείμενο του Σερ Γουΐνστον  Τσώτσιλ, πρωθυπουργού της Αγγλίας τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο, δημοσιευθέν το 1920, στο τεύχος της Λονδρέζικης « Η εικονογραφημένη Κυριακάτικη Χέραλντ». Στο κείμενο μεταξύ των άλλων αναφέρονται τα εξής:
                  « Από τις ημέρες του ιδρυτού των Ιλλουμινάτι Άνταμ Βαϊσχάουπτ (1776) αναπτύσσεται μία παγκόσμια συνωμοσία…Οι κρυμμένοι ηγέτες αυτής της συνωμοσίας αιώνων έπαιξαν αποφασιστικό και αναγνωρίσιμο ρόλο στην τραγωδία της Γαλλικής επαναστάσεως. Υπήρξαν η κύρια πηγή κάθε ανατρεπτικού κινήματος τον 19ο αιώνα και σήμερα αυτή η ομάδα των ιδιόμορφων προσωπικοτήτων….άρπαξαν από τα μαλλιά τον Ρωσικό λαό και έγινε ο αναμφισβήτητος ηγέτης αυτής της τρομερής αυτοκρατορίας…»7.
               Επειδή οι κυριαρχούμενοι από τούς Ρωσοεβραίους μενσεβίκοι έδρασαν με δική τους πρωτοβουλία, χωρίς την έγκριση τής «Υπερτάτης Αρχής», στην αποτυχημένη Επανάσταση του 1905, οι Ιλλουμινάτι μέσω των Διεθνών Ταλμουδιστών Τραπεζιτών, απεφάσισαν το 1905 να αναθέσουν την υλοποίηση τού επαναστατικού τους σχεδίου στην Ρωσία, στον αναδυόμενο τότε, επαναστατικό «αστέρα», τον Λένιν.

Συνεχίζεται


Παρατήρηση: Η σχετική βιβλιογραφία από την οποίαν έχουν ληφθεί τα στοιχεία και γεγονότα που θα παρουσιάσουμε, κατά την ανάλυση του θέματος, πέραν των πηγών που θα αναφέρονται στο κείμενο ή στο τέλος κάθε σελίδος, όπου απαιτείται, θα καταγραφεί στο τέλος της αναλύσεως του θέματος.

1 Ιλλουμινάτι (Οι Πεφωτισμένοι)
     Η λέξη Ιλλουμινάτος προέρχεται από την λατινική Illuminatus, πληθυντ. Illuminati που σημαίνει: Ο πεφωτισμένος/οι πεφωτισμένοι.
     Αποκρυφιστική οργάνωση που ιδρύθηκε από τον Ταλμουδιστή Ιουδαίο (Jew) Άνταμ Βαϊσχάουπτ την 1ην Μαΐου 1776. Η μυστική αυτή οργάνωση ετοίμαζε την εξιλέωση, δήθεν, της ανθρωπότητος διαδίδουσα ότι ταχέως θα εκλείψουν οι ηγεμόνες και τα κράτη εκ του προσώπου της γης. Η ανθρωπότης θα γίνει μία οικογένεια και η γη «κοινό κτήμα» όλων των ανθρώπων.
            Το σχέδιο των Ιλλουμινάτων στηριζόταν στις εξής βασικές αρχές:
-Κατάργηση όλων των νομίμων καθεστώτων και βασιλειών και εγκαθίδρυση «δημοκρατικών» κυβερνήσεων ελεγχόμενων από αυτούς.
-Κατάργηση των Εθνών-Κρατών και δημιουργία Παγκοσμίας Υπερκυβερνήσεως.
-Κατάργηση ή αφαίρεση κάθε ατομικής ιδιοκτησίας. Συγκέντρωση παγκοσμίου πλούτου (κινητού-ακίνητου) στα ταμεία-θυρίδες των Διεθνών Τραπεζών.
-Ο πατριωτισμός αποτελεί πληγή για την ανθρωπότητα και αιτία των πολεμικών συγκρούσεων.
-Κατάργηση των ατομικών-οικογενειακών κληρονομικών δικαιωμάτων.
     -Η οικογένεια  είναι ανασταλτικός θεσμός για  την πραγματοποίηση της παγκοσμίας ειρήνης και αδελφότητος.
-Ενοποίηση όλων των θρησκευτικών δογμάτων και διδασκαλιών σε μία Παγκόσμια θρησκεία της «Αγάπης και κατανοήσεως» (Διαθρησκειακός οικουμενισμός).
2 Bulletin du Grand Orient de Belgique, 5910, 1910, σ. 92
3 Ο Τανκότσιτς και ο Σιγκάνοβιτς ήσαν ανώτεροι Μασόνοι σε σχέση με τον Καμπρίνοβιτς. Διευκρινίστηκε νωρίτερα στην δίκη πώς ο Σιγκάνοβιτς είχε πει στον Καμπρίνοβιτς πώς οι Ελευθεροτέκτονες δεν μπορούσαν να βρουν άνδρες για να αναλάβουν την δολοφονία του Αρχιδούκα.
4 Der Kapitalismus im weltkrieg, Von  Rudolf  Ubra,1920.
5 Ο πατέρας του William Guy Carr (συγγραφέως του βιβλίου «Η εωσφορική Συνομωσία») Captain F. M .Carr, ήταν ένας από τους βρετανούς αξιωματικούς που υπηρέτησαν με τους Ιάπωνες στα 1904 και 1905. Έτσι περιήλθε στην κατοχή του ένα υπέροχο γλυπτό από ελεφαντόδοντο ενός Ιάπωνα ξυλοκόπου που το χρησιμοποιούσε για να καπνίζει μετά το γεύμα. Αυτό το μουσειακό κομμάτι δόθηκε στον πατέρα του από την Ιαπωνική κυβέρνηση σε αναγνώριση των «υπηρεσιών» που πρόσφερε. Ο πατέρας του, έδωσε στον συγγραφέα του βιβλίου, ένα μεγάλο αριθμό πολυτίμων πληροφοριών που αφορούσαν στις παρασκηνιακές συνωμοσίες που οδήγησαν στον Ρωσο-Ιαπωνικό πόλεμο.                                                                                                                                                 
6   Η εωσφορική Συνωμοσία, William Guy Carr, σ. 57. Ο William Carr επιβεβαιώνει τα στοιχεία που παρέθεσαν στα έργα τους οι προμνησθέντες συγγραφείς, περί των «Πεφωτισμένων» (Ιλλουμινάτι) ως υπερτάτης καθοδηγητικής αρχής της διεθνούς τρομοκρατίας και του ΠΕΚ.
7 The illustrated Sunday Herald, London, England, 8 Φεβρουαρίου 1920.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου