Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ



Ρωμηοί/Έλληνες!!!
Ενθυμηθείτε την αληθινή «Γαλάζια πατρίδα» μας, την ένδοξη Ρωμαίϊκη/Ελληνική Αυτοκρατορία μας, την Ρωμανία μας, την οποίαν έχουν λησμονήσει παντελώς οι Νεοφαρισαίοι Ελλαδίτες εξουσιαστές, οι Ελληνόφωνοι πατριδικάπηλοι και  Εθνομηδενιστές, και οι Ευρωλάγνοι Γραικύλοι, πάσης πολιτικής αποχρώσεως.
Την Ανάσταση αυτής της «Γαλάζιας πατρίδος», σύμβολο της οποίας είναι ο Ιερός Ναός της Αγίας Σοφίας, στην πρωτεύουσα της Ρωμηοσύνης, την Κωνσταντινούπολη, τρέμουν και φοβούνται οι σημερινοί διώκτες του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, οι αρχιερείς, ιερείς και ευνούχοι του Συστήματος!!!
Αυτήν την «Γαλάζια πατρίδα» που είναι θέλημα θεού να ξαναγίνει Ρωμαίϊκη/ Ελληνική, ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, έχετε υποχρέωση απέναντι στον Δωρητή και Δημιουργόν μας, να Αναστήσετε!!!
Την Ανάσταση αυτής της «Γαλάζιας πατρίδος» τρέμει και το «γιουσουφάκι» του Συστήματος, ο καρκινοπαθής γενίτσαρος Ερντογάν, ο δισεγγονός του εξισλαμισθέντος Ρωμηού Δημήτρη Μπακάτογλου, από την Ποταμιά του Ελληνικού Πόντου, που έλαβε εντολή από το Ιουδαιοταλμουδικό ΣΑΝΧΕΝΤΡΙΝ του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, μέσω των Ιουδαιοκρατούμενων κυβερνήσεων των ΗΠΑ, της Αγγλίας και της Γερμανίας, να μετατρέψει την «Αγιά Σοφιά» σε Τζαμί, νομίζοντας, όπως του είπαν τα αφεντικά του, ότι έτσι θα ταπεινώσει τους Ρωμηούς, τους ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !
Όμως, εμείς οι αφανείς Ρωμηοί/Έλληνες, απαντούμε στους ονειροπαρμένους μαιναδιστές, παγκόσμιους εξουσιαστές του Συστήματος, στους εμπόρους των Εθνών της σύγχρονης Βαβυλώνος:
«… οὐαὶ οὐαί, ἡ πόλις ἡ μεγάλη Βαβυλών, ἡ πόλις ἡ ἰσχυρά, ὅτι μιᾷ ὥρᾳ ἦλθεν ἡ κρίσις σου.1811 καὶ οἱ ἔμποροι τῆς γῆς κλαύσουσι καὶ πενθήσουσιν ἐπ᾿ αὐτῇ, ὅτι τὸν γόμον αὐτῶν οὐδεὶς ἀγοράζει οὐκέτι…». (ΑΠΟΚ:18/10-11)
«…ἐγὼ τὸ Α καὶ τὸ Ω, ὁ πρῶτος καὶ ὁ ἔσχατος, ἀρχὴ καὶ τέλος. 2214 Μακάριοι οἱ ποιοῦντες τὰς ἐντολὰς αὐτοῦ, ἵνα ἔσται ἡ ἐξουσία αὐτῶν ἐπὶ τὸ ξύλον τῆς ζωῆς, καὶ τοῖς πυλῶσιν εἰσέλθωσιν εἰς τὴν πόλιν.….. 2216 ᾿Εγὼ ᾿Ιησοῦς ἔπεμψα τὸν ἄγγελόν μου μαρτυρῆσαι ὑμῖν ταῦτα ἐπὶ ταῖς ἐκκλησίαις. ἐγώ εἰμι ἡ ῥίζα καὶ τὸ γένος Δαυΐδ, ὁ ἀστὴρ ὁ λαμπρὸς ὁ πρωϊνός…» (ΑΠΟΚ: 22/13-16).
Ταῦτα Λέγει ὁ μαρτυρῶν ᾿Ιησοῦς Χριστός · ναὶ ἔρχομαι ταχύ. ἀμήν, ναὶ ἔρχου, Κύριε ᾿Ιησοῦ.
ΜΕΡΟΣ 1oν

                                                                           Σανχέντριν Eωσφοριστών.
                                                                           Υποχθονίων Ορμητήριον.
                                                                           Σιωνιστών Κοσμοθεώρηση.
                                                                           Ταλμουδιστών Ιδεολογία.
                                                                           Ηλεκτρονικόν Φυλακιστήριον.
                                                                           Μισανθρωπιστών Οχύρωμα.
                                                                           Αντιχριστιανισμού Κοσμοδίκτυον.
ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Πολλές φορές, συμμετέχοντες σε φιλικές, επαγγελματικές ή κοσμικές συζητήσεις, παρακολουθούντες δημόσιες διαλέξεις σε πνευματικά κέντρα/ιδρύματα ή συζητήσεις σε ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ, αναγιγνώσκοντες διάφορα κείμενα, ακούμε ή διαβάζουμε τον όρον, το «Σύστημα».
Όσοι αναφέρονται στο Σύστημα, στις ομιλίες, συζητήσεις, κείμενα, αφ’ενός ερμηνεύουν την λέξη ο καθένας με τον δικό του τρόπο, με τις δικές ιστορικές γνώσεις και τις δικές του νοηματικές διαδρομές, αφ’ετέρου την συνδέουν με θεωρίες Συνωμοσίας, άλλοτε βάσιμες αλλά δύσκολα αποδείξιμες και άλλοτε χωρίς πολλά αποδεικτικά στοιχεία, εκφράζοντες απλώς την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, εγχωρίως ή παγκοσμίως, αποδίδοντες τις συνωμοσίες στους παγκόσμιους ραδιούργους που κατέχουν εξουσία και δύναμη και δρώντες με κανόνες μυστικισμού, που έχουν να κάνουν με πανάρχαιες μυστικές κοινότητες.
Kατά την ανάλυση των θεμάτων μας, από το παρόν ιστολόγιον, συχνάκις αναφερθήκαμε στο Σύστημα και στην Συνωμοσία του Συστήματος. Η διαφορά μας σε σχέση με όλους τους προαναφερθέντες επικριτές και πολεμίους του Συστήματος, είναι η εξής:
Εμείς κατηγορήσαμε και κατηγορούμε το Σύστημα, βασιζόμενοι σε πλήθος αναμφισβήτητων στοιχείων, διασταυρωμένων από την εγχώρια και παγκόσμια γραμματεία, τα περισσότερα των οποίων αν όχι όλα, αποσιωπούνται από το Σύστημα ή έχουν διαγραφεί από τις σελίδες των βιβλίων Ιστορίας που εκδίδει το Σύστημα, για εκπαιδευτικούς ή επιμορφωτικούς λόγους, παγκοσμίως.
Επίσης αναζητήσαμε, ανακαλύψαμε και παρουσιάσαμε την διαχρονική ταυτότητα των παγκόσμιων Συνωμοτών του Συστήματος και προτείναμε την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ προκειμένου να απαλλαγούμε από τους Διεθνείς Συνωμότες, ΠΡΙΝ η αόρατη, εν πολλοίς, και μισανθρώπινη ομάδα, το ΣΑΝΧΕΝΤΡΙΝ, που διοικεί αφανώς σήμερα την ανθρωπότητα, μας επιβάλλει τα δεσμά της ολοκληρωτικής δουλείας, τα οποία οι εχέφρονες και  ελεύθεροι άνθρωποι, τα βλέπουν, τα αισθάνονται ήδη σωματικώς, ψυχικώς, οικονομικώς, πολιτικώς και θρησκευτικώς, και ένεκα τούτου εναγωνίως, προειδοποιούν τους ναρκωμένους συμπολίτες και κατά δύναμη, την ανθρωπότητα.
Μία λύση που είναι αδύνατον να προέλθει από άνθρωπον ή ανθρώπους, αφού το ΣΥΣΤΗΜΑ κατευθυνόμενον, ελεγχόμενον και προστατευόμενονι από τον ίδιον τον μισόκαλον και μισάνθρωπον Διάβολον, τον εντολοδότην του Παγκόσμιου Σανχέντριν, είναι Πανίσχυρον και  ανθρωπίνως ακατάβλητον !!!
Οι διάφοροι «Συνωμοσιολόγοι» και επικριτές του Συστήματος, αγαθών προθέσεων ή προκατειλημμένοι, αγνοούν  τα συντριπτικά στοιχεία που είναι καταγεγραμμένα  στην παγκόσμια γραμματεία, είτε επειδή ΟΥΔΕΠΟΤΕ τα εδιδάχθησαν κατά την διάρκεια των εκπαιδευτικών τους διαδρομών ή των εγκυκλοπαιδικών τους αναζητήσεων, είτε επειδή   δεν αποφάσισαν ποτέ να ερευνήσουν την ταυτότητα των Συνωμοτών του Συστήματος, που είναι η ίδια, ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.  
Παραλλήλως, οι παραπάνω, αδυνατούν να πιστέψουν αλλά ούτε καν διανοούνται πως αρχισυνωμότης και εντολοδότης είναι ο ίδιος ο Εωσφόρος, ειρωνευόμενοι μάλιστα, αρκετοί από αυτούς, όσους επισημαίνουν την σοβαρή αυτή παράμετρο. Έτσι, αναζητούν ή προτείνουν λύσεις, δια των συνήθων….συνταγματικών διαδικασιών, στον χώρο των πολιτικών ή στρατιωτικών «προσωπικοτήτων», που εμφανίζονται από καιρού εις καιρόν στα ΜΜΕ, αγνοούντες ότι:
.Αυτού του είδους οι πολιτικές διαδικασίες, δια της απατήλιας κοινοβουλευτικής ψευδοδημοκρατίας, εφευρέθηκαν και επεβλήθησαν από τους ανθρώπους του Συστήματος, αφ’ ενός ως ΑΛΛΟΘΙ των ανομιών τους, αφ’ετέρου για να δίδουν την ψευδαίσθηση στους πολίτες των κρατών, ότι είναι ελεύθεροι και κυρίαρχοι!!!
.Όλοι οι παρουσιαζόμενοι στα ΜΜΕ, άλλοτε ως πολιτικοί μετεωρίτες και άλλοτε ως γόνοι ισχυρών πολιτικο-οικονομικών τζακιών, και φερόμενοι ως υποψήφιοι-επίδοξοι «σωτήρες» της χώρας τους, έχουν ήδη προεπιλεγεί, μέσα από αφανείς διεργασίες και έχουν εκπαιδευτεί για τον ρόλο που προτίθενται να παίξουν στα ψευτοδημοκρατικά πολιτικά παίγνια, από το ίδιο το ΣΥΣΤΗΜΑ!!!
Αποτέλεσμα, οι εγκάθετοι ή αφανείς υπερασπιστές του Συστήματος, πάσης φύσεως θιασώτες του, χαρακτηρίζουν όλους εκείνους που αναφέρονται επικριτικώς στο Σύστημα, ως Συνωμοσιολόγους, και με ευκολία, συνήθως χωρίς επιχειρήματα ή βασιζόμενοι σε επιλεκτικά ή πλαστογραφημένα χωρία, από έργα δικών τους ανθρώπων, τους αποδίδουν τον τίτλον του φανατικού, ακροδεξιού, αντισημίτη, υπερεθνικιστή, που εκφράζουν θεωρίες Συνωμοσίας, με γενικόλογα, αόριστες κατηγορίες, ελάχιστα σχετιζόμενες  με συγκεκριμένα γεγονότα ή ιστορικά συμβάντα που αποτελούν τους κρίκους της διαχρονικής συνωμοτικής αλυσίδας.
Αν και έχουμε αναλύσει στο παρελθόν Το Σύστημα (13 Δεκ. 2014-8 Ιαν. 2015), έχοντας ξεκαθαρίσει, καθ’ ημάς σε ικανοποιητικόν βαθμόν, τι ακριβώς εννοούμε και που εστηρίξαμε την επιχειρηματολογία μας, εν τούτοις, επειδή οι εγχώριες και διεθνείς εξελίξεις τρέχουν με ιλλιγγιώδη ταχύτητα, εμφανίζονται νέοι παράγοντες προερχόμενοι από την επεξεργασία των γεγονότων και πράξεων από ανθρώπους του Συστήματος, απαιτείται να υπενθυμίσουμε στους Έλληνες και γενικώς στους ανησυχούντες πολίτες απανταχού της γης, ότι:
Το Σύστημα ζει και βασιλεύει εδώ και αιώνες, και ο Τελικός Στρατηγικός του στόχος, για την οριστική υποταγή της ανθρωπότητος σε μία παγκόσμια κυβέρνηση, μία Υπερκυβέρνηση Παγκόσμιας Δημοκρατίας, όπως την ονομάζουν, ευρίσκεται στην τελευταία φάση υλοποιήσεώς του.
Προς τούτοις, επανερχόμαστε στο θέμα, για τελευταία φορά, με περαιτέρω ταξινομήσεις, οριστικές διευκρινήσεις, καθοριστικές επισημάνσεις και εναγώνια προειδοποίηση για τους ΑΜΕΣΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ που διατρέχει η ανθρωπότης, που κατά την άποψή μας ευρίσκεται ένα βήμα πριν την ΟΡΙΣΤΙΚΗ και ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΚΛΑΒΙΑ στους Παγκόσμιους Συνωμότες του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
Τρείς επί πλέον λόγοι της επιστροφής μας στο θέμα, είναι η ενσκήψασα «πανδημία» του Κορωναϊού ή COVID-19, καθ’ ημάς κατευθυνομένης απειλής τρομοκρατήσεως της ανθρωπότητος και διασποράς πανικού στους ανίσχυρους, ξεδοντιασμένους, αφιονισμένους και ευνουχισμένους πολίτες όλης της γης, η λίαν επικίνδυνη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Ανατολική Μεσόγειο, με την προκλητική και ανεμπόδιστη στάση της Τουρκίας στην Λιβύη, και η μετατροπή του ναού της Αγίας Σοφίας από τον Ερντογάν, σε ισλαμικό τέμενος!
Ο έχων ούς ακούειν ακουέτω, (σώφρονα) νουν νοείτω και όμματα οράτω!!! 
1. ΟΙ ΔΥΣΧΕΡΕΙΕΣ ΟΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
α. Όλοι σχεδόν, όσοι χρησιμοποιούν την λέξη «Σύστημα», την αναφέρουν για να δώσουν έμφαση σε μια αφανή, κατά κανόνα, υπερεξουσία και να εκφράσουν μία κατάσταση-σύμπλεγμα ανθρώπων, θεσμών, οργανισμών και μέσων, που κυριαρχεί παντού και ελέγχει τον ανθρώπινο βίο, δημόσιο και ιδιωτικό, λαούς και κυβερνήσεις σ ολόκληρο τον κόσμο.
Πόσοι από εμάς, όμως, γνωρίζουμε την βαθύτερη, την πραγματική σημασία της λέξεως, τα στοιχεία που συνθέτουν το προμνησθέν σύμπλεγμα, τι ακριβώς εκφράζει ο όρος Σύστημα, ποία η ταυτότητά του, πότε ιδρύθηκε, ποίος ή ποίοι οι ιδρυτές του, που αποσκοπεί, πως είναι οργανωμένο, πως λειτουργεί, εάν και ποίοι κρύπτονται σήμερα όπισθεν του Συστήματος;
-Μελετώντας εμβριθώς τα γεγονότα της Αληθούς και όχι της Συστημικής Παγκόσμιας Ιστορίας, των τριών περασμένων αιώνων.
-Συγκρίνοντας τα γεγονότα αυτά, με τα γεγενημένα και καταχωρισμένα στην παγκόσμια γραμματεία από την ιστορική περίοδο (7ος – 6ος π.Χ. αιών) μέχρι τον 18ον αιώνα.
-Αναλύοντας νηφαλίως τα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν διεθνώς και εγχωρίως, σε όλους τους τομείς, μετά τους δύο παγκοσμίους πολέμους, ιδιαιτέρως μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.
-Εκτιμώντας αντικειμενικώς, κατά δύναμη, τα αίτια των συμβάντων και συμβαινόντων, μακράν από τις πλάνες και τις απάτες της συμβατικής ιστορίας, τις κατευθυνόμενες «αναλύσεις» και «εκτιμήσεις» των συστημικών επιστημόνων «διεθνούς κύρους» και των εγχωρίων παπαγαλιζόντων δημοσιογράφων, συγγραφέων και σχολιαστών, καταλήγουμε στα παρακάτω αρχικά συμπεράσματα:
1/. Η ανθρωπότης (οι πολίτες κάθε χώρας, εξαιρουμένων των προνομιούχων που ασκούν κυβερνητική, κοινοβουλευτική/νομοθετική, οικονομική, θρησκευτική και ανωτάτη δικαστική εξουσία):
·Ευρίσκεται εγκλωβισμένη σε μία δίνη πολλαπλών και πολύμορφων κρίσεων, αναταραχών, πολέμων, ανταγωνισμών.
·Είναι διχασμένη ή πολυδιασπασμένη σε πολιτικά, οικονομικά και θρησκευτικά στρατόπεδα, ανταγωνιζόμενα μεταξύ τους βερμπαλιστικώς, βιαίως ή ενόπλως.
·Είναι τρομοκρατημένη και κυριευμένη από δυνάμεις, πρόσωπα και θεσμούς, ανήμπορη να αντισταθεί και να αντιδράσει παρακολουθούσα απλώς τα γενόμενα και τις εξελίξεις.
2/. ΟΛΟΙ σχεδόν οι πολίτες κάθε χώρας ανησυχούν αλλά αδυνατούν να δώσουν μία λογική εξήγηση στα όσα παράλογα και εξωφρενικά συμβαίνουν σήμερον, να εντοπίσουν τα βαθύτερα αίτια και να προσδιορίσουν την φύση, την ταυτότητα των εστιών των παγκόσμιων αναταραχών ή της μήτρας από την οποίαν εκπορεύονται όλα τα ορατά από τους πάντες, ανθρώπινα δεινά.
3/. Οι ασκούντες κυβερνητική και κοινοβουλευτική εξουσία συγκροτούν κατά χώρα ιδιαίτερη τάξη, διαβιούν σε οικονομικά επίπεδα ασυγκρίτως ανώτερα από εκείνα των λοιπών κοινωνικών τάξεων, και έχουν απίστευτα προνόμια σε σύγκριση με εκείνα των κοινών πολιτών.
Τα προνόμοια αυτά ψηφίζουν οι ίδιοι ως ασκούντες νομοθετικήν εξουσία και τα κατοχυρώνουν δια των ασκούντων την δικαστικήν εξουσίαν, διορισμένων από τους νομοθετούντες, και συναποτελούντων την δευτέραν ιεραρχικώς τάξη με οικονομικά προνόμια δυσανάλογα από εκείνα των λοιπών πολιτών.
Όλα αυτά, κατά παράβαση των αρχών της ισονομίας, δικαιοσύνης και ισοπολιτείας, βασικών αρχών της αληθούς δημοκρατίας, που οι ίδιοι οι εξουσιαστές διακηρύττουν ότι υπηρετούν και εφαρμόζουν.
4/. Οι πολίτες που ζουν σε καθεστώτα δημοκρατικά ή αντιδημοκρατικά, αλλά ουσιαστικώς ασκούντα δικτατορική εξουσία,1 είναι έρμαια της ηθικής υποστάσεως, των ιδιομορφιών και της παιδείας των κυβερνώντων, των διαθέσεων των οικονομικών «κολοσσών»-κεφαλαιοκρατών2 κάθε χώρας, καθώς και των αποφάσεων των ψευτοδημοκρατικών κυβερνήσεών τους.          
5/. Για όλα όσα συμβαίνουν διεθνώς και εγχωρίως, πολλοί άνθρωποι επαναλαμβάνουν μονότονα και στερεοτύπως, τον γενικό και αόριστο αφορισμό: «Πταίει το Σύστημα», «Το Σύστημα κυβερνά τον κόσμο», «Το Σύστημα έχει την πολιτικοστρατιωτική δύναμη να ελέγχει τους πάντες και τα πάντα».
Οι άνθρωποι καταλήγουν στο παραπάνω γενικό συμπέρασμα περί της αιτίας των ανθρωπίνων συμφορών, χωρίς να γνωρίζουν και κατά συνέπεια χωρίς να προσδιορίζουν τι είναι το Σύστημα, πότε και από ποιούς δημιουργήθηκε, ποιά η δομή και λειτουργία του, ποίος ή ποίοι ευρίσκονται όπισθεν αυτού, αρκούμενοι να δίδουν αλληλοσυγκρουόμενους ορισμούς, εικασίες και ερμηνείες.
β. Σύμφωνα με τα καταγεγραμμένα στα εγκεκριμένα, από το ίδιο το Σύστημα, λεξικά, η λέξη/ο όρος Σύστημα (Σ) σημαίνει:
- Σύνολο στοιχείων, οι οντότητες του οποίου που το αποτελούν, αλληλοεπιδρούν και αλληλοεξαρτώνται με βάση καθορισμένους κανόνες (π.χ. πληροφοριακό σύστημα). Μία οντότητα που δεν συσχετίζεται / αλληλεπιδρά με κανένα στοιχείο ενός συστήματος, δεν αποτελεί μέρος του συστήματος.
- Τύπος οικονομικής, κοινωνικής ή πολιτικής οργανώσεως (π.χ. Καπιταλιστικό Σύστημα, Κομμουνιστικό Σύστημα).
- Κατεστημένο (establishment):
oΕπικρατούσα κατάσταση πραγμάτων.
oΚυρίαρχη κλειστή κοινωνική ομάδα που κατέχει εξουσία ή αρχή σε μία πολιτεία.
oΚοινωνική ομάδα ή τάξη ανθρώπων με μεγάλη ισχύ που ασκεί έλεγχο στις εξελίξεις (οικονομικό, πολιτικό, θρησκευτικό, πολιτικοστρατιωτικό).
-Σύνολο μεθόδων, μηχανισμών, θεσμών, ιδεών για την εξυπηρέτηση ενός σκοπού ή την επιτέλεση συγκεκριμένου έργου (π.χ. Εκλογικό σύστημα, Εκπαιδευτικό σύστημα, κ.α.)
-Οργανωμένο σύνολο ιδεών, αρχών ή θεωριών για την περιγραφή ή την ερμηνεία των φαινομένων (π.χ. φιλοσοφικό σύστημα).
-Ατάκτως ηνωμένον ή κανονικώς συνηρμολογημένον σύνολον πράγματων συνηθροισμένων φυσικώς ή τεχνητώς (π.χ. πλανητικόν σύστημα, ηλιακόν σύστημα, σύστημα ορέων, κ.α.).
-Σειρά ιδεών, δογμάτων, αρχών, κανονισμών κλπ., διατασσομένων εις τρόπον ώστε να αποτελούν συνεχές και συνεπές ΟΛΟΝ, χωρίς παρέκκλιση (π.χ. φιλοσοφικόν σύστημα, σύστημα Διοικήσεως, Οικονομικόν Σύστημα).
-Συλλογή οντοτήτων, αντικειμένων υλικών ή αφηρημένων αλληλοεπιδρώντων και τα οποία αποτελούν σύνολο στην πραγμάτωση κάποιου στόχου ή εργασίας ή ισορροπίας.
Η λέξη ΣΥΣΤΗΜΑ προέρχεται εκ του ρήματος «συνίστημι» που σημαίνει: Συνάπτω, συνενώνω εις εν, μηχανώμαι, εισάγω ως φίλον, παρουσιάζω ως εγγυητήν, καθυποτάσσω. Συνεπώς, Σύστημα: Σύνολον εκ μερών, Οργανικόν όλον, Οργάνωση (Πολιτείας, ανθρώπων, κλπ.).3
γ. Πολλοί είναι εκείνοι που δέχονται την ύπαρξη ενός Συστήματος το οποίον ελέγχει ανθρώπους, κοινωνίες, λαούς, κυβερνήσεις, νομοθέτες, μεγαλοεπιχειρηματίες, αξιωματούχους, διοικήσεις θρησκευτικών δογμάτων, οικονομικούς παράγοντες, πολιτικές οργανώσεις, ΜΜΕ και γενικώς κυβερνά την ανθρωπότητα. Το ονομάζουν Σύστημα χωρίς να μπορούν να προσδιορίσουν την φύση, την ταυτότητα, την δομή και την λειτουργία του.
Αρκετοί πιστεύουν ότι το Σύστημα (Σ) είναι το λεγόμενο ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, συνισταμένη των επιμέρους κατεστημένων, οικονομικού – κοινωνικού – πολιτικού – στρατιωτικού - θρησκευτικού. Κάποιοι πιο...προοδευτικοί θεωρούν ότι το (Σ) είναι ο Διεθνής Καπιταλισμός με κύριο εκφραστή του τις ΗΠΑ.
Άλλοι...σοσιαλομανείς ταυτίζουν το (Σ) με τον ιμπεριαλισμό και στην προσπάθειά τους να μας πείσουν για τις θέσεις τους, καταλαμβάνονται από άκρατη αντι-ιμπεριαλιστική και πανδημοκρατική υστερία. Επίσης ορισμένοι ισχυρίζονται ότι το (Σ) είναι η μαφιόζικη οργάνωση των μεγάλων διαπλεκόμενων οικονομικών συμφερόντων τα οποία ελέγχουν  και στηρίζουν τις υποτακτικές  σ' αυτά  πολιτικές δυνάμεις.
Τέλος υπάρχουν και μερικοί που φρονούν ότι το (Σ) είναι μια υπεροργάνωση φανερών και κρυφών εταιρειών (δεν τις κατονομάζουν είτε γιατί φοβούνται είτε γιατί δεν τις γνωρίζουν) η οποία με κάθε τρόπο επιδιώκει την ολοκληρωτική παγκόσμια κυριαρχία.
ΟΥΔΕΜΙΑ από τις παραπάνω απόψεις ή ερμηνείες, αποδίδει την πλήρη αλήθεια.
δ. Με βάση τα όσα κατ’αρχάς και συνοπτικώς αναφέραμε περί Συστήματος, δυνάμεθα να προσδιορίσουμε τα στοιχεία τα οποία πρέπει να αναζητηθούν ως συνθέτοντα το υπό διερεύνηση άγνωστο (παγκόσμιο) ή αινιγματικής ταυτότητος Σύστημα. Συγκεκριμένως:
-Οργάνωση.
-Ιδρυτές οργανώσεως (ρίζες) και ταυτότητα.
-Μηχανισμοί συντηρήσεως.
-Λειτουργικές αρχές και δόγματα.
-Διαχρονική Δράση
-Στόχος ή στόχοι (Τακτικοί και Στρατηγικοί).
-Κοσμοθεωρία ή ιδεολογία στην οποία στηρίζονται τα γεγενημένα και τα γενόμενα από το Σύστημα.
Μέσα σ’ αυτόν τον ορατό κυκεώνα ιδεών, αρχών, αξιών, αντιθέσεων (κοινωνικών, πολιτικών, οικονομικών, κ.α.), θα επιχειρήσουμε:
·Να ακτινογραφήσουμε, κατά δύναμη, το αόρατο, κατά μίαν έννοια, αλλά υπαρκτό Σύστημα.
·Να αποκαλύψουμε την άγνωστη αλλά εκδοθείσα και επιβεβαιωθείσα από την ιστορία, ταυτότητά του.
·Να εντοπίσουμε τις ρίζες και τον/τους ιδρυτές του.
·Να προσεγγίσουμε-αναγνωρίσουμε τις δυνάμεις που το συντηρούν καθώς και την Κοσμοθεωρία-Ιδεολογία στην οποία βασίζει όλες τις απάνθρωπες, παράλογες, εγκληματικές πράξεις του.
Τι είναι τέλος πάντων, αυτό το ΣΥΣΤΗΜΑ;  
2. Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
α. Για να δώσουμε πλήρη, ιστορικώς και επιστημονικώς ερειδομένη απάντηση στο ερώτημα: «Τι είναι το Σύστημα», πρέπει αρχικώς να προσδιορίσουμε την ταυτότητά του, κάτι που είναι εξ ίσου δυσχερές. Η έρευνα πρέπει να γίνει επιμελώς και μεθοδευμένα, αφού το Σύστημα διαθέτει πανίσχυρους και εν πολλοίς αόρατους ή συγκεκαλυμμένους μηχανισμούς που καθιστούν δυσχερή την αναγνώριση της ταυτότητός του..
Όταν αναφερόμεθα στον όρον «Ταυτότητα», συνήθως εννοούμεν:
1/. Το σύνολο των ιδιοτήτων που προσδιορίζουν την ιδιαίτερη φύση ενός ατόμου ή συνόλου
2/. Το σύνολο των χαρακτηριστικών που ξεχωρίζουν το μέλος ενός συνόλου από τα υπόλοιπα μέλη
3/. Το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, έγγραφο που εκδίδεται από τις αστυνομικές αρχές και χρησιμοποιείται από τον πολίτη για να πιστοποιήσει το όνομά του και τα υπόλοιπα στοιχεία του στις σχέσεις του με το κράτος ή φυσικά και νομικά πρόσωπα
4/. Το σύνολο των στοιχείων που συνιστούν την μοναδικότητα κάθε ατόμου, που επιτρέπουν να το αναγνωρίζουν ως τέτοιο και να μην το συγχέουν με κάποιο άλλο, π.χ. Aναγνωρίστηκε η ~ του πτώματος.
5/. Το σύνολο των στοιχείων που πιστοποιούν το είδος ή την προέλευση ενός αντικειμένου, π.χ. Επισημάνθηκε αντικείμενο / αεροπλάνο άγνωστης ταυτότητας.
6/. Το σύνολο των ιδιαίτερων ψυχικών και πνευματικών χαρακτηριστικών ενός ατόμου ή μιας ομάδας (Π.χ. H διατήρηση των παραδόσεων θα μας βοηθήσει να κρατήσουμε την εθνική μας ταυτότητα, η νέα γενιά αναζητάει την ταυτότητά της), τα στοιχεία που την χαρακτηρίζουν και την διαφοροποιούν ταυτόχρονα από κάθε άλλη.
Υπάρχουν βέβαια και άλλοι ορισμοί, αναφερόμενοι σε εμπορικά προϊόντα, στην μαθηματική επιστήμη , κ.α. που ελάχιστα ή ουδόλως αφορούν, στην ανάλυση του θέματός μας.
Αναζητώντας τα στοιχεία της ταυτότητος του Συστήματος, με βάση τα παραπάνω, καταλήγουμε στο αρχικόν συμέρασμα πως πρέπει πρώτα να προσδιορίσουμε τα εξής:
α/. Τις αρχικές ρίζες του Συστήματος.
β/. Την ταυτότητα του εμπνευστού/ιδρυτού ή των εμπνευστών/ιδρυτών του.
γ/. Τους στρατηγικούς και τακτικούς στόχους του/τους.
δ/. Την αλλαγήν ή όχι της αρχικής ταυτότητος του εμπνευστού/ιδρυτού ή των εμπνευστών/ ιδρυτών του, δια μέσου των αιώνων.
ε/. Την κοσμοθεωρία ή ιδεολογία του/των ιδρυτών/εμπνευστών.
στ/. Τις διαχρονικές μεθόδους και τρόπους δράσεως..
ζ/. Τον τελικόν στόχον του/τους.
β. Είναι γεγονός ότι το (Σ) αλωνίζει παντού ανενόχλητο και παραμένει ακλόνητο με το πέρασμα των αιώνων, αφού διάχυτη είναι πλέον η πεποίθηση ότι κάποιες δυνάμεις (σκοτεινές ή φανερές) επιβάλλουν ετσιθελικά την δική τους βούληση χωρίς να ρωτήσουν κανένα (γεγονότα στον Κόλπο, Κόσσοβο, Βοσνία, Σερβία, Ιράκ, Νιγηρία, Αφγανιστάν, Συρία, Αίγυπτο, Ουκρανία, Λιβύη, Λίβανο, Παλαιστίνη, κ.λπ.)
Αυτό αποδεικνύει περίτρανα ότι ακολουθήθηκε και ακολουθείται λανθασμένος δρόμος τόσον ως προς την διερεύνηση της ταυτότητος του (Σ) όσον και στον τρόπον αντιμετωπίσεώς του, για όσους επιχειρούν κάτι τέτοιο.
Το (Σ) δεν ερευνάται ούτε προσεγγίζεται με ορθολογιστικές εκτιμήσεις όσων γεγονότων παρουσιάζονται ή φαίνονται ή εκτιμώνται ορθολογικώς, αφού όλα ή σχεδόν όλα τα σχεδιαζόμενα από αυτό, γίνονται εν κρυπτώ και με αφανείς διαδικασίες.
Έτσι η αποκάλυψη της ταυτότητός του, παρά τους κατά καιρούς διδόμενους ορισμούς και εκφραζόμενες απόψεις, είναι σχεδόν αδύνατη. Αποτελεί αίνιγμα, το οποίον για τους περισσότερους, σχεδόν όλους, παραμένει ΑΛΥΤΟ.
Όσοι αποφασίζουν να λύσουν το αίνιγμα της ταυτότητος του (Σ) υπό το πρίσμα των θεωρήσεων που προαναφέραμε:
.Δράττουν την ερευνητική τους σκαπάνη από την τεχνητή και σαθρή λαβή της ψευδαισθητικής πραγματικότητας, της παραπληροφορήσεως-αντιγνώσεως, των μύθων και απατήλιων εικόνων που προβάλλονται από τα ΜΜΕ, και της συμβατικής ιστορίας των χαλκευμένων ιστορικών γεγονότων.
.Ανασκάπτουν το έδαφος της γνώσεως μόνο στην επιφάνεια και όχι στο βάθος που απαιτείται για την λάμψη της αληθοσύνης.
Όσοι τολμούν να αντιτάσσονται στο (Σ), όποια άποψη και αν έχουν, όποια διάσταση και αν δίδουν σ' αυτό, απλώς στρέφουν τα επιθετικά πυρά τους εναντίον αντιπάλων προκατασκευασμένων από το ίδιο το (Σ).
Όσοι φρονούν ότι πολεμούν το (Σ), χρησιμοποιώντας όπλα τα οποία, ορθολογιστικώς εκτιμώμενα, θεωρούνται αποτελεσματικά και μόνα διαθέσιμα, είναι αφελείς ή πλανώνται οικτρώς. Και πλανώνται διότι:
-Το ισχυρότερο ανθρώπινο όπλο καθίσταται ανίσχυρο μπροστά στο ασθενέστερο Συστημικό όπλο.
-Στην μωρία ή άγνοιά τους δεν αντιλαμβάνονται, ότι εξακοντίζουν τα οποιαδήποτε όπλα τους, κατά εχθρού ή εχθρών, και μάχονται κατά θεωριών/ιδεολογιών που είναι κατασκευάσματα του ιδίου του Συστήματος, δηλαδή προκατασκευασμένοι αντίπαλοι και προσχεδιασμένες Ιδεολογίες - θεωρίες - ορολογίες (Ναζισμός, Εθνικοσοσιαλισμός, Φασισμός, Ρατσισμός, Εθνοφυλετισμός, Ιμπεριαλισμός, Αναρχισμός, Ισλαμισμός/ Τζιχαντισμός, Μαρξισμός, Σιωνισμός – Αντισιωνισμός, Σημητισμός – Αντισημητισμός, Καπιταλισμός, Φονταμεταλισμός, κ.λπ.).
-Όλοι αυτοί οι προ-κατασκευασμένοι αντίπαλοι και οι υποτιθέμενοι υπεύθυνοι για τις παγκόσμιες συμφορές, προβάλλονται από τους μηχανισμούς του (Σ) σαν πολέμιοι των λαών, κοινωνιών και γενικά ολόκληρης της ανθρωπότητος, ενώ ουσιαστικώς είναι πλήρως ελεγχόμενοι και ακίνδυνοι για το (Σ). Αποτέλεσμα αυτής της απατηλής καταστάσεως είναι η διατήρηση του (Σ) επί αιώνες πανίσχυρου, απρόσιτου, αλώβητου.
Οι παραπάνω διαπιστώσεις, οδηγούν στο ασφαλές συμπέρασμα ότι, για να διατηρείται το (Σ) «παρθένο», ακλόνητο και εξουσιαστικό, μέσα στους αιώνες, δεν υποστηρίζεται απλώς από θεσμούς, μέσα και ανθρώπους που κρατούν διαχρονικώς τα κλειδιά της εξουσίας, αλλά από δυνάμεις άγνωστες, ίσως μυστηριακές, με βεβαιότητα αφύσικες, ασυνήθεις και εκ πρώτης όψεως ανθρωπίνως ακατάβλητες.
Αυτές οι δυνάμεις που ελέγχουν έναν ατελείωτο αριθμό έμψυχων-άψυχων μηχανισμών παλαιόθεν υπνώτισαν τους λαούς, και αφού τους κατηύθυναν σταδιακώς στην αναζήτηση μυθοπλασμένων διαύλων δράσεως και στην αντιμετώπιση «δονκιχωτικών αντιπάλων», τους χειραγώγησαν ώστε να μην αναζητούν ατραπούς της αληθείας αλλά ψευδαισθητικές οδούς τεχνητών αντιπάλων, τους οποίους μάλιστα χαρακτήρισαν σαν αρνητές, δήθεν, της προόδου της ανθρωπότητος και εχθρούς των λαών!
Παραλλήλως ναρκοθέτησαν κάθε δρόμο και απέκλεισαν κάθε μονοπάτι γνώσεως που οδηγούσε στην αναγνώριση της ταυτότητος του (Σ) και των πιστών υπηρετών του.
γ. Πώς κατάφερε το (Σ) να διατηρεί μέχρι σήμερα την αινιγματική του φυσιογνωμία και να μην είναι ορατό σε όλες του τις διαστάσεις από κάθε άνθρωπο, μάλιστα σε μία εποχή που χαρακτηρίζεται σαν εποχή πληροφορικής και ελευθέρας διακινήσεως ιδεών;
Οι επιτελείς και υπηρέτες του (Σ) εδώ και πολλούς αιώνες, δρώντες πανούργως μέσα από σκοτεινά και απρόσιτα κέντρα, είλκυσαν μεθοδικώς και βαθμιαίως τους λαούς, σαν ζώα, στην φάρμα των σύγχρονων Εξουσιαστών - Ψυχοκλεπτών και κατηύθυναν τους πολιτισμούς των εθνών στα νεκροταφεία της λήθης της εθνικής τους ταυτότητος, και του ενταφιασμού της ιστορίας, της γλώσσης και των παραδόσεών τους.
Προς τον σκοπό αυτόν, χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν με αποτελεσματικότητα έναν πολύμορφο ισοπεδωτικό προπαγανδιστικό μηχανισμό, κατασκευασμένο με την τεχνική του ορθού λόγου, που είναι πλέον φανερό ότι θριαμβεύει παντού.
Αυτός ο ελκυστικός ισοπεδωτικός λόγος του (Σ) τον οποίον οι φορείς και υποστηρικτές του ενέδυσαν με τον μανδύα της ιστορικής αναγκαιότητος και «νομιμότητος», σχετικώς πρόσφατα, με την λεγομένη Γαλλική επανάσταση του 1789, εξ ορισμού και εκ των πραγμάτων είναι ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ, ΤΥΡΑΝΝΙΑ, ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ και ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.
Ποία, όμως είναι η πηγή, η μήτρα του θανατηφόρου ισοπεδωτικού λόγου που έχει άμεση σχέση με την ταυτότητα του (Σ);
Εάν δεν πληροφορηθούμε και δεν πεισθούμε για την μήτρα του ισοπεδωτισμού, δεν πρόκειται ποτέ:
-Να συνειδητοποιήσουμε ποιό είναι το (Σ), ποιοί είναι οι κίνδυνοι που απειλούν την ανθρωπότητα και συνεπώς θα πολεμούμε ματαίως πολιτικούς, ιδεολογικούς, θρησκευτικούς και οικονομικούς Δονκιχωτικούς ανεμόμυλους.
-Να αντιληφθούμε ούτε την φύση μας, ούτε τον Δημιουργόν/Κτίστην της Δημιουργίας του Σύμπαντος και των Συμπάντων [το (Σ) την αποκρύπτει με την αναγωγή σε δόγμα της απατηλής θεωρίας της εξελίξεως], ούτε τον προορισμό μας επί της γης [Το (Σ) μας αποπροσανατολίζει με καταιγισμό «αγαπολογικών πυρών» κατά της Ορθοδοξίας και διδασκαλίες αυτοθεοποιήσεως του ανθρώπου], ούτε τους πραγματικούς εχθρούς μας.
Οι τελευταίοι, όντες  εχθροί της ανθρωπότητος, δρουν εκ του ασφαλούς κρυπτόμενοι σε σκοτεινές στοές και εταιρείες, όπισθεν ψευδωνύμων και «πλαστών» ταυτοτήτων καταγωγής, εθνικότητος και θρησκείας.
Έτσι, η μεν αποκάλυψη και αντιμετώπισή τους καθίσταται δύσκολη έως  αδύνατη, ο δε προσδιορισμός της ταυτότητος του (Σ) γίνεται δυσχερής, προβληματικός και αινιγματικός. Με άλλα λόγια, περιστρεφόμεθα  συνεχώς γύρω απ’ αυτόν τον θανατηφόρο ισοπεδωτικό λόγο του (Σ) που έχει πολλές μορφές και άλλες τόσες παραπλανητικές ετικέττες , όπως :
Ανθρώπινα Δικαιώματα
Εκσυχρονισμός
Προοδευτικότης
Πολυπολιτισμός
Οικολογία-Πράσινη Ανάπτυξη
Κοσμοπολιτισμός
Φιλειρηνισμός
Φιλανθρωπισμός
Διεθνής Αφοπλισμός
Ευρωπαϊσμός
Αντιτρομοκρατία
Αδελφωσύνη
Αντιρατσισμός
Αντισημητισμός
Φυσιολατρεία
Εξέλιξη
Ισότητα
Γνωστικισμός
Φιλελευθερισμός
Θετικισμός
Ανθρωπισμός
Κοινοβουλευτισμός
Λαϊκή κυριαρχία
Ανεκτικότητα
Δημοκρατικότητα
Σοσιαλισμός
Εκδημοκρατισμός
Αναγέννηση
Διαφωτισμός
Ανεξιθρησκεία
Εύηχες λέξεις, θεωρίες ιδέες και συνθήματα αλλά παραμύθια της Χαλιμάς, διότι όπισθέν τους κρύπτεται ο Φαρισαϊσμός, η απάτη και κάτι χειρότερο:
Το σχέδιο του (Σ) για την θηριοποίηση των ανθρώπων, την βιαία αλλαγή της ταυτότητός τους, την αντιγνώση, και την μετάλλαξη - υποδούλωση εθνών, κρατών και λαών.
Πίσω τους κρύπτονται οι εμπνευστές και συντάκτες του Σχεδίου της Παγκόσμιας Κυριαρχίας, οι επίδοξοι Κοσμοκράτορες.
Πίσω τους ελλοχεύουν οι κατασκευαστές, οι υποκινητές, οι υποστηρικτές και παντί τρόπω συντηρητές αυτών των ιδεολογιών, ιδεολογημάτων, ορολογιών, πολιτικοοικονομικοκοινωνικών συστημάτων και θεωριών.
Κρύπτονται διότι, εάν απεκαλύπτοντο η ταυτότης των εμπνευστών του σχεδίου και οι αληθινοί σκοποί τους, τότε θα απεκαλύπτετο και η οδός που οδηγεί στην πηγή του κακού και την αναγνώριση της ταυτότητος του Συστήματος.
Τότε οι συνωμότες των εθνών και οι βιαστές των λαών, θα πνίγονταν μέσα στα περιττώματα του έμφυτου μίσους τους κατά της ανθρωπότητος. Τότε θα απεκαλύπτοντο όλες οι πτυχές του (Σ).
δ. Οι θεωρίες περί παγκόσμιας Συνωμοσίας
Στο σημείο αυτό, κάποιοι θα ερωτήσουν:
Μήπως όλα αυτά είναι θεωρίες Συνωμοσίας και τίποτε άλλο;
Το παραπάνω ερώτημα καταφατικώς εκφράζει την συνήθη δικαιολογία των ανθρώπων του Συστήματος κατά των επικριτών τους, τους οποίους (επικριτές) συλλήβδην χαρακτηρίζουν «συνωμοσιολόγους», χωρίς βέβαια να απαντούν με επιχειρήματα στο κατηγορητήριο των «συνωμοσιολόγων».
Βεβαίως δεν μπορεί να αποδειχθεί όπως σε δικαστήριο ότι εδώ και αιώνες εξυφαίνεται συνωμοσία κατά της ανθρωπότητος. Ότι οι επαναστάσεις που συγκλόνισαν τον κόσμο, οι δύο παγκόσμιοι πόλεμοι, τα ακολουθήσαντα επαναστατικά κινήματα, οι παγκόσμιες αναταραχές και οι πολεμικές συρράξεις, με κύρια εστία στις ημέρες μας, την Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο,  έγιναν και γίνονται με βάση τους σχεδιασμούς των «αρχιερέων» του (Σ) για Παγκόσμια Κυριαρχία, διότι:
-Οι προσβάσεις που οδηγούν στα αρχεία τέτοιας μορφής εγγράφων αποδείξεων είναι ΑΠΗΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ, αφού οι θύρες των μυστικών υπηρεσιών ασφαλείας των λεγομένων Υπερδυνάμεων αλλά και των αποκρυφιστικών εταιρειών, είναι ανοικτές μόνο σε ελάχιστους εξουσιοδοτημένους/μυημένους, μέλη-αποκρυφιστές, αντιστοίχως. Ακόμη και διαβαθμισμένα μέλη, πλην του στενού ηγετικού-εσωτερικού κύκλου, δεν έχουν την δυνατότητα αναγνώσεως ούτε καν προσβάσεως στα αρχεία των μυστικών υπηρεσιών και των αποκρυφιστικών εταιρειών / οργανώσεων.
-Όσα αποδεικτικά στοιχεία, για ύπαρξη σχεδίου παγκόσμιας συνωμοσίας, περιλαμβάνονται σε βιβλία που κυκλοφορούν ή σε δημοσιευθέντα και δημοσιευόμενα έγγραφα,  αμέσως χαρακτηρίζονται από το (Σ) ανεπαρκή, πλαστά, και αβάσιμα, προϊόντα της φαντασίας υπερεθνικιστών, φανατικών αντισημιτών/ακροδεξιών, κλπ.
Παραλλήλως από τους μηχανισμούς του (Σ) αναδύεται ολόκληρος στρατός συστημικών επιστημόνων, συγγραφέων, «ειδικών» ή παρουσιαστών ντοκιμαντέρ  που «αντικρούουν» αληθοφανώς, τα στοιχεία της συνωμοσίας που περιλαμβάνονται στα αντισυστημικά βιβλία και χαρακτηρίζουν τους συγγραφείς των βιβλίων ή τους παρουσιαστές, ως…συνωμοσιολόγους, πολλάκις φαντασιόπληκτους και φανατικούς και ενίοτε …ψυχασθενείς!!!
-Με δεξιοτεχνία και άφθονο χρήμα παρουσιάζουν ως δόγμα μη επιδεχόμενον αμφισβήτηση, την θεωρία της εξελίξεως (π.χ. τα όντως «εντυπωσιακά» προγράμματα του National Geographic, N.G. Wild, History Channel, κ.α.), αποφεύγοντας να αναφερθούν στην Δημιουργία, σε Δημιουργόν ή Κτίστην, αρκούμενοι στον αντιεπιστημονικόν όρον «Φύσις». Ομιλούν μάλιστα αυθαιρέτως, για ζωή του σύμπαντος…..δισεκατομμυρίων ετών, εμφανίζοντας μία…..«άλλη πλευρά» της επιστήμης, προβάλλοντας διαφορετικά «στοιχεία», αληθοφανή ή παραποιημένα γεγονότα, που «αποδεικνύουν» δήθεν, την θεωρία της εξελίξεως του Σύμπαντος, μία αυθαίρετη και παραπλανητική θεωρία, εφευρεθείσα και προβαλλομένη καθημερινώς και παντοιοτρόπως, από τους παγκόσμιους συνωμότες του (Σ)!
-Σήμερα η Παγκόσμια γραμματεία, με την οποία ελάχιστοι ασχολούνται, έχει αντικατασταθεί με συμβατικές ιστορίες, πλάνες, μυθεύματα και απάτες που παρουσιάζονται και προβάλλονται ως θέσεις και θεωρίες επιστημόνων «διεθνούς και αναμφισβήτητου κύρους», με αποφοιτήρια τριτοβάθμιας εκπαιδεύσεως, μεταπτυχιακά, μάστερς και άλλες διεθνείς πανεπιστημιακές…περγαμηνές. Οι τελευταίοι με την βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας εντυπωσιάζουν, παραπληροφορούν, αφιονίζουν τους πολίτες / αναγνώστες / θεατές, με ό,τι έχει σχεδιάσει και συμφέρει το ), αποσιωπώντας, «αντικρούοντας» ή εξαφανίζοντας οποιοδήποτε στοιχείο που αποδεικνύει την Συνωμοσία του Συστήματος και καταδεικνύει τους παγκόσμιους συνωμότες.
-Όσες φορές κατασχέθηκαν έγγραφες αποδείξεις για την Παγκόσμια Συνωμοσία των επίδοξων ανατροπέων και κοσμοκρατόρων, το Σύστημα αμέσως εξαπέλυσε τα όργανά του και «επιστήμονες διεθνούς κύρους», προκειμένου να «αποδείξουν» ότι ήσαν πλαστά, αβάσιμα και αποτέλεσμα φυλετικών/θρησκευτικών προκαταλήψεων, μισαλλοδοξίας φανατικών, παρανοϊκών, αντισημιτών, αντισιωνιστών, υπερεθνικιστών, ρατσιστών κ.λπ.
Χαρακτηριστικά παραδείγματα:
.Τα ανατρεπτικά έγγραφα του ιερέως Τζέϊκομπ/Άμποτ Λάντς ταχυδρόμου των Ιλλουμινάτι προς τους Γάλλους τρομοκράτες που προετοίμαζαν την Γαλλική Επανάσταση του 1789. Τα έγγραφα περί συνωμοσίας απεδείχθησαν αυθεντικά και είχαν ως αποτέλεσμα το κλείσιμο των στοών των Ιλλουμινάτι .
.Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών/Αρκάντι Ιππολίτοβιτς Κελεπκόβσκι, Σέργιος Νείλος, τα οποία καίτοι απεδείχθησαν αυθεντικά, οι βιολογικοί απόγονοι των εμπνευστών και συντακτών τους εξακολουθούν μέχρι σήμερα, να τα χαρακτηρίζουν πλαστά..
.Αντίγραφο της συνωμοσίας αποκτηθέν από τον τέκτονα Τζων Ρόμπισον.
.Έγγραφα των Ιλλουμινάτι ευρεθέντα σε κρύπτη στο κάστρο του Thomas Maria, Βαρώνου του Βάσσου, κ.α.
Όποιος λοιπόν απαιτεί τέτοιου είδους αποδείξεις, κινείται στην σφαίρα του υπερορθολογισμού (δεν απέχει πολύ από την μωρία) και όχι του κοινού ορθού λόγου.
ε. Υπάρχει, όμως, πληθώρα αδιαμφισβήτητων εγγράφων μαρτυριών και δημοσίων ομολογιών ακόμη και από υπηρέτες του (Σ) πολύ πριν αλλά κυρίως μετά τα συνταρακτικά γεγονότα των δύο Παγκόσμιων Πολέμων που συγκλόνισαν την ανθρωπότητα, μεγάλο μέρος των οποίων θα κατατεθεί κατά την ανάλυση του θέματός μας, που συνιστούν άλλες μεν αποδείξεις και άλλες αποχρώσες ενδείξεις, της εν εξελίξει παγκόσμιας συνωμοσίας του Συστήματος.
Όλες αυτές οι έγγραφες αξιόπιστες μαρτυρίες, το πλήθος των αποδείξεων και οι αμέτρητες αποχρώσες ενδείξεις, σε συνδυασμό με όσα συμβαίνουν διεθνώς, ενώπιον των οφθαλμών μας και την πασιφανή διεθνή πραγματικότητα, ισοδυναμούν, κατ’ ορθολογιστική εκτίμηση, με αποδείξεις ότι τουλάχιστον τους τελευταίους τρεις (3) αιώνες:
-Τα πάντα σήμερα εκπορεύονται από σκοτεινά και εν πολλοίς άγνωστα συνωμοτικά κέντρα.
-Ευρίσκεται σε πλήρη λειτουργία και εξέλιξη ένα Συνωμοτικό  σχέδιο σύμφωνα με το οποίον:
·Προεβλέπετο αρχικώς η καταστροφή του Χριστιανισμού (ουσιατικώς της Ορθοδοξίας) και η πλήρης ποδηγέτηση όλων των γνωστών θρησκειών και θρησκευτικών δογμάτων.
·Σχεδιάστηκαν και εκτελέστηκαν οι δύο επαναστάσεις [Γαλλική (1789) και Ρωσική (1917)], οι δύο Παγκόσμιοι Πόλεμοι και όλες οι παγκόσμιες αναταραχές.
·Σχεδιάζονται, οργανώνονται και δίδονται εντολές για την διεξαγωγή, όλων των μορφών αναταραχών, παγκοσμίως (επαναστάσεις, τοπικοί πόλεμοι, τρομοκρατικές ενέργειες, δολοφονίες προσωπικοτήτων, οικονομικές δολοφονίες κρατών, πολιτικο-οικονομικο-θρησκευτικο-κοινωνικές κρίσεις, κ.α.).
·Αποφασίζεται η εγκατάσταση ή εκθρόνιση των πρωθυπουργών και ο διορισμός μελών των πολιτικών κυβερνήσεων, στα νευραλγικά εάν όχι σε όλα τα υπουργεία, σε όλα τα κράτη της γης.
·Μεθοδεύεται, η διαδικασία εκλογής αρχηγών πολιτικών κομμάτων, προωθήσεως, επιλογής υποψηφιοτήτων από τα κόμματα και εκλογής βουλευτών της αρεσκείας τους, με προκάλυμμα την διεξαγωγή  παραπλανητικών…δημοκρατικών εσωκομματικών εκλογών μεταξύ προεπιλεγμένων συστημικών υποψηφίων και το μεγάλο ΑΛΛΟΘΙ των…. «δημοκρατικών» βουλευτικών εκλογών !!!.
·Γίνεται η ζύμωση και αποφασίζονται οι ενέργειες για την επιτυχία του καθοδηγουμένου από τους Ιλλουμινάτι, κινήματος της Νέας Εποχής ή εποχής του Υδροχόου, με στρατηγικό στόχο την Παγκόσμια Υπερκυβέρνηση, την Αγία Αυτοκρατορία όπως οι ίδιοι οι συνωμότες ονομάζουν.
·Προλειαίνεται το έδαφος για την έλευση του Αντιχρίστου, του «Πατρός του Φωτός» όπως τον ονομάζουν οι συνωμότες.
·Προετοιμάζεται ο τρίτος και καταστρεπτικώτερος των προηγουμένων, Παγκόσμιος Πόλεμος, με το σύνθημα «Ordo ab Chao» δηλαδή η τάξις (θα επανέλθει) μετά το χάος [που θα δημιουργήσει το (Σ)]. Χάος που θα προέλθει από ολοκληρωτικό πόλεμο (ατομικο-βιολογικό-χημικό), με ανυπολόγιστου μεγέθους καταστροφές και απίστευτες συνέπειες.
*
Στις ημέρες μας, δεν είναι λίγοι εκείνοι (αγαθοί και άδολοι μελετητές/ερευνητές ή ζηλωτές ουχί εν επιγνώσει) που υποστηρίζουν ότι, τα συνωμοτικά αυτά κέντρα, εντοπίζονται στα αποκρυφιστικά διευθυντήρια των ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΩΝ [ΙLLUMINATI («Πεφωτισμένoι»)],4 οι οποίοι διατηρούν στοές και μυστικές εταιρείες σ’ όλα τα μέρη του κόσμου, από της ιδρύσεώς τους (18ος αιών) μέχρι των ημερών μας.
Εδώ πάλι, κάποιοι καλόπιστοι ή μη, θα ερωτήσουν:
-Μήπως υπερεκτιμούμε το λεγόμενο (Σ);
-Μήπως συνωμοσιολογούμε, και πάλιν, χωρίς αποδείξεις ή κυνηγούμε φαντάσματα ;
-Ποίοι είναι οι λεγόμενοι ΙLLUMINATI/Ιλλουμινάτοι ή «Πεφωτισμένοι»;
-Υπάρχει αόρατο χέρι/Υπερτάτη Αρχή πίσω από όλα τα παγκόσμια γεγονότα; Εάν ναι ποία η φύση και η ταυτότητα της «αοράτου χειρός»;
-Ποίοι είναι εκείνοι που επωφελούνται από αυτήν την παγκόσμια συνωμοσία του (Σ);
-Εάν αποδειχθεί η βιολογική και θρησκευτική ταυτότητα των ΙLLUMINATI/ «Πεφωτισμένων», αυτό σημαίνει αυτομάτως και αποκάλυψη της ταυτότητος του Συστήματος ή μήπως οι Ιλλουμινάτοι είναι «το σύγχρονο Επιτελείον» του Συστήματος, οπότε πρέπει να ερευνήσουμε την ταυτότητα εκείνων που προϋπήρξαν, εάν όντως υπήρξαν, πρόδρομοι των Ιλλουμινάτων και να αναζητήσουμε ακόμη βαθύτερα, τις ρίζες του Συστήματος;
Εύλογα και εύστοχα ερωτήματα, τα οποία πρέπει να διερευνηθούν και να απαντηθούν.
Για να απαντηθούν όμως, τα παραπάνω ερωτήματα, πρέπει πρώτα να ερευνήσουμε εάν υπάρχουν βαθύτερες ρίζες του Συστήματος, να τις αναζητήσουμε και ει δυνατόν να προσδιορίσουμε που καταλήγουν χρονικώς. Στην συνέχεια να αποδείξουμε εάν υπάρχει ή όχι, σχέση ταυτότητος με τους σημερινούς φερομένους και χαρακτηριζομένους από πολλούς ανησυχούντες πολίτες, ως πρωτεργάτες και πρωταγωνιστές της Παγκόσμιας Συνωμοσίας, δηλαδή τους αποκρυφιστές Ιλλουμινάτους ή «Πεφωτισμένους».

      
 Συνεχίζεται











1 Η Δικτατορία δεν είναι μορφή πολιτεύματος, όπως πολλοί έχουν την εσφαλμένη εντύπωση, αλλά είδος ανεξέλεγκτης ασκήσεως εξουσίας ανεξαρτήτως του πολιτεύματος που εφαρμόζεται σε μία χώρα. Στην αρχαία ρώμη δικτατορία εκαλείτο ο θεσμός εκείνος κατά τον οποίον σε περίπτωση μεγάλου εσωτερικού ή εξωτερικού κινδύνου, εδιορίζετο ένας πολίτης ως έκτακτος άρχων, με απόλυτη εξουσία για διάστημα έξη μηνών. Ούτος εκαλείτο δικτάτωρ και η ανακήρυξή του εγένετο υπό του ενός εκ των δύο υπάτων κατόπιν διαταγής της Συγκλήτου.
Η δικτατορία δεν πρέπει να συγχέεται με τον ολοκληρωτισμόν (σύστημα ανεξέλεγκτης διακυβερνήσεως στο οποίον η ισχύς ευρίσκεται στα χέρια ενός κόμματος ή μιας πολιτικής ομάδος απαγορευομένης της υπάρξεως άλλων κομμάτων).
Στην εποχή μας, η δικτατορία έχει ταυτισθεί ανοήτως με την αντιδημοκρατία και τον αντικοινοβουλευτισμό. Η αστική λεγομένη δημοκρατία ή κοινοβουλευτισμός όπως λειτουργεί σήμερον, με την ανεξέλεγκτη παντοδυναμία των αποφάσεων του  50%+ 1 των βουλευτών του κοινοβουλίου, την επιβαλλομένη κατά κανόνα κομματική πειθαρχία, την βεβαιωμένη διαπλοκή βουλευτών-κεφαλαιοκρατίας, τον φόβον απωλείας των απίστευτων βουλευτικών προνομίων, κλπ., χωρίς αποτελεσματικές ασφαλιστικές δικλείδες ελέγχου κυβερνήσεως - βουλευτών, συνιστά μορφή δικτατορίας και όχι αληθούς δημοκρατίας.
2 Κεφαλαιοκρατία ή Καπιταλισμός = Οικονομικόν Σύστημα στο οποίον τα μέσα παραγωγής, διανομής και συναλλαγής ευρίσκονται στα χέρια ιδιωτών και στο οποίον οι τιμές καθοριζόμενες ελευθέρως, βάσει της προσφοράς και της ζητήσεως, αποτελούν τον βασικό παράγοντα της οικονομίας.
Ο όρος κεφαλαιοκράτης ή καπιταλιστής επεκράτησε να δηλοί τον ιδιοκτήτη πολύ μεγάλων ή μεγάλων κεφαλαίων και μέσων παραγωγής, τα οποία είναι προϊόν διαπλοκής και απεκτήθησαν από τον ιδιοκτήτη με αδιαφανείς διαδικασίες, καλυπτόμενες από το Σύστημα το οποίον ο κεφαλαιοκράτης υπηρετεί πιστώς (Κεφαλαιοκράτης ή καπιταλιστής= Ο πλουτίζων κακώς).
Αντιθέτως ο όρος κεφαλαιούχος χρησιμοποιείται για να δηλώσει τον κάτοχο μικρών κεφαλαίων και πιθανώς μικρών μέσων παραγωγής, τα οποία απεκτήθησαν, κατά κανόνα δια νομίμων και φανερών διαδικασιών και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων (Κεφαλαιούχος= Ο πλουτίζων καλώς).
3 Λεξικό Δορμπαράκη, σ.778.
4 ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ή Πεφωτισμένοι : Είναι το όνομα που προέρχεται από την λατινική λέξη illuminatio-onis = Φωτισμός και illuminat-a = Φωταγωγημένος (επίθετο), Φωτισμένος (μεταφορικώς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου