Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ !!!
(THIS IS TURKEY!!!)
ΕΝΑ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΩΣ ΕΘΝΟΥΣ, ΙΔΡΥΘΕΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΡΥΠΤΟΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΗ ΙΟΥΔΑΙΟ/ ΝΤΟΝΜΕ (ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ) [1923] ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΟΝ ΣΗΜΕΡΟΝ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΝ (ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ)1  


                                                                   
ΧΑΡΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ (ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, ΙΩΝΙΑ, ΠΟΝΤΟΣ) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ, ΟΙ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ !!!
ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ!!!
Yunan askerlerimiz  Türkiye’ ye geliyorlar!2
               
                                                                             ΜΕΡΟΣ 7ον
5. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ- ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ  ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ-ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑΝ «ΤΟΥΡΚΩΝ» (ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΩΝ) 3
1/. Κάτω από ένα τεχνητό επίστρωμα «εθνικής ομοιογένειας» η Τουρκία παραμένει ένα πολυεθνικό, πολυθρησκευτικό και πολυπολιτισμικό κράτος. «Στην Τουρκία υπάρχουν εβδομήντα δυόμισι εθνότητες» (Turkiye de yetmis iki bucuk millet war»), λέει μια παροιμία στην γειτονική μας χώρα.
Αυτή η παροιμία επαναλαμβάνεται συχνά και με χιουμοριστική διάθεση, στους κύκλους της τουρκικής διανοήσεως. Φυσικά δεν πρόκειται απλά για μια φράση λαογραφικής σημασίας, αλλά για μια αντανάκλαση της τουρκικής πραγματικότητας.
 2/. ΟΥΔΕΠΟΤΕ τα ποικίλα βαρβαρικά στίφη των Σελτζούκων, των Οσμανών ή των λαών που υπήγοντο στην Οθωμανικήν Αυτοκρατορίαν, προγενέστερον των Νεοτούρκων, είχαν ενιαίαν εθνικήν συνείδηση, πολύ περισσότερον Τουρκικήν συνείδηση. Για τον λόγον αυτόν, οι Νεότουρκοι εδημιούργησαν δια πυρός και σιδήρου, τεχνητήν  ενιαίαν Τουρκικήν συνείδηση και πλασματική εθνική ταυτότητα, με την έννοιαν ότι όποιος ζεί εντός της νέας Τουρκικής επικρατείας και δηλώνει ότι είναι Τούρκος, πολιτογραφείται ως Τούρκος!!!.
Και αλλοίμονον σε όποιον ηρνείτο ή αρνείται να αποδεχθεί τον «εθνικόν αναβαπτισμόν» του, σε Τούρκον!
3/. Το ζήτημα της «εθνικής συνειδήσεως» των σημερινών Τούρκων, εξακολουθεί να είναι στην βάση του πολιτικό ζήτημα. Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι η λεγόμενη τουρκική φυλή της Ανατολίας, ΔΕΝ είναι μονοεθνική, αλλά έχει σχηματισθεί από αρκετά διάσπαρτα εθνοτικά στοιχεία. Το φανερώνουν οι διάλεκτοι, η σωματική διάπλαση των επί μέρους πληθυσμών, τα σπίτια, τα κοινωνικά έθιμα. Το Τουρκικό κατεστημένο, όμως, επιμένει πως «το ‘’τουρκικό έθνος’’ είναι ένα γεγονός, στην βάση του οποίου υπάρχει πολιτική ενότητα.
«Κάθε άνθρωπος, λένε οι ψευδότουρκοι, που ζει μέσα στο πολιτικό πλαίσιο της Τουρκίας, είναι Τούρκος» (Burhan Oguz, Οι Πολιτιστικές Ρίζες του Τουρκικού Λαού).
4/. Η νέα «τουρκική γλώσσα» που επέβαλλε ο Μουσταφά Κεμάλ, είναι το μοναδικό «αποδεκτό» κριτήριο, για έναν ορισμό σχετικά με τους Τούρκους. Δηλαδή, Τούρκος θεωρείται από το καθεστώς, αυτός που μιλά την τουρκική γλώσσα, ισχυρισμός παντελώς ανιστόρητος, ξεκάθαρα αντιεπιστημονικός και όλως κατ’ ουσίαν αβάσιμος.
Αν και όποιος ζει μέσα στα όρια του τουρκικού κράτους, θεωρείται «Τούρκος», εντούτοις η ετερότητα που υπερέχει ακόμη και πληθυσμιακά, αντιστέκεται και οι καταπιεσμένες ταυτότητες επιστρέφουν δυναμικά.
5/. Ο λεγόμενος «Τουρκικός» πληθυσμός, σχηματίστηκε με την πάροδον των αιώνων, από την συγχώνευση γηγενών πληθυσμών της  Ανατολίας, που αριθμητικώς υπερτερούσαν συντριπτικώς, σε σχέση με τους εισβολείς Ασιάτες «ουραλοαλταϊκής/ Μογγολικής» καταγωγής.
Το συντριπτικόν ποσοστόν των σημερινών «Τούρκων» των Μικρασιατικών παραλίων (ιδίως του νότου), είναι κυρίως απόγονοι Ελλήνων, τα οποία (παράλια), είχαν πάντοτε, προϊστορικώς και προχριστιανικώς, κατάστικτο ελληνικό πληθυσμό.
Ιδιαιτέρως για τις περιοχές της Μικράς Ασίας και του Πόντου, ΔΕΝ υπάρχει τουρκική πολιτιστική παράδοση, αλλά αυτή που υπήρχε πάντα στις προμνησθείσες περιοχές, δημιουργήθηκε από τους εγχώριους κατοίκους (Ρωμηοί/Έλληνες, κυρίως και Αρμένιοι), οι οποίοι εξισλαμιστήκαν βιαίως και στην συνέχεια εκτουρκίστηκαν βιαίως, για να αποτελέσουν τον πυρήνα  του σημερινού «τουρκικού έθνους».
6/ Αν λάβουμε υπ’ όψη τις σφαγές, τους εξανδραποδισμούς, τις ακούσιες ή εκούσιες εξωμοσίες, «…το οθωμανικό γένος, όπως γράφει ό σύγχρονος ιστορικός Δούκας, ευαριθμήτους εποίησεν, τους δε Βλάχους (Ρουμάνους) ομοίως, Σέρβους και Ρωμαίους εις τέλος ηφάνισεν». Με άλλα λόγια, το ολιγάριθμον μωσαϊκοποιημένον  γένος των τουρκόφωνων μουσουλμάνων/οθωμανών, έγινε πολυάριθμον, με πλειοψηφίαν μη οθωμανών το γένος, αλλά  εξισλαμισθέντων, αλλοεθνών και αλλοδόξων, στην συντριπτικήν πλειοψηφία τους Ρωμηών/Ελλήνων.
7/ Οι Οθωμανοί, και από αυτούς οι Τουρκόφωνοι πληθυσμοί, ύστερ’ από τις αλλεπάλληλες κατακτήσεις και τις επιμειξίες τους με Ελληνίδες και ύστερ’ από την προσχώρηση στον ισλαμισμόν, ολόκληρων αλλοεθνών και αλλόδοξων πληθυσμών της Μ. Ασίας και της Χερσονήσου του Αίμου (Βαλκανικής), ιδίως των ελληνικών περιοχών, έχασαν ανεπιστρεπτί, γενετικώς και ανθρωπολογικώς, τον καθαρό μογγολικό τύπο τής φυλής τους.
Αν εξαιρέσει κανείς την ισχνήν μειονότητα των Τουρκομάνων και Γιουρούκων, οι άλλοι παρουσιάζουν ανθρωπολογικούς χαρακτήρες, μάλλον των κατοίκων τής ΝΑ Ευρώπης, παρά του σημερινού Τουρκεστάν.
8/  Η αιμορραγία του παιδομαζώματος, απετέλεσε:
.Αφ’ ενός μεν κίνδυνον  αφελληνισμού, όταν σκεφθούμε ότι τα στρατολογούμενα παιδιά ήταν τα πιο ρωμαλέα και ωραία, με αποτέλεσμα να υφίσταται σοβαρός κίνδυνος εκφυλισμού του ελληνικού έθνους.
.Αφ’ ετέρου διαρκή Ρωμαίϊκη φυλετική αιμοδοσία, στους μογγολογενείς τουρκόφωνους εισβολείς.
Ο κίνδυνος αφελληνισμού απετράπη σταδιακώς και εξουδετερώθηκε σιγά σιγά, λόγω της αδάμαστης Ελληνικής ψυχής και των μυστικών διεργασιών της Εθναρχούσης Ορθόδοξης Εκκλησίας.4 Παραλλήλως όμως, όπως προελέχθη, επήλθε σταδιακώς γενετική αλλοίωση του DNA των Οθωμανών και πλήρης απώλεια των αρχικών μογγολικών χαρακτηριστικών τους.
Σήμερα, τα μογγολικά χαρακτηριστικά, παρατηρούνται σε μία ισχνή μειοψηφία «τούρκων» πολιτών, κυρίως των κατωτέρων κοινωνικώς τάξεων.
9/ Οι γιοί των Ελλήνων «γκιαούρηδων», παρά τις αντιδράσεις των αγράμματων και άξεστων Τουρκόφωνων της Αυτοκρατορίας, ανήρχοντο στα ανώτατα αξιώματα τής αυτοκρατορίας, ενυμφεύοντο χριστιανές και αποκτούσαν απογόνους θρησκευτικώς μεν μουσουλμάνους, αλλά βιολογικώς Έλληνες, κυρίως, Αρμενίους, Κούρδους, κλπ ….
Οι εξισλαμισμένοι χριστιανοί, και ιδίως οι Έλληνες κατά τον 14ον-15ον  αιώνα, είναι εκείνοι πού έγιναν τα σπουδαιότερα πολιτικά και στρατιωτικά στελέχη και ερείσματα τής οθωμανικής αυτοκρατορίας, είτε ως ανώτατοι αξιωματούχοι του κράτους, στρατιωτικοί και πολιτικοί, είτε ως πειθαρχημένοι, φανατικοί μισέλληνες και εμπειροπόλεμοι στρατιώτες.
10/ Οι εξισλαμισθέντες γενίτσαροι πάσης εθνότητος, κυρίως ελληνικής, «αναβαπτισθέντες» μέσα στην συναισθηματική κολυμβήθρα ενός νέου κόσμου ιδεών, του μουσουλμανικού, είναι εκείνοι πού έδωσαν τα αποφασιστικά και τελειωτικά χτυπήματα εναντίον τής Ελληνικής/ Βυζαντινής αυτοκρατορίας και έγιναν οι αμείλικτοι διώκτες των ομοεθνών και πρώην ομοθρήσκων τους, εκείνοι πού συνετέλεσαν κυρίως στην εξάπλωση, οργάνωση και στερέωση τής Οθωμανικής αυτοκρατορίας…
11/ Ο ίδιος ο σουλτάνος, ο Μωάμεθ Β΄ ο Πορθητής, πέραν από την ελληνική καταγωγή του, μίλαγε άπταιστα και έγραφε Ελληνικά, ενώ μελετούσε επισταμένως την αρχαία Ελληνική Γραμματεία. Ήδη από το έτος 1479, σώζονται οθωμανικά διπλωματικά έγγραφα «γεγραμμένα πάντα εν τη Ελληνική», η οποία ήταν «επισήμω τότε γλώσση του Οθωμανικού κράτους».
12/   Οι δύο από τους κυριώτερους θρύλους-ταμπού (πρόσωπα ιερά και απρόσιτα), βασιζομένους σε μυθικές ιστορικές αναφορές για τον Μωάμεθ Β΄ και τον Οσμάν, στους οποίους, στηρίζεται σήμερα, το οικοδόμημα της Τουρκίας, είναι:
Η λεγομένη τουρκική καταγωγή και μουσουλμανική θρησκεία των δύο γεναρχών τους, του Οσμάν, γενάρχη των Οσμανλήδων ή Οθωμανών και του Μωάμεθ Β΄ του Πορθητού (Φατίχ), ιδρυτού της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
Αμφότεροι, όμως, όπως αποδείξαμε:
.ΔΕΝ ήσαν φυλετικώς Τούρκοι, αφού ιστορικώς δεν υπάρχει καταγεγραμμένη τουρκική εθνότης πολύ περισσότερον τουρκική φυλή, ούτε  είναι ιστορικώς καταγεγραμμένος, κάποιος γενάρχης ονόματι Τούρκος ή κάπως έτσι. Αντιθέτως, είχαν ισχυρότατες Ρωμαίϊκες/ Ελληνικές ρίζες.
.Ακολουθούσαν τυπικώς τον Ισλαμισμόν.
Ο πρώτος (Οσμάν), είχε παγανιστικές καταβολές, κληρονόμησε την ισλαμικήν πίστη από τους προγόνους του προσφάτου παρελθόντος, αλλά προήρχετο από ελληνική Ορθόδοξη χριστιανική οικογένεια. Διατηρούσε την ισλαμική πίστη, διότι με αυτήν, ως φόβητρον, δια πυρός και σιδήρου, επικρατούσε βιαίως ή δελεαστικώς, των αλλοεθνών και αλλοδόξων πληθυσμών.
Ο δεύτερος (Μωάμεθ Β΄), ήταν μετά βεβαιότητος κρυπτοχριστιανός, κάτι που απέδειξε και με την παροχήν προνομίων που έδωσε στον Ορθόδοξον Πατριάρχην Γεννάδιον, αμέσως μετά την άλωση της Πόλης μας.
13/ Είναι φυσικόν για το σημερινό καθεστώς της Τουρκίας, να αποσιωπά τόσον τις Έλληνικές ρίζες αμφοτέρων, όσον και την κρυπτοχριστιανικήν πίστη του Μωάμεθ. Η αποκάλυψη των τρομερών αυτών αληθειών, που αφορούν στις Ελληνικές ρίζες αμφοτέρων και την κρυπτοχριστιανική πίστη του μεγάλου τους Φατίχ, του Μωάμεθ του Πορθητή, του ιδρυτού της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, του επίσημου και ιστορικού προστάτη του σουνιτικού Ισλάμ και σύμβολο του νεοοθωμανισμού, θα ισοδυναμούσα με κατάρρευση των δύο αυτών μύθων-ταμπού, και θα σηματοδοτούσε:
.Ένα διπλό καταστροφικό κτύπημα στα θεμέλια της σύγχρονης Τουρκίας, αλλά το κυριώτερο,
.Μία αρχή, για αλυσιδωτές καταρρεύσεις πολλών μύθων πάνω στους οποίους είναι κτισμένο το οικοδόμημα της σύγχρονης, «ισχυρής», Τουρκίας, των ανυπάρκτων ιστορικώς, Τουρκικής Εθνότητος και Τουρκικής φυλής!!!
Με άλλα λόγια, θα κατέρρεαν οι μύθοι περί εσωτερικής συνειδήσεως, πραγματικών θρησκευτικών καταβολών ακόμα και φυλετικής καταγωγής των σημερινών Τούρκων, με συνεπακόλουθο την διάλυση όλων των επισήμων «ιστορικών» κοσμοθεωριών και ψυχοπαθητικών φαντασιώσεων του τουρκικού καθεστώτος.
14/ Αντί οι σημερινοί Τούρκοι να πιστεύουν τα ιστορικά ψεύδη και τα μυθεύματα της κυβερνώσης (α)ελιτ συμμορίας του βαθέος ψευδοτουρκικού κράτους, θα πρέπει να ξαναγράψουν την ιστορία τους και  να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους ρίζες.
Οι σημερινοί κάτοικοι της Τουρκίας:
.Θα πρέπει να αποδεχτούν την… αλλοεθνή και αλλόδοξη καταγωγή τους, κυρίως την Ελληνική, Κουρδική, Αρμένικη και Συριακή και να αναδείξουν ξανά τον πολιτιστικό πλούτο της Μικράς Ασίας, που έχει σαν βάση του τους λαούς, που δυστυχώς, ακρίτως, ανιστορήτως και σκοπίμως, η βρίθουσα ψευδών, πλαστογραφιών και  φανταστικών γεγονότων, σύγχρονη τουρκική ιστορία των Κεμαλιστών, διδάσκει ότι ….εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας, μετά την έλευση των ιστορικώς ανύπαρκτων τουρκικών φυλών, και μάλιστα …προϊστορικώς, όπως παρανοϊκώς ισχυρίζονται, στις περιοχές της σημερινής Μικράς Ασίας και Πόντου.
.Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι, ΟΥΔΕΠΟΤΕ είχαμε μαζική φυγή πληθυσμών από την Κεντρική Ασία και εγκατάσταση στην Ανατολία και μάλιστα προϊστορικώς. Ο αριθμός εκείνων των τουρκόφωνων που ήλθαν από την Κεντρική Ασία, ήταν πολύ μικρός, μερικές χιλιάδες.
.Έχουν την ευκαιρία να απορρίψουν τα παραμύθια των Νεοτούρκων για μειράκια και να αναγνωρίσουν ότι υπήρξαν μόνον βαρβαρικά στίφη μογγολικής προελεύσεως, τα οποία με την πάροδο των αιώνων, αρχής γενομένης από του 11ου-12ου αι. μ. Χ., αφού εδήωσαν, έσφαξαν, εβίασαν, εξανδραπόδισαν και τελικώς εξισλάμισαν τους γηγενείς λαούς, επεκράτησαν μετά από πακτωλούς αιμάτων, δια της λόγχης, του γιαταγανιού και της τρομοκρατίας..
Προσφιλείς μεθόδους, που χρησιμοποιεί και σήμερα το καθεστώς του Νεοσουλτάνου της Άγκυρας, κυρίως εναντίον των Κούρδων, αλλά και παντός αντιφρονούντος, βεβαίως με…επιστημονικώτερους τρόπους και πιο …σύγχρονες μεθόδους….
15/ Όταν το 1910 αλλά και στην περίοδον 1914-1918, μετά την βιαίαν επικράτηση των Νεοτούρκων, καταγράφεται επισήμως με στατιστικά στοιχεία, εθνολογική αναλογία στην Ανατολική Θράκη, Μικρά Ασία, Πόντο και Κύπρο, με κυρίαρχον στοιχείον τους Έλληνες Ορθόδοξους Χριστιανούς και άλλες ισχυρές εθνότητες (Αρμένιοι, Κούρδοι, Σύριοι, κλπ):
α/. Συμπεραίνουμε, μετά βεβαιότητος, ότι οι δηλώσαντες υπό την δαμόκλειον σπάθην των Νεοτούρκων «Τουρκικήν ταυτότητα» ή «επιθυμίαν» να ονομάζονται Τούρκοι, ουσιαστικώς ήσαν πολύ λιγώτεροι από το 50% του συνολικού πληθυσμού...
β/. Αυτό εξηγεί και την κύρια αιτία, ένεκεν της οποίας σχεδιάστηκαν από τους Νεογενίτσαρους και Ντονμέδες ή Νεότουρκους, οι σφαγές, οι εκριζωμοί και οι γενοκτονίες των Ελλήνων και Αρμενίων (ΣΣ: Σε επόμενα κεφάλαια θα καταγράψουμε τους πραγματικούς εμπνευστές, οργανωτές και εκτελεστές του σχεδίου γενοκτονίας των ανεπιθύμητων πληθυσμών της σημερινής Τουρκίας, καθώς και τους λόγους διαπράξεως τοιούτων εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητος, τα οποία δυστυχώς παραμένουν μέχρι σήμερα ατιμώρητα).
16/ Δυστυχώς για τους Τούρκους, όσο και αν προσπαθούν να μειώσουν την σημασία της κουρδικής εξεγέρσεως των τελευταίων δεκαετιών και της ισχύος του κουρδικού λαού, τα στατιστικά στοιχεία που δημοσίευσε το Τουρκικό Στατιστικό Ινστιτούτο (TurkStat) για τον αριθμό των Κούρδων που ζουν στην Τουρκία,  είναι αμείλικτα.
Σύμφωνα με την κρατική υπηρεσία, υπήρχαν προ μερικών ετών, 22.691.824 Κούρδοι στην Τουρκία, σήμερα υπάρχουν πολλοί περισσότεροι, οι οποίοι γεννήθηκαν σε κουρδικές πόλεις στα νοτιοανατολικά της χώρας.
Αν και ζουν οι Τούρκοι με τους Κούρδους πολλούς αιώνες μαζί, στα χώματα της σημερινής Τουρκίας, ΟΥΔΕΜΙΑ γενετική σχέση έχουν. Είναι πιο μακριά από ό,τι είναι με τους Ιρανούς και τους Έλληνες.
17/ Πληθαίνουν οι φωνές που αποκαλύπτουν ότι οι σημερινοί τούρκοι δεν είναι …Τούρκοι. Η μεγαλύτερη αναταραχή, ίσως, προεκλήθη στην Τουρκία, μετά τις δηλώσεις ενός καθηγητή, διανοούμενου κι’ ανθρωπολόγου, του Τούρκου Bozkurt Güvenç, σχετικά με την καταγωγή των Τούρκων!   Πρόκειται για το γεγονός ότι ο Bozkurt Güvenç, ο οποίος είναι ένας γνωστός διανοούμενος και καθηγητής ιστορίας, σε μία μελέτη του «έσκαψε» βαθιά στις ρίζες του γειτονικού λαού και αποκαλύπτει ότι, οι σημερινοί Τούρκοι δεν είναι ....Τούρκοι!
Σύμφωνα με την μελέτη, ο καθηγητής, παραθέτοντας έρευνα ενός διάσημου ανθρωπολόγου, αποδεικνύει ότι οι Τούρκοι, προερχόμενοι από την Κεντρική Ασία και την Μογγολία, αναμείχθηκαν με τις ήδη υπάρχουσες φυλές (Άραβες, Γεωργιανοί,Αρμένιοι, Έλληνες, κλπ) και διαμόρφωσαν ήδη μια νέα πολυφυλετική ετεροεθνική ταυτότητα.
18/ Το πιο εκπληκτικό είναι πως διανοούμενοι της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι ποιητές και οι μορφωμένοι του παλατιού, έδειχναν σε κάθε ευκαιρία τον αποτροπιασμό τους και την αποστροφή τους προς κάθε τι που εμφανίζονταν σαν τουρκικό. Σημειώνουμε πάλιν:
α/. Τον μεγάλον Οθωμανόν ποιητήν Μπακί [Bâḳî (باقى) Mahmud Abdülbâkî (محمود عبدالباقى) (1526 – 1600)], της εποχής του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς, στο αποκορύφωμα της αυτοκρατορίας, που είχε γράψει ένα εκπληκτικό ποίημα για τους Τούρκους και έλεγε τα εξής χαρακτηριστικά:
«Κανένα στέμμα δεν μπορεί να στέψει τον κάτοχο ένδειας και πενίας. Όποιος ανήκει στην τουρκιά, έχει αγύριστο κεφάλι. Ο Τούρκος στερείται ικανότητας να ηγεμονεύσει».
β/. Έναν άλλον γνωστόν Οθωμανόν ποιητήν, τον Νεφ, που είχε πει, «Ο Θεός έχει στερήσει την πηγή της γνώσως από τους Τούρκους».
γ/. Τον Οθωμανόν λόγιον, Χαφίζ Αχμέτ Τσελεμπί που είχε γράψει το 1499 τις παρακάτω χαρακτηριστικές φράσεις:
«Μην τύχει και λογιάσεις τον Τούρκο ως άνθρωπο. Αν κατά τύχη βρεθεί ζάχαρη σε χέρι Τούρκου, αυτή μετατρέπετε σε δηλητήριο. Μην θλίβεσαι καθώς αποκεφαλίζεις Τούρκο. Και πατέρας να’ ναι μην διστάσεις να σκοτώσεις τον Τούρκο».
δ/. Τους Οθωμανούς Ναΐμα και Κεριμεντίν Μαχμούντ (λόγιον και ιστορικόν αντιστοίχως), που χαρακτήριζαν τους Τουρκογενείς σαν καθυστερημένους, πνευματικά βάρβαρους, θεομπαίχτες, αγύρτες, βρώμικους. Χαρακτηριστικό είναι τα όσα αναφέρει ο Κεριμεντίν Μαχμούτ, «Τούρκοι, σκυλιά, λύκοι, κάνουν τον άγριο, αλλά όταν έρθει η στιγμή να αντιμετωπίσουν τον αντίπαλο το βάζουν στα πόδια».
Μετά από όλα αυτά, όπως υποστήριξε και ο Cemalettin Taşkıran, το να επαναλαμβάνεται σήμερα το ρητό του Κεμάλ, «Τι ευτυχής να λέω πως είμαι Τούρκος», είναι αν μη τι άλλο μια ιστορική ειρωνεία, διότι ο Τούρκος ήταν το πιο υποτιμητικό και βρώμικο στοιχείο στην οθωμανική αυτοκρατορία!!!
19/ Πέραν των όσων αναφέραμε για την ετυμολογίαν της λ. Τούρκος, η πρώτη καταγεγραμμένη χρήση του όρου Τουρκ περιλαμβάνεται στις  επιγραφές της περιοχής του ποταμού Ορχόν, στις τουρανικές (Μογγολικές) στέππες, ως Τuiu ή Tou-Kyu, αναφερόμενες σε γεωγραφική περιοχή.
Τον όρον αυτόν έλαβαν ως κριτήριον οι μεταγενέστεροι ιστορικοί και λοιποί μελετητές, και προσδιόρισαν όλους τους προερχομένους εκ της περιοχής εκείνης, ως Τuiu-ους [Του(ρ)κους].5 Διεχώρισαν μάλιστα εκείνους τους «Τούρκους», σε λευκούς, γαλάζιους και μαύρους, πιθανώς από τις χαρακτηριστικές ενδυμασίες κάθε μογγολικού φύλου.  Ένα από εκείνα τα φύλα ήταν οι Γκέκτουρκ (Γαλάζιοι Τούρκοι---Παγανιστές που ελάτρευαν τον γαλάζιον ουρανόν ως θεόν Τένγκρι), της Κεντρικής Ασίας (8ος αιώνας).
Υπάρχουν τουλάχιστον τρεις πιθανές ερμηνείες της λ. Τuiu, όπως:
-Πρωτεύουσα Ανατολής ή Ανατολική πρωτεύουσα (The elements of Tō-kyō are old borrowings from Middle Chinese: means "east" and kyō means "capital," so together they mean "east(ern) capital." Chinese has another word for "capital," pronounced , whose Middle Chinese ancestor was borrowed into Japanese as to, "capital, large city).
-Χώρα με αφθονία υδάτωνyo/Κιό στα κινέζικα σημαίνει νερό).
-Τοπωνύνιο περιοχής, όπου διαβιούσαν μογγολικά νομαδικά φύλα.
Το όνομα Τουρκ-ία χρησιμοποιήθηκε από το Βυζαντινό αυτοκράτορα και λόγιο Κωνσταντίνο Ζ΄ Πορφυρογέννητο στο βιβλίο του «Προς τον ίδιον υιόν Ρωμανόν». Εκεί το Τούρκοι αναφερόταν κυρίως στους Μαγυάρους (Ούγγρους), γεγονός που επιβεβαιώνει την γλωσσική και γεωγραφική σημασία και όχι εθνολογική, του όρου Του(ρ)κ.
Παρομοίως η μεσαιωνική Αυτοκρατορία των Χαζάρων (Λεπτομέρειες θα καταγραφούν στο 9ον μέρος), τουρκόφωνο κράτος στις βόρειες ακτές του Εύξεινου Πόντου και της Κασπίας θάλασσας, αναφερόταν ως Τουρκία (Χώρα των Τούρκων), σε Βυζαντινές πηγές. Όμως, οι Βυζαντινοί άρχισαν αργότερα να χρησιμοποιούν το όνομα αυτό, για να ορίσουν τα ελεγχόμενα από τους Σελτζούκους τμήματα της Μικράς Ασίας, στους αιώνες που ακολούθησαν την Μάχη του Μαντζικέρτ το 1071.
Δυστυχώς ό,τι συνέβη με τους τεχνητούς και ανιστόρητους φραγκοκατασκευασμένους όρους Βυζάντιον, Βυζαντινοί, Βυζαντινός, κλπ, επεκράτησε και με τους όρους Τουρκία, Τούρκοι, Τουρκικός. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις, οι όροι ΔΕΝ αντιστοιχούν σε φυλετική καταγωγή και Εθνότητα ή Έθνος!!!
20/ Οι άνθρωποι που κατοικούν σήμερα στην Τουρκία, είναι απόγονοι αυτόχθονων φυλών, με προεξέχουσα την Ελληνικήν, που κατοικούν στα εδάφη αυτά, τουλάχιστον  τα τελευταία 4.000 χρόνια.
Δηλαδή, οι σημερινοί Τούρκοι ΔΕΝ είναι απόγονοι εκείνων των ολίγων χιλιάδων μογγολογενών που άρχισαν να καταφθάνουν στην Ανατολίαν από την Κεντρική Ασία, περί τον 11ον μ.Χ. αιώνα!.
Οι αυτόχθονες φυλές, για χιλιάδες χρόνια, προ της εισβολής των μογγολικών στιφών στα Ανατολικά σύνορα της Ελληνικής/ Ρωμαίϊκης Αυτοκρατορίας, δεν το κούνησαν ρούπι από τα εδάφη της σημερινής Τουρκίας. Ανήκουν σε αυτά τα χώματα, όπως ανήκουν σ' αυτά τα χώματα και εκείνοι που ισχυρίζονται ότι οι σημερινοί Τούρκοι προέρχονται από την Κεντρική Ασία.
Το να λες ότι είσαι Τούρκος, ΔΕΝ σημαίνει ότι ήλθες από την Κεντρική Ασία. Η γενετική δομή των κατοίκων της Τουρκίας, είναι σχεδόν αναλλοίωτη από τα προϊστορικά χρόνια.6
21/ Οι γενετικές έρευνες, μας δείχνουν ότι το ποσοστόν εκείνων που ήλθαν απ’ έξω (προερχόμενοι από την Κεντρική Ασία), είναι πολύ μικρόν κάτω του 10%, και καθ’ υπερβολήν εκτιμάται μεταξύ 10-15% και κατ’ άλλους ερευνητές, 15-20%, αναλόγως της περιοχής των ερευνών, επί του συνόλου του πληθυσμού.
Εκείνοι που ήλθαν από την Κεντρική Ασία, λόγω σαφώς μικροτέρου πληθυσμιακού ποσοστού, σε σχέση με τους γηγενείς κατοίκους της Ανατολίας, ΔΕΝ άλλαξαν γενετικά τους αλλοεθνείς λαούς της Ανατολίας.
Εκείνοι οι λίγοι που ήλθαν, χάθηκαν μέσα στους εντοπίους πληθυσμούς. Εκτός αυτού, δεν είναι γνωστό αν εκείνοι μεταξύ όσων ήλθαν απ' έξω, στην πλειοψηφία τους ήταν μογγολογενείς ή  Ιρανοί,  Αφγανοί, Άραβες και λοιπά, αγνώστου ταυτότητος και προελεύσεως φύλα.
Η θεωρία περί μαζικής φυγής τουρκόφωνων λαών από την Κεντρική Ασία, και η εγκατάστασή τους προ χιλιάδων ετών (προϊστορικώς) σε περιοχές της σημερινής Τουρκίας, είναι ένας τερατώδης και ανάξιος διαψεύσεως, ιστορικός ΜΥΘΟΣ.
22/ Ο Τουρκισμός, είναι μία σύγχρονη έννοια, μια τεχνητή πολιτισμική ταυτότητα των τελευταίων δύο αιώνων, που την δημιούργησε η Κεμαλική νομενκλατούρα των Νεοτούρκων. Η ιστορία των ανθρώπων που ζουν σήμερα, στα εδάφη της λεγομένης Τουρκίας, είναι τελείως διαφορετική από αυτή που μας παρουσιάζει σήμερα η ψευδοτουρκική νομενκλατούρα, και αρχίζει τουλάχιστον πριν από τέσσαρες χιλιάδες χρόνια.
Συνεπώς, ΔΕΝ μπορούμε να τους ονομάσουμε όλους Τούρκους. Αντιθέτως, οι απόγονοι των Τουρκοφώνων του 11ου αιώνος, σήμερα είναι ελάχιστοι, σχεδόν ανύπαρκτοι.
Οι Κεμαλιστές δημιούργησαν δικές τους έννοιες κατά το δοκούν και τους ονόμασαν όλους Τούρκους. Όσοι όμως θέλουν να ονομάζονται Τούρκοι ή νομίζουν ότι είναι Τούρκοι, να γνωρίζουν ότι αποτελούν μία ασήμαντη μειοψηφία στην σημερινή Τουρκία…
23/ Εκείνοι που εισέβαλαν και εγκαταστάθηκαν στις περιοχές της σημερινής Τουρκίας, τούς 11ον, 12ον και 13ον αιώνες, άφησαν στους σημερινούς «Τούρκους» πολίτες, ένα επικό κείμενο με τίτλο "Danişmentname".7 Όμως, στο κείμενο αυτό, ΔΕΝ υπάρχει η λέξη Τούρκος, ούτε ο,τιδήποτε άλλο που να λέει ότι οι «τουρκόφωνοι» εκείνης της περιόδου, απεκαλούντο Τούρκοι.
Περί αυτού, η άρχουσα τάξη της σημερινής Τουρκίας, τηρεί σιγήν ιχθύος!
Οι ίδιοι οι σημερινοί Τούρκοι, ΔΕΝ ξέρουν ποιοι ήσαν οι πρόγονοί τους. Για παράδειγμα ονομάζουν Τούρκους τους Ουϊγούρους, όμως οι ίδιοι δεν δέχονται ότι είναι Τούρκοι.
24/ Οι γενετικές έρευνες που έχουν γίνει, μας δείχνουν ότι οι κάτοικοι της σημερινής Τουρκίας, έχουν πολύ μικρή σχέση ή σχεδόν καμμία σχέση με τους Τουρκομάνους, Ουϊγούρους και τους Ουζμπέκους. Οι κάτοικοι της σημερινής Τουρκίας, ΟΥΔΕΜΙΑΝ βιολογική συγγένεια έχουν με τους κατοίκους της Κεντρικής Ασίας. Από εκεί προήλθεν μια πολύ μικρή φυλετική ομάδα.
Αν κάποιοι αναζητούν δεσμούς αίματος, τέτοιοι ΔΕΝ υπάρχουν ή εάν υπήρχαν έχουν προ πολλού εξαφανισθεί, αφομοιωθέντες από το αίμα των γηγενών αλλοεθνών, κυρίως των ΡΩΜΗΩΝ/ΕΛΛΗΝΩΝ και ΑΡΜΕΝΙΩΝ.
Εάν οι επιστημονικές έρευνες βεβαιώνουν ότι το ποσοστόν των σημερινών κατοίκων της Τουρκίας, που προέρχονται ανθρωπολογικώς και γενετικώς από την Κεντρική Ασία (πρώτοι μογγολογενείς εισβολείς στην Ανατολίαν), κυμαίνεται γύρω στο 10-15%, υπάρχει και η ανομολόγητη ιστορία του 85-90% που δεν προέρχεται από την Κεντρική Ασία.
Οι εγκάθετοι προπαγανδιστές του Κεμαλικού καθεστώτος, λένε το εξωφρενικόν, ότι οι άνθρωποι αυτοί (10-15%) ήταν οι παπούδες, οι πρόγονοι των υποτιθέμενων σημερινών Τούρκων.
Η ιστορική και επιστημονική ΑΛΗΘΕΙΑ όμως, τους διαψεύδει και τους αποστομώνει! Οι γηγενείς αλλοεθνείς και αλλόδοξοι (85-90%), σε σχέση με τον ισλαμισμόν και τους πρωτοεισβολείς (10-15%), προϊστορικοί κάτοικοι των περιοχών της σημερινής Τουρκίας, «είναι οι παπούδες και πρόγονοι των σημερινών «Τούρκων».
25/ Οι λαοί της Ανατολίας γενετικώς, είναι πλησιέστερα προς  Έλληνες, αλλά και με τους Ιρανούς, Ιορδανούς, Αρμενίους και Ασσυρίους. Η γενετική απόσταση μεταξύ Τούρκων και Ιρανών, είναι μικρότερη αυτής με τους Τουρκμένους. Επίσης οι Τούρκοι της Τουρκίας, δεν έχουν καμμία γενετική σχέση με τους Τούβα που κατοικούν στην Ρωσία και ομιλούν τουρκικά, ούτε με τους «τουρκόφωνους» της Κίνας, αλλά έχουν στενή, αναπόσπαστη γενετική σχέση με τους Έλληνες και τους Ιρανούς.
26/ Η σύγχρονη Δημοκρατία της Τουρκίας ξεκινά το 1923 μ.Χ., περίοδο στην οποία γίνεται υποχρεωτική ανταλλαγή πληθυσμιακών ομάδων ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία. Ως εκ τούτου, στην περιοχή αυτή, υπάρχουν τα γενετικά αποτυπώματα των πολυάριθμων μετακινήσεων ανθρώπινων πληθυσμών, των επιμειξιών και των τοπικών διαφοροποιήσεων που άρχισαν κατά την Μέση Παλαιολιθική εποχή και φθάνουν μέχρι τις μέρες μας.
Η σημερινή Τουρκία έχει κατοικηθεί κατά την Νεολιθική εποχή, καθώς και κατά την Εποχή του Χαλκού, από διάφορους πληθυσμούς, όπως ήταν οι Πελασγοί, Χάττι, οι Χουρίτες, οι Χετταίοι, οι Ασσύριοι, κ.ά. Αρχίζοντας γύρω στα 1.200 π.Χ. – και ίσως ακόμη νωρίτερα – οι ακτές της Μικράς Ασίας, κατοικήθηκαν πυκνά από τους Ίωνες/΄Ελληνες, αποκτήσαντες έτσι τα πρώτα «ιστορικά συμβόλαια», πλήρους ΚΥΡΙΟΤΗΤΟΣ αμφοτέρων των πλευρών του Ελληνικού Αιγαίου Αρχιπελάγους!.
27/ Το 323 π. Χ. ο Μέγας Αλέξανδρος, διήλθεν δια της μικράς Ασίας με τα στρατεύματά του και έφθασε μέχρι τις Ινδίες. Μετά τον θάνατόν του, η Ελληνιστική επικράτεια, διαιρέθηκε σε Ελληνιστικά Βασίλεια, τα οποία έγιναν τμήμα της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας τον 1ον αιώνα π.Χ.
Από τον 9ον, αλλά κυρίως από τον 11ον αιώνα μ.Χ.,  άρχισαν να μεταναστεύουν στην περιοχή της Αυτοκρατορίας μας, οι Σελτζούκοι (Τούρκοι) από την  Κεντρική Ασία (Νότια Σιβηρία και Μογγολία).
Μέχρι τότε, ΔΕΝ ανιχνεύεται ιστορικώς και φυλετικώς, ούτε ίχνος ενός «Τούρκου» κατοίκου στην περιοχήν!!!!
28/ Τον 13ον αιώνα, οι «Μογγολικής» καταγωγής Οθωμανοί, του Οσμάν, με αλλοιωμένο ήδη, το DNA τους λόγω των μέχρι τότε επιμειξιών τους με τους αυτόχθονες (επί 2-3 αιώνες), συνένωσαν τις κατακτημένες περιοχές της Μικράς Ασίας και άρχισαν να δημιουργούν την Οθωμανική Αυτοκρατορία.
Οι Τουρκόφωνοι, όταν ήρθαν από την Ανατολήν στην Μικρά Ασία, τον 11ο-12ο αιώνα μ.Χ., συνάντησαν έναν εγχώριο πληθυσμό με προϊστορία τουλάχιστον 2.000 χρόνων. Αυτός ο εγχώριος πληθυσμός, ελληνόφωνος, ελληνοπρεπής και χριστιανικώς ορθόδοξος, στην μεγάλη του πλειοψηφία, ούτε εξολοθρεύτηκε, αλλά ούτε και εξαφανίστηκε.
Άρα το ερώτημα που τίθεται για άλλη μια φορά, είναι τι απέγινε αυτός ο πληθυσμός με πολιτιστικό επίπεδο σίγουρα πολύ ανώτερο των τουρκόφωνων νομάδων;    
Η πρώτη και πιο λογική απάντηση  που μπορεί να δώσει κανείς σε αυτό το ερώτημα, είναι ότι αφού δεν εξαφανίστηκε, άλλωστε κάτι τέτοιο ήταν πολύ δύσκολον ή αδύνατον, αλλαξοπίστησε και σταδιακώς και μακροχρονίως, εντάχθηκε σε αυτό που λέμε σήμερα, Τουρκία.
29/ Οι Τουρκόφωνοι εισβολείς που εγκαταστάθηκαν στην Μικρά Ασία, αριθμούσαν αρχικώς, μόνο μερικές χιλιάδες. Αιώνες μετά το 1071, υπήρξε και άλλη ροή τουρκόφωνων, τουρανο-ιρανικών αλλά και αραβικών πληθυσμών στην χώρα, η οποία συνεχίσθηκε έως τους νεότερους χρόνους.
        Οι εισβολές των Ούνων/Μογγόλων και στην συνέχεια των Ταμερλανικών ορδών στην Μέση Ανατολή, απώθησαν αρκετές τουρκόφωνες ομάδες μέχρι την Μικρά Ασία (μία από τις οποίες ήταν οι Πρωτοοθωμανοί). Άλλες από αυτές τις ομάδες, αναμιχθείσες και με τις Ταμερλανικές ορδές, παρέμειναν στις πρώην περιοχές των Σελτζούκων και των Οσμανών,  ακολουθήσαντες την πορείαν και την τύχην των προηγηθέντων τουρκόφωνων φύλων.
        Λόγω της πολυγαμίας τους, οι νέο-ουνικές ομάδες εισβολέων, πέραν από τις δικές τους γυναίκες, απέκτησαν και αρκετές Ελληνίδες και Αρμένισσες συζύγους (προερχόμενες από αιχμαλωσία-εξανδραποδισμό), από τις οποίες αποκτούσαν απογόνους μεταλλαγμένους (Ελληνογενείς, Αρμενογενείς, Αραβογενείς), γενετικώς και ανθρωπολογικώς.
Έτσι εξηγούνται και τα πρόσφατα επιστημονικά ευρήματα, που παρουσιάζουν τους κατοίκους της σημερινής Τουρκίας, να έχουν λίαν χαμηλά μέχρι ανύπαρκτα ανθρωπολογικά-γενετικά χαρακτηριστικά, στις περιοχές της Μικράς Ασίας και του Πόντου, και υψηλότερα αλλά μικρά (15-25%), στις ανατολικές περιοχές, σε σχέση με τους Τουρκμένους και άλλες μογγολοειδείς ομάδες της Κεντρικής Ασίας.
Πιθανώς λοιπόν, τα γενετικά ευρήματα, να αφορούν σ’αυτά τα μεταγενέστερα ουνικά φύλα και όχι στους αρχικώς εισβαλόντες τουρκόφωνους του 11ου αιώνος, προγόνους των Σελτζούκων και Οθωμανών!
30/ Σύμφωνα με όλα τα διαθέσιμα  ιστορικά στοιχεία, οι  λαοί της Ανατολίας, (Μικράς Ασίας), είχαν   δικούς τους γνήσιους πολιτισμούς και γλώσσες, ενώ το κυρίαρχο στοιχειό ήταν η ελληνική πολιτιστική ταυτότητα. Μέχρι το 300 μ.Χ. υπήρχαν ακόμα πληθυσμοί που μιλούσαν   εκτός από τα ελληνικά, φρυγικά, έως το 400 μ.Χ,. Καππαδοκικά και γοτθικά-γαλατικά και έως το 500 μ.Χ. νεοφρυγικά.
Οι γλώσσες αυτές όμως, επειδή δεν ήταν γραπτές σταδιακά εξαφανίστηκαν. Σήμερα οι γλωσσολόγοι  συναντάνε ακόμα σε διαλέκτους που ομιλούντο έως πρόσφατα στην Ανατολία, λέξεις και επιδράσεις απ' αυτές τις γλώσσες. Παράλληλα τα ελληνικά, που ήταν, όπως αναφέραμε, η κυρίαρχη μορφή γλωσσικής επικοινωνίας σε όλη την Ανατολία, έστω και σε μορφή διαλέκτων, όπως τα ποντιακά, επέζησαν μέχρι σήμερα.
Αυτά τα  ίχνη των εξαφανισμένων γλωσσών, μαρτυρούν μια  πολιτισμική κληρονομιά  η οποία σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με την τουρκομογγολική ταυτότητα.
31/ Η  κληρονομιά αυτή, έχει διατηρήσει την ύπαρξή της εδώ και χιλιάδες χρόνια από γενιά σε γενιά.  Αυτήν όμως την μεγάλη πολιτιστική κληρονομιά, σήμερα, η σύγχρονη Τουρκία, όχι μόνο την έχει αρνηθεί, αλλά προχώρησε σε μια απίστευτης φαντασιώσεως και γελοιότητος, διαστρέβλωση/πλαστογράφηση, κάθε έννοιας της ιστορικής ταυτότητας της Μικράς Ασίας και όχι μόνον.
Ο αυτουργός αυτής της  διαδικασίας αυθαίρετων αλλαγών, πλαστογραφήσεως όλων των ιστορικών δεδομένων, η αναγνώριση των οποίων θα έχει καταλυτικές συνέπειες γι' αυτό που αποκαλούμε σήμερα «Τουρκική Δημοκρατία», είναι ο ίδιος ο ιδρυτής της Τουρκικής Δημοκρατίας, ο δημιουργός της ανύπαρκτης τουρκικής εθνικής συνειδήσεως, ο Μουσταφά Κεμάλ, αμφιλεγομένου τόπου γεννήσεως- καταγωγής, ο οποίος είναι βεβαιωμένον πως ήταν Ντονμές, δηλαδή εξισλαμισμένος Ταλμουδιστής Ιουδαίος (JEW) [Λεπτομέρειες στο οικείον κεφάλαιον].
32/ Τα τελευταία χρόνια οι Τούρκοι, στα πλαίσια της προσπάθειάς τους να εισέλθουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να αυτοπροβληθούν ως ένα εθνολογικό κράμα ευρωπαϊκών και μεσανατολικών πληθυσμών, το οποίον απλά χρησιμοποιεί μια εξευρωπαϊσμένη με λατινικό αλφάβητο, αλταϊκή γλώσσα, έχουν μεθοδεύσει μια σειρά από «επιστημονικές» αλχημείες, σε διάφορους τομείς προκειμένου να στηρίξουν τον ισχυρισμό τους και να «απαλλαγούν» από την αλταϊκή κληρονομιά τους (ενδεχομένως προσωρινά, ώσπου να επιτευχθούν κάποιοι πολιτικοί στόχοι).
Έτσι, εφηύραν την καινοφανή θεωρίαν περί κληρονομικής διαδοχής της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, δηλαδή ότι μετά την Άλωση της Πόλης, εξετούρκισαν τα πολυεθνικά φύλα της Αυτοκρατορίας και μεταλαμπάδευσαν σ’αυτά τον Τουρκικόν…πολιτισμόν τους!
Αυτό πονάει και «καίει» την βυσσοδομούσα κατά των Ελλήνων, συμμορία των «γερακιών» της Αγκύρας! Η Ρωμαίϊκη/ Ελληνική (Βυζαντινή) Αυτοκρατορία μας!
Όμως, η Οθωμανική Αυτοκρατορία, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί συνέχεια της Ελληνικής Αυτοκρατορίας, για πολλούς λόγους, μερικούς από τους οποίους έχουμε ήδη καταγράψει (Ιστορικώς έχει καταγραφεί ως Οθωμανική και όχι Τουρκική Αυτοκρατορία, Επίσημη γλώσσα ήταν η Ελληνική, αργότερα και η Αραβική όχι η Τουρκική, είναι ανύπαρκτη ιστορικώς τουρκική φυλή ή Εθνότης, έχει καταγραφεί από διαπρεπείς οθωμανούς λογοτέχνες, η απέχθεια των Οθωμανών προς τους τούρκους ή ο,τιδήποτε τουρκικόν, είναι καταγεγραμμένη η συντριπτική πληθυσμιακή υπεροχή των γηγενών, αλλογενών και αλλοδόξων, πληθυσμών, χιλιετίες πριν την εισβολήν των Σελτζούκων, κλπ).
33/ Πέραν του γεγονότος ότι δια της υιοθετήσεως της θεωρίας περί διαδοχής της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας,  αναιρείται το άλλο παραμύθι περί «γκρίζας λύκαινας Ασένα» και «γκρίζων λύκων» (Μύθος Εργκενεκόν), υπάρχουν ακόμη περισσότεροι λόγοι που αποδεικνύουν ότι, η Ελληνική/Βυζαντινή Αυτοκρατορία, ήταν συνέχεια της προχριστιανικής Ελληνικής/ Αλεξανδρινής, και η ανασύστασή της, παρέμεινεν ως υποβόσκουσα Μεγάλη Ιδέα του Γένους, καθ’ όλην την διάρκειαν της Οθωμανικής δουλείας, και παραμένει ακόμη στις καρδιές των σύγχρονων Ρωμηών/Ελλήνων, όπως το διαλαλούν, ΟΛΕΣ οι σχετικές προφητείες!!! .8
34/ Το τεράστιο Ελληνικό/Ρωμαίϊκο κράτος (Ρωμανία), συρρικνώθηκει μπρος στην βαρβαρική πλημμυρίδα, την σκόπιμη δυτικοευρωπαϊκή (Φραγκοπαπική) απροθυμία και ολιγωρία για βοήθεια,  την κακή διακυβέρνηση, και την χαλάρωση της πάλαι ποτέ στρατιωτικής πειθαρχίας και ισχύος. Η Βασιλεύουσα, κοσμοκράτειρα της εποχής, συρρικνώθηκε σε μία μόνο πόλη, με ένα Ήρωα και Εθνομάρτυρα τον θρυλικόν ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΝ, αυτοκράτορα των Ρωμαίων/Ρωμηών (Ορθοδόξων Ελλήνων). 
Τότε, ο κρυπτοχριστιανός με ελληνικές ρίζες, ΜΩΑΜΕΘ Β΄ ή ΜΩΧΑΜΕΤ ή ΜΕΧΜΕΤ, το 1453 την 29η Μαΐου ημέρα Τρίτη και ώρα 3 μ.μ., κυριεύει την άλλοτε πρωτεύουσα της Οικουμένης. Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ πέφτει στα αιματοβαμμένα χέρια, του πιο βάρβαρου μέχρι τότε, στρατού.
Έτσι, το μετασχηματισμένο κράμα των Οσμανλήδων ή Οθωμανών, και λοιπών εξισλαμισμένων πληθυσμιακώς υπερτέρων, αλλοεθνών και ετεροδόξων λαών, δημιούργησαν το Οθωμανικό κράτος (και ΟΧΙ Τουρκικόν), αρχικώς με επίσημη Ελληνική γλώσσα, επάνω στα Ελληνικά εδάφη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ, της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΩΝΙΑΣ και του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΝΤΟΥ, που ονομάστηκαν από τότε και λίγο αργότερα, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ (ΑΝ. ΘΡΑΚΗ) και  ΑΝΑΤΟΛΙΑ (ΙΩΝΙΑ και ΠΟΝΤΟΣ)!!!
*
Αυτά προς αποκατάσταση της ιστορικής Αληθείας!
Έπεται η συνέχεια, για την απομυθοποίηση όλων των συστημικών δοξασιών και ανιστόρητων μυθοπλασιών που αφορούν στα ακολουθήσαντα την ιστορικήν αλλά θλιβερή για τον Ελληνισμόν, μάχη του Μαντζικέρτ (1071), γεγονότα, μέχρι την ίδρυση της σημερινής λεγομένης Τουρκικής Δημοκρατίας και τον σημερινόν επίδοξον Νεοσουλτάνον της, γενίτσαρον Ταγίπ Ερντογάν!!!
Αυτά, για να μαθαίνουν την αλήθειαν οι άδολοι Ελληνόπαιδες που ανέμελοι και ανύποπτοι, είναι παγιδευμένοι εντός των Ελλαδικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων του Συστήματος, αφ’ενός στον δαιδαλώδη ιστό των ψευδών, «ανακατασκευασμένων» και πλαστογραφημένων γεγονότων, που περιλαμβάνονται στις σελίδες των εγχειριδίων της ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, αφ’ετέρου στις αρπάγες και ορέξεις, αμαθών, ανιστόρητων και επιλεγμένων πνευματικών και εκπαιδευτικών «ταγών», διδασκάλων και καθηγητών, oι οποίοι:
.Συμπεριφέρονται ως Ελληνοφοβικοί και χριστιανοφοβικοί αλάστορες,
.Διδάσκουν ως επιστημονικοί προαγωγοί ιστορικών ψευδών, μαέστροι της λογικοφανείας και  ετεροδιδασκαλίας, πτυχιούχοι της παραπλανήσεως/παραπληροφορήσεως, καθοδηγητές (ινστρούχτορες) της προπαγάνδας (μαύρης, λευκής και φαιάς) και γκουρού των μεταφυσικών φαντασιώσεων,
.Ενεργούν ως εκπαιδευμένοι χειρουργοί στις πνευματικές λοβοτομές, και ειδικευμένοι (αρκετοί από αυτούς) στην εθνοδιάλυση.
.Εάν εξετασθούν και ψυχαναλυθούν λεπτομερέστερον, είναι σχεδόν βέβαιον, ότι θα βρεθούν να πάσχουν εκτός από εκούσια τυφλότητα, και από τα τρία συστημικά σύνδρομα, ήτοι, της εξουσιομανίας, της σαρκολατρείας και της χρηματοθηρίας.
Αυτά, για να υπενθυμίσουμε στους εδώ νεοκόπους, τουρκολάγνους, γερμανόφρονες, αμετανόητους οικέτες των δανειστών-δυναστών μας, εθνοδιαλυτές, υπερπρονομιούχους βο(υ)λευτές, ραγιάδες πολιτικούς (ανωτέρους και ανωτάτους πολιτάρχες μετά της κουστωδίας τους) και άρχοντες της αυτοδιοικήσεως και της κεντρικής διοικήσεως (που σπεύδουν για αδελφοποιήσεις και επισκέπτονται ομολόγους τους στην γείτονα «Τουρκία»), ότι οι σημερινοί κρατούντες στην Τουρκίαν (νομενκλατούρα):
.Είναι μία εγκληματική συμμορία αυτοαποκαλουμένων «Τούρκων», στην υπηρεσίαν του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Στην πραγματικότητα ένας ετερόκλητος εσμός, ντονμέδων, γενιτσάρων, δοσιλόγων, ψυχανωμάλων, αποκρυφιστών, μισελλήνων και μισαλλοδόξων αποβρασμάτων, διαφόρων εθνικοτήτων, εγκαθέτων του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, που καταπατούν εδώ και αιώνες, εδάφη ανήκοντα κατ’ αποκλειστικήν ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ, ιστορικώς, γεωγραφικώς, αρχαιολογικώς, πολιτιστικώς στην Ρωμαίϊκη /Ελληνική (Βυζαντινή) Αυτοκρατορία μας.
.Έχουν μέσα τους (αρκετοί από αυτούς), Ελληνικόν (κυρίως) ή αλλοεθνές αίμα, και εκτελούν έξωθεν και άνωθεν διατεταγμένην υπηρεσίαν, με στρατηγικόν και τακτικούς στόχους, την σαλαμοποίηση του νυν Ελλαδικού χώρου (Δυτική Θράκη, Αιγαίον, νησιά Αιγαίου, «Μακεδονοποίηση» του ελευθέρου τμήματος της Ελληνικής Μακεδονίας, Αλβανοποίηση της Ηπείρου μας, Τουρκοποίηση του ελευθέρου τμήματος της Κύπρου), και την Ισλαμοποίηση των Ορθοδόξων Ελλήνων πολιτών.
Αυτά, για να ξυπνήσουν επί τέλους, όσοι αποβλακωμένοι και αφιονισμένοι πολιτικώς και εθνικώς πολίτες και πολιτικοί, εκστασιαζόμενοι και αποχαυνωμένοι, από τις τουρκικές τηλεοπτικές παραμυθολογίες, ψευδολογίες και ηλιθιότητες, τις πανσεξουαλικές αισχρότητες των τουρκοβοθροκάναλων και λοιπών ΜΜΕ, προκειμένου να πληροφορηθούν, ποια είναι η ιστορική αλήθεια για τους υποτιθέμενους….Τούρκους, την ιστορικώς ανύπαρκτη τουρκική εθνότητα, και την…ισχυράν Τουρκίαν.
Ώ κοιμώμενοι Έλληνες, παντελώς αγνώτες της ιστορικής αληθείας, έως πότε θα είσθε ναρκωμένοι από την καθημερινή πληροφοριακήν/μηνυματικήν ηρωΐνη που σας ποτίζουν οι εγχώριοι διαχειριστές και νωτοφόροι του Συστήματος;

Συνεχίζεται








1 Όπως βιβλιογραφία υποσ. 1, 1ου μέρους.

2 geliyorlar: Third person plural present continuous of gelmek (gelmek==έρχομαι, πηγαίνω, καταλήγω στον προορισμό μου, (αργκό) εκσπερματώνω).

3 -Περικλής Ροδάκης, Ο ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΟΡΔΙΟΣ
-Νικόλαος Χειλαδάκης, ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ; ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ

-Σημειώσεις ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΚΗ ΕΛΛΑΣ (Θ. Καμπά)

-ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΜΚΟΣ (stamkos@post.com)

-ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕ.....ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ...

4 Λεπτομέρειες, όπως στην ανάλυση του θέματος: Η Ορθόδοξη Εκκλησία στον αγώνα της Ελευθερίας (1453-1821).
5 Οσάκις αναφερόμαστε σε Τούρκους, με πρώτο ή δεύτερο συνθετικό όνομα, θα το πράττουμε συμβατικώς και όχι με ιστορικό συμβολισμό διότι, όπως έχουμε προείπει, σήμερον ακόμη και οι ίδιοι οι «Τούρκοι» παραδέχονται, ότι δεν υπήρξε ποτέ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΥΛΗ. Θα αναφερόμαστε με την ίδια λογική που αναφέρουμε και τους ανύπαρκτους Βυζαντινούς στην θέση των ιστορικώς υπαρκτών Ρωμηών/Ελλήνων.
6 Δεν υπάρχει γενετικά ο όρος Ογούζ ή Τούρκος. Η γενετική έρευνα, μας δίνει στοιχεία για την καταγωγή και τον τόπο που έζησαν οι πρόγονοι ενός ανθρώπου.
7 Βλέπε υποσ. 6, 4ου μέρους.
8 Οι ανάπτυξη των λόγων, και των συντριπτικών κατά της αβάσιμης θεωρίας των φαντασιόπληκτων γερακιών της Άγκυρας,  δεν είναι αντικείμενον του παρόντος θέματος και θα απαιτούσε σειρά συνεχειών και παράθεση δεκάδων αποδεικτικών στοιχείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου