Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΙΕΡΑΡΧΑΙ, ΑΠΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!


ΜΕΡΟΣ 4ον (Συνέχεια 3ου μέρους)

Μακαριώτατε, Σεβασμιώτατοι!!!
Ε. ΚΑΤΗΧΕΙΤΕ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΩΣ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟΝ, ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΑΚΑΤΗΧΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ, ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ,  ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΣ, ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ, Κ.Λ.Π.) [Συνέχεια 3ου μέρους], διότι:
8ον/. ΟΥΔΕΠΟΤΕ διαμαρτυρηθήκατε επισήμως για το παραπλανητικό, ψευδές, βλάσφημο, συκοφαντικό, αντιχριστιανικό και απαράδεκτο περιεχόμενο στα βιβλία των θρησκευτικών, τα οποία διδάσκονται σήμερον οι Ελληνόπαιδες, συγγραφέντα από «επιλεγμένες» συντακτικές ομάδες, δρώσες προφανώς κατ’ εντολήν, στα οποία καταγράφονται, υποτίθεται, θέσεις, αρχές και δόγματα, των διαφόρων θρησκειών..
Στις σελίδες των προμνησθέντων βιβλίων, εκτός από τα ψεύδη και τα ανασκευασμένα-πλαστογραφημένα κείμενα που παρουσιάζουν οι εγκάθετοι συντάκτες τους, έχουν παραλειφθεί ΣΚΟΠΙΜΩΣ, οι αληθινές διδασκαλίες, αρχές, προτροπές και δόγματα των διαφόρων θρησκειών. Συγκεκριμένως:
.ΔΕΝ αναφέρεται ούτε λέξη ή φράση, από τις προτροπές των «προφητών» τους και του «θεού» εκάστης, σε πράξεις μισαλλοδοξίας, μισανθρωπισμού, παροτρύνσεις σε εγκλήματα και σφαγές κατά των απίστων.
.Έχουν απαλειφθεί, οι ύβρεις, οι βλασφημίες κατά της Αγίας Τριάδος του Θεού της Ορθοδοξίας, του Ιησού Χριστού, του Αγίου Πνεύματος, της αειπαρθένου Θεοτόκου, των χριστιανών, κ.α.
Παραλλήλως, αποκρύπτεται εσκεμμένως, η ταυτότητα του λατρευομένου ως «θεού» τους, αν και σε αρκετά σημεία της διδασκαλίας των φερομένων ως «θεών» ή ιδρυτών της κάθε θρησκείας, αποκαλύπτεται ή σαφώς υπονοείται.
Εκεί ακριβώς συνίσταται η συγκεκαλυμμένη ΑΠΑΤΗ, προβαλλομένη σκοπίμως και επιβαλλομένη για υποχρεωτική μάθηση, ήγουν ΑΓΝΩΣΙΑ, και ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΝ, από μαθητές και φοιτητές!!!
Για του λόγου μας το ΑΛΗΘΕΣ, παραθέτουμε ενδεικτικώς, μερικά χωρία από σούρες (κεφάλαια) του κορανίου (από την αρχαιότερη και πιο αξιόπιστη μετάφραση του Γερ. Πεντάκη, 1886) και από το Ιουδαϊκό ταλμούδ, χωρίς σχόλια, προς επίρρωση των θέσεών μας.
α. ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ (ΚΟΡΑΝΙΟΝ)
1/. Βλασφημίες κατά της Αγίας Τριάδος
-Ο Θεός δεν έχει σύντροφον στην εξουσία αυτού (ΙΖ΄/Η ΝΥΚΤΕΡΙΝΗ ΟΔΟΙΠΟΡΙΑ,111).
-Δεν υπάρχει άλλος Θεός πλην του Αλλάχ και μόνον αυτόν οφείλουν να λατρεύουν οι άνθρωποι (Κ΄/Τ.Χ.,14).
-Ένας είναι ο Θεός και ο Μωάμεθ ο τελευταίος και μεγαλύτερος προφήτης (ΛΓ΄ /ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΟΙ,40).
-Ο Θεός δεν έχει συνεταίρον, ούτε υιόν (ΟΒ΄/ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ,3).
-Άπιστος είναι ο λέγων ότι ο Θεός είναι το τρίτον εκ τριών, αλλά δεν είναι παρά ένας και μόνος Θεός (Ε΄/Η ΤΡΑΠΕΖΑ,77).
2/. Βλασφημίες κατά του Ιησού Χριστού
-Ο Ιησούς είναι απλούς δούλος, παράδειγμα για τους υιούς Ισραήλ (ΜΓ΄/ΧΡΥΣΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, 59).
-Ο Θεός δεν έχει τέκνα (ΚΓ΄/ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ,93-ΛΖ/ΑΙ ΤΑΞΕΙΣ,152).
-Όποιος ομολογεί ότι ο Θεός έχει υιόν ο λόγος του είναι ψευδής, διαπράττει θανάσιμον αμάρτημα (ΙΗ΄/ΤΟ ΑΝΤΡΟΝ,4) και βλασφημεί τον Θεόν (Β΄/Η ΒΟΥΣ, 110).
- Και μετά στείλαμε τον Ιησού, γιό της Μαριάμ, και του δώσαμε το Ευαγγέλιο (ΣΣ: Όχι την Καινή Διαθήκη που έχουν οι Χριστιανοί αλλά κάποιο άλλο ως το Κοράνιο που κατά τους ισλαμιστές, αποκρύπτουν ή τροποποίησαν οι Χριστιανοί)…Αλλά τον ασκητισμό (ΣΣ: Μοναχισμό) που τον επινόησαν μόνοι τους δεν είμαστε αυτοί που τον παραγγείλαμε σ’ αυτούς..» (ΝΖ΄/Ο ΣΙΔΗΡΟΣ,27).
-Ο Θεός έπλασε τον Ιησούν από χουν όπως τον Αδάμ. Και μετά είπε «Γεννηθήτω» και εγένετο (Γ΄/ΟΙΚΟΣ ΕΜΡΑΝ,52).
-Οι Χριστιανοί που υποστηρίζουν ότι ο Μεσσίας είναι ο υιός του Θεού, ομοιάζουν προς τους αρχαίους απίστους. Ο Θεός ας καταστρέψει αυτούς. Πόσο ψεύδονται! (Θ΄/Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ,30-31).
-Άπιστος είναι ο λέγων ότι ο Θεός είναι το τρίτον εκ τριών, αλλά δεν είναι παρά ένας και μόνον Θεός. Εάν δεν παύσουν όσοι προφέρουν τέτοιους ασεβείς λόγους η τιμωρία που τους περιμένει θα είναι επώδυνος (Ε΄/Η ΤΡΑΠΕΖΑ,77). 
3/. Βλασφημίες κατά του Αγίου Πνεύματος
-Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ που είναι το πνεύμα του Θεού, επλησίασε την Μαριάμ και ενεφύσησεν αυτήν. Το «θείον» εμφύσημα κατεβιβάσθη εν γαστρί και έτεξε τον Ιησούν. (ΙΘ΄/Η ΜΑΡΙΑΜ,16).
-Εις την άσπιλον Παρθένον ενεφυσήσαμεν το πνεύμα ημών καταστήσαντες αυτήν και τον υιόν της σημείον του σύμπαντος κόσμου (ΚΑ΄/ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΑΙ,91).
-Η Μαριάμ ερωτήσασα το βρέφος της (ΣΣ: Τον Ιησού) της απήντησε : «Είμαι δούλος του Θεού, ο Κύριος μου (ΣΣ: Ο Αλλάχ) έδωσε την Βίβλον και με εποίησε προφήτην (ΙΘ΄/Η ΜΑΡΙΑΜ, 31).
-Κατέλαβον δε αυτήν αι ωδίναι του τοκετού πλησίον δένδρου φοινίκων…Ανέκραξε τις «μη θλίβεσαι ο Κύριος σου ηνέωξε ρύακα υπό τους πόδας σου (ΙΘ/Η ΜΑΡΙΑΜ,23-24).
-Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ είναι το πνεύμα του Θεού (ΙΘ΄/Η ΜΑΡΙΑΜ,16-17).
-Ο Λόγος του Θεού τον οποίον απέστειλε προς την Μαριάμ είναι το Άγιον Πνεύμα, το προερχόμενον από Αυτόν (Δ΄/ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,169).
-Αποστείλαμεν τον Ιησούν, υιόν της Μαριάμ, μετά προφανών σημείων, ενισχύσαντες αυτόν δια του Αγίου Πνεύματος. (Β΄/Η ΒΟΥΣ, 81 και 254).
-Μωάμεθ πέσε στους αμαθείς ότι, δια του Αγίου Πνεύματος που σου ενέπνευσε ο Αλλάχ συνέταξες το Κοράνιον (ΙΣΤ΄/Η ΜΕΛΙΣΣΑ,104 και 105).
-Το Πνεύμα επλάσθη κατά διαταγήν του Αλλάχ αλλά ολίγοι από εσάς κατέχουν την σοφίαν αυτήν.
4/. Λοιπές ύβρεις κατά του Ιησού Χριστού
Ιησούς εγεννήθη, δεν εσταυρώθη, ανελήφθη στους ουρανούς και θα αποθάνει προ της ημέρας της Κρίσεως για να αναστηθεί μαζί με τους άλλους.
-Ο Ιησούς δεν εφονεύθη και δεν εσταυρώθη. Ο Αλλάχ έβαλε άλλον όμοιόν του στην θέσιν αυτού και με την σοφίαν του τον μετεκάλεσε ώστε να επανέλθει πάλι στον κόσμο για να φονεύσει τον «Αντίχριστον» και κατόπιν να αποθάνει (ΙΘ΄/Η ΜΑΡΙΑΜ,33-Δ΄/ΟΙ ΓΥΝΑΙΙΚΕΣ, 157-Ε΄/Η ΤΡΑΠΕΖΑ, 117).
-Κατά πολλούς σχολιαστές του Κορανίου στην θέση του Ιησού εσταυρώθη ένας Αρχιραββίνος ονόματι Ασσιούγ. Κατ’ άλλους στην θέση του Ιησού εσταυρώθη ο Ιούδας.
5/. Μισαλλοδοξία και προτροπές για σφαγές απίστων
-Να μην συνάπτετε φιλίαν μετά απίστων παρά μόνον μετά πιστών Μουσουλμάνων (Δ΄/ΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, 143).
-Η απόφαση εγγεγραμένη στις αιωνίους δέλτους είναι: Οι μουσουλμάνοι να εξαφανίσουν και να τιμωρήσουν σκληρώς όλες τις χώρες της γης προ της ελεύσεως της ημέρας της κρίσεως (ΙΖ΄/ΝΥΚΤΕΡΙΝΗ ΟΔΟΙΠΟΡΙΑ, 60).
-Να μην συνάπτονται σχέσεις ούτε με Εβραίους ούτε με Χριστιανούς διότι είναι φίλοι μεταξύ τους. Όποιος συνάψει φιλίαν θα ομοιάσει με αυτούς που είναι διεφθαρμένοι (Ε΄/Η ΤΡΑΠΕΖΑ, 56).
-Όταν παρέλθουν οι ιεροί μήνες τότε να φονεύετε τους πολυθεϊστές όπου κι αν τους συναντάτε. Δεν θα συνθηκολογήσετε με αυτούς παρά μόνον με όσους επιζητούν την συνθηκολόγηση πλησίον του ιερού τεμένους (Θ΄/Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ, 7).
-Πολεμείτε εναντίον παντός μη πιστεύοντος εις τον Αλλάχ. Πολεμείτε δ’ επίσης εναντίον των Εβραίων και των Χριστιανών οι οποίοι, δεν πιστεύουν την πίστη της Αληθείας (τον ισλαμισμό) [Θ΄/Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ, 29].
-Δεν φονεύουν οι πιστοί τους απίστους αλλά ο Αλλάχ. Υπακούετε στον Αλλάχ και εις τους αποστόλους αυτού. Εννοήσατε; (Η΄/ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ,15-20).
-Oπόταν συναντάτε τους απίστους φονεύετε και κατασφάζετε, συγκρατούντες στερεώς τα δεσμά των αιχμαλώτων (ΜΖ΄/Ο ΜΩΑΜΕΘ,4).
-Φονεύετε τους απίστους όπου κι αν τους βρίσκετε (Β΄/Η ΒΟΥΣ, 190-193).
-Θα σπείρω τον τρόμο στις καρδιές των απίστων….Τσακίστε τους λαιμούς τους και σακατέψτε τα ακροδάκτυλά τους (8/ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ,12).
-Ο Αλλαχ τους έρριξε από τα φρούριά τους κι’ ΄εσπειρε τον τρόμο στις καρδιές τους…( 33/ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΟΙ,26).
«Η τρομοκρατία του εχθρού είναι αναπόσπαστο τμήμα του Ισλάμ. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το υπηρετήσουμε μέσα από την Τζιχάντ» (Κυνικές δηλώσεις του Ιμάμη του Λονδίνου Anjem Choudary στο R.T. (Newsbeast.gr, 4 Σεπ. 2014).
6/. Λοιπά ψεύδη και ύβρεις κατά της Αγίας Γραφής
-Η Πεντάτευχος και το Ευαγγέλιον (ΚΔ΄/ΤΟ ΦΩΣ) χρησιμεύουν ως οδηγός των ανθρώπων, αλλά το Κοράνιον είναι η Βίβλος της Αληθείας (Γ΄/ΟΙΚΟΣ ΕΜΡΑΝ,3-5). Οι Μουσουλμάνοι, δέχονται την Πεντάτευχο, τους ψαλμούς του Δαυίδ και τα ευαγγέλια του Ιησού (Ε΄/Η ΤΡΑΠΕΖΑ, 50). Σε κάθε περίπτωση, όμως, θεωρούν την Αγία Γραφή «σκοπίμως» αλλοιωμένη.
-Είπαν: «Γίνετε Εβραίοι ή Χριστιανοί για να είστε στον σωστό δρόμο». Απαντήστε τους: «Όχι, ακολουθούμε την θρησκεία του Αβραάμ του όρθιου που ποτέ δεν ήταν από τους ειδωλολάτρες» (Β΄/Η ΒΟΥΣ,135).
-«Ώ λαοί της Βίβλου! Συνηθίζετε να κρύπτετε και να παραλείπετε πολλά από το βιβλίο που παραλάβατε. Τώρα όμως σας ήλθε από τον Αλλάχ φως( Μωάμεθ) και ένα ξεκάθαρο βιβλίο (το Κοράνι)» (Ε/15 και Β΄/39).
-Το κοράνιον είναι ανάγνωσμα ένδοξον πεφυλαγμένον παρά τω Θεώ. Είναι η αποκάλυψη του Αλλάχ η οποία κατεπέμφθη αραβιστί, για να γίνει κατανοητή (ΜΓ΄/ΧΡΥΣΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, 1-3 και ΙΓ΄/ Η ΒΡΟΝΤΗ, 37,38).
-Μετά των καλουμένων Χριστιανών συνήψαμεν συνθήκην, αλλ’ ούτοι ελησμόνησαν μέρος των διδαχθέντων [ΣΣ: Υπαινιγμός ότι οι χριστιανοί αφαίρεσαν κείμενα για την έλευση του «Μεσσία» Μωάμεθ!!!, Ε΄/Η ΤΡΑΠΕΖΑ, 17 και 18-19].
-Ο Ιησούς Χριστός ήλθε μεταξύ των άλλων για να επικυρώσει την Πεντάτευχον και να ευαγγελισθεί την έλευση ετέρου αποστόλου του Αχμέτ (ένδοξος) [ΞΑ΄/ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΙΣ, 6-7].
7/. Παγιδοφόρες δοξασίες και παραπλανητικές φαντασιώσεις περί Παραδείσου.
Α΄ Παράδεισος (Jan/Janna)
-Οι πιστοί θα εισέλθουν στους κήπους της Εδέμ, θα εύρουν ποταμούς διαρρέοντας και ό,τι επιθυμήσουν (ΙΣΤ΄/Η ΜΕΛΙΣΣΑ, 32-33 και ΜΓ΄/ΧΡΥΣΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, 70-71).
-Ο Θεός υπεσχέθη (τον παράδεισον) στους πιστούς όπου θα μείνουν αιωνίως (Θ΄/ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ, 73).
-Στους κήπους της Εδέμ οι πιστοί θα αναπαύωνται  εν ανέσει, τερπόμενοι εκ παντοίων οπωρών και ποτών (ΛΗ΄/ΣΑΔ,50-51).
-Εκεί θα εύρουν γυναίκας αγνάς και θα διαμένουν εις τον αιώνα τον άπαντα (Β΄/ Η ΒΟΥΣ,23).
-Θα έχουν σεμνοπρεπείς παρθένους, τας οποίας ουδέποτε επλησίασε άνθρωπος ούτε πνεύμα (ΝΕ΄/Ο ΟΙΚΤΙΡΜΩΝ,56).
-Θα υπηρετούν πέριξ αυτών νεανίσκοι ουδέποτε γηράσκοντες, τους οποίους εάν ίδης, θα εκλάβεις ως μαργαρίτας τιθεμένους κατά σειράν  (ΟΣΤ΄/ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,19).
-Θα προσφέρουν σ’ αυτούς κοτύλας (μικρά αγγεία) εκ χρυσού και ποτήρια πλήρη ποτών άτινα αι αισθήσεις τοσούτον ποθούσιν και τα οποία είναι ευχάριστα στους οφθαλμούς, θα μείνουν εκεί αιωνίως. Ιδού ο παράδεισος τον οποίον θα απολαύσουν ως αμοιβή για τα έργα τους (ΜΓ΄/ΧΡΥΣΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ,72).
-Οι υπέρ πίστεως πολεμήσαντες και πεσόντες θα εισαχθούν στους κήπους του Παραδείσου (ΚΒ΄/ΙΕΡΑ ΑΠΟΔΗΜΙΑ, 57 ΚΑΙ 58).
8/. Περί γυναικών
-Οι γυναίκες σας είναι ο αγρός σας. Πορεύεσθε εις τον αγρόν σας ως θέλετε (Β΄/Η ΒΟΥΣ, 223) [ΣΣ: Να χρησιμοποιείτε τις γυναίκες ως σκεύη και να ικανοποιείτε επάνω σ’ αυτήν, οποιαδήποτε επιθυμίαν σας με οποιονδήποτε τρόπον, και ο νοών νοείτω!!!].
-Οι άνδρες είναι ένα βαθμό ανώτεροι από τις γυναίκες (Β/Η ΒΟΥΣ,228).
-Δεν είναι άξιοι μομφής οι έχοντες σχέση μετά των γυναικών των και μετά των αργυρώνητων δούλων (Ο΄/ΑΙ ΒΑΘΜΙΔΕΣ, 30).
-Λαμβάνετε συζύγους δύο, τρεις ή και τέσσαρας εκ των γυναικών της αρεσκείας σας (Δ΄/ΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, 3).
-Δεν επιτρέπεται να λάβεις άλλες γυναίκες εκτός εκείνων τας οποίας έχεις, ούτε ν’ ανταλλάξεις αυτάς με άλλες, εκτός εκείνων τας οποίας ήθελες κυριεύσει δια της δεξιάς σου [ΛΓ΄/ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΟΙ, 52) (απεριόριστος αριθμός Παλλακίδων)].
β. ΤΑΛΜΟΥΔΙΚΟΣ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΣ
1/. Χαρακτηρισμοί του Ταλμούδ για τους μη Ιουδαίους
Σύμφωνα με το Ταλμούδ, μόνο οι Ιουδαίοι (Jews) επλάσθησαν και απεκλήθησαν από τον Θεό άνθρωποι. Οι υπόλοιποι (μη Εβραίοι) αποκαλούνται με διάφορα ονόματα όπως:
oΛάτρες των αστεριών και των πλανητών (Akum). Προχριστιανικώς ονομάζονταν όλοι οι έχοντες άγνοια του «πραγματικού» Θεού (των Ταλμουδιστών). Αργότερα υπονοούσαν κυρίως και σαφώς, τους Χριστιανούς.
oΚτηνοβάτες, Λάτρες ειδώλων (Nezikin/AbodahZarah, 15β,22α).
oΞένοι, αλλοδαποί, μη Εβραίοι (Nokhrim).
oΑνόητοι, άνθρωποι της γης (Amme Haarets). Με τον όρο αυτό αποκαλούν τους κατά την κρίση τους «ακαλλιέργητους» και αμόρφωτους (ΣΣ: Έτσι αποκαλούν ή θεωρούν, οι σημερινοί «ειδικοί», επιστήμονες και τα αυτοαποκαλούμενα «ανοικτά μυαλά» του Συστήματος, πάντες τους μη έχοντας …ανάλογες με αυτούς «γνώσεις» και …ανθρωπιστική παιδείαν).
oΑιρετικοί (Minim). Κατά τον ραββίνο Meir, όποιοι έχουν στην  κατοχή τους βιβλία που ονομάζονται ευαγγέλια είναι αιρετικοί, τα δε βιβλία τους καλούνται τόμοι ανομίας (Minim AvenGibaion).
oΌντα με σάρκα και οστά (Basar Vedam) δηλ. χωρίς πνεύμα/ σοφία.
oΖώα, Εθνικοί, μη Εβραίοι (Goyim).
oΕπικούρειοι (Apikorosim). Όσοι δεν τηρούν τις εντολές του θεού των Ταλμουδιστών.
oΣαμαρίτες (Kuthim) [ΣΣ: Αφού σήμερα δεν υπάρχουν Σαμαρείτες, ως τοιούτοι υπονοούνται οι ασπασθέντες τον Χριστιανισμόν, Εβραίοι του παλαιού λαού Ισραήλ και πάσης φυλής  «εθνικοί»].
oΑνθρωποκτόνοι (Abodah Zarah, 22α).
oΑκάθαρτοι (Schabbath, 145β-Iobe Dea, (198 48) Hagal.
oΚτήνη (Kerithuth, 6β, σ.78).
oΥπηρέτες των Εβραίων, χωρίς να μπορούν να απαλλαγούν απ’ αυτό το καθήκον (MidraschTalpioth, σ. 225).
oΠαιδιά του Διαβόλου (Zohar, I, 28β) [ΣΣ: Αφορά κυρίως τους χριστιανούς, καθ’ όσον οι κρυπτο-ταλμουδιστές Φαρισαίοι, ισχυρίζοντο ότι ο Ιησούς ήταν μάγος και έκανε τα θαύματά του με την συνέργεια του Διαβόλου.
«Αὐτῶν δὲ ἐξερχομένων ἰδοὺ προσήνεγκαν αὐτῷ ἄνθρωπον κωφὸν δαιμονιζόμενον·καὶ ἐκβληθέντος τοῦ δαιμονίου ἐλάλησεν ὁ κωφός, καὶ ἐθαύμασαν οἱ ὄχλοι λέγοντες ὅτι οὐδέποτε ἐφάνη οὕτως ἐν τῷ Ἰσραήλ. οἱ δὲ Φαρισαῖοι ἔλεγον· ἐν τῷ ἄρχοντι τῶν δαιμονίων ἐκβάλλει τὰ δαιμόνια». (ΜΑΤΘΑΙΟΣ: 9/32-34)].
oΛαός γαϊδάρων [Zohar, 11(64β)-Kethuboth (110β)-Kidduschim, 68α].
2/. Διδαχές του Ταλμούδ που αναφέρονται στον Ιησού Χριστό, την Θεοτόκο, τις σχέσεις και συμπεριφορά Εβραίων-μη Εβραίων, ιδιαιτέρως Εβραίων-Χριστιανών.
oΑν φας μαζί με έναν μη Εβραίο είναι σαν να τρως μ’ ένα σκύλο (Tosapoth, Jebamoth, 94,β).
oΗ σεξουαλική επαφή μεταξύ μη Εβραίων είναι όπως η συνουσία των ζώων (Sanhedrin, 74β).
oΕπιτρέπεται η θανάτωση ενός μη Εβραίου (SepherIkkarim III c25).
oΚάθε Εβραίος που χύνει το αίμα των αθέων (μη Εβραίων) κάνει το ίδιο με μία θυσία προς τον Θεό (Bammidberraba, c21-jalkut 772).
oΟι Εβραίοι ελεύθερα μπορούν να εξαπατούν τους απίστους (Sanhedrin, 57a).
oΟι Εβραίοι μπορεί να κλέψουν τους μη εβραίους (BabaMezia, 24a).
oΟι μη Εβραίοι είναι εκτός προστασίας του νόμου και ο Θεός έχει «εκθέσει τα χρήματά τους στο Ισραήλ» (BabaKamma, 37b) [ΣΣ: Σήμερα τα χρήματα των πολιτών όλων των κρατών της γης καθώς και των κυβερνήσεων, είναι κατατεθειμένα στις τράπεζες (Διοικούμενες από Ιουδαιοταλμουδιστές Τοκογλύφους -  Μεγαλοτραπεζίτες) ή ελέγχονται απολύτως, από αυτές, εμμέσως ή αμέσως (Δάνεια, καταθέσεις μισθών-συντάξεων, αποταμιεύσεις, κλπ)].
oΤα κορίτσια των μη Εβραίων βρίσκονται σε κατάσταση ακαθαρσίας (niddah) από την γέννα τους (AbodahZarah, 36b).
oΗ μητέρα του Ιησού ήταν μία πόρνη που είχε κάνει έρωτα με πολλούς άνδρες (Sanhedrin 106a, Sabbath, 106).
oΟ Ιησούς ήταν μάγος και εκτελέστηκε επειδή ασκούσε μαγεία (Sanhedrin, 43a).
oΟι Εβραίοι πρέπει να καταστρέψουν τα βιβλία των χριστιανών (Shabbath, 116a).
o«Οι Ταλμουδιστές συμφωνούν ότι τα βιβλία των Χριστιανών πρέπει να καίγωνται» (SCHABBATH, 116A, TOS).
oΟ Israel Shahak μας πληροφορεί ότι οι ταλμουδιστές έκαψαν εκατοντάδες Καινές Διαθήκες στην κατεχομένη Παλαιστίνη στις 23 Μαρτίου 1980, υπό την αιγίδα της YadLeakhim, μιάς Εβραϊκής Οργανώσεως που επιχορηγείτο από το Εβραϊκό Υπουργείο Θρησκευμάτων.1
oΈνας Εβραίος δικαιούται να παντρευτεί ένα τρίχρονο κορίτσι (Συγκεκριμένα τριών ετών και μιάς ημέρας) [Sanhedrin, 55b].
oΈνας Εβραίος μπορεί να συνουσιαστεί με ένα παιδί, αρκεί το παιδί να είναι λιγότερο από 9 ετών (Sanhedrin, 54b).
oΜια γυναίκα που συνευρέθηκε με ένα δαίμονα δικαιούται να παντρευτεί έναν εβραίο ιερέα (Yebamoth, 59b).
o«Εάν ο ραββίνος σου λέγει ότι το δεξί σου χέρι είναι αριστερό και το αριστερό δεξί, πρέπει να πιστέψεις τα λόγια του» (Ad. Denter, XVII, 11).
o«Οι Χριστιανικές Εκκλησίες είναι τόποι ειδωλολατρείας» (AbdahZarah, 78).
o«Ο Ιησούς είναι νόθος συλληφθείς κατά την διάρκεια της εμμήνου ροής» [Kallah, 1b(18b)].
o«Ο Ιησούς είναι υιός πόρνης και Πανδίρα στρατιώτου τινός» (Snahedrin, 67A).
o«Αθώος δολοφονίας, εφ’ όσον ο σκοπός είναι δολοφονία του Χριστιανού» (Makkoth, 7B).
o«Οι Χριστιανοί ειδωλολάτρες είναι τα τέκνα του όφεως και της Εύας» (Zohar, 1,28B).
o«Οι Εβραίοι ονομάζονται άνθρωποι, αλλά οι Χριστιανοί δεν ονομάζονται άνθρωποι» (IEBHAMMOTH, 61A).
o«Η Χριστιανική περιουσία ανήκει εις το πρώτο άτομον, το οποίον τυχόν ήθελε ζητήσει αυτήν» (BahbaBathra, 54BA).
o«Τοκογλυφία δύναται να εφαρμοσθεί επί Χριστιανών ή αποστατών» (Abhorah, Zahar, 54A).
o«Οι αποστάτες (βαπτισθέντες) Εβραίοι δέον να θανατώνονται» (HilkothAkum, X,2).
o«Ένας Ραββίνος έρχεται σε διαλεκτική σύγκρουση με τον Θεό και τον νικά. Ο Θεός παραδέχεται τον ραββίνο ότι νίκησε στην σύγκρουση» (BabaMezia, 59b).
Τέλος ο ρατσισμός, ο φανατισμός και η μισαλλοδοξία των Ταλμουδιστών φθάνει στο αποκορύφωμά της με την αναφορά στον Αδάμ. Γράφουν στο Ταλμούδ ότι, «ο Αδάμ συνουσιαζόταν με όλα τα ζώα του κήπου της Εδέμ» (Yebamoth, 63a) !!!
*
Μακαριώτατε, Σεβασμιώτατοι!!!
Αυτή η επίσημη διδασκαλία των οπαδών του Ιουδαϊσμού, συνιστά ΒΔΕΛΥΓΜΑ, αλλά μεταξύ των άλλων και ομολογία τους, ότι οι σημερινοί Ταλμουδιστές Ιουδαίοι,  ΔΕΝ ανήκουν στην Αδαμική/ανθρώπινη γραμμή. Με άλλα λόγια, οι ταλμουδιστές Ιουδαίοι (Jews), έχουν σφετερισθεί την Παλαιά Διαθήκη σε ό,τι τους συμφέρει και έχουν διαστρεβλώσει όλα τα υπόλοιπα, δια της Καμπαλιστικής μεθόδου [Καμπαλά ή Καμπάλα (קַבָּלָה)=Κυριολεκτικώς, «παραλαβή/παράδοση»].
Όμως, το γενεαλογικό δένδρο του Θεανθρώπου Κυρίου, Ιησού Χριστού, περιλαμβάνει όλους τους κατά σάρκα της Μητρός Του, προγόνους Του και καταλήγει: «…του Αδάμ, του Θεού» (ΛΟΥΚΑΣ: 3/21-38).
Συνεπώς, εφ’ όσον οι Ιουδαίοι (Jews) ισχυρίζονται ότι είναι ο «εκλεκτός λαός του Θεού»:
.ΔΕΝ είναι δυνατόν να θεωρούν ως πανάρχαιον πρόγονό τους ένα κατ’ αυτούς κτηνοβάτη (Αδάμ) και ως Θεόν τους, τον δημιουργό του «κτηνοβάτη» Αδάμ !!!!!!
.Οι σημερινοί Ιουδαίοι (Jews):
.ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχουν με την Παλαιά Διαθήκη, με την οποίαν οι ανεκδιήγητοι και αγράμματοι….ειδικοί και…. Επιλεγμένοι από το Σύστημα «επιστήμονες»  ή υστεροβούλως ενεργούντες  συντάκτες των θρησκευτικών βιβλίων, τους συνδέουν απολύτως !!!!
.Είναι βιολογικοί ή πνευματικοί απόγονοι του Κάϊν, ακολουθούντες την γενεαλογικήν γραμμήν του, η οποία  μετά τον Θόβελ (ΓΕΝΕΣΗ: 4/22-24) φαίνεται να χάνεται … αλλά επανεμφανίζεται πολύ αργότερα..
.Λατρεύουν ως «θεόν» τους, τον Ιβλίς του Ταλμούδ, τουτέστιν τον Σατανά, τον Εωσφόρον!
Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου της Ιερουσαλήμ EhoudSprinzak περιέγραψε την οργάνωση Kahame2 και την φιλοσοφία τού Ταλμουδιστή Goldstein ως εξής: «Πιστεύουν ότι είναι θέλημα θεού να διαπράττουν βία ενάντια στους goyim (κτήνη-μη Εβραίους)».3
Ο Ραββίνος Yitzak Ginsburg διεκήρυξε: «Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι το εβραϊκό αίμα και το αίμα των απίστων δεν είναι το ίδιο».4
Ποιοι είναι οι άπιστοι, κατά τους Ταλμουδιστές Ιουδαίους;
Τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων στον πλανήτη μας, οι οποίοι φυλετικώς δεν είναι Ιουδαϊκής/Καϊνικής καταγωγής και θρησκευτικώς δεν ασπάζονται τον Καμπαλιστικόν Ιουδαϊκόν Ταλμουδισμόν..
Αν αυτά τα έγραφαν Χριστιανοί για τους Ιουδαίους, δεν θα τους έλεγαν σκοταδιστές, φονταμενταλιστές και φασίστες; Δεν θα ξεσήκωναν τον κόσμο;   Όμως, τσιμουδιά από τους λαλίστατους κατά του Ιησού και του Χριστιανισμού, «τελάληδες» του Συστήματος.
Σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να θίξουν τους Ταλμουδιστές εργοδότες, χορηγούς και μισθοδότες τους…
Ένα πέπλο προστασίας και αλαλίας για τις διδασκαλίες και τους στόχους των Ταλμουδιστών, απλώνεται από τους έμμισθους πράκτορες-διαμορφωτές της κοινής γνώμης που παρουσιάζουν το μαύρο ως άσπρο και το ανθρωποβόρο ψεύδος ως ανθρώπινη αλήθεια!
Έτσι οι λαοί αγνοούν ποίοι είναι εκείνοι που κατασκοπεύουν και επιβουλεύονται την ελευθερία τους και καραδοκούν να λεηλατήσουν τους ίδιους και την πατρίδα τους!
Επειδή όσα ανεφέροντο στο Ταλμούδ ήσαν αισχρά, συκοφαντικά και βδελυρά για όλους τους μη Εβραίους, ιδιαίτερα για τους Χριστιανούς, απηγορεύθη η έκδοσή του και κατεδικάσθη διαχρονικώς, με την βάσιμη αιτιολογία ότι περιείχε κάθε είδους αχρειότητα και βλασφημία κατά της Χριστιανικής αλήθειας και διέδιδε πολλές φοβερές αιρέσεις. Το βλάσφημο περιεχόμενο του Ταλμούδ, είχε σαν αποτέλεσμα να απαγορευθεί η έκδοσή του από πολλούς γνωστούς ηγέτες όπως:
Το 553 μ.Χ. ο Αυτοκράτορας Ιουστινιανός.
Τον 13ον μ.Χ. αι. οι Πάπες Γρηγόριος ο 9ος και ο Αθώος 4ος. Αργότερα οι Πάπες Ιούλιος 3ος, Παύλος 4ος, Πίος 4ος, Πίος 5ος, Γρηγόριος 13ος, κ.α.
Ο Πάπας Κλημέντιος 8ος στον κανονισμό που εξέδωσε στην Ρώμη το έτος 1592 μ.Χ. προέγραψε και κατεδίκασε το Ταλμούδ και δεν επέτρεψε την έκδοσή του, ούτε με τις προϋποθέσεις αφαιρέσεως των βλάσφημων κειμένων.
Το Ταλμούδ που εκδόθηκε στην Βασιλεία το 1578 είχε ακρωτηριασθεί σε πολλά σημεία. Το ίδιο συνέβη και με την ολλανδική έκδοση του Ταλμούδ (1644-1648).
Στην τελευταία έκδοση του Διατάγματος απαγορευμένων βιβλίων (Index Expurgatorius, 1887) από το Βατικανό, επί Πάπα Λέοντος 13ου, το Ταλμούδ και άλλα Εβραϊκά βιβλία απηγορεύθησαν. Επετράπη η έκδοση, μόνο εάν αφαιρούντο όλες οι ποταπές συκοφαντίες κατά της Χριστιανικής θρησκείας.
Να γιατί ΔΕΝ κυκλοφορεί ή δεν υπάρχει σήμερα σε βιβλιοθήκες των κρατών, στις οποίες έχουν πρόσβαση οι πολίτες, το βιβλίο του Ταλμούδ, του θρησκευτικού Συντάγματος των οπαδών και πιστών του σημερινού Ιουδαϊσμού, της ανθρώπινης θρησκείας:
.Την οποίαν οι εγκάθετοι, αγράμματοι ιστορικώς και Αγιογραφικώς, συντάκτες  των θρησκευτικών βιβλίων, τολμούν βλασφήμως να ταξινομούν τον Χριστιανισμόν, στην ίδια Συνομοταξία των Μονοθεϊστικών, λένε, Θρησκειών!
.Της οποίας (θρησκείας), ο λατρευόμενος «θεός» είναι ο Ιβλίς, τουτέστιν ο Σατανάς, ο Εωσφόρος!
Σήμερα όσα μεταφρασμένα αποσπάσματα του Ταλμούδ κυκλοφορούν, από γνωστούς εκδοτικούς οίκους, ΔΕΝ περιλαμβάνουν τα επίμαχα και βλάσφημα χωρία κατά του Ιησού, της αειπαρθένου Θεοτόκου, των Χριστιανών και ΟΛΩΝ των μη Ιουδαίων, κατά την φυλήν.
Δεν υπάρχει πλήρες Ταλμούδ στο ελεύθερο εμπόριο. Αντιθέτως η Αγία Γραφή, το Κοράνιο και τα άλλα βιβλία των διαφόρων θρησκευτικών δογμάτων, κυκλοφορούν ελευθέρως και υπόκεινται σε δημόσια κριτική.
Στις συναγωγές, όμως εδίδασκαν και διδάσκουν το Ταλμούδ, πλήρες χωρίς περικοπές!
Ο λόγος είναι προφανής!
Οι Ταλμουδιστές αποφεύγουν να αναφέρονται στα επίμαχα αυτά θέματα. Όσες φορές κατηγορούνται για το βλάσφημο περιεχόμενο του Ταλμούδ, αρνούνται τις κατηγορίες με την δικαιολογία ότι δεν περιλαμβάνονται στο Ταλμούδ τέτοιες βλασφημίες. Μα, αυτοί αρνούνται και την ύπαρξη των πρωτοκόλλων του 1897, παρά το γεγονός ότι όλα όσα περιλαμβάνονται σ’ αυτά, έχουν επιβεβαιωθεί διαχρονικώς από τότε μέχρι σήμερα!
Ουδέποτε, όμως, μέχρι τώρα, μας παρουσίασαν ένα πλήρες και χωρίς περικοπές Ταλμούδ, σε Ελληνική μετάφραση!
Τέλος εάν επιμένουν ότι δεν βλασφημούν τον Χριστό, την Παναγία και τους Αγίους της Εκκλησίας, ας μας πουν ποίος είναι ο Θεός που λατρεύουν στις συναγωγές τους και ποία η άποψή τους για τον Eβλίς / Εωσφόρο!
Μακαριώτατε, Σεβασμιώτατοι!!!
Πως ανέχεσθε να παραμένουν στο σκοτάδι οι Έλληνες για τις θρησκείες του κόσμου, να διδάσκονται ψεύδη, παραμύθια, πλαστογραφημένα ή ανασκευασμένα κείμενα, αφορώντα στις λεγόμενες δύο μονοθεϊστικές θρησκείες, Ιουδαϊσμόν και Ισλαμισμόν και όχι μόνον ;
Με ποίαν λογικήν δέχεσθε να συγκαταλέγεται η Αλήθεια της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, με τις βλάσφημες, μισανθρώπινες και αντιχριστιανικές θρησκείες του Ιουδαϊσμού και του Ισλαμισμού;    
Γιατί αφήνετε ακατήχητον το ποίμνιον και σιωπάτε, αντί να καταγγέλλετε δημοσίως, τον Ιουδαϊσμόν και Ισλαμισμόν, για μισαλλοδοξία, μισανθρωπισμόν και αντιχριστιανισμόν και τους συντάκτες των θρησκευτικών βιβλίων για απάτη, ενσυνείδητη διαφθορά των κειμένων και αποπλάνηση των Ελλήνων;
Γιατί κατηχείτε το ποίμνιον, προτεσταντικώς, αναφερόμενοι στον «ακίνδυνο» Χριστόν του συμφέροντος, της συνήθειας, των εύκολων λόγων, της ανθρώπινης αγαπολογίας, της μεταθέσεως των πράξεών μας για το μέλλον, της επαναπαύσεως πως μας συγχωρεί ό,τι και αν κάνουμε και δεν χρειάζεται να προσπαθήσουμε να ζήσουμε κατά το θέλημά Του;
Γιατί αμελείτε να το διδάξετε για τον «επικίνδυνον» Χριστόν της Ευαγγελικής Αγάπης, της αληθινής ειρήνης, της αποδόσεως δικαιοσύνης κατά τα έργα και την πίστη εκάστου, και να απαιτείτε επιμόνως την εκτέλεση του Θελήματός Του και την επικράτηση των δικαιωμάτων Του, όπως ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ καθορίζονται στα Αγιογραφικά κείμενα;
Αγνοείτε τα αφορώντα στον Ιουδαϊσμόν και Ισλαμισμόν, κάτι για το οποίον αμφιβάλλομεν, ή έχετε δεσμευθεί να σιωπάτε, εκουσίως ή ακουσίως, όπως πράττουν κάποιοι από εσάς, και υφ’ υμάς ιερείς, κατά την ανάγνωση των ύμνων και εγκωμίων της μεγάλης Μεγάλης Εβδομάδος (Παράλειψη όσων από αυτά αναφέρονται στους μιαρούς Εβραίους/αλαζών Ισραήλ, μιαιφρόνε λαέ, φθονερέ, αλάστωρ, φόνου πλήρης λαέ, παράνομος συναγωγή, θεοκτόνων εσμός, Ιουδαίων έθνος το άνομον, κλπ);
Ό,τι και να συμβαίνει, είσθε αδικαιολόγητοι και ΑΝΟΜΟΙ απέναντι στον Κύριον Ιησούν Χριστόν!!
Εάν είχατε κατηχήσει το ποίμνιον, ΟΡΘΟΔΟΞΩΣ, τότε θα εγνώριζαν και οι πιστοί, ότι η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ:
-Είναι η ελπίδα και βεβαιότητα, γι' αυτά που ΔΕΝ βλέπουμε (ΕΒΡ: 11/1).  Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι φράσεις, «ουδέ εν τω Ισραήλ τοσαύτην πίστιν εύρον» ( ΜΑΤΘ: 8/10) ή «…εάν έχω πάσαν την πίστιν, ώστε όρη μεθιστάνειν…» (Α΄ ΚΟΡ: 13/2).
-Είναι η διδασκαλία του Χριστού, το χριστιανικό δόγμα, αυτό που γράφει ο Παύλος στις επιστολές του: «το ρήμα της πίστεως ο κηρύσσομεν» ή «εις Κύριος, μία πίστις, εν βάπτισμα» (ΕΦΕΣ: 4/4-6)
-Είναι η απόλυτη υπακοή στον Θεό, και εκτέλεση του θελήματός Του, τουτέστιν στις αρχές και τα δόγματα της χριστιανικής διδασκαλίας, όπως περιλαμβάνονται στην Αγία Γραφή και επικυρώθηκαν από τις εννέα (9) Οικουμενικές Συνόδους.
-Είναι η Ορθόδοξη Εκκλησία.
-Νοείται, με τις δύο έννοιες, την πίστη ως Χριστιανικό δόγμα και την πίστη ως Εκκλησία.
Οι δύο αυτές έννοιες, είναι τόσο άρρηκτα συνδεδεμένες και υπάρχει τέτοια αλληλοπεριχώρηση μεταξύ τους, που πολλές φορές στην Καινή Διαθήκη συνυπάρχουν. Αναφέρουμε δύο χαρακτηριστικά χωρία:
«εν υστέροις καιροίς αποστήσονται τινές της πίστεως, προσέχοντες πνεύμασι πλάνοις και διδασκαλίαις δαιμονίων», δηλαδή «..το Πνεύμα λέγει ρητώς δια των εν Εκκλησία προφητών του, ότι στους υστερινούς χρόνους, θα αποστατήσουν μερικοί από την πίστη της αληθινής διδασκαλίας και θα προσέχουν σε ανθρώπους, που θα κατέχωνται από πνεύμτα πλάνης και σε διδασκαλίες που θα εμπνέωνται από δαιμόνια…» (Α΄ΤΙΜ:4/1).5
«αύτη εστίν η νίκη η νικήσασα τον κόσμον, η πίστις ημών» (Α΄ΙΩΑΝ: 5/4). Να γιατί ισχυριζόμαστε, μεταξύ των άλλων, ότι:
Δια των ενεργειών ή παραλείψεών σας, στο θέμα της Ορθοδόξου κατηχήσεως, και της αδικαιολόγητης ΑΛΑΛΙΑΣ σας, συμμετέχετε εκουσίως ή ακουσίως, στο σατανικόν σχέδιον  αλώσεως των ψυχών, αλλοτριώσεως της Ορθοδόξου πίστεως και αλλαγής της ιδιοπροσωπείας/ταυτότητος των Ελλήνων!!!

Συνεχίζεται









1Jewish History, Jewish Religion, πρόλογος από τον Goze Vidal, ΆαργκInternet, 1994, Λονδίνο, σ.21.
2 KahamebenTahlifa (3ος αι. μ.Χ.): Εβραίος Ταλμουδιστής που έζησε στην Βαβυλώνα, γνωστός ως Αmora.
3 NY Daily news, 26 Φεβρ., 1994, σ.5
4 N.Y Times, 6 Ιουν. 1989, σ.5
Μετάφραση υπό Παν. Τρεμπέλα, εγκεκριμένη δια του υπ’ αρ. πρωτ. 44, 252/αρ. διεκπ. 343, 8 Φεβρ. 1952, της ιερά Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου