Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ !!!
(THIS IS TURKEY!!!)
ΕΝΑ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΝΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΩΣ ΕΘΝΟΥΣ, ΙΔΡΥΘΕΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΡΥΠΤΟΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΗ ΙΟΥΔΑΙΟ/ ΝΤΟΝΜΕ (ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΚΕΜΑΛ) [1923] ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΟΝ ΣΗΜΕΡΟΝ, ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΝ (ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ)1

Τεχνητόν Ιουδαιογενές κράτος.
Ολεσηνόρων ντονμέδων καταφύγιον.
Υπέρκομπων ισλαμοφασιστών άντρον.
Ρωμηοσύνης αρχαιόθεν ιδιοκτησία.
Κατασφακτήριον αλλοεθνών πολιτών.
Ιστορίας Ελλήνων κλωπεύς.
Αυτοκρατορίας Οσμανλήδων σφετεριστής.

ΧΑΡΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ (ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, ΙΩΝΙΑ, ΠΟΝΤΟΣ) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ, ΟΙ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ!!!
ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ!!!
Yunan askerlerimiz Türkiye’ ye geliyorlar!2

 

                                                                                                                                                                      
ΜΕΡΟΣ 29ον

5. ΓΕΡΜΑΝΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ: ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ  ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (Συνέχεια 28ου μέρους)3
ιγ.Η Μικρασιατική τραγωδία (Οι γενοκτονίες των Ελλήνων στην Ιωνία και τον Πόντον)
1/. Οι πραγματικοί ένοχοι της γενοκτονίας των Ελλήνων
Οι Οθωμανοί, ήδη από της επικρατήσεως του Ιουδαιομασωνικού κινήματος των Νεο (μη) τούρκων το 1908, είχαν σχεδιάσει την ολοσχερή εξόντωση ή τον πλήρη και βίαιο εκτουρκισμό, όλων των εθνοτήτων που ζούσαν υπό τον Οθωμανικό ζυγό, αποσκοπώντας στο να αρπάξουν τα εδάφη, τον πλούτο και να σφετερισθούν την ιστορία και τον πολιτισμόν αυτών των πληθυσμών.4
Απόσπασμα από την εφημερίδα «The Lincoln Daily Star», October 19th 1917, με τίτλον «Οι Τούρκοι σφάζουν τους Χριστιανούς Έλληνες στην Μικρά Ασία»

TURKS SLAUGHTER CHRISTIAN GREEKS
Not Satisfied With Torture of Armenians, Turks Extend Cruelty to Greeks. Thousands of Greeks Deported From the Coast to Interior of Asia Minor. NEW YORK, Oct. 19.
—Not sated by the slaughter of hundreds of thousands of Armenians and Syrians, the Turk has also turned against the Greek Christians in his dominions and more than 700,000 have fallen a victim to persecution in the form of death, suffering or deportation, it was declared here today by Frank W. Jackson, of this city, chairman of the relief committee for Greeks of Asia Minor. He said the real details of these new Turkish atrocities were just beginning to leak out. “The story of the Greek deportation is not yet generally known,” said Mr. Jackson. “Quietly and gradually the same treatment is being meted out to the Greeks as to the Armenians. Although closely guarded, certain echoes of these horrors come out from time to time.
There were some two or three million Greeks in Asia Minor at the outbreak of the war in 1914, subject to Οttoman rule. According to the latest reliable and authoritative accounts some seven to eight hundred thousand have been deported, mainly from the coast regions into the interior of Asia Minor.
Η Οθωμανική Αυτοκρατορία, από τα τέλη του προπερασμένου αιώνα, βρίσκονταν σε μια κατάσταση διαλύσεως, συρρικνώνονταν συνεχώς. Η άφιξη χιλιάδων μουσουλμάνων προσφύγων από τις πρώην οθωμανικές κτήσεις στην Χερσόνησο του Αίμου (Βαλκάνια), έδωσε στους Νεότουρκους την ευκαιρία να εξαπολύσουν από το 1914 απηνείς διωγμούς εις βάρος των Ελλήνων της Ιωνίας και του Πόντου, με πρόφαση την ανάγκη αποκαταστάσεως των Τούρκων προσφύγων.
Υπεύθυνοι των διωγμών, θεωρήθηκαν οι ηγέτες των Νεοτούρκων οι οποίοι…σχεδίασαν και εξετέλεσαν τις διώξεις, δολοφονίες, σφαγές και ξεριζωμούς εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων της Μ. Ασίας.
Σχόλιον
Αυτή είναι η αληθοφανής και συστημική άποψη για τους υπευθύνους των σφαγών και τους ξερριζωμούς των Ελλήνων, από τις προγονικές εστίες τους. Η ιστορική αλήθεια, αποκρυπτομένη από τις σελίδες της συστημικής ιστορίας και αποσιωπούμενη τόσον από την πληροφοριακή ενημέρωση των συστημικών ΜΜΕ, όσον και από την υπεύθυνη πνευματική ηγεσία της πατρίδος μας, είναι τελείως διαφορετική. Και ποία είναι αυτή;
Οι Γερμανοί Ιλλουμινάτι, σχεδίασαν, επρότειναν στον Σουλτάνο και στην συνέχεια στον Κεμάλ, και βοήθησαν παντοιοτρόπως τους Οθωμανούς και Κεμαλιστές, να εξοντώσουν τον Ελληνισμό της Ιωνίας και του Πόντου και όχι μόνον.
Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ –ΞΕΡΡΙΖΩΜΟΣ-ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ήταν ιδέα και έργο-προτροπή–απαίτηση ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!
Οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ εμπνεύστηκαν ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, για να προωθήσουν-προασπίσουν τα συμφέροντα της Γερμανίας, δια της Deutsche Bank!..  Προς εκτέλεση του σχεδίου τους, οι γερμανοί Ιλλουμινάτι, απέστειλαν στην Τουρκία το πειθήνιον όργανόν τους, τον στρατηγόν, Otto Liman von Sanders.
Ο περιβόητος μισέλλην γερμανός στρατηγός, ιουδαϊκής καταγωγής, Otto Liman von Sanders, είναι Ο ΚΥΡΙΟΣ ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΣΦΑΓΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Ετέθη επικεφαλής της Γερμανικής στρατιωτικής αποστολής στην Τουρκία (1913), σύμφωνα με διμερή μυστική συνθήκη και είναι ο «αξιος» συνεχιστής του φιλοτουρκικού έργου της οργανώσεως και εκσυγχρονισμού του Οθωμανικού στρατού, του ομοφύλου του, Κolmer Φον ντερ Γκόλτς (Τα ονόματα Liman και Kolmer είναι δηλωτικά της Ιουδαϊκής καταγωγής τους).
2/. Μαρτυρίες-Αποδεικτικά στοιχεία
α/. Ο Otto Liman von Sanders, εξέδωσε τις διαταγές εκτοπισμού–ξερριζωμού και σφαγής των Ελλήνων της Μ. Ασίας (1914-1918), σύμφωνα με το σχέδιο που είχε εκπονηθεί από τους Ιλλουμινάτι και τις εντολές που έλαβε μέσω της Ιλλουμινατοποιημένης στοάς της Κωνσταντινουπόλεως, «Orphee Pasha».
«Διώξτε τους αυτούς τους σκύλους Έλληνες, τους ταραχοποιούς, τους άπληστους κι’ εμείς θα τους αντικαταστήσουμε με υπάκουους, Γερμανούς εργάτες», ούρλιαζε ο Σάντερς στους Εμβέρ και Ταλάατ, πασάδες της Τουρκίας! (Βλέπε και στο απόσπασμα επιστολής του προς τον Σουλτάνον για ξερρίζωμα-εξόντωση του Ελληνισμού της Ιωνίας και του Πόντου, παρ. 15ιβ.1/28ου μέρους).
Δεν είναι τυχαίο που αρχηγός τότε του τουρκικού στρατού, ήταν ο Γερμανός κρυπτο-ιουδαίος ιλλουμινάτος, Λίμαν Φον Σάντερς, ο οποίος θεωρούσε τις ξένες εθνότητες, που ζούσαν στο έδαφος του τουρκικού κράτους, επικίνδυνες για την διεξαγωγή του πολέμου και υπέδειξε την λήψη «καταλλήλων μέτρων» για εξαφάνισή τους.
Μετά το τέλος του πολέμου, τον Φεβρουάριο του 1919, και ενώ ο Liman von Sanders,  κρατούνταν με προορισμό να δικαστεί για εγκλήματα πολέμου, έξι μήνες μετά, λόγω μη εγέρσεως αξιώσεων εκ μέρους και της ελληνικής κυβερνήσεως, αφέθηκε ελεύθερος, παραιτούμενος τον ίδιο χρόνο από τον γερμανικό στρατό. Είναι ανεξήγητη η ελληνική στάση, όπως το ίδιο ανεξήγητη είναι και η άρνηση της μεταπολεμικής Ελλάδας, να καταδικαστεί ως εγκληματίας πολέμου, ο Ιταλός διοικητής ναυτικού του Αιγαίου, που διέταξε τον τορπιλισμό της Έλλης.
β/. Ο Π. Ενεπεκίδης, στο βιβλίο του, «Γενοκτονία στον Εύξεινο Πόντο. Διπλωματικά Έγγραφα από τη Βιέννη (1909-1918)», αναφέρει κατηγορηματικά ότι:  «ο εμπνευστής και ρυθμιστής των διωγμών υπήρξε όχι το ανάκτορο του Γιλδίζ, αλλά η Βίλχεμστράσσε εις το Βερολίνο».
-Το σχέδιο των Γερμανών ήταν να στείλουν αρχικά.. τους Έλληνες στα νησιά του Αιγαίου…Οι Έλληνες αντιστάθηκαν, αλλά έγιναν μεγάλες σφαγές, με εκτελεστικά όργανα τους νεοτούρκους.
-Αυτουργός όλων αυτών των βαρβαρικών πράξεων, ήταν ο εντολοδόχος του Συστήματος, αποκρυφιστής ιλλουμινάτος, ΛΙΜΑΝ ΦΟΝ ΣΑΝΤΕΡΣ… χαρακτηριστικός τύπος βάρβαρου Γερμανού και μισέλληνα, λόγω ιουδαϊκής καταγωγής. Συνεχώς φώναζε και απαιτούσε:
.Εκτοπισμός, εκτοπισμός είναι η μόνη λύση..
.Συντρίψτε τους Έλληνες…
.Επιβάλλεται η εξασθένιση του ελληνικού στοιχείου απανταχού της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, δια να εκλείψει πας συνεκτικός κρίκος μετά της μητρός Ελλάδος.
Τι φυλάτε εκκλησίες, καμπαναριά, ελληνικά σχολεία. Εφόσον τα κρατάτε αυτά εδώ… θα είστε μόνιμα είλωτες των Ελλήνων»!
γ/. Μία σημαντική επισήμανση στο βιβλίο του καθηγητή Πανεπιστημίου Κώστα Φωτιάδη με τίτλο, « Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ» (Έργο εγκριθέν από την Βουλή των Ελλήνων, αλλά ταυτόχρονα απαγορευθέν!!!), που κυκλοφόρησε την Κυριακή 12 Μαΐου 2013, ως ένθετο η εφημερίδα REAL NEWS, αποτέλεσε την αφορμή για το πολύ καλό ρεπορτάζ που έκανε το ιστολόγιο helllas newsagency, όπου αποκαλύπτεται ότι η Μικραασιατική καταστροφή εμπνεύσθηκε και οργανώθηκε από τους Γερμανούς!
Οι Οθωμανοί και γενικώτερα οι μουσουλμάνοι της Μικράς Ασίας, εκτός από τους Νεο (μη) τούρκους, με βάση τα υπάρχοντα στοιχεία, ΔΕΝ έτρεφαν τέτοιο μίσος για τους Έλληνες, όπως οι Γερμανοί, ώστε να προβούν σε ξερριζωμό του Ελληνισμού. Αυτή είναι η ιστορική αλήθεια, όπως καταγράφεται από τις πολλές πηγές που επιστρατεύει στο πόνημά του ο καθηγητής Φωτιάδης…
 ΟΙ Γερμανοί εξαφάνισαν τον ΑΚΜΑΖΟΝΤΑ Ελληνισμό της Μικράς Ασίας, την περίοδον 1913-1922! Οι Νεό (μη) τουρκοι του ΚΕΜΑΛ, ήταν απλώς υποζύγια και εκτελεστικά όργανα.
Και γιατί αυτό το φονικό; Διότι απλά, αυτό απαιτούσε το οικονομικό συμφέρον των Γερμανών, των προγόνων των αντιχρίστων ΦΡΑΓΚΟΓΕΡΜΑΝΩΝ και των παγανιστών ναζιστών!
δ/. Σημαντικώτατα και συντριπτικά στοιχεία για τον πρωταγωνιστικό και μισελληνικό ρόλο των γερμανών στην γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας, αναφέρονται και στο βιβλίον του Μιχ. Ροδά, διευθυντή τότε του γραφείου τύπου της Ύπατης Αρμοστείας της Σμύρνης, στο βιβλίο του «Πως η Γερμανία κατέστρεψε τον ελληνισμό της Τουρκίας».
Ο Ροδάς, έζησε όλα τα γεγονότα από πολύ κοντά και γράφει χαρακτηριστικά για την συνάντηση του Κάϊζερ με τον Σουλτάνο και σημειώνει με νόημα πως «κολακεύτηκε υπερβολικά από την φιλία του Γερμανού».

Την γενοκτονία των Ελλήνων στην Τουρκία την χρηματοδότησε η Deutsche Bank, με Ελληνικά χρήματα («Πως η Γερμανία κατέστρεψε τον ελληνισμό της Τουρκίας, Μιχαήλ Ροδάς)». 
Γιατί όμως, η Γερμανία ήθελε τον διωγμό Ελλήνων και Αρμενίων; Γράφει παραστατικά στο βιβλίο «Πώς η Γερμανία κατέστρεψε τον ελληνισμό της Μ. Ασίας», ο Μιχαήλ Ροδάς:
«Δυστυχώς αι εμπορικαί συνθήκαι, μετά τον πόλεμον του 1897 και κυριώτατα από το 1900 και εντεύθεν, μετεβλήθησαν, διότι εις την Ανατολήν ενεφανίσθη δεινός συναγωνιστής, ακατάβλητος, εφωδιασμένος με όλα τα μέσα του πολέμου, προγραμματιστής και ικανός δι’ έντιμον ή μη εμπορικόν πόλεμον. Ο Γερμανός, εξεστράτευσε με την εντολήν της εξοντώσεως και με την σημαίαν της επικρατήσεως εν Τουρκία, πολιτικής και εμπορικής, αντί πάσης θυσίας. Ό,τι εν Τουρκία εκυριάρχει είχε ζωήν και κίνησιν, έδιδεν εις τον τόπον τον τόνον της υπεροχής, έπρεπε να καταπέση, να συντριβή, να εξαφανισθή.
«Επάνω από τα πτώματα όλων, Ελλήνων, Γάλλων, Άγγλων και λοιπών επικρατούντων στοιχείων, έπρεπε να βαδίση ο Γερμανός και να επεκτείνη την επικράτησίν του προς τα μέρη όπου από αιώνας εργάζονται τιμιώτατα εκατομμύρια ανθρώπων. Και το σχέδιον της εξοντώσεως ετέθη εις εφαρμογήν, ο πόλεμος εκηρύχθη αμείλικτος εκ μέρους αυτού του Αυτοκράτορος της Γερμανίας, ο οποίος μετεβλήθη εις παραγγελιοδόχον και εξεστράτευσε μέχρι της Ανατολής, καθ ην στιγμήν ο φίλος του Χαμήτ έχυνε ποταμούς αιμάτων χριστιανικών. Αι χείρες Σουλτάνου και Γερμανού Αυτοκράτορος κατά την απαισίαν και τραγικήν αυτήν στιγμήν, συνεσφίγγοντο αδελφικώτατα».
Ο φον Σάντερς, προκειμένου να μη προκληθεί αντίδραση στον «πολιτισμένο» κόσμο προτείνει, ως «τελική λύση», τον λευκό θάνατο, τις ατέλειωτες οδοιπορίες. «Σας διαβεβαιώνω ότι οι παγωνιές και το κρύο του χειμώνα, οι βροχές και η μεγάλη υγρασία, ο ήλιος και η τρομερή ζέστη του καλοκαιριού, οι αρρώστιες του εξανθηματικού τύφου και της χολέρας, οι κακουχίες και η ασιτία, θα φέρουν το ίδιο αποτέλεσμα, με τις σφαγές που λογαριάζετε να κάνετε εσείς», δήλωνε στους Νεοτούρκους ο Σάντερς. Από την στιγμή εκείνη (1914), Έλληνες και Αρμένιοι υπέστησαν δεινά που δεν τα χωρά ο νους.
Ο Λίμαν Φον Σάντερς, επομένως, ήταν αυτός που έπεισε τους Τούρκους, δεν χρειάστηκε να επιμείνει και πολύ, τονίζοντάς τους ότι:  «ουδεμία ασφάλεια έχει η Τουρκία, ούτε μπορεί να οργανωθεί ελεύθερα στο μέλλον λόγω της παρουσίας των Ελλήνων».
Σημειώνεται ιδιαιτέρως, ένα από τα επιχειρήματα του φον Σάντερς, προς εξόντωση των Ελλήνων και Αρμενίων μέσω απάνθρωπων μεθόδων κατά την εξορία τους:
«Με το σύστημα που σας προτείνω, ο θάνατός τους είναι βέβαιος. Επιπλέον, οι γυναίκες τους δεν θα γεννούν και έτσι θα λυθεί το δημογραφικό σας πρόβλημα, ενώ η μισητή και άτιμη ράτσα των Ελλήνων θα ξεκληριστεί και θα χαθεί για πάντα μέσα σε μια γενιά και εσείς θα αποκτήσετε μια συμπαγή τούρκικη ομοιογένεια».
ε/. Οι Γερμανοί που ήλεγχαν ΑΠΟΛΥΤΩΣ τους Νεο (μη) τούρκους, είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για τους διωγμούς και την γενοκτονία των Ελλήνων στην Μικρά Ασία [ενδεικτικά αποσπάσματα από δήλωση του Τζωρτζ Χόρτον, Αμερικανού Γενικού Προξένου στην Σμύρνη, στην εφημερίδα «Ουάσιγκτον Σταρς» και το βιβλίον “Είκοσιν εξ μήνες εν Τουρκία” ή “ Τα μυστικά του Βοσπόρου”  (στη νεώτερη έκδοση) του Henry Morgenthau].5
George Horton

1//. Δήλωση του Τζωρτζ Χόρτον, Αμερικανού Γενικού Προξένου στην Σμύρνη, στην εφημερίδα «Ουάσιγκτον Σταρς».

«…Δεν πρέπει, επίσης, να λησμονούμε ότι αι τουρκικαί σφαγαί κατά τας οποίας άνω του ενός εκατομμύριου(Ελληνες) απωλέσθησαν, είναι σχετικώς πρόσφαται και οι Τούρκοι, μετά των οποίων διαπραγματευόμεθα, είναι, ως επί το πλείστον, οι ίδιοι εκείνοι οι άνθρωποι των οποίων τα χέρια είναι βουτηγμένα εις όλο αυτό το αίμα. Πρέπει να επιδείξουν κάποιο ίχνος μεταμελείας και καταλήγων εκφράζω την αγανάκτησιν μου ως Αμερικανού  δια τον χαρακτηρισμό του Μουσταφά Κεμάλ, ως «Γεωργίου Ουασιγκτον» της Τουρκίας.
Ειναι ενας αρχιδολοφόνος και η δημοκρατία του μια καταισχύνη εδραιωμένη εις το αίμα και συντηρούμενη με τους απαγχονισμούς χιλιάδων συμπατριωτών».

Οι Τούρκοι ήταν σύµµαχοι των Γερµανών κατά την διάρκεια του Πρώτου Παγκοσµίου Πολέµου και ίσως οι πιο πολύτιµοι. Στην πραγµατικότητα όλος ο χρυσός εξαφανίσθηκε απ’ την Τουρκία και είναι πρόδηλο πού θα ήταν δυνατό να πάει. Η Τουρκική Αυτοκρατορία λεηλατήθηκε έναντι σιταριού και άλλων τροφίµων.

Πολλές αµαξοστοιχίες φορτωµένες µε τρόφιµα µε την επιγραφή «Berlin» εκινούντο µε µεγάλη συχνότητα προς την Κωνσταντινούπολη απ’ τη Σµύρνη κι από άλλα µακρυνά σηµεία… (σ.σ Όσον αφορά την σιδηροδρομική γραμμή Αμβούργο – Βαγδάτη, υπάρχουν εκτενή αποσπάσματα στο έργο του Morgenthau, που εξηγεί τι ακριβώς ήθελαν να πετύχουν οι Γερμανοί. Την εκμετάλλευση όλων των υδρογονανθράκων…».

2//. Αποσπάσματα από το βιβλίο του Henry Morgenthau

Henry Morgenthau

Στην πρώτη έκδοση το 1918, μεταξύ άλλων αναφέρει: «Δεν άντεξα να βλέπω αυτά που έκαναν οι Τούρκοι και ζήτησα να φύγω από την Τουρκία…» Σε κάποια σημεία, σταματά την αφήγηση και λέει:  ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ! 
«Τούρκος βουλευτής τον Ιανουάριο του 1914, μου ανέφερε τις λεπτομέρειες της συζήτησης με τον Ταλαάτ.
-Γιατί παραχωρείτε στην Γερμανία την διοίκηση της χώρας; Δεν καταλαβαίνετε ότι με την στρατιωτική αποστολή η Γερμανία σκοπεύει να κάνει την Τουρκία αποικία της, όπως έκαναν οι Αγγλοι την Αίγυπτο;
Το καταλαβαίνω πολύ καλά, απάντησε ο Ταλαάτ, αλλά γνωρίζουμε ότι δεν μπορούμε να ανορθώσουμε την χώρα με τους δικούς μας πόρους και τα δικά μας μέσα. Σκοπός είναι να επωφεληθούμε από την βοήθεια των Γερμανών…
…Ο Λίμαν φον Σάντερς, που είχε έρθει το Δεκέμβριο του 1913, ασκούσε μεγάλη επιρροή στον τουρκικό στρατό… Τον Ιανουάριο του 1914, επτά μήνες πριν την κήρυξη του πολέμου, η θέση της Γερμανίας στον τουρκικό στρατό ήταν η εξής : Ένας Γερμανός στρατηγός αρχηγός του τουρκικού Επιτελείου και άλλος ένας ήταν γενικός επιθεωρητής. Είκοσι Γερμανοί ανώτεροι αξιωματικοί είχαν διοικητικές θέσεις μεγάλης σημασίας και ο γερμανόφιλος Εμβέρ ήταν υπουργός Στρατιωτικών.
Πριν τον πόλεμο…ξεπουλάμε κάτι ξένα ομόλογα…το έχουν ξανακάνει;;;
Ο Βαγγενχάϊμ λοιπόν μου είπε ότι ο Κάιζερ ρώτησε επίσημα τον καθένα ξεχωριστά: “Είστε έτοιμος για πόλεμο;” Όλοι απάντησαν “ναι”, εκτός από τους επενδυτές. Οι τελευταίοι είχαν πει ότι χρειάζονταν δύο εβδομάδες για να πουλήσουν τις ξένες ομολογίες που κατείχαν και να δυνάψουν δάνεια…
Η σύσκεψη έγινε στις 5 Ιουλίου και το τελεσίγραφο της αυστριακής κυβέρνησης επιδόθηκε στην Σερβία στις 22 Ιουλίου! Πρόκειται ακριβώς για το διάλειμμα των δύο εβδομάδων που είχαν ζητήσει οι οικονομικοί παράγοντες της Γερμανίας, για να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους. Τα δεδομένα όλων των χρηματιστηρίων δείχνουν ότι οι Γερμανοί τραπεζίτες χρησιμοποίησαν επωφελώς αυτό το χρονικό διάστημα…
…Από την εποχή που οι Γερμανοί κατέστρωσαν τα σχέδιά τους για επέκταση στη Μικρά Ασία, θεωρούν τους Έλληνες αυτής της χώρας εμπόδιο στις βλέψεις τους. Αυτό το εμπόδιο ορθώνεται ως φυσικός φραγμός στο δρόμο των Γερμανών προς τον Περσικό κόλπο, όπως η Σερβία στην Ευρώπη. Όσοι έχουν διαβάσει , έστω κι επιφανειακά, την παγγερμανική φιλολογία, γνωρίζουν τη μέθοδο που προτείνεται για την αντιμετώπιση των πληθυσμών που παρεμποδίζουν την ελεύθερη κίνηση της Γερμανίας. Εννοώ τον εκτοπισμό των κατοίκων.
Η βίαιη εξορία ολόκληρων λαών, που μεταφέρονται σαν ζώα από την μια άκρη της Ευρώπης στην άλλη, είναι μέρος του κατακτητικού προγράμματος της Γερμανίας. Η μέθοδος, που είχε εφαρμοστεί στην Πολωνία, το Βέλγιο και την Σερβία, εφαρμόστηκε με τον πιο αποτρόπαιο τρόπο, όπως θα αφηγηθώ, στην Αρμενία. Ενεργώντας με προτροπή της Γερμανίας, η Τουρκία είχε αρχίσει να εφαρμόζει το μέτρο της εκτόπισης στους Έλληνες υπηκόους της στη Μικρά Ασία.
Τρία χρόνια αργότερα , ο Γερμανός ναύαρχος Ούζεντομ, που ναυλοχούσε στα Δαρδανέλλια στην διάρκεια του βομβαρδισμού τους, από τον αγγλικό στόλο, μου είπε ότι οι Γερμανοί ήταν εκείνοι που «είχαν προτείνει πιεστικά να απομακρυνθούν οι Έλληνες από τα παράλια». Κατά τον φον Ούζεντομ, τα κίνητρα των Γερμανών ήταν καθαρά στρατιωτικά. Δεν είμαι βέβαιος αν ο Ταλαάτ και οι συνέταιροί του είχαν αντιληφθεί ότι έπαιζαν το παιχνίδι της Γερμανίας, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι οι Γεμρανοί τους παρότρυναν συνεχώς σε αυτό το εγχείρημα.
Τα γεγονότα που ακολούθησαν είναι χαρακτηριστικά του συστήματος που εφαρμόστηκε στις σφαγές των Αρμενίων. Οι Τούρκοι κυβερνητικοί υπάλληλοι ορμούσαν βάρβαρα στα θύματά τους, τα συγκέντρωναν σε ομάδες και τα οδηγούσαν στα πλοία, χωρίζοντας τα από τις οικογένειές τους και μη επιτρέποντάς τους, να τακτοποιήσουν τις ιδωτικές υποθέσεις τους. Το σχέδιο ήταν να στείλουν τους Έλληνες Οθωμανούς στα νησιά του Αιγαίου…
…Το ότι οι Γερμανοί διήθυναν την επιστράτευση (ΣΣ: Μιλά για πριν τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο), είναι ολοφάνερο. Οι αποδείξεις είναι πολλές. Αρκούμαι να αναφέρω ότι έκαναν επιτάξεις στο δικό τους όνομα και για τις δικές τους ανάγκες. Έχω στα χέρια μου φωτοαντίγραφο μια απόδειξης επιταγής, που έχει την υπογραφή του Χούμαν, του Γερμανού ναυτικού ακολούθου. Πρόκειται για την επίταξη ενός φορτίου τσίπουρου. Το έγγραφο έχει ημερομηνία 29 Σεπτεμβρίου 1914 και αναφέρει: “Το φορτίο του ατμοπλοίου “Ντεριντζέ” , για το οποίο μου γράφετε στην επιστολή σας της 26ης τρέχοντος , έχει επιταχθεί από εμένα και την γερμανική κυβέρνηση”.
Είναι φανερό ότι η Γερμανία ήταν ο κυρίαρχος στην Κωνσταντινούπολη, ακόμα και πριν την είσοδο της Τουρκίας στον πόλεμο.
Έλεγχος του Τύπου τότε, φανταστείτε σήμερα…
…”Σύμφωνα με πληροφορίες ανταποκριτών από τα Δαρδανέλλια, φαίνεται ότι οι περισσότερες από τις οβίδες που εκτόξευσαν οι Γάλλοι και οι Άγγλοι στην διάρκεια του τελευταίου βομβαρδισμού ήταν αμερικανικής προελεύσεως.”
Την εποχή εκείνη η γερμανική πρεσβεία είχε τον έλεγχο της “Ικνταμ” (Ikdam) και την κατηύθυνε σύμφωνα με τα συμφέροντα της γερμανικής προπαγάνδας. Μια δήλωση όπως η η παραπάνω, που θα ενσταλαζόταν στα μυαλά ευεπηρέαστων και φανατικών Τούρκων, θα μπορούσε να έχει τραγικά αποτελέσματα. Έτσι, αποφάσισα να αποτανθώ στον άνθρωπο που θεωρούσα κύριο υπεύθυνο γι’ αυτή την επίθεση. Τον Γερμανό πρεσβευτή.
Στην αρχή ο Βάγκενχάιμ με διαβεβαίωσε για την αθωότητά του. Ήταν πράος σαν παιδάκι, καθώς διαμαρτυρόταν, λέγοντας ότι δεν είχε ιδέα για το όλο ζήτημα. Του επέστησα την προσοχή στο γεγονός ότι τα γραφόμενα της “Ικντάμ” ήταν σχεδόν ταυτόσημα με τα όσα μου είχε πει ο ίδιος πριν από λίγες μέρες και ότι η εφημερίδα σε ορισμένα σημεία, επαναλάμβανε αυτολεξεί τα λεγόμενά του.
“Ή γράψατε το άρθρο ο ίδιος” του είπα “ή καλέσατε τον αρθρογράφο και του δώσατε την κεντρική ιδέα”.
Ο Βαγγενχάιμ κατάλαβε ότι δεν υπήρχε πλέον λόγος να αρνείται.
“¨Λοιπόν” είπε ρίχνοντας το κεφάλι του προς τα πίσω, “τι σκοπεύετε να κάνετε για αυτό;”
Η στάση του με ερέθισε και αποφάσισα να περάσω στην αντεπίθεση.
“Θα σας πω τι πρόκειται να κάνω και νομίζω ότι θα τα καταφέρω να πραγματοποιήσω τις απειλές μου. Ή θα σταματήσετε να υποκινείται αντιαμερικανικά αισθήματα στην Τουρκία ή θα ξεκινήσω κι εγώ μια εκστρατεία υποκίνησης αντιγερμανικών αισθημάτων σ΄αυτή τη χώρα”.
“Ξέρετε βαρόνε το έδαφος σ΄αυτή τη χώρα είναι πολύ γλυστερό κάτω από τα πόδια σας. Γνωρίζετε ότι στην πραγματικότητα οι Αμερικανοί είναι πιο δημοφιλείς εδώ, από εσάς….. Υποκινώντας αντιμερικανικά αισθήματα αγγίζετε την πιο ευαίσθητη χορδή μου. Εκθέτετε τα αμερικανικά εκπαιδευτικά ιδρύματα στις επιθέσεις των Τούρκων. Κανείς δεν ξέρει τι είναι ικανοί να κάνουν οι τελευταίοι αν πειστούν ότι οι συγγενείς τους σκοτώνονται από αμερικανικές σφαίρες. Αν δεν σταματήσετε αμέσως, θα γεμίσω σε τρεις εβδομάδες όλη την Τουρκία με μίσος κατά των Γερμανών. Θα είναι μία μάχη ανάμεσά μας και είμαι έτοιμος να την δώσω”.
Η στάση του Βαγγενχάιμ άλλαξε αμέσως. Γύρισε, έβαλε το χέρι του στον ώμο μου και πήρε ένα συμβιβαστικό, σχεδόν τρυφερό ύφος.
“Ελάτε ας συμφιλιωθούμε “ είπε. “Βλέπω πως έχετε δίκιο. Βλέπω ότι παρόμοιες επιθέσεις θα μπορούσαν να θίξουν τους φίλους σας τους ιεραποστόλους. Σας υπόσχομαι ότι θα σταματήσουν.”
Από εκείνη τη μέρα, ο τουρκικός τύπος, δεν έκανε ούτε την παραμικρή εχθρική νύξη για τις ΗΠΑ. Ο απότομος τρόπος που σταμάτησαν οι επιθέσεις μου απέδειξε οι Γερμανοί είχαν επιβάλλει και στην Τουρκία ένα από τα πιο αγαπημένα τους τεχνάσματα! ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ!
Πριν τον πόλεμο…ξεπουλάμε κάτι ξένα ομόλογα…το έχουν ξανακάνει;;;
Ο Βαγγενχάιμ λοιπόν μου είπε ότι ο Κάϊζερ ρώτησε επίσημα τον καθένα ξεχωριστά: “Είστε έτοιμος για πόλεμο;” Όλοι απάντησαν “ναι”, εκτός από τους επενδυτές. Οι τελευταίοι είχαν πει ότι χρειάζονταν δύο εβδομάδες για να πουλήσουν τις ξένες ομολογίες που κατείχαν και να δυνάψουν δάνεια…
Η σύσκεψη έγινε στις 5 Ιουλίου και το τελεσίγραφο της αυστριακής κυβέρνησης επιδόθηκε στη Σερβίας στις 22 Ιουλίου! Πρόκειται ακριβώς για το διάλειμμα των δύο εβδομάδων που είχαν ζητήσει οι οικονομικοί παράγοντες της Γερμανίας για να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους. Τα δεδομένα όλων των χρηματιστηρίων δείχνουν ότι οι Γερμανοί τραπεζίτες χρησιμοποιήσαν επωφελώς αυτό το χρονικό διάστημα…
στ/. Το τραπεζικό deal και η ίδρυση της Deutsche Bank
Η διείσδυση της Γερμανίας στην Ανατολική Μεσόγειο μέσω της Τουρκίας, ξεκίνησε ήδη από το 1867, όταν ιδρύεται στην Τουρκία, σχολή διδασκαλίας της γερμανικής γλώσσας. Αργότερα κυκλοφορεί στην Γερμανία βιβλίο – οδηγός «Η Μικρά Ασία πεδίο γερμανικού εποικισμού».
Ο τότε «Κάϊζερ», όπως έμεινε στην ιστορία, επισκέπτεται την Κωνσταντινούπολη και έχει θερμή συνάντηση με τον Σουλτάνο, τον οποίο χαρακτηρίζει ως «φίλο», ενώ μοιράζει εκατοντάδες παράσημα στους τούρκους αξιωματούχους. Η στρατηγική της Γερμανίας αρχίζει και ξεδιπλώνεται σε οικονομικό επίπεδο, αρχής γενομένης από την μεγάλη δύναμη της εποχής, τους σιδηρόδρομους. Τα μεγάλα deals αρχίζουν, με την Τουρκία να αρχίζει να μεταβάλλεται σε γερμανικό προτεκτοράτο. Οι Γερμανοί πολύ σύντομα ελέγχουν πλέον όλο σχεδόν, το σιδηροδρομικό δίκτυο. Σε βιβλίο της εποχής, γερμανού περιηγητή, διατυπώνεται με σαφήνεια η άποψη πως «Η Τουρκία θα ζήσει διά της Γερμανίας».
Οι Γερμανοί θέλοντας να «μπουν» στο τραπεζοπιστωτικό σύστημα της περιοχής, κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις. Το 1904 φτάνει στην Ελλάδα εκπρόσωπος της Εθνικής Τράπεζας της Γερμανίας και πείθει τον τότε διευθυντή της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος Στέφανο Στρέϊτ, να ιδρύσουν από κοινού, την Τράπεζα της Ανατολής. Βασικός όρος της συμφωνίας, η πλειοψηφία στο Συμβούλιο θα ήταν ελληνική.
Η συμφωνία υλοποιήθηκε και η πρωτοφανής ανάπτυξη της τράπεζας, αφού το ελληνικό εμπόριο ήκμαζε, οδηγεί σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Εκεί οι Γερμανοί φαίνεται πως βρήκαν την κατάλληλη ευκαιρία και αθέτησαν την αρχική συμφωνία, ζητώντας την πλειοψηφία στο συμβούλιο. Η ρήξη ήλθε, κάτι που δεν φαίνεται να πείραξε ιδιαίτερα τον «μεγάλο» Κάϊζερ, που ήδη είχε μπει στο παιχνίδι της περιοχής και ήλεγχε το τραπεζικό σύστημα της Αιγύπτου και όλης της Τουρκίας.
Η ίδρυση της «νέας» τράπεζας ήταν γεγονός, αφού τότε γεννήθηκε η περίφημη Deutsche Bank, με τα αρχικά ελληνικά αρχικά κεφάλαια, η οποία ανοίγει μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα 200 (!) υποκαταστήματα και αρχίζει να προσφέρει άφθονο χρήμα για επενδύσεις στην Τουρκία. Παράλληλα σε όλη την Τουρκία, γίνεται μποϋκοτάζ στα ελληνικά προϊόντα και το ελληνικό εμπόριο που γνώριζε άνθιση, διώκεται από τους Φραγκογερμανούς Ιουδαιοτραπεζίτες, τους διαχειριστές τους στην Οθωμανική Αυτοκρατορία και τα βρωμόσκυλα τους εκδοροσφαγείς του ντονμέ Μουσταφά Κεμάλ.
Από το 1913 έως το 1924, με την ένοχη ανοχή των ευρωπαϊκών κρατών και των νεοεισελθουσών στον Α΄Π.Π. , Η.Π.Α., περίπου 2.500.000 Έλληνες και Αρμένιοι εξοντώθηκαν και άλλα 2.000.000 εκδιώχθηκαν από τις προαιώνιες πατρογονικές εστίες τους, για να κατασκευσθεί η Τουρκία ως κράτος, στην θέση της θνήσκουσας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας  και να μετονομασθούν ως «Τούρκοι» πολίτες, ΟΛΟΙ οι μη μουσουλμανικοί και αλλοεθνείς μουσουλμανικοί πληθυσμοί.
*
Ώ τυφλίνες ελλαδίτες εξουσιαστές, πιστά κυνάρια της Μέρκελ και εραστές του Οθωμανικού δικαίου… Γερμανόδουλοι ωτακουστές και λοιποί Ευρωλιγούρηδες γερμανολειχήνορες του Συστήματος:
Δεν γνωρίζατε όσα μέχρι τώρα σας παρουσιάσαμε για τους Νέο (μη) τούρκους και τον ρόλο των Γερμανών στην Οθωμανική Αυτοκρατορία από τα τέλη του 19ου αιώνος μέχρι και την Μικρασιατική καταστροφή;
Ώ περισπούδαστοι της πνευματικής ηγεσίας του τόπου, ΔΕΝ τα έχετε διαβάσει πουθενά;
Μήπως αντελήφθητε τώρα, ποιοι διοικούσαν την Οθωμανική «Τουρκία» προ του Α΄ Παγκ. Πολέμου, κατά την διάρκειαν αυτού και αργότερα κατά τους διωγμούς, σφαγές και ξερριζωμούς των Ρωμηών/Ελλήνων από τις προγονικές τους εστίες;
Μήπως απαντήθηκαν τα πιθανά και εύλογα ερωτήματά σας, γιατί η ηττημένη Τουρκία των δύο παγκοσμίων πολέμων, ο επιτήδειος ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ, όπως παραπλανητικώς διωχέτευσε  τον χαρακτηρισμόν το Σύστημα:
-Όχι μόνον δεν τιμωρήθηκε από τους ισχυρούς νικητές της διεθνούς κοινότητος, αλλά αντιθέτως, ενισχύθηκε παντοιοτρόπως, ισχυροποιήθηκε, και συμπεριελήφθη στους κόλπους της «συμμαχίας» του ΝΑΤΟ;
-Εξακολουθεί να είναι και σήμερα ο μεγαλύτερος εμπορικός και ένας από τους σημαντικώτερους στον στρατιωτικόν τομέα, εταίρος, της μεταπολεμικής Γερμανίας;
-Παρά τις αποφάσεις και ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, να αποσύρει τα στρατεύματά της από το κατεχόμενο βόρειο τμήμα της Κύπρου μας, τα αγνοεί προκλητικώς και εξακολουθεί να παραμένει εκεί, απειλώντας μάλιστα να καταλάβει όλο το νησί;
-Ο γενίτσαρος Ερντογάν, φαίνεται να αγνοεί τους πάντες και απειλεί τους πάντες και τα πάντα;
Μήπως ο υποτιθέμενος και αποκαλούμενος ειρωνικώς από τα εγχώρια ΜΜΕ «Σουλτάνος της Άγκυρας», ΔΕΝ είναι αυτός που προβάλλεται αλλά ένα ανδρείκελλον του βαθέος κράτους της Τουρκίας, το οποίον με την σειρά του, ελέγχεται από την Γερμανευρωπαϊκή Ένωση και το αόρατο Σανχέντριν του Συστήματος;  
Εάν παρά ταύτα, εξακολουθείτε να αμφιβάλλετε ή να προσποιείσθε πως δεν καταλαβαίνετε, το μέγεθος και τον αριθμόν των φρικαλεοτήτων που διέπραξαν οι Γερμανο-Νεό (μη) τουρκοι, σε βάρος του ελληνισμού, ακολουθούν και άλλα ντοκουμέντα, τόσον για την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και της Ιωνίας, όσον και για τις «θερμές» σχέσεις της Τουρκίας με τον Γερμανικόν Ναζισμόν! Αναμείνατε!
Πάντως δι’ ημάς, εάν μετά όσα αποδεικτικά στοιχεία παρουσιάσαμε μέχρι τώρα, ισχυρίζεσθε ή προσποιείσθε άγνοιαν, τότε δύο τινά συμβαίνουν:
1ον: Είσθε αφελείς, ανόητοι και ως τοιούτοι, «χρήσιμοι ηλίθιοι» του Συστήματος.
2ον: Είσθε ενσυνείδητοι και έμμισθοι υπηρέτες του Συστήματος, τουτέστιν, Εθνοπροδότες και Εθνοδιαλυτές!!!
Συνεχίζεται




1 Όπως υποσ. 1, 1ου μέρους.

2 geliyorlar: Third person plural present continuous of gelmek (gelmek==έρχομαι, πηγαίνω, καταλήγω στον προορισμό μου, (αργκό) εκσπερματώνω).

3 Όπως υποσ. 3, 22ου μέρους.

4 Σε συνέδριό τους στην Θεσσαλονίκη το 1911, οι Νεότουρκοι αποφάσισαν για τον βίαιο εκτουρκισμό, ή εν ανάγκη, την εξόντωση των μη τουρκικών μειονοτήτων της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.  Η απόφαση αυτή είχε ως εξής: 
«Η Τουρκία πρέπει να γίνει μωαμεθανική χώρα, όπου η μωαμεθανική θρησκεία και οι μωαμεθανικές αντιλήψεις θα κυριαρχούν και κάθε άλλη θρησκευτική προπαγάνδα θα καταπνίγεται.  Αργά ή γρήγορα θα πραγματοποιηθεί η πλήρης οθωμανοποίηση όλων των υπηκόων της Τουρκίας.  Και είναι ολοκάθαρο ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει με την πειθώ.  Άρα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένοπλη βία.  {...}  Το δικαίωμα των άλλων εθνοτήτων να έχουν δικές τους οργανώσεις θα πρέπει να αποκλειστεί. Κάθε μορφή αποκέντρωσης και αυτοδιοίκησης θα θεωρείται προδοσία προς την τουρκική αυτοκρατορία».
Όταν οι Νεό (μη) τουρκοι, διαπίστωσαν πως ο εκτουρκισμός των μειονοτήτων απαιτούσε πολύ χρόνο και μεγάλη προσπάθεια, κατέστρωσαν, κατ’ εντολήν των διδασκάλων της στοάς στην οποίαν είχαν μυηθεί, ένα πρόγραμμα εκτοπίσεων και σφαγών, των Ελλήνων κατά κύριο λόγο, που ήταν η μεγαλύτερη και πιο οργανωμένη, από τις άλλες μειονότητες. Με τις εκτοπίσεις έλπιζαν πως, διασπώντας την συνοχή των Ελλήνων, θα τους υποχρέωναν να αφομοιωθούν με το τουρκικό στοιχείο.

https://olympia.gr/2013/05/19/παγγερμανισμός-παντουρκισμός-η-μάστ/ 19 Μαΐ 2013


1 σχόλιο:

  1. Εραστές του Οθωμανικού δικαίου; Μόνο που την πράξη αυτή στο Εξωτερικό τη λένε Greek style sex.

    ΑπάντησηΔιαγραφή