Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014


Η «ΡΩΣΙΚΗ» ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1917 
ΜΕΡΟΣ 12ο

Κατά την διάρκεια του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου ο Αμερικανικός Ιουδαϊσμός/Tαλμουδισμός εξακολουθούσε να αγωνίζεται κατά της Τσαρικής Ρωσίας. Αυτό αποδεικνύεται ξεκάθαρα και από μία επίσημη έκθεση για τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο πού συνέταξε ο αρχηγός της υπηρεσίας πληροφοριών της Γαλλικής Δημοκρατίας στην Ουάσιγκτον. Τμήμα εκείνου του εγγράφου είχε την ακόλουθη μορφή:
                                                     7-618-6                                   Παρεδόθη από το Γενικό
                                                  Νο 912-S. R. 2                             Επιτελείο του Στρατού
                                                           II                                                      2 Τμήμα
Μπολσεβικισμός και Ιουδαϊσμός
Διακοίνωση της επίσημης υπηρεσίας Πληροφοριών εν Αμερική (αποσταλείσα από τον Αρχηγό της Υπηρεσίας Πληροφοριών της Γαλλικής Δημοκρατίας στην Κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών)
          Ι. Τον  Φεβρουάριο του 1916 έγινε για πρώτη φορά γνωστό, ότι προετοιμάζεται μία επανάσταση στην Ρωσία. Ανακαλύφθηκε, ότι οι εξής προσωπικότητες και οίκοι είχαν συμμετοχή σ’ αυτό το έργο της καταστροφής:          
           1.    Ιακώβ Σίφφ, εβραίος.
           2.    Κούν-Λέμπ και Σία, εβραϊκή Τράπεζα, υπό την διεύθυνση των:
                  Ιακώβ Σίφφ, εβραίου.
                  Φέλιξ Βάρμπουργκ, εβραίου.
                  Όττο Κάαν, εβραίου.
                  Μόρτιμερ Σίφφ, εβραίου.
                  Ζερόμ Χ. Χαναουερ, εβραίου.
3.   Γκούγκενχαϊμ.
4.   Μὰξ Μπάϊτουγκ.
Ύστερα από αυτό δεν υπάρχει πιά καμμία αμφιβολία, ότι η γέννηση και η εξάπλωση της ρωσικής επαναστάσεως, πού ξέσπασε ένα χρόνο μετά την επίδοση αυτής της εκθέσεως, πρέπει να αποδοθεί μόνο σε εβραϊκές (ΣΣ: Ιουδαϊκές) επιδράσεις.
Είναι γεγονός ότι ο Ιακώβ Σίφφ δημοσίευσε τον Απρίλιο του 1917 μία δήλωση, σύμφωνα με την οποία η ρωσική επανάσταση πέτυχε μόνο χάρις στην οικονομική του υποστήριξη.
ΙΙ. Την άνοιξη του 1917 ο Ιακώβ Σίφφ άρχισε να στέλνει εμβάσματα στον Τρότσκυ, για να χρηματοδοτήσει την επανάσταση στην Ρωσία. Επίσης και η εφημερίδα της Νέας Υόρκης «Εμπρός», μία εβραιομπολσεβικική καθημερινή εφημερίδα, έστελνε για τον σκοπό αυτό εμβάσματα.
Ο εβραίος (ΣΣ: Ταλμουδιστής Ιουδαίος) Μαξ Βάρμπουργκ χρηματοδότησε κι’ αυτός από την Στοκχόλμη τον Τρότσκυ και τους συντρόφους του. Αυτός υποστηριζόταν χρηματικώς από το Συνδικάτο του Ρήνου και της Βεστφαλίας, πού αποτελούνταν από εβραίους, καθώς και από έναν άλλο εβραίο, τον Όλαφ Άσμπεργκ των Τραπεζών ΝΥΕ της Στοκχόλμης και από τον εβραίο Ζιβοτόβσκυ, του οποίου την θυγατέρα παντρεύτηκε ο Τρότσκυ.  Μ’ αυτόν τον τρόπο ήλθαν σε επαφή οι εβραίοι (ΣΣ:Ιουδαίοι  ταλμουδιστές/Jews) πολυεκατομμυριούχοι με το εβραϊκό (ΣΣ:Ιουδαϊκό) προλεταριάτο.
ΙΙΙ. Τον Οκτώβριο του 1917 ξέσπασε στην Ρωσία η σοσιαλιστική επανάσταση με την οποία κατέλαβαν τις αρχές μέσα στον ρωσικό λαό, ωρισμένες σοβιετικές οργανώσεις.
Ανάμεσα στα Σοβιέτ αυτά διακρίθηκαν τα εξής: (ακολουθεί ένας κατάλογος των εβραϊκών μελών).
Ο Ούντενταϊκ, ο Ολλανδός σύμβουλος στο Πέτρογκραντ (πού φρόντιζε τα Βρετανικά συμφέροντα στην Ρωσία μετά την δολοφονία του Διοικητού Κρόμι) προειδοποίησε κι αυτός την Βρετανική Κυβέρνηση ότι ο Μπολσεβικισμός οργανώθηκε και καθοδηγείται από τους Ιουδαίους. Η προειδοποίησή του δημοσιεύθηκε τον Απρίλιο του 1919 ως μέρος της Λευκής Βίβλου της Επαναστάσεως των μπολσεβίκων πού εκδόθηκε από το Βασιλικό τυπογραφείο.
 A report sent to the British government in 1918 by Mr. Oudendyke, the Dutch consul in St. Petersburg, said that "Bolshevism is organised and worked by Jews." The report was included in a pamphlet published as a government White Paper in April 1919 entitled Russia No. 1 (1919) A Collection of Reports on Bolshevism in Russia. However, the pamphlet was quickly withdrawn and reissued with various excisions and alterations made.
Η Λευκή Βίβλος πού εξέδωσε η βρετανική Κυβέρνηση αναφέρει τα εξής:
«Θεωρώ ότι η άμεση καταστολή του μπολσεβικισμού είναι το μεγαλύτερο θέμα αυτή την στιγμή για τον κόσμο, ούτε καν η κατάπαυση του πολέμου πού ακόμα μαίνεται. Και εάν ο Μπολσεβικισμός δεν καταπνιγεί εν τη γενέσει του πρόκειται να εξαπλωθεί με την μία ή την άλλη μορφή σ’ όλη την Ευρώπη και σ’ όλο τον κόσμο, σύμφωνα με το σχέδιο των Εβραίων, οι οποίοι δεν έχουν εθνικότητα αλλά ο μόνος τους σκοπός είναι να καταστρέψουν για δικό τους όφελος την υπάρχουσα τάξη πραγμάτων».
ΛΕΥΚΗ ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (ΡΩΣΙΑ Νο 1), ΑΠΡΙΛΙΟΣ 1919.
Οι Διεθνείς Τραπεζίτες, όμως, μέσω των διευθυντών της Τραπέζης της Αγγλίας, έπεισαν την βρετανική Κυβέρνηση να αποσύρει το γνήσιο έγγραφο και να το αντικαταστήσει με ένα άλλο με περικοπές και αλλαγές λέξεων-φράσεων, από το οποίο είχε αφαιρεθεί κάθε αναφορά στους διεθνείς Εβραίους Τραπεζίτες.
Ο Captain A.H.M Ramsay μέλος του Κοινοβουλίου για το Midlothian και Peeble-shire από το 1931 έως το 1945 αναφέρει στην σελίδα 96 του βιβλίου του «The Nameless War» (Ο Ανώνυμος Πόλεμος):
«Μού εδείχθησαν τα δύο White Papers… την γνήσια και συντομευμενη έκδοση δίπλα-δίπλα. Ουσιώδη τμήματα είχαν αφαιρεθεί από την συντομευμένη έκδοση».
Τον Οκτώβριο, οι Τρότσκυ και Λένιν κατήγγειλαν την νόμιμη (προσωρινή) κυβέρνηση του Κερένσκυ..
Κατά την «ιστορική» συνεδρίαση της 16ης/29ης Οκτωβρίου, της Κ.Ε. των Μπολσεβίκων κατά την οποίαν απεφασίσθη η συμμετοχή τους στην «λαϊκή εξέγερση», η σύνθεση των συνέδρων ήταν η εξής [ Οκτώ (8) Ιουδαίοι, μία (1) Ιουδαία, ένας (1) Ιουδαιο-Γεωργιανός και ένας (1) Ρώσος]:
(1)      Λένιν
(2)      Σβερντλόφ1
(3)      Ζηνόβιεφ – Ραντομύλσκι
(4)      Τρότσκυ
(5)      Οὐρίτσκι
(6)   Κολλονταϊ Αλεξάνδρα Μιχαήλοβα (η πιστή συντρόφισσα του Λένιν, μετέπειτα Υπουργός Κοινωνικής Προνοίας στην 1η Σοβιετική Κυβέρνηση. Παρευρέθη στη σύσκεψη ως μυημένη στο σχέδιο ανατροπής του Τσάρου. {«Οικογένεια και Κομμουνιστικόν Κράτος», (μετεφράσθη στα Ελληνικά)}.
(7)      Σοκόλνικωβ Λόμωβ
(8)      Σταλιν, Ιουδαιο-Γεωργιανός2
(9)      Καμένεφ
(10)    Δζερζίνσκι
(11)    Μπουμπνώφ( Ο μοναδικός Ρώσος).
That elite who actually became a secret red transitional government were responsible for the show. Those ten men, of whom at least half were secret freemasons, made up the Politburo and the Military Revolutionary Committee, which had been founded on the 16th (29th) of October - Yahweh's doomsday.
They were:
•Vladimir Lenin (half-Jew)
•Leon Trotsky (Jew)
•Grigori Zinoviev (Jew)
•Leon Kamenev (Jew)
•Grigori Sokolnikov (Jew)
•Yakov Sverdlov (Jew)
•Joseph Stalin (half-Jew)
•Felix Dzerzhinsky (Jew)
•Moisei Uritsky (Jew)
 •Andrei Bubnov (Russian)
Ποίος θρασύς, ανόητος ή επίβουλος ομιλεί ακόμη περί Ρωσικής επαναστάσεως;
Ποίοι αμετανόητοι ή εγκάθετοι υποστηρίζουν ακόμη ότι τον Οκτώβριο 1917 ο Ρωσικός λαός έκανε επανάσταση και ανέτρεψε τον παραιτηθέντα από τον Μάρτιο 1917 Τσάρο;
Κατ’ εκείνη την συνεδρίαση, επιβεβαιώθηκε η ήδη εκπεφρασμένη αντίθετη άποψη από τους Καμένεφ και Ζηνόβιεφ, για την σκοπιμότητα της υποκινήσεως λαϊκής εξεγέρσεως.
Στις 23 Οκτ/4 Νοεμβρίου ο Κερένσκυ «επιχειρεί» να απομακρύνει την φρουρά   και τον στόλο, πού έχουν προσχωρήσει στην επανάσταση. Η φρουρά δεν υπακούει, οι ναύτες της Κρονστάνδης κρατούν δεμένα τα πλοία τους.
Στις 24 Οκτ/6 Νοεμβρίου  ο Λένιν φτάνει μεσάνυχτα στο Σμόλνι. Μέσα στην νύχτα η Κόκκινη φρουρά και οι αφοσιωμένοι στους μπολσεβίκους στρατιώτες, καταλαμβάνουν τυπογραφεία, δημόσια κτήρια και γέφυρες.
Στις 25 Οκτ/7Νοεμβρίου την αυγή, η επανάσταση φαίνεται να επικρατεί. Η πόλη είναι ήρεμη και η προσωρινή κυβέρνηση εδρεύει πάντα στο Χειμερινό Ανάκτορο. Κατά το απόγευμα ο Λένιν εμφανίζεται στο βήμα της ολομέλειας του Σοβιέτ της Πετρούπολης. Η Στρατιωτική Επιτροπή δεν καταφέρνει ακόμη να καταλάβει το Χειμερινό Ανάκτορο, απ’ όπου ο Κερένσκυ έχει αποδράσει μεταμφιεσμένος σε νοσοκόμα!!! Ακολουθεί βομβαρδισμός του Ανακτόρου στις 9 το βράδυ. Αργά την νύκτα το Ανάκτορο κυκλώνεται και οι υπουργοί της προσωρινής κυβερνήσεως συλλαμβάνονται από τον Αντόνωφ.
Μία λεπτομέρεια την οποίαν ουδείς αναφέρει πλην όμως είναι σημαντική καθ’ όσον αποδεικνύει ότι οι ταλμουδιστές ιουδαίοι που σχεδίασαν την ανατροπή του Τσάρου δεν ήσαν μόνον τρομοκράτες αλλά και αποκρυφιστές!!! Η ημέρα και ώρα της επιθέσεως κατά των χειμερινών ανακτόρων του Τσάρου καθωρίσθηκε από τον ταλμουδιστή μπολσεβίκο αστρολόγο Lev Karakhan!!!


All this goes to show that the Bolshevik freemasons were well-versed in the secrets of astrology. Their most important astrologer was the Jewish Bolshevik Lev Karakhan (Karakhanyan), later vice people's commissary for foreign affairs.
 To later exclude others from similar research, the Bolsheviks immediately declared that astrology was mere bourgeois nonsense and superstition. A very clever move. Russian and Polish Jews also founded the state of Israel. If we investigate Israel's horoscope, we see that the most suitable time had also been calculated there. The result was the best possible. In this way, they favored their own at 4:37 in the afternoon of the 14th of May 1948...
The fact that Antonov-Ovseyenko waited until 2:10 favored only the new regime. 2:10, when the members of the Provisional Government were taken away, was presumably a key time. (Nicholas Campion, "The Book of World Horoscopes", Wellingborough, 1988, p. 280.)
Lenin also claimed this. Trotsky had his 38th birthday on the 26th October (8th of November) 1917, and the whole spectacle became his birthday party as well as the beginning of a new epoch. (The phases of the moon are repeated every 19th year.)
Scorpio is the eighth sign of the zodiac - the sign of crime and death.
Certain days had a special significance for the Bolshevik leadership. Why else conceal Lenin's true date of birth? I should like to point out here that the Soviet army did everything in its power to take Berlin on May 1st, 1945 so that the red flag of the Illuminati could be hoisted over the city on that very day.
It is obvious that the official time (8th of November) was extremely important to the conspirators. Had not Kerensky already relinquished power to the Bolshevik elite, without the public at large hearing anything about it, on the 3rd of November (21st of October)? To mislead their subjects, the Bolsheviks began officially celebrating the revolution on November 7th.
                                                                                   *
Την 25ην Οκτωβρίου 1917 δόθηκαν στον κόσμο τα πρώτα δείγματα της θηριωδίας των μπολσεβίκων. Η σύγκρουσή τους με τίς λίγες εκατοντάδες Γιουνγκέρς (ευέλπιδες) και ένα γυναικείο τάγμα, έδωσεν αφορμήν σε φρικώδεις σκηνές. Την μεθεπομένην ερρίπτοντο εκ των παραθύρων του χειμερινού ανακτόρου της Πετρουπόλεως στο λιθόστρωτο, οι γυναίκες οι οποίες αποτελούσαν επί Κερένσκυ τους γυναικείους λόχους αμύνης στα ανάκτορα, αν και αυτές είχαν παραδοθεί άνευ αντιστάσεως.
Το πεζοδρόμιον του ανακτόρου βάφτηκε με το αθώον αίμα των δυστυχών αυτών γυναικών, εκ των οποίων άλλες μεν ριπτόμενες εύρισκαν ακαριαίον θάνατον, άλλες δε με τεθραυσμένον κρανίον ή κατάγματα των χειρών και ποδών εξέπεμπαν οιμωγές και κατάρες κατά των μπολσεβίκων.
Απίστευτη φρίκη! Ανατριχιαστικόν θέαμα!
Αυτές ήσαν μερικές από τις θηριωδίες και φρικαλεότητες των ερυθρών μπολσεβίκων!
Την 29ην Οκτωβρίου οι μπολσεβίκοι παρ’ όλο που αποτελούσαν την μειοψηφία των επαναστατών, έγιναν κύριοι της καταστάσεως. Αμέσως επελήφθησαν ενός έργου το οποίον δεν έπαυσε καθ’ όλον το διάστημα της παντοδυναμίας τους.
Το έργον τούτο ελέχθη κατ’ ευφημισμόν «έρευνα κατ’ οίκον». Το άσυλον της κατοικίας, ένα εκ των ιεροτέρων ατομικών δικαιωμάτων κατηργήθη. Για πρώτη φορά ο κόσμος είδε συμμορίες κρατικές, ωπλισμένες από κεφαλής μέχρι ποδών, με δάδες ανά χείρας να εισέρχονται την νύκτα σε όλες τις οικίες, να διαρπάζουν ό,τι πολυτιμότερον εύρισκον και να οδηγούν τους ενοίκους εντός φορτηγών αυτοκινήτων ή πεζή καθ’ ομάδας στις φυλακές. Εκ των συλλαμβανομένων το 60% ετυφεκίζοντο την ίδια νύκτα. Οι λοιποί μετά παρέλευση μακρού χρόνου απελύοντο όχι πλέον ως άνθρωποι αλλ’ ως σκιές ανθρώπινες.
Κατά τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου 1917 αποφασίστηκε η ίδρυση μυστικής Αστυνομίας των μπολσεβίκων και στις 10 Δεκεμβρίου 1917 με διάταγμα του Λένιν ιδρύθηκε η περίφημη Τσέκα με αρχηγούς τους αλήστου μνήμης τρομοκράτες, Πολωνο-ιουδαίο Φήλιξ Δζερζίνσκι και τον Ιουδαίο Ουρίτσκι. Έδρα της Τσέκα ήταν το πρώτο Διοικητήριο επί της οδού Γκαροχοβάϊ.
Σε όλες τις καίριες κρατικές και λοιπές δημόσιες θέσεις της καταρρεούσης Ρωσίας, ετοποθετούντο κοινωνικά αποβράσματα μη Ρωσικής φυλετικής καταγωγής, κατά κανόνα ταλμουδιστές Ιουδαίοι (Jews), αλλοεθνείς, διεθνιστές / άθεοι, αναρχικοί, πωρωμένοι δολοφόνοι. Ούτε ένας Ρώσος Χριστιανός!!!
Που ευρίσκουν λοιπόν, οι νεομπολσεβίκοι και οι σύγχρονοι νωτοφόροι του Συστήματος, το απύθμενο θράσος και εξακολουθούν να ομιλούν για Ρωσική επανάσταση; Για Κόκκινη ή Οκτωβριανή επανάσταση; Για εξέγερση του «Ρωσικού» λαού;
Το τι ακριβώς συνέβη το 1917 στην Ρωσία φρονώ ότι έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτό, αλλά θα διαπιστωθεί εναργέστερον με την παράθεση των ντοκουμέντων που ακολουθούν, των καταγεγραμμένων στις σελίδες της αληθινής ιστορίας και όχι των ψευδών και προσηρμοσμένων στις απαιτήσεις των Ταλμουδιστών που καταγράφονται στην συμβατική ιστορία, την συγγραφείσα και συγγραφομένη από τους μισθωμένους κονδυλοφόρους του Συστήματος. .
Στο οικοδόμημα όπου εστεγάζετο το αρχηγείο της Τσέκα, έγιναν τα απαισιώτερα, τα τερατωδέστερα κακουργήματα τα οποία ενώ έπρεπε να εξεγείρουν όλον τον πεπολιτισμένον κόσμον, παραδόξως προκάλεσαν ηχηράν «αλαλίαν» ή ένοχη σιωπή.
Σ’ εκείνο το οικοδόμημα ανεδείχθησαν οι αιμοβορώτεροι των δημίων πού εγνώρισεν η ιστορία. Εκεί εγκαθιδρύθησαν τα γραφεία των ανακριτών, νέων ως επί το πλείστον με παρελθόν εγκληματικώτατον. Ιδού μερικές φρικιαστικές λεπτομέρειες του τρόπου, κατά τον οποίον διεξήγοντο οι ανακρίσεις υπό της Τσέκα.
Οι ανακρίσεις διεξήγοντο πάντοτε μετά το μεσονύκτιον. Δωμάτιον σκοτεινόν, του οποίου η επίπλωση υπερέβαλε όλες τις περιγραφές των τοιούτων της Ιεράς Εξετάσεως. Στον τοίχο απέναντι της εισόδου του δωματίου, επί υψηλής τραπέζης δύο κρανία, φωτιζόμενα εσωτερικώς με μικρούς ηλεκτρικούς λαμπτήρες χρώματος ερυθρού ή πρασίνου, το φως των οποίων εστρέφετο προς τον  ανακρινόμενον.
Όπισθεν των κρανίων ίσταται ο ανακριτής, ο οποίος δυσκόλως διεκρίνετο υπό του ανακρινομένου, ακούοντος μόνον την άγρια φωνή του και βλέποντος το προβαλλόμενον μεταξύ των δύο κρανίων περίστροφο. Το 99% των ανακρινομένων ήταν πάντοτε αθώοι πάσης κατηγορίας, κυρίως όμως διανοούμενοι ή αστοί ή έμποροι ελευθέρων επαγγελμάτων ή κληρικοί ή συγγενείς τούτων. Τις καταθέσεις των ανακρινομένων έγραφε ο ανακριτής συντάσσοντας μόνος, κατά βούληση, τις ερωταποκρίσεις και εξαναγκάζοντας τον ανακρινόμενον να υπογράψει με απειλήν θανάτου.
Εκείνους οι οποίοι αρνούνταν να υπογράψουν, τους μετέφεραν σε άλλα κατ’ ευφημισμόν μόνον δυνάμενα να ονομασθούν δωμάτια διότι ήσαν τόσον μικρά, ώστε να ασφυκτιά ο εισερχόμενος σ’ αυτά. Οι τοίχοι ήσαν από φελλόν, χωρίς παράθυρα. Ο εγκλειόμενος μέσα ουσιαστικώς ήταν ακίνητος και αναγκασμένος να βλέπει προς τα άνω. Η διαμονή στα κελλιά αυτά ήταν βασανιστικώτατη.
Κόκκινες Φυλακές.
Κατ’ αρχάς ως φυλακή χρησιμοποιήθηκε το Φρούριον των Αγίων Πέτρου και Παύλου επί μίας των οχθών του Νέβα και στο οποίον δόθηκε το όνομα του Γολγοθά των Ρώσων Χριστιανών.
Στο φρούριο εκείνο βρήκαν τον αγριώτερο θάνατο πλέον των 150.000 Ορθοδόξων Ρώσων όλων των κοινωνικών τάξεων, ανδρών και γυναικών, μη αποκλεισθέντων και των εργατών.
Η Τσέκα δεν αρκέσθηκε στην θανατική εκτέλεση των αρχηγών και των «επικινδύνων» μελών των αστικών κομμάτων. Εξώντωσε κατά μυριάδες αθώους και ακίνδυνους πολίτες και μάλιστα κατά τρόπον θηριωδέστατον.
Στο Φρούριον των Αγίων Πέτρου και Παύλου, το οποίον εχρησίμευσεν άλλοτε ως μαυσωλείον των αυτοκρατόρων της Ρωσίας έλαβον χώραν οι ανατριχιαστικώτερες ομαδικές εκτελέσεις, με χαρακτήρα αληθινών σφαγών. Ένας από τους συνήθεις τρόπους σφαγής ήταν και ο εξής:
Οι κατάδικοι εφέροντο στην αυλήν του φρουρίου. Συγκεντρώνονταν σε μίαν ομάδα η οποία εδέχετο πυρά πολυβόλων. Ο όγκος αυτών των ανθρώπων έπιπτε χαμαί. Οι πλείστοι δεν είχαν εκπνεύσει ή είχαν ακόμη τις αισθήσεις τους. Οι δήμιοι επέχυναν τότε επ’ αυτών διαλελυμένην άσβεστον και κατόπιν τους εκάλυπταν με τσιμέντο. Κάθε πρωΐ ενεφανίζετο έτσι το φρικώδες θέαμα. Ένας μικρός λοφίσκος στην επιφάνεια του οποίου προβάλλονταν χέρια και πόδια, τεταμένα λόγω της τελευταίας αγωνίας των ημιθανών οι οποίοι διά των χειρών τους κατώρθωναν να διαρρήξουν το καλύπτον αυτούς στρώμα τσιμέντου.
Την επομένην οι ερυθροί δήμιοι, διήρχοντο από το σημείο εκείνο και έκοπτον διά του ξίφους χάριν παιδιάς τα εξέχοντα χέρια και πόδια. Στο φρούριον τούτο ετυφεκίσθησαν και 12 μεγάλοι δούκες και δούκισσες.
Ως δευτέρα φυλακή εχρησίμευεν επί πολύ το πολύγωνο του υπουργείου των Ναυτικών λίγα χιλιόμετρα απέχον από της Πετρουπόλεως.
Ένα εκ των σπαρακτικωτέρων θεαμάτων, τα οποία είχαν παρακολουθήσει πολλές φορές αρκετοί ξένοι διπλωμάτες, ήταν η μεταφορά με φορτηγίδες καθ’ ομάδας 200-300 αξιωματικών στις εκβολές του Νέβα επί του Φιννικού κόλπου. Προσδενόμενοι σε ογκώδεις λίθους ερρίπτοντο στην θάλασσα όπου εύρισκον τον σκληρότερο θάνατο.
Από της ακτής διεκρίνοντο σε μικρόν βάθος πτώματα ανθρώπινα με την κεφαλήν επί του πυθμένος και τα πόδια αιωρούμενα ολίγον υπό την επιφάνεια της θαλάσσης.
Τους αρχιδημίους της Τσέκα (Δζρετζίνσκι και Ουρίσκι) διεδέχθη ο Ιουδαίος Γκλέβ Ιβάνοβιτς Μπόϊκη, μηχανικός στο επάγγελμα, αιμοχαρέστατος και κατόπιν η διάσημη Ιουδαία κομμουνίστρια Γιακόβλεβα, της οποίας τα κυνικά όργια με τον ανακριτή Γκέλερ (Την φυλή και το θρήσκευμα του οποίου μάς υπενθυμίζει ο συνεπώνυμος γνωστός Εβραίος αποκρυφιστής- «μάγος» Γιούρι Γκέλερ), είχαν προκαλέσει την γενικήν βδελυγμία.
Επί της αρχηγίας αυτής, ετυφεκίσθησαν και οι μεγάλοι Δούκες και Δούκισσες.
Την Γιακόβλεβα διεδέχθη η νεαρά Λιθουανή Αζολίνα, η οποία και μόνη ετυφέκιζε πολλάκις τους φυλακισμένους Χριστιανούς χάριν παιδιάς.
Την Αζολίνα διεδέχθη ένας εκ των αιμοβορωτέρων ανθρώπων τους οποίους εγνώρισεν η ιστορία, ο Ιβάν Ιβάνοβιτς Μπόζε, Λιθουανός υπαξιωματικός, του οποίου και μόνη η εμφάνιση στις φυλακές προκαλούσε πολλάκις συγκοπή καρδίας σε κρατουμένους.
Ο Μπόζε είχεν ως βοηθούς τους Τραγιάνωφ, Φρολώφ, Ευγένιεφ, Σίστρωφ και άλλους, οι οποίοι έφεραν μεν ονόματα Ρωσικά αλλά δεν ήσαν Ρώσοι. Το διαρκές θέαμα του αίματος, το ακατάπαυστο άκουσμα των οιμωγών εκλόνισαν τόσον το νευρικόν σύστημα του αιμοσταγούς Μπόζε ώστε κατελήφθη ούτος από μανίαν καταδιώξεως και έκτοτε έβλεπε πάντοτε εαυτόν καταδιωκόμενον από τίς σκιές των θυμάτων του. Απομακρυνθείς της θέσεώς του ετοποθετήθη βραδύτερον στην υπηρεσία της Λαϊκής Οικονομίας ως αργόμισθος.
Τόσον μεγάλος ήταν ο αριθμός των ιουδαίων μπολσεβίκων και γενικώτερα των κομμουνιστών πού έπαθαν στα νεύρα και τας φρένας, από τα αποτρόπαια και φρικαλέα εγκλήματα πού διεπράττοντο,  ώστε ο κομισάριος της υγιεινής Σεμάσκο επισήμως εζήτησεν από την ανωτάτη εκτελεστική διοίκηση πίστωση για την ίδρυση ειδικού ψυχιατρικού θεραπευτηρίου αποκλειστικώς για τους αρχιδημίους μπολσεβίκους.
Στα κέντρα της μυστικής αστυνομίας (Τσεκα) εγένοντο εκτός των άλλων, αναγνωρίσεις επιφανών αντικομμουνιστών, ρώσων πατριωτών (στιγματισμένων ως αντισιωνιστών), τσαρικών αλλά και τα βδελυρώτερα όργια.
Στην Πετρούπολη υπήρχαν και λειτουργούσαν σε οικήματα ονομαζόμενα από τους ίδιους τους μπολσεβίκους «οικήματα συνωμοσίας» (κονσπιρατίβνι ντομά). Στα σπίτια αυτά εσύχναζαν οι «επίτροποι του λαού» και τα όργανα της Τσέκα.
Κάθε βράδυ επεστρατεύοντο οι ωραιότερες γυναίκες της πόλεως και οδηγούντο στα σπίτια αυτά όπου, υπό άπλετον φως και αφθονία οίνου ή ναρκωτικών, ετελούντο ανήκουστα όργια. Οι επιστρατευόμενες γυναίκες ανήκαν κατά κανόνα, στις αστικές τάξεις. Πλείστες όσες εξ αυτών συν τω χρόνω προσλαμβάνονταν στην μυστική υπηρεσία της Τσεκα με αποστολή να αναγνωρίζουν τους παλαιούς αστούς ή ευγενείς, οι οποίοι, για ευνοήτους λόγους, εκρύπτοντο υπό ψευδώνυμα. Αποκαλυπτόμενοι οι ευγενείς και αστοί, ερρίπτοντο στις φυλακές, όπου τους ανέμεναν  τα πλέον φρικιαστικά βασανιστήρια και ο θάνατος.
Τέτοια οικία ήταν απέναντι από την αυτοκρατορική Τράπεζα στο Εκόρινσκυ κανάλ αριθ. 27. Την κατοικίαν αυτή διηύθυνε ο Ιουδαιο-Λιθουανός Πώλ ο οποίος μεταμφιεζόμενος πότε σε στρατιωτικόν, πότε σε έμπορον, πότε σε ιερέα, πότε σε επαίτην εκτελούσε το έργο του κατασκόπου. Ο Πωλ ανεδείχθη ένας εκ των πλέον αιμοχαρών διωκτών των άτυχων Ρώσων αστών.
Άλλη κατοικία ευρίσκετο στο Νέφσκι Προσπίντ. Άλλη στην οδόν Νικολαέβσκι αριθ. 4, άλλη στην οδόν Σεργκιέβσκα. Στους οίκους αυτούς ωδηγούντο και έπιπτον τα καλύτερα και ευγενέστερα τέκνα της Ρωσίας.
Η μεσαιωνική αυτή κατάσταση εξακολουθούσε μέχρι και των διαδόχων του Λένιν, με την διαφορά, ότι η Τσέκα μετωνομάσθηκε διαδοχικώς σε Γκεπεού - GPU (Πολιτικό Διευθυντήριο Κράτους, 1923) και αργότερα σε NKVD, KGP.
Η περίφημος Τσέκα διαιρείτο σε διάφορα τμήματα. Ένα εκ των φοβερών τμημάτων της ήταν και το λεγόμενον σιδηροδρομικόν. Σ’ αυτό υπήγοντο μεταξύ των άλλων:
α. Το εδρεύον στο Σεστορέσκι. Το Σεστορέσκι ήταν ένα λαμπρό προάστειο της Πετρουπόλεως επί των συνόρων της Φινλανδίας στις εκβολές του ποταμού Σεστρά.
Εκεί ήταν εγκατεστημενος ο ιουδαίος Ραποπόρτ ο υπογράψας αναρίθμητες θανατικές καταδίκες. Κατείχε την ωραιοτέρα έπαυλη με αφάνταστη σε πολυτέλεια επίπλωση, με ολόκληρον επιτελείο θαλαμηπόλων, μαγείρων, υπηρετριών, κλπ. Κατά την εποχήν πού η πείνα εμάστιζε την Πετρούπολη και το προλεταριάτο ελάμβανε 25-50 δράμια ψωμί με το δελτίο, ο Ραποπόρτ με τα όργανα του έπλεεν εντός της πολυτελεστάτης χλιδής και ακολασίας, την οποίαν η έκφυλος φαντασία του επιθυμούσε.
 β.  Τὸ «Κράσνοε Σέλο» όχι μακράν της Πετρουπόλεως. Εκεί ήταν εγκατεστημένον άλλο τμήμα της Τσέκα σε μία εκ των ωραιοτέρων επαύλεων ενός Μεγάλου Δουκός.
 Στην έπαυλη εκείνη ελάμβαναν χώρα εξωφρενικά όργια. Εκεί εσύροντο οι ωραιότερες κόρες του δυστυχούς ρωσικού λαού των οποίων οι οιμωγές και κραυγές, βιαζομένων υπό των εν κραιπάλη διατελούντων οργάνων της Τσέκα (παρόμοιες φρικαλεότητες διαπράττονται σήμερον από τους Τζιχαντιστές του ISIS), εσβύνοντο από τα μελωδικά άσματα των επιτασσομένων εκάστοτε αοιδών του πρώην αυτοκρατορικού θεάτρου.
Αυτή ήταν η κυριαρχία/δικτατορία του προλεταριάτου, η λαϊκή δημοκρατία και η ισότης των πολιτών που διατυμπάνιζαν οι Μπολσεβίκοι!!!
Μία πρωτόγνωρη, στυγνή, βδελυκτή, μισαλλόδοξη δικτατορία παρανοϊκών και σχιζοφρενών συνωμοτών, ταλμουδιστών Ιουδαίων μπολσεβίκων!!!
Όσοι μελετούν σε βάθος τα γεγονότα του 1917 στην Ρωσία, τα προηγηθέντα και τα μεταγενέστερα, τους πρωταγωνιστές και τα αίτια:
· Ανατριχιάζουν και αδυνατούν να πιστεύσουν όσα διαδραματίστηκαν, τις φρικαλεότητες των ιουδαίων μπολσεβίκων, τις θηριωδίες και το όντως ολοκαύτωμα των Ρώσων Ορθοδόξων Χριστιανών που διεπράχθη από τους Ερυθρούς Ιουδαιομπολσεβίκους, πνευματικούς, ιδεολογικούς και θρησκευτικούς προγόνους των:
--Οσμανομογγόλων Ιουδαιοκεμαλιστών σφαγέων των Ελλήνων της Ιωνίας και του Πόντου,
--Ερυθρών Χμερ της Καμπότζης ( ως προς τις διαπραχθείσες τους ωμότητες και το μίσος κατά του ανθρωπίνου γένους),
-- Ιουδαιοκυριαρχούμενων παγανιστών Ναζιστών του αποκρυφιστού Χίτλερ!!!
         Αδυνατούν να φαντασθούν, έστω, όσα ανήκουστα, απερίγραπτα, αδιανόητα, διέπραξε μία απάνθρωπη και εγκληματική Διεθνιστική συμμορία, μία Χιλιαρχία ταλμουδιστών Ιουδαίων μπολσεβίκων και η στρατιά των αλητοπρολεταρίων που τους ακολουθούσε [εγκληματίες του ποινικού δικαίου, κοινωνικά αποβράσματα, χαμίνια, ανώμαλοι, ψυχασθενείς, σεξουαλικώς διεστραμμένοι, ακόλαστοι, σχιζοφρενείς, αλαζόνες, νυκτίπλαγκτοι (οι εν νυκτί πλανώντες), λειχήνορες, συφιλιδικοί, κ.α.].  
Από το στόμα ή την γραφίδα ποίου από τους σύγχρονους εραστές του Ιουδαιομπολσεβικισμού θα ακούσετε  ή θα γραφεί ,αντιστοίχως, κάτι από τα προαναφερθέντα, με την ευκαιρία της αλήστου μνήμης «Οκτωβριανής» επαναστάσεως;
Ποίος σύγχρονος συστημικός δημοσιογράφος θα τολμήσει να υπενθυμίσει στους αμετανόητους νεομπολσεβίκους, ότι το 1917 στην Ρωσία διεπράχθη ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητος, μία γενοκτονία, σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα, όπως η δολοφονία της Τσαρικής οικογενείας, με τελετουργικό χαρακτήρα;
Ποίος θα ανασύρει από την παγκόσμια γραμματεία τα έγγραφα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι για τα γεγενημένα στην Ρωσία, από το 1905 και μεταγενεστέρως, ιδιαιτέρως κατά την περίοδο 1916-1924, υπαίτιοι, οργανωτές, υποκινητές και εκτελεστές είναι οι δήμιοι του Ορθόδοξου Ρωσικού λαού, Ταλμουδιστές Ιουδαίοι Μπολσεβίκοι και ότι εκείνα τα γεγονότα δεν έχουν σχέση ούτε με Ρώσους, ούτε με Ρωσική επανάσταση, ούτε με αυθόρμητη,δήθεν, εξέγερση του Ρωσικού λαού κατά του Τσάρου;


Συνεχίζεται


Παρατήρηση: Η σχετική βιβλιογραφία από την οποίαν έχουν ληφθεί τα στοιχεία και γεγονότα που θα παρουσιάσουμε, κατά την ανάλυση του θέματος, πέραν των πηγών που θα αναφέρονται στο κείμενο ή στο τέλος κάθε σελίδος, όπου απαιτείται, θα καταγραφεί στο τέλος της αναλύσεως του θέματος.


1 Σβερντλόφσκ: Πρώην Αικατερίνεμπουργκ  (1721 από τον Μέγα Πέτρο). Εκεί εξετελέσθησαν ο αυτοκράτωρ Νικόλαος Β΄ μετά της συζύγου του, των 4 θυγατέρων του και του υιού του. Μετωνομάσθη το 1924 προς τιμήν του Ιουδαίου Σβερντλόφ, πρώτου προέδρου της Κεντρικής  Επιτροπής της Σοβιετικής Ενώσεως.
2 Στάλιν (Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι): Κατά τον Jean Boyer, η οικογένεια του Στάλιν ξεχώριζε σαν Εβραϊκή, γιατί στην Γεωργιανή διάλεκτο Djugashvilli σημαίνει «Γυιός Εβραίου» και αποδιδόταν στους Εβραίους που ήλθαν από το νησί Djuga ή Djou που βρίσκεται στον Περσικό κόλπο, από όπου μετανάστευσαν την εποχή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
    Για να κρύψει την Ιουδαϊκή καταγωγή της η οικογένεια του Στάλιν, ασπάσθηκε φαινομενικά την ορθόδοξη πίστη. Και οι τρείς (3) γυναίκες του Στάλιν, Katerina Svanize, Nadeza Aleluejeva και Rosa Kagavovich (αδελφή του Εβραίου Lazar Kaganovich) ήσαν Ιουδαίες! (Οι Χειρότεροι Εχθροί των Λαών, Jean Boyer, 1982, σ. 62-63).



Ο λόγος του Ραββίνου Reichhorn στο κοιμητήριον της Πράγας (1869), που απετέλεσε το προσχέδιο των συνταχθέντων αργότερον «Πρωτοκόλλων» από τους αυτοαποκληθέντες «Σοφούς» της Σιών (1897).
Οι εντολοδόχοι του Συστήματος χαρακτηρίζουν αμφότερα τα κείμενα «πλαστά».
Πώς είναι δυνατόν, όμως, «πλαστά» κείμενα να επιβεβαιώνονται, κατά παράγραφο και κατά γράμμα, επί δύο περίπου αιώνες μετά την συγγραφή τους;
Όσοι αναγιγνώσκουν το κείμενο:
-Αντιλαμβάνονται ποίοι κρύπτονται όπισθεν των παγκοσμίων αναταραχών, πολέμων, πολιτικοκοινωνικών διχασμών και επαναστάσεων και ποίοι είναι οι Παγκόσμιοι συνωμότες και επίδοξοι Κοσμοκράτορες.
-Θα διαπιστώσουν μετά το πέρας της αναπτύξεως του παρουσιαζομένου θέματος ποίοι σχεδίασαν και εκτέλεσαν το Σχέδιο της λεγομένης «Ρωσικής» Επαναστάσεως και καταστροφής της Ορθόδοξης Ρωσικής αυτοκρατορίας.

The Oil Billionaire Armand Hammer sits at his desk with these photos of some of     his friends:Vladimir Lenin, Leonard Brezhnev, Ronald & Nancy Reagan among other elitists. Hammer was co-chairman of a thousand dollar a plate dinner in Century City for Reagan.

Φωτογραφία του Λένιν, αρχηγού των μπολσεβίκων, «προστάτου» των εργατικών-λαϊκών μαζών από τους τυράννους των λαών, και σφοδρού «πολεμίου» των τραπεζιτών και μεγιστάνων του πλούτου, τους οποίους εχαρακτήριζε «αιμοπότες» των λαών. Στη φωτογραφία διακρίνεται ιδιόχειρη αφιέρωση του Λένιν στον προσωπικό του φίλο, ομόδοξο και ομόθρησκο Ταλμουδιστή Ιουδαίο (Jew) Armand Hammer, δισεκατομμυριούχο, μεγιστάνα του πλούτου και «αιμοπότη» των λαών!!! Αναρτάται προς πληροφόρηση των αμετανοήτων Ελλαδιτών νεομπολσεβίκων!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου