Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ



Ρωμηοί/Έλληνες!!!
Ενθυμηθείτε την αληθινή «Γαλάζια πατρίδα» μας, την ένδοξη Ρωμαίϊκη/Ελληνική Αυτοκρατορία μας, την Ρωμανία μας, την οποίαν έχουν λησμονήσει παντελώς οι Νεοφαρισαίοι Ελλαδίτες εξουσιαστές, οι Ελληνόφωνοι πατριδικάπηλοι και  Εθνομηδενιστές, και οι Ευρωλάγνοι Γραικύλοι, πάσης πολιτικής αποχρώσεως.
Την Ανάσταση αυτής της «Γαλάζιας πατρίδος», σύμβολο της οποίας είναι ο Ιερός Ναός της Αγίας Σοφίας, στην πρωτεύουσα της Ρωμηοσύνης, την Κωνσταντινούπολη, τρέμουν και φοβούνται οι σημερινοί διώκτες του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, οι αρχιερείς, ιερείς και ευνούχοι του Συστήματος!!!
Αυτήν την «Γαλάζια πατρίδα» που είναι θέλημα Θεού να ξαναγίνει Ρωμαίϊκη/ Ελληνική, ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, έχετε υποχρέωση απέναντι στον Δωρητή και Δημιουργόν μας, να Αναστήσετε!!!
Την Ανάσταση αυτής της «Γαλάζιας πατρίδος» τρέμει και το «γιουσουφάκι» του Συστήματος, ο καρκινοπαθής γενίτσαρος Ερντογάν, ο δισεγγονός του εξισλαμισθέντος Ρωμηού Δημήτρη Μπακάτογλου, από την Ποταμιά του Ελληνικού Πόντου, ο οποίος  έλαβε εντολή από το Ιουδαιοταλμουδικό ΣΑΝΧΕΝΤΡΙΝ του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, μέσω των Ιουδαιοκρατούμενων κυβερνήσεων των ΗΠΑ, της Αγγλίας και της Γερμανίας, να μετατρέψει την «Αγιά Σοφιά» σε Τζαμί..
Ο γενίτσαρος Ερντογάν, περιχαρής ακόμη περισσότερο από την…βρονταία ΑΛΑΛΙΑ αλλά και την καθυστερημένη πλην εμφανέστατα φαρισαϊκή δήλωση του αθλίου παποκαίσαρος του Βατικανού, αποκρυφιστού/αντίχριστου Ιησουΐτη, Πάπα Φραγκίσκου, ότι είναι …«πολύ πονεμένος», έπραξε ό,τι τον διέταξαν τα αφεντικά του, θεωρώντας ότι έτσι θα ταπεινώσει ακόμη περισσότερο τους Ρωμηούς, τους ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !
Όμως, εμείς οι αφανείς Ρωμηοί/Έλληνες, απαντούμε στους ονειροπαρμένους μαιναδιστές, παγκόσμιους εξουσιαστές του Συστήματος, στους εμπόρους των Εθνών της σύγχρονης Βαβυλώνος:
«… οὐαὶ οὐαί, ἡ πόλις ἡ μεγάλη Βαβυλών, ἡ πόλις ἡ ἰσχυρά, ὅτι μιᾷ ὥρᾳ ἦλθεν ἡ κρίσις σου.1811 καὶ οἱ ἔμποροι τῆς γῆς κλαύσουσι καὶ πενθήσουσιν ἐπ᾿ αὐτῇ, ὅτι τὸν γόμον αὐτῶν οὐδεὶς ἀγοράζει οὐκέτι…». (ΑΠΟΚ:18/10-11)
«…ἐγὼ τὸ Α καὶ τὸ Ω, ὁ πρῶτος καὶ ὁ ἔσχατος, ἀρχὴ καὶ τέλος. 2214 Μακάριοι οἱ ποιοῦντες τὰς ἐντολὰς αὐτοῦ, ἵνα ἔσται ἡ ἐξουσία αὐτῶν ἐπὶ τὸ ξύλον τῆς ζωῆς, καὶ τοῖς πυλῶσιν εἰσέλθωσιν εἰς τὴν πόλιν.….. 2216 ᾿Εγὼ ᾿Ιησοῦς ἔπεμψα τὸν ἄγγελόν μου μαρτυρῆσαι ὑμῖν ταῦτα ἐπὶ ταῖς ἐκκλησίαις. ἐγώ εἰμι ἡ ῥίζα καὶ τὸ γένος Δαυΐδ, ὁ ἀστὴρ ὁ λαμπρὸς ὁ πρωϊνός…» (ΑΠΟΚ: 22/13-16).
Ταῦτα Λέγει ὁ μαρτυρῶν ᾿Ιησοῦς Χριστός · ναὶ ἔρχομαι ταχύ. ἀμήν, ναὶ ἔρχου, Κύριε ᾿Ιησοῦ.

MEΡΟΣ 2ον
                                                               Σανχέντριν Eωσφοριστών.
                                                               Υποχθονίων Ορμητήριον.
                                                               Σιωνιστών Κοσμοθεώρηση.
                                                               Ταλμουδιστών Ιδεολογία.
                                                               Ηλεκτρονικόν Φυλακιστήριον.
                                                               Μισανθρωπιστών Οχύρωμα.
                                                               Αντιχριστιανισμού Κοσμοδίκτυον.
3. ΟΙ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ «ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ»
α. Οι αρχικές ρίζες του Συστήματος, όσο και αν φαίνεται εκ πρώτης όψεως παράξενο ή απίθανο, χάνονται στα βάθη της προϊστορίας. Kάποιοι εμβριθείς ερευνητές, τις εντοπίζουν, για πρώτη φορά, μέσα στον Παράδεισο, όταν ο αρχηγός των εκπεσόντων αγγέλων (Όφις/Εωσφόρος/Σατανάς/Δράκων ο αρχαίος), εξαπάτησε με λόγια πλάνης την πρώτη γυναίκα (Εύα) και αυτή με την σειρά της τον σύντροφό της Αδάμ.
Το πρώτο εκείνο Σχέδιο, σατανικής εμπνεύσεως, συνίστατο στα εξής :
1ον/. Αποπροσανατολισμός των ανθρώπων από την οδό αναζητήσεως της Αληθείας.
Αυτό θα επετυγχάνετο με την συνεργασία-συνεργία (συνωμοσία) των ανθρώπων με τους πονηρούς αγγέλους (δαίμονες).
Λένε πολλοί : Εγώ θεωρώ ότι η τάδε άποψη ή θέση, είναι ορθή ή λάθος. Το ζήτημα, δεν είναι τι θεωρούμε εμείς σαν ορθό ή λάθος, αλλά αν αυτό που υποστηρίζουμε ή εκφράζουμε, συμφωνεί ή αντιτίθεται στον Λόγο και τους Νόμους του Θεού-Δημιουργού, αφού μόνον ο Θεός είναι η απόλυτη Αλήθεια.
Εάν δεν λαμβάνουμε υπόψη μας, τον Λόγο και τους Νόμους του Δημιουργού, τότε αυτοθεοποιούμε  την λογική μας. Η αυτοθεοποίηση της λογικής μας, μας αποπροσανατολίζει από την οδό αναζητήσεως της Οντολογικής Αληθείας, συνιστά υπέρβαση των ορίων των ανθρωπίνων δυνατοτήτων, και ταυτοχρόνως αποτελεί ακούσια «πρόσκληση» προς τις δαιμονικές δυνάμεις, οι οποίες ενεργούν ως υποβολείς της Α-νομίας.
2ον/. Ανυπακοή και απείθεια προς τους Νόμους του Θεού-Δημιουργού (Α-νομία).
Όταν υπερβούμε τα όρια που μας έχει θέσει ο κατασκευαστής - Δημιουργός μας, τότε παρέχουμε «έδαφος» στους πονηρούς αγγέλους, τους επιτρέπουμε να επεμβαίνουν και να μας οδηγούν σε σκέψεις, απόψεις- κρίσεις, αποφάσεις που εμείς θεωρούμε ορθές, ενώ είναι εσφαλμένες, υποβάλλοντας στο υποσυνείδητο την «ορθότητα» της απόψεώς μας. Στην συνέχεια δημιουργείται η ψευδαίσθηση της απολυτότητος ή αυθεντίας της ανθρώπινης σκέψεως.
Με άλλα λόγια μας παραπλανούν και μας αποπλανούν!
3ον/. Ακούσια ή εκούσια επικοινωνία, συνεργασία/συνωμοσία, αντιστοίχως, των ανθρώπων με τους πονηρούς/εκπεσόντες Αγγέλους.
Επειδή οι άνθρωποι αυτοϊκανοποιούνται ευκόλως, και την αδυναμία αυτή γνωρίζει ο Όφις/ Εωσφόρος, μας προσεγγίζει ο ίδιος ή οι δαίμονες, με τον τρόπο που προσέγγισαν τους πρωτοπλάστους και τους έπεισαν ότι μπορούσαν «να εκθρονίσουν τον Θεόν, να καταλάβουν την Εξουσία (Του)  και να λατρεύονται (οι συνωμότες) ως θεοί, αντί του αληθινού Θεού-Δημιουργού» (Αποστασία-Σφετερισμός).
Με άλλα λόγια, «δεν μείνανε πιστοί στον Δημιουργό ούτε οι άνθρωποι ούτε οι «πονηροί άγγελοι» που ήθελε (ο Δημιουργός) ο καθένας από τους δύο, να ζει και να κινείται μονάχα στον κόσμο τον δικό του, εκτελώντας μόνο τις εντολές Του, σύμφωνα με την αποστολή και της ικανότητές του. Θελήσανε και οι δύο να κινηθούν άνομα, έξω από τα όριά τους...για την ικανοποίηση της δικής τους και μόνο ματαιοδοξίας και κρυφής επιθυμίας, που ήταν κοινή και για τους δύο «να βγάλουν από την μέση τον Θεό». Οι άνθρωποι για να γίνουν πιο «σοφοί» και κύριοι του εαυτού τους και οι άγγελοι οι πονηροί για να γίνουν κύριοι των ανθρώπων. Έτσι συνωμότησε ο εωσφόρος και παραπλάνησε τους πρωτόπλαστους, οι οποίοι με την σειρά τους συνωμότησαν-συμμάχησαν με τον εωσφόρο για να ωφεληθούν αμφότεροι, παρά το γεγονός ότι είχαν καθορισθεί τα όρια της δράσεώς τους από τον Δημιουργό».1
Αυτά διακηρύσσουν και στις ημέρες μας οι Παγκόσμιοι συνωμότες δια των οργάνων τους. Την αυτοδυναμία, την αυτογνωσία, τον αυτοφωτισμό, την αυτοθεοποίηση του ανθρώπου, την θεοποίηση της επιστήμης και την κατάργηση των επί μέρους θρησκειών, ώστε να λατρεύεται ο ένας θεός μέσα από μία Ενιαία Θρησκεία (Οικουμενισμός).
Κάτω από αυτές τις συνθήκες της αόρατης παρουσίας και πανούργου δράσεως των πονηρών αγγέλων, σε όλες της ανθρώπινες δραστηριότητες της προχριστιανικής εποχής:
-Οι άνθρωποι  θεοποίησαν όλα τα στοιχεία της Κτίσεως2 και όλα τα ανεξήγητα σ’ αυτούς φαινόμενα (κεραυνοί, βροχή, εκλείψεις, πλημμύρες, δαιμονικές μεταμορφώσεις, κ.λπ.).
-Γεννήθηκαν όλες οι αρχαίες ειδωλολατρικές θρησκείες και ιδρύθηκαν οι πρώτες αποκρυφιστικές «στοές» (τα αρχαία μυστήρια της ειδωλολατρείας και δαιμονολατρείας). Όλων αυτών των δαιμονοκατασκευασμάτων, «αδιακρίτως και ανεξαιρέτως, κοινό σημείο είναι η ΜΑΓΕΙΑ, δηλαδή η κορυφαία και επωφελέστερη αμφοτεροβαρής συμφωνία επικοινωνίας και συνεργασίας (αλληλοβοηθείας) ανθρώπων και πονηρών αγγέλων (δαιμόνων)».3
Αυτές οι τελετουργίες των αρχαίων ειδωλολατρών και τα ίδια αρχαία μυστήρια χρησιμοποιούνται και σήμερα από τους παγκοσμιοποιητές, με διάφορες μορφές - παραλλαγές- μεταμφιέσεις, για την εκτροπή του ανθρώπου από την οδό της Αλήθειας και την παγίδευσή του στα θανατηφόρα δίκτυα του Συστήματος.             
Συνεπώς:
-Οι προϊστορικές ρίζες του Συστήματος «εφύησαν» στον Παράδεισον, αμέσως μετά την ανομία των πρωτοπλάστων (Παραπλάνησή τους από τον αρχισυνωμότη μισάνθρωπον Διάβολον)!
-Με την ενέργειά του εκείνη, ο Διάβολος, όχι μόνον παραπλάνησε τους πρωτοπλάστους, αλλά έδειξε ότι μισεί τον άνθρωπον, επειδή ο Δημιουργός είχε επιδείξει ιδιαίτερον ενδιαφέρον προς τον Αδάμ, έχοντας ήδη απορρίψει τον ίδιον, ως αλαζόνα και επίδοξον άρπαγα του «θεϊκού θρόνου».. 
-Από τότε άρχισε να «εκπονεί» ο Εωσφόρος, το παγκόσμιο Συνωμοτικό του σχέδιο κατά της ανθρωπότητος, το οποίον άρχισε να υλοποιεί κατά την ιστορική περίοδον. Προς τούτοις, έπρεπε αρχικώς να εξεύρει τους κατάλληλους υποτακτικούς-συνεργούς, μεταξύ των διπόδων λογικών δημιουργημάτων του Θεού, με τις αντίστοιχες με αυτόν (τον διάβολον) «προδιαγραφές», ήτοι:
.Να έχουν απορριφθεί από τον Θεόν, ως διαπράξαντες τις ίδιες ή παρόμοιες ανομίες και παραβάσεις των Θεϊκών νόμων.
.Να έχουν τις ίδιες φιλοδοξίες, δηλαδή να έχουν υπερβεί τα όρια που τους έχει θέσει ο κατασκευαστής - Δημιουργός μας κατά την δημιουργία τους.
.Να αισθάνονται την ανάγκη επικοινωνίας και συνεργασίας (συνωμοσίας) με οντότητες ή δαιμόνια.
.Να θεωρούν τους εαυτούς τους αυτόφωτους, αξιώτερους των άλλων και  «πεφωτισμένους».
.Να απαιτούν από τους συμπολίτες τους ή τα λοιπά λογικά δίποδα δημιουργήματα, όχι μόνον να τους αποδέχονται ως ηγέτες τους (πολιτικούς, θρησκευτικούς, κλπ) αλλά και να λατρεύονται (οι συνωμότες) ως «θεοί» (αυτοθεοποίηση).
Ο πρώτος στο πρόσωπο του οποίου ο Εωσφόρος ανεγνώρισε ότι είχαν συγκεντρωθεί ΟΛΕΣ οι προμνησθείσες «προδιαγραφές», και εστήριξε την σχεδίαση της συνωμοσίας του, ήταν ο Κάϊν!!. Και επειδή τα ψυχοπνευματικά προσόντα μεταδίδονται και κληρονομικώς με το DNA, απεφάσισε να χρησιμοποιήσει διαχρονικώς για την οργάνωση και υλοποίηση του Συνωμοτικού Σχεδίου του, την βιολογική γραμμή του Κάϊν!!!      
-Η έναρξη υλοποιήσεως του σχεδίου, φαίνεται καθαρά στους αρχαίους ειδωλολατρικούς πολιτισμούς και στις αρχαίες αποκρυφιστικές εταιρείες που ήκμασαν και παρήκμασαν. Τα αποδεικτικά στοιχεία, κρύπτονται στις λατρείες του Βάαλ και του Άμωνος, στα μυστήρια της Ίσιδος, του Σεράπιδος, του Οσίριδος, του Αδώνιδος, των Καβείρων, των Ελευσινίων Μυστηρίων, των Διονυσίων, των Ορφικών, στην λατρεία των «Ελληνικών» ψευδοθεών Απόλλωνος, Διός και Διονύσου και αργότερα στην ειδωλολατρική Ρώμη.
β. Η αίρεση των Φαρισαίων και το Ταλμούδ
1/. Περί τον 7ον-6ον π.Χ αιώνα, γεννήθηκε στην Ελλάδα η Ελληνική/Ιωνική φιλοσοφία. Είναι η πρώτη ιστορική περίοδος της πνευματικής αφυπνίσεως του ανθρώπου. Τότε, σαν αστραπές στο σκοτάδι, άνοιξαν οι κρουνοί του Ελληνικού πνευματικού φωτός και κατηύγασαν, για πρώτη φορά, την τότε γνωστή ανθρωπότητα που ήταν βυθισμένη στο πνευματικό σκοτάδι.
Την ίδια περίοδο περίπου, γεννήθηκε στην Βαβυλώνα η αίρεση των Φαρισαίων!!!
Η αίρεση προέκυψε από την επαφή και την ανάμειξη των αιχμαλώτων Εβραίων-Ισραηλιτών του παλαιού λαού Ισραήλ (Israelites ή Hebrews), με αλλοφύλλους, κυρίως τους Βαβυλωνίους Ζωροάστρες (πυρολάτρες), μυστικιστές και Χαλδαίους, οι οποίοι ασχολούνταν με την αστρολογία, την μαντική και τον αποκρυφισμό (μαγεία). Από την συγχώνευση αυτή, δημιουργήθηκε από κοινού μία νέα αποκρυφιστική Θρησκεία!
Η αίρεση των Φαρισαίων αποτέλεσε την μυστική θρησκεία των ψευδαδελφών που είχαν εισχωρήσει κρυφίως στα σπλάχνα του παλαιού λαού Ισραήλ και είχαν πολιτογραφηθεί ως «Εβραίοι», κατά τις περιόδους των αιχμαλωσιών του, αλλά και όλων των φανατικών και ου κατ’ επίγνωση, Εβραίων του παλαιού λαού Ισραήλ.
Ως γνωστόν, η πίστη του παλαιού λαού Ισραήλ στηριζόταν αποκλειστικώς στην Παλαιά Διαθήκη.
Οι Φαρισαίοι, επισήμως και δημοσίως, ανεγίγνωσκον και επεκαλούτο χωρία της Παλαιάς Διαθήκης, αποκρύφως όμως στις συναγωγές, εδίδασκαν στους μυημένους την λεγομένη απόκρυφη «προφορική παράδοση του Μωϋσέως»  που ανεγίγνωσκαν αποσπασματικώς ή μεταβίβαζαν δια ζώσης από τους  «διδασκάλους» στους μαθητές.
Αυτή η «Μωϋσαϊκή παράδοση» επενοήθη από τους παρανοϊκούς Βαβυλωνίους εωσφοριστές, αστρολόγους και αποκρυφιστές/μάγους, και ενεφυτεύθη στα μυαλά των εν δουλεία ευρισκομένων ολιγοπίστων, απογοητευμένων και απιστησάντων πολιτικοθρησκευτικών αρχόντων του παλαιού λαού Ισραήλ που είχαν συμμαχήσει με τους Φαρισαίους.
Αργότερα σ’εκείνη την παράδοση συμπεριελήφθησαν όλες οι κατά καιρούς αυθαίρετες διδασκαλίες-ερμηνείες των εωσφοριστών ραββίνων όπως είχαν μεταφερθεί μυστικώς, από γενεά σε γενεά, οιονεί «εκσυγχρονιζόμενες», από την περίοδο της Βαβυλωνιακής αιχμαλωσίας του Λαού Ισραήλ μέχρι τον 4ον-5ον μ.Χ. αιώνα και αργότερον.
Για τον λόγο αυτό, ο Ιησούς τους κατέκρινε και προειδοποιούσε τους γνήσιους Εβραίους-Ισραηλίτες ότι, οι Φαρισαίοι είχαν εγκαταλείψει την αληθινή διδασκαλία (της Π.Δ.) και εκήρυτταν ανθρώπινα εντάλματα και παραδόσεις και όχι τον γραπτόν Μωσαϊκό Νόμο, τον οποίον υποκριτικώς διέδιδαν ότι εφήρμοζαν.4
Το σύνολον εκείνων των αυθαίρετων και αποκρύφως μεταδιδομένων διδασκαλιών απετέλεσαν το Ταλμούδ, το θρησκευτικόν Σύνταγμα των Φαρισαίων και της ελεγχομένης απ’αυτούς τότε ανίερης Τριάδος Φαρισαίων, Σαδδουκαίων, Γραμματέων (Φ-Σ-Γ).5
Το Ταλμούδ ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση είχε ή έχει με το βιβλίο και την διδασκαλία της Παλαιάς Διαθήκης.
2/. Στα εκπαιδευτικά ιδρύματα όλων των βαθμίδων, που ποδηγετούνται ΑΠΟΛΥΤΩΣ από όργανα του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, τονίζεται η διδασκαλία των τριών (3) λεγομένων μονοθεϊστικών θρησκειών (Χριστιανισμός-Ιουδαϊσμός, Ισλαμισμός), με τέτοια παραπλανητική επιχειρηματολογία, που οι διδασκόμενοι πείθονται με σχετική ευκολία, ότι ένας είναι ο Θεός αλλά λατρεύεται από τους ανθρώπους με διαφορετικό τρόπο !!!
Όσοι πείθονται από την αντιεπιστημονική, ανιστόρητη, αυθαίρετη και απατήλια αυτή θεώρηση και πιστεύουν κάτι τέτοιο, δεν πρόκειται να γνωρίσουν τον Αληθινό Θεό ούτε να αντιληφθούν ότι η Μοναδική ΑΛΗΘΕΙΑ βρίσκεται στην Διδασκαλία Εκείνου που Είπε ότι: « Εγώ ειμί η οδός, η Αλήθεια και η Ζωή», δηλαδή του Τριαδικού Θεού, της Ορθοδόξου Πίστεως.6  
Αφού ισχυρίζονται ότι όλες οι θρησκείες είναι ανθρώπινα κατασκευάσματα ή ότι περιέχουν ψήγματα αληθείας, ή ότι οι μονοθεϊστικές πιστεύουν στον ίδιο Θεό, με διαφορετικό τρόπο η κάθε μία, γιατί πολεμούν αποκλειστικώς και μόνον την Ορθοδοξία, τον Αληθή Χριστιανισμό;
Όπως διαπιστώνουμε και ακούμε καθημερινώς, οι πάντες βάλλουν, συκοφαντούν και συνωμοτούν κατά των Χριστιανών, της Αγίας Γραφής, του Χριστιανισμού και ειδικώτερον κατά της Ορθοδοξίας. Δεν ακούμε ή δεν διαβάζουμε πουθενά, να υβρίζουν τον Μωάμεθ, τον Βούδα και να συκοφαντούν τον Ισλαμισμό, τον Βουδισμό, τον Ιουδαϊσμό και τις άλλες θρησκείες ! Γιατί;
Η απάντηση είναι απλή!
Διότι ο Ιησούς «καίει» τους παγκόσμιους συνωμότες. Ο Ιησούς Χριστός είναι το μοναδικό εμπόδιο για την υλοποίηση των συνωμοτικών σχεδίων του (Σ), αφού Αυτός είναι:
·Ο Μοναδικός Αληθινός Θεός,Το Φως, Η Αλήθεια, Η Ζωή. ΟΥΔΕΙΣ από τους λεγομένους ιδρυτές των γνωστών θρησκειών ετόλμησε να ψελλίσει την φοβερή αυτή φράση την οποίαν μόνον ένας Θεός θα τολμούσε να εκφέρει, όπως έπραξε ο Ιησούς όταν εδίδασκεν τους μαθητές Του!!!
·Ο ίδιος Θεός τόσον της Παλαιάς Διαθήκης (Ιαχβέ) όσον και της Καινής Διαθήκης (Ιησούς Χριστός) και μέσα από τα κείμενα της Αγίας Γραφής μας οδηγεί στην αλήθεια, την οποία αποσιωπούν ή αποκρύπτουν οι παγκόσμιοι συνωμότες, ώστε να μην την πληροφορηθούν οι άνθρωποι.
·Η Αυτοαλήθεια που αποκαλύπτει, μέσα από τους Λόγους Του (Την Αγία Γραφή, Παλαιά και Καινή Διαθήκη), τα σχέδια και την ταυτότητα των εχθρών της ανθρωπότητος,  κατονομάζοντας τους λαοπλάνους συνωμότες και τον αρχισυνωμότη πατέρα τους, τους αυτοαποκαλούμενους «πεφωτισμένους»!!!.
3/. Οι συστημικοί συνωμότες δεν δίστασαν να υποβαθμίσουν ακόμη και την ιστορικότητα Τού Ιησού, να ισοπεδώσουν την Μοναδικότητά Του και να ταυτίζουν την Θεότητά Του με τα άλλα θνητά, «φωτεινά» δήθεν, πρόσωπα-κατασκευαστές-ιδρυτές των θρησκειών. Παραλλήλως δημιουργούν τις προϋποθέσεις έλξεως του ανθρώπου προς τον άγνωστο, τον αθέατο, όπως χαρακτηρίζουν κόσμο, προς αναζήτηση της «αλήθειας», στην πραγματικότητα όμως προς την αφανή παγίδα των ανθρώπων, την  Μεγάλη Απάτη του Συστήματος.
Το τραγικόν της υποθέσεως είναι ότι ενώ οι περισσότεροι από τους ανθρώπους τοποθετούν τον Ιουδαϊσμό (Judaism ή Jewishness) μεταξύ των λεγομένων μονοθεϊστικών θρησκειών, τον ταυτίζουν με το περιεχόμενο και την διδασκαλία της Παλαιάς Διαθήκης του παλαιού λαού Ισραήλ!!!
Ασυνείδητη πλάνη ή ενσυνείδητη απάτη;
Πιθανώς αποφεύγουν σκοπίμως να αποδεχθούν, το πιθανώτερον αγνοούν, πιθανώτατα δε, επιδιώκουν την συγκάλυψη της αληθείας, δηλαδή ότι:
Οι σημερινοί Ταλμουδιστές Ιουδαίοι (Jews) ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχουν τόσον με τον παλαιό λαό Ισραήλ, τους Εβραίους (Hebrews) ή Ισραηλίτες, όσον και με την Παλαιά Διαθήκη, την οποίαν προ πολλών αιώνων έχουν απορρίψει και την αντικατέστησαν με το Ταλμούδ.
Το τραγικώτερον όμως είναι ότι, ενώ το Ταλμούδ δεν κυκλοφορεί δημοσίως, διδασκόμενο αυστηρώς μόνον εντός των Ιουδαϊκών Συναγωγών, οι άνθρωποι αναλύουν και σχολιάζουν τον Ιουδαϊσμό (Ταλμουδισμό), αυτοσχεδιάζοντες και εθελοθρησκειολογούντες, έχοντας πλήρη άγνοια του περιεχομένου του «ιερού» βιβλίου των Ιουδαίων (JEWS), του Ταλμούδ!!!    
Οποία πλάνη για τους ανθρώπους! Οποία απάτη από τους (υπ)ανθρώπους του (Σ)! Ο τρόπος αυτός, αναζητήσεως της Αληθείας που μας έχει επιβληθεί από το (Σ) αντί για την αποκάλυψη της αληθείας, οδηγεί στην απομάκρυνση του ανθρώπου από την μοναδική οδό που οδηγεί στην Αλήθεια.
Αυτό αποτελεί την πεμπτουσία της Παγκόσμιας Συνωμοσίας του Συστήματος.7
γ. Η Καμπάλα και η παράδοση των Φαρισαίων περί του αναμενομένου Μεσσία
1/. Κατά τους Φαρισαίους: «ο θεός θα εβασίλευε επί όλων των λαών μέσω των Εβραίων, οι οποίοι θα είχαν την υλική κυριαρχία επί της γης. Δι’ αυτούς, ο αναμενόμενος Μεσσίας δεν ήτο καθαρώς πνευματικός ηγέτης, ο οποίος θα υπέτασσε την οικουμένη στην πνευματική ηγεσία του, αλλά βασιλεύς βαπτισμένος μέσα στο αίμα των νικηφόρων πολέμων, οι οποίοι θα έκαναν τον λαό Ισραήλ κυρίαρχο του κόσμου». Αυτήν την κυριαρχία περίμεναν μέσω του Ταλμουδικού ψευδοθεού τους,8 τον οποίον ελάτρευαν αποκρύφως.
Οι Φαρισαίοι περίμεναν την κυριαρχία όχι από τον θεό, αλλά από τα ανθρώπινα  χέρια...9
Οι Φαρισαίοι, δια της συνωμοτικής τους οργανώσεως, επεδίωκαν να καταλάβουν την πολιτικοθρησκευτική εξουσία, ανερχόμενοι αφανώς στις ανώτατες θρησκευτικές θέσεις, υποτάσσοντας τους Εβραίους-Ισραηλίτες και το Συνέδριο και σταδιακώς να στρέψουν τον λαό Ισραήλ υπέρ της μυστικής διδασκαλίας τους (Ταλμουδισμός).
Κατά τον ιστορικό Φλάβιο Ιωσήφ, κατώρθωσαν αυτούς τους σκοπούς. Έβλεπαν δε τους μη μυημένους ως απλά κτήνη ενώ τους μυημένους ως υπερανθρώπους....(Σ.Σ: «Πεφωτισμένους»). Όταν οι Φαρισαίοι κατέλαβαν τις περισσότερες θέσεις στο Συνέδριο, επέτυχαν να επεξηγούν τους θρησκευτικούς νόμους της Παλαιάς Διαθήκης, κατά την αρέσκειάν των, δια της μεθόδου της «αλληγορίας», η οποία αποτελεί την βάση της «Καμπάλ» ή «Καμπάλα».10
Η Καμπάλα παρουσιάζει δύο απόψεις, την θεοσοφικήν και την πρακτικήν. Η δευτέρα ασχολείται αποκλειστικώς με την άσκηση της μαγείας.11
2/. Η αποκάλυψη της πραγματικής ταυτότητας του Εωσφορικού Διευθυντηρίου (Φ-Γ-Σ), ιδιαιτέρως των Φαρισαίων, δηλαδή ποιά ή ποιές συγκεκριμένες φυλές εκπροσωπούσαν και εάν είχαν ή όχι σχέση με τον παλαιό λαό Ισραήλ, είναι αντικείμενο ιδιαίτερης έρευνας. Δυστυχώς, οι ιστορικοί, οι θεολόγοι και οι λοιποί μελετητές, δεν τολμούν να ερευνήσουν το θέμα. Είναι σοβαρό και ίσως το σοβαρώτερον, στην αναζήτηση της αρχικής ταυτότητος του (Σ).
Αποδεικτικά στοιχεία υπάρχουν στην Αγία Γραφή (ΠΔ και ΚΔ), στο απηγορευμένο Ταλμούδ και στην απόκρυφη Χιραμική παράδοση των Ταλμουδιστών Ιουδαίων (JEWS).
Ένα είναι βέβαιον! Οι Συνωμότες της ανίερης Τριάδος:
Δεν ανήκαν στην Αδαμική φυλετική γραμμή του Παλαιού Λαού Ισραήλ. ΔΕΝ ήσαν Εβραίοι του λαού Ισραήλ της Παλαιάς Διαθήκης.. !!!
δ. Οι ρίζες και η ταυτότητα των Φαρισαίων και του Συνεδρίου (Σανχεντρίν) την εποχήν του Κυρίου Ιησού Χριστού.
1/. Η λέξη Φαρισαίος, προέρχεται από την Αραμαϊκή λ. Perishin, με αντίστοιχη λέξη στα Εβραϊκά Perushim που σημαίνει «κεχωρισμένος». Οι Φαρισαίοι είναι οι ίδιοι με τους Assideans (Ασσιδαίους) που αναφέρονται στους Μακκαβαίους (Α΄/2/42).
Η διδασκαλία τους και η συμπεριφορά τους ήταν σε πλήρη αντίθεση με την διδασκαλία του Χριστού. Τα μέλη της ομάδος εκαλούντο μεταξύ τους «chaber» ή «εκλεκτοί του Θεού» ενώ τα μη μέλη, «οι κοινοί», «υιοί της ιλύος», ο «λαός της γης». Κάθε νέο μέλος ωρκιζόταν πίστη στους νόμους της ομάδος (Ταλμούδ) και όχι στην Παλαιά Διαθήκη, επί παρουσία τριών (3) άλλων μαρτύρων (αποκρυφιστική μύηση).
Οι ρίζες τους, όπως προείπαμε, ανάγονται στην περίοδο της Βαβυλωνιακής αιχμαλωσίας των Εβραίων! Εμφανίζονται όμως ιστορικώς, ως ισχυρή οργάνωση επί Ιωάννου Υρκανού (135-105 π.Χ.), ερχόμενοι σε αντίθεση με την τάξη των Σαδδουκαίων. Αρχίζουν να ανέρχονται επί Αλεξάνδρου Ιανναίου (104-78) και κυρίως επί Σαλώμης Αλεξάνδρας (78-69) χήρας του προηγουμένου. Οδηγούμενοι από κάποιον Simeon ben Shetah, αδελφό της  Σαλώμης Αλεξάνδρας, κατέλαβαν τα αξιώματα στο Σανχέντριν (Συνέδριο) και έφθασαν στο αποκορύφωμα της ισχύος τους.
Ο Simeon προσεκάλεσε από την εξορία όλους τους φυγάδες Φαρισαίους, μεταξύ των οποίων και τον Joshua ben Perachya. Άρχισαν να αντικαθιστούν την διδασκαλία των Σαδδουκαίων με τις Φαρισαϊκές ερμηνείες της Τορά, αλλά οι Σαδδουκαίοι τους ανέτρεψαν και πάλι, μετά από αιματηρές συμπλοκές, επανακτήσαντες την δύναμή τους επί Αριστοβούλου (69-63).12
Τότε οι Φαρισαίοι παρουσιάσθηκαν στον Πομπήϊον (106-48 π.Χ.) και του εζήτησαν την επανασύσταση του παλαιού Ιερατείου (είχε προηγηθεί η καταστροφή του ναού). Επί Αγρίππα (41-44 μ.Χ.) οι δραστηριότητες των Σαδδουκαίων περιορίζονται αισθητώς και εξαφανίζονται οριστικώς από την ιστορία, μετά την καταστροφή της Ιερουσαλήμ από τους Ρωμαίους.
Έκτοτε οι Φαρισαίοι αναλαμβάνουν τις τύχες του Εβραϊκού λαού στηριζόμενοι στον Νέον Ιουδαϊσμόν (Ταλμουδισμόν) ή Ταλμουδικόν Ιουδαϊσμόν, όπως διαμορφώθηκε μεταχριστιανικώς και ισχύει μέχρι σήμερον.
Βεβαίως οι Φαρισαίοι, κατά καιρούς, ανεγίγνωσκαν αποσπάσματα από την Παλαιά Διαθήκη (Πεντάτευχο/Τορά), αλλά ερμήνευαν τα αναγιγνωσκόμενα χωρία κατά την δοκησισοφία τους, και τις καμπαλιστικές αποπροσανατολιστικές παρερμηνείες τους, τις οποίες εδίδασκαν στους Εβραίους-Ισραηλίτες, υποκρινόμενοι την τήρηση των γραπτών νόμων του Θεού της Παλαιάς Διαθήκης. Στις αποκρυφιστικές συνάξεις τους, όμως, ανεγίγνωσκαν και εδίδασκαν το αποκρυφιστικό Ταλμούδ.
Ουσιαστικώς, αδιαφορούσαν για τον γραπτό Νόμο της Παλαιάς Διαθήκης, τον οποίον είχαν περιορίσει μόνον στην  Πεντάτευχο (Τορά). Απλώς απαιτούσαν την τήρηση μερικών εξωτερικών χαρακτηριστικών των νόμων του Μωϋσέως, όπως  η νηστεία, η δεκάτη, η πλύση των χειρών, κλπ.
2/. Από το 70 μ.Χ. οι Φαρισαίοι εγκατέλειψαν την θυσίαν του αμνού κατά το Πάσχα, την κορυφαία και διατεταγμένη από τον Θεό της Π.Δ. Ιαχβέ, εορτή των Εβραίων, θεσπισμένη εις ανάμνηση της εξόδου τους από την δουλεία της Αιγύπτου.13
Η ανίερη αυτή κατάργηση της κορυφαίας εορτής του παλαιού λαού Ισραήλ, η οποία κατ’εντολήν του Κυρίου έπρεπε να έχει αιώνιον διάρκεια, συνιστά μία ακόμη απόδειξη ότι οι Φαρισαίοι ΔΕΝ ανήκαν φυλετικώς στον λαό Ισραήλ της Π.Δ. ούτε επίστευαν στον Θεό-Ιαχβέ των Εβραίων-Ισραηλιτών, ο Οποίος είχε δώσει την εντολήν αιώνιου εορτασμού σε ανάμνηση της φοβερής εκείνης ημέρας εξόδου του Λ.Ι. εκ της Αιγύπτου.
Οι Φαρισαίοι διοικούσαν τον παλαιόν λαόν του Θεού (τον λαόν Ισραήλ) , αλλά ΔΕΝ ανήκαν φυλετικώς και θρησκευτικώς σ’αυτόν. Εισήλθαν κρυφίως στα σπλάχνα του Εβραϊκού λαού (παλαιού λαού Ισραήλ) ως παρείσακτοι ψευδαδελφοί. Είχαν Εβραϊκά ονόματα αλλά ΔΕΝ ήσαν πραγματικοί Εβραίοι!!!
Κάτι ανάλογο συνέβη στο παρελθόν, συμβαίνει και σήμερα με κορυφαίους πολιτικούς, τραπεζίτες και επιχειρηματίες σε όλα σχεδόν τα κράτη του κόσμου συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος!!! Παντού κυριαρχούν οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι, καλυπτόμενοι πίσω από ψευδώνυμα ή αντίστοιχα εθνικά ονόματα στις χώρες όπου πρωταγωνιστούν!
Παραθέτουμε μερικά παραδείγματα αφορώντα στην ελληνική πραγματικότητα: Μινέϊκο/Σταυρόπουλος, Αβουρής/Σημίτης, Μωϋσής/Μασούτης, Σουασόν/Σανσόν/Τσάτσος, Ροζενστάϊν/ Ροζάκης, Μωϋσή/Μάτσας, Αβραάμ Μπεναρρόγια, Αλβέρτος Κουριέλ, Κοέν/Κούν, Ραούλ/Ράλλης, Μπενάκι, Λεβή/Παπασταύρου, Ραφαήλ Μωϋσή(ς), κ.α
3/. Η φυλετική ταυτότητα των Φαρισαίων
α/. Οι αληθινοί Εβραίοι ανήκαν στην Αδαμική γραμμή.14 Οι Φαρισαίοι ΔΕΝ ανήκαν στην γραμμή Αδάμ, από την οποίαν προήρχετο, κατά την ανθρώπινη φύση του και ο Θεάνθρωπος Ιησούς.15  
Για τον λόγο αυτό, συνεχώς ο Ιησούς εφιστούσε την προσοχή του λαού και επεσήμανε να αποφεύγουν την διδασκαλία τους. Άλλωστε oι Φαρισαίοι αποτελούσαν αίρεση (ΠΡΑΞΕΙΣ: 15/5), ο δε Ιησούς τους αποκαλούσε «Ὄφεις, γεννήματα ἐχιδνῶν», και «τέκνα των δολοφόνων των προφητών» (ΜΑΤΘ: 23/29-33).
Ο Ιησούς με σαφείς και συγκεκριμένες φράσεις Του, μη επιδεχόμενες παρερμηνειών, κατατάσσει αμφοτέρους (Φαρισαίους-Σαδδουκαίους) στην γραμμή του όφεως, στην γενεά που διέπραξε πνευματική μοιχεία, με τον Διάβολον [Γενεά πονηρά και μοιχαλίς (ΜΑΤΘ: 16/4)].
Ποια ήταν αυτή η γενεά;
Με τους χαρακτηρισμούς Του ο Ιησούς προσδιόρισε σαφέστατα, το γενεαλογικό τους δένδρο (φυλετική γραμμή του Κάϊν), αλλά και την θρησκευτική τους ταυτότητα (τέκνα του διαβόλου).
Απευθυνόμενος προς τους Φαρισαίους είπεν:
« …Υμείς ποιείτε τα έργα του πατρός υμών. Είπον ούν αυτώ. Υμείς…ένα πατέρα έχομεν τον θεόν (ΣΣ: Είπαν αορίστως τον Θεόν, δεν ανέφεραν τον Θεόν-Ιαχβέ)…είπεν δε αυτοίς ο Ιησούς….Υμείς εκ του πατρός του Διαβόλου εστέ, και τας επιθυμίας του πατρός υμών θέλετε ποιείν….» (ΙΩΑΝΝΗΣ,8/41-44).
« ..Εν τούτω φανερά εστί τα τέκνα του Θεού και τα τέκνα του Διαβόλου…ου καθώς ο Κάϊν εκ του πονηρού ην (και όχι όπως ο Κάϊν που ήταν τέκνον του Διαβόλου) και έσφαξεν τον αδελφόν αυτού…ότι τα έργα αυτού πονηρά ην τα δε του αδελφού αυτού δίκαια…» (Α΄ΙΩΑΝΝΟΥ:3/9-12).
«Τότε προσελθόντες οι μαθηταί αυτού είπον αυτώ. Οίδας ότι οι Φαρισαίοι εσκανδαλίσθησαν ακούσαντες τον λόγον; Ο δε αποκριθείς είπε: Πάσα φυτεία ην ουκ εφύτευσε ο Πατήρ μου ο ουράνιος εκριζωθήσεται» (ΜΑΤΘ: 15/12-13).
β/. Η βιολογική γραμμή του Κάϊν ή Καϊνική γραμμή (Καϊνίτες), αναφέρεται στην Π.Δ. ως ξεχωριστή τοιαύτη και προσδιορίζεται μέχρι και τους απογόνους του Λάμεχ. Μετά απ’ αυτούς, τα ίχνη της γραμμής....χάνονται ιστορικώς αλλά δεν χάνονται βιολογικώς, είτε ως «καθαρόαιμοι» απόγονοι είτε ως επιμιξίες με μη Αδαμικούς ή αποβληθέντες της Αδαμικής γραμμής…16
Έτσι παρουσιάζονται ιστορικώς με άλλα ονόματα, συναφή του ονόματος του γενάρχου τους (Καϊναίοι, Κιναίοι, Χ(Κ)αναναίοι, κ.α) ή διαφορετικά (Φοίνικες, Εδωμίτες, Θιραθίτες, Αιμαθίτες, Ρηχαβίτες, κ.α.).
Ας τα αναζητήσουν μέσα από τις σελίδες της Π.Δ. οι ιστορικοί, μελετητές των Γραφών, ερευνητές, κυρίως οι…θεολόγοι. Αν αναζητήσουν την αλήθεια αδόλως και με φόβον Θεού, θα ανακαλύψουν τα ίχνη των απογόνων του Κάϊν και θα οδηγηθούν στους σημερινούς....γνησίους βιολογικούς και πνευματικούς απογόνους-εκπροσώπους της Καϊνικής γραμμής…
Επίσης οι Φαρισαίοι απεκαλούντο:
«Κατάρας τέκνα» (Β΄ΠΕΤΡΟΥ: 2/15-17)-«Οι πάλαι προγεγραμμένοι» (ΙΟΥΔΑΣ: 4)-«Yιοί νυκτός και σκότους» (Α΄ΘΕΣΣΑΛ:5/5)-«Γενεά σκολιά» (ΠΡΑΞΕΙΣ:2/40)-«Κλέφτες και ληστές» (ΙΩΑΝΝ:10/1)-«γενεά διεστραμμένη» (ΦΙΛΙΠΠ: 2/15)-«Γενεά πονηρά και μοιχαλίς …» (ΜΑΤΘ: 16/4).
Οι παραπάνω φοβεροί και αποκαλυπτικοί χαρακτηρισμοί του Κυρίου επιβεβαιώνουν την διαφορετικήν βιολογική γραμμή των απογόνων του Κάϊν, από εκείνην του Αδάμ.
γ/. Στο σημείο αυτό κάποιοι ίσως ερωτήσουν: Μα, ο Κάϊν δεν ήταν υιός του Αδάμ; Συνεπώς αυτός και οι απόγονοί του δεν ανήκουν στην Αδαμική γραμμή; Πως δικαιολογείται η διαφοροποίηση της Καϊνικής από την Αδαμική γραμμή;
Οι απόγονοι του Κάϊν, ΔΕΝ ανήκουν στην Αδαμική γραμμή, διότι:
-Ο Κάϊν δεν αναφέρεται στην ΑΔΑΜΙΚΗ γραμμή (ανθρώπινη γενεαλογία του Κυρίου, ΛΟΥΚΑΣ, 3/23-38), καίτοι ως πρωτότοκος υιός και μετά την δολοφονία του Άβελ, θα έπρεπε να λογίζεται ως ο πρώτος διάδοχος. Ο Θεός, για τους δικούς του λόγους, απέπεμψε τον Κάϊν από την ανθρώπινη γραμμή.
Έτσι προέκυψε και το αβυσσαλέο μίσος του Κάϊν και των βιολογικών απογόνων του κατά των ανθρώπων, δια μέσου των αιώνων μέχρι τις ημέρες μας. Λόγω του φθόνου κατά της ανθρωπότητος, το διεστραμμένο μυαλό τους, αντέστρεψε την βιβλική πραγματικότητα και διέστρεψε την Αλήθεια χαρακτηρίζοντας, δια της λεγομένης Καμπαλιστικής ερμηνείας της Τορά, τους μεν απογόνους του Κάϊν ως δήθεν ανθρώπους, τους δε υπολοίπους ανθρώπους (τους εκτός Καϊνικής γραμμής), την παμψηφία σχεδόν του πληθυσμού της γης, ως κτήνη (goyim), και «υιούς της λάσπης»!!!
-Ο Κύριος όχι μόνον διέγραψε τον Κάϊν από την γραμμή του Αδάμ αλλά αντικατέστησε τον δολοφονηθέντα Άβελ με άλλο σπέρμα, τον Σήθ [«..εξανέστησε σπέρμα έτερον αντί του Άβελ…» (ΓΕΝΕΣΗ, 4/25)].
-Ο Κάϊν μετά την έξοδόν εκ της Εδέμ κατοίκησε στην γη Ναίδ, εγνώρισε την γυναίκα του, η δε γυναίκα του συλλαβούσα έτεκεν τον Ενώχ. Στην συνέχεια οικοδόμησε πόλιν με τους απογόνους του, δημιουργήσας δική του βιολογική γραμμή, ξεχωριστή της Αδαμικής.17
Ο Ιώσηπος υποστηρίζει ότι επί Ηρώδου ο αριθμός των Φαρισαίων ήταν κάτι παραπάνω από 6.000.18
Μερικές χιλιάδες Φαρισαίων, συνεπικουρούμενοι από τις άλλες δύο αιρετικές ομάδες (Σαδδουκαίοι, Γραμματείς), διοικούσαν πολιτικο-θρησκευτικώς, μυριάδες Εβραίων/Ισραηλιτών την περίοδον της παρουσίας του Κυρίου επί της γης !!!
ε. Η θρησκευτική πίστη των Φαρισαίων
1/. Η νέα θρησκεία που εφηύραν, ίδρυσαν και ακολουθούσαν οι Φαρισαίοι εστηρίζετο σε μυστικές διδασκαλίες, άσχετες με την πατρώα πίστη της Παλαιάς Διαθήκης, τις οποίες παραλλήλως προς τις συνεχείς υπομνήσεις-καταγγελίες Του ο Κύριος, δεν παρέλειπε να χαρακτηρίζει ως:
oΤα κρυπτά της αισχύνης [Τα απόκρυφα της αιδούς/ατιμίας (Β΄ ΚΟΡ: 4/2)].
oΣκύβαλα (ΦΙΛΙΠΠ: 3/4…5/9).
oΖηλωτικές διδασκαλίες ου κατ’ επίγνωση (ΡΩΜ:10/2-4).
oΜαταιολογίες (ΤΙΜΟΘ Α΄: 1/6-7).
oΙουδαϊκούς μύθους-εντάλματα ανθρώπων (ΤΙΤΟΣ:1/3).
oΑμαρτωλά ήθη ψευδοδιδασκάλων ακολουθούντων την οδόν του Βαλαάμ υιού τω Βοσώρ (Β΄ΠΕΤΡΟΥ: 2/10…14,15).
oΑιρετικές, «Εξανέστησαν δε τινές των από της αιρέσεως των Φαρισαίων πεπιστευκότες..…» (ΠΡΑΞΕΙΣ: 15/5).
oΑντιπαλαιοδιαθηκικές/Αντιμωσαϊκές/Ά-νομες.
Ο Ιησούς μέσα και έξω από τις συναγωγές στις διάφορες συζητήσεις και διδασκαλίες του, κατ’ επανάληψη κατήγγειλε τους Γραμματείς και Φαρισαίους ότι δεν τηρούσαν την Παλαιά Διαθήκη, αλλά τις δικές τους (ανθρώπινες) παραδόσεις, τουτέστιν το αποκρυφιστικό Ταλμούδ.
-«Διατί  και υμείς παραβαίνετε την εντολήν του Θεού δια την παράδοσιν υμών;» (ΜΑΤΘ: 15/3).
Αφέντες γάρ την εντολήν του Θεού κρατείτε την παράδοσιν των ανθρώπων…αθετείτε την εντολήν του Θεού ίνα την παράδοσιν υμών τηρήσητε…» (ΜΑΡΚ: 7/8-9).
Ακυρούντες τον λόγον του Θεού τη παραδόσει υμών η παραδεδώκατε… (ΜΑΡΚ: 7/13).
Ποίος είναι ο Λόγος του Θεού; Η Παλαιά Διαθήκη.
-«Ο Μωϋσής στον οποίον εσείς (λέτε ότι) έχετε στηρίξει τις ελπίδες σας είναι ο κατήγορός σας/ Ο κατήγορος υμών Μωϋσής, εις όν υμείς ηλπίκατε/Διότι εάν επιστεύατε εις τον Μωϋσή θα επιστεύατε και εις εμέ, διότι περί εμού έγραψε εκείνος…» (ΙΩΑΝΝΗΣ:5/45-46).
2/. Oι καταγγελτικές μαρτυρίες Του Ιησού ότι οι Φαρισαίοι και Γραμματείς ΔΕΝ εφήρμοζαν τις εντολές του θεού της Π.Δ. Ιαχβέ, δεν επίστευαν στα λόγια του Μωϋσέως (Γραπτούς νόμους της Πεντατεύχου-Τορά), αποκαλύπτουν, μεταξύ των άλλων:
-Την διαφορετική θρησκευτική πίστη των Φαρισαίων από εκείνη των πιστών Ισραηλιτών του Παλαιού Ισραήλ.
-Την απόρριψη από τους Φαρισαίους, της Παλαιάς Διαθήκης, ιδιαιτέρως της Πεντατεύχου που έγραψε ο ίδιος ο Μωϋσής.
-Την απάτην περί προφορικής, δήθεν, παραδόσεως, του Μωϋσέως.
Συνεπώς δεν πρέπει να μας ξενίζει το γεγονός της Σταυρώσεως Του Κυρίου από τους Φαρισαίους, τους υποτιθέμενους μελετητές, και κατ’εξοχήν «γνώστες-ερμηνευτές» των προφητειών της Π.Δ. περί του αναμενομένου Μεσσία!

Συνεχίζεται







1 Το Μυστήριον της Ανομίας, Ιωάννης Παλαιτσάκης, εκδ. ΚΟΡΥΦΗ, Αθήναι, 1999, σ.116
2 Δεν υπάρχει Φύσις αλλά Κτίσις. Ο όρος Φύσις (Εκ του ρήματος φύω που σημαίνει γέννηση, αρχή, το σύμπαν, τα σύμπαντα, τα όντα και φαινόμενα, τα κινητά και ακίνητα κτίσματα, το ανθρώπινο γένος, κλπ) που χρησιμοποιούν οι πάντες, συμπεριλαμβανομένων δυστυχώς και των καθ’ημάς ιερέων και λαϊκών θεολόγων, αποτελεί προϊόν πλάνης.
Το (Σ) προκειμένου να απομακρύνει τους ανθρώπους από την έννοια του Κτίστου-Δημιουργού του Σύμπαντος και των ατελευτήτων συμπάντων, εφηύρε τον όρο «Φύσις» ως ο κόσμος να (αν)εφύη μόνος του, από το πουθενά, ως να προήλθε  χωρίς την εύλογη επενέργεια ενός υπερλογικού Νοός/Όντος. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που εφηύρε και επέβαλλε την θεωρία της αυτομάτου εκρήξεως και εξελίξεως. Για να αποσιωποιηθεί η Κτίση-Δημιουργία και να προωθηθούν οι όροι «Φύσις» και «Εξέλιξις».
Μόνο ανόητοι, φρενόπληκτοι μέχρις ηλιθιότητος ή «φρόνιμοι» (πανούργοι) ως ο όφις του παραδείσου, δέχονται την δημιουργίαν-σύνθεση-λειτουργία των θαυμαστών και απεριγράπτων του σύμπαντος, μεταξύ των οποίων και ΟΛΑ τα έλλογα δίποδα όντα (άνθρωποι και «άνθρωποι» κάθε φυλής και χρώματος), από τύχη, με την διαδικασία της εξελίξεως, χωρίς την επέμβαση κάποιου Υπερλογικού Όντος/Προσώπου, με Νού, Βούληση, Σκέψη, Λόγο και Κρίση.
Και ενώ οι στρατιές των συστημικών επιστημόνων διδάσκουν την θεωρία της αυτόματης δημιουργίας-εξελίξεως του σύμπαντος από μία τυχαία έκρηξη (χωρίς να μας εξηγούν πως βρέθηκαν/ποιός και πως κατεσκεύασε, τα υλικά της εκρήξεως και ποιος προεκάλεσε την έκρηξη), στις σκοτεινές στοές οι φρενο-τέκτονες λατρεύουν τον «θεό» τους, τον οποίον αποκαλούν μεγάλο αρχιτέκτονα του σύμπαντος (ΜΑΤΣ).
Εκεί παραδέχονται την ύπαρξη αρχιτέκτονος/δημιουργού, δηλαδή όντος-προσώπου με νου, βούληση και κρίση, που δημιούργησε-έκτισε τον κόσμο, εκτός στοών και σκοτεινών συναγωγών, όμως, δεν δέχονται ότι υπάρχει Κτίστης-Δημιουργός!!! Η μεγάλη διαφορά που συνιστά την απάτη ή πλάνη, αναλόγως της ενσυνείδητης ή ασυνείδητης αποδοχής του ΜΑΤΣ, συνίσταται στο ότι οι φρενο-τέκτονες λατρεύουν ως «θεό» τους ένα άϋλο κτίσμα (Εωσφόρος) του αληθινού Κτίστη-Θεού, που δεν είναι άλλος από τον Δημιουργό ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, Τον Ιησού Χριστό (Ο Τριαδικός Θεός)!!!
3 Το Μυστήριον της Ανομίας, ο.α., σ.119.
4 ΜΑΤΘΑΙΟΣ: 15/9, ΜΑΡΚΟΣ: 7/8,9,13.
5 Το Ταλμούδ το οποίον σήμερα διδάσκεται αποκλειστικώς και μόνον στις συναγωγές των Ιουδαίων (JEWS) προέρχεται από την Χαλδαϊκή λέξη Lamud που σημαίνει κίνητρο, διδασκαλία, οδηγία, επιδεξιότης. Το πλήρες περιεχόμενό του είναι άγνωστο καθ’όσον δεν πωλείται στο εμπόριο ούτε βρίσκεται προς ανάγνωση στις βιβλιοθήκες παρά μόνον στις βιβλιοθήκες των Ιουδαϊκών συναγωγών!
Όσα γνωρίζουμε και είναι ανατριχιαστικά, προέρχονται από παλαιές εκδόσεις που αργότερον απηγορεύθησαν, λόγω του αισχρού/αντιχριστιανικού/ μισανθρώπινου περιεχομένου του, και από Ιουδαίους που αρνήθηκαν να δεχθούν ως θρησκευτικό πιστεύω, το περιεχόμενο ενός βιβλίου που ήταν ανατριχιαστικό, κατάπτυστο, βλασφημούσε τον Ιησού Χριστό, και εδίδασκε πως άνθρωποι είναι μόνον οι Ιουδαίοι ενώ όλοι οι άλλοι ήσαν Θηρία, κτήνη (Γκόϊμ).
6 ΙΩΑΝΝΗΣ, 14/6.
7 Συνωμοσία (εκ του ρ. συνόμνυμι: Ορκίζομαι ομού, συναποτελώ συμμαχία).
8 Οι Φαρισαίοι και η ανίερη τριάς, ΔΕΝ ελάτρευαν Τον Ιαχβέ της Π.Δ. Απλώς ανεφέροντο γενικώς στον Θεό των «πατέρων» τους και τηρούσαν υποκριτικώς,τους λατρευτικούς τύπους της Π.Δ., προς ικανοποίηση και μόνον του λαϊκού αισθήματος των αληθινών Εβραίων/Ισραηλιτών.
9 Οι Φαρισαίοι ανέμεναν ένα ελευθερωτή που θα ξεσήκωνε τον λαό και θα απελευθέρωνε τους Ισραηλίτες από τους Ρωμαίους, διά των όπλων. Αυτά συμπεριελαμβάνοντο στο απόκρυφο Ταλμούδ. Αντιθέτως στην Παλαιά Διαθήκη, πάρα πολλά προφητικά χωρία επιβεβαίωναν ότι ο αληθινός Μεσσίας, ήταν ο σταυρωθείς από τους Φαρισαίους ΙΗΣΟΥΣ (Συνωμοσία και Αγάπη, Ιωάννου Αντωνοπούλου, 1979, σ.35, υποσ.1).
10 Καμπάλα: Είναι το σύνολον των φιλοσοφικών και θεοσοφικών δογμάτων των Ταλμουδιστών Ιουδαίων στηριζoμένων στις αποκρυφιστικές ερμηνείες της Παλαιάς Διαθήκης, ουσιαστικώς μόνον της Πεντατεύχου (Τορά), δι’ αντικαταστάσεως λέξεων με άλλες των οποίων τα γράμματα έχουν ίσην αριθμητικήν αξία με τις αντίστοιχες παλαιοδιαθηκικές. Τα δόγματα και η διδασκαλία της Καμπάλα περιέχονται στα αποκρυφιστικά βιβλία, «Σεφέρ Γετζίραχ» (Βιβλίο Δημιουργίας), και Ζοχάρ ή Σεφέρ Χα Ζοχάρ (Βιβλίο του Φωτός).
Η Καμπάλα δεν μεταδίδεται σε κανένα μη μυημένο και πιστεύεται ότι είναι έργο σκοτεινών κύκλων του 6ου π.Χ. αιώνος (The Life and Times of Jesus the Messiah,Alfred Edersheim,1883,II, 689) [Συνωμοσία και Αγάπη, Ι. Αντωνόπουλος, 1979, σ.35---Σιωνισμός, Dr.Yermak, Θανάσιμος Απάτη κατά της ανθρωπότητος, Αθήναι, σ.9-10].
11 Nesta Webster, Secret Societies and Subversive Movements, Christian Book club of America, First edition, 1924, p.12).
12 Αριστόβουλος: Όνομα 7 τουλάχιστον βασιλέων, πριγκήπων και αρχιερέων της οικογενείας των Ασμοναίων. Αριστόβουλος Β΄(? -48 π.Χ.): Αρχιερέας και βασιλεύς της Ιουδαίας. Δεν ανήκε στο λαό Ισραήλ αλλά στον οίκο Ρηχάβ (ΙΕΡΕΜ: 42/1-15, Α΄ ΠΑΡΑΛ: 2/55, Α΄ ΒΑΣ: 2/10).
13 «….καὶ ἔσται ἡ ἡμέρα ὑμῖν αὕτη μνημόσυνον· καὶ ἑορτάσετε αὐτὴν ἑορτὴν Κυρίῳ εἰς πάσας τὰς γενεὰς ὑμῶν· νόμιμον αἰώνιον ἑορτάσετε αὐτήν καὶ φυλάξετε τὴν ἐντολὴν ταύτην· ἐν γὰρ τῇ ἡμέρᾳ ταύτῃ ἐξάξω τὴν δύναμιν ὑμῶν ἐκ γῆς Αἰγύπτου, καὶ ποιήσετε τὴν ἡμέραν ταύτην εἰς γενεὰς ὑμῶν νόμιμον αἰώνιον» (ΕΞΟΔΟΣ, 12/14-17).
14 Αδάμ-Σήθ-Ενώς-…Ενώχ-Μαθουσάλα-Λάμεχ-Νώε-Σημ-Αβραάμ-Ιακώβ-Ισαάκ-Ιούδα-Δαυΐδ…(ΓΕΝΕΣΗ, κεφ.5ον)
15 «…ο Ιησούς…ως ενομίζετο, υιός Ιωσήφ, του Ηλί,…του Δαυϊδ,…του Αδάμ, του Θεού.» (ΛΟΥΚΑΣ, 3/23-38)
16 Κάϊν-Ενώχ-Γαϊδάδ-Μαλελεήλ-Μαθουσάλα-Λάμεχ- Ιωβήλ και Ιουβάλ (εκ της Αδά)- Θόβελ (εκ της Σελλά)…….(ΓΕΝΕΣΗ, 4/16-24). Ο Θεός-Δημιουργός, για τους δικούς Του λόγους, εξέβαλλεν της Αδαμικής γραμμής, τον Κάϊν όπως έκανε αργότερα με τους Ησαύ (Εδώμ-Eδωμίτες/Ιδουμαίοι), και το σπέρμα Ευφραίμ (ΙΕΡΕΜΙΑΣ, 7/15-16).
17 Είναι ΓΕΓΟΝΟΣ αναμφισβήτητον ότι ΥΠΗΡΞΑΝ άλλοι «άνθρωποι» στην περιοχή μακράν από εκείνη που εξωρίσθησαν οι Αδάμ-Εύα, που δεν είχαν σχέση με τους Αδαμικούς… Το ποιοί ήσαν εκείνοι με τους οποίους ήλθε σε επαφή ο Κάϊν, μη ανήκοντες στην Αδαμική γραμμή, πως βρέθηκαν στην γη Ναίδ, με τους οποίους ο Κάϊν εδημιούργησε ξεχωριστή βιολογική γραμμή, ολόκληρη πόλη, αποτελεί μείζον θεολογικό πρόβλημα προς επίλυση κυρίως από τους …πολεμίους της Π.Δ. Δυστυχώς στο θέμα αυτό, οι ισχυριζόμενοι ότι θεολογούν….ορθοδόξως, σιωπούν απαραδέκτως ή εθελοθρησκεύουν ανοήτως.
18 Μεγ. Αμερικ. Εγκυκλ., τ. 20oς, σ. 535-536.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου