Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014


Η «ΡΩΣΙΚΗ» ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1917

ΜΕΡΟΣ 19ο

20. Μεγάλη «Οκτωβριανή Επανάσταση» ή «Ρωσική» Επανάσταση, στην πραγματικότητα δεν υπήρξε ποτέ! Στις 25 Οκτωβρίου (7 Νοεμβρίου) του 1917 στην Ρωσία δεν έγινε καμμία λαϊκή επανάσταση. Εκείνο που συνέβη ήταν μία οχλοκρατική εξέγερση ανθρωπομάζας, παρασυρμένης και ασυνειδήτως ενεργούσης, υποδαυλισθείσης από τους μπολσεβίκους, με την συμμετοχή οπαδών του συνόλου των αστικών και αντιμπολσεβικικών κομμάτων.
21. Tον Ιανουάριο 1918 με το αιματηρό πραξικόπημα των ερυθρών Χμερ/ Μπολσεβίκων, ανετράπη ό,τι είχε κερδηθεί τον Οκτώβριο 1917.
Το πραξικόπημα εξετελέσθη από λίγους, καλά οργανωμένους, τολμηρούς και εξωπλισμένους συνωμότες, στην παμψηφία τους σχεδόν ταλμουδιστές Ιουδαίους, οι οποίοι παρέσυραν με το μέρος τους κι’ ένα μέρος της στρατιωτικής φρουράς της Πετρουπόλεως και του ρωσικού στόλου. Αυτό που έκανε ο μπολσεβίκος Λένιν με τους άλλους αντιμπολσεβίκους συνωμότες στην Ρωσία το 1917, δεν έχει σχέση με την επανάσταση των τεραστίων προλεταριακών μαζών, που ονειρεύθηκε και «προφήτευσε» από το 1848 ο Κάρολος Μαρξ. Πολύ περισσότερο το πολιτικό έγκλημα που έκανε με το ένοπλο πραξικόπημα (Ιανουάριος 1918).
22. Όταν οι μπολσεβίκοι πήραν την εξουσία, με την βοήθεια των αντιμπολσεβίκων και των παρασυρμένων λαϊκών μαζών, ήσαν μία ε λ α χ ί σ τ η  μειοψηφία όχι μόνο του ρωσικού λαού στο σύνολό του, αλλά ακόμη και αυτής της ρωσικής εργατικής τάξεως. Στις εκλογές που έγιναν στις 25 Νοεμβρίου του 1917, ενώ ήσαν ήδη στην κυβέρνηση, δεν πήραν παρά μόνο το 24% των ψήφων. Και για να μείνουν στην εξουσία, πραγματοποίησαν ένα δεύτερο πραξικόπημα διαλύοντας τον Ιανουάριο του 1918 την Συντακτική Εθνοσυνέλευση. Αυτά τα γεγονότα όπως και άλλα που συνέβησαν εκείνη την περίοδο, αποκρύπτονται ή αποσιωπώνται ή υποβαθμίζονται από τις μισθωμένες γραφίδες του Συστήματος.
23. Εξετάζοντας τα γεγονότα από ιστορικής, πολιτικής και κοινωνιολογικής πλευράς, είναι απολύτως δικαιολογημένο να χαρακτηρίσουμε την εξέγερση ή το πραξικόπημα του 1917 όχι σαν επανάσταση, αλλά σαν ανταρσία ή αντεπανάσταση. Η αληθινή επανάσταση είχε γίνει τον Φεβρουάριο/Μάρτιο 1917 η οποία αν και απέτυχε,  είχε βάλει την Ρωσία σ’ ένα νέο δρόμο ριζικής αναμορφώσεως και δημοκρατικής ανασυγκροτήσεως.
Την αποφασιστική στιγμή, όμως, ο Ιουδαιοταλμουδιστής τέκτων Κερένσκυ και οι συνεργάτες του, ενεργούντες προφανώς, συμφώνως με το σχέδιο των Συνωμοτών-Διεθνών Τραπεζιτών, όπως  προκύπτει από τις «επιπόλαιες» ενέργειές τους και τα αποτελέσματα των επιλογών τους, παρέδωσαν την εξουσία σε μία κλίκα Ιουδαίων εγκληματιών. Η εγκληματική Ιουδαιομπολσεβικική συμμορία κατατυράννησε τον ρωσικό λαό από τότε (1917) μέχρι τα τέλη του 20ου αιώνος, αφού κάποιοι (προφανώς μπολσεβίκοι πραξικοπηματίες) εφρόντισαν αμέσως μετά την οχλοκρατική εξέγερση του 1917, να  φυγαδεύσουν τον Κερένσκυ στο εξωτερικό, μεταμφιεσμένο σε νοσοκόμα!!!
Η μπολσεβικική δικτατορία στην Ρωσία δεν γεννήθηκε από μία κοινωνική επανάσταση, αλλά από ένα παράτολμο και τυχοδιωκτικό στην βάση του πραξικόπημα, που επικράτησε εξ αιτίας της συγκυρίας «ευνοϊκών» για τους κινηματίες περιστάσεων και του πακτωλού χρημάτων που έρρεε από τις Τράπεζες των Διεθνών Ιουδαίων Τραπεζιτών Τοκογλύφων.
24. Τον Οκτώβριο του 1917 οι μπολσεβίκοι, ανέκοψαν την πορεία της χώρας  στον νέο δρόμο του εκδημοκρατισμού. Τον Ιανουάριο του 1918 έκλεισαν βιαίως και οριστικώς τον δρόμο προς την δημοκρατική ανάπλαση της Ρωσίας. Και την έβαλαν στον δρόμο της μονοκομματικής δικτατορίας μιας δυναμικής, σκληρής, αιμοδιψούς, θηριοποιημένης και αδίστακτης μειοψηφίας. Τον Ιανουάριο του 1918 οι μπολσεβίκοι ενεταφίασαν την χώρα.
Παρά τις επιφανειακές διαφορές, στην ουσία, ο Λένιν με τους μπολσεβίκους του, ξανάφεραν την  Ρωσία στον παλιό δρόμο της απολυταρχίας, με ασυγκρίτως σκληρότερη μορφή. Αποκατέστησαν την εξουσία της μειοψηφίας, παλινόρθωσαν τον αυταρχισμό, επανέφεραν βιαίως τις άλλες εθνότητες της αυτοκρατορίας κάτω από τον ζυγό των αιμοσταγών μπολσεβίκων, συνέχισαν την επεκτατική πολιτική, εξαθλίωσαν τον λαό και θα είχαν καταρρεύσει εάν δεν τους βοηθούσαν οι Εντολοδότες-Προστάτες τους, Ιουδαίοι Τραπεζίτες με την ΝΕΠ (Νέα Οικονομική Πολιτική).
25. Οι Ιουδαίοι δικτάτορες της Μόσχας απέδωσαν από της πρώτης στιγμής εξαιρετική σημασία και στην Ελλάδα, όχι μόνον λόγω της γεωγραφικής θέσεως αλλά και λόγω της ζωτικότητος την οποίαν έδειξεν η ελληνική φυλή, η κατ’ εξοχήν σημαιοφόρος του Ορθοδόξου χριστιανικού πολιτισμού στην Ανατολή. Αυτή είναι η λογικότερη εξήγηση, γιατί οι μπολσεβίκοι ειργάσθησαν με μεγαλύτερη ίσως λύσσα από τον Κεμάλ, για την εκδίωξη των Ελλήνων εκ της Μ. Ασίας και αργότερα για την απόσπαση της Ελληνικής Μακεδονίας και Θράκης.
Το μίσος των μπολσεβίκων κατά του Ελληνικού Έθνους εξεδηλώθη και με την ασταμάτητη οικονομική και πάσης φύσεως βοήθεια που παρέσχον στον ομόφυλό τους Ιουδαίο ντονμέ Κεμάλ Ατατούρκ.  Οι Ιουδαιομπολσεβίκοι εβοήθησαν τον Κεμάλ για την εξόντωση του Ελληνισμού στην Μ. Ασία και τον Πόντο, με πακτωλό χρυσών λιρών, ρουβλίων και οπλισμό. Παραλλήλως χρηματοδοτούσαν και εστήριζαν παντοιοτρόπως το ΚΚΕ για την υλοποίηση του αντεθνικού έργου του, τόσον στο εσωτερικό της Ελλάδος όσον και  στα μέτωπα του μαχομένου στην Μ. Ασία Ελληνισμού.
26. Οι λαϊκές εξεγέρσεις (Φεβρουαρίου/Μαρτίου και Οκτωβρίου 1917) σχεδιάσθηκαν στα άδυτα των Ιλλουμινατοποιημένων τεκτονικών στοών της Ευρώπης,  και χρηματοδοτήθηκαν μέ πακτωλό χρημάτων κυρίως από τις Ιουδαϊκές Τράπεζες Ρόθτσιλντ, Βάρμπουργκ, Κούν-Λέμπ, Σίφφ, κ.α.
Οι Ιλλουμινάτι χρησιμοποίησαν τότε τον Μαρξισμό και τον Ναζισμό για να προωθήσουν τις μυστικές ολοκληρωτικές τους φιλοδοξίες και την Παγκόσμια επαναστατική δράση τους σε τρία στάδια:
α.  Αλλαγή της υπάρχουσας μορφής διακυβερνήσεως (αδιάφορο αν είναι μοναρχία ή δημοκρατία) σε ένα «Σοσιαλιστικό» Κράτος, με συνταγματικά μέσα αν ήταν δυνατόν.
β.  Αλλαγή του Σοσιαλιστικού Κράτους σε Προλεταριακή Δικτατορία με επαναστατική δράση.
γ.  Αλλαγή της Προλεταριακής Δικτατορίας σε Ολοκληρωτική Δικτατορία, εξοντώνοντας όλους τους ανθρώπους που διέθεταν επιρροή και τις εξέχουσες προσωπικότητες που θα μπορούσαν να αντισταθούν στα σχέδιά τους.
27. Η μεθοδολογία της ιδρύσεως πολλών πολιτικών κομμάτων με διαφορετικές δήθεν ιδεολογίες που εφήρμοσαν οι Ταλμουδιστές-Ιουδαίοι στην Ρωσία,  εφαρμόζεται από τους Ιουδαίους όλου του κόσμου μέχρι των ημερών μας. Ιδρύουν δεξιά, κεντρώα και αριστερά κόμματα για να ελέγχουν τους ανθρώπους όλων των πολιτικών τάσεων καθώς και τις πιο αντίθετες ιδεολογίες και οικονομικά συμφέροντα. Για παράδειγμα: Η πλειοψηφία των μελών του ΣΕΚΕ/ΚΚΕ την περίοδο 1918-1923 ήσαν Ιουδαίοι! Τα ανώτερα κομμουνιστικά στελέχη του ΚΚΕ, διαρκούσης της δικτατορίας των μπολσεβίκων στην Ρωσία, όπως Ζάκ Βεντούρα, Πινχάς, Αρντίττι, Σουλάμ, Αβραάμ Μπεναρόγια, Αλβέρτος Κουριέλ, Κοέν, κ.α., ήσαν όλοι Ιουδαίοι!1.
Μ’ αυτόν τον τρόπο ο Ιουδαϊκός μηχανισμός κατακτήσεως μπορεί πάντα:
   α. Να ελέγχει τις ψευτοδημοκρατίες που ιδρύει στο όνομα, δήθεν, της δημοκρατίας, του σοσιαλισμού και της λαϊκής κυριαρχίας.
   β. Να φροντίζει για την δημιουργία πολιτικών ομάδων ή κομμάτων που να αντιπροσωπεύουν όλες τις πολιτικές και κοινωνικές τάσεις κάθε λαού από την άκρα δεξιά μέχρι την άκρα αριστερά.
  γ. Να κυβερνά αφανώς, εκ των παρασκηνίων, ανεξαρτήτως του αριθμού των κομμάτων και της διαφορετικής πολιτικής ιδεολογίας που υποτίθεται ότι εκφράζει  το καθένα από αυτά. Συνήθως με την εναλλαγή της εξουσίας από τα κόμματα που επαγγέλονται την «αλλαγή», την «διαφάνεια», την κοινωνική «δικαιοσύνη», την «αξιοκρατία» και την «τιμωρία» των ενόχων!
Έτσι στις εκλογές, ανεξαρτήτως από το ποιος κερδίζει – κόμμα ή συνασπισμός κομμάτων – ο Ιουδαϊκός κατακτητικός μηχανισμός πάντα κερδίζει τις εκλογές γιατί είναι σέ θέση να ελέγχει ΟΛΑ τα κόμματα, ακριβώς όπως έκανε τότε στην Ρωσία. Δεν χρειάζεται  άλλωστε, ιδιαίτερη προσοχή για να διαπιστωθεί ότι στα εμβλήματα των συγχρόνων κομμάτων, κυρίως των αριστερόστροφων, κυριαρχούν το αποκρυφιστικό σύμβολο της  πεντάλφα, ο πυρσός (ο φέρων δάδα ή πυρσόν ήταν υπούργημα των Ελευσινίων μυστηρίων), ο ήλιος (μισός ή ολόκληρος), ο ισοσκελής σταυρός εντός κύκλου, το σφυροδρέπανον, ο αγκυλωτός σταυρός, το Yr-Rune (υποτιθέμενο σύμβολο της Ειρήνης), κ.α., με διάφορες παραλλαγές, είναι μυστικά σύμβολα των εσωτεριστών, τουτέστιν σύμβολα υποταγής στον διεθνή Ταλμουδικό Ιουδαϊσμό!!!2
28. Ο Λένιν υπήρξε:
·Αιμοσταγής δολοφόνος του Ρωσικού λαού.
·Έμμισθος Πράκτορας των διεθνών Τραπεζιτών και του Σανχέντριν των Ταλμουδιστών Ιουδαίων.
·Συνεργάτης των Γερμανών την περίοδο που η πατρίδα του (Ρωσία) ευρίσκετο σε εμπόλεμη κατάσταση με την Γερμανία, προδότης του Ρωσικού Έθνους.
·Υπονομευτής και καταδότης στους χρηματοδότες του, όλων των συντρόφων του που δεν συμφωνούσαν μαζί του.
· Στυγνός εκμεταλλευτής και στραγγαλιστής των πόθων του Ρωσικού λαού.
29. Η λεγόμενη Οκτωβριανή ή Κόκκινη Επανάσταση δεν ήταν ούτε Ρωσική, ούτε κόκκινη, με την έννοια της Μαρξιστικής θεωρήσεως, ούτε επανάσταση.
Δεν ήταν Ρωσική διότι:
·Δεν πραγματοποιήθηκε ως αυθόρμητη αντίδραση του Ρωσικού λαού αλλά σχεδιάστηκε από το Παγκόσμιο Ιερατείο του Ιουδαιοταλμουδισμού, και εκτελέστηκε από μία συμμορία Ιουδαίων αναρχικών επαναστατών που ζούσαν στην Ρωσία.
·Η επαναστατική εκείνη συμμορία, εκμεταλλεύθηκε τα προνόμια που της παρέσχε το Τσαρικό καθεστώς και αφού παρέσυρε τους πενόμενους και απογοητευμένους Ρώσους, υλοποίησε το σχέδιο των Διεθνών Εντολοδοτών της, για την ανατροπή του Τσαρικού καθεστώτος. Συνεπώς η εξέγερση του 1917 στην Ρωσία ήταν αποτέλεσμα εξωτερικής Ιουδαιοταλμουδικής εμπνεύσεως, σχεδιασμού και εκτελέσεως, προς όφελος  των Ιουδαίων Διεθνών Τραπεζιτών και δι’αυτών, του Ταλμουδικού ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ και μόνον!
·Η ηγετική Ομάδα των μπολσεβίκων, οι κομισάριοι, τα μέλη των διαφόρων επαναστατικών επιτροπών και των Σοβιέτ ήσαν ΟΛΟΙ ή σχεδόν όλοι, Ταλμουδιστές Ιουδαίοι και όχι Ρώσοι (Ορθόδοξοι Πολίτες). Μία ασήμαντη μειοψηφία στον κυβερνητικό μηχανισμό και  τις πάσης φύσεως επιτροπές, απετελείτο από μη ορθοδόξους Ρώσους και άτομα άλλων Εθνοτήτων.
Δεν ήταν κόκκινη (Μαρξιστική – Κομμουνιστική) για τους λόγους που αναφέρθηκαν στις παραγράφους 2, 3, 4, 9, 10, 13, 14. Θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί κόκκινο πραξικόπημα, υπό την έννοια των ποταμών αίματος που εχύθησαν από τις σφαγές που διέπραξαν οι αιμοσταγείς μπολσεβίκοι κατά την περίοδο του 1917 μέχρι του θανάτου του Λένιν και αργότερα από τον Στάλιν και τους διαδόχους του.
Δεν ήταν επανάσταση  διότι:
·Δεν ήταν μία αυθόρμητη εξέγερση του ρωσικού λαού. Ήταν μόνο μία διαδικασία συστηματικής εξαπατήσεως και δημαγωγίας κατά την οποία τελικά με την δύναμη των όπλων, της τρομοκρατίας και του αίματος, το κόμμα, η «Ιουδαιομπολσεβικική γραφειοκρατία», κατάφερε να κυριαρχήσει. Η μεγάλη δημοτικότητα επιτεύχθηκε με την παλιά μέθοδο της συνωμοσίας, όπου οι συμμετέχοντες υπέσχοντο ένα πράγμα και έκαναν το αντίθετο, αλλά και με την βοήθεια των μισθωμένων γραφίδων και ΜΜΕ.
·Ήταν στυγνή δικτατορία μιας κατευθυνομένης από τους διεθνείς Τραπεζίτες, συμμορίας Ιουδαιομπολσεβίκων εγκληματιών.
·Ήταν πραξικόπημα των μπολσεβίκων που παρέσυραν ή εξανάγκασαν βιαίως τους αντιμπολσεβίκους και μάζες Ρώσων πολιτών να συμμετάσχουν σε μία αιματηρή οχλοκρατική περιπέτεια (Οκτ. 1917), ανατρέποντας την Νεαρά Ρωσική Δημοκρατία, που επισφραγίσθηκε με βίαιο τρόπο μέ ένα δεύτερο πραξικόπημα, τον Ιανουάριο του 1918.
·Το πραξικόπημα οδήγησε  την άλλοτε κραταιά Ρωσική Αυτοκρατορία σε αποσύνθεση ηθική, κοινωνική, οικονομική, Εθνική, με εμφανή τα αποσυνθετικά αποτελέσματα της αιμοσταγούς δικτατορίας του μπολσεβικισμού ή σοβιετοποιήσεως που κατέληξαν στην κατάρρευσή της την δεκαετία του 1990.
30. Τα γεγονότα της περιόδου 1881-1922, τα προγενέστερα και μεταγενέστερα, ενισχύουν ακλονήτως τον ισχυρισμόν ότι:
Ο Κομμουνισμός ή Μπολσεβικισμός ή Μαρξισμός-Λενινισμός, όπως άλλωστε ο Ναζισμός και ο Φασισμός:
-Είναι πολιτικοκοινωνικά συστήματα Ιουδαϊκής εμπνεύσεως προερχόμενα από την Ταλμουδική-Ιλλουμινατοποιημένη Ιουδαϊκή μήτρα.
-Υπεστηρίχθη και υποστηρίζεται, όπου έχει εγκαθιδρυθεί και σήμερον, από τους Ιουδαίους διεθνείς Τραπεζίτες-Τοκογλύφους που διψούσαν και διψούν για επαναστάσεις – πολέμους  – χαώδεις καταστάσεις, προκειμένου να αυξήσουν τα κεφάλαιά τους, να συγκεντρώσουν τον παγκόσμιο πλούτο στις τράπεζές τους και να εδραιώσουν την παγκόσμια κυριαρχία τους!
   Ο Κομμουνισμός / Μπολσεβικισμός / Μαρξισμός-Λενινισμός:
-Είναι αποτέλεσμα μιας απάνθρωπης συνωμοσίας με στόχο να καταστρέψει κάθε είδους ελευθερία. Δεν είναι μία θεωρία ή πολιτικό σύστημα που δημιουργήθηκε για να ευεργετήσει και να πλουτίσει τις πτωχές και μεσαίες τάξεις. Δεν είναι κίνημα που θα θεραπεύσει τον ανθρώπινο πόνο.
-Είναι αποτέλεσμα υποχθονίων σχεδίων των Ταλμουδιστών-Ιουδαίων που έχουν καταστρωθεί αιώνες πριν, με τελικό στόχο να εξουθενώσουν την ανθρωπότητα (οικονομικώς-εθνικώς-πολιτικώς-κοινωνικώς) και να την οδηγήσουν στον πόνο και στην φτώχεια μέχρι να υποταχθεί στο ανελέητο Αντιχριστιανικό Ιουδαιοταλμουδικό μίσος, το οποίο η Ιστορία μετονόμασε : ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΒΟΡΟ  ΘΗΡΙΟ!
31. Από την ιστορική και επιστημονική μελέτη των γεγονότων προ, κατά και μετά την λεγομένη «Ρωσική» Επανάσταση του 1917, την προηγηθείσα «Γαλλική Επανάσταση» του 1789 καθώς και τις διαπιστώσεις που προέκυψαν και κατεγράφησαν στο παρόν πόνημα, προκύπτει το εξής τελικό συμπέρασμα:
Η «Ρωσική» Επανάστασή του 1917 αποτελεί τον ασφαλή οδηγό:
-Διερευνήσεως των συνθηκών, αιτίων και αιτιατών κάθε επαναστατικού, ανατρεπτικού και πολεμικού γεγονότος που συνέβη στην σύγχρονη Παγκόσμια Ιστορία και συμβαίνει μέχρι των ημερών μας.
-Αποκαλύψεως των προσώπων, οργανώσεων, εταιρειών και θεσμών που σχεδίασαν, χρηματοδότησαν και υπεκίνησαν τους εμφυλίους σπαραγμούς, τις αιματοχυσίες των θρησκευτικών, παγκοσμίων και τοπικών  πολέμων καθώς και κάθε επαναστατική / τρομοκρατική πράξη / εξέγερση που συνετάραξαν την ανθρωπότητα.
-Προλήψεως / αποτροπής μελλοντικών παγκοσμίων ή τοπικών συμφορών, γεωπολιτικών / γεωστρατηγικών  ανακατατάξεων και ανωμαλιών.
 Πώς θα επιτευχθεί κάτι τέτοιο;
 Διά της περιθωριοποιήσεως, εξουδετερώσεως ή εξαφανίσεως ΟΛΩΝ των οργανώσεων, εταιρειών, θεσμών που ευθύνονται για την τραγωδία και σημερινή κατάπτωση της ανθρωπότητος. ΟΛΩΝ εκείνων τα οποία το Σύστημα:
-- Καλύπτει επιμελώς εδώ και αιώνες, και απαγορεύει με νόμους του, να τα αναζητήσουμε, ερευνήσουμε και να αποκαλύψουμε την αλήθεια.
-- Ωραιοποιεί-παρουσιάζει ως ελιξήρια και συντηρεί με μύθους, εικόνες και συμβατική (ψευδο) ιστορία!
Μόνο τότε:
·Θα επέλθει πραγματική Παγκόσμια Ειρήνη μεταξύ λαών και Εθνών.
·Θα αποκατασταθεί η φυσική Παγκόσμια Τάξη μεταξύ των ιστορικώς υπαρκτών Εθνών-Κρατών.



ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩ ΘΕΩ ΔΟΞΑ



Βασικὴ Βιβλιογραφία

1.             Νέα παγκόσμια Τάξη : το Αρχαίο Σχέδιο των Μυστικών Εταιρειών,  William T. Still, Ἔκδ. Στερέωμα,1992.
2.             Η Εωσφορική  Συνωμοσία, William Gay Carr, Εκδ. Στερέωμα.
3.             Η Κρυμμενη Κυβέρνηση, J. Scott – R. Spencer – G. Winrod, Εκδ. Στερέωμα.
4.             Συνωμοσία και Αγάπη, Ιωάννου Ε. Αντωνοπούλου, Αθήναι, 1979.
5.             Σκοτεινὲς Δυναμεις καὶ Χριστιανισμός, Εκδ. «Χριστιανικής Δημοκρατίας», Αθήναι, 1966.
6.             Οι  Χειρότεροι Εχθροί των λαών, Jean Boyer, Libertad, Αθήναι, 1982.
7.         Ἡ Ἑβραϊκὴ 5η φάλλαγξ στὸν Χριαστιανικὸ κόσμο, Maurice Pinay, Εκδ. Ελληνικὸν Αύριον, Θεσσαλονίκη, 1982.
8.             Δυνάμεις γύρω απὸ τον Ρούζβελτ, Γιόχαν Φὸν Λέερς, Εκδ. Ελληνικὸν Αύριον, Θεσσαλονίκη, 1982.
9.             Πολιτικὴ Ορολογία, Δημητρίου Ε. Ευαγγελίδη, Εκδ. Λάβρυς, Αθήναι, 1979.
10.        Παγκόσμια Επανάσταση, Νέστα Γουέμπστερ, Εκδ. Στερέωμα.
11.        Μεγάλη Αμερικανική Εγκυκλοπαίδεια.
12.        Βίος και μαρτύριον της Τσαρικής  Οικογενείας – Έκδοση Ορθοδόξου Κυψέλης.
13.  Τι εστὶ  Μπολσεβικισμός, Αριστείδου Ι. Ανδρόνικου, Διευθυντού Γενικού Ελληνικού Προξενείου Πετρουπόλεως, 1925, Εκδ. «Ἐλεύθερη Σκέψις».
14.        Ὁ Ιούδας διὰ μέσου των αιώνων, Αριστείδου Ι. Ανδρόνικου, Εκδ. «Άγιος Νικόδημος»
15.    Μυστήρια και μυστικές Ἐταιρεῖες, Χαριλαόυ Π. Καλαϊσάκη, Τύποις Α. Κορομηλά, Κωνσταντινούπολις, 1910.
16.        Σημειώσεις από το προσωπικό αρχείο του Enoah Seventh.
17.        Under the Sign of the Scorpion, Rise and the Fall of the Soviet Empire, Jury Lina, 2002.
18.        Let my People Go, Empirical Publications, Northern Ireland, c. 1976.
19.        Bolshevism is Jewish, Arnold S. Leese.
20. Zionism’s Master Plan for World Power, http://www.theforbiddenknowledge.com/ hardtruth/ zionisms_master_plan.htm.
21.        Λένιν, Τρότσκυ και Εβραϊκή ταυτότητα, Peter Meyers, 16 Μαρτίου 2006.
22.        How the Communists seized Power.
23.        Final Warning, A History of the New World Order, David Allen Rivera,1994.
24.        Wall Street and the November 1917, Bolsevik Revolution, Kerry R. Bolton.
25.        Rabbi Reichhorn’s Protocols,The Journal of History, 2009,News Source Inc.
26.        Who are the Real Israelites? Alex Christopher,1993, PANDORA’s BOX.
















1 Ε. Σταυρίδη, «Τὰ παρασκήνια τοῦ ΚΚΕ, 1958» καὶ ἀνατύπωση 1988.
2 ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΕΣ, Οι αρχιτέκτονες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, Garry Allen, εκδ. Στερέωμα, σ.181-187--- O Κύκλος της Συνωμοσίας,Texe Marrs, εκδ. Στερέωμα.



Ο λόγος του Ραββίνου Reichhorn στο κοιμητήριον της Πράγας (1869), που απετέλεσε το προσχέδιο των συνταχθέντων αργότερον «Πρωτοκόλλων» από τους αυτοαποκληθέντες «Σοφούς» της Σιών (1897).
Οι εντολοδόχοι του Συστήματος χαρακτηρίζουν αμφότερα τα κείμενα «πλαστά».
Πώς είναι δυνατόν, όμως, «πλαστά» κείμενα να επιβεβαιώνονται, κατά παράγραφο και κατά γράμμα, επί δύο περίπου αιώνες μετά την συγγραφή τους;
Όσοι αναγιγνώσκουν το κείμενο:
-Αντιλαμβάνονται ποίοι κρύπτονται όπισθεν των παγκοσμίων αναταραχών, πολέμων, πολιτικοκοινωνικών διχασμών και επαναστάσεων και ποίοι είναι οι Παγκόσμιοι συνωμότες και επίδοξοι Κοσμοκράτορες.
-Θα διαπιστώσουν μετά το πέρας της αναπτύξεως του παρουσιαζομένου θέματος ποίοι σχεδίασαν και εκτέλεσαν το Σχέδιο της λεγομένης «Ρωσικής» Επαναστάσεως και καταστροφής της Ορθόδοξης Ρωσικής αυτοκρατορίας.
 The Oil Billionaire Armand Hammer sits at his desk with these photos of some of     his friends:Vladimir Lenin, Leonard Brezhnev, Ronald & Nancy Reagan among other elitists. Hammer was co-chairman of a thousand dollar a plate dinner in Century City for Reagan.
 Φωτογραφία του Λένιν, αρχηγού των μπολσεβίκων, «προστάτου» των εργατικών-λαϊκών μαζών από τους τυράννους των λαών, και σφοδρού «πολεμίου» των τραπεζιτών και μεγιστάνων του πλούτου, τους οποίους εχαρακτήριζε «αιμοπότες» των λαών. Στη φωτογραφία διακρίνεται ιδιόχειρη αφιέρωση του Λένιν στον προσωπικό του φίλο, ομόδοξο και ομόθρησκο Ταλμουδιστή Ιουδαίο (Jew) Armand Hammer, δισεκατομμυριούχο, μεγιστάνα του πλούτου και «αιμοπότη» των λαών!!! Αναρτάται προς πληροφόρηση των αμετανοήτων Ελλαδιτών νεομπολσεβίκων!    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου