Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΠΛΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Όπως προκύπτει και από το θεματολόγιο του ιστολογίου μας, μέρος του οποίου αναρτήθηκε στις 7 Απριλίου 2014 θα παρουσιάζουμε, κατά διαστήματα και θα αναλύουμε ιστορικά γεγονότα, όρους και κρατούσες απόψεις επί γνωστών θεμάτων τα οποία το Σύστημα παρουσιάζει ως αληθή, αυθεντικά ή περίπου ως δόγματα, στην ουσία όμως συνιστούν αδικαιολόγητες πλάνες ή ενσυνείδητες απάτες.
Ένα θέμα είναι προϊόν πλάνης όταν  οι παρουσιαστές ή εισηγητές ή συγγραφείς από άγνοια, επιπολαιότητα, αδιαφορία:
·Στηρίχθηκαν σε πηγή ή πηγές της γραμματείας που κατά την γνώμη τους ικανοποιούσαν τις αναζητήσεις-μελέτες τους, χωρίς να εξετάσουν την αξιοπιστία και αυθεντικότητα των πηγών.
·Αποδέχθηκαν την αυθεντικότητα ή την αλήθεια του θέματος μόνο και μόνο, επειδή σε άλλα κείμενα ανεφέρετο και ανελύετο το ίδιον θέμα από άλλους συγγραφείς τους οποίους είχαν χαρακτηρίσει αξιόπιστους.
·Απέρριψαν άλλες πηγές τις οποίες αυθαιρέτως θεώρησαν ως μη γνήσιες ή διαφορετικού εθνικού ενδιαφέροντος από το μελετώμενο-υπό διερεύνηση θέμα. Η Παλαιά Διαθήκη δεν χρησιμοποιείται για έρευνα επί ελληνικών θεμάτων επειδή θεωρείται ακρίτως ότι είναι το βιβλίο της Ιστορίας των Εβραίων, όταν οι σημερινοί Εβραίοι (Jews) έχουν απορρίψει την Π.Δ. από την εποχή των προγόνων τους Φαρισαίων. Αυτή είναι η μεγάλη πλάνη αφού από τότε μέχρι σήμερα οι Εβραίοι ακολουθούν τα δόγματα του Ταλμούδ, λατρεύουν τον δικό τους «Θεό» που δεν είναι ο Ιαχβέ-Ιησούς Χριστός, σφετεριζόμενοι τα ονόματα και την ιστορία του Παλαιού Λαού Ισραήλ της Παλαιάς Διαθήκης, για ευνόητους λόγους. Κάτι ανάλογο έχουν κάνει σήμερα οι Σκοπιανοί με τον σφετερισμό της ιστορίας της Μακεδονίας μας και έκαναν οι Οθωμανοί εδώ και μερικούς αιώνες με την συγγραφή της Ιστορίας της Τουρκίας.
·Δεν έλαβαν υπόψη τους πλείονα στοιχεία της υφισταμένης γραμματείας ή αγνόησαν άλλες πηγές οι οποίες όχι μόνον ανέτρεπαν την κρατούσα θέση ή την ανάλυση επί του εξεταζομένου θέματος αλλά συνεκτιμώμενες οδηγούσαν σε λογικώτερη και πιο αξιόπιστη οδό αναζητήσεως της αληθείας.


Ένα θέμα είναι προϊόν απάτης όταν  οι παρουσιαστές, εισηγητές, συγγραφείς εν γνώσει τους και ορμώμενοι από σκοπιμότητα προς ίδιον συμφέρον ή κατ’ εντολή άλλων ή από αμφοτεροβαρές όφελος (Ρακοπλάστες):
·Ραμφίζουν τα κείμενα της υφισταμένης γραμματείας με αποκλειστικό σκοπό να εντοπίσουν «σκοτεινά» σημεία, αμφιλεγόμενα χωρία, φράσεις που ικανοποιούν τους στόχους τους, πηγές αναξιόπιστες ή αμφιβόλου αξιοπιστίας, ονόματα συγγραφέων των οποίων η ταυτότητα, η χρονολογία γεννήσεως και τα έργα τους είναι δύσκολο ή αδύνατο να επιβεβαιωθούν.
·Κόπτουν και ράπτουν στα μέτρα τους όλα τα συγκεντρούμενα, όπως παραπάνω στοιχεία και τα συνδέουν κατά τρόπον αληθοφανή, ώστε να προκαλούν ενδιαφέρον-αίσθηση και να παρουσιάζονται ως ιστορικώς σύνοχα και επιστημονικώς βάσιμα.
·Πλάθουν με την φαντασία τους άλλα κείμενα με θέματα συναφή του επεξεργαζομένου, τα συνδέουν με τα προηγούμενα και τα παρουσιάζουν με τέτοιο έντεχνο τρόπο ώστε να εξυπηρετούνται οι αρχικοί στόχοι τους. Η μεγαλύτερη, ίσως, μεταχριστιανική βιομηχανία πλαστογραφήσεως των αρχαίων κειμένων έγινε τους 4 πρώτους αιώνες από την ανίερη συμμαχία Εβραίων Ταλμουδιστών, Αιγυπτίων, ιερέων και Νεοπλατωνικών – Νεοπυθαγορείων ψευδοφιλοσόφων, για την αντιμετώπιση του ραγδαίως διαδιδομένου Χριστιανισμού, και την αναχαίτιση της πλημμυρίδος των ασπαζομένων την νέα πίστη, την διδασκαλία του Ιησού Χριστού.
·Στεγάζονται σε σκοτεινές στοές, εκπαιδεύονται και χρησιμοποιούνται από το Σύστημα ως «εγνωσμένου κύρους» επιστήμονες αποκρύπτοντας συνήθως ότι ανήκουν στην ίδια συνομοταξία (ιδεολογική – φυλετική – θρησκευτική – πολιτική) με τους εντολοδότες τους, προκειμένου να προσδώσουν κύρος και ιστορικότητα-επιστημονικότητα στα θέματά τους.
·Ε(ς)στιάζουν την προσοχή ακροατών-θεατών-αναγνωστών σε θέματα που οι ίδιοι επιλέγουν, ανασκευάζουν, μετασχηματίζουν και μεταλλάσσουν ώστε να επιτυγχάνεται ο στόχος που είναι η πλύση εγκεφάλου των πολιτών. Προς τούτοις με τα ΜΜΕ ή ΜΕΜΑ (Μέσα Εξαγριώσεως-Μαζικοποιήσεως Ανθρώπων) πιπιλίζουν καθημερινώς το μυαλό των εμψύχων-«ελλόγων» δεκτών για την «αξιοπιστία» και «αλήθεια» του παρουσιαζομένου θέματος. Σήμερα όλοι δεχόμεθα τα καταιγιστικά «πυρά» των ΜΕΜΑ. Χαρακτηριστική περίπτωση είναι το φαινόμενο του Νεοναζισμού που προβάλλεται ως σύγχρονη έξαρση του Αντισιωνισμού-Αντισημιτισμού-Εθνοφυλετισμού (Ρατσισμού) ενώ είναι δημιούργημα του Συστήματος που το προετοιμάζουν για επανάληψη του «έργου» που προηγήθηκε του  2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Λεπτομέρειες θα παρουσιάσουμε κατά την ανάλυση του θέματος με τίτλο Ναζισμός: Αποκρυφιστική εταιρεία των Ταλμουδιστών Εβραίων.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου