Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ



Έϊ, ονειροπαρμένε Γενίτσαρε Ερντογάν!!
-Η μόνη αληθινή «Γαλάζια πατρίδα» που έχει καταγραφεί ιστορικώς στην παγκόσμια Γραμματεία, είναι αυτή που βλέπεις στον παραπάνω χάρτη, στην πρωτεύουσα της οποίας, την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, δεσπόζει ο επιβλητικός Ορθόδοξος Ιερός Ναός της Αγίας Σοφίας. Αυτή η «Γαλάζια πατρίδα» είναι θέλημα του Μεγάλου και Μοναδικού Αληθινού Θεού, του Ιησού Χριστού (του θεού του προπάππου σου Mίμη Μπακάτογλου), να ξαναγίνει Ρωμαίϊκη/Ελληνική, ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ !!!
-Μέσα στην παραζάλη σου, κραυγάζεις ότι κάποια από τα νησιά του Αιγαίου Πελάγους είναι Τουρκικά και κατέχονται παρανόμως από τους Έλληνες, ενώ παράλληλα ζητάς την αποστρατιωτικοποίηση των Ελληνικών νήσων του Αιγαίου Πελάγους, με τον ισχυρισμό ότι η αποστρατιωτικοποίηση των νήσων, αναφέρεται στην Συνθήκη της Λωζάνης, την οποίαν κατ’εσέ, καταπατούν οι Έλληνες.
Επειδή η εωσφορική αλαζονεία σου, έχει συσκοτίσει τον νού σου, διάβασε ξανά το περιεχόμενο των άρθρων 14,15 και 16 της συνθήκης της Λωζάνης, και πες μας αν έχεις τα κότσια, ποιος από τους δύο έχει παραβιάσει την συνθήκη, Οι Ρωμηοί/Έλληνες ή οι Ψευδο-νεότουρκοι, τους οποίους ως αλλοεθνής γενίτσαρος, εκπροσωπείς;
Άρθρον 14.
Αι νήσοι Ίμβρος και Τένεδος, παραμένουσαι υπό την τουρκικήν κυριαρχίαν, θα απολαύωσιν ειδικής διοικητικής οργανώσεως, αποτελούμενης εκ τοπικών στοιχείων και παρεχούσης πάσαν εγγύησιν εις τον μη μουσουλμανικόν ιθαγενή πληθυσμόν δι’ ό,τι αφορά εις την τοπικήν διοίκησιν και την προστασίαν των προσώπων και των περιουσιών.  Η διατήρησις της τάξεως θα εξασφαλίζηται εν αυταίς δι’ αστυνομίας στρατολογουμένης μεταξύ του ιθαγενούς πληθυσμού, τη φροντίδι της ως άνω προβλεπομένης τοπικής διοικήσεως υπό τα διαταγάς της οποίας θα διατελή. Αι συνομολογηθείσαι ή συνομολογηθησόμεναι μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας συμφωνίαι, αι αφορώσαι την ανταλλαγήν των Ελληνικών και τουρκικών πληθυσμών, δεν θα εφαρμοσθώσιν εις τους κατοίκους των νήσων Ίμβρου και Τενέδου.
Άρθρον 15.
Η Τουρκία παραιτείται υπέρ της Ιταλίας παντός δικαιώματος και τίτλου επί των κάτωθι απαριθμουμένων νήσων, τουτέστι της Αστυπάλαιας, Ρόδου, Χάλκης, Καρπάθου, Κάσσου, Τήλου, Νισύρου, Καλύμνου, Λέρου, Πάτμου, Λειψούς, Σύμης και Κω, των κατεχομένων νυν υπό της Ιταλίας και των νησίδων των εξ αυτών εξαρτωμένων, ως και της νήσου Καστελλορίζου (όρα χάρτην υπ’ αρ. 2).
Άρθρον 16.
Η Τουρκία δήλοι ότι παραιτείται παντός τίτλου και δικαιώματος πάσης φύσεως επί των εδαφών ή εν σχέσει προς τα εδάφη άτινα κείνται πέραν των προβλεπομένων υπό της παρούσης Συνθήκης ορίων, ως και επί των νήσων, εκτός εκείνων ων η κυριαρχία έχει αναγνωρισθή αυτή δια της παρούσης Συνθήκης, της τύχης των εδαφών και των νήσων τούτων κανονισθείσης ή κανονισθησομένης μεταξύ των ενδιαφερομένων. Αι διατάξεις του παρόντος άρθρου δεν θίγουσι τας συνομολογηθείσας ή συνομολογηθησομένας ιδιαιτέρας συμφωνίας μεταξύ της Τουρκίας και των ομόρων χωρών λόγω της γειτνιάσεως αυτών.
*
Πάψε λοιπόν να ξελαρυγγιάζεσαι και να ονειρεύεσαι ψεύτικες «Γαλάζιες πατρίδες», στηριζόμενος:
.Στην προστασία του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, την οποίαν σου παρέχει προσωρινώς, δια των Ιουδαιοκρατούμενων ΗΠΑ, Αγγλίας και Γερμανίας (Βλέπε Ε.Ε.), και
.Στην ηττοπαθή στάση και τις καθ’υπαγόρευση του Συστήματος, αποφάσεις των πεφοβισμένων εντολοδόχων Ελλαδιτών εξουσιαστών, και της λοιπής συνομοταξίας των εγχώριων ελληνόφωνων εθνομειοδοτών.
Δεν έχεις καταλάβει ακόμη ότι απλώς είσαι ένα «εργαλείο» του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, και ότι εγγίζει η ώρα που θα πεταχθείς στην αποθήκη των δίποδων αχρήστων (Two legged Junk room), στην καλύτερη των περιπτώσεων, όπως συνηθίζει να κάνει το ΣΥΣΤΗΜΑ για κάθε ένα από τα «γιουσουφάκια» του, όταν τελειώνει η αποστολή τους ;
Εάν όχι, τότε είσαι ανόητος και επικίνδυνος ψυχασθενής-πειρατής του Ελληνικού Αιγαίου Αρχιπελάγους μας.
Εμείς, οι αφανείς Ρωμηοί/Έλληνες, στους μαιναδισμούς σου και στους προστάτες- εντολοδότες σου, τους παγκόσμιους εξουσιαστές του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, τους εμπόρους των Εθνών της σύγχρονης Βαβυλώνος, θα απαντούμε πάντοτε:
«… οὐαὶ οὐαί, ἡ πόλις ἡ μεγάλη Βαβυλών, ἡ πόλις ἡ ἰσχυρά, ὅτι μιᾷ ὥρᾳ ἦλθεν ἡ κρίσις σου.1811 καὶ οἱ ἔμποροι τῆς γῆς κλαύσουσι καὶ πενθήσουσιν ἐπ᾿ αὐτῇ, ὅτι τὸν γόμον αὐτῶν οὐδεὶς ἀγοράζει οὐκέτι…». (ΑΠΟΚ:18/10-11)
«…ἐγὼ τὸ Α καὶ τὸ Ω, ὁ πρῶτος καὶ ὁ ἔσχατος, ἀρχὴ καὶ τέλος. 2214 Μακάριοι οἱ ποιοῦντες τὰς ἐντολὰς αὐτοῦ, ἵνα ἔσται ἡ ἐξουσία αὐτῶν ἐπὶ τὸ ξύλον τῆς ζωῆς, καὶ τοῖς πυλῶσιν εἰσέλθωσιν εἰς τὴν πόλιν.….. 2216 ᾿Εγὼ ᾿Ιησοῦς ἔπεμψα τὸν ἄγγελόν μου μαρτυρῆσαι ὑμῖν ταῦτα ἐπὶ ταῖς ἐκκλησίαις. ἐγώ εἰμι ἡ ῥίζα καὶ τὸ γένος Δαυΐδ, ὁ ἀστὴρ ὁ λαμπρὸς ὁ πρωϊνός…» (ΑΠΟΚ: 22/13-16).
Ταῦτα Λέγει ὁ μαρτυρῶν ᾿Ιησοῦς Χριστός · ναὶ ἔρχομαι ταχύ. ἀμήν, ναὶ ἔρχου, Κύριε ᾿Ιησοῦ.

MEΡΟΣ 4ον

                                                              Σανχέντριν Eωσφοριστών.
                                                              Υποχθονίων Ορμητήριον.
                                                              Σιωνιστών Κοσμοθεώρηση.
                                                              Ταλμουδιστών Ιδεολογία.
                                                              Ηλεκτρονικόν Φυλακιστήριον.
                                                              Μισανθρωπιστών Οχύρωμα.
                                                              Αντιχριστιανισμού Κοσμοδίκτυον.

4. Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΜΕΤΑΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ- ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ
α. Το «κεχαραγμένον σχέδιον».
1/. Σε μια απελπισμένη αντίδρασή τους,  οι αμετανόητοι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι της Διασποράς, με την συνεργασία αργυρώνητων τοπικών αρχόντων και άλλων μωροφιλόδοξων αξιωματούχων, προσπάθησαν τρείς φορές, ανεπιτυχώς, να ανοικοδομήσουν τον ναό του Σολομώντος, αλλά και τις τρείς φορές έλαβαν αρνητικές απαντήσεις ή θεϊκές προειδοποιήσεις και ετιμωρήθησαν παραδειγματικώς.
Πρώτη επί αυτοκράτορος Αδριανού (117-138), οπότε κατεστράφησαν και τα λείψανα της Ιερουσαλήμ, από την καταστροφή της το 70 μ.Χ.
Μεταξύ των ραββίνων της μυστικής Συναγωγής, υπήρχαν και ραββίνοι ειδικοί σε απαγωγές, τρομοκρατία, επανάσταση, όπως ο ραββίνος Ακίμπα και ο Μπαρ Κοχμπά που μυστικά ωργάνωσαν και διηύθυναν την τρίτη επανάσταση των Ιουδαίων εναντίον της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας (132-135 μ.Χ.), αποσκοπούντες μεταξύ άλλων, στην ανοικοδόμηση του ναού του Σολομώντος. Τελικώς οι Ρωμαϊκές λεγεώνες ανέκτησαν την Ιουδαία και με διαταγή του Αδριανού, επεχείρησαν την εξάλειψη του Δούρειου Ίππου που είχε εισβάλλει στην Αυτοκρατορία και ετοιμαζόταν να την καταστρέψει. Οι Ιουδαίοι ιστορικοί λένε  ότι ο Αδριανός εξολόθρευσε το ½ του Ιουδαϊκού πληθυσμού. Σύμφωνα με τον Δίωνα Κάσσιο,1 κατά την διάρκεια του πολέμου 580.000 Ιουδαίοι έχασαν τη ζωή τους, 50 οχυρωμένες πόλεις και 985 χωριά καταστράφηκαν ολοσχερώς. Ο Ιουδαϊσμός δεν ξεπέρασε αυτό το πλήγμα για αρκετούς αιώνες.
Μετά την λήξη του πολέμου, ο Αδριανός συνέχισε τις θρησκευτικές διώξεις κατά των Ταλμουδιστών Ιουδαίων (του Βαβυλωνιακού Ταλμούδ).2 Αποπειράθηκε να ξεριζώσει τον Ιουδαϊσμό, τον οποίον έβλεπε ως την αιτία συνεχών επαναστάσεων, κήρυξε εκτός νόμου την ταλμουδική Τορά, το εβραϊκό ημερολόγιο και εκτέλεσε Ιουδαίους λόγιους. Ο «ιερός πάπυρος» κάηκε τελετουργικά στο Όρος του Ναού. Στο πρώην σκευοφυλάκιο του Ναού εγκατέστησε δύο αγάλματα, ένα του Γιούπιτερ (Δία) και ένα δικό του. Σε μια προσπάθεια να διαγράψει κάθε ανάμνηση της Ιουδαίας, αφαίρεσε το όνομά της από τον χάρτη και το αντικατέστησε με το Συρία Παλαιστίνα, από τους Φιλισταίους, αρχέγονους εχθρούς των Ιουδαίων. Επανίδρυσε την Ιερουσαλήμ υπό την μορφή ρωμαϊκής παγανιστικής πόλεως, με το όνομα Αιλία Καπιτωλίνα (Aelia Capitolina) και απαγόρευσε στους Ιουδαίους να εισέρχονται σε αυτήν.
Ο Αδριανός γνώστης της Φαρισαϊκής πολιτικής να προσποιούνται ότι γίνονται μέλη της κοινωνίας που εισέβαλαν, έδωσε την παρακάτω εντολή στις λεγεώνες του:
«Ακόμη και αν ορκιστούν ότι γίνονται καλοί Ρωμαίοι πολίτες και ότι λατρεύουν τον ΔΙΑ και τους άλλους θεούς σκοτώστε τους, εάν δεν θέλετε να κατακτήσουν και να καταστρέψουν την Ρώμη με τα μυστικά και ύπουλα μέσα που μεταχειρίζονται»
Ο Αδριανός ανεκάλυψε ποιοι ραββίνοι ήσαν μέλη  του « Sanhedrin», τους συνέλαβε εκτός από έναν που διέφυγε, και διέταξε να τους σταυρώσουν. Οι υπόλοιποι Ιουδαίοι της Αυτοκρατορίας σώθηκαν, διότι ο Αδριανός πέθανε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι σήμερα συνθήκες (η συστημική εκδοχή αναφέρει ότι έπασχε από υδρωπικία), και ο διάδοχός του Αντωνίνος ο Πίος δέχθηκε μέλη διαφόρων Εβραϊκών επιτροπών, οι οποίοι κλαίγοντας και φιλώντας τα πόδια του, ζήτησαν ευσπλαχνία. Έτσι τους αμνήστευσε και έσωσε την ζωή τους, αλλάζοντας τους νόμους του Αδριανού.3
Δεύτερη επί Μεγάλου Κωνσταντίνου (324-337). Μετά την υπογραφή του διατάγματος περί ανεξιθρησκείας, και την έναρξη οικοδομήσεως χριστιανικών ναών, οι ταλμουδιστές Ιουδαίοι εζήτησαν από τον αυτοκράτορα την άδεια ανοικοδομήσεως του ναού του Σολομώντος, πλην όμως έλαβαν αρνητική απάντηση.
Τρίτη επί Ιουλιανού του Παραβάτου (361-363), ότε «πυρ εκπηδήσαν εκ των θεμελίων ευθέως κατέφλεξε πολλούς ανθρώπους και τους λίθους του τόπου εκείνου»4.
2/. Οι αρχισυνωμότες ψευτοεβραίοι Ταλμουδιστές, μετά την Ανάσταση και Ανάληψη του Κυρίου, βλέποντες να κλονίζεται το έδαφος κάτω από τα πόδια τους, συσκέφθηκαν, συνωμότησαν, σχεδίασαν και απεφάσισαν να συμμαχήσουν με όλες τις παγανιστικές και αποκρυφιστικές δυνάμεις της εποχής τους, για να αντιμετωπίσουν την πλημμυρίδα των νέων πιστών στον Θεάνθρωπον Ιησούν, των Χριστιανών.
Τότε απεφασίσθη, σχεδιάστηκε, και εξεπονήθη μία από τις μεγαλύτερες συνωμοσίες κατά της ανθρωπότητος. Η μεγάλη Συνωμοσία των τεσσάρων (4) πρώτων αιώνων κατά των Ελλήνων και του Χριστιανισμού.
Το Παγκόσμιο «Εβραϊκό»/Ιουδαϊκό-Φαρισαϊκό Συνέδριο (Σανχέντριν) αναπροσάρμοσε το αρχικό Σχέδιό του και στράφηκε μετά μανίας, με όλα τα όργανά του, κατά των Χριστιανών, ιδιαιτέρως κατά των Ελλήνων Χριστιανών. Κατά των Ελλήνων, διότι πρώτοι οι Έλληνες εδέχθησαν τον Λόγον Του (Την Διδασκαλία Του Ιησού) και δια της Ελληνικής γλώσσης άρχισε να διαδίδεται αστραπιαίως ο Χριστιανισμός, στον τότε γνωστό κόσμον.
Το Σχέδιο προέβλεπε :
oΔιασπορά ψευδών ειδήσεων και προκαταλήψεων σε βάρος των Χριστιανών.
oΊδρυση αποκρυφιστικών εταιρειών και πρόκληση σχισμάτων και αιρέσεων στους κόλπους    των πρωτοχριστιανικών Εκκλησιών.
oΣυκοφαντίες κατά των Χριστιανών ότι διαπράττουν στις συναθροίσεις τους όργια και αισχρά εγκλήματα.
oΣυνεργασία με τους Ρωμαίους ειδωλολάτρες αυτοκράτορες και τοπικούς άρχοντες (Ωτακουστές των Ρωμαίων), υποκίνηση και ενθάρρυνση συστηματικών διωγμών κατά των Χριστιανών και ειδικώτερον των Ελλήνων.
oΝόθευση της Χριστιανικής διδασκαλίας με ανθρώπινα εντάλματα, ώστε να μετατρέψουν την Χριστιανική πίστη, σε ανθρώπινη γνώση με την χρήση του νου και συμβιβαζόμενη μόνο με τον ορθό λόγο (Γνωστικισμός). Τότε συνεγράφησαν και τα λεγόμενα «απόκρυφα ευαγγέλια» και ανεσύρθη από την «ναφθαλίνη» ή την «φαντασματοθήκη» της Ιστορίας, ο νεοπυθαγοριστής Απολλώνιος ο Τυανέας (1ος μ.Χ. αιών) στον οποίον απέδωσαν «θαύματα», «προφητείες» και θρύλους, γύρω από την ζωή του, με τους εξής κύριους στόχους:
- Να πεισθούν οι Εθνικοί ότι  στο πρόσωπο του Απολλωνίου έπρεπε να δουν τον σωτήρα Ιησού Χριστόν είτε ως ισόκυρον θείο άνδρα είτε ως μετενσάρκωση του Απολλωνίου (μερικοί μυθοπλάστες έφθασαν σε σημείο να ισχυρισθούν ότι ο Απολλώνιος έζησε τον 1ον π.Χ. αιώνα).
- Να παρασυρθούν οι Εβραίοι της διασποράς και να πιστεύσουν ότι ο Ιησούς Χριστός δεν ήταν Υιός του Θεού, ούτε ο αναμενόμενος Μεσσίας.
- Να επέλθει σύγχυση στις τάξεις των διωκομένων Χριστιανών οι οποίοι, παρά τους απηνείς διωγμούς, αυξάνοντο με απίστευτη ταχύτητα.
- Να πεισθούν ή τουλάχιστον να προβληματισθούν άπαντες (Εθνικοί και μη) ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν θεία καταγωγή, συμμετέχουν στην θεία φύση και μπορούν να γίνουν θεοί μετά θάνατον.     Δεν είναι τυχαίο πως όλα αυτά εγγράφησαν και άρχισαν να διαδίδονται από τα μέσα του 2ου π.Χ. αιώνος και αρχές του 3ου π.Χ. αι., όταν είχαν φύγει από την ζωή όλοι οι αυτόπτες μάρτυρες και οι μέχρι δευτέρας γενεάς, τουλάχιστον, απόγονοι των αυτοπτών μαρτύρων, για τα γεγονότα που ανεφέροντο, κυρίως, στους βίους του Ιησού Χριστού και του Απολλώνιου Τυανέως.    
Τα παραπάνω:
-Δεν είναι εικασίες ούτε αβάσιμες ερμηνείες- εκτιμήσεις. Τα αποδείξαμε με πλήθος αδιάσειστων στοιχείων στην ειδική σειρά αναλύσεως του θέματος «Η μεγάλη Συνωμοσία των 4 πρώτων μ.Χ. αιώνων, κατά των Ελλήνων και του Χριστιανισμού» (από 18 Ιουν 2014 μέχρι 18 Ιουλ 2014).
-Επιβεβαιώνονται μεταξύ των άλλων από πληθώρα άλλων αποδεικτικών στοιχείων, κυρίως μαρτύρων, όπως ο Τερτυλλιανός,  ο φιλόσοφος Ιουστίνος, ο Ιωάννης Χρυσόστομος, ο επίσκοπος Καισαρείας Ευσέβιος, καθώς  και άλλοι  ερευνητές και Πατέρες της Εκκλησίας.
Αποτέλεσμα όλων αυτών, ήταν οι φοβεροί διωγμοί κατά των Χριστιανών όχι μόνο από τους κατακτητές Ρωμαίους, αλλά και οι φρικαλεότητες από τους Ταλμουδιστές Ιουδαίους, σε βάρος των Χριστιανών και ειδικώς των Ελλήνων!!! 
«Οι Φαρισαίοι Ταλμουδιστές ή Σιωνιστές, εξαπέλυσαν μεγάλους διωγμούς κατά των Χριστιανών και ειδικώς των Ελλήνων, οι οποίοι περισσότερο κάθε άλλου λαού, διέδωσαν και διέσωσαν τον Χριστιανισμό, πληρώνοντας βαρύ φόρο αίματος εξ αιτίας των Ιουδαίων. Το Σανχέντριν (Συνέδριο) εξαπέλυσε προς όλες τις παροικίες της διασποράς εκατοντάδες μυστικών ταχυδρόμων, με γραπτές εντολές όπως οι ανά τον κόσμο Ιουδαίοι αρχίσουν αμέσως έντονον δυσφήμιση των Χριστιανών».5
Την εποχή εκείνη παρετηρήθη μία πρωτοφανής σε έκταση ανθελληνική και αντιχριστιανική δράσις των Ταλμουδιστών Ιουδαίων.
«Η παρατηρούμενη πρωτοφανής εμμονή και συστηματική αντίχριστος δράσις των απειθούντων Εβραίων βάσει «κεχαραγμένου Σχεδίου» και η αλληλένδετος και ενωμένη ενέργεια αυτών σε όλες τις χώρες και τις εποχές, επιβεβαιώνει την ύπαρξη Μυστικής Κυβερνήσεως η οποία διοικεί με πλήρη δικαιώματα τους Εβραίους όλου του κόσμου. Οι αρχηγοί της άτυπης αυτής αρχής «κατά τας μαρτυρίας του ραββίνου Βράχμα, φέρονται ως απόγονοι του Δαυΐδ και έλαβον τον τίτλον του Πατριάρχου ή ηγεμόνος του Ισραήλ εν εξορία».6
β. Η Μυστική και φανερή δράση του Ιουδαϊκού Σανχέντριν (Η μισελληνική φρενίτις των Ταλμουδιστών Ιουδαίων)
Την πρώτη δράση αυτής της μυστικής κυβερνήσεως, του Μυστικού Φαρισαϊκού-Ταλμουδικού Αρχηγείου, βλέπουμε κατά την επανάσταση του 150 μ.Χ. στην Κυρηναϊκή και Κύπρον και από εκεί στην Αίγυπτο  με τάση διαδόσεως στην Συρία.
Ο Ερνέστος Ρενάν λέγει, ότι «κατέλαβε φρενίτις τους Εβραίους ώστε έτρωγαν ωμά τα κρέατα των φονευομένων από αυτούς, τα δε έντερά των τα χρησιμοποιούσαν για ζώνη».7
Οι σφαγέντες από τους επαναστάτες Ταλμουδιστές Ιουδαίους, στην Κυρηναϊκή, ανήρχοντο σε 240.000, στην δε Κύπρο σε 100.000 Έλληνες.
«Από την Βασιλεία του Νέρωνα σ’ αυτήν του Αντωνίνου Πίου γράφει ο Γίββων8 «οι Εβραίοι αποκάλυψαν μία θηριώδη ανυπομονησία εναντίον της κυριαρχίας της Ρώμης και επανειλημένα οδηγήθηκαν στις πλέον άγριες σφαγές και ανταρσίες. Η ανθρωπότητα ταράχθηκε μπροστά στα τρομερά εγκλήματα που διέπραξαν στις πόλεις της Αιγύπτου και της Κύπρου, όπου απεκάλυψαν την προδοτική φιλία που προσποιούντο πως είχαν με τους ανύποπτους πολίτες.......Στην Κυρήνεια εσφάγησαν 220.000 Έλληνες και στην υπόλοιπη Κύπρο άλλοι 240.000, στην Αίγυπτο ένας πολύ μεγαλύτερος αριθμός. Πολλά από αυτά τα ατυχή θύματα πριονίστηκαν στη μέση...».9  
Μετά την καταστολή της «Ιουδαϊκής» επαναστάσεως από τις Ρωμαϊκές λεγεώνες του Αλεξάνδρου Τιβερίου (ΣΣ: κατά τον Ρενάν,  ο Τιβέριος ήταν Ιουδαϊκής καταγωγής), τα ίχνη της Ιουδαιοταλμουδικής Υπερκυβερνήσεως χάνονται για πολύ καιρό.
Η ανθρωπότητα συνταράχθηκε, τότε,  από τα εγκλήματα των Ταλμουδιστών Ιουδαίων εναντίον των Ελλήνων, ξένοι συγγραφείς κατέγραψαν τις απίστευτες θηριωδίες εκείνων των πνευματικών «προγόνων» των σημερινών τζιχαντιστών. Κανένας όμως, συντάκτης σχολικού ή πανεπιστημιακού εγχειριδίου κατέγραψε εκείνα τα συγκλονιστικά γεγονότα, προκειμένου να τα διδάσκονται σήμερα  οι Ελληνόπαιδες. Ούτε ενδιαφέρθηκε να ερευνήσει τα αίτια του προαιώνιου μίσους και της ανθελληνικής ψυχώσεως των Ταλμουδιστών Ιουδαίων κατά των Ελλήνων, που εκδηλώνεται διαχρονικώς τουλάχιστον από τον 2ον π. Χ. αιώνα.
Ένα σύμπλεγμα μίσους και μειονεξίας απέναντι στο ελεύθερο, ανυπότακτο και ορθόδοξο Ελληνικό πνεύμα. Ένα σύμπλεγμα των αρχιερέων του Συστήματος, ότι δεν πρόκειται να ολοκληρώσουν τα βδελυρά σχέδιά τους όσο υπάρχουν ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, δηλαδή όσο υπάρχουν ΡΩΜΗΟΙ!!!
Για τον λόγο αυτό, σχεδίασαν, υποβοήθησαν παντοιοτρόπως, επεδίωξαν και επέτυχαν την συρρίκνωση της Ελληνικής Αυτοκρατορίας, την καταπάτηση/ληστείαν/κατοχή  ελληνικών εδαφών από αλλοθρήσκους και αλλογενείς και  ΔΕΝ θα ησυχάσουν αν δεν δουν:
Την Ορθοδοξία, να μετασχηματίζεται σε συστημική θρησκεία (όπως έχουν ήδη αρχίσει να την αλώνουν έσωθεν, αρχής γενομένης από την ανωτάτη εκκλησιαστική ηγεσία και να μετατρέπουν την Ορθόδοξη Πίστη, σε ανθρώπινη θρησκεία), την Ελλάδα να θάπτεται και τον Ελληνισμό να αποθνήσκει!!!
Αυτός είναι ένας από τους τελικούς στόχους της σχεδιασθείσης από το (Σ) και εκτελουμένης στην εποχή μας από ελληνόφωνους…μισέλληνες διαχειριστές του ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (πολιτικούς, οικονομικούς και εκκλησιαστικούς). Δεν χρειάζονται ιδιαίτερα αποδεικτικά στοιχεία, το διαπιστώνει οποιοσδήποτε εχέφρων πολίτης, βλέποντας την σημερινή τραγική εθνική, πολιτική, οικονομική, εκκλησιαστική και δημογραφική κατάσταση στην πατρίδα μας!!!
Ουδείς έγραψε ή μας μίλησε για εκείνες τις ανείπωτης φρικαλεότητος σφαγές των Ελλήνων και για τις διαχρονικές ανθελληνικές ενέργειες των Ταλμουδιστών Ιουδαίων.
Αυτό απηγορεύθη από το ΣΥΣΤΗΜΑ!!!
Έτσι, η «ιστορία» (Ελληνική και παγκόσμια) που διδάσκονται τα Ελληνόπουλα σήμερα, είναι μία συστημική / συμβατική μυθιστορία, παραχαραγμένων ιστορικών γεγονότων, «κατακρεουργημένων» και προσαρμοσμένων στους όρους που καθορίζουν οι εντολοδότες του Συστήματος και εφαρμόζουν οι εγχώριοι ή κατά χώρα εντολοδόχοι-διαχειριστές (πολιτικοί, οικονομικοί και εκκλησιαστικοί).
Όταν οι σημερινοί Ιουδαιοκρατούμενοι Ελλαδίτες και αδελφοί Κύπριοι εξουσιαστές, δεν τολμούν να μιλήσουν και να καταγγείλουν  τις πρόσφατες γενοκτονίες των Νεοτούρκων κατά των Ελλήνων του Πόντου, της Ιωνίας, της Θράκης, της Κωνσταντινουπόλεως (1955) και της Κύπρου (1974), και εξακολουθούν να διατηρούν διπλωματικές και …άλλες σχέσεις, με τους σφαγείς του Ελληνισμού και τους λεηλάτες των Ελληνικών εδαφών, θα μιλήσουν για «ξεχασμένα» εγκλήματα σε βάρος του Ελληνισμού, και μάλιστα διαπραχθέντα από τους προγόνους των σημερινών κοσμοκρατόρων Ιουδαίων (Jews) ;
Η ΑΛΑΛΙΑ τους, συνιστά δήλωση υποταγής και επέχει θέση διαπιστευτηρίων ανελίξεώς τους στην πολιτικο-οικονομική-εκκλησιαστική κλίμακα εξουσίας !!!
γ. Οι πρώτοι Παγκόσμιοι «Πεφωτισμένοι» Συνωμότες
1/. Οι πρώτοι Παγκόσμιοι Συνωμότες λοιπόν, κατά της ανθρωπότητος, ήσαν οι εξουσιαστές της Εωσφορικής τριάδας Ταλμουδιστές Φαρισαίοι-Γραμματείς-Σαδουκαίοι (με την απόλυτη μεταχριστιανική επικυριαρχία των Φαρισαίων), οι οποίοι:
--Είχαν διεισδύσει αιώνες πρίν από την γέννηση του Ιησού Χριστού, στα σπλάχνα του παλαιού Λαού Ισραήλ (Λ.Ι.) καίτοι δεν ανήκαν φυλετικώς στον Λ.Ι.
--Επεχείρησαν να διεισδύσουν συνωμοτικώς στα σπλάχνα των πρωτοχριστιανικών κοινοτήτων για να τις διαβρώσουν και να προλάβουν την επέκταση του χριστιανικού χειμάρρου που κατέκλυζε την ανθρωπότητα.
--Εξαπέλυσαν έναν ανελέητο πόλεμο κατά των Ελλήνων τους οποίους εθεώρησαν ως βασικούς υπευθύνους για την ραγδαία διάδοση της Χριστιανικής διδασκαλίας.
Το έδαφος προετοιμάσθηκε προχριστιανικώς από την αίρεση των Φαρισαίων που θεωρούσαν τους εαυτούς τους "ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ", ισχυριζόμενοι ότι ο «φωτισμός» τους προέρχεται από την απόκρυφη μελέτη του Ταλμούδ και τις Καμπαλιστικές (Καββαλιστικές) ερμηνείες τους.
Με την σύσταση του Φαρισαϊκού Σανχέντριν της Διασποράς, του Εωσφορικού Σανχέντριν, μετά την καταστροφή της Ιερουσαλήμ, εξαφανίζονται τα ίχνη των Σαδδουκαίων. Οι Ταλμουδιστές, οι βιολογικοί και πνευματικοί απόγονοι των «πεφωτισμένων» αρχισυνωμοτών Φαρισαίων της εποχής του Θεανθρώπου, υπήρξαν οι πρωταγωνιστές της μεγάλης συνωμοσίας κατά του Χριστιανισμού, ουσιαστικώς κατά της ανθρωπότητος!
Την σκυτάλη παρέλαβαν οι Ραββίνοι της διασποράς που άρχισαν να συγγράφουν το Ταλμούδ, δηλαδή ό,τι θεωρούσαν, κατά την φαντασίαν τους, ως δήθεν προφορική παράδοση του Μωϋσέως ή ό,τι τους υπαγόρευαν οι οντότητες (τα δαιμονικά πνεύματα) με τις οποίες επικοινωνούσαν, αφού αποτελούσαν «Συναγωγή του Σατανά» ( ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 2/9 και 3/9).
Αυτά επιβάλλεται να τονισθούν και να γίνουν κατανοητά, διότι αποτελούν το κλειδί της έρευνας για την αποκάλυψη των ριζών του Συστήματος, την διαπίστωση της ταυτότητας των σύγχρονων Παγκόσμιων Συνωμοτών και κατ’ ακολουθίαν, τον προσδιορισμό της ταυτότητος και ορισμό της εννοίας του Συστήματος!
Συνεπώς, οι Ταλμουδιστές Ιουδαίοι (Jews), δεν εμφανίσθηκαν ξαφνικά στο προσκήνιο τον 18ον αιώνα και απεφάσισαν να ιδρύσουν το Τάγμα των Ιλλουμινάτι, το μυστικό κέντρο της Παγκόσμιας Συνωμοσίας του Συστήματος!!!
2/. Μετά από πολλές περιπέτειες το Ταλμούδ, επειδή απετελείτο από ατελείωτους, διεσπαρμένους και χωρίς συνοχή τόμους, εξεδόθη τον 11ον αιώνα με την μορφή μνημονίου, από τον Ραββίνο Isaac Ben Jacob Alphassi και ονομάστηκε Hala Khoth (Διδασκαλίες).
Στα 1180 ο γνωστός Μαϊμονίδης10 παρουσίασε μία μελέτη-νέα εκδοχή του Ταλμούδ με τίτλο Mischnah Torah (Επανάληψη του νόμου). Στο σύγγραμμά του ο Μαϊμονίδης προσέθεσε δικούς του νόμους και φιλοσοφικές ερμηνείες. Οι σκληροπυρηνικοί Ταλμουδιστές εξοργίσθησαν, τον αφώρισαν και τον κατεδίκασαν σε θάνατο. Ο Μαϊμονίδης διέφυγε στην Αίγυπτο όπου και απέθανε το 1205.
Το 1340 ο Ραββίνος Jacob Ben Ascher παρουσίασε  μία διαφορετική εκδοχή του Ταλμούδ, μετά από συμφωνία και άλλων ραββίνων, απηλλαγμένη από τα φιλοσοφήματα του Μαϊμονίδη, την οποία ονόμασε Abraa Turim [Οι τέσσαρες (4) εντολές]. Επειδή και η νέα εκδοχή δεν ικανοποιούσε του ιουδαίους της διασποράς, ο Ραββίνος Joseph Karo (1488-1577) εξέδωσε νέο και αναθεωρημένο Ταλμούδ το οποίο ονομάστηκε Schulcham Atuth (Το έτοιμο τραπέζι).
Το «έτοιμο Τραπέζι» φαίνεται να είναι το επίσημο, αλλά άγνωστο σ’ εμάς Ταλμούδ, των σημερινών απανταχού Ιουδαίων (Jews).
Σταδιακώς, το Ταλμούδ απετέλεσε τον μυστικο-πνευματικό κώδικα στον οποίον στηρίχθηκε η λατρευτική τελετουργία στις μυστικές στοές των Ιλλουμινάτι, των απόκρυφων κέντρων της παγκόσμιας συνωμοσίας!
Το περιεχόμενο εκείνου του Φαρισαϊκού Ταλμούδ, ενέπνευσε τους ψευδοπαπικούς Ιουδαίους συνωμότες που είχαν διεισδύσει στις «εκκλησίες» των Φραγκοπαπικών, στην δημιουργία της πρώτης οργανώσεως «πεφωτισμένων», τους  «Alumbrados» το 149211 και αργότερα του Τάγματος των Ιησουϊτών (ΣΣ: Στο Τάγμα των Ιησουϊτών ανήκει και ο σημερινός Πάπας Φραγκίσκος)!
Οι ηγεσίες αμφοτέρων των αποκρυφιστικών εταιρειών (Αλουμπράντος και Ιησουϊτών), ήσαν ιουδαίοι ή κρυπτο-ιουδαίοι!!!
δ. Η ταυτότητα των συνωμοτών και οι «κατευθυντήριες» γραμμές του συνωμοτικού σχεδίου
1/. ΔΕΝ παρήλθε πολύς καιρός μετά την Σταύρωση-Ανάσταση-Ανάληψη του Κυρίου Ιησού Χριστού, όταν όλες οι τότε αντιχριστιανικές δυνάμεις (Αιγύπτιοι ιερείς, Ρωμαίοι παγανιστές, Έλληνες φευδοφιλόσοφοι-αποκρυφιστές, Ταλμουδιστές Ιουδαίοι, αλλοεθνείς «νεοπλατωνιστές»-νεοπυθαγόρειοι, Χαλδαίοι, Ζωροάστρες, κ.α.), συνελθούσες από την αρχική και απροσδόκητη γι’αυτούς έκπληξη, απεφάσισαν να  συμμαχήσουν, να συνωμοτήσουν και να διαπράξουν ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα (αντιχριστιανικά και ανθελληνικά) της Παγκόσμιας Ιστορίας, στα πλαίσια μιας Εωσφορικής συνωμοσίας, που είχε αρχίσει, όπως έχουμε προαναφέρει, στον Παράδεισο και συνεχίστηκε με την Σταύρωση του Θεανθρώπου.
Στην εποχήν μας, οι λαλίστατοι, κατά τα άλλα, …ανθρωπιστές,… δημοκράτες, ψευδοχριστιανοί, οικουμενιστές, κ.α. της Συνομοταξίας του Συστήματος, αποσιωπούν από άγνοια ή σκοπιμότητα, ότι κατά τους πρώτους τέσσαρες (4) μεταχριστιανικούς αιώνες, οργανώθηκε και εκτελέστηκε μία Εωσφορική Συνωμοσία, με πρωτεργάτες τους Ταλμουδιστές Ιουδαίους (των οποίων οι βιολογικοί απόγονοι αργότερον αυτοπροσδιορίσθησαν ως Jews), η οποία συνίστατο στα εξής:
·Πλαστογράφηση-Ετεροχρονισμός και παραποίηση-παρερμηνεία του περιεχομένου των αρχαίων Ελληνικών κλασσικών κειμένων.
·Κακουργία επί των χειρογράφων της Παλαιάς Διαθήκης (κυρίως στα αρχαία Εβραϊκά κείμενα, του Εσδραίου Κανόνος). Με βάση τα διεφθαρμένα-αλλοιωμένα κείμενα συνεγράφη αργότερον το Μασοριτικό κείμενο που χρησιμοποιούν σήμερα ΟΛΟΙ  σχεδόν οι αιρετικοί ψευδοχριστιανοί (παπικοί, προτεστάντες, κλπ) και αλλόδοξοι ιστορικοί και ερευνητές.
·Συγγραφή αυθαιρέτων κειμένων με τις ίδιες οντολογικές ερμηνείες και κοσμογονικές θεωρήσεις που διελαμβάνοντο στην Π.Δ. αλλά υπό διαφορετική και παραπλανητική «Οπτική γωνία». Χαρακτηριστικώτερες περιπτώσεις πλαστογραφίας και απάτης είναι τα λεγόμενα «Ορφικά», τα Πυθαγόρεια δόγματα και τα Πυθαγόρεια έπη.
·Συρραφή μύθων ή αποκρυφιστικών δοξασιών αναφερομένων δήθεν στην μυθολογία και την προϊστορία των λαών, κυρίως των Ελλήνων.
·Σφετερισμός ονομάτων αρχαίων συγγραφέων και καταγραφή έργων από «ανωνύμους»  συγγραφείς.
·Αποσιώπηση ή διαγραφή σημαντικών ιστορικών-πολιτικών-θρησκευτικών πληροφοριών και γεγονότων της αρχαιότητος που ανατρέπουν τα περιλαμβανόμενα στα σημερινά συμβατικά βιβλία του Συστήματος και όσα έχουν πληροφορηθεί οι Έλληνες τουλάχιστον τους τελευταίους αιώνες.
·Αυθαίρετος ετεροχρονισμός ιστορικών-φιλοσοφικών και θρησκευτικών έργων.
·Συγγραφή «αποκρύφων» κειμένων, ιδίως επιστολών και βιβλίων της Αγίας Γραφής( Π.Δ.-Κ.Δ.).
·Ίδρυση Χριστιανικών αιρέσεων και αποκρυφιστικών Εταιρειών.
·Κατασυκοφάντηση του Θεανθρώπου Ιησού Χριστού και της Χριστιανικής διδασκαλίας.
Σήμερα τα παραπάνω πνευματικά προϊόντα-δηλητήρια, εκείνων των διεστραμμένων εγκεφάλων, όπως διαμορφώθηκαν, από τους εξορίστους Ταλμουδιστές Φαρισαίους, αναμορφώθηκαν και εξωραΐστηκαν από «ειδικούς» ανθρώπους του Συστήματος, με ελκυστικές ορολογίες-ερμηνείες, στο διάβα των αιώνων που πέρασαν, «κοσμούν» κατά χιλιάδες τόμους τις βιβλιοθήκες Δήμων, Σχολείων, Πανεπιστημίων, κρατικών/ιδιωτικών Ιδρυμάτων και πωλούνται στις προθήκες των βιβλιοπωλείων όλου του κόσμου !!!
Η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων, αγνοεί το μέγιστο αυτό πνευματικό-αντιχριστιανικό έγκλημα κατά της ανθρωπότητος και πολύ περισσότερο την ταυτότητα των εγκληματιών που καλύπτονται όπισθεν αυτού.
2/. Οι πλαστογραφίες και οι συγγραφές μυθοπλασιών ή ανακριβιών έγιναν από ραββίνους και άλλους ιουδαίους αποκρυφιστές, ιερείς των αιγυπτιακών μυστηρίων, παγανιστές ψευδοφιλόσοφους και κάθε λογής αντιχριστιανούς και ανθέλληνες.
Κατά την προ Χριστού περίοδο και μέχρι την καταστροφή της Ιουδαίας από τους Ρωμαίους (70 μ.Χ.) δεν βρέθηκε κανένας, Ελληνιστής ή Ιουδαίος ο οποίος ήλεγξε ή κατήγγειλε διαφθορά του κειμένου του αρχετύπου Εβραϊκού ή της μεταφράσεως των εβδομήκοντα (Ο΄).
Η μετάφραση των Ο΄ ανεγινώσκετο στις συναγωγές και διδασκόταν στους Ιουδαίους ως «ομόγνιος αδελφή των Εβραϊκών Γραφών» και ισόκυρη της αρχαίας Εβραϊκής.
Προσφάτως (2010) ήλθε στο φως μία ανακάλυψη, χάρη σε έρευνες επιστημόνων των Βρετανικών πανεπιστημίων Cambridge και King΄s College (Νίκολας ντε Λάνγκε, καθηγητoύ εβραϊκών σπουδών στην σχολή Θεολογίας, Ασιατικών και Μεσανατολικών σπουδών, και του Πωλ Σπενς). Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ερεύνης που βασίστηκε στην μελέτη χειρογράφων και σπαραγμάτων που βρέθηκαν σε μια παλαιά συναγωγή στο Κάϊρο της Αιγύπτου (συλλογή «Genizah»), οι εβραίοι χρησιμοποιούσαν αποσπάσματα της Βίβλου από την Ελληνική μετάφραση των Ο΄.
Μετά την καταστροφή της Ιερουσαλήμ (70 μ.Χ.), τα περισσότερα των γνήσιων εβραϊκών κειμένων χάθηκαν. Κάποιοι ισχυρίσθηκαν ότι κατεστράφησαν από τους Εβραίους για να μην πέσουν στα χέρια των ειδωλολατρών Ρωμαίων. Άλλοι ότι τα έθαψαν σε άγνωστα μέρη με την ελπίδα να τα ξεθάψουν μετά την απελευθέρωση της Ιουδαίας από τους Ρωμαίους.
Τέλος μία μερίδα πιστεύει ότι οι Ταλμουδιστές βρήκαν την ευκαιρία και την πρόφαση να καταστρέψουν τόσον τα αυθεντικά Εβραϊκά κείμενα όσον και τα Ελληνικά (μετάφραση των Ο΄), τα οποία αναγιγνώσκονταν στην Συναγωγή της Ιερουσαλήμ, πριν να τα αντικαταστήσουν σταδιακώς, οι κρυπτοταλμουδιστές Φαρισαίοι και η συμμορία τους.
Στα εναπομείναντα χειρόγραφα επήλθαν σκόπιμες διορθώσεις και κακουργίες. Πρωτεργάτης των δολίων διαφθορών και κακουργιών ήταν κάποιος Ιωνάς, υιός Ζακχάϊ, ο οποίος διηύθυνε Ιουδαϊκό θρησκευτικό σχολείο στην Ιάμνεια12 και εδίδασκε τον νόμο όχι σύμφωνα με το Εσδραίο κείμενο (Γνήσια Παλαιά Διαθήκη), αλλά με βάση τις παραδόσεις των Φαρισαίων και τις καμπαλιστικές ερμηνείες των Βαβυλωνιζόντων ταλμουδιστών.
Δηλαδή, ο Ιωνάς εδίδασκε το Ταλμούδ και τις καμππαλιστικές ερμηνείες και όχι την Παλαιά Διαθήκη.
Ο Ιωνάς δεν ήταν ιερέας αλλά υποδηματορράφος. Δευτερευόντως ασκούσε το επάγγελμα του κιστερνοποιού, δηλαδή κατασκευαστού στερνών (λάκκων). Την περίοδο εκείνη (τέλη του 1ου-2ου μ.Χ. αι.) δεν υπήρχαν ιερείς λευΐτες και ησχολούντο με την διδασκαλία των γραφών μόνο σκυτορράφοι (ραφείς δερμάτων), υποδηματοποιοί, κτίστες, ρωποπόλες (παλιατζήδες) και αποκρυφιστές, φυσικά με το αζημίωτο. Κάτι ανάλογο έκαναν προχριστιανικώς πολλοί αδίστακτοι αγύρτες-σοφιστές και «ορφικοί-ορφεοτελεστές» στην αρχαία Ελλάδα.
Την παραπάνω περίοδο άρχισε να συντελείται και  η μεγάλη διαφθορά των κειμένων της Παλαιάς Διαθήκης (Εβραϊκό κείμενο του Εσδραίου κανόνος).
Στην κακουργία των κειμένων της Παλαιάς Διαθήκης συμμετείχον και αυτοχρισθέντες «ραββίνοι» που δεν είχαν την ιερατικήν διαδοχή της γραμμής Λευΐ. Ως ραββίνοι αυτοεχρίζοντο κυρίως, άτομα εκ των βιολογικών απογόνων των εωσφοριστών Φαρισαίων της Καϊνικής Γραμμής!! Ό,τι έκαναν επτά περίπου αιώνες αργότερον και οι Φράγκοι, όταν εφόνευαν ή καθαιρούσαν τους Ορθοδόξους επισκόπους στις περιοχές που κατελάμβαναν και τους αντικαθιστούσαν με φανατικούς λαϊκούς ή στρατιωτικούς, παντελώς αγνώτες της Αγίας Γραφής, τους οποίους έχριζαν ιερείς και επισκόπους!
Το πνευματικό έγκλημα κατά της ανθρωπότητος συνεχίσθηκε τους επόμενους αιώνες, με αποτέλεσμα να προκύψει, αργότερον, το παραχαραγμένο Μασοριτικό κείμενο της Παλαιάς Διαθήκης, το οποίο χρησιμοποιείται σήμερον αντί της μεταφράσεως των Ο΄, στις συναγωγές όλων των αιρετικών ψευδοχριστιανών. Το Μασοριτικό κείμενο, περιλαμβάνει 39 βιβλία αντί των 49 της μεταφράσεως των Ο΄.
Όλα τα παραπάνω, έγιναν με αποκλειστική πρωτοβουλία των πρώτων παγκόσμιων αρχισυνωμοτών, των Ταλμουδιστών Ιουδαίων, με πρωταγωνιστές τους Φαρισαίους, και ήταν έργον των ιδίων σε συνεργασία με τους αποκρυφιστές-παγανιστές, της εποχής τους, κυρίως Ελλήνων, Αιγυπτίων και Συροχαλδαίων!!!
Σήμερα, διδασκεται στους ανθρώπους, δυστυχώς και στους Έλληνες, ιδιαιτέρως στους μαθητές και φοιτητές, μία συμβατική/χαλκευμένη/ψεύτικη ιστορία και θρησκειολογία, όπως την ονόμασαν, με αμέτρητες πλάνες και απάτες που σχεδίασαν, συνέγραψαν και κατέγραψαν σε βιβλία, οι έμμισθοι πράκτορες του Συστήματος. Η συγγραφή αυτών των συμβατικών ιστορικών παραπλανητικών εκτρωμάτων, βασίστηκε στο προμνησθέν πνευματικό έγκλημα που συνετελέσθη σε βάρος της ανθρωπότητος, από τους μισανθρώπους αντιχριστιανούς και μισέλληνες, παγκόσμιους συνωμότες.

Συνεχίζεται









1 Δίων Κάσσιος, Roman history, 69.12.1  και 69.14.3
2 Gittin 57a-58b; Lamentations Rabbah 2.2 §4;
3 Οι χειρότεροι Εχθροί των λαών, Jean Boyer, Editiones Libertad, β΄έκδοση 1983, σ. 47-48.
4 Γρηγόριος ο Θεολόγος, Λόγοι, PG 35, 668C-669A, Ιωάννης Χρυσόστομος, Λόγοι κατά Ιουδαίων, PG 48, 900-902, Αμβρόσιος, Επιστολές, 40.12, Αμμιανός Μαρκελλίνος, 23.1.1-3, Σωζομενός, 5.22.7-11, Σωκράτης, 3.20.24-34, Θεοδώρητος Κύρρου, Εκκλ. Ιστορία, 199.15-23, Ζωναράς, 62.5-10. Χάρη σε επιστολή του επισκόπου Ιεροσολύμων Κυρίλλου, η οποία διασώζεται σε συριακό χειρόγραφο (Harvard Syriac 99), γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία του σεισμού, ο οποίος ισοπέδωσε το μεγαλύτερο τμήμα της Παλαιστίνης. Ο καταστροφικός σεισμός συνέβη στις 19 Μαΐου του 363, ημέρα Δευτέρα. Βλ. Brock, “Cyril of Jerusalem”, σ. 267-276, Russell, “Earthquake Chronology”, σ. 42, Σωζομενός, 5.22.13, Σωκράτης, 3.20.34-5, Θεοδώρητος Κύρρου, Εκκλ. Ιστορία, 199.23-200.5.
5 Σιωνισμός, Θανάσιμος Απάτη κατά της ανθρωπότητος, Dr.Yermak,Αθήναι, 1977, σ. 19.---Συνωμοσία και Αγάπη, Ι. Αντωνόπουλος, 1979, σ.36.
6 Ο Ιούδας δια μέσου των αιώνων, Αρ. Ανδρόνικος, σ.27---Συνωμοσία και Αγάπη, Ι. Αντωνόπουλος, σ.37.
7 Ο Ιούδας δια μέσου των αιώνων, Αριστ. Ανδρόνικος, 1975, Β΄ έκδοση, σ.88---Ερνέστος Ρενάν, Αντίχριστος, εκδ. Αναγνωστίδη-Πάσχα Κυρίου, Α. Δ. Δελήμπαση, 1985, σ.601-603.
8 Edouard Gibbon (1737-1794). Άγγλος ιστορικός, "Ιστορία της παρακμής και της πτώσεως της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας»-Ο Ιούδας δια μέσου των αιώνων, Αριστ. Ανδρόνικος, 1975, Β΄ έκδοση, σ.88-Ερνέστος Ρενάν, Αντίχριστος, εκδ. Αναγνωστίδη..
9 Παγκόσμια επανάσταση, Νέστα Γουέμπστερ, Εκδ. Στερέωμα, σ.139.
10 Μαϊμονίδης (1135-1204): Ιουδαίος φιλόσοφος. Αρχηγός της Ιουδ αϊκής κοινότητος της Αιγύπτου προσληφθείς ως ιατρός του Σουλτάνου και της οικογενείας αυτού. Ερμήνευε τους Ιουδαϊκούς νόμους υπό το πρίσμα της φιλοσοφίας και εξηγούσε κάθε χωρίο δια παραφράσεως. Υπήρξε πρόδρομος της «ψυχολογικής θεραπευτικής».
11 Alumbrados (Πεφωτισμένοι): Μυστική οργάνωση κρυπτοϊουδαίων της Ιβηρικής Χερσονήσου, των αποκληθέντων Marranos, εκχριστιανισθέντων βιαίως από το τότε καθεστώς. Ίδρυσαν αποκρυφιστική εταιρεία και θεωρούσαν εαυτούς «πεφωτισμένους», αφού επίστευαν ότι ήρχοντο σ’επαφή με το «θείον», μία άγνωστη ανώτερη πηγή και εξ αυτής ελάμβαναν «φωτισμόν» και γίνονταν ανώτερα ανθρώπινα όντα. Κατηγορήθηκαν ως αιρετικοί και μάγοι και εναντίον τους εξεδόθησαν διατάγματα και καταδικαστικές αποφάσεις τα έτη, 1525,1568, 1574 και 1623.
Ισχυρίζοντο ότι δια της πνευματικής τελειότητος ήρχοντο σε επικοινωνία με το «Άγιο Πνεύμα» (Όχι βεβαίως με το Άγιο Πνεύμα κατά το Ορθόδοξο Χριστιανικό δόγμα). Οι Marranos έλαβαν το όνομά τους από την Ισπανική λέξη Marrano που σημαίνει χοίρος, ακάθαρτος, επειδή οι Ιουδαίοι της Ισπανίας τότε, απέφευγαν την βρώση του χοίρου όπως και οι Μουσουλμάνοι.
12 Ιάμνεια (Εβρ. Jabhneh, Ελλην. και Λεβνά και Ιαβνήλ): Πόλη των Φιλισταίων μεταξύ Ιόππης και Αζώτου. Κατά την Π.Δ. τα τείχη της εκρήμνισε ο Οζίας. Το 30 π.Χ. εδωρήθη υπό του Αυγούστου στον Μ. Ηρώδη. Μετά την καταστροφή της Ιερουσαλήμ (70 μ.Χ), κατέστη το πνευματικό κέντρο των Ταλμουδιστών Ιουδαίων μέχρι το 132 μ.Χ. Σήμερον στα ερείπειά της υπάρχει το μουσουλμανικό χωριό Jebnah (ανήκει στο κράτος του Ισραήλ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου