Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

ΕΓΕΡΘΗΤΙ  ΡΩΜΗΕ!


«… Κι απ’ τη Χρυσή την Πύλη, σαν αρχάγγελος, τρανός αφέντης, ρήγας, αυτοκράτορας, εμπήκε μεσ’ την Πόλη, στην Αγιά Σοφιά.1
Και χύνεται ο ήλιος της κορώνας του κι’ ανθίζει η Ρωμιοσύνη σαν τα λούλουδα και χάνεται ο Φράγκος σαν την καταχνιά!» (Κ. Παλαμάς).
*
Οι στιγμές τις οποίες διέρχεται το Ελληνικόν Έθνος σήμερον, είναι πασιφανώς κρίσιμες, με ορατά τα σύννεφα νέων εθνικών περιπετειών….
Και ενώ την κρισιμότητα των περιστάσεων την αντιλαμβάνεται κάθε απλός πολίτης, διαπιστώνοντας καθημερινώς, ότι ΟΛΟΙ οι γείτονες με πρωταγωνιστές και ουσιαστικώς εμπρηστές της ειρήνης στην περιοχή του Αιγαίου-Ανατολικής Μεσογείου, τους παρανοϊκούς Νέο-Οθωμανούς/Τούρκους, προκαλούν, απειλούν και διακηρύσσουν διεκδικήσεις τμημάτων από τον σημερινόν κυρίαρχον χώρον της πατρίδος μας (εδαφικόν, εναέριον, θαλάσσιον), η Ελλαδική κοινοβουλευτική ψευδο-δημοκρατική ηγεσία, απαντά με τρεμάμενη φωνή φοβισμένης παιδίσκης, εκφέρουσα… φιλολογικές πομφόλυγες, περί σεβασμού του διεθνούς δικαίου και των διεθνών συνθηκών, καταφεύγουσα και ικετεύουσα την διαμεσολάβηση και προστασίαν των «ισχυρών» (ΟΗΕ, ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ε.Ε).
-Επειδή η στάση της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της πατρίδος μας, απέναντι:
.Στους δανειστές-δυνάστες μας, όπως αποδείξαμε σε προηγούμενες αναλύσεις, είναι τοιαύτη διαχειριστού κατοχικής κυβερνήσεως και ΟΧΙ ελληνοπρεπούς ηγεσίας, αξίας της Ελληνικής Ιστορίας και συνεχιστού της Ορθόδοξης παραδόσεως.
.Στις συνεχιζόμενες, αλλεπάλληλες, πολύμορφες και ασταμάτητες προκλήσεις, και παραβιάσεις των εθνικών μας συνόρων, από τους αποθρασυνθέντες γείτονές μας, κυρίως την Τουρκίαν,  είναι νωθρή, παθητική, ηττοπαθής και σαφώς ενδοτική, παρά το γεγονός ότι την βαπτίζουν, «σώφρονα», «ψύχραιμη», «ηπίων τόνων», «ισορροπημένη αντίδραση», διπλωματική, βασιζομένη στο…διεθνές δίκαιο και τις διεθνείς συνθήκες.
-Επειδή κατ’ επανάληψη έχουμε επισημάνει, αναλύσει και αποδείξει  τις πλάνες και απάτες του Συστήματος, το οποίον χρησιμοποιεί το «πολυσυνθετικό αφιόνι» της λήθης, της αποκεκρυμμένης αλήθειας και της μεταλλαγμένης της εθνικής μας ταυτότητος, με το οποίον οι Ελληνόφωνοι πολιτάρχες της κοινοβουλευτικής ψευδο-δημοκρατίας (τους), ποτίζουν εδώ και δεκαετίες τον Ελληνικόν λαόν.
-Επειδή με το πρόσχημα του εκδημοκρατισμού, της πολιτικής ελευθερίας, του ανθρωπισμού, της πολυφυλετικότητος, της ανεκτικότητος, της ειρηνικής συνυπάρξεως με άλλους λαούς, της πολυπολιτισμικότητος, οι αριστεροκεντροδεξιοί ζάπλουτοι ψευδοδημοκράτες, ασκούντες εξουσίαν νεοφεουδαρχικώς, από της μεταπολιτεύσεως και εντεύθεν:
.Ευνούχισαν την ενιαία πολιτική συνείδηση του λαού, διασπείραντες μόνιμη πολιτική διχόνοιαν, αδρανοποίησαν τις αρετές του Γένους και παγιοποίησαν την πίστη των πολιτών στα συστημικά κόμματα και μάλιστα στο εκάστοτε κόμμα εξουσίας, ως να επρόκειτο περί νέας «μεγάλης ιδέας του Έθνους».
.Μετασχημάτισαν την υπόσταση και την ποιοτική σύνθεση της κοινωνίας σε αριθμητικές σχέσεις και πολτοποιημένες ποσοτικές αναλογίες.
.Επισώρευσαν ετσιθελικά στους ήδη βεβαρυμένους ώμους του λα­ού, τις δικές τους τεκτονικές δομές, φιμώνοντας ταυτόχρονα κάθε φωνή δια­μαρτυρίας και εναντιώσεως στα λεγόμενα πολιτικά κόμματα.
.Μονοπώλησαν χωρίς αντίπαλο, τις έννοιες της ελευθερίας, της τάξεως, της πολιτικής ισότητος, της δικαιοσύνης, της πατρίδος, της Ιστορίας, της παραδόσεως, της πίστεως (Ορθοδοξίας), τις οποίες μεταμόρφωσαν Οβιδιακά σε παγκόσμια αδελφότητα, ανεξιθρησκεία, κοσμοπολιτισμό, αγαπολογία, ανθρωπισμό/ουμανισμό, φιλειρηνισμό, εκσυγχρονισμό.
.Κατέστρεψαν τον κοινωνικόν ιστόν και διέσπασαν την κοινωνικήν συνοχήν.
.Ξεδόντιασαν τον ελληνικόν λαόν από κάθε ισχυρό όπλο που διέθετε διαχρονικώς (ένδοξη ιστορία, εθνικά ιδανικά, πολεμική αρετή, αγωνιστικό φρόνημα, δίκαιον εθνικών διεκδικήσεων, κλπ), και κατέστησαν τον Νεοέλληνα, νεοραγιά, ευρωλιγούρη, πανσεξουαλιστή, γαστρίμαργον, υλιστοκράτη και μηχανοποιημένον κυνηγόν του χρηματικού κέρδους.
.Αλλοίωσαν ή κατήργησαν ήθη, έθιμα και παραδόσεις.
.Πλαστογράφησαν, αφαίρεσαν ή διέγραψαν ένδοξες σελίδες της ιστορίας του Ελληνικού Έθνους και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς από την διδακτέα εκπαιδευτική ύλη των Ελληνοπαίδων.
.Ελληνοποίησαν και εξακολουθούν εδώ και δεκαετίες να ελληνοποιούν ακρίτως, ανιστορήτως και πιθανώτατα βάσει εντολών έξωθεν και άνωθεν, δεκάδες χιλιάδες αλλοδόξων και αλλογενών λαθρομεταναστών, αλλοιώνοντες σταδιακώς τον δημογραφικόν χάρτην της Ελλάδος, με ό,τι τραγικόν συνεπάγεται για τον λαόν και το Έθνος. 
.Υποβάθμισαν, «πριόνισαν» ή διέλυσαν τα βασικά στηρίγματα των Ενόπλων δυνάμεων (πειθαρχία, φρόνημα, ηθικόν, μαχητική ικανότης, μαχητική ισχύς, αρτία εκπαίδευση, εκσυγχρονισμός και αυτάρκεια μέσων-οπλικών συστημάτων, εθνικά ιδανικά, απαράγραπτα εθνικά δικαιώματα, κλπ). 
-Επειδή η σύγχρονη «αντιρωμαίϊκη Εφιαλτική συμμαχία», των Διαφωτιστών, ορθολογιστών, Ευρωπαϊστών/Ευρωλάγνων, κοσμοπολιτών, εθνομηδενιστών, αντιχριστιανών, νεοπαγανιστών, κλπ, με την κάλυψη και το άλλοθι της κοινοβουλευτικής ψευδοδημοκρατίας, και την ασταμάτητη χρηματοδότηση (με αντάλλαγμα την εκποίηση του εθνικού μας πλούτου), από τους Ιουδαιοταλμουδιστές τοκογλύφους τραπεζίτες, εξακολουθεί να περισφίγγει τον κλοιόν της γύρω από τον εγκέφαλο των Ελλήνων, και θα παραμένει απρό­σβλητη, όσον:
-Οι Ρωμαίϊκες δυνάμεις του Γένους των Ελλήνων, παραμένουν αδρανείς και αδολεσχούσες, μόνον εντός των αιθουσών κάποιων οικείων σ’ αυτούς πνευματικών κέντρων, θρησκευτικών ιδρυμάτων και ιδιωτικών συνάξεων.
-Οι Ρωμηοί διστάζουν να αναλάβουν αγώνα  ενημερώσεως και Ομολογίας Πίστεως, σε ΟΛΑ τα μέτωπα και εναντίον όλων των πολεμίων της Ρωμηοσύνης!
-Η Διοίκηση της Ελλαδικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, όχι μόνον σιωπά για τα τεκταινόμενα, αλλά χαμαιλεοντίζει με την εκάστοτε ελλαδική εξουσία, ενίοτε δε και ερωτοτροπεί, θυσιάζοντας τις ανάγκες του ποιμνίου χάριν των επιχειρηματικών (οικονομικών), δραστηριοτήτων της.
-Οι άμβωνες των εκκλησιών σκουριάζουν και σαπίζουν από την αλαλία και αφωνία των …ιεροκηρύκων αλλά και την ασταμάτητη νεοεποχήτικη αγαπολογία και προτεσταντίζουσα αδολεσχία των ρασοφόρων.
-Τα κελλιά των μοναχών και τα μοναστήρια, η τελευταία ίσως ελπίδα της Ρωμηοσύνης, δεν μετατρέπονται σε «κρυφά σχολειά» και προπύργια πολεμιστών Ρωμηών, αποφασισμένων να συγκρουσθούν μέχρις εσχάτων, με τους ανθέλληνες/μισέλληνες/ υπανθρώπους  του Εωσφορικού Συστήματος.
-Επειδή στα σπλάχνα της πατρίδας μας, είναι εγκατεσπαρμένες ήδη, εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπινες «ωρολογιακές βόμβες», αλλογενών και αλλοδόξων, αγνώστου ακριβούς τοποθεσίας και «χρονικής ενεργοποιήσεως»,  οι οποίες εκτιμούμε ότι θα χρησιμοποιηθούν από τους εχθρούς του έθνους, σε περίπτωση εκρύθμου ή εμπολέμου καταστάσεως. 
Τα νησιά και η ενδοχώρα μας, πλημμύρισαν από εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους λαθροεισβολείς, πολλοί από τους οποίους δεν προέρχονται από εμπόλεμες περιοχές, και ήδη άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα κρούσματα, φανατισμού,  προκλητικής συμπεριφοράς προς τους Έλληνες κατοίκους, κυρίως των νήσων, και θρασύτητος προς τις αρχές της χώρας που τους φιλοξενεί.
Φαντασθείτε τι πρόκειται να συμβεί στο εσωτερικόν της χώρας, εάν εκδηλωθεί θερμό επεισόδιο εκ μέρους ενός των ομόρων εχθρών μας, ιδιαιτέρως της ισλαμοφασιστοκρατούμενης σήμερον Τουρκίας, όταν οι εθνικές δυνάμεις εσωτερικής ασφαλείας, θα είναι αφοσιωμένες, στην εκτέλεση των προβλεπομένων από τα σχετικά πολεμικά σχέδια!!!
Ποίοι και πως θα αντιμετωπίσουν, τότε, την αντίδραση εκατοντάδων χιλιάδων μισελλήνων μουσουλμάνων (συμπεριλαμβανομένων και των προ δεκαετιών εγκατεστημένων στην Ελλάδα, Αλβανών, Πακιστανών, Αφγανών, Ελλήνων μουσουλμάνων της Θράκης που θρασυστόμως αυτοαποκαλούνται Τούρκοι, κλπ), διασκορπισμένων σ’ όλη την ελληνικήν επικράτεια;
Πως θα προστατευθούν οι πολίτες των νήσων, ο άμαχος πληθυσμός της ενδοχώρας και οι στρατηγικές-κρατικές εγκαταστάσεις, από τον ανεξέλεγκτον όχλον των λαθροεισβολέων;
-Επειδή ΟΛΟΙ οι αληθινοί και πιστοί μουσουλμάνοι, είναι εν δυνάμει μισαλλόδοξοι τρομοκράτες, (μισούν θανάσιμα τους «απίστους» χριστιανούς), καθ’ όσον αυτό επιτάσσει το κοράνιο και το Χαντίθ.2
-Επειδή η πρόσφατη βιαία εισβολή ομάδος ενόπλων Τούρκων, εντός του Ελληνικού εδάφους στην περιοχή του Έβρου (ενέδρα) και υφαρπαγή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών,3 αποτελεί το αποκορύφωμα της ηττοπαθείας και της ταπεινώσεως των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.
-Επειδή το να ζητάμε υποστήριξη και να αναμένουμε παρέμβαση ή προστασία, από δήθεν συμμάχους (ΝΑΤΟ) ή «φίλους», διεθνείς οργανισμούς, τον ΟΗΕ, την ΕΕ, κλπ, όταν απειλούμεθα ή προσβαλλόμεθα από ενέργειες γειτόνων ή άλλων κρατών, ΑΝΤΙ να απαντούμε κατά περίπτωση, ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ, είναι δείγμα ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ, ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑΣ, ΕΝΔΟΤΙΚΗΣ πολιτικής ηγεσίας, ΑΝΙΣΧΥΡΩΝ Ενόπλων Δυνάμεων, και ΑΝΕΤΟΙΜΟΤΗΤΟΣ σε ΟΛΑ τα μέτωπα και πεδία (ηθικής προπαρασκευής του λαού, εθνικής διαπαιδαγωγήσεως της νεολαίας, ενεργοποιήσεως όλων των εσωτερικών σχεδίων για αντιμετώπιση εκτάκτου καταστάσεως και δη πολεμικής τοιαύτης, κλπ).
-Επειδή «οι καιροί ου μενετοί» (ΔΕΝ υπάρχουν περιθώρια αναβολής αντιδράσεως στις συνεχιζόμενες προκλήσεις, εθνικές προσβολές και ταπεινώσεις και στις παραβάσεις-παραβιάσεις του εθνικού μας χώρου,  από τους γείτονες και εντονώτερα από τους Τούρκους, αλλά είναι αναγκαίο να ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ).
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, προειδοποιούμε, ίσως για τελευταία φορά, τους Έλληνες συμπολίτες μας:
-Έρχεται τσουνάμι καταιγιστικών εξελίξεων στην χώρα μας, στις περιοχές της εθνικής κυριαρχίας μας, με απρόβλεπτες συνέπειες!
-Το Ελληνικόν Αιγαίον Αρχιπέλαγος είναι έτοιμο να αναφλεγεί.
-Στα νησιά του Αιγαίου μας, λόγω εγγύτητος προς την Τουρκίαν και της κατακλύσεώς τους από αλλοδόξους λαθροεισβολείς (μουσουλμάνους στην συντριπτική πλειονότητα), υπάρχει ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ, να ξαναζήσουμε καταστάσεις παρόμοιες με εκείνες της καταστροφής της Χίου και Κάσου (30 Μαρτίου 1822 και 30 Μαϊου 1824 αντιστοίχως), σε περίπτωση πολεμικής συρράξεως με την Τουρκίαν …
-Οι ισλαμιστές τρομοκράτες, εν δυνάμει σύμμαχοι και συνεργοί των Τούρκων και Σκιπετάρων/Αλβανών, είναι μέσα στα σπλάχνα μας! Ζουν ανάμεσά μας! Είναι δίπλα μας, στις διασταυρώσεις των δρόμων, στα σχολεία μας, στα χωριά μας, στα χωράφια μας, στις πόλεις μας, στα εργοστάσια, στα λιμάνια μας, παντού! Απλώς ΔΕΝ έχουν εκδηλωθεί μέχρι τώρα, είτε διότι δεν θεωρούν κατάλληλες τις συνθήκες, είτε διότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ!
-Το ίδιο ισχύει για την πυριτιδαποθήκη-Χερσόνησο του Αίμου (Βαλκάνια), όπου στα νυν σύνορά μας, κατοικούν αμετανόητοι, επήλυδες, αιμοβόροι, άρπαγες, ανθέλληνες γείτονες, που εξακολουθούν να καταπατούν αρχαιόθεν Ελληνικά εδάφη.
Οι παραπάνω παρείσακτοι γείτονες, εκμεταλλευομενοι το γεγονός ότι οι ελλαδικές κυβερνήσεις, επιλεγείσες δια των διαδικασιών της κοινοβουλευτικής ψευδοδημοκρατίας (τους), διακηρύσσουν πανταχόθεν, ανοήτως, αφρόνως, ανιστορήτως και κατ’ εντολήν άνωθεν και έξωθεν, ότι «Δεν διεκδικούμε τίποτε», με θράσος χιλίων πιθήκων, προκαλούν, απειλούν, διεκδικώντας και άλλα εδάφη της πατρίδος μας, πιθανώτατα να εκμεταλλευθούν μία δυσμενή δι’ημάς, εξέλιξη στις τεταμένες ήδη Ελληνοτουρκικές σχέσεις!
-Η Ελλαδική ηγεσία, με την ηττοπαθή και ενδοτική συμπεριφορά της, επικαλούμενη συνεχώς το διεθνές δίκαιον, τους διεθνείς οργανισμούς και τις διεθνείς συνθήκες, αγνοώντας την ψυχήν του Έθνους και την φωνήν των προγόνων μας, ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ, αφού αντί να προπαρασκευάζει το Έθνος για Πόλεμον, επιμένει να απαντά προσφεύγουσα ως κυνηγημένος λαγός, σε υποτιθέμενους προστάτες και υποστηρικτές, οι οποίοι αντί προστασίας και υποστηρίξεως, αποδεικνύονται  καθημερινώς, από δηλώσεις και πράξεις τους, στην καλύτερη των περιπτώσεων, αντάξιοι συνεχιστές της συμπεριφοράς του Πόντιου Πιλάτου... 
-Από δω και πέρα, για ό,τι δυσάρεστο ή τραγικό συμβεί στην πατρίδα μας, ΔΕΝ υπάρχει δικαιολογία! Η ανοχή, αδράνεια, αδιαφορία, αλαλία που επιδεικνύετε, τόσον στην αποδεδειγμένως ανίκανη, αθεϊστική, ηττοπαθή και δουλοπρεπή κυβέρνηση, όσον και στην αναξία, φαρισαϊκή, ομοίας ευρωδουλικής συμπεριφοράς αντιπολίτευση, των Ελληνόφωνων Ελλαδιτών πολιτικών, είναι Εθνοβλαβής, απαράδεκτη και παντελώς αδικαιολόγητη!
Συνιστά την ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΟ ΑΙΤΙΑ για ό,τι ακολουθήσει, ισοδυναμούσα με Εθνική Αυτοκτονία!!!
           *
Φρονούμεν, λοιπόν, ότι ήλθεν η ώρα της Αληθείας, της εγέρσεως των Ρωμηών, των απανταχού της χώρας μας Ελληνόψυχων, της αφυπνίσεως και αντιστάσεως, κατά των δυναστών μας και των εγχώριων υποτακτικών τους, έναντι οποιουδήποτε τιμήματος.
Ήλθε η ώρα να σπάσουμε την αδικαιολόγητη σιωπή μας, αφού σε περιόδους που κινδυνεύει το Έθνος και η Πίστη μας, είναι εντολή του Κυρίου να ομιλούμε και να μη σιωπούμε!!!

Ξύπνα κοιμώμενε Ρωμηέ!
Απόδειξε δια λόγων και πράξεων την Ρωμηοσύνη σου.
Ομολόγησε την Ορθόδοξη Πίστη σου!
Απάντησε, κατ’ επιταγήν του ισχύοντος Συντάγματος (άρθρον 120), στους άθεους, νεοφαρισαίους και Ευρωλειχήνορες πολιτικούς που σε οδήγησαν στο χείλος του γκρεμού και ετοιμάζονται να σε κατακρημνίσουν στο βάραθρον!!!
Ρωμηέ, εάν πιστεύεις ότι «ει ο θεός μεθ’ ημών ουδείς καθ’ ημών», τότε,  Αντεπιτίθεσο σε όλα τα μέτωπα! Διαλάλησε παντού ότι:
-ΟΙ ΡΩΜΗΟΙ (ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΡΑΓΚΙΚΗ ΔΥΣΗ. Η ΔΥΣΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΩΝ ΡΩΜΗΩΝ, ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ!!!
-Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟΣΟΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ-ΛΕΗΛΑΤΗΘΕΙΣΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΡΑΓΚΟΠΑΠΙΚΟΥΣ, ΡΩΜΑΙΪΚΗ ΔΥΣΗ.
-ΟΙ ΡΩΜΗΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΡΑΓΡΑΠΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ (ΙΣΤΟΡΙΚΑ-ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΑ-ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ-ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ), ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΡΧΑΙΟΘΕΝ ΡΩΜΑΙΪΚΕΣ/ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΑΛΛΟΕΘΝΩΝ, ΑΛΛΟΔΟΞΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ «ΟΜΟΔΟΞΩΝ» [ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ, ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (ΝΟΤΙΑ ΒΑΡΝΤΑΡΣΚΑ), ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, ΠΟΝΤΟΣ, ΙΩΝΙΑ (Μ. ΑΣΙΑ), ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΣ].
-ΟΙ ΡΩΜΗΟΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ Ή ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΩΣ (ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ, ΜΕ ΛΥΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΜΑΣ, Κ.Λ.Π.).
-Η ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.
Ραιστήρ Ανθελλήνων4
Ωριόκαρπον Έθνος5
Μαρτύρων Γεννήτειρα6
Ηρώων  Φύτρα7   
Ορθοδοξίας  Θησαυροφύλαξ
Σιωνιστοταλμουδιστών  Ταράκτωρ8
Υπεροπλία Ελλήνων
Νέας Ρώμης (Κωνσταντινουπόλεως) Αναβίωσις9
Ηγεμονία Ιησού Χριστού 
ΕΓΕΡΘΗΤΙ  ΡΩΜΗΕ!

Πως εκατάντισες Ρωμηέ, ζητιάνος και ικέτης,
εσύ που ήσουν άρχοντας κι’ όλης της γης ηγέτης;
Του Γένους ήσουν φύλακας και του Χριστού μας στύλος,
τώρα ξανάγινες ραγιάς,  και  της Φραγκιάς ο σκύλος.

Γιατί  ελησμόνησες την γη που δώρισε ο Θεός σου
και οι βασιλείς μας πότισαν  με αίμα και ιδρώτα;
Εσύ ΠΑΝΤΟΤΕ  έπρεπε να έχεις στο μυαλό σου,
να ξαναγίνει η Πόλη μας, βασίλισσα σαν πρώτα.

Πως καταδέχεσαι  Ρωμηέ, την Πόλη σου να έχουν,
δερβίσηδες,Ταλμουδιστές, μουφτήδες και χαχόλοι;
Να βλέπεις σκλάβων αδελφών τα δάκρυα να τρέχουν,
τους μιναρέδες και τζαμιά, που κτίζουν οι Μογγόλοι;

Σήκω επάνω Έλληνα, της Ρωμηοσύνης φύτρα..
απόγονε σοφών ανδρών, σπέρμα θεϊκό Ιώνων.
Βλάστημα είσαι Πελασγών, της Οικουμένης μήτρα,
γόνος ένδοξων νικητών, κατά Περσών αφρόνων.

Θυμήσου τους προπάτορες, του πνεύματος  δασκάλους,
θεάτρων κτίστες και σχολών, κτήτορες Παρθενώνων,
αυτούς που εδίδαξαν το φως,  στους άξεστους βαρβάρους,
τους πρώτους του κόσμου ιδρυτές των Ολυμπιακών αγώνων.

Θυμήσου Μιλτιάδη γίγαντα, του Μαραθώνα το κλέος.
Θεμιστοκλήν τον αρχηγόν των Σαλαμινομάχων.
Λεωνίδα των Θερμοπυλών, Μηδο-Περσών το δέος.
Μέμνησο πάντοτε αυτών και όλων των πολεμάρχων.
Λεωνίδας Α΄, Βασιλεύς Σπαρτιατών

 Θυμήσου τον  Μεγαλέξανδρο,  καύχημα  Μακεδόνων,
Τον Μέγιστο Ελλήνων βασιλιά, δια μέσου των αιώνων.




 Εκστρατείες του Μεγάλου Αλεξάνδρου, με πορεία κατεύθυνσης, απεικόνιση των σχηματισμών των κύριων μαχών, και επισήμανση των ιδρυθείσων πόλεων


Ο Αρχαίος Ελληνισμός κατά τον Ερατοσθένη, το 220 π.Χ.

Θυμήσου Ιουστινιανό, Βασίλειο Βουλγαροκτόνον κορυφαίον,
Νικηφόρον Φωκά, Ηράκλειον, Τσιμισκή και Κωνσταντίνο Μέγα,
Θυμήσου Κωνσταντίνον, αυτοκράτορα Ελλήνων, τελευταίον,
του Γένους Εθνομάρτυρα,  Παλαιολόγον τον Παμμέγα.



 Η μορφή του Ιουστινιανού στα ψηφιδωτά του ναού του Αγίου Βιταλίου, στην Ραβέννα.


 Κωνσταντίνος ΙΑ΄ Δραγάσης Παλαιολόγος, τελευταίος αυτοκράτωρ

Ώ Ελληνόψυχοι Ρωμηοί!
Μη λησμονείτε το σχοινί του άξιου Πατριάρχη,10
τους ρασοφόρους μάρτυρες, πεσόντες και σφαγέντες,
από Οθωμανούς,  Ιησουϊτες και Οβριούς, άθλιους συνεργάτες.



Να τι ζητούν’ από εσάς, του Έθνους οι λεβέντες,
οι μαχητές της Πίστης μας, του Γένους πρωτεργάτες.

Να ορκισθείτε γονατιστοί κάτω απ’ τον Σταυρό!
Εκδίκηση να πάρετε, μέχρι τον τελευταίο εχθρό!

 Από τους τάφους αναφωνούν και μας προστάζουν τώρα:
Κολοκοτρώνης, Νικηταράς, Διάκος, Δόμνα Βισβύζη,
Μπουμπουλίνα η ηρωϊς, Τζαβέλλας και Κανάρης,
Μάρκος Μπότσαρης, Καραϊσκάκης, κι’ Οδυσσεύς Ανδρούτσος,
Γρηγόριος Παπαφλέσσας ο φλογερός μπροστάρης,
Λοιποί του Γένους εκλεκτοί και μάρτυρες της Πίστης,
των Τούρκων τρόμος και κλαυθμός, οι σαλπιγκτές της Νίκης!
Ρωμηοί, επί τέλους, έφθασε η ευλογημένη ώρα!!!

Ο αρχιστράτηγος της Ρωμηοσύνης, Ελληνόψυχος Θεόδ. Κολοκοτρώνης

Η θρυλική Μπουμπουλίνα

Ο θρυλικός μπουρλοτιέρης Κων. Κανάρης

Ο αρχηγός των Ελλήνων Αρβανιτών Μάρκος Μπότσαρης [εφονεύθη από Μιρδίτες (Παπικούς Σκιπετάρους/Αλβανούς), στην μάχη του Κεφαλόβρυσου (21/8/1823)]

Σας προσκαλεί κι’ ο Εθνάρχης μας, ο πρώτος κυβερνήτης,
που οι άθλιοι δολοφόνησαν στης εκκλησιάς την πύλη.
Είναι ό νέος Άγιος, του Έθνους μας μαγνήτης.
Ανάψτε για την μνήμη του, εν’ άσβεστο καντήλι.
Αυτός είν’ Ελλήνων οδηγός, της Ρωμηοσύνης Τσάρος,
του Γένους μας χειραγωγός, της Πίστης μας ο Φάρος.

Εγέρθητι Ρωμηέ!

Θυμήσου τους νεκρούς βαλκανιονίκες μας, αξίους των προγόνων.
Τον Στρατηλάτην, αξιωματικούς, στρατιώτες και ναυμάχους,
αυτούς  που μ’ αίμα ελευθέρωσαν, σκλάβες αδελφές αιώνων,
και έκαναν πάλιν τους Έλληνες, στην γη τους κυριάρχους..
 Θυμήσου όταν ξεκίνησε του Έθνους η εκστρατεία,
προς απελευθέρωση Ελλήνων γης, Πόλης, Πόντου και Ιωνίας,
εκείνους που με τον Τούρκο  άρχισαν  αισχρή συνεργασία,
ενώ το έθνος εμάχετο στα βάθη της Μικράς Ασίας.

Θυμήσου εκείνη την προδοτικήν αθλία συμμορία,
πολιτικών- στρατιωτικών απόντων απ’ τις μάχες,
που την πατρίδα οδήγησαν, σε Εθνική τραγωδία,
κι’αργότερα εκυβέρνησαν ως «νικητές» και «εθνάρχες».

Κάνε λοιπόν την σύγκριση Ρωμηέ μου προδοθέντα,
εκείνης της εποχής των τραγικών συμβάντων,
με τα γενόμενα σήμερον και διαδραματισθέντα,
και λάβε την απόφαση, γι’ αγώνα υπέρ πάντων!
Ο κατακρεουργηθείς από Τούρκους και Ιουδαίους συνεργάτες, μητροπολίτης Σμύρνης Χρυσόστομος

Μη λησμονείς τον πρωθυπουργόν του ιστορικού μας «ΟΧΙ»!
Αυτός, νύκτωρ ακούσας την φωνή, του Έθνους στεντορίαν,
«Συντρίψατε, είπε, τον Φασισμό με των Ελλήνων λόγχη».
Και έτσι, χρυσές σελίδες έγραψε, στην Ελληνικήν ιστορίαν.
Μην περιμένης για να δεις τον Βασιληά σου να’ ρθει
από τον Άδη  στη ζωή, την Πόλη μας να πάρει.
Αυτός, εσήκωσε ήδη το Σπαθί, του Ιησού ο δούλος,
Σύντομα με Σταυρό θα στολισθεί, της Αγια Σοφιάς ο τρούλος.

Ξύπνα παλαίχθονα (Γραικέ) κι’ έλα στα λογικά σου,
να μην ξεχνάς την δύναμη πούχεις στα σωθικά σου.
Είναι τ’ αφιόνι της Φραγκιάς που άθλιοι σε ποτίζουν
Τον μύστη όμως του Χριστού, αυτά δεν τον φοβίζουν.

Ρωμηέ, αφού απαλλαγείς απ’ τα δικά σου πάθη,
μετανοήσεις και σκεφθείς τα προτερά σου λάθη,
σύντομα θα αντιληφθείς του σκότους την απάτη,
που δόλιοι βαπτίσανε «Διαφωτισμό» και «Αγάπη».

Την Παναγιά ικέτευσε γονατιστός προσμένων,
να διασπάσει τας πλοκάς των Αθηναίων και ξένων.
Να απαλλούμε  απ’ τους Οβριούς, που χρόνια τυραννάνε,
τους άμοιρους τους Έλληνες, και σκλάβους τους κρατάνε.

Ο Βασιληάς σου σε θωρεί και τον Χριστό περιμένει.
Το σύνθημά Του ν’ ακουστεί, να σηκωθεί και νάρθει,
να εκδικηθεί τους  μάρτυρες του Γένους και της Πίστης,
να γίνει του Ρωμαίϊκου ο Ρήγας του και ρύστης.
  
Εγέρθητι Ρωμηέ,
Απανταχού της γης, της πάλαι Ρωμανίας,
Βορείου Ηπείρου αλύτρωτης, και Βόρειας Μακεδονίας,
Θράκης Ανατολικής, Πόντου και Ανατολικής Ρωμυλίας,
Της Κύπρου των προγόνων σου και αρχαίας Ιωνίας.
Ο Εθνομάρτυς Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Κυπριανός11

Μη λησμονείς Ρωμηέ, ότι:
«Η Ρωμιοσύνη έν φυλή συνότζιαιρη του κόσμου
Κανένας δεν ευρέθηκε για να την ιξηλείψη
Κανένας γιατί σσιέπει την πού τάψη ο Θεός μου.
Η Ρωμιοσύνη εν να χαθή όντας ο κόσμος λείψη».

Ήλθε η ώρα μας Ρωμηοί ν’αφυπνισθούμε όλοι,
να θυμηθούμε ποιοι είμαστε και πού μας έχουν φέρει,
είναι Θεού το θέλημα να πάρουμε την Πόλη,
τις μάχες μας θα ευλογεί, το «πρωϊνό αστέρι»12


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΡΩΜΑΙΪΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΣ! Η ΡΩΜΑΝΙΑ ΜΑΣ!

Ελληνόπουλο μην ξεχνάς…..Αυτά είναι τα απαράγραπτα ιστορικά, αρχαιολογικά, γεωγραφικά, πολιτισμικά και Εθνολογικά όρια της Ελληνικής/ Ρωμαίϊκης Αυτοκρατορίας μας, της Ρωμανίας μας!!!

«…Κι απ’ την Πύλη του Άδη, σαν αρχάγγελος, τρανός αφέντης, ρήγας της Ρωμηοσύνης, εξέρχεται ο μαρμαρωμένος βασιληάς, με το σπαθί στο χέρι, και αφού σφάξει κάθε εχθρόν που συναντά στο διάβα του, προσκυνεί στην Αγιά Σοφιά, ευχαριστεί Τον Κύριον Ιησούν Χριστόν και απευθυνόμενος στην Υπέρμαχον Στρατηγόν, λέγει: Κυρά Δέσποινα και του Χριστού Μητέρα, ιδού η Πόλη, μετά χρόνια και καιρούς, ξανάγινε δικιά Σου.
Και τότε ο ΗΛΙΟΣ ο ΝΟΗΤΟΣ, ανατέλει τον ήλιον στην Κωνσταντίνου-Πόλη, ο οποίος χύνεται πάνω από το στέμμα του Αυτοκτάτορα, και ξανανθίζει η Ρωμηοσύνη σαν τα λούλουδα και χάνονται οι βδελυροί Τούρκοι και οι άθλιοι συνεργάτες τους (παπικοί και Ταλμουδιστές Ιουδαίοι), σαν την καταχνιά!».





1 Μετά την απελευθέρωση της Βασιλεύουσας που ήταν υποδουλωμένη στους άπιστους εισβολείς και αιμοσταγείς κατακτητές, Λατίνους και Φραγκοπαπικούς, ο αυτοκράτωρ Μιχαήλ Η΄ Παλαιολόγος, εισέρχεται θριαμβευτικώς στην Πόλη, από την Χρυσεία Πύλη, στις 15-8-1261.
2 Χαντίθ (Hadith)= Ρήσεις του Μωάμεθ. Έκθεση ή συλλογή των λόγων που αποδίδονται στον Μωάμεθ. Έξη από αυτές τις συλλογές που θεωρήθηκαν «αυθεντικές» από τους Σουνίτες, συντάχθηκαν τον 3ον από Εγίρας αιώνα.( Εγίρα=Μετανάστευση ή μετοικεσία του Μωάμεθ από την Μέκκα στην Μεδίνα το 622 μ.Χ. Επειδή οι πηγές δεν συμφωνούσαν ως προς την ακριβή χρονολογία και ημερομηνία της φυγής του Μωάμεθ, οι Μουσουλμάνοι ώρισαν όχι την πραγματική ημέρα αλλά την πρώτη του μηνός Maharram (Παρασκευή) που συμπίπτει με την 16ην Ιουλίου 622 μ.Χ.)
Ας πάψουν λοιπόν, να μας λένε τα παραμύθια, για να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα, και να αποκοιμίζουν τους Έλληνες, κάποιοι εκπρόσωποι των μουσουλμάνων που διαμένουν στην Ελλάδα, από τα Ελλαδικά (;) ΜΜΕ, ή οι ελλαδίτες διεθνιστές/εθνομηδενιστές/καπιταλιστές εξουσιαστές, και λοιποί υπεύθυνοι για την διαχείριση του προβλήματος των λαθρομεταναστών (τους οποίους οι άθλιοι, εβάπτισαν πρόσφυγες και μετανάστες), της Ελλαδικής Πολιτείας, της Διοικήσεως της Ορθόδοξης Εκκλησίας, των ΜΚΟ και λοιπών (ψευδο) ανθρωπιστικών οργανώσεων.
3 Η ηττοπαθής, κομματικοποιημένη και υποτεταγμένη στους αθέους, εθνομηδενιστές νεομπολσεβίκους πολιτάρχες, ηγεσία των Ελληνικών Ενόπλων δυνάμεων, έσπευσε με αρκετή καθυστέρηση, ανοήτως, ακρίτως και ασυγχωρήτως (ή μήπως σκοπίμως;) χωρίς στοιχεία, να ανακοινώσει/παραδεχθεί ότι οι αρπαγέντες έλληνες στρατιωτικοί, είχαν εισέλθει κατά λάθος σε τουρκικό έδαφος, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και να καθησυχάσει τον λαόν ότι σύντομα το πρόβλημα θα επιλυθεί δια των διασυνοριακών επιτροπών…Τα γεγονότα τους διέψευσαν, από την επιδειχθείσα στάση των τουρκικών αρχών και την συνεχιζόμενη αιχμαλωσία των στρατιωτικών μας. Αυτό αποτελεί προσβολή για την ικανότητά της στρατιωτικής ηγεσίας και βαρύτατον πλήγμα για το αξιόμαχον και την αποφασιστικότητα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων. 
4 Ραιστήρ-ήρος (ο,η)= Ο κατασυντρίβων, συνθλίβων.
5 Ωριόκαρπος= Ο ων εις κατάστασιν να φέρει καρπούς ωρίους (ωρίμους) κυριολεκτικώς και μεταφορικώς (Επίτομον Λεξ. Ελληνικής Γλώσσης, Σκαρλάτου Δ. του Βυζαντίου, Αθήνησιν, 1839, σ. 1451). Έθνος= Το οικουμενικόν Έθνος, το έθνος το Άγιον (Α΄ΠΕΤΡΟΥ: 2/9).
6 Γεννήτειρα=Θηλυκόν του γεννήτωρ-ορος και του γεννητής-ού (ο)= Γεννήτωρ, δημιουργός (Επίτομον Λεξ. Ελληνικής Γλώσσης, Σκαρλάτου Δ. του Βυζαντίου, Αθήνησιν, 1839, σ.242).
7 Φύτρα=Φύτλη (γένος, είδος), γένος [Επίτομον Λεξ. Ελληνικής Γλώσσης, Σκαρλάτου Δ. του Βυζαντίου, Αθήνησιν, 1839, σ.1397-1398].
8 Ταράκτωρ= Ο επιφέρων ταραχήν.
9 Όταν η Ρωμηοσύνη «εγερθεί» από την μακροχρόνιον λήθαργον, με την δύναμη του Κυρίου, θα αναστήσει/ αναβιώσει την Κωνσταντινούπολη, ως πρωτεύουσα της Νέας Ρωμαίϊκής Αυτοκρατορίας.
10 «Το φρικτό ικρίωμα της αγχόνης και το «σχοινί» του Πατριάρχου, ο οποίος θυσιάστηκε υπέρ πίστεως και πατρίδος, γενόμενος μέσα στους αιώνες το ακατάλυτο «σύμβολο» της αδούλωτης Ρωμιοσύνης, ο μέγας εθνοϊερομάρτυρας του Γένους, όπως ήταν φυσικό, συνεκλόνισε τον Ελληνισμό και αναστάτωσε τους χριστιανικούς λαούς της Ευρώπης, και ιδίως την Ρωσία, επηρεάζοντας καταλυτικά τη σχέση τους με την Υψηλή Πύλη. Τα αισθήματα των χριστιανικών λαών απέναντι στο μαρτύριο του εθνοϊερομάρτυρος Πατριάρχου μπορούμε να τα καταλάβουμε και μέσα από τους στίχους του κορυφαίου «Ύμνου εις την Ελευθερίαν :
«Κειές τες δάφνες, που εσκορπίστε/ τώρα πλέον δεν τες πατεί,/ και το χέρι, όπου εφιλήστε,/ πλέον, α! πλέον δεν ευλογεί.// Όλοι κλαύστε, αποθαμένος/ ο αρχηγός της Εκκλησιάς/ κλαύστε, κλαύστε, κρεμασμένος/ ωσάν να τανε φονιάς.// Έχει ολάνοιχτο το στόμα/ π’ ώρες πρώτα είχε γευθή/ τ’ Άγιον Αίμα, τ’ Άγιον Σώμα/ λες πως θε να ξαναβγή// η κατάρα που είχε αφίση/ λίγο πριν να αδικηθή/ εις οποίον δεν πολεμήση,/ και ημπορεί να πολεμή.// Την ακούω, βροντάει, δεν παύει/ εις το πέλαγος, εις την γη,/ και μουγκρίζοντας ανάβει/ την αιώνιαν αστραπή.».
11 Την ενάτην Ιουλίου 1821, ο Αρχιεπίσκοπος Εθνάρχης Εθνομάρτυρας Κυπριανός αρνήθηκε να σωθεί από τις παροτρύνσεις του φίλου του ΚύπριουΤούρκου, ονόματι Κκιόρογλου και προτίμησε να απαγχονιστεί και να καταταχθεί στο Πάνθεον των Ελλήνων Ηρώων. Μεταξύ άλλων,ο Κκιόρογλου που «ήταν πολλά καλή πολλά καλή η ψυχή του», είπε:
«Εν’ έσσω μου, Τζιυπριανέ, τ’ αμάξιν μου ζεμένον,
τ’ αμάξιν μου, Τζιυπριανέ, εν’ έσσω αντροσιασμένον,
τζι’ αν θέλης για να ποσπαστής που σίουρην κρεμμάλλαν
τζι’ αν θέλης που τον θάνατον να φύης να γλυτώσης,
να πας με το χαρέμιν μου κρυφά κρυφά στην Σκάλαν,
τα κουσουλάτα εν’ αννοιχτά, να πάης να τρυπώσης.»
Εν ενάτη Ιουλίου, ο Εθνομάρτυρας Κυπριανός είπε μεταξύ άλλων το περίφημο «Η Ρωμιοσύνη εννά χαθεί όντας ο κόσμος λείψει» σφραγίζοντας έτσι για ακόμα μια φορά την παράδοση: «Κύπρος νήσος Ελληνική».
Εν ενάτη Ιουλίου, απέδειξε για ακόμη μια φορά τι εστί ελληνική ψυχή και χάραξε το δικό του στίγμα στην Εθνική Αντίσταση.
Η προκλητικότητα του Τούρκου πασά, δεν αναγκάζει τον Εθνομάρτυρά μας να σιωπήσει και να πει αυτό που έπρεπε να πει, δηλαδή να βγάλει ασπροπρόσωπους τους ήρωές μας που πέθαναν για αυτόν τον τόπο, που έδωσαν το είναι τους για το μέλλον μας.
«Η Ρωμιοσύνη εν φυλή συνότζιαιρη του κόσμου,
κανένας δεν εβρέθηκεν για να την-ι-ξηλείψη,
κανένας, γιατί σιέπει την που τάψη ο Θεός μου.
Η Ρωμιοσύνη εν να χαθή, όντας ο κόσμος λείψη!
Σφάξε μας ούλους τζι’ ας γενή το γαίμαν μας αυλάτζιν,
κάμε τον κόσμον ματζιελλειόν τζιαι τους Ρωμιούς τραούλλια,
αμμά ξέρε πως ίλαντρον όντας κοπή καβάτζιν
τριγύρου του πετάσσουνται τρακόσια παραπούλια.
Το ‘νιν αντάν να τρώ’ την γην τρώει την γην θαρκέται,
μα πάντα τζιείνον τρώεται τζιαι τζιείνον καταλυέται.»
12 Ο αστήρ ο λαμπρός ο πρωϊνός= Ο Ιησούς Χριστός (ΑΠΟΚ:22/16)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου