Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ (ΣΚΙΠΕΡΙΑ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΑΛΒΑΝΟΥΣ»/ΣΚΙΠΕΤΑΡΟΥΣ


                    Α λαστόρων προτεκτοράτον των ΗΠΑ.1
                    Λ ευκή Χώρα2
                    Β ατικανού και Αυστρο-Ουγγαρίας έκτρωμα.
                    Α ρπακτή γη, Ελληνικής κυριότητος.3
                    Ν εοελληνικής Ιστορίας πλαστογραφία.
                                             Ι  λλυρικής ιστορίας σφετεριστής.
                    Α ντρον Ανήμερων Σκιπετάρων.4
Καρικατούρα αναπαριστώντας την «Αλβανία» με το επίσημο όνομά της ΣΚΙΠΕΡΙΑ (SHQIPERIA), σε κατάσταση… άμυνας απέναντι στους γείτονές της. Το Μαυροβούνιο παρουσιάζεται υπό την μορφή πιθήκου, η Ελλάδα ως λεοπάρδαλη και η Σερβία ως φίδι. Το Σκιπετάρικο  κείμενο γράφει: «Φύγετε μακριά μου! Αιμοβόρα πλάσματα!»

ΜΕΡΟΣ 25ον

12. ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ «ΑΛΒΑΝΙΑΣ»/ΣΚΙΠΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ ΗΠΑ
α. Η γένεση της Αλβανικής Μαφίας
 Αν η Κόζα Νόστρα, η κινέζικη Τριάδα και οι γιαπωνέζικες Γιακούζα είναι πασίγνωστες, πολύ λίγα γνωρίζουμε για την λίαν επικίνδυνη αλβανική μαφία, όπως αυτή δρα στα προπύργιά της, την Αλβανία, τα Σκόπια ή το υβρίδιον του Κοσόβου και παραπέρα, σε όλη την Ευρώπη – ακόμη και στην Βόρεια Αμερική.
Σύμφωνα με στοιχεία μυστικών υπηρεσιών διαφόρων χωρών που έχουν καταγραφεί στην διεθνή βιβλιογραφία, η αλβανική μαφία:
1/. Ελέγχει:
·Πάνω από το 70% της αγοράς ηρωΐνης στην Ελβετία, την Αυστρία,  τις σκανδιναβικές χώρες, ακόμη και στην Γαλλία.
·Χιλιάδες πόρνες που «δουλεύουν» υπό φρικτές συνθήκες, από την Ιταλία ως την Σουηδία.
·Δεκάδες επιχειρησιακές ομάδες υπερεπαγγελματιών διαρρηκτών, εκπαιδευμένων από πρώην στρατιωτικούς ή αστυνομικούς.
2/. Εμπνέει φόβο με την κυνικότητά της και τις αμείλικτες εκδικήσεις της, σε βαθμό μάλιστα που να επιβάλλει τον «σεβασμό» στις ισχυρές μαφιόζικες οικογένειες της Σικελίας.
3/. Επεκτάθηκε και ενδυναμώθηκε στην χώρα που έδρασαν οι περισσότερες και εγκληματικώτερες οργανώσεις. Στις ΗΠΑ. O υπόκοσμος τής αμερικανικής μεγαλουπόλεως της Νέας Υόρκης, δεν έχει πλέον «γεύση» Ιταλίας. Οι ιταλοί γκάνγκστερς, μετανάστες τρίτης και τέταρτης γενεάς, αντικαταστάθηκαν από Αλβανούς, των οποίων η εγκληματική δράση στις Ηνωμένες Πολιτείες, είχε ξεκινήσει ήδη από τα μέσα της δεκαετίας του 1980. Κυριαρχούν στο λαθρεμπόριο και στην διακίνηση ναρκωτικών και δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν ανελέητη βία.
Προ μερικών ετών, οι αμερικανικές αστυνομικές αρχές, προχώρησαν στην σύλληψη 37 μελών της αλβανικής μαφίας, στο πλαίσιο μιας μεγάλης αστυνομικής επιχειρήσεως που διεξήχθη στη Νέα Υόρκη, στο Νιου Τζέρσεϊ, στο Κολοράντο και στην Φλόριδα. Ακολούθησε η άσκηση διώξεων, με μια σειρά βαρύτατων κατηγοριών, συμπεριλαμβανομένου του λαθρεμπορίου και της παράνομης διακινήσεως τεραστίων ποσοτήτων ναρκωτικών, από το Μεξικό και άλλα κράτη.
Το εγκληματικό δίκτυο, που αποτελείτο από αρκετές αλληλοσυνδεόμενες αλβανικές φατρίες, εδώ και μία δεκαετία, διαχειριζόταν μια επικερδή «επιχείρηση» εμπορίας ναρκωτικών, πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με διεθνή παρουσία και δράση. Φερόμενος ως αρχηγός του αλβανικού συνδικάτου του εγκλήματος, είναι ο Doc (γιατρός), ο οποίος με την βοήθεια του ανιψιού του, γνωστού ως Juicehead (ντοπαρισμένος), και ενός συνεργάτη του ονόματι Βig Βrian (μεγάλος Μπράϊαν), διακινούσε εκατοντάδες κιλά κοκαΐνης από τη Νότια Αμερική και μαριχουάνα από τον Καναδά και το Μεξικό, κρυμμένα σε μυστικούς, ειδικά διαμορφωμένους χώρους υπερπολυτελών αυτοκινήτων. Παράλληλα, όπως αναφέρεται στην δικογραφία, ο Fat Αnge (χονδρός Αντζι), προμηθευόταν συνταγογραφούμενα χάπια από κλινικές στην Φλόριδα, ενώ ο Φρανκ Νέτι, ο Λάκι, ο Τζίμι, ο Πάντι και ο Τζόνι Τζ. είχαν αναλάβει την παράνομη διακίνησή τους.5
Αυτή η Αλβανική Μαφία που σήμερα ελέγχεται ΑΠΟΛΥΤΩΣ από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ, όπως και όλες οι εγκληματικές οργανώσεις εκεί, απετέλεσε τον πυρήνα όπου καλλιεργήθηκε, σχεδιάστηκε το «όραμα» της Μεγάλης Αλβανίας, και δόθηκε ως εντολή προς υλοποίηση, στους εντολοδόχους- διαχειριστές της εξουσίας, στο κράτος-ιστορικόν έκτρωμα της Σκιπερίας, που «εβάπτισαν» Αλβανία (1913).
β. Οι χρηματοδότες και υποστηρικτές του οράματος της «Μεγάλης Αλβανίας».
1/. Αμερικανοί, Ιουδαίοι και Αλβανοί σχεδιάζουν-ονειρεύονται την «μεγάλη-φυσική Αλβανία»6
Η ιδέα της ενοποιήσεως όλων των διάσπαρτων «Αλβανών» σε ένα μεγάλο κράτος, προέκυψε από τις αποφάσεις της «Λίγκας του Πρίζρεν» (1878). Σήμερα εμφανίζεται εκ νέου, περισσότερο έντονη και ενισχυμένη, σε αντίθεση με αντίστοιχες ιδέες άλλων γειτονικών εθνών για «Μεγάλη Σερβία», «Μεγάλη Βουλγαρία», Και «Μεγάλη Ελλάδα», που παρήκμασαν και τελικά προς το παρόν, φαίνεται ότι ξεχάστηκαν ή βρίσκονται σε «λανθάνουσα κατάσταση». Διαχρονικώς, αυτή η εκδοχή υποστηρίχθηκε από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, το Βατικανό, την Αυστροουγγαρία, την προτεσταντικήν Αγγλία, τις ΗΠΑ, την φασιστική Ιταλία και το Γ΄ Ράϊχ.
Το όλο περιφερειακό σχέδιο για «Μεγάλη Αλβανία», φαίνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη, αφού οι Μεγάλες Δυνάμεις, σιωπούν, ΔΕΝ αντιδρούν, ούτε αποθαρρύνουν τους Νεοσκιπετάρους στις ανιστόρητες διεκδικήσεις τους, που εκφράζουν δημοσίως. Αντιθέτως, στο θέμα της «Μεγάλης Αλβανίας»,  η σημερινή ηγεσία της Σκιπερίας, φαίνεται να έχει την σαφή υποστήριξη των ΗΠΑ και ορισμένων ευρωπαϊκών και μουσουλμανικών χωρών.
Όταν ο μισαλλόδοξος και φανατικός «Αλβανιστής», Ιουδαιο-Αλβανός, Koço Danaj7 παθιασμένος για την «Μεγάλη Αλβανία», αναφέρεται σ’αυτήν ή όπως την ονομάζει, ηπίως, «Φυσική Αλβανία», εννοεί την ένωση όλων των γεωγραφικών περιοχών που ζουν Αλβανοί, σε ένα ενιαίο κράτος, σε σχετικό άρθρο του, μας εξηγεί πως η υπερδύναμη, οι Ηνωμένες Πολιτείες, ευνοούν την Μεγάλη Αλβανία.
Κατά τον Koço Danaj, οι λόγοι είναι ότι:
«O φιλο-αμερικανισμός στο αλβανικό έθνος έχει ποσοστά πάνω από 95%. Αλλά η πολιτική δεν βασίζεται στην φιλία, αλλά, στα αμοιβαία συμφέροντα και όχι στα συναισθήματα των πολιτικών ή των λόμπι.
Έτσι, λοιπόν, συνεχίζει ο Koço Danaj, η Αμερική σήμερα είναι ένα έθνος που πολιτικά οδηγεί την σύμμαχο Ευρώπη, η οποία εκφράζει υπακοή και ευγνωμοσύνη. Το αλβανικό έθνος, λοιπόν, επιδιώκει να ενταχθεί σε αυτήν, αφού άδικα έχει διαιρεθεί πριν από 100 χρόνια. Προσπαθεί όμως να ενωθεί (το… αλβανικό έθνος), μέσω αυτής, ειρηνικά, χωρίς πόλεμο και βία.
Η Αμερική το γνωρίζει αυτό και συμφωνεί μαζί μας για την «Φυσική Αλβανία».
Και καταλήγει ο Κότσο Ντανάι:
«Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους στις 10 Ιουνίου του 2007, που ήρθε στα Τίρανα, δήλωσε ότι τα Τίρανα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες του αλβανικού έθνους.
Δύο μήνες μετά, στο Κοινοβούλιο του Κοσσυφοπεδίου μπήκε το πολιτικό κόμμα που ονομάζεται «Αυτοδιάθεση», το οποίο επιδιώκει την ένωση του Κοσσυφοπεδίου με την Αλβανία. Ένας από τους υψηλότερους αξιωματούχους της Αμερικής, ο Thomas Countryman, (ΣΣ: Ιουδαϊκής καταγωγής), συναντήθηκε και συνομίλησε με τους ηγέτες της  «Αυτοδιαθέσεως».
Επίσης, ένας από τους καλύτερους γνώστες της περιοχής ο Daniel Server (ΣΣ: Ταλμουδιστής Ιουδαίος και αυτός), ο οποίος εκφράστηκε υπέρ της ενώσεως του Κοσσυφοπεδίου με την Αλβανία, χαιρέτισε την είσοδο της «Αυτοδιαθέσεως» στο Κοινοβούλιο του Κοσόβου.
Η αμερικανική πολιτική είναι γνώστης του προοιμίου του Συντάγματος της Αλβανίας, που αναγνωρίζει ως νόμιμη την ένωση των Αλβανών σε ένα κράτος. Και δεν εξέφρασε ποτέ αντιρρήσεις για την φράση αυτή του προοιμίου. Και να είστε σίγουροι ότι ξέρουν (οι Αμερικανοί πολιτικοί), την έννοια του προοιμίου, πολύ καλύτερα από ότι οι Αλβανοί πολιτικοί.
Λοιπόν, τι πρέπει να κάνουν οι Αλβανοί; Να κάθονται και να περιμένουν; Όχι, πρέπει να δείξουμε ότι αξίζουμε αυτήν την υποστήριξη. Πιο συγκεκριμένα: Δεν πρέπει να κουραζόμαστε να λέμε ότι οι περισσότεροι πολιτικοί στην Πρίστινα (Κόσοβο), στα Τίρανα (Αλβανία), στο Τέτοβο (Σκόπια), θέλουν να ενταχθούν σε ένα κράτος αλλά είναι διστακτικοί. Γιατί διστάζουν;
Διστάζουν γιατί δεν πιστεύουν ότι είμαστε ενωμένοι, που θα σήμαινε αυτό λιγότεροι υπουργοί, αναπληρωτές, λιγότερη διαφθορά, περισσότερος ανταγωνισμός, λιγότερος αντιαμερικανισμός κλπ.- κλπ. Αλλά να μην το πω ανοικτά-κρύβονται πίσω από την λέξη της ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Υπάρχουν βέβαια και πολλοί άλλοι οι οποίοι διστάζουν και περιμένουν να επιβεβαιώσουν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν την «Φυσική-(Μεγάλη) Αλβανία». Εμείς όμως πρέπει να κάνουμε την δουλειά μας, να ενισχύσουμε στην πράξη αυτή τη θέλησή μας».
Ο Koço Danaj,  ΟΥΔΕΠΟΤΕ διεψεύσθη από το επίσημον κράτος των ΗΠΑ, γι’ αυτές τις δημόσιες δηλώσεις του, περί της υποστηρίξεως των ΗΠΑ της ιδέας για την δημιουργίαν της «Φυσικής-(Μεγάλης) Αλβανίας».
2/. Τζωρτζ Σόρος: Ο Ουγγρο-Ιουδαίος, κύριος χρηματοδότης της ιδέας της Μεγάλης Αλβανίας 8
Είναι γνωστόν ότι ο χρηματιστηριακός αυτοκράτωρ Σόρος, συνδέεται με τον τραπεζικό αυτοκράτορα Rothschild. Η διασύνδεση του με τους Ρότσιλντ γίνεται μέσω των προσώπων που απαρτίζουν τα Δ.Σ. των εταιρειών του. Ο Richard Katz, μέλος του Quantum Fund9 του Σόρος, είναι και επικεφαλής της Rothschild Italia S.p.A. (με έδρα το Μιλάνο), αλλά και της Τράπεζας Ν. Μ. Rothschild & Sons (με έδρα το Λονδίνο).
 Έτερος συνεργάτης είναι ο Nils Ο. Taube, μέλος επίσης του Quantum Fund αλλά και του St. James Place Capital, συμφερόντων Rothschilds. Επιπλέον, συνεργάτης του Σόρος είναι και ο Ιουδαίος Michael Cicurel, διευθυντής της Τράπεζας Rothschild & Cie Banque.
Σε άρθρο του τονίζει ότι η δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας», θα δώσει φωτιά στα Βαλκάνια και η φωτιά αυτή θα φέρει αποδυνάμωση της Ευρώπης και θα αποσταθεροποιήσει χώρες στις οποίες πυκνοκατοικούνται από Ορθόδοξους, όπως τα Σκόπια, Ελλάδα, Μαυροβούνιο και Σερβία.
Η πάλαι ποτέ Σταυροφορία κατά του κομμουνιστικού κόσμου, μετατράπηκε σε Σταυροφορία ενάντια του Ορθόδοξου Κόσμου.
Στα πλαίσια αυτής της σταυροφορίας, ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα, έχει υποστηρίξει την χορήγηση αλβανικής ιθαγένειας σε όλους τους Αλβανούς, όπου και αν βρίσκονται στο εξωτερικό. Αυτή η δήλωση έγινε κατά την διάρκεια της επισκέψεώς του στην πόλη Βλόρε/Αυλώνα, με την ευκαιρία της 100ης επετείου της Ανεξαρτησίας της Αλβανίας, από την Οθωμανική Αυτοκρατορία.
Η δήλωση αυτή, ακολουθήθηκε και από άλλες, όπως οι δηλώσεις που έκανε στο Κοσσυφοπέδιο με τον ομόλογό του, Αλβανο-Ιουδαίο Χασίμ Θάτσι, ο οποίος του υποσχέθηκε την μελλοντική ενοποίηση όλων των Αλβανών.      
γ. Ο ρόλος του Αλβανικού λόμπι στις ΗΠΑ.
1/. Το «Τσάμικο Ζήτημα»
Το «Αλβανικό Λόμπι» στις ΗΠΑ, μετέρχεται «παν μέσον» θεμιτό και αθέμιτο, για να διευκολύνει την υλοποίηση της ιδέας της Μεγάλης Αλβανίας, η οποία σημειωτέον στηρίζεται στον εθνικιστικό εξτρεμισμό και στο οργανωμένο έγκλημα. Ήδη ο προ ετών ιδρυθείς σύνδεσμος «Τσαμουριά» στην Αλβανία, έχει αναλάβει το προπαγανδιστικό μέρος της προσπάθειας των Τσάμηδων, θέτοντας ως κεντρικό πολιτικό στόχο, την αναγνώριση κάποιας «δήθεν» γενοκτονίας των Τσάμηδων. 
Ο Αλβανο-ιουδαίος πρώην πρόεδρος της Αλβανικής Δημοκρατίας Αλφρέντ Μοϊσίου (2002-2007), είναι ο πρώτος «επίσημος» που υπέγραψε υπόμνημα, συνταχθέν από την οργάνωση «Τσαμουριά» και αφορούσε στην επίλυση του «Τσάμικου Ζητήματος».
Ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα, κατά την ομιλία του στην Σύνοδο Ηγετών της Διεθνούς Ένωσης Κεντρώων Δημοκρατών, οι οποίοι στην πααμψηφία τους σχεδόν, είναι Ιουδαίοι, κρυπτο-ιουδαίοι ή μέλη αποκρυφιστικών οργανώσεων, που πραγματοποιήθηκε στην Ρώμη (22 Σεπτ.2012), δεν έχασε την ευκαιρία να κατακρίνει την διεθνή κοινότητα, για τον «άδικο» διαμελισμό των Αλβανικών εδαφών πριν από 100 χρόνια.10  
Συγκεκριμένα ο Μπερίσα, παρουσία του αμίλητου, τότε πρωθυπουργού της Ελλάδος, Αντωνίου (Μπεν Χιράμ/Χωρέμη) Σαμαρά, είπε:...
«Είμαι υπερήφανος που απευθύνομαι σήμερα σ’ εσάς, καθώς αυτή είναι μια ξεχωριστή χρονιά για την χώρα μου, χρονιά της 100ης επετείου από την ανεξαρτησία μας. Η ανεξαρτησία της Αλβανίας ανακηρύχθηκε πριν από 100 χρόνια, αλλά εκείνη η χρονιά ήταν επίσης και μια τρομερή χρονιά για τον πιο άδικο διαμελισμό των Αλβανικών εδαφών, ο οποίος προκάλεσε μεγάλη ζημιά στη χώρα μου: Δυσκολίες, δικτατορία, εισβολές»11

2/. Η διεθνής συνδιάσκεψη: «Οι γείτονες της Αλβανίας»
Η ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας ως φυσικής Αλβανίας, ανεπτύχθη την 12 Ιουλίου 2014 στα Τίρανα, κατά την  διήμερη διεθνή συνδιάσκεψη, με τίτλον: «Οι γείτονες της Αλβανίας». Την συνδιάσκεψη οργάνωσε το Πρόγραμμα για την οικοδόμηση της ειρήνης και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Πανεπιστημίου της Κολούμπια και το Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Μελετών (CSIS) στην Ουάσιγκτον, σε συνεργασία με τον Δήμο Τιράνων και το Ιουδαιοταλμουδικό Ίδρυμα Αδερφοί Ροκφέλερ. 
Μιλώντας στην εκδήλωση ο τότε Αλβανός Πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσια, κάλεσε τους γείτονες της χώρας του να απαλλαγούν «από τις παλιές αντιαλβανικές, ρατσιστικές και ξενόφοβες θεωρίες. Κάλεσε τους Αλβανούς στην περιοχή σε σταθερό διάλογο, για την προβολή των κοινών εθνικών αξιών και πρώτα απ’ όλα τον πολιτισμό τους, λέγοντας «η πολιτιστική συνεργασία είναι εξαίρετης σημασίας, ως η σημαντική πηγή που τρέφει την ταυτότητα του ατόμου και του έθνους».
Αφού ανέφερε ότι κανένα άλλο έθνος δεν βίωσε μεγαλύτερες αδικίες όσο το αλβανικό έθνος, πρόσθεσε: «Οι Αλβανοί είναι σήμερα ελεύθεροι και παντού όπου αυτοί βρίσκονται, στην Αλβανία, στο Κόσοβο, στην Μακεδονία, στην Σερβία, στο Μαυροβούνιο, έχουν ένα μεγαλόπνοο σχέδιο για το μέλλον τους, που είναι η ένταξη τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση».
Ο Ταλμουδιστής Ιουδαίος, καθηγητής David L. Phillips του Πανεπιστημίου της Κολούμπια, που ήταν ο εμπνευστής και οργανωτής της εκδηλώσεως, στην ομιλία του μεταξύ των άλλων επεσήμανε ότι «η εθνική ενσωμάτωση των Αλβανών που κάποιοι αποκαλούν Μεγάλη Αλβανία, αποτελεί στην ουσία μια Φυσική Αλβανία, όπου οι Αλβανοί να είναι μαζί, να μοιράζονται το όραμά τους για το μέλλον και να βρουν πρακτικούς δρόμους συνεργασίας».
δ. Οι τελευταίοι πρωθυπουργοί και πρόεδροι της Αλβανίας, υπό τον έλεγχο του βαθέος κράτους-παρακράτους (Αλβανική Μαφία).
1/. Το παρακράτος της Αλβανίας ελέγχεται και προστατεύεται από τις Η.Π.Α.
α/. Σαλί Μπερίσα
Ο Σαλί Μπερίσα (Sali Berisha, Τροπόϊα (Tropoja) Β. Αλβανίας, 15 Οκτωβρίου 1944 -) είναι πρώην πρόεδρος της Αλβανίας (1992-1997) και και τέως πρωθυπουργός της χώρας, από το 2005 ως το 2013. Υπήρξε ηγέτης του Δημοκρατικού Κόμματος, πράκτορας των ΗΠΑ, Ιουδαιόφιλος, διακινητής ανθρωπίνων οργάνων  και εμπορίας όπλων και ναρκωτικών.
Τον Απρίλιο 2010, επισκέφθηκε την Ιουδαϊκή κοινότητα των Βρυξελλών και συναντήθηκε με τον ραββίνο Levi Matusof. Ο Μπερίσα μετά την επίσκεψή του στην έδρα του Ευρωπαϊκού συμβουλίου, στις 16 Απριλίου 2010, συναντήθηκε με τους ανώτατους εκπροσώπους της Ιουδαϊκής κοινότητας της Ευρώπης, όπως ανέφερε το δημοσιογραφικό όργανο της κυβερνήσεως του Κοσσόβου «QIC».
Προφανώς εκεί, του διαβιβάστηκαν οι εντολές για τις μελλοντικές ενέργειές του.
Ο Αλβανός (;;;) τ. πρωθυπουργός, συναντήθηκε με τον ραββίνο Levi Matusof, ο οποίος είναι επικεφαλής της κοινότητας και διευθυντής των ραβββίνων που εκπροσωπούνται ….στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.
Οι ραββίνοι εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, εξέφρασαν τις ευχαριστίες της κοινότητάς τους, για την επίσκεψή του και την ευγνωμοσύνη τους στην στήριξη και βοήθεια των Αλβανών στην Ιουδαϊκή κοινότητα της χώρας, κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.
Σε ποια στήριξη αναφέρεσθε (έστω και ετεροχρονισμένα), άθλιοι Νεοσκιπετάροι και μισαλλόδοξοι Ταλμουδιστές; Ποιους προσπαθείτε να εξαπατήσετε;
Την στήριξη δια της δημιουργίας των εθελοντικών αλβανικών Ταγμάτων τεθέντων υπό τις διαταγές του κατοχικού Φασιστικού στρατού, την περίοδο1939-1943;
Την στήριξη δια της συνεργασίας των Αλβανών  δωσιλόγων με την αντισημιτική ναζιστική κυβέρνηση (1943-1944) στην Αλβανία;
Για ποια Αλβανία και ποιους Αλβανούς ομιλείτε όταν οι ίδιοι (ηγεσία και πολίτες), αυτοαποκαλείσθε επισήμως Σκιπετάροι, την δε χώρα σας αποκαλείτε ΣΚΙΠΕΡΙΑ;
Όπισθεν του Μπερίσα, διακρίνεται ο «Αλβανικός» θυρεός επί του οποίου αναγράφεται «Δημοκρατία της Σκιπερίας» και όχι «Δημοκρατία της Αλβανίας».

β/. Καταγγελίες κατά Μπερίσα, για διακίνηση οπλισμού στο Κόσοβο.
Η σερβική εφημερίδα «Πολίτικα» του Βελιγραδίου, επικαλούμενη στοιχεία της εισαγγελίας, ανέφερε ότι ο Σ. Μπερίσα ήταν οργανωτής παράνομης διακινήσεως οπλισμού προς το Κόσοβο το 1998. Κατά την εφημερίδα, η σερβική εισαγγελία για τα εγκλήματα πολέμου, διαθέτει στοιχεία που ενοχοποιούν τον σημερινό (τον τότε), πρωθυπουργό της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα, για παράνομη διακίνηση οπλισμού προς το Κόσοβο, την περίοδο 1998 – 99.
Οι έρευνες της σερβικής εισαγγελίας, ανέφερε η εφημερίδα, απέδειξαν ότι ο λεγόμενος Απελευθερωτικός Στρατός του Κοσόβου (UCK), προμηθευόταν οπλισμό, από δίκτυο λαθρεμπορίας, επικεφαλής του οποίου ήταν ο Σαλί Μπερίσα.
Σύμφωνα με καταθέσεις μαρτύρων, που ήταν μέλη του UCK και συμμετείχαν στην μεταφορά του οπλισμού προς το Κόσοβο, το πατρικό σπίτι του Μπερίσα, στο χωριό Πρίφτς στην βόρεια Αλβανία, αποτελούσε βάση συγκεντρώσεως του οπλισμού, που προοριζόταν για τους Αλβανούς αντάρτες στο Κόσοβο.
Τέλος, μία πολύ σημαντική πληροφορία ότι η οικογένεια Μπερίσα εχρηματοδοτείτο από τις μυστικές υπηρεσίες του Ιουδαιο-κροάτη Τίτο, παρέσχε η Νεσμιγιέ Χότζα, σύζυγος του τέως αρχηγού του ΚΚ Αλβανίας και πρωθυπουργού, Εμβέρ  Χότζα.
«Ζήτησα από την Νεσμιγιέ Χότζα να μου εξηγήσει πώς είναι δυνατόν ένας τόσο στενός συνεργάτης του συζύγου της, ο προσωπικός του γιατρός Σαλί Μπερίσα, να είχε τόσο μένος εναντίον του, και να του είχε εμπιστευθεί την υγεία του, την ίδια τη ζωή του. Εκεί ξέσπασε εναντίον του σημερινού ηγέτη: «Ο Μπερίσα ψεύδεται. Δεν ήταν ποτέ γιατρός του Εμβέρ. Δεν ανήκε καν στην ομάδα που τον παρακολουθούσε. Ήταν μόνο στο επιτελείο των γιατρών για την περίθαλψη των μελών της Κεντρικής Επιτροπής. Ήταν σκληρός κομμουνιστής από τα 23 του χρόνια, αλλά προσπάθησε σκόπιμα να συσκοτίσει τα πράγματα, για να φανεί καλός στους Αμερικανούς…..
Προσπάθησε πολλές φορές να μας προσεγγίσει για να μπει στην ομάδα των γιατρών του Ενβέρ, αλλά όταν από το βιογραφικό του έμαθα ότι η πεθερά του ήταν πρώην παρτιζάνα του Τίτο και μετέπειτα εργαζόταν στις μυστικές υπηρεσίες του Βελιγραδίου, είπα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν θα περάσει την πόρτα του σπιτιού μου, όπως και έγινε. Το κράτησε αυτό και αργότερα με έστειλε στην φυλακή με αστείες κατηγορίες».12
Η οικογένεια Μπερίσα, συνέχισε την παράδοση του Πεμπτοφαλαγγισμού, αυτή την φορά, προς το συμφέρον των ΗΠΑ!
γ/. Οικογένεια Έντι Ράμα13
Στο γενεαλογικό δέντρο του νέου πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα, δεν υπάρχουν πολλά γνωστά και αξιόπιστα στοιχεία, ώστε να επιβεβαιώνουν την σύγχρονη ιδεολογία και δράση του. Ένα από τα γνωστά, όμως, είναι η καταγωγή της μητέρας του από τον Βούνο της Χιμάρας, καθαρόαιμο ελληνικό χωριό, καθώς και η ενεργός συμμετοχή της οικογένειάς του, στην κυβέρνηση του Χότζα. Ο πατέρας του Έντι, είναι ο Κριστάκ Ράμα με καταγωγή απ’ το Δυρράχιο και γλύπτης στο επάγγελμα.
Οι συγχωριανοί του τον θεωρούσαν Βλάχο. Πιθανώτατα λοιπόν  Έλλην ή Βλαχόφωνος Ελλην, γενίτσαρος, ποτέ όμως Σκιπετάρος/«Αλβανός». Ήταν μέλος του κοινοβουλίου του Χότζα. Μητέρα του είναι η Ανέτα Κολέκα, με σπουδές ιατρικής στην Πολωνία. Πατέρας της ήταν ο Πέτρος Κολέκας (Ελληνικώτατον όνομα), πολιτικός μηχανικός με σπουδές στην Φλωρεντία. Αδερφός του Πέτρου ήταν ο Σπύρος Κολέκας επίσης πολιτικός μηχανικός, με σπουδές στην Ιταλία, όπου διετέλεσε υπουργός της κατοχικής κυβερνήσεως του 1942 και μετέπειτα, υπουργός του Χότζα για πολλά χρόνια.
Το γένος της μάνας του Πέτρου και Σπύρου Κολέκα (προγιαγιάς του Έντι), είναι Νούση ή Νούσια. Αδέρφια του πατέρα της, είναι ο Γκόγκος και ο Κοσμάς Νούσης. Ο πρώτος δολοφονήθηκε απ’ τους Σκιπετάρους και ο δεύτερος ήταν επί χρόνια πρέσβης της Αλβανίας στην Ελλάδα, άριστος γνώστης της Ελληνικής γλώσσης.
Τα παραπάνω στοιχεία πιθανολογούν βασίμως, την Ελληνική καταγωγή του Ράμα. Σήμερα είναι στρατολογημένος γενίτσαρος στην υπηρεσία του Νεοσκιπετάρικου/ «Αλβανικού» μεγαλοϊδεατισμού.
Ήδη από τον Νοέμβριο του 2014, το περιοδικό CRASH, αφιέρωσε αρκετές από τις σελίδες του στο προφίλ και τα προκλητικά σχέδια του σημερινού Αλβανού πρωθυπουργού, αλλά και γενικότερα στον αλβανικό εθνικισμό που πάντα διατηρεί ζωντανές τις βλέψεις για αλλαγές συνόρων, όχι μόνο προς Ελλάδα, αλλά και προς Σερβία, Μαυροβούνιο, Κοσσυφοπέδιο κ.λπ.
δ/. Ο σκοτεινός ρόλος των αδελφών Ράμα
Ο ρόλος των αδελφών Ράμα, αποκρυπτογραφείται από μερικές λεπτομέρειες του βιογραφικού τους, και είναι γνωστό σε όλους ότι είναι δυτικοτραφείς, αφού ο Έντι έζησε πολλά χρόνια στο Παρίσι και ο Όλσι στις ΗΠΑ. Οι Σέρβοι ισχυρίζονται ότι ο 45χρονος ΄Ολσι και ο Έντι, υποστηρίζονται και κατευθύνονται από Αμερικανούς και αυτοί οι ισχυρισμοί τους, ΔΕΝ είναι αβάσιμοι.
Παρ’ όλο που η οικογένειά του ήταν συνδεδεμένη με το καθεστώς του Εμβέρ Χότζα και το ΚΚ Αλβανίας, ο Όλσι από το 1992 και με την κατάρρευση του καθεστώτος, ανέλαβε επικεφαλής στο ίδρυμα «Ανοικτή Κοινωνία», με χρηματοδότη τον ΙουδαίοΤζορτζ Σόρος. Στην θέση αυτή παρέμεινε μέχρι το 1997, για να μεταβεί στην συνέχεια στις ΗΠΑ, σε μια εποχή ιδιαίτερα κρίσιμη για την Αλβανία και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.
Παρέμεινε στο Ντιτρόϊτ των ΗΠΑ για περίπου 14 χρόνια, Το έτος 2011, επέστρεψε στην Αλβανία και ανέλαβε σύμβουλος επικοινωνίας του αδελφού του, Έντι, ο οποίος απέβλεπε στην πρωθυπουργία, την οποία τελικά κέρδισε στις βουλευτικές εκλογές του 2013.
Επιστρέφοντας ο Όλσι στα Τίρανα και έχοντας αμερικανική υπηκοότητα και διαβατήριο, φέρεται να εργάσθηκε στην εταιρεία Delphinus Medical Technologies, ενώ κατά τους τελευταίους μήνες διευθύνει την εταιρεία Pegasus Communications, συγχρόνως και παράλληλα πάντοτε, παρέχοντας τις επικοινωνιακές του υπηρεσίες, στον αδελφό του, Αλβανό πρωθυπουργό.14
Μία άκρως ενδιαφέρουσα αναφορά του Μπερίσα, μας αποκαλύπτει ότι ο πρώην Πρωθυπουργός και ηγέτης του Σοσιαλιστικού Κόμματος Φάτος Νάνο, είχε καταγγείλει στην Βουλή, ότι στην δεκαετία του 1990, όταν ο Ράμα ζούσε στο Παρίσι, ασχολήθηκε με πωλήσεις κλεμμένων εικόνων από εκκλησίες της Αλβανίας!
«Πρόκειται για απαίσια πράξη, για επιστροφή της μαύρης εποχής του 1967, της Κομμουνιστικής δικτατορίας, όταν οι Χότζα, Αλία, αλλά και ο πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού Κριστάκ Ράμα, προχώρησαν στην κατεδάφιση χιλιάδων εκκλησιών, τζαμιών και τεκέδων σε όλη την χώρα. Χιλιάδες εικόνες, ιερά βιβλία και άλλα αντικείμενα αξίας των χώρων λατρείας καταληστεύτηκαν και εξαφανίστηκαν από τις συμμορίες του Χότζα» είπε στην δήλωσή του, όπως αυτή δημοσιεύτηκε στην «Καθημερινή».15
Ο Έντι Ράμα, ο σημερινός πρωθυπουργός της Σκιπερίας,  την δεκαετία ’90 ήταν αρχαιοκάπηλος και πωλούσε στο Παρίσι κλεμμένες εικόνες!
Κάτι τέτοιους τυχοδιώκτες σαν τους  Ράμα και Μπερίσα, επιλέγει το Σύστημα και αφού τους «δένει» παντοιοτρόπως για τα καλά, τους κάνει πειθήνια όργανά του!
Είναι προφανές λοιπόν, πως ό,τι λέει και πράττει ο Ράμα και ο κάθε Ράμα στην σημερινή Σκιπερία, δεν το κάνει για τα συμφέροντα του λαού του, αλλά για τα συμφέροντα των υπερατλαντικών αφεντικών του, που τον έχουν διορίσει ως άθυρμα-προσωρινό διαχειριστή της εξουσίας στην Σκιπερία!
ε/. Ο πρόεδρος της Αλβανίας Bujar Nishani (24 Ιουλ. 2012- 24 Ιουλ. 2017)
«Βλέπετε τους κύνας, βλέπετε τους κακούς εργάτας, βλέπετε την κατατομήν…» (ΦΙΛΙΠΠΗΣΙΟΥΣ, 3/2)

1//.  Η συνάντηση του προέδρου Nishani με μέλη της Ισραηλινής Κνεσσέτ (President Nishani met with Knesset Members) [16 Σεπτ. 2014]
Στην συνάντηση εκείνη, ειπώθηκαν από πλευράς Ισραηλινών, μεταξύ των άλλων και τα εξής αμίμητα:
«..Σκοπός της επισκέψεώς μας είναι να ισχυροποιηθούν οι σχέσεις μεταξύ του Ισραήλ και της πολύ σπουδαίας Ευρωπαϊκής χώρας, της Αλβανίας..».
«...στην Αλβανία άνθισε ο Εβραϊκός πληθυσμός στην διάρκεια της Ναζιστικής κατοχής, διότι οι τοπικοί Εβραίοι προστατεύθηκαν από τους Αλβανούς» (!!!!)
Knesset Members Hamad Amar (Yisrael Beitenu) and Shimon Solomon (Yesh Atid) met on Wednesday with Albanian President Bujar Nishani who discussed cooperation between Israel and his country in the war on terror while utilizing Israel`s vast experience in the field.
MK Amar, the chairman of the Israel-Albania Parliamentary Friendship Group and the head of the Knesset delegation, said the Albanian president also expressed his desire to deepen the diplomatic and economic relations with Israel, particularly in the fields of agriculture, energy and tourism.
President Nishani took advantage of the meeting to invite his Israeli counterpart Reuven Rivlin to Albania. During their official visit to the European country, MKs Amar and Solomon also met with Parliament Speaker Ilir Meta, who recently visited the Knesset, as well as with Valentina Leskaj, who heads the Albania-Israel Parliamentary Friendship Group, and other MPs.
MK Amar said the visit was ”very successful,” and mentioned that the meetings dealt in part with the relations between the Jewish nation and the Albanians and the fact that Albania was the only country in which the Jewish population grew during World War Two because the local Jews were protected.
MK Amar noted that the opening of the Israeli Embassy in Tirana less than two years ago contributed greatly to strengthening the relations between Israel and Albania. ”Ambassador David Cohen is doing an excellent job here,” Amar said.
He added:”I told them that Israel could serve as an excellent example, because we grew out of almost nothing and achieved great things in a short time, and they can as well, because their conditions are much better – they have a larger territory, land that is more fertile, water and great weather.”
MK Solomon said Israel could take advantage of Albania`s relations with Arab states such as Qatar. ”I told them that at the end of the day we all want peace; and the peace will be not only with the Palestinians, but with other partners as well, and the Albanians could play a significant role in this process.”
Upon his arrival in Tirana on Sunday, MK Amar said the purpose of the visit was to enhance Israel`s diplomatic relations with a very important European country.”
2//. Η συνάντηση του προέδρου Nishani με αντιπροσωπεία του Παγκόσμιου Ιουδαϊκού Συνεδρίου και (President Nishani met with the World Jewish Congress Delegation) [18 Σεπτ. 2014]16
Albanian President Honors Rabbi Arthur Schneier
Σε εκδήλωση που έγινε από τον πρόεδρον της Σκιπερίας προς τιμήν του ραββίνου Arthur Schneier, ακούστηκαν από επίσημα χείλη, «πράγματα και θαύματα» που επιβεβαιώνουν κατά τον πλέον αξιόπιστο τρόπο, τον ρόλο του Tαλμουδικού Ιουδαϊσμού και της Ιουδαιοκρατούμενης κυβερνήσεως των ΗΠΑ, («βαθύ κράτος-παρακράτος των ΗΠΑ), στην «μεταπολεμική ανακατασκευή» και συντήρηση του συστημικού μορφώματος της Σκιπερίας/«Αλβανίας». Συγκεκριμένως:
-Ο τονισμός της συνεισφοράς του ραββίνου Arthur Schneier17 στην υποστήριξη των Αλβανικών ζητημάτων και την σφυρηλάτηση ιστορικών δεσμών (;;;;) μεταξύ Αλβανών και Ιουδαίων.
Ποία είναι τα Αλβανικά ζητήματα για τα οποία ενδιαφέρθηκε με τόσον ζήλο και με τα οποία ησχολήθη ένας Αυστρο-αμερικανός ραββίνος, χωρίς να έχει καμμία διπλωματική εξουσιοδότηση ή επίσημη αρμοδιότητα; Προφανώς τα «Εθνικά θέματα» της «Αλβανίας», με πρώτον την υποστήριξή του για την «Μεγάλη Αλβανία»
-Η αινιγματική δήλωση του Αλβανού προέδρου, ότι αισθάνεται τιμή, όταν βρίσκεται μεταξύ παλαιών Ιουδαίων φίλων και την χωρίς ίχνος δισταγμό ομολογία του ότι «αισθανόμαστε σαν στο σπίτι μας ακόμη και αν είμαστε μακρυά από το σπίτι μας». Τι εννοούσε άραγε ο Nishani;
        Μήπως αναφέρθηκε συγκεκαλυμμένως, στην συνεισφορά των Ιουδαίων ώστε να μην υποστεί διεθνείς κυρώσεις η Αλβανία, λόγω της συνεργασίας της με τον Ναζισμό και Φασισμό (όπως συνέβη και με την περίπτωση της Τουρκίας) ή ήθελε να μας πεί ότι ήταν συμφυλέτης με τον  Schneier;
-Η αναφορά του με ευγνωμοσύνη στον πρόεδρο των ΗΠΑ Woodrow Wilson18, τον επονομαζόμενο διεθνώς, «πιόνι των Ιουδαίων», ο οποίος είχε υπερασπισθεί με αποφασιστικότητα, εμφανώς και αφανώς, την  ανεξαρτησία της Αλβανίας (1913) [Για πολλούς ο ρόλος των ΗΠΑ στην Αλβανοκατασκευή του 1913, είναι άγνωστος].
WOODROW WILSON PAWN OF THE JEWS(By Brother Nathanael Kapner, Copyright 2010)«Βλέπετε τους κύνας, βλέπετε τους κακούς εργάτας, βλέπετε την κατατομήν…» (ΦΙΛΙΠΠΗΣΙΟΥΣ, 3/2)

Συμπερασματικώς, ο Nishani, επιβεβαίωσε όλες τις πληροφορίες, περί Ιουδαϊκής εμπλοκής και συνηγορίας του επίσημου Αμερικανικού κράτους, εκείνην την εποχήν (1912-13), για την κατασκευή του ανεξάρτητου κράτους της Αλβανίας, σε βάρος της Ελλάδος, δια της βιαίας αποσπάσεως  της Βορείου Ηπείρου από την αγκάλη της μητρός Ελλάδος και ενσωματώσεως στο νεοσύστατο κράτος-ανιστόρητον έκτρωμα.
Ο Αλβανός πρόεδρος Nishani τιμά τον ραββίνο Arthur Schneier19

Not quite two weeks after being knighted by Pope Francis and made a member of the Papal Order of St. Sylvester, Park East Synagogue’s Senior Rabbi Arthur Schneier received Albania’s Presidential Medal for Special Civilian Merits at a ceremony on May 8th held at New York’s Russian Tea Room.
Addressing a roomful of international consuls general, representatives to the United Nations, New York City political personalities, His Excellency, President of the Republic of Albania — Bujar Nishani made the presentation. He touted Rabbi Schneier for “his contribution, his tireless and unsparing work for more than a quarter of a century in favor of peace, understanding and tolerance, in support of Albanian issues and forging historic ties and cooperation between Albanians and Jews.”
President Nishani declared: “I am honored to be here among you — our ancient Jewish friends. I can tell you without an iota of hesitation that together we feel at home though we are away from home.”
Expressing thanks to “this huge country, its government, and strategic partner, the United States,” president Nishani cited President Woodrow Wilson “who defended with deep detemination the fragile independence of Albania.”
Rabbi Schneier responded: “ I first learned about Albania when I was eight years old in my birthplace Vienna, Austria in 1938. Following the Anschluss. We were trying to escape…many countries closed their doors and as a child I remember Albania welcomed Jewish refugees from Germany…My first experience with Albania was [during the 1991 Reconciliation] when I went as head of The Appeal of Conscience Delegation and then Secretary of State Jim Baker was welcomed by 300,000 Albanians…..”.
στ/. Ο σημερινός πρόεδρος Ilir Meta (24 Ιουλ. 2017-)
O Ilir Meta είναι ο σημερινός πρόεδρος της Σκιπερίας από την 24ην Ιουλίου 2017. Το 2010 κατηγορήθηκε για υπόθεση διαφθοράς 800.000 Ευρώ, αποδειχθείσα από υποκλοπή συνομιλίας του και ως εκ τούτου, αναγκάστηκε να παραιτηθεί από την θέση του (αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως)…Το Σύστημα όμως, βασιζόμενον εκτός των άλλων, στο ότι θρησκευτικώς, κατά δήλωση του ιδίου, ανήκει στην αποκρυφιστική αίρεση των Μπεκτασιστών,20 όχι μόνον τον «απεκατέστησε», αλλά τον προήγαγε στην θέση του προέδρου της δημοκρατίας της Σκιπερίας..Όχι παίζουμε…
Ilir Meta (born 24 March 1969) is an Albanian diplomat and politician who has served as President of Albania since 24 July 2017. Previously he served as Prime Minister from 1999 to 2002 and as Minister of Foreign Affairs from 2002 to 2003 and again from 2009 to 2010. He was Chairman of the Parliament of Albania from 2013 to 2017. Meta also held positions as Deputy Prime Minister and Minister of Economy, Trade, and Energy. Prior to that, he held the Chairmanship of the Parliamentary Commission of European Integration. Meta founded the Socialist Movement for Integration (LSI) in 2004.
In 2010, a video of Ilir Meta discussing corruptive affairs worth 800 thousand euros with late politician Dritan Prifti emerged in the Albanian media after the latter had purposely tapped their conversation. This forced him to resign as deputy Prime Minister of Albania.
On 28 April 2017, he was elected as President of Albania, receiving 87 votes from the 140 Members of Parliament. Meta is a Bektashi Muslim and declares his adherence to traditional Bektashian values.             

Συνεχίζεται





1 Αλάστωρ<άλαστος>-ορος (ο και σπν. η)=Ασεβής, κακούργος, φονεύς και μιαίνων όσους τον πλησιάσουν, αποτρόπαιος (Λεξ. Σκ. Βυζαντίου, σ. 43).
2 Η ετυμολογία της λέξεως Αλβανία προέρχεται από την ρίζα Αλβ-ή Αλπ-. Ονομάζεται  Λευκή Χώρα, με καθαρώς γεωγραφική σημασία, από το χρώμα της χιόνος που μονίμως σχεδόν σκεπάζει τις λίαν ορεινές περιοχές ή το χρώμα του ηλίου που συχνότατα βλέπουν οι κατοικούντες σε λίαν ορεινές περιοχές (Το λευκό είναι το συνηθέστατο ένδυμα και παραδοσιακή στολή των χωρικών της Αλβανίας). Περισσότερα στην ανάλυση του κεφ. Αλβανία και «Αλβανοί» /Σκιπετάροι.
3 Αρπακτός,ή,όν = Ο παρθείς (αποκτηθείς) με αρπαγήν, κλοπιμαίος.
4 Ανήμερος (ο,η)=  Άγριος, απάνθρωπος.
5 Τα ψευδώνυμα και οι δραστηριότητές τους, θυμίζουν την παλιά «καλή» ιταλική μαφία, με μία βασική διαφορά: Όλοι οι προαναφερθέντες κακοποιοί είναι μετανάστες αλβανικής καταγωγής. Ο Doc αναγνωρίστηκε ως Τζαβίτ Θάκι και ο Juicehead ως Σκελκίμ Μπακράκι. Συγκεκριμένα ο Θάκι, 40 χρόνων, ο οποίος έχει περιγραφεί ως «εγκέφαλος» της αλβανικής μαφίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, πιστεύεται ότι ελέγχει τους πυρήνες διανομής ναρκωτικών στις πέντε μεγάλες συνοικίες της Νέας Υόρκης και στο Όλμπανι. Ο 41χρονος εξάδελφός του Αρίφ Κούρτι, ενορχήστρωνε τις επιχειρήσεις τού συνδικάτου από το κελί του στην Αλβανία.
 Με την ιταλική μαφία αποδυναμωμένη, οι αλβανοί «συνάδελφοί» τους, έσπευσαν να αναπληρώσουν το κενό και έγιναν ο νέος «πονοκέφαλος» των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών. Οι εμπλεκόμενοι έχουν κώδικα σιωπής, ισχυρούς δεσμούς με την πατρίδα, μακρύ ιστορικό σε βίαιες δολοφονίες και παγκόσμια εγκληματική δράση.
6 echedoros-a.gr, 24 Σεπτεμβρίου 2011
7 O καθηγητής Koco Danaj είναι αρχηγός της Οργανώσεως για την «Φυσική Αλβανία».Με σειρά βιβλίων, άρθρων, διαλέξεων και επαφών, έχει καταφέρει να συλλέξει όχι μόνο υπογραφές, αλλά και χρηματική ενίσχυση!
Ο Danaj ισχυρίζεται ότι, η Αλβανία αδικήθηκε πριν 100 χρόνια κατά τον καθορισμό των Συνόρων στα Βαλκάνια από τις Μεγάλες Δυνάμεις, μετά την Οθωμανική Κυριαρχία και πρέπει να αποκατασταθεί πλέον στα «φυσικά της σύνορα», όπου διαβιούν αλβανικές μειονότητες και πληθυσμοί!
Υποστηρίζει ακόμη, ότι όπως ενώθηκε η Γερμανία, που ήταν για χρόνια χωρισμένη σε Δυτική και Ανατολική, έτσι πρέπει να ενωθεί τώρα και η χωρισμένη σε πολλά κομμάτια και για πολλά χρόνια, Αλβανία!
8  
Ο Τζωρτζ Σόρος, Ιουδαίος στην καταγωγή, γεννήθηκε στην Βουδαπέστη το 1930 ως Georgy Schwartz και το 1936 η οικογένεια του άλλαξε το επώνυμο της σε Sorosz. Κατά πληροφορίες, που δεν είναι αβάσιμες, στην διάρκειαν του πολέμου, υπήρξε καταδότης των συμπατριωτών-συμφυλετών του, στους ναζί κατακτητές. Έφυγε από την μεταπολεμική Κομμουνιστική Ουγγαρία και σπούδασε στην Μ. Βρετανία και στις ΗΠΑ, όπου σταδιακά δημιούργησε μια κολοσσιαία χρηματιστηριακή αυτοκρατορία, με εξειδίκευση στην νομισματική χειραγώγηση. Παραλλήλως, είναι πασίγνωστος μέσω των ΜΚΟ και των ομώνυμων ιδρυμάτων του, τα οποία έχουν ανοίξει παραρτήματα στην Ανατολική Ευρώπη και αλλαχού, και  εν πολλοίς, αποτελούσαν το μακρύ χέρι της πολιτικής των ΗΠΑ σε αυτές τις χώρες.
9 Το Quantum Group Funds είναι ιδιωτικά hedge funds με έδρα το Curaçao  (Ολλανδικές Αντίλλες ) και νησιά Καϋμάν. Γνωστοποιούνται από τον George Soros μέσω της εταιρείας Soros Fund Management. Ο Soros ξεκίνησε το ταμείο το 1973, σε συνεργασία με τον Jim Rogers . Πλούσιοι Ευρωπαίοι έβαλαν 6 εκατομμύρια δολάρια στα κεφάλαια το 1969.
Το 1992, το ηγετικό ταμείο, το Quantum Fund του Soros, έγινε διάσημο για το «σπάσιμο» της Τράπεζας της Αγγλίας , αναγκάζοντάς το να υποτιμήσει την Αγγλική λίρα. Ο Σόρος είχε στοιχηματίσει ολόκληρο το ταμείο του σε μια σύντομη πώληση στην τελικά εκπληρωθείσα πρόβλεψη, ότι το βρετανικό νόμισμα θα έπεφτε σε αξία, ένα πραξικόπημα που του έδωσε κέρδος 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων, επίσης γνωστού ως «Μαύρη Τετάρτη» .
Το 1997, ο Σόρος κατηγορήθηκε ότι εξαναγκάζει αιφνίδιες υποτιμήσεις στα νομίσματα της Νοτιοανατολικής Ασίας. Τον Ιούλιο του 2011, το Quantum Fund ανακοίνωσε ότι θα μετατρέψει το ταμείο σε οικογενειακό επενδυτικό όμιλο και θα επιστρέψει όλα τα εξωτερικά χρήματα στους επενδυτές για να αποφύγει να εγγραφεί στην ΕΚ και να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις υποβολής εκθέσεων βάσει της μεταρρυθμιστικής πράξης Dodd-Frank μέχρι το τέλος του 2011. Το ταμείο τώρα διαχειρίζεται αποκλειστικά τα χρήματα της οικογένειας του Soros.
10 Όταν οι Αλβανοί μιλάνε για χαμένα εδάφη, δεν εννοούν τίποτα άλλο από την "Μεγάλη ή Φυσική Αλβανία", που συμπεριλαμβάνει εδάφη από το Κόσοβο μέχρι την "Τσαμουριά", η οποία επανέρχεται δυναμικά στον πολιτικό διάλογο της χώρας. Όταν μιλάμε όμως για Τσαμουριά, μιλάμε για την Ήπειρό μας, αλλά και για την πικρή ιστορία των σφαγών, λεηλασιών και βιαιοπραγιών που άφησαν πίσω τους, οι Τσάμηδες.
11 Περισσότερα στην eb.Lajmet.com αλλά και την ελληνική ιστοσελίδα aftonomi.gr.
12 Συνέντευξη  Σταύρου Τζίμα, από την χήρα του Εμβερ Χότζα, Νεσμιγιέ Χότζα, στην 100η επέτειο από την γέννηση του Εμβερ, ΚΟΣΜΟΣ, 12 Οκτ. 2008.
15 πηγή:proinoslogos.gr --Himara.gr 5/9/2015
16 September 18th, 2014
The President of the Republic, H. E. Mr. Bujar Nishani welcomed today in a meeting a high level Jewish delegation, headed by Ambassador Ronald S. Lauder, President of the World Jewish Congress and Julius Meinl V, President of the Euro-Asian Jewish Congress, both of whom will participate to the Business Forum taking place in Tirana.
The Head of State, in his welcoming remarks, expressed the appreciation and gratitude of Albania and Albanians for the help and support the nation and State of Israel have provided to our country during these years. Relations between Albania and Israel are excellent, President Nishani stated among other things, and this thanks also to the sacrifices of the Albanian people who risked their lives welcoming, protecting, and sheltering many Jewish citizens, who found refuge in Albania during World War II, therefore state institutions of both countries should continue working to enhance these relations even further.
An important part of the discussion was subject of cooperation in the field of culture, on undertaking some concrete initiatives dedicated to the Jewish victims during World War II and the ones that promote religious tolerance and harmony that exists in Albania.
17 Rabbi Arthur Schneier, (b. March 20, 1930 in Vienna, Austria) is an Austrian-American rabbi and international religious freedom and human rights activist. Rabbi Schneier has served for over 50 years as the Senior Rabbi of New York City’s Park East Synagogue.
18 Thomas Woodrow Wilson (December 28, 1856 – February 3, 1924) was an American politician and academic who served as the 28th President of the United States from 1913 to 1921. [Jews Mourn Death of Woodrow Wilson, February 4, 1924. New York (Feb. 4)].
The death of Woodrow Wilson, war-time President of the United States and staunch-friend of the Jews, has stirred the Jews of the country as has no other event in many months. Mr. Wilson had often demonstrated his intense interest in Jewish questions and was influential in obtaining at the Peace Conference in Paris recognition of racial and religious minorities, which has reacted most favorably for Jewish minorities in Eastern Europe. He heartily seconded the Balfour Declaration and urged the approval of the British Mandate over Palestine.
19 May 12, 2015, by Masha Leon,  albania, Image: Karen Leon
20 Οι Μπεκτασήδες εντάσσονται στο μεγάλο ρεύμα του ισλαμικού μυστικισμού, του σουφισμού.. Ακολουθώντας την μουσουλμανική παράδοση του Άλη, ο ιδρυτής του υιοθέτησε και αρκετές αντιλήψεις που βρίσκονται εκτός των κλασικών ισλαμικών διδασκαλιών.
Η κοινότητα που δημιουργήθηκε στη συνέχεια, γνώρισε μεγάλη άνθηση σε διάφορες περιοχές της οθωμανικής αυτοκρατορίας και επηρέασε ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό από τους οικειοθελώς μεταστραφέντες στον Ισλαμισμό Σκιπετάρους αλλά ένα μικρό ποσοστόν Ρωμηών, βιαίως εξισλαμισθέντων (κρυπτοχριστιανοί). Στους κόλπους του μεγάλωσαν γνωστές φυσιογνωμίες, όπως ο Αλή Πασάς και οι αδελφοί Φράσερι.

1 σχόλιο:

  1. "Ένα από τα γνωστά, όμως, είναι η καταγωγή της μητέρας του από τον Βούνο της Χιμάρας, καθαρόαιμο ελληνικό χωριό, καθώς και η ενεργός συμμετοχή της οικογένειάς του, στην κυβέρνηση του Χότζα."

    Το Βούνο - και όχι "Βουνό - δεν είναι καθαρόαιμο ελληνικό χωριό. Έλεος. Είναι ορθόδοξο χριστιανικό χωριό.

    "Ο πατέρας του Έντι, είναι ο Κριστάκ Ράμα με καταγωγή απ’ το Δυρράχιο και γλύπτης στο επάγγελμα.
    Οι συγχωριανοί του τον θεωρούσαν Βλάχο. Πιθανώτατα λοιπόν Έλλην ή Βλαχόφωνος Ελλην, γενίτσαρος, ποτέ όμως Σκιπετάρος/«Αλβανός»."

    Ο Κριστάκ Ράμα ήταν Βλάχος από το Δυρράχιο, με απότερη καταγωγή από την Κορυτσά.

    "Μητέρα του είναι η Ανέτα Κολέκα, με σπουδές ιατρικής στην Πολωνία. Πατέρας της ήταν ο Πέτρος Κολέκας (Ελληνικώτατον όνομα), πολιτικός μηχανικός με σπουδές στην Φλωρεντία. Αδερφός του Πέτρου ήταν ο Σπύρος Κολέκας.."

    Μητέρα του είναι η Ανέτα Κολέκα. Πατέρας της ήταν ο Πέτρο Κολέκα. Αδερφός του Πέτρο ήταν ο Σπίρο Κολέκα. Η απώτερη καταγωγή της οικογένειας Κολέκα (από το "Κόλε" και το "Λέκα") ήταν από τη Μιρντίτα της κεντρικής Αλβανίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή