Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ (ΣΚΙΠΕΡΙΑ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΑΛΒΑΝΟΥΣ»/ΣΚΙΠΕΤΑΡΟΥΣ

                   Α λαστόρων προτεκτοράτον των ΗΠΑ.1
                   Λ ευκή Χώρα2
                   Β ατικανού και Αυστρο-Ουγγαρίας έκτρωμα.
                   Α ρπακτή γη, Ελληνικής κυριότητος.3
                   Ν εοελληνικής Ιστορίας πλαστογραφία.
                                            Ι  λλυρικής ιστορίας σφετεριστής.
                   Α ντρον Ανήμερων Σκιπετάρων.4
Καρικατούρα αναπαριστώντας την «Αλβανία» με το επίσημο όνομά της ΣΚΙΠΕΡΙΑ (SHQIPERIA), σε κατάσταση… άμυνας απέναντι στους γείτονές της. Το Μαυροβούνιο παρουσιάζεται υπό την μορφή πιθήκου, η Ελλάδα ως λεοπάρδαλη και η Σερβία ως φίδι. Το Σκιπετάρικο  κείμενο γράφει: «Φύγετε μακριά μου! Αιμοβόρα πλάσματα!»

ΜΕΡΟΣ 26ον

12. ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ «ΑΛΒΑΝΙΑΣ»/ΣΚΙΠΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ ΗΠΑ (Συνέχεια 25ου μέρους).
ε. Κόσσοβο: Το κράτος «Μαφία»
1/. Κόσσοβο (Κοσσυφοπέδιο)
Στην επαρχία του Κοσόβου η ανάμειξη του Σόρος είναι έντονη, μέσω των δεκάδων ΜΚΟ που χρηματοδότησε με ποσά που ξεπερνούν τα 400 εκατ. ευρώ, από το 1991 και εντεύθεν, και προπαγάνδιζαν την εξέγερση των Αλβανών και την συνεπακόλουθη εγκατάσταση της διεθνούς δυνάμεως. Επιπλέον, το Κόσσοβο αποκαλείται συχνά «Κουβέϊτ των Βαλκανίων», λόγω των μεγάλων ποσοτήτων χρυσού, άνθρακα, μολύβδου, χρωμίου, αργύρου, ουρανίου και χαλκού που διαθέτει. Η «ενεργοποίησή» του στην περιοχή, είχε καθαρά οικονομικό ενδιαφέρον, πέρα από τις προφανείς γεωπολιτικές προεκτάσεις.
Ο Σόρος, ταυτόχρονα είναι ο κύριος χρηματοδότης της μεγάλης σε κυκλοφορία αλβανόφωνης εφημερίδας στην Πρίστινα Koha ditore και κύριος συνεργάτης του Αλβανο-Ιουδαίου επιχειρηματία Ekrem Luka, που έχει σχεδόν το μονοπώλιο στην κινητή τηλεφωνία και την βιομηχανία ζύθου στην περιοχή.
Η εταιρία Alferon έχει αγοράσει το σύμπλεγμα των μεταλλουργείων Feronikl στην περιοχή, μέσω τριών επιχειρηματιών από το Καζακστάν, με κυριότερο μέτοχο, τον Alexander Mashkevic.
Ο ίδιος είχε εργαστεί ως διευθυντικό στέλεχος στην εταιρεία ορυχείων ENRC (Eurasian Natural Resources Corporation), πρόεδρος της οποίας ήταν ο Ιουδαίος Johannes Sittard, παλαίμαχο στέλεχος των επιχειρήσεων των Ρότσιλντ στο Λονδίνο. Εκτός από την Alferon, η εταιρεία Global Steel Corporation (ιδιοκτησίας οικογενείας Mittal), διαθέτει και άλλη παρουσία στο Κόσοβο, μέσω της βουλγαρικής θυγατρικής της, Kremikovici, η οποία (το 2005) αγόρασε τα ορυχεία χρωμίου Lamkos στην περιοχή Vucitrn του Κοσόβου.
 Η οικογένεια Mittal5 έχει επενδύσει μεγάλα κεφάλαια και στην Ρουμανία. Η σύνδεση τους με τους Ρότσιλντ έγινε μέσω του Ιουδαίου Wilbur Ross (μέλος Δ.Σ εταιρειών τους), ο οποίος σταδιοδρόμησε ως επενδυτικός τραπεζίτης σε τράπεζες των Ρότσιλντ, στο Λονδίνο.
2/. Σύμφωνα με έκθεση των μυστικών υπηρεσιών της Γερμανίας (BND), τρεις από τις εγκληματικές «φυσιογνωμίες» του Κοσσόβου, οι Τσέκου, Θάτσι και Χαλίτι, συνηντώντο πολύ συχνά στο Grand Hotel στην Πρίστινα, για να συντονίζουν τις δραστηριότητες της Αλβανικής μαφίας. Ανάλογες κινήσεις κάνουν και σήμερα. Τα τελευταία 3 χρόνια η Κοσσοβάρικη μαφία, έχει απλωθεί και στις χώρες της Μεσογείου, το Ισραήλ, την Λιβύη, το Μαρόκο κλπ. Την επέκταση της Κοσσοβάρικης μαφίας στις περιοχής αυτές, βοήθησε σημαντικά η συνεργασία των Κοσσοβάρων με τις σκληρότερες ομάδες της Ιταλικής μαφίας, όπως την “Saera Corona Unita” της Απουλίας, την “Drageta” της Καλαβρίας και την “Remo Letse Libere”.
Οι Κοσσοβάροι «ξεπλένουν» τα τεράστια ποσά, μαύρα χρήματα, μέσα από τουλάχιστον 25 εταιρείες στην Ελβετία και πάνω από 500 στην υπόλοιπη Ευρώπη, σύμφωνα με στοιχεία ειδικών εγκληματολόγων της ομάδας «PC-S-CO» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.
Πολλά στελέχη του UCK πλαισιώνουν το KPC (Σώμα Προστασίας Κοσσόβου), το οποίο και αντικατέστησε στην πραγματικότητα τον UCK. Το KPC παρέχει πλήρη προστασία και ασφάλεια σε κάθε παράνομη δραστηριότητα της Κοσσοβάρικης μαφίας. Ουσιαστικά το KPC διασφαλίζει και νομιμοποιεί το έγκλημα και τις παράνομες δραστηριότητες της Κοσσοβάρικης μαφίας, η οποία είναι το ίδιο το πολιτικό σύστημα του Κοσσόβου, από τα ανώτατα μέχρι τα κατώτατα κλιμάκιά του. Πάνω από το 60% του πληθυσμού του Κοσσόβου απασχολείται στις μαφιόζικες δραστηριότητες..
Ούτε η δύναμη του ΝΑΤΟ στο Κόσσοβο -KFOR- ούτε και η αποστολή των Ηνωμένων Εθνών στο Κόσσοβο -UNMIK- είναι ικανές να αγγίξουν την Κοσσοβάρικη μαφία. Άλλωστε εάν κάποιοι αποφάσιζαν να δώσουν τέλος στις παράνομες και εγκληματικές δραστηριότητες στο Κόσσοβο, θα έπρεπε να βάλουν στην φυλακή σχεδόν το 70% του πληθυσμού!
Αυτό είναι η νέα Ιουδαιο-Νεοσκιπετάρικη κατασκευή του Συστήματος, που εγκαταστάθηκε βιαίως, μετά την σφαγή των Σέρβων από την Νατοϊκή Αεροπορία, στην θέση της ιστορικώς υπαρκτής Σερβικής περιοχής, Κοσσόβου-Μετόχια!
Χαρακτηριστικό παράδειγμα της ασυλίας που απολαμβάνει η Κοσσοβάρικη μαφία, είναι το γεγονός, ότι οι διωκτικές αρχές πολλών δυτικών χωρών, για πάνω από 5 χρόνια πίεζαν για το κλείσιμο δύο τεράστιων εργαστηρίων επεξεργασίας ναρκωτικών στις περιοχές Γκίλιανε και Πρίζρεν. Τα εργαστήρια αυτά επεξεργάζονταν πάνω από 4 τόνους ναρκωτικών ουσιών τον μήνα! Απολάμβαναν της προστασίας του KPC και η λειτουργία τους, οι μεταφορές κλπ., γίνονταν φανερά, μπροστά στα μάτια των χιλιάδων ανδρών της KFOR και UNMIK, οι οποίες αδυνατούσαν να επέμβουν.
Πρόσφατα τα εργοστάσια αυτά μεταφέρθηκαν κοντά στα σύνορα με την Αλβανία, καθώς οι πιέσεις είχαν γίνει ιδιαίτερα έντονες!
3/. Η Κοσσοβάρικη μαφία, επίσης εσύλησε και πούλησε στο εξωτερικό χιλιάδες θησαυρούς της πολιτιστικής κληρονομιάς των Σέρβων. Το Κόσσοβο-Μετόχια είναι ένα ιστορικό και πολιτιστικό λίκνο της Σερβίας, για πολλούς αιώνες. Σε πάρα πολλές περιοχές της Σερβικής επαρχίας του Κοσσόβου, βρίσκονταν χιλιάδες αρχαία αντικείμενα, κυρίως από τον 9ο αιώνα και την Ρωμαίϊκη/Ελληνική (Βυζαντινή) περίοδο.6
Η Διεθνής Κοινότητα, το Βατικανό και άλλες «εκκλησίες», η UNMIK, η KFOR κλπ., γνωρίζουν με κάθε λεπτομέρεια τα πολιτιστικά εγκλήματα του UCK στο Κόσσοβο και με την ανοχή τους, είναι συνυπεύθυνοι στο τεράστιο αυτό έγκλημα εις βάρος της Σερβικής ιστορίας και της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.
Οι «Κοσσοβάροι»/Αλβανοί, όπως και οι λοιποί Σκιπετάροι/Αλβανοί, στην ιστορία τους, δεν έχουν να επιδείξουν το παραμικρό μνημείο, έστω ένα δείγμα πολιτισμού.
Η ιστορική τους πορεία είναι επιστημονικά καταγραμμένη και παρουσιάζεται δίπλα στους Οθωμανούς Τούρκους, οι οποίοι τους χρησιμοποιούσαν πάντοτε ως μισθοφορικές εγκληματικές ομάδες, εναντίον των χριστιανικών πληθυσμών της Αυτοκρατορίας τους.
Η μη Κυβερνητική Οργάνωση (ΜΚΟ), SEESAC, η οποία δημιουργήθηκε από τον ΟΗΕ για την Νοτιοανατολική Ευρώπη, για να καταγράφει τις σχέσεις οργανωμένου εγκλήματος και πολιτικής, έχει δημοσιεύσει ιδιαίτερα ανησυχητικές εκθέσεις, για τα Βαλκάνια και ιδιαίτερα για το Κόσσοβο.7 Οι ανησυχίες της όμως παρέμειναν στα χαρτιά.
Μα, τι λέμε τώρα! Αφού το Κόσσοβο είναι δημιούργημα του Συστήματος, για τους λόγους που ευκόλως προκύπτουν από τα παρατιθέμενα στοιχεία, ποιός θα τολμήσει να κάνει κάτι τέτοιο;
Ολόκληρη η Ευρώπη έχει στην κυριολεξία πλημμυρίσει με αρχαία αντικείμενα του Σερβικού πολιτισμού και της ιστορίας, τα οποία πωλεί η Κοσσοβάρικη μαφία σε εξευτελιστικές τιμές. Πλήθος χριστιανικά αντικείμενα, τεράστιας αξίας, από την εποχή του Βυζαντίου, φέρονται να έχουν αγοραστεί από το Βατικανό και άλλες «εκκλησίες» της Δύσεως.Η Σερβική Εκκλησία, διαθέτει πλήθος στοιχεία για τις υποθέσεις αυτές.
Αυτή είναι η ξεκάθαρη αλήθεια για το Κόσσοβο –Μετόχια, την εδώ και αιώνες Σερβική περιοχή όταν ακόμη οι Σκιπετάροι ήσαν άγνωστοι στην ιστορία, από την οποίαν το Σύστημα απέκοψε το δεύτερο συνθετικό της όνομα και άφησε το «Κόσσοβο»!
Ένα υβριδικό κράτος- Μαφία. Η Κολομβία της Ευρώπης, υπό την υψηλή και προκλητικώς φανερή προστασία των ΗΠΑ και της Ιουδαιο-Ευρώπης.
Ποία δημοκρατία, ελευθερία, δικαιοσύνη, ισονομία, ανθρωπισμό και ανθρώπινα δικαιώματα, επικαλούνται οι νεκροθάπτες των Εθνών, οι σφαγιαστές των λαών, οι λεηλάτες του πλούτου των ιστορικώς υπαρκτών εθνών-κρατών;
Μήπως αντελήφθητε τώρα, γιατί το Σύστημα κατεσκεύασε μετά την Αλβανία, και το «παρέκταμά» της, το Κόσσοβο και γιατί επέλεξε την συγκεκριμένη περιοχή, όπου πληθυσμιακώς, υπερτερούν συντριπτικώς οι Νεοσκιπετάροι ληστοσυμμορίτες, κάθε λογής εγκληματίες-μαφιόζοι, ιδίως επαγγελματίες δολοφόνοι;
στ.
1/. Οι ΗΠΑ υπέρ της ανεξαρτησίας του Κοσσόβου.
Με επίσημες αλλά και ανεπίσημες μεθοδεύσεις, οι ΗΠΑ προωθούν την ανεξαρτησία των Αλβανών στο Κοσσυφοπέδιο, διότι αυτό εξυπηρετεί τα σχέδια τους, στο χώρον της Χερσοννήσου του Αίμου (Βαλκανικής). Μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα:
·Στις 19 Μαϊου 2003, ο αμερικανο-ιουδαίος γερουσιαστής Τζόζεφ Μπάϊντεν, κατέθεσε πρόταση ψηφίσματος στην Γερουσία των ΗΠΑ, με το οποίο η Ουάσιγκτον καλείται να στηρίξει το δικαίωμα των κατοίκων του Κοσσυφοπεδίου να επιλέξουν, μέσω δημοψηφίσματος, το οριστικό καθεστώς της επαρχίας.
·Στις 29 Μαΐου 2003 ο Ουγγρο-αμερικανο-ιουδαίος μεγαλοεπιχειρηματίας Τζορτζ Σόρος, κατά την διάρκεια της επισκέψεώς του στο Βελιγράδι ζήτησε από την πολιτική ηγεσία της Σερβίας την αναγνώριση της ανεξαρτησίας του Κοσσυφοπεδίου. Ο Σόρος δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι αν η Σερβία αναγνωρίσει την ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου, θα διευκολύνει την πορεία της προς την Ευρωπαϊκή Ενωση.
·Ο Αμερικανός Αναπληρωτής Διευθυντής του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (Council of Foreign Relations), αμερικανο-ιουδαίος David L. Phillips, επρότεινε ως ενδεδειγμένη λύση, την οικονομική ενίσχυση της Σερβίας με αντάλλαγμα την ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου,
Μιλώντας από το βήμα ημερίδας που διοργάνωσαν στη Θεσσαλονίκη το Ίδρυμα Μελετών Χερσονήσου του Αίμου (ΙΜΧΑ) και το Ελληνο-αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο στις 6 Φεβρουαρίου 2003 , ο  Phillips διατύπωσε την πρόταση να δοθεί στην Σερβία οικονομική βοήθεια ύψους 2,5 δισ. δολαρίων -μιας και, όπως είπε, έχει ανάγκη από κονδύλια για την ανασυγκρότησή της, και ως αντάλλαγμα να παραχωρήσει στο Κοσσυφοπέδιο την ανεξαρτησία του.
·Στις 14 Ιανουαρίου 2003, οι γερουσιαστές Χένρι Χάϊντ και Τομ Λάντος, κατέθεσαν πρόταση στο αμερικανικό Κογκρέσο για αναγνώριση της ανεξαρτησίας του Κοσσυφοπεδίου, γεγονός που προκάλεσε την οξύτατη αντίδραση της τότε γιουγκοσλαβικής ηγεσίας. Ο επικεφαλής του συντονιστικού σώματος της Σερβικής κυβερνήσεως για το Κοσσυφοπέδιο, Νέμποϊσα Τσόβιτς, έκανε λόγο για φιλοαλβανικό λόμπι, το οποίο προωθεί την ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου προκειμένου να δημιουργήσει εκνευρισμό και εντάσεις στο Βελιγράδι.
2/. Ο διαβόητος Ραμούς Χαραντινάϊ
Ο Ραμούς Χαραντινάϊ, αρχηγός του κόμματος «Συμμαχία για το μέλλον του Κοσόβου», διετέλεσε πρωθυπουργός και το 2004 όταν κατηγορήθηκε για εγκλήματα πολέμου και ύστερα από 100 ημέρες διακυβερνήσεως αναγκάστηκε να παραιτηθεί και παραδόθηκε στο δικαστήριο της Χάγης.8 Συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Λιουμπλιάνας στην Σλοβενία, μετά από ένταλμα συλλήψεως που εξέδωσαν εναντίον του οι σερβικές αρχές, με βάση σερβικό ένταλμα  για εγκλήματα πολέμου στην διάρκεια των συγκρούσεων το 1998-1999.
Ο Χαραντινάϊ δήλωσε ότι το ένταλμα συλλήψεως, βασίζεται σε ψευδείς καταγγελίες και ότι δεν υπήρξε πρόβλημα σε κανένα αεροδρόμιο. «Σε αυτό το ταξίδι πέρασα από αρκετά αεροδρόμιο και όλα ήταν εντάξει. Αυτοί (οι Σλοβένοι) είναι όπως εκείνοι (οι Σέρβοι), είναι αδέρφια τους», δήλωσε ο Ραμούς Χαραντινάϊ, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Κόχα Ντιτόρε» της Πρίστινας
Ο πρώην διοικητής του UCK, τέως πρωθυπουργός στο Κόσοβο

(Κατηγορείται για 300 δολοφονίες και 400 εξαφανίσεις)

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο Χαραντινάϊ ως διοικητής μονάδας του UCK ευθύνεται για το θάνατο 300 αμάχων και την εξαφάνιση άλλων 400. Τα οστά πολλών από αυτούς βρέθηκαν, μετά την είσοδο των νατοϊκών δυνάμεων, στην λίμνη Ράντονιτς και σε πηγάδια χωριών όπου δρούσε η μονάδα του Χαραντινάι.
Η δίκη κράτησε μέχρι το 2008 και το δικαστήριο εξέδωσε…αθωωτική απόφαση.
Η πρώην εισαγγελέας του δικαστηρίου της Χάγης, Ιουδαία Κάρλα Ντελ Πόντε, είχε δηλώσει τότε ότι οι μάρτυρες κατηγορίας στην δίκη Χαραντινάϊ, εξαφανίζονταν μυστηριωδώς ή αλλάζουν ριζικά την αρχική τους κατάθεση. Η δίκη επαναλήφθηκε το 2010 αλλά και η δεύτερη απόφαση ήταν αθωωτική πάλι, λόγω «ελλείψεως στοιχείων».
Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης, το 2012 απάλλαξε και πάλιν, τον Ραμούς Χαραντινάϊ από κατηγορίες για εγκλήματα πολέμου την περίοδο 1998-1999 στο Κόσοβο. Η σερβική ειδική εισαγγελία, όμως, για τα εγκλήματα πολέμου διεξάγει έρευνα σε βάρος του πρώην Πρωθυπουργού του Κοσόβου για τρεις υποθέσεις και τον κατηγορεί για δολοφονίες τουλάχιστον 60 ανθρώπων.
 

3/.Χασίμ Θάτσι                                          
Χασίμ Θάτσι

Ο Αλβανο-ιουδαίος Χασίμ Θάτσι (Hashim Thaçi, και Thaqi, σερβικά: Хашим Тачи ή Hašim Tači συχνά και Thaci στα αγγλόφωνα ΜΜΕ) είναι πολιτικός, ο πρώτος πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου από το 2008 ως το 2014, πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος του Κοσσυφοπεδίου (PDK) και άλλοτε πολιτικός ηγέτης του Απελευθερωτικού Στρατού του Κοσόβου ( KLA).
Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία στο Πανεπιστήμιο στην Πρίστινα και στην συνέχεια μετανάστευσε στην Ελβετία. Ιδρυτικό μέλος του Κινήματος του Λαού για το Κοσσυφοπέδιο (LPK), ενός πολιτικού κόμματος του Κοσόβου, το οποίον υπηρέτησε τον αλβανικό εθνικισμό και το κίνημα για μια Μεγάλη Αλβανία, το 1993, ο Θάτσι, με το ψευδώνυμο «φίδι», τέθηκε επικεφαλής του αντάρτικου στρατού.

Η παραπάνω φωτογραφία με τις τρεις σημαίες αδελφωμένες, δεν αφήνει καμμία αμφιβολία  για να συμπεράνουμε ποιοι υποστηρίζουν , χρηματοδοτούν και σχεδιάζουν την δημιουργία της Μεγάλης Ιουδαιο-Αλβανίας, της Κολομβίας της Ευρώπης, και προς ποίον σκοπόν.
*
Οι αποτελούντες την ηγεσία των Νεοσκιπετάρων της Αλβανίας και του Σκιπετάρικου «παρεκτάματος» του Κοσσόβου (προπολεμική, μεταπολεμική και σημερινή), κρυπτο-Ιουδαίοι, γενίτσαροι, μαφιόζοι, λαθρέμποροι, εγκληματίες-επαγγελματίες δολοφόνοι πάσης φύσεως, ελεγχόμενοι και καθοδηγούμενοι από τους παγκόσμιους κατασκευαστές εθνών και κρατών, τους Ιουδαίους Ταλμουδιστές, είναι πειθήνια όργανα των κατασκευαστών της «Αλβανίας», και εκτελούν πιστώς τις εντολές των αφεντικών τους!!!
Όπως αποδείξαμε, το κατασκεύασμα που οι Ιουδαιοκατασκευστές ονόμασαν Αλβανία, συμπεριλαμβανομένου του στρατηγικού «παρεκτάματος», του βοηθητικού άντρου των μελών της Αλβανικής Μαφίας, του Κοσσόβου, σήμερα δεν είναι τίποτε άλλο παρά η μήτρα και το καταφύγιο των νονών του παγκόσμιου οργανωμένου εγκλήματος. Των συνωμοτών, των παρανόμων και των διεφθαρμένων με ό,τι συνεπάγονται οι λέξεις, της Διεθνούς Μαφίας, ήτοι:9
Διακίνηση ναρκωτικών, τζόγος, μαύρο χρήμα, τοκογλυφία, πορνεία, εμπορία όπλων-οπλικών συστημάτων, λαθρεμποριον καυσίμων, δουλεμπόριον, κατασκοπεία, κλπ.
Όπως έχουμε επαναλάβει αρκετές φορές, ο πραγματικός και πλέον επικίνδυνος εχθρός, είναι εκείνος που κρυπτόμενος στο σκοτάδι, οδηγεί το χέρι του φανερού φυσικού αυτουργού στην «σκανδάλη» και τον διατάσσει να πυροβολήσει κατά της Ελλάδος.
Η Ιουδαιοκρατούμενη ηγεσία της Σκιπερίας, της χώρας την οποίαν το Σύστημα κατεσκεύασε κυρίως σε βάρος της Ελλάδος και νομιμοποίησε αυθαιρέτως και ανιστορήτως ως κράτος, το 1913, προβάλλει θρασυδείλως, με τις πλάτες της Ιουδαιο-Ευρώπης και των Ιουδαιοκρατούμενων ΗΠΑ, ως διεκδικητής εθνικών εδαφών της Ελλάδος (συμπεριλαμβανομένης και τμήματος της Βόρειας κατεχομένης Μακεδονίας μας-Σκόπια), της Σερβίας και του Μαυροβουνίου. 10
Με το σκεπτικό που προκύπτει από όσα παρουσιάσαμε μέχρι τώρα, το ηγετικόν συνοθύλευμα των μαφιόζων, γενιτσάρων και κρυπτο-ιουδαίων/ντονμέδων, υποστηριζόμενον αναφανδόν από το Ιουδαιοταλμουδικό Τραπεζικό σύστημα, τις ΗΠΑ, την Ουαχαμπική Σαουδική Αραβία και την Τουρκία, αυτοί τους οποίους το Σύστημα εβάπτισε ακρίτως και ανιστορήτως «Αλβανούς», οι βιολογικοί και πνευματικοί απόγονοι των μισθοφόρων πολεμιστών των Οθωμανών, κατά των Ελλήνων(Σκιπετάροι/Τουρκαλβανοί και Μιρδίτες), οι συνεργάτες των φασιστών και των Ναζί, οι διώκτες και σφαγείς των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών, αποτελούν σοβαρή και ορατή απειλή κατά του Ελληνικού Έθνους.
ζ. Η Αλβανική Μαφία, η Ισλαμική τρομοκρατία και ο ρόλος της CIA.
1/. Το Αλβανικό Συνδικάτο του εγκλήματος, στην Χερσόνησο του Αίμου (Βαλκάνια), διατηρεί στενούς και ισχυρούς δεσμούς με την διεθνή Ισλαμική τρομοκρατία.
Τα διεθνή Ισλαμικά ιδρύματα, τα οποία αποτελούν κάλυψη για την διάδοση του Ισλάμ11, δρουν ανενόχλητα στο Κόσσοβο, την Αλβανία, ενώ έχουν επεκταθεί και στους Αλβανικούς πληθυσμούς των Σκοπίων και του Μαυροβουνίου.
Η Ισλαμική «ανθρωπιστική οργάνωση» -Mainstream Islamic Relief-, πρόσφατα επεκτάθηκε από το Κόσσοβο σε πόλεις της βόρειας Αλβανίας, όπως η Σκόδρα, και το Πόγραδετς. Στην μικρή κωμόπολη Λιν, στην λίμνη Aχρίδα στα σύνορα με την FYROM, μέσω της παραπάνω οργανώσεως, τα Η.Α.Ε. (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα), το 2001, χρηματοδότησαν ένα τεράστιο τζαμί, το “Fakhira Haribel Khili Xhamija”, το οποίο έχει εξελιχθεί σε κέντρο διαδόσεως του Ουαχαμπισμού12.
Από τις αρχές του 2006, οι Ισλαμικές εξτρεμιστικές οργανώσεις στην Αλβανία, το Κόσσοβο, τα Σκόπια και στο Μαυροβούνιο, παρουσιάζουν μεγάλη δράση και κινούνται υπό καθεστώς απροκάλυπτης ασυλίας.
2/. Ο σκοτεινός ρόλος του Μπασκίμ Γκαζιντέντε
Ο πρώην αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών της Αλβανίας (SHIK), και εξ απορρήτων σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Σαλί Μπερίσα, Μπακσίμ Γκαζιντέντε,13 διατηρούσε και διατηρεί, πολύ στενές σχέσεις με Ουαχαμπιστές της Σαουδικής Αραβίας, τον εξτρεμιστικό Ισλαμικό κόσμο (Τζιχαντιστές-ISIS) παγκοσμίως και παρέχει κάθε είδους κάλυψη, σε κάθε είδους Ισλαμικές οργανώσεις.
Ο βασιλικός οίκος των εξισλαμισθέντων Ιουδαίων (ντονμέδων) Saudi, των βασικών χρηματοδοτών του ISIS

Ο Μ. Γκαζιντέντε, ήταν αρχηγός της SHIK από το 1992 έως το 1997. Το 1996, διατηρώντας προσωπική σχέση με τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, τον έφερε δυο φορές στην Αλβανία και δύο φορές στο Κόσσοβο, όπου είχε πολύ σημαντικές επαφές.
Ο Ο. Μ. Λάντεν, πήγε στην Αλβανία μέσω Τουρκίας, ταξιδεύοντας με ιδιωτικό αεροσκάφος και στάθμευσε για πολλές ώρες, στα αεροδρόμια της Κωνσταντινουπόλεως και Αδάνων. Ο Μ. Γκαζιντέντε, οργάνωσε την ίδια χρονιά την είσοδο της Αλβανίας στον οργανισμό της «Ισλαμικής Διασκέψεως».
Ο Ισλαμιστής Γκαζιντέντε, έφυγε από την Αλβανία κρυφά δύο μέρες μετά τις εκλογές του Ιουνίου του 1997, με την βοήθεια της Τουρκικής MIT, και εγκαταστάθηκε υπό την προστασία της, στην Κωνσταντινούπολη. Του απαγγέλθηκε σοβαρή κατηγορία για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, η οποία μυστηριωδώς, αποσύρθηκε το 2001.
Στις αρχές του 1997, ξέσπασε μεγάλη εξέγερση στην νότιο Αλβανία, κυρίως μεταξύ των Ελλήνων της μειονότητας, όταν κατέρρευσε το τραπεζικό σύστημα της χώρας και «χάθηκαν» καταθέσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων, προς «άγνωστη» κατεύθυνση!
Ο Μ. Γκαζιντέντε μαζί με τον Σ. Μπερίσα και την αλβανική μαφία, είχαν προσαρμόσει το τραπεζικό σύστημα της χώρας, στα συμφέροντα της μαφίας και απέσπασαν τεράστια ποσά, χωρίς ποτέ να αποδοθεί δικαιοσύνη.
Οι εξεγερμένοι Έλληνες του νότου, την περίοδο εκείνη, κυριαρχούσαν οικονομικά στην Αλβανία και βρίσκονταν σε διαρκή πόλεμο με την μαφία. Ο Μ. Γκαζιντέντε, σε συνεργασία με τον Αλβανικό Στρατό και την Αστυνομία, κατέπνιξαν την εξέγερση στον νότο της χώρας με την χρήση βίας. Μετά από σοβαρές πιέσεις της διεθνούς κοινότητας, αναγκάστηκε η Αλβανική δικαιοσύνη να αποδώσει κατηγορίες για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας στον Μ. Γκαζιντέντε και να απενοχοποιήσει τον Σ. Μπερίσα.
Ο έμμισθος πράκτορας της Τουρκικής ΜΙΤ, Γκαζιντέντε, κατ’εντολήν των αφεντικών του, διέφυγε στην Τουρκία, μαζί με τεράστια ποσά και βρίσκονταν υπό την προστασία της ΜΙΤ, μέχρις την 10η Δεκεμβρίου του 2005, οπότε και επέστρεψε στην Αλβανία, απαλλαγμένος με άγνωστο τρόπο (;;;) από τις κατηγορίες, για να αναλάβει καθήκοντα μυστικοσυμβούλου του Σ. Μπερίσα.
Ο Μ. Γκαζιντέντε, ουσιαστικά διοικούσε και πάλι την SHIK από το παρασκήνιο, με την εξουσία που αντλούσε από τον Μπερίσα. Ήταν ο σύνδεσμος μεταξύ ΜΙΤ και SHIK.
Από τις αρχές του 2006, οι επαφές του Μ. Γκαζιντέντε με τις Κοσσοβάρικες μυστικές υπηρεσίες και τους ηγέτες της Κοσσοβάρικης μαφίας, είναι πολύ πυκνές. Ο Γκαζιντέντε, σύμφωνα με ασφαλείς πηγές μυστικών υπηρεσιών Δυτικών χωρών, έχει δημιουργήσει μέσα στους κόλπους της SHIK, δική του μυστική υπηρεσία, η οποία εργάζεται παράλληλα και παράνομα μέσα στην SHIK.
Το μεγάλο δίκτυο του Γκαζιντέντε μέσα στην SHIK, καταγράφει και παρακολουθεί όλες τις επαφές της SHIK, σε συνεργασία με το FBI και την CIA.
3/. Οι Αλβανικές μυστικές υπηρεσίες, η Τουρκική ΜΙΤ και η Ισλαμική Τρομοκρατία
Η CIA και το FBI έχουν στενές επαφές με την SHIK, ειδικά στα θέματα της μαφίας και της Ισλαμικής τρομοκρατίας.
Έτσι οι λεγόμενες ακραίες Ισλαμικές Οργανώσεις (λες και υπάρχουν και φιλειρηνικές ισλαμικές οργανώσεις), και οι πυρήνες των ουαχαμπιτών στην Αλβανία-Κόσσοβο και τις άλλες περιοχές, έχουν απόρρητες πληροφορίες από πρώτο και αξιόπιστο χέρι! Το ίδιο συμβαίνει και με τις ομάδες της μαφίας, πολλές από τις οποίες συνεργάζονται στενά με τους εξτρεμιστές Ισλαμιστές.
Ο Μ. Γκαζιντέντε, που βρίσκεται πίσω από την τρομοκρατική οργάνωση «Κίνημα για τα Δικαιώματα των Αλβανών στο Μαυροβούνιο», εκπόνησε, κατ’εντολήν φυσικά των αφεντικών του, το σχέδιο «Πτήση του Αετού», με σκοπό την διενέργεια τρομοκρατικών επιθέσεων στο Μαυροβούνιο.14
Επίσης, ο Γκαζιντέντε, διατηρεί συχνές επαφές και συνδέεται πολύ, με τον Ισλαμιστή θεωρητικό του Ουαχαμπισμού, Κοσσοβάρο Αλβανό από το Οράχοβατς, κρυπτο-ιουδαίο Σολομώντα (Σουλεϊμάν) Χαφίζ Μπουκάρι, ο οποίος σπούδασε στην Σαουδική Αραβία και το Σουδάν. Ο Σ. Χ. Μπουκάρι, ίδρυσε την πρώτη ουαχαμπική ομάδα στο Κόσσοβο, την “Abu Bekir Sadik”.
Είναι ο κύριος ηγέτης του Ουαχαμπισμού στο Κόσσοβο. Διατηρεί στενές σχέσεις με το οργανωμένο έγκλημα σε Αλβανία και Κόσσοβο, και με τα «βρώμικα χρήματα» της μαφίας, χρηματοδοτεί, την ανάπτυξη ενός τεράστιου δικτύου θεολογικών, «ανθρωπιστικών» και άλλων Ισλαμικών ιδρυμάτων, όπως επίσης και Ισλαμικών σχολείων.
Άλλωστε είναι γνωστό ότι, η στενή συνεργασία μεταξύ των μυστικών υπηρεσιών Τουρκίας-Αλβανίας (MIT-SEGURIMI μετέπειτα SHIK)15 είχε ως αποτέλεσμα, τον Φεβρουάριο του 1982, την ίδρυση στην Σμύρνη της Τουρκίας, της «Αλβανικής Δημοκρατικής Οργάνωσης Γιουγκοσλαβίας» (ADJ), η οποία μέχρι το 1985 είχε παράρτημα στην Κωνσταντινούπολη, Προύσα, Σεβάστεια, Ικόνιο. Το 1993, μετονομάστηκε στο γνωστό LPK, κύριο όργανο υποστηρίξεως του UCK διεθνώς, μέσω και της οργανώσεως «VENDLINATHERRET», «Η Πατρίδα Καλεί».
*
Παραθέσαμε συνοπτικώς, νεώτερα στοιχεία για τις συνθήκες και μυστικές διεργασίες κατασκευής και συντηρήσεως του κράτους-έκτρωμα, της Σκιπερίας/«Αλβανίας» (1913) και του γεωπολιτικού- γεωστρατηγικού παρεκτάματος αυτής, του Κοσσυφοπεδίου.
Εάν μετά από τα παραπάνω και εκείνα που έχουμε ήδη καταγράψει μέχρι τώρα για το ίδιο θέμα, υπάρχουν κάποιοι, που θεωρούν εαυτούς λογικούς, οποιασδήποτε εθνότητος, δόγματος ή τάξεως, μη υπηρετούντες όμως εκουσίως ή ακουσίως ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, που θα διαφωνήσουν ή θα μας θεωρήσουν υπερβολικούς, για τις θέσεις και απόψεις μας, που καταθέσαμε, ενώ παρουσιάσαμε πληθώρα αποδεικτικών στοιχείων, σχετικώς με:
.Το ποιες δυνάμεις εργάστηκαν φανερώς και αφανώς, σε βάρος των απαράγραπτων ιστορικών δικαιωμάτων της Ελλάδος (κυρίως), της Σερβίας και του Μαυροβουνίου (τριών ορθοδόξων κρατών), τους τελευταίους δύο αιώνες.
.Το ποιοι κατεσκεύασαν, ελέγχουν, συντηρούν και διαχειρίζονται την εξουσίαν στο κράτος-έκτρωμα της Σκιπερίας, που εβάπτισαν «Αλβανία» και προς ποίον σκοπόν.
.Την ΑΛΗΘΕΙΑΝ για την Σκιπερίαν και όχι όπως μας την παρουσίασε και παρουσιάζει το Σύστημα, καθώς και την αιτιολογηση των χρωμάτων και των συμβόλων της σημαίας της Σκιπερίας, όπως την παρουσιάσαμε σε κάθε ανάρτηση και όχι όπως αυτή έχει αναγνωρισθεί και καθιερωθεί διεθνώς.
.Τι πρόκειται να συμβεί στο εγγύς αλλά και στο απώτερον μέλλον, στο προτεκτοράτον της Σκιπερίας, τότε θα μας δώσουν το δικαίωμα να τους χαρακτηρίσουμε ως εξής:
«Τυφλοί τα τ’ ώτα τον τε νουν τα τ’ όμματ’ εστέ» («Είσαστε τυφλοί και στα αυτιά και στο μυαλό και στα μάτια»).


Συνεχίζεται






1 Αλάστωρ<άλαστος>-ορος (ο και σπν. η)=Ασεβής, κακούργος, φονεύς και μιαίνων όσους τον πλησιάσουν, αποτρόπαιος (Λεξ. Σκ. Βυζαντίου, σ. 43).
2 Η ετυμολογία της λέξεως Αλβανία προέρχεται από την ρίζα Αλβ-ή Αλπ-. Ονομάζεται  Λευκή Χώρα, με καθαρώς γεωγραφική σημασία, από το χρώμα της χιόνος που μονίμως σχεδόν σκεπάζει τις λίαν ορεινές περιοχές ή το χρώμα του ηλίου που συχνότατα βλέπουν οι κατοικούντες σε λίαν ορεινές περιοχές (Το λευκό είναι το συνηθέστατο ένδυμα και παραδοσιακή στολή των χωρικών της Αλβανίας). Περισσότερα στην ανάλυση του κεφ. Αλβανία και «Αλβανοί» /Σκιπετάροι.
3 Αρπακτός,ή,όν = Ο παρθείς (αποκτηθείς) με αρπαγήν, κλοπιμαίος.
4 Ανήμερος (ο,η)=  Άγριος, απάνθρωπος.
5 Lakshmi Niwas Mittal (born 15 June 1950) is an Indian steel magnate, based in the United Kingdom. He is the chairman and CEO of Arcelor Mittal, the world’s largest steelmaking company. Mittal owns 38% of ArcelorMittal and holds a 34% stake in Queens Park Rangers F.C..
In 2007, Mittal was considered to be the richest Hindu and Asian person in Europe. Despite being the eighth wealthiest man in Britain in 2002, he does not hold British citizenship. He was ranked the sixth richest person in the world by Forbes in 2011, but dropped to 82nd place in March 2015. In spite of the drop, Forbes estimated that he still had a personal wealth of US$16 billion in October 2013. He is also the 57th "most powerful person" of the 72 individuals named in Forbes' "Most Powerful People" list for 2015. His daughter Vanisha Mittal's wedding was the second most expensive in recorded history.
Mittal has been a member of the board of directors of Goldman Sachs since 2008, and is also member of the board of directors of the Airbus Group[formerly known as European Aeronautic Defence and Space Company (EADS)]. He sits on the World Steel Association's executive committee, and is a member of the Indian Prime Minister’s Global Advisory Council, the Foreign Investment Council in Kazakhstan, the World Economic Forum’s International Business Council, and the Presidential International Advisory Board of Mozambique. He also sits on the advisory board of Northwestern University's Kellogg School of Management in the United States and is a member of the board of trustees of the Cleveland Clinic.
In 2006 The Sunday Times named him "Business Person of 2006", the Financial Times named him "Person of the Year", and Time magazine named him "International Newsmaker of the Year 2006". In 2007, Time magazine included him in their "100 most influential persons in the world".
Πηγές:
"#82 Lakshmi Mittal". The World's Billionaires. Forbes. 21 March 2015. Retrieved 22 March 2015.
"LN Mittal, Ratan Tata, Narayana Murthy get Padma Vibhushan". The Times of India. 26 January 2008. Retrieved 26 January 2008.
"Tory pressure over Mittal row". BBC News (London: BBC). 12 February 2002. Retrieved 21 July 2014.
"The World's Most Powerful People". Forbes. Retrieved 2015-03-21.
Lubin, Gus (28 April 2011). "The 12 Most Expensive Weddings In History". Business Insider. Retrieved 21 July 2014.
"Board of Directors - Lakshmi N. Mittal". Goldman Sachs. Retrieved 2012-07-19.
"Lakshmi Mittal, Board of Directors of European Aeronautic Defence and Space". Bloomberg BusinessWeek. 25 February 2011. Retrieved 25 February 2011.
"Board of directors - Lakshmi N Mittal". ArcelorMittal. Retrieved 2015-03-22.
6 Ο UCK προέβη σε μια άνευ προηγούμενου πολιτιστική καταστροφή στην περιοχή, καταστρέφοντας χιλιάδες θησαυρούς και αντικείμενα ανυπολόγιστης αξίας. Ένα από τα σοβαρότερα εγκλήματα των τρομοκρατών του UCK είναι η καταστροφή όλων αυτών των μνημείων και θησαυρών του Κοσσόβου, τα οποία έπρεπε να καταγράψει η Διεθνής Κοινότητα και να αποδώσει στους εγκληματίες του UCK την τιμωρία που πρέπει.   
7 Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις εκθέσεις του SEESAC, παρουσιάζουν τα στοιχεία για τις ιδιωτικές υπηρεσίες ασφαλείας στο Κόσσοβο και την Αλβανία. Οι εταιρείες αυτές δίνουν την «νόμιμη κάλυψη» στην μαφία και εκτελούν τις πλέον μυστικές αποστολές των μαφιόζων Αλβανών. Στην Αλβανία, οι εταιρίες αυτές ξεπερνούν τις 300 και ο αριθμός των υπαλλήλων τους, ξεπερνά τον αριθμό προσωπικού της αλβανικής αστυνομίας! Σε ποσοστό 90% ελέγχονται πλήρως από την Αλβανική μαφία. Στο Κόσσοβο, οι εταιρείες αυτές ξεπερνούν τις 50 και έχουν απορροφήσει τους άνδρες του UCK, που δεν συμπεριλήφθηκαν στον KPC.
Κάποιες από αυτές ιδρύθηκαν για να στεγάσουν τις υπό δημιουργία Μυστικές Υπηρεσίες του Κοσσόβου, και ακόμη λειτουργούν για τον σκοπό αυτό, εξυπηρετώντας αποκλειστικά τα ηγετικά στελέχη της Κοσσοβάρικης μαφίας, σε επίπεδο συλλογής πληροφοριών. Οι εταιρείες ασφαλείας που συνεργάζονται με την μαφία στην Αλβανία, ξεπερνούν τις 200. Τουλάχιστον 40 εταιρείες ασφαλείας στα Σκόπια, ελέγχει η Κοσσοβάρικη μαφία. Στο Κόσσοβο έχουν καταγραφεί 22 μαφιόζικες εταιρείες ασφαλείας, από τις οποίες μερικές κατέχουν και νόμιμες άδειες οπλοφορίας για το προσωπικό τους!
Η ιστοσελίδα της SEESAC είναι http://www.seesac.org/.
Πηγές:
[1] ICTY – International Criminal Tribunal for the former Yugoslavia [http://www.un.org/icty/] [2] KFOR – Kosovo Force [http://www.nato.int/KFOR/][3] UNMIK – United Nations Mission in Kosovo [http://www.unmikonline.org/][4] SEESAC - South Eastern and Eastern Europe Clearinghouse for the Control of Small Arms and Light Weapons. [http://www.seesac.org/]- See more at:
http://www.filoumenos.com/forum/viewtopic.php?f=54&t=5253#sthash.pF8uqOjt.dpuf
9 Σήμερα η λ. «Μαφία» χρησιμοποιείται ως γενικός όρος για να περιγράψει μυστικές εγκληματικές οργανώσεις. Στην διάλεκτο των Σικελών «Μαφιόζος» σημαίνει «ο άνθρωπος της τιμής», και «μαφία» σημαίνει «εχθρική στάση απέναντι στον νόμο» ή «αναισχυντία».
10 Κυριώτερες πηγές:
[1] ICTY – International Criminal Tribunal for the formerYugoslavia [http://www.un.org/icty/]
[2] KFOR – Kosovo Force [http://www.nato.int/KFOR/]
[3] UNMIK – United Nations Mission in Kosovo [http:/ www. unmikonline.org/]
[4] SEESAC - South Eastern and Eastern Europe Clearinghouse for the Control of Small Arms and Light Weapons. [http://www.seesac.org/]
11 Μερικοί ανιστόρητοι ομιλούν για «εξτρεμιστικόν» Ισλάμ ή «φανατικούς» ισλαμιστές. Με αυτήν την θέση, είναι ως να αποδέχονται ότι υπάρχει και ειρηνιστικό ή ήπιον Ισλάμ. Ουδέν ψευδέστερον. Όποιος έχει μελετήσει το κοράνιον, διαπιστώνει ότι το Ισλάμ είναι ένα. Ρατσιστικόν, μισαλλόδοξον και εχθρικόν προς κάθε άλλο δόγμα και πιστούς κάθε άλλης θρησκείας, τους οποίους αποκαλεί απίστους και αξίους να εκτελεσθούν.
12 Ο Ουαχαμπισμός, επίσης σαλαφισμός, είναι ένα σουνιτικό κίνημα ευαγγελιζόμενο την επιστροφή στο «αυθεντικό» Ισλάμ, θεμελιωμένο στο Κοράνι και την Σούνα (ισλαμική παράδοση των Σουνιτών). Σήμερα, ο όρος σημίνει ένα κίνημα σύνθετο, ριζοσπαστικό, συγκροτούμενο από ένα ντίστοιχο παραδοσιακό κίνημα τζιχαντιστών.
Το κίνημα θεμελιώθηκε από τον «Άραβα» θεολόγο Muhammad ibn Abd al- Wahhāb (1703– 1792). Έτσι τουλάχιστον καταγράφεται στην συμβατική Iστορία. Όμως, ως συνήθως, φαίνεται ότι τα πράγματα είναι πιο σύνθετα. Μία άκρως απόρρητη έκθεση της Γενικής Διευθύνσεως Στρατιωτικών  Πληροφοριών του Ιράκ, με τίτλο «Η  εμφάνιση   και οι ιστορικές ρίζες του Ουαχαμπισμού», η οποία συντάχθηκε τον Σεπτέμβριο του 2002 και κυκλοφόρησε στις 13 Μαρτίου του 2008, από την Αμερικανική Στρατιωτική Υπηρεσία Πληροφοριών, μεταφρασμένη στα Αγγλικά, επισημαίνει ότι ο ιδρυτής του Ουαχαμπισμού, Muhammad ibn Abd al-Wahhāb ήταν κρυπτο-ιουδαίος-ντονμές, εξισλαμισθείς Ιουδαίος, ή είχε ρίζες από ντονμέδες γονείς. Στην περίπτωση της Σαουδικής Αραβίας, επαναλαμβάνεται η ιστορία της Τουρκίας με τον κρυπτο-ιουδαίο, ντονμέ, Κεμάλ Ατατούρκ.
Ένα μεγάλο μέρος των πληροφοριών  συγκεντρώθηκαν από τα απομνημονεύματα ενός βρεττανού ονόματι Humfer. Aυτός ήταν  κατάσκοπος, ο οποίος χρησιμοποίησε το όνομα «Μωάμεθ » και, προσποιήθηκε ότι ήταν Αζέρος (δηλαδή από το Αζερμπαϊτζάν), που μιλούσε τουρκικά, περσικά και αραβικά. Αυτός ήρθε σε επαφή με τον Wahhab στα μέσα του 18ου αιώνα, με σκοπό την δημιουργία μιας αιρέσεως του Ισλάμ, που τελικά θα επέφερε μία αραβική εξέγερση κατά των Οθωμανών, ώστε να ανοίξει τον δρόμο για την ίδρυση ενός ιουδαϊκού κράτους στην Παλαιστίνη. Η ιρακινή έκθεση κάνει επίσης κάποιες εκπληκτικές αποκαλύψεις, για την οικογένεια Σαούντ.
Η έκθεση αναφέρει το βιβλίο του  Αμπντούλ Ουαχάμπ Ιμπραχίμ αλ-Σαμαρί, «Το Κίνημα Ουαχάμπι: Η αλήθεια και οι διαδρομές», το οποίο γράφει ότι ο Βασιλιάς Abdul Aziz Ibn Saud, ο πρώτος βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας, καταγόταν από τον Μordechai  bin  Ibrahim bin Moishe, έναν Ιουδαίο  έμπορο, επίσης, από την  Βασόρα. Στην Νατζντ, ο Moishe εντάχθηκαν στην φυλή Aniza και άλλαξε το όνομά του σε Markhan bin Ibrahim bin Musa. Τελικά, ο Mordechai πάντρεψε τον γιο του, Τζακ Νταν, ο οποίος μετονομάστηκε σε Al-Qarn, με μια γυναίκα από την φυλή Anzah της Νατζντ. Από αυτή την ένωση γεννήθηκε η μελλοντική οικογένεια Σαούντ, η δυναστεία η οποία κυβερνά την Σαουδική Αραβία μέχρι σήμερα.
Οι Σαούντ καθιέρωσαν τον Ουαχαμπισμό ως επίσημη θρησκεία του κράτους του νέου Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας και, όπως και οι κεμαλιστές στην Τουρκία, άρχισαν να κινούνται εναντίον άλλων ισλαμικών ιδεών και δογμάτων, συμπεριλαμβανομένων των Σουνιτών και Σιϊτών.
13 Ο Μπασκίμ Γκαζιντέντε, πρώην αρχηγός της Αλβανικής Μυστικής υπηρεσίας, επί πολλά χρόνια ήταν καταζητούμενος από την Ιντερπόλ και είχε βρει καταφύγιο σε Συρία – Υεμένη αλλά και στα στοργικά φτερά της Τουρκικής ΜΙΤ. Όταν οι κατηγορίες (θεωρήθηκε υπεύθυνος για τις παρατράπεζες)…..αποσύρθηκαν, ο Γκαζιντέντε επέστρεψε στην χώρα του ενώ άρχισε να καταλαμβάνει δημόσια αξιώματα. Τοποθετήθηκε επικεφαλής στο κεντρικό υποθηκοφυλακείο των Τιράννων, την περίοδο της εξεγέρσεως των Ελλήνων του Νότου.. Η τοποθέτησή του στο υποθηκοφυλακείο μόνο τυχαία δεν είναι. Σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος σε πρώτη φάση ήταν οι ελληνικές περιουσίες της Β. Ηπείρου και σε δεύτερη η υπηρεσιακή διεκδίκηση των περιουσιών των «τσάμηδων», στην Ελλάδα.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Γκαζιντέντε επισκέφθηκε πριν το Πάσχα την Τουρκία, όπου ζήτησε από τους παλαιούς του φίλους την εξεύρεση ή ακόμη και την «κατασκευή» οθωμανικών τίτλων ιδιοκτησίας στην αραβική γλώσσα (κιτάπια) προκειμένου να τα προσκομίσει σε διεθνείς οργανισμούς επιζητώντας έτσι την «απόδοση» των περιουσιών ή την αποζημίωσή τους από το ελληνικό κράτος.
Ο Μπασκίμ Γκαζιντέντε, ενθυμούμενος φυσικά το προηγούμενο πόστο του αυτό στις μυστικές υπηρεσίες έδωσε και κωδική ονομασία στο σχέδιό του. Η επιχείρηση «πιέσεως» της Ελλάδος κατά πρώτο λόγο και των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου κατά δεύτερον, φέρει πλέον την κωδική ονομασία «ΑΝΤΙΛΩΤΟΣ».Το όνομα του σχεδίου δεν είναι τυχαίο, καθώς σύμφωνα με τον Γκαζιντέντε αποτελεί την απάντηση της Αλβανίας στο υποτιθέμενο σχέδιο της Ελλάδος να προσαρτήσει την Β. Ήπειρο, με ένοπλο αγώνα το 1997, ένα σχέδιο που… έφερε το όνομα «ΛΩΤΟΣ».
14 Κατά την παραμονή του στην Τουρκία, ο Γκαζιντέντε, ανέπτυξε ισχυρούς δεσμούς με τα Ισλαμικά κινήματα της χώρας και ταυτόχρονα έφερε σε επαφή τις Αλβανικές Οργανώσεις της Διασποράς με αυτές των Τούρκων, με κοινό στοιχείο την Ισλαμική πίστη και τους ισχυρούς ιστορικούς δεσμούς Αλβανών και Τούρκων.
  Μερικές από αυτές είναι:
-Η Τουρκική μυστική οργάνωση –ISLAMI HARAKET- με έδρα το Βερολίνο και πυρήνες σε πολλές πόλεις της Γερμανίας. (Διατηρεί δεσμούς με το Ισλαμικό μέτωπο της Αλγερίας “FIS”)
-Η Τουρκική Ισλαμική οργάνωση «Χαλιφάτο της Κολωνίας», με έδρα την Κολωνία της Γερμανίας.
-Η Τουρκική Ισλαμική οργάνωση -MILLI GOROS-, με έδρα την Γερμανία, είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο, εκτός Τουρκίας, με περίπου 28.500 ενεργά μέλη και χιλιάδες ακόμα υποστηρικτές της. Διατηρεί πάνω από 2.600 συλλόγους και ιδρύματα στην Ευρώπη, ενώ μόνο στην Γερμανία συντηρεί 516 τζαμιά.
15 Η πορεία της συνεργασία ΜΙΤ-SEGURIMI/SHIK, εξελίχθηκε στην δημιουργία ενός τεράστιου ευρωπαϊκού δικτύου συνεργαζόμενων Τουρκικών, Αλβανικών και άλλων Ισλαμιστικών οργανώσεων, στην διάδοση του ακραίου Φονταμενταλιστικού Ισλάμ και του Ουαχαμπισμού, με κέντρα κυρίως την Ελβετία και την Γερμανία και κύριες βάσεις εξόρμησης, την Αλβανία, το Κόσσοβο και την Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Η διαπλοκή και αλληλεξάρτηση Αλβανικής μαφίας-πολιτικών-Ισλαμιστών-μυστικών υπηρεσιών, δημιούργησε ένα εγκληματικό μόρφωμα, το οποίο εξαπλώθηκε σε όλη την Ευρώπη.

4 σχόλια:

  1. "κρυπτο-ιουδαίο Σολομώντα (Σουλεϊμάν) Χαφίζ Μπουκάρι"

    Από πού προκύπτει ότι ο Σουλεϊμάν Χαφίζ Μπουχάρι είναι κρυπτο-ιουδαίος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το 1915-1916 προκειμένου να αλλάξει η πληθυσμιακή σύνθεση του Κοσόβου, έγινε ευρείας κλίμακας εποικισμός από τη Σερβία. Το Βασίλειο (τότε) των Σέρβων, των Κροατών και των Σλοβένων, αναγνώριζε μόνο τρεις εθνότητες, αυτές των Σέρβων, των Κροατών και των Σλοβένων, ενώ θεωρούσαν τους Αλβανούς ως μειονότητα. Πολλοί Αλβανοί και Σλαβόφωνοι μουσουλμάνοι αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν, λόγω των μεταρρυθμίσεων των Σέρβων στο κτηματολόγιο, οι οποίες μεταρρυθμίσεις έπληξαν κυρίως τον αλβανικό πληθυσμό. Μάλιστα το 1935 και 1938 έγιναν δύο συμφωνίες από το Σερβικό βασίλειο, ώστε να μεταναστεύσουν 240.000 περίπου Αλβανοί στην Τουρκία αλλά τελικά αυτό δεν συνέβη λόγω που ξέσπασε ο 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος.

    Οι Σέρβοι έκαναν γενοκτονία στο Κόσοβο το 1913 αλλά και σε άλλες περιοχές όπως στο Βράνιε, στο Λεσκόβατς, στο Νόβι Παζάρ (Τρέγκου ι Ρι) και αλλού. Ας δούμε τι λέει ο υποστράτηγος Δ. Ζαγκλής:

    «Οι προσαρτησθέντες εις την Σερβίαν Αλβανοί το 1913 ανήρχοντο εις 500.000 της περιοχής Ράσκας, δηλαδή της Πριστίνης-Πρισρένης-Ουροσέβατς-Κοσσυφοπεδίου. Υπήρχον και οι εις τα βορειοδυτικά της Μακεδονίας (Καλκανδελέν/Τέτοβο κ.λπ.) οικούντες Αλβανοί υπερβαίνοντες τας 100.000. Το θέμα όπως βλέπετε είναι απλούν. Δι' ενός στατιστικού πίνακος οι Τούρκοι της Γιουγκοσλαβίας μετεβλήθησαν από της μιας στιγμής εις την άλλην εις Σέρβους. Οι 700.000 Αλβανοί τότε γίνονται 441.740, αλλά πλην τούτου υπάρχει η μάχαιρα, η λόγχη, το πολυβόλον και η φωτιά.
    Και αν θέλετε παράδειγμα, ιδού τούτο: Ο Σέρβος σοσιαλιστής βουλευτής Kaskerovitch γράφει τον Σεπτέμβριον του 1913, μετά την κατάπνιξιν εις το αίμα της επαναστάσεως των προσαρτησθέντων εις την Σερβίαν Αλβανών: 'Ο Σερβικός στρατός κατόπιν διαταγής της διοικήσεώς του, κατέκαυσε 35 Αλβανικά χωριά χωρίς να επιτρέψει εις τους κατοίκους αυτών να τα εγκαταλείψουν (ήτοι τους έκαυσαν ζωντανούς). Δεν θέλω να ομιλήσω διά τας γενομένας θηριωδίας κατά τας παλαιοτέρας συγκρούσεις μετά των Αλβανών. Ο Σερβικός στρατός κατ' εντολήν της διοικήσεώς του κατέσφαξε 120.000 Αλβανούς'.

    Άλλος Σέρβος στρατιωτικός και ανταποκριτής της εφημερίδος 'Radnitchke Novice' περιγράφει ως εξής τας εντυπώσεις του από την καταστολήν της επαναστάσεως εις το φύλλον της 9/22 Οκτωβρίου 1913:

    'Δεν έχω τον καιρόν να σου γράψω δια μακρών. Αλλά μπορώ να σου πω ότι συμβαίνουν εδώ πράγματα φρικιαστικά. Είμαι τρομοκρατημένος και διερωτώμαι ακαταπάυστως πώς οι άνθρωποι μπορεί να είναι τόσο βάρβαροι διά να διαπράττουν τοιαύτας σκληρότητας. Είναι τρομερόν. Δεν τολμώ - εξ άλλου μου λείπει ο καιρός - να σου μιλήσω περισσότερον, αλλά μπορώ να είπω ότι οι Λούμια (αλβανική περιοχή κατά μήκος του ομώνυμου ποταμού) δεν υπάρχει πλέον. Το παν δεν είναι παρά πτώματα, στάχτη και κονιορτός. Υπάρχουν χωριά 50, 100, 200 οικιών που δεν υπάρχει πλέον ούτε ένας άνθρωπος, αλλά κυριολεκτικώς ούτε ένας. Τους συγκεντρώνουν κατά ομάδας από 40 έως 50 και κατόπιν τους τρυπούμε με τας λόγχας μας μέχρι του τελευταίου. Παντού κλέπτουν. Οι αξιωματικοί υποχρεώνουν τους στρατιώτας να μεταβαίνουν εις την Πρισρένην προς πώλησιν των κλοπιμαίων'.

    Η εφημερίς συνοδεύει την επιστολήν με την ακόλουθον σημείωσιν: 'Ο φίλος μας διηγείται πράγματα ακόμη φρικιαστικώτερα. Αλλά είναι τα΄σον τρομερά και τόσον σπαρακτικά, που προτιμούμεν να μη τα δημοσιεύσωμεν'.

    Το 1920 εξ αφορμής νέας επαναστάσως των Αλβανών εις την περιφέρειαν Δίβρης, οι Σέρβοι κατέστρεψαν άλλα 30 Αλβανικά χωριά.». (Δ. Ζάγκλης, «Η Μακεδονία του Αιγαίου και οι Γιουγκοσλάβοι», 1975)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «Οι Αλβανοί ήταν οι τελευταίοι από τους λαούς των Βαλκανίων που υποτάχτηκαν», όπως λέει και η Edith Durham. «Μετά τον θάνατο του (του Σκεντέρμπέη) από ισχυρό πυρετό (δηλητηρίαση) το 1467, έμειναν χωρίς ηγεσία και εξαναγκάστηκαν να αποδεχτούν την τουρκική κυριαρχία», συνεχίζει. «Το φυλετικό ένστικτο, αυτό το τυφλό ανεξήγητο ένστικτο της αυτοσυντήρησης, τους οδήγησε εναντίον των παλιών τους καταπιεστών και συμμάχησαν με τους Τούρκους στον επίπονο αγώνα τους να διώξουν τους Σέρβους. Οι Αλβανοί ξαναπήραν τις περιοχές από όπου οι πρόγονοι τους είχαν εκδιωχτεί και τις διατήρησαν μέχρι το 1913.»

      Οι Αλβανοί του Κοσόβου ήταν Χριστιανοί που ασπάστηκαν το Ισλάμ. Οι πρώτες εκκλησίες του Κοσόβου ήταν αλβανικές. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα γράμματα στις τοιχογραφίες είναι με ελληνικό και όχι κυριλλικό αλφάβητο, το οποίο χρησιμοποιούσαν κατά καιρούς οι Αλβανοί. Μάλιστα, πολλά γραπτά τους κείμενα πριν την υιοθέτηση του επίσημου λατινικού αλφαβήτου, ήταν γραμμένα με το ελληνικό αλφάβητο. Επιπλέον στις πρώτες εκκλησιες στο Κόσοβο οι άγιοι στις τοιχογραφίες ζωγραφίζονταν με το χαρακτηριστικό αλβανικό καπελάκι (π.χ. σε εκκλησίες στην πόλη Pejë και όχι μόνο).

      Όπως μας πληροφορεί ο V. Berard στο έργο του «Μακεδονία και Ελληνισμός» (σελ. 274) οι Έλληνες Βουλευτές καλούσαν τους Σέρβους να μην έχουν εδαφικές βλέψεις στο Κόσοβο, επειδή η περιοχή αυτή «κατοικείται από Αλβανούς, αδελφούς και ομοπάτριους από τον Πελασγό, τον κοινό προπάτορα, συμμάχους αν όχι συμπατριώτες μας» όπως έλεγαν.

      Πολύ σωστά είχε πει σε μία συνέντευξη πριν μερικά χρόνια κάποιος Αλβανός πολιτικός (δεν έχει σημασία ποιος): «Αν κάνετε μια ιστορική διαδρομή θα δείτε ότι το Κόσοβο ποτέ δεν ήταν συστατικό στοιχείο της Σερβίας. Ηταν συστατικό της Μεγάλης Σερβίας, επομένως ήταν υπό κατοχή. Η μάχη που δίνουν οι Σέρβοι για το λεγόμενο λίκνο του έθνους, δεν στηρίζεται στην ιστορία, αλλά σε μύθους. Αν αναφερθούμε σ' εκείνες τις εποχές, η Ελλάδα, το Κόσοβο, η Αλβανία είχαν μια σλάβικη ιστορία, αλλά ήταν ιστορία κατοχής η οποία διήρκησε για ένα διάστημα και μετά αποχώρησαν οι Σλάβοι. Αυτή είναι η αλήθεια. Το 1389 πολέμησαν στην πεδιάδα του Κοσόβου Σέρβοι, Αλβανοί, Ούγγροι, πολέμησαν από κοινού. Μέχρι το 1912 ήταν βιλαέτι της οθωμανικής αυτοκρατορίας. Εδόθη στη Σερβία ως αμοιβή έναν αιώνα. Έναν αιώνα η Σερβία δεν έφτιαξε ουσιαστικές σχέσεις με το Κόσοβο αλλά αντιθέτως εγκαθίδρυσε αποικιακού χαρακτήρα καθεστώς. Οι Σέρβοι σε αυτόν τον αιώνα υιοθέτησαν εθνικιστική ιδεολογία όχι μόνο σε βάρος των Αλβανών αλλά και άλλων εθνοτήτων. Γνωρίζετε ότι οι Κροάτες ενώθηκαν εθελοντικά με τους Σέρβους και μετά από έναν αιώνα χώρισαν πάλι διότι οι Σέρβοι συμπεριφέρονταν σαν ηγεμόνες;»

      Διαγραφή
    2. Όσον αφορά τους Αλβανούς της ΠΓΔΜ, δεν είναι η πλειοψηφία του πληθυσμού της χώρας. Όμως δεν είναι ούτε 25,2% όπως αναφέρει η τελευταία απογραφή που διεξήχθη στη χώρα αυτή το 2002. Αν προσθέσουμε και τους χριστιανούς ορθόδοξους Αλβανούς που κατοικούν σε 17 οικισμούς στην περιοχή Reka e Epërme και τους οποίους το καθεστώς της ΠΓΔΜ δεν αναγνωρίζει ως μειονότητα και προσπαθεί να τους αφομοιώσει, αν προσθέσουμε και κάποιους Αρβανιτόβλαχους που κατέφυγαν τα παλαιότερα χρόνια από την Αλβανία στην ΠΓΔΜ (ένα ποσοστό των οποίων έχει αλβανική εθνική συνείδηση), και αυτοί ορθόδοξοι χριστιανοί τους οποίους δεν καταγράφει η ΠΓΔΜ, καθώς και τους λίγους Ρωμαιοκαθολικούς Αλβανούς της ΠΓΔΜ (τους οποίους και αυτούς δεν αναγνωρίζει ως Αλβανούς η ΠΓΔΜ αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις τους αναφέρει ως Κροάτες), τότε οι Αλβανοί είναι τουλάχιστον το 30-35% του πληθυσμού της γειτονικής χώρας.

      Διαγραφή